Ανοιχτή πρόσκληση: Ελάτε να μιλήσουμε για το Φεστιβάλ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ανοιχτή πρόσκληση: Ελάτε να μιλήσουμε για το Φεστιβάλ"

Transcript

1 1 Συνάντηση με εκπροσώπους ομάδων Ερασιτεχνικού Θεάτρου με αφορμή τα Τριαντάχρονα του Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ΘΟΚ Νέα Σκηνή ΘΟΚ, 13 Ιουνίου 2018, 6-9μ.μ. Ανοιχτή πρόσκληση: Ελάτε να μιλήσουμε για το Φεστιβάλ Αγαπητοί φίλοι, Η χρονιά που διανύουμε σηματοδοτεί την ολοκλήρωση 30 χρόνων ζωής του Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Η συμβολή σας και η διαχρονική παρουσία σχημάτων και ανθρώπων υπήρξε καθοριστική τόσο για την μέχρι τώρα επιτυχία του θεσμού και τη δημιουργία μιας θαυμάσιας κοινότητας ερασιτεχνικού θεάτρου όσο και για την ανάπτυξη θεατρόφιλου κοινού. Με αφορμή λοιπόν τα 30χρονα του Φεστιβάλ, και έχοντας ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας, σας καλούμε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στη Νέα Σκηνή, στο Κτήριο ΘΟΚ, 18:00-20:00 να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και να ακούσουμε τις προτάσεις σας ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε προτάσεις για την οργάνωση του Φεστιβάλ από τούδε και στο εξής, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες τόσο των ανθρώπων που το υπηρετούν όσο και του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Θα σας περιμένουμε! Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΥΠΡΟΥ Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 στη Νέα Σκηνή, Κτίριο ΘΟΚ στη Λευκωσία, έγινε συνάντηση με αφορμή το θεσμό του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου ΘΟΚ.

2 2 Στη συνάντηση προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων ερασιτεχνικού θεάτρου που κατά καιρούς πήραν μέρος στο Φεστιβάλ, μέλη Κριτικών Επιτροπών, θεατρολόγοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σταύρος Κυριακίδης, ο πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ κ. Δημήτρης Καραγιάννης, το πρώην Μέλος του Δ.Σ. ΘΟΚ Σκηνοθέτις Μαρία Καρσερά, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννος Λαμάρης, ο Διευθυντής του ΘΟΚ κ. Σάββας Κυριακίδης, υπηρεσιακοί και πλήθος ανθρώπων του ερασιτεχνικού θεάτρου. Τη συζήτηση συντόνισε η Λειτουργός Ανάπτυξης του ΘΟΚ Μαρίνα Μαλένη. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1 Obiter Dicta, Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας 1. Νατάσα Ζερβού 2. Νικόλ Γρηγορίου 2 Άντζελα Ριζάκη 3. Teatro Angelico 3 ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 4 Δώδεκα και Κάτι 5 Θεατρική Ομάδα "Νέα Γενιά" Θεατρική ομάδα ΑΔΩΝΙΣ Ιδαλίου Θεατρική Ομάδα Περιστερώνας Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Ομίλου Φρενάρου 4. Γεωργία Κασουλίδου 5. Μαρία Χρυσοστόμου 6. Ελένη Ιωάννου 7. Κωνσταντίνος Ιακώβου 8. Χριστόδουλος Γεωργίου 9. Μαρία Κιβιδιώτου 10. Γαβριέλλα Χατζηστυλλή 11. Ιωάννης Θεοδοσίου 12. Μαριάννα Ζαϊμίδου 13. Ανδρέας Τσακκιστός 14. Μαρία Καρσερά 15. Λοΐζος Ποσείδιας 16. Μαρίνα Ορφανίδου 17. Μαρία Χατζηστυλλή 18. Κλεάνθης Σιοπαχάς 19. Μιχάλης Μανώλη 9 Θεατρική Πορεία 20. Γιάννος Λαμάρης Θεατρικός Όμιλος Κοντεατών και Φίλων ΤΕΡΨΙΣ Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος ΔΙΓΕΝΗΣ Αγ. Μαρίνας Ξυλιάτου 13 Μέλη Κριτικών Επιτροπών 21. Χαράλαμπος Κρασιάς 22. Μαρία Γεωργίου Κρασιά 23. Μελίνα Δημητρίου 24. (δεν υπέγραψε το δεύτερο άτομο) 25. Πέτρος Καρατζιάς 26. Δημήτρης Καραγιάννης 15 Ομάδα από Κυπερούντα 27. Χριστιάνα Ιακώβου 16 ΠΑΡΑΒΑΣΗ Λυμπιών 28. Σοφοκλής Σοφοκλέους 17 Παρασκήνιο Αγίων Τριμιθιάς 29. Γιώργος Ράφτης 30. Αντρέας Τσιάρτας

3 3 18 Πολιτιστικός Όμιλος Αθηένου / Κίμωνας Ξυλοτύμπου / 31. Κυριάκος Κυριάκου Απόλλων Λυμπιών 19 ΘΟΚ 32. Σταύρος Κυριακίδης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης 33. Σάββας Κυριακίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής 34. Μαρίνα Μαλένη, Λειτουργός Θεατρικής Ανάπτυξης 35. Κυριακή Αργυρού, Θεατρολόγος 36. Νίκη Μουρουζή, Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός, Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης Στην αρχή έγινε ενημέρωση για διάφορα θέματα πρακτικής φύσεως, στα οποία ο ΘΟΚ προσφέρει βοήθεια, ανάμεσα σε άλλα: 1. Δανεισμός Κοστουμιών: Με επιστολή στον κ. Σάββα Χαραλάμπους, στην οποία αναφέρονται οι συγκεκριμένες ανάγκες, δίνεται έγκριση για επίσκεψη στο Βεστιάριο του ΘΟΚ, όπου συγκεκριμενοποιούνται τα κοστούμια που χρειάζεται ο θίασος. Καταβάλλεται εγγύηση που επιστρέφεται αν τα κοστούμια επιστραφούν στην κατάσταση που παρελήφθησαν. Στην παρούσα φάση δεν χρεώνεται ενοίκιο. 2. Θεατρικά Κείμενα: Με ηλεκτρονικό μήνυμα στην Κυριακή Αργυρού, μπορεί κάποιος να δει συγκεκριμένο κείμενο που ψάχνει και αν χρειάζεται να προχωρήσει σε δανεισμό του για 24 ώρες. Η κ. Αργυρού είναι πρόθυμη να προσφέρει συμβουλές σε σχήματα για κείμενα ή και άλλου είδους θεατρολογικές υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστούν σε σχέση με τα κείμενα. 3. Αντικείμενα: Υπεύθυνος Φροντιστηρίου είναι ο κ. Σπύρος Ιωαννίδης και η διαδικασία που ακολουθείται είναι ανάλογη με τον Δανεισμό Κοστουμιών. Επιστολή με συγκεκριμένο αίτημα στον κ. Σάββα Χαραλάμπους. 4. Κομμάτια σκηνικού: Μετά το πέρας κάθε παραγωγής, ο Μηχανικός Σκηνής κ. Πέτρος Λουκά καθορίζει ποια κομμάτια ανακυκλώνονται, από-ξυλώνονται, ή διαγράφονται. Σε περίπτωση που κάποιο σχήμα ενδιαφέρεται για κάποιο κομμάτι σκηνικού θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον κ. Λουκά. Για όλα τα πιο πάνω, αλλά και για άλλα δίκτυα άντλησης πληροφοριών και βοήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας από το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης (Μαρίνα Μαλένη-Νίκη Μουρουζή, ) Από τη συνάντηση προέκυψαν οι εξής ανάγκες και εισηγήσεις, ώστε να μπει το Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη δεύτερή του τριακονταετία με νέο αέρα και σε βελτιωμένη έκδοση: 1. Χρειάζεται οπωσδήποτε αναβάθμιση η οικονομική ενίσχυση προς τις ομάδες πέραν των όσων πρακτικών θεμάτων βοήθειας συζητούνται. Παλιά και νέα σχήματα, ανεξάρτητα από το κόστος των παραγωγών τους, χρειάζονται ενίσχυση για να μπορούν να λειτουργούν. Θα πρέπει να καταβληθεί κάθε είδους προσπάθεια προς

4 4 κάθε κατεύθυνση να αυξηθούν τα ποσά. Προς τούτο οι παρόντες εισηγήθηκαν να συνυπογράψουν ψήφισμα, το οποίο να κοινοποιηθεί στους αρμόδιους. Θα σταλεί κείμενο μέσω του Τμήματος Ανάπτυξης. 2. Ανάγκη να τύχει διαχείρισης το γεγονός πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα σχήματα, ανισότητες που καθιστούν πάρα πολύ δύσκολη τη συνύπαρξή τους σε μία «διαγωνιστική» διαδικασία όπου πρέπει να κριθούν άνισα σχήματα με ισότιμα κριτήρια. Έγινε εισήγηση πως θα μπορούσε να δημιουργηθούν δύο υποκατηγορίες, μία με αποκλειστικά ερασιτεχνικές ομάδες και μία με ομάδες που έχουν βοηθητική συμμετοχή επαγγελματιών. Υπήρξε και η άλλη άποψη που υποστήριξε πως, αν και πρέπει να αναγνωρίζονται οι ιδιαιτερότητες και οι διαφορές των σχημάτων, δεν θα πρέπει να κατακερματιστεί το Φεστιβάλ και πως θα πρέπει να παραμείνει ενιαίο, διότι η συνύπαρξη ομάδων διαφορετικών ταχυτήτων βοηθά στο να τίθενται στόχοι και να ανεβαίνει ο πήχης. 3. Να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης θίασοι που παρουσιάζουν πρωτοεμφανιζόμενα κείμενα και ίσως να στέλλονται από πριν τα κείμενα στο διοργανωτή για έγκριση ή/και σχόλια. Καλό είναι επίσης να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια κείμενα συνέχεια. Γενικά α προσεχθούν περισσότερο τα κείμενα, τόσο τα καινούρια, όσο και οι διασκευές. Ίσως και να είναι απαραίτητη προϋπόθεση η υποβολή τους εκ των προτέρων για έγκριση. 4. Να διατηρηθεί πάση θυσία ο ερασιτεχνικός χαρακτήρας των παραστάσεων και να μην ενισχύεται με κανένα τρόπο από κανένα ο ανταγωνισμός με επαγγελματικά σχήματα. Διατυπώθηκε η άποψη πως ενδεχομένως η πώληση ερασιτεχνικών παραστάσεων σε Δήμους και κοινότητες δυσχεραίνει την επιβίωση των επαγγελματικών σχημάτων. Ακόμα, αναφέρθηκε πως τα μέλη των σχημάτων είναι και εθελοντές. Διατυπώθηκε επίσης η άποψη πως δεν θα πρέπει να νοηθεί πως αναθεματίζεται ο επαγγελματισμός όταν γίνονται σχόλια περί διαχωρισμού των ομάδων που αξιοποιούν επαγγελματίες, διότι χρειάζονται οι γνώστες του θέματος προκειμένου να βελτιώνονται τα ερασιτεχνικά σχήματα. 5. Διίστανται οι απόψεις γύρω από το θέμα των Βραβεύσεων και κατά πόσο αυτές είναι απαραίτητες ή όχι. Κάποιοι υποστήριξαν πως θα πρέπει να γίνεται το Φεστιβάλ μόνο με διπλώματα συμμετοχής, άλλοι πως θα πρέπει να αυξηθούν τα βραβεία. Μάλλον υπερίσχυσαν αυτοί που θέλουν τα βραβεία να παραμείνουν ώστε να αποτελούν κίνητρο και ενθάρρυνση. Διατυπώθηκε επίσης η θέση πως ίσως πρέπει να καταργηθούν τα βραβεία της Τελικής φάσης και να παραμείνουμε με τις Διακρίσεις της Πρώτης Φάσης του Φεστιβάλ. 6. Τονίστηκε πως τα σχήματα φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη σωστή καλλιέργεια θεατρικής αγωγής. Δεν είναι αρκετό να έχουν παιδικό τμήμα που να ασχολείται με το θέατρο, αλλά πρέπει να ασχολείται ΣΩΣΤΑ με το θέατρο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη γνώση που μεταδίδουν.

5 5 7. Στήριξη στα σχήματα μπορεί να δίδεται και με τη μορφή συμβουλών όπως στο παρελθόν, με άτομο του ΘΟΚ να παρακολουθεί πρόβες και να δίνει σκηνοθετικές συμβουλές πριν την πρεμιέρα. 8. Κριτικές Επιτροπές: Το κατά πόσο τα βραβεία πρέπει να παραμείνουν ή όχι είναι αλληλένδετο και με τον τρόπο που ορίζονται οι Κριτικές Επιτροπές. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν καταρτισμένα άτομα στις Κριτικές Επιτροπές, που να έχουν σχέση και ιδιαίτερη αγάπη για το Ερασιτεχνικό Θέατρο, που να το σέβονται και να έχουν πλήρη επίγνωση του γιατί βλέπουν τις παραστάσεις, γιατί γράφουν τα σκεπτικά και να θέλουν να προσφέρουν εφόδια για βελτίωση μέσα από αυτά. Διατυπώθηκε η άποψη πως δεν υπάρχει φόβος για την κρίση, αν και κάποτε αφαιρεί τη χαρά, διότι δίνει ανατροφοδότηση και βοήθεια για βελτίωση. Πρέπει οι ομάδες να προετοιμάζονται από τους ιθύνοντές τους να δεχθούν τα αποτελέσματα ως τέτοια βοήθεια και να μην απογοητεύονται. 9. Τα μέλη των σχημάτων τα ενδιαφέρει η εξέλιξη, η απόκτηση γνώσης και τούτο μπορεί να γίνεται και μέσα από την υποβολή πιο εμπεριστατωμένης, αναλυτικής και συγκεκριμένης αξιολόγησης από την Κριτική Επιτροπή. 10. Να υπάρχει αξιοποίηση των ερασιτεχνών ηθοποιών που ξεχωρίζουν, ίσως και με πρόταση για συμμετοχή σε κάποια επαγγελματική παράσταση ή με προσφορά υποτροφιών θεάτρου σε άτομα που ξεχωρίζουν στο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ. 11. Να μελετηθεί το ενδεχόμενο έκδοσης λευκώματος για τα Τριαντάχρονα του Θεσμού 12. Να εξευρεθεί τρόπος παροχής δύο δωρεάν εισιτηρίων σε κάθε σχήμα, για όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ (π.χ. Golden pass) 13. Να γίνει προσπάθεια για συνεργασίες/συμπράξεις μεταξύ των σχημάτων. 14. Να μελετηθεί το ενδεχόμενο να δίνεται κατεύθυνση θεματικής για τα έργα του Φεστιβάλ κάθε χρόνο. 15. Να δημιουργηθεί κατηγορία Εφήβων ώστε να δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και σε ομάδες με άτομα δεκαεπτά ετών και κάτω. 16. Ανάγκη να γίνονται πιο συχνές κοινές συγκεντρώσεις και συζητήσεις. Αναφέρθηκε επίσης η ενδεχόμενη ανάγκη δημιουργίας ενός Συνδέσμου Σχημάτων, προκειμένου να διεκδικήσει από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες περισσότερη ενίσχυση. 17. Ανάγκη για δημιουργία συνδέσμου στην Εστία της Ιστοσελίδας ΘΟΚ, όπου να ανεβαίνουν όλες οι πληροφορίες που αφορούν στο Ερασιτεχνικό, πέρα από την

6 6 σελίδα που ήδη υπάρχει στο Facebook «Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου». (Έγινε ήδη ο σύνδεσμος και θα αρχίσει να ενημερώνεται) 18. Τέλος αναφέρθηκε και υποστηρίχθηκε με στοιχεία, η ανάγκη οι άνθρωποι που στηρίζουν τον Πολιτισμό να ενωθούν στην έντονη διεκδίκηση από το Κράτος περισσότερης στήριξης από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για θέματα πολιτισμού. Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση να μελετηθούν τα λεχθέντα και να επηρεάσουν την προκήρυξη του Φεστιβάλ για το 2018 που αναμένεται εντός των δύο επόμενων βδομάδων. ΜΜ/μμ

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 24.09.1.5 17 Νοεμβρίου 2008 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 28 Σεπτεμβρίου 2010 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 22 Οκτώβριος :16 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 08 Ιανουάριος :53

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 22 Οκτώβριος :16 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 08 Ιανουάριος :53 Από 14 έως 23 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 35 ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.Π.Π :7.24.09.1.6 28 Σεπτεμβρίου 2009 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου

Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υ.Π.Π 7.24.09.1.8 (Πρ) 20 Αυγούστου 2012 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις ακόλουθες τοποθετήσεις και μετακινήσεις Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ 3 ος Ετήσιος Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιγνιδιών για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές «ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΕΙΟΝ 2011». 1 ο Βραβείο: Μάριος Χατζημιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 1 ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΕΤΟΙ ΑΤΙ 2 ΜΙΚΤΟ ΑΝ ΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΛΠΑΤΡΟΣ 83 3 ΜΙΚΤΟ ΕΦΗΒΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ από 1/9/2017 μέχρι 12/6/2018

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ από 1/9/2017 μέχρι 12/6/2018 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ από 1/9/2017 μέχρι 12/6/2018 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Παρσεκιάνι Άλεξ Α7 Χρυσό Μετάλλιο Αντωνίου Χριστίνα Αναστασία Αργυρό Μετάλλιο Πετροκώστα Θέκλα

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2019-2020 Η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου για Εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που ασχολούνται με το σχολικό θέατρο

ΘΕΜΑ: Διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου για Εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που ασχολούνται με το σχολικό θέατρο ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 7.7.02.27 13 Σεπτεμβρίου 2013 Διευθυντές, Διευθύντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 7 Δεκεμβρίου 2018 Κυρίους Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π Σεπτεμβρίου 2011 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 12 Σεπτεμβρίου 2011 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2016 Α1 ΑΓΟΡΙΑ 1 240 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Π.Ο.Λ 40 40 40 40 40 200 2 232 ΑΧΧΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Π.Ο.Λ 35 35 35 35 35 175 3 234 ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.Ο.Λ 24 21 30 27 30 132 4 203 ΖΕΝΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ 30

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2015 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Πιντιρίσιης Γεώργιος του Γρηγορίου (Γ4) με γενική βαθμολογία

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τόσο στο Σύγχρονο Θέατρο όσο και στο Αρχαίο

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τόσο στο Σύγχρονο Θέατρο όσο και στο Αρχαίο ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υ.Π.Π 7.24.09.1.11 Τηλ.:22800685 Φαξ:22800862 22 Σεπτεµβρίου 2014 ιευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής ηµόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέµα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Πρόγραμμα Παραστάσεων Πρόγραμμα Παραστάσεων 10 Οκτωβρίου Θεατρικός Όμιλος Γυμναστικού Συλλόγου Κίμων Ξυλοτύμπου Αλέκου Σακελλάριου-Χρίστου Γιαννακόπουλου Υπάρχει και φιλότιμο Αίθουσα Συλλόγου Κίμων Ξυλοτύμπου, 8.00μ.μ. 11 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στήριξε την Καλύτερη Ομάδα Στήριξε ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1. Αγγελίδου Ρεβέκκα 2. Ανδρέου Έλενα 3. Αντωνίου Αντρέας 4. Βασιλείου Ελένη Αντικαταστάτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Σταύρος Νεοφύτου X 11:2-11:2 ------ ------ 1ος 2 Μαρίνος Χρίστου 2:11-2:11 X ------ ------ 2ος 3 ------ ------ ------ X ------ ------ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Στέλιος Ιακώβου X 2:11-3:11 11:7-11:8

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου»

Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» www.periclis.com.cy Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Φωτογραφικό Άλμπουμ 2014-2017 www.periclis.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα την. οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: α. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού νόμιμα εκπροσωπούμενο, εν προκειμένω, από τον Υπουργό κ. Πάνο

Διαβάστε περισσότερα

MS - Qualification B. MS - Qualification C

MS - Qualification B. MS - Qualification C MS-Qualification MS - Qualification A 1 Κυπερούντα Σπύρος, Αργυρού Σπύρος, Αργυρού 3 Παρνασσός Ορέστης, Κολιαντρής 11:7 / 11:2 Κωνσταντίνος, Παύλου 5 Bye 4 11:7 / 11:8 6 ΑΣ Παλιοµετόχου Κωνσταντίνος, Παύλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19»

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19» Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19» Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 4 ου Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19», που θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Στέφανη Πινχάρη X 11:1-11:2 ------ ------ 1η 2 Κάλλια Αχιλλέα 1:11-2:11 X ------ ------ 2η 3 ------ ------ ------ X ------ ------ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Δήμητρα Χ''Κωστή X 5:11-7:11 11:9-9:11-10:12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗ - ACHDAC -ΚΟΑ -ΜOVE WEEK -OΠΑΠ - POKKA COFFEE

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗ - ACHDAC -ΚΟΑ -ΜOVE WEEK -OΠΑΠ - POKKA COFFEE ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗ - ACHDAC -ΚΟΑ -ΜOVE WEEK -OΠΑΠ - POKKA COFFEE ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΦΗ 20-29 2 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 40-49 3 ΧΑΡΗΣ ΟΜΗΡΟΥ 20-29

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 27 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 27 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ 27 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2017-2018 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 1. Ασφάλειας και Υγείας - Πολιτικής Άμυνας Υπ. ΒΔ: Μαραγκός Παναγιώτης, ΒΔ 2. Μαρούδα Ελισάβετ 3. Χατζηπέτρου Νατάσα 4. Τσικκάς Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα A : Το νομοθετικό πλαίσιο του Αθλητισμού σε Διεθνές και τοπικό επίπεδο

Ενότητα A : Το νομοθετικό πλαίσιο του Αθλητισμού σε Διεθνές και τοπικό επίπεδο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010 08.15 08.45 Προσέλευση - Εγγραφές 08.45 09.00 Τελετή Έναρξης 1. Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Δρ. Νίκο Καρτακούλλη 2. Εναρκτήρια ομιλία από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τις βραβεύσεις

Ανακοίνωση για τις βραβεύσεις Ανακοίνωση για τις βραβεύσεις Παρατηρήσεις / Διευκρινήσεις: Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε κάθε τάξη, βραβεύεται περί του 15% του τελικού αριθμού των συμμετεχόντων. Με βάση τις τελικές συμμετοχές, ανά τάξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ Ι 1 Έλενα Χριστοδούλου X 11:1 11:1 11:1 11:2 1 2 Ελένη Καράμανη 1:11 1:11 X 3:11 1:11 3 3 Αναστασία Κχατάπ 1:11 2:11 11:3 11:1 X 2 4 X ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1 Μαρία Έλληνα X 11:5-11:2 11:2 11:5 11:4-11:1 1

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο Αρ Φακ: 6.31.01 25 Απριλίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

LAC RALLYSPRINT 13/04/2014 PAPHOS AUTOSPRINT 08/06/2014

LAC RALLYSPRINT 13/04/2014 PAPHOS AUTOSPRINT 08/06/2014 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (OVERALL) 1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Μάριος 13 7 15 15 15 9 74 67 2 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κυριάκος 11 9 13 9 11 11 64 55 3 ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Πρόδρομος 15 13 0 13 13 54 54 4 ΠΕΝΤΑΡΑΣ Ιάκωβος 4 4 11 5 4 7 35 31 5 ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 15 Ιουνίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Οκτώβριος 2014 - Τεύχος 43 2 Οκτωβρίου Γίνονται οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου και αντιπροέδρου κάθε τμήματος. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ πρόσκληση Ημερομηνία Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 Ώρα 9:30-17:00 Τοποθεσία Αίθουσα Β108 Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1 2109 Αγλαντζιά Ιστοσελίδα logipaignion.cs.ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

LARNACA RALLY SPRINT 2/4/2017 LAC RALLY SPRINT 2/7/2017

LARNACA RALLY SPRINT 2/4/2017 LAC RALLY SPRINT 2/7/2017 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (OVERALL) RALLY 2/7/2017 1 CHIPS Junior (ΓΕΩΡΓΙΟΥ Νικόλας) 25 25 25 25 100 100 2 ΠΙΕΡΗ Δημήτρης 15 12 12 10 18 25 92 82 3 PEPSIS Junior 1 (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γιάννος) 18 8 15 15 8 18 82 74 4 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

FMSC AUTOSPRINT 16/09/2018 LAC RALLY SPRINT 14/10/2018

FMSC AUTOSPRINT 16/09/2018 LAC RALLY SPRINT 14/10/2018 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (OVERALL) RALLY AUTO 1 CHIPS Junior (ΓΕΩΡΓΙΟΥ Νικόλας) 25 25 25 12 87 87 2 ΠΕΤΡΟΥ Πέτρος 15 12 12 25 64 64 3 ΠΙΕΡΗ Δημήτρης 12 15 18 15 60 60 4 PEPSIS Junior 1 (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γιάννος) 8 18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ Ι 1 Μαρία Έλληνα - Παρν X 11:6-11:8 11:2-11:4 ------ 1 2 Ελένη Στυλιανού - Πρόο 6:11-8:11 X 11:8-11:3 ------ 2 3 Έμιλυ Κωνσταντίνου - Ατρ 2:11-4:11 8:11-3:11 X ------ 3 ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1 Αναστασία Κχατάπ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ o 1- μαρτιού 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ύποβολη περιληψεών εώς 1η δεκεμβριού 2016 θα χορηγηθούν ώρες ςύνεχιζομενης νοςηλεύτικης εκπαιδεύςης / μορια ιατρικης εκπαιδεύςης penguin design

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΑ "53Α ΜΑΤΣΕΙΑ" Λευκωσία 17 και 18 Μαίου 2014

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΑ 53Α ΜΑΤΣΕΙΑ Λευκωσία 17 και 18 Μαίου 2014 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΑ "53Α ΜΑΤΣΕΙΑ" Λευκωσία 17 και 18 Μαίου 2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΗΜΕΡΑΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1 Κυριάκου Χρυστάλλα ΓΣΠ 04.10.1996 50.64Μ. (49.49-50.64-50.01-Χ- 47.54-48.00)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Τηλ. 22893610 Ηλ. διεύθυνση: fem@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: http://ucy.ac.cy/fem/el/ 28 Ιουνίου 2019 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 ΧΛΜ POSITION ### Male OSCAR SOSSA 2/11/1971 40-49 Ετών βετεράνων / 40-49 years old male Π Δ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 41 4 ### Male ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 2/1/1986 19-29 Ετών ανδρών / 19-29 years old male Π

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσό Μετάλλιο. Χρυσό Μετάλλιο. Παγκύπριοι Αγώνες Στίβου γυναικών και ανδρών Αγώνες Στίβου «Μάτσι α» Χρυσό Μετάλλιο

Χρυσό Μετάλλιο. Χρυσό Μετάλλιο. Παγκύπριοι Αγώνες Στίβου γυναικών και ανδρών Αγώνες Στίβου «Μάτσι α» Χρυσό Μετάλλιο ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΟΜΑ και στους ι (άλμα εις ύψος) 2011 2012 Καλλένου Λεοντία ι Στίβου γυναικών και ανδρών Στίβου «Μάτσι α» 2011 2012 Καλλένου Λεοντία 2011-2012 Καλλένου Λεοντία Ανώμαλου

Διαβάστε περισσότερα

Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 4 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σήμερα 30 Μαΐου 2016, ημέρα Δεύτερα και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Βραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σήμερα 15 Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

13οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη

13οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη 13οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη 2002 Συμμετοχές Σύγχρονου Θέατρου Περιφέρεια Λευκωσίας The English School Nicosia Γούντυ Άλλεν Καζαμπλάνκα Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΗ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013 2014 ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΗ ΘΕΑΤΡΟΥ Κατά το τρέχον σχολικό έτος, οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων του σχολείου μας, στα πλαίσια της υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, προχώρησαν στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Παρόντες : 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης - Μέλος 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΟΡΦΟΥ"

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΡΦΟΥ 1 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - Διδασκαλία - Επίδοση I "ΜΟΡΦΟΥ" 4 ΑΡΓΥΡΙΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου Στο πλαίσιο της βελτίωσης του προσφερόμενου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου Στο πλαίσιο της βελτίωσης του προσφερόμενου Στο πλαίσιο της βελτίωσης του προσφερόμενου Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τη σχολική μονάδα, εφαρμόζεται ο θεσμός του διημέρου εργασίας. Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 07:30 9:00 Ενημέρωση όλων των τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Μέρες / Ώρες γραφείου. (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Μέρες / Ώρες γραφείου. (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό Κυριακίδης Λεωνίδας Πρόεδρος - Καθηγητής 22892947 503 kyriakid@ucy.ac.cy Πέμπτη 15.00-17.30 Ζαχαρία Ζαχαρίας Αντιπρόεδρος - Καθηγητής 22892957 414 zach@ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ (Αύγουστος Δεκέμβριος 2019) Μέρες / Ώρες γραφείου

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ (Αύγουστος Δεκέμβριος 2019) Μέρες / Ώρες γραφείου ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018-19 - (Αύγουστος 2018 - Δεκέμβριος 2019) / γραφείου (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό Βαλανίδη Αγγελή Χαρούλα Καθηγήτρια 22892939 411 cangeli@ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

1(8)* Κλεοπάτρα Khatap X 11:0-11: η 2 Montana Mueller X Μαρίνα Σταυρινού 0:11-0:11 X η X -----

1(8)* Κλεοπάτρα Khatap X 11:0-11: η 2 Montana Mueller X Μαρίνα Σταυρινού 0:11-0:11 X η X ----- ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Έλενα Χριστοδούλου X 11:1-11:2 ----- ----- 1η 2 Αναστασία Ζιντζίδου 1:11-2:11 X ----- ----- 2η 3 ----- ----- ----- X ----- ----- ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Κλεοπάτρα Khatap X 11:0-11:0 ----- 1η 2 Montana

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION MOTORSPORT FEDERATION ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ 2009 OVERALL STANDINGS 1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κώστας 10 10 8 10 10 48 48 2 ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ Σίµος 4 8 10 6 10 38 38 3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Παρασκευάς 6 8 5 6 8 8 41 36 4 ΑΝ ΡΕΟΥ Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ Α (ΚΒ) - ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ Α (ΚΒ) - ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1 ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΕΡΙΟΥ Α - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2 2 ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΝΘΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ - ΜΕΛΕΤΕΙΟΝ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 3 ΑΓΑΠΙΟΥ ΛΙΖΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΙΩΝ - ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου συναντά την εκπαίδευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου συναντά την εκπαίδευση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου συναντά την εκπαίδευση Το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου έχοντας ήδη κάνει μεγάλα βήματα στο σχεδιασμό του για το 2017 συνεχίζει τις δράσεις του που αποσκοπούν

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας,

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio»

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio» Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio» Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου δέχεται προτάσεις για τη διοργάνωση και παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Στέφανη Πινχάρη X 11:4-11:0 ------ ------ 1η 2 Γκλόρια Κυπριανού 4:11-0:11 X ------ ------ 2η ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Έλενα Χριστοδούλου X ------ ------ s/l 2 Κλεοπάτρα Khatap ------ X 11:6-11:6

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2 3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ 3

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΔΚ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΔΚ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΔΔΚ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ιωαννίδη Μαρία ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα

MS - Qualification B. MS - Qualification C. MS - Qualification D

MS - Qualification B. MS - Qualification C. MS - Qualification D MS-Qualification MS - Qualification A 1 01/01/1996 Μορφωτικός Ανδρέας Κωνσταντίνου [1] Ανδρέας Κωνσταντίνου [1] 3 01/01/1996 Πρόοδος Ανδρέας Σιαηλός 17-21,21-11,21-18 Ανδρέας Σιαηλός 4 01/01/1996.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ FINALWEEK ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑΞΗ. 1 HADJIGEORGIOU ELENI 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ FINALWEEK ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑΞΗ. 1 HADJIGEORGIOU ELENI 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 HADJIGEORGIOU ELENI 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2 HADJIGEORGIOU SYMEON 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3 ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΡΙΟΣ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4 ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Χωρικής Οπτικής Νοημοσύνης και Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού

1 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Χωρικής Οπτικής Νοημοσύνης και Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού 1 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Χωρικής Οπτικής Νοημοσύνης και Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Όπως είχε ανακοινωθεί την ημέρα του διαγωνισμού, η αξιολόγηση κάθε έργου στηρίχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2018 - Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2123831 ΡΟΥΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ 3127692 HADJIDEMETRIOU EVANGELOS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟ 2123453 ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 14 Απριλίου, 216 Κατάταξη Ομάδων και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Αρχική Κατάσταξη Ομάδων Αντρών Βάση Βαθμών ΚΟΠΕ 215 # ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΡ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

1(7)* Άρτεμης Ζέρβα X 11:2-11: η 2 Ιωάννα Πίσση 2:11-6:11 X η 3 Ευανθία Γεωργίου X X -----

1(7)* Άρτεμης Ζέρβα X 11:2-11: η 2 Ιωάννα Πίσση 2:11-6:11 X η 3 Ευανθία Γεωργίου X X ----- ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Στέφανη Πινχάρη X 11:4-11:2 ----- ----- 1η 2 Σοφοκλία Έλληνα 4:11-2:11 X ----- ----- 2η 3 ----- ----- ----- X ----- ----- ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Δήμητρα Κουζάλη X 4:11-3:11 11:2-11:5 ----- 2η 2

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου Κύριο Σάββα Αντωνίου Αναπλ. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 2 Μαΐου 2014 Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2013-2014 για

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018

Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018 Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018 ΗΜΕΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Τρίτη 30/10 Πέμπτη 1/11 Test Horizon στους μαθητές Γ Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα

Επαρχιακή Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεμεσού. Θέμα: Τρόποι Συνεργασίας Παιδοβουλής και Βουλής των Αντιπροσώπων

Επαρχιακή Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεμεσού. Θέμα: Τρόποι Συνεργασίας Παιδοβουλής και Βουλής των Αντιπροσώπων ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 10.30πμ 13.00μμ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Επαρχιακή Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεμεσού Θέμα: Τρόποι

Διαβάστε περισσότερα

Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Α Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Α Α Τ Α Ξ Η

Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Α Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Α Α Τ Α Ξ Η Τ Α Ξ Η Α11 Νίκος Νικολαΐδης Άντρη Παπαϊωάννου Ανθούλα Χριστοδούλου Φοίβος Πουντζίδης Χριστίνα Βοσκαρίδου Αργυρού Μάρκος Στυλιανού Ιωάννα A21 Θεοφάνους Ανδρέας Βοσκαρίδου Σιμόνη Δημητριάδης Ιωάννης Παναγή

Διαβάστε περισσότερα

National Tournament U15,2011 MS Badminton Tournament Planner - www.tournamentsoftware.com

National Tournament U15,2011 MS Badminton Tournament Planner - www.tournamentsoftware.com MS Club Round 1 Round 2 Round 3 Quarterfinal s Semifinals Final Winner 1 Παρνασσός Κυριάκος Πίσσης [1] 2 Bye 1 3 ΔΑΣ Παλιομετόχου Λούκας Κυπριανού w.o. 4 Bye 9 5 Θ.Ο.Ι. Κυπερούντα Ανδρέας Ρωσσίδης 21-5,21-5

Διαβάστε περισσότερα

Α τάξη. Α τάξη. Άριστοι Μαθητές Α τάξης. Άριστοι Μαθητές Α, Β και Γ τάξης Λύκειο Αγ. Γεωργίου. Λύκειο Αγ.

Α τάξη. Α τάξη. Άριστοι Μαθητές Α τάξης. Άριστοι Μαθητές Α, Β και Γ τάξης Λύκειο Αγ. Γεωργίου. Λύκειο Αγ. Άριστοι Μαθητές Α, Β και ς Άριστοι Μαθητές ς 1 ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α06 20,00 2 ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Α07 20,00 3 ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Α09 19,79 4 ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Α04 19,71 5 ΛΑΖΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Α09 19,71 6 ΜΕΣΑΡΙΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPIC DAY RUN ΚΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ POKKA COFFEE

OLYMPIC DAY RUN ΚΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ POKKA COFFEE OLYMPIC DAY RUN ΚΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ POKKA COFFEE ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - Απόσταση 5.800m Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011 ΏΡΑ:18:00 1 9 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 41+ ΒΕΤΕΡ ΠΔ Λ/ΣΙΑ ΓΣΠ 18:17 1 ος

Διαβάστε περισσότερα