ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΕΛΟΑΣ ΕΚΟΕΜΣ) ΚΛΑΔΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΝΟΛΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΕΛΟΑΣ ΕΚΟΕΜΣ) ΚΛΑΔΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΝΟΛΟ"

Transcript

1 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΝΙΚΗ 31 Δεκ 2012 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΕΛΟΑΣ ΕΚΟΕΜΣ) Α. ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ Ο συνολικός αριθμός των μετόχων - μερισματούχων (Εργαζόμενοι Συνταξιούχοι), με την 31 Οκτωβρίου 2012, φαίνεται στον παρακάτω Πίνακα: ΚΛΑΔΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ/ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΞ ,041 : 1 ΕΛΑΣ ,945 : 1 ΣΥΝΟΛΟ ,347 : 1 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Ο αριθμός των μερισματούχων του Ταμείου, ανά βαθμό μερίσματος που δικαιούνται και προέλευσης παρουσιάζεται στον παρακάτω Πίνακα (στοιχεία με την 31 Οκτωβρίου 2012): ΒΑΘΜΟΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΣΥΝΟΛΟ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΓΟΥ ΥΠΤΓΟΥ ΣΧΗ ΑΝΧΗ ΤΧΗ ΛΓΟΥ ΥΠΛΓΟΥ ΑΝΘΛΓΟΥ ΑΝΘΣΤΗ ΕΠΧΙΑ ΛΧΙΑ ΔΝΕΑ ΣΥΝΟΛΑ

2 -2- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (PSI) ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Τα χρηματικά διαθέσιμα του ΜΤΣ στην ΤτΕ, ύστερα από την εφαρμογή του PSI, έχουν ως εξής: 1. Λογαριασμός Διαθεσίμων (ΚΑ ): Μέχρι και την ανέρχονταν στο ποσό των: ,09 Κεφαλαίου (ΚΚ) που αντιστοιχεί στη μερίδα του ΜΤΣ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 15ήμερο Απριλίου 2012 ανερχόταν στο ποσό των: ,78 στη μερίδα του ΜΤΣ, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, ανέρχονταν στο ποσό των ,12 Μεταφορά από τη ΓΤΕ ,19 στη μερίδα του ΜΤΣ, με ημερομηνία, , ,31 ανέρχεται στο ποσό των 2. Δεσμευμένος Λογαριασμός (ΚΑ ) Μέχρι και την ανέρχονταν στο ποσό των: ,29 Κεφαλαίου (ΚΚ) που αντιστοιχεί στη μερίδα του ΜΤΣ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 15ήμερο Απριλίου 2012 ανερχόταν στο ποσό των: ,41 στη μερίδα του ΜΤΣ, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, ανέρχονταν στο ποσό των ,29 στη μερίδα του ΜΤΣ, με ημερομηνία, , ανέρχεται στο ποσό των ,30

3 -3- Σημείωση: Τα ποσά διαθεσίμων κεφαλαίων που καταθέτουν οι Φορείς στην ΤτΕ μεταφέρονται άμεσα για επένδυση στο Κοινό Κεφάλαιο (ΚΚ) και προσαυξάνουν την μερίδα τους σε αυτό. Η προσαύξηση αυτή συντελείται με την αγορά νέων μεριδίων από το Φορέα, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας κατάθεσης. Αντίστοιχα αναλήψεις ποσών από τη μερίδα των Φορέων στο ΚΚ γίνονται από τους Φορείς με διάθεση μεριδίων τους, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας υποβολής του σχετικού αιτήματος. ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Τα διαθέσιμα του Ταμείου, τα οποία είναι κατατιθέμενα στις Τράπεζες, με την 20 Νοεμβρίου 2012, έχουν ως εξής: ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,21 ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΒΟΕΑ) ,00 ΕΤΕ (ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΡΟΙ) ,88 ΕΤΕ (ΔΧΣΗ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ) ,96 ΑΤΕ ,46 ΣΥΝΟΛΟ ,51 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Οι υποχρεώσεις του Ταμείου με την 20 Νοεμβρίου 2012, έχουν ως εξής: Για δικαιούχους ΒΟΕΑ ( Αιτήσεις Ιαν Οκτ 2012) ,00 Για δικαιούχους Βοηθήματος Θανάτου (αιτήσεις Αυγ 2010 Οκτ 2012) ,00 Για δικαιώματα ΕΚΟΕΜΣ και τόκους (2007, 2008, 2009, 2010, 2011 και Α, Β, Γ Τρίμηνα 2012) ,00 Για δικαιώματα ΕΑΑΣ (2010, 2011 και Α, Β, Γ Τρίμηνα 2012) ,00 Για διακαιώματα ΝΙΜΤΣ Γ Τριμήνου ,00 ΜΤΝ - ΜΤΑ Δικαιώματα Παραβόλων ,00 Υπόλοιπο προς Υπουργείο Οικονομικών ,05 Υπόλοιπο Κεφαλαίου ALPHA BANK ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,05 ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Τα έσοδα έξοδα του ΜΤΣ, της τελευταίας δεκαετίας, ξεχωριστά για τον ΣΞ και την ΕΛ.ΑΣ, παρουσιάζονται στους παρακάτω Πίνακες:

4 -4-1. Έσοδα ΕΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΥΝΟΛΟ , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,00 ΣΥΝΟΛΟ , , ,00 ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ 64% 36% 2. Έξοδα ΕΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΥΝΟΛΟ , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,00 ΣΥΝΟΛΟ , , ,00 ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ 54% 46% ΒΟΗΘΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ (ΒΟΕΑ) 1. Λογαριασμός Διαθεσίμων ΒΟΕΑ στην ΓτΕ : ,00 2. Ο αριθμός εκκρεμούντων αιτήσεων ΒΟΕΑ και το ποσό που απαιτείται για την εξόφλησή τους παρουσιάζεται στον παρακάτω Πίνακα:

5 ΕΤΟΣ/ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ μέχρι , μέχρι , , (έως 30 Οκτ 12) ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00-5- Σημείωση: Από τον Σεπτέμβριο του έτους 2010, το ποσό του ΒΟΕΑ υπολογίζεται όχι όπως μέχρι πρότινος με την τιμή μεριδίου μερίσματος που ίσχυε κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης του δικαιούχου, αλλά με την τιμή μεριδίου μερίσματος που ισχύει κατά την ημερομηνία καταβολής του υπόψη βοηθήματος. Κατά συνέπεια το δικαιούμενο ποσό ΒΟΕΑ από το Σεπ. του 2010 και εντεύθεν υπολογίζεται κατ εκτίμηση. Β. ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΛΟΑΣ) ΜΕΤΟΧΟΙ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (PSI) ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Τα χρηματικά διαθέσιμα του ΕΛΟΑΣ στην ΤτΕ, ύστερα από την εφαρμογή του PSI, έχουν ως εξής: Μέχρι και την ανέρχονταν στο ποσό των: ,77 Κεφαλαίου (ΚΚ) που αντιστοιχεί στη μερίδα του ΕΛΟΑΣ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 15ήμερο Απριλίου 2012 ανερχόταν στο ποσό των: ,33 στη μερίδα του ΕΛΟΑΣ, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, ανέρχονταν στο ποσό των ,29 στη μερίδα του ΕΛΟΑΣ, με ημερομηνία, , ανέρχεται στο ποσό των ,77 Σημείωση: Τα ποσά διαθεσίμων κεφαλαίων που καταθέτουν οι Φορείς στην ΤτΕ μεταφέρονται άμεσα για επένδυση στο Κοινό Κεφάλαιο (ΚΚ) και προσαυξάνουν την μερίδα τους σε αυτό. Η προσαύξηση αυτή συντελείται με την αγορά νέων μεριδίων από το Φορέα, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας κατάθεσης. Αντίστοιχα αναλήψεις ποσών από τη μερίδα των Φορέων στο ΚΚ γίνονται από τους Φορείς με διάθεση μεριδίων τους, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας υποβολής του σχετικού αιτήματος.

6 -6- ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Τα διαθέσιμα του Ειδικού Λογαριασμού, τα οποία είναι κατατιθέμενα στη Γενική Τράπεζα της Ελλάδος, με την 30 Νοε 2012, ανέρχονται σε ,78. ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Τα έσοδα έξοδα του Ειδικού Λογαριασμού, της τελευταίας δεκαετίας, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα: ΕΣΟΔΑ ,47 ΕΞΟΔΑ ,29 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΝΤΟΣ 3ΜΗΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΔ 398/74 ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΛΟΑΣ Β.1 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΕΛΧΑΟΣ) ΜΕΤΟΧΟΙ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (PSI) ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Τα χρηματικά διαθέσιμα του ΕΛΧΑΟΣ στην ΤτΕ, ύστερα από την εφαρμογή του PSI, έχουν ως εξής: Μέχρι και την ανέρχονταν στο ποσό των: ,47 Κεφαλαίου (ΚΚ) που αντιστοιχεί στη μερίδα του ΕΛΧΑΟΣ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 15ήμερο Απριλίου 2012 ανερχόταν στο ποσό των: ,24 στη μερίδα του ΕΛΧΑΟΣ, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, ανέρχονταν στο ποσό των: ,64 στη μερίδα του ΕΛΧΑΟΣ, με ημερομηνία , ανέρχεται στο ποσό των: ,46

7 -7- Σημείωση: Τα ποσά διαθεσίμων κεφαλαίων που καταθέτουν οι Φορείς στην ΤτΕ μεταφέρονται άμεσα για επένδυση στο Κοινό Κεφάλαιο (ΚΚ) και προσαυξάνουν την μερίδα τους σε αυτό. Η προσαύξηση αυτή συντελείται με την αγορά νέων μεριδίων από το Φορέα, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας κατάθεσης. Αντίστοιχα αναλήψεις ποσών από τη μερίδα των Φορέων στο ΚΚ γίνονται από τους Φορείς με διάθεση μεριδίων τους, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας υποβολής του σχετικού αιτήματος. ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Τα διαθέσιμα του Ειδικού Λογαριασμού, τα οποία είναι κατατιθέμενα στη Γενική Τράπεζα της Ελλάδος, με την 30 Νοε 2012, ανέρχονται σε ,50. ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Τα έσοδα έξοδα του Ειδικού Λογαριασμού, της τελευταίας δεκαετίας, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα: ΕΣΟΔΑ ,88 ΕΞΟΔΑ ,21 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΝΤΟΣ 3ΜΗΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΔ 398/74 Β.2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ - ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ (ΕΛΧΑΟΙΑ) ΜΕΤΟΧΟΙ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (PSI) ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Τα χρηματικά διαθέσιμα του ΕΛΧΑΟΙΑ στην ΤτΕ, ύστερα από την εφαρμογή του PSI, έχουν ως εξής:

8 -8- Μέχρι και την ανέρχονταν στο ποσό των: ,27 Κεφαλαίου (ΚΚ) που αντιστοιχεί στη μερίδα του ΕΛΧΑΟΙΑ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 15ήμερο Απριλίου 2012 ανερχόταν στο ποσό των: ,57 στη μερίδα του ΕΛΧΑΟΙΑ, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, ανέρχονταν στο ποσό των: ,17 στη μερίδα του ΕΛΧΑΟΙΑ, με ημερομηνία , ανέρχεται στο ποσό των: ,45 Σημείωση: Τα ποσά διαθεσίμων κεφαλαίων που καταθέτουν οι Φορείς στην ΤτΕ μεταφέρονται άμεσα για επένδυση στο Κοινό Κεφάλαιο (ΚΚ) και προσαυξάνουν την μερίδα τους σε αυτό. Η προσαύξηση αυτή συντελείται με την αγορά νέων μεριδίων από το Φορέα, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας κατάθεσης. Αντίστοιχα αναλήψεις ποσών από τη μερίδα των Φορέων στο ΚΚ γίνονται από τους Φορείς με διάθεση μεριδίων τους, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας υποβολής του σχετικού αιτήματος. ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Τα διαθέσιμα του Ειδικού Λογαριασμού, τα οποία είναι κατατιθέμενα στη Γενική Τράπεζα της Ελλάδος, με την 30 Νοε 2012, ανέρχονται σε ,22. ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Τα έσοδα έξοδα του Ειδικού Λογαριασμού, της τελευταίας δεκαετίας, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα: ΕΣΟΔΑ ,58 ΕΞΟΔΑ ,21 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΝΤΟΣ 3ΜΗΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΔ 398/74 Γ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΚΟΕΜΣ)

9 -9- ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ Οι μέτοχοι μερισματούχοι (Εργαζόμενοι Συνταξιούχοι) με την 31 Οκτωβρίου 2012 αναφέρονται στον παρακάτω Πίνακα: ΚΛΑΔΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ/ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΞ ,131 : 1 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟ Ο αριθμός των δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης κατά βαθμό παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα (στοιχεία με την 31 Οκτωβρίου 2012): Α/Α ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ 1 ΣΤΓΟΥ 25 2 Α/ΓΕΣ ΓΕΠΣ-ΔΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΓΟΥ ΥΠΤΓΟΥ ΤΑΞΧΟΥ ΣΧΗ ΑΝΧΗ ΤΧΗ ΛΓΟΥ ΥΠΛΓΟΥ ΑΝΘΛΓΟΥ ΑΝΘΣΤΗ ΑΛΧΙΑ ΕΠΧΙΑ ΛΧΙΑ ΔΝΕΑ 12 ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (PSI) ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Τα χρηματικά διαθέσιμα του ΕΚΟΕΜΣ στην ΤτΕ, ύστερα από την εφαρμογή του PSI, έχουν ως εξής:

10 -10- Μέχρι και την ανέρχονταν στο ποσό των: ,44 Κεφαλαίου (ΚΚ) που αντιστοιχεί στη μερίδα του ΕΚΟΕΜΣ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 15ήμερο Απριλίου 2012 ανερχόταν στο ποσό των: ,61 στη μερίδα του ΕΚΟΕΜΣ, κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, ανέρχονταν στο ποσό των: ,51 στη μερίδα του ΕΚΟΕΜΣ, με ημερομηνία 30 Νοε 2012, ανέρχεται στο ποσό των: ,21 Σημείωση: Τα ποσά διαθεσίμων κεφαλαίων που καταθέτουν οι Φορείς στην ΤτΕ μεταφέρονται άμεσα για επένδυση στο Κοινό Κεφάλαιο (ΚΚ) και προσαυξάνουν την μερίδα τους σε αυτό. Η προσαύξηση αυτή συντελείται με την αγορά νέων μεριδίων από το Φορέα, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας κατάθεσης. Αντίστοιχα αναλήψεις ποσών από τη μερίδα των Φορέων στο ΚΚ γίνονται από τους Φορείς με διάθεση μεριδίων τους, με βάση την τρέχουσα τιμή μεριδίου, όπως αυτή προσδιορίζεται στο τέλος της ημέρας υποβολής του σχετικού αιτήματος. ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Τα διαθέσιμα του ΕΚΟΕΜΣ, με την 30 Νοε 2012, τα οποία είναι κατατιθέμενα στην: 1. Γενική Τράπεζα της Ελλάδος ανέρχονται σε: , Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανέρχονται σε : ,53. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Οι απαιτήσεις υποχρεώσεις του Κλάδου παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ , ,00 Σημείωση: Το ποσό των απαιτήσεων αφορά αποκλειστικά την οφειλή του ΜΤΣ, με την 31 Οκτ Ενώ, το αντίστοιχο των υποχρεώσεων, την επικείμενη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης του Δ Τριμήνου 2012.

11 -11- ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Τα έσοδα έξοδα του ΕΚΟΕΜΣ, της τελευταίας δεκαετίας, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα: ΕΤΟΣ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,57 ΣΥΝΟΛΟ , ,57 Ακριβές Αντίγραφο Ταξχος Νικόλαος Τσελεκίδης Γενικός Δντής Λγός (Ο) Σωτήριος Δημητριάδης Γραμματέας ΔΣ/ΜΤΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΕΛΟΑΣ - ΕΚΟΕΜΣ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΕΛΟΑΣ - ΕΚΟΕΜΣ) ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΓΕΝΙΚΗ 26 Μαΐου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΕΛΟΑΣ - ΕΚΟΕΜΣ) Α. ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΜΕΤΟΧΟΙ - ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Φ.951.1/1/682193/Σ.61/5 Ιαν 2011/ΥΠΕΘΑ/ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ

Φ.951.1/1/682193/Σ.61/5 Ιαν 2011/ΥΠΕΘΑ/ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ ΠΡΟΣ: ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/1γ Τηλέφ. 210-6552403 Φ.951.1/49/6897 ΚΟΙΝ: ΓΕΕΘΑ/ΔΙΔΥΠ/Τμ.Οικ. Σ. 2385 ΓΕΕΘΑ/Β ΚΛΑΔΟΣ/ΔΟΙ Αθήνα, 21 Μαρ 2011 ΓΕΣ/ΕΓ-Δνσεις ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ-1ο-2ο-3ο-4ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2007

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2007 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/1γ Φ.951.1/36/492461 Σ. 1401 Αθήνα, 8 Μαρ 2007 ΘΕΜΑ: Μετοχικό Ταµείο Στρατού (ΜΤΣ) ΣΧΕΤ: α. Φ. 951.1/101/64/Σ. 2819/ Μαϊ 2001 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 783) β. Φ. 951.1/132/8839/Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Κο Παπαπαρίση Απόστολο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ. Β Σώματος Στρατού 30 Τηλεφ. 211-1048215-216

ΠΡΟΣ: Κο Παπαπαρίση Απόστολο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ. Β Σώματος Στρατού 30 Τηλεφ. 211-1048215-216 ΠΡΟΣ: Κο Παπαπαρίση Απόστολο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Σχη (ΤΧ) ε.α ΔΝΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Β Σώματος Στρατού 30 Τηλεφ. 211-1048215-216 ΤΚ 413 34, Λάρισα Φ.900/75/21153 ΚΟΙΝ: -ΒΥ/ΓΕΣ Σ.3436 -ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ Αθήνα, 12 Νοε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟ 2012-ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2012-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2014 ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟ 2012-ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2012-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2014 ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟ -ΑΥΓΟΥΣΤΟ -ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΙΟΥΛΙΟ σε ΙΟΥΛ ΣΕ ΝΟΕ ΜΕ ΙΟΥΛ ΙΟΥΛΙΟ (ΧΩΡΙΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΓΑΜΟΣ 60% 5,555.27 4,434.80-1,120.47-20.1695% 5,009.37 574.57 51.2794%

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΑ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ

ΤΑΜΕΙΑ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΑΜΕΙΑ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΤΣ ΜΤΝ ΜΤΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΛΟΑΣ ΕΛΟΑΝ ΕΛΟΑΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΚΟΕΜΣ ΕΚΟΕΜΝ ΕΚΟΕΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΞ/ΝΣΗ - ΒΙΩΣ/ΤΗΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΜΤΣ Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: - ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΜΤΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/1γ Κολοκοτρώνη 13 Τηλ

ΠΡΟΣ: - ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΜΤΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/1γ Κολοκοτρώνη 13 Τηλ ΠΡΟΣ: - ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΜΤΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/1γ Κολοκοτρώνη 13 Τηλ. 2106552403 Τ.Κ 105 62, Αθήνα Φ.951.1/27/669566 - ΟΛΚΕΣ Σ. 2003 - ΣΣΕ ΣΣΑΣ ΣΑΝ ΣΜΥ Αθήνα, 13 Απρ 2009 ΚΟΙΝ: - ΣΓ/ΥΕΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην

Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Σε αναμονή της καθαρογραφής και δημοσίευσης της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ και αν επαληθευτεί η δημοσιογραφική διαρροή για επαναφορά μισθών και επιδομάτων που ίσχυαν με την 31-7-2012, συντάχθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ. 1/2017. Αθήνα, 5 Ιαν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 75

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ. 1/2017. Αθήνα, 5 Ιαν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 75 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ. 1/2017 Αθήνα, 5 Ιαν. 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 75 Στο πλαίσιο συνεργασιών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Τομέας Ασφαλιστικών θεμάτων Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο για μέρισμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού - Β.Ο.Ε.Α. ( προικοδότηση ) για την κατηγορία των Αστυνομικών προερχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ με τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ με το ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ του

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ με τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ με το ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ του ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ με τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ με το ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ του Ν.4024/2011 ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού Δνση Οικονομικού Γραφείο 4γ

Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού Δνση Οικονομικού Γραφείο 4γ Επώνυμο :.. Ονομα :.. Ονομα Πατέρα : Α.Μ.Κ.Α.:. Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού Δνση Οικονομικού Γραφείο 4γ Ύστερα από τον θάνατο του/της συζύγου μου...... σας στέλνω τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο εκσυγχρονισμός του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς διασφάλιση της μακροχρόνιας χρηματοοικονομικής του βιωσιμότητας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο εκσυγχρονισμός του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς διασφάλιση της μακροχρόνιας χρηματοοικονομικής του βιωσιμότητας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αθήνα, 20 Φεβ. 2017 ΘΕΜΑ: Χορηγίες της «Τράπεζας Πειραιώς» Και Βοηθήματα του Κληροδοτήματος «Χρήστου Μιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΚΟΙΝ: ΓΕΣ/ΔΜΠ/1β (20 αντιγρ.) Τηλ. (Εσωτ.):2347 Φ.400/3/782561 Σ.160 Αθήνα, 26 Οκτ 2006 ΘΕΜΑ: Αποστρατείες Στελεχών ΣΧΕΤ: α. ΝΔΑ 18/1984/ΓΕΕΘΑ/4 η ΜΕΟ/ΔΜ3.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ Τ Ρ Α Τ Ο Υ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 - 2 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1. Αποδοχές Μόνιμου Στρατιωτικού Προσωπικού 3 2. Αποδοχές Οπλιτών Θητείας Εφέδρων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο εκσυγχρονισμός του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς διασφάλιση της μακροχρόνιας χρηματοοικονομικής του βιωσιμότητας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Προσθήκη επιλογής τίτλου στην υπάρχουσα Ιστοσελίδα Τακτικές Μεταθέσεις 2017 Ε ΕΣΣΟ (μοριοδότηση) ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 1

Προσθήκη επιλογής τίτλου στην υπάρχουσα Ιστοσελίδα Τακτικές Μεταθέσεις 2017 Ε ΕΣΣΟ (μοριοδότηση) ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 1 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.60//67856/Σ.57 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Β(ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΠΛΙΤΩΝ ΘΗΤΕΙΑΣ)/δ Μαι 8 Προσθήκη επιλογής τίτλου στην υπάρχουσα Ιστοσελίδα Τακτικές Μεταθέσεις 07 Ε ΕΣΣΟ (μοριοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ» ίγό Λ Ο/ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο εκσυγχρονισμός του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς διασφάλιση της μακροχρόνιας χρηματοοικονομικής του βιωσιμότητας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά στοιχεία της επίδρασης της κρίσης στον κοινωνικό ιστό Ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, καθώς και του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος Ραγδαία υποβάθμιση του συστήματος υγείας και της

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ Χαριλ. Τρικούπη 18Α ΤΚ 10679, Αθήνα Τηλ. 210-3633797 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ Η ΟΡΦΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ : Έξοδα Κηδείας Βοήθημα Θανάτου Τριών

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο εκσυγχρονισμός του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς διασφάλιση της μακροχρόνιας χρηματοοικονομικής του βιωσιμότητας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.) ΠΡΟΣ: Υπουργό Εθνικής Άμυνας Αρ. Πρωτ. 122/2016 κ. Πάνο Καμμένο Αθήνα, 11 Απρ 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.) ΠΡΟΣ: Υπουργό Εθνικής Άμυνας Αρ. Πρωτ. 122/2016 κ. Πάνο Καμμένο Αθήνα, 11 Απρ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.) Νόμιμα αναγνωρισμένη Ομοσπονδία με την υπ αριθμ. 453/2013 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών, καταχωρημένη στα βιβλία Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Φεβρουάριος 2016)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Φεβρουάριος 2016) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Φεβρουάριος 2016) ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αθήνα, 17 Φεβ. 2016 ΘΕΜΑ: Χορηγίες της «Τράπεζας Πειραιώς» Και Βοηθήματα του Κληροδοτήματος «Χρήστου Μιχαήλ Γρυπάρη». ΓΕΝΙΚΑ Ανακοινώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4 α Φ. 840/6/ Σ. 703 ΚΟΙΝ.: Αθήνα, 7 Φεβ 2006

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4 α Φ. 840/6/ Σ. 703 ΚΟΙΝ.: Αθήνα, 7 Φεβ 2006 ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4 α Φ. 840/6/548467 Σ. 703 ΚΟΙΝ.: Αθήνα, 7 Φεβ 2006 ΘΕΜΑ: Χρηµατικές Παροχές ΣΧΕΤ: Πα 8-9/1997/ΓΕΣ/ ΟΙ 1. Σκοπός της παρούσας είναι η ενηµέρωση των στρατιωτικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Ε.Κ.Ο.Ε.Μ. ΠΡΟΣ: Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Κο Παναγιώτη Καράμπελα Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2012 ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Ε.Κ.Ο.Ε.Μ. ΓΕΝΙΚΑ Οι στρατιωτικοί, ως εργαζόμενοι δεν διέπονται ούτε από την εργατική

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Αριθμ. Πρωτοκ. 24/2018. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αθήνα 3 Αυγ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ' 100

Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Αριθμ. Πρωτοκ. 24/2018. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αθήνα 3 Αυγ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ' 100 Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Αριθμ. Πρωτοκ. 24/2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αθήνα 3 Αυγ. 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ' 100 1. Η εφημερίδα της ΕΑΑΣ «Εθνική Ηχώ» στο τεύχος του Ιουλίου 2018, στην ηλεκτρονική της έκδοση,

Διαβάστε περισσότερα

Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού νση Οικονοµικού Γραφείο 4γ

Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού νση Οικονοµικού Γραφείο 4γ Επώνυµο :.. Ονοµα :.. Ονοµα Πατέρα : Α.Μ.Κ.Α.:. Γενικό Επιτελείο Στρατού νση Οικονοµικού Γραφείο 4γ Ύστερα από τον θάνατο του/της συζύγου µου.... σας στέλνω τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από το 169/2007

Διαβάστε περισσότερα

*ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ETOYΣ ΜMΚ_ΜΔΝ ( /MWh) ΜΠΚΠ_ΜΔΝ ( /MWh) ΑΠΕ (MWh)

*ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ETOYΣ ΜMΚ_ΜΔΝ ( /MWh) ΜΠΚΠ_ΜΔΝ ( /MWh) ΑΠΕ (MWh) Ιαν-16 Φεβ-16 0,00 108,05 448,06 241,44 0,00 86,05 408,19 230,29 0,00 72,96 508,01 352,57 0,00 57,13 449,45 285,73 24,48 683,59 405,62 208,72 31,82 571,09 415,99 189,67 0,00 84,31 548,78 242,50 0,00 72,20

Διαβάστε περισσότερα

*ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ETOYΣ ΜMΚ_ΜΔΝ ( /MWh) ΜΠΚΠ_ΜΔΝ ( /MWh) ΑΠΕ (MWh)

*ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ETOYΣ ΜMΚ_ΜΔΝ ( /MWh) ΜΠΚΠ_ΜΔΝ ( /MWh) ΑΠΕ (MWh) ** Ιαν-16 ** Φεβ-16 0,00 108,05 448,06 241,44 0,00 86,05 408,19 230,29 0,00 72,96 508,01 352,57 0,00 57,13 449,45 285,73 24,48 683,59 405,62 208,72 31,82 571,09 415,99 189,67 0,00 84,31 548,78 242,50 0,00

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοχές Στρατιωτικού Προσωπικού

Αποδοχές Στρατιωτικού Προσωπικού ΠΡΟΣ: ΓΕΣ/ ΙΠΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4γ Τηλ. (εξωτ.) 210-6552343 ΚΟΙΝ: ΓΕΣ/ ΟΙ/4γ Φ.846/49/860258 ΓΕΣ/ ΕΝ ΗΣ Σ.6876 Αθήνα, 22 Σεπ 2014 Συνηµµένα: Ένα (1) αρχείο ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.: Αποδοχές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 1

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 1 Τακτικές Μεταθέσεις 08 ΣΤ ΕΣΣΟ (Μοριοδότηση) Σε εφαρμογή του άρθρου του Ν.6/06 «Περί ρύθμισης θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και της διατάξεις» κοινοποιείται ο αριθμός των μορίων πενήντα

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Ποσό Περιγραφή Επιτόκιο Κάτοχοι εντόκων

Ημερομηνία Ποσό Περιγραφή Επιτόκιο Κάτοχοι εντόκων Πιστωτής Ημερομηνία Ποσό Περιγραφή Επιτόκιο Λήξης Οκτ. 9, 2015 1,400,000,000 Βραχυπρόθεσμα έντοκα γραμμάτια 2.97% ΔΝΤ Οκτ. 13, 2015 450,652,613 Δάνεια από το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης για την Οκτ. 16, 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙ

ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Υπλγος (Ο) Ηλίας Νατσιούλας 3/12/2012 1 ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Λεωφ. Μεσογείων 96, Αθήνα, ΤΚ 11527, Αθήνα Αμπελόκηποι (Γραφεία ΠΟΑΣΥ), FAX 2107770682 ηλεκτρονική διεύθυνση: www. sysmed.gr e-mail: info@sysmed.gr

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ (Για το Πρόγραμμα Κοινωνικών Παροχών της PICAR ΑΕΕ προς τους μετοχομερισματούχους του ΜΤΣ)

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ (Για το Πρόγραμμα Κοινωνικών Παροχών της PICAR ΑΕΕ προς τους μετοχομερισματούχους του ΜΤΣ) 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αθήνα, 28 Φεβ 2017 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ (Για το Πρόγραμμα Κοινωνικών Παροχών της PICAR ΑΕΕ προς τους μετοχομερισματούχους

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ (Για το Πρόγραμμα Κοινωνικών Παροχών της PICAR ΑΕΕ προς τους μετοχομερισματούχους του ΜΤΣ)

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ (Για το Πρόγραμμα Κοινωνικών Παροχών της PICAR ΑΕΕ προς τους μετοχομερισματούχους του ΜΤΣ) 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αθήνα, 23 Μαρ 2016 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ (Για το Πρόγραμμα Κοινωνικών Παροχών της PICAR ΑΕΕ προς τους μετοχομερισματούχους

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ:ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ:ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ:ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Μάρτιος 2018 Ιστοσελίδα: http://mts.army.gr/ E-mail: doy@army.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4α ΠΕΡΙ ΑΠΟ ΟΧΩΝ - ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4α ΠΕΡΙ ΑΠΟ ΟΧΩΝ - ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/4α ΠΕΡΙ ΑΠΟ ΟΧΩΝ - ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ, IΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2004 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α (ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟ ΟΧΩΝ) -Αποδοχές -Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Hλεκτρονική διεύθυνση: www.espeth.gr και espeth.blogspot.gr e-mail : espeth2012@gmail.com

Hλεκτρονική διεύθυνση: www.espeth.gr και espeth.blogspot.gr e-mail : espeth2012@gmail.com ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) Νόµιµα αναγνωρισµένο σωµατείο µε την υπ αριθµ. 361/2012 διαταγή του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Λάρισας, καταχωρηµένο στα βιβλία σωµατείων του αυτού δικαστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης).

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης). ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ. : ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΚΤΣ ΚΤΕΘ Μονάδες με ΑΔΧ ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΓΕΕΘΑ/ΔΟΙ ΓΕΣ/EΓΑ ΓΕΣ/ΔΟΙ/1ο-2ο-3ο-4α-5ο ΓΕΣ/ΕΓ - ΔΝΣΕΙΣ Γρ. ΓΕΠΣ Β Υ/ΓΕΣ ΕΛΔΑΠ, ΟΛΚΕΣ, ΝΠΔΔ/ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΣΧΟ, ΕΥΣΑ, ΕΥΣΘ Υπουργείο Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Αύγουστος 2017 Ιστοσελίδα: http://mts.army.gr E-mail: doy@army.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κατόπιν εντολής του ΥΦΕΘΑ κ. Π. Καράµπελα, το ΜΤΑ ανακοινώνει επικαιροποιηµένες γενικές και ειδικές πληροφορίες για την οικονοµική του κατάσταση, προκειµένου οι µέτοχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Μάιος 2018 Ιστοσελίδα: https://mts.army.gr/ E-mail: doy@army.gr Κολοκοτρώνη 13 ΤΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Φ. 400/32/82424 Σ. 343

Διαβάστε περισσότερα

Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού νση Οικονοµικού Γραφείο 4γ

Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού νση Οικονοµικού Γραφείο 4γ Αίτηση Βαθµός :. Όπλο ή Σώµα :.. Α.Μ. :.. Επώνυµο :.. Ονοµα :.. Ονοµα Πατέρα : Α.Μ.Κ.Α.:. νση Κατοικίας: Προς Γενικό Επιτελείο Στρατού νση Οικονοµικού Γραφείο 4γ Ύστερα από την αποστρατεία µου µε το από.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Δεκέμβριος 2017 Ιστοσελίδα: https://mts.army.gr/ E-mail: doy@army.gr Κολοκοτρώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31-12-2011

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31-12-2011 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΧΡΗΣΗ 2011 ΧΡΗΣΗ 2010 ΧΡΗΣΗ 2011 ΧΡΗΣΗ 2010 ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 45.479.506,98 19.739.575,67 ΚΕΦΑΛΑΙΑ 102.503.121,45

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ανακοίνωση Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers 11 Ιανουαρίου 216 Η Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.Σ. κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 215. Τον Δεκέμβριο 215 τα βασικά στατιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ.Τ.Π.Υ Κ.Ε.Π Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Μ.Τ.Π.Υ. ΜΕΣΩ ΚΕΠ

Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ.Τ.Π.Υ Κ.Ε.Π Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Μ.Τ.Π.Υ. ΜΕΣΩ ΚΕΠ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ.Τ.Π.Υ Κ.Ε.Π Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Μ.Τ.Π.Υ. ΜΕΣΩ ΚΕΠ ΑΘΗΝΑ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009 1. ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ α. Οδηγίες συµπλήρωσης Αίτησης-Υπεύθυνης ήλωσης Η αίτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Α Ι Τ Η Σ Η Της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Ειδικών Δυνάµεων, της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συνδέσµων Αποστράτων Αξιωµατικών ΣΣΕ, της Λέσχης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΙΟΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΙΟΣ 2010 Πλοίαρχος (Ο) Ι.Αντωνιάδης Π.Ν. 1 Α. UΑΠΟΔΟΧΕΣ 1. Οι αποδοχές του στρατιωτικού προσωπικού διακρίνονται από τις αντίστοιχες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνάντηση κ. Υφυπουργού με το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ Σχετ.: Η από 8/12/2017 επικοινωνία μας.

Θέμα: Συνάντηση κ. Υφυπουργού με το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ Σχετ.: Η από 8/12/2017 επικοινωνία μας. Αθήνα 13/12/2017 ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Ε.Α.Α.Π.Σ.) Λάρνακος 18, Τ.Κ. 12135 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ.: 6937210402, 6936103227 e-mail: info@eaaps.gr e-mail: eaaps2016@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Εξέλιξη πληθωρισμού και επιτοκίων εντόκων γραμματίων (Σεπ. 2013 Σεπ. 2014) 75 Σεπτέμβριος 2014 Παρατήρηση: Το πραγματικό επιτόκιο καθορίζεται από τη διαφορά μεταξύ του ονομαστικού

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Δημήτριος Νίκου.

Εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Δημήτριος Νίκου. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αριθμ Πρωτ 19/2016 Αθήνα, 24 Μαρτίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘ 62 στα πράσινα γράμματα) (Για φωτογραφίες κάνετε κλικ Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.) Νόμιμα αναγνωρισμένη Ομοσπονδία με την υπ αριθμ. 453/2013 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών, καταχωρημένη στα βιβλία Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο 51. Ρύθμιση οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση

Αρθρο 51. Ρύθμιση οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4305 Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα, τροποποίηση του ν. 3448/2006 (Α 57), προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 1

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 1 Τακτικές Μεταθέσεις 2017 Δ ΕΣΣΟ (μοριοδότηση) Σε εφαρμογή του άρθρου 3 του Ν.4361/2016 «Περί ρύθμισης θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών,μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις» κοινοποιείται ο αριθμός των μορίων

Διαβάστε περισσότερα

Βοήθηµα Οικογενειακής Επαγγελµατικής Αυτοτέλειας» (ΒΟΕΑ) Μετοχικου Ταµείου Ναυτικού

Βοήθηµα Οικογενειακής Επαγγελµατικής Αυτοτέλειας» (ΒΟΕΑ) Μετοχικου Ταµείου Ναυτικού Βοήθηµα Οικογενειακής Επαγγελµατικής Αυτοτέλειας» (ΒΟΕΑ) Μετοχικου Ταµείου Ναυτικού! ΣΚΟΠΟΣ : Παροχή στα παιδιά των µετόχων και µερισµατούχων του Ταµείου, εφάπαξ βοηθήµατος για τη δηµιουργία ή την ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Απρίλιος 2018 Ιστοσελίδα: https://mts.army.gr/ E-mail: doy@army.gr Κολοκοτρώνη 13

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 1/6/2016. Αριθ. Πρωτ.:Φ.80000/οικ.22102/922

Αθήνα, 1/6/2016. Αριθ. Πρωτ.:Φ.80000/οικ.22102/922 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙO ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦ/ΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ & ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (Δ13) ΤΜΗΜΑ A ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Σταδίου 29 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΝΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Μάρτιος 2019 Ιστοσελίδα: https://mts.army.gr/ E-mail: doy@army.gr Κολοκοτρώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Εξέλιξη πληθωρισμού και επιτοκίων εντόκων γραμματίων (Σεπ. 2016 Σεπ. 2017) 87 Σεπτέμβριος 2017 Παρατήρηση: Το πραγματικό επιτόκιο καθορίζεται από τη διαφορά μεταξύ του ονομαστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 22 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος Υποστράτηγος Πρόεδρος Δ.Σ. Τ.Ε.Α.Π.Α.ΣΑ. Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΜΑΪΟΥ 2019

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΜΑΪΟΥ 2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ: ΜΑΪΟΥ 2019 Μ.Τ.Σ. ΤΜΗΜΑ Κ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Ιούνιος 2019 Ιστοσελίδα: https://mts.army.gr/ E-mail: doy@army.gr Κολοκοτρώνη 13 ΤΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ε Π Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ Τ Ρ Α Τ Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 - 1 - ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αθήνα, Οκτώβρης 2012 www.minfin.gr ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΜΗΝΙΑΙΑ TAMEIAKA ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΑ: Ω8946-ΠΦΡ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Α» και «Γ» (Πλην Γ.6500-Γ.6600) ΚΟΙΝ.: Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Δνση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 9 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΘΕΜΑ: Συμψηφισμός οφειλών δήμων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 9 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΘΕΜΑ: Συμψηφισμός οφειλών δήμων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 9 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:14242 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. 20953, 7) ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ & Π/Υ Ταχ. Δ/νση : Σταδίου 27

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΣΜΕΔΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΣΜΕΔΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΣΜΕΔΕ Αθήνα, 6 Ιουνίου 212 Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ Με την τελευταία ενημέρωση από την ΤτΕ (αναφορά 3-4-212) τα υπόλοιπα διαθέσιμα του Ταμείου έχουν ως φαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers. 7 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers. 7 Νοεμβρίου 2016 Ανακοίνωση 7 Νοεμβρίου 216 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Οκτωβρίου 216. Τον Οκτώβριο 216 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Σχέδιο Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών

Υπουργείο Οικονομικών Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Σχέδιο Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών Υπουργείο Οικονομικών Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Σχέδιο Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών Χρήστος Σταϊκούρας Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2012 Εξέλιξη ληξιπρόθεσμων οφειλών Εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. πρωτ.:2/86954/δπγκ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΣΤ Α Π Ο Φ Α Σ Η

Αριθ. πρωτ.:2/86954/δπγκ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΣΤ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2012 ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αριθ. πρωτ.:2/86954/δπγκ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αθήνα, Νοέμβριος 2012 www.minfin.gr ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΜΗΝΙΑΙΑ TAMEIAKA ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Εξέλιξη πληθωρισμού και επιτοκίων εντόκων γραμματίων (Σεπ. 212 Σεπ. 213) % 5 4 3 2 1-1 -2 Σεπ Οκτ Νοε Δεκ Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Επιτόκια Πληθωρ. Πραγματ. % 5,5 5,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΓΙΑΡΑΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. ότι μετά την έκδοση της Διαταγής του ΓΕΣ στις 4 Απρ. 2017

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 14 / 2 / Αριθ. Πρωτ. : Δ.15 / Δ / οικ.9290 / 183. ΠΡΟΣ : ΕΦΚΑ Γραφείο κ. Διοικητή Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα

Αθήνα, 14 / 2 / Αριθ. Πρωτ. : Δ.15 / Δ / οικ.9290 / 183. ΠΡΟΣ : ΕΦΚΑ Γραφείο κ. Διοικητή Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Εξέλιξη πληθωρισμού και επιτοκίων εντόκων γραμματίων (Σεπ. 1 Σεπ. 11) % 6 5 4 3 2 1 Σεπ Οκτ Νοε Δεκ Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Επιτόκια Πληθωρ. Πραγματ. % 3,5 3, 2,5 2,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Τμήμα Ερωτήσεων ΚΟΙΝ.: Βουλευτή κ. Δημήτριο Καμμένο ΥΠ.ΕΘ.Α. /Γραφείο Υ.ΕΘ.Α ΥΠ.ΕΘ.Α. /Γραφείο ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α. ΥΠ.ΕΘ.Α. / ΓΝΠ / ΤΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΧΑΡΙΤΟΥ ΟΛΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17.02.2017 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α4 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 1517 Ταχ. Δ/νση: Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κωδ. : 17671, Καλλιθέα Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009

Ε.Φ.Ο.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 26 ΙΑΝ - 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ) 6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 2-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ) 6-8 ΦΕΒ TENNIS EUROPE WINTER CUPS / Προκριματικά 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 9-15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ) 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( - 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ «ALPHA ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΜΕ BONUS - 3 ΜΗΝΩΝ»

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ «ALPHA ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΜΕ BONUS - 3 ΜΗΝΩΝ» ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ «ALPHA ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΜΕ BONUS - 3 ΜΗΝΩΝ» Προθεσμιακή Κατάθεση, διάρκειας τριών (3) μηνών, η οποία συνδέεται με το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως της Alpha Bank, αποδίδοντας τόκους στον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤ ΠΑΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΦΟΥΦΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 2 - Τ.Κ. 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-3632233 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 Σελίδα 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20 / 10 / Αριθ. Πρωτ. : Φ / / 792. ΠΡΟΣ : 1. ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ Παλαιών Πατρών Γερμανού Αθήνα

Αθήνα, 20 / 10 / Αριθ. Πρωτ. : Φ / / 792. ΠΡΟΣ : 1. ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ Παλαιών Πατρών Γερμανού Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ (Δ14) ΤΜΗΜΑ : Α Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Εξέλιξη πληθωρισμού και επιτοκίων εντόκων γραμματίων (Σεπ. 2015 Σεπ. 2016) % 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00-1,00-2,00-3,00-4,00 Σεπ Οκτ Νοε Δεκ Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Επιτόκια

Διαβάστε περισσότερα

larissanet.gr ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ : Δ

larissanet.gr ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ : Δ Επώνυμο : Όνομα : 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Όνομα πατρός : ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ» ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ» Εισαγωγή ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η εθνική ασφάλεια, η αποτρεπτική ικανότητα και η μαχητική αξιοπιστία της χώρας, αποτελούν θεμελιώδεις και απαραβίαστες αρχές

Διαβάστε περισσότερα