ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ"

Transcript

1 ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

2 2 χρόνια εγγύηση όλων των επίπλων Istikbal! Αγαπητέ μας Πελάτη, Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε τα νέα σας έπιπλα από την Istikbal!Tα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο ή με υπόστρωμα - βάση, οι καναπέδες, οι τραπεζαρίες και τα λοιπά έπιπλα της Istikbal έχουν κατασκευαστεί βάσει των πιο αυστηρών διεθνών προδιαγραφών και έχουν περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ αντοχής & ασφάλειας. Ως εκ τούτου εγγυόμαστε για την ιδανική συμπεριφορά τους αλλά και τη μακροχρόνια αντοχή τους. Για το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιου προβλήματος στη συμπεριφορά τους παρέχεται η παρακάτω εγγύηση.

3 ΤΙ ΚΑΛΎΠΤΕΙ Η ΕΓΓΎΗΣΗ ΣΑΣ H ISTIKBAL παρέχει σε όλα τα έπιπλά της διετή (2 χρόνια) εγγύηση, η οποία καλύπτει την επισκευή των βλαβών που παρουσιάζονται εντός του χρόνου της εγγύησης και οφείλονται αποδεδειγμένα σε αστοχία των υλικών ή σε κατασκευαστικό λάθος. Η εγγύηση καλύπτει δύο (2) έτη από την ημερομηνία αγοράς και αφορά τα υλικά κατασκευής των βάσεων, των κεφαλαριών, των καναπέδων αλλά και των λοιπών επίπλων, αναλυτικότερα ως εξής: Υποστρώματα - βάσεις με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο : παρέχεται εγγύηση για το μεταλλικό σκελετό, τους μηχανισμούς και τα υφασμάτινα μέρη. Επίσης, παρέχεται εγγύηση για τα ελατήρια, αν διαθέτει βάση με αποθηκευτικό χώρο. Κεφαλάρια : παρέχεται εγγύηση για τον ξύλινο σκελετό και τα υφασμάτινα μέρη για τα κεφαλάρια. Καναπέδες : παρέχεται εγγύηση για τον μεταλλικό σκελετό, τους μηχανισμούς και τα υφασμάτινα μέρη του καναπέ. Λοιπά έπιπλα PANEL : παρέχεται εγγύηση για τους μεταλλικούς και πλαστικούς συνδέσμους, για τους μηχανισμούς (συρτάρια, πορτάκια κτλ.) καθώς και τα υφασμάτινα μέρη όπου είναι διαθέσιμα. Υφασμάτινα μέρη Επειδή η συλλογή των υφασμάτων της Istikbal αλλάζει και ανανεώνεται συνεχώς ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, ενδέχεται κάποιο ύφασμα να μην είναι διαθέσιμο κατά τον χρόνο υλοποίησης της εγγύησης. Σε αυτή την περίπτωση οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σας προτείνουν εναλλακτικές λύσεις που θα σας ικανοποιούν αισθητικά και πρακτικά.

4 ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ Η παρούσα εγγύηση καλύπτει μόνο τον αρχικό αγοραστή. Η εγγύησή σας ισχύει μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Είναι απαραίτητη η κατοχή και προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς με εμφανή την ημερομηνία, τον τόπο αγoράς και την τιμή αγοράς του προϊόντος, προκειμένου να παρασχεθούν οι υπηρεσίες που ορίζονται από αυτή την εγγύηση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά των προϊόντων να έγινε από τα καταστήματα του Ομίλου Πορτοκαλίδη ή των συνεργατών του. Περιπτώσεις κάλυψης ή μη της εγγύησης Όσον αφορά τις περιπτώσεις κάλυψης της εγγύησης του προϊόντος, ισχύουν τα κάτωθι: Εάν το ελάττωμα του κρεβατιού ή του καναπέ ή του επίπλου σας γενικώς εξακριβωθεί ότι οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος και είναι εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, το κόστος της επισκευής ή αντικατάστασης, των ανταλλακτικών και της μεταφοράς του επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Εάν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος και το προϊόν σας είναι εντός εγγύησης, τότε το κόστος της επισκευής του (ανταλλακτικά, εργατικά, μεταφορικά κλπ) επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Για προϊόντα της ISTIKBAL που βρίσκονται εκτός του χρόνου της εγγύησης του προϊόντος, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν λύσεις επιδιόρθωσής του, αλλά το συνολικό κόστος της επισκευής επιβαρύνει τον πελάτη.

5 ΓΕΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Τα έπιπλα της Istikbal έχουν σχεδιαστεί ώστε να σας προσφέρουν ευκολία, ομορφιά και άνεση στη ζωή σας. Η παραδοσιακές μας τεχνικές επεξεργασίας του ξύλου βρίσκουν πρακτική εφαρμογή σε μοντέρνα σχέδια και εκλεπτυσμένο γούστο. Tο εργοστάσιο της Istikbal διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001:2000 quality Administration system και TSE product quality certificate - Πιστοποίηση ανώτερης ποιότητας προϊόντος. Τα προϊόντα της Istikbal κατασκευάζονται από κατάλληλα φύλλα ξύλου superfine, με πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας που περιέχουν τα χαμηλότερα επιτρεπτά επίπεδα φορμαλδεΰδης, σύμφωνα με τα πιστοποιητικά TS 4894 EN 120. Κάποια μέρη των επίπλων μας φτιάχνονται από πολύ καλής ποιότητας MDF πολύ καλής ποιότητας. Τα συρτάρια των επίπλων μας διαθέτουν εύκολα στη χρήση κινητά μέρη και εξωτερική επικάλυψη με PVC. Οι πόρτες των ντουλαπιών διαθέτουν μεντεσέδες που αντέχουν μέχρι και ανοίγματα & κλεισίματα. Οι πολυθρόνες μας κατασκευάζονται από πολυεπίπεδα φύλλα ξύλου οξιάς, πολύ καλής ποιότητας, τα οποία παίρνουν το κατάλληλο σχήμα με προηγμένη επεξεργασία, χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία μορφής, ώστε τα έπιπλα να παραμένουν γερά και ανθεκτικά για μεγάλη χρονική διάρκεια.

6 ΟΔΗΓΊΕΣ ΣΩΣΤΉΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑΣ & ΧΡΉΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΊΠΛΩΝ ΣΑΣ Συστάσεις για τη σωστή λειτουργία των επίπλων σας Ανοίγετε και κλείνετε τις βάσεις με αποθηκευτικό χώρο μαλακά, χωρίς απότομους κραδασμούς και χτυπήματα. Μην αποθηκεύετε περισσότερα αντικείμενα από τα επιτρεπτά, ώστε να κλείνει κανονικά το καπάκι της βάσης. Μην κλείνετε τα συρτάρια και τις πόρτες των ντουλαπιών με απότομο τρόπο. Μην ανοίγετε ταυτόχρονα όλα τα συρτάρια σε έπιπλα όπως κομοδίνα και σιφονιέρες, διότι μετατοπίζεται το κέντρο βάρος του επίπλου και μπορεί να αναποδογυ ρίσει. Μην αφήνετε τα συρτάρια ανοικτά. Τα μικρά παιδιά μπορεί να πατήσουν επάνω τους και το έπιπλο να ανατραπεί. Για μεγάλες αποστάσεις, μην μετακινείτε τα έπιπλα σπρώχνοντας ή τραβώντας τα. Αποσυναρμολογείστε και μετακινείστε πρώτα όλα τα κινητά τους μέρη ξεχωριστά. Ελέγχετε τους μηχανισμούς στήριξης και λειτουργίας των επίπλων σας περιοδικά. Οι μεντεσέδες και τα αμορτισέρ να βρίσκονται στη σωστή τους θέση και σε καλή κατάσταση. Κρατήστε το έπιπλο σας τουλάχιστον εκατοστά μακριά από εστίες έντονης θερμότητας. Μην αφήνετε τα έπιπλα σας εκτεθειμένα στον ήλιο, την υγρασία, την κάπνα, τη σκόνη και τις υψηλές θερμοκρασίες. Προστατεύστε τα έπιπλά σας από αιχμηρά αντικείμενα, αναμμένα τσιγάρα, νυχιές και γρατζουνιές. Μη χρησιμοποιείτε το εκάστοτε προϊόν για διαφορετική χρήση από αυτήν για την οποία προορίζεται.

7 ΟΔΗΓΊΕΣ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΠΊΠΛΩΝ ΣΑΣ Καθαρίζετε τα έπιπλα σας με ειδικά προϊόντα καθαρισμού επίπλων ή με στεγνό μαλακό ύφασμα, φροντίζοντας αμέσως να αφήνετε την επιφάνεια τους εντελώς στεγνή. Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα καθαρισμού με όξινο ή βασικό PH. Αποφεύγεται να χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα για τον καθαρισμό τον επίπλων σας. Φροντίζετε να καθαρίζετε άμεσα τους λεκέδες που οφείλονται σε παγωμένα ή καυτά υγρά. Για επίμονους λεκέδες χρησιμοποιήστε ένα μαλακό ύφασμα, εμποτισμένο με καθαρό χλιαρό νερό και σκουπίστε την επιφάνεια προσεκτικά. Φροντίζετε πάντοτε να μην παραμένουν υπολείμματα νερού στις επιφάνειες. Καθαρίζετε τις γυάλινες επιφάνειες ή τους καθρέπτες των επίπλων σας με στεγνό μαλακό ύφασμα.

8 ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ ΚΆΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΎΗΣΗΣ Η εγγύηση δεν καλύπτει καταστροφή ή βλάβη ή φθορά των επίπλων, που οφείλονται σε κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση, σε φυσικές καταστροφές ή αναπόφευκτα εξωτερικά γεγονότα. Επίσης η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες των επίπλων που οφείλονται σε μη κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος, όπως π.χ. υγρασία, έκθεση σε υπερβολική ζέστη, ισχυρό κρύο ή έντονο φως, μακροχρόνια συσσώρευση σκόνης κ.λπ. Έπιπλα που δεν φροντίζονται επιμελώς και κατά συνέπεια παρουσιάζουν εμφανή ελαττώματα, εξαιρούνται της εγγύησης, όπως π.χ. σχίσιμο, κάψιμο, χρήση ακατάλληλων καθαριστικών κ.λπ. Βλάβες των επίπλων που οφείλονται σε χρήση μη κατάλληλων εξαρτημάτων ή μη αυθεντικών ανταλλακτικών ή σε επέμβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου, εξαιρούνται της παρούσας εγγύησης.

9 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ & ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ Εάν, κατά τον χρόνο χρήσης του επίπλου σας, παρατηρήσετε κάποιο κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού κατασκευής του, επικοινωνήστε αμέσως με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας. Εξειδικευμένο στέλεχος της εταιρείας μας, κατόπιν ραντεβού, θα επισκεφθεί τον χώρο σας (για περιοχές εντός ορίων των καταστημάτων Istikbal) και θα ελέγξει το πρόβλημα του επίπλου σας. Επιπροσθέτως θα σας ενημερώσει σχετικά με την κάλυψη και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Τα έξοδα επιδιόρθωσης τυχόν προβλήματος του επίπλου σας, καλύπτονται ως εξής: Α. Για τα εντός εγγύησης προϊόντα: Για περιοχές εντός ορίου των καταστημάτων Istikbal του Ομίλου Πορτοκαλίδη ή των συνεργατών του, η κάλυψη της εγγύησης, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ. Για τις υπόλοιπες περιοχές ευθύνης, τα έξοδα κάλυψης της εγγύησης, όπως κόστος ανταλλακτικών και εργατικά επισκευής, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση των επισκευασμένων προϊόντων ή εξαρτημάτων ή ανταλλακτικών όμως, γίνεται στο πλησιέστερο πρακτορείο/μεταφορική εταιρεία κατόπιν υποδείξεως του πελάτη. Το κόστος μεταφορικών μέχρι το τελικό σημείο του πελάτη, επιβαρύνει τον ίδιο. Β. Για τα εκτός εγγύησης προϊόντα: Τόσο η επίσκεψη του εξειδικευμένου προσωπικού μας για επιτόπιο έλεγχο όσο και η αγορά νέων ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων ή η επισκευή των επίπλων, επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

10 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να αγοράσετε έπιπλα από την ISTIKBAL!

11 ΑΘΗΝΑ Λ.Κηφισού 152 & Κολωνού (έναντι ΚΤΕΛ), Αθήνα Τηλέφωνο: ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μεσογείων 393, Αγία Παρασκευή Τηλέφωνο: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αγίου Δημητρίου 175 Τηλέφωνο: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χελμού 20 Τηλέφωνο: ΑΙΓΑΛΕΩ Σμύρνης 19 & Μοσχονησίων (Metro) Τηλέφωνο: MΕΛΙΣΣΙΑ Λεωφ. Δημοκρατίας 36 Τηλέφωνο: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη & Διασταύρωση Βραυρώνας Τηλέφωνο: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 4 χλμ Ε Ο Ηγουμενίτσας Ιωαννίνων, Μαυρούδι Τηλέφωνο: info@selection-pc.gr ΛΑΡΙΣΑ 3ο χλμ Λάρισας-Aθηνών Τηλέφωνο: larissa@istikbalgreece.gr ΛΑΜΙΑ Γεωργίου Γεννηματά 15, (έναντι Π.Ε.Λ.) Τηλέφωνο: lamia@istikbalgreece.gr ΡΟΔΟΣ 5ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, Ρόδος Τηλέφωνο: rodos@istikbalgreece.gr ΧΑΝΙΑ Λεωφόρος Καραμανλή 83 (Πρώην Λεωφόρος Σούδας) Τηλέφωνο: info@gm-home-store.gr

12 ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΜΕΡ.: / / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΡΩΜ.: 2 χρόνια εγγύηση όλων των επίπλων Ιstikbal!

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Ηλεκτρικές συσκευές Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650100177 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650104854 / 5202650104861 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650017390 / 5202650017406 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018 Καναπέδες και πολυθρόνες Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENIOR περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους,

Διαβάστε περισσότερα

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Γι αυτό τα σκεύη FAVORIT υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017. TROVÄRDIG Τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017. TROVÄRDIG Τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017 TROVÄRDIG Τηγάνια Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650207982 / 5202650208231 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom.

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο σωστός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση της καλής υγείας. Η σωματική και ψυχική ευεξία, εξαρτάται

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650179340 / 5202650179180 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN GODMORGON Έπιπλα μπάνιου GODMORGON Νιπτήρες ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN Τα έπιπλα και οι μονάδες αποθήκευσης GODMORGON, καθώς και οι νιπτήρες ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN και TÖRNVIKEN

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης PAX/ KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης KOMPLEMENT περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT υπόκεινται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Γραφεία και αποθήκευση. BEKANT, IDÅSEN, GALANT, THYGE και HÄLLAN

Γραφεία και αποθήκευση. BEKANT, IDÅSEN, GALANT, THYGE και HÄLLAN Γραφεία και αποθήκευση BEKANT, IDÅSEN, GALANT, THYGE και HÄLLAN Inter IKEA Systems B.V. 2018 Η σειρά BEKANT, η σειρά IDÅSEN, το σύστημα αποθήκευσης GALANT, τα γραφεία THYGE και τα ντουλάπια HÄLLAN περνάνε

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Mοντέρνες. & Οικονομικές λύσεις... για κάθε σπίτι! FERRO ΔΩΡΟ COLLECTION 2012. 2πλο κρεβάτι OLYMPUS. 2πλο στρώμα

Mοντέρνες. & Οικονομικές λύσεις... για κάθε σπίτι! FERRO ΔΩΡΟ COLLECTION 2012. 2πλο κρεβάτι OLYMPUS. 2πλο στρώμα Mοντέρνες & Οικονομικές λύσεις... 2πλο κρεβάτι FERRO για κάθε σπίτι! 438 160x200cm Διπλό κρεβάτι ανοιγόμενο με τεράστιο αεριζόμενο αποθηκευτικό χώρο με 4 αμορτισέρ. ΔΩΡΟ το στρώμα. Διατίθεται σε διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας. Μείκτες. νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας. Μείκτες. νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Inter IKEA Systems B.V. 2015/2018 Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ BEKANT και GALANT Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις για τα έπιπλα γραφείου. Η σειρά γραφείων BEKANT και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ. 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ. 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Σύστημα Κουζίνας METOD ΔΩΡΕΑΝ 25 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στην κουζίνα, γι αυτό κι εμείς ελέγχουμε αυστηρά τις κουζίνες μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι αντέχουν τα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων οδηγίες κεραμικού μπολ Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια του κεραμικού μπολ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 χρήση του Κεραμικού μπολ Τοποθέτηση του κεραμικού μπολ... 6 Αφαίρεση του κεραμικού μπολ... 7 Συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στους μείκτες του μπάνιου. Για να είμαστε σίγουροι ότι οι μείκτες μπάνιου μας είναι σύμφωνοι με τις υψηλές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ST09 ST09A Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη

Διαβάστε περισσότερα

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENSUELL περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139733 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως

Διαβάστε περισσότερα

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός 100-15-030 μαύρος 100-15-031 ηλεκτρικές προδιαγραφές προδιαγραφές λειτουργίας θερμοκρασία λειτουργίας 0 έως 40 C σχετική υγρασία λειτουργίας 0 έως 95% ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) Θεσσαλονίκη, 23-03-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000118 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΙΠΤΗΛ) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 11/07/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή VARDAGEN Κατσαρόλες Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε θέση να σας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Ηλεκτρική Κουζίνα 60E60V Μικτή ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ! 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Kemei Perfect Curl. Αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών

Kemei Perfect Curl. Αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών Kemei Perfect Curl Αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Επίστρωση από κεραμικό. 2. Γρήγορη άνοδος της θερμοκρασίας (μέγιστη 230 C). 3. Διακόπτης 0-I-II: 2 βαθμίδες θερμοκρασίας - 210 C (I)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως 0806591 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Τα αεροστρώματα µπορούν να περιορίσουν & να θεραπεύσουν τα έλκη κατάκλισης σε χρόνια κατακλιμένους ασθενείς ή σε άτοµα µε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Γ.Δ. ΡΟΔΑΚΗΣ & Ζ.Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε., ΚΑΛΟΥΤΑ 29 ΧΙΟΣ, ΤΗΛ: 2271023854, email: matis@rodkok.gr Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Αθήνα, 19-10-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000266 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως και Εγκατάστασης Ηλεκτρικών Εστιών

Οδηγίες Χρήσεως και Εγκατάστασης Ηλεκτρικών Εστιών Οδηγίες Χρήσεως και Εγκατάστασης Ηλεκτρικών Εστιών Περιεχόµενα Οδηγίες για τον χρήστη 2 Εγκατάσταση 2 Χρήση 2 Συντήρηση 3 Οδηγίες για τον εγκαταστάτη 3 Εγκατάσταση 3 Τοποθέτηση 3 Σύνδεση µε την τάση 4

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε τιμές ΣΟΚ!!! Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 από 1390 639 Μοντέρνο σαλόνι γωνία. Αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ.

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 700 300 Κωδ.. 0516440 ΤΡΑΠΕΖΙ Κωδ. 0532186 12 και σε αριστερή. ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 0x60x40 εκ. ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ 5ΤΜΧ: ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139535 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές προφυλάξεις Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για οποιονδήποτε (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες ή

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 2.000 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 2.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 2.000 ΜΕΡΙΔΕΣ MODEL 300 A MODEL 280-1 MODEL 230 ΤΥΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ MODEL 300 Α ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 2,20 Χ 0,80 Χ 1,80 4 ΦΟΥΡΝΟΙ, 2 ΕΣΤΙΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα

2 Schüco. Περιεχόμενα

2 Schüco. Περιεχόμενα 2 Schüco Περιεχόμενα Περιεχόμενα Schüco 3 Πληροφορίες ασφάλειας Απρόσκοπτη θέα - Σταθερές αξίες 5 Πληροφορίες ασφάλειας 6 Σφάλματα χρήσης 8 Καθαρισμός και συντήρηση 10 Γενικές υποδείξεις Υλικά καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κύθηρα 29. 5. 205 ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Αριθ. Πρωτ. 63 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Για προμήθεια ΕΠΙΠΛΩΝ Δ.Ε. ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ Ο Δήμος Κυθήρων δυνάμει της υπ αρίθμ 35/205 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ.

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ. ΚΡΕΒΆΤΙ ΔΏΡΟ ΣΤΡΏΜΑ Vitalo Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo Βαμβακερό, αντιβακτηριδιακό και υποαλλεργικό επίστρωμα τεχνολογίας Bioryth Αφαιρούμενο ανώστρωμα πάχους 10cm με τελευταίας τεχνολογίας viscogel

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC 5!, 21 /05/2014. #.: 1.23/2509 - & :,, 47100, : 2681050005, 2681050024 FAX: 2681076404 : Email: vfragaki@teiep.gr 14PROC002060789 2014-05-21. 05 /2014 : «!"#$% "! $!$&!$! "! $ $ % '(#$ )$ *».!" #$ $%&

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Inter IKEA Systems B.V. 2016/2018 Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, τη χρήση και τη φροντίδα. Φυλάξτε τις προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ NORDLI Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ola Wihlborg ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί.

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από IKEA 365+ μαχαίρια Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία θέτει υψηλές απαιτήσεις στις καρέκλες μας. Η περιστρεφόμενη καρέκλα MARKUS έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE ALUMINIUM STEPLADDER ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KRYSAL ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE 150 KG τύπος S h cm h1 cm h2

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

επιπλέον έκπτωση 10%!!!

επιπλέον έκπτωση 10%!!! Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Ε ι δ ι κ ή Π ρ ο σ φ ο ρ ά!!! Εάν πάρετε όλον τον εξοπλισμό (1+2+3+4), επιπλέον έκπτωση 10%!!! 2 1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Περιγραφή: Κτηνιατρικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ TOP Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139542 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο

Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο Συγχαρητήρια για την αγορά σας. Τα προϊόντα µας είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα σύµφωνα µε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, την χρήση και την συντήρηση του μηχανήματος. Εάν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Περιγραφή: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1000W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1500W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΙΠΛΗ 2500W (1000W+1500W) Model No: ZD-1010A

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W. Mοντέλο:

Οδηγίες Χρήσης. Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W. Mοντέλο: Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W Mοντέλο: 90.385 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και σιγουρευτείτε ότι η συσκευή είναι καλή κατάσταση και χωρίς φθορές. Εάν κατά τον οπτικό έλεγχο

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 GYNNSAM μαχαίρια Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα H TERZOSTROM είναι γνωστή για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και των στρωμάτων της. Εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης (Περιοχή αεροδρομίου) και αποτελεί μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές παραγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας...

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012-2013 ΑΠΟ 249 199 Τριθέσιος καναπές - κρεβάτι σχ. ΕLEGANTE με αποθηκευτικό χώρο και ευρωπαϊκό μηχανισμό click-clack 2 χρόνια εγγύηση Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... στα

Διαβάστε περισσότερα

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W KQG-6617G ΟΔHΓOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ & 1 2 3 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 11 12 12 12 13 14 15 17 18 0,8 1 2 3 9 10 4 11 12 13 9 6 7 5 Πίνακας ελέγχου Door open button - To open the door push the door open button.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες και να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο λειτουργίας Η συσκευή δεν είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLJ-180A Ευχαριστούμε για την αγορά του Λεμονοστύφτη. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις Οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής. Περιεχόμενα Η COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K Οδηγίες Χρήσης 5202650054975 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό κατασκευάστηκε µε

Διαβάστε περισσότερα