pure excellence. pure energy.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "pure excellence. pure energy."

Transcript

1 pure excellence. pure energy.

2 Το βασικό στοιχείο ενός φωτοβολταϊκού συστήματος είναι ένα πάνελ υψηλών προδιαγραφών Η Αυστριακή εταιρεία Energetica παράγει φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία ξεχωρίζουν για την υψηλή απόδοσή τους και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Χάρη στην ηλιακή ενέργεια και τα πάνελ υψηλών προδιαγραφών Energetica επιτυγχάνεται παραγωγή πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας. Ing. René Battistutti Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Το 1995 ο μηχανικός René Battistutti έβαλε τον θεμέλιο λίθο για την ίδρυση της μονάδας παραγωγής πάνελ με την επωνυμία Energetica. Το όραμα του ιδρυτή της ήταν «η χρήση της ηλιακής ενέργειας για την παραγωγή πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας». Από τότε η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σημαντικά και έχει υλοποιήσει πολλές καινοτόμες ιδέες. Η Energetica στην Αυστρία είναι συνώνυμο της καινοτομίας στο χώρο των φωτοβολταϊκών. Η εταιρεία διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό, στην κατασκευή, στη λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών. Χάρη σε αυτά, γνωρίζει πραγματικά τις απαιτήσεις για την κατασκευή ενός πάνελ υψηλών προδιαγραφών και φροντίζει να τις ενσωματώνει στο σχεδιασμό και στην κατασκευή των φωτοβολταϊκών πάνελ Energetica.

3

4 Για ποιο λόγο τα πάνελ της Energetica πετυχαίνουν τόσο υψηλές αποδόσεις; Μέγιστη απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας Τα φωτοβολταϊκά πάνελ Energetica ξεχωρίζουν - από το τυπικό σκούρο και ομοιόμορφο χρώμα των ηλιακών κυψελών με αντι-ανακλαστική επίστρωση. Το ειδικά δομημένο γυαλί, με υψηλά επίπεδα διαπερατότητας, διασφαλίζει τη μέγιστη αξιοποίηση κάθε ηλιακής ακτίνας. Ιδανική θερμική συμπεριφορά Ο μοναδικός συνδυασμός κυψέλης, οπίσθιας μεμβράνης (EVA) και κυτίου σύνδεσης εξασφαλίζει μέγιστες αποδόσεις ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Η εταιρεία Energetica χρησιμοποιεί αποκλειστικά πιστοποιημένους συνδέσμους υψηλής ποιότητας οι οποίοι παράγονται στην Ευρώπη. Το υδατοστεγανό, μη αναφλέξιμο κυτίο σύνδεσης μπορεί να απορροφήσει μεγάλες ποσότητες θερμότητας επιτυγχάνοντας έτσι μεγάλο βαθμό διάχυσης και βελτιστοποίηση της απόδοσης. Ιδανική διαχείριση ισχύος Τα φωτοβολταϊκά πάνελ Energetica διαθέτουν τρεις διόδους παράκαμψης ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση των ηλιακών κυψελών (Hot-Spots) στην περίπτωση σκίασης. Έτσι επιτυγχάνεται σημαντική αύξηση της απόδοσής τους. Βελτιστοποίηση του συστήματος αυτοκαθαρισμού Ο αυτοκαθαρισμός των πάνελ υλοποιείται χάρη - στο νόμο της βαρύτητας στα επικλινή αλουμινένια πλαίσια. Η ομαλή συνοχή των άκρων του πλαισίου με το γυαλί ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εναπόθεσης ακαθαρσιών στα άκρα του πλαισίου οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της απόδοσης των πάνελ.

5 Υψηλή απόδοση ως αποτέλεσμα της υψηλής τεχνολογίας Προκειμένου να κριθεί αποδοτική μια επένδυση σε φωτοβολταϊκά συστήματα, επιβάλλεται το πάνελ να εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια στο μέγιστο βαθμό. Η πολυετής εμπειρία της Energetica επιβεβαιώνει ότι η ηλιακή ενέργεια που δεν απορροφάται από το πάνελ χάνεται χωρίς να μπορεί να επανακτηθεί ακόμα και με τη χρήση των καλύτερων στοιχείων στα υπόλοιπα μέρη του φωτοβολταϊκού συστήματος. Επιπρόσθετη ισχύς Η Energetica δίνει μεγάλη έμφαση στην απόδοση των πάνελ. Τα πάνελ κατασκευάζονται αποκλειστικά με θετικές ανοχές ισχύος εξόδου. Τα πάνελ κατατάσσονται σε κατηγορίες ανά 5 watt. Έτσι λοιπόν, στη σειρά 225 κατατάσσονται πάνελ με ισχύ από 225 Wp έως 229,99 Wp.

6 Γιατί τα πάνελ Energetica έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής; Μηχανική σταθερότητα Τα πάνελ της Energetica είναι πιστοποιημένα για την αντοχή τους σε μηχανική πίεση έως και 500kgr/m2. Τo ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου με το διπλό τοίχωμα συμπιέζεται με ειδικό, βελτιστοποιημένο τρόπο ώστε να διαμορφωθούν κατάλληλες ακμές. Έπειτα, ένα υψηλής ποιότητας συγκολλητικό υλικό σφραγίζει το πλαίσιο με την μεμβράνη, εξασφαλίζοντας μέγιστη σταθερότητα. Μέγιστη αντοχή στον παγετό Στην πίσω πλευρά του πλαισίου ειδικές οπές απορροής εμποδίζουν τη συγκράτηση νερού από το προφίλ. Έτσι, σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός δεν εμφανίζονται ζημιές από τον παγετό στο αλουμινένιο πλαίσιο εξαιτίας της επανειλημμένης ψύξης και τήξης του νερού κατά τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες Το πλαίσιο αλουμινίου με το διπλό τοίχωμα προστατεύεται από τη διάβρωση χάρη σε ένα φίλμ ανοδιωμένης διπλής επίστρωσης. Η διαφανής μεμβράνη EVA (συμπολυμερές αιθυλενίου και οξικού βινυλίου) ενθυλακώνει τις ηλιακές κυψέλες, το ηλιακό γυαλί και την οπίσθια μεμβράνη σε ένα φύλλο με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Ο χώρος ανάμεσα στο πλαίσιο και τη γυάλινη ακμή σφραγίζει με ένα μονωτικό υλικό με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), στη θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες. Με τη συγκόλληση του κυτίου σύνδεσης επιτυγχάνεται και σε αυτό το σημείο 100% υγρομόνωση. Περισσότερη ασφάλεια Βαθιά ενθυλάκωση στη μεμβράνη (EVA) σημαίνει μεγάλη ασφάλεια και ελάχιστη γήρανση για το φωτοβολταϊκό πάνελ. Η υψηλής ποιότητας μεμβράνη της πίσω όψης έχει σχεδιαστεί για τάση συστήματος έως Volt. Η σύνδεση μεμβράνης - γυαλιού των πάνελ της Energetica αντέχει 3,5 φορές μεγαλύτερη εναλλαγή της θερμοκρασίας από ότι προδιαγράφεται στο πρότυπο IEC-61215:2005 ed. 2.0.

7 Μεγάλη διάρκεια ζωής κομψός σχεδιασμός Για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων λειτουργίας σε όλη τη διάρκεια ζωής του φωτοβολταϊκού σταθμού είναι απαραίτητο τα φωτοβολταϊκά πάνελ να είναι πολύ ανθεκτικά ώστε να μπορούν να αντιστέκονται στις συνεχείς περιβαλλοντικές αλλαγές. Τα πάνελ Energetica σχεδιάζονται και δοκιμάζονται στην πράξη. Διάφανης μεμβράνη EVA προστατεύει τις κυψέλες και από τις δύο πλευρές Γυαλί πάχους 4 χιλ. μεγάλης διαπερατότητας Μονωτικό για προστασία απο την υπεριώδη ακτινοβολία (UV), τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις καιρικές συνθήκες Υψηλής ποιότητας οπίσθια μεμβράνη για τάση συστήματος έως και Volt Ηλιακές κυψέλες με υψηλής ποιότητας κρύσταλλο και επίστρωση αντιανακλαστική Αλουμινένιο πλαίσιο με διπλό τοίχωμα και φίλμ διπλής ανοδιωμένης επίστρωσης τομή ενός φωτοβολταϊκού πάνελ Energetica

8 Γιατί η Energetica ξεχωρίζει; Υλικά ανώτατης ποιότητας Η Energetica συνεργάζεται μόνο με καταξιωμένους κατασκευαστές κατά την επιλογή πρώτων υλών και βοηθητικών υλικών. Σε συνεχή επαφή με τους ειδικούς και την ανταλλαγή τεχνικών γνώσεων και εμπειρίας πραγματοποιούνται από κοινού βήματα προόδου και εξέλιξης. Η αντοχή, η ασφάλεια και η απόδοση είναι οι βασικοί στόχοι του τμήματος παραγωγής. Παραγωγική διαδικασία με συνεχείς ελέγχους ποιότητας Κάθε στάδιο παραγωγής διαθέτει ένα ή περισσότερα βήματα με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας. Οι εργαζόμενοι στην παραγωγή καθώς και πολλοί ηλεκτρονικοί μηχανισμοί διεξάγουν ταυτόχρονα στοχευμένους ποιοτικούς ελέγχους μέσω δοκιμών, οπτικών ελέγχων και μετρήσεων με στόχο τη διασφάλιση της τήρησης όλων των ειδικών προδιαγραφών στα τελικά προϊόντα. Επιπρόσθετα οφέλη Η Energetica δίνει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Έτσι, για παράδειγμα, τα πάνελ της Energetica προ-ταξινομούνται σε παλέτες ανάλογα με το εύρος απόδοσης τους. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος κατά τη φάση της εγκατάστασης και επιτυγχάνονται βελτιστοποιημένες αποδόσεις ενέργειας. Παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Energetica κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας 100% πράσινη ενέργεια. Η τροφοδοσία της παραγωγής γίνεται αποκλειστικά με ενέργεια που - παράγεται από ανανεώσιμες πηγές. Όλα τα υλικά συσκευασίας είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Έτσι η Energetica συνεισφέρει καθημερινά στη διατήρηση της ισορροπίας της φύσης.

9 Ικανοποίηση των πελατών χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων Για να είναι σίγουρη και αποδοτική η επένδυσή του πελάτη, τα προϊόντα Energetica παράγονται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, μέσω μιας καθορισμένης και σταθερής διαδικασίας παραγωγής. Ως πρωτοπόρος στην ηλιακή ενέργεια, η Energetica είναι προσηλωμένη στη διασφάλιση υψηλών ποιοτικών στόχων. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής και της εξυπηρέτησης του πελάτη διεξάγονται συστηματικοί ποιοτικοί έλεγχοι, βάσει υψηλών αναγνωρισμένων προτύπων ποιότητας. Τα προϊόντα Energetica ξεχωρίζουν ακόμα και με μια απλή σύγκριση Ομοιογενές σκούρο μπλε χρώμα κυψέλης, ανθεκτικό πλαίσιο με ομαλή συνένωση των άκρων του, επικάλυψη των συνδέσεων για αισθητικούς λόγους και γενικά ομοιόμορφος και ελκυστικός σχεδιασμός.

10 Απόλυτη τελειότητα. Καθαρή ενέργεια. Οι αρχές της Energetica. Η εμπειρία της Energetica από τη δημιουργία φωτοβολταϊκών σταθμών χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό και την παραγωγή των πάνελ της. Αντίστροφα, η λεπτομερής γνώση του τρόπου παραγωγής των πάνελ είναι για τους μηχανικούς της εταιρείας μας μια πολύτιμη βάση κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων φωτοβολταϊκών σταθμών. Για την παραγωγή ενός πάνελ Energetica ακολοθούνται σε μόνιμη βάση τα παρακάτω βήματα : 1 Tabber-Stringer (μηχανή ηλεκτρικής σύνδεσης των κυψελών) με αυτόματο Layup Εγκάρσια κασσιτεροκόλληση 2 Μετά τον ενδιάμεσο έλεγχο, οι κλώνοι συνδέεονται σταυρωτά σε μια κυψέλη και τοποθετούνται οι επαφές σύνδεσης. Ακολουθεί έλεγχος των συνδεδεμένων αλυσίδων. Το γυαλί των πάνελ καθαρίζεται και επικαλύπτεται με την πρώτη στρώση μεμβράνης EVA. Έπειτα, η αυτόματη μηχανή συνδέει τις κυψέλες σε σειρά με μεγάλη ακρίβεια (cell chain). Ολοκληρώνεται ο οπτικός έλεγχος και το ρομποτικό σύστημα τοποθετεί την αλυσίδα των κυψελών στο γυαλί.

11 Ελασματοποίηση 3 Μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης ακολουθεί η ελασματοποίηση. Όλες οι στρώσεις τοποθετούνται η μια επάνω στην άλλη και λιώνουν σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις. Έτσι, οι μεμβράνες EVA, το δομημένο γυαλί, η οπίσθια μεμβράνη και οι κυψέλες από το προηγούμενο στάδιο δημιουργούν ένα καλά σφραγισμένο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες φύλλο. Στη συνέχεια, όλα τα φύλλα ελέγχονται οπτικά και δοκιμάζονται ηλεκτρικά πριν συνεχίσουν για περαιτέρω επεξεργασία. Τοποθέτηση πλαισίου 4 Το στερεό πλέον φύλλο ενισχύεται με ένα αλουμινένιο πλαίσιο διπλού τοιχώματος ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής εγκατάστασή του και η μέγιστη σταθερότητά του. Η ακμή του στεγανοποιείται και επικολλάται δημιουργώντας μια επιπρόσθετη σύνδεση με το πλαίσιο, ενισχύοντας έτσι την αντοχή του έναντι των καιρικών συνθηκών. Η αντοχή του πλαισίου καθώς και η πλήρης στεγανοποίηση του διασφαλίζονται πάλι με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.

12 Ηλεκτρική σύνδεση 5 και τελικός έλεγχος Στο επόμενο στάδιο παραγωγής τοποθετείται στην οπίσθια πλευρά το κυτίο σύνδεσης με μια δεξαμενή θερμότητας (για την καλύτερη διαχυσή της). Ακολουθεί ένας νέος έλεγχος λειτουργίας και στη συνέχεια τα καλώδια και τα βύσματα τοποθετούνται στο κυτίο σύνδεσης. Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση των πλαισίων κατά την τελική εγκατάσταση. Τέλος, κάθε πάνελ Energetica ελέγχεται κυψέλη προς κυψέλη και στη συνέχεια εκτελείται ο τελικός καθαρισμός του. Μετρήσεις απόδοσης και τεχνικά χαρακτηριστικά6 Με ένα εξελιγμένο σύστημα προσομοίωσης της ηλιακής ακτινοβολίας προσδιορίζεται η πραγματική απόδοση κάθε πάνελ στις πρότυπες συνθήκες. Η ετικέτα κάθε πλαισίου αναγράφει μεταξύ άλλων το σειριακό αριθμό του, την κατηγορία απόδοσής του και τα πραγματικά ηλεκτρικά δεδομένα απόδοσης αυτού. Το κυτίο σύνδεσης σφραγίζεται επίσης με ένα μονωτικό υλικό συγκόλλησης το οποίο προστατεύει τα ηλεκτρονικά συστήματα από την υγρασία. Τα τελικά προϊόντα ταξινομούνται, στοιβάζονται και τοποθετούνται σε παλέτες έτοιμα για αποστολή στον πελάτη. Όλα τα υλικά συσκευασίας είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αφορούν στην απόδοση των πλαισίων, με τους αντίστοιχους σειριακούς αριθμούς τους, αποστέλλονται με τα προιόντα στον πελάτη.

13 Energetica φωτοβολταϊκό πάνελ Υψηλή τεχνολογία και κομψός σχεδιαμός που διασφαλίζουν: Υψηλή απόδοση Μεγάλη διάρκεια ζωής Άριστη ποιότητα Επιπρόσθετη ισχύς Μεγάλη εγγύηση Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Energetica είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς απαιτήσεις κατα το πρότυπο IEC 61215:2005 ed. 2.0 και πληρούν τις προδιαγραφές της κατηγορίας προστασίας ΙΙ. Η εταιρεία Energetica είναι μέλος της OVE (Ένωση Αυστριακών ηλεκτροτεχνιτών). Μπορείτε να βρείτε τεχνικά δεδομένα των φωτοβολταϊκών πάνελ Energetica στα φυλλάδια τεχνικών προδιαγραφών του προιόντος. Αυτά διατίθενται στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ - SI-ESF-M-BIPV-SM-P125-60

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ - SI-ESF-M-BIPV-SM-P125-60 Solar Innova χρησιµοποιεί τις τελευταίες υλικά για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων. Τα στοιχεία µας είναι ιδανικό για κάθε εφαρµογή που χρησιµοποιεί το φωτοηλεκτρικό φαινόµενο ως µια καθαρή πηγή ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - SI-ESF-M-BIPV-SM-M156-48

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - SI-ESF-M-BIPV-SM-M156-48 Solar Innova χρησιµοποιεί τις τελευταίες υλικά για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων. Τα στοιχεία µας είναι ιδανικό για κάθε εφαρµογή που χρησιµοποιεί το φωτοηλεκτρικό φαινόµενο ως µια καθαρή πηγή ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

Επίπεδοι συλλέκτες FKA. Επίπεδοι συλλέκτες υψηλής απόδοσης. Visual_Flat solar collectors_fka_0.1

Επίπεδοι συλλέκτες FKA. Επίπεδοι συλλέκτες υψηλής απόδοσης. Visual_Flat solar collectors_fka_0.1 Επίπεδοι συλλέκτες FKA Επίπεδοι συλλέκτες υψηλής απόδοσης Visual_Flat solar collectors_fka_0.1 Ηλιακοί συλλέκτες FKA Πεδία εφαρμογών: Ζεστό νερό χρήσης Θέρμανση Θέρμανση πισίνας Χρήσεις: διαμερίσματα και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - SI-ESF-M-P156-60

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - SI-ESF-M-P156-60 Αυτά τα Φ/Β στοιχεία χρησιµοποιούν ψευδο-τετράγωνο πολυκρυσταλλικά στοιχεία πυριτίου υψηλής απόδοσης, (οι κυψέλες αποτελούνται από ένα ενιαίο κρύσταλλο πυριτίου, υψηλής καθαρότητας) για να µετασχηµατίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ - SI-ESF-M-NE-M-25W

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ - SI-ESF-M-NE-M-25W Solar Innova χρησιµοποιεί τις τελευταίες υλικά για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων. Τα στοιχεία µας είναι ιδανικό για κάθε εφαρµογή που χρησιµοποιεί το φωτοηλεκτρικό φαινόµενο ως µια καθαρή πηγή ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing GDECO SilkScreen Printing GR SilkScreen Printing Το γυαλί, χάρη στις ιδιότητές του, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως διακοσμητικό υλικό, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με χρώμα για να επιτύχει ένα εικαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ SOLAR MORE TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Υαλοπίνακες solar more 6 Υαλοπίνακες triplex 10 Ειδικό γυαλί 14 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή!

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή! ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή! Πάνελ υπέρυθρης θέρµανσης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: A. Προηγµένη τεχνολογία παραγωγής και εξοπλισµός Η χρήση της τεχνολογίας του FR4 πλαστικοποιηµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις tesa για Κατασκευές. Ταινίες tesa για την κατασκευαστική βιομηχανία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ

Λύσεις tesa για Κατασκευές. Ταινίες tesa για την κατασκευαστική βιομηχανία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ Λύσεις tesa για Κατασκευές Ταινίες tesa για την κατασκευαστική βιομηχανία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ Αυτοκόλλητες ταινίες tesa προηγμένες λύσεις για ανθεκτική σύνδεση Η αξιόπιστη σύνδεση διαφορετικών υποστρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNNY MINI CENTRAL Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Προσγείωση Ακριβείας Εξαιρετικά ακριβής σχεδιασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλό να σχεδιαστούν και

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg ΣΥΝΤΑΞΗ: TMHMA ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg ΕΛΕΓΧΟΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε."

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε. ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε." Θέση ΑΥΓΟ ΣOΥΦΛI EΒΡOΥ 684 00 Πωλήσεις: Tηλ: 2554 023522 Φaξ: 2554 020049 E-mail: info@weatherstrip.gr WEB-SITE:www.weatherstrip.gr WEB-SITE:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος COMPACT...

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Αρχές Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική αφορά στο σχεδιασμό κτιρίων και χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών-υπαίθριων) με βάση το τοπικό κλίμα, με σκοπό την εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού

Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού Solar Keymark Σύστημα θερμοσίφωνα Απλή και αποδοτική παραγωγή ζεστού νερού Ένα ηλιακό σύστημα ζεστού νερού, το οποίο χαρακτηρίζεται από την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ Οι σωλήνες κενού αποτελούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακή ενέργεια. Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Ηλιακή ενέργεια. Φωτοβολταϊκά Συστήματα Ηλιακή ενέργεια Είναι η ενέργεια που προέρχεται από τον ήλιο και αξιοποιείται μέσω τεχνολογιών που εκμεταλλεύονται τη θερμική και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ήλιου με χρήση μηχανικών μέσων για τη

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός της Ποιότητας στα Φωτοβολταϊκά

Ορισμός της Ποιότητας στα Φωτοβολταϊκά PV Technology, University of Cyprus Ορισμός της Ποιότητας στα Φωτοβολταϊκά Δρ Γιώργος Μακρίδης Πανεπιστήμιο Κύπρου, Εργαστήριο ΦΒ Τεχνολογίας 1 PV Technology, University of Cyprus Περιεχόμενα Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar Ηλιακός Συλλέκτης EasySolar. ΓΕΝΙΚΑ: Ο συλλέκτης EasySolar ή ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια συσκευή που απορροφά τη θερμική ενέργεια του ήλιου και το μετατρέπει σε αξιοποιήσιμη θερμότητα. Η θερμότητα συνήθως

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP Oι σωλήνες κενού AP της APRICUS, είναι κατάλληλοι για κατοικίες, αλλά και για επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός αυτών των σωλήνων, είναι αποτέλεσμα 10ετούς μελέτης, εφαρμογής και πειραματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-global.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις υπερσύγχρονες,

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΣΙΑΦΗΣ Β. Διδακτική Ενότητα: Παραδείγματα Πειραματικών Ερευνών ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΣΙΑΦΗΣ Β. Διδακτική Ενότητα: Παραδείγματα Πειραματικών Ερευνών ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΣΙΑΦΗΣ Β. Διδακτική Ενότητα: Παραδείγματα Πειραματικών Ερευνών Γενικές Πληροφορίες ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 10 Ο ερευνητής: Επενεργεί σε μια μεταβλητή,

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΛΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΠΙΕΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΛΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΛΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΠΙΕΣΗΣ Υπεύθυνος Έκδοσης : Υ.Δ.Π. Υπεύθυνος Έγκρισης : Δ.Σ. Σελίδα 1 από 19 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 2. Ενότητες που Εφαρμόζονται 3. Ειδικές Απαιτήσεις 4. Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά ακολουθεί την πορεία της περιβαλλοντικής προστασίας και τα ενεργειακά κόστη

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Place n Plug. N.S.E Ltd. Hybrid System. Το πιο «εύκολο» υβριδικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Networking System Exellence

Place n Plug. N.S.E Ltd. Hybrid System. Το πιο «εύκολο» υβριδικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Networking System Exellence Hybrid System Place n Plug Το πιο «εύκολο» υβριδικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Copyright NSE Ltd. 2011 N.S.E Ltd Networking System Exellence Η εταιρεία μας Pn P Η NSE Ltd (Networking System

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΗ ΣΕΙΡΑ PLEXO ARTIC ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ Ι ΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΤΕΓΑΝΗ ΣΕΙΡΑ PLEXO ARTIC ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ Ι ΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 4 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 4 3.1. Μηχανισµοί 4 3.2. Σηµάνσεις 5 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά Θα είναι στεγανή σειρά διακοπτικού υλικού, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C)

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C) Ασφαλτόπανα INDEX Τα ασφαλτόπανα Index χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων, υπογείων, δεξαµενών, σηράγγων, θεµελίων, γεφυρών και άλλων κατασκευών. Είναι οπλισµένα µε «µη υφασµένο» πολυεστερικό

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΜΕΛΑΝΩΝ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΜΕΛΑΝΩΝ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΜΕΛΑΝΩΝ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ Οι παραγωγοί χαρτιού και χαρτονιού διαθέτουν πολυσύνθετο εξοπλισμό δοκιμών και διαδικασίες ελέγχου που εξασφαλίζουν τη µη απόκλιση

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτόπανα Valli Zabban

Ασφαλτόπανα Valli Zabban Ασφαλτόπανα Valli Zabban Η εταιρεία µας εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά ασφαλτόπανα του οίκου Valli Zabban Ιταλίας. Τα ασφαλτόπανα Valli Zabban χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

F LIGHT II TUNNELS 2014

F LIGHT II TUNNELS 2014 F LIGHT TUNNELS 2014 II ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να παρέχουμε φυσικό φως, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την εγκατάσταση κάθετων παραθύρων ή παραθύρων στέγης μία αποτελεσματική λύση είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 2 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η MAGE SOLAR AG, σαν τμήμα μίας παγκοσμίως δραστηριοποιούμενης

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Δεξαμενή αποθήκευσης νερού Περιμετρικός εναλλάκτης θερμότητας Θερμική μόνωση Εξωτερικό περίβλημα Καθοδική προστασία

Δεξαμενή αποθήκευσης νερού Περιμετρικός εναλλάκτης θερμότητας Θερμική μόνωση Εξωτερικό περίβλημα Καθοδική προστασία Δεξαμενή αποθήκευσης νερού από χάλυβα ψυχρής εξέλασης, με εσωτερική διπλή επίστρωση σμάλτου, ψημένου στους 860 C κατά DIN 4753. H επισμάλτωση πραγματοποιείται σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

TOI Flush Event Σαν στο σπίτι σας!

TOI Flush Event Σαν στο σπίτι σας! TOI Flush Event Σαν στο σπίτι σας! Για τις VIP ξεχωριστές εκδηλώσεις σας Σαν στο σπίτι σας! Η τουαλέτα ΤΟΙ Flush Εvent σας προσφέρει πολλά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, που δεν θα βρείτε αλλού, χωρίς σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc Αρχές ενεργειακού σχεδιασμού κτηρίων Αξιοποίηση των τοπικών περιβαλλοντικών πηγών και τους νόμους ανταλλαγής ενέργειας κατά τον αρχιτεκτονικό

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς H Ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι σε όλους γνωστή ως η πιο Aποτελεσματική, Ποιοτική Υγιεινή μέθοδος θέρμανσης Η θέρμανση μεταφέρεται αποτελεσματικά με τον πιο φυσικό τρόπο από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Ιουνίου.

Προσφορές Ιουνίου. Προσφορές Ιουνίου www.eval.gr Συντήρηση - Καθαρισμός Η EVAL διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού και αφαλάτωσης τους σκάφους,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012,

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, Ε-News Τεύχος 58 Φεβρουάριος 2012 Συμμετοχή στην έκθεση Climatherm 2012 Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, που

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό απόδοσης. Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση

Ποσοστό απόδοσης. Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση Ποσοστό απόδοσης Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση Περιεχόμενα Το ποσοστό απόδοσης είναι ένα από τα σημαντικότερα μεγέθη για την αξιολόγηση της αποδοτικότητας μίας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης PvMax3

Οδηγίες εγκατάστασης PvMax3 PvMax3 Οδηγίες εγκατάστασης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1 Γενικά 1 2 Θεμελίωση 2 3 Τοποθέτηση βάσεων 3 4 Δοκός πάνελ - Στήριξη 5 6 Τοποθέτηση πάνελ 5 6 Τοποθέτηση καλωδίων 6 7 Φέρουσα ικανότητα 6 8 Επισκόπηση εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT! ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ... 1. ΤΟ COMPACT ΕΧΕΙ 15% ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΕΝΑΕΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΑ)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΕΝΑΕΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΑ) ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΕΝΑΕΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΑ) Οι ηλεκτρικές εφαρµογές του αλουµινίου εκµεταλλεύονται πρώτιστα την πολύ καλή ηλεκτρική αγωγιµότητα (χαµηλή ειδική αντίσταση) του µετάλλου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθειες διαφόρων υλικών σήμανσης οδών»

«Προμήθειες διαφόρων υλικών σήμανσης οδών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προμήθειες διαφόρων υλικών σήμανσης οδών» Κ.Α. 30 / 6662.005 Ευρώ 73.770,00 Ηράκλειο 01 2015 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco:

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco: Η ηλιακή σκίαση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού για κάθε κτίριο και προσφέρει μια ποικιλία λύσεων. Η προσοχή επικεντρώνεται πάντα στην επιθυμία ελέγχου του φωτός για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύντομο λεξικό όρων ηλιακής ενέργειας ZEBRA Σύστημα στερέωσης φωτοβολταϊκών πάνελ - Τα πλεονεκτήματα με μιά ματιά 8-9 Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα

Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών

Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών Απαλλαγείτε για πάντα από την υγρασία με 17 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και γραπτή εγγύηση 25 έτη Η προσφορά μας για την στεγανοποίηση ταράτσας

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την. Member of GDL Green Energy Group

Γνωρίστε την. Member of GDL Green Energy Group Γνωρίστε την Member of GDL Green Energy Group ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα δυναμικό και ευέλικτο συγκρότημα εταιρειών το οποίο δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες. Γυψοσανίδες προστασίας από την ακτινοβολία Rigips PF ή PB, με επίστρωση φύλλο μολύβδου

Λεπτομέρειες. Γυψοσανίδες προστασίας από την ακτινοβολία Rigips PF ή PB, με επίστρωση φύλλο μολύβδου Μελέτη και Κατασκευή, με συστήματα Rigips. Συστήματα τοιχοποιίας Rigips 5.55.01 Τοιχοποιία προστασίας από ακτίνες Röntgen (ακτίνες Χ ) Σύστημα τοιχοποιΐας Rigips για προστασία από ακτίνες Χ σε πάχος στρώματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Διδάσκων Καθηγητής Γιάννακας Νικόλαος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Διδάσκων Καθηγητής Γιάννακας Νικόλαος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Διδάσκων Καθηγητής Γιάννακας Νικόλαος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Κεφαλαιο 4 Ενίσχυση Δομικών Στοιχείων με σύνθετα υλικά Σύνθετα υλικά από ινοπλισμένα πολυμερή Fiber

Διαβάστε περισσότερα

Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ

Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ 2 novablok panel ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ Η διαδρομή στον χώρο των θερμομονωτικών προϊόντων ξεκινά για τη Θερμοπλαστική

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

COSMOSUN ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS ΕΥΡΩ ΤΥΠΟΣ BOILER ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ. 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00 -

COSMOSUN ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS ΕΥΡΩ ΤΥΠΟΣ BOILER ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ. 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00 - ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00-08H11220 120 1x1.89 1,89 1,23 x 1,50 500 x 1050 600,00 640,00 - Εξωτερικό περίβλημα από βαρέως τύπου ναυπηγικό αλουμίνιο.

Διαβάστε περισσότερα

- Κόλληση γυαλιού-πλαισίου σε συλλέκτες ζεστού νερού - Ελαστική κόλληση πλαισίων σε φ/β μονάδες - Κόλληση και σφράγιση κιβωτίων συνδέσεων

- Κόλληση γυαλιού-πλαισίου σε συλλέκτες ζεστού νερού - Ελαστική κόλληση πλαισίων σε φ/β μονάδες - Κόλληση και σφράγιση κιβωτίων συνδέσεων S 49 Η κόλλα σιλικόνης 2 συστατικών για βιομηχανική χρήση Novasil S 49 Τεχνικό φύλλο δεδομένων Ιδιότητες: - Κόλλα-σφραγιστικό σιλικόνης αλκοξυλικής βάσης, ουδέτερης στερεοποίησης συμπυκνωμάτων, 2 συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά

Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά Το Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και ο ήµος Αγίας Βαρβάρας υλοποιούν το Έργο "Πράσινη Πιλοτική Αστική Γειτονιά», µε χρηµατοδότηση του Προγράµµατος ΕΠΠΕΡΑΑ/ΕΣΠΑ. Το έργο έχει

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209 CP GUARD 209 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 209 1 περιγραφή Ακρυλικό χρώμα 100%. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 209 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

σε 2 χρώματα: λευκό και κεραμιδί Ο μόνος σε 5 μεγέθη

σε 2 χρώματα: λευκό και κεραμιδί Ο μόνος σε 5 μεγέθη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Ελαχίστη κλίση 10! Ο πιο καινοτόμος και «αόρατος» ηλιακός σε 2 χρώματα: λευκό και κεραμιδί Ο μόνος σε 5 μεγέθη ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ www.ego-solar.gr Αντίο γυαλί το

Διαβάστε περισσότερα

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης Με καθαρή συνείδηση Βιομηχανική Λύση Λέβητες Βιομάζας REFO-AMECO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 303-5 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ο λέβητας REFO είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Coolers Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Τι είναι οι υπέρυθρη θέρμανση; Η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτελεί το πιο φυσικό τρόπο θέρμανσης όπως ακριβώς δηλαδή μας ζεσταίνει ο ήλιος. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητική

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστική Χώρων & Δομικά Υλικά. Μάθημα Νο 1

Ακουστική Χώρων & Δομικά Υλικά. Μάθημα Νο 1 Ακουστική Χώρων & Δομικά Υλικά Μάθημα Νο 1 Καταστάσεις της ΎΎλης (Φυσικές Ιδιότητες) Στερεά Υγρή Αέρια Στερεά Συγκεκριμένο Σχήμα Συγκεκριμένο ΌΌγκο Μεγάλη πυκνότητα Δεν συμπιέζονται εύκολα Σωματίδια με

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Η ηλιακή ενέργεια που προσπίπτει στην επιφάνεια της γης είναι ηλεκτροµαγνητική ακτινοβολία που παράγεται στον ήλιο. Φτάνει σχεδόν αµετάβλητη στο ανώτατο στρώµατηςατµόσφαιρας του

Διαβάστε περισσότερα

SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος

SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ: Sika Concrete Primer, Sikalastic -612, Sika Reemat Premium, Sikalastic -570 ΤC ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα

Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής και Οικονοµικών τίθεται σε ισχύ ο Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

SUPER THERM ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

SUPER THERM ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Αυτό το σεμινάριο έχει απλώς ως στόχο να δώσει μερικά από τα βασικά της Θερμοδυναμικής, και πως σχετίζεται με τη μόνωση και με τη μόνωση με κεραμικά επιχρίσματα. Η θερμότητα μεταφέρεται με τους παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Φ Υ Λ Λ Ο Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ Νο 1 α/α Περιγραφή Προδιαγραφής Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LED, ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ Κατασκευαστής φωτιστικού/ μοντέλο : 1. Φωτιστικό τεχνολογίας led με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο!

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! powered by χαρακτηριστικά πρωτοποριακό ανθεκτικό ευέλικτο οικολογικό οικονομικό διαχρονικό μοναδικό εύχρηστο Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας υψηλής ποιότητας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Ευρεία ανοίγματος Απλή

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών

Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 20/11/2013 (v1) Κωδικό: 04.05.050 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945051000000008 Sarnavap 1000E EN 13984 06 1119/1598 Sarnavap 1000E Στρώση ελέγχου υδρατμών Φράγμα υδρατμών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ bbsk

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ bbsk ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ bbsk Συγκριτικά Πλεονεκτήματα - Εταιρικό Προφίλ - Περιγραφή Προϊόντων Έργα & εγκαταστάσεις - Εγγυήσεις Τρόποι πληρωμής - Έντυπα Υπερτερούμε έναντι άλλων. Οριζόντια τοποθέτηση ηλιακών Τοποθετούμε

Διαβάστε περισσότερα