Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ"

Transcript

1 ΑΠΘ/ΤΑΤΜ ΓΤΟ/ΚΦΧ/ΣΥΕ 7 ο Εξάμηνο Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ Ακαδημαϊκή Χρονιά: Γραφείο ΠΑ: Γ.Σ. Βέργος (Επιστημονικά Υπεύθυνος)

2 Ενημέρωση Φοιτητών ΤΑΤΜ/ΑΠΘ για το μάθημα επιλογής «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ»

3

4

5 Ανταγωνιστικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του ΕΚΔΒΜ στο οποίο υπέβαλλε πρόταση το ΤΑΤΜ Έγκριση για ένταξη της πράξης από το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους με ορίζοντα το έτος Έναρξη του προγράμματος-εαρινό Εξάμηνο

6 Δύο περίοδοι υλοποίησης κάθε έτος (Χειμερινό και Εαρινό Εξάμηνο) Οκτώβριος-Δεκέμβριος & Μάρτιος-Μάιος αντίστοιχα Για αυτή την περίοδο Νοέμβριο-Ιανουάριο Μάθημα επιλογής του 7 ου εξαμήνου & του 8 ου εξαμήνου Δ.Μ. 0 ECTS 5 Πρακτική Άσκηση φοιτητών ΤΑΤΜ/ΑΠΘ o «Μάθημα» επιλογής του ΤΑΤΜ/ΑΠΘ στο 7 ο και 8 ο Εξάμηνο Σπουδών «Μάθημα» εκπαίδευση σε εταιρείες εκτός ΑΠΘ για 3 μήνες

7 o Τιμές στόχοι: Προηγούμενο πρόγραμμα >200 φοιτητές του ΤΑΤΜ στις 8 περιόδους υλοποίησης >110 εταιρείες & υπηρεσίες παροχής ΠΑ Νέος Προϋπολ. 991, για όλα τα τμήματα του ΑΠΘ 80% για αποζημίωση και ασφάλεια (ΙΚΑ) των ασκουμένων Δεν χρειάζεται να υπάρχει δικαίωμα επιλογής Τομέα Δεν συμμετέχει στον βαθμό πτυχίου είναι επιπλέον των 55 μαθημάτων Δεν συνεπάγεται καμία σχέση εργασίας με την εταιρεία/φορέα/υπηρεσία. «Εργοδότης» η Επιτροπή Ερευνών ΑΠΘ.

8 Το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών του ΤΑΤΜ του ΑΠΘ υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης "Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίων" του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση & δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Μέσω του προγράμματος ΠΑ, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την καθημερινή εργασιακή πρακτική του ΑΤΜ, προκειμένου να αποκτήσουν τα πρώτα εφόδια και την απαραίτητη εξωστρέφεια για την αποτελεσματικότερη απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας.

9 Τα παραπάνω θα επιτευχθούν μέσα από την απασχόληση και εκπαίδευσή τους σε υπηρεσίες/οργανισμούς/επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα την εφαρμογή των γνωστικών αντικειμένων του ΑΤΜ και τη συμμετοχή τους σε όλες τις φάσεις παραγωγής τοπογραφικών, γεωδαιτικών, χαρτογραφικών, φωτογραμμετρικών, κτηματολογικών, υδραυλικών και συγκοινωνιακών προϊόντων, κατά τα πρότυπα των περισσοτέρων συστημάτων ανώτατης εκπαίδευσης της Ευρώπης.

10 Το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης, με το νέο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί για την περίοδο και θα υλοποιείται δυο φορές, μια το Χειμερινό (τους μήνες Νοέμβριο-Ιανουάριο) και μια το Εαρινό Εξάμηνο (τους μήνες Μάρτιο-Μάιο), σε κάθε Ακαδημαϊκό Έτος. Για αυτή την περίοδο Νοέμβριο-Ιανουάριο. Πρώτη περίοδος υλοποίησης θα είναι το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους και τελική περίοδος το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους

11 Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΤΑΤΜ (7/ ), η Πρακτική Άσκηση περιλαμβάνεται σαν μάθημα επιλογής στο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος και θα διενεργείται στο 7 ο και 8 ο Εξάμηνο Σπουδών (κωδικοί μαθήματος Ε798 και Ε898 αντίστοιχα). Η διάρκεια της ΠΑ ανά φοιτητή είναι τρεις (3) μήνες και αφορά την απασχόληση του κάθε φοιτητή στον Φορέα Υποδοχής που μπορεί να είναι τόσο φορείς του Δημοσίου όσο και ιδιωτικές εταιρείες (εταιρείες μελετών, μελετητικά γραφεία, κ.λπ.).

12 Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης έχουν όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται στο 4 ο Έτος Σπουδών, δηλαδή στο 7 ο ή 8 ο Εξάμηνο ανάλογα με την περίοδο υλοποίησης της ΠΑ (Χειμερινό ή Εαρινό Εξάμηνο). Για την τρέχουσα περίοδο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται σε εξάμηνο μεγαλύτερο ή ίσο του 7 ου, εφόσον δεν έχουν κάνει κατά το παρελθόν ΠΑ. Προτεραιότητα στους φοιτητές του 7 ου Εξαμήνου. Στην ιστοσελίδα της ΠΑ ( υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες τόσο για τους φοιτητές, όσο και για τις εταιρείες και το πρόγραμμα γενικότερα.

13

14

15 Τα διαδοχικά στάδια κάθε περιόδου υλοποίησης της ΠΑ που αφορούν τους φοιτητές είναι: o Ανακοίνωση από το γραφείο ΠΑ του ΤΑΤΜ για ενημέρωση σχετική με το πρόγραμμα της ΠΑ - Παρακολούθηση της σχετικής ενημέρωσης. o Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα και συμπλήρωση του σχετικού εντύπου (17. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ) για την καταχώρηση των στοιχείων μου. (Θα γίνεται την ημέρα της ενημέρωσης). Σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 (και μέχρι Δευτέρα )

16

17

18 + βεβαίωση από γραμματεία ή e-gram για εξάμηνο Σπουδών (π.χ., αναλυτική βαθμολογία) Δευτέρα 09/ μ.μ καταληκτική ημερομηνία

19 o Αναλυτική περιγραφή των θέσεων (σελίδα τμήματος ΤΑΤΜ/ΑΠΘ) o Πίνακας ανακοινώσεων 5 ος όροφος (έξω από το γραφείο του κ. Βέργου)

20 o Κριτήρια επιλογής o Γενική Συνέλευση Τμήματος με Αρ. Πρωτ. 5/ o Εξάμηνο o Αριθμός μαθημάτων o Βαθμολογία

21 o Ανακοίνωση από το γραφείο ΠΑ του ΤΑΤΜ των διαθέσιμων θέσεων άσκησης και του καταλόγου των εταιρειών (μέχρι 04/10/2017 ανακοινώθηκαν ήδη). Μέχρι 09/10/2017 εκδήλωση ενδιαφέροντος για συγκεκριμένες εταιρείες, διαφορετικά η αντιστοίχηση γίνεται από το γραφείο ΠΑ του ΤΑΤΜ. ΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ενημέρωση!!!! o Ανακοίνωση από το γραφείο ΠΑ του ΤΑΤΜ των αποτελεσμάτων επιλογής, αντιστοίχηση των φοιτητών με εταιρείες και επόπτες μέλη ΔΕΠ του ΤΑΤΜ (10/10/2017).

22 o Ανακοίνωση από το γραφείο ΠΑ του ΤΑΤΜ των αποτελεσμάτων επιλογής, αντιστοίχηση των φοιτητών με εταιρείες και επόπτες μέλη ΔΕΠ του ΤΑΤΜ (10/10/2017). o Από τις 12/10/2017 ως τις 14/10/2017 Online αιτήσεις των φοιτητών στο σύστημα της Πρακτικής Άσκησης (εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και επιλογή των θέσεων Πρακτικής Άσκησης-πληροφορίες γραφείο ΠΑ ΑΠΘ) o Υπογραφή σύμβασης μεταξύ του φοιτητή και του γραφείου ΠΑ του ΑΠΘ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα.

23 o Υπογραφή σύμβασης μεταξύ του φοιτητή και του γραφείου ΠΑ του ΑΠΘ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα. o 5 ημέρες την εβδομάδα. o 8 ώρες την ημέρα. o Μετρήσεις εκτός νομού κλπ.

24 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Βεβαίωση, όπου αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ: να αποσταλεί είτε σκαναρισμένη ηλεκτρονικά στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ., είτε να παραδοθεί ένα αντίγραφο στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. Μία φωτοτυπία (ή σκαναρισμένη) της σελίδας του βιβλιαρίου ασθενείας όπου φαίνεται ότι είναι έμμεσα ασφαλισμένοι στους γονείς τους ή ότι διαθέτουν οι ίδιοι ασφάλεια ή του φοιτητικού βιβλιαρίου ασθενείας.

25 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Στην περίπτωση που κάποιος/α φοιτητής/τρια δε διαθέτει τίποτα από τα παραπάνω, θα πρέπει να μεριμνήσει να εκδώσει βιβλιάριο ασθενείας μέσω της Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου, διότι εάν δεν είναι ασφαλισμένος/η πουθενά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί στο ΙΚΑ θα είναι 75 / μήνα και το Πρόγραμμα δύναται να καλύψει μόνο το ποσό των 10,11 ευρώ. Συνεπώς, το υπόλοιπο ποσό (65 ευρώ) θα αφαιρεθεί από την αμοιβή του φοιτητή.

26 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Είναι ευθύνη του φοιτητή που συμμετέχει στο πρόγραμμα ΠΑ να τηρεί το ηλεκτρονικό ημερολόγιο ΠΑ υποχρεωτικά κάθε εβδομάδα. Η μη συμπλήρωσή του συνεπάγεται διακοπή της Πρακτικής Άσκησης και της σύμβασης του φοιτητή. Επιπλέον, οι φοιτητές πρέπει μετά το πέρας της ΠΑ να αξιολογήσουν online την προσφερθείσα ΠΑ από την υπηρεσία/οργανισμό/επιχείρηση.

27 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Τονίζεται ότι μόνο μετά την υποβολή των αξιολογήσεων θα γίνεται η σχετική αποδέσμευση των επιταγών από την Επιτροπή Ερευνών ΑΠΘ για την τελική απόδοση των αμοιβών των φοιτητών.

28 Αποζημίωση φοιτητή ~ίση με το ποσό των 239,89 τον μήνα, συνολικά δηλαδή 719,67. Η πληρωμή των φοιτητών θα γίνεται με το πέρας της ΠΑ στους φορείς και αφού υποβληθούν όλες οιαξιολογήσεις. Επιπλέον 10,11 ανά μήνα για την ασφαλιστική κάλυψη του, συνολικά δηλαδή 30,33.

29 Για ερωτήσεις, απορίες, βοήθεια,.

30 Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΑΠΘ Κτιρίο Διοίκησης Υπόγειο ( είσοδος από οδό Εγνατία) T.K Τηλέφωνα: , Fax: praktiki@auth.gr Υποστήριξη Φορέων Υποδοχής-Φοιτητών Βάσια Φίλου Τηλ: Fax: filouv@auth.gr

31

32 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΔΑΣΤΑ Ο φοιτητής προκειμένου να διαχειριστεί την αίτηση και να παρακολουθήσει την πορεία της Πρακτικής του Άσκησης εισέρχεται στο

33 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΔΑΣΤΑ Ο φοιτητής προκειμένου να διαχειριστεί την αίτηση και να παρακολουθήσει την πορεία της Πρακτικής του Άσκησης εισέρχεται στο

34 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

35 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

36 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

37 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

38 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

39 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

40 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

41 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

42 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ Υποχρεωτική συμπλήρωση ημερολογίου κάθε εβδομάδα!!!

43 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

44 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ

45 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ απαιτούνται τα στοιχεία του Ιδρυματικού Λογαριασμού Γενικά Στοιχεία: όνομα πατέρα, όνομα μητέρας, φύλο, ημερομηνία γέννησης, εκτός του Πανεπιστημιακού, τηλέφωνο, πόλη κατοικίας, διεύθυνση κατοικίας), ΑΕΜ. Αριθμός Ταυτότητας και Εκδούσα Αρχή (στην περίπτωση που δεν υπάρχει Ταυτότητα, αλλά διαβατήριο, τότε θα συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο).

46 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ (ΑΜΑ ΙΚΑ) ΑΦΜ Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΜΚΑ IBAN

47 o Μέχρι και 10 μέρες πριν την έναρξη της Π.Α. πρέπει ο φοιτητής να επισκεφθεί το ΙΚΑ Αριστοτέλους (στο οποίο ανήκει η Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ) και να εκδώσει Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) ΙΚΑ. o Με την έκδοσή του πρέπει να το γνωστοποιήσει στο γραφείο ΠΑ του ΑΠΘ. Δικαιολογητικά απαραίτητα από το ΙΚΑ για την έκδοση ΑΜΑ.

48 o Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο. o Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ (ή αντίστοιχο έντυπο με το Α.Φ.Μ. και τη Δ.Ο.Υ., π.χ. εκκαθαριστικό). o ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). o Αποδεικτικό Διαμονής (ενοικιαστήριο ή ένα λογαριασμό ΔΕΗ). o Βιβλιάριο Τραπεζικού Λογαριασμού (φωτοτυπία τη σελίδα που φαίνεται ο Τραπεζικός Λογαριασμός).

49 o Για Ασφαλισμένους και σε άλλα ταμεία «Βεβαίωση» με ημερομηνία έναρξης και Αριθμό Μητρώου (ΜΟΝΟ για ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένους και σε άλλο φορέα, π.χ. ΟΑΕΕ, ΤΑΕ).

50 o Η έκδοση Α.Μ.Α. πραγματοποιείται από τον ίδιο τον ασφαλισμένο ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ της κατοικίας του ή στο ΙΚΑ του εργοδότη του o Συνεπώς, για την ΠΑ η έκδοση του ΑΜΑ θα πραγματοποιηθεί στο ΙΚΑ Αριστοτέλους, στο οποίο ανήκει η Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ, που είναι ο εργοδότης. o Το ΙΚΑ πλέον μπορεί να εκδοθεί ανά πάσα στιγμή και όχι με την έναρξη της Π.Α.

51

52 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ ΑΦΜ: Αριθμός Φορολογικού Μητρώου Εάν ο/ φοιτητής/τρια δεν έχει ΑΦΜ, θα πρέπει πρώτα να εκδώσει το ΑΦΜ από την Εφορία στην οποία ανήκει (Τμήμα Μητρώου). Η ΔΟΥ είναι η Εφορία στην οποία ανήκει. Και τα δύο παραπάνω αναγράφονται στη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ που έχουν πάρει από την εφορία κατά την έκδοση του ΑΦΜ. (Η έκδοση του ΑΦΜ ισχύει και για τους αλλοδαπούς φοιτητές).

53 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ ΑΜΚΑ: Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης Ο κάθε φοιτητής/τρια θα πρέπει να διαθέτει ΑΜΚΑ. Εάν κάποιος δεν το γνωρίζει, μπορεί να το αναζητήσει στη σελίδα καταχωρώντας τα στοιχεία που του/της ζητάει. Ακόμη, και στην περίπτωση που ένας/μία φοιτητής/τρια είναι αλλοδαπός/η (π.χ. Κύπριος) τότε θα πρέπει να εκδώσει ΑΜΚΑ (σε ένα ΚΕΠ προσκομίζοντας το διαβατήριό του/της).

54 Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος από φοιτητές για θέσεις ΠΑ Πληροφοριακό Σύστημα ΠΑ ΙΒΑΝ: Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού Πρώτος δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Στην περίπτωση που κάποιος δε διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να έρθει σε επαφή με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. Σημείωση: Εάν ο/η φοιτητής/τρια διαθέτει λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, τότε δε θα υπάρξουν κρατήσεις. Στην περίπτωση που δηλωθεί όμως ο λογαριασμός από κάποια άλλη Τράπεζα, ο/η φοιτητής/τρια θα πρέπει να γνωρίζει ότι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες κρατήσεις από τη μεταφορά του ποσού, οι οποίες οφείλονται αποκλειστικά στη δική του Τράπεζα.

55 o Υπογραφή σύμβασης μεταξύ του φοιτητή και της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ για την απασχόλησή του στο πρόγραμμα της ΠΑ και την σχετική αποζημίωση. Οι συμβάσεις θα υπογραφούν στο γραφείο ΠΑ του ΑΠΘ μετά από σχετική ανακοίνωση. o Φωτοτυπία από το βιβλιάριο ασθενείας (στο οποίο φαίνεται ότι είναι ασφαλισμένοι ως προστατευόμενα μέλη στους γονείς τους) ή αν έχουν τη φοιτητική ασφάλεια τότε τη φωτοτυπία από αυτό το βιβλιάριο + βεβαίωση ΑΜΑ ΙΚΑ. o Στη συνέχεια, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μέρος των απαραίτητων διαδικασιών ξεκινά την ΠΑ στην εταιρεία που έχει αντιστοιχηθεί.

56

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΑΠΘ/ΤΑΤΜ ΓΤΟ/ΚΦΧ/ΣΥΕ 8 ο Εξάμηνο Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ Ακαδημαϊκή Χρονιά: 2017 2018 Γραφείο ΠΑ: Γ.Σ. Βέργος (Επιστημονικά Υπεύθυνος) Ενημέρωση Φοιτητών

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΑΠΘ/ΤΑΤΜ ΓΤΟ/ΚΦΧ/ΣΥΕ 8 ο Εξάμηνο Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ Ακαδημαϊκή Χρονιά: 2015 2016 Γραφείο ΠΑ: Γ.Σ. Βέργος (Επιστημονικά Υπεύθυνος) Ενημέρωση Φοιτητών

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΑΠΘ/ΤΑΤΜ ΓΤΟ/ΚΦΧ/ΣΥΕ 7 ο Εξάμηνο Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ Ακαδημαϊκή Χρονιά: 2012 2013 Γραφείο ΠΑ: Γ.Σ. Βέργος (Επιστημονικά Υπεύθυνος) Β.Ν. Γρηγοριάδης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΑΠΘ/ΤΑΤΜ ΓΤΟ/ΚΦΧ/ΣΥΕ 7 ο Εξάμηνο Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ Ακαδημαϊκή Χρονιά: 2013 2014 Γραφείο ΠΑ: Γ.Σ. Βέργος (Επιστημονικά Υπεύθυνος) Β.Ν. Γρηγοριάδης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Κτίριο Διοίκησης, 1ος Όροφος, 54 124, Θεσσαλονίκη Τηλ: +30 2310 99 71 36, Φαξ: +30 2310 99 70 67 e-mail: praktiki@auth.gr URL: http://www.dasta.auth.gr Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Περιεχόμενα 1. Τι είναι η Πρακτική Άσκηση;... 2 2. Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα;... 2 3. Οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Γενικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» 1. Τι είναι η Πρακτική Άσκηση; Η Πρακτική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

4/11/2017. Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Υποχρεώσεις φοιτητών/τριών

4/11/2017. Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Υποχρεώσεις φοιτητών/τριών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ενημέρωση για φοιτητές/τριες / Απότηστιγμήπουθαεπιλεγεί, να εκδώσει ΑΜΑ ΙΚΑ (βλ. παρακάτω). Από τη στιγμή που θα επιλεγεί για ΠΑ τότε οφείλει να πραγματοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Γαβριηλίδου Έφη Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

«Πρακτική Άσκηση» Υλοποίηση Συγχρηματοδοτείται -Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

«Πρακτική Άσκηση» Υλοποίηση Συγχρηματοδοτείται -Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων «Πρακτική Άσκηση» Υλοποίηση 2014-2020 Συγχρηματοδοτείται -Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποίηση στο πλαίσιο Ε.Π.Ε.Α.Ε.K, ΕΣΠΑ

Υλοποίηση στο πλαίσιο Ε.Π.Ε.Α.Ε.K, ΕΣΠΑ Υλοποίηση 1999 2016 Συγχρηματοδοτείται -Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων στο πλαίσιο Ε.Π.Ε.Α.Ε.K, ΕΣΠΑ Από το 2015 εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

18/10/2017. Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Πρακτική Άσκηση. Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

18/10/2017. Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Πρακτική Άσκηση. Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες / Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. Γεωλογίας: Βάσια Φίλου Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Εικαστικών κι Εφαρμοσμένων Τεχνών:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Φιλοσοφίας &Παιδαγωγικής Γαβριηλίδου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Οικονομικών Επιστημών: Γαβριηλίδου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. Νομικής Γαβριηλίδου Έφη Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριων

Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριων Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πολυτεχνική Σχολή Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας & Ανάπτυξης Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριων Α κ α δ η μ α ϊ κ ό Έ τ ο ς 2 0 1 1-2012 Γ ρ α φ ε ί ο Π Α Ε υστράτιος Σ τυλιανίδης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Ιστορίας και Αρχαιολογίας Γαβριηλίδου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Περιεχόμενα 1. Γενικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.»...

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Φαρμακευτικής Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Επιστημονικά Υπεύθυνος της Πρακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Εικαστικών κι Εφαρμοσμένων Τεχνών:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. Θεολογίας: Γαβριηλίδου Έφη Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ενημέρωση προς φοιτητές, Παρασκευή 20/10/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ενημέρωση προς φοιτητές, Παρασκευή 20/10/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 2017-2018 Ενημέρωση προς φοιτητές, Παρασκευή 20/10/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Χρηματοδότηση Υλοποίηση 1999 2017 -Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Περιεχόμενα 1. Γενικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.»...

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. Τμήματος Σοφία Προύσαλη Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014 2020 Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Επιστημονικά Υπεύθυνος για το Τμήμα Νομικής Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. ΤΕΠΑΕ: Πολυξένη Φίλιου Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Υποστήριξη Π.Α. ΠΤΔΕ: Πολυξένη Φίλιου Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ Γραφείο ΠΑ TATM: Γ.Σ. Βέργος (Επιστημονικά Υπεύθυνος) Β.Ν. Γρηγοριάδης (Υποστήριξη Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας: Πολυξένη

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Υποσυστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους Φοιτητές Έκδοση: 2.1 Ημερομηνία 5/3/2018

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση στο ΤΑΤΜ/ΑΠΘ. Εμπειρίες και προοπτικές για το μέλλον

Πρακτική Άσκηση στο ΤΑΤΜ/ΑΠΘ. Εμπειρίες και προοπτικές για το μέλλον Πρακτική Άσκηση Τμήματος Τοπογραφίας ΤΕΙ Αθήνας Πρακτική Άσκηση στο ΤΑΤΜ/ΑΠΘ. Εμπειρίες και προοπτικές για το μέλλον Γεώργιος Σ. Βέργος Λέκτορας ΤΑΤΜ, ΑΠΘ Αιγάλεω, Δεκέμβριος 2012 Πρακτική Άσκηση φοιτητών

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση δεν μπορεί μία

Πρακτική Άσκηση δεν μπορεί μία Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος. Δήλωση μαθήματος ECTS Ο ασκούμενος δεν μπορεί να ορκιστεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια της Πρακτικής του Άσκησης, αφού η Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Υποσυστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους Φοιτητές Έκδοση: 2.0 Ημερομηνία 10/02/2017

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση δεν μπορεί μία

Πρακτική Άσκηση δεν μπορεί μία Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος. Δήλωση μαθήματος- ECTS Ο ασκούμενος δεν μπορεί να ορκιστεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια της Πρακτικής του Άσκησης, αφού η Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Πρακτική Άσκηση Μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης

Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γεωλογίας Α.Π.Θ. Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης Θεσσαλονίκη 2018 Τρέχουσα αναθεώρηση και έγκριση από της Συνέλευση του Τμήματος αριθ..-.../.../.. Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα θεσμοθετήθηκε με απόφαση της 2ης Συνεδρίασης του Ακαδημαϊκού Έτους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πρακτικής Άσκησης. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ Περίοδος Πρακτικής 2016

Οδηγίες Πρακτικής Άσκησης. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ Περίοδος Πρακτικής 2016 Οδηγίες Πρακτικής Άσκησης Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ Περίοδος Πρακτικής 2016 Πρακτική Άσκηση Είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του 8 ου Εξαμήνου Σπουδών Πραγματοποιείται πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ιδρυματικά Υπεύθυνος Έργου Αντώνης Κορωναίος Καθηγητής Τμ. Γεωλογίας Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Υποστήριξη Π.Α. Μουσικών Σπουδών: Γαβριηλίδου Έφη

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ημερομηνία Σύνταξης: 13/02/2019 Γενικά Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Οδηγίες Συμμετοχής στην Πρακτική Άσκηση Η Πρακτική Άσκηση μπορεί να εκτελεστεί μία φορά, από την 1-Μαϊου έως 31-Οκτωβρίου κάθε

Διαβάστε περισσότερα

http://dasta.uowm.gr/internship/

http://dasta.uowm.gr/internship/ Ο ΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ Στο νέο οδηγό σπουδών του Τµήµατός Μηχανικών Πληροφορικής και θεσµοθετήθηκε το πρόγραµµα τρίµηνης Πρακτικής Άσκησης, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Ε Ξ Α Σ Κ Η Σ Η Π Ρ Ο Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Ω Ν Φ Ο Ι Τ Η Τ Ω Ν

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Ε Ξ Α Σ Κ Η Σ Η Π Ρ Ο Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Ω Ν Φ Ο Ι Τ Η Τ Ω Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ταχυδρ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Ιδρυματικά Υπεύθυνος: Αναπλ. Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης Γιατί να κάνω Πρακτική; Εφαρμογή στην πράξη των ακαδημαϊκών γνώσεων. Αποτελεί το επιστέγασμα των

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. Πρακτική Άσκηση

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. Πρακτική Άσκηση ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Πρακτική Άσκηση Η Πρακτική Άσκηση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθώς αφορά στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και στην επαφή των φοιτητών/ριών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ. Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης. Οδηγίες προς τους Φοιτητές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ. Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης. Οδηγίες προς τους Φοιτητές Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης Οδηγίες προς τους Φοιτητές ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ο θεσμός της Πρακτικής Άσκησης... 3 2. Θεσμικό Πλαίσιο και οι Προϋποθέσεις Ένταξης... 3 3. Επιλογή Φορέα Πρακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης. Οδηγίες προς τους Φοιτητές

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης. Οδηγίες προς τους Φοιτητές Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης Οδηγίες προς τους Φοιτητές ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ο θεσμός της Πρακτικής Άσκησης... 3 2. Θεσμικό Πλαίσιο και οι Προϋποθέσεις Ένταξης... 3 3. Επιλογή Φορέα Πρακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Βρίσκεται θεσμοθετημένο στο Πρόγραμμα Σπουδών (βλ. κανονισμός Τμήματος) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ Οι φοιτητές/ριες πληρώνονται εφόσον ολοκληρώσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ιδρυματικά Υπεύθυνος: Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης Γιατί να κάνω πρακτική; Εφαρμογή στην πράξη των ακαδημαϊκών γνώσεων. Αποτελεί το επιστέγασμα των σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Ιδρυματικά Υπεύθυνος: Αναπλ. Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης Γιατί να κάνω Πρακτική; Εφαρμογή στην πράξη των ακαδημαϊκών γνώσεων. Αποτελεί το επιστέγασμα των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ταχυδρ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Α. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 2 Β. Δικαιολογητικά Σελ. 3 Γ. Περιγραφή της διαδικασίας Σελ. 4 Δ. Συχνές Ερωτήσεις Σελ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Α. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 2 Β. Δικαιολογητικά Σελ. 3 Γ. Περιγραφή της διαδικασίας Σελ. 4 Δ. Συχνές Ερωτήσεις Σελ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΙΤΩΝ Δ..ΙΙ..Ε.Κ.--..ΙΙ..ΙΙ..Ε.Κ.. ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΙΖΕΤΑΙΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Α. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 2 Β. Δικαιολογητικά Σελ. 3 Γ. Περιγραφή της διαδικασίας Σελ. 4 Δ. Συχνές

Διαβάστε περισσότερα

haps://www.facebook.com/internsaegean haps://twiaer.com/internsdasta

haps://www.facebook.com/internsaegean haps://twiaer.com/internsdasta haps://www.facebook.com/internsaegean haps://twiaer.com/internsdasta Περιγραφή του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο σημαντικότερος τρόπος σύνδεσης της θεωρίας με την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πρακτικής Άσκησης. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ Περίοδος Πρακτικής 2018

Οδηγίες Πρακτικής Άσκησης. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ Περίοδος Πρακτικής 2018 Οδηγίες Πρακτικής Άσκησης Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΔΠΘ Περίοδος Πρακτικής 2018 Πρακτική Άσκηση Είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του 8 ου Εξαμήνου Σπουδών Πραγματοποιείται πάντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Επιστημονικά Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης για το Τμήμα Φαρμακευτικής, Α.Π.Θ. Διονυσία Παπαγιαννοπούλου, τηλ. 2310-998680,

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποίηση Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων. στο πλαίσιο Ε.Π.Ε.Α.Ε.

Υλοποίηση Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων. στο πλαίσιο Ε.Π.Ε.Α.Ε. Υλοποίηση 1999 2015 Συγχρηματοδοτείται -Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) -Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων στο πλαίσιο Ε.Π.Ε.Α.Ε.K, ΕΣΠΑ Επιτροπή Πρακτικής Ασκησης Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης

Διαβάστε περισσότερα

Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Καθ. Κ. Ιωάννης Θεοδωράκης Επιστημονικά Υπεύθυνος: Επίκ. Καθηγητής κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Βρίσκεται θεσμοθετημένο στο Πρόγραμμα Σπουδών (βλ. κανονισμούς Τμήματος) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ Οι φοιτητές/ριες πληρώνονται εφόσον

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι - Πλεονεκτήματα... 2 Διάρκεια Περίοδος Άσκησης...

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Τμήματος ΔΕΑΠΤ: Γρ. Μπεληγιάννης, Επικ. Καθηγητής

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Τμήματος ΔΕΑΠΤ: Γρ. Μπεληγιάννης, Επικ. Καθηγητής τηλ.: 26410 74194 Ε mail: gbeligia@upatras.gr Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Τμήματος ΔΕΑΠΤ: Γρ. Μπεληγιάννης, Επικ. Καθηγητής ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης ακαδ. έτος 2017-2018 ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ταυτότητα Πρακτικής Άσκησης στο ΤΜΧΠΠΑ Επιστημονικός

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Γεωγραφίας Ακαδημαϊκό έτος Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Γεωγραφίας Ακαδημαϊκό έτος Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Γεωγραφίας Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι - Πλεονεκτήματα... 2 Διάρκεια Περίοδος Άσκησης... 3 Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση στο ΤΑΤΜ/ΑΠΘ και Κινητικότητα φοιτητών

Πρακτική Άσκηση στο ΤΑΤΜ/ΑΠΘ και Κινητικότητα φοιτητών Πρακτική Άσκηση στο ΤΑΤΜ/ΑΠΘ και Κινητικότητα φοιτητών Γεώργιος Σ. Βέργος Λέκτορας ΤΑΤΜ, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 2012 Κινητικότητα και ΠΑ ΤΑΤΜ/ΑΠΘ o Κινητικότητα, Δίκτυα και Προγράμματα Ανταλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ - ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ - ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ - ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1. Οι Προπτυχιακοί Φοιτητές του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ, δύνανται να πραγματοποιούν την θεσμοθετημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ενημέρωση προς φοιτητές, Τρίτη 22/01/2019

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ενημέρωση προς φοιτητές, Τρίτη 22/01/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 2018-2019 Ενημέρωση προς φοιτητές, Τρίτη 22/01/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Θεσμοθέτηση Το Τμήμα Βιολογίας 1. ενσωμάτωσε

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Τμήμα Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Τμήμα Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης. Επιστημονικός Υπεύθυνος ΤΓΙΥΠ: Αν. Καθ. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

Φοιτητών & Φοιτητριών. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης. Φοιτητών & Φοιτητριών

Φοιτητών & Φοιτητριών. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης. Φοιτητών & Φοιτητριών Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Ενημέρωση για φοιτητές/τριες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» Ενημέρωση για φοιτητές/τριες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Π.Θ.» 2014-2020 Ενημέρωση για φοιτητές/τριες Επιστημονικά Υπεύθυνοι της Πρακτικής Άσκησης για το Τμήμα Φαρμακευτικής, Α.Π.Θ. Για το έτος 2018-2019: Αναστασία Καριώτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Βρίσκεται θεσμοθετημένο στο Πρόγραμμα Σπουδών Είναι η Πρακτική Άσκηση επιπέδου 4 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ Οι φοιτητές/ριες αμείβονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. Α) ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ Πριν την έναρξη της πρακτικής προηγείται η δημοσιοποίηση της στους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διευρυμένης. Πρακτικής Άσκησης ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Οδηγός Διευρυμένης. Πρακτικής Άσκησης ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Οδηγός Διευρυμένης Πρακτικής Άσκησης ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή... 2 2. Προϋποθέσεις Διευρυμένης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πρακτική Άσκηση Φοιτητών revised 15/3/2018 Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης ακαδ. έτος 2017-2018 ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ταυτότητα Πρακτικής Άσκησης στο ΤΜΜ Επιστημονικός Υπεύθυνος:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Καθ. Αθανάσιος Σφουγγάρης ακαδ. έτος 2017-2018 ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ταυτότητα Πρακτικής Άσκησης στο ΤΜΜ Επιστημονικός Υπεύθυνος: κ. Πελεκάσης Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ Στον οδηγό σπουδών του Τμήματός Μηχανολόγων Μηχανικών θεσμοθετήθηκε το πρόγραμμα τρίμηνης Πρακτικής Άσκησης, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης

Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι Πλεονεκτήματα...

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι - Πλεονεκτήματα...

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Καθ. Ιωάννης Θεοδωράκης ακαδ. έτος 2018-2019 ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ταυτότητα Πρακτικής Άσκησης στο ΤΜΜ Επιστημονικός Υπεύθυνος: κ. Γ. Κοζανίδης Διοικητική

Διαβάστε περισσότερα