Η αντικειμενική εκτίμηση της οργανωτικής μας δουλειάς είναι ζήτημα στο οποίο χρειάζεται να ενδιατρίψει το 27ο Παγκύπριο μας Συνέδριο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η αντικειμενική εκτίμηση της οργανωτικής μας δουλειάς είναι ζήτημα στο οποίο χρειάζεται να ενδιατρίψει το 27ο Παγκύπριο μας Συνέδριο."

Transcript

1 Εισηγητική ομιλία Χρίστου Τομπάζου Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα ΠΕΟ 27ο Παγκύπριο Συνέδριο Οργανωτική πορεία Οικονομική Έκθεση Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η αντικειμενική εκτίμηση της οργανωτικής μας δουλειάς είναι ζήτημα στο οποίο χρειάζεται να ενδιατρίψει το 27ο Παγκύπριο μας Συνέδριο. Βέβαια, η οργανωτική δουλειά δεν είναι μόνο αριθμοί. Οι αριθμοί αποτυπώνουν το αποτέλεσμα. Αν περιοριστούμε μόνο σε αυτούς, αν δεν συζητήσουμε, αν δεν αναλύσουμε διαλεκτικά τις συνθήκες στην υπό ανασκόπηση περίοδο, η εκτίμηση μας θα είναι αποσπασματική και ενδεχομένως να μην αποτυπώνει με σαφήνεια την πραγματικότητα. Επομένως, η εκτίμηση της δουλειάς μας, για να είναι ολοκληρωμένη, πρέπει να λαμβάνει υπόψη το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλεστήκαμε να δράσουμε. Αυτό, περιγράφεται λεπτομερώς στην έκθεση δράσης, στο σχέδιο απόφασης που θα εγκρίνουμε αύριο αλλά και στην χθεσινή εισηγητική ομιλία του Γενικού μας Γραμματέα. Συνεπώς, δεν θα κουράσω το συνέδριο με επαναλήψεις δεδομένων που ήδη λέχθηκαν. Θα πω μόνο την γενική παραδοχή, ότι το συνέδριο μας πραγματοποιείται μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Συνθήκες που έντειναν τον φόβο και την ανασφάλεια στους εργαζόμενους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ανατροπής του συσχετισμού στο ταξικό πεδίο και ιδιαίτερα στο ξήλωμα των ρυθμισμένων εργασιακών σχέσεων. Τώρα ήρθε η ώρα του απολογισμού. Η ώρα που αντικειμενικά αναλύοντας τα αποτελέσματα που έχουμε, να εκτιμήσουμε κατά πόσο και σε πιο βαθμό οι στόχοι μας έχουν εκπληρωθεί. Η ώρα, που θα αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε στο μέλλον. Εκτιμώντας βέβαια τα οργανωτικά μας αποτελέσματα δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας η ταυτόχρονη και παράλληλα δράση που η ΠΕΟ αναπτύσσει σε πολλούς άλλους τομείς οι οποίοι αναφέρονται εκτενώς στην Έκθεση Δράσης. Προτού λοιπόν στην καθαυτό οργανωτική δράση, σε συντομία πρέπει να αναφερθούμε και στην δράση που έμμεσα ή άμεσα συνδέεται με αυτήν.

2 Για ένα ταξικό Συνδικαλιστικό κίνημα όπως είναι η ΠΕΟ, η κάθε μορφής κινητοποιήσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολυδιάστατης δράσης του. Πέραν από τις απεργίες που είναι η πιο συνήθης μορφή κινητοποίησης και αγώνα, το κίνημα μας διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δράσεις και κινητοποιήσεις για ευρύτερα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Έγιναν πολλές δραστηριότητες, κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις, πέραν των καθιερωμένων δραστηριοτήτων με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς και της 8 ης του Μάρτη. Συνεχίσαμε και αναβαθμίσαμε ουσιαστικά τις δικοινοτικές δραστηριότητες σε συνεργασία με την Dev-is και τα άλλα προοδευτικά Τ/Κυπριακά συνδικάτα. Ζωντανέψαμε την νεκρή ζώνη. Πέραν από το κοινό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς και τις εκδηλώσεις για την 1 του Σεπτέμβρη, πρωταγωνιστήσαμε στην κινητοποίηση χιλιάδων συμπατριωτών μας σε εκδηλώσεις στήριξης των συνομιλίων και της προοπτικής της λύσης. Η πλατφόρμα συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων στην οποία πρωτοστατήσαμε για την δημιουργία της, οργάνωσε πολλές, σημαντικές και μαζικές σε όγκο κινητοποιήσεις, πρωτοφανής για τα σύγχρονα δεδομένα του τόπου μας. Οι Συνταξιούχοι μας, η ΕΚΥΣΥ, πραγματοποίησαν δεκάδες κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες. Απόδειξαν στην πράξη ότι είναι μόνο απόμαχοι της δουλειάς, όχι της ζωής, του αγώνα και της διεκδίκησης. Βγήκαμε στους δρόμους για τις εκποιήσεις, για το ξεσπίτωμα των λαϊκών οικογενειών που επίκειται αν δεν αλλάξει η πολιτική που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν οι τράπεζες και τα κοράκια των τάχα επενδυτικών ταμείων. Οι Συντεχνίες έδωσαν σκληρές μάχες για υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων. Ξεχώρισε το 2013 η συγκλονιστική απεργία των Οικοδόμων που κράτησε 22 μέρες παραλύοντας ολόκληρο τον κλάδο. Στον κλάδο των ημικρατικών οργανισμών έγιναν σκληροί αγώνες για να δημιουργηθεί μέτωπο κατά των ιδιωτικοποιήσεων και για να κτιστούν οι προϋποθέσεις αποτελεσματικής αντίστασης. Αγώνες που εκ των πραγμάτων κρίνονται θετικοί και αποτελεσματικοί.

3 Αναπτύξαμε δράσεις και πήραμε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για το προσφυγικό και τους μετανάστες. Στηρίξαμε και συμμετείχαμε ενεργά σε κινητοποιήσεις που οργανώνει το Λαϊκό κίνημα όπως ενάντια στο ΝΑΤΟ, κινητοποιήσεις αλληλεγγύης προς τον Λαό της Παλαιστίνης, ενάντια στον πόλεμο, αντιιμπεριαλιστές δράσεις κλπ Η πολύμορφη δράση της ΠΕΟ μέσα από την διοργάνωση ή την ουσιαστική συμμετοχή, σε κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις όπως πχ πολιτιστικές παρεμβάσεις, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον χαρακτήρα, την φυσιογνωμία και τον ιδεολογικό της προσανατολισμό. Αξιόλογη δουλειά έγινε και από τα βοηθητικά γραφεία της Ομοσπονδίας μας. Τα γραφεία γυναικών, νεολαίας, μεταναστών, το μορφωτικό μας γραφείο και άλλα, ανάπτυξαν σημαντική δραστηριότητα για την οποία επίσης υπάρχει ανάλυση και εκτίμηση στην έκθεση δράσης. Αυτή η πολυδιάστατη δράση έγινε ταυτόχρονα και παράλληλά με την οργανωτική μας δουλειά. Οργανωτικά αποτελέσματα: Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από τα αποτελέσματα που είχαμε είναι ότι αντέξαμε στις πιέσεις, περιορίσαμε τις απώλειες και από το 2016 είμαστε σε πορεία επανάκτησης των δυνάμεων μας. Πιο συγκεκριμένα στους βασικούς τομείς του πλάνου είχαμε: 1. Στην είσπραξη των συνδρομών, συγκριτικά με το 2011 έχουμε μείωση 32.6% σε σχέση με το Η μείωση των συνδρομών δεν οφείλεται μόνο στην μείωση των μελών αλλά και στην μείωση του ποσού της συνδρομής από τα μέλη. Όπου είχαμε μειώσεις μισθών, αναλογικά μειώθηκε και το ύψος της συνδρομής. 2. Στην οργάνωση Νέων Επιχειρήσεων, στα πέντε χρόνια που ανασκοπούμε, οργανώσαμε 789. Ενώ δεν είναι ευκαταφρόνητος ο αριθμός των νέων επιχειρήσεων που οργανώσαμε λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που είχαμε, εντούτοις, είναι φανερό ότι η αδυναμία μας εντοπίζεται στο γεγονός ότι λίγες από αυτές είναι μεγάλες επιχειρήσεις. Η αύξηση στην σύνδεση και τα πολύ καλά αποτελέσματα στα νέα μέλη που είχαμε το 2016 και συνεχίζεται φέτος, συγκριτικά με το αποτέλεσμα στις νέες επιχειρήσεις, υποδηλώνει ότι βελτιώνουμε την θέση μας μέσα στις ήδη

4 οργανωμένες επιχειρήσεις. Αυτό είναι βέβαια θετικό. Αποδεικνύει ότι δεν μας γύρισε ο κόσμος την πλάτη, δεν μας άγγιξε σε μεγάλο βαθμό η απαξίωση που καλλιεργεί το σύστημα. Από την άλλη όμως από μόνο του δεν είναι αρκετό. Πρέπει να σπάσουμε τον φόβο και να προχωρήσουμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωση νέων επιχειρήσεων. Πήραμε αποφάσεις για το θέμα, το ΚΟΓ πρέπει να το παρακολουθεί και να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται. Και εδώ όμως δεν πρέπει να χαθεί το μέτρο και η ισορροπία στις προσεγγίσεις μας. Η εύκολη αλλά ψυχοφθόρα και καθόλου αποτελεσματική προσέγγιση είναι να μιλούμε για τα mall, τις υπεραγορές, τα λογιστικά γραφεία, να λέμε για τις χιλιάδες εργαζομένους που έχουν κλπ. Αυτό είναι εύκολο, μόνο που οι διαπιστώσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα φέρνει η συγκεκριμένη και στοχευμένη δουλειά. Η ρεαλιστική προσέγγιση και η ανάλυση των αντικειμενικών δεδομένων. Η εμπλοκή ολόκληρου του μηχανισμού, από τα πάνω μέχρι τα κάτω σε αυτό το καθήκον. Συνεπώς αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Συγκεκριμένα, με σωστή πληροφόρηση και με πιθανότητες επιτυχίας. Συλλογικά, αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση. 3. Εγγράψαμε αυτά τα πέντε χρόνια αρκετές χιλιάδες νέα μέλη. Όπως όμως διαπιστώνουμε και στο τομέα των νέων επιχειρήσεων, η πλειοψηφία των νέων μελών προέρχεται μέσα από τις ήδη οργανωμένες επιχειρήσεις. Αυτό είναι μεν θετικό, αλλά από μόνο του δεν θα αναπληρώσει τις απώλειες που είχαμε. Είναι για αυτό που ξανατονίζουμε την σημασία της οργάνωσης νέων επιχειρήσεων. 4. Αναφορικά με τα μέλη εφόρου, η εικόνα είναι ανάλογη με τα πιο πάνω και είναι συνυφασμένη με τα συνολικά αποτελέσματα που είχαμε. Βέβαια, διαφέρουν οι συνθήκες ανάλογα με τους κλάδους και τις επιπτώσεις που είχαν από την κρίση. Για παράδειγμα στις κατασκευές, στο μέταλλο και την βιομηχανία, η μείωση είναι μεγαλύτερη, στις υπηρεσίες είναι πολύ χαμηλή, ενώ στα ξενοδοχεία έχουμε ελαφριά αύξηση. Σε κάθε περίπτωση αυτό που αξιολογούμε θετικά είναι ότι οι απώλειες μας οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά σε απολύσεις και όχι σε άλλους λόγους. Ως αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, κατορθώσαμε να απορροφήσουμε τους κραδασμούς που δημιούργησε η κρίση, σταθεροποιήσαμε τις δυνάμεις μας και είμαστε τώρα σε ανοδική πορεία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι κάναμε ότι μπορούσαμε όλοι μας. Ότι εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για ακόμα πιο καλά αποτελέσματα. Ότι δεν είχαμε παραλήψεις.

5 Οι εργαζόμενοι, φυσιολογικά, αναμένουν από την ΠΕΟ περισσότερα γιατί ακριβώς αναγνωρίζουν ότι είναι ο γνήσιος εκφραστής των συμφερόντων τους. Ξέρουν ότι η ΠΕΟ δεν είναι οργάνωση για τους εργαζόμενους, αλλά οργάνωση των εργαζομένων. Αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στην καθημερινή μας δράση, είναι σοβαρό μειονέκτημα. Αν για παράδειγμα, οι τοπικές επιτροπές, που είναι η καρδιά και η ψυχή, δεν λειτουργούν, δεν συνεδριάζουν τακτικά, δεν εκλέγονται από γενικές συνελεύσεις, δεν συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της συνδικαλιστικής δράσης, τότε υπάρχει ουσιαστικό κενό. Οι εργαζόμενοι πρέπει να νιώθουν τα επαγγελματικά στελέχη ως δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι να είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους και να τους ενημερώνουν για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει.να συζητούν μαζί τους και να συναποφασίζουν τον χειρισμό των ζητημάτων που προκύπτουν. Αδυναμίες οι οποίες παρουσιάζονται είτε έχουν σχέση με την αποτελεσματικότητα, είτε με το περιεχόμενο και την ποιότητα των επαφών, επιβάλλεται να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά. Συνάδελφοι/σσες Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση της οργανωτικής θέσης της ΠΕΟ πρέπει να συνεχίσει να είναι το πιο σημαντικό οργανωτικό μας καθήκον την επόμενη περίοδο. Όσο πιο ισχυροί είμαστε, τόσο πιο αποτελεσματικοί είναι και οι αγώνες μας προς όφελος των εργαζομένων. Με δεδομένη την αναγνώριση από μέρους μας αυτής της αναγκαιότητας και κύρια με δεδομένη την πεποίθηση ότι μπορούμε, έχουμε την δυνατότητα, μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Χρειάζεται όμως να είμαστε ακόμα πιο αποφασιστικοί στην δράση μας. Να δούμε την οργανωτική δουλειά πέραν από τους αριθμού. Να δούμε και τις αδυναμίες μας κατάματα. Αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη. Δεν έχουμε αυταπάτες ούτε ψευδαισθήσεις ότι πέρασαν τα δύσκολα χρόνια και αυτά που έρχονται θα είναι εύκολα. Πρέπει να νικήσουμε τον φόβο και την ανασφάλεια που καλλιεργεί η εργοδοσία στις ανοργάνωτες επιχειρήσεις και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη αυτών των εργαζομένων.

6 Να αξιολογήσουμε τις δομές μας. Να δούμε διεξοδικά τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν. Φαινόμενα κόπωσης, αναβλητικότητας, κάποιες φορές και φόβου αντιμετώπισης των προβλημάτων, να τα κοιτάξουμε κατάματα και να τα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά. Η εισαγωγή καινοτομιών στην οργανωτική δουλειά, η βελτίωση των δυνατοτήτων της μηχανογράφησης που ήδη εφαρμόσαμε με το νέο μας πρόγραμμα, είναι εργαλεία που θα συμβάλουν στην επίτευξη των πιο πάνω. Η αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών επιτροπών και η ενασχόληση μας με τα γραφεία υπαίθρου είναι ζητήματα με τα οποία το νέο Γενικό Συμβούλιο θα πρέπει να ασχοληθεί. Συναδέλφισσες/φοι Έχετε ενώπιον σας τα έγγραφα που αφορούν και τα οικονομικά του κινήματος. Δεν θα αναφερθώ αναλυτικά σε αριθμούς αφού περιέχονται με σαφήνεια στα έγγραφα. Θα σταθώ μόνο στα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα έσοδα του κινήματος παρουσιάζουν μείωση. Αυτό είναι φυσιολογικό, με την έννοια ότι τα οικονομικά μας είναι άμεσα συνδεδεμένα με την οργανωτική μας κατάσταση. Η μείωση στα έσοδα ξεπερνά το 30% τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, είναι επίσης γεγονός, ότι οι αποφάσεις που συλλογικά με αυξημένο βαθμό ευθύνης και συντροφικά πήραμε, συνέβαλαν καθοριστικά στο να έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, όχι μόνο το κίνημα έμεινε όρθιο, αλλά κατορθώσαμε να μειώσουμε τα ελλείματα. Διασφαλίσαμε την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανισμών μας και κτίσαμε τις προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων μας. Δικαιούμαστε να πάρουμε ανάσα, χωρίς όμως να εφησυχάζουμε. Συνάδέλφισσες/φοι

7 Μέσα στα πλαίσια της ομιλίας μου βέβαια δεν ήταν δυνατό να καλυφθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την Οργανωτική μας δουλειά. Υπάρχουν όμως με μεγάλη ανάλυση στην Έκθεση Δράσης την οποία είμαι βέβαιος ότι μελετήσαμε. Περιλαμβάνονται και στις αποφάσεις που όλοι μαζί θα πάρουμε αύριο. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, να εργαστούμε σκληρά, στοχευμένα, με σεβασμό στις αποφάσεις που σήμερα θα πάρουμε, σε 4 χρόνια, στο επόμενο μας Συνέδριο, όταν θα κάνουμε τον απολογισμό μας να αισθανόμαστε περήφανοι, να έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να υπηρετήσουμε την υπόθεση της τάξη μας. Κλείνοντας, νοιώθω την ανάγκη να πω το εξής. Δεχτήκαμε μια αβυσσαλέα επίθεση. Αμυνθήκαμε οργανωμένα. Ασφαλώς έγιναν ίσως και λάθη. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μην είμαστε τόσο αποφασιστικοί όσο έπρεπε. Είναι λογικό να υπάρχει σε μερίδα του κόσμου μας, των μελών μας και απογοήτευση. Αυτούς όμως που πραγματικά έχουμε απογοητεύσει είναι τους ταξικούς και πολιτικούς μας αντιπάλους. Όλους όσους θεώρησαν ότι μας ξεδόντιασαν, μας έκαναν ασπόνδυλους, εξουδετέρωσαν την ικανότητα μας να διεκδικούμε, να παλεύουμε και να κερδίζουμε! Αυτούς ΝΑΙ! Σίγουρα τους απογοητεύσαμε. Εμπρός λοιπόν, να απαντήσουμε με στεντόρεια φωνή σε όλους όσους νόμισαν ότι ήρθε η ώρα να ξοφλήσουν λογαριασμούς με το κίνημα μας, ότι, λογαριάσανε λάθος. Έχουμε ένδοξο παρελθόν. Έχουμε δυναμικό παρόν. Έχουμε ελπιδοφόρο μέλλον! Ενωμένοι, συσπειρωμένοι, σαν μια γροθιά, με πλήρη συναίσθηση του ιστορικού μας ρόλου. Ζήτω το 27 ον Παγκύπριο μας Συνέδριο Ζήτω η ΠΕΟ.

Εισηγητική Ομιλία Γενικού Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην Παγκύπρια Οργανωτική Συνδιάσκεψη 4/10/2017

Εισηγητική Ομιλία Γενικού Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην Παγκύπρια Οργανωτική Συνδιάσκεψη 4/10/2017 Εισηγητική Ομιλία Γενικού Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην Παγκύπρια Οργανωτική Συνδιάσκεψη 4/10/2017 Συνάδελφε Γενικέ Γραμματέα της ΠΕΟ Συνάδελφοι άλλων Συντεχνιών της ΠΕΟ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, CYPRUS INDUSTRIAL, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, COMMERCIAL, PRESS-PRINTING ΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ AND GENERAL SERVICES ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ WORKERS TRADE UNION Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Πέμπτη 6/6 /2013, 11:00-19:00 Γραφεία ΟΓΕ, Πλ.Ατταλείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ημερομηνία Ανάρτησης: 08/12/2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εισήγηση Μανώλη Μαθιουδάκη Προέδρου ΕΣΗΕΑ στο Μικτό Συμβούλιο της 8ης Δεκεμβρίου 2003 Στην προηγούμενη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων,

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικαλιστών, εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων. Η πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, Όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την παράταξή μας. Και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε. κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να κοινό εργατικό μέτωπο ρήξηςαντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.-δντ

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

Ταξική ενότητα εργαζομένων στον Όμιλο Wind: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ταξική ενότητα εργαζομένων στον Όμιλο Wind: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ταξική ενότητα εργαζομένων στον Όμιλο : ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εργαζόμενοι στη, Και την χρονιά που μας πέρασε η Διοίκηση επιτέθηκε σε πολλά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 1 ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/03/2002 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η κοινή πανελλαδική 48ωρη απεργία όλων των εργαζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ V PRC «Συνδικαλισμός, συνδικάτα και συνδικαλιστική συμμετοχή στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης», ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αντικείμενο της παρούσας έρευνας αποτέλεσε η διερεύνηση του βαθμού συνδικαλιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Προέδρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γ. Μότσιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε.

Ομιλία Προέδρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γ. Μότσιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε. Ομιλία Προέδρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γ. Μότσιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι μέτοχοι, Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς ως εκπρόσωπος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.. Ως εκπρόσωπος του μεγαλύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας!

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Από το Γρηγόρη Καλομοίρη, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έστειλε επείγουσα (την τρίτη μέσα σε ένα μήνα) εγκύκλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 17 IOYNIOY 2006

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 17 IOYNIOY 2006 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 17 IOYNIOY 2006 Το μέτωπο της κυβέρνησης ενάντια στην εργατική τάξη (ε.τ), το λαό γενικότερα παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στο Συνέδριο ΠΕΟ. Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ. Οικ. Γραμματέα Γ. Γεωργακόπουλου

Ομιλία στο Συνέδριο ΠΕΟ. Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ. Οικ. Γραμματέα Γ. Γεωργακόπουλου Ομιλία στο Συνέδριο ΠΕΟ Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ Οικ. Γραμματέα Γ. Γεωργακόπουλου Χαιρετίζω εκ μέρους του Προέδρου και της Διοίκησης της ΓΣΕΕ το Συνέδριο της ΠΕΟ. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που εκπροσωπώ

Διαβάστε περισσότερα

14 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΞΥΛΟΥ (UITBB)

14 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΞΥΛΟΥ (UITBB) 14 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΞΥΛΟΥ (UITBB) ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΣΟΥΛΑ Από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Με βασικό σύνθημα: Απαιτούμε, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί: «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Οι Ομοσπονδίες και

Διαβάστε περισσότερα

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να συνεχίζουν να φτωχοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Τα σωματεία που υπογράφουμε αυτό το κείμενο έχουμε ξεκινήσει ήδη από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ Λευκάδα 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Στο Λευκάδα πραγματοποίησαν σήμερα την προεκλογική τους ομιλία οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Τσιαμούλος. Ανακοίνωση Υποψηφιότητας. Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα

Νίκος Τσιαμούλος. Ανακοίνωση Υποψηφιότητας. Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα Νίκος Τσιαμούλος Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, Κυρίες και Κύριοι, Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία και την

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση!

Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση! Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση! Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι στη ΝΔ, δίνουμε τη μάχη ώστε η Ελλάδα να τα καταφέρει. Κι αυτό σημαίνει: - Ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική, κόντρα στην απομόνωση που ιστορικά

Όλοι στη ΝΔ, δίνουμε τη μάχη ώστε η Ελλάδα να τα καταφέρει. Κι αυτό σημαίνει: - Ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική, κόντρα στην απομόνωση που ιστορικά Αγαπητές Φίλες, Ζούμε το τέλος μιας εποχής και μπαίνουμε σε μια νέα όπου τα πάντα γύρω μας αλλάζουν, με πρωτόγνωρους ρυθμούς. Αλλάζουν τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα. Αλλάζουν οι αντιλήψεις, οι συνήθειες,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Κεντρικό Γραφείο Εδονόπουλων

Εισαγωγή. Κεντρικό Γραφείο Εδονόπουλων 1 Εισαγωγή Το Παγκύπριο Κίνημα ΕΔΟΝοπούλων ξεκινά για ακόμα μια χρονιά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις στα Τοπικά μας Κινήματα σε όλη την Κύπρο. Στα κινήματα ΕΔΟΝοπούλων συμμετέχουν παιδιά, αγόρια και κορίτσια

Διαβάστε περισσότερα

Το ΠΑΜΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των λαών που αγωνίζονται ενάντια στον

Το ΠΑΜΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των λαών που αγωνίζονται ενάντια στον 1 Συγκέντρωση Πρωτομαγιάς 2017 Το ΠΑΜΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των λαών που αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Με συνέπεια για 20 χρόνια έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για τον συντονισμό και την κοινή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Συνάδελφοι, Νομίζω ότι η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η συγκεκριμένη έκδοση γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να καταγραφούν και να προβληθούν, έστω συνοπτικά, τα κυρίως θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα καταδεικνύει πως η επαφή, η επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13-1oς όροφος, 106 77 ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210-5230829 210-5238509 Fax: 210-3840154 210-3838419 Εmail: trenotita@gmail.com Site: www.trenotita.gr

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Προέδρου του ΣΦΕΕ κ. ιονύση Φιλιώτη στην επετειακή εκδήλωση του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε

Χαιρετισµός του Προέδρου του ΣΦΕΕ κ. ιονύση Φιλιώτη στην επετειακή εκδήλωση του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι, Εκλεκτοί προσκεκληµένοι, Είµαι ιδιαίτερα χαρούµενος που βρίσκοµαι σήµερα µαζί σας σ αυτήν την θαυµάσια επετειακή εκδήλωση του Προµηθευτικού Συνεταιρισµού Φαρµακοποιών Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 1. Δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες 10,11 και 12,13 Σεπτεμβρίου. 2. Μία πενθήμερη απεργία από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 1. Δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες 10,11 και 12,13 Σεπτεμβρίου. 2. Μία πενθήμερη απεργία από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) Διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού 136 Αθήνα Αθήνα 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ταχ. Κωδ.: 17671 Αριθμ. πρωτ.: 317 Τηλέφωνα Προέδρου:6944191513

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Κύριε Πρόεδρε, Κύριε ντα Σύµβουλε, Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Διαβάστε περισσότερα

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών.

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Κύριε πρόεδρε σας είναι γνωστό ότι η ιδρυση της σχολής βιοιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λάρισα αναβάλλεται για το μέλλον. Κατά πόσο πιστεύεται ότι αποτελεί για

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης αποκατάσταση του εφάπαξ. Επαναλειτουργία του κλάδου κύριας σύνταξής μας ΤΑΠΙΛΤ- ΙΚΑ. Συνάδελφοι,

Πλήρης αποκατάσταση του εφάπαξ. Επαναλειτουργία του κλάδου κύριας σύνταξής μας ΤΑΠΙΛΤ- ΙΚΑ. Συνάδελφοι, Ο νυν υπέρ πάντων Αγώνας μας Ξεκίνησε! Η δυναμική φωνή της Ιονικής αντήχησε ξανά στους δρόμους! Συνεχίζουμε την κινητοποίηση διαρκείας, αύριο Τρίτη και κάθε μέρα από τις 9 πμ έξω από το Κεντρικό, για την

Διαβάστε περισσότερα

χρεωκοπημένες πολιτικές τους...

χρεωκοπημένες πολιτικές τους... μπροστά στις χρεωκοπημένες πολιτικές τους... Οι φοιτητικές εκλογές φέτος διεξάγονται σε ένα ανατρεπτικό κλίμα. Τόσο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και η συντριβή του δικομματισμού, όσο και οι

Διαβάστε περισσότερα

Προωθεί τις αντιδραστικές "μεταρρυθμίσεις" στην υγεία και στην εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, νέο Λύκειο, τεχνική εκπαίδευση, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ,

Προωθεί τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στην υγεία και στην εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, νέο Λύκειο, τεχνική εκπαίδευση, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ, Πρόταση αγώνα των Παρεμβάσεων στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ (24/11/17), στο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα και τους εργαζόμενους Πρόταση αγώνα των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι απαίτηση των μεγαλεμπόρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΣΥΓΤΕ διατηρεί έντοκο λογαριασμό με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη»

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη» Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21 Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) 6936)584278 Fax: 24210)20483 e-mail: elme.mag@gmail.com Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ

Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, 9 Μαρτίου 2000 Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή για την χώρα. Η αίτηση ένταξης στην ΟΝΕ σηματοδοτεί

Διαβάστε περισσότερα

Οι περιοχές που διερευνήθηκαν συστηματικά από τα σχολεία ήσαν οι ακόλουθες: Σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών και μεταξύ μαθητών

Οι περιοχές που διερευνήθηκαν συστηματικά από τα σχολεία ήσαν οι ακόλουθες: Σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών και μεταξύ μαθητών Ανάπτυξη µεθόδων και εργαλείων έρευνας Από τα σχολεία που συµµετείχαν στην ΑΕΕ: Οργάνωσε οµάδες εργασίας το 66% Αξιοποίησε σχετική βιβλιογραφία το 66% Συγκέντρωσε δεδοµένα από: τα αρχεία του σχολείου το

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου

Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Σύνθεση... 3 Θητεία... 4 Οργάνωση... 4 Αρμοδιότητες... 4 Κοινοποίηση Αποτελεσμάτων... 8 Εξουσιοδότηση... 9 Τροποποίηση του Κανονισμού...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Αθήνα, 25 Ιουλίου 2019 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συμφωνία σταθμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 27/11/2014 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. για δυναμική διεκδίκηση των πόρων που δικαιούται η Αυτοδιοίκηση από την Πολιτεία. Με τη δημιουργία κοινού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΙΟΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! Ενωμένοι σαν μία γροθιά απαντάμε με ανυποχώρητο αγώνα στην αδιαλλαξία της τράπεζας μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

ΠΑΝΙΟΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! Ενωμένοι σαν μία γροθιά απαντάμε με ανυποχώρητο αγώνα στην αδιαλλαξία της τράπεζας μέχρι την τελική ΝΙΚΗ! ΠΑΝΙΟΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! Ενωμένοι σαν μία γροθιά απαντάμε με ανυποχώρητο αγώνα στην αδιαλλαξία της τράπεζας μέχρι την τελική ΝΙΚΗ! Π Α Ν Ι Ο Ν Ι Κ Ο Κ Α Λ Ε Σ Μ Α! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Αντικείμενο του Κανονισμού Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Εταιρείας. η σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία της Ελεγκτικής Επιτροπής,

Άρθρο 1. Αντικείμενο του Κανονισμού Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Εταιρείας. η σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία της Ελεγκτικής Επιτροπής, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο παρών Κανονισμός Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής (στο εξής ο «Κανονισμός») της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (στο εξής

Διαβάστε περισσότερα

Συντρόφισσες & σύντροφοι, Φίλες & φίλοι,

Συντρόφισσες & σύντροφοι, Φίλες & φίλοι, 1 Συντρόφισσες & σύντροφοι, Φίλες & φίλοι, Στις μέρες που απομένουν πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο πλατιά, έτσι ώστε να βγει πιο ενισχυμένο σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο παρών Κανονισμός Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής (στο εξής ο «Κανονισμός») της εταιρείας «ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην εφημερίδα Χαραυγή

Συνέντευξη στην εφημερίδα Χαραυγή Συνέντευξη στην εφημερίδα Χαραυγή Συνέντευξη του Αθανάσιου Ορφανίδη, Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, που δόθηκε στις 30 Ιουνίου 2008 στην Αθηνά Ξενοφώντος (Β Μέρος) Τα πλεονεκτήματα και τις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης 10 Φλεβάρη 2016

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης 10 Φλεβάρη 2016 Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης 10 Φλεβάρη 2016 Εισήγηση Συναδέλφισσες συνάδελφοι Το σημερινό έκτακτο ΔΣ έχει ως θέμα Α. την εκτίμηση της απεργίας στις 4 Φλεβάρη και Β. την κλιμάκωση του αγώνα μας απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΜΑ OΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΨΗΦΙΣΜΑ OΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΨΗΦΙΣΜΑ OΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Εγκρίθηκε από το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της

Διαβάστε περισσότερα

για να γίνει η ελπίδα πράξη...

για να γίνει η ελπίδα πράξη... για να γίνει η ελπίδα πράξη... Οι φετινές φοιτητικές εκλογές διεξάγονται ύστερα από την συντριβή των μνημονιακών κομμάτων στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ο λαός μας ελπίζει και αισιοδοξεί για τη δικαίωση

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής 20 Ιούλη 2017

Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής 20 Ιούλη 2017 Ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής 20 Ιούλη 2017 Συνάδελφοι συναδέλφισσες Εκ μέρους της Διοίκησης του Συνδικάτου χαιρετίζουμε όλους όσους έκαναν

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Ghassan Ghosn Γενικός Γραμματέας Διεθνούς Συνομοσπονδίας Αραβικών Συνδικάτων.

Χαιρετισμός Ghassan Ghosn Γενικός Γραμματέας Διεθνούς Συνομοσπονδίας Αραβικών Συνδικάτων. Χαιρετισμός Ghassan Ghosn Γενικός Γραμματέας Διεθνούς Συνομοσπονδίας Αραβικών Συνδικάτων. Κατ αρχήν θα ήθελα να σας χαιρετίσω από τα βάθη της καρδιάς μου και εκ μέρους των 100 εκατομμυρίων Αράβων εργαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΟΥΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2002 και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζω και φέτος στην εκδήλωση μας που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας.

Σας καλωσορίζω και φέτος στην εκδήλωση μας που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας. Άνοιγμα Μαρίνας Κούκου Εκδήλωση 10 Μαρτίου 2014 ΠΕΟ Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Σας καλωσορίζω και φέτος στην εκδήλωση μας που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι σύνεδροι

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι σύνεδροι Ομιλία Πάμπη Κυρίτση Γενικού Γραμματέα ΠΕΟ Στο Συνέδριο της Συντεχνίας Οικοδόμων Ξυλουργών, Μεταλλωρύχων και Γενικών Εργατών Κύπρου ΠΕΟ Λευκωσία, 14 Μαΐου 2016 Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Επιτελική Σύνοψη. Χρόνια Κινητή Τηλεφωνία στην Ελλάδα

Επιτελική Σύνοψη. Χρόνια Κινητή Τηλεφωνία στην Ελλάδα Επιτελική Σύνοψη 20 Χρόνια Κινητή Τηλεφωνία στην Ελλάδα ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), με αφορμή τη συμπλήρωση των είκοσι χρόνων τoυ Κλάδου στην Ελλάδα, πραγματοποίησε έρευνα κοινής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (ΚΕΑΤ)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (ΚΕΑΤ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (ΚΕΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο παρών Κανονισμός Λειτουργίας των Επιτροπών της ΚΕΑΤ, δημιουργήθηκε ώστε να διαμορφωθεί ένα ομοιογενές

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια ειναι η κατάσταση

1. Ποια ειναι η κατάσταση 1. Ποια ειναι η κατάσταση Οι 2300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ που παραμένουν παρά τη χθεσινή εξέλιξη απλήρωτοι για 2 μήνες με το ύψος των απλήρωτων δεδουλευμένων να ξεπερνάει τα 6εκ. δικαίως βρίσκονται σε κινητοποιήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 29.05.2015 Ερωτήματα που μας απασχολούν Τι κάνουμε όταν αμφιβάλλουμε για το αν θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

C A R E E R H O G A N D E V E L O P ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ. Έκθεση για: Jane Doe ID: HB290576

C A R E E R H O G A N D E V E L O P ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ. Έκθεση για: Jane Doe ID: HB290576 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Έκθεση για: Jane Doe ID: HB290576 Ημερομηνία: 07 Μαρτίου, 2013 2 0

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές,

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 1, ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 2 ος όρ. Tηλ. 210.3827.122-210.3827.181 FAX. 210.3827.496 http://syndikatooikodomonathinas.gr/

Διαβάστε περισσότερα

MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS

MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS COUNCIL MEETINGS Education, Youth, Culture and Sport Council (EYCS) 26.11.2012-27.11.2012 Location: Council of the European Union (Justus Lipsius building), Brussels MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS

Διαβάστε περισσότερα

των μεταναστών Διοικείται από 23μελές Προεδρείο και 11μελή Γραμματεία.

των μεταναστών Διοικείται από 23μελές Προεδρείο και 11μελή Γραμματεία. Η (ΕΕΔΔΑ) είναι μια ελληνική μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, κοινωφελής οργάνωση που ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 1981 με στόχο την αλληλεγγύη με τα κινήματα των λαών της Ασίας, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος μας το εκπαιδευτικό σύστημα να αποκτήσει νέα δυναμική και να συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας.

Στόχος μας το εκπαιδευτικό σύστημα να αποκτήσει νέα δυναμική και να συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας. Ομιλία Παναγιώτας Δριτσέλη στο σχέδιο νόμου Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση,τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις. Ολομέλεια Βουλής 30.8.2016 Στόχος μας το εκπαιδευτικό σύστημα να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 1 ΚΑΙ 2/2/18. Στα τρία χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βιώσαμε όλοι οι εργαζόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 12/9/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 12/9/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 12/9/2017 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Άρθρο 1 Ο Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου (εφεξής ο «Κανονισμός») της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Το Χαλάνδρι του μέλλοντος

Το Χαλάνδρι του μέλλοντος Το Χαλάνδρι του μέλλοντος Επιμένοντας πως η καθημερινότητα στις γειτονιές του Χαλανδρίου οφείλει να καθορίζει τον χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών, ο Νίκος Παχύλας, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών

Διαβάστε περισσότερα

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) Διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού 136 Αθήνα Αθήνα 15 Οκτωβρίου 2011 Ταχ. Κωδ.: 17671 Αριθμ. πρωτ.: 181 Τηλέφωνα Προέδρου:6944191513

Διαβάστε περισσότερα

Αν προσπαθήσουμε να κατανείμουμε τις ευθύνες,

Αν προσπαθήσουμε να κατανείμουμε τις ευθύνες, Ήρθε η ώρα των αγωνιστικών διεκδικητικών κινητοποιήσεων για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης από τα χέρια των «γνωστών επενδυτών» του ασφαλιστικού μας κεφαλαίου!

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Κοινωνική Έρευνα Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: alco ΜΕΛΟΣ ΣΕΔΕΑ - ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Ε.Σ.Ρ. 12 ΕΝΤΟΛΕΑΣ: ΤΥΠΟΣ: ΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: ΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ: ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2002

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2002 Ημερομηνία Ανάρτησης: 06/03/2002 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΡ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2002 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η 24ωρη προειδοποιητική απεργία όλων των εργαζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

1. Μοντέλα συνδικαλιστικής οργάνωσης των στελεχών στην Ευρώπη.

1. Μοντέλα συνδικαλιστικής οργάνωσης των στελεχών στην Ευρώπη. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΣΤΕΛΕΧΗ & ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ 1. Μοντέλα συνδικαλιστικής οργάνωσης των στελεχών στην Ευρώπη. Στο προηγούμενο κεφάλαιο διαπιστώσαμε πόσο σημαντικός, αν όχι κομβικός παρουσιάζεται ο ρόλος των στελεχών,

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνείδηση όλων μας μένει η πρωτομαγιά των εργατών στο Σικάγο, το1886, που τρία χρόνια αργότερα, το 1889, καθιερώθηκε ως διεθνής εργατική γιορτή.

Στη συνείδηση όλων μας μένει η πρωτομαγιά των εργατών στο Σικάγο, το1886, που τρία χρόνια αργότερα, το 1889, καθιερώθηκε ως διεθνής εργατική γιορτή. Πρωτομαγιά: Από γιορτή εργατών, εορτή τελετών Η βιομηχανική επανάσταση δεν άλλαξε μόνον τον τρόπο παραγωγής και διάθεσης των αγαθών αλλά και δημιούργησε εργασιακές σχέσεις, που έρχονται σε αντίθεση με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ενότητα κι αγώνας! Υπάλληλοι, εργάτες, λαϊκά στρώματα όλοι μαζί! Μπορούμε να σταματήσουμε τα νέα μέτρα της σφαγής! Έχουμε τη

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Α. Τσακίρη. Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Α. Τσακίρη. Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Α. Τσακίρη ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «Η φοροδοτική δυνατότητα των ξενοδοχείων και δυνατότητα αξιοποίησης της οικονομίας του διαμοιρασμού για την φορολογική εξομάλυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ. ΣΤΟ 16 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ. ΣΤΟ 16 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ. ΣΤΟ 16 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΑΘΗΝΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ) Η πρόταση του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. προς τη Γ.Σ. για τη διαγραφή της Ε.Λ.Μ.Ε. Πρότυπων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ196-198 Αθήνα, 16/12/2016 114 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-6440873 Αρ. Πρωτ. 415 FAX. 210-6454223 SITE: www.poseypexode.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ 21 MAΪΟΥ 2010 Ο ΣΥΕΤΕ, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της ΕΤΕ προσδοκούν σε ταχύτερες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ι. Σκοπός Κύρια αποστολή της Επιτροπής Ελέγχου είναι η παροχή υποστήριξης στο Διοικητικό Συμβούλιο, για την εκπλήρωση της εποπτικής του ευθύνης έναντι των μετόχων,

Διαβάστε περισσότερα

Εργάζομαι αισθάνομαι... πετυχαίνω!!!!!

Εργάζομαι αισθάνομαι... πετυχαίνω!!!!! Εργάζομαι αισθάνομαι... πετυχαίνω!!!!! Η παραδοχή ενός πρώην νοσηλευτή της ΜΤΝ Κλεισαρχάκη Σοφία Κοινωνική Λειτουργός Εργάζομαι. Ως επαγγελματίας και είμαι Ηθικά ευαίσθητος στην ευπάθεια του ασθενούς Βιώνω

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΠΕ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΠΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΠΕ 1. Είμαστε υπερήφανοι για τους προηγούμενους έξι μήνες. Υπηρετήσαμε με αυταπάρνηση την εντολή του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Δ.Α.Κ.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Επιστημόνων Γεωτεχνικών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας της 10 ης Απριλίου 2011 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Αγαπητοί συνάδελφοι, Στις

Διαβάστε περισσότερα