ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γιατροί στα πλοία της ακτοπλοΐας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γιατροί στα πλοία της ακτοπλοΐας"

Transcript

1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2006 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γιατροί στα πλοία της ακτοπλοΐας Με κοινή απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη και του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου προσλαμβάνονται αγροτικοί γιατροί με θητεία σε πλοία καθώς και γιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου σε πλοία, ως ακολούθως: Α. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Γρηγόριος του Χρήστου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Σάμο και Ικαρία και ειδικότερα στο πλοίο «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» Ν.Π ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτα του Ιωάννη, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με το Ηράκλειο και ειδικότερα στο πλοίο «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.ΗΡ ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία του Παναγιώτη, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τις Κυκλάδες και ειδικότερα στο πλοίο «BLUE STAR PAROS» Ν.Π ΓΚΟΓΚΟΥ Αικατερίνη του Ιωάννη, για γραμμές που συνδέουν ηπειρωτικούς λιμένες με τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο και ειδικότερα στο πλοίο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Ν.Π ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ Φοίβος-Ευάγγελος του Δημητρίου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με το Ρέθυμνο και ειδικότερα στο πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑ Δέσποινα του Κωνσταντίνου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στο πλοίο «BLUE STAR 2» Ν.Π ΚΑΤΣΩΝΗ Μαλάμα του Ιωάννη, για γραμμές που συνδέουν ηπειρωτικούς λιμένες με τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο. Προσωρινά και μέχρι την δρομολόγηση πλοίου στις παραπάνω γραμμές ο γιατρός διατίθεται στο πλοίο «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Ν. ΜΥΤ. 36 και μετά το πέρας ακινησίας του πλοίου «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» Ν. ΜΥΤ. 35, διατίθεται σε αυτό. 8. ΚΕΛΕΤΖΙΑΝ Έλενα του Γκάρρικ, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα και ειδικότερα στο πλοίο «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π ΚΟΝΤΟΣ Ιωάννης του Φωτίου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Χανιά και ειδικότερα στο πλοίο «ΛΑΤΩ» Ν.ΧΑΝΙΩΝ 17.

2 10. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Μαρία του Μάρκου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με το Ηράκλειο και ειδικότερα στο πλοίο «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν. ΗΡ ΜΠΙΚΟΣ Γεώργιος του Αθανασίου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στο πλοίο «ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ» Ν.Π ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης του Αντωνίου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τις Κυκλάδες και ειδικότερα στο πλοίο «BLUE STAR NAXOS Ν.Π ΠΕΡΓΑΝΤΑ Μαρία του Ευαγγέλου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Σάμο και Ικαρία και ειδικότερα στο πλοίο «ΜΑΡΙΝΑ» Ν. Π ΠΕΛΕΚΗΣ Χρήστος του Αλεξάνδρου, για γραμμές που συνδέουν τα λοιπά ηπειρωτικά λιμάνια με τα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στο πλοίο «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» Ν.Π ΡΟΥΜΠΟΥ Ελένη του Αθανασίου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Χίο και Λέσβο και ειδικότερα στο πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν. ΧΙΟΥ ΣΑΜΕΝΤΖΑΣ Αλέξιος του Ευαγγέλου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα. Προσωρινά και μέχρι την δρομολόγηση πλοίου στις παραπάνω γραμμές ο γιατρός διατίθεται στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ Γεώργιος του Βασιλείου, για γραμμές που συνδέουν λοιπά ηπειρωτικά λιμάνια με την Κρήτη. Προσωρινά και μέχρι την δρομολόγηση πλοίου στις παραπάνω γραμμές ο γιατρός διατίθεται στο πλοίο «ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» Ν. ΧΑΝΙΩΝ 20. Β. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΕ ΠΛΟΙΑ 1. ΜΗΤΣΑ Πασχαλίνα του Ιωάννη, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Χίο και Λέσβο και ειδικότερα στο πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» Ν.Π ΜΠΟΥΡΟΥΣ Γεώργιος του Νικολάου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τον Άγιο Νικόλαο και ειδικότερα στο πλοίο «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ.» Ν.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗΣ Πέτρος του Σταματίου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Χανιά και ειδικότερα στο πλοίο «ΛΙΣΣΟΣ» Ν.Χ. 15. Οι γιατροί υποχρεούνται να επιβιβαστούν στο πλοίο αμέσως μετά την κοινοποίηση της τοποθέτησής τους σε αυτό. Σε περίπτωση πρόσκαιρης διακοπής των δρομολογίων του πλοίου, η διάθεση του γιατρού στο πλοίο αναστέλλεται και ο γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κ. Υ. ή το Π. Ι. όπου και η τοποθέτησή του. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας γνωστοποιεί την διακοπή των δρομολογίων του πλοίου στο γιατρό, στη Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο αντίστοιχο Νοσοκομείο, ο δε γιατρός παρουσιάζεται εντός τριημέρου στο Νοσοκομείο.

3 Η διάθεση ιατρού σε άλλο πλοίο, διάφορο αυτού που αρχικά τοποθετήθηκε, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, γίνεται με έγγραφο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στις παρακάτω περιπτώσεις: α) όταν το πλοίο παύσει οριστικά τα δρομολόγιά του στις προαναφερόμενες γραμμές. β) όταν το πλοίο τροποποιήσει οριστικά τα δρομολόγιά του έτσι ώστε το μέγιστο εκτελούμενο δρομολόγιο να μην υπερβαίνει τα εκατόν είκοσι (120) ναυτικά μίλια. Στις περιπτώσεις αυτές ο ιατρός τοποθετείται στο αμέσως επόμενο με βάση τον αριθμό επιβατών, πλοίο που δραστηριοποιείται κατά τη στιγμή εκείνη στην ίδια γραμμή και που δεν είναι στελεχωμένο με ιατρό. Εάν τέτοιο πλοίο δεν υφίσταται ο γιατρός τοποθετείται σε διαθέσιμο πλοίο άλλης γραμμής της επιλογής του. Σε περίπτωση κατά την οποία η πλοιοκτήτρια εταιρεία αντικαταστήσει το πλοίο της με άλλο, ο ιατρός τοποθετείται στο νέο πλοίο. Με μέριμνα και δαπάνη των πλοιοκτητών διατίθενται στους γιατρούς για την ενδιαίτησή τους, ατομικές καμπίνες και τους παρέχεται σίτιση καθ όλη τη διάρκεια του πλου δρομολογίου. Οι γιατροί παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους επιβάτες και στο πλήρωμα του πλοίου καθ όλη τη διάρκεια του πλου δρομολογίου. Οι γιατροί οφείλουν αμέσως μετά την επιβίβασή τους στο πλοίο να ενημερώνουν σχετικά τον Πλοίαρχο ή τον αντικαταστάτη του. Σε περίπτωση μη επιβίβασης του γιατρού στο πλοίο, ο Πλοίαρχος υποχρεούται να καταχωρήσει στο ημερολόγιο γέφυρας σχετική εγγραφή, αντίγραφο της οποίας διαβιβάζεται με τηλεομοιοτυπία την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο οικείο Νοσοκομείο ή στη Δ.Υ.ΠΕ. Κρήτης. Η δαπάνη για την μισθοδοσία των γιατρών, που θα διορισθούν στις παραπάνω θέσεις, θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Για το σκοπό αυτό έχει συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του ΥΕΝ, για το έτος 2007, ποσό ευρώ. Η παρουσία των γιατρών αυτών στα πλοία θα εξασφαλίσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την προστασία της υγείας του επιβατικού κοινού στην ακτοπλοΐα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία της Κυβέρνησης και το συνεχές ενδιαφέρον του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους και τους τουρίστες των νησιών μας. Το πλήρες κείμενο της Υπουργικής Απόφασης έχει ως ακολούθως:

4 ΘΕΜΑ: «Διάθεση αγροτικών γιατρών και γιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου σε πλοία». ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Εχοντας υπόψη: Τις διατάξεις: 1. α) Του άρθρου 29 του Ν. 1558/1985 «Κυβέρνηση και Κυβερνητικά Όργανα» (ΦΕΚ 137 Α ) όπως προσετέθη με το άρθρο 27 του Ν. 2081/1992 (ΦΕΚ 154 Α ) και αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις της παρ. 2 α του άρθρου 1 του Ν. 2469/1997 «Περιορισμός και βελτίωση της αποτελεσματικότητας των κρατικών δαπανών και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 38 Α ). β) Του Ν. 3487/1955 (ΦΕΚ 354 Α ) «Περί Κοινωνικής Ασφαλίσεως των αγροτών» όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του Ν.Δ. 4440/1964 (ΦΕΚ 224 Α ). γ) Του Ν. 633/1977 (ΦΕΚ 187 Α ) «Περί ρυθμίσεως θεμάτων αφορώντων εις το προσωπικό των αγροτικών ιατρείων και των Υγειονομικών σταθμών». δ)του Ν.Δ. 67/1968 (ΦΕΚ 303 Α ) «Περί λήψεως μέτρων δια την κάλυψιν των υγειονομικών αναγκών της υπαίθρου». ε) Του Ν.1579/1985 (ΦΕΚ 217 Α ) «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή και ανάπτυξη του ΕΣΥ». στ) Του άρθρου 54, παρ.1, του Ν.1759/1988 (ΦΕΚ 50 Α ) «Ασφαλιστική κάλυψη ανασφάλιστων ομάδων και άλλες διατάξεις». ζ) Του Ν. 2071/1992 (ΦΕΚ 123 Α ) και ειδικότερα του άρθρου 23, παρ. 1 αυτού «Εκσυγχρονισμός και Οργάνωση Συστήματος Υγείας». η)του άρθρου 20 του Ν. 1963/1991 (ΦΕΚ 138 Α ) «Τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων της φαρμακευτικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις». θ) Του άρθρου 28, του Ν.2646/1998 (ΦΕΚ 236 Α ) «Ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας και άλλες διατάξεις». ι) Του Ν. 2194/1994 (ΦΕΚ 34 Α ) «Ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και άλλες διατάξεις». ια) Του Ν. 3205/2003 (ΦΕΚ 297 Α ) «Μισθολογικές Ρυθμίσεις λειτουργών και υπαλλήλων του Δημοσίου». ιβ) Τις παραγράφους 1 και 6 του άρθρου 22, του Ν. 3409/2005 (ΦΕΚ 273 Α ) «Καταδύσεις αναψυχής και άλλες διατάξεις». 2. Τις διατάξεις του Π. Δ/τος 95/2000 (ΦΕΚ 76 Α ) «Οργανισμός του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας». 3. Τις κοινές αποφάσεις των Υπουργών Προεδρίας της Κυβέρνησης, Οικονομικών και Υγείας Πρόνοιας, που αφορούν τη συγχώνευση των Αγροτικών Ιατρείων στα Κ.Υ. και την αριθμ. πρωτ. Υ4α/5961/ (ΦΕΚ 470 Β ) απόφαση. 4. Την αριθμ. Υ10γ/οικ / (ΦΕΚ 1628 Β ) απόφαση με θέμα: «Καθορισμός κριτηρίων διορισμού αγροτικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία» όπως συμπληρώθηκε με την αριθ. Υ10γ/οικ / (ΦΕΚ 703 Β ) απόφαση. 5. Την αριθμ. Υ10γ/οικ.64899/ (ΦΕΚ 785 Β ) απόφαση «Εφαρμογή

5 απαιτήσεων για τη διάθεση ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικών) σε πλοία». 6. Την αριθμ. Υ10γ/οικ.64905/ (ΦΕΚ 797 Β ) απόφαση «Θέσεις σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία νησιωτικών και παράκτιων περιοχών για ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που διατίθενται σε πλοία». 7. Την αριθμ / (ΦΕΚ 311 Β ) Υπουργική Εξουσιοδοτική Απόφαση. 8. Το αριθμ. πρωτ.1896/ / έγγραφο του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 9. Τα αριθμ. πρωτ. 2/50616/ και 2/50616Α/ έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. 10. Τις υπηρεσιακές ανάγκες. 11. Την προκήρυξη θέσεων από μέχρι η οποία παρατάθηκε μέχρι και την προκήρυξη από μέχρι Τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων γιατρών. 13. Τους πίνακες των αποτελεσμάτων. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ Ι. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ 1. Προσλαμβάνουμε τους παρακάτω γιατρούς με θητεία ενός έτους και με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου, σε θέσεις αγροτικών γιατρών που διατίθενται σε πλοία, οι οποίες προκηρύχθηκαν και δεν υποβλήθηκαν αιτήσεις πλήρωσής τους από γιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου με προϋπηρεσία, ως κατωτέρω: Α. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ στο Κ.Υ. Καρλοβασίου, Νοσοκ. Σάμου, για το Π.Ι. Αγίου Κωνσταντίνου (θέση Α ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Σάμο και Ικαρία, Νομ. Σάμου και ειδικότερα στο πλοίο ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΝΠ Β. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στο Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας, Νοσοκ. Ηρακλείου, για το Π.Ι. Προφήτη Ηλία (θέση Α ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με το Ηράκλειο, Νομ. Ηρακλείου και ειδικότερα στο πλοίο ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ ΝΗΡ31. Γ. ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στο Κ.Υ. Θήρας (θέση Α ), Νοσοκ. Σύρου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τις Κυκλάδες, Νομ. Κυκλάδων και ειδικότερα στο πλοίο BLUE STAR PAROS ΝΠ

6 Δ. ΓΚΟΓΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στο Κ.Υ. Eλευθερούπολης, Νοσοκ. Καβάλας, για το Π.Ι. Αμυγδαλεώνα (θέση Β ) για γραμμές που συνδέουν ηπειρωτικούς λιμένες με τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, Νομ. Καβάλας και ειδικότερα στο πλοίο ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΝΠ Ε. ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο Κ.Υ. Σπηλίου, Νοσοκ. Ρεθύμνου, για το Π.Ι. Αρμένων για γραμμές που συνδέουν την Αττική με το Ρέθυμνο, Νομ. Ρεθύμνης και ειδικότερα στο πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ 06. ΣΤ. ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο Κ.Υ. Έμπωνα, Νοσοκ. Ρόδου, για το Π.Ι. Παραδεισίου (θέση Α ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Δωδεκάνησα, Νομ. Δωδεκανήσου και ειδικότερα στο πλοίο BLUE STAR 2 ΝΠ Ζ. ΚΑΤΣΩΝΗ ΜΑΛΑΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στο Κ.Υ. Eλευθερούπολης, Νοσοκ. Καβάλας, για το Π.Ι. Αμυγδαλεώνα (θέση Α ) για γραμμές που συνδέουν ηπειρωτικούς λιμένες με τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, Νομ. Καβάλας. Προσωρινά και μέχρι την δρομολόγηση πλοίου στις παραπάνω γραμμές ο γιατρός διατίθεται στο πλοίο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Ν ΜΥΤ 36 και μετά το πέρας ακινησίας του πλοίου ΘΕΟΦΙΛΟΣ Ν ΜΥΤ 35 διατίθεται σε αυτό. Η. ΚΕΛΕΤΖΙΑΝ ΕΛΕΝΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΡΙΚ στο Κ.Υ. Κυθήρων, Νοσοκ. Κυθήρων, για το Π.Ι. Καρβουνάδων (θέση Β ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα, Νομ. Αττικής και ειδικότερα στο πλοίο ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΝΠ Θ. ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ στο Κ.Υ. Βάμου, Νοσοκ. Χανίων, για το Π.Ι. Καλυβών (θέση Β ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Χανιά, Νομ. Χανίων και ειδικότερα στο πλοίο ΛΑΤΩ ΝΧΑΝΙΩΝ 17.

7 Ι. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ στο Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας, Νοσοκ. Ηρακλείου, για το Π.Ι. Προφήτη Ηλία (θέση Β ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με το Ηράκλειο, Νομ. Ηρακλείου και ειδικότερα στο πλοίο ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ ΝΗΡ 33. ΙΑ. ΙΒ. ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στο Κ.Υ. Έμπωνα, Νοσοκ. Ρόδου, για το Π.Ι. Παραδεισίου (θέση Β ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Δωδεκάνησα, Νομ. Δωδεκανήσου και ειδικότερα στο πλοίο ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΠ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στο Κ.Υ. Θήρας (θέση Β ), Νοσοκ. Σύρου, για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τις Κυκλάδες, Νομ. Κυκλάδων και ειδικότερα στο πλοίο BLUE STAR NAXOS ΝΠ ΙΓ. ΙΔ. ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στο Κ.Υ. Καρλοβασίου, Νοσοκ. Σάμου, για το Π.Ι. Αγίου Κωνσταντίνου για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Σάμο και Ικαρία, Νομ. Σάμου και ειδικότερα στο πλοίο ΜΑΡΙΝΑ ΝΠ ΙΕ. ΠΕΛΕΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο Κ.Υ. Καρπάθου, Νοσοκ. Ρόδου, για γραμμές που συνδέουν τα λοιπά ηπειρωτικά λιμάνια με τα Δωδεκάνησα, Νομ. Δωδεκανήσου και ειδικότερα στο πλοίο ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΝΠ ΡΟΥΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στο Κ.Υ. Καλλονής, Νοσοκ. Μυτιλήνης, για το Π.Ι. Παμφίλων (θέση Β ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Χίο και Λέσβο, Νομ. Λέσβου και ειδικότερα στο πλοίο ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΧΙΟΥ 362. ΙΖ. ΙΗ. ΣΑΜΕΝΤΖΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στο Κ.Υ. Κυθήρων, Νοσοκ. Κυθήρων, για το Π.Ι. Καρβουνάδων (θέση Α ) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα, Νομ. Αττικής. Προσωρινά και μέχρι την δρομολόγηση πλοίου στις παραπάνω γραμμές ο γιατρός διατίθεται στο πλοίο ΚΡΗΤΗ ΙΙ Ν ΧΑΝΙΩΝ 25.

8 ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο Κ.Υ. Σητείας, Νοσοκ. Σητείας, για το Π.Ι. Έξω Μουλιανών για γραμμές που συνδέουν λοιπά ηπειρωτικά λιμάνια με την Κρήτη, Νομ. Λασιθίου. Προσωρινά και μέχρι την δρομολόγηση πλοίου στις παραπάνω γραμμές ο γιατρός διατίθεται στο πλοίο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ν ΧΑΝΙΩΝ Οι γιατροί που τοποθετούνται στις ανωτέρω θέσεις, έχουν προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της ανακοίνωσης του διορισμού τους, που θα γίνει από την Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μετά την δημοσίευση της περίληψης της παρούσας απόφασης στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, για να αναλάβουν υπηρεσία στα αντίστοιχα Νοσοκομεία. 3. Τα Νοσοκομεία συντάσσουν άμεσα πρωτόκολλο ανάληψης υπηρεσίας από τους γιατρούς, το οποίο κοινοποιείται στην Υπηρεσία μας και στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. 4. Οι γιατροί υποχρεούνται να επιβιβαστούν στο πλοίο από τον πλησιέστερο στο Νοσοκομείο λιμένα, αμέσως μετά την κοινοποίηση της τοποθέτησής τους σε αυτό, κατά την πρώτη προσέγγιση του πλοίου. 5. Σε περίπτωση πρόσκαιρης διακοπής των δρομολογίων του πλοίου, η διάθεση του γιατρού στο πλοίο αναστέλλεται και ο γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κ. Υ. ή το Π. Ι. όπου και η τοποθέτησή του. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας γνωστοποιεί την διακοπή των δρομολογίων του πλοίου στο γιατρό, στη Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο αντίστοιχο Νοσοκομείο, ο δε γιατρός παρουσιάζεται εντός τριημέρου στο Νοσοκομείο. 6. Η διάθεση ιατρού σε άλλο πλοίο, διάφορο αυτού που αρχικά τοποθετήθηκε, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, γίνεται με έγγραφο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στις παρακάτω περιπτώσεις: α) όταν το πλοίο παύσει οριστικά τα δρομολόγιά του στις προαναφερόμενες γραμμές. β) όταν το πλοίο τροποποιήσει οριστικά τα δρομολόγιά του έτσι ώστε το μέγιστο εκτελούμενο δρομολόγιο να μην υπερβαίνει τα εκατόν είκοσι (120) ναυτικά μίλια. Στις περιπτώσεις αυτές ο ιατρός τοποθετείται στο αμέσως επόμενο με βάση τον αριθμό επιβατών, πλοίο που δραστηριοποιείται κατά τη στιγμή εκείνη στην ίδια γραμμή και που δεν είναι στελεχωμένο με ιατρό. Εάν τέτοιο πλοίο δεν υφίσταται ο γιατρός τοποθετείται σε διαθέσιμο πλοίο άλλης γραμμής της επιλογής του. 7. Σε περίπτωση κατά την οποία η πλοιοκτήτρια εταιρεία αντικαταστήσει το πλοίο της με άλλο, ο ιατρός τοποθετείται στο νέο πλοίο. 8. Με μέριμνα και δαπάνη των πλοιοκτητών διατίθενται στους γιατρούς για την ενδιαίτησή τους, ατομικές καμπίνες και τους παρέχεται σίτιση καθ όλη τη διάρκεια του

9 πλου - δρομολογίου όπως αυτό ορίζεται στην παρ. 2, του άρθρου 1, της αριθμ.υ10γ/οικ.64899/ (ΦΕΚ 785 Β ) απόφασης. 9. Οι γιατροί παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους επιβάτες και στο πλήρωμα του πλοίου καθ όλη τη διάρκεια του πλου - δρομολογίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω απόφαση. 10. Οι γιατροί οφείλουν αμέσως μετά την επιβίβασή τους στο πλοίο να ενημερώνουν σχετικά τον Πλοίαρχο ή τον αντικαταστάτη του. 11. Σε περίπτωση μη επιβίβασης του γιατρού στο πλοίο, ο Πλοίαρχος υποχρεούται να καταχωρήσει στο ημερολόγιο γέφυρας σχετική εγγραφή, αντίγραφο της οποίας διαβιβάζεται με τηλεομοιοτυπία την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο οικείο Νοσοκομείο ή στη Δ.Υ.ΠΕ. Κρήτης, στους αριθμούς των τηλεομοιοτυπικών συσκευών που αναφέρονται στον προσαρτώμενο στην παρούσα απόφαση πίνακα. 12. Στο τέλος κάθε μήνα οι πλοίαρχοι υποχρεούνται να αποστέλλουν στα οικεία Νοσοκομεία καταστάσεις όπου θα αναγράφεται ο αριθμός των πλόων -δρομολογίων που εκτέλεσε ο κάθε γιατρός καθώς και η χρονική τους διάρκεια, προκειμένου να καθοριστούν και να καταβληθούν οι αποδοχές τους. 13. Οι γιατροί δύνανται να εκτελούν εφημερίες στο Κ.Υ. που έχουν τοποθετηθεί ή στο Κ.Υ. που ανήκει το Π.Ι. που έχουν τοποθετηθεί, όταν ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ των πλόων - δρομολογίων είναι τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες. Στην περίπτωση αυτή ο γιατρός ενημερώνει τον Πλοίαρχο και το Κ.Υ. προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα εφημεριών του Κ.Υ. 14. Οι διοριζόμενοι στις ανωτέρω θέσεις γιατροί αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Α μέρους του Ν. 3205/2003 όπως εκάστοτε ισχύουν και η αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόλησή τους υπολογίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του ίδιου νόμου. 15. Τα Νοσοκομεία υποχρεούνται έξι μήνες πριν από τη λήξη της θητείας των γιατρών να ενημερώσουν εγγράφως την Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την προκήρυξη των θέσεων που υπηρετούν και μετά τη λήξη της θητείας τους να αποστείλουν στην Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έγγραφο όπου θα αναφέρονται όλες οι μεταβολές της υπηρεσιακής τους κατάστασης κατά τη διάρκεια της θητείας τους. 16. Όλοι οι γιατροί υποχρεούνται εντός μηνός από την τοποθέτησή τους, να εγγραφούν στα μητρώα του οικείου Ιατρικού Συλλόγου της Νομαρχίας όπου διορίζονται. ΜΕΡΟΣ ΙΙ. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΕ ΠΛΟΙΑ

10 1. Προσλαμβάνουμε τους παρακάτω γιατρούς για ένα έτος με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου για την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου, ως κατωτέρω: Α. Β. ΜΗΤΣΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στο Κ.Υ. Καλλονής, Νοσοκ. Μυτιλήνης, για το Π.Ι. Παμφίλων (Α θέση) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα νησιά Χίο και Λέσβο, Νομ. Λέσβου και ειδικότερα στο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΠ ΜΠΟΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο Κ.Υ. Νεάπολης, Νοσοκ. Νεάπολης, για το Π.Ι. Χουμεριάκου για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τον Άγιο Νικόλαο, Νομ. Λασιθίου, για συμπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου και ειδικότερα στο πλοίο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ. Ν ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 07. Γ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ στο Κ.Υ. Βάμου, Νοσοκ. Χανίων, για το Π.Ι. Καλυβών (Α θέση) για γραμμές που συνδέουν την Αττική με τα Χανιά, Νομ. Χανίων, για συμπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου και ειδικότερα στο πλοίο ΛΙΣΣΟΣ ΝΧ Οι γιατροί που τοποθετούνται στις ανωτέρω θέσεις, έχουν προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παρούσας απόφασης, για να αναλάβουν υπηρεσία στα αντίστοιχα Νοσοκομεία. 3. Τα Νοσοκομεία συντάσσουν άμεσα πρωτόκολλο ανάληψης υπηρεσίας από τους γιατρούς, το οποίο κοινοποιείται στη Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. 4. Οι γιατροί υποχρεούνται να επιβιβαστούν στο πλοίο από τον πλησιέστερο στο Νοσοκομείο λιμένα, αμέσως μετά την κοινοποίηση της τοποθέτησής τους σε αυτό, κατά την πρώτη προσέγγιση του πλοίου. 5. Σε περίπτωση πρόσκαιρης διακοπής των δρομολογίων του πλοίου, η διάθεση του γιατρού στο πλοίο αναστέλλεται και ο γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κ. Υ. ή το Π. Ι. όπου και η τοποθέτησή του. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας γνωστοποιεί την διακοπή των δρομολογίων του πλοίου στο γιατρό, στην Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο αντίστοιχο Νοσοκομείο, ο δε γιατρός παρουσιάζεται εντός τριημέρου στο Νοσοκομείο. 6. Η διάθεση ιατρού σε άλλο πλοίο, διάφορο αυτού που αρχικά τοποθετήθηκε, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, γίνεται με έγγραφο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στις παρακάτω περιπτώσεις: α) όταν το πλοίο παύσει οριστικά τα δρομολόγιά του στις προαναφερόμενες γραμμές. β) όταν το πλοίο τροποποιήσει οριστικά τα δρομολόγιά του έτσι ώστε το μέγιστο εκτελούμενο δρομολόγιο να μην υπερβαίνει τα εκατόν είκοσι (120) ναυτικά μίλια.

11 Στις περιπτώσεις αυτές ο ιατρός τοποθετείται στο αμέσως επόμενο με βάση τον αριθμό επιβατών, πλοίο που δραστηριοποιείται κατά τη στιγμή εκείνη στην ίδια γραμμή και που δεν είναι στελεχωμένο με ιατρό. Εάν τέτοιο πλοίο δεν υφίσταται ο γιατρός τοποθετείται σε διαθέσιμο πλοίο άλλης γραμμής της επιλογής του. 7. Σε περίπτωση κατά την οποία η πλοιοκτήτρια εταιρεία αντικαταστήσει το πλοίο της με άλλο, ο ιατρός τοποθετείται στο νέο πλοίο. 8. Με μέριμνα και δαπάνη των πλοιοκτητών διατίθενται στους γιατρούς για την ενδιαίτησή τους, ατομικές καμπίνες και τους παρέχεται σίτιση καθ όλη τη διάρκεια του πλου - δρομολογίου όπως αυτό ορίζεται στην παρ. 2, του άρθρου 1, της αριθμ.υ10γ/οικ.64899/ (Φ.Ε.Κ. 785 Β ) απόφασης. 9. Οι γιατροί παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους επιβάτες και στο πλήρωμα του πλοίου καθ όλη τη διάρκεια του πλου - δρομολογίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω απόφαση. 10. Οι γιατροί οφείλουν αμέσως μετά την επιβίβασή τους στο πλοίο να ενημερώνουν σχετικά τον Πλοίαρχο ή τον αντικαταστάτη του. 11. Σε περίπτωση μη επιβίβασης του γιατρού στο πλοίο, ο Πλοίαρχος υποχρεούται να καταχωρήσει στο ημερολόγιο γέφυρας σχετική εγγραφή, αντίγραφο της οποίας διαβιβάζεται με τηλεομοιοτυπία την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο οικείο Νοσοκομείο ή στη Δ.Υ.ΠΕ. Κρήτης, στους αριθμούς των τηλεομοιοτυπικών συσκευών που αναφέρονται στον προσαρτώμενο στην παρούσα απόφαση πίνακα. 12. Στο τέλος κάθε μήνα οι πλοίαρχοι υποχρεούνται να αποστέλλουν στα οικεία Νοσοκομεία καταστάσεις όπου θα αναγράφεται ο αριθμός των πλόων -δρομολογίων που εκτέλεσε ο κάθε γιατρός καθώς και η χρονική τους διάρκεια, προκειμένου να καθοριστούν και να καταβληθούν οι αποδοχές τους. 13. Οι γιατροί δύνανται να εκτελούν εφημερίες στο Κ.Υ. που έχουν τοποθετηθεί ή στο Κ.Υ. που ανήκει το Π.Ι. που έχουν τοποθετηθεί, όταν ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ των πλόων - δρομολογίων είναι τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες. Στην περίπτωση αυτή ο γιατρός ενημερώνει τον Πλοίαρχο και το Κ.Υ. προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα εφημεριών του Κ.Υ. 14. Οι διοριζόμενοι στις ανωτέρω θέσεις γιατροί αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Α μέρους του Ν. 3205/2003 όπως εκάστοτε ισχύουν και η αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόλησή τους υπολογίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του ίδιου νόμου. 15. Τα Νοσοκομεία υποχρεούνται έξι μήνες πριν από τη λήξη της θητείας των γιατρών να ενημερώσουν εγγράφως την Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την προκήρυξη των θέσεων που υπηρετούν και μετά τη λήξη της θητείας τους να αποστείλουν στη Διεύθυνση Προσωπικού Ν.Π. του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έγγραφο όπου θα αναφέρονται όλες οι μεταβολές της υπηρεσιακής τους κατάστασης κατά τη διάρκεια της θητείας τους. 16. Όλοι οι γιατροί υποχρεούνται εντός μηνός από την τοποθέτησή τους, να εγγραφούν στα μητρώα του οικείου Ιατρικού Συλλόγου της Νομαρχίας όπου διορίζονται. Περίληψη της παρούσας να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ 1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ " Εφαρμογή απαιτήσεων για τη διάθεση ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (Αγροτικών) σε πλοία. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις :

Διαβάστε περισσότερα

«Πρόσληψη υπόχρεων ιατρών για έναρξη ή συνέχιση εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου σε πλοίο».

«Πρόσληψη υπόχρεων ιατρών για έναρξη ή συνέχιση εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου σε πλοίο». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ: Γ Ταχ. /νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας: 104 33 Πληροφορίες : Γ. ηµητράκου Τηλέφωνο : 2132161026

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 26-10-06

ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 26-10-06 ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 26-10-06 Α ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Α/Α ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ 1 Ο Επανάληψη μειοδοτικών διαγωνισμών για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών με σύναψη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο Αρ. Πρωτ : 113 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ /ΝΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑ ΟΥ ΕΣΥ

Ηράκλειο Αρ. Πρωτ : 113 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ /ΝΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑ ΟΥ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 2 η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Πάτρα: Αριθμ.Πρωτ.: ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, κλάδου Ε.Σ.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 2 η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Πάτρα: Αριθμ.Πρωτ.: ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, κλάδου Ε.Σ. 2 η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Δ Α Ν Ε Ι Ο Πάτρα: 02-06-2016 Αριθμ.Πρωτ.: 6624 Τμήμα : Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Ταχ.Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. Ηράκλειο Αρ. Πρωτ 781

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. Ηράκλειο Αρ. Πρωτ 781 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 1-01/05-02-07

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 1-01/05-02-07 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 1-01/05-02-07 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Α/Α ΘΕΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΘΕΜΑ 1 Ο Παράταση ισχύος συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας αρμοδιότητος

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο Αρ. Πρωτ : 390. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑ ΟΥ ΕΣΥ

Ηράκλειο Αρ. Πρωτ : 390. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑ ΟΥ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου ΟΡΘΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 18395 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1122 10 Μαΐου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού στην 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου.... 1 Πρόσληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Υ.ΠΕ.) ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχυδρομική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Πάτρα: 04/08/2016 Aρ. Πρωτ.: 16469 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ 26504 ΡΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ Α.Φ.Μ : 999100816 Διεύθυνση : Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη 13 / 10 / 2010 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Γραφείο: Διοικητή Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. εκσυγχρονισµός του Εθνικού Συστήµατος Υγείας, Οργάνωση τα ων Υγειονοµικών Υπηρεσιών, ρυθµίσεις για το φάρµακο και άλλες διατάξεις».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. εκσυγχρονισµός του Εθνικού Συστήµατος Υγείας, Οργάνωση τα ων Υγειονοµικών Υπηρεσιών, ρυθµίσεις για το φάρµακο και άλλες διατάξεις». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Πρωτ.: 2566 Σητεία 22-8-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Γ.Ν.-Κ.Υ.ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «ΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο Αρ. Πρωτ : 68 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ /ΝΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑ ΟΥ ΕΣΥ

Ηράκλειο Αρ. Πρωτ : 68 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ /ΝΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑ ΟΥ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999082972, Β ΟΥ Ηρακλείου Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Εκσυγχρονισµός του Εθνικού Συστήµατος Υγείας, Οργάνωση των Υγειονοµικών Υπηρεσιών, Ρυθµίσεις για το Φάρµακο και Άλλες ιατάξεις».

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Εκσυγχρονισµός του Εθνικού Συστήµατος Υγείας, Οργάνωση των Υγειονοµικών Υπηρεσιών, Ρυθµίσεις για το Φάρµακο και Άλλες ιατάξεις». ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ - ΓΝ-ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «ΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθµ. Πρωτ.: 1372 Σητεία 19 / 10 / 2017 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ 20/09/2017 Γ.Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Α.Π.: 11375 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφορίες.: Α.Γκιόκα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ψ9ΖΡ469Η2Ι-Τ42 Ηράκλειο, 27-7-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ. Το Π.Γ.Ν.Λάρισας - Γ.Ν.Λάρισας ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ&ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ. Το Π.Γ.Ν.Λάρισας - Γ.Ν.Λάρισας ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ&ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Π. Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ - Γ. Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας Λάρισα 17/08/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Δράμα: 08/08/2016 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρ. 8066 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΑΔΑ: ΩΑΝΞ469Η2Ι-ΛΓ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο,

Διαβάστε περισσότερα

//1// ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑ ΟΥ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

//1// ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑ ΟΥ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ //1// ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 7 ηυγειονομικη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ.Πρωτ. 524/9-3-11 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑ ΟΥ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ --------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1. 3. 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αρ. πρωτ. Υ3α/ΓΠ οικ 137463/11 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ.»

Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ.» ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ξάνθη, 27 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Προκήρυξη θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το ΠΕΔΥ Κ.Υ Ιθάκης αποκεντρωμένης μονάδας της 6ης Υ.ΠΕ.

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Προκήρυξη θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το ΠΕΔΥ Κ.Υ Ιθάκης αποκεντρωμένης μονάδας της 6ης Υ.ΠΕ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πάτρα: 04-05-2017 Αρ. Πρωτ.: 3372 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία.

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΛΗΡ.: Σ. Δρόσσου 1 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 20-12-2017

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑ ΟΥ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑ ΟΥ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ Α Α: 4Ι0146904Σ-X ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ Σητεία 23 Νοεµβρίου 2010 Αριθµ.Πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ» ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ» ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Ως προς τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τον αριθμό αντιτύπων) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ AΝ/ΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ- ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΕΥ ΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ και ΑΛΕΞ/ΛΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΚΩΣ-ΡΟ ΟΣ και 678 54,57 85 93,90 δροµολόγιο/εβδοµάδα. ιαγωνισµοί /3/09, 8/7/09, και 0//09

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Τρόπος λειτουργίας και διαδικασία λήψης αποφάσεων Συμβουλίων Προσλήψεων-Κρίσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ.»

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Τρόπος λειτουργίας και διαδικασία λήψης αποφάσεων Συμβουλίων Προσλήψεων-Κρίσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση ιατρών σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, για ειδίκευση

Τοποθέτηση ιατρών σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, για ειδίκευση ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Δ Αθήνα 7-09 - 2017 Αριθμ.Πρωτ: A2δ/Γ.Π. 62623 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ» ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ» ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 15/6/2016 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αριθ. πρωτ.8633 «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Ταχ.Δ/νση:Β.Σοφίας 80 και Λούρου Ταχ.Κωδ.:11528-Αθήνα Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 26-10-06

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 26-10-06 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 26-10-06 Α ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Α/Α ΘΕΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΘΕΜΑ 1 Ο Επανάληψη μειοδοτικών διαγωνισμών για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών με σύναψη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ TOY ΑΡΙΘΜ. 04/08-06-2012 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.)

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ TOY ΑΡΙΘΜ. 04/08-06-2012 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ TOY ΑΡΙΘΜ. 04/08-06-2012 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Περικοπή δρομολογίων Ε/Γ - Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΙΙ» στην γραμμή ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2 η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πειραιάς, 29-3-2018 Αρ. Πρωτ.: ΔΑΑΔ 16003 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Κάλυμνος 11 Aπριλίου 2017 Γ..Ν ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» Αρ. Πρωτ.: 2218 Γ.Ν- Κ.Υ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Γ.Ν-Κ.Υ ΚΑΛΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» (Ενιαίο Ν.Π.Δ.Δ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24993 10 Ιουνίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2241 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 1922 Τροποποίηση της 4796/2018 (Β 6124) κοινής υπουργικής απόφασης «Πλήρης εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η [1] Καβάλα 30-3-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η Υ.ΠΕ. ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ : 163 /Α18 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΘ. 07/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( )

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΘ. 07/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( ) ΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΘ. 07/ 10-12 -2018 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α. ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2018-2019) Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

[1] Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ

[1] Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ [1] Αναρτητέα στο Διαδίκτυο Καβάλα 7-6-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η Υ.ΠΕ. ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ.»

Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ξάνθη, 10 Ιουνίου 2016 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσσαλονίκη, 16 Ιουνίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 19957 ΑΔΑ: 62ΩΜΟΡ1Ο-ΧΧΦ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, κλάδου Ε.Σ.Υ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, κλάδου Ε.Σ.Υ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: Ε.Ο. Πύργου - Πατρών Ταχ. Κώδικας: 27131 Πληροφορίες: Κ. Γαλιάτσου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΔΥΠε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΘΜ ΠΡΩΤ ΔΣ: 2074 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ :27-2 -200 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΣ 26 Ιουλίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. πρωτ.: η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΣ 26 Ιουλίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. πρωτ.: η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΣ 26 Ιουλίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. πρωτ.: 7489 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ Ταχ. Διευθ.: Κορίνθου 191 Ταχ. Κωδ.: 21231 ΑΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΔΑ: 6ΒΧΝ4690ΒΑ-Ι51 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Κομοτηνή 9 Ιουνίου 2016 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ. 8100 Ταχ.Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ορθή επανάληψη της υπ αριθμ. ΔΑΑΔ 19486/20-4-2018 Απόφασης Διοικήτριας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Προϋποθέσεις, όροι και διαδικασία για τη διενέργεια αλιευτικού τουρισμού από επαγγελματίες αλιείς» ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Προϋποθέσεις, όροι και διαδικασία για τη διενέργεια αλιευτικού τουρισμού από επαγγελματίες αλιείς» ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 12/01/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ.: 414/2354 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΛΙΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Τ. Δ/νση : Συγγρού 150 Τ.Κ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 14 Δεκεμβρίου 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 14 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ Αρ. πρωτ. ΔΜ/Φ.231.01/10241 ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΗΣΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ & Ν.Π. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Μυτιλήνη : Αρ. πρωτ. : 6038

2 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Μυτιλήνη : Αρ. πρωτ. : 6038 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μυτιλήνη : 12.04.2018 Αρ. πρωτ. : 6038 ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. Πύργος, 24/7/17 Αρ.Πρωτ.: ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, κλάδου Ε.Σ.Υ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. Πύργος, 24/7/17 Αρ.Πρωτ.: ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία, κλάδου Ε.Σ.Υ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: Ε.Ο. Πύργου - Πατρών Ταχ. Κώδικας: 27131 Πληροφορίες: Κ. Γαλιάτσου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Κομοτηνή 23.8.2017 "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Αριθ.Πρωτ. 11442 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Σισμάνογλου 45 TK: 69133

Διαβάστε περισσότερα

Α2γ/Γ.Π.οικ.35408/2017,ΦΕΚ-1693/Β/

Α2γ/Γ.Π.οικ.35408/2017,ΦΕΚ-1693/Β/ Τροποποίηση και συμπλήρωση της αρ. Α γ/οικ. 43080/8-06-06 (Β /99) κοινής υπουργικής απόφασης «Χαρακτηρισμός Π.Ε.Δ.Υ. - Περιφερειακών Ιατρείων, Π.Ε.Δ.Υ. - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ - Ειδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Δράμα: 13/06/2016 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρ. 5902 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚAI ΔIOIKHTIKH ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Διαδικασία και τρόπος προκήρυξης θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ. και προθεσμία και τρόπος υποβολής δικαιολογητικών»

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: «Διαδικασία και τρόπος προκήρυξης θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ. και προθεσμία και τρόπος υποβολής δικαιολογητικών» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Αμαλιάδα, 19/05/2016 Αρ.Πρωτ.: 3102

Αμαλιάδα, 19/05/2016 Αρ.Πρωτ.: 3102 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Ταχ. Διεύθυνση: Τέρμα Ευαγγελιστρίας 128 Ταχ. Κώδικας: 27200 Τηλέφωνο: 26220 25777 Fax: 26220 26027 Email:prosopgnamal@gm

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου 1

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ: Α ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Υπόθεση: Απόκτηση από την εταιρία με την επωνυμία ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρίας με την επωνυμία ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΥΣ 33/2006: Αναστολή Διορισμών και Προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα. (408617)

ΠΥΣ 33/2006: Αναστολή Διορισμών και Προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα. (408617) ΠΥΣ 33/2006: Αναστολή Διορισμών και Προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα. (408617) Αρθρο :0 Κατ'Εξουσιοδότηση εκδοθείσα Νομοθεσία : 31 Πράξη 33 της 27.12.2006 (ΦΕΚ Α 280/28.12.2006) Αναστολή Διορισμών και Προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 02 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 02 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 02 / 14-03-2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΕΜΑ 1 Ετήσια δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» από 01-3-2013

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Πάτρα: 16-04-2018 Aρ. Πρωτ.: 10235 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ 26504 ΡΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ Α.Φ.Μ : 999100816 Διεύθυνση : Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Δράμα: 17/8/2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρ.: 9522 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Θ Ε Σ Ε Ω Ν Ε Ι Δ Ι Κ Ε Υ Μ Ε Ν Ω Ν Ι Α Τ Ρ Ω Ν Τ Ο Υ Κ Λ Α Δ ΟΥ Ε. Σ. Υ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Θ Ε Σ Ε Ω Ν Ε Ι Δ Ι Κ Ε Υ Μ Ε Ν Ω Ν Ι Α Τ Ρ Ω Ν Τ Ο Υ Κ Λ Α Δ ΟΥ Ε. Σ. Υ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κατερίνη : 2-06-2016 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Αρ. Πρωτ : 6588 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ TMHMA ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ψ.Τ -------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Πάτρα: 13/06/2016 Aρ. Πρωτ.: 12078 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ 26504 ΡΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ Α.Φ.Μ : 999100816 Διεύθυνση : Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ - ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Δημοσίευση Προκήρυξης θέσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. Σχετικά : Η υπ αρ. πρωτ. 991/Δ.Σ./22-12-2009 απόφαση-προκήρυξη του Νοσοκομείου μας

ΘΕΜΑ : Δημοσίευση Προκήρυξης θέσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. Σχετικά : Η υπ αρ. πρωτ. 991/Δ.Σ./22-12-2009 απόφαση-προκήρυξη του Νοσοκομείου μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 22-12 -2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 8636,8637,8638 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 8639,8640,8683 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 8684 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών Κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Πάτρα: 21-08-2018 Aρ. Πρωτ.: 21219 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ 26504 ΡΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ Α.Φ.Μ : 999100816 Διεύθυνση : Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Θ Ε Σ Ε Ω Ν Ε Ι Δ Ι Κ Ε Υ Μ Ε Ν Ω Ν Ι Α Τ Ρ Ω Ν Τ Ο Υ Κ Λ Α Δ ΟΥ Ε. Σ. Υ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Θ Ε Σ Ε Ω Ν Ε Ι Δ Ι Κ Ε Υ Μ Ε Ν Ω Ν Ι Α Τ Ρ Ω Ν Τ Ο Υ Κ Λ Α Δ ΟΥ Ε. Σ. Υ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 OΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κατερίνη : 11-09-2017 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Αρ. Πρωτ : 12946 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ TMHMA ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΟΔΟΣ Αριθμ. πρωτ.: 10019

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΟΔΟΣ Αριθμ. πρωτ.: 10019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΡΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

-- Αθήνα Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

-- Αθήνα Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η -- Αθήνα 24-08-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1 η Υ.Π.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 13571/22-08-2018 Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΠ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.03/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.)

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.03/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.03/16-06-2010 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1. Τροποποίηση δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ «SUPERFAST XII» από 02-07-10

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 23378 ΓΕΝ. ΔΙΕΥ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: 101

Διαβάστε περισσότερα

Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΘ. 05 / 21 10 2014 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τροποποίηση δρομολογίων για το χρονικό διάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 01/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.)

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 01/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 01/17-01-2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 27-3-2018 1 η Υ.Π.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 5703 Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Σ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Κομοτηνή 22.8.2018 "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Αριθ.Πρωτ. 11702 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Σισμάνογλου 45 TK: 69133

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Κομοτηνή 28.3.2018 "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" Αριθ.Πρωτ. 4461 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Σισμάνογλου 45 TK: 69133

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43ΩΘ-Φ4Ω ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π.

ΑΔΑ: Β43ΩΘ-Φ4Ω ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Α Αθήνα, /0 / 202 Αριθμ. πρωτ. Υ0α/Γ.Π. οικ. 98430 Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ. Κώδικας : 0 87 Τμηματάρχης:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη κενής θέσης ειδικευμένου ιατρού κλάδου ΕΣΥ επί θητεία για την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας» ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη κενής θέσης ειδικευμένου ιατρού κλάδου ΕΣΥ επί θητεία για την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας» ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΔΑ:6Α684690ΩΝ-ΜΩΧ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 23-8-2016 1 Η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 21909 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Ταχ. Διεύθυνση : Λεωφ. Μεσογείων 154 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 6345 28 Νοεμβρίου 208 ΥΧΟΣ ΔΕΥΡΟ Αρ. Φύλλου 5344 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 6873/40 Καθορισμός αριθμού θέσεων για το Υπουργείο Υγείας, που πληρούνται από άτομα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ» ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ» ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8-6-2016 1 Η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 15128 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Ταχ. Διεύθυνση : Λεωφ. Μεσογείων 154 Ταχ. Κώδικας: 115 27 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Χαρακτηρισμός ως άγονων, απομακρυσμένων, νησιωτικών και προβληματικών περιοχών για την παροχή κινήτρων στους επικουρικούς ιατρούς»

ΘΕΜΑ: «Χαρακτηρισμός ως άγονων, απομακρυσμένων, νησιωτικών και προβληματικών περιοχών για την παροχή κινήτρων στους επικουρικούς ιατρούς» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 10433 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ»

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 07/06/2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ. Πρωτ: 8144 «Η Ε Λ Π Ι Σ» ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΛΗΡ: Πέρρου Χρηστίνα ΤΗΛ:

Διαβάστε περισσότερα

54758 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

54758 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 54758 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 7. Την αριθμ. Υ4α/οικ. 48309/04-05-2012 κοινή υπουργική απόφαση«οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας (Β 1679), όπως ισχύει. 8. Την αριθμ. Α3α/73252/27-12-2016

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Διοίκηση 6ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων- Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ----------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Νηπιαγωγών ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου

Νηπιαγωγών ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύσταση Υπηρεσιακών Συμβουλίων Νοσοκομείων που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Σύσταση Υπηρεσιακών Συμβουλίων Νοσοκομείων που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αθήνα, 31 / 5 / 2013 Αρ. Πρωτ.: ΔΥ1δ/5892 (σχετ. 16023/12,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 23-09-05 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΥΕΝ Α/Α ΑΙΤΗΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. β) Τροποποίηση δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΟΙΒΟΣ»,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 23-09-05 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΥΕΝ Α/Α ΑΙΤΗΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. β) Τροποποίηση δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΟΙΒΟΣ», ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6/ 23-09-05 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΥΕΝ ΘΕΜΑ 1 Ο α) Τροποποίηση δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΟΙΒΟΣ», μέχρι α), με την 31-10-2005 προϋπόθεση της μη περικοπής του τελευταίου β) Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. ΠΟΛ. 1240/2018

Αριθμ. ΠΟΛ. 1240/2018 ΠΟΛ.1240/2018 Τροποποίηση της ΠΟΛ 1177/2018 σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια δραστηριότητας των πλοίων κυρίως στην ανοιχτή θάλασσα για σκοπούς χορήγησης απαλλαγών από το φόρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» - Ν.Π... ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΗΣ 1884 Αθήνα, 12-7-2010 ΠΡΟΣ: ΕΛΜΑ ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Λέκκα 26 105 62 Αθήνα ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟ /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 η ΥΠΕ ( ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Φ Λ Ω Ρ Ι Ν Α Σ «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Φλώρινα:31-5-2016 Αρ. Πρωτ:2655 ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., επί θητεία»

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., επί θητεία» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 27-7-2017 Αριθ. Πρωτ. 11775 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 05/ 16-10-2007 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 05/ 16-10-2007 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜ. 05/ 16-10-2007 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΘΕΜΑ 1 Τροποποίηση / Έγκριση εκτάκτων δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ «CORSICA EXPRESS III» στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 07/ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( )

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 07/ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( ) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 07/10-12-2018 Α. ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2018-2019) Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 01 02 03 ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 01/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Τρόπος, διαδικασία, καθορισμός κριτηρίων τοποθέτησης γιατρών (υπόχρεων η μή) υπηρεσίας υπαίθρου σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία.

ΘΕΜΑ : Τρόπος, διαδικασία, καθορισμός κριτηρίων τοποθέτησης γιατρών (υπόχρεων η μή) υπηρεσίας υπαίθρου σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αθήνα 21-01 - 2009 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. Γεν. Πρωτ. Οίκ. 8246 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Ν.Π. ΤΜΗΜΑ: Γ Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι 8-8-2016 6 η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Αρ.Πρωτ.:4859 Ηπείρου& Δυτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Τηλέφωνο : 2671

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΔ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΔ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ& ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΔ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πρ. Γεωργίου 47 & Νίκωνος Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

Α Π Ο Φ Α Σ Η - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Π. Γ. Ν. ΕΒΡΟΥ ΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΑΧ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 25 ης Μαϊου 152 68300 Διδυμότειχο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε.ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα