Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!"

Transcript

1

2 Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε μόνο στην πληροφορική Επωφεληθείτε και τις Νέες από Τεχνολογίες- την Εμπειρία μας, την Τεχνογνωσία μας και την Καινοτομία μας. Καινοτομία μας - η μέθοδός μας- Το σύστημα διδασκαλίας FACEtoFACE είναι το απόσταγμα της εμπειρίας πλέον των 33 χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE. Αποκτήστε Γνώσεις, Δεξιότητες και Πιστοποιήσεις οι οποίες είναι Αναγνωρισμένες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό! Αποκτήστε Γνώσεις, Δεξιότητες και Πιστοποιήσεις οι οποίες FACEtoFACE είναι Επίσημα Αναγνωρισμένες Πιστοποιημένα στην Εκπαιδευτικά Ελλάδα και το & Εξωτερικό! Εξεταστικά Κέντρα Autodesk, ChaosGroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Autodesk Σεμινάρια 2D / 3D AutoCAD 3Ds Studio Max Revit Architecture Revit Mep Revit Structure Revit collaborate Fusion 360 Inventor ChaosGroup Cad Σεμινάρια / Cam FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος FACEtoFACE Δάφνης: Αβέρωφ 48, (Μετρό Δάφνης) FACEtoFACE Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο) V- Ray 3Ds max V- Ray Rhino V-Ray Revit V-Ray Sketch up ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

3 Κλείσε τώρα ημερομηνία για το Δωρεάν 2ωρο Μάθημα, χωρίς καμία υποχρέωση! για να μας γνωρίσεις!... να γνωρίσεις τους Καθηγητές μας! να γνωρίσεις τη Μεθοδικότητά μας, εναρμονισμένη συνεχώς με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και με την έγκριση της Autodesk, Chaosgroup, Mc Neel, EOPPEP!... για να μας συγκρίνεις και με άλλους φορείς! θα αισθανθείς αμέσως αυτοπεποίθηση! για την... Οργάνωση Μεθοδικότητα Ευελιξία Προσαρμοστικότητα Καινοτομία Ποιότητα Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας, ομίλου FacetoFace. FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Διεξαγωγή παρακολούθησης Συζητάμε μαζί σας την εβδομαδιαία συχνότητα παρακολούθησης: 2 φορές, 3 φορές, 4 φορές, 5 φορές 2ώρο, 3ώρο, ή 4ώρο.... τις ημέρες παρακολούθησης: Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 2ωρο: ώρο: , 2-5 4ωρο: Διάρκεια ώρες Ολοκλήρωση Inventor 48 ώρες 48 ώρες: 2 ½ εβδομάδες με 20ώρο εβδ., 1 μήνα με CAM Inventor HSM ***Σάββατο & Κυριακή δεν διεξάγονται μαθήματα. 12ωρο εβδ, 2 μήνες με 6ώρο, 1 ½ μήνα με 8ώρο εβδ., 48 ώρες 48 ώρες: 2 ½ εβδομάδες με 20ώρο εβδ., 1 μήνα με 12ωρο εβδ, 2 μήνες με 6ώρο, 1 ½ μήνα με 8ώρο εβδ.

4 Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Άρτια Εκπαίδευση: Αποκτάς γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και πιστοποίηση Autodesk. Μεθοδικότητα: Δυο λόγια για την εκπαίδευση & την μεθοδικότητα του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου. Βήμα 1 ο : Παράδοση όλης της ύλης ώστε ο Εκπαιδευόμενος να αποκτά τις γνώσεις για οποιοδήποτε εργασιακό χώρο και αφετέρου να περνά την επίσημη εξέταση που οδηγεί στην Πιστοποίηση της Autodesk. Μάθημα από τους εμπειρότερους Καθηγητές και με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων, εναρμονισμένα συνεχώς με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης. H εκπαιδευτική ύλη είναι η απαραίτητη για κάθε εργασιακό χώρο, και με αυτό το κριτήριο έχει επιλεγεί. Βήμα 2 ο Με τη βοήθεια των Καθηγητριών/ τών, πρακτική εφαρμογή της ύλης με ασκήσεις, για κάθε παράδοση μαθήματος. Οι ασκήσεις είναι εποικοδομητικές, διότι ακολουθούν την νοοτροπία των επιχειρήσεων. Βήμα 3 ο Με τη βοήθεια των Καθηγητριών/ τών, επανάληψη όλης της ύλης. Πραγματοποιώντας συχνές επαναλήψεις για εμπέδωση των όσων σε διδάσκουμε, για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση. Βήμα 4 ο Με τη βοήθεια των Καθηγητριών/ τών, Εξασκείσαι μέσω Επιλεγμένων Επαγγελματικών Εργασιών, για να αποκτήσεις επαγγελματική συνείδηση, «μαθαίνεις κάνοντας». Πραγματοποιώντας τις άκρως επαγγελματικές εργασίες, είσαι σε θέση να διαχειριστείς ότι πιο πολύπλοκο σου προκύπτει και όταν σου ζητηθεί στον εργασιακό χώρο Λύνεις τις απορίες σου. Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FACEtoFACE από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, είμαστε στη διάθεσή σας, καθημερινά από 10:00 πμ έως 21:00, εκτός Σαββάτου & Κυριακής. Υπεύθυνη κ. Πόπη Βασιλοπούλου. FACEtoFACE Εκπαιδευτήριο Αθήνας: FACEtoFACE Εκπαιδευτήριο Δάφνης: FACEtoFACE Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου: Επίσημα Πιστοποιημένα: Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE από: Autodesk, ChaosGroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP. Βήμα 5 ο Εξοικείωση με το Χρόνο της επίσημης εξέτασης Autodesk. Με Καθοδήγηση και Επίβλεψη, των Καθηγητριών/ τών, κάνεις Προσομοίωση εξετάσεων, με την οποία εξοικειώνεσαι με τον χρόνο που απαιτεί η επίσημη εξέταση και αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενημερωθείτε, Συγκρίνετε, Κρίνετε & Εγκρίνετε την Εκπαιδευτική σας Επιλογή!

5 Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Σημαντικότερο Πλεονέκτημα των Εκπαιδευτηρίων μας, προς όφελος κάθε Εκπαιδευόμενου Συνδυαστική, Εργαστηριακή, Step by Step FACEtoFACE Εκπαίδευση. Με την έγκριση των ηγετών των εταιρειών Autodesk, Chaosgroup, Mc Neel και του EOPPEP -Υπουργείο Παιδείας) Νιώθεις σιγουριά. Σημαντικότερα Εκπαιδευτικά Οφέλη κάθε Εκπαιδευόμενου: Δεν αποσπάται η προσοχή του στην παρακολούθηση, αλλά και κατά την αφομοίωση της ύλης. Παρακολουθεί περισσότερη ύλη, συνεπώς μαθαίνει περισσότερα. Λύνει τις απορίες του τη στιγμή που του δημιουργούνται από τους Καθηγητές μας. Προσωπικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και πιστοποίησης με γνώμονα τις ανάγκες του. Για να μας συγκρίνεις και με άλλους Εκπαιδευτικούς φορείς! 2 ώρες δοκιμαστικό μάθημα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία υποχρέωση! Διεξάγουμε μαθήματα από τις 10:00 έως 21:00 στα FACEtoFACE Εκπαιδευτήριά μας. Απαιτείται η φυσική σου παρουσία. Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος! Δάφνης: Αβέρωφ 48, Μετρό Δάφνης! Αμαρουσίου: Δήμητρας 3 Πεζόδρομο! , , Τα μαθήματα διεξάγονται με φυσική παρουσία των Καθηγητών μας και με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων, εναρμονισμένα συνεχώς με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Διεξαγωγή των Εξετάσεων για την Πιστοποίηση Autodesk. Απαιτείται η φυσική σου παρουσία. Οι εξετάσεις είναι προαιρετικές. Διεξάγονται στα Πιστοποιημένα από την Autodesk εξεταστικά μας κέντρα, εάν και εφόσον είναι η επιθυμία του Εκπαιδευόμενου να Πιστοποιήσει τις γνώσεις του. Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος! Δάφνης: Αβέρωφ 48, Μετρό Δάφνης! Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 Πεζόδρομο! , , Οι Καθηγητές μας με: Επιστημονική κατάρτιση (Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι.), Συνεχής ενημέρωση/εκπαίδευση των πλέον σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, Επαγγελματική εμπειρία, Μεταδοτικότητα, Επικοινωνιακή ικανότητα FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Ενάρξεις, προγραμματίζουμε κάθε εβδομάδα όλο το χρόνο. Με δυνατότητα επιλογής του ωραρίου μαθημάτων σου, καθημερινά από 10:00 έως 21:00 και συχνότητα παρακολούθησης από 2 φορές, 3 φορές έως και 5 φορές την εβδομάδα! Ευέλικτο ωράριο Παρακολούθησης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο, κατόπιν συνεννόησης από τις 10 π μ έως 9μμ. Αλλαγή ωραρίων (κατόπιν Προσωρινή διακοπή συνεννόησης). για την εξεταστική (Φοιτητές)! Η Παρακολούθηση των μαθημάτων ολοκληρώνεται μέσα στο χρονοδιάγραμμα Εκπαίδευσης, έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος της Κατάρτισης. Αναπλήρωση αναγκαίων απουσιών εντός αρχικού Χρονοδιαγράμματος, χωρίς κόστος (το 1/10 των ωρών) Πιστοποίηση με την ολοκλήρωση μέσω εργασίας είναι υιοθέτηση της Autodesk & της ChaosGroup ή εξετάσεων, στα εξεταστικά μας κέντρα. Δωρεάν το Λογισμικό από την Autodesk! Μέλημά μας, καταρτισμένων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας Ενημερωθείτε, Συγκρίνετε, Κρίνετε & Εγκρίνετε την Εκπαιδευτική σας Επιλογή!

6 Πιστοποιημένο το σεμινάριο Inventor CAD από την Autodesk, & τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Διδακτική Ύλη, Πιστοποιημένη από την Autodesk & το ν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Το πρόγραμμα Inventor, το θεμέλιο της προτεινόμενης από την Autodesk λύσης για Ψηφιακή Προτυποποίηση (Digital Prototyping), παράγει ένα ακριβές 3D μοντέλο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αξιολογήσουν τη μορφή, την καταλληλότητα και την λειτουργικότητα του σχεδίου, πριν την δημιουργία του πραγματικού αντικειμένου. Είναι εφαρμογή για τρισδιάστατη μηχανολογική σχεδίαση, προσομοίωση και κατασκευή καλουπιών. Επιτρέπει σε μηχανικούς και σχεδιαστές να αναλύσουν τη χρηστικότητα και τη λειτουργία ενός μοντέλου Inventor CAD πριν αυτό Δεν κατασκευαστεί. απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την εκμάθησή του. Inventor HSM C.A.M μέσω CAD: Είναι η συνεργασία ανάμεσα στο σύστημα σχεδιασμού 3D CAD και στο σύστημα CAM, προκειμένου να καθοδηγηθεί μια εργαλειομηχανή CNC ηλεκτρονικά. Απαιτούνται γνώσεις Inventor για την εκμάθησή του. Μάθημα 1. Εισαγωγή Μάθημα 2. Δημιουργία νέου αρχείου Μάθημα 25. Περιορισμοί Σχεδίασης (Fix, Smooth) Μάθημα 3. Περιβάλλον Εργασίας Assembly Μάθημα 26. Περιορισμοί Σχεδίασης Μάθημα 4. Περιβάλλον Εργασίας Drawing (Horizontal, Vertical) Μάθημα 5. Περιβάλλον Εργασίας Presentation Μάθημα 27. Περιορισμοί Σχεδίασης (Perpendicular, Parallel) Μάθημα 6. Δημιουργία Project Μάθημα 28. Περιορισμοί Σχεδίασης Μάθημα 7. Διαχείριση Project (Symmetric) Μάθημα 8. Περιβάλλον σχεδίασης Sketch Μάθημα 29. Περιορισμοί Σχεδίασης (Tangent) Μάθημα 9. Σχεδίαση Γραμμών (Line) Μάθημα 30. Πλαγιότμηση (Chamfer) Πρακτική Εφαρμογή με 30 Ασκήσεις Μάθημα 10. Τερματισμός Εντολών Μάθημα 31. Εντολή Fillet Πρακτική Εφαρμογή με 1 Ασκήσεις Μάθημα 11Σχεδίαση Κύκλων (Circle, Tangent Cicle) Μάθημα 32. Εντολή Μετακίνησης (Move) Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 12. Σχεδίαση Έλλειψης (Ellipse) Μάθημα 33. Εντολή Αντιγραφής (Copy) Μάθημα 13.Τροποποίηση κύκλων και ελλείψεων Μάθημα 34. Εντολή Περιστροφής (Rotate) Μάθημα 14. Σχεδίαση Τόξων με μέθοδο Center Point Μάθημα 35. Εντολή Αποκοπής (Trim) Μάθημα 15. Σχεδίαση Τόξων με μέθοδο εφαπτομένης Μάθημα 36. Εντολή Επέκτασης (Extend) Μάθημα 16. Σχεδίαση Τόξων με μέθοδο τριών σημείων Μάθημα 37. Εντολή Scale Μάθημα 17. Σχεδίαση Τετραγώνου με Διαγωνίους Μάθημα 38. Εντολή Stretch Μάθημα 18. Σχεδίαση Τετραγώνου με Center Point Μάθημα 39. Εντολή Offset Μάθημα 19. Σχεδίαση Slot Αντικειμένων Μάθημα 40. Εντολή Mirror Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 20. Σχεδίαση Πολυγώνων (Polygon) Μάθημα 41. Εντολή Circular Pattern Μάθημα 21. Σχεδίαση Spline (Control Vertex, Interpolation) Μάθημα 42. Εντολή Rectangular Pattern Πρακτική Εφαρμογή με 3 Άσκηση Μάθημα 22. Περιορισμοί Σχεδίασης (Collinear, Coincident) Μάθημα 43. Δημιουργία Στερεών (EXTRUDE) Μάθημα 23. Περιορισμοί Σχεδίασης (Concentric) Μάθημα 44. Εντολή Περιστροφής (REVOLVE) Μάθημα 24. Περιορισμοί Σχεδίασης (Equal) Μάθημα 45. Ρυθμίσεις Εντολής Περιστροφής (REVOLVE) Μάθημα 47. Ρυθμίσεις Εντολής SWEEP Μάθημα 48. Εντολή Loft Μάθημα 49. Ρυθμίσεις Εντολής Loft Μάθημα 50. Εντολή Coil Μάθημα 51. Εντολή Text Μάθημα 52. Εντολή Emboss Μάθημα 53. Εντολή Ηole Concentric Μάθημα 54. Εντολή Ηole Sketch Μάθημα 55. Εντολή Thread Μάθημα 56. Εντολή Fillet 3D Μάθημα 57. Εντολή Chamfer 3D Μάθημα 58. Εντολή Shell Μάθημα 59. Εντολή Draft Μάθημα 60. Εντολή Split Μάθημα 61. Εντολή Work Plane- Angle to Plane around Edge Μάθημα 62. Εντολή Work Plane- Midplane between Two planes Μάθημα 63. Εντολή Work Plane- Normal to Axis Through Point Μάθημα 64. Εντολή Work Plane- Offset From Plane Μάθημα 65. Εντολή Work Plane - Parallel to Plane Through Point Πρακτική Εφαρμογή με 1 Ασκήσεις Μάθημα 66. Εντολή Work Plane- Tangent to Surface and Parallel to Plane

7 Πιστοποιημένο το σεμινάριο Inventor CAD από την Autodesk, & τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Διδακτική Ύλη, Πιστοποιημένη από την Autodesk & το ν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Μάθημα 67. Εντολή Work Plane- Tangent to Surface Through Point and Coplanar Edges Μάθημα 68. Εντολή Work Plane- Three Points Μάθημα 69. Work Planes with Visibility Μάθημα 70. Εντολή 3D Circular Pattern Μάθημα 71. Εντολή 3D Rectangular Pattern Μάθημα 72. Περιβάλλον Assembly - Insert Part 9η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 73. Περιβάλλον Assembly Constraints Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 74. Περιβάλλον Drawing Base View Μάθημα 75. Projected View Dimensions Μάθημα 76. Auxiliary View Μάθημα 77. Section View Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 78. Detail View Μάθημα 79. Τοποθέτηση όψεων στο φύλλο σχεδίασης Μάθημα 80. Εντολή Break Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 81. Presentation Auto Animation 10η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 82. Presentation Tweak Component Μάθημα 83. Δημιουργία βίδας και διαμόρφωση σε Layout για εκτύπωση Μάθημα 84. Δημιουργία μηχανολογικής βάσης Μάθημα 85. Δημιουργία Part και διαμόρφωση σε Layout Μάθημα 86. Δημιουργία Part Handle Ball Μάθημα 87. Δημιουργία Part Handle Μάθημα 88. Δημιουργία Jaw plate Μάθημα 89. Δημιουργία Pin Μάθημα 90. Δημιουργία Part Set Screw Μάθημα 91. Δημιουργία Slide Key Μάθημα 92. Δημιουργία Sliding jaw Μάθημα 93. Δημιουργία Special Key Μάθημα 94. Δημιουργία Vise Screw Μάθημα 95. Δημιουργία Assembly BOM Μάθημα 96. Παρουσίαση Assembly μέσω tweak Μάθημα 97. Παρουσίαση Assembly μέσω Layout Μάθημα 98. Παρουσίαση WormGear Μάθημα 99. Επαναληπτική άσκηση B_Holder 12η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 100. Επαναληπτική άσκηση Bearing in 1 Μάθημα 101. Επαναληπτική άσκηση Bearing in 2 Μάθημα 102. Επαναληπτική άσκηση Bonet Μάθημα 103. Επαναληπτική άσκηση Cover Μάθημα 104. Επαναληπτική άσκηση Fan Μάθημα 105. Επαναληπτική άσκηση GearBox Μάθημα 106. Επαναληπτική άσκηση Holder Out Μάθημα 107. Επαναληπτική άσκηση Holder1-Holder2 Μάθημα 108. Επαναληπτική άσκηση Input Key-Output Key

8 Πιστοποιημένο το σεμινάριο Inventor C.A.M. από την Autodesk, & τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Διδακτική Ύλη, Πιστοποιημένη από την Autodesk & το ν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή Inventor HSM CAM Inventor HSM Inventor HSM C.A.M μέσω CAD: Είναι η συνεργασία ανάμεσα στο σύστημα σχεδιασμού 3D CAD και στο σύστημα CAM, προκειμένου να καθοδηγηθεί μια εργαλειομηχανή CNC ηλεκτρονικά. Απαιτούνται γνώσεις Inventor για την εκμάθησή του. Κεφάλαιο 2: Εισαγωγή CNC Κεφάλαιο 3: Σύγχρονα Λογισμικά Κεφάλαιο 4: Στρατηγικές Κοπής Κεφάλαιο 5: Simulate Κεφάλαιο 6: Δημιουργία Setup Κεφάλαιο 7: Pattern και Folder Κεφάλαιο 8: Αναφορά στο πάνελ Orientation Κεφάλαιο 9: Αναφορά στην καρτέλα CAM Options Κεφάλαιο 10: Κοπτικά Εργαλεία Κεφάλαιο 11: Ταχύτητα Περιστροφής Εργαλείου Κεφάλαιο 12: Πρόωση Κεφάλαιο 13: Αναφορά στην καρτέλα Tool Κεφάλαιο 14: Αντιστάθμιση Ακτίνας Κεφάλαιο 15: Αναφορά στην καρτέλα Geometry Height Κεφάλαιο 16: Αναφορά στην καρτέλα Passes Κεφάλαιο 17: Αναφορά στην καρτέλα Linking Κεφάλαιο 18: Καθαρισμός Επιφάνειας Κεφάλαιο 19: 2D Contour Κεφάλαιο 20: Αναφορά στο εργαλείο Drill Κεφάλαιο 21: 2D Pocket Κεφάλαιο 22: Bore Κεφάλαιο 23: Τύποι Σπειρωμάτων Κεφάλαιο 24: Σπειροτόμηση με Κολαούζα Κεφάλαιο 25: Αναφορά στο εργαλείο Thread Κεφάλαιο 27: Machine the Internal Pocket-Tutorial 2 Κεφάλαιο 28: To Drill the Threaded Holes Κεφάλαιο 29: Tap Holes Tutorial 2 Κεφάλαιο 30: To Drill the Counterbored Hole Κεφάλαιο 31: To Machine the Counterbore Tutorial Κεφάλαιο 32: To Machine the Chamfer Tutorial 2 Κεφάλαιο 33: Compare and edit Κεφάλαιο 34: Adaptive Clearing Κεφάλαιο 35: 3D Pocket Κεφάλαιο 36: Setup Tool Library Adaptive Clearing Κεφάλαιο 37: To Rest Rough Using 3D Pocket Κεφάλαιο 38: To Machine Steep Areas Using Contour Κεφάλαιο 39: To Machine Shallow Areas Using Scallop Κεφάλαιο 40: To Use Scallop for a Finishing Operation Κεφάλαιο 41: To Machine the Base Surface Using Horizontal Κεφάλαιο 42: To Machine Fillets Using Pencil Milling Κεφάλαιο 43: To Finish the Part Κεφάλαιο 44: To Face the Part Κεφάλαιο 45: To Perform Outside Contouring (2D) Κεφάλαιο 46: To Rough Using Adaptive Clearing Κεφάλαιο 47: To Rest Machine Using Adaptive Clearing Κεφάλαιο 48: To Finish the Horizontal Surfaces Κεφάλαιο 49: To Finish Steep Areas with Contour Κεφάλαιο 50: To Machine Using Parallel Finishing Κεφάλαιο 51: Αναφορά στην καρτέλα Tool 1 Κεφάλαιο 52: Αναφορά στην καρτέλα Tool 2 Κεφάλαιο 53: Αναφορά στην καρτέλα Geometry Κεφάλαιο 54: Αναφορά στην καρτέλα Radii Κεφάλαιο 55: Αναφορά στην καρτέλα Passes Κεφάλαιο 56: Αναφορά στην καρτέλα Linking Κεφάλαιο 57: Δημιουργία κοπτικού εργαλείου τόρνου Κεφάλαιο 58: To Create a Turning Setup Κεφάλαιο 59: Face Cylindrical Stock Κεφάλαιο 60: To Machine a Turning Profile Κεφάλαιο 61: To Machine a Groove Κεφάλαιο 62: To Cut an External Thread Κεφάλαιο 63: Cut Off the Part Κεφάλαιο 64: Post Process Κεφάλαιο 65: Sheet setup

9 Πιστοποιήσεις Αναγνωρισμένες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό! Πιστοποίηση Autodesk Το Πιστοποιητικό της Autodesk το οποίο αποκτάτε από το Επίσημο Πιστοποιημένο Εξεταστικό μας Κέντρο, σήμερα που οι πιστοποιημένες γνώσεις και δεξιότητες αποτελούν βασικό κριτήριο για την εύρεση εργασίας, η εγκυρότητα της διαπίστευσης και η κατοχή ενός επικαιροποιημένου πιστοποιητικού, σας προσδίδει ένα επιπλέον διεθνώς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική σας πορεία. Η πιστοποίηση της Autodesk παρέχεται με την πλήρη παρακολούθηση του σεμιναρίου, έχει μοναδικό σειριακό αριθμό και αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πιστοποίηση ισχύει εφ όρου ζωής, συνεπώς δεν έχει ημερομηνία λήξης. Ο Εκπαιδευτικός μας όμιλος FacetoFace, αφενός, είναι αδειοδοτημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και αφετέρου έχει πιστοποιηθεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες Autodesk, Adobe, McNeel,, Chaosgroup, Soft1, ECDL κ.α και παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση. Η πιστοποίηση παρακολούθησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους φορείς ή και για απόκτηση μορίων σε φακέλους Ε.Σ.Π.Α ανάλογα με την προκύρηξη που αναρτάται κατά περίπτωση. Η πιστοποίηση ισχύει εφ όρου ζωής, συνεπώς δεν έχει ημερομηνία λήξης. Δείγμα Πιστοποιητικού Autodesk ***Δωρεάν, η Πιστοποίηση, για όσους παρακολουθούν μαθήματα από τον όμιλο, FacetoFace της Autodesk Γνώσεις & Πιστοποίηση με τη δύναμη της Autodesk

10 Επιλέγω Εκπαιδευτήρια FACEtoFACE Σπουδάζ ω με ξεχωριστό, εργαστηριακό, σύστημα διδασκαλίας και οργάνωση σε παιδαγωγικό περιβάλλον. Αποκτ ώ επαγγελματική Συνείδηση, χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και τις επαγγελματικές ασκήσεις που με κάνουν να ξεχωρίζω. Παίρνω Πιστοποίηση, Παγκόσμια & Αναγνωρισμένη σε Ελλάδα και το Εξωτερικό. Βρίσκω εργασία, χάρη στην επένδυση, σε ολοκληρωμένες γνώσεις, αποκτώντας Επαγγελματική Κατάρτιση.

11 Όλα τα σεμινάριά μας είναι Πιστοποιημένα και διεξάγονται και εξ αποστάσεως με την Hλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης FACEtoFACE FACEtoFACE Επωφεληθείτε Επίσημα Πιστοποιημένα από την Εμπειρία Εκπαιδευτικά μας, την & Εξεταστικά Κέντρα Τεχνογνωσία μας και την Καινοτομία μας. Ecdl, Autodesk, ChaosGroup, Mc Neel, EOPPEP Αποκτήστε Γνώσεις, Δεξιότητες και Πιστοποιήσεις οι οποίες είναι Αναγνωρισμένες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό! FACEtoFACE Εκπαιδευτήριο Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος FACEtoFACE Εκπαιδευτήριο Δάφνης: Αβέρωφ 48, (Μετρό Δάφνης) FACEtoFACE Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο) 210 ERP Soft1 / Κεφάλαιο D.T.P ECDL /ΑΣΕΠ WEB Γενική Λογιστική Εμπορική Διαχείριση Έσοδα-Έξοδα Μισθοδοσία Εργασιακές Σχέσεις FACEtoFACE από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Photoshop Illustrator InDesign Quark Xpress CorelDraw Word Excel Internet/Outlook PowerPoint Access / Windows WordPress Woo Commerce Joomla Virtuemart B.I.M Revit Architecture Revit Mep Revit Structure ArchiCAD MECHANICAL Fusion 360 Inventor Cad / Cam Solidworks Stress Analysis LIGHTING Dialux Relux DIGITAL MARKETING Web marketing Seo Sem Social Marketing Στενογραφία Δακτυλογραφία C.A.D 2D / 3D AutoCAD 3Ds Studio Max Rhino 3D Rhino Gold T-Splines Sketch UP Cinema 4D ArcGIS PHOTOREALISM V- Ray 3Ds max V- Ray Rhino V-Ray Revit V-Ray Sketch up VIDEO After Effects Premiere Adobe Flash

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότηνautodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Inventor

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. QuarkXPress

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   QuarkXPress Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Είμαστε, Επίσημος Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Autodesk & Chaosgroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης 1 Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης Τα Face to Face, ένας από τους Καινοτόμους εκπαιδευτικούς Ομίλους στην Δια Βίου Μάθηση είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) για την Ειδικότητα «Στέλεχος

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος

Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος 210 3803806 FACEtoFACE Αβέρωφ 48, (Πλατεία Καλογήρων Μετρό Δάφνης) 210 9761101 FACEtoFACE Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο)

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής!

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 1 Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι:

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. InDesign ηλεκτρονική.

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   InDesign ηλεκτρονική. Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών VIRTUEMART Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Υποδομή στη Γραφιστική

Υποδομή στη Γραφιστική FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Υποδομή στη Γραφιστική Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Πιστοποίηση SOLIDWORKS Το Πιστοποιητικό το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH

Διαβάστε περισσότερα

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Solidworks Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Design Layout Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Τυπογραφική Τέχνη Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών CSS Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P SkethUp Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Sketch Up Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses V-Ray Εγκεκριμένα από την κατασκευάστρια εταιρία Chaosgroup. Courses ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Νέους Λογιστές

Λογιστική για Νέους Λογιστές FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Νέους Λογιστές Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe Premiere Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Επωφεληθείτε την: Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit MEP Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Στενογράφος

Στέλεχος Στενογράφος 1 Στέλεχος Στενογράφος Τι είναι η Στενογραφία; Στενογραφία είναι η τέχνη της ειδικής γραφής με την οποία μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε γραπτός ή προφορικός λόγος. Η Στενογραφία ήταν γνωστή

Διαβάστε περισσότερα

Διδάκτρων Παροχών JAVASCRIPT FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά

Διδάκτρων Παροχών JAVASCRIPT FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών JAVASCRIPT Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Web Designer Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Διαβάστε περισσότερα

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Css Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V_RaY 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

V-RAY for SKETCHUP. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών

V-RAY for SKETCHUP. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών V-RAY for SKETCHUP Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

V-RAY for REVIT. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών

V-RAY for REVIT. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών V-RAY for REVIT Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο)

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Photoshop Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

REVIT STRUCTURE. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών

REVIT STRUCTURE. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών REVIT STRUCTURE Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

REVIT MEP. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace

REVIT MEP. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών REVIT MEP Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Αρχάριους

Λογιστική για Αρχάριους FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Αρχάριους Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον!

3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 1 3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι: 210-8026216 www.facetoface.gr

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ Καθ. Αριστομένης Αντωνιάδης Καθ. Νικόλαος Μπιλάλης Καθ. Γεώργιος Σταυρουλάκης Θεόνη Ζωγοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Premiere Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Photoshop Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Επωφεληθείτε την: Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P CINEMA 4D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 1 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Illustrator Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp CAD Courses Γενικής Σχεδίασης AutoCad 2D AutoCad 3D SkethUp Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 2D-3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Dreamweaver Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Ειδικός Web CMS Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

CAD III ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ/ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

CAD III ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ/ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ/ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ CAD III ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Α.Ε. 2010-11, ΕΚΔΟΣΗ Α ΝΤΙΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (MSc) Πίνακας περιεχομένων ΕΝΟΤΗΤΑ 1η... 3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΕΝΟΤΗΤΑ 2η... 4 2.0 PROJECTS

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel

Authorized Training & Certification Autodesk. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα