Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη"

Transcript

1 Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη

2 Η Βαρκελώνη (στα καταλανικά και τα ισπανικά 'Μπαρσελόνα' και 'Μπαρθελόνα' αντίστοιχα) είναι πόλη της Ισπανίας, πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλωνίας. Σήμερα αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη πόλη του Ισπανικού κράτους όσον αφορά τον πληθυσμό και την οικονομία μετά τη Μαδρίτη. Η πόλη είναι ιδιαίτερα γνωστή ως Μπαρτσελόνα και αυτό γιατί αποτελεί το κέντρο εκείνων που λατρεύουν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, με κορυφαίο γεγονός την ίδρυση του ομώνυμου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

3 Βαρκελώνη - Αξιοθέατα Barcelona

4 Εκκλησία της Αγίας Οικογενείας Αν και άρχισε να κτίζεται πριν από πάρα πολλά χρόνια (1883) από τον Γκαουντί ο τεράστιος αυτός νεογοτθικός καθεδρικός ναός είναι ακόμη υπό κατασκευή και αναμένεται να τελειώσει γύρω στο Μετά τον τραγικό θάνατο του Γκαουντί το 1926 οι εργασίες σταμάτησαν για αρκετά χρόνια, για να συνεχιστούν αργότερα από ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών, που μελέτησαν το έργο του.

5 Gaudi House Museum Η Οικία Μουσείο Γκαουντί βρίσκεται στο Πάρκο Γκουέλ. Η κατασκευή ξεκίνησε το 1900 με σκοπό την δημιουργία μιας ιδιωτικής οικιστικής περιοχής με κήπους, κατοικίες και χώρους αναψυχής. Η κατοικία σχεδιάστηκε από τον βοηθό και φίλο του Γκαουντί, τον Francesc Berenguer i Mestres, ενώ ο Γκαουντί ανέλαβε τον σχεδιασμό του πάρκου. Ο Γκαουντί διέμεινε στο σπίτι σχεδόν είκοσι χρόνια. Στις 28 Σεπτεμβρίου 1963 το σπίτι λειτούργησε επίσημα ως μουσείο. Αναδεικνύει ενδιαφέρουσες πτυχές του αρχιτεκτονικού και σχεδιαστικού έργου του Γκαουντί και ο κήπος λειτουργεί ως υπαίθριο μουσείο.

6 Palau Nacional Το Palau Nacional είναι ένα μεγάλο παλάτι και λειτουργεί ως εθνικό μουσείο τέχνης. Είναι κτισμένο στο λόφο Montjuic και έχει υπέροχη θέα στη Βαρκελώνη. Σχεδιάστηκε από τον Eugenio Cendoya και τον Enric Cata.

7 Πάρκο Σιουταντέλα Το Παρκ ντε λα Σιουταντέλα είναι ένα πανέμορφο πάρκο στο κέντρο της πόλης, όπου θα βρείτε καθαρό γρασίδι για να ξαπλώσετε και να απολαύσετε το ιστορικό συντριβάνι, που σχεδίασε ο Josep Fontserè, όπως και μία μικρή λίμνη.

8 Πεζόδρομος Ράμπλα Η πολύβουη Ράμπλα είναι ένας πεζόδρομος στην καρδιά της Βαρκελώνης που συνδέει την πλατεία της Καταλονίας με το Άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου στη θάλασσα. Το μήκος του πεζόδρομου είναι 1.2 χιλιόμετρα και αποτελεί την κλασική βόλτα των τουριστών και των ντόπιων.

9 Καμπ Νόου Το Καμπ Νόου (καταλανικά: Camp Nou, προφέρεται: [kamˈnɔw]) είναι ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα. Αρχικά ονομάστηκε Στάδιο της Μπαρτσελόνα (Estadi del FC Barcelona) ωστόσο σταδιακά υιοθετήθηκε από το κοινό η ονομασία Camp Nou, που στα καταλανικά σημαίνει «καινούργιο γήπεδο» γιατί από την 24η Σεπτεμβρίου 1957 αντικατέστησε το παλιό γήπεδο του Λες Κορτς (Camp de les Corts), το οποίο με θέσεις δεν είχε αρκετό χώρο για τους οπαδούς του συλλόγου.

10 Σαλβαδόρ Νταλί Ο Σαλβαδόρ Νταλί ( Φιγέρες, 11 Μαΐου 1904 Φιγέρες, 23 Ιανουαρίου 1989) ήταν ένας από τους σημαντικότερους Ισπανούς ζωγράφους. Συνδέθηκε με το καλλιτεχνικό κίνημα του υπερρεαλισμού, στο οποίο ανήκε για ένα διάστημα. Αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς ζωγράφους του 20ου αιώνα και μια πολύ εκκεντρική φυσιογνωμία της σύγχρονης τέχνης.

11 Πάμπλο Πικάσο Ο Πάμπλο Πικάσο, ήταν Ισπανός ζωγράφος, χαράκτης, γλύπτης, ποιητής, σκηνογράφος και δραματουργός. Είναι ένας από τους κυριότερους Ισπανούς εκπροσώπους της τέχνης του 20 ου αιώνα, συνιδρυτής μαζί με τον Ζωρζ Μπρακ του κυβισμού και με σημαντική συνεισφορά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης.

12 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Βαρκελώνη

13 Να κατηφορίσετε τη Rambla από την Placa de Catalunya ως την θάλασσα Η «ραχοκοκαλιά» της Βαρκελώνης είναι το σημείο μηδέν για τις πρώτες σας αναγνωριστικές βόλτες στην πόλη. Και για την ακρίβεια, δεν είναι «η Rambla» αλλά «οι Ramblas». Μια σειρά συνεχόμενοι πεζόδρομοι, που διατρέχουν το κέντρο, περνώντας πλάι στη γοτθική συνοικία, και ανάμεσα σε πλανόδιους μουσικούς και θέατρα του δρόμου, πριν καταλήξουν σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, το Port Vell και τα νερά της Μεσογείου.

14 Να χαθείτε στα σοκάκια του Barrio Gotico Τα λαβυρινθώδη σοκάκια της περνάνε κάτω από καμάρες, ανάμεσα σε γοτθικές εκκλησίες και μεσαιωνικά κτίρια, πριν καταλήξουν σε ένα ακόμα hip μπαράκι ή άλλη μία μισοφωτισμένη πλατεία βγαλμένη από φιλμ νουάρ.

15 Να κάνετε τουλάχιστον έναν μαραθώνιο tapas στη Barceloneta Πιάνετε τραπεζάκι με θέα και άρωμα θάλασσα και δοκιμάζετε όσα περισσότερα πιατάκια φορτωμένα με θαλασσινά και μη μεζεδάκια αντέχετε. Εννοείται πως συνοδεύεται με παγωμένες μπύρες ή δροσερά αρωματικά κρασιά.

16 Να θαυμάσετε τις δημιουργίες του Gaudi Ο καταλανός αρχιτέκτονας τα έργα του οποίου μοιάζουν βγαλμένα από την παιδική φαντασία, γεμάτα χρώμα και καμπυλωτές γραμμές, άφησε εμφανές το στίγμα του σε κάθε γωνιά της πόλης.

17 Να στρωθείτε για πικνίκ στο Montjuic Ο καταπράσινος λόφος της πόλης, στον οποίο ανεβαίνετε με τελεφερίκ ή με τα πόδια, αν αντέχετε την ανηφόρα είναι η αγαπημένη έξοδος κατοίκων και επισκεπτών της πόλης τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα.

18 Να επισκεφθείτε ένα από τα καλύτερα Μουσεία Μοντέρνας Τέχνης της Ευρώπης Ακόμη και αν δεν είστε λάτρεις της μοντέρνας τέχνης, το περίφημο MACBA είναι αξιοθέατο από μόνο του. Ξεκινά από ένα γοτθικό παρεκκλήσι και συνεχίζει σε ένα μοντέρνο κτίριο, κατάλευκο απ άκρη σε άκρη.

19 Να καθίσετε για μεσημεριανό στη La Boqueria Αφού πρώτα βολτάρετε ανάμεσα στους πάγκους της γραφικότερης αγοράς τροφίμων της πόλης, θα πιάσετε τραπεζάκι έξω για να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα σαν βέροι Βαρκελωνέζοι.

20 Να βολτάρετε στην arty γειτονιά του Eixample Εκατό συνολικά οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το Passeig de Gracia, μια κεντρική λεωφόρο της πόλης, συναποτελούν την αγαπημένη γειτονιά της αστικής τάξης του 19ου αιώνα. Σήμερα, το Eixample φιλοξενεί στους δρόμους του μερικά από τα καλύτερα δείγματα αρχιτεκτονικής της πόλης αλλά και ενδιαφέρουσες γκαλερί, όμορφα café.

21 PARK GUEL Ένα αλλιώτικο πάρκο, το οποίο πρέπει κάποιος να επισκεφτεί για να καταλάβει τη διαφορετικότητα αλλά και την ομορφιά του. Παραμυθένια κτίρια, σχέδια με ψηφιδωτά, το άγαλμα της σαλαμάνδρας, οι εντυπωσιακές πύλες και τα μονοπάτια του, είναι μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν μοναδικό.

22

23 Ενυδρείο της Βαρκελώνης Ένα ταξίδι στο Ενυδρείο της Βαρκελώνης είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Με περισσότερα από πλάσματα του νερού από πάνω από 450 διαφορετικά είδη.

24

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη. Ξεκινάμε αμέσως για την πρώτη μας περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΦΙΓΚΕΡΑΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΦΙΓΚΕΡΑΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΦΙΓΚΕΡΑΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΦΙΓΚΕΡΑΣ ΤΖΙΡΟΝΑ ΝΤΑΛΙ ΓΚΑΟΥΝΤΙ Εξασφαλισμζνη είσοδος στην Sagrada Familia!!! 1η μέρα Αθήνα Βαρκελώνη υγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΣΠΑΝΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΣΠΑΝΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ισπανία (Βαρκλώνη) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βαρκελώνη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βαρκελώνη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 17-19 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, 3 Μέρες / 2 Διανυχτερεύσεις *ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας με τη Χελμένια στην Ευρώπη των πέντε αισθήσεων. Τάξη Στ2 5 ο (Χέλμειο) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Ταξιδεύοντας με τη Χελμένια στην Ευρώπη των πέντε αισθήσεων. Τάξη Στ2 5 ο (Χέλμειο) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Ταξιδεύοντας με τη Χελμένια στην Ευρώπη των πέντε αισθήσεων Τάξη Στ2 5 ο (Χέλμειο) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας!!! Ιταλία Το ταξίδι της Χελμένιας άρχισε από την Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Βαρκελώνη Χριστούγεννα 2017

Πλήρης Βαρκελώνη Χριστούγεννα 2017 Πλήρης Βαρκελώνη Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 579 Travel Identity Ένα έξυπνο πρόγραµµα που συνδυάζει την εµπεριστατωµένη επίσκεψη της Βαρκελώνης σε συνδυασµό µε όµορφες κρυµµένες οµορφιές

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση: Με το μετρό από την ομώνυμη στάση μετρό Sagrada Familia (μπλε γραμμή L5 και μοβ γραμμή L2).

Πρόσβαση: Με το μετρό από την ομώνυμη στάση μετρό Sagrada Familia (μπλε γραμμή L5 και μοβ γραμμή L2). Τοποθεσία: Βαρκελώνη Η Βαρκελώνη είναι η πρωτεύουσα της Καταλωνίας και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλητης Ισπανίας. Για χρόνια θεωρούταν μια από τις πιο αναπτυσσόμενες πόλεις της Ευρώπης καθώςαξιοποίησε στο

Διαβάστε περισσότερα

8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Γύρος Ισπανίας 8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Σε συνεννόηση με τον

Διαβάστε περισσότερα

BΑΡΚΕΛΩΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Κάθε Παρασκευή από 18/07 7 ημέρες

BΑΡΚΕΛΩΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Κάθε Παρασκευή από 18/07 7 ημέρες BΑΡΚΕΛΩΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κάθε Παρασκευή από 18/07 7 ημέρες Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία, καλλιτεχνική κληρονομιά, ποδόσφαιρο, ζωντανές γειτονιές για βόλτες και nightlife αλλά και συναρπαστική γαστρονομία.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ / ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. 1. Σαγραδα Φαμιλια (Sagrada Familia). Η διασημη εκκλησια του Γκαουντι που ακομα χτιζεται.

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ / ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. 1. Σαγραδα Φαμιλια (Sagrada Familia). Η διασημη εκκλησια του Γκαουντι που ακομα χτιζεται. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ / ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ 1. Σαγραδα Φαμιλια (Sagrada Familia). Η διασημη εκκλησια του Γκαουντι που ακομα χτιζεται. Πως θα πατε; Περπαντωντας (αν ειστε στο ενοικιαζομενο ή ξενοδοχειο ειναι σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

BARCELONA-SPAIN Christos Gkoutzelis, SPAIN-Barcelona Βαρκελωνη.Αποτυπωση αξιοθεατων σε google map,κατά α/α

BARCELONA-SPAIN Christos Gkoutzelis, SPAIN-Barcelona Βαρκελωνη.Αποτυπωση αξιοθεατων σε google map,κατά α/α BARCELONA-SPAIN christos@gkoutzelis.com Christos Gkoutzelis, SPAIN-Barcelona Βαρκελωνη.Αποτυπωση αξιοθεατων σε google map,κατά α/α Αποτυπωση διαδρομης αα 1-10, 7 χιλ. BARCELONA Sightseeing No.1 Sagrada

Διαβάστε περισσότερα

MEDITERRANEO SUMMER CUP. Mediterraneo Summer Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: MEDITERRANEO SUMMER CUP ΙΣΠΑΝΙΑ

MEDITERRANEO SUMMER CUP. Mediterraneo Summer Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: MEDITERRANEO SUMMER CUP ΙΣΠΑΝΙΑ MEDITERRANEO SUMMER CUP ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U16 U15 U14 U13 U11 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ / TORDERA 27 Ιουνίου 4 Ιουλίου 2015 ΚΟΡΙΤΣΙΑ W-O G17 G15 Mediterraneo Summer Cup Διοργάνωση: CF Tordera

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη τον προηγούμενο Μάϊο, είχε αρκετή ζέστη και η θερμοκασία το μεσημέρι πλησίαζε τους 30 βαθμούς. Το βράδυ με ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι ήσουν μια

Διαβάστε περισσότερα

Βαρκελώνη. Αναχώρηση: 7, 14, 21/10. Διάρκεια: 5 days. Τοποθεσίες:

Βαρκελώνη. Αναχώρηση: 7, 14, 21/10. Διάρκεια: 5 days. Τοποθεσίες: Βαρκελώνη Αναχώρηση: 7, 14, 21/10 Διάρκεια: 5 days Τοποθεσίες: Βαρκελώνη Κατηγορία: Εξωτερικού Τύπος: Αεροπορικό Ταξίδι Πρόγραμμα: 1η ημέρα: Πτήση για Βαρκελώνη Περιήγηση πόλης Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΜΑ ΡΙΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 05/03/ /03/2015 * Μαδρίτη * Πράδο* Τολέδο * Σεγκόβια *

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΜΑ ΡΙΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 05/03/ /03/2015 * Μαδρίτη * Πράδο* Τολέδο * Σεγκόβια * ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑ ΡΙΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 05/03/2015 09/03/2015 * Μαδρίτη * Πράδο* Τολέδο * Σεγκόβια * 1η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - AΘΗΝΑ ΜΑ ΡΙΤΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο σχολείο μας, άφιξη στο αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ 13 ΗΜΕΡΕΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ 13 ΗΜΕΡΕΣ Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ 13 ΗΜΕΡΕΣ Γένοβα * Βαρκελώνη

Διαβάστε περισσότερα

Κρουαζιέρα 7 νύχτες Ευρώπη

Κρουαζιέρα 7 νύχτες Ευρώπη Κρουαζιέρα 7 νύχτες Ευρώπη με το Jewel of the Seas Αναχώρηση: στις 8 & 22 Ιουλίου, 5 &19 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Ρώμη (Τσιβιταβέκια, Ιταλία) με το Jewel of the Seas (7 νύχτες) Λιμάνια προσέγγισης:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες

Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες Δεν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ 7ημ.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ 7ημ. GREFIS HOLIDAYS Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens - Greece Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ 7ημ. Βαλένθια,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΙΡΟΝΑ ΦΙΓΚΕΡΕΣ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΙΡΟΝΑ ΦΙΓΚΕΡΕΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα. τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Σικελία:Δώρο-Αντίδωρο", ομάδα μαθητριών της Γ γυμνασίου πραγματοποίησε ταξίδι στη Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, από τις 5 έως τις 9 Απριλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ. 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ. 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μαδρίτη. Άφιξη

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/12 26/12 26/12 29/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Πήγα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου 2011. Οι θερμοκρασίες ήταν οι μέγιστες από 27 έως 31 βαθμούς. Νομίζω ότι το καλοκαίρι θα κάνει πολύ ζέστη και ο προτεινόμενος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ

ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ Θα δουμε τα εντυπωσιακά μνημεία και τις πλατείες, αρχίζοντας με το κεντρικότατο σημείο της πόλης, την Πουέρτα Ντελ Σολ, όπου βρίσκεται το άγαλμα σύμβολο της πόλης. Θα δούμε επίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/12 23/12 22/12 26/12 29/12 02/01 02/12 06/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΈΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΟΒΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΑ ΡΙΤΗ - ΤΟΛΕ Ο - ΑΝ ΟΡΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ

ΓΕΝΟΒΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΑ ΡΙΤΗ - ΤΟΛΕ Ο - ΑΝ ΟΡΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ Ισπανία - Ανδόρα, 13 ηµέρες Αναχωρήσεις 30/5, 20/6. ΓΕΝΟΒΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΑ ΡΙΤΗ - ΤΟΛΕ Ο - ΑΝ ΟΡΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το

Διαβάστε περισσότερα

RHEINTAL TROPHY. Rheintal Trophy ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: RHEINTAL TROPHY ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

RHEINTAL TROPHY. Rheintal Trophy ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: RHEINTAL TROPHY ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RHEINTAL TROPHY ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O ΚΟΛΩΝΙΑ 22-25 Μαΐου 2015 Rheintal Trophy Διοργάνωση: SC Borussia Lindenthal/Hohenlind - Eurosportring Περιοχή: Κολωνία ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Η Βαρκελώνη είναι η πιο κοσµοπολίτικη πόλη της Ισπανίας και ένα από τα µεγαλύτερα λιµάνια της Μεσογείου.

Η Βαρκελώνη είναι η πιο κοσµοπολίτικη πόλη της Ισπανίας και ένα από τα µεγαλύτερα λιµάνια της Μεσογείου. προορισµός Iσπανία Βαρκελώνη Η Βαρκελώνη είναι η πιο κοσµοπολίτικη πόλη της Ισπανίας και ένα από τα µεγαλύτερα λιµάνια της Μεσογείου. Είναι µία πόλη πολλά εστιατόρια, bars, καφέ και πάρκα, τα οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Πάμπλο Πικάσο ο ζωγράφος

Πάμπλο Πικάσο ο ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο ο ζωγράφος Το βιβλιαράκι αυτό ανήκει: Τάξη: Δημοτικό Σχολείο: Στο βιβλιαράκι αυτό, που κρατάς στα χέρια σου, θα διαβάσεις για μένα, τον Πάμπλο Πικάσο. Μαζί θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για

Διαβάστε περισσότερα

SOU ZHELEZNIK Stara Zagora, Bulgaria

SOU ZHELEZNIK Stara Zagora, Bulgaria SOU ZHELEZNIK Stara Zagora, Bulgaria Η Στάρα Ζαγόρα είναι είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας και ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο της χώρας. Είναι γνωστή ως πόλη των ίσιων δρόμων, των φλαμουριών

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

HOLLAND CUP. Holland Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: HOLLAND CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ / ΑΛΜΕΡΕ Απριλίου 2017

HOLLAND CUP. Holland Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: HOLLAND CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ / ΑΛΜΕΡΕ Απριλίου 2017 HOLLAND CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U16 U15 U14 U13 U12 U11 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ / ΑΛΜΕΡΕ 14-17 Απριλίου 2017 U10 U9 ΚΟΡΙΤΣΙΑ G17 G15 G13 Holland Cup Διοργάνωση: FC Almere, ASC Waterwijk & AS'80

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ. Ρόδος GREECE. easy re d ALLTIMECLASSIC

ΕΛΛΑΔΑ. Ρόδος GREECE. easy re d ALLTIMECLASSIC ΕΛΛΑΔΑ easy re d Ρόδος GREECE ALLTIMECLASSIC Ρόδος Η Ρόδος είναι ένα νησί στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι στην Ελλάδα. Πάνω από 100.000 άνθρωποι ζουν στη Ρόδο. Η πόλη της Ρόδου έχει μεγάλη ιστορία 2.400 ετών.

Διαβάστε περισσότερα

B A R C E L O N A ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ 9 ΟΥ

B A R C E L O N A ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ 9 ΟΥ ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ 9 ΟΥ B A R C E L O N A ιδάσκοντες: Αυγερινού-Κολώνια Σοφία Σερράος Κωνσταντίνος Σπουδαστική οµάδα: Γιαγκούλα Ιόλη Α.Μ.: 04103060 Γουγουλάκης Γεώργιος Α.Μ.: 04103636 1 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ

ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΦΙΓΚΕΡΑΣ-ΝΤΑΛΙ 1η μέρα Αθήνα- Μαδρίτη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας. Μια πόλη χτισμένη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Ερευνητική έκθεση Τη φετινή χρονιά κληθήκαμε να κάνουμε μια εργασία σχετικά με τις γειτονίες της Μυτιλήνης. Η μελέτη μας ήταν κυρίως πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, γεωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΥΣΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΟΣΧΑ

ΧΡΥΣΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΟΣΧΑ ΧΡΥΣΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΟΣΧΑ 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 9-14 Απριλίου 2015 Από Αθήνα & από Θεσσαλονίκη 1η Ημέρα ΜΟΣΧΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόσχα. Άφιξη στην Μόσχα. Κατά την μεταφορά μας στο ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο Αλέκος Φασιανός Πικάσο. Δ τάξη ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο Αλέκος Φασιανός Πικάσο. Δ τάξη ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο Αλέκος Φασιανός Πικάσο Δ τάξη ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο - Giorgione de Chirico Ιταλός ζωγράφος, γλύπτης και συγγραφέας, κύριος εκπρόσωπος της μεταφυσικής ζωγραφικής. Με το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: AMSTERDAM TOURNAMENT

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: AMSTERDAM TOURNAMENT AMSTERDAM TOURNAMENT ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M-O/7 M35/7 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 13-16 Μαΐου 2016 Amsterdam Tournament Διοργάνωση: Roda 23 - Eurosportring Περιοχή: Άμστερνταμ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία

Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία Αυτή η πόλη της Ανατολικής Γαλλίας στα σύνορα με Ελβετία και Γερμανία έχει κάτι πολύ περίεργο το όνομά της! Ενώ γράφεται Μulhouse, προφέρεται Μιλούζ.. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Βαρκελώνη Με γεμάτες σε ξεναγήσεις ημέρες

Πλήρης Βαρκελώνη Με γεμάτες σε ξεναγήσεις ημέρες Πλήρης Βαρκελώνη Με γεμάτες σε ξεναγήσεις ημέρες Αναχωρήσεις: 12.04, 13.04, 27.04, 01.06 5, 6 ημέρες Εκδρομή στην πόλη Φιγκέρες & επίσκεψη στο Μουσείο Νταλί Επίσκεψη στην υπέροχη Χιρόνα Διπλή ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

Presentation of Trikala

Presentation of Trikala Presentation of Trikala Τρίκαλα Τα Τρίκαλα είναι πόλη της Θεσσαλίας και πρωτεύουσα του Ν. Τρικάλων. Είναι κτισµένα στο δυτικό άκρο του θεσσαλικού κάµπου και έτσι συνδυάζουν κάµπο και βουνό. Όµορφη, ήσυχη

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος... μία διαφορετική ματιά!

Μύκονος... μία διαφορετική ματιά! Μύκονος... μία διαφορετική ματιά! Η Μύκονος είναι ταυτόσημη του ξέφρενου ξεφαντώματος σε beach bars και clubs. Στέκι επωνύμων και σημείο αναφοράς για σελεμπριτογκοσιπο φαρφαρολογία. Η αλήθεια είναι όμως

Διαβάστε περισσότερα

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο Όταν φτάνει η Άνοιξη, η Ιαπωνία αλλάζει κεφάλαιο και αφιερώνει μερικές μέρες στην εκδήλωση της λατρείας της στα άνθη, με την τελετή Hanami (σ.σ. hana σημαίνει «λουλούδι» στα ιαπωνικά). Η τελετή χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΡΙΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ- ΤΟΛΕΔΟ -ΣΕΓΚΟΒΙΑ

ΜΑΔΡΙΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ- ΤΟΛΕΔΟ -ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ- ΤΟΛΕΔΟ -ΣΕΓΚΟΒΙΑ 1η μέρα Αθήνα- Μαδρίτη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας. Μια πόλη χτισμένη σε υψόμετρο 650 μέτρων δεσπόζει στο

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 8 Μέρες / 7 Διανυχτερεύσεις Επικοινωνήσουμε μαζί μας με email loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Ζυρίχη Καταρράκτες Ρήνου Στάιν Αμ Ράιν Μόναχο

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος

Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος Ο Πειραιάς (Αρχαία Ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη της περιφέρειας Αττικής και διαθέτει τον σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας και της ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ε Ρ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

Υ Π Ε Ρ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! Υ Π Ε Ρ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α HΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΑΓΑ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!! ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

Η πολιτιστική διαδρομή της Ερμούπολης

Η πολιτιστική διαδρομή της Ερμούπολης Η πολιτιστική διαδρομή της Ερμούπολης Φοιτητής: Ιωσήπου Μηνάς ΑΜ: 2165117 Διδάσκουσα: Ρ. Μητούλα Εισαγωγή Περιγραφή της Ερμούπολης Είναι πρωτεύουσα της Σύρου και του νόμου Κυκλάδων Βρίσκεται στην ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

Καταχειροκροτήθηκε «Η Θαυμαστή μπαλωματού» από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης

Καταχειροκροτήθηκε «Η Θαυμαστή μπαλωματού» από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης Καταχειροκροτήθηκε «Η Θαυμαστή μπαλωματού» από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης Παρασκευή, 26 Απρίλιου 2013 13:29 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ «Θ» Απολαυστική ήταν η παράσταση που δόθηκε χθες το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Από Αθήνα & από Θεσσαλονίκη 03 09 Σεπτέμβρη 2015 1η Ημέρα ΜΟΣΧΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόσχα. Άφιξη στην Μόσχα. Κατά την μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας Ο τόπος µας Το σχολείο µας Πολιτισµός Η τάξη µας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ανάµεσα στις ακτές του νοµού Μαγνησίας και τη Σκόπελο και απέναντι από το Πήλιο, βρίσκεται η Σκιάθος, ένα νησί µε έκταση 48 τετραγωνικά χιλιόµετρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 3-7 Ιανουαρίου 2019 Βρείτε την Πράγα στα καλύτερά της, λίγο μετά την έναρξη του νέου χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Τοπικής Κοινότητας Στράτου» Κύρια πύλη δευτερεύουσα πύλη πύλη Ακρόπολης Παραποτάμια πύλη

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Τοπικής Κοινότητας Στράτου» Κύρια πύλη δευτερεύουσα πύλη πύλη Ακρόπολης Παραποτάμια πύλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Στράτος 29-12 - 2011 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟY ΠΛΗΡ: Πατσέας Αναστάσιος ΤΗΛ: 6978558904 Π Ρ Ο Σ Κο Αντιδήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα