ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"

Transcript

1 EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ

2 Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία

3 Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Μakedonia Palace. Μέλημα του γραφείου μας είναι, θέτοντας σε εφαρμογή την πολύχρονη εμπειρία μας από τη διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων, να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του Συνεδρίου μέσα από την ποιοτική διοργάνωσή του. Το ξενοδοχείο Macedonia Palace, πληρεί τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη Έκθεση, δίνοντας σας τη δυνατότητα για αποτελεσματική προβολή της εταιρείας σας. Στις επόμενες σελίδες σας παραθέτουμε αναλυτικά τους τρόπους συμμετοχής σας στην Έκθεση και το πακέτο χορηγιών του Συνεδρίου. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία αλλά και για να συζητήσουμε και τις δικές σας πιθανές προτάσεις. Γιώργος Λασηθιωτάκης Sales Director - ERA Ltd 3

4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων συμμετοχής που αναφέρονται παρακάτω καθώς και των όρων πληρωμής και ακυρώσεων. Σε συνέχεια της διαδικασίας θα λάβετε προσφορά από το γραφείο μας την οποία πρέπει να μας επιστρέψετε υπογεγραμμένη και σφραγισμένη. Κράτηση περιπτέρου Χορηγίες Όλες οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο με οποιοδήποτε τρόπο (χορηγία, stand) θα αναφέρονται στο website & στο τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου ως χορηγοί. Για την επιλογή περιπτέρου, παρακαλούμε υποδείξτε 3 επιλογές με σειρά προτεραιότητας. Για την επιλογή χορηγίας παρακαλούμε συμπληρώστε στον ανάλογο πίνακα. Στη συνέχεια της διαδικασίας θα λάβετε την προσφορά του γραφείου μας η οποία μετά την αποστολή της (υπογεγραμμένη και σφραγισμένη), θέτει σε ισχύ τη συμμετοχή σας δηλώνοντας παράλληλα και την πλήρη αποδοχή των όρων πληρωμής και ακυρώσεων. Η ERA διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση πλήρους κάλυψης των τετραγωνικών της έκθεσης, να προσθέσει επιπλέον τετραγωνικά χωρίς αυτό να επηρεάζει τα ήδη υπάρχοντα περίπτερα. Ακυρώσεις Κάθε ακύρωση συμμετοχής πρέπει να γνωστοποιείται μόνο εγγράφως στην ΕRA Ltd. Η συμμετοχή των εταιρειών μπορεί να ακυρωθεί έως τις 20 Φεβρουαρίου 2015 χωρίς καμία επιβάρυνση. Για ακύρωση της συμμετοχής από τις 21 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι τις 28 Απριλίου 2015 θα παρακρατείται το 50% του ποσού ενοικίασης ή χορηγίας. Πέραν της 29 ης Απριλίου, καμία ακύρωση δεν θα γίνεται δεκτή και η πληρωμή της χορηγίας ή του περιπτέρου είναι υποχρεωτική. Επιστροφές χρημάτων από ακυρώσεις θα γίνουν μετά το τέλος του Συνεδρίου και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι ακύρωσης. Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές των χορηγιών και των περιπτέρων δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%. Πληροφορίες ERA Ltd Ασκληπιού 17, ΑΘΗΝΑ, Tηλ.: , Fax: info@era.gr, Web site: (κος Γιώργος Λασηθιωτάκης κα Έφη Στάμενα)

5 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δορυφορικό Συμπόσιο Στη χορηγία περιλαμβάνονται: ειδική πρόσκληση με το λογότυπο της εταιρείας που θα διανεμηθεί σε όλους τους Συνέδρους, ειδική αναφορά της εταιρείας στα έντυπα του Συνεδρίου, οπτικοακουστικός εξοπλισμός της αίθουσας. Ο χώρος, ο τόπος και η ώρα του Δορυφορικού Συμποσίου θα καθοριστεί σε συνεννόηση με την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου. Παράλληλα με το δορυφορικό συμπόσιο δεν θα διεξάγεται άλλη επιστημονική εκδήλωση.(χωρίς μετάφραση) Συνολική διάρκεια δορυφορικού συμποσίου 90 λεπτά. Δορυφορική Διάλεξη Θα ενταχθούν στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου (υπάρχει ενδεχόμενο παράλληλα με τη δορυφορική διάλεξη να διεξάγονται κι άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις)- (χωρίς μετάφραση). Τα έξοδα των προσκεκλημένων ομιλητών δεν συμπεριλαμβάνονται στο ποσό της χορηγίας. Συνολική διάρκεια δορυφορικής διάλεξης 30 λεπτά. Φροντιστήρια (Workshops) Στη χορηγία περιλαμβάνονται: παραχώρηση αίθουσας και οπτικοακουστικός εξοπλισμός (χωρίς μετάφραση). Κατά τη διάρκεια του κλινικού φροντιστηρίου, θα διεξάγονται παράλληλες επιστημονικές εκδηλώσεις του συνεδρίου. Συνολική διάρκεια κλινικού φροντιστηρίου 60 λεπτά, αριθμός συμμετεχόντων μέχρι 50 άτομα. Για την έγκαιρη κατάρτιση του επιστημονικού προγράμματος η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις επιστημονικές εκδηλώσεις εταιρειών θα πρέπει να γίνει έως τις 31 Ιανουαρίου 2015 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Cocktail Eναρκτήριας Τελετής Για την εταιρεία που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα εκτυπωθεί πρόσκληση με το λογότυπο της, η οποία θα παραδίδεται σε όλους τους Συνέδρους, καθώς και ειδικό banner στην είσοδο της εκδήλωσης. Cocktail Λήξης Συνεδρίου Για την εταιρεία που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα εκτυπωθεί πρόσκληση με το λογότυπο της, η οποία θα παραδίδεται σε όλους τους Συνέδρους, καθώς και ειδικό banner στην είσοδο της εκδήλωσης.

6 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ Διαλείμματα Καφέ Εκτύπωση κουπονιών παραλαβής καφέ με το λογότυπο της εταιρείας, τα οποία παραδίδονται με την εγγραφή. Διπλώματα Συμμετοχής Αποκλειστική Καταχώρηση- Λογότυπο εταιρείας στο Δίπλωμα συμμετοχής. Διαφημιστικό Ένθετο στη Συνεδριακή Τσάντα Εταιρικά banner Banner (2 X 3 μ.) της χορηγού εταιρείας θα τοποθετηθεί στο χώρο της εμπορικής έκθεσης. Η κατασκευή του banner επιβαρύνει τη χορηγό εταιρεία.

7 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ - ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Οπισθόφυλλο προκαταρκτικού προγράμματος Οπισθόφυλλο τελικού προγράμματος Οπισθόφυλλο περιλήψεων Συνοπτικό πρόγραμμα Αποκλειστικότητα εντύπου με λογότυπο στο οπισθόφυλλο Αφίσα Χωρίς αποκλειστικότητα με λογότυπο εταιρείας Πακέτο Καταχωρήσεων Εσωτερική καταχώρηση σε Προκαταρκτικό, Τελικό, Περιλήψεις Εσωτερικά Εξώφυλλα στα Προγράμματα Προκαταρκτικό ή Τελικό ή Περιλήψεις Εσωτερική Καταχώρηση στα προγράμματα Προκαταρκτικό ή Τελικό ή Περιλήψεις ΕΚΘΕΣΗ Ο Εκθεσιακός χώρος διατίθεται χωρίς κατασκευή. Θα υπάρχουν καρέκλες και τραπέζια εφόσον ζητηθούν. Οι εταιρείες θα ενημερωθούν εγκαίρως για τις ημερομηνίες και τις ώρες διάθεσης των εκθεσιακών χώρων. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να κάνει χρήση των χώρων πριν και μετά από τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Κάθε εταιρεία δικαιούται 500W δωρεάν κατανάλωση ρεύματος για κάθε 6τμ. Για κάθε 500W επιπλέον κατανάλωση ρεύματος η χρέωση είναι 50. Για τριφασικό ρεύμα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας. Τα περίπτερα θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας μετά την αποστολή του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος. Η τιμή για κάθε τετραγωνικό μέτρο χωρίς κατασκευή είναι 550. Επιπλέον χρέωση για κατασκευή ανά τετραγωνικό μέτρο 50.

8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ Ειδικευμένοι 200 Ειδικευόμενοι 150 Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει: παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, είσοδο στον εκθεσιακό χώρο, παραλαβή τσάντας και όλου του έντυπου συνεδριακού υλικού, βεβαίωση συμμετοχής, καφέ στα διαλείμματα, συμμετοχή στην εναρκτήρια τελετή, δεξίωση υποδοχής και στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Νοσηλευτές 70 Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει: παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, είσοδο στον εκθεσιακό χώρο, παραλαβή τσάντας και όλου του έντυπου συνεδριακού υλικού, βεβαίωση συμμετοχής, καφέ στα διαλείμματα, συμμετοχή στην εναρκτήρια τελετή και δεξίωση υποδοχής. Φοιτητές 20 Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει: παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, είσοδο στον εκθεσιακό χώρο, πρόγραμμα και βεβαίωση συμμετοχής. Κατά την τιμολόγηση το παραπάνω κόστος εγγραφής επιβαρύνεται με 23% ΦΠΑ. Για την επιβεβαίωση της εγγραφής απαιτείται πλήρη εξόφληση. ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ALDEMAR 140 Οι ανωτέρω ημερήσιες τιμές αφορούν μονόκλινα ή δίκλινα για μονόκλινη χρήση δωμάτια και συμπεριλαμβάνουν πρωινό & φόρους. Ελάχιστη διαμονή 3 νύχτες. Για να ισχύσει η κράτηση απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και η εξόφληση έως τις 02/5/2015. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνέδρων, έχουν προ-κρατηθεί θέσεις στις ημερομηνίες του Συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία ERA Ltd.

9 ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ Κάθε ακύρωση ή αλλαγή πρέπει να γνωστοποιείται μόνο εγγράφως στην ΕRA Ltd ΕΓΓΡΑΦΕΣ Το Δικαίωμα Συμμετοχής στο Συνέδριο δεν επιστρέφεται. ΔΙΑΜΟΝΗ Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση κράτησης πρέπει να αποστέλλεται γραπτώς στην ERA ΕΠΕ. Παρακαλούμε μην επικοινωνείτε απευθείας με τα ξενοδοχεία. Ακυρώσεις δωματίων θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως προς τη γραμματεία του Συνεδρίου έως 31 Μαρτίου Για ακυρώσεις δωματίων μεταξύ 31 Μαρτίου και 18 Απριλίου 2015 θα υπάρχει παρακράτηση του 50% του συνολικού κόστους. Μετά τις 18 Απριλίου 2015 ακυρώσεις δεν θα γίνονται δεκτές. ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Η συμμετοχή των εταιρειών μπορεί να ακυρωθεί έως τις 20 Φεβρουαρίου 2015 χωρίς καμία επιβάρυνση. Για ακύρωση της συμμετοχής από τις 21 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι τις 28 Απριλίου 2015 θα παρακρατείται το 50% του ποσού ενοικίασης ή χορηγίας. Πέραν της 29 ης Απριλίου, καμία ακύρωση δεν θα γίνεται δεκτή και η πληρωμή της χορηγίας ή του περιπτέρου είναι υποχρεωτική. Επιστροφές χρημάτων από ακυρώσεις θα γίνουν μετά το τέλος του Συνεδρίου και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι ακύρωσης. ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Για την επιβεβαίωση της εγγραφής απαιτείται πλήρη εξόφληση το αργότερο έως 30 Απριλίου ΔΙΑΜΟΝΗ Για την επιβεβαίωση της διαμονής απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού, ενώ η εξόφληση έως 02 Μαίου ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 50% του συνολικού ποσού με την επιβεβαίωση της χορηγίας Εξόφληση το αργότερο 90 ημέρες από την έκδοση του τιμολογίου (τιμολόγιο εκδίδεται μετά το τέλος του Συνεδρίου). ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η πληρωμή της Εγγραφής, της Διαμονής και των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει με: - Τραπεζικό έμβασμα στην ALPHA Τράπεζα, σε διαταγή: ERA ΕΠΕ - Αριθμός Λογαριασμού , IBAN No GR αναφέροντας το όνομα του Συνεδρίου & το όνομα του συμμετέχοντος - Με επιταγή σε διαταγή ERA ΕΠΕ - Με πιστωτική κάρτα

10 ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Επωνυμία Εταιρείας... Επάγγελμα... Διεύθυνση... Α.Φ.Μ....Δ.Ο.Υ.... Υπεύθυνος Επικοινωνίας... Τηλ.... Fax Επωνυμία εταιρείας για έντυπα (εάν διαφέρει)... Τρόποι Συμμετοχής Περιγραφή Κόστος Platinum Sponsor Gold Sponsor Κοινωνικές Εκδηλώσεις 1. Επιστημονικές Εκδηλώσεις Διαφημιστικές Χορηγίες Εκτυπωτικά/ Καταχωρήσεις 1. Περίπτερα 1η επιλογή Νο 2. 2η επιλογή Νο Σύνολο Χορηγίας Φ.Π.Α. 23% ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Το έντυπο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στη γραμματεία του Συνεδρίου ERA Ltd Ασκληπιού 17, ΑΘΗΝΑ, Tηλ.: , Fax: , ή

33 ο Ετήσιο Συνέδριο O.T.E.MA.Θ.

33 ο Ετήσιο Συνέδριο O.T.E.MA.Θ. Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE Θεσσαλονίκη 2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη, στο 33 ο Ετήσιο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 65ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

4 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.)

4 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) 4 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29 Maΐου έως 01 Ιουνίου 2015 ΤΟΠΟΣ Καλαμάτα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 600 ιατροί ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ξενοδοχείου

Διαβάστε περισσότερα

6 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

6 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Προκαταρκτικό Πρόγραμμα 6 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Αθήνα, 9-11 Νοεμβρίου 2006 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Κλινική Χηµεία χωρίς σύνορα http://www.eekx-kb.gr/6thcongress Οργάνωση: EEKX-KB Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τ.Κ.: ΠΟΛΗ: ΤΗΛ: FAX: ΚΙΝΗΤΟ: EMAIL: Α.Φ.Μ: Δ.Ο.Υ: ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛ./ΚΙΝΗΤΟ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ I. Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ I. Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Χολαργός 15-12-2014 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Μεσογείων 284, 155 62 Χολαργός, Αθήνα Αρ. Πρωτ. :106329 Γραφείο Προέδρου Email:med_conf@eof.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΛΟΥΒΡΟ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΚΑΘ. ΕΥΤΕΡΑ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΛΟΥΒΡΟ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΚΑΘ. ΕΥΤΕΡΑ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Athens, Greece. Tel: (0030) 211 211 2111, 2103250401-5, Fax: 2103237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ΟΠΣ 380844, Κωδικός ΕΛΚΕ 521

Κωδικός ΟΠΣ 380844, Κωδικός ΕΛΚΕ 521 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρτα, 01/07/2015 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ: 3070 ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου Τ.Κ Πόλη: 47100 Άρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Προς το Τμήμα Εκπαίδευσης της LEAD Αειφόρος Ανάπτυξη Α.Ε. Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/ η

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Προς το Τμήμα Εκπαίδευσης της LEAD Αειφόρος Ανάπτυξη Α.Ε. Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/ η LEAD ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. Δημητρίου Γούναρη 96, Τ.Κ 15125, Μαρούσι Τηλ. 210.3310323, fax 210.3234548 http://www.trekking.gr e-mail: info@trekking.gr Άδεια ΕΟΤ: 0206Ε61000137600 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς τις Διοικήσεις και τα μέλη των Ελληνικών Ερασιτεχνικών Αστρονομικών Σωματείων καθώς και προς τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς τις Διοικήσεις και τα μέλη των Ελληνικών Ερασιτεχνικών Αστρονομικών Σωματείων καθώς και προς τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς τις Διοικήσεις και τα μέλη των Ελληνικών Ερασιτεχνικών Αστρονομικών Σωματείων καθώς και προς τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΛΟΕ8Τ-ΚΦΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ. Έχοντας υπ όψη:

ΑΔΑ: ΒΛ9ΛΟΕ8Τ-ΚΦΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ. Έχοντας υπ όψη: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ: 11/09/2013 ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:961 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ E-LEARNING ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΝΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΟΣΕΩΝ «ΙΟΦΑΝΤΟΣ» Κτίριο «. Μαρίτσας», Νίκου Καζαντζάκη Πανεπιστηµιούπολη Πατρών Τ.Κ. 26 504, Ρίo Πληροφορίες: Βασίλειος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. Εκπαίδευση Ειδική Αγωγή

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. Εκπαίδευση Ειδική Αγωγή ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Εκπαίδευση Ειδική Αγωγή ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ... 2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υλοποίησης έργων Δικαιούχων

Οδηγός υλοποίησης έργων Δικαιούχων Π.Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ, Π.Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, Π.Ε.Π. ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, Π.Ε.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, Π.Ε.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ Συµβαλλόµενος Εταιρία (διακριτικός τίτλος): Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Επωνυµία Επιχείρησης: Ιδιοκτήτης ιαχειριστής: ιεύθυνση: Τ.Κ., Πόλη: Τηλέφωνα: Φαξ: Email: Νικ. Τσεκλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Β ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Β ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Α.Δ.Α.:ΩΜΤΞΙ-ΔΛΦ Α.Δ.Α.Μ.:14PROC002121731 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: 620/57/24-04-2015 Αρ.Αποφ :2026/97/13-06-2014

Αριθμός Διακήρυξης: 620/57/24-04-2015 Αρ.Αποφ :2026/97/13-06-2014 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ MEIOΔOTIKOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ MAΘΗΤΙΚΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Μ.Ε.Α.Α.) ΓΙΑ Αριθμός Διακήρυξης: 620/57/24-04-2015 Αρ.Αποφ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 25/05/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 25/05/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 25/05/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 17220 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025902-907 FAX : 210 9353047 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ταχ. /νση: Αχαρνών 417 Τ.Κ. Πόλη: 11143 Αθήνα Ιστοσελίδα:http://www.ein.gr Πληροφορίες: κα Γιουβάνογλου Τηλέφωνο: 2131311526 FAX: 2131311506 Αθήνα 04-04-2012 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας»

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Επικαιροποιημένη Έκδοση μετά τη λήξη της Πιλοτικής Φάσης Επωνυμία: ENVIROMETRICS ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Διεύθυνση: Ρόδος, ΤΚ 85000 Τηλέφωνο - Fax: 22410-44382-2241364613/ 64695 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης

Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης ιαγωνισμός για την Παροχή Ομαδικού Σχεδίου Ιατροφαρμακευτικής Κάλυψης του Προσωπικού του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης Π/Υ: 200.000 Αριθμός ιαγωνισμού: 3/2015

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 26 Ιουνίου 2015 Πανεπιστημίου 32 106 79 Αθήνα Πληρ. Κ. Ευμορφούτσικου Τηλ. 210 3382538 Fax 2103611552 Αρ. Πρωτ. 959

Αθήνα 26 Ιουνίου 2015 Πανεπιστημίου 32 106 79 Αθήνα Πληρ. Κ. Ευμορφούτσικου Τηλ. 210 3382538 Fax 2103611552 Αρ. Πρωτ. 959 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα 26 Ιουνίου 2015 Πανεπιστημίου 32 106 79 Αθήνα Πληρ. Κ. Ευμορφούτσικου Τηλ. 210 3382538 Fax 2103611552

Διαβάστε περισσότερα

ΌΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ. Περιεχόµενα 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΌΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ. Περιεχόµενα 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο....Υ. Α.Ε. ΌΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Περιεχόµενα 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Άρθρα 1 7 3. Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Β ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΠΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

A.1 Στόχος Έργου. A.2 Αντικείµενο Έργου

A.1 Στόχος Έργου. A.2 Αντικείµενο Έργου Θεσσαλονίκη, 29.05.2015 Αρ. Πρωτ. 19958 ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 5 ΗΣ ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1. Αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΔ ΕΠΠΕΡΑΑ (Ταμείο Συνοχής- Εθνικοί Πόροι)- Ίδιοι Πόροι ΔΕΥΑΤ

ΕΥΔ ΕΠΠΕΡΑΑ (Ταμείο Συνοχής- Εθνικοί Πόροι)- Ίδιοι Πόροι ΔΕΥΑΤ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ( ΔΕΥΑΤ ) «Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλελέγχου Τηλεχειρισμού για τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου ύδρευσης της πόλης των Τρικάλων» Επιχειρησιακό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ 3 ο Λογιστικό ΤΗΛ.2132157783 ΑΡΙΘΜ.

Διαβάστε περισσότερα