Robert Bosch GmbH. Σκευοθήκη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Robert Bosch GmbH. Σκευοθήκη"

Transcript

1 Σκευοθήκη Τόσο ντιζάιν πρέπει να υπάρχει. Σκευοθήκη Ξεχωριστό στοιχείο προσέλκυσης της προσοχής και ταυτόχρονα πρακτικός χώρος φύλαξης: Η σκευοθήκη σε μοντέρνα υλικά. 1 Εισαγωγή Από τα διάφορα υλικά γίνεται κάτι το μοναδικό! Με αυτή τη σκευοθήκη αφήστε τους επισκέπτες σας να θαυμάσουν δύο φορές το σπίτι σας: Για το μοναδικό έπιπλο ντιζάιν και για το γεγονός, ότι το έχετε κατασκευάσει μόνοι σας, με ένα μόνο ηλεκτρικό εργαλείο! Για αυτή την εργασία χρησιμοποιούνται διαφορετικά υλικά: Πλάκες MDF, ακρυλικό γυαλί, πλάκα Alu-dibond και πλακίδια. Εδώ χρησιμοποιείται το Mini δισκοπρίονο χειρός PKS 16 Multi. Το πολυτάλαντο εργαλείο με τη βοήθεια τριών διαφορετικών πριονόλαμων (ξύλο, Multi Material, διαμαντόδισκος) μπορεί να επεξεργαστεί όλα τα συνηθισμένα υλικά με ένα μεγάλο αριθμό εργασιών κοπής. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να φέρουν σε πέρας αυτή την εργασία. Και ποιος ξέρει, ίσως να είναι η αρχή της προσωπικής σας καριέρας ως σχεδιαστής. Το λεπτομερή κατάλογο υλικών καθώς και το κατασκευαστικό σχέδιο θα τα βρείτε στο "Κατέβασμα για το έργο". Απαιτούμενα ηλεκτρικά εργαλεία: > Δισκοπρίονα χεριού > Συστήματα βαφής - ξύλο > Πολυλειαντήρες Βοηθητικά μέσα: > Υδατοδιαλυτοί μαρκαδόροι > Τρυπάνι 5 mm > Τρυπάνι 4 mm > Φρεζάκι > Γυαλόχαρτο, κόκκωση > Μολύβι, μέτρο, γόμα σβησίματος > Επιφάνεια εργασίας (υπόλοιπα κομμάτια της μοριοσανίδας 1000 x 420 mm, πάχος 16 mm)

2 > 2 καβαλέτα > Μια λωρίδα MDF ή παρόμοιο υλικό περ. 700 x 40 x 5 mm > Τριγωνική λίμα για τις ρομβοειδείς λαβές > Γυαλόχαρτο, κόκκωση > Μεμβράνες ή παλιές εφημερίδες > Σφιγκτήρες > Αυτοκόλλητη ταινία > Κόφτης > Για τη δική σας προστασία: Προστασία αναπνοής, προστατευτικά γυαλιά και γάντια Λεπτομερής κατάλογος υλικών: Τεμ. Ονομασία Μήκος Πλάτος Πάχος Υλικό Ξυλόβιδες με φρεζάτη κεφαλή 3 x 40 Διαμορφωμένη κεφαλή 45 4,5 Ξυλόβιδες 25 4,5 4 Στηρίγματα ραφιών για τρύπα 5 mm 2 Κοπή των πλακών Συμβουλή: Αναθέστε την κοπή των πλακών στις τελικές διαστάσεις στο ειδικό κατάστημα δομικών υλικών ή στον ξυλουργό σας. 3 Κοπή των ανοιγμάτων στην πλάκα κάλυψης για τα πλακίδια Σχεδιάστε τα ανοίγματα σύμφωνα με τα στοιχεία του σχεδίου. Σημαδέψτε τις γραμμές μακρύτερες, δηλαδή πέρα από τις πραγματικές διαστάσεις του ορθογωνίου. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε με τον ενσωματωμένο οδηγό του PKS 16 Multi να βρείτε ακριβώς τη γραμμή κοπής. Τοποθετήστε στο PKS 16 Multi τον πριονόδισκο πολλαπλών υλικών. Τώρα σφίξτε την πλάκα στα καβαλέτα. Ανοίξτε τον οδηγό του PKS 16 Multi, ευθυγραμμίστε αντίστοιχα τον οδηγό κοπής και στερεώστε τον με τους σφιγκτήρες. Επειδή κόβετε μέσα στο πλήρες υλικό, εκμεταλλευτείτε όλο το βάθος κοπής του PKS 16 Multi, δηλαδή δε χρειάζεται να κάνετε ρυθμίσεις του βάθους κοπής στο εργαλείο. Αφήστε τον λοιπόν λυμένο. Τώρα κόψτε από γωνία σε γωνία. Για να το πετύχετε με ακρίβεια, είναι μαρκαρισμένη η μέση και η άκρη του πριονόδισκου (με πλήρες βάθος κοπής) πλάγια στη βάση του PKS 16 Multi. Με τη βοήθεια αυτών των μαρκαρισμάτων μπορείτε να βρείτε ακριβώς τα γωνιακά σημεία. Κάντε με αυτό τον τρόπο και τις 4 κοπές με το πριόνι. Στη συνέχεια επεξεργαστείτε με τον ίδιο τρόπο την πίσω πλευρά της πλάκας. Τώρα σπρώξτε ή αποσπάστε την εσωτερική ορθογώνια πλάκα προς τα κάτω.

3 Επεξεργαστείτε μετά πρόχειρα τις γωνίες με τη λίμα. (Αυτές καλύπτονται αργότερα από τα πλακίδια σχεδόν εντελώς.) Χρησιμοποιήστε τις αποσπασμένες ορθογώνιες πλάκες στο επόμενο βήμα εργασίας ως υπόστρωμα κατά την κοπή των ρομβοειδών λαβών και στην κοπή των πλακιδίων 4 Κόψτε τα ρομβοειδή ανοίγματα λαβής Τυπώστε γι αυτό τα πρότυπα λαβής 6 φορές. Κάθε λαβή χρειάζεται το πρότυπο μία φορά για την μπροστινή πλευρά και μία φορά για την πίσω πλευρά. Τώρα κόψτε όλα τα χάρτινα πρότυπα με τον κόφτη κατά μήκος του εξωτερικού ορθογωνίου. Ξεκινήστε με τις κάτω μεγάλες συρόμενες πόρτες: Για μια καλύτερη επιφάνεια έδρασης χρειάζεστε σε αυτές τις κοπές με το πριόνι μια πλάκα υποστρώματος, μέσα στην οποία μπορείτε να πριονίσετε. Χρησιμοποιήστε γι αυτό την ορθογώνια πλάκα που κόψατε στο προηγούμενο βήμα εργασίας. Κόψτε την με το PKS 16 Multi κατά μήκος στη διάσταση του πλάτους της συρόμενης πόρτας. Σχεδιάστε πάνω στην πλάκα Aludibond και από τις δύο πλευρές τον οριζόντιο άξονα του ρόμβου και ευθυγραμμίστε σε αυτόν το χάρτινο πρότυπο. Στερεώστε το με την αυτοκόλλητη ταινία. Το πρότυπο είναι ευθυγραμμισμένο στις λοξές κοπές για ένα βάθος βυθίσματος 5 mm και στις ευθείες κοπές για ένα βάθος βυθίσματος 16 mm (πλήρες βάθος κοπής). Ξεκινήστε με τις λοξές κοπές και τοποθετήστε τον οδηγό αντίστοιχα σύμφωνα με το πρότυπο. Στερεώστε τα όλα με τη βοήθεια των σφιγκτήρων. Στη συνέχεια ρυθμίστε στο PKS 16 Multi το βάθος βυθίσματος στα 5 mm και κόψτε από μαρκάρισμα σε μαρκάρισμα. Μετά έρχεται η δεύτερη λοξή κοπή με την ίδια διαδικασία. Προτού κόψετε τις ευθείες κοπές του ρόμβου, ρυθμίστε το PKS 16 Multi στο πλήρες βάθος βυθίσματος (16 mm) ή αφήστε τη ρύθμιση λυμένη. Όταν πραγματοποιηθούν όλες οι κοπές με το πριόνι στο ρόμβο, γυρίστε τη συρόμενη πόρτα από την πίσω πλευρά και κολλήστε ένα ακόμα χάρτινο πρότυπο. Στη συνέχεια εκτελέστε και από αυτή την πλευρά όλες τις κοπές με το πριόνι. Τώρα σπρώξτε ή αποσπάστε την εσωτερική πλάκα του ρόμβου. Με την τριγωνική λίμα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις γωνίες. Ενεργήστε τώρα με τον ίδιο τρόπο και στη μεγάλη συρόμενη πόρτα από ακρυλικό γυαλί. Για τη μικρή συρόμενη πόρτα από ακρυλικό γυαλί μπορείτε να κόψετε την πλάκα υποστρώματος με το PKS 16 Multi στη διάσταση του πλάτους της συρόμενης πόρτας. 5 Αυλακώστε την κάτω πλάκα, τη μεσαία πλάκα και την επάνω πλάκα κάλυψης για τις συρόμενες πόρτες. Στην πλάκα κάλυψης το αυλάκι αριστερά και δεξιά πρέπει να σταματήσει πριν την άκρη, για να μην είναι ορατή στα πλάγια η διαδρομή του αυλακιού στο έτοιμο έπιπλο. Αντίθετα στην κάτω πλάκα και στη μεσαία πλάκα οι διαδρομές των αυλακιών πρέπει να γίνουν πέρα για πέρα. Στο έτοιμο έπιπλο τα πλευρικά μέρη καλύπτουν μετά τις διαδρομές των αυλακιών.

4 Ξεκινήστε με την πλάκα κάλυψης: Ακουμπήστε την με την επάνω εμφανή πλευρά προς τα κάτω πάνω στα καβαλέτα. Ως οδηγό σφίξτε την κάτω και τη μεσαία πλάκα πάνω στην πλάκα κάλυψης. Ρυθμίστε το PKS 16 Multi στα 4 mm βάθος βυθίσματος. Μαρκάρετε κάθε φορά από την άκρη 18 mm. Σε αυτό το μαρκάρισμα τοποθετήστε το πριόνι και βυθίστε το στο υλικό. Στη συνέχεια κόψτε μέχρι το μαρκάρισμα στην άλλη άκρη. Εκεί σηκώστε ξανά τον πριονόδισκο. Για να πετύχετε ένα πλάτος αυλακιού 3,5 mm, μετακινήστε τον οδηγό κατά 1,5 mm (το PKS 16 Multi με τον πριονόδισκο «Multi-Material» έχει ένα πλάτος κοπής 2 mm) και κάντε μια δεύτερη κοπή. Ελέγξτε τώρα με μια από τις συρόμενες πόρτες, εάν αυτή μπορεί να μετακινείται απρόσκοπτα μέσα στο αυλάκι εμπρός και πίσω. Κάντε τώρα το ίδιο και με τη μεσαία και την κάτω πλάκα. Εδώ μπορείτε, όπως αναφέρεται πιο πάνω, να αυλακώσετε εντελώς πέρα για πέρα, δηλαδή από αριστερά προς τα δεξιά. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σε περίπτωση που το αυλάκι στην άκρη δεν έχει το πλήρες βάθος, διορθώστε το με ένα λεπτό κοπίδι ή λειάνετε στην πόρτα στις γωνίες το συνολικό πλάτος λίγο μικρότερο. 6 Βίδωμα των κορμών Ξεκινήστε με τους μικρούς κορμούς. Πριν το βίδωμα μαρκάρετε τα κομμάτια πάχους 16 mm, έτσι όπως ταιριάζουν μεταξύ τους. Για ένα τέτοιο μαρκάρισμα το πιο κατάλληλο είναι το «τρίγωνο ξυλουργού». Μην ξεχάσετε: Με το τρυπάνι Ø 5 mm ανοίξτε ακόμα πριν το βίδωμα στον επάνω δεξιό κορμό τις τρύπες για τα στηρίγματα των ραφιών. Στη συνέχεια μαρκάρετε τη θέση των βιδών στις επιφάνειες. Τρυπήστε πλάκα με πλάκα με τρυπάνι 5 mm και φρεζάρετε τις τρύπες των βιδών, έτσι ώστε αργότερα στο βίδωμα να είναι οι βίδες εντελώς βυθισμένες. Στη συνέχεια συναρμολογήστε τα τεμάχια το ένα μετά το άλλο. Σημαντικό: Προτρυπήστε οπωσδήποτε στη μετωπική πλευρά με Ø 4 mm, προτού να βιδώσετε μέσα από τις προτρυπημένες τρύπες. Έτσι η βίδα Ø 4,5 mm έχει χώρο. Εάν δεν κάνετε το προτρύπημα στις μετωπικές πλευρές, ανοίγει το MDF. Εργαστείτε έτσι γωνία κορμού για γωνία κορμού και κορμό για κορμό. Στη συνέχεια βιδώστε το πίσω τοίχωμα με τις βίδες πίσω τοιχώματος (βίδες επίπεδης κεφαλής Ø 3 mm). Επίσης τα πίσω τοιχώματα πρέπει να προτρυπηθούν για το βίδωμα (τρυπάνι Ø 4 mm). Λόγω της μικρής διαμέτρου των βιδών πίσω τοιχώματος, μπορείτε να αποφύγετε εδώ το προτρύπημα στη μετωπική πλευρά. 7 Συναρμολόγηση της σκευοθήκης Βιδώστε πρώτα τα πόδια του επίπλου στην κάτω πλάκα. Στη συνέχεια βιδώστε (ξυλόβιδες 4,5 x 25) την κάτω πλάκα και τη μεσαία πλάκα με το μεγάλο κορμό. Σημαντικό: Προτρυπήστε επίσης εδώ και στα επόμενα βιδώματα με Ø 5 mm. Επειδή εδώ βιδώνετε σε μια επιφάνεια και όχι σε ένα μετωπικό ξύλο, δε χρειάζεται να προτρυπήσετε το δεύτερο κομμάτι.

5 Μετά τοποθετήστε πάνω τους τρεις μικρούς κορμούς. Αυτοί βιδώνονται μεταξύ τους (ξυλόβιδες 4,5 x 25) και με το μεγάλο κορμό μέσω της μεσαίας πλάκας (βίδες φρεζάτης κεφαλής 4,5 x 40). Προτού βιδώσετε τώρα την επάνω πλάκα κάλυψης (ξυλόβιδες 4,5 x 25), σπρώξτε μέσα την επάνω συρόμενη πόρτα. Αφού πρώτα στερεωθεί η επάνω πλάκα κάλυψης, σπρώχνονται μέσα και οι κάτω συρόμενες πόρτες. Τώρα βιδώστε ακόμα μόνο τα πλευρικά μέρη, το καθένα σε τέσσερα σημεία, από μέσα. 8 Κοπή των πλακιδίων και του ραφιού Αλλάξτε στην αρχή τον πριονόδισκο του PKS 16 Multi. Τοποθετήστε τον πριονόδισκο πλακιδίων και ρυθμίστε το βάθος βυθίσματος περ. 5 mm πιο βαθιά από το πάχος των πλακιδίων. Σημαδέψτε τις γραμμές κοπής με το μαρκαδόρο πάνω στο πλακίδιο. Μπορείτε εδώ να χρησιμοποιήστε επίσης ως υπόστρωμα το δεύτερο κομμένο ορθογώνιο κομμάτι. Ρυθμίστε στη συνέχεια τον οδηγό πάνω στα πλακίδια και στερεώστε τα όλα πάνω στα καβαλέτα. Με αυτό τον τρόπο κόψτε τα δύο πλακίδια στη σωστή μορφή. Για την κοπή του ραφιού αλλάξτε ξανά τον πριονόδισκο και τοποθετήστε τον πριονόδισκο πολλαπλών υλικών. Κατά τ άλλα ενεργήστε όπως με τα πλακίδια. 9 Επιφάνεια Για το τέλειο βάψιμο σας συνιστούμε, να αποσυναρμολογήσετε ξανά τον κορμό. Λειάνετε όλα τα μέρη με κόκκωση 240 και τρίψτε τις κοφτερές ακμές. Επιχρίστε ή ψεκάστε στην αρχή μία φορά όλες τις μετωπικές ακμές, επειδή αυτές τραβούν το βερνίκι ή την μπογιά πάρα πολύ δυνατά. Λειάνετε ξανά τις ακμές μετά το στέγνωμα με κόκκωση 240 (προσέξτε τα στοιχεία του κατασκευαστή σχετικά με το χρόνο στεγνώματος του βερνικιού). Σε περίπτωση που οι ακμές μετά το δεύτερο χέρι δεν έχουν ακόμα κλείσει, επαναλάβετε αυτό το βήμα εργασίας. Στη συνέχεια βερνικώστε τόσο τις ακμές όσο και τις επιφάνειες. 10 Τελείωσε Τα καταφέρατε! Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε το νέο σας αγαπημένο έπιπλο ως ένα κομψό στοιχείο προσέλκυσης της προσοχής στο καθιστικό σας και να χαρείτε για ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι δικής σας κατασκευής. Η Bosch δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την πληρότητα και ορθότητα των αναφερόμενων οδηγιών. Η Bosch επιπλέον υποδεικνύει, ότι η χρήση αυτών των οδηγιών λαμβάνει χώρα με δική σας ευθύνη. Λάβετε παρακαλώ για την ασφάλειά σας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Αποστολή στον κόσμο των ζώων. Σπίτι πουλιών Οι μικροί και οι μεγάλοι ερευνητές ζώων μπορούν σύντομα να αρχίσουν να καραδοκούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο εκ

Διαβάστε περισσότερα

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατος βοηθός Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Ευτελώς πρακτικό: Ένα τέτοιο καρότσι είναι πάντοτε εκεί, όπου ακριβώς χρειάζεται, και προσφέρει πολύ χώρο για το ένα και το άλλο

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων X-ήκη εφημερίδων Η έξτρα θέση για το «Έξτρα φύλλο» X-ήκη εφημερίδων Κάτι διαφορετικό από μια x-τυχαία θήκη εφημερίδων: Αυτό το όμορφο έπιπλο φυλάσσει τις εφημερίδες και τα περιοδικά με ένα διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Μόνο σοκολατένιες πλευρές Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Όλα έχουν από δύο πλευρές. Αλλά σε αυτό το διαχωριστικό χώρου η μια πλευρά είναι ωραιότερη από την άλλη. Να τότε

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μικρό αριστούργημα Τραπεζάκι από οξιά Σε αυτή την εργασία διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Επειδή το μικρό τραπεζάκι έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. 1 Εισαγωγή Τώρα θα φανεί,

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Παρακαλώ περάστε στο τραπέζι Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Αυτό το χαμηλό τραπέζι σαλονιού τα έχει όλα: Περιλαμβάνει έναν ένθετο δίσκο, για να προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co.

Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Κομψή παράσταση Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Απλή, λεπτή, πρακτική: Σε αυτή την κονσόλα δεν μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο κάτι μέσα αλλά και επάνω στην κονσόλα! Η τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Ωραιότατο φωτιστικό

Robert Bosch GmbH. Ωραιότατο φωτιστικό Ωραιότατο φωτιστικό Φωτεινό παράδειγμα Ωραιότατο φωτιστικό Η επίπεδη απλίκα δείχνει, πως μπορεί κανείς να προσφέρει σε κάθε δωμάτια μια ωραία ατμόσφαιρα και μια ιδιαίτερη νότα. 1 Εισαγωγή Επίσης και με

Διαβάστε περισσότερα

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας.

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. Κρεβάτι με απλό ντιζάιν Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. 1 Εισαγωγή Το «απλό και χαμηλό» είναι η τάση, που συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Εταζέρα τοίχου

Robert Bosch GmbH. Εταζέρα τοίχου Εταζέρα τοίχου Το ταλέντο οργάνωσης Εταζέρα τοίχου Αντίο αταξία! Για όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται ευχαρίστως σκόρπια, η εταζέρα τοίχου είναι η ιδανική θέση φύλαξης. 1 Εισαγωγή Ντουλάπια, συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport

Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Προστασία από τον άνεμο και τον καιρό. Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Έχετε κουραστεί να μεταφέρετε το ποδήλατό σας στο υπόγειο; Αυτό το αυτοκατασκευαζόμενο γκαράζ ποδηλάτων σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Υψηλός δείκτης προστασίας Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Χάρη στην ενσωματωμένη οροφή ηλίου μπορούν τα παιδιά σου να παίζουν ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Φωτιστικό lounge

Robert Bosch GmbH. Φωτιστικό lounge Φωτιστικό lounge Πολύ χαλαρωτικό Φωτιστικό lounge Το φως είναι σημαντικό για μια καλή διάθεση. Αυτή η όμορφη κατασκευή είναι ένα τέλειο φωτιστικό για ένα ευχάριστο περιβάλλον lounge. 1 Εισαγωγή Αυτή η

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ»

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ» «Τοίχος γκολπόστ» Στο στόχο! «Τοίχος γκολπόστ» Από τώρα ένας «τοίχος γκολπόστ» δεν υπάρχει μόνο στο γυμναστήριο, αλλά επίσης και στο σπίτι σου στον κήπο. 1 Εισαγωγή Ο «τοίχος γκολπόστ» είναι το κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών

Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Κλασικό παιδικό όνειρο Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Είτε πρόκειται για κάστρο ή παραμυθένιο παλάτι - με το φανταστικά διαμορφωμένο ψηλό κρεβάτι τα όνειρα

Διαβάστε περισσότερα

Τρύπημα, βίδωμα, γκάζι.

Τρύπημα, βίδωμα, γκάζι. «Soapbox» για μικρούς οδηγούς αγώνων Τρύπημα, βίδωμα, γκάζι. Χωρίς PS, αλλά με πολύ πάθος: Το «Soapbox» κάνει τις καρδιές των μικρών οδηγών αγώνων ράλι να χτυπούν γρηγορότερα 1. Εισαγωγή Είναι «μόνο» ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Η οικονομική κατασκευή Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Για μια ξαπλώστρα από τέακ πρέπει να ακουμπήσεις πολλά λεφτά. Εδώ είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση, που είναι το ίδιο άνετη.

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Μοντέρνο γραφείο

Robert Bosch GmbH. Μοντέρνο γραφείο Μοντέρνο γραφείο Κομψό έπιπλο Μοντέρνο γραφείο Ποιος χρειάζεται σήμερα ακόμα ένα βαρύ γραφείο με μεγάλα συρτάρια και μεγάλες επιφάνειες εναπόθεσης; Πιο άνετο είναι ένα μικρό μοντέρνο γραφείο. 1 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Απλός νιπτήρας

Robert Bosch GmbH. Απλός νιπτήρας Απλός νιπτήρας Καθαρή υπόθεση Απλός νιπτήρας Ο απλός σχεδιασμός στο λουτρό είναι σήμερα η τάση. Πολύ σωστά, όπως αποδεικνύει αυτός ο νιπτήρας: Επειδή το απλό είναι και ωραιότερο! 1 Εισαγωγή Μια απίθανη

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Πολυθρόνα με σκαμπό

Robert Bosch GmbH. Πολυθρόνα με σκαμπό Πολυθρόνα με σκαμπό Αν δεν κοπιάσεις δεν κερδίζεις. Πολυθρόνα με σκαμπό Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε πουθενά καλύτερα απ ό,τι με αυτή την lounge που κατασκευάσατε μόνοι σας. Λοιπόν ας αρχίσουμε με την εργασία!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!.

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!. ΟΔΗΓΊΕΣ Ξεκινώντας τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι σανίδες από κρεβάτι οι οποίες έχουν πλάτος συνήθως 10 εκατοστά και πάχος περίπου 2 εκατοστά, επέλεξα αυτό το υλικό γιατί είναι εύκολο να το βρείτε καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 Εισαγωγή: Πριν ξεκινήσετε τη κατασκευή του σπιτιού, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Το σπίτι έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

πάντοτε το σωστό εργαλείο.

πάντοτε το σωστό εργαλείο. Θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες; Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση www.bosch.gr και πάρτε ιδέες γύρω από τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Εδώ δε θα βρείτε μόνο συμβουλές και τεχνάσματα για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΗΣ 5. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΗΣ 5. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΗΣ 5. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΗΣ 5.1 Γενικά Τα συνηθισμένα κοπτικά εργαλεία του χεριού, που μεταχειριζόμαστε για να κατεργασθούμε ένα μεταλλικό κομμάτι, είναι τα εξής: Κοπίδια και ζουμπάδες, πριόνια, ψαλίδια και κόφτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: Εργαλεία - Μέτρο - Μαρκαδόρος - Κόφτης σωλήνα PVC - Σταυροκατσάβιδο - Τρυπάνι - Αρίδα 1 4 - Αρίδα 3 32 - Μέγγενη

Διαβάστε περισσότερα

Symmetry. 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής

Symmetry. 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής Symmetry Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Κατασκευαστής fiberondecking.com Οδηγίες εγκατάστασης κιγκλιδωμάτων Symmetry - Γραμμή 1,83 m και 2,44 m Λίστα εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ I

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ I 34 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ: 2.2.2.α. Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα)

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) IKP 2850 a b max. 2100 3 4 200 min. 38 min. 200 cm 2 560-570

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης 4P564107-1 Αισθητήρας τηλεχειρισμού KRCS01-7B Εγχειρίδιο εγκατάστασης Διαβάστε οπωσδήποτε αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες. Σημειώσεις Ελέγξτε το σχετικό όνομα μοντέλου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγαπητέ Πελάτη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο συναρμολόγησης προσεκτικά, πριν συνεχίσετε με την εγκατάσταση του σπιτιού! Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα και δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επικάλυψη δαπέδου Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ «LADEN» Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Για όλες τις μεγάλες εργασίες πάντοτε το σωστό εργαλείο.

Για όλες τις μεγάλες εργασίες πάντοτε το σωστό εργαλείο. Robert Bosch AE Τμήμα Ηλεκτρικών Εργαλείων Ερχείας 37 19400 Κορωπί Αττικής Ελλάδα 1619GB5S16 - GR - Τυπωμένο στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας - Διατηρούμε το δικαίωμα των τεχνικών αλλαγών. Δε

Διαβάστε περισσότερα

Το μέτρο σύγκρισης για ακρίβεια: Τεχνολογία μέτρησης Bosch.

Το μέτρο σύγκρισης για ακρίβεια: Τεχνολογία μέτρησης Bosch. Το μέτρο σύγκρισης για ακρίβεια: Τεχνολογία μέτρησης Bosch. Μέτρηση PLR 25, PLR 50 και PMB 300 L. Χωροστάθμηση PCL 10, PCL 20, PLT 2 και PLL 5. Ανίχνευση PDO Multi και PDO 6. 1619GU1016 GR Τυπωμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ https://www.youtube.com/watch?v=z88rgotjrwe

ΟΔΗΓΊΕΣ https://www.youtube.com/watch?v=z88rgotjrwe ΟΔΗΓΊΕΣ Στην παρουσίαση των εικόνων, βλέπουμε ένα φωτιστικό μεγάλου μεγέθους που δημιουργεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο. Η κατασκευή του, δεν είναι πολύπλοκη παρά το μέγεθός του. Για να το κατασκευάσω,

Διαβάστε περισσότερα

Symmetry. 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής

Symmetry. 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής Symmetry Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Κατασκευαστής fiberondecking.com Οδηγίες εγκατάστασης κιγκλιδωμάτων Symmetry - Γραμμή 3,05 m και 3,66 m Απαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς 105SL

Οδηγός ταχείας αναφοράς 105SL Οδηγός ταχείας αναφοράς 05SL Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τον εκτυπωτή σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Εξωτερική προβολή Εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Κοπή ανοίγματος πάγκου. Ελάχ. 5

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Κοπή ανοίγματος πάγκου. Ελάχ. 5 Κοπή ανοίγματος πάγκου Το πάχος του πάγκου εργασίας πρέπει να είναι 8-0 mm, ενώ το πλάτος του πρέπει να είναι τουλάχιστον 600 mm Ο πάγκος πρέπει να είναι επίπεδος και οριζόντιος Τα σόκορα του πάγκου εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 760x50x530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ D 8 Χ 00 Χ 50 8 Χ 00 Χ 50 838 Χ 764

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Σελίδα 4. ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΦΙΛ (ΣΤΑΥΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) 8. 5. Λαμαρίνα στερέωσης 9

Σελίδα. Σελίδα 4. ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΦΙΛ (ΣΤΑΥΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) 8. 5. Λαμαρίνα στερέωσης 9 Οδηγίες εγκατάστασης Συστημάτων Στερέωσης Περιεχόμενα Σελίδα Σελίδα 1. Κεραμοσκεπή με ξύλινο σκελετό 2-4 2. Στέγη από λαμαρίνα (κυματοειδής, τραπεζοειδής, σάντουϊτς) 5 2.1 Στερέωση με προ/νες βίδες στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΥΛΙΚΑ 4 κομμάτια κόντρα-πλακέ Αν βρείτε πάχους 8mm χρησιμοποιείστε αυτές τις διαστάσεις: 37 Χ 50 εκ (βάση) 37 X 45 εκ

Διαβάστε περισσότερα

STEB 70 Quick STEB 80 Quick

STEB 70 Quick STEB 80 Quick STEB 70 Quick STEB 80 Quick el Πρωτότυπες οδηγίες χρήσης 52 www.metabo.com 15 16 17 14 13 12 11 10 30 mm 9 8 7 6 5 4 3 2 1 2 13. STEB 70 Quick STEB 80 Quick M Nm (inlbs) 6 (53.1) 6 (53.1) T 1 mm (in) 70

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi

Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τον εκτυπωτή σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Εξωτερική προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Puritan Bennett. τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800. Έλεγχος περιεχομένου κιτ

Puritan Bennett. τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800. Έλεγχος περιεχομένου κιτ Οδηγίες Εγκατάστασης Puritan Bennett TM τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800 Έλεγχος περιεχομένου κιτ Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43973

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την ψησταριά και αφήστε ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 2-3 m 2. Να

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια. Εξωτερικές Διαστάσεις (Lid Edge to Lid Edge) Πλάτος Βάθος Ύψος

Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια. Εξωτερικές Διαστάσεις (Lid Edge to Lid Edge) Πλάτος Βάθος Ύψος 01ADH-GR 724801117 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Νο. Μοντέλου R STA42-A 4 x 2 Nominal Size Μέγεθος Βάσης 51 x 27 7/8 129,5 εκ x 70,8 εκ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIDGA Σύστημα για το κρέμασμα των κουρτινών και των κουρτινών πάνελ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ David Wahl ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το παράθυρό σας με ακρίβεια προτού ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συστήματος MUTE

Περιεχόμενα συστήματος MUTE ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Περιεχόμενα συστήματος MUTE Πάνελ MUTE 1,00 Χ 1,20 m Ειδικός σύνδεσμος DClox Ακρυλικό σφραγιστικό DClant Αυτοκόλλητη ταινία στήριξης DCstrip Βίδες στερέωσης DCscrew Εργαλεία που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για να εγκαταστήσετε σωστά την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να προετοιμάσετε και να εγκαταστήσετε τη νέα σας κουζίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE 1. Τρόποι τοποθέτησης Α) Επικαθήμενο στο κούφωμα. Ο μηχανισμός χειροκίνησης βρίσκεται εσωτερικά του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα

Pinhole Camera. Φωτογραφική μηχανή με φιλμ Δεν έχει φακό Στην θέση του φακού υπάρχει μόνο μια μικρή οπή

Pinhole Camera. Φωτογραφική μηχανή με φιλμ Δεν έχει φακό Στην θέση του φακού υπάρχει μόνο μια μικρή οπή Pinhole Camera Φωτογραφική μηχανή με φιλμ Δεν έχει φακό Στην θέση του φακού υπάρχει μόνο μια μικρή οπή Πως δουλεύει μια φωτογραφική μηχανή; Πως δουλεύει μια φωτογραφική μηχανή; Πως δουλεύει μια φωτογραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σύστημα ψεκασμού για όλα: Χρώματα τοίχου, βερνίκια, επιχρίσματα.

Ένα σύστημα ψεκασμού για όλα: Χρώματα τοίχου, βερνίκια, επιχρίσματα. Απλά ψεκάστε. Όλα για το σπίτι. Ένα σύστημα ψεκασμού για όλα: Χρώματα τοίχου, βερνίκια, επιχρίσματα. Make it your home. Άνετη εργασία με τα συστήματα ψεκασμού χρώματος PFS 2000, PFS 3000-2 και PFS 5000

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης Αναπληρωτής Καθηγητής ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Μήκους Πλάτους Γωνιών Κιβωτίων Ραφιών Τρέσων προστασίας Διασταυρώσεις καϊτιών Συνδέσμους τριών διευθύνσεων

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-RAFD001-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 Οι διαδικασίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ Η εφαρμογή (επικόλληση) του αυτοκόλλητου τοίχου είναι μια απλή και διασκεδαστική διαδικασία, αρκεί να

Διαβάστε περισσότερα

Λεβιές ταχυτήτων. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. RAPIDFIRE Plus. Λεβιές ταχυτήτων αντίχειρα SL-TZ500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο

Λεβιές ταχυτήτων. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. RAPIDFIRE Plus. Λεβιές ταχυτήτων αντίχειρα SL-TZ500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο (Greek) DM-MDSL001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Λεβιές ταχυτήτων RAPIDFIRE Plus SL-M2000 SL-M3010 SL-M4010 Λεβιές ταχυτήτων αντίχειρα SL-TZ500

Διαβάστε περισσότερα

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αυτό το έγγραφο παρέχει τις οδηγίες εγκατάστασης για πλακίδια και σανίδες LinkWerks. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης. Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας , ,

Οδηγίες συναρμολόγησης. Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας , , Οδηγίες συναρμολόγησης Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας 1371 00, 1372 00, 1373 00 Περιγραφή συσκευής Στην ευέλικτη στήλη λειτουργίας μπορούν να εγκατασταθούν μαζί στον τοίχο πολλές μεμονωμένες συσκευές με ενιαίο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PEL9-.book Page Monday, January 7, 09 : PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ KALIVIS KD-5130S. Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης. Οδηγίες Λειτουργίας

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ KALIVIS KD-5130S. Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης. Οδηγίες Λειτουργίας KALIVIS KD-5130S Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης Οδηγίες Λειτουργίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την πρώτη χρήση Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις υποδείξεις ασφαλείας του παρόντος φυλλαδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ KIN PREMIUM με πολυκαρβονική επικάλυψη

ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ KIN PREMIUM με πολυκαρβονική επικάλυψη ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ KIN PREMIUM με πολυκαρβονική επικάλυψη ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ KIN PREMIUM Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας και σας συγχαίρουμε για την επιλογή του θερμοκηπίου μας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ0EP BYCQ0EPB PEL69-B.book Page Thursday, February, 09 :0 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 B 8 A B C C A 0 BYCQ0EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΝΑΜΗ. 1. ΣΤΟΧΟΙ :

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΝΑΜΗ. 1. ΣΤΟΧΟΙ : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΝΑΜΗ. Μαθητής/Μαθήτρια ------------------------------------------- Οµάδα------------------ Τµήµα:----------- Ηµεροµηνία-----------------------

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-UAFD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring / Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής METREA FD-U5000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ. Τίτλος άσκησης: (Απαιτούμενος χρόνος διεξαγωγής: 8 διδακτικές ώρες)

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ. Τίτλος άσκησης: (Απαιτούμενος χρόνος διεξαγωγής: 8 διδακτικές ώρες) 2 ο ΕΚ Ν.Ιωνίας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ Μέρος 1 ο : Πληροφορίες για την άσκηση ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΑΞΗ: Β ΜΑΘΗΜΑ: ΕΡΓ/ΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Τίτλος άσκησης: (Απαιτούμενος χρόνος διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης BWR5054

Οδηγίες χρήσης BWR5054 Οδηγίες χρήσης BWR5054 Χαρακτηριστικά και οδηγίες λειτουργίας GR 1. Εισαγωγή Ένα προϊόν σύμφωνο με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για το κουρμπάρισμα ή αλλιώς κάμψη σωληνώσεων που λειτουργεί με την βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακός φούρνος. Page Discussion 0 History... David M.

Ηλιακός φούρνος. Page Discussion 0 History... David M. Ηλιακός φούρνος Page Discussion 0 History... David M http://lowtechlab.org/wiki/four_solaire_(cuiseur_type_bo%c3%aete)/el Dernière modification le 01/06/2018 Difficulty Duration Easy 1 day(s) Description

Διαβάστε περισσότερα

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού

Δάσους Δάσους Συστατικών Διαδρομής Σπιτιού Ξορκιών Δάσους Διαδρομής Δάσους πλευρά Δάσους ανοιχτή Διαδρομής Σπιτιού Ξεφεύγοντας από τα γαμψά νύχια της Μπάμπα Γιάγκα, καταφέρνετε να αποδράσετε από το σπίτι του. Τότε η μάγισσα ξεκινάει να σας κυνηγάει πάνω στο ιπτάμενο καζάνι της! Για να αποδράσετε, πρέπει να κάνετε τρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Μονάδα συστοιχίας 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση. 6 720 614 080 (2011/02) GR Επισκόπηση του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Μοχλός διπλού ελέγχου

Μοχλός διπλού ελέγχου (Greek) DM-ST0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μοχλός διπλού ελέγχου ST-9001 ST-9000 ST-6800 ST-5800 ST-4700 ST-4703 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 6

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες

Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες Σύνδεσμοι στερέωσης για στέγες Συστήματα Στερέωσης Στέγης άγκιστρα στέγης ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Με 3 θέσεις στερέωσης Αλουμίνιο (ΕΝ-AW-6082 T6) g Χαμηλό βάρος Ευελιξία χάριν της προσαρμοστικότητας σε ύψος και πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος Αρ. προϊόντος 4200 080 560 Περιεχόμενα 1. Πρόλογος... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3.... 2 3.1 Συναρμολόγηση συσκευής μέτρησης στρεβλότητας... 3 3.2 Συναρμολόγηση δίσκου συμπλέκτη... 4 3.3 Μοντάρισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΑ - ΚΟΧΛΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΑ - ΚΟΧΛΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΑ - ΚΟΧΛΙΕΣ Διαμόρφωση Σπειρώματος Το σπείρωμα δημιουργείται από την κίνηση ενός παράγοντος σχήματος (τρίγωνο, ορθογώνιο κλπ) πάνω σε έλικα που

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-RAFD001-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 Οι διαδικασίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Τμήμα στεγανοποίησης της εξόδου εκκένωσης Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο με προσοχή πριν από την εγκατάσταση. Μην το πετάξετε. Φυλάξτε το στο αρχείο σας για μελλοντική αναφορά. Ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΗ. 1. Σώµα συσκευής 2. Πιεστήρας 3. ίσκος συµπλήρωσης. 9. Παξιµάδι 10. Σωλήνας παρασκευής λουκάνικων 11. Αξεσουάρ Kébbé 12.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΗ. 1. Σώµα συσκευής 2. Πιεστήρας 3. ίσκος συµπλήρωσης. 9. Παξιµάδι 10. Σωλήνας παρασκευής λουκάνικων 11. Αξεσουάρ Kébbé 12. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ EΛ 1. Σώµα συσκευής 2. Πιεστήρας 3. ίσκος συµπλήρωσης 4. Κουµπί ξεκλειδώµατος συστήµατος κόπτη 5. Σύστηµα κοπής 6. Βίδα 7. Μαχαίρι 8. Σχάρες 9. Παξιµάδι 10. Σωλήνας παρασκευής λουκάνικων 11.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A 1 Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήσετε το GRILLCHEF μπάρμπεκιου. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαγές πριόνι πολλαπλών υλικών Skil 5330 AA (Multisaw) 600W F AA

Συμπαγές πριόνι πολλαπλών υλικών Skil 5330 AA (Multisaw) 600W F AA Συμπαγές πριόνι πολλαπλών υλικών Skil 5330 AA (Multisaw) 600W F0155330AA 94,76 Χωρίς ΦΠΑ: 76,42 Περιγραφή Συμπαγές πριόνι πολυστρωματικών υλικών Το «Multisaw» Skil 5330 είναι ένα συμπαγές πριόνι πολυστρωματικών

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά που χρειαζόμαστε

Υλικά που χρειαζόμαστε Θέρμανση νερού σε ηλιακό συλλέκτη και κατασκευή ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Η Ελλάδα έχει περίπου το 1/4 των ηλιακών θερμοσιφώνων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό το διαπιστώνουμε εύκολα αν κοιτάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Μέτρον Αυτοματισμοί. Οδηγίες Εγκατάστασης 2ΦK Πόρτας Ορόφου A2. Εγχειρίδιο Οδηγιών

Μέτρον Αυτοματισμοί. Οδηγίες Εγκατάστασης 2ΦK Πόρτας Ορόφου A2. Εγχειρίδιο Οδηγιών Μέτρον Αυτοματισμοί Οδηγίες Εγκατάστασης 2ΦK Πόρτας Ορόφου A2 Εγχειρίδιο Οδηγιών Περιεχόμενα 3-6 4 4 5 6 7-10 11-14 15-18 19-20 21-22 23-26 27-30 31-32 33-34 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1.1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού Λεπτομερείς οδηγίες για το Ford Focus C-Max 1,6 ltr. Ti με κωδικό κινητήρα HXDA,SIDA Κατά την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού, συχνά γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος Καθηγητής papad@teilar.gr 1. Η άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού Αναλυτικές οδηγίες για το κιτ CT884 K1 σε οχήματα Opel Omega B (25_,26_,27_) 2,5l. V6 με κωδικό κινητήρα X25XE Έτος κατασκευής 1997

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ www.huema.de Περιεχομενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ... 5 ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ... 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Ελληνικά Περιεχόμενα 1. Εφαρμογή... 62 2. Περιγραφή... 63 3. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 64 4. Οδηγίες χρήσης... 64 4.1 Εγκατάσταση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης

Οδηγίες Συναρμολόγησης Οδηγίες Συναρμολόγησης Τα κρεβάτια έρχονται συσκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε η συναρμολόγηση να μπορεί να γίνει από ένα & μόνο άτομο. Αφαιρέστε προσεκτικά την ζελατίνα & το χαρτόνι συσκευασίας. Συνιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF 201/LF 211 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-201, LF-211 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων LF είναι κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Κατασκευής Hydrobots Ενότητα 1η

Οδηγός Κατασκευής Hydrobots Ενότητα 1η η Ενότητα 1η Κατασκευή Πρώτου Μέρους: Για την ενότητα αυτή απαιτούνται τα εξής: Εργαλεία Μέτρο Μαρκαδόρος Κόφτης σωλήνα PVC Στραυροκατσάβιδο Δράπανο ηλεκτρικό Τρυπάνι 6mm Τρυπάνι 2mm Μέγγενη 1 σωλήνα PVC

Διαβάστε περισσότερα