Φάκελος Υποψηφιότητας Φυσικού Προσώπου

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φάκελος Υποψηφιότητας Φυσικού Προσώπου"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ (ΜΙΚΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ) Φάκελος Υποψηφιότητας Φυσικού Προσώπου Πορεία φακέλου Αίτηση Στοιχεία υποψήφιου επενδύτη Στοιχεία Κτηνοτροφικής Εκμετάλλευσης Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου Πίνακες Προτεινόμενων Επενδύσεων Παραδείγματα Συμπλήρωσης Πινάκων Προτεινόμενων Επενδύσεων Παράρτημα Επιλέξιμων Επενδύσεων και Ανώτατων Επιλέξιμων Ποσών ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ : ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: 1 ΝΟΜΟΣ: ΔΗΜΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: 1 Α/Α ΑΙΤΗΣΗΣ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ): 1 ΗΜΕΡΑ ΜΗΝΑΣ ΕΤΟΣ Α/Α ΑΙΤΗΣΗΣ 1 Συμπληρώνεται από την Υπηρεσία Υποβολής (Δ/νση Γεωργίας / Αγροτικής Ανάπτυξης ή Το.Κ.Α.Α.)

2 ΠΟΡΕΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ (συμπληρώνεται από τις Υπηρεσίες) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 1 α. Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης ή Δ/νση Γεωργίας 2 1 β. Τοπικό Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης 2 2. Δήμος ή Κοινότητα (μόνο για νησιά πλην Κρήτης και Εύβοιας): 2 3. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4. Ημερομηνία Αριθμού Πρωτοκόλλου: 2 Συμπληρώνεται ο Νομός στον οποίο εδρεύει η Υπηρεσία ή ο Δήμος εφόσον η υποβολή γίνεται μέσω Δήμου (ημέρα) / / (μήνας) Τα σημεία 6 έως 9 αφορούν έλεγχο πληρότητας που διενεργεί η ανωτέρω Υπηρεσία Υποβολής) 5. Η υπεύθυνη δήλωση και οι επενδύσεις έχουν υπογραφεί; (συνολικά πρέπει να υπάρχουν 4 υπογραφές, μία σε κάθε σελίδα της υπεύθυνης δήλωσης, μία στην σελίδα της επένδυσης του αμελκτηρίου και μία στις σελίδα με τις προαιρετικές επενδύσεις) Ναι Όχι 6. Έχουν συμπληρωθεί τα ΑΦΜ των πεδίων 30 και 32 και στην Υπεύθυνη Δήλωση; 3 Ναι Όχι 7. Υπάρχει φωτοτυπία ταυτότητας του υποψηφίου στο τέλος της αίτησης; 3 Υπάρχει Δεν Υπάρχει 8. Υπάρχει άδεια λειτουργίας στο τέλος της αίτησης; 3 Υπάρχει Δεν Υπάρχει 9. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας στο τέλος της αίτησης, υπάρχει η βεβαίωση δημάρχου του σημείου 45 της αίτησης και η πράξη χαρακτηρισμού του σημείου 48 της αίτησης 3 Υπάρχουν Δεν Υπάρχουν 3 Κυκλώστε ότι ισχύει. Για να παραληφθεί η αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να είναι κυκλωμένο το «ναι» στα σημεία 5 και 6, το «υπάρχει» στο σημείο 7 και το «Υπάρχει» του σημείου 8 ή εναλλακτικά του 8 το «Υπάρχουν» του σημείου 9. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτηση επιστρέφεται στον δικαιούχο Θέση Υπηρεσιακής (στρογγυλής) σφραγίδας ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΓΧ/ΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 10. Αριθμός Πρωτοκόλλου Εισερχομένου στην Ειδική Υπηρεσία Συγχρηματοδοτούμενων Μέτρων και Πράξεων Αγροτικής Ανάπτυξης 11. Ημερομηνία Αριθμού Πρωτοκόλλου: 12. Ονοματεπώνυμο Υπεύθυνου για την εισαγωγή των δεδομένων της παρούσας αίτησης στο πληροφοριακό σύστημα: 13. Αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτηση από το πληροφοριακό σύστημα. (υπηρεσιακή σφραγίδα)

3 ΑΙΤΗΣΗ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων / Ειδ. Υπηρεσία Συγχ/νων Μέτρων και Πράξεων: [Υποβάλλεται μέσω της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης ή του Το.Κ.Α.Α.:] Κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας για ένταξη στη δράση «Ενθάρρυνση Επενδύσεων Μικρού Κόστους στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (μικρά σχέδια βελτίωσης)» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 14. ΕΠΩΝΥΜΟ: 15. ΟΝΟΜΑ: 16. ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ - ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ 17. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ & ΗΛΙΚΙΑ: (ημ.) (μήνας) (έτος) (ηλικία) 18. ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ: 19. ΟΙΚΙΣΜΟΣ/ΟΔΟΣ/ΑΡΙΘΜ: ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: 20. Δ.Δ. Ή Κ.Δ. 21. ΔΗΜΟΣ: 22. ΝΟΜΟΣ & Τ.Κ. 23. Αν είστε κάτοικος οποιουδήποτε νησιού της Ελλάδας εκτός της Κρήτης και Εύβοιας, συμπληρώστε το όνομα του νησιού Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟ- ΓΡΑΦΙΑΣ (συμπληρώνεται μόνο αν είναι διαφορετική από την ανωτέρω δ/νση μόνιμης κατοικίας) 24. ΟΙΚΙΣΜΟΣ/ΟΔΟΣ/ΑΡΙΘΜ: 25. Δ.Δ. Ή Κ.Δ. 26. ΔΗΜΟΣ: 27. ΝΟΜΟΣ & Τ.Κ. 28. Δ/νση Ηλ. Ταχυδρομείου ( ) 29. Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό) 30. Α.Φ.Μ. & Δ.Ο.Υ. Υποψηφίου Σταθ.: Κιν.: 31. ΕΠΩΝΥΜΟ & ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ 32. Α.Φ.Μ. & Δ.Ο.Υ. ΣΥΖΥΓΟΥ:

4 33. Διεύθυνση ή Τοποθεσία (θέση): 34. Δημ. Διαμέρισμα ή Κοιν. Διαμέρισμα: 35. Δήμος ή Κοινότητα: 36. Νομός: 37. Τ.Κ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 38. Είστε μετακινούμενος κτηνοτρόφος; (ναι / όχι) 39. Η εκτροφή σας είναι βιολογική; (συμπληρώνεται για στατιστικούς λόγους) (ναι / όχι) 40. Αριθμός ΑΙΓΩΝ, μεγαλυτέρων του ενός έτους, όπως έχουν δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΠΕΚΕΠΕ) του έτους 2008 την οποία υπέβαλλε ο υποψήφιος: 41. Αριθμός θηλυκών ΠΡΟΒΑΤΩΝ, μεγαλυτέρων του ενός έτους, όπως έχουν δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΠΕΚΕΠΕ) του έτους 2008 την οποία υπέβαλλε ο υποψήφιος: 42. Αριθμός πρωτοκόλλου και ημερομηνία έκδοσης υπάρχουσας 43. Αρ. Πρωτ.: 44. Ημ/νία έκδοσης: άδειας λειτουργίας της αιγοπροβατοτροφικής εκμετάλλευσης (συμπληρώστε στα δύο κελιά δίπλα). Εφόσον ο υποψήφιος συμπληρώσει στοιχεία για την άδεια λειτουργίας θα πρέπει να επισυνάψει στο τέλος της αίτησης ακριβές αντίγραφο ή ακριβές φωτοαντίγραφο της αντίστοιχης άδειας λειτουργίας. Τα στοιχεία των επόμενων δύο εγγράφων συμπληρώνονται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο επενδυτής αποφασίσει να μην υποβάλει στοιχεία για την άδεια λειτουργίας. Εφόσον συμπληρωθούν ακριβή φωτοαντίγραφα ή ακριβή αντίγραφα των εγγράφων αυτών θα πρέπει να επισυναφθούν στο τέλος της αίτησης. 45. Αριθμός πρωτοκόλλου και ημερομηνία έκδοσης υπάρχουσας βεβαίωσης Δημάρχου ή Κοινοτάρχη ότι η αιγοπροβατοτροφική εκμετάλλευση βρίσκεται εκτός ορίων οικισμών του Δήμου / Κοινότητας: (συμπληρώστε στα δύο κελιά δίπλα) 48. Αριθμός πρωτοκόλλου και ημερομηνία έκδοσής υπάρχουσας πράξης χαρακτηρισμού από το οικείο δασαρχείο για την έκταση στην οποία λειτουργεί η αιγοπροβατοτροφική εκμετάλλευση: (συμπληρώστε στα δύο κελιά δίπλα) 46. Αρ. Πρωτ.: 47. Ημ/νία έκδοσης: 49. Αρ. Πρωτ.: 50. Ημ/νία έκδοσης: ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΚΕΛΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Η/Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΙΓΕΣ Ή ΠΡΟΒΑΤΑ 51. Στην περίπτωση που ο/η σύζυγος έχει υποβάλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης για το έτος 2008, συμπληρώστε τον αριθμό ΑΙΓΩΝ, μεγαλυτέρων του ενός έτους, όπως έχουν δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης του έτους Στην περίπτωση που ο/η σύζυγος έχει υποβάλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης για το έτος 2008, συμπληρώστε τον αριθμό θηλυκών ΠΡΟΒΑΤΩΝ, μεγαλυτέρων του ενός έτους, όπως έχουν δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης του έτους 2008.

5 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (Ν. 1599/1986) Ο/η ( συμπληρώνεται όνομα και επώνυμο:) του, με αριθμό δελτίου ταυτότητας και Α.Φ.Μ.: _ κάτοικος του Νομού, Δήμου, Δημοτικού Διαμερίσματος, Οδού, αρ. δηλώνω υπεύθυνα και σε γνώση των συνεπειών του νόμου 1599/86 «περί ψευδούς δήλωσης», τα κάτωθι: 1. Γνωρίζω ότι για να είμαι επιλέξιμος για το πρόγραμμα πρέπει: 1.1. Να έχω ηλικία από 18 έως 60 έτη, 1.2. Να είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης, δηλαδή να αντλώ τουλάχιστον το 50% του εισοδήματός μου (ή το 25% αν είμαι κάτοικος νησιού πλην Κρήτης και Εύβοιας) από γεωργοκτηνοτροφικές δραστηριότητες Να είμαι ασφαλισμένος στον ΟΓΑ Να έχω υποβάλει Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ κατά το έτος 2008 στην οποία να έχω δηλώσει τουλάχιστον 150 ενήλικα θηλυκά αιγοπρόβατα ή στην περίπτωση που αντίστοιχη δήλωση για το ίδιο έτος έχει υποβάλει και ο/η σύζυγός μου, τα δηλωθέντα αιγοπρόβατα της οικογενειακής εκμετάλλευσης είναι τουλάχιστον 150 και έχει δηλωθεί στα αντίστοιχα πεδία της παρούσας αίτησης υποψηφιότητας Στην περίπτωση που διαθέτω πρόβατα και ταυτόχρονα είμαι κάτοικος της Ηπειρωτικής Ελλάδας ή της Κρήτης ή της Εύβοιας πρέπει να έχω παραδώσει κατά το έτος 2007 τουλάχιστον 60 κιλά γάλα ανά προβατίνα, στοιχείο το οποίο γνωρίζω ότι θα διασταυρωθεί με τα στοιχεία του ΕΛΟΓ και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την αντίστοιχη χρονιά (η και για την επόμενη, εφόσον υπάρξουν νεότερα οριστικά στοιχεία) Η αιγοπροβατοτροφική μου εκμετάλλευση να διαθέτει ήδη άδεια λειτουργίας ή να έχω ήδη στην κατοχή μου τα εξής δύο δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικείου Δημάρχου / Κοινοτάρχη ότι η αιγοπροβατοτροφική μου εκμετάλλευση βρίσκεται εκτός ορίων οικισμών του Δήμου / Κοινότητας και Πράξη χαρακτηρισμού από το οικείο Δασαρχείο για την έκταση στην οποία λειτουργεί η αιγοπροβατοτροφική μου εκμετάλλευση Δηλώνω ότι τα ανωτέρω έγγραφα (άδεια λειτουργίας ή βεβαίωση οικείου Δημάρχου και πράξη χαρακτηρισμού) έχουν ήδη εκδοθεί και στο τέλος της αίτησης επισυνάπτω τα απαραίτητα ακριβή φωτοαντίγραφα Δεν είμαι άμεσα συνταξιοδοτούμενος από οποιοδήποτε ταμείο εσωτερικού ή εξωτερικού και ταυτόχρονα δεν έχω ενταχθεί ως δικαιούχος στο πρόγραμμα της πρόωρης συνταξιοδότησης Έχω λευκό ποινικό μητρώο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ή έχει παρέλθει τριετία από την έκτιση τυχούσας ποινής Δεν μου έχουν επιβληθεί διοικητικές κυρώσεις για παραβίαση κοινοτικών κανονισμών ή εθνικής νομοθεσίας των οποίων η ημερομηνία έκτισης δεν έχει Θέση Υπογραφής Δικαιούχου με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής. Η θεώρηση γίνεται από την Υπηρεσία Υποβολής:

6 περάσει ακόμη Να μην έχω υπάρξει δικαιούχος σχεδίου βελτίωσης κατά την τελευταία πενταετία και συγκεκριμένα μετά την 1/1/ Να μην έχω λάβει ενίσχυση μέσα από Σχέδιο Βελτίωσης κατά την τελευταία τριετία και συγκεκριμένα μετά την 1/1/ Τυχόν έγκριση της παρούσας αίτησης σημαίνει τον αποκλεισμό μου από την υποβολή αίτησης για λήψη ενίσχυσης μέσα από σχέδιο βελτίωσης (μέτρο 121 του ΠΑΑ ) για 3 χρόνια από την ημερομηνία αποπληρωμής της αναλογούσας ενίσχυσης από το παρόν καθεστώς. 3. Για τις ανάγκες του παρόντος προγράμματος (και μόνον γι αυτές), επιτρέπω τον διασταυρωτικό έλεγχο των στοιχείων που δηλώνω με στοιχεία που έχω δηλώσει στο παρελθόν και τηρούνται σε διάφορες Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Ελληνικού Δημοσίου. Γνωρίζω ότι η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτήν τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (Ν. 1599/86, άρθρο 8, παρ. 4) 4. Γνωρίζω ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου θα πρέπει να βελτιώνονται οι οικονομικές επιδόσεις της αιγοπροβατοτροφικής μου εκμετάλλευσης ως συνέπεια της υλοποίησης των επενδύσεων που προβλέπονται σε αυτήν. Την απόδειξη του γεγονότος αναθέτω στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η απόδειξη αυτή θα βασίζεται σε προεγκεκριμένη οικονομοτεχνική μελέτη η οποία θα χρησιμοποιηθεί για όλες τις αιτήσεις υποψηφιότητας. Στην περίπτωση που από την μελέτη αυτή διαφανεί ότι οι οικονομικές επιδόσεις της αιγοπροβατοτροφικής μου εκμετάλλευσης δεν βελτιώνονται, αποδέχομαι ότι η αίτησή μου θα απορριφθεί. 5. Οι επενδύσεις που προγραμματίζω δεν έχουν ήδη υλοποιηθεί ούτε προταθεί ή ενισχυθεί από άλλο πρόγραμμα και εφόσον μου ζητηθεί μπορώ να το αποδείξω. 6. Διαθέτω πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και φερεγγυότητα και εφόσον μου ζητηθεί μπορώ να το αποδείξω. 7. Τα στοιχεία όπως αυτά δηλώνονται στο φάκελο υποψηφιότητας είναι αληθή και εφόσον μου ζητηθεί μπορώ να το αποδείξω. 8. Για την έκταση στην οποία στεγάζεται η αιγοπροβατοτροφική μου εκμετάλλευσή δεν υπάρχουν απαγορεύσεις από την δασική, αρχαιολογική ή άλλη υπηρεσία και δεν αποτελεί έκταση, που εμφανίστηκε από την απόσυρση των υδάτων λίμνης και εφόσον μου ζητηθεί μπορώ να το αποδείξω. 9. Γνωρίζω ότι στην αιγοπροβατοτροφική μου εκμετάλλευσή πρέπει να τηρώ την πολλαπλή συμμόρφωση. 10. Όλα τα μη συμπληρωμένα πεδία του φακέλου υποψηφιότητας δεν με αφορούν και εφόσον μου ζητηθεί μπορώ να το αποδείξω. 11. Γνωρίζω ότι τα επιλέξιμα ποσά που συμπληρώνω στους πίνακες επενδύσεων δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ ο οποίος δεν είναι επιλέξιμος. 12. Γνωρίζω ότι αν και το συνολικό κόστος των επενδύσεων που μπορώ να επιλέξω είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα ευρώ, η επιδότηση που θα λάβω θα υπολογιστεί μόνο για τα πρώτα ευρώ των επενδύσεων που τυχόν θα πραγματοποιηθούν. 13. Γνωρίζω ότι οι επιτρεπόμενες (επιλέξιμες) επενδύσεις για τη δυναμικότητα της αιγοπροβατοτροφικής μου εκμετάλλευσης καθώς και τα ανώτατα ποσά επί των οποίων μπορεί να υπολογιστεί η επιδότηση που θα λάβω περιγράφονται στο παράρτημα της παρούσας αίτησης. Αυτό σημαίνει ότι: Μέσα από το παρόν πρόγραμμα δεν μπορώ να επιλέξω κάποια άλλη επένδυση Οι δυναμικότητες των επενδύσεων θα πρέπει να είναι αυτές που προβλέπονται στο παράρτημα για τη δυναμικότητα της εκμετάλλευσής μου Το ανώτατο ποσό κάθε επένδυσης για το οποίο θα μπορώ να λάβω ενίσχυση είναι αυτό που περιγράφεται στο παράρτημα. Θέση Υπογραφής Δικαιούχου (χωρίς θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής)

7 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Παλινδρομική Γρήγορης Εξόδου Αμελκτικές Μονάδες Θέσεις ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Συμπληρώστε (κάτω) τις αμελκτικές μονάδες, όπως προκύπτουν από τον αντίστοιχο πίνακα του παραρτήματος που αφορά τη δυναμικότητα της μονάδας σας. Συμπληρώστε (κάτω) τις θέσεις, όπως προκύπτουν από τον αντίστοιχο πίνακα του παραρτήματος που αφορά τη δυναμικότητα της μονάδας σας. Κυκλώστε (επάνω) το κελί που περιγράφει την αμελκτική μηχανή που επιθυμείτε, και στο αντίστοιχο κενό (από κάτω) συμπληρώστε την τιμή στην οποία την έχετε βρει στην αγορά. Για την τιμή αυτή θα ζητηθεί (όχι με την παρούσα αίτηση αλλά με τον φάκελο πληρωμής, εφόσον εγκριθείτε) τιμοκατάλογος του πωλητή. Αμελκτική Μηχανή Σημειώστε το ποσό ολογράφως: Παράδειγμα: Κτηνοτρόφος με 195 πρόβατα και 18 αίγες (τα νούμερα αυτά θα πρέπει να συμπίπτουν με αυτά που έχουν δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ) επιλέγει από τον πίνακα "201 έως 250 αιγοπρόβατα" αμελκτική μηχανή με 18 αμελκτικές μονάδες, 36 θέσεις, παγίδα γρήγορης εξόδου αλλά χωρίς αυτόματη και τιμή προσφοράς ευρώ. Τότε συμπληρώνει τον πίνακα ως εξής: Παλινδρομική Γρήγορης Εξόδου Αμελκτικές Μονάδες Θέσεις ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ Συμπληρώστε (κάτω) τις Συμπληρώστε (κάτω) Κυκλώστε (επάνω) το κελί που περιγράφει την αμελκτικές μονάδες, τις θέσεις, όπως ΕΠΕΝΔΥΣΗ αμελκτική μηχανή που επιθυμείτε, και στο αντίστοιχο όπως προκύπτουν από προκύπτουν από τον κενό (από κάτω) συμπληρώστε την τιμή στην οποία την τον αντίστοιχο πίνακα αντίστοιχο πίνακα του έχετε βρει στην αγορά. Για την τιμή αυτή θα ζητηθεί (όχι του παραρτήματος που παραρτήματος που με την παρούσα αίτηση αλλά με τον φάκελο πληρωμής, αφορά τη δυναμικότητα αφορά τη δυναμικότητα εφόσον εγκριθείτε) τιμοκατάλογος του πωλητή. της μονάδας σας. της μονάδας σας. Αμελκτική Μηχανή Σημειώστε το ποσό ολογράφως: Είκοσι τρεις χιλιάδες διακόσια πενήντα ευρώ Προσοχή: Στην περίπτωση που η τιμή που θα συμπληρώσετε υπερβαίνει την αντίστοιχη που υπάρχει στο παράρτημα, τότε κατά την έγκριση θα γίνει περικοπή του ποσού προκειμένου να προσαρμοστεί σε εκείνο του παραρτήματος. Σε κάθε περίπτωση, αν το κόστος της μηχανής υπερβαίνει τα ευρώ (αφορά τις μηχανές με 48 θέσεις και 48 αμελκτικές μονάδες) το ανώτατο ποσό για το οποίο θα ενισχυθείτε θα είναι αυτό των ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Θέση Υπογραφής Υποψηφίου (Χωρίς Θεώρηση για το Γνήσιο της Υπογραφής)

8 Α/Α Α. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ Επιλέξιμες Επενδύσεις (Συμπληρώστε μόνο όσες σας ενδιαφέρουν αφήνοντας τις υπόλοιπες κενές - Παράδειγμα στην επόμενη σελίδα) ΚΩΔ. ΕΠΕΝ. ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ [1] [2] [3] [4] [5] [6] 1 2 Κατασκευή χώρου για την εγκατάσταση του αμελκτηρίου Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου για την εγκατάσταση του αμελκτηρίου AITOYMENH ΠΟΣΟΤΗΤΑ (σε μονάδες μέτρησης) AITOYMENO ΚΟΣΤΟΣ (ευρώ) ΓΕΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ (κοιτάξτε και το παράρτημα με τους αναλυτικούς πίνακες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή επένδυση ανάλογα με τη δυναμικότητα της μονάδας σας όπως αυτή έχει δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ το 2008) ανώτατο επιλέξιμο κόστος ανά μονάδα μέτρησης 2 τετ. μέτρα τετ. μέτρα 55 υπάρχει όριο στα τετρ. μέτρα, βλέπε παράρτημα, στο πρώτο νούμερο της τελευταίας στήλης της επιλεγμένης μηχανής 3 4 Κατασκευή χώρου γάλακτος (παγολεκάνης) και μηχανημάτων Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου γάλακτος (παγολεκάνης) και μηχανημάτων 2 τετ. μέτρα τετ. μέτρα 55 υπάρχει όριο στα τετρ. μέτρα, βλέπε παράρτημα, στο δεύτερο νούμερο της τελευταίας στήλης της επιλεγμένης μηχανής 5 Κατασκευή μικρού WC μέχρι 5 τ.μ. 2 τετ. μέτρα 110 μέχρι 5 τετ. μέτρα 6 Κατασκευή αποθηκευτικών χώρων θερμοκηπιακού τύπου για ζωοτροφές 3 τετ. μέτρα μέχρι 40 /τετ. μέτρο μέχρι 500 τετ. μέτρα 7 Γεννήτρια Πετρελαίου 4 kva ανάλογα με kva - βλέπε παράρτημα μέχρι 30 KVA 8 Γαλουχία ΜΗ αυτοκαθαριζόμενη 5 γαλουχία 3.500/γαλουχία 9 Γαλουχία αυτοκαθαριζόμενη 5 γαλουχία 7.000/γαλουχία συγκεκριμένος μέγιστος αριθμός γαλουχιών ανάλογα με τη δυναμικότητα της μονάδας - βλέπε παράρτημα Παρασκευαστήριο ζωοτροφών αποτελούμενο από 10 ζυγιστικό, σπαστήρα και αναμικτήρα, συνολικής δυναμικότητας μέχρι ενός τόνου ανά ώρα. Η αγορά και εγκατάσταση σιλό συνολικής 11 (αθροιστικής) χωρητικότητας μέχρι 40 κυβικών μέτρων. Η κατασκευή μικρού βιολογικού καθαρισμού για 12 τον χειρισμό των υγρών αποβλήτων της μονάδας συνολικού κόστους μέχρι ευρώ. Η αγορά και εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα 13 για τις ανάγκες συντήρησης του εξοπλισμού άμελξης και συντήρησης του γάλακτος. 6 παρ/στήρι ο ευρώ μέχρι 1 παρασκευαστήριο 7 κυβ. μέτρα μέχρι 250 /κ.μ. έως 3 σιλό 8 βιολ. καθ. μέχρι ευρώ μέχρι 1 βιολογικό καθαρισμό 9 ηλ. θερμ. μέχρι ευρώ μέχρι 1 ηλιακό θερμοσίφωνα 14 Παγολεκάνη 1 10 λίτρα 15 Παγολεκάνη 2 10 λίτρα ανάλογα με δυναμικότητα της μονάδας - βλέπε παράρτημα μέχρι 2 παγολεκάνες ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΙΑ ΑΜΕΛΚΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ (από προηγούμενο πίνακα) ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Συμπληρώστε τα γκρίζα κελιά για όσες επενδύσεις σας ενδιαφέρουν ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Θέση Υπογραφής Υποψηφίου (Χωρίς Θεώρηση για το Γνήσιο της Υπογραφής)

9 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ Α/Α Επιλέξιμες Επενδύσεις (Συμπληρώστε μόνο όσες σας ενδιαφέρουν αφήνοντας τις υπόλοιπες κενές - Παράδειγμα στην επόμενη σελίδα) ΚΩΔ. ΕΠΕΝ. ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ AITOYMENH ΠΟΣΟΤΗΤΑ (σε μονάδες μέτρησης) AITOYMENO ΚΟΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ (κοιτάξτε και το παράρτημα με τους αναλυτικούς πίνακες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή επένδυση ανάλογα με τη δυναμικότητα της μονάδας σας όπως αυτή έχει δηλωθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ το 2008) [1] [2] [3] [4] [5] [6] ανώτατο επιλέξιμο κόστος ανά μονάδα μέτρησης Κατασκευή χώρου για την εγκατάσταση του 1 2 τετ. μέτρα 110 αμελκτηρίου Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου για την 2 2 τετ. μέτρα 60, ,00 55 εγκατάσταση του αμελκτηρίου. μηχανής Κατασκευή χώρου γάλακτος (παγολεκάνης) και 3 2 τετ. μέτρα 15, , μηχανημάτων Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου γάλακτος 4 2 τετ. μέτρα 55 (παγολεκάνης) και μηχανημάτων μηχανής 5 Κατασκευή μικρού WC μέχρι 5 τ.μ. 2 τετ. μέτρα 5,00 550, μέχρι 5 τετ. μέτρα 6 Κατασκευή αποθηκευτικών χώρων θερμοκηπιακού τύπου για ζωοτροφές 3 τετ. μέτρα 180, ,00 μέχρι 40 /τετ. μέτρο μέχρι 500 τετ. μέτρα 7 Γεννήτρια Πετρελαίου 4 kva 15, ,00 ανάλογα με kva - βλέπε παράρτημα 8 Γαλουχία ΜΗ αυτοκαθαριζόμενη 5 γαλουχία 1, , /γαλουχία 9 Γαλουχία αυτοκαθαριζόμενη 5 γαλουχία 7.000/γαλουχία 10 Παρασκευαστήριο ζωοτροφών αποτελούμενο από ζυγιστικό, σπαστήρα και αναμικτήρα, συνολικής 6 παρ/στήρι ο δυναμικότητας μέχρι ενός τόνου ανά ώρα. 1, , ευρώ Η αγορά και εγκατάσταση σιλό συνολικής 11 (αθροιστικής) χωρητικότητας μέχρι 40 κυβικών μέτρων. Η κατασκευή μικρού βιολογικού καθαρισμού για 12 τον χειρισμό των υγρών αποβλήτων της μονάδας συνολικού κόστους μέχρι ευρώ. Η αγορά και εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα 13 για τις ανάγκες συντήρησης του εξοπλισμού άμελξης και συντήρησης του γάλακτος. 14 Παγολεκάνη 1 10 λίτρα 15 Παγολεκάνη 2 10 λίτρα ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ μέχρι 30 KVA μέχρι 1 παρασκευαστήριο δυναμικότητας μέχρι 1 τόνο την ώρα 7 κυβ. μέτρα 20,00!! 6000 μέχρι 250 /κ.μ. έως 3 σιλό 8 βιολ. καθ. 1, ,00 μέχρι ευρώ μέχρι 1 βιολογικό καθαρισμό 9 ηλ. θερμ. μέχρι ευρώ μέχρι 1 ηλιακό θερμοσίφωνα ανάλογα με δυναμικότητα της μονάδας - βλέπε παράρτημα υπάρχει όριο στα τετρ. μέτρα, βλέπε παράρτημα, στο πρώτο νούμερο της τελευταίας στήλης της επιλεγμένης υπάρχει όριο στα τετρ. μέτρα, βλέπε παράρτημα, στο δεύτερο νούμερο της τελευταίας στήλης της επιλεγμένης συγκεκριμένος μέγιστος αριθμός γαλουχιών ανάλογα με τη μέχρι 2 παγολεκάνες ΑΞΙΑ ΑΜΕΛΚΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ (από προηγούμενο πίνακα) ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Στο παράδειγμα έχουν συμπληρωθεί οι επενδύσεις όλων των ειδών. Στη πράξη κάτι τέτοιο δεν είναι επιθυμητό λόγω του περιορισμού των ευρώ. Ο πίνακας έχει συμπληρωθεί για μονάδα 170 προβάτων (όπως δηλώθηκαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ το 2008) και αμελκτική μηχανή 12 αμελκτικών μονάδων με 24 θέσεις, με παγίδα γρήγορης εξόδου αλλά χωρίς αυτόματη για την οποία βρέθηκε προσφορά ευρώ. Ο υποψήφιος έχει επιλέξει ακόμα: - να διαμορφώσει μέρος του στάβλου (60 τ.μ. Χ 50 /τ.μ. ) σε αμελκτήριο (επένδυση νο. 2: "Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου για την εγκατάσταση του αμελκτηρίου")., - να κατασκευάσει από την αρχή χώρο για την παγολεκάνη (15 τ.μ. Χ 110 /τ.μ. ) (επένδυση νο. 3 "Κατασκευή χώρου γάλακτος (παγολεκάνης) και μηχανημάτων"), - να φτιάξει wc (5 τ.μ. Χ 110 /τ.μ.) - να κατασκευάσει μια αποθήκη για τις ζωοτροφές ( 180 τ.μ. Χ 40 /τ.μ., επένδυση νο. 6: "Κατασκευή αποθηκευτικών χώρων θερμοκηπιακού τύπου για ζωοτροφές") - να αγοράσει μια γεννήτρια πετρελαίου ισχύος 15kva και αξίας ευρώ, - να αγοράσει μια μηχανή γαλουχίας αξίας ευρώ - να αγοράσει ένα παρασκευαστήριο ζωοτροφών αξίας ευρώ - να εγκαταστήσει σιλό (από ένα έως τρία σιλό χωρίς να πρέπει να δηλώσει τώρα το πόσα είναι) συνολικής χωρητικότητας 20 κ.μ. Εδώ, επειδή το ποσό που δηλώνει ο υποψήφιος ξεπερνά τα 250 /κ.μ., το σύστημα κατά την εισαγωγή των στοιχείων θα περικόψει την δαπάνη στην ανώτατη επιλέξιμη και η τυχόν έγκριση που θα πάρει ο υποψήφιος θα αναφέρει σαν ανώτατη επιλέξιμη τιμή τα ευρώ. Προσοχή θέλει το γεγονός ότι οι υπολογισμοί για τη βιωσιμότητα της μονάδας θα γίνουν με την ανώτατη τιμή που έχει δηλώσει ο παραγωγός με κίνδυνο η κτηνοτροφική μονάδα να θεωρηθεί ότι δεν επιτυγχάνει βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων και συνέπεια να απορριφθεί ο φάκελος υποψηφιότητας. Γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την συμπλήρωση των ποσών και θα πρέπει οι επενδύσεις να είναι οικονομικές. - να κατασκευάσει μικρό βιολογικό καθαρισμό για την διαχείριση των λυμάτων του αμελκτηρίου αξίας ευρώ Επειδή, ακόμα και μετά τη μείωση του επιλέξιμου κόστους του σιλό κατά ευρώ, το συνολικό κόστος ξεπερνά τα ευρώ, το σύστημα θα περικόψει κατά τον υπολογισμό της ενίσχυσης τα ευρώ για τα οποία υπάρχει υπέρβαση. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει οριζόντια περικοπή σε όλες τις επενδύσεις ή περικοπή όλου του ποσού από μία επένδυση. Γι αυτόν τον λόγο σκόπιμο είναι το κόστος των επενδύσεων που θα δηλώσετε να μην ξεπεράσει τα ευρώ.

10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Αμελκτικές Μηχανές Χώρος εγκατάστασης Αμελκτηρίου Χώρος Γάλακτος Γαλουχίες Παγολεκάνες Γεννήτριες Παρασκευαστήριο Ζωοτροφών Σιλό Αποθηκευτικοί Χώροι Ηλιακός θερμοσίφωνας Βιολογικός Καθαρισμός

11 ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Θέσεις Εμβαδό χώρου παγολεκάνης Αμελκτικές Μονάδες ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 150 έως 200 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 201 έως 250 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Αμελκτικές Θέσεις Εμβαδό χώρου Μονάδες παγολεκάνης και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Θέσεις Εμβαδό χώρου παγολεκάνης Αμελκτικές Μονάδες ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 251 έως 300 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου

12 ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Θέσεις Εμβαδό χώρου παγολεκάνης Αμελκτικές Μονάδες ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 301 έως 400 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Θέσεις Εμβαδό χώρου παγολεκάνης Αμελκτικές Μονάδες ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 401 έως 500 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Θέσεις Εμβαδό χώρου παγολεκάνης Αμελκτικές Μονάδες ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 501 έως 550 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου

13 ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Θέσεις Εμβαδό χώρου παγολεκάνης Αμελκτικές Μονάδες ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 551 έως 600 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 600 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ με τις αντίστοιχες ανώτατες τιμές ανά τύπο μηχανής και τα αντίστοιχα ανώτατα εμβαδά για την κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου και χώρου γάλακτος Παγίδα Παλινδρομική Παγίδα Γρήγορης Εξόδου Εμβαδό αμελκτηρίου + Αμελκτικές Θέσεις Εμβαδό χώρου Μονάδες παγολεκάνης

14 ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΑΜΕΛΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Επένδυση Κατασκευή χώρου για την εγκατάσταση του αμελκτηρίου. Επιλέξτε αυτή την επένδυση αν ο χώρος που θα κατασκευάσετε θα χτιστεί από την αρχή Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου για την εγκατάσταση του αμελκτηρίου. Επιλέξτε αυτήν την επένδυση αν υπάρχει ήδη κάποιος χώρος τον οποίο θα διαμορφώσετε σε αμελκτήριο. Παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης μπορεί να είναι η διαμόρφωση κάποιας υπάρχουσας αποθήκης σε χώρο άμελξης ή ακόμα και η διαμόρφωση ενός μέρους του ήδη υπάρχοντος στάβλου. Αν ο χώρος που θα διαμορφωθεί είναι μέρος του στάβλου θα πρέπει να χωρίζεται από αυτόν με τοιχίο ύψους τουλάχιστον 1,5 μέτρου. Κατασκευή χώρου γάλακτος (παγολεκάνης) και μηχανημάτων. Επιλέξτε αυτή την επένδυση αν ο χώρος που θα κατασκευάσετε θα χτιστεί από το μηδέν Ανώτατη επιλέξιμη τιμή ανά τ.μ Ανακατασκευή (διαμόρφωση) χώρου γάλακτος (παγολεκάνης) και μηχανημάτων. Επιλέξτε αυτήν την επένδυση αν υπάρχει ήδη κάποιος χώρος τον οποίο θα διαμορφώσετε σε 55 χώρο γάλακτος Παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης μπορεί να είναι η διαμόρφωση κάποιας υπάρχουσας αποθήκης σε χώρο γάλακτος. Σε κάθε περίπτωση ο χώρος γάλακτος που θα διαμορφωθεί ή κατασκευαστεί δεν πρέπει να επικοινωνεί με άλλους χώρους παρά μόνο με εσωτερική πόρτα που κλείνει εντελώς ή με εξωτερική πόρτα. Κατασκευή μικρού WC μέχρι 5 τ.μ. 110 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ανώτατο επιτρεπόμενο (επιλέξιμο) μέγεθος για κατασκευή ή διαμόρφωση χώρου αμελκτηρίου καθώς και το ανώτατο επιτρεπτό (επιλέξιμο) μέγεθος για την κατασκευή ή διαμόρφωση χώρου γάλακτος βρίσκονται στον πίνακα με τις ανώτατες δυναμικότητες και τιμές των μηχανών άμελξης, και συγκεκριμένα στην τελευταία στήλη. Το πρώτο νούμερο της τελευταίας στήλης αφορά στο ανώτατο (και προτεινόμενο αλλά όχι υποχρεωτικό) μέγεθος του χώρου στον οποίο θα εγκατασταθεί η μηχανή άμελξης. Το δεύτερο νούμερο (μετά το + )αφορά στο ανώτατο (και προτεινόμενο αλλά όχι υποχρεωτικό) μέγεθος της αίθουσας στην οποία θα τοποθετηθεί η παγολεκάνη. Για το WC, το ανώτατο επιλέξιμο εμβαδό είναι τα 5 τ.μ.

15 ΓΑΛΟΥΧΙΕΣ Δυναμικότητα μονάδας σε αιγοπρόβατα ΜΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΑΛΟΥΧΙΑΣ από έως Μηχανή μη αυτοκαθαριζόμενη (μέγιστος αριθμός μηχανών ανά δυναμικότητα μονάδας) Ανώτατη επιλέξιμη τιμή μηχανής Σύνολο χωρίς όριο Δυναμικότητα μονάδας σε αιγοπρόβατα ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΑΛΟΥΧΙΑΣ από έως Μηχανή μη αυτοκαθαριζόμενη (μηχανές ανά δυναμικότητα μονάδας) Ανώτατη επιλέξιμη τιμή μηχανής Σύνολο χωρίς όριο Οι μηχανές γαλουχίας δουλεύουν με σκόνη γάλακτος και δίνουν τη δυνατότητα στον κτηνοτρόφο να απομακρύνει τα αρνιά από την προβατίνα πολύ γρήγορα ή και αμέσως. Μια μηχανή "μη αυτοκαθαριζόμενη" επαρκεί για το τάισμα 200 έως 250 αρνιών περίπου. Μια μηχανή γαλουχίας "αυτοκαθαριζόμενη" επαρκεί για περίπου 300 με 350 αρνιά. Παράδειγμα Υποψήφιος που θέλει να επιλέξει μηχανή γαλουχίας και έχει 460 πρόβατα μπορεί να επιλέξει μέχρι 3 μηχανές γαλουχίας, μη αυτοκαθαριζόμενες ή μέχρι 2 αυτοκαθαριζόμενες. Έχει όμως το δικαίωμα να επιλέξει και λιγότερες από το ανώτατο υπολογιζόμενο όριο.

16 Αιγοπρόβατα εκμετάλλευσης από έως Λίτρα ΠΑΓΟΛΕΚΑΝΕΣ Ανώτατο επιλέξιμο όριο φυσικού αντικειμένου σε λίτρα: μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 300 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 400 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 500 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 600 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 700 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 800 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 900 λίτρων μέχρι 2 παγολεκάνες μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 1000 λίτρων Ανώτατη επιλέξιμη τιμή (αθροιστικά για όλες τις επιλεγμένες παγολεκάνες) Κατά την αγορά παγολεκάνης ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στην κατανάλωση ρεύματος καθώς για μια μεγάλη περίοδο του έτους η παγολεκάνη πρέπει να δουλεύει συνεχώς. Αν η εκμετάλλευσή σας δικαιολογεί μεγάλη δυναμικότητα (χωρητικότητα) τότε, και εφόσον το κρίνετε απαραίτητο, μπορείτε να προμηθευτείτε μέχρι 2 παγολεκάνες, αρκεί η συνολική τους χωρητικότητα να μην υπερβαίνει τα λίτρα της τρίτης στήλης του πίνακα.

17 ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ KVA ανώτατη επιλέξιμη τιμή Ο διπλανός πίνακας έχει να κάνει με την αγορά γεννήτριας για τη λειτουργία της αμελκτικής μηχανής και της παγολεκάνης. Η αριστερή στήλη είναι στήλη της ισχύος της γεννήτριας και είναι υπολογισμένη σε KVA και όχι σε ίππους. Οι τιμές στην δεξιά στήλη αφορούν σε γεννήτριες που λειτουργούν με πετρέλαιο και είναι οι ανώτατες τιμές για τις οποίες θα ενισχυθείτε αν αγοράσετε γεννήτρια συγκεκριμένης ισχύος. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε γεννήτρια 18 kva και προσκομίσετε τιμολόγιο π.χ ευρώ θα επιδοτηθείτε μόνο για ευρώ. (το ίδιο ισχύει για όλες τις επενδύσεις). Μετά την υπέρβαση των 20 kva, η ενίσχυση παύει να αυξάνεται. Γεννήτριες που υπερβαίνουν τα 30 kva θα απορρίπτονται στο σύνολό τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην επιλογή της ισχύος της γεννήτριας πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μια γεννήτρια που δεν θα επαρκεί για τις ανάγκες σας, θα αποβεί άχρηστη. Αντίθετα μια γεννήτρια υπερβολικής ισχύος θα σας οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα για καύσιμα.

18 ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Επένδυση Ποσότητα Δυναμικότητα Τιμή Παρασκευαστήριο ζωοτροφών αποτελούμενο από ζυγιστικό, σπαστήρα και αναμικτήρα, συνολικής δυναμικότητας μέχρι ενός τόνου ανά ώρα. μέχρι 1 συγκρότημα μέχρι 1 τόνο ανά ώρα μέχρι Η αγορά και εγκατάσταση σιλό συνολικής (αθροιστικής) χωρητικότητας μέχρι 40 κυβικών μέτρων. μέχρι 3 σιλό συνολικά μέχρι 40 κ.μ. μέχρι 250 /κμ Η κατασκευή αποθηκευτικών χώρων θερμοκηπιακού τύπου για ζωοτροφές μέχρι 1 αποθήκη μέχρι 500 τμ μέχρι 40 /τμ Η κατασκευή μικρού βιολογικού καθαρισμού για τον χειρισμό των υγρών αποβλήτων της μονάδας συνολικού κόστους μέχρι ευρώ. μέχρι 1 βιολογικό καθαρισμό μέχρι Η αγορά και εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα για τις ανάγκες συντήρησης του εξοπλισμού άμελξης και συντήρησης του γάλακτος. μέχρι 1 μέχρι 1.500

19 Συνημμένα Δικαιολογητικά στην Αίτηση Υποψηφιότητας: 1 2 Απλή Φωτοτυπία Ταυτότητας Υποψηφίου Άδεια Λειτουργίας (ακριβές αντίγραφο ή ακριβές φωτοαντίγραφο) της αιγοπροβατοτροφικής εκμετάλλευσης του υποψηφίου με αρ. πρωτοκόλλου και ημερομηνία έκδοσης όπως έχει δηλωθεί στα σημεία 43 και 44 της αίτησης υποψηφιότητας. Την πρωτότυπη άδεια λειτουργίας θα πρέπει να την κρατήσετε στην εκμετάλλευσή σας για να την επιδείξετε σε τυχόν έλεγχο. Τα επόμενα δικαιολογητικά προσκομίζονται μόνο στην περίπτωση που δεν προσκομίσετε άδεια λειτουργίας. Επομένως, στην περίπτωση που δεν έχετε συμπληρώσει τα κελιά 43 και 44 τότε θα πρέπει να προσκομίσετε: 3 4 Βεβαίωση Δημάρχου ή Κοινοτάρχη (ακριβές αντίγραφο ή ακριβές φωτοαντίγραφο) ότι η αιγοπροβατοτροφική εκμετάλλευση βρίσκεται εκτός ορίων οικισμών του Δήμου / Κοινότητας. Ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία έκδοσης θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει δηλωθεί στα σημεία 46 και 47 της αίτησης υποψηφιότητας. Την πρωτότυπη βεβαίωση θα πρέπει να την κρατήσετε στην εκμετάλλευσή σας για να την επιδείξετε σε τυχόν έλεγχο. Πράξη χαρακτηρισμού (ακριβές αντίγραφο ή ακριβές φωτοαντίγραφο) από το οικείο δασαρχείο για την έκταση στην οποία λειτουργεί η αιγοπροβατοτροφική εκμετάλλευση. Ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία έκδοσης θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει δηλωθεί στα σημεία 49 και 50 της αίτησης υποψηφιότητας. Την πρωτότυπη πράξη χαρακτηρισμού θα πρέπει να την κρατήσετε στην εκμετάλλευσή σας για να την επιδείξετε σε τυχόν έλεγχο.

Φάκελος Υποψηφιότητας Φυσικού Προσώπου

Φάκελος Υποψηφιότητας Φυσικού Προσώπου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 145 έως 200 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 145 έως 200 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΜΕΛΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΕΛΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 145 έως 200 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ κατασκευή ή διαμόρφωση αμελκτηρίου + χώρου (παγολεκάνης) Θέσεις 9 18 18.500 20.800 20.957 23.257 50 + 15 12 12 21.000 22.500 22.725 24.750

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 19-7-2010 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Πρωτ.: 5812 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Α

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α/Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Στο τέλος του 2013 ξεκινάει το πρόγραμμα για νέους αγρότες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1 ης ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 1.1.2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Α. 2007-2013

ΑΔΑ: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1 ης ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 1.1.2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Α. 2007-2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : 02-10-2014 Πληροφορίες : K. Τσολακίδου Αρ. Πρωτ : 139532

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 2 ης ή/και 3 ης ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 1.1.2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Α. 2007-2013

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 2 ης ή/και 3 ης ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 1.1.2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Α. 2007-2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΔΑ: ΒΕΥΗ46ΨΧΞΧ-ΜΔΧ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : 31-1-2013 Πληροφορίες : Τσούμας Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ0Β-ΤΛΥ ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ:

ΑΔΑ: ΒΙΥ0Β-ΤΛΥ ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα 6-6-2014 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Πρωτ.: 11640 ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ: Π.Δ. ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Π.Α.Α. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002791772 2015-05-21

15PROC002791772 2015-05-21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αρ. Γαλανάκης τηλ.: 213-20.86.333, φαξ: 213-20.86.757/670 e-mail: prom3@kat-hosp.gr ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1. Πού υποβάλλονται οι αιτήσεις ενίσχυσης φάκελοι υποψηφιότητας; Οι αιτήσεις ενίσχυσης φάκελοι υποψηφιότητας υποβάλλονται αποκλειστικά στην Ειδική Υπηρεσία ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014

Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014 Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2014 Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα προαπαιτούμενα, τις υποχρεώσεις και το επενδυτικό σχέδιο Ένας διαφωτιστικός οδηγός για την καλύτερη ενημέρωση σας Για μια ερμηνευμένη λύση κομμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ (φωτογραφία) «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» Έργο ΤΟΠΣΑ: «Eχετλαίος» Συντονισμός Διαχείριση: ΠΡΟΟΨΙΣ Α.Ε. Τρεμπεσίνας 32, 12136 Περιστέρι Τηλ. 210 5244760,Fax:210

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) 2007 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) 2007 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & Γ.Δ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ:

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2013 & ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ/ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΛΓΑ 2013 - ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ (ΜΑΑΕ) Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ: Στις περιπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 44.717,10 με ΦΠΑ (ΠΠΥΥ 2012, CPV: 19520000-7)

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 44.717,10 με ΦΠΑ (ΠΠΥΥ 2012, CPV: 19520000-7) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αρ. Γαλανάκης τηλ.: 213-20.86.333, φαξ: 213-20.86.757/670 e-mail: prom3@kat-hosp.gr ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 26/2014 ΚΗΦΙΣΙΑ, 21-05-2014

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην Πράξη «ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ»

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην Πράξη «ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην Πράξη «ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ» Προς: Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ένωση Υποστηρικτικών Φορέων για την υλοποίηση Επιχειρηματικών Ιδιωτικών σχεδίων «ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ» *Αριθμός Πρωτοκόλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Υποβολή αιτήσεων συνταξιούχων για την ένταξή τους στο «Πρόγραμμα Κατ Οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων»

Θέμα : «Υποβολή αιτήσεων συνταξιούχων για την ένταξή τους στο «Πρόγραμμα Κατ Οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων» ΑΔΑ :Β4344691ΩΓ-ΖΗΨ Βαθμός Ασφαλείας Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2012 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΥΝ/ΧΩΝ Ταχ. Δ/νση : Μενάνδρου 41-43 Ταχ. Κώδικας : 104 37 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) 2007-2013 ΑΞΟΝΑΣ 4 ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΤΗΣ ΟΤΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΕ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙII ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 22 ΤΚ.10438 ΑΘΗΝΑ ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΛΨ46ΨΧΞΧ-Ν ΑΔΑ:

ΑΔΑ: 4ΑΛΨ46ΨΧΞΧ-Ν ΑΔΑ: ΑΔΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ:ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Αθήνα, 01 /02/2011 & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.:8389 ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣ: Ως Πίνακα Διανομής ΚΟΙΝ: Ως Πίνακα Διανομής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΘΕΜΑ: «Οδηγίες εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποιημένο Ενοποιημένο Κείμενο της ΥΑ 7931/ (ΦΕΚ 1250/Β/2009) με την ΥΑ 5365/ (ΦΕΚ 1063/Β/2010) Χωρίς Νομική Ισχύ

Κωδικοποιημένο Ενοποιημένο Κείμενο της ΥΑ 7931/ (ΦΕΚ 1250/Β/2009) με την ΥΑ 5365/ (ΦΕΚ 1063/Β/2010) Χωρίς Νομική Ισχύ Κωδικοποιημένο Ενοποιημένο Κείμενο της ΥΑ 7931/10-6-2009 (ΦΕΚ 1250/Β/2009) με την ΥΑ 5365/2-7-2010 (ΦΕΚ 1063/Β/2010) Χωρίς Νομική Ισχύ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 10 / 6 /

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23 /2/2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Α.Π.: 2541 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ Προς: Ως Π.Δ. ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ & ΠΡΑΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΛΕΓΧΟ ΓΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ»

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΛΕΓΧΟ ΓΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ- ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Μπουμπουρή Αικ. Τηλ. 213 2086 333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ 10ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ 10ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ 10ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 1. Οι υποψήφιοι της Κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & Γ.Δ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΓΤΑΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2007-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έντυπο Αίτηση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Για επίσημη χρήση ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ή ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η αίτηση αυτή συμπληρώνεται από δικαιούχα πρόσωπα για την παραχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΤ & ΕΚΑ» ΠΙΣΤΩΣΗ: 20.000,00 με ΦΠΑ.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΤ & ΕΚΑ» ΠΙΣΤΩΣΗ: 20.000,00 με ΦΠΑ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ- ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Μπουμπουρή Αικ. Τηλ. 213 2086 333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο: 210 527 5206 Φαξ: 210 527 5270 Ηλ. Ταχυδρομείο: kmelas@mou.gr

Τηλέφωνο: 210 527 5206 Φαξ: 210 527 5270 Ηλ. Ταχυδρομείο: kmelas@mou.gr Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα 12-6 -2013 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Πρωτ.: 12710 ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ: Π.Δ. ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Π.Α.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1. ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υπογεγραμμένη από τον δικαιούχο* (Το έντυπο δίνεται από τη Γραμματεία και υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή). Σε περίπτωση υποβολής της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υποψήφιοι Κατηγορίας Β των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9046ΨΧΞΧ-ΤΣΣ. Ιστορικότητα Εκδόσεων. Έκδοση Ημερομηνία Εκδότης Υπεύθυνος Σύνταξης Σχόλια. Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας

ΑΔΑ: ΒΛ9046ΨΧΞΧ-ΤΣΣ. Ιστορικότητα Εκδόσεων. Έκδοση Ημερομηνία Εκδότης Υπεύθυνος Σύνταξης Σχόλια. Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας Αθήνα : 16/09/2013 ΤΜΗΜΑ: Βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας Αρ. Πρωτ : 101137 Πληροφορίες: Σ. Δουκοπούλου ΔΗΜΟΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν.

Διαβάστε περισσότερα

12.000 έως και 16.000

12.000 έως και 16.000 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριθμ. Πρωτ. Αίτησης (συμπληρώνεται από το Φορέα) Αίτηση συμμετοχής στην Πράξη: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού» για συμμετοχή στην πράξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Σ.Υ.Υ. ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας: _ Ημερομηνία γέννησης / /

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Σ.Υ.Υ. ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας: _ Ημερομηνία γέννησης / / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Ι Κ Ο Μ Η Τ Ρ Ω Ο Σ Τ Ε Λ Ε Χ Ω Ν Σ. Υ. Υ Επώνυμο: Όνομα: Σας υποβάλλω σφραγισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δράση 1.1: βιολογική γεωργία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013

Δράση 1.1: βιολογική γεωργία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 Άξονας 2 : Προστασία του περιβάλλοντος και αειφόρος διαχείριση των φυσικών πόρων Μέτρο 2.1.4 : Γεωργό-περιβαλλοντικές ενισχύσεις Δράση 1.1: βιολογική

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΚΕΣΕΝ) ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4823853 FAX: 210-4813314 Email:Kesenm@lib.yen.gr ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΑΦΙΩΝ ΤΥΠΟΥ DEXION»

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΑΦΙΩΝ ΤΥΠΟΥ DEXION» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ- ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Μπουμπουρή Αικ. Τηλ. 213 2086 333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΑΣ 2 - ΜΕΤΡΟ 2.5- ΔΡΑΣΗ 2.5.2 «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ» ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ

ΑΞΟΝΑΣ 2 - ΜΕΤΡΟ 2.5- ΔΡΑΣΗ 2.5.2 «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ» ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΞΟΝΑΣ 2 - ΜΕΤΡΟ 2.5- ΔΡΑΣΗ 2.5.2 «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ» ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ: Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΓΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 3.700,00 με ΦΠΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΓΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 3.700,00 με ΦΠΑ Κηφισιά, 30-01-2015 Αριθ. πρωτ. 1795/06-02-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Αικατερίνη Μπουμπουρή Τηλ. 213 2086333, φαξ 213

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΑΤΑΣΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ: 2310 995132 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & Γ.Δ.Σ. Αθήνα, ΑΡΜΟΔΙΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΜΕΣΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ & ΑΓΟΡΑΣ Πρωτ.: ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & Γ.Δ.Σ. Αθήνα, ΑΡΜΟΔΙΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΜΕΣΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ & ΑΓΟΡΑΣ Πρωτ.: ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & Γ.Δ.Σ. Αθήνα, 17.12.2015 ΑΡΜΟΔΙΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΜΕΣΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ & ΑΓΟΡΑΣ Πρωτ.: 133724 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Προς: Ως Πίνακας Διανομής ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ : ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Μέτρου 1.2.1. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Μέτρου 1.2.1. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Μέτρου 1.2.1. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 ΕΝΤΥΠΟ Ε_1 Προς: Περιφέρεια Περιφερειακή Ενότητα Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 2012... 3 1. Διαδικασία Εγγραφής και Πρόσβασης... 3 1.1 Διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης... 3 1.2 Διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υποψήφιοι Κατηγορίας Β των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π τα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις ως προς την ταξινόμηση - χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε ΦΙΧ αγροτικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις ως προς την ταξινόμηση - χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε ΦΙΧ αγροτικά αυτοκίνητα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 12 / 4 / 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : Β2 427/473 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣ: 1. Περιφερειακές Yπηρεσίες Δ/ΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΕΕ Πράξη: Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την διασύνδεση με την αγορά εργασίας των αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ (κωδικός ΟΠΣ 491402) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣTO ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστήριξη δράσεων Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις εμπορικές επιχειρήσεις»

«Υποστήριξη δράσεων Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις εμπορικές επιχειρήσεις» ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ «Υποστήριξη δράσεων Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις εμπορικές επιχειρήσεις» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με τη

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ. 13122 Πληροφορίες: Επιτροπάκης Γεώργιος Τηλ. 213 2015353, φαξ 213 2015348 ekaprom1@eka-hosp.gr ΙΛΙΟΝ, 11-05-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: Φ4-2045/05-06-2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: Φ4-2045/05-06-2014 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ «Ενίσχυση της επιστημονικής και επιχειρησιακής ικανότητας και της τεκμηρίωσης της ΕΣΕΕ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑ» Πίστωση 7.500,00 με ΦΠΑ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑ» Πίστωση 7.500,00 με ΦΠΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νίκης 4, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Μαρίνα Βασσάλου Τηλ. 210 2384401, φαξ 210 2314114 ekaprom@0180.syzefxis.gov.gr ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 21Π/2013 ΚΗΦΙΣΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ] Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Διεύθυνση: Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 49100 Κέρκυρα Τηλέφωνο : + 30 26610 39813 Fax : + 30 26610 40088 email: info@corfucci.gr, corfucci@otenet.gr site: www.corfucci.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ B

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ B ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ B ΤΟΥ Ν.1599/1986 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ημερομηνία θεώρησης : Έγγαμος/η Άγαμος/η Άλλο:

Τελευταία ημερομηνία θεώρησης : Έγγαμος/η Άγαμος/η Άλλο: (Φωτογραφία) «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών της Περιφέρειας Θεσσαλίας» Έργο ΤοπΣΑ:ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΘΕΤΤΑΛΩΝ Συντονιστής: ΘΕΨΥΠΑ Αγίου Όρους 6Β, Λάρισα, ΤΚ 41335,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η NUTS ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

11 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

11 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 11 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Α/Α ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1 Έντυπο υποβολής - αίτηση συμμετοχής (επενδυτικό σχέδιο) με υπογραφή από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο της επιχείρησης και σφραγίδα αυτής. 2 Ισολογισμοί-αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ 3 ΠΑΑ 2007-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ 3 ΠΑΑ 2007-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ / ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Ονοματεπώνυμο.. Δ/νση.. ΠΡΟΣ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Φ.Μ... Παρακαλώ να μου χορηγήσετε άδεια ΔΟΥ.. ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Προς: Τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Γενική Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ανθρώπινου Δυναμικού - Τμήμα Γ Σταδιοδρομίας & Εξέλιξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: ΣΕ 98 / 25-11-2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: ΣΕ 98 / 25-11-2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: ΣΕ 98 / 25-11-2013 ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΚ/01: Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης, με σύμβαση εξαρτημένης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & Γ.Δ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΓΤΑΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2007-2013

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Κατηγορίας Β Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΑΘ-5ΒΖ. Προσκαλούμε. Αθήνα, 14/03/2013 Αρ. Πρωτ. Υ10β/ΓΠοικ. 26252

ΑΔΑ: ΒΕΔΑΘ-5ΒΖ. Προσκαλούμε. Αθήνα, 14/03/2013 Αρ. Πρωτ. Υ10β/ΓΠοικ. 26252 ΑΝΑΡΤΗΤΈΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Αθήνα, 14/03/2013 Αρ. Πρωτ. Υ10β/ΓΠοικ. 26252 ΘΕΜΑ : «Πρόσκληση εκδήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: «Προέγκριση επενδυτικού σχεδίου στα πλαίσια του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ».

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: «Προέγκριση επενδυτικού σχεδίου στα πλαίσια του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ & ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αθήνα, 04-08-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Συν-Εργασία στη Χίο» Αίτηση υποψήφιου

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Συν-Εργασία στη Χίο» Αίτηση υποψήφιου Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Συν-Εργασία στη Χίο» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης: «Δίκτυο τοπικών φορέων για την ανάπτυξη της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ 1. Το έντυπο «ΜΗΤΡΩΟ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΟΑΕ ΛΑΕΚ» (εκτυπώνεται η σελίδα 3 του παρόντος αρχείου) 2. Έντυπη αίτηση (εκτυπώνεται η σελίδα 4 του παρόντος αρχείου) 3. Φωτοτυπία

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων

Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων BA Business - MBA Master of Business Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων Ενίσχυση επενδύσεων στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων μέσω υιοθέτησης και ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 17579

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 17579 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 17579 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Για συμμετοχή στις δράσεις: «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000 Ακάδ. έτους

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000 Ακάδ. έτους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000 Ακάδ. έτους 2015-2016 Οι προπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες μπορούν να υποβάλλουν στη Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΠΑΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΠΑΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΠΑΑ 2007 2013 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER (3 η Προκήρυξη) Επί γης Φιλίππων, Ζείδωρου

Διαβάστε περισσότερα

3. Δύο (2) θέσεις Επιμελητή Β Ψυχιατρικής για το Ψυχιατρικό Τμήμα

3. Δύο (2) θέσεις Επιμελητή Β Ψυχιατρικής για το Ψυχιατρικό Τμήμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΝΠΔΔ Ιερά οδός 343 Χαϊδάρι, 13 Ιουνίου 2016 Τ. Κ. 12461 Χαϊδάρι Αρ. πρωτ.6768/759458 ΘΕΜΑ: Προκήρυξη θέσεων κλάδου ιατρών

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003122557 2015-10-05

15PROC003122557 2015-10-05 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αριστείδης Γαλανάκης Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757 prom3@kat-hosp.gr Κηφισιά, 02-10-2015 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφορίες : ΜΑΓ ΑΛΗΝΗ ΗΜΟΚΑ Τηλέφωνο : 2132143324 ΘΕΜΑ : «Τρόπος κατάθεσης των δηλώσεων περιουσιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ. Πανεπιστήμιο Πατρών. Εγχειρίδιο Υποστήριξης Χρηστών. Υποσυστήματος Διαχείρισης Κύκλου Ζωής Φοιτητών. Αίτηση Εισαγωγής Φοιτητή

ΖΩΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ. Πανεπιστήμιο Πατρών. Εγχειρίδιο Υποστήριξης Χρηστών. Υποσυστήματος Διαχείρισης Κύκλου Ζωής Φοιτητών. Αίτηση Εισαγωγής Φοιτητή Πανεπιστήμιο Πατρών Εγχειρίδιο Υποστήριξης Χρηστών Υποσυστήματος Διαχείρισης Κύκλου Ζωής Φοιτητών Αίτηση Εισαγωγής Φοιτητή ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.1/2010 για το Έργο «Το Ψηφιακό Άλμα του Πανεπιστημίου Πατρών:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ Ο Δικαιούχος μπαίνει με τον κωδικό του στην Ηλεκτρονική Υποβολή ΕΣΠΑ του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ), ως συνήθως. Ανοίγει

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αριθ. ανακοίνωσης Τ O Π Σ Α... /... /... [συμπληρώνεται από τον υποψήφιο] Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το δικαιούχο φορέα] ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (*) Υποψήφιου Ωφελούμενου στο πλαίσιο Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση Ημερομηνία Εκδότης Υπεύθυνος Σύνταξης Σχόλια

Έκδοση Ημερομηνία Εκδότης Υπεύθυνος Σύνταξης Σχόλια ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΔΑ: ΒΕΑΞ46ΨΧΞΧ-6ΗΙ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας Αθήνα : 02.04.2013 ΤΜΗΜΑ: Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αρ. Πρωτ : 38928 Πληροφορίες: Σ. Δουκοπούλου ΔΗΜΟΣΙΟ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Τρίκαλα 09-01-2017 Αριθ. Πρωτ.: 25 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 3/2015

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 3/2015 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 3/2015 Το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη από εσωτερικούς συνεργάτες Συγκοινωνιολόγους Μηχανικούς, προκειμένου να επιτελέσει τις θεσμοθετημένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ Για να έχετε πιθανότητες να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο έχετε επιλέξει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ Χρησιμοποιείται για πρόσωπα τα οποία έχουν χρόνο ασφάλισης σε χώρες με τις οποίες η Ελλάδα έχει συνάψει Διμερή

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ»

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ» «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ» Μαρούσι, 10 Μαρτίου 2015 Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ

Διαβάστε περισσότερα

Οικογενειακή κατάσταση Έγγαμος, -η 1 Άγαμος, -η 2. Επιμέλεια Τέκνων ΌΧΙ 0 ΝΑΙ 1

Οικογενειακή κατάσταση Έγγαμος, -η 1 Άγαμος, -η 2. Επιμέλεια Τέκνων ΌΧΙ 0 ΝΑΙ 1 Στοιχεία Αναφοράς (Α) Προς εταιρεία ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αριθμός Μητρώου Εργαζομένου Τόπος Συμπλήρωσης Αίτησης (1) Αριθμός Χειρόγραφου Πρωτοκόλλου (2) Αριθμός Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου (3) Ατομικά στοιχεία εργαζομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Αριθμ. Πρωτ/λου Αίτησης [συμπληρώνεται από τον εταίρο της Α.Σ.] ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.... ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.. ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ..

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: 169 /28-03-2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: 169 /28-03-2014 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ- ΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ «ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΑΝΆΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ν. ΚΥΚΛΆΔΩΝ ΜΕ ΧΡΉΣΗ WEB 2.0 / SOCIAL MEDIA / MOBILE

Διαβάστε περισσότερα

για την Πράξη: «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΑΜΕΑ ΔΗΜΩΝ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ».

για την Πράξη: «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΑΜΕΑ ΔΗΜΩΝ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ». ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αριθ. Πρωτ.: Α.Σ. 128A /12 Μαρτίου 2014 για την Πράξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013»- (ΠΑΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΚΕΣΕΝ) ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4823853 FAX : 210 4813314 E mail : Kesenpl@yen.gr ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

2) Σε περίπτωση που ο εν δυνάµει δικαιούχος επιθυµεί να υποβάλει

2) Σε περίπτωση που ο εν δυνάµει δικαιούχος επιθυµεί να υποβάλει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΙΚΑΙΟΥΧΟΥ 1) ικαίωµα υποβολής πρότασης έχουν νεοσύστατες εταιρίες, εφοσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασής τους µέχρι την υποβολή του φακέλου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αγ. Παρασκευή, 16.10.2013 Α.Π.: Δ.α/207/372

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αγ. Παρασκευή, 16.10.2013 Α.Π.: Δ.α/207/372 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αγ. Παρασκευή, 16.10.2013 Α.Π.: Δ.α/207/372 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΤΕΧΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Προς: Υπουργείο Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11/ 06 /2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11/ 06 /2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11/ 06 /2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αρ. Πρωτ.: 1567/65031 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ/νση : ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Τμήμα :

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικότητα Εκδόσεων. Έκδοση Ημερομηνία Εκδότης Υπεύθυνος Σύνταξης Σχόλια. Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας Τμήμα Βελτίωσης Ανταγωνιστικότητας

Ιστορικότητα Εκδόσεων. Έκδοση Ημερομηνία Εκδότης Υπεύθυνος Σύνταξης Σχόλια. Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας Τμήμα Βελτίωσης Ανταγωνιστικότητας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Σ. ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας Αθήνα : 21-09-2016 ΤΜΗΜΑ: Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αρ. Πρωτ : 119051 ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ/Υ.ΠΕ.: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: 1.1. ΕΠΩΝΥΜΟ: 1.2. ΟΝΟΜΑ: 1.3. ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ: 1.4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής Τροφίμων 2013 σε απόρους της χώρας. 1) 279/23460/2013 (B 414) ΚΥΑ 2) 732/1-3-2013 Εγκύκλιος του ΥΠΑΑΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής Τροφίμων 2013 σε απόρους της χώρας. 1) 279/23460/2013 (B 414) ΚΥΑ 2) 732/1-3-2013 Εγκύκλιος του ΥΠΑΑΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας Τμήμα Ζωικής και Φυτικής Παραγωγής Ταχ. Δ/νση: Δεληγιάννη 9 22100 Τρίπολη Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : Πληρ.: Κ. Τσολακίδου Αρ. Πρωτ : 91615

ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : Πληρ.: Κ. Τσολακίδου Αρ. Πρωτ : 91615 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : 28.06.2016 Πληρ.: Κ. Τσολακίδου Αρ.

Διαβάστε περισσότερα