Περίοδοι κυκλοφορίας Το περιοδικό κυκλοφορεί τρεις φορές το χρόνο, όσες είναι και οι κυνηγετικές περίοδοι.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περίοδοι κυκλοφορίας Το περιοδικό κυκλοφορεί τρεις φορές το χρόνο, όσες είναι και οι κυνηγετικές περίοδοι."

Transcript

1 Media Kit 2018

2 Το Περιοδικό για τοn σύγχρονο κυνηγό και σκοπευτή Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά, το περιοδικό Hunt and Shoot κατάφερε να υλοποιήσει όλους τους αρχικούς του στόχους. Εδραιώθηκε στην αγορά ως το πλέον εξειδικευμένο κυνηγετικό και σκοπευτικό περιοδικό στην Κύπρο με το μεγαλύτερο μερίδιο αναγνωστών. Συμβάλλει πρακτικά στην καλλιέργεια κυνηγετικής παιδείας και συνείδησης και λειτουργεί ως ένα χρήσιμο εργαλείο για μια υγιή επικοινωνία μεταξύ όλων των κυνηγετικών και σκοπευτικών ομάδων. Έχει προσελκύσει με την ποιοτική του ύλη, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μεγάλη μερίδα από νεαρούς κυνηγούς αλλά και συνειδητοποιημένα και σωστά άτομα ως αναγνώστες. Μέσα από δύσκολα οικονομικά χρόνια καταφέραμε να διατηρήσουμε την ποιότητα δουλειάς μας σε υψηλά επίπεδα με πλούσια θεματολογία, αυθεντικές κυπριακές παραγωγές και κοινωνική συνεισφορά. Το όνομά μας έχει συνδεθεί με την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη σοβαρή δουλειά και αυτό αποδεικνύεται από την προτίμηση δεκάδων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι επιλέγουν το δικό μας περιοδικό για προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους παρά τις εξευτελιστικά χαμηλές τιμές του ανταγωνισμού. Αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας, σας προσφέρουμε ειδικές διαφημιστικές λύσεις για να μπορέσετε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, όπως πραγματικά τους αξίζει, χωρίς δυσβάσταχτο κόστος. Ο σωστός τρόπος προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών σας Πρώτο σε κυκλοφορία Κυπριακό περιοδικό Μέση αναγνωσιμότητα το χρόνο Με σύνταξη και εκτύπωση από επαγγελματίες του κλάδου Κατευθείαν στα χέρια της άμεσης καταναλωτικής ομάδας που σας ενδιαφέρει Με μοναδικές αυθεντικές δικές μας παραγωγές DVD Υποστηριζόμενο από την ηλεκτρονική μας σελίδα και ομάδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook: Hunt and Shoot) Διατίθεται και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας Περίοδοι κυκλοφορίας Το περιοδικό κυκλοφορεί τρεις φορές το χρόνο, όσες είναι και οι κυνηγετικές περίοδοι. Αύγουστος. Αρχή κάθε χρόνου κάνουμε με το τεύχος Αυγούστου πριν από το καλοκαιρινό κυνήγι. Σε αυτό το τεύχος υπάρχει DVD δικής μας παραγωγής και ένθετος επίσημος χάρτης κυνηγιού Φάσσας. Οι φανατικοί κυνηγοί προτιμούν αυτό το τεύχος για να προγραμματίσουν όλες τους τις αγορές για τη νέα κυνηγετική σεζόν. Οκτώβριος. Το τεύχος του ενδημικού θηράματος. Πλούσιο σε θεματολογία είναι το περιοδικό που αγαπάνε οι περισσότεροι μας ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΤΕΥΧΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 ΤΙΜΗ 6.00 ISSN αναγνώστες. Είναι τα τελευταία νέα και η τελευταία έγκυρη ενημέρωση πριν από την έναρξη του ενδημικού κυνηγιού. Κυκλοφορεί μαζί με DVD δικής μας παραγωγής, καθώς επίσης ένθετο χάρτη για το κυνήγι Λαγού Τσίχλας. Δεκέμβριος. Το περιοδικό που σηματοδοτεί την έναρξη του κυνηγιού της τσίχλας. Αναφέρεται σε όλα τα νέα για το αποδημητικό θήραμα, καθώς επίσης παρέχει και πλήρη ανασκόπηση για όλα τα σκοπευτικά θέματα της χρονιάς που μας πέρασε.

3 H N ο 1 κυνηγετική και σκοπευτική ιστοσελίδα στην Κύπρο Η ιστοσελίδα του περιοδικού Hunt & Shoot, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με ένα πολύ ενεργό φόρουμ που αγγίζει τις μοναδικές επισκέψεις σε ένα μήνα ενεργά Με περισσότερα από μέλη. Αναβαθμισμένη για να μπορούν οι αναγνώστες να διαβάζουν το περιοδικό και να βλέπουν τα dvd απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή ή του κινητού τους.

4 STATISTICS Circulation per issue 3,000 Subscribers 130 Readability per issue 1:2 Sales per issue 1450 Electronic sales from per issue 140 Web page statistics for 2016 Unique visitors 119,290 Cyprus 60% DVD NO18 users 80,358 Greece 35% Women: 8% Age: Other 5% Men: 92% Social Media statistics for 2016 Facebook Page 2795 Page Likes 2787 Followers 25K Reach Posts for Facebook group 5941 members Linked social Media

5 Τιμές διαφήμισης στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας Kυνηγήστε και τους διαδικτυακούς σας πιθανούς πελάτες στην πιο αναγνωρισμένη ιστοσελίδα για κυνήγι και σκοποβολή. HEAD BANNER To Head Banner βρίσκεται στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας σε όλες τις σελίδες του περιοδικού και στο φόρουμ όπου εκεί μπορεί να διαφημιστεί μόνο μία εταιρεία. Έχει διαστάσεις 700χ100 pixels. ΤΙΜΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ HEAD BANNER Τρεις μήνες 150 Έξι μήνες 250 Εννεά μήνες 350 Ένα χρόνο 450 SMALL HEAD BANNER To Small Head Banner βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας μας σε όλες τις σελίδες του περιοδικού και στο φόρουμ, όπου εκεί μπορεί να διαφημιστεί μόνο μία εταιρεία. Έχει διαστάσεις 209χ100 pixels. ΤΙΜΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SMALL HEAD BANNER Τρεις μήνες 75 Έξι μήνες 150 Εννεά μήνες 250 Ένα χρόνο 300 SIDE BANNER Τα side banner είναι έξι και βρίσκονται στο δεξί μέρος κάθε σελίδας στην ιστοσελίδα μας και στο φόρουμ Έχει διαστάσεις 200χ280 pixels. ΤΙΜΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SIDE BANNER Τρεις μήνες 90 Έξι μήνες 150 Εννεά μήνες 200 Ένα χρόνο 250 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Παρουσίαση προϊόντων στην ιστοσελίδα μας. Τώρα μπορείτε να διαφημίσετε τα προϊόντα σας διαδικτυακά και να σας τα προωθήσουμε στην ομάδα και στη σελίδα μας στο facebook με μόνο 100. Η παρουσίαση μπορεί να περιλαμβάνει κείμενο, φωτογραφίες αλλά και video. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

6 Τιμές διαφήμισης Εσώφυλλα - cover ολοσέλιδη διαφήμιση με δωρεάν ένα τρίτο και τέσσερις μικρές αγγελίες 600 Ολοσέλιδη καταχώρηση μαζί με δωρεάν ένα τρίτο της σελίδας στα Νέα της Αγοράς και τέσσερις μικρές αγγελίες 340 Διπλή σελίδα διαφήμισης (σαλόνι) μαζί με δύο τρίτα στα νέα της αγοράς δωρεάν και οκτώ μικρές αγγελίες 600 Τεχνικές προδιαγραφές Διαστάσεις Μονοσέλιδης Μακέτας: 21.5 x 28.5 cm Διαστάσεις Δισέλιδης Μακέτας: 43 x 28.5 cm. Διαστάσεις περιοδικού: 21.5 x 28.5 cm. οπισθοφυλλο ολοσελιδη εξωφυλλο εσωτερική οπισθοφυλλου σαλονι εσωτερική εξωφυλλου Μισή σελίδα 185 Ένα τρίτο της σελίδας κάθετα 110 Τρεις σελίδες παρουσίαση για προϊόν ή υπηρεσία με δωρεάν ένα τρίτο της σελίδας στα νέα της αγοράς και τέσσερις μικρές αγγελίες 850 Καταχώρηση στα Νέα της Αγοράς (1/3οριζόντια) 50 Καταχώρηση στις μικρές αγγελίες 10 Προκαθορισμένη θέση διαφήμισης επιπρόσθετη χρέωση (με σειρά προτεραιότητας) 50 Σχεδιασμός έντυπης διαφήμισης 50 Φωτογράφιση προϊόντων 40 Χορηγία κυνηγετικού χάρτη (ένθετος με κάθε περιοδικό) 500 Παρουσίαση προϊόντος/υπηρεσιών στο DVD διάρκειας μέχρι δεκαπέντε λεπτών 850 Διαφήμιση στο DVD διάρκειας Διαφημιστικό σποτ 30 στο 7sportstv.com (100 σποτ) 300/μήνα 10 λεπτά παρουσίαση στην εκπομπή 7sportstv.com, 4 φορές / μήνα σποτ και 10 λεπτά παρουσίαση (4 φορές / μήνα) 450 Με την επιλογη παρουσίασης ή διαφημισης στην εκπομπή και επιλογή διαφήμισης σε ένα από τα τεύχη του περιοδικού, -10% έκπτωση. Εξαιρούνται οι τιμές πακέτου. Για την προώθηση προιόντων στα Νέα της Αγοράς οι διαφημιζόμενοι μπορούν να αποστείλουν έτοιμη τη διαφήμιση τους σε διαστάσεις 19 x 8 cm ή να παραδίδουν κείμενο σε word document μέχρι 100 λέξεις και φωτογραφία σε jpeg. Για τις Μικρές Αγγελίες η διάσταση της φωτογραφίας είναι 5 x 5 cm. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να αποστείλουν σε ψηφιακή μορφή κείμενο μέχρι 40 λέξεις και φωτογραφία σε μορφή jpeg, 300 dpi, tiff, (CMYK). Όλες οι διαφημίσεις παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή, 300 dpi, tiff, (CMYK) ή σε αρχείο illustrator (ai) με όλες τις φωτογραφίες CMYK embedded, 0.5cm bleed και τις γραμματοσειρές curves. Οι διαφημίσεις πρέπει να παραδίδονται τουλάχιστον 20 μέρες πριν την έκδοση. Αποστέλλετε colour separation για σωστή απόδοση χρωμάτων X 28.5cm 43 Χ 28.5cm miση ενα τριτο 14 X 21.5cm 28.5 Χ 7cm 1/3 μικρεσ 19 Χ 8cm 5 Χ 5cm Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

7 Mag and Web ads Για όσες εταιρείες επιθυμούν δυναμική παρουσία στο περιοδικό αλλά και στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας, προσφέρουμε διαφημιστικά πακέτα με σημαντικές εκπτώσεις. Πακέτο Mag & Web 1 Διαφημιστείτε για ένα χρόνο στο περιοδικό μας σε τρεις εκδόσεις με ολοσέλιδη καταχώρηση και head banner στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας και επωφεληθείτε με 15%. Με αυτό τον τρόπο επωφελείστε 220,50 έκπτωση και δίνετε δυναμικά την παρουσία σας σε περιοδικό και ιστοσελίδα για ένα χρόνο. Πακέτο Mag & Web 2 Διαφημιστείτε για ένα χρόνο στο περιοδικό μας σε τρεις εκδόσεις με μισή σελίδα καταχώρηση και side banner στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας και επωφεληθείτε με 15%. Με αυτό τον τρόπο επωφελείστε 120,75 έκπτωση και δίνετε δυναμικά την παρουσία σας σε περιοδικό και ιστοσελίδα για ένα χρόνο. Σε περίπτωση που ένας πελάτης επιλέξει ένα πακέτο και δεν επιθυμεί να το συνεχίσει μέχρι την ολοκλήρωσή του, τότε γίνεται αναπροσαρμογή των τιμών που έχει ήδη πληρώσει βάσει της κανονικής τιμής χρέωσης και πληρώνει τη διαφορά που προκύπτει. Ειδικά διαφημιστικά πακέτα Double package (κόστοσ 263,5/τευχοσ) Καταχωρήστε μια ολοσέλιδη διαφήμιση στο τρέχον τεύχος με 20% έκπτωση και πάρτε ακόμη μια ολοσέλιδη καταχώρηση στο επόμενο τεύχος με 25% έκπτωση. Με τις καταχωρήσεις, θα πάρετε δωρεάν σε κάθε έκδοση ένα τρίτο της σελίδας στην ενότητα νέα της αγοράς και τέσσερις μικρές αγγελίες. Συνολική έκπτωση 153. Rocket Package (κόστοσ 255/τευχοσ) Ένας φοβερός συνδυασμός που θα εκτοξεύσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα μάτια των καταναλωτών. Κρατήστε τη σελίδα σας και για τα τρία τεύχη της κυνηγετικής χρονιάς και επωφεληθείτε με έκπτωση 25% σε κάθε τεύχος, δωρεάν σχεδιασμό της διαφήμισής σας σε κάθε τεύχος και επιπρόσθετα ένα τρίτο της σελίδας κάθετα εντελώς δωρεάν στο τεύχος Δεκεμβρίου. Συνολική έκπτωση 515. Supreme Package Έχουμε σχεδιάσει μια προσφορά που δεν θα περάσει απαρατήρητη για όσους επιθυμούν δυναμική παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων τους. Με αυτό το πακέτο παίρνετε ένα εσωτερικό εσώφυλλο, ένα τρίτο της σελίδας δωρεάν, τέσσερις μικρές αγγελίες, ένα τρίτο της σελίδας κάθετα μέσα στο περιοδικό, δωρεάν σχεδιασμό των διαφημίσεων σας και διαφήμιση 30 στο DVD του περιοδικού με μόνο 750. Συνολική έκπτωση 400. Πακέτο Midi Αυτό το πακέτο απευθύνεται σε μικρές εταιρείες που επιθυμούν με πιο οικονομικό τρόπο να δίνουν την παρουσία τους και στις τρεις εκδόσεις του περιοδικού μας. Με 165 σε κάθε έκδοση δικαιούνται μια ολοσέλιδη καταχώρηση, μισή σελίδα και ένα τρίτο κάθετα, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι σε οποιοδήποτε τεύχος επιθυμούν. Αν θέλουν, μπορούν να βάλουν και τις τρεις καταχωρήσεις σε μια έκδοση ή σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Συνολική έκπτωση 140. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

8 Εντολή καταχώρησης Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε με προσοχή τα στοιχεία και αποστείλετε σε κάποιον εκ των αντιπροσώπων μας ή στο φαξ Εταιρεία ή Εμπορική Επωνυμία... Διεύθυνση... Τηλέφωνο.Φαξ... Ηλεκτρονική διεύθυνση... Άτομο επικοινωνίας... Καταχώρηση Επιθυμώ όπως καταχωρηθεί για την εταιρεία/εμπορική επωνυμία μου... Αξίας... Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Με την υπογραφή μου πιστοποιώ ότι έλαβα γνώση και αποδέχομαι πλήρως τους όρους του περιοδικού HUNT AND SHOOT και της ιστοσελίδας της εταιρείας Dacor Advertising and Media Ltd. Υπογραφή Ημερομηνία Για περισσότερες πληροφορίες και καταχώρηση στο περιοδικό επικοινωνήστε με το Διεύθυνση: Αποστόλου Βαρνάβα 5, κατάστημα 3, 3065 Λεμεσός Κύπρος Τηλ.: , Φαξ , Website: Hunt and Shoot

Ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr

Ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr media kit 1 2 3 Η δίγλωσση ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr/en διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία από τον Αύγουστο του 2010 κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του google search με λέξη κλειδί τη

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Ε Κ Δ Ο Σ Ε Ι Σ MEDIA DATA 2018

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Ε Κ Δ Ο Σ Ε Ι Σ MEDIA DATA 2018 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Ε Κ Δ Ο Σ Ε Ι Σ MEDIA DATA 2018 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ISSN no. 1106-6598 ΚΤΙΡΙΟ / 5 ΤΕΥΧΗ / ΕΤΟΣ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ Ετήσια συνδρομή Ελλάδα / ιδιώτες 85 Ελλάδα / εταιρείες 105 Εξωτερικό 160 Τιμή τεύχους 10.00

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο αναγνωρισμένο Κυπριακό περιοδικό για σκάφη αναψυχής, ιστιοπλοΐα και Lifestyle. Δωρεάν μέσω διαδικτύου και της ιστοσελίδας μας σε δύο γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά. Cyprus First established and

Διαβάστε περισσότερα

Εκδίδεται κάθε 3 μήνες

Εκδίδεται κάθε 3 μήνες ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕΛΙΑΜΑ ΜΕΛΙΑΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Εκδίδεται κάθε 3 μήνες 23 Χ 17cm, 48 έγχρωμες σελίδες Με την έκδοση του περιοδικού αποστέλλεται ενημερωτικό email σε 150.000 έλληνες αποδέκτες,

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα.

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα. Media Kit Χειροτεχνίες, Κατασκευές & Δημιουργίες Με: Χαρτί, Ύφασμα, Felt, Νήματα, Κλωστές, Ραπτομηχανή, Πολυμερή πηλό, Κεραμεικά, Washi tapes, Χρώματα, Στάμπες & Σφραγίδες, Δέρμα, Ξύλο, Γυαλί, Ανακυκλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Youtruck Active Application MAGAZINE VAN & BUS

Youtruck Active Application MAGAZINE VAN & BUS VAN & BUS MAGAZINE το περιοδικό που φέρνει το μέλλον πιο κοντά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Το Περιοδικό Youtruck Magazine κατατάσσεται σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά μέσα προβολής των μεγάλων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

Media Kit ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Media Kit ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Media Kit ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΔΥΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ Πύργου Δυρού 34 121 34 Περιστέρι Τηλ. 210 5736513 Φαξ. 210 5736525 Email: dyros@otenet.gr Website: www.dyros.com.gr ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Tο περιοδικό που σε μεταφέρει στο μέλλον! MEDIA KIT

Tο περιοδικό που σε μεταφέρει στο μέλλον! MEDIA KIT Tο περιοδικό που σε μεταφέρει στο μέλλον! 2019 MEDIA KIT Το εξειδικευμένο περιοδικό που επιλέγει ο σύγχρονος αυτοκινητιστής για την ενημέρωσή του Το περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα by YouΤruck είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 Ο Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail MEDIA KIT 2015 Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail Το περιοδικό MARKET TODAY ξεκινά την εκδοτική του πορεία, με στόχο να φέρει πιο κοντά τον κλάδο της μικρής και της οργανωμένης λιανικής, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Ο στόχος του www.flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π:

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά "Αll Pack Hellas"

Γενικά Αll Pack Hellas Γενικά "Αll Pack Hellas" Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου MEDIA KIT 2017-2018 Το 1ο Πολυκαναλικό Μέσο Ενημέρωσης Υγείας και Ομορφιάς στην Υπηρεσία των Φαρμακοποιών και των Ασθενών τους Δωρεάν 3μηνιαίο Περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά, σε 500 επιλεγμένα φαρμακεία Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελεγχόμενη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση απευθείας στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΛΚΕ ΑΕ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΛΚΕ ΑΕ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΛΚΕ ΑΕ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Οργανισμός Λιμένος Κερκύρας Ανώνυμη Εταιρεία (ΟΛΚΕ ΑΕ) για την τουριστική περίοδο του έτους 2017 θα εκδώσει και διανείμει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Συμμετοχής - Χορηγίας

Πρόσκληση Συμμετοχής - Χορηγίας Πρόσκληση Συμμετοχής - Χορηγίας Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ), σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ως χορηγοί

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 Ο 1ος Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*.. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

www.cyprusyachtingmagazine.com

www.cyprusyachtingmagazine.com Το πρώτο αναγνωρισμένο Κυπριακό περιοδικό για σκάφη αναψυχής, ιστιοπλοΐα κα Lifestyle. Δωρεάν μέσω διαδικτύου και της ιστοσελίδας μας σε δύο γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά. Cyprus; First established and

Διαβάστε περισσότερα

OΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

OΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Στο περιοδικό IN BUSINESS, Μάιος 2014 και στο IN BUSINESSNEWS.COM, Ιούλιος Δεκέμβριος 2014 2 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ-Η ΕΤΑIΡΕΙΑ* εχει συμπεριληφθει στη φετινη ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ IN BUSINESS 700+ ΟΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος του Interiors from Greece!

Γίνε μέλος του Interiors from Greece! 2018 1 Το σημαντικότερο market place εταιριών και προϊόντων επίπλου, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης To INTERIORS FROM GREECE, είναι μια διεθνής σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα, η οποία προωθεί παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

facebook.com/redcarpet.gr

facebook.com/redcarpet.gr about To Red Carpet ήρθε για να δώσει νέα διάσταση στην τέχνη και επιστήμη της φωτογραφίας και του βίντεο. Στα μεγαλύτερα πολιτιστικά events, στη νυχτερινή σας διασκέδαση, στις κινηματογραφικές και θεατρικές

Διαβάστε περισσότερα

+ Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο

+ Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο + + Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο Η εταιρεία µας δηµιούργησε µια ολοκληρωµένη πρόταση για την παρουσία και προβολή της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Μακροπρόθεσµος στόχος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 HILTON, ΑΘΗΝΑ

3 ο ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 HILTON, ΑΘΗΝΑ 3 ο ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 HILTON, ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Για τρίτη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία διοργανώνει το 3 ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Corporate Travel Guide

Corporate Travel Guide Corporate Travel Guide Ένας οδηγός με τις εταιρείες που εξυπηρετούν τις ταξιδιωτικές ανάγκες των στελεχών επιχειρήσεων ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Στο περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 21-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 HILTON HOTEL, ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ DIGITAL ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ DIGITAL ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ DIGITAL ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Το νέο site είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πλοήγηση στον χρήστη, ώστε να βρίσκει γρήγορα και εύκολα το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει,

Διαβάστε περισσότερα

www.mysalsa.gr Online Salsa & Latin Guide Media Kit 2014-2015 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305

www.mysalsa.gr Online Salsa & Latin Guide Media Kit 2014-2015 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305 Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο κοινό μας. Πάρτυ, Event & Φεστιβάλ Salsa & Latin DJs Άρθρα Salsa Salsa Video Clips, μαθήματα & Show Salsa Καλλιτέχνες Salsa Top

Διαβάστε περισσότερα

Youtruck Active Application. κατέβασε το Youtruck Active ΔΩΡΕΑΝ!!! Δείτε τις σελίδες του περιοδικού σε ΒΙΝΤΕΟ MAGAZINE VAN & BUS

Youtruck Active Application. κατέβασε το Youtruck Active ΔΩΡΕΑΝ!!! Δείτε τις σελίδες του περιοδικού σε ΒΙΝΤΕΟ MAGAZINE VAN & BUS VAN & BUS MAGAZINE ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Το περιοδικό Youtruck Magazine είναι ένα εξειδικευμένο ποιοτικό έντυπο που καλύπτει ολόκληρο τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος και απευθύνεται σε όλους του επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Adikimenos.com. Digital Media Kit 2013. Τελικά ποιος είναι ο AΔIKHMENΟS*

Adikimenos.com. Digital Media Kit 2013. Τελικά ποιος είναι ο AΔIKHMENΟS* Digital Media Kit 2013 Τελικά ποιος είναι ο AΔIKHMENΟS* ; Adikimenos.com Το πρώτο αντι-καταθλιπτικό portal της Κύπρου! Ο Αδικημένος αρθρογραφεί, σχολιάζει και σατιρίζει όσα γίνονται γύρω μας. Αδικημένοι

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα.

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα. Media Kit Χειροτεχνίες, Κατασκευές & Δημιουργίες Με: Χαρτί, Ύφασμα, Felt, Νήματα, Κλωστές, Ραπτομηχανή, Πολυμερή πηλό, Κεραμεικά, Washi tapes, Χρώματα, Στάμπες & Σφραγίδες, Δέρμα, Ξύλο, Γυαλί, Ανακυκλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΒΑΖ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Έντυπα Site Facebook page newsletters

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΒΑΖ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Έντυπα Site Facebook page newsletters MEDIA KIT ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΒΑΖ Εργαλεία Marketing Το περιοδικό ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ αποτελεί το επίσημο όργανο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος. Με τις εξελίξεις στον κλάδο να τρέχουν διαρκώς, ο σύγχρονος επαγγελματίας

Διαβάστε περισσότερα

media kit Για μικ ρά & μεγά λα παιδιά Ένα νέο περιοδικό γεμάτο χειροτεχνίες κατασκευές και ιδέες για δημιουργικές στιγμές! Από την εκδοτική εταιρία

media kit Για μικ ρά & μεγά λα παιδιά Ένα νέο περιοδικό γεμάτο χειροτεχνίες κατασκευές και ιδέες για δημιουργικές στιγμές! Από την εκδοτική εταιρία media kit Ένα νέο περιοδικό γεμάτο χειροτεχνίες κατασκευές και ιδέες για δημιουργικές στιγμές! Για μικ ρά & μεγά λα παιδιά Από την εκδοτική εταιρία Σας καλωσορίζουμε στην περιοδική έκδοση Παίζω & Κατασκευάζω

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2012 (τιμές σε )

Τιμοκατάλογος 2012 (τιμές σε ) Τιμοκατάλογος 2012 (τιμές σε ) Διαφημιστικές Καταχωρίσεις στο Ημερήσιο Φύλλο 1. Ειδικές Θέσεις Ημερήσιο Φύλλο Α/Μ 4ΧΡ (πλ.3.5 εκ. Χ υψ.2.3 εκ.) 450,00 Γραμματόσημο αριστερής στήλης 1 ης σελίδας (πλ. 5,7

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing Services

Digital Marketing Services Digital Marketing Services ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1: Διαγωνισμός τύπου "POST" με πληρωμένη διαφήμιση στο www.facebook.com/skroutz.com.cy (με 90+ χιλιάδες ενεργούς followers). Τα δώρα του διαγωνισμού τα παρέχει η διαφημιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες,

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Το GreekArchitects.gr, αποτελεί ένα από τα κορυφαία Ελληνικά ηλεκτρονικά περιοδικά για την αρχιτεκτονική. Απαρτίζεται από 18 συντάκτες

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστική Προβολή

Διαφημιστική Προβολή Διαφημιστική Προβολή Περισσότερη παρουσία, περισσότερα αποτελέσματα, περισσότερες επαφές Προσόψεις Περιπτέρων Ε2 Ε2α Ε7α-Ε7β Ε7γ Ε7δ Ε8 Ε10 Ε12α-Ε12β-Ε12γ Ε13 Ε15 Ε15α Ε15β Ε15γ ΕΤΟΧ Λάβαρα ΕΧ ΕΧα-ΕΧγ

Διαβάστε περισσότερα

content is the king ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 2019

content is the king ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 2019 content is the king ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 2019 η διαφορά ανάμεσα σε ένα περιοδικό και σε ένα πολυσέλιδο έντυπο είναι το ουσιαστικό περιεχόμενο. δεν είμαστε όλοι ίδιοι εμπιστευθείτε την επικοινωνία και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ τεύχη ONLINE Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελλάδα + 20.

ΕΝΤΥΠΟ τεύχη ONLINE Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελλάδα + 20. ΕΝΤΥΠΟ 80.000 τεύχη 60.000 Ελλάδα + 20.000 Κύπρο ONLINE 400.000 Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Τριμηνιαία ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά σε 650 επιλεγμένα φαρμακεία και

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 3

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 3 Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 3 Α. Αρχικό Διαφημιστικό Κόστος ανά 1.000 impressions Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η Σ Ε Λ Ι Δ Α HOME.LEADER Κεντρική σελίδα (1 ο ) 728x90 12 HOME.LEADER Κεντρική σελίδα (1 ο ) 980x90

Διαβάστε περισσότερα

ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ισχύει από 01 / 01 / 2011

ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ισχύει από 01 / 01 / 2011 ΕΨΙΛΟΝ Ε ΤΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 Ισχύει από 01 / 01 / 2011 ΕΙ ΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ Ολοσέλιδη 9.000 Σαλόνι 16.500 ΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Σαλόνι Εµπροσθοφύλλου 23.500 Β Εξωφύλλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, δεξιά φωτιζόµενο από υλικό

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 33 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, δεξιά φωτιζόµενο από υλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες

Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Εισαγωγή 04 05 Μέλη του Google Partners και ιδιότητα Google Partners Εξειδικεύσεις για εταιρείες 06 Πώς να περιγράψετε το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Προληπτική Καρδιολογία Καρδιακή Ανεπάρκεια. Από το Α στο Ω 22-24 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εξωτερικοί Χώροι Προβολής ΣΥΝΕΔΡ. ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» P EΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MLS P ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΘ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκλειδώστε. την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Ξεκλειδώστε. την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! Ξεκλειδώστε την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! 2 Ph.B Pharma & Health Business virus.com.gr bitdaily.gr 1988 2003 2007 insuranceworld.gr 2009 2010 2011 2013 2013 2014

Διαβάστε περισσότερα

FREE PRESS. Media Kit

FREE PRESS. Media Kit FREE PRESS Media Kit ΠΡΟΦΙΛ Η ΝΈΑ ΕΚΔΟΤΙΚΉ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ, ΜΕ ΆΠΟΨΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΣΎΓΧΡΟΝΟ DESIGN ΚΑΙ ΜΟΝΤΈΡΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΈΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΌΛΥΤΟ ΣΎΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΉΣ ΛΙΑΝΙΚΉΣ. Φιλοδοξώντας

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, δεξιά φωτιζόµενο από υλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΗ: Τριμηναία ΚΟΙΝO-ΣΤOΧΟΣ: Ασθενείς στην αίθουσα αναμονής ιδιωτικών οδοντιατρείων & ευρύ αναγνωστικό κοινό του White tales στο issuu.

ΕΚΔΟΣΗ: Τριμηναία ΚΟΙΝO-ΣΤOΧΟΣ: Ασθενείς στην αίθουσα αναμονής ιδιωτικών οδοντιατρείων & ευρύ αναγνωστικό κοινό του White tales στο issuu. ΕΚΔΟΣΗ: Τριμηναία ΚΟΙΝO-ΣΤOΧΟΣ: Ασθενείς στην αίθουσα αναμονής ιδιωτικών οδοντιατρείων & ευρύ αναγνωστικό κοινό του White tales στο issuu.com ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αθήνα ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Το White tales είναι ένα περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

12 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE)

12 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE) 12 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE) 12-14 Σεπτεμβρίου 2019 ELECTRA PALACE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) διοργανώνει το 12ο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκλειδώστε. την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Ξεκλειδώστε. την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! Ξεκλειδώστε την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! Χ φιλοσοφία - αποδέκτες - αναγνωσιμότητα ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ Tο XPHMA είναι ένα σύγχρονο επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό,

Διαβάστε περισσότερα

Α Μ Ο Ι Β Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Α Μ Ο Ι Β Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Α Μ Ο Ι Β Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Σύμφωνα με το 3ο Θέμα του Πρακτικού υπ` αρ. 7 της 26-11-1998 του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαφημιστικής Προβολής

Οδηγός Διαφημιστικής Προβολής Οδηγός διαφήμισης στο travelplorer.gr 1 www.travelplorer.gr η πρώτη on-line κοινότητα Ελλήνων ταξιδιωτών Οδηγός Διαφημιστικής Προβολής Ασχολείστε επαγγελματικά με τον τουρισμό και τα ταξίδια και αναζητείτε

Διαβάστε περισσότερα

Interpublicitas SA. Media Pack Print

Interpublicitas SA. Media Pack Print Interpublicitas SA Media Pack Print ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ H PLEFSI είναι το περιοδικό των ανθρώπων της θάλασσας με συνεχή κυκλοφορία για περισσότερο από 25 χρόνια. Θεωρείται το πλέον ενημερωμένο και αξιόπιστο έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 33 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2016

ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2016 ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2016 visual promotion ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, από υλικό Banner Vinyl,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΕΙ: ΔΕΘ-HELEXPO, ΕΓΝΑΤΙΑΣ 154, 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ FAX: 2310 291843 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services 1 WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US 155 Minories Street, Office 137, EC3N 1AD London, UK LTD 2 Ποιοι είμαστε Η Creative αποτελείτε από μια ομάδα νέων ατόμων με φιλοδοξία και όραμα στοχεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 31 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα κοινωνικά δίκτυα του δικτύου, όπως Twitter, το Linkedln και το Facebook απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς

Τα κοινωνικά δίκτυα του δικτύου, όπως Twitter, το Linkedln και το Facebook απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς Κοινωνικά Δίκτυα ονομάζουμε τις διαδικτυακές τεχνολογικές πλατφόρμες οι οποίες επιτρέπουν τη δημοσίευση περιεχομένου και πληροφοριών, την ανάπτυξη κατ αρχήν επικοινωνιακών και στη συνέχεια κοινωνικών,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για την Επιστημονική Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), με

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η Σ Ε Λ Ι Δ Α

Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η Σ Ε Λ Ι Δ Α ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 Α. Διαφημιστικό κόστος ανά 1.000 impressions Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η Σ Ε Λ Ι Δ Α Κωδικός Σελίδα Διάσταση banner CPM HOME.728.1 728x90 12 ΗΟΜΕ.300.1 (1 ο ) 300x250 14 HOME.468.1 (1 ο ) 468x60

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι,

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι, Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι, Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 05 07 Δεκεμβρίου 2019, στο Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι H Επιστημονική Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Φυτοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ 15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ 26 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Εκ μέρους του Προέδρου και της Οργανωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 31 Δεκεμβρίου 2016 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. 3 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. 3 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 3 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 17-19 Μαΐου 2018 ATHENS HILTON HOTEL 3 RD INTERNATIONAL CONGRESS ON CARDIOVASCULAR IMAGING IN CLINICAL PRACTICE Το «3

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διημερίδα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2019»

16 η Διημερίδα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2019» 16 η Διημερίδα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2019» 15 16 Φεβρουαρίου 2019 Αμφιθέατρο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», Αθήνα ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Α Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», στο πλαίσιο του

Διαβάστε περισσότερα

«Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2018»

«Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2018» 15 η Διημερίδα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2018» 16 17 Μαρτίου 2018 Αμφιθέατρο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», Αθήνα ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Α Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», στο πλαίσιο του ετήσιου

Διαβάστε περισσότερα

«Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2017»

«Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2017» 14 η Διημερίδα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2017» 3-4 Μαρτίου 2017 Αμφιθέατρο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», Αθήνα ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Α Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», στο πλαίσιο του ετήσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ROLL UP/ ΑΡΑΧΝΗΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ.. Οι εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν με τη δυνατότητα τοποθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα Α Β Γ : 30 Απριλίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE)

11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE) 11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE) 13-15 Σεπτεμβρίου 2018 ELECTRA PALACE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Καρδιολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (ΚΕΒΕ) διοργανώνει το 11ο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com GlobalEstate24.com www.globalestate24.com Australia Brazil Bulgaria Canada Croatia Cyprus France Greece Hungary India Italy Philippines Portugal Russia Spain U.K. U.S.A. Rest of the world Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ & ΑΦΙΣΑ

ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ & ΑΦΙΣΑ ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ & ΑΦΙΣΑ Τι είναι? Όταν αναφερόμαστε σε έντυπες καταχωρήσεις, εννοούμε οποιαδήποτε διαφημιστική καταχώρηση πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο σε εφημερίδες και περιοδικά. Οι βασικές αρχές

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες Θεσσαλονίκη, Πανεπιστήµιο Μακεδονίας 24-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ιοργανωτές: Εκδόσεις Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) 1 ΤΟΠΟΣ Ξενοδοχείο Grand Serai Δωδώνης 33, 45332, Ιωάννινα, Ελλάδα Τηλ.: +30 26510 90550 Φαξ: +30

Διαβάστε περισσότερα