13SYMV

Σχετικά έγγραφα
14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ. «Προήθειες του δηοσίου τοέα και ρυθίσεις συναφών θεάτων», του Π

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

15SYMV

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

15SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV Σ ΥΜ Β Α Σ Η

13SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Από το πρακτικό της αριθ 1 /2014 συνεδρίασης του ιοικητικού Συβουλίου της ΠΕ ΑΜΘ.

15SYMV

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14PROC

14SYMV

14SYMV

15SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. «Παροχής υπηρεσιών συντήρησης δύο (2) UPS MGE/APC GALAXY KVA, δύο (2) UPS MGE GALAXY KVA, ενός (1) UPS APC 12,5KVA»

ΣΥΜΦΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΝ»ΤΗΣ ALFAWARE

14SYMV

14PROC

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

14SYMV

ΑΡΘΡΟ 1 ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ. Με την παρούσα σύµβαση ανατίθεται στον προµηθευτή η προµήθεια λίτρων

13PROC

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

14PROC

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14PROC

15SYMV

17SYMV

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

14SYMV Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

14SYMV

14SYMV

ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ / Τ.Α.Σ. Σύµβαση Λογιστικών Εργασιών ΣΥΜΒΑΣΗ

14SYMV

15SYMV

14SYMV

συµφωνήθηκαν, συνοµολογήθηκαν και έγιναν αµοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

16SYMV

Στη Μυτιλήνη σήµερα την 7/01/2010 µεταξύ αφενός του Ν.Π.. µε την επωνυµία

15SYMV

13SYMV

συμφωνήθηκαν, συνομολογήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

14SYMV

14SYMV

15SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ SITE (e ΤΣΜΕ Ε) ΤΟΥ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Ε..Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.

14SYMV

13PROC

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Στη Μυτιλήνη σήµερα την µεταξύ αφενός του Ν.Π.. µε την

14SYMV

14PROC

14SYMV

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.»

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του

15SYMV

16SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Υ.Δ.Α.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΕΝ

16SYMV

15SYMV

14SYMV Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ν Σ Υ Μ Β Α Σ Η Σ Σ. 18/14

16SYMV

Transcript:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Π.Ε. Κ.Τ. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΑΡ. 62/2013 Ετήσια συντήρηση του πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο της /νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Το6έα της Περιφέρειας Αττικής. Στην Αθήνα, σήερα την 28/11/2013, ηέρα Πέπτη, οι κάτωθι υπογράφοντες την παρούσα, αφενός το Ν.Π.%.%. Περιφέρεια Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα, Λ. Συγγρού 15)17, Τ.Κ 117 43, ε Α.Φ.Μ. 997875116 και %.Ο.Υ. ΚΑ Αθηνών και εκπροσωπείται νόια από τον ΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΠΑΡΟΥΤΑ, Περιφερειακό Σύβουλο, δυνάει της υπ αρ. 16562/24)1)2013 Απόφασης Περιφερειάρχη Αττικής (ΦΕΚ 223/Β/5)2)2013) και αφετέρου ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γ. ΜΑΘΙΟΥΑΚΗΣ, που εδρεύει στην οδό Κράτητος 42, Τ.Κ. 171 21, Αθήνα, τηλ. 210 7219427, φαξ 210 7240355, ε Α.Φ.Μ. 015138624 και %.Ο.Υ. Ν. Σύρνης και θα καλείται στο εξής ανάδοχος, συφώνησαν και έκαναν αποδεκτά τα ακόλουθα: Σύφωνα ε τις ε αρ. 1099/2013 και 2302/2013 αποφάσεις της Οικονοικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής και τη ε αρ. πρωτ.115332/1/11:06:2013 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης κατακυρώθηκε το αποτέλεσα του ε αρ.πρωτ.οικ.180427/18:09:2013 Πρόχειρου Επαναληπτικού Μειοδοτικού %ιαγωνισού για την ετήσια συντήρηση του πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο της %/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τοέα της Περιφέρειας Αττικής στον ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γ. ΜΑΘΙΟΥΑΚΗ. Ύστερα από τα παραπάνω, οι συβαλλόενοι ε την ιδιότητα που προαναφέρθηκε, υπογράφουν τη σύβαση αυτή ε τους ακόλουθους όρους: ΑΡΘΡΟ 1 ο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 13SYMV001747045 2013-11-28 Σύφωνα ε την παρούσα σύβαση, ο ανάδοχος αναλαβάνει τη συντήρηση του πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο της %/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τοέα της Περιφέρειας Αττικής για ένα έτος. Οι εργασίες που θα πραγατοποιούνται είναι οι παρακάτω: 1. Κούρεα του χλοοτάπητα κάθε 4 ε 7 έρες το αργότερο κατά τους θερινούς ήνες και όποτε απαιτείται κατά τους χειερινούς ήνες. 2. Κόψιο του χλοοτάπητα ε ισινέζα σε σηεία που δεν πιάνει η κουρευτική ηχανή (π.χ. φυτά, τοιχία κ.λ.π.)

3. Καθαρισός σε εβδοαδιαία βάση του κήπου από ξένα υλικά π.χ. φύλλα, σκουπίδια, πευκοβελόνες κ.λ.π. 4. Βοτάνισα του κήπου από χορτάρια ανάεσα στα φυτά για καλύτερο αερισό και για λόγους αισθητικής. 5. Συχνά σκαλίσατα των φυτών γύρω από το ριζικό σύστηα. 6. Τακτικά κλαδέατα των θάνων για να διατηρείται το σχήα κόης στο επιθυητό ύψος. 7. Ψεκασοί των φυτών ε εγκεκριένα υκητοκτόνα για υκητολογικές ασθένειες και ε εγκεκριένα εντοοκτόνα για εντοολογικούς εχθρούς, όποτε αυτό θεωρείται απαραίτητο (απαιτείται προφορική ή έγγραφη έγκριση της %/νσης Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής και οι ψεκασοί θα πραγατοποιούνται σύφωνα ε τις υποδείξεις της %/νσης). 8. Ψεκασοί του χλοοτάπητα ε κατάλληλα υκητοκτόνα, όποτε και εφόσον χρειαστεί (απαιτείται προφορική ή έγγραφη έγκριση της %/νσης Πάρκων και Αλσών και οι ψεκασοί θα πραγατοποιούνται σύφωνα ε τις υποδείξεις της %/νσης). 9. Λίπανση των φυτών και του χλοοτάπητα, όποτε και εφόσον χρειαστεί, είτε ε διαφυλλικά λιπάσατα, είτε σε κοκκώδη ορφή και σύφωνα ε τις υποδείξεις της %/νσης Πάρκων και Αλσών. 10. Ο συντηρητής είναι υπεύθυνος να ελέγχει το δίκτυο άρδευσης και να ρυθίζει την παροχή αυτού (Ο συντηρητής είναι υπεύθυνος για την καλή λειτουργία εκτός και αν πραγατοποιηθεί ζηιά από εξωγενείς και καιρικούς παράγοντες). 11. Μετά το πέρας της εβδοαδιαίας συντήρησης θα καθαρίζεται και θα πλένεται ο χώρος που πραγατοποιούνται οι εργασίες και θα παραδίδεται καθαρός. 12. Ακόα και αν δεν πορεί να πραγατοποιηθεί καία εργασία λόγω δυσενών καιρικών συνθηκών, ο συντηρητής θα πραγατοποιεί οπωσδήποτε ια επίσκεψη στον κήπο για να βλέπει εάν υπάρχει κάποιο πρόβληα. 13. Αερισός του χλοοτάπητα ία φορά ετησίως για να διατηρείται η διάρκεια ζωής του και σύφωνα ε τις υποδείξεις της %/νσης Πάρκων και Αλσών. 14. Ο συντηρητής δεν ευθύνεται για ζηιές από καιρικές συνθήκες και εξωγενείς παράγοντες στα φυτά και στον χλοοτάπητα. Είναι όως υπεύθυνος για ζηιές που πορεί να προκαλέσει ο ίδιος από λάθος επιλογές φυτοπροστασίας, κηποτεχνικών εργασιών κ.λ.π. 15. Οι επισκέψεις του συνεργείου πραγατοποιούνται ια φορά την εβδοάδα, εκτός αν δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες ή εφόσον υπάρχει κόλληα, κατόπιν συνεννοήσεως ε τη διαχείριση. Επίσης, τα φυτοφάρακα και τα λιπάσατα βαρύνουν τον συντηρητή, όπως και οι φθορές των ηχανηάτων. 16. Ο ανάδοχος είναι υπεύθυνος για την καλή συντήρηση όλων των φυτών και των δέντρων που υπάρχουν στη συγκεκριένη έκταση. 17. Ο ανάδοχος θα αντικαθιστά, σύφωνα ε τις υποδείξεις της %/νσης Πάρκων και Αλσών, τυχόν κατεστραένο φυτικό υλικό (ανθόφυτα, χλοοτάπητα κλπ) ε φυτικό υλικό του ίδιου ή αντίστοιχου φυτικού είδους ε το κατεστραένο, που θα προέρχεται από εγκεκριένα φυτώρια. 18. Όλες οι εργασίες θα πραγατοποιούνται σύφωνα ε τις προφορικές ή γραπτές υποδείξεις της %/νσης Πάρκων και Αλσών.

Υποχρεώσεις της Περιφέρειας Αττικής: Α. Ένας εκπρόσωπος της %/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Κεντρικού Τοέα θα πρέπει να παρευρίσκεται στο χώρο, όπου θα γίνεται η συντήρηση του πρασίνου από τον ανάδοχο. Β. Η αρόδια Επιτροπή Παραλαβής Υλικών, Εργασιών και Παροχής Υπηρεσιών θα βεβαιώνει ε τη σύνταξη πρακτικού τις υπηρεσίες συντήρησης του πρασίνου της εν λόγω υπηρεσίας. Κανένας από τους συβαλλόενους δεν έχει το δικαίωα να εκχωρήσει οποιαδήποτε υποχρέωση ή δικαίωα απορρέει από τη Σύβαση που θα υπογραφεί σε τρίτους, χωρίς την προηγούενη συγκατάθεση του αντισυβαλλόενου. Ειδικοί όροι: 1. Οι υπηρεσίες συντήρησης του πρασίνου θα αρχίσουν να παρέχονται αέσως ετά την υπογραφή της σύβασης και ε δεδοένη την κατάσταση του πρασίνου κατά τον χρόνο υπογραφής της σύβασης. 2. Με την έναρξη της σύβασης θα δηιουργηθεί βιβλίο συντήρησης, το οποίο θα υπογράφεται από τον υπεύθυνο γεωπόνο σε καθηερινή βάση, ενώ θα ελέγχεται και θα θεωρείται περιοδικά από τον Προϊστάενο ή εκπρόσωπο της %νσης Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής. 3. Ο ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί όλους τους Ελληνικούς Νόους τους σχετικούς ε την εργασία (Εργατική Νοοθεσία) και τις διατάξεις για αοιβές, ωράριο εργασίας, κοινωνικές παροχές, αποζηιώσεις, φόρους κλπ. 4. Η Περιφέρεια Αττικής δεν φέρει καία ευθύνη σε περίπτωση εργατικού ατυχήατος ή σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήατος σε τρίτους. 5. Ο ανάδοχος είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση κάθε είδους ζηιάς ή βλάβης που θα προκληθεί στο προσωπικό και στους χώρους της υπηρεσίας, εφόσον αυτή θα οφείλεται σε υπαιτιότητα των υπαλλήλων του. 6. Στα πλαίσια των υποχρεώσεων του αναδόχου συπεριλαβάνονται όλα τα απαραίτητα ηχανήατα και ο εξοπλισός. 7. Ο ανάδοχος θα πρέπει να ορίσει έναν εκπρόσωπο επικοινωνίας. 8. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι ανωτέρω όροι, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί για τον ανάδοχο, τα αρόδια όργανα της Περιφέρειας Αττικής πορούν να κηρύξουν τον ανάδοχο έκπτωτο. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ : ΤΙΜΗΜΑ Η παρούσα σύβαση ισχύει από την ηεροηνία υπογραφής της και για ένα έτος. Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωα διακοπής της σύβασης για οποιονδήποτε λόγο χωρίς καία αξίωση από τον ανάδοχο. Το ετήσιο τίηα που προκύπτει είναι 3.660,48συπεριλαβανοένου του Φ.Π.Α.

ΑΡΘΡΟ 3 ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΜΗΣ : ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η πληρωή του αναδόχου θα γίνεται ηνιαία από τη %ιεύθυνση Οικονοικών της Περιφέρειας Αττικής και εντός εννέα (9) ηερών από την επιστροφή του χρηατικού εντάλατος από την αρόδια Υπηρεσία %ηοσιονοικού Ελέγχου, υπό την προϋπόθεση της προηγούενης προσκόισης από τον ανάδοχο των απαιτούενων από το Νόο δικαιολογητικών. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα παρακάτω: 1. Τιολόγιο παροχής υπηρεσιών. 2. Αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενηερότητας. 3. Πρακτικό Παραλαβής από την αρόδια Επιτροπή. Τον ανάδοχο βαρύνουν οι νόιες κρατήσεις: ) Υπέρ Μ.Τ.Π.Υ 3%, ) ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ 2% επί του Μ.Τ.Π.Υ, ) ΟΓΑ χαρτοσήου 20% επί του χαρτοσήου. ) 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής %ηοσίων Συβάσεων (Ν.4013/2011)ΦΕΚ 204/Α/15)9)2011). ) Χαρτόσηο 3% επί του 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής %ηοσίων Συβάσεων. ) ΟΓΑ χαρτοσήου 20% επί του χαρτοσήου 3% επί του 0,10%. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει την Περιφέρεια Αττικής. Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑΕ 0871 του Ε.Φ. 01.072, προϋπολογισού οικονοικού έτους 2013. ΑΡΘΡΟ 4 ο ΚΥΡΣΕΙΣ Για κάθε παράβαση των όρων της σύβασης από τον ανάδοχο, η αρόδια επιτροπή επιβάλλει τις προβλεπόενες κυρώσεις από τον νόο 2286/95 και το Π.%. 118/2007. Η παρούσα σύβαση διέπεται από τις διατάξεις του Νόου 2286/95, του άρθρου 100 παράγραφος 3 του Π.%. 30/96, του Π.%.118/2007, του Ν. 3852/07)06)2010 (Πρόγραα Καλλικράτης) και από την έγγραφη προσφορά της εταιρείας. Αρόδια δικαστήρια για την σύβαση είναι αυτά των Αθηνών. Η σύβαση αυτή συντάχθηκε σε τρία (3) όοια αντίτυπα, διαβιβάστηκε στους συβαλλόενους και υπογράφτηκε και από τους δύο. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ Για την Περιφέρεια Αττικής Για τον ανάδοχο ΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γ. ΜΑΘΙΟΥΑΚΗΣ