ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012"

Transcript

1 ΤΗΛ.-ΦΑΞ: Ε-mail Facebook: enallaktiki drasi ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 31 Δεκεμβρίου - 1 & 2 Ιανουαρίου ΜΥΣΤΡΑΣ- ΜΑΔΑΡΕΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΙ- ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Ξενάγηση στο Μυστρά, πεζοπορία στις Μαδάρες,περιήγηση σε Κυπαρίσι, Γεράκι, Κοσμά, Κάστρο Ζάρακα, Γέρακας, επίσκεψη και ξενάγηση στη Μονεμβασιά. 3-8 Ιανουαρίου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ-ΣΚΙ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ) Σκι στο πασίγνωστο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς. Περιήγηση και ξενάγηση στην πρωτεύουσα Σόφια και τις πόλεις Φιλιππούπολη (Πλόβντιφ) και Σάμοκοφ. Επίσκεψη στη Βίτοσα και στο μοναστήρι της Ρίλα και το ποταμό και τη λίμνη Ίσκρα Πεζοπορία στο βουνό Ρίλα. 15 Ιανουαρίου ΒΡΑΥΡΩΝΑ Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο του ιερού της Βραυρώνας (Ναός Αρτέμιδας - Στοά - Ιερή Πηγή και Αρχαιολογικό Μουσείο). Οικοξενάγηση στον υγρότοπο του Ερασίνου. Ποδηλασία από την Αθήνα μέχρι την Βραυρώνα. 22 Ιανουαρίου ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ- ΚΩΡΥΚΕΙΟ ΑΝΤΡΟ Πεζοπορική διάσχιση στον Εθνικό Δρυμό του Παρνασσού από το Κωρύκειο Άντρο μέχρι τους Δελφούς. Εύκολη πεζοπορία στον πυρήνα του Δρυμού και στο αρχαίο μονοπάτι των Δελφών Ξενάγηση στο ιερό σπήλαιο που ήταν αφιερωμένο στον Πάνα και τις Κωρύκειες Νύμφες. 25 Ιανουαρίου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ( Εκδήλωση) Ειδική εκδήλωση για εναλλακτική θέρμανση. Για να καταργήσουμε το πετρέλαιο και να χρησιμοποιούμε εναλλακτικά καύσιμα Ομιλητής Νίκος Δαναναλάτος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και συνεργάτης της Εναλλακτικής Δράσης. Θέμα: «Στερεά βιοκαύσιμα με έμφαση στη αγριαγκινάρα»

2 29 Ιανουαρίου ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ Την πρώτη πίτα του ο Σύλλογος θα κόψει στην Ελάτεια Παρνασσού στις ειδικές εγκαταστάσεις του παραδοσιακό βιολογικού αγρόκτηματος Χανιώτη.. Η κοπή της πίτας θα συνδυαστεί με ξενάγηση στη Χαιρώνεια και εύκολο πεζοπορία (Α) 3 ωρών στον Παρνασσό στη δασωμένη περιοχή από την Δαύλεια μέχρι την Αγ. Ιερουσαλήμ και το ύψωμα Σταυρός από όπου υπάρχει ωραία θέα προς τον Παρνασσό και τον Ευβοϊκό Κόλπο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 5 Φεβρουαρίου ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ- ΣΧΟΙΝΙΑΣ Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων (2 Φεβρουαρίου) θα έχουμε οικοξενάγηση και πεζοπορία στον υγρότοπο του Σχοινιά και ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα. Ποδηλασία από Αθήνα μέχρι Μαραθώνα. 10 Φεβρουαρίου ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 12 Φεβρουαρίου ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ -ΣΤΕΦΑΝΙ Πεζοπορία στην ορεινή Αργολίδα, από Δερβενάκια μέχρι το χωριό Στεφάνι. Πορεία εύκολη (Α) 5 ώρες. Ιστορική ενημέρωση στα Δερβενάκια. Επίσκεψη σε οικολογικό οικογενειακό αμπέλι και οινοποιείο στο χωριό Μαλανδρένι. 14 Φεβρουαρίου ΔΙΡΦΗ-ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ Πεζοπορική διάσχιση στις ελατόφυτες πλαγιές της Δίρφης και του Ξεροβουνίου. Πορεία εύκολη (Α) 4 ώρες. Ανάβαση στη κορυφή της Δίρφης από το καταφύγιο. Πορεία δύσκολη (Γ) 6 ώρες Φεβρουαρίου Απόκριες-Καθ. Δευτέρα ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ Πεζοπορική διάσχιση από το χάνι Μπανιά μέχρι τον Εύηνο με διάσχιση φαραγγιού. Πεζοπορία εύκολη 4 ώρες. Ποδήλατο βουνού από το Χάνι Μπανιά μέχρι Άγιο Δημήτριο. Ράφτινγκ στον Εύηνο. Συμμετοχή στο "Γαλαξιδιώτικο αλευρομουτζούρωμα" (αποκριάτικο έθιμο) και κούλουμα στο Γαλαξίδι την Καθαρή Δευτέρα. Ξενάγηση στους Δελφούς. Περιήγηση σε Ναύπακτο - Ιτέα - Γαλαξίδι.

3 ΜΑΡΤΙΟΣ 4 Μαρτίου ΣΟΥΝΙΟ-ΛΑΥΡΙΟ Ξενάγηση στο Πλυντήριο των Αρχαίων Μεταλλείων Λαυρίου και στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ολοήμερη ποδηλατική εκδρομή στο Σούνιο. Επίσκεψη στο Λαύριο. 11 Μαρτίου ΤΙΘΟΡΕΑ-ΔΙΠΟΤΑΜΑ Πεζοπορία στον Παρνασσό, από την Τιθορέα μέχρι τα Διπόταμα. Η διαδρομή είναι εύκολη (Α) μέσα σε ελατοδάσος και νερά και διαρκεί συνολικά 4 ώρες. Ξενάγηση στην Αρχαία Τιθορέα. Φαγητό στον πλάτανο του παραδοσιακού χωριού. 18 Μαρτίου ΕΛΠΙΔΟΧΩΡΙ-ΦΑΡΜΑΚΑΣ Πεζοπορία και οικοξενάγηση στο Φαρμακά. Με τη συνεργασία της οικοκοινότητας "Ελπιδοχώρι" θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία και ανάβαση στο βουνό Φαρμακάς με παράλληλη ενημέρωση για τα βότανα του βουνού Στις εγκαταστάσεις της οικοκοινότητας θα έχουμε ενημέρωση για τη φυσική δόμηση και άλλες δραστηριότητες. Εδώ επίσης θα έχουμε και γεύμα. 21 Μαρτίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΩΝ Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Δασών (21 Μαρτίου) οργανώνουμε εκδήλωση με θέμα «Η προστασία των δασών και του ορεινού όγκου του Υμηττού» 25 Μαρτίου ΜΑΙΝΑΛΟ-ΑΛΩΝΙΣΤΑΙΝΑ-ΒΥΤΙΝΑ Με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής, θα πεζοπορήσουμε στο Μαίναλο, στα μονοπάτια του Κολοκοτρώνη. Θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή από το καταφύγιο μέχρι το χωριό Αλωνίσταινα, όπου έζησε ο Γέρος του Μοριά. Στο χωριό θα έχουμε ιστορική ενημέρωση και φαγητό. Περιήγηση και καφέ στη Βυτίνα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1 Απριλίου ΑΜΦΙΑΡΕΙΟ Ξενάγηση στο Αμφιάρειο (Ναός Αμφιαράου - Στοά - Θέατρο - Λουτρά κ.α.). Μετά από την ξενάγηση θα έχουμε ευχάριστη πεζοπορία 1 περίπου ώρας μέχρι την παραλία του Καλάμου, όπου θα φάμε. 10 χιλιομέτρων

4 8 Απριλίου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ποδηλατική ομάδα ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ οργανώνει ποδηλατικό γύρο, όπως και ποδηλατικό αγώνα 20 χλμ στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Δρομέων «ΕΥΚΛΗΣ» οργανώνει Μητροπολιτικό Μαραθώνιο και εγώνα δρόμου 20 χλμ Απριλίου ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Περιήγηση,πεζοπορία,βαρκάδα,ξενάγηση Οικοξενάγηση και βαρκάδα στη Λίμνη Κερκίνη. Πεζοπορία στα Πορόϊα και το Μπέλες. Περιήγηση στην Παλαιά πόλη της Ξάνθης. Πεζοπορική διάσχιση στα Παρανέστια Τέμπη. Επίσκεψη και πεζοπορία στο δάσος της Δαδιάς. Πασχαλινό φαγητό στο δάσος της Δαδιάς. Περιήγηση σε Αλεξανδρούπολη - Σουφλί. Οικοξενάγηση και βαρκάδα στο Δέλτα Έβρου και Νέστου. 22 Απριλίου ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΚΗΝΩΝ Πεζοπορία και ξενάγηση στο Αρχαίο μονοπάτι των Μυκηνών από τις Μυκήνες μέχρι τον Προφήτη Ηλία και την Πρόσυμνα. Πεζοπορία εύκολη (Α) 5 ώρες. 29 Απριλίου ΠΕΖΠΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΑΪΚΟ Από το Μέγα Σπήλαιο θα περπατήσουμε μέχρι τη Ζαχλωρού και από εκεί θα συνεχίσουμε περπατώντας παράλληλα με τις γραμμές του οδοντωτού σε πανέμορφα τοπία με πράσινο και νερά μέχρι το Διακοφτό. Φαγητό θα έχουμε στην παραλία του Ελαιώνα. ΜΑΙΟΣ 6 Μαΐου ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΔΙΟΛΚΟΣ-ΛΕΧΑΙΟ-ΚΕΧΡΙΕΣ Ξενάγηση στην Αρχαία Κόρινθο (Ναός Απόλλωνα - Αγορά - Βουλευτήριο - Κατάστημα - Προπύλαια). Μετά την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο θα επισκεφτούμε τα δύο λιμάνια της Αρχαίας Κορίνθου στο Λέχαιο και τις Κεχριές, όπως και τη Δίολκο (αρχαίο ισθμό). Φαγητό στα λουτρά της Ωραίας Ελένης Μαΐου ΠΗΛΙΟ-ΑΝΑΒΡΑ Πεζοπορία από τα Καλά Νερά μέχρι τις Μηλιές. Την ίδια διαδρομή κάνει και το τρενάκι του Πηλίου. Περιήγηση στα χωριά Βυζίτσα, Μηλίες,Γλυκά Νερά Επίσκεψη στο χωριό Ανάβρα, πρότυπο οικολογικής ανάπτυξης και πεζοπορία στο οικολογικό και κτηνοτροφικό πάρκο του χωριού, όπως και στο βουνό Όρθρυ. Στο Βόλο το Σάββατο το βράδυ θα γίνει εκδήλωση για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία με τη συνεργασία του Δικτύου Συλλόγων ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ.

5 20 Μαΐου ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΤΗ Την περίοδο της μεγαλύτερης ανθοφορίας των αγριολούλουδων στον Εθνικό Δρυμό της Οίτης θα πεζοπορήσουμε από το χωριό Οίτη και μέσω του χωριού Σκλήθρο θα φτάσουμε στην θαυμάσια τοποθεσία Παναγιά Οινωχωρίου με τρεχούμενα νερά, πλατάνια και έλατα. Από εκεί θα συνεχίσουμε για Αγία Τριάδα με έξοχη θέα στις κορυφές της Γκιώνας και θα καταλήξουμε στην Κάτω Παύλιανη. 23 Μαΐου ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΕΤΑΚΟ Λογοτεχνική και μουσική εκδήλωση για το Νικηφόρο Βρεττάκο. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού (21 Μαΐου) και του έτους Νικηφόρου Βρεττάκου (2012) οργανώνουμε λογοτεχνική και μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα λογοτέχνη 27 Μαΐου ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Πεζοπορία - Ποδηλασία - Ξενάγηση Ανάβαση στην Ντουρντουβάνα από τη λίμνη Φενεού. Πεζοπορία από τη Λίμνη Φενεού στο δάσος και το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου μέχρι το χωριό Συβίστα. Ορεινή ποδηλασία στη διαδρομή Αρχαία Φενεός - Λίμνη Δόξας - Χωριό Συβίστα. Ξενάγηση στην Αρχαία Φενεό και το βυζαντινό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου. ΙΟΥΝΙΟΣ 2-3 Ιουνίου ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ-ΣΑΠΙΕΝΤΖΑ-ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ-ΠΕΖΟΠΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ Πεζοπορία στην μοναδική φύση των 14 λιμνών στο Πολυλίμνιο. Ξενάγηση στο ανάκτορο του Νέστορα στην Πύλο και στο Ενετικό κάστρο της Μεθώνης. Επίσκεψη στα νησάκια Σαπιέντζα και Μπούρτζι. 5 Ιουνίου (Ημέρα Περιβάλλοντος) Εκδηλώσεις με σχολεία και φορείς (αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εγκαίρως). 10 Ιουνίου ΛΟΥΣΙΟΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΓΟΡΤΥΝΑ-ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΡΑΦΤΙΝΚ Πεζοπορία στο Φαράγγι του Λούσιου από Ατσίχολο μέχρι τις μονές Φιλοσόφου και Προδρόμου. Ράφτινγκ στο Λούσιο Ξενάγηση στην Αρχαία Γόρτυνα και την ΚαρΊταινα.

6 17 Ιουνίου ΑΙΓΙΝΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ- ΜΠΑΝΙΟ Ξενάγηση στο Ναό της Αφαίας. Πεζοπορική διάσχιση από το παραδοσιακό χωριό Μεσαγρός μέχρι το Ναό της Αφαίας και από εκεί στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Μπάνιο και φαγητό στην Αγ. Μαρίνα. 24 Ιουνίου ΖΑΡΑΚΕΣ-ΔΥΣΤΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΜΠΑΝΙΟ Επίσκεψη και ξενάγηση στον υγρότοπο και τον αρχαιολογικό χώρο της Δύστου. Πεζοπορία από το παραδοσιακό χωριό Ζάρακες μέσα από τη ρεματιά με πλατάνια και νερά μέχρι την παραλία Ζαράκων στο Αιγαίο. Εδώ θα κολυμπήσουμε και θα φάμε σε γραφικό ταβερνάκι. ΙΟΥΛΙΟΣ Ιουλίου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ (Αναλυτικό Πρόγραμμα τέλος Απριλίου ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 9-13 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ RIVER ACTION KALAMAS Με πρωτοβουλία της ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ι τη συνεργασία της ΠΑΝΕΙΠΗΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΣΠΟΝΔΙΑΣ και των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ, όπως και των Δήμων της περιοχής, θα πραγματοποιηθούν για πρώτη χρονιά στην περιοχή του Καλαμά οι τετραήμερες εκδηλώσεις «River Action Kalamas»(συναυλίες, φυσιολατρικές δραστηριότητες, ημερίδες κ.α) με στόχο την προστασία του ποταμού και την ήπια ανάπτυξη της περιοχής ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΘΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΑΝΑ ΔΡΥΜΟ Εναλλακτικές διακοπές στο Φράιμπουργκ (οικολογική πρωτεύουσα της Ευρώπης) και τον Μέλανα Δρυμό. Οικολογική ξενάγηση στο Φράιμπουργκ. Πεζοπορία στις δασωμένες πλαγιές του Μέλανα Δρυμού (Belchen - Feldeberg, Simonswald - Πηγές Δούναβη, Λίμνη Τίτιζεε, Ποταμός Ρήνος). Περιήγηση σε Στρασβούργο και Βασιλεία (αναλυτικό πρόγραμμα τέλος Απριλίου). Σημ. Το πρόγραμμα αυτό είναι περιληπτικό. Αναλυτικό πρόγραμμα με λεπτομέρειες και αρχηγούς θα βγαίνει ανά δίμηνο ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ. Κάθε Παρασκευή οι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ πραγματοποιούν νυχτερινές ποδηλατοβόλτες στην Αττική. Ραντεβού 8μ.μ. στην Αφετηρία του Τραμ Βούλας.

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

85 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ( )

85 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ( ) 85 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (1928-2013) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ- ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΜΑΪΟΣ 2013 Μεγ. Παρασκευή-Τρίτη του Πάσχα (3-7 Μαϊου) Ενότητα: Πολυήμερες εκδρομές Πάσχα στη Σίφνο γραμμής. Διανυκτέρευση

Διαβάστε περισσότερα

22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Ιστοσελίδα:www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ των ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ των ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2015 Για τον καλύτερο σχεδιασμό και προγραμματισμό των Εκδρομών του Γραφείου μας, παρακαλείστε όπως πραγματοποιείτε και οριστικοποιείτε τις Κρατήσεις σας Εγκαίρως Ι Α Ν Ο Υ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 07:00 Αναχώρηση οδικός από τα γραφεία του συλλόγου για Γραβιά 09:30 Ξενάγηση στο Χάνι της Γραβιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους συνοδούς και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Οι καιρικές συνθήκες λαμβάνονται πάντα υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων Δήμου Πωγωνίου έτους 2013

πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων Δήμου Πωγωνίου έτους 2013 πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων Δήμου Πωγωνίου έτους 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΙΟΥ Παραδοσιακό Πανηγύρι στα ΑΝΩ ΡΑΒΕΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ Παραδοσιακό Πανηγύρι στη ΧΡΥΣΟΔΟΥΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ Αντάμωμα Καστανιωτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2016 3/1/2016 - Κυριακή - ΑΣΚΙΟ Τσιλιμίγκας 1400μ - κορυφή ΆΣΚΙΟ 2111μ Ώρες πορείας 4 - ΒΔ 3 - Υ.Δ 711μ θα κοπή η πίτα κορυφής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 2016 Χειμερινή ανάβαση (γκέτες - γκραμπόν- πιολέ) Ν. Κοζάνης

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Επιμέλεια παρουσίασης: Ιωάννα Υφαντίδου Υπεύθυνη Τμήματος Ενημέρωσης και Γραφείου Τύπου

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Επιμέλεια παρουσίασης: Ιωάννα Υφαντίδου Υπεύθυνη Τμήματος Ενημέρωσης και Γραφείου Τύπου Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Επιμέλεια παρουσίασης: Ιωάννα Υφαντίδου Υπεύθυνη Τμήματος Ενημέρωσης και Γραφείου Τύπου ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο υγροβιότοπος των λιμνών Κορώνειας Βόλβης, είναι ένας από τους σημαντικότερους

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 Οικισμός Αβδήρων Τα Άβδηρα βρίσκονται λίγο πρίν

Διαβάστε περισσότερα

5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρα ας ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρα ας ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρα ας ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 24.09-01.10.2017-09:00-21:00 ΧΑΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ http://esai.gr/dhia_2017.html Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» PROGRESSIVE ASSOCIATION LASTROU «THE RENAISSANCE»

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» PROGRESSIVE ASSOCIATION LASTROU «THE RENAISSANCE» ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΣΤΡΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» Χειµερινή και θερινή περίοδος 2018 Λάστρος 05/01/2018 Το χωριό µας Γραφικό χωριό µε όνοµα προελληνικής προέλευσης. Βρίσκεται 35 χιλ. δυτικά της Σητείας. Διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Θερινό ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους.

ΘΕΜΑ : Θερινό ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8-7-2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ Αρ. Πρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕΕΠ/ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 07 έως και την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 Κλειτορία

Παρασκευή 07 έως και την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 Κλειτορία Το Κ.Π.Ε Κλειτορίας-Ακράτας και το ΚΠΕ Θέρμου συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και Αιτ/νίας και τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης Ευβοίας και Γ Αθήνας, τριήμερο

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΑΣ. Παρατήρηση πουλιών. Περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου Παιδικά εργαστήρια Διαγωνισμοί. Παρατήρηση πουλιών

ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΑΣ. Παρατήρηση πουλιών. Περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου Παιδικά εργαστήρια Διαγωνισμοί. Παρατήρηση πουλιών ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΑΣ 11:00-14:00 ΑΤΤΙΚΗ Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ», Ίλιον Περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου τηλ. 210 2316977, 210 8228704 e-mail: park@ornithologiki.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

http://enallaktikos-tourismos-messinia.weebly.com ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

http://enallaktikos-tourismos-messinia.weebly.com ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ http://enallaktikos-tourismos-messinia.weebly.com ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Eναλλακτικός Τουρισμός - είναι μια καινούρια φιλοσοφία στον τομέα του τουρισμού και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

5 Δευτέρα Ακολουθία των Μ. Ωρών, Θεία Λειτουργία & Αγιασμός. 7 Τετάρτη Θεία Λειτουργία «Σύναξις Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου»

5 Δευτέρα Ακολουθία των Μ. Ωρών, Θεία Λειτουργία & Αγιασμός. 7 Τετάρτη Θεία Λειτουργία «Σύναξις Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» Ιανουάριος 1 Πέμπτη Θεία Λειτουργία «Περιτομή Του Κυρίου» 4 Κυριακή Θεία Λειτουργία 5 Δευτέρα Ακολουθία των Μ. Ωρών, Θεία Λειτουργία & Αγιασμός 6 Τρίτη Θεία Λειτουργία & Αγιασμός «Άγια Θεοφάνεια» 7 Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2010 - ιουνιοσ 2011 -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ -ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2010 - ιουνιοσ 2011 -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ -ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2010 - ιουνιοσ 2011 -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ -ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ Φίλες και φίλοι, Ο Δήμος Αμαρουσίου

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Δρώμενα. Δήμου Πωγωνίου. Aύγουστε καλέ μου μήνα... να σουν δύο φορές το χρόνο...

Πολιτιστικά Δρώμενα. Δήμου Πωγωνίου. Aύγουστε καλέ μου μήνα... να σουν δύο φορές το χρόνο... Πολιτιστικά Δρώμενα Δήμου Πωγωνίου 2011 Aύγουστε καλέ μου μήνα... να σουν δύο φορές το χρόνο... Πέμπτη 2 Ιουνίου Πανηγύρι «Αναλήψεως» στη ΧΡΥΣΟΔΟΥΛΗ Κυριακή 12 Ιουνίου Πανηγύρι «Αγίου Πνεύματος» στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

EXTREME SPORTS ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

EXTREME SPORTS ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ EXTREME SPORTS ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Ο Eναλλακτικός τουρισμός είναι μια καινούρια φιλοσοφία στον τομέα του τουρισμού και περιλαμβάνει όλες τις μορφές τουρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

EΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

EΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ EΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΕΝΩΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΩΝ - Μαυροκορδάτου 7, Α όροφος, 106 78 Αθήνα Τηλ. 210 3807093, 210 3806924, (17.30 έως 20.30) Φάξ: 210 3806924,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισµού στην περιοχή του ήµου Αµυνταίου αποτελεί βασική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο Alkyon Resort ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ K. Δευτέρα τιμές το άτομο 178 90 104 70 Πλήρης Διατροφή & Αποκριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014-9 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014-9 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014-9 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014 ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014 Άφιξη των εταίρων κλιμακωτά στη διάρκεια της ημέρας. Παραλαβή και εγκατάσταση στο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Περιόδου 2010

Πρόγραµµα Περιόδου 2010 Πρόγραµµα Περιόδου 2010 ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ To ECOCAMP υλοποιείται την πρώτη εβδοµάδα του Αυγούστου και διαρκεί επτά ηµέρες. Στο πρόγραµµα µπορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα!

5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα! 5 μέρες θα περάσουμε Τρί-καλα! Διάρκεια Ταξιδιού 2013-12-26 Με αφετηρία και βάση τα Τρίκαλα θα γυρίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε! Θέλαμε καθαρή περιπέτεια, αλλά έχει τόσα μνημεία και αξιοθέατα που εν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΑΣ. Παρατήρηση πουλιών. Περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου Παιδικά εργαστήρια Διαγωνισμοί. Παρατήρηση πουλιών

ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΑΣ. Παρατήρηση πουλιών. Περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου Παιδικά εργαστήρια Διαγωνισμοί. Παρατήρηση πουλιών ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΑΣ 11:00-14:00 ΑΤΤΙΚΗ Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ», Ίλιον Περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου τηλ. 210 2316977, 210 8228704 e-mail: park@ornithologiki.gr

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αθ. Μωραΐ της O.E. Tourist & Travel Agency Narkissos Travel Τηλ.: +30-27410-28588 Fax: +30-27410-25073 Δι εύθυνση: Πατρών 19, Κόρι νθος Τ.Κ.: 20100 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ. Αεροπορική Εκδρομή 4 ημερών. ΓΥΡΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Αναμένονται Ημερομηνίες & Έκδοση Αναλυτικού Προγράμματος Εκδρομής

Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ. Αεροπορική Εκδρομή 4 ημερών. ΓΥΡΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Αναμένονται Ημερομηνίες & Έκδοση Αναλυτικού Προγράμματος Εκδρομής ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2015 Για τον καλύτερο σχεδιασμό και προγραμματισμό των Εκδρομών του Γραφείου μας, παρακαλείστε όπως πραγματοποιείτε και οριστικοποιείτε τις Κρατήσεις σας Εγκαίρως Αεροπορική ΓΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 1. ΣΟΦΙΑ Μονοήμερη εκδρομή στην Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την πολύπολιτισμική Σόφια. Η εκδρομή περιλαμβάνει περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο της πόλης καθώς και ελεύθερο χρόνο για ψώνια σε ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια Δράκεια Αυτή η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στη Δράκεια, ένα παραδοσιακό χωριό στην πλαγιά του Πηλίου πάνω από την Αγριά. Η Δράκεια έχει δύο πλατείες. Από την επάνω πλατεία μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΑΜΙΟΥΣ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΛΑΜΙΟΥΣ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΟΥΣ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Θεματική Ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Δόξα H ορεινή Κορινθία είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Πελλοπονήσιους αλλά και για τους Αθηναίους. Έχει μια σειρά από λίμνες, φυσικές ή τεχνιτές, οι οποίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 20 Αύγουστος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Κυριακή, 14 Μάρτιος :51

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 20 Αύγουστος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Κυριακή, 14 Μάρτιος :51 Η Σχολή Υπαίθριων Αθλημάτων magitsis.gr οργανώνει φέτος την αποστολή ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 2008, μια ποδηλατική διαδρομή που θα περάσει από τα τέσσερα ακραία σημεία της ελληνικής επικράτειας (Ορμένιο Έβρου

Διαβάστε περισσότερα

Η χρήση και διαχείριση πολιτιστικών, αρχαιολογικών χώρων. Η περίπτωση των «ΠράσινωνΠολιτιστικώνΔιαδρομών».

Η χρήση και διαχείριση πολιτιστικών, αρχαιολογικών χώρων. Η περίπτωση των «ΠράσινωνΠολιτιστικώνΔιαδρομών». Η χρήση και διαχείριση πολιτιστικών, αρχαιολογικών χώρων. Η περίπτωση των «ΠράσινωνΠολιτιστικώνΔιαδρομών». Μαρία Λαγογιάννη, Δρ Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Τζένη Αλμπάνη, Αρχιτέκτων Δρ Ιστορικός τηςτέχνης

Διαβάστε περισσότερα

Bansko- Χιονοδρομική. Βαθύλακκος - Δεντράκια - Λιβαδερό Πεζοπορική. Ζαρκαδιά - Μόμα - Αλήκιοϊ- Άντερο - Ζαρκαδιά. Μεσορρόπη - Πηγές Μαραμαρά

Bansko- Χιονοδρομική. Βαθύλακκος - Δεντράκια - Λιβαδερό Πεζοπορική. Ζαρκαδιά - Μόμα - Αλήκιοϊ- Άντερο - Ζαρκαδιά. Μεσορρόπη - Πηγές Μαραμαρά Bansko- Χιονοδρομική Χιονοδρομική Ημερομηνία Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 - Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 Αρχηγός Τσουκαλίδης Γεώργιος τηλ.6944898835 Σάββατο 15:00 Στάδιο Δόξας Βαθύλακκος - Δεντράκια - Λιβαδερό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 15 Ιουνίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

------------------------------------------------------------------------------------------------ A. T. C. Automotive Technology Center

------------------------------------------------------------------------------------------------ A. T. C. Automotive Technology Center ------------------------------------------------------------------------------------------------ A. T. C. Automotive Technology Center Πρόγραμμα A Εξαμήνου Πάφο Ιανουάριος 1 2 3 8 9 10 1 1 1 1 18 2 2 2

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα - Καβάλα - Σέρρες (Circuit) 28 Οκτωβρίου - 31 Οκτωβρίου

Αθήνα - Καβάλα - Σέρρες (Circuit) 28 Οκτωβρίου - 31 Οκτωβρίου Αθήνα - Καβάλα - Σέρρες (Circuit) 28 Οκτωβρίου - 31 Οκτωβρίου www.porscheclubhellas.gr October 2010 Click on page and use the Arrow keys to navigate through the booklet or use your mouse to turm the page

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ To ECOCAMP είναι ένα πρόγραμμα που δημιούργησε ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECΟCITY. Σχεδιάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

24-31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΚΤΩ (8) ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

24-31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΚΤΩ (8) ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ 24-31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΚΤΩ (8) ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ Στο νησί σύμβολο, πάνω από το οποίο ο μυθικός Ίκαρος αψηφώντας κάθε κίνδυνο τόλμησε το αδύνατο, να φθάσει στον Ήλιο, θα

Διαβάστε περισσότερα

Κολομβία - Ισημερινός Αυγούστου 2018

Κολομβία - Ισημερινός Αυγούστου 2018 Κολομβία - Ισημερινός 10-27 Αυγούστου 2018 Για φέτος το καλοκαίρι από 10 έως 27 Αυγούστου ο ΕΟΣ Αθηνών εξορμά σε δυο από τις ωραιότερες χώρες της Νότιας Αμερικής την ΚΟΛΟΜΒΙΑ και τον ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ σε ένα ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

Τη Μεσσηνία για να την αισθανθείς πρέπει να την περπατήσεις!

Τη Μεσσηνία για να την αισθανθείς πρέπει να την περπατήσεις! Τη Μεσσηνία για να την αισθανθείς πρέπει να την περπατήσεις! Ημέρες Ταξιδιού 4 Έχοντας ως βάση των εξορμήσεών μας το χωριό Αλτομιρά και το Moorea Ilia House, ανακαλύπτουμε τη φύση της Μεσσηνίας! Φαράγγια,

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr 2108832450 Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr Eκ του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων Σε αυτό τον οδηγό μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για το Λουτράκι Αριδαίας-Πόζαρ,τα

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ στα πλαίσια του Έργου NEST Ανάπτυξη Δικτύου Αειφόρου Τουρισμού 1. Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί την περιοχή την τελευταία 2ετία; 1 φορά 2-3 φορές 3-5 φορές

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 28/10. Πρώτος σταθμός το Μαντείο των Δελφών. Η ξενάγησή μας στον Ομφαλό της

Σάββατο 28/10. Πρώτος σταθμός το Μαντείο των Δελφών. Η ξενάγησή μας στον Ομφαλό της Το Σαββατοκύριακο του ΟΧΙ, οι συνάδελφοι είπαν ΝΑΙ στην εκδρομή του ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (28-29/10: Δελφοί Αράχωβα Δίστομο Όσιος Λουκάς Κάτω Τιθορέα Αμφίκλεια Γραβιά Βάργιανη Μεταλλευτικό Πάρκο Παύλιανη)!

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκά Γεωπάρκα. Αγγελική Καμπάνη Βασιλική Καμπάνη Μαρία Καλέλλη Δέσποινα Πάνου

Ευρωπαϊκά Γεωπάρκα. Αγγελική Καμπάνη Βασιλική Καμπάνη Μαρία Καλέλλη Δέσποινα Πάνου Ευρωπαϊκά Γεωπάρκα Αγγελική Καμπάνη Βασιλική Καμπάνη Μαρία Καλέλλη Δέσποινα Πάνου Γεωπάρκο Ένα «Γεωπάρκο» είναι: μια περιοχή με καθορισμένα όρια, η οποία συνδυάζει μνημεία σημαντικής γεωλογικής αξίας καθώς

Διαβάστε περισσότερα