Ρευστοποιητής σκυροδέματος τύπου Α Στεγανωτικό μάζας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ρευστοποιητής σκυροδέματος τύπου Α Στεγανωτικό μάζας"

Transcript

1 Τεχνικό Φυλλάδιο PLASTIPROOF Ρευστοποιητής σκυροδέματος τύπου Α Στεγανωτικό μάζας Ιδιότητες Υγρό πρόσμικτο που ενεργεί ως ρευστοποιητής (ΣΚ-308, ASTM C-494: Τύπος Α) και στεγανωτικό μάζας. Προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Αυξάνει σημαντικά την αντίσταση στην υδατοπερατότητα, είτε αυτή οφείλεται σε υδροστατική πίεση, είτε σε τριχοειδή απορρόφηση. Αυξάνει την εργασιμότητα χωρίς την προσθήκη νερού. Δεν έχει δράση αερακτικού. Δεν περιέχει χλωρίδια ή άλλα διαβρωτικά συστατικά. Είναι συμβατό με όλα τα τσιμέντα τύπου Portland. Πιστοποιήθηκε από τον ΕΛΟΤ ως μειωτής νερού - ρευστοποιητής μάζας σκυροδέματος, σύμφωνα με την ΕΛΟΤ ΕΝ 934-2:T2, με Αρ. Πιστοποιητικού 0365-CPD-060/ /1. Πεδία εφαρμογής Το PLASTIPROOF αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για την παρασκευή σκυροδέματος υψηλών αντοχών, εμφανούς σκυροδέματος, αντλήσιμου σκυροδέματος κλπ. Επίσης χρησιμοποιείται στην κατασκευή κάθε στοιχείου σκυροδέματος που βρίσκεται σε συνεχή ή παροδική καταπόνηση από το νερό, όπως σε θεμελιώσεις, υπόγεια, δεξαμενές, κανάλια, σήραγγες, βιολογικούς καθαρισμούς, πισίνες κλπ. Τεχνικά χαρακτηριστικά Απόχρωση: καφέ σκούρο Πυκνότητα: 1,09-1,14 kg/lit ph: 9,10 1,00 Μέγιστη περιεκτικότητα σε χλώριο: ελεύθερο χλωρίου Μέγιστη περιεκτικότητα σε αλκάλια: 4,0% κατά βάρος Τρόπος χρήσης Το PLASTIPROOF μπορεί να προστεθεί: Στο νερό ανάμιξης κατά την παρασκευή του σκυροδέματος. Στο έτοιμο σκυρόδεμα λίγο πριν από τη χρήση του. Στην περίπτωση αυτή, προκειμένου να επιτευχθεί ο ομοιογενής καταμερισμός του PLASTIPROOF στη μάζα του υλικού, απαιτείται καλή ανάμιξη για 4-5 λεπτά με περιστροφή του αναμικτήρα (βαρέλα). Δοσολογία 0,2-0,5 kg ανά 100 kg τσιμέντου. Δοχεία 5 kg και 20 kg. Βαρέλια 240 kg. Δεξαμενές 1000 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Παρατηρήσεις Υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει επιβράδυνση στο χρόνο πήξης, χωρίς όμως να επηρεασθούν δυσμενώς οι τελικές αντοχές. Για την παρασκευή στεγανού σκυροδέματος θα πρέπει να τηρηθούν οι οδηγίες του Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος.

2 0365-CPD ISOMAT S.A. 17 th km Thessaloniki Ag. Athanasios P.O. BOX 1043, Ag Athanasios, Greece CPD-060 EN PLASTIPROOF Water Reducing - Plasticizing Admixture EN 934-2: T.2 Max chloride content: chloride free Max alkali content: 4,0 % by weight Corrosive behaviour 1) : - Dangerous substances: none 1) :Only required when placed in the market of a member state which regulates these items ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

3 Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX Επαλειφόμενο ελαστομερές, στεγανωτικό δωμάτων Ιδιότητες Επαλειφόμενο ελαστομερές, ελεύθερο διαλυτών, στεγανωτικό δωμάτων. Παρέχει: Μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Πολύ καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Υψηλή ελαστικότητα. Μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο. Μη απαίτηση ομαλότητας του υποστρώματος. Πεδία εφαρμογής Ιδανικό για τη στεγανοποίηση δωμάτων, μπαλκονιών κλπ. Απλή και σίγουρη λύση σε δύσκολα σημεία στεγανοποίησης (γωνίες, ακμές, ενώσεις με ταρατσομόλυβα) και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε δώματα. Αποχρώσεις: Τεχνικά χαρακτηριστικά Σκληρότητα κατά SHORE Α: 50 Πυκνότητα: λευκό, κεραμιδί 1,43 kg/lit Επιμήκυνση κατά τη θραύση (ASTM D 412): 626% Στεγανότητα: 7 atm κατά DIN 1048 Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής: Θερμοκρασιακή αντοχή: Ιξώδες: +5ºC από -15ºC έως +100ºC mpa.s Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Tυχόν κενά στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται. Ακολουθεί επάλειψη της επιφάνειας με το ειδικό αστάρι ISO-PRIMER, με κατανάλωση περίπου 200 g/m Εφαρμογή - Κατανάλωση α) Καθολική στεγάνωση της επιφάνειας Το ISOFLEX επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις, μετά το στέγνωμα του ασταριού. Η δεύτερη στρώση γίνεται σταυρωτά και αφού στεγνώσει και γίνει βατή η πρώτη επάλειψη. Σε περιοχές έντονων ρωγμών συνιστάται η τοπική ενίσχυση της μεμβράνης του ISOFLEX με ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί, μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη ISOFLEX κατά μήκος των ρωγμών και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX. Κατανάλωση: 1,0-1,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση ύπαρξης πυκνών, πολλαπλών ρωγμών, συνιστάται ο καθολικός οπλισμός της μεμβράνης του ISOFLEX με λωρίδες υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) φάρδους 100 cm, οι οποίες αλληλοεπικαλύπτονται κατά 5-10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη του ISOFLEX σε φάρδος όσο και του οπλισμού και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η λωρίδα υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η εφαρμογή στην υπόλοιπη επιφάνεια. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: 2,0-2,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος του οπλισμού.

4 β) Τοπική στεγάνωση των ρωγμών Στην περίπτωση αυτή, το αστάρωμα της επιφάνειας γίνεται μόνο κατά μήκος των ρωγμών και σε φάρδος cm. Αφού στεγνώσει το αστάρι, α- κολουθεί μία επάλειψη ISOFLEX και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές επαλείψεις ISOFLEX κατά μήκος των ρωγμών, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg, 15 kg και 25 kg. Βαρέλια 150 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστά δοχεία, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Κατανάλωση: g/m μήκος ρωγμής. Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, όσο το ISOFLEX είναι ακόμα νωπό. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

5 Τεχνικό Φυλλάδιο FLEXCOAT Στεγανωτικό ελαστικό χρώμα Ιδιότητες Το FLEXCOAT είναι υψηλής ποιότητας ελαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση ελαστομερείς ακρυλικές ρητίνες. Παρέχει: Πλήρη στεγανότητα σε τοίχους έναντι της βροχής. Υδρατμοπερατότητα, επιτρέποντας έτσι την α- ναπνοή του δομικού στοιχείου. Μεγάλη ελαστικότητα, έχοντας τη δυνατότητα κάλυψης ρηγματωμένων επιφανειών. Ισχυρή πρόσφυση και άριστη καλυπτικότητα. Εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο. Πεδία εφαρμογής Το FLEXCOAT εφαρμόζεται εξωτερικά ή εσωτερικά, σε νέες ή παλιές επιφάνειες, επάνω σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως σοβάς, εμφανές σκυρόδεμα, τούβλα, αμιαντοτσιμέντο, γυψοσανίδες κλπ. Εσωτερικά εφαρμόζεται σε χώρους όπου απαιτείται συχνό πλύσιμο των τοίχων και υψηλή αντοχή, όπως κουζίνες, λουτρά, γκαράζ, νοσοκομεία, βιομηχανίες κλπ. Ακόμη μπορεί να εφαρμοσθεί επάνω σε ασφαλτικές στρώσεις, σε ασφαλτόπανα και σε πολυουρεθάνη για την προστασία τους από τον ήλιο. Αποχρώσεις: Iξώδες: Πυκνότητα: ph: Αντοχή στο πλύσιμο: (DIN ) Χρόνος στεγνώματος: Χρόνος επαναβαφής: Τεχνικά χαρακτηριστικά λευκό και 20 επιλεγμένες ± 700 mpa.s (Brookfield, +23ºC) 1,46 kg/lit 9,2 ± 0,3 στους +23ºC > κύκλους 1 h στην αφή 4 h Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Ρωγμές ή αρμοί γεμίζονται με την ακρυλική μαστίχη ISOMASTIC-Α. Υπάρχουσες ατέλειες στο σοβά επισκευάζονται με το ρητινούχο τσιμεντοκονίαμα DUROCRET και στο εμφανές σκυρόδεμα με τους ρητινούχους τσιμεντόστοκους PLANFIX ή PLANFIX-FINE. Τυχόν αποκαταστάσεις σοβάδων γίνονται με τα έτοιμα κονιάματα UNICRET και UNICRET-FAST. Ακολουθεί αστάρωμα με το ακρυλικό αστάρι FLEX-PRIMER, με κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Ειδικά όταν ο σοβάς είναι σαθρός και τρίβεται, το FLEX-PRIMER σταθεροποιεί την επιφάνειά του. 2. Εφαρμογή Πριν από τη χρήση, αναδεύουμε ελαφρώς το υλικό και το εφαρμόζουμε ως έχει ή αραιωμένο έως και 5% με καθαρό νερό. Το FLEXCOAT εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless σε δύο στρώσεις. Η δεύτερη στρώση ακολουθεί αφού στεγνώσει πλήρως η πρώτη. Σε περιπτώσεις έντονων, μεμονωμένων ρηγματώσεων, η μεμβράνη του FLEXCOAT μπορεί να ενισχυθεί με ταινία πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) πλάτους 10 cm, κατά μήκος των ρωγμών. Σε περιπτώσεις πολλαπλών ρηγματώσεων, η μεμβράνη του FLEXCOAT μπορεί να ενισχυθεί καθολικά με το ίδιο πολυεστερικό ύφασμα πλάτους 100 cm. Απόδοση Το FLEXCOAT καλύπτει 8-10 m 2 /lit ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Καθαρισμός των εργαλείων : Τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται, αμέσως μετά από τη χρήση τους, με νερό.

6 Δοχεία 3 lit και 10 lit. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστά δοχεία, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

7 Τεχνικό Φυλλάδιο ISO-PRIMER Aστάρι επαλειφόμενων, ελαστομερών στεγανωτικών Ιδιότητες Υδατική διασπορά ρητινών, η οποία εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση των επαλειφόμενων ελαστομερών, στεγανωτικών δωμάτων ISOFLEX και ISOFLEX-Τ25. Διεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος και λειτουργεί ως συνδετική στρώση μεταξύ αυτού και των στεγανωτικών στρώσεων. Πεδία εφαρμογής Το ISO-PRIMER χρησιμοποιείται ως ετοιμόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης του ISOFLEX και του ISOFLEX-Τ25 σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες κλπ. Τεχνικά χαρακτηριστικά 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το ISO-PRIMER και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό, πριν την εφαρμογή των στεγανωτικών στρώσεων. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg και 20 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Μορφή: Απόχρωση: Πυκνότητα: γαλάκτωμα λευκό 1,01 kg/lit Τρόπος χρήσης Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να είναι τουλάχιστον +5ºC. 1. Υπόστρωμα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγμένη από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

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lit A)/)&=#4>. *'2-*'6 lit.m 2 ' &%40"3& *# ).% &8"--"<.)'1+).)& ).6 #8'<4%#'&6.

9 B",#$& 1 lit' 4 lit 1&' 2* lit.!b>$1b)>5) C-%D;$1B>.!"904,'/)"% 12 *@%#6 &8+ ).%.*#-"*.%$& 8&-&- 353@6 /# 10#'/)4 7",#$&' /# 7-"/#-"26,A-"96. LMIHJFENME BIHMKON FJHMKON 8 KINMEHE!ON E1>>)#%&5$.: 19",0*. P#//&0"%$1.6 - E3. E>&%&/$"9!.P. 1*6:' 49* *: E3. E>&%4/'"6 T.0.: 2:1* 495 *** <a>: 2:1* CD;&): 49",0*.?.I. E>.%A% - Q&*$&6' :2* 11 I'%+<9)& T.0.: 2252* 45 6*5 <a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o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lit/m 2, &%<4"8& -#,3% &."//"*3,'59,3,&,3+ #.'*<%#'&+. B"0#$& 1 lit, 3 lit 5&' 20 lit.!b=$1b)=7) C-%D:$1B=.!"74<0'2,"% 18-1%#+ &.9,3% 3-#/"-3%$&.&/&- 8;81+ 2# 54#'2,< )"0#$&, 2# )/"2#/"6+ 0A/"7+. ;1(&"$< (),)$/.,"=/"$< E.90/;23: =75%9,3,&: )'&*&%(+ 0,79 kg/lit KLHMJNEOLE BHMLFPO NJMLFPO & FHOLEME!PO E1==)#%&7$.: 17" 04-. Q#22&4"%$53+ - E8. E?&%&2$"7!.Q. 1043, E8. E?&%<2'"+ T34.: Fax: CD:&): 57" E?3%A% - R&-$&+, H'%9*7,& T34.: Fax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kg/lit :-*+84 ;-9<34 1. ='-64 +6#<3!" "#$"C;!-F #9&,*5>#)&' *# )1 *(B"3" )A% ("+(-) 3'&*(),"2 30 mm 3'&%"$?"%)&' 0)1% )"'."3"*/, 0)1 B(01 5+"2 B& 4&)&04#2&0)#$ " ",'>5%)'"- 9,&?*5-, 0# &+50)& =m (A- 20 =m *#)&=< )"2-4&' 2+5?A%$& 47$01- *#)&=< 30> 4&' 45>.!" 86B"- )A% 3'&),1- *6)A% 9)6%#' *(.,' 5 =m 7'?5)#," &+5 )" +6."- )1- )"'."3"*/-, 1 3# 3'6%"'=1?$%#)&' 02%/BA- &+5 )1% #=A)#,'4/ +7#2,6.!& 3'&),/*&)& #$%&' 32%&)5 %& &%"'.B"<% 0# 3<" #+$+#3& ((%& 6%A - (%& 46- )A). E &+50)&0/ )"2- #=&,)6)&' &+5 )1% &+",-,"91)'45)1)& )1- )"'."3"*/-. G#%'46 +,")#$%#)&' *$& &="%'4/ &+50)&01 15 =m (A- 20 =m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mm 4&' *+","<% %& 3'&- %"'.)"<% ",'>5%)'& / *# 47$01 30>. J' &+"0)60#'- *#)&=< )"2-, &="%'46, +,(+#' %& #$%&' =m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

12 ?%"%&/0'<3 H=&,)6)&' &+5 )1% &+",,"91)'45)1)& )"2 )"$."2. H%3#'4)'4/ 4&)&%67A01: +#,$+"2 18 kg/m 2 #?46,- 0'&- )"*/- )"'."+"'$&- *(01- 6 kg 4&' 25 kg.! K&,(7'& */%#- &+5 )1% 1*#,"*1%$& +&,&-?A?/-, 0#.:,"2- +,"0)&)#2*(%"2- &+5 )"% +&-?#)5. 5%-%"3-9<#(4!!" "#$"%"T-F +#,'(.#' +2,')'4(- #%:0#'- 4&' )&='%"*#$)&' A- 3'&8,A)'45.! D2*8"27#2B#$)# )'- "31?$#- &09&7"<-.,/01-4&' +,"9276=#A% +"2 &%&?,69"%)&' 0)1 0204#2&0$&. MECLOPN & OJNL;C;!PN B#<<%08&6)3: 17".7*. Q#00&7"%$41- - ;?. ;B&%&0$"2!.Q. 1043, ;?. ;B&%60'"- T17.: Fax: ".7*. H.J. ;B1%:% - R&*$&-, J'%592)& T17.: Fax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

13 Τεχνικό Φυλλάδιο FLEX-PRIMER Υψηλής ποιότητας ακρυλικό αστάρι νερού Ιδιότητες Ρητινούχα υδατική διασπορά υψηλής διεισδυτικότητας, η οποία εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες, τις σταθεροποιεί και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση σε αυτές υδατοδιαλυτών χρωμάτων, κολλών πλακιδίων, ελαστικών κονιαμάτων, επαλειφόμενων ελαστομερών, ακρυλικών σοβάδων κλπ. Διεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος και λειτουργεί ως συνδετική στρώση μεταξύ αυτού και του χρώματος, του κονιάματος κλπ., που πρόκειται να εφαρμοστεί. Πεδία εφαρμογής Σε συνδυασμό με το στεγανό, ελαστικό χρώμα FLEXCOAT, αποτελεί ένα άριστο σύστημα στεγανοποίησης και διακόσμησης τοίχων. Το FLEX-PRIMER χρησιμοποιείται και ως ετοιμόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης υδατοδιαλυτών χρωμάτων και των ακρυλικών σοβάδων MARMOCRYL σε πορώδη υποστρώματα, όπως επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες κλπ. Σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες, όπως σαθρούς σοβάδες κλπ. Ακόμη χρησιμοποιείται ως αστάρι για τη σταθεροποίηση και τη μείωση της απορροφητικότητας επιφανειών από γυψοσανίδες ή μοριοσανίδες, στις ο- ποίες πρόκειται να εφαρμοστούν κόλλες πλακιδίων, το ελαστικό επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα AQUAMAT-ELASTIC ή το επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό Isomat SL 17. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγμένη από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το FLEX-PRIMER και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό, πριν την εφαρμογή του χρώματος. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg και 20 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να είναι τουλάχιστον +5ºC. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: Απόχρωση: Πυκνότητα: γαλάκτωμα λευκό 1,00 kg/lit ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

14 Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-T25 Επαλειφόμενο ελαστομερές, στεγανωτικό δωμάτων Ιδιότητες Επαλειφόμενο ελαστομερές, ελεύθερο διαλυτών, στεγανωτικό δωμάτων. Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλή ελαστικότητα και αντοχή, που διατηρούνται ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες (από -25ºC έως +120ºC). Σχηματίζει μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο. Η εφαρμογή του δεν απαιτεί ομαλότητα του υποστρώματος. Πεδία εφαρμογής Ιδανικό για τη στεγανοποίηση δωμάτων, μπαλκονιών κλπ. Απλή και σίγουρη λύση σε δύσκολα σημεία στεγανοποίησης (γωνίες, ακμές, ενώσεις με ταρατσομόλυβα) και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε δώματα. Απόχρωση: Πυκνότητα: Τεχνικά χαρακτηριστικά λευκό 1,44 kg/lit Επιμήκυνση κατά τη θραύση (ASTM D 412): > 400% Στεγανότητα: 7 atm κατά DIN 1048 Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής: Θερμοκρασιακή αντοχή: Χρόνος στεγνώματος στους +20ºC: (EN ISO ) +5ºC από -25ºC έως +120ºC 6 h στην αφή Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Tυχόν κενά στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται. Ακολουθεί επάλειψη της επιφάνειας με το ειδικό αστάρι ISO-PRIMER, με κατανάλωση περίπου 200 g/m Εφαρμογή - Κατανάλωση α) Καθολική στεγάνωση της επιφάνειας Το ISOFLEX-Τ25 επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις, μετά το στέγνωμα του ασταριού. Η δεύτερη στρώση γίνεται σταυρωτά και αφού στεγνώσει και γίνει βατή η πρώτη επάλειψη. Σε περιοχές έντονων ρωγμών συνιστάται η τοπική ενίσχυση της μεμβράνης του ISOFLEX-Τ25 με ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί, μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη ISOFLEX-Τ25 κατά μήκος των ρωγμών και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-Τ25. Κατανάλωση: 1,0-1,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση ύπαρξης πυκνών, πολλαπλών ρωγμών, συνιστάται ο καθολικός οπλισμός της μεμβράνης του ISOFLEX-Τ25 με λωρίδες υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) φάρδους 100 cm, οι οποίες αλληλοεπικαλύπτονται κατά 5-10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη του ISOFLEX-Τ25 σε φάρδος όσο και του οπλισμού και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η λωρίδα υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η εφαρμογή στην υπόλοιπη επιφάνεια. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-Τ25, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: 2,0-2,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος του οπλισμού.

15 β) Τοπική στεγάνωση των ρωγμών Στην περίπτωση αυτή, το αστάρωμα της επιφάνειας γίνεται μόνο κατά μήκος των ρωγμών και σε φάρδος cm. Αφού στεγνώσει το αστάρι, α- κολουθεί μία επάλειψη ISOFLEX-Τ25 και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές επαλείψεις ISOFLEX-Τ25 κατά μηκος των ρωγμών, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg, 15 kg και 25 kg. Βαρέλια 150 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστά δοχεία, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Κατανάλωση: g/m μήκος ρωγμής. Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, όσο το ISOFLEX-Τ25 είναι ακόμα νωπό. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

16 Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU Πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, στεγανωτικό δωμάτων Ιδιότητες Πολυουρεθανικό επαλειφόμενο ενός συστατικού, στεγανωτικό δωμάτων. Σχηματίζει μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες, όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, ξύλο κλπ. και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο. Η εφαρμογή του δεν απαιτεί ομαλότητα του υποστρώματος. Πεδία εφαρμογής Το ISOFLEX-PU είναι ιδανικό για τη στεγανοποίηση δωμάτων. Αποτελεί επίσης απλή και σίγουρη λύση για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε δώματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τεχνικά έργα, στην οδοποιία, για τη στεγάνωση καταστρωμάτων γεφυρών, σε σήραγγες κλπ. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: προπολυμερισμένη πολυουρεθανική ρητίνη Απόχρωση: λευκό Επιμήκυνση κατά τη θραύση (ASTM D 412): % Σκληρότητα κατά SHORE Α: 65 5 Στεγανότητα: 7 atm κατά DIN 1048 Υδρατμοπερατότητα: 26 4 gr/m/ημέρα Θερμοκρασιακή αντοχή: από -30ºC έως +90ºC Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από σαθρά υλικά, σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. Tυχόν κενά στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται. Πορώδεις επιφάνειες ασταρώνονται με το ειδικό αστάρι PRIMER-PU, με κατανάλωση περίπου 200 g/m Εφαρμογή - Κατανάλωση α) Καθολική στεγάνωση της επιφάνειας Το ISOFLEX-PU επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις. Η πρώτη στρώση γίνεται μετά 2-3 ώρες από την εφαρμογή του ασταριού PRIMER-PU και όσο η επιφάνεια είναι ακόμα λίγο κολλώδης. Η δεύτερη στρώση γίνεται σταυρωτά και αφού γίνει βατή η πρώτη επάλειψη (περίπου μετά από 12 ώρες). Σε περιοχές έντονων ρωγμών συνιστάται η τοπική ενίσχυση της μεμβράνης του ISOFLEX-PU με ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στην περίπτωση αυτή γίνεται, μετά 2-3 ώρες από την εφαρμογή του ασταριού, μία επάλειψη ISOFLEX-PU κατά μήκος των ρωγμών και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-PU. Κατανάλωση: περίπου 1,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση ύπαρξης πυκνών, πολλαπλών ρωγμών, συνιστάται ο καθολικός οπλισμός της μεμβράνης του ISOFLEX-PU με λωρίδες υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) φάρδους 100 cm, οι οποίες αλληλοεπικαλύπτονται κατά 5-10 cm. Στην περίπτωση αυτή γίνεται, μετά 2-3 ώρες από την εφαρμογή του ασταριού, μία επάλειψη του ISOFLEX-PU σε φάρδος όσο και του οπλισμού και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η λωρίδα υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η εφαρμογή στην υπόλοιπη επιφάνεια. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-PU, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: 2,0-2,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος του οπλισμού. β) Τοπική στεγάνωση των ρωγμών Στην περίπτωση αυτή, το αστάρωμα της επιφάνειας γίνεται μόνο κατά μήκος των ρωγμών και σε φάρδος cm. Αφού τραβήξει το αστάρι (περίπου μετά από 2-3 ώρες), ακολουθεί μία επάλειψη ISOFLEX-PU και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm.

17 Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές επαλείψεις ISOFLEX-PU κατά μήκος των ρωγμών, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: g/m μήκος ρωγμής. Τα εργαλεία καθαρίζονται με το ειδικό διαλυτικό SM-12, όσο το ISOFLEX-PU είναι ακόμα νωπό. Δοχεία 6 kg και 25 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό, την υγρασία και τον ήλιο. Παρατηρήσεις Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια εφαρμογής και σκλήρυνσης του υλικού πρέπει να είναι μεταξύ +5ºC και +35ºC. Το μέγιστο πάχος εφαρμογής του ISOFLEX-PU ανά στρώση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 0,7 mm. Συσκευασίες που έχουν ανοιχθεί, δεν μπορούν να αποθηκευθούν εκ νέου. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

18 Τεχνικό Φυλλάδιο PRIMER-PU Aστάρι του ISOFLEX-PU Ιδιότητες Πολυουρεθανικό αστάρι ενός συστατικού με διαλύτες, το οποίο εφαρμοζόμενο σε πορώδεις επιφάνειες δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση του πολυουρεθανικού επαλειφόμενου, στεγανωτικού δωμάτων ISOFLEX-PU. Διεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος, το σταθεροποιεί και λειτουργεί ως συνδετική στρώση μεταξύ αυτού και του ISOFLEX-PU. Πεδία εφαρμογής Το PRIMER-PU χρησιμοποιείται ως ετοιμόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης του ISOFLEX-PU σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, ξύλο κλπ. Μορφή: Απόχρωση: Χρόνος επικάλυψης: Τεχνικά χαρακτηριστικά προπολυμερισμένη πολυουρεθανική ρητίνη διαφανές μετά από 1-3 h Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγμένη από σαθρά υλικά, σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το PRIMER-PU και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό, πριν την εφαρμογή του ISOFLEX-PU. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Δοχεία 5 kg και 17 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό, την υγρασία και τον ήλιο. Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια εφαρμογής και σκλήρυνσης του υλικού πρέπει να είναι μεταξύ +5ºC και +35ºC. Συσκευασίες που έχουν ανοιχθεί, δεν μπορούν να αποθηκευθούν εκ νέου. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

19 Τεχνικό Φυλλάδιο NANO-SEAL Αδιαβροχοποίηση και σταθεροποίηση επιφανειών Ιδιότητες Ρητινούχα υδατική διασπορά εξαιρετικά υψηλής διεισδυτικότητας, που οφείλεται στη νανομοριακή δομή του προϊόντος. Εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες, τις προστατεύει από την υγρασία και τη δημιουργία αλάτων, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την εμφάνιση μυκήτων και μούχλα σε αυτές. Το ΝΑΝΟ-SEAL μπορει επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιφανειακός σκληρυντής σε εύθρυπτα υποστρώματα και επιφάνειες που σκονίζουν προκειμένου να τα σταθεροποιήσει. Μετα το στέγνωμα του είναι διάφανο και μπορεί να δεχτεί βαφή. Πεδία εφαρμογής Το NANO-SEAL χρησιμοποιείται για να προστατεύσει από την υγρασία και την εμφάνιση αλάτων πορώδη υποστρώματα, όπως επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες, επικαλύψεις φυσικών λίθων κλπ. Επίσης έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες, όπως σαθρούς σοβάδες κλπ. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: γαλάκτωμα Απόχρωση: γαλάζιο Πυκνότητα: 1,00 kg/lit ph: 8,5 Καθαρισμός των εργαλείων : Τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται, αμέσως μετά από τη χρήση τους, με νερό. Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υποστρωμα θα πρέπει να είναι στεγνό και τελείως απαλλαγμένo από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το NANO-SEAL και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με ψεκασμό ή με επάλειψη με βούρτσα ή ρολό, μέχρι πλήρους κορεσμού. Σε πολύ απορροφητικά υποστρώματα συνήθως απαιτείται και δεύτερη στρώση, η οποία εφαρμόζεται αφού στεγνώσει η πρώτη. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Δοχεία 1 kg και 5 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να είναι από +5ºC έως +35 ºC. Το υλικό πριν δεχτεί επικάλυψη θα πρέπει να έχει στεγνώσει πλήρως. Το ΝΑΝΟ-SEAL μετά το στέγνωμα είναι σχεδόν διάφανο. Επομένως όταν δεν πρόκειται να δεχτεί επικάλυψη εφαρμόζεται πάντα υπό δοκιμή γιατί μπορεί να αλλάξει την όψη της επιφάνειας. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

20 Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-FLEX Εύκαμπτο, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών Ιδιότητες To ΑQUAMAT-FLEX είναι ένα εύκαμπτο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάσης κονία (συστατικό Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (συστατικό Β). Μετά την πήξη του σχηματίζει μία μεμβράνη χωρίς αρμούς και ενώσεις, που προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών. Πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε πίεση έως 7 αtm κατά DIN Ατμοπερατότητα. Καταλληλότητα για δεξαμενές πόσιμου νερού καθώς και για την εφαρμογή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της W-347, ΕΡΑ και ΕΡΑ Αντοχή σε γήρανση. Πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες χωρίς προηγούμενο αστάρωμα. Εύκολη και οικονομική εφαρμογή. Πεδία εφαρμογής Χρησιμοποιείται για τη στεγάνωση επιφανειών από σκυρόδεμα, σοβά, τούβλο, τσιμεντόλιθο, μωσαϊκό κλπ., που παρουσιάζουν ή πρόκειται να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές. Είναι ιδανικό για τη στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών και υγρών χώρων (μπάνια, κουζίνες κλπ.) που πρόκειται να καλυφθούν με πλακίδια. Επίσης χρησιμοποιείται για τη στεγάνωση ανεστραμμένων δωμάτων, υπόγειων δεξαμενών, ζαρντινιερών κλπ. Μπορεί ακόμη να εφαρμοσθεί και για τη στεγάνωση υπογείων, εσωτερικά ή εξωτερικά, έναντι υγρασίας ή νερού υπό πίεση. Τεχνικά χαρακτηριστικά Α συστατικό Β συστατικό Βάση: τσιμεντοειδής υδατική διασπορά κονία ακρυλικού πολυμερούς Απόχρωση: γκρι λευκό Αναλογία ανάμιξης: 3 μέρη 1 μέρος βάρους βάρους Συνδυαζόμενο προïον Χρόνος ανάμιξης: Xρόνος ζωής στο δοχείο: Φαινόμενο βάρος: Δυνατότητα καταπόνησης 3 min 60 min στους +20ºC 1,90 kg/lit Από βροχή μετά περίπου 3 ώρες. Από κυκλοφορία μετά περίπου 1 ημέρα. Από εργασία τοποθέτησης πλακιδίων μετά περίπου 1 ημέρα. Από νερό υπό πίεση μετά περίπου 7 ημέρες. Από υλικά πλήρωσης σκάμματος μετά περίπου 3 ημέρες. Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο α- πό υπολείμματα λαδιού, σκόνες, σαθρά υλικά κλπ. Σημεία διαρροών πρέπει να σφραγίζονται με το υπερταχείας πήξης τσιμέντο AQUAFIX. Φωλιές στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται και να εξομαλύνονται με DUROCRET ή RAPICRET ή τσιμεντοκονίαμα ενισχυμένο με ADIPLAST, αφού πρώτα απομακρυνθούν τα χαλαρά σκύρα και διαβραχεί η επιφάνεια. Τα ξύλινα μορέλα και οι φουρκέτες πρέπει να κόβονται σε βάθος περίπου 3 cm μέσα στο σκυρόδεμα και οι τρύπες να γεμίζονται με τον παραπάνω τρόπο. Υπάρχοντες αρμοί εργασίας ανοίγονται σε μορφή V, σε όλο το μήκος τους, σε βάθος περίπου 3 cm και γεμίζονται ως άνω. Γωνίες σε εσοχή, όπως η συμβολή δαπέδου με τοιχίο, πρέπει να στρογγυλεύονται με DUROCRET ή τσιμεντοκονίαμα ενισχυμένο με ADIPLAST (διαμόρφωση «λουκιού» μορφής τριγώνου με πλευρές 5-6 cm). Σε περιπτώσεις τοιχοποιίας πρέπει να έχει προηγηθεί προσεκτικό αρμολόγημα ή μία στρώση τσιμεντοκονίας ενισχυμένης με ΑDIPLAST. Σε περιπτώσεις εκ των υστέρων στεγανοποίησης υπογείων παλιών οικοδομών, πρέπει να απομακρυνθεί ο υφιστάμενος σοβάς τουλάχιστον 50 cm υψηλότερα από τη στάθμη του υπόγειου νερού και στη συνέχεια να εφαρμοστούν τα παραπάνω.

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε θετική υδροστατική

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα µε βάση το τσιµέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών

Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-SUPERELASTIC Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Περιγραφή Το AQUAMAT-SUPERELASTIC είναι ένα εξαιρετικά εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα με

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-ELASTIC Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες To ΑQUAMAT-ELASTIC είναι ένα ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών. Αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών

Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-SUPERELASTIC Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Περιγραφή Το AQUAMAT-SUPERELASTIC είναι ένα εξαιρετικά εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα με

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών 1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου συχνά παρουσιάζουν προβλήματα υγρασίας εξαιτίας της απουσίας στεγάνωσης της ταράτσας ή της έλλειψης αποτελεσματικότητας μίας ήδη υπάρχουσας

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών

Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων 1.. 5. 4. 3. Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Η σωστή στεγάνωση των κατοικιών καθώς και τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU 650 Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Ιδιότητες Το ISOFLEX-PU 650 είναι μια διαφανής, αλειφατική

Διαβάστε περισσότερα

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU 650 Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Ιδιότητες Το ISOFLEX-PU 650 είναι μια διαφανής, αλειφατική

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιαίτερα εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών

Ιδιαίτερα εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-ELASTIC Ιδιαίτερα εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες To ΑQUAMAT-ELASTIC είναι ένα ιδιαίτερα εύκαμπτο, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των κονιαμάτων

Ενίσχυση των κονιαμάτων Ενίσχυση των κονιαμάτων ΧΡΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ DOMOPLAST Ενίσχυση των κονιαμάτων. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Πολλές φορές στην οικοδομή συναντάμε κατασκευαστικές περιπτώσεις που αποτυγχάνουμε να δώσουμε λύση, όπως η αποτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION)

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION) Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το για πάνω από 30 χρόνια είναι το υλικό που προσφέρει λύσεις για την στεγάνωση σε πάνω από 60 χώρες. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Χρήσεις Επιφάνειες κάτω από πλακίδια σε πισίνες, μπαλκόνια, δώματα, μπάνια, κουζίνες Φρεάτια, δεξαμενές νερού, ζαρντινιέρες, σιλό Υπόγεια κτιρίων και τοιχία,

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού.

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. Page 1/5 Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K Page 1/5 Ψυχρή πολυουρία δύο συστατικών για στεγάνωση και προστασία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα πολυουρίας δύο συστατικών για εφαρμογή με ρολό, βούρτσα ή σπάτουλα. Το υλικό πολυμερίζεται γρήγορα δημιουργώντας

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

SC 200 PENETRATE Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

SC 200 PENETRATE Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Προστατεύει το σκυρόδεμα από την ενανθράκωση Κατάλληλο για στεγανοποίηση σε ταράτσες, βεράντες, μπάνια Εισχωρεί και στεγανοποιεί τριχοειδή του σκυροδέματος

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Τεχνικό Φυλλάδιο Fine Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το Fine είναι ένας παστώδης, έτοιµος προς χρήση, λευκός ή έγχρωµος, σιλικονούχος

Διαβάστε περισσότερα

(προϊόν SINMAST) Γαλάκτωμα τσιμεντοκονιαμάτων επιχρισμάτων κλπ.

(προϊόν SINMAST) Γαλάκτωμα τσιμεντοκονιαμάτων επιχρισμάτων κλπ. SINTECNO Από το 1978 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Έκδοση: 07/2010 SINTOPLAST (προϊόν SINMAST) Γαλάκτωμα τσιμεντοκονιαμάτων επιχρισμάτων κλπ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Sintoplast είναι ένα υγρό γαλάκτωμα πολύ λεπτών σωματιδίων

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΧΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PENETRON 1. Στεγανοποίηση σκυροδέματος, με την προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πισίνας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP TOP 305

CIVIL PLUS Α.Ε. CP TOP 305 CP TOP 305 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP TOP 305 1 περιγραφή Επαλειφόμενο εποξειδκό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402 CP CRETE 402 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 402 1 περιγραφή Ακρυλικό γαλάκτωμα ενός συστατικού. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 402

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406 CP CRETE 406 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 406 1 περιγραφή Εποξειδικό συνδετικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης

Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης Γενική Περιγραφή Συστημάτων Το Seal Coat που αποτελεί την βάση των είναι ένα τσιμεντοειδές υλικό εμπλουτισμένο με πολυμερή του οποίου η

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005 ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 Neoproof Polyurea Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ETAG 005 For liquid applied roof waterproofing kits Polyurea

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών. Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων

Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών. Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων 5... 6.. 7. 8. 0.. 9. Επισκευές και Συντήρηση Κατοικιών Η συντήρηση και επισκευή των κατοικιών συχνά

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών Page 1/5 Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή πολυουρεθανικής βάσης δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 113

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 113 CP COAT 113 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 113 1 περιγραφή Διαφανές εμποτιστικό εποξειδικό υλικό δύο συστατικών. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112 CP COAT 112 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 112 1 περιγραφή Διαφανής πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Nero ASTARTE NERO QUARTZ SUPER ACRYLIC ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Η ASTARTE Nero, είναι μια εύκαμπτη ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111 CP COAT 111 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 111 1 περιγραφή Πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών για εξωτερικούς χώρους. 2

Διαβάστε περισσότερα

AQUASMART HYBRID-MONO

AQUASMART HYBRID-MONO Page 1/5 Υβριδικό, ταχυστέγνωτο, υδατοδιαλυτό αλειφατικό στεγανόχρωμα πολυουρεθανικής βάσης για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, ταχυστέγνωτη αλειφατική επίστρωση πολυουρεθανικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Design είναι κατάλληλο για δάπεδα πολυκαταστημάτων, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων ή κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης 33 Έτος:2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108 CP COAT 108 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 108 1 περιγραφή Εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών. Διατίθεται μόνο σε γκρί σκούρο

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1 Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Κατάλληλη για επενδύσεις κτιρίων προσόψεις Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών.

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. Page 1/5 Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή, πολυουρεθανικής βάσεως, δύο

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMO (CLASSIC VERSION). Το υλικό είναι αποτέλεσμα της επιδίωξης

Διαβάστε περισσότερα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα Συγκόλληση πλακιδίων και ταυτόχρονη στεγανοποίηση Ταχείας ωρίμανσης Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Εξαιρετική πρόσφυση

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 102

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 102 CP COAT 102 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 102 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι προϊον της επένδυσης της ALCHIMICA σε

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.04.010 Sika Minipack - Κόλλα Πλακιδίων Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -S. Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία.

HYPERDESMO -S. Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι προϊον της επένδυσης της ALCHIMICA σε

Διαβάστε περισσότερα

υγρό διαφανές 5 30 o C

υγρό διαφανές 5 30 o C ΕΚΔΟΗ ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2006 POLYSTAMP PROTECT 862 (ΕΙΔΙΚΟ ΥΡΑΓΙΣΙΚΟ, ΚΛΗΡΤΝΣΙΚΟ,ΑΝΣΙΚΟΝΙΚΟ,ΔΙΑΥΑΝΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΩΣΟ ΔΑΠΕΔΟ) ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΗΝ ΣΑΦΕΙΑ ΕΞΑΣΜΙΗ ΣΟΤ ΝΕΡΟΤ ΚΑΙ ΥΡΑΓΙΖΕΙ ΣΟΤ ΠΟΡΟΤ ΣΟΤ ΜΠΕΣΟΝ, ΠΡΟΣΑΣΕΤΟΝΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

2-συστ., ταχείας ωρίμανσης, εύκαμπτο τσιμεντοειδές κονίαμα προστασίας και στεγανοποίησης

2-συστ., ταχείας ωρίμανσης, εύκαμπτο τσιμεντοειδές κονίαμα προστασίας και στεγανοποίησης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 20/4/2012 Κωδικός: 2012.03.02.070 Sikalastic 152 Sikalastic 152 2-συστ., ταχείας ωρίμανσης, εύκαμπτο τσιμεντοειδές κονίαμα προστασίας και στεγανοποίησης Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMO (CLASSIC VERSION). Το υλικό είναι αποτέλεσμα της επιδίωξης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 204

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 204 CP GUARD 204 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 204 1 περιγραφή Πολυεστερική επικάλυψη δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος.

Construction. Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος. Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 04.04.020 Sika MonoTop -910 N Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP GUARD 210 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 210 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 210 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Κατάλληλο για πάχος εφαρμογής από 1 7 mm Υπερταχείας ξήρανσης με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές Κατάλληλο για εξωτερικούς και χώρους με υγρασία Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Bau-Resina. Πατητή τσιμεντοκονία

Bau-Resina. Πατητή τσιμεντοκονία Bau-Resina Πατητή τσιμεντοκονία Κάθε φορά μοναδική Μοναδικής αισθητικής υλικό επένδυσης τοίχων και δαπέδων, λεπτού πάχους (2-4mm), βάσεως τσιμέντου και χαλαζία σε πολλές αποχρώσεις για την δημιουργία μίας

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικό, επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα προστασίας και στεγανοποίησης, 2 συστατικών. ~1.1 kg/l ~1.0 kg/l : : Πυκνότητα μείγματος : ~1.

Ελαστικό, επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα προστασίας και στεγανοποίησης, 2 συστατικών. ~1.1 kg/l ~1.0 kg/l : : Πυκνότητα μείγματος : ~1. Ελαστικό, επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα προστασίας και στεγανοποίησης, 2 συστατικών EN 1504-2, ΕΝ 14891, CM01P Περιγραφή Τεχνικά Χαρακτηριστικά Το προσφέρει μια ελαστική τσιμεντοειδή μεμβράνη δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal Traffic 2301

MasterSeal Traffic 2301 Αστάρι για άσφαλτο Μεμβράνη Διασπορά Αστάρωμα Αστάρι MasterSeal Traffic 2301 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το MasterSeal Traffic 2301 (πρώην MasterSeal 689 Bridge) είναι ένα σύστημα συνεχούς τύπου με βάση

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 205

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 205 CP GUARD 205 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 205 1 περιγραφή Εποξειδκή επικάλυψη δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 404

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 404 CP CRETE 404 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 404 1 περιγραφή Εποξειδικός στόκος δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 404

Διαβάστε περισσότερα

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Εξαιρετική εργασιμότητα με καλές μηχανικές αντοχές Αντλήσιμο κονίαμα με μειωμένο ειδικό βάρος Υψηλή πρόσφυση στα περισσότερα κοινά κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 101. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 101. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 101 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 101 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP COAT 101 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 207

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 207 CP GUARD 207 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 207 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 207 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105 CP FLOOR 105 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 105 1 περιγραφή Αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας

Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 9/4/2012 Κωδικός: 2012.10.04.040 Sika Ceram -101 W Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104 CP FLOOR 104 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 104 1 περιγραφή Εποξειδκή επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 109

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 109 CP COAT 109 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 109 1 περιγραφή Πολυεστερική επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα