Εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων, αεροπλάνων, σκαφών αλλά επίσης αντιπροσωπείες αυτών και ιδιώτες, είναι το πελατολόγιό μας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων, αεροπλάνων, σκαφών αλλά επίσης αντιπροσωπείες αυτών και ιδιώτες, είναι το πελατολόγιό μας."

Transcript

1 Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Όποτε έρχεστε σε επικοινωνία με την Εταιρεία μας ή χρησιμοποιείτε κάποια από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μας γνωστοποιείτε προσωπικές πληροφορίες (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα). Σκοπός αυτής της Πολιτικής Απορρήτου είναι να σας ενημερώσει (ως φυσικό πρόσωπο) σχετικά με τι Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, ποιο είναι το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει την επεξεργασία τους και πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, δηλαδή να μας ζητήσετε ενημέρωση, τη διαγραφή τους, την πιθανή επικαιροποίηση τους, κλπ. Επίσης, δείχνει τη συμμόρφωσή μας με τη νομοθεσία και ειδικότερα με τον Κανονισμό EΕ 679/2016, για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ), και το σεβασμό μας για την προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των ΔΠΧ. Ισχύει για ΔΠΧ που εσείς μας παρέχετε καθώς και για ΔΠΧ που εμείς συλλέγουμε, στο πλαίσιο άσκησης των δραστηριοτήτων μας και ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Αυτή η πολιτική Απορρήτου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας στις και αντικαθιστά κάθε προηγούμενη έκδοση. Απευθύνεται δε σε κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει ή σκοπεύει να έχει οποιοδήποτε είδος σχέσης με εμάς. 2. Ποιοι είμαστε Η εταιρία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει, υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις αυτοκίνητων, σκαφών, αεροπλάνων και λοιπών ειδικών κατασκευών. 2.1 Τι κάνουμε (υπηρεσίες, προϊόντα) Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού παρόν για δερμάτινες κυρίως επενδύσεις. Ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει από το μηδέν χρησιμοποιώντας άριστες τεχνικές σχεδίασης ή κατόπιν οδηγιών του εκάστοτε πελάτη. Επίσης αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια εξειδικευμένης παραγωγής δερμάτινων επενδύσεων από την παραγγελία μέχρι και τον ποιοτικό έλεγχο του τελικού προϊόντος. 2.2 Σε ποιους τα παρέχουμε Εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων, αεροπλάνων, σκαφών αλλά επίσης αντιπροσωπείες αυτών και ιδιώτες, είναι το πελατολόγιό μας. 2.3 Σκοπός / όραμα Έχουμε επιτύχει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ για τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ μας από Εταιρείες & ανθρώπους με υψηλή αισθητική, εκλεπτυσμένο γούστο και την επιθυμία για πολυτέλεια. Στόχος μας να

2 παραμείνουμε πρωταγωνιστές, όντας μία από τις καλύτερες εταιρίες στο είδος μας, αλλά και να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο ποιοτικά και σε όγκο παραγωγής. 2.4 Οι Αξίες μας Ακεραιότητα Η ηθική και ο επαγγελματισμός μας, διέπουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας. Ευθύνη Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των πελατών μας σαν να είναι δικές μας. Διαφορετικότητα και σεβασμός στα άτομα Πέρα από τα σύνορα και τις πολιτιστικές διαφορές, σεβόμαστε την ατομικότητα και μοιραζόμαστε τον ακρογωνιαίο λίθο όλων των ανθρώπινων σχέσεων. Τεχνική αρτιότητα Η τεχνική αρτιότητα είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η συνεχής αναζήτηση για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας δεν εξυπηρετεί μόνο την ικανοποίηση των πελατών, των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανάπτυξης του προσωπικού, είναι επίσης η καλύτερη εγγύηση για την ανεξαρτησία μας. 2.5 Επιδόσεις μας Συνεχώς επεκτεινόμενη εξαγωγική δράση. Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες Σημαντικές καινοτομίες στην γραμμή παραγωγής μας Πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα Άμεση εφαρμογή πρωτοτύπων στην παραγωγή Πρωτότυπος σχεδιασμός Άμεση επίλυση προβλημάτων 3. Τι ΔΠΧ επεξεργαζόμαστε Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) είναι κάθε πληροφορία μέσω της οποίας μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, η ταυτότητά σας ως συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο. Εμείς, υποχρεωτικά, επεξεργαζόμαστε (δηλαδή: συλλέγουμε, διαχειριζόμαστε, αποθηκεύουμε, διαγράφουμε) ΔΠΧ στο πλαίσιο άσκησης των επιχειρησιακών μας λειτουργιών και, συχνά, στο πλαίσιο της συμμόρφωσής μας με τη νομοθεσία και κανονισμούς. Εσείς (ως φυσικό πρόσωπο) δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε τα ΔΠΧ που μπορεί να σας ζητήσουμε, αλλά, στην περίπτωση άρνησής σας, είναι πιθανόν να μη μπορούμε να σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες ή να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας με συνέπεια, ταχύτητα και ποιότητα.

3 Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συνεργάζεστε μαζί μας, ή μας θέτετε ερωτήματα, μπορεί να σας ζητήσουμε σχετικές προσωπικές πληροφορίες (δηλαδή ΔΠΧ όπως: όνομα, διεύθυνση, , τηλέφωνο, ΙΒΑΝ κλπ) ανάλογα με το είδος της μεταξύ μας σχέσης. Ακόμα, είναι πιθανόν, να επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε οικειοθελώς πρόσθετα ΔΠΧ (όπως στην περίπτωση αποστολής βιογραφικού σημειώματος) ή επιπλέον πληροφορίες (όπως φορολογικά ή εμπορικά στοιχεία, στο πλαίσιο ενημέρωσή σας ή διερεύνησης συνεργασίας). 4. Πως συλλέγουμε τα ΔΠΧ που επεξεργαζόμαστε Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να είναι: ΔΠΧ που μας αποστέλλετε ή μας δίνετε εσείς (πχ κατά την επικοινωνία σας μαζί μας) ΔΠΧ που εμείς συλλέγουμε με αυτόματο τρόπο (πχ κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας) ΔΠΧ που συλλέγουμε από άλλες πηγές (πχ επαγγελματικό επιμελητήριο) Κατά κανόνα, τα ΔΠΧ που επεξεργαζόμαστε προέρχονται από την οικειοθελή γνωστοποίησή τους για κάποιον από τους παρακάτω λόγους: Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μας. Πληροφορίες που μας γνωστοποιήσατε κατά την επικοινωνία σας μαζί μας (πχ εγγραφή). Πληροφορίες που λαμβάνουμε από τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας (πχ αποστολή κάρτας εγγύησης) ή των υπηρεσιών των συνεργατών μας (πχ στοιχεία service). Εσείς έχετε ζητήσει κάποια πληροφορία ή ενημέρωση. Θελήσατε να παρευρεθείτε ή παρευρεθήκατε σε μια δική μας εκδήλωση. Έχετε εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο. Έχετε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας για πρόσληψη ή συνεργασία μαζί μας. Ως εκπρόσωπος του οργανισμού όπου εργάζεστε. Επίσης, λαμβάνουμε προσωπικές πληροφορίες έμμεσα, στα ακόλουθα σενάρια: Έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες ως μέρος μιας έρευνας. Από τους εταίρους ή συνεργαζόμενους με εμάς οργανισμούς. Ένας εργαζόμενος σε εμάς μας έδωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες από διαφημιστικά δίκτυα, πελάτες μας ή τρίτους, για να σας ενημερώσουμε για θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι διαθέσιμα στο κοινό. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, διατηρούμε αρχείο των μηνυμάτων επικοινωνίας μας ώστε να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Δεν επιτρέπουμε σε μη εξουσιοδοτημένες οντότητες, ειδικά χωρίς τη συγκατάθεσή σας, την πρόσβαση στις πληροφορίες σας. 5. Πως χρησιμοποιούμε τα ΔΠΧ Χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τις πληροφορίες που συλλέγουμε, όπως περιγράφεται παραπάνω, μόνο για συγκεκριμένο σκοπό. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα δικά σας δεδομένα όταν υπάρχει νομική βάση για την επεξεργασία τους, και με σκοπό να: επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και ολοκληρώσουμε την αποστολή της, σας παρέχουμε εξατομικευμένες και επικαιροποιημένες υπηρεσίες και/ή προϊόντα,

4 επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, επεξεργαστούμε την πληρωμή σας ή να αποτρέψουμε ή εντοπίσουμε ενδεχόμενες απάτες, ανταποκριθούμε σε παράπονα ή ερωτήματα που μας έχετε θέσει, υλοποιήσουμε το πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, αναπτύξουμε και βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα των ιστοσελίδων μας, παρέχουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες και στοχευμένη διαφήμιση. 6. Πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρειάζεται, ανάλογα με το σκοπό της επεξεργασίας τους και την παρούσα πολιτική απορρήτου. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα δικά σας ΔΠΧ για να ανταποκριθούμε στα παράπονα ή ερωτήματά σας σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και κατά συνέπεια μπορεί να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα ενώ χρησιμοποιείτε ακόμα το προϊόν ή τις υπηρεσίες μας (πχ περίοδος εγγύησης). Μπορεί επίσης να χρειαστεί να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για λογιστικούς σκοπούς (νομοθεσία σχετική με τις φορολογικές αρχές ή τις μονάδες χρηματοοικονομικής έρευνας). Εάν δεν χρειαζόμαστε πλέον ΔΠΧ τα διαγράφουμε ή τα καταστούμε ανώνυμα αφαιρώντας όλες τις λεπτομέρειες που σας αναγνωρίζουν. Εάν ζητήσαμε την άδειά σας (συγκατάθεση) για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν έχουμε άλλους νόμιμους λόγους ώστε να συνεχίσουμε αυτήν την επεξεργασία, και αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, όταν καταργήσετε την εγγραφή σας (πχ από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ ή το ενημερωτικό έντυπο), θα διατηρήσουμε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σας στείλουμε κανένα έντυπο στο μέλλον. 7. Με ποιους μοιραζόμαστε τα δικά σας ΔΠΧ Δεν γνωστοποιούμε ή μοιραζόμαστε ΔΠΧ με άλλες εταιρείες, οργανισμούς και μεμονωμένα άτομα, για σκοπό άμεσης ή έμμεσης διαφήμισης και επικοινωνίας. Γνωστοποιούμε ή μοιραζόμαστε ΔΠΧ με τρίτους στις παρακάτω περιπτώσεις: Με δική σας συναίνεση : Μοιραζόμαστε ΔΠΧ με εταιρείες, οργανισμούς και μεμονωμένα άτομα όταν έχουμε τη ρητή συναίνεσή σας. Για εξωτερική επεξεργασία : Παρέχουμε ΔΠΧ σε εξωτερικούς συνεργάτες μας και σε επιχειρήσεις ή άτομα που εμπιστευόμαστε για να τα επεξεργαστούν για δική μας χρήση (πχ λογιστική ή μηχανογραφική υποστήριξη) και σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας και κατάλληλα μέτρα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας, όπως ορίζει ο Κανονισμός EΕ 679/2016. Για νόμιμους σκοπούς : Μοιραζόμαστε ΔΠΧ με αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες όταν αυτό είναι εύλογα απαραίτητο και με σκοπό τη συμμόρφωση με νόμους, κανονισμούς, κλπ. Στο πλαίσιο επιστημονικής έρευνας : Μπορεί να παρέχουμε ανωνυμοποιημένα ΔΠΧ στο πλαίσιο επιστημονικών ή στατιστικών μελετών.

5

6 8. Τα δικαιώματά σας Οι πελάτες μας, οι χρήστες των υπηρεσιών μας και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας έχουν, στο πλαίσιο του Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, τα παρακάτω δικαιώματα (που δεν θα πρέπει να είναι σε αντίθεση με τη σχετική νομοθεσία). Τα δικαιώματά σας, σχετικά με τα ΔΠΧ, είναι: Δικαίωμα στην ενημέρωση: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και των δικαιωμάτων σας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου σας παρέχει σχετικές πληροφορίες. Δικαίωμα πρόσβασης & διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Δικαίωμα στην φορητότητα: Μπορείτε να λάβετε τα ΔΠΧ τα οποία μας έχετε παράσχει, σε δομημένη, αναγνώσιμη και διαλειτουργική μορφή, και να τα διαβιβάσετε σε άλλο οργανισμό. Το δικαίωμα αυτό σας παρέχεται όταν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν παρασχεθεί βάσει της συγκατάθεσής σας ή στο πλαίσιο εκτέλεσης μιας σύμβασης. Δικαίωμα διαγραφής ΔΠΧ: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, σε ορισμένες περιπτώσεις. Η άσκηση του δικαιώματός σας μπορεί πάντα να γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της σχετικής νομοθεσίας (π.χ. δεν μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή ΔΠΧ όταν το εργατικό δίκαιο ή οι φορολογικές αρχές απαιτούν να διατηρηθούν για 7 χρόνια). Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας των ΔΠΧ: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε την επεξεργασία των ΔΠΧ, σε ορισμένες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για άμεσο μάρκετινγκ. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Ανεξάρτητη Αρχή για την Προστασία των ΔΠΧ ή σε οποιαδήποτε εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Δικαίωμα άρσης της συγκατάθεσής σας: Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασίας ΔΠΧ, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή (αν το κάνετε, δεν σημαίνει πως είναι παράνομο ότι κάναμε με την έγκυρη συναίνεσή σας μέχρι την ημερομηνία άρσης της). Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ΔΠΧ ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην 13 '' Επικοινωνήστε μαζί μας ''. Σχετικά με τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας, δείτε στην 10. Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων ( ή σε οποιαδήποτε εθνική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα σας. 9. Οι Υποχρεώσεις μας Μεταξύ των υποχρεώσεών μας συμπεριλαμβάνεται η αρχή της λογοδοσίας, όσον αφορά τις αρχές που διέπουν την επεξεργασία ΔΠΧ (νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια, περιορισμός του σκοπού της επεξεργασίας, ελαχιστοποίηση ΔΠΧ, ακρίβεια ΔΠΧ, περιορισμός περιόδου αποθήκευσης, ασφάλεια, ακεραιότητα, και εμπιστευτικότητα). Επεξεργαζόμαστε ΔΠΧ μόνο εφόσον ισχύει μια από τις παρακάτω νομιμοποιητικές προϋποθέσεις (νομική βάση). Προσδιορίζουμε τη νομική βάση, για την επεξεργασία των ΔΠΧ, ανάλογα με τον

7 σκοπό για τον οποίο έχουμε συλλέξει και χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, η νομική βάση μπορεί να είναι: ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ: το υποκείμενο των δεδομένων (εσείς) έχει συναινέσει στην επεξεργασία ΔΠΧ (πχ έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα). Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ΔΠΧ, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην 13 '' Επικοινωνήστε μαζί μας ''. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: όταν η επεξεργασία ΔΠΧ είναι απαραίτητη για την υλοποίηση σύμβασης, όπου το φυσικό πρόσωπο (εσείς) είναι συμβαλλόμενο μέρος ή για να ληφθούν μέτρα κατ' αίτησιν του φυσικού προσώπου πριν από σύναψη σύμβασης. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωσή μας με νομοθετικές απαιτήσεις (πχ εργατική ή φορολογική νομοθεσία). ΕΝΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ: η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας (εμείς) εκτός εάν υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες του φυσικού προσώπου (εσείς). Όταν είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τον πελάτη μας, να προωθήσουμε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μας και να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας. Για παράδειγμα, θα βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας όταν αναλύουμε το περιεχόμενο που έχει προβληθεί στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας, ώστε να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται. Είναι, επίσης, για το νόμιμο συμφέρον μας να διεξάγουμε αναλύσεις μάρκετινγκ για να καθορίσουμε ποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να έχουν σχέση με τα συμφέροντα των πελατών και των δυνητικών πελατών μας. Επιπλέον, υλοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να προστατεύσουμε την εταιρεία (εμάς) και τους συνεργάτες μας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αλλοίωση, παραβίαση ή καταστροφή των ΔΠΧ που έχουμε στην κατοχή μας. Συγκεκριμένα: Κρυπτογραφούμε πολλές από τις υπηρεσίες μας. Ελέγχουμε τη συλλογή στοιχείων, τις πρακτικές αποθήκευσης και επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μέτρων ασφαλείας, για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε συστήματα και διεργασίες. Η πρόσβαση στα ΔΠΧ είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη, και οι έχοντες πρόσβαση υπόκεινται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας. Στην περίπτωση που εξωτερικοί συνεργάτες (για λόγους συντήρησης ή υποστήριξης) έχουν, εν δυνάμει, πρόσβαση σε ΔΠΧ, σχετικά προσαρτήματα στις υπάρχουσες συμβάσεις συνεργασίας καλύπτουν τις απαιτήσεις του Κανονισμού. Σε όλο τον κύκλο επεξεργασίας ΔΠΧ (από τη συλλογή μέχρι την καταστροφή ΔΠΧ) λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των ΔΠΧ. Ανάλογα μέτρα απαιτούμε από τρίτα μέρη που χειρίζονται ή επεξεργάζονται ΔΠΧ. Οι υπηρεσίες, τα προϊόντα και η ιστοσελίδα μας δεν απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 ετών. Δεν επεξεργαζόμαστε, εν γνώσει μας, ΔΠΧ παιδιών ηλικίας μικρότερης των 16 ετών. Εντούτοις, η διαβίβαση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ΔΠΧ κατά το στάδιο της διαβίβασής τους, και επομένως τα παρέχετε με δική σας ευθύνη.

8 10. Πρόσβαση στις δικές σας πληροφορίες Στο πλαίσιο των δικαιωμάτων που σας παρέχονται από τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, μπορείτε να ζητήσετε ενημέρωση, διόρθωση ή περιορισμό της επεξεργασίας ή διαγραφή των δικών σας ΔΠΧ (δείτε αναλυτικά τα δικαιώματά σας στην Ενότητα 8). Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που αναφέρεται στην ενότητα ''Επικοινωνήστε μαζί μας'' (ενότητα 13) ζητώντας το έντυπο αίτησης πρόσβασης (SAR, Subject Access Request), συμπληρώνοντάς το και αποστέλλοντάς το σε εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας απαντήσουμε εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας. 11. Ενημέρωση για τα cookies Οι ιστοσελίδες μας δεν χρησιμοποιούν cookies. 12. Σύνδεσμοι με άλλους δικτυακούς τόπους Σε περίπτωση που παρέχουμε συνδέσμους σε ιστότοπους άλλων οργανισμών, αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο άλλος οργανισμός επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του άλλου ιστότοπου που επισκέπτεστε. 13. Επικοινωνήστε μαζί μας Τηλέφωνο:

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους Εισαγωγή Ο κανονισμός 679/2016 της Ε.Ε. θεσπίζει κανόνες που αφορούν την προστασία των φυσικών προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΓΕΝΙΚΑ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΓΕΝΙΚΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όποτε ένα φυσικό πρόσωπο έρχεται σε επικοινωνία με την ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. (στο εξής Εταιρεία ) ή χρησιμοποιεί κάποια από τα προϊόντα / υπηρεσίες της, γνωστοποιεί σε αυτήν προσωπικές πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Εισαγωγή Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας πληροφορήσει σχετικά την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την επίσκεψή σας

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΓΕΝΙΚΑ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΓΕΝΙΚΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όποτε ένα φυσικό πρόσωπο έρχεται σε επικοινωνία με την ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. (στο εξής Εταιρεία ) ή χρησιμοποιεί κάποια από τα προϊόντα / υπηρεσίες της, γνωστοποιεί σε αυτήν προσωπικές πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε:

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε: Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η προστασία της ασφάλειας και του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την FIBRAN, για αυτό λειτουργούμε την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Η Διατροφολόγος Διαιτολόγος Μυρτώ Μαρία Μυλωνά, το γραφείο της οποίας στο Χαϊδάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd Εισαγωγή Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων των πελατών μας, όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας παίζει καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 3 Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου 4 Πεδίο εφαρμογής 5 Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων της SGS 2 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ OFFICER

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2018 Η CORE INNOVATION (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (ΣΕΒΤ) 2018 Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην qmetric σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Πίνακας Περιεχομένων 1. ΣΚΟΠΟΣ, ΕΜΒΕΛΕΙΑ... 3 2. ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 3. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... 4 3.1. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων Πολιτική Απορρήτου Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 2 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 4. Διατήρηση Δεδομένων... 3 5. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»). Οι Υπηρεσίες παρέχονται από την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας της ADVITY IKE, που στο εξής θα αναφέρεται ως ADVITY, υπόκειται στους όρους

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος Συμμόρφωσης της Διαθερμικής με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

Φάκελος Συμμόρφωσης της Διαθερμικής με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Φάκελος Συμμόρφωσης της Διαθερμικής με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Η Διαθερμική ΑΕ εκπροσωπεί σήμερα το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου Θεωρούμε αυτονόητο ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 24 Μαΐου 2018 Η i2s SA ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί την ιστοσελίδα www.i2s.gr (η "Υπηρεσία"). Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ E.DIS.I.NET Α.Ε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ E.DIS.I.NET Α.Ε. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ E.DIS.I.NET Α.Ε. Η E.DIS.I.NET Α.Ε., εφεξής Εταιρεία, ως διακεκριμένος Φορέας παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικής προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Περιεχόμενα Περιεχόμενα Εισαγωγή... 1 Υπεύθυνος Επεξεργασίας... 1 Συλλογή και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων... 2 Γνωστοποίηση σε τρίτους... 3 Ασφάλεια... 3 Περίοδος Διατήρησης... 3 Δικαιώματα υποκειμένων... 3 Ανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ [1] Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ FRANCHISE ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που εδρεύει στην Ελλάδα, στην πόλη ΑΘΗΝΑ με διεύθυνση. ΣΤΑΔΙΟΥ 7 (ΑΦΜ 099041578 /ΔΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ) (εφεξής «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ»)

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα (εφεξής «ενημερωτικό σημείωμα») επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ H Υδρογραφική Υπηρεσία Πολεμικού Ναυτικού (ΥΥ) δεσμεύεται ότι θα προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 4 4. Διατήρηση Δεδομένων... 4 5. Δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δηλώσετε ότι έχετε διαβάσει την Δήλωση - Ειδοποίηση για την προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για το www.studios-meliton.gr, το οποίο ανήκει στο και λειτουργεί από στην επιχείρηση STUDIOS MELITON. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018.

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. 1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H PHC Franchised Restaurants Public Limited ("εμείς", "PHC" ή "Εταιρεία") σέβεται την ιδιωτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η εταιρία VITRO HELLAS Α.Ε. (VITRO HELLAS) αναλαμβάνει τη δέσμευση για την τήρηση της πολιτική προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων, όσον αφορά την επεξεργασία των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες, η Eagle χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων που αφορούν σε ταυτοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων IVC_WEB_002_IT_01 Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής 145 69 1. Δήλωση Απορρήτου Ο όμιλος BIC (ήτοι, η Société BIC και

Διαβάστε περισσότερα

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE)

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) H εταιρεία FITGATE PRIVATE COMPANY η οποία εδρεύει στο Ν. Ψυχικό Αττικής (οδός Δημοκρατίας αρ. 8- email: info@fitgate.gr) και στην οποία ανήκει ο παρών δικτυακός τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ BUREAU VERITAS ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ (Τελευταία ενημέρωση: 23 Μαΐου 2018)

ΟΜΙΛΟΣ BUREAU VERITAS ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ (Τελευταία ενημέρωση: 23 Μαΐου 2018) ΟΜΙΛΟΣ BUREAU VERITAS ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ (Τελευταία ενημέρωση: 23 Μαΐου 2018) Η Bureau Veritas (εφεξής "Bureau Veritas"," εμείς"), αναγνωρίζει τη σημασία της αποτελεσματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018 Α. Η εταιρεία «DEREBU MON. IKE» είναι αφοσιωμένη στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice)

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Η Επιχείρηση PRAGMASSI M.I.K.E. (οδός Ψαρρών, αριθ. 25Β, ΤΚ. 54642, Ελλάδα, τηλ: +302315006623, email: info@pragmassi.com)

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Επικοινωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Φόρμα Επικοινωνίας ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτει και αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των αναγνωστών / επισκεπτών / χρηστών / μελών από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ 1.1 Με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επαγγελματιών υγείας Η Astellas Pharma είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική επιχείρηση, της οποίας η τελική μητρική εταιρεία έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Διαβάθμιση Εγγράφου: Κωδικός Εγγράφου: GDPR-DOC-17 Έκδοση: 1η Ημερομηνία: 23 May 2018 Συγγραφέας: Ομάδα Υλοποίησης της Συμμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς. 2 Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς. 2 Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων στον Δήμο Καλαμαριάς 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές του δραστηριότητες, ο Δήμος Καλαμαριάς χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων, τα οποία αφορούν σε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

- Ποιες πληροφορίες μπορεί να λάβει η LGE από εσάς ή τη φορητή συσκευή τηλεφώνου σας ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας LG Service App,

- Ποιες πληροφορίες μπορεί να λάβει η LGE από εσάς ή τη φορητή συσκευή τηλεφώνου σας ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας LG Service App, Πολιτική Απορρήτου Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η LG Electronics Ελλας αποκτά πρόσβαση και χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες στο πλαίσιο της εφαρμογής LG Service

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.typet.gr (εφεξής «Ιστότοπος»). Ο Ιστότοπος έχει δημιουργηθεί από το «ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» (εφεξής «ΤΥΠΕΤ» ή «Ταμείο»),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ EL-PHARM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «El-Pharm Α.Ε»,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εφαρμογή μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Η προστασία του απορρήτου

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Πολιτική Ιδιωτικότητας Πολιτική Ιδιωτικότητας Η Pfizer Ελλάς Α.Ε. (στο εξής "Pfizer") αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν στους επισκέπτες του διαδικτυακού της τόπου. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες, η FHL Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Α.Ε. 25 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Νο 5, TK 71202 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ημερομηνία έναρξης ισχύος της παρούσας πολιτικής 17 Μαΐου 2018 Ο πρωταρχικός στόχος αυτής

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης - Πολιτική Επεξεργασίας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Για την εταιρεία ««EVEREST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχει πρωταρχική σημασία η προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Αυτή είναι η Πολιτική μας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον GDPR και τους σχετικούς ελληνικούς νόμους. Η προστασία των δεδομένων σας είναι για μας πολύτιμη και

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR )

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR ) Χρησιμοποιούμε cookies, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες, οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία σας στην χρήση της ιστοσελίδας μας και των microsites. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τα

Διαβάστε περισσότερα

GDPR (General Data Protection Regulation) Παναγιώτης Οικονόμου

GDPR (General Data Protection Regulation) Παναγιώτης Οικονόμου GDPR (General Data Protection Regulation) Παναγιώτης Οικονόμου Θα μιλήσουμε για: τον Κανονισμό & για όσα πρέπει να κάνουμε Είναι Κανονισμός που αφορά όλες τις χώρες της ΕΕ και έχει ψηφιστεί από το Ευρωκοινοβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

[Τίτλος εγγράφου] ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Β.Ι.ΜΑ. Α.Ε. Πλατεία Παγκρατίου 4, Αθήνα

[Τίτλος εγγράφου] ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Β.Ι.ΜΑ. Α.Ε. Πλατεία Παγκρατίου 4, Αθήνα 2019 [Τίτλος εγγράφου] ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β.Ι.ΜΑ. Α.Ε. Πλατεία Παγκρατίου 4, 116 34 Αθήνα Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 2 2 Ορισμοί... 2 3 Ποιος Είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Της Argo Change A.E. Σωκράτους 29 Αθήνα - 10552 T. 210 5243171 info@argochange.gr http://www.argochange.gr Πίνακας περιεχομένων 1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ... 2 2.

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Astellas, ανατρέξτε στην ενότητα «Σχετικά» στον ιστότοπό μας https://www.astellas.eu/about/about/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Astellas, ανατρέξτε στην ενότητα «Σχετικά» στον ιστότοπό μας https://www.astellas.eu/about/about/. Δήλωση Ιδιωτικότητας της Astellas για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σχετικά με αιτήματα επαγγελματιών υγείας για την υποστήριξή τους σε συνέδρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις Τελευταία ενημέρωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PHARMA BELLE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PHARMA BELLE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PHARMA BELLE Η PHARMA BELLE (εφεξής η «Εταιρεία»), συλλέγει προσωπικές πληροφορίες οι οποίες συμπεριλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα των εκάστοτε χρηστών που πλοηγούνται στον δικτυακό τόπο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PRIVACY NOTICE

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PRIVACY NOTICE Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2018 ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PRIVACY NOTICE Η OTS δεσμεύεται για τη διασφάλιση της προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγει και επεξεργάζεται για το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GLASSDRIVE και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επομένως,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 1.Συλλογή Πληροφοριών Τα προγράμματα και υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασι ας Προσωπικων Δεδομε νων

Πολιτική Προστασι ας Προσωπικων Δεδομε νων Πολιτική Προστασι ας Προσωπικων Δεδομε νων Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Παρακάτψ περιγράφετε η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ο τρόπος με τον οποίο η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... 3 2.1 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων:

Υπεύθυνος επεξεργασίας με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων: Πολιτική Απορρήτου Υπεύθυνος επεξεργασίας με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων: Ίδρυμα Λαμπράκη Αναγνωστοπούλου 5 Τ.Κ. 106 73, Αθήνα Τηλ.: +30 210 3626150 Φαξ: +30 210 3390119

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Γενικές Πληροφορίες Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρηση ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ - ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και φροντίζουμε να λαμβάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο χρόνος και ο τρόπος τήρησης των αρχείων περιγράφεται στη διδικασία Δ.550, Έλεγχος και τήρηση αρχείων και μητρώων. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Προσωπικά Δεδομένα Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκόμενων μερών. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε. Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε. Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ... 1. ΠΕΛΑΤΕΣ... 2. ΠΡOΜΗΘΕΥΤΕΣ... 3. ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ & ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡOΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ... 4. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ EVALION

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ EVALION ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ EVALION 25 MAIOY 2018 H EVALION θεωρεί ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 14-05-2018 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 851/37 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση της «Δήλωσης περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την οποία η ΕΕΤΤ, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, θα ενημερώνει τα υποκείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 24/05/2018

Διαβάστε περισσότερα