Γνήσια Ανταλλακτικά Toyota



Σχετικά έγγραφα
10/06/07 10:58:50 3GKWN600_001. Honda PCX. Honda Motor Co., Ltd. 2010

Ο ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!

Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια. Μαθητές Β Λυκείου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Να Βρίσκεται Πάντοτε στο Αυτοκίνητο. Περιέχει Χρήσιµες Πληροφορίες για την Ασφάλεια, Λειτουργία και Συντήρηση του Αυτοκινήτου σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service

ΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Οδηγίες χρήσης. Χαλύβδινος λέβητας. Λέβητας πετρελαίου/ αερίου. Logano SK645 Logano SK745. Για το χρήστη

SmILE. Όλα όσα θα θέλατε να µάθετε για το χαµόγελο της Greenpeace

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ.

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη

Τα γνήσια Aftermarket

3M Τμήμα Εργασιακής Υγείας και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson. Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις

SUUNTO CORE Οδηγίες χρηςης

Εγχειρίδιο Λειτουργίας

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ALTOSONIC V12. Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer. Εγχειρίδιο οδηγιών. KROHNE 06/ MA ALTOSONIC V12 R02 el

4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ + 6 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ

Οδηγίες λειτουργίας υποβρυχίων αντλητικών συγκροτηµάτων

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Η ασφάλιση στη ζωή μας

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20

Λειτουργία. Οδηγός χρήσης

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

Οδηγίες χρήσης. Logamax plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB GB GB072-24K. Για το χρήστη

Αυτός είναι ό κύριος λόγος πού οι κλειστές εστίες έχουν υψηλή απόδοση σε σχέση με τα ανοικτού τύπου τζάκια.

Transcript:

Γνήσια Ανταλλακτικά Toyota ALWAYS A BETTER WAY Υαλοκαθαριστήρες

Πώς οι υαλοκαθαριστήρες, σάς κρατάνε ασφαλείς; Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τους υαλοκαθαριστήρες για δεδομένο, αλλά για μια στιγμή μόνο αναλογιστείτε πόσο σημαντικοί είναι. Διατηρούν τον ανεμοθώρακα σας καθαρό και σας βοηθούν να δείτε που πηγαίνετε. Είναι απλοί, αλλά ουσιώδεις. Με ένα καθαρό ανεμοθώρακα μπορείτε να δείτε τους πιθανούς κινδύνους και να αντιδράσετε γρήγορα για να τους αποφύγετε. Μπορεί να έχετε όλα τα είδη εξοπλισμού ασφάλειας τα οποία θα σας βοηθήσουν να είστε ασφαλείς σε περίπτωση ανάγκης, αλλά με μια καθαρή εικόνα του δρόμου, αισιοδοξούμε ότι τέτοιες περιπτώσεις θα αποφευχθούν. Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Toyota κρατάνε τα πράγματα καθαρά. Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Toyota έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο όχημά σας με ακρίβεια, έτσι ώστε να σας παρέχουν την μεγαλύτερη διαθέσιμη καθαρή θέα. Έχουν επίσης ελεγχθεί αυστηρά σε όλες τις καιρικές συνθήκες για απόδοση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας και να έχουν προσιτή τιμή. Μπορείτε να εμπιστευθείτε τους υαλοκαθαριστήρες Toyota ότι θα μεταφέρουν εσάς και τους επιβάτες σας με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Αλλάξτε τους υαλοκαθαριστήρες σας, αυξήστε την ασφάλεια σας! Γραμμές Αν οι υαλοκαθαριστήρες τρεμοπαίζουν με αστάθεια στον ανεμοθώρακα, τότε το ελαστικό τους έχει σκληρύνει και φθαρεί. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν μουντζούρες στο οπτικό σας πεδίο και αυτό σημαίνει επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης. Λάσπη και βρωμιά Αν οι υαλοκαθαριστήρες σας αφήνουν γραμμές σε υγρές συνθήκες, τότε η λάσπη, το χώμα και τα έντομα απλά προσθέτουν στο πρόβλημα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το γνήσιο υγρό πλύσης ανεμοθώρακα Toyota πριν χρησιμοποιήσετε τους υαλοκαθαριστήρες σας.

Γιατί να υπάρχει δείκτης φθοράς; Με ένα ενσωματωμένο δείκτη φθοράς, οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Toyota, θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα επικίνδυνα συμπτώματα που περιγράφονται στο φυλλάδιο αυτό. Η ένδειξη, σάς ειδοποιεί μόλις οι υαλοκαθαριστήρες χρειάζονται αντικατάσταση. Για να δείτε την ένδειξη, αφαιρέστε το πλαστικό προστατευτικό αυτοκόλλητο. Το σκούρο μπλε κουτάκι θα ξεθωριάζει σταδιακά μέχρι να γίνει άσπρο, καθώς οι υαλοκαθαριστήρες φθείρονται. Να θυμάστε ότι οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου επηρεάζουν την ελαστικότητα του πλαστικού, ακόμη και όταν οι υαλοκαθαριστήρες δεν χρησιμοποιούνται, έτσι ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε τους υαλοκαθαριστήρες σας συχνά, ο δείκτης φθοράς θα σας βοηθήσει να τους αντικαταστήσετε έγκαιρα. Αυτό το χρήσιμο σύστημα ελέγχου προσφέρει άνεση και ηρεμία. Όταν γίνει άσπρο, τότε ξέρετε ότι είναι ώρα για νέους υαλοκαθαριστήρες.

Είναι σαφές. Η ασφάλεια έχει σημασία. Γνήσιο υγρό πλύσης ανεμοθώρακα Toyota Κρατήστε τον ανεμοθώρακα σας καθαρό ανά πάσα στιγμή με το υγρό πλύσης ανεμοθώρακα Toyota. Αυξάνει την ορατότητα διότι διαλύει και ξεπλένει όλων των ειδών τις βρωμιές, όπως λάσπη, υπολείμματα από τον δρόμο και λάδι. Χρησιμοποιήστε το συστηματικά για να βοηθήσει τους υαλοκαθαριστήρες σας να παραμείνουν σε καλή κατάσταση.

Ραβδώσεις Οι παραμορφωμένοι υαλοκαθαριστήρες συχνά αφήνουν ακαθάριστες περιοχές στον ανεμοθώρακα ή κάνουν ενοχλητικό θόρυβο. Όταν συμβαίνει αυτό, το ελαστικό χρειάζεται αντικατάσταση. Γραμμές και ραβδώσεις την νύχτα Αν οι υαλοκαθαριστήρες σας έχουν αφήσει γραμμές σε όλο τον ανεμοθώρακα, αυτά τα σημάδια μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα κατά την διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης. Για αποφυγή αυτών των προβλημάτων αντικαθιστάτε τους υαλοκαθαριστήρες σας συχνά.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τους γνήσιους υαλοκαθαριστήρες Toyota; Η γνήσια επιλογή Σχεδιασμένοι ειδικά για τα οχήματα Toyota, οι υαλοκαθαριστήρες αποδίδουν στον μέγιστο βαθμό σε προσιτή τιμή. Αντοχή Οι υψηλής ποιότητας γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Toyota, διαθέτουν μεταλλικούς βραχίονες που είναι ανθεκτικοί στην θραύση από πέτρες που πετάγονται. Αξιοπιστία Μπορείτε να βασιστείτε στα υψηλά πρότυπα σχεδιασμού και κατασκευής της Toyota για επιδόσεις υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίδοση Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Toyota θα αποδώσουν στον μέγιστο βαθμό, καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένοι για τον δικό σας ανεμοθώρακα. Ασφάλεια Ο ενσωματωμένος δείκτης φθοράς βοηθά στο να διασφαλιστεί ότι θα αντικαταστήσετε τους υαλοκαθαριστήρες σας πριν η απόδοση τους αρχίσει να μειώνεται.

Η Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ μπορεί να σας προσφέρει: - Πλήρως εκπαιδευμένους τεχνικούς, ειδικούς στα οχήματα Toyota Γνήσια ανταλλακτικά Toyota, ειδικά κατασκευασμένα για να ταιριάζουν τέλεια στο δικό σας αυτοκίνητο Την πιο ολοκληρωμένη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών Πλήρη εγγύηση για τα ανταλλακτικά Ανταγωνιστικές τιμές, με πλήρη διαφάνεια GENUINE PARTS ΔΙΚΡΑΝ ΟΥΖΟΥΝΙΑΝ & ΣΙΑ ΛΤΔ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22 400001 ΛΕΜΕΣΟΣ 25 713000 ΛΑΡΝΑΚΑ 24 658645 ΠΑΦΟΣ 26 960600 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 23 740200 www.toyota.com.cy info@toyota-cyprus.com