ΦΩΤΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΩΝ LED (APOLLO) Καλύτερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΦΩΤΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΩΝ LED (APOLLO) Καλύτερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια"

Transcript

1 Ηλεκτρολογικό υλικό & Ενεργειακά συστήματα 17Χλμ. Λ. Σπάτων, 15351, Παλλήνη Αττικής Τηλ.: ΦΩΤΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΩΝ LED (APOLLO) Καλύτερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια H χρήση Φωτοχρωματικού LED, έχει αναπτυχθεί ως μια πρωτοποριακή ιδέα για το φωτισμό των δημόσιων χώρων. Με την τεχνολογία του Φωτοχρωματικού LED δημιουργούμε φως που ταιριάζει απόλυτα με την ευαισθησία του ανθρώπινου ματιού τις νυχτερινές ώρες. Με αυτό τον τρόπο, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια από ό, τι απαιτείται από ότι με τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ την ίδια στιγμή παρέχεται καλύτερη ορατότητα. Το φωτιστικό LED Apollo, ως καινοτόμο προϊόν, έχει ενσωματώσει τη γνώση της οπτικής αντίληψης με τις νεότερες τεχνολογίες LED και φωτισμού - μια Ευρωπαϊκή ανακάλυψη η οποία έφερε επανάσταση στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης του δημόσιου φωτισμού. Τα συστήματα φωτισμού LED που διαθέτουμε, μας προσφέρουν μια σημαντική συμβολή στη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών CO2. Η αλόγιστη κατανάλωση ενέργειας στον δημόσιο φωτισμό είναι μία ιστορία που θα ανήκει στο παρελθόν. Το Φωτοχρωματικό φωτιστικό LED εφαρμόζεται σε κατοικημένες γειτονιές, σε πάρκα και χώρους στάθμευσης, σε δημοτικούς δρόμους, σε λιμάνια και μαρίνες. Επίσης, εφαρμόζεται σε περιοχές όπου η φωτορύπανση πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο, όπως σε περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλος, επίσης σε μνημεία, αρχαιότητες κ.α. όπου τα συστήματα αυτά φωτισμού μας έχουν αποδείξει την προστιθέμενη αξία τους. Η αποστολή μας Το Φωτοχρωματικό LED αγωνίζεται για μια ταχεία μετάβαση από τον συμβατικό φωτισμό, σε μία βιώσιμη και υψηλής ποιότητας εναλλακτική λύση, με βάση τα LED. Η εταιρεία μας NORATEX ABEE, έχει σαν στόχο την ενημέρωση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τα πλεονεκτήματα εφαρμογής της προηγμένης τεχνολογίας του Φωτοχρωματικού LED.

2 luminous efficacy ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ Η ιδέα Συνδυάζουμε τη γνώση της οπτικής αντίληψης με τις νεότερες τεχνολογίες LED και φωτισμού. Οι πηγές φωτός στα Φωτοχρωματικά φωτιστικά Apollo αποτελούνται από κόκκινο, πράσινο και μπλε LED. Με αυτήν την έννοια του RGB, ένα βέλτιστο φάσμα φωτός έχει αναπτυχθεί ώστε να επιτυγχάνεται εξαιρετική όραση με λίγη ενέργεια. Στα σχετικά χαμηλά επίπεδα φωτός που παρέχονται από το δημόσιο φωτισμό μέχρι 10 lux (περίπου 0,6 cd/m2), τα μάτια μας είναι κατά κύριο λόγο ευαίσθητα στο πράσινο και μπλε φως. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί για παράδειγμα, από το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να δουν την μπλε απόχρωση του φεγγαριού. Για το λόγο αυτό, τα φώτα αυτά περιέχουν σχετικά πολύ πράσινο και μπλε. Το κόκκινο, προστίθεται για τη βελτίωση της αντίληψης των χρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε αναπτύξει μαζί με το, τέσσερα φωτεινά χρώματα, το καθένα με τη βέλτιστη εφαρμογή του. Η βασική αρχή είναι μια υψηλή αναλογία S/P για την μέγιστη ενεργειακή εξοικονόμηση. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 1800 Scotopic Mesopic Photopic wavelength (nm) Δείκτης S/P Ο λόγος S/P είναι ένα χαρακτηριστικό ενός φάσματος και ορίζεται ως ο λόγος μεταξύ νυχτερινής όρασης (σκοτοπικής, scotopic) και της ημερήσιας όρασης (φωτοπικής, photopic). Ο Δημόσιος φωτισμός, με υψηλό λόγο S/P, απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να επιτευχθεί το ίδιο επίπεδο ορατότητας και με αυτό τον τρόπο έχουμε περισσότερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια.

3 Το φάσμα των τεσσάρων χρωμάτων Ο Φωτοχρωματικός φωτισμός LED, μπορεί να επιτευχθεί σε τέσσερα φάσματα, ή φωτεινά χρώματα: Πράσινο, Πράσινο χρυσό, φεγγαρόφως και λευκό φεγγαρόφως. Το ελαφρύ πράσινο χρώμα γίνεται με πράσινο και κόκκινο LED και έχει μια πρασινωπή απόχρωση. Προσθήκη του κόκκινου, επιτρέπει ένα λογικό επίπεδο αντίληψης των χρωμάτων. Το πράσινο χρυσό γίνεται με πράσινο και κόκκινο LED και επιτυγχάνει μια χρυσόπράσινη απόχρωση. Πράσινο χρυσό χρησιμοποιείται κυρίως σε περιβάλλον, όπου το πράσινο είναι έντονο, σε πάρκα και στην ύπαιθρο. Το φεγγαρόφως γίνεται με μπλε, πράσινο και κόκκινο LED και παρέχει λευκό φως με ελαφρώς πρασινωπή απόχρωση. Το λευκό φεγγαρόφως είναι το λευκότερο φως του Φωτοχρωματικού LED, και γίνεται με μπλέ, πράσινο και κόκκινο LED, και είναι το καλύτερο για τις αστικές περιοχές. Αντίληψη χρωμάτων ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η αντίληψη χρωμάτων για πηγές φωτός LED, είναι δύσκολο να εκφραστούν στον χρωματικό δείκτη απόδοσης (Ra) αφού είναι ο δείκτης που χρησιμοποιείται για τις χρωματικές αποδόσεις συμβατικών πηγών φωτός. Ως εκ τούτου, παρέχουμε μια ενδεικτική σύγκριση της αντίληψης των χρωμάτων αναφοράς για το φως της ημέρας όπου παρέχει το λευκό φεγγαρόφως του Φωτοχρωματικού LED σε σχέση με τις λυχνίες νατρίου υψηλής πίεσης (SON). Φως ημέρας (7395Κ) Λευκό Φεγγαρόφως Υψηλής πίεσης νατρίου

4 Βιώσιμο Μεγάλη διάρκεια ζωής Τα φωτιστικά LED Apollo έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και απαιτούν λίγη ενέργεια και συντήρηση. Η συντήρηση περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό τους, επειδή η αντικατάσταση των φωτεινών πηγών δεν είναι απαραίτητη. Οι πηγές φωτός είναι καθαρά LEDs, χωρίς στρώμα φωσφόρου, και ως εκ τούτου έχουν μια υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα LEDs, τα ηλεκτρονικά τους και το κέλυφος του φωτιστικού είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον ώρες. Δεν περιέχουν επιβλαβή υλικά Τα φωτιστικά LED Apollo κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες RoHS. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και με την μικρότερη επίπτωση στην φύση. Υλικά που είναι επιβλαβή για την φύση δεν χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Ως μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού και παραγωγής, είναι η συνεχής έρευνα για τον κύκλο ζωής των προϊόντων αυτών, προκειμένου να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και να περιοριστεί αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο. Όφελος χρόνου απόσβεσης Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος για τον υπολογισμό του κόστους, η οποία λαμβάνει υπόψη όχι μόνο η αγορά, αλλά και τον χρόνο ζωής, την κατανάλωση ενέργειας και την συντήρηση. Η εμπειρία δείχνει ότι η επένδυση σε φωτοχρωματικό φωτισμό LED έχει απόσβεση σε μια περίοδο 3 έως 8 ετών.

5 Τι να προσέξετε Το φωτιστικό LED Apollo, είναι το νεότερο προϊόν κατασκευής που ταιριάζει σε όλους τους ιστούς φωτισμού, εξαλείφοντας την ανάγκη να αντικατασταθούν οι υφιστάμενοι. Αυτό δεν είναι μόνο απλό και συμφέρον, αλλά και ταιριάζει με το στόχο μας για τη βιωσιμότητα και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών. Ο χώρος τοποθέτησης της φωτεινής πηγής είναι προσβάσιμος, καθώς και το διαμέρισμα του τροφοδοτικού, το οποίο έχει ευρείες διαστάσεις για να προσφέρει επαρκή χώρο για προαιρετικό εξοπλισμό ασύρματης η ενσύρματης επικοινωνίας και διαχείρισης. ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Με τη χρήση «αντιρρυπαντικής» ηλεκτροστατικής βαφής και σε συνδυασμό με το καμπύλο σχήμα χωρίς ψύκτρες, η συσσώρευση ακαθαρσιών αποτρέπεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αξία του βαθμού στεγανότητας IP66 του φωτιστικού δείχνει ότι η σκόνη και η υγρασία δεν μπορεί να φτάσει τα βασικά μέρη του εσωτερικού τμήματος του φωτιστικού. Το φωτιστικό μπορεί να μεταβάλει την γωνία εγκατάστασης σε βήματα των 5 μοιρών και γίνεται εύκολα από την οδοντωτή σύζευξη με το κομμάτι του ιστού.

6 Χώρος τροφοδοτικού Το διαμέρισμα του τροφοδοτικού ανοίγει εύκολα, είναι απόλυτα στεγανό και δεν επιτρέπει να εισχωρήσει υγρασία και σκόνη. Ένα ειδικό βύσμα συνδέει τη φωτεινή πηγή LED με το διαμέρισμα του τροφοδοτικού ώστε να απομονώνονται τελείως οι δύο χώροι. Τα LEDs συνδέονται μέσω ενός ειδικού βύσματος Unicable M12. Το dimmable τροφοδοτικό MeanWell, έχει βαθμό προστασίας IP67 και γαλβανική προστασία. Το τροφοδοτικό αντικαθίσταται εύκολα, και υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για να προσθέσετε μια συσκευή εντολής dimming. ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΩΝΙΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑ 5 ΜΟΙΡΕΣ Επειδή τα LEDs είναι πολύ ευαίσθητα στη σκόνη και την υγρασία, το διαμέρισμα της φωτεινής πηγής (ο χώρος που περιέχει τα οπτικά και τις πηγές φωτός ) είναι εντελώς στεγανός από σκόνη και υγρασία. Δεν υπάρχει ανοικτή σύνδεση μεταξύ του διαμερίσματος του τροφοδοτικού και του διαμερίσματος της φωτεινής πηγής. Εάν το διαμέρισμα του τροφοδοτικού είναι ανοιχτό, για παράδειγμα, προκειμένου να τοποθετήσετε ένα dimmer, τα LED δεν θα έχουν εκτεθεί σε σκόνη ή υγρασία.

7 Φωτεινές πηγές LED Οι φωτεινές πηγές είναι καθαρά LED χωρίς στρώμα φθορισμού. Ως εκ τούτου, έχουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η διαχείριση της θερμοκρασίας είναι επίσης σημαντική για τη διάρκεια ζωής των LED. Τα LED είναι σε άμεση επαφή με το σύνολο του φωτιστικού και με αυτό τον τρόπο έχουν ιδανική ψύξη και εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Σταθερή απόδοση Lumen CLO Το τροφοδοτικό MeanWell έχει σταθερό δείκτη CLO. Αυτό το τροφοδοτικό εξασφαλίζει ότι τα LEDs λαμβάνουν πάντα την ίδια ποιότητα ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξάρτητα από την τάση παροχής και την πιθανή γήρανση των LEDs. Με αυτό τον τρόπο, οι πηγές φωτός παρέχουν την ίδια ποσότητα φωτός καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Dimming Το Dimming, είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την επίτευξη περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Τα φωτιστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι σε θέση να ενσωματώσουν την επιλογή αυτή. Το τροφοδοτικό Meanwell στα φωτιστικά, επιτρέπει ένα βασικό έλεγχο dimming 1-10V. Το dimmer προσαρμόζεται σε αυτό, έτσι ώστε να χαμηλώνει την ένταση τέλεια και να πετυχαίνει την επιθυμητή εξοικονόμηση ενέργειας. Το φωτιστικό μπορεί να προπαραγγελθεί με ένα επιλεγμένο σενάριο dimming τις νυχτερινές ώρες. Ο πελάτης δηλώνει το σενάριο που αυτός ή αυτή επιθυμεί, και εμείς διασφαλίζουμε ότι αυτό εγκαθίσταται.

8 Πλεονεκτήματα φωτιστικού Apollo Καλύτερη ορατότητα λόγω της: Μοναδικής τεχνολογίας φωτισμού Χρήσης του καλύτερου φάσματος όρασης τη νύχτα (505nM) Ομοιόμορφης διανομής φωτός Καλύτερης αντίληψης χρωμάτων Καλύτερης αντίθεσης Πατενταρισμένης χρήσης ανακλαστήρα/φωτεινής πηγής Εξάλειψης θάμβωσης λόγω του ειδικού ανακλαστήρα Χαμηλό κόστος χρήσης λόγω: Χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας έως 70% Ελάχιστης συντήρησης (κανένα έξοδο αντικατάστασης) Εύκολης εγκατάστασης σε υφιστάμενους ιστούς Δυνατότητας περεταίρω μείωσης της κατανάλωσης με dimming Προϊόν υψηλής ποιότητας ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Κέλυφος Συντελεί 100% στην απαγωγή της θερμότητας (δεν απαιτείται επιπλέον ψύξη) Έχει λεία, καμπύλη επιφάνεια και αντιρρυπαντική βαφή εξασφαλίζοντας πάντα την ικανότητα ψύξης & αυτοκαθαρισμού Οι χώροι των LED και του τροφοδοτικού είναι ξεχωριστοί, ερμητικά κλειστοί και 100% στεγανοί βαθμού IP67, ώστε να μην εισέρχεται υγρασία και σκόνη Χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου (LM 6), εξαιρετικής αντοχής σε διάβρωση από άλμη ή οξέα. - Φωτεινή πηγή LED & Τροφοδοτικό Τα LED τροφοδοτούνται όχι στο μέγιστο αλλά στο βέλτιστο βαθμό με αποτέλεσμα χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερη αντοχή Δεν χρησιμοποιείται φώσφορος, άρα δεν γηράσκουν τα LED διατηρώντας τη φωτεινότητά τους σε βάθος χρόνου Χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό Meanwell με δυνατότητα dimming Yπ/νοι επικοινωνίας: Χριστοδούλου Γεώργιος (15) Χριστοδούλου Νεόφυτος (30)

9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ APOLLO LED Υλικό κατασκευής Φινίρισμα Οπτικά υλικά Βάρος Διαστάσεις φωτιστικού Διαστάσεις του χώρου τροφοδοτικού Βαθμός προστασίας Αντιβανδαλική προστασία Συντελεστής θάμβωσης Διάμετρος μπράτσου ιστού Γωνία ανύψωσης Μέγιστη επιφάνεια φορτίου ανέμου Τροδοφοτικό Dimming Προτεινόμενα dimmer Διαθέσιμες Ισχύεις Cos (φ) Σύνδεση Τροφοδοσία Φωτιστικού θερμοκρασία περιβάλλοντος Φωτεινή πηγή LED CRI Aναλογία S/P Εκτιμώμενος χρόνος ζωής Διατήρηση φωτεινότητας Δείκτης αστοχίας Αλουμίνιο, ποιότητας LM6 Αντιρρυπαντική ηλεκτροστατική βαφή Όλα τα χρώματα RAL είναι διαθέσιμα, το RAL 7035 είναι στάνταρ Γυαλί και αλουμίνιο (miro6) 7.5 kg (10-70W) & kg (90-170W) 743mm x 204mm x 122mm (10-70W) & 833mm x 272mm x 162mm (90-170W) 235mm x 175mm x 84mm IP67 (από σκόνη και νερό) IK10 G mm σε βήματα των 5 μοιρών Ac = 0,11628 m2 MeanWell Ναι, 0-10 V ή Dali (από 16 W) Dyna-dimmer, Lian-dimmer, SDU, OLC, PLM W > 0.95 Με κλέμμα για καλώδιο 3 ή 5 αγωγών VAC 50/60Hz -40 C έως +50 C CREE 75 1,8 20 χρόνια ή ώρες >70% μετά από ώρες <10% μετά από ώρες Χρώμα Ουδέτερο λευκό (4000Κelvin) Ψυχρό λευκό (5000Κelvin) Πιστοποιήσεις CE certification KEMA certification Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα παρακάτω πρότυπα: IEC : Luminaires Part 1: General requirements and tests IEC : Requirements Luminaires for road and street lighting IEC 62031: LED modules for general lighting Safety specifications IEC 62471: Photobiological safety of lamps and lamp systems IEC 55015: Radio disturbance characteristics of electrical lighting IEC 61547: EMC immunity requirements IEC : Limits for Harmonics IEC : Limits for Voltage Fluctuations and Flicker RoHS: The products meet the RoHS standard, based on the European RoHS Directive 2002/95/EC. Η πιστοποίηση ποιότητας KEMA είναι αντίστοιχη των TUV, ENEC και VDE.

10 Πίνακας Ισχύος & Απόδοσης Ρεύμα τροφοδοσίας Συνολική κατανάλωση Φωτεινή απόδοση ουδέτερο ψυχρό λευκό λευκό ουδέτερο λευκό lm/w ψυχρό λευκό Ισχύς LED AP 10 W 88 ma 12 W lm lm AP 20 W 175 ma 23 W lm lm AP 30 W 250 ma 33 W lm lm AP 40 W 335 ma 45 W lm lm AP 50 W 425 ma 57 W lm lm AP 70 W 575 ma 78 W lm lm AP 90 W 400 ma 108 W lm lm AP 120 W 500 ma 136 W lm lm AP 150 W 625 ma 162 W lm lm AP 170 W 350 ma 180 W lm lm Φωτομετρικό διάγραμμα

SWAN. I.L.S. Innovative LED Lighting Systems Κεφαλληνίας 42 112 57 Αθήνα Τ. 210 8211770 Φ. 210 8210507 www.ils.com.gr info@ils.com.

SWAN. I.L.S. Innovative LED Lighting Systems Κεφαλληνίας 42 112 57 Αθήνα Τ. 210 8211770 Φ. 210 8210507 www.ils.com.gr info@ils.com. SWAN Ο κατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την I.L.S. Innovative LED Lighting Systems 30W SWAN LED Street Lighting Solution Άψογος Σχεδιασμός Λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Μελέτη Κατασκευή Πολυτελών κατοικιών - Ανακαινίσεις Διακοσμήσεις - Ενεργειακή Αναβάθμιση Ακινήτων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

LED για αποστειρωμένες αίθουσες - υγιεινή και αποδοτική λύση που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στην εργασία

LED για αποστειρωμένες αίθουσες - υγιεινή και αποδοτική λύση που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στην εργασία Lighting LED για αποστειρωμένες αίθουσες - υγιεινή και αποδοτική λύση που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στην εργασία Οι πελάτες που είναι υπεύθυνοι για εγκαταστάσεις με αυστηρούς κανόνες υγιεινής σε νοσοκομεία,

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει

Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει Lighting Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει StreetStar BRP215 Το φωτιστικό LED Philips StreetStar προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτισμού, οπτική άνεση και ασφάλεια σε τοπικά έργα οδικού και οικιακού φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

I.L.S. Smart City Project

I.L.S. Smart City Project I.L.S. Smart City Project Ποιότητα στο σχεδιασμό Αποδοτικό Ευέλικτο Βιώσιμο H προφανής επιλογή για το φωτισμό LED. H ILS, με χαρά σας παρουσιάζει το AΜPERA, ένα καταπληκτικό φωτιστικό, καινοτόμο ως προς

Διαβάστε περισσότερα

ClearFlood λύση LED για φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων

ClearFlood λύση LED για φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων Lighting ClearFlood λύση LED για φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων ClearFlood Το ClearFlood είναι μια σειρά προβολέων, οι οποίοι σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής του ακριβούς αριθμού lumen που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

ClearFlood πραγματική λύση LED για το φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων

ClearFlood πραγματική λύση LED για το φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων Lighting ClearFlood πραγματική λύση LED για το φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων ClearFlood Το ClearFlood είναι μια σειρά προβολέων, οι οποίοι σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής του ακριβούς αριθμού

Διαβάστε περισσότερα

GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης

GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης Lighting GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης GreenSpace Accent, elbow Ο φωτισμός είναι ένα από τα κύρια μέσα που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οι διαχειριστές

Διαβάστε περισσότερα

UFO. προειδοποίηση Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την I.L.S. Innovative LED Lighting Systems

UFO. προειδοποίηση Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την I.L.S. Innovative LED Lighting Systems UFO I.L.S. Innovative LED Lighting Systems Πατησίων & Κεφαλληνίας 42 11257 Αθήνα Τ. +30 210 8211770 Φ. +30 Ο 210 κατάλογος 8210507 μπορεί www.ils.com.gr να αλλάξει χωρίς info@ils.com.gr προειδοποίηση Όλα

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Το είναι μια σειρά χωνευτών σποτ η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των φωτιστικών με λαμπτήρες αλογόνου. Η εμφάνισή τους

Διαβάστε περισσότερα

EcoStyle αποδοτικός και οικονομικός

EcoStyle αποδοτικός και οικονομικός Lighting EcoStyle αποδοτικός και οικονομικός EcoStyle Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής αναζητούν μια προσιτή λύση φωτισμού ανάδειξης LED με εύλογο χρόνο αποπληρωμής, σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνολογίες.

Διαβάστε περισσότερα

ClearFlood Large Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση 1:1

ClearFlood Large Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση 1:1 Lighting ClearFlood Large Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση 1:1 ClearFlood Large Το ClearFlood Large είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις απαιτήσεις ευρείας γκάμας εφαρμογών φωτισμού διάχυσης. Περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ClearFlood πραγματική λύση LED για το φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων

ClearFlood πραγματική λύση LED για το φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων Lighting ClearFlood πραγματική λύση LED για το φωτισμό αθλητικών και υπαίθριων χώρων ClearFlood Το ClearFlood είναι μια σειρά προβολέων, οι οποίοι σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής του ακριβούς αριθμού

Διαβάστε περισσότερα

LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία

LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία Σειρά Dolphin ILD-STR-90XXX Τεχνικές Προδιαγραφές Τύπος Φωτιστικού: Φωτισμός Δρόμων/Δημόσιος φωτισμός Τάση Λειτουργίας: 100 240 VAC Ισχύς: 90W Γωνία Διάχυσης:

Διαβάστε περισσότερα

ClearFlood Large Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση 1:1

ClearFlood Large Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση 1:1 Lighting ClearFlood Large Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση 1:1 ClearFlood Large Το ClearFlood Large είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις απαιτήσεις ευρείας γκάμας εφαρμογών φωτισμού διάχυσης. Περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine SlimDownlight - Η καθαρή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine SlimDownlight - Η καθαρή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine SlimDownlight - Η καθαρή επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine SlimDownlight Η σειρά CoreLine SlimDownlight είναι μια σειρά πολύ λεπτών χωνευτών φωτιστικών, η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine SlimDownlight - Η καθαρή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine SlimDownlight - Η καθαρή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine SlimDownlight Η καθαρή επιλογή για λαμπτήρες LED Η σειρά είναι μια σειρά πολύ λεπτών χωνευτών φωτιστικών, η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των φωτιστικών οροφής με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ NORATEX A.B.E.E. 17o Χλμ. Λεωφόρος Σπάτων 15351 Παλλήνη Τηλ. 210 6030221 Φαξ. 210 6030226 Email : neofitos@noratex.gr georgios@noratex.gr thania@noratex.gr Web site : www.noratex.gr

Διαβάστε περισσότερα

Maxos LED Recessed πάντα στο επίκεντρο

Maxos LED Recessed πάντα στο επίκεντρο Lighting Maxos LED Recessed πάντα στο επίκεντρο Maxos LED, recessed Το Maxos LED Recessed είναι ένα ημι-αρθρωτό χωνευτό φωτιστικό LED για φωτισμό ραφιών και ραφιών-γόνδολα. Χάρη στο προσαρμοζόμενο οπτικό

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Waterproof Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

LumiStreet βασική σειρά οδικού φωτισμού

LumiStreet βασική σειρά οδικού φωτισμού Lighting LumiStreet βασική σειρά οδικού φωτισμού LumiStreet Πολλοί δήμοι έχουν σήμερα ξεπερασμένες εγκαταστάσεις φωτισμού δημόσιων χώρων, οι οποίες απαιτούν επείγουσα αντικατάσταση, ωστόσο ο διαθέσιμος

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Batten Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων Lighting LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων LuxSpace Accent Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όλο και περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίζουν τις αυξανόμενες τιμές της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Φ Υ Λ Λ Ο Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ Νο 1 α/α Περιγραφή Προδιαγραφής Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LED, ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ Κατασκευαστής φωτιστικού/ μοντέλο : 1. Φωτιστικό τεχνολογίας led με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης

GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης Lighting GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης GreenSpace Accent, elbow Ο φωτισμός είναι ένα από τα κύρια μέσα που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οι διαχειριστές

Διαβάστε περισσότερα

11.700,00. Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

11.700,00. Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED 11.700,00 Έντεκα Χιλιάδες Επτακόσια Ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Ίδιοι Πόροι ΔΕΥΑ Λάρισας Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων Lighting LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων LuxSpace Accent Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όλο και περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίζουν τις αυξανόμενες τιμές της

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Recessed Spot Το CoreLine Recessed Spot είναι μια σειρά χωνευτών σποτ η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Wall-mounted Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED

LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED Lighting LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED LEDINAIRE WT060C Waterproof Λιτή, άμεσα διαθέσιμη ποιότητα και αξιοπιστία αυτή είναι η ομορφιά του LEDINAIRE. Το LEDINAIRE διακρίνεται για την απλότητά του, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

QVF LED συμπαγής και οικονομικός προβολέας

QVF LED συμπαγής και οικονομικός προβολέας Lighting QVF LED συμπαγής και οικονομικός προβολέας QVF LED Η σειρά συμπαγών προβολέων γενικής χρήσης QVF LED έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομική αντικατάσταση των κλασικών προβολέων με λαμπτήρες

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Downlight Η σαφής επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Downlight Η σαφής επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Downlight Η σαφής επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Downlight Τα CoreLine Downlight είναι μια σειρά χωνευτών φωτιστικών η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των φωτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική λύση για φωτισμό υπαίθριων χώρων και προσόψεων

Οικονομική λύση για φωτισμό υπαίθριων χώρων και προσόψεων Lighting Οικονομική λύση για φωτισμό υπαίθριων χώρων και προσόψεων Coreline tempo μικρού μεγέθους Το CoreLine tempo μικρού μεγέθους είναι μια εξαιρετικά αποδοτική σειρά φωτιστικών σχεδιασμένη για αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED

LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED Lighting LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED LEDINAIRE WT060C Waterproof Λιτή, άμεσα διαθέσιμη ποιότητα και αξιοπιστία αυτή είναι η ομορφιά του LEDINAIRE. Το LEDINAIRE διακρίνεται για την απλότητά του, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

TownGuide Core Εύκολη επιλογή, εύκολη χρήση

TownGuide Core Εύκολη επιλογή, εύκολη χρήση Lighting TownGuide Core Εύκολη επιλογή, εύκολη χρήση TownGuide Core Η οικογένεια TownGuide Core αποτελείται από δύο αναγνωρίσιμα, αλλά μοντέρνα σχήματα: Επίπεδος κώνος και Κοίλωμα. Και τα δύο διατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Λευκό Με ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips είναι η ιδανική εναλλακτική για τα σποτ

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για στεγανά φωτιστικά LED

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για στεγανά φωτιστικά LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για στεγανά φωτιστικά LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) GU10 Λευκό Ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, αυτό το LED σποτ είναι η ιδανική βιώσιμη

Διαβάστε περισσότερα

TownGuide Core Εύκολη επιλογή, εύκολη χρήση

TownGuide Core Εύκολη επιλογή, εύκολη χρήση Lighting TownGuide Core Εύκολη επιλογή, εύκολη χρήση TownGuide Core Η οικογένεια TownGuide Core αποτελείται από δύο αναγνωρίσιμα, αλλά μοντέρνα σχήματα: Επίπεδος κώνος και Κοίλωμα. Και τα δύο διατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine High-bay κορυφαία ποιότητα φωτός και χαμηλότερο κόστος ενέργειας και συντήρησης

CoreLine High-bay κορυφαία ποιότητα φωτός και χαμηλότερο κόστος ενέργειας και συντήρησης Lighting CoreLine High-bay κορυφαία ποιότητα φωτός και χαμηλότερο κόστος ενέργειας και συντήρησης CoreLine Highbay Μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του CoreLine High-bay το 2013, η αναβάθμιση σε μια νέα γενιά

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine High-bay κορυφαία ποιότητα φωτός και χαμηλότερο κόστος ενέργειας και συντήρησης

CoreLine High-bay κορυφαία ποιότητα φωτός και χαμηλότερο κόστος ενέργειας και συντήρησης Lighting CoreLine High-bay κορυφαία ποιότητα φωτός και χαμηλότερο κόστος ενέργειας και συντήρησης CoreLine Highbay Μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του CoreLine High-bay το 2013, η αναβάθμιση σε μια νέα γενιά

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Panel Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτισμός εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απόδοσης

Φωτισμός εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απόδοσης Lighting Φωτισμός εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απόδοσης Pacific LED gen4 Το PacificLED gen4 είναι ένα υψηλής απόδοσης και αξιόπιστο στεγανό φωτιστικό LED, που παρέχει φωτισμό εξαιρετικής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Wall-mounted Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Είδος και τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρων:

Είδος και τεχνικά χαρακτηριστικά λαμπτήρων: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός Lighting LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός LuxSpace, recessed Οι πελάτες αναζητούν να βελτιστοποιήσουν όλους τους πόρους τους και αυτό σημαίνει όχι μόνο τα τρέχοντα έξοδά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ «Λέµε ότι ο φωτισµός είναι καλός όταν τα µάτια µας µπορούν να διακρίνουν καθαρά και ευχάριστα τα αντικείµενα γύρω µας» Καθ. Teichmüller 1925 Κων/νος νος Στ. Ψωµόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Maxos LED Industry πρωτοποριακή, ευέλικτη λύση η οποία προσφέρει ιδανική απόδοση φωτισμού

Maxos LED Industry πρωτοποριακή, ευέλικτη λύση η οποία προσφέρει ιδανική απόδοση φωτισμού Lighting Maxos LED Industry πρωτοποριακή, ευέλικτη λύση η οποία προσφέρει ιδανική απόδοση φωτισμού Maxos LED Οι πελάτες στους τομείς της βιομηχανίας και των λιανικών πωλήσεων αναζητούν λύσεις γενικού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ST8V-EM 17 W/ mm

ST8V-EM 17 W/ mm ST8V-EM 17 W/865 1200 mm SubstiTUBE Value Οικονομικοί σωληνωτοί λαμπτήρες LED για ηλεκτρομαγνητικό σύστημα έναυσης Περιοχές εφαρμογής _ Γενικός φωτισμός σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -20 +45 C _ Διάδρομοι,

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός Lighting LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός LuxSpace, recessed Οι πελάτες αναζητούν να βελτιστοποιήσουν όλους τους πόρους τους και αυτό σημαίνει όχι μόνο τα τρέχοντα έξοδά

Διαβάστε περισσότερα

LumiStone απόδοση που εμπνέει

LumiStone απόδοση που εμπνέει Lighting LumiStone απόδοση που εμπνέει LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Οι πελάτες στους τομείς παροχής υπηρεσιών, λιανικών πωλήσεων και φιλοξενίας θέλουν να δημιουργούν χώρους με ευχάριστη και φιλική

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Wall-mounted η πρώτη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Wall-mounted Το CoreLine Wall-mounted είναι ένα φωτιστικό με κυκλικό σχήμα για τοποθέτηση σε επιφάνεια,το οποίο είναι εύκολο να

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Το είναι μια σειρά χωνευτών σποτ η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των φωτιστικών με λαμπτήρες αλογόνου. Η εμφάνισή τους που μοιάζει με αυτή

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Coreline tempo, μεγάλο μέγεθος - Για κάθε εφαρμογή όπου ο φωτισμός είναι πραγματικά σημαντικός

Coreline tempo, μεγάλο μέγεθος - Για κάθε εφαρμογή όπου ο φωτισμός είναι πραγματικά σημαντικός Lighting Coreline tempo, μεγάλο μέγεθος - Για κάθε εφαρμογή όπου ο φωτισμός είναι πραγματικά σημαντικός Το CoreLine tempo μεγάλου μεγέθους είναι μια εξαιρετικά αποδοτική σειρά προβολέων σχεδιασμένη για

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ST8A-EM 20 W/ mm

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ST8A-EM 20 W/ mm ST8A-EM 20 W/840 1500 mm SubstiTUBE Advanced Υψηλής απόδοσης σωληνωτοί λαμπτήρες LED για ηλεκτρομαγνητικό σύστημα έναυσης ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Γενικός φωτισμός σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από - 20 +50

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Trunking Είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που

Διαβάστε περισσότερα

GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης

GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης Lighting GreenSpace Accent Η βέλτιστη χωνευτή λύση αντικατάστασης για φωτισμό ανάδειξης GreenSpace Accent, elbow Ο φωτισμός είναι ένα από τα κύρια μέσα που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οι διαχειριστές

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Trunking Είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Trunking Είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Pentura Mini LED εξαιρετικά λεπτό σκαφάκι φθορισμού

Pentura Mini LED εξαιρετικά λεπτό σκαφάκι φθορισμού Lighting Pentura Mini LED εξαιρετικά λεπτό σκαφάκι φθορισμού Pentura Mini LED Το Pentura Mini LED είναι ένα απίστευτα λεπτό σκαφάκι φθορισμού το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

PA ΦΩΤΙΣΜΟΣ (LED) MADE IN HELLAS ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

PA ΦΩΤΙΣΜΟΣ (LED) MADE IN HELLAS ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PA ΦΩΤΙΣΜΟΣ (LED) MADE IN HELLAS ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 1. Μελέτη Φωτισμού Από ένα χώρο 10Μ2 έως Απεριόριστα M2 και Ύψους. 2. Προβολείς γιά Εξωτερικούς χώρους. 3. Φωτιστικά κήπων. 4. Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Trunking η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Trunking Είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που

Διαβάστε περισσότερα

ClearAccent - Οικονομικό χωνευτό σποτ LED

ClearAccent - Οικονομικό χωνευτό σποτ LED Lighting - Οικονομικό χωνευτό σποτ LED Η είναι μια απλή σειρά χωνευτών σποτ η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των φωτιστικών με λαμπτήρες αλογόνου. Η ελκυστική τιμή του και η υψηλή αναλογία

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Pentura Mini LED εξαιρετικά λεπτό σκαφάκι φθορισμού

Pentura Mini LED εξαιρετικά λεπτό σκαφάκι φθορισμού Lighting Pentura Mini LED εξαιρετικά λεπτό σκαφάκι φθορισμού Pentura Mini LED Το Pentura Mini LED είναι ένα απίστευτα λεπτό σκαφάκι φθορισμού το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Recessed Spot η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Recessed Spot Το CoreLine Recessed Spot είναι μια σειρά χωνευτών σποτ η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτος και οικονομικός φωτισμός LED

Ευέλικτος και οικονομικός φωτισμός LED Lighting Ευέλικτος και οικονομικός φωτισμός LED ClearWay gen2 Το ClearWay gen2 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED από την αρχή. Αυτή η δεύτερη γενιά φωτιστικών βασίζεται

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Recessed η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Recessed η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Recessed η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Recessed Είτε πρόκειται για νέο κτίριο είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D 2 0 1 6-2 0 1 7 Κ α τ α σ κ ε υ έ ς φ ω τ ι σ τ ι κ ώ ν L E D & η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν π λ α κ ε τ ώ ν H E L L A S T R O N I C S ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ HCI-TT 250 W/942 NDL PB

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ HCI-TT 250 W/942 NDL PB HCI-TT 250 W/942 NDL PB POWERBALL HCI-TT Λαμπτήρες μεταλλικών αλογονιδίων με κεραμική τεχνολογία για κλειστού τύπου φωτιστικά ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Οδοί Εξωτερικός φωτισμός Βιομηχανικές εγκαταστάσεις Εκθεσιακοί

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόν με πράσινο σήμα ως βέλτιστη επιλογή για την προστασία του περιβάλλοντος στη σειρά λαμπτηρες εξοικονόμησης ενέργειας

Προϊόν με πράσινο σήμα ως βέλτιστη επιλογή για την προστασία του περιβάλλοντος στη σειρά λαμπτηρες εξοικονόμησης ενέργειας Lighting Προϊόν με πράσινο σήμα ως βέλτιστη επιλογή για την προστασία του περιβάλλοντος στη σειρά λαμπτηρες εξοικονόμησης ενέργειας MASTER PL-Electronic Μη καλυμμένοι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

StyliD η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων

StyliD η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων Lighting StyliD η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων StyliD Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όλο και περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίζουν τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας. Παράλληλα,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ SubstiTUBE Value

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ SubstiTUBE Value ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ SubstiTUBE Value Οικονομικοί σωληνωτοί λαμπτήρες LED για ηλεκτρομαγνητικό σύστημα έναυσης ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Γενικός φωτισμός σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από - 20

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Ανακλαστήρες 1,8 W (30 W) E14 Ζεστό λευκό Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Recessed η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Recessed η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Recessed η αναμφίβολή επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Recessed Είτε πρόκειται για νέο κτίριο είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας Lighting Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας TrueFashion Το TrueFashion είναι μια ειδική σειρά από σποτ LED που είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Malaga LED: Απλά αποδοτικό

CoreLine Malaga LED: Απλά αποδοτικό Lighting CoreLine Malaga LED: Απλά αποδοτικό CoreLine Malaga LED Η σειρά CoreLine Malaga LED έχει σχεδιαστεί για γενικές εφαρμογές δρόμων και κατοικημένων περιοχών.η σειρά περιλαμβάνει δύο μεγέθη και χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας Lighting Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας TrueFashion Το TrueFashion είναι μια ειδική σειρά από σποτ LED που είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών

Διαβάστε περισσότερα

Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό

Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό Lighting Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό Ως οικογένεια φωτιστικών που είναι προετοιμασμένη για υφιστάμενους και κλιμακούμενους αστικούς χώρους, το TownTune προσφέρει όλες τις πρόσφατες καινοτομίες

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Εγχειρίδιο. Σελίδα 1 / 7 Ενημέρωση: 12/06/2018

Τεχνικό Εγχειρίδιο. Σελίδα 1 / 7 Ενημέρωση: 12/06/2018 1 / 7 2 / 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Δήλωση Κατασκευαστή CE... 3 2. Ασφάλεια... 3 3. Οδηγίες Χρήσης... 4 4. Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 5 5. Σύνοψη... 6 6. Εγγύηση... 7 3 / 7 1. ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ CE Ηλεκτρομαγνητικές

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη

Διαβάστε περισσότερα