16PROC

Σχετικά έγγραφα
Ηράκλειο Αρ. πρωτ Η 7 η ΥΠΕ Κρήτης

17PROC

17PROC

Ο Δήμαρχος Έδεσσας έχοντας υπόψη:

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ηράκλειο Αρ. Πρωτ.:Φ.26/2393 ΑΠΟΦΑΣΗ

17PROC

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 19166

4 η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ MINI ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ)

των ιασυνδεόµενων Νοσοκοµείων Νοµού Λασιθίου για έγκριση της

14PROC

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 14268

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

16PROC

17PROC

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

15PROC

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

16PROC

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

16PROC

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Έχοντας υπόψη: ΚΑΛΟΥΜΕ

ΑΔΑ: ΒΛΛ44ΧΙ-ΞΜ9 EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΑ.Χ. Ι.Κ.

Κως, 22/02/18 Αρ.Πρωτ.: 411

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 14500

Αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού ανά περιφερειακή ενότητα και κατηγορία εξοπλισμού

17PROC

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης

17PROC

Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Κρήτης

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτών για τις Κεντρικές υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ για ένα έτος. Γενικοί Όροι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στον ίδιο φάκελο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισμού, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

16PROC

14PROC

Βέροια, 9 Απρίλιου 2015 Αρ. Πρωτ.: (1397) ΠΡΟΣ: Κάθε Ενδιαφερόμενο

Ημερομηνία Διενέργειας Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΠΠΧΣΑΑ) ΚΡΗΤΗΣ.

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

Προς όλους τους ενδιαφερόμενους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών Ο.Τ.Α Υπουργική απόφαση 11389/ Φ.Ε.Κ. 185/ Τ.Β.

14PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ».

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Ξυλούρη Όλγα Αρ.Πρωτ: ΤΗΛ: FAX:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel

ΘΕΜΑ: «ιδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα ηµοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος » Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Έχοντας υπόψη:

Τηλ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 13931

/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης (Νεάπολη, Τ.Κ , ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου Νομού Ηρακλείου. Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Ξυλούρη Όλγα Αρ.Πρωτ: ΤΗΛ: FAX:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΣΧΕ ΙΟ Φ. ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ

16PROC

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

16PROC

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, Αλ. Καλαντζάκου 13 Κυπαρισσία, Τ.Κ

MINI ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ- ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ

15PROC

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 17197

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 8/ πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης

15PROC

16PROC

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.»

16PROC

17PROC

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

16PROC Fax:

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Α Α:ΒΛ9ΑΩΚΑ-ΘΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

16PROC

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 30/06/2019

15PROC

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 30/06/2019

Α Π Ο Φ Α Σ Η O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

18Γ/2015 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με συλλογή προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου για προμήθεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών για το νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έρευνα αγοράς για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης για προμήθεια (1) Επαγγελματικής Ηλεκτρικής Κουζίνας για την Πρωινή κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η παράδοση των υλικών θα αρχίσει αµέσως µε την υπογραφή της σύµβασης και θα ολοκληρωθεί εντός δέκα πέντε (15) ηµερών µετά την υπογραφή της.

Transcript:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ KΡΗΤΗΣ ιεύθυνση Οικονοµικής Οργάνωσης & Υποστήριξης Α.Π. : 10689 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ηράκλειο: 29-7-2016 Πληρ. Πλατάκης Μιχάλης, Κυπριωτάκη Έφη Τηλ: 2813404424,2813404441 Fax: 2810300415 Προς ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Θέµα: «Πρόσκληση αποστολής έγγραφης προσφοράς για την ανάθεση της «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ» της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Μονάδων ΠΕ Υ (Κέντρα Υγείας και Μονέδες Υγείας ) της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, για ένα έτος, εγκεκριµένης πίστωσης 15.000,00 ευρώ και κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή» Παρακαλούµε όπως µας αποστείλετε το αργότερο έως και 24/8/2016, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, λόγω του επείγοντος, ενυπόγραφη κλειστή-σφραγισµένη προσφορά για την ανάθεση της «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ» της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Μονάδων ΠΕ Υ (Κέντρα Υγείας και Μονάδες Υγείας) της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης για ένα έτος από 28/9/2016, εγκεκριµένης πίστωσης 15.000,00 ευρώ, CPV 64121100-1, σε βάρος του ΚΑΕ 0829 της 7 ης Υ.ΠΕ Κρήτης, µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή. Η προσφορά σας να είναι σύµφωνη µε τα παρακάτω, διαφορετικά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη: 1. Να περιλαµβάνει ως αναπόσπαστο µέρος της συµπληρωµένους τους ΠΙΝΑΚΕΣ 1,2 και 3 που επισυνάπτουµε, οι οποίοι εµπεριέχουν τους προορισµούς προς τους οποίους γίνονται οι πιο συνήθεις επείγουσες αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία, τις Μονάδες Υγείας και τα Κέντρα Υγείας της 7 ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, καθώς και τις υπόλοιπες συνήθεις αποστολές της Κεντρικής Υπηρεσίας, των Μονάδων Υγείας και των Κέντρων Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Παρακαλείστε να δώσετε τιµή χωρίς ΦΠΑ για κάθε ηµερήσια αποστολή της Κεντρικής Υπηρεσίας, των Μονάδων Υγείας και των Κέντρων Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης ανά αντίστοιχο προορισµό, συµπληρώνοντας τις αντίστοιχες στήλες για αποστολές έως ένα (1) κιλό και µία (1) ενιαία τιµή χωρίς ΦΠΑ για κάθε κιλό πλέον του ενός κιλού. 2. Να περιλαµβάνει συµπληρωµένο τον συνηµµένο ΠΙΝΑΚΑ 1 στον οποίο θα αναφέρεται µε σαφήνεια µία ενιαία τιµή χωρίς ΦΠΑ (χρέωση) για κάθε ένα από τα παρακάτω: 2α) αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία προς τις αποκεντρωµένες Μονάδες Υγείας έως (1) κιλό 2β) αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία προς τις αποκεντρωµένες Μονάδες Υγείας 1

για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 2γ) αποστολές εντός πόλεως Ηρακλείου βάρους έως ένα (1) κιλό 2δ) αποστολές εντός πόλεως Ηρακλείου για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 2ε) αποστολές εντός Νοµού Ηρακλείου (εκτός της πόλεως Ηρακλείου) βάρους έως ένα (1) κιλό 2στ) αποστολές εντός Νοµού Ηρακλείου (εκτός της πόλεως Ηρακλείου) για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 2ζ) αποστολές εντός Νοµού Χανίων βάρους έως ένα (1) κιλό 2η) αποστολές εντός Νοµού Χανίων για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 2θ) αποστολές εντός Νοµού Ρεθύµνου βάρους έως ένα (1) κιλό 2ι) αποστολές εντός Νοµού Ρεθύµνου για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 2κ) αποστολές εντός Νοµού Λασιθίου βάρους έως ένα (1) κιλό 2λ) αποστολές εντός Νοµού Λασιθίου για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 2µ) αποστολές για την ευρύτερη περιοχή ΑΘΗΝΩΝ και ΠΕΙΡΑΙΑ έως ένα (1) κιλό 2ν) αποστολές για την ευρύτερη περιοχή ΑΘΗΝΩΝ και ΠΕΙΡΑΙΑ για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 16PROC004862586 2016-07-29 Οι τιµές που θα δοθούν για αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία προς τις Αποκεντρωµένες Μονάδες, θα ισχύουν και για τις αποστολές από τις Αποκεντρωµένες Μονάδες προς την Κεντρική Υπηρεσία 3. Να περιλαµβάνει ως αναπόσπαστο µέρος της συµπληρωµένο τον συνηµµένο ΠΙΝΑΚΑ 2 ο οποίος θα αναφέρει µία ενιαία προσφερόµενη τιµή χωρίς ΦΠΑ (χρέωση) για κάθε ένα από τα παρακάτω: 3α) αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (Εθνικό ίκτυο) έως ένα (1) κιλό 3β) αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (Εθνικό ίκτυο) για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 3γ) αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία στο Εξωτερικό έως ένα (1) κιλό 3δ) αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία στο Εξωτερικό για κάθε επιπλέον κιλό πλέον του ενός (1) κιλού 4. Να περιλαµβάνει ως αναπόσπαστο µέρος της συµπληρωµένο τον συνηµµένο ΠΙΝΑΚΑ 3 ο οποίος θα αναφέρει µία ενιαία προσφερόµενη τιµή χωρίς ΦΠΑ (χρέωση) για αποστολές των δεκατεσσάρων (14) Αποκεντρωµένων Κέντρων Υγείας και των (4) Μονάδων Υγείας Π.Ε..Υ της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης προς λοιπούς προορισµούς. Για τα ανωτέρω θα δίδεται µία (1) ενιαία τιµή χωρίς ΦΠΑ για κάθε ηµερήσια αποστολή ενός (1) κιλού και µία (1) ενιαία τιµή χωρίς Φ.Π.Α. για κάθε κιλό πέραν του ενός κιλού. 5. Όλες οι τιµές που θα δοθούν και που θα είναι συµπληρωµένες στους αντίστοιχους πίνακες να είναι χωρίς ΦΠΑ. 6. Να αναφερθεί στην προσφορά ότι η χρέωση θα είναι µία και ενιαία για όλες τις αποστολές της Κεντρικής Υπηρεσίας, των δεκατεσσάρων (14) Αποκεντρωµένων Κέντρων Υγείας και των τεσσάρων (4) Μονάδων Υγείας Π.Ε..Υ της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης στον ίδιο προορισµό για την ίδια ηµέρα ανεξάρτητα το πρόσωπο ή το τµήµα που προορίζεται για παράδοση. Η χρέωση θα γίνεται ανά κιλό για τον ίδιο προορισµό την ίδια ηµέρα και όχι ανά τεµάχιο. Για παράδειγµα αν σταλούν την ίδια ηµέρα από διάφορα Τµήµατα της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης 5 φάκελοι συνολικού βάρους µικρότερου του ενός κιλού προς την ίδια Μονάδα, ανεξαρτήτως παραλήπτη, η χρέωση θα γίνει µία φορά και όχι πέντε, στην αντίστοιχη προσφερόµενη τιµή για αποστολές έως ένα κιλό. 2

7. Να αναφέρεται στην προσφορά ότι θα προσέρχεστε: Α) στην Κεντρική Υπηρεσία της 7 ης Υ.ΠΕ. Κρήτης δύο τουλάχιστον φορές την ηµέρα (µία στις 12:30 µ.µ. µετά από κλήση µας και µία στις 14:30 µ.µ. υποχρεωτικά) προκειµένου να παραλαµβάνετε τους υπό µεταφορά φακέλους κλπ. και Β) στα Κέντρα Υγείας και τις Μονάδες Υγείας της 7 ης Υ.ΠΕ. Κρήτης αυθηµερόν ή το αργότερο την επόµενη εργάσιµη ηµέρα, κατόπιν ειδοποίησης της κάθε µονάδας. 8. Να αναφέρετε στην προσφορά σας ότι θα ανταποκριθείτε στους εξής όρους αναφορικά µε το χρόνο παράδοσης: Όσον αφορά αποστολές της Κεντρικής Υπηρεσίας της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης: α) Παράδοση για αποστολές εντός πόλεως Ηρακλείου: Αυθηµερόν ή το αργότερο την επόµενη εργάσιµη ηµέρα. β) Παράδοση για αποστολές στην υπόλοιπη Κρήτη και στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών Πειραιά: Την επόµενη εργάσιµη ηµέρα από την παραλαβή ή το αργότερο την µεθεπόµενη. γ) Παράδοση στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο: την µεθεπόµενη εργάσιµη ηµέρα από την παραλαβή, δηλ. εντός 2 εργάσιµων ηµερών ή το αργότερο εντός 3 ηµερών. δ) Παράδοση για αποστολές στο Εξωτερικό: εντός µίας εβδοµάδας από την παραλαβή. Όσον αφορά αποστολές των δεκατεσσάρων (14) Αποκεντρωµένων Κέντρων Υγείας και των τεσσάρων (4) Μονάδων Υγείας Π.Ε..Υ της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης (Πίνακας 3) α) Παράδοση αυθηµερόν ή το αργότερο την επόµενη εργάσιµη ηµέρα για αποστολές εντός του ίδιου ήµου ή του ίδιου νοµού της µονάδας ΠΕ Υ. β) Παράδοση την επόµενη εργάσιµη ηµέρα από την παραλαβή ή το αργότερο την µεθεπόµενη για αποστολές εκτός νοµού της µονάδας ΠΕ Υ, αλλά εντός Κρήτης. γ) Παράδοση για αποστολές στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών Πειραιά την µεθεπόµενη εργάσιµη ηµέρα από την παραλαβή, δηλ. εντός 2 εργάσιµων ηµερών ή το αργότερο εντός 3 ηµερών γ) Παράδοση στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο: την µεθεπόµενη εργάσιµη ηµέρα από την παραλαβή, δηλ. εντός 2 εργάσιµων ηµερών ή το αργότερο εντός 3 ηµερών. δ) Αποστολές στο Εξωτερικό δεν επιτρέπονται 9. Να υποβάλλετε υπεύθυνη δήλωση ότι τηρείτε αρχείο µε αποδεικτικά παραδόσεως των αποστολών µας, τα οποία είναι στη διάθεση µας ανά πάσα στιγµή. 10. Σε περίπτωση κατάθεσης προσφοράς από εξουσιοδοτηµένο αντιπρόσωπο αυτός θα καταθέσει µαζί µε την προσφορά του την αντίστοιχη εξουσιοδότηση νοµίµως υπογεγραµµένη- θεωρηµένη. 11. Τυχόν πρόσθετα δικαιολογητικά ή διευκρινήσεις που θα κατατεθούν µετά την ηµεροµηνία αποσφράγισης δε θα λαµβάνονται υπόψη εκτός εάν έχουν ζητηθεί εγγράφως από την αρµόδια επιτροπή διενέργειας της απευθείας ανάθεσης. Σηµειώνονται τα παρακάτω : A) Προσφορά εταιρείας η οποία δεν συµµετέχει στο σύνολο των ζητούµενων αποστολών της Κεντρικής Υπηρεσίας, των δεκατεσσάρων (14) Αποκεντρωµένων Κέντρων Υγείας και των τεσσάρων (4) Μονάδων Υγείας Π.Ε..Υ της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης (Πίνακες 1, 2 & 3) θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 3

B) Για την ανάδειξη του µειοδότη θα ληφθούν υπόψη οι τιµές για αποστολές έως ένα (1) κιλό που είναι οι συνηθέστερες αποστολές της 7 ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, δηλαδή στον Πινάκα 1, υπολογίζοντας το Μέσο Όρο που θα προκύψει, αφού οι αποστολές στις περιοχές αυτές (Αποκεντρωµένες Μονάδες της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, πόλη Ηρακλείου, Νοµός Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύµνου, Λασιθίου, ευρύτερη περιοχή Αθήνα Πειραιά) αποτελούν τον κύριο όγκο των αποστολών µας. Γ) Όσον αφορά τον Πίνακα 2 (αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία της 7 ης Υ.ΠΕ. Κρήτης προς την υπόλοιπη Ελλάδα Εθνικό δίκτυο και Αποστολές εξωτερικού) και Πίνακα 3 (αποστολές των δεκατεσσάρων (14) Αποκεντρωµένων Κέντρων Υγείας και των τεσσάρων (4) Μονάδων Υγείας της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης) οι τιµές που θα δοθούν θα είναι δεσµευτικές για τον µειοδότη που θα προκύψει καθ όλη τη διάρκεια της Σύµβασης που θα συνάψει µε την Κεντρική Υπηρεσία της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Η ΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 7 ης Υ.ΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΕΝΗ Ε. ΜΕΥΡΟΜΜΑΤΗ Α/Α Ο ΥΠΟ ΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 7 ης Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Συνηµµένα : Πίνακες 1, 2 & 3 4

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ 1. ACS, ΤΗΛ 2810333609, 6948251065, Φ.Α.Ξ. 2810333625 Γιαµαλάκη 50, Ηράκλειο 2. CRETA COURIER, ΤΗΛ.2810-282520/341051, Φ.Α.Ξ. 2810-281020 Γιαµαλάκη 16, Ηράκλειο 3. SPEEDEX, ΤΗΛ 2810-224684, ΦΑΞ 2810-344690 Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 125, Ηράκλειο 4. ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΗ, ΤΗΛ 2810-318485, ΦΑΞ. 2810-318382 Σµύρνης 29, Ηράκλειο 5. ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΤΗΛ.2810-331575, Φ.Α.Ξ. 2810-331169 Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 140, Ηράκλειο 6. DHL - INTERNATIONAL ΤΗΛ. 2810-343702, ΦΑΞ 2810-225646 HELLAS S.A. Λ. Κνωσσού 2, Ηράκλειο 7. ΤΝΤ ΤΗΛ. 2810-262676, ΦΑΞ 2810-254270 Μίνωος 47, Ηράκλειο 8. FEDEX, THΛ. 2810283285, ΦΑΞ 2810288139 Μητσοτάκη 4, Ηράκλειο 9. Προς κάθε ενδιαφερόµενο 5

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 7ης Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ (3ο χιλ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Μοιρών, ΤΚ 71500 Εσταυρωµένος, Ηράκλειο) ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ 7η Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ και ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ *** ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΩΣ EΝΑ ΚΙΛΟ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΙΛΟΥ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ " ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ", Λ. ΚΝΩΣΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ "ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ", ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΤΚ 73300 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΚ 72100 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΗ 06, ΤΚ 72200 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, ΤΚ 72400 ΝΕΑΠΟΛΗ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΟΥΤΩΝ - ΣΤΑΥΡΑΚΙΩΝ, ΤΚ 71100, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΤΡΑΝΤΑΛΙ ΟΥ 17, ΤΚ 74100, ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΞΕΡΟΚΑΜΑΡΕ ΤΚ 72300, ΣΗΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ, Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝ ΑΝΟΥ, Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΜΟΥ, Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΗΛΙΟΥ, Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ, Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΙΡΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΡΑΚΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΙΑΝΝΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑ ΟΥ, Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 6

22 23 24 25 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Βελισσαρίου & Αρκονήσου Τ.Κ. 71601, Ν. Αλικαρνασσός, Ηράκλειο ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Μοάτσου 19, ΤΚ 74 100, Ρέθυµνο ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ Λεωφ. Κων/νου Καραµανλή 99, ΤΚ 73 100, Χανιά 16PROC004862586 2016-07-29 26 ΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 27 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 28 ΧΑΝΙΩΝ 29 ΡΕΘΥΜΝΟΥ 30 ΛΑΣΙΘΙΟΥ 31 ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΑ *** Οι τιµές που θα δοθούν για αποστολές από την Κεντρική Υπηρεσία προς τις Αποκεντρωµένες Μονάδες, θα ισχύουν και για τις αποστολές από τις Αποκεντρωµένες Μονάδες προς την Κεντρική Υπηρεσία 7

ΠΙΝΑΚΑΣ 2 ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ 7ης Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ (3ο χιλ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Μοιρών, ΤΚ 71500, Εσταυρωµένος Ηράκλειο) ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΩΣ EΝΑ ΚΙΛΟ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΙΛΟΥ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ) 1 ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑ Α (ΕΘΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ) 2 ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 8

ΠΙΝΑΚΑΣ 3 ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε..Υ ΤΗΣ 7ης Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΩΣ EΝΑ ΚΙΛΟ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΙΛΟΥ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ) Α ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ* ΑΠΌ: ΠΡΟΣ: ΠΟΛΕΩΣ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 2 3 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ} ΧΑΝΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΗΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑ Α (ΕΘΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ) 5 ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ** Β ΑΠΌ: ΠΡΟΣ: ΠΟΛΕΩΣ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ} ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ 9

Γ 4 5 1 2 3 4 ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ} ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΛΛΑ Α (ΕΘΝΙΚΟ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ} ΙΚΤΥΟ) ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ*** ΑΠΌ: ΠΡΟΣ: ΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 16PROC004862586 2016-07-29 ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΠΕΔΥ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ} ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΡΩΗΝΕΟΠΥΥ) ΠΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ} ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑ Α (ΕΘΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ) 5 ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ**** ΑΠΌ: ΠΡΟΣ: ΠΟΛΕΩΣ ΑΓ. 1 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 3 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ 4 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΑ 10

5 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑ Α (ΕΘΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ) * ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ (ΚΑΣΤΕΛΙ - 1 ΚΙΣΣΑΜΟΥ) 2 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝ ΑΝΟΥ 3 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΜΟΥ 4 ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, Λ. Κων/νου Καραµανλή 99, ΤΚ 73 100, Χανιά ** ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΗΛΙΟΥ 2 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ 3 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 4 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 5 ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Μοάτσου 19, ΤΚ 74 100, Ρέθυµνο *** ΜΟΝΑ ΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΙΡΩΝ 3 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ 4 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΡΑΚΑ 5 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΙΑΝΝΟΥ 6 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 7 ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3ο χιλ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου Μοιρών, ΤΚ 71 500, Εσταυρωµένος, Ηράκλειο 8 ΠΕ Υ ΜΟΝΑ Α ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Βελισσαρίου & Αρκονήσου Τ.Κ. 71601, Ν. Αλικαρνασσός, Ηράκλειο **** ΜΟΝΑ Α ΠΕ Υ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑ ΟΥ 11