Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1

2 FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος FACEtoFACE Δάφνης: Αβέρωφ 48, (Πλατεία Καλογήρων Μετρό Δάφνης) FACEtoFACE Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο) Εξ αποστάσεως E-LEARNING Από το 2006 δημιουργήσαμε το εκπαιδευτικό λογισμικό FACEtoFACE e-learning software. Υπεύθυνη ενημέρωσης για την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση κ. Πόπη Βασιλοπούλου: , , Διεξαγωγή Μαθημάτων & Εξετάσεων (από 10πμ 9μμ στα Εκπαιδευτήριά μας) ή Εξ αποστάσεως Επίσημα Εκπαιδευτήρια και Εξεταστικά Κέντρα Authorized Training & Certification Centers Autodesk, Chaosgroup., Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Πιστοποιημένο Λογισμικό Εκπαίδευσης και Εξέτασης που οδηγεί στην Πιστοποίηση για τους φορείς: Autodesk, Chaosgroup., Mc Neel, Ecdl, EOPPEP

3 Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH ΕΟΠΠΕΠ Illustrator Photoshop InDesign Quark Xpress CorelDraw Graphic Design Design Layout Design Format Design Color Design Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή στη Γραφιστική

4 Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH ΕΟΠΠΕΠ Graphic Design Design Layout Design Format Design Color Design Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή στη Γραφιστική

5 Συνδυαστική Επεξήγηση των παρακάτω σεμιναρίων Graphic Design Design Layout Design Format Design Color Design Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή στη Γραφιστική Κατάλληλο σεμινάριο για όλους, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για: CorelDraw ή Illustrator ή Photoshop, ή InDesign ή Quark Xpress. Κατάλληλο σεμινάριο για όλους, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για:coreldraw ή Illustrator ή Photoshop ή InDesign Κατάλληλο σεμινάριο για όλους, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για:coreldraw ή Illustrator ή Photoshop ή InDesign Κατάλληλο σεμινάριο για όλους, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για:coreldraw ή Illustrator ή Photoshop ή InDesign Κατάλληλο σεμινάριο για όλους, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για: CorelDraw ή Illustrator ή Photoshop, ή InDesign ή Quark Xpress Κατάλληλο σεμινάριο για όλους που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για: InDesign ή Quark Xpress. Κατάλληλο σεμινάριο για όλους, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα για:coreldraw ή Illustrator ή Photoshop ή InDesign.

6 Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Του Υπουργείου Παιδείας Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Το Πιστοποιητικό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνει ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Οι εξετάσεις οδηγούν στην Απόκτηση Πιστοποίησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Δείγμα Πιστοποιητικού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Οι υποψήφιοι γίνονται πιο ελκυστικοί στους εργοδότες Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί και με αυτοπεποίθηση Αυξάνεται η πιθανότητα επαγγελματικής ανέλιξης

7 Πληρότητα στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού κύκλου παρακολούθησης, (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης) Επιλέγω Design Image FACEtoFACE Αυτόνομη Διδασκαλία Αυτόνομη, Εργαστηριακή, Προσωπική διδασκαλία, προς όφελος του Εκπαιδευόμενου, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του. Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Πιστοποιείσαι Δωρεάν, από το Υπουργείο Παιδείας! Στα δικά μας εξεταστικά κέντρα. Μαθαίνεις με το δικό μας Εκπαιδευτικό σύστημα. Το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE είναι το απόσταγμα της εμπειρίας 31 χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE. Διασφαλίζεις, αφενός την Κατάρτιση και αφετέρου ως φυσικό επακόλουθο και την Παγκόσμια Πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

8 Μέλημά μας, Καταρτισμένων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, για αυτό το λόγο υιοθετούμε Η Παρακολούθηση των μαθημάτων είναι Υποχρεωτική, μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Εξατομικευμένη, Αυτόνομη, Εργαστηριακή Step by Step FACEtoFACE Εκπαίδευση, πάντα με Καθηγητή με σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και πιστοποίησης προς όφελος του Εκπαιδευόμενου. Οι Καθηγητές μας: Όπως απαιτείται από το Υπουργείο Παιδείας Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι.), Πιστοποιημένοι, και Εκπαιδευμένοι στο σύστημα FacetoFace. Αναπλήρωση αναγκαίων απουσιών εντός αρχικού Χρονοδιαγράμματος, χωρίς κόστος. (το 1/10 των ωρών) Για το λόγο αυτό Υιοθετούμε Άμεση Έναρξη. Λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης και το ενδιαφέρον που υπάρχει, προγραμματίζουμε νέες ενάρξεις κάθε εβδομάδα. Επιπλέον ώρες εξάσκησης στο Εκπαιδευτήριό μας, πάντα με Καθηγητή, μόνο, κατόπιν προσωπικής συνεννόησης. Πιστοποίηση μέσω εργασίας ή εξετάσεων, στους χώρους όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα με την ολοκλήρωση. Ευέλικτο ωράριο Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο, μόνο, κατόπιν συνεννόησης. Αλλαγή ωραρίων (μόνο, κατόπιν προσωπικής συνεννόησης).

9 Open 2ωρο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!!...για να μας γνωρίσεις!... να γνωρίσεις τους Καθηγητές μας και το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει εγγυημένη επιτυχία στη μάθηση σε όλους τους σπουδαστές μας, να αισθανθείς αυτοπεποίθηση! για την... Οργάνωση Μεθοδικότητα Ευελιξία Προσαρμοστικότητα Καινοτομία Ποιότητα και το Χαμηλό κόστος για την Ποιότητα που σας προσφέρουμε Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace. Προγραμμάτισε τώρα ημερομηνία για το Δωρεάν Open 2ωρο Μάθημα στο Εκπαιδευτήριο της Αθήνας: Κάνιγγος 13 διεξάγεται «Τρίτη ή Τετάρτη» στο Εκπαιδευτήριο Δάφνης: Αβέρωφ 48 διεξάγεται «Δευτέρα ή Παρασκευή» στο Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 διεξάγεται «Πέμπτη» Επέλεξε τη ζώνη για το 2ώρο Open Μάθημα: 2ωρο:

10 Personal Training FACEtoFACE Methology Υποστήριξη με προσωπικό καθηγητή! Οι καθηγητές της FACEtoFACE διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση & επαγγελματική εμπειρία. Αναλαμβάνουν, να υποστηρίζουν Εκπαιδευτικά τους σπουδαστές ακριβώς τη στιγμή που θα τους χρειαστούν. Παρακολούθηση εισηγήσεων και εφαρμογή ασκήσεων Έπειτα από την παρακολούθηση της εισήγησης του εκπαιδευτικού αντικειμένου, ο σπουδαστής καλείται να ασχοληθεί με τις διατιθέμενες ανά διδακτική ενότητα ασκήσεις. Υποστήριξη από καθηγητή των εκπαιδευτηρίων μας, εξαλείφει τη δημιουργία κενών κατά την αφομοίωση. Το σύστημα εκμάθησης της FACEtoFACE αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς!!!

11 Personal Training FACEtoFACE Methology Χωρίς μελέτη για το σπίτι Με την εφαρμογή της συνδυαστικής διδασκαλίας πολυμέσων και υποστήριξης από τον καθηγητή, ο σπουδαστής βαδίζει με το δικό του προσωπικό ρυθμό πάντα με την καθοδήγηση του καθηγητή, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του, συνεπώς αφομοιώνει τηνύλη. Η εξάσκηση στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου δεν δημιουργεί ανάγκη περαιτέρω μελέτης από την αίθουσα στο σπίτι. Προτείνουμε όμως μετά το πέρας των μαθημάτων, να παθιάζεται ο Εκπαιδευόμενος με το εκπαιδευτικό αντικείμενο και να το εξασκεί διαρκώς. Επιλογή ωραρίου, αναπλήρωση μαθήματος! Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει ωράριο εκπαίδευσης σύμφωνα με τον προσωπικό του χρονοδιάγραμμα, αλλά προγραμματισμένα. Ο εκπαιδευόμενος δύναται να αναπληρώσει μαθήματα σε περίπτωση δικαιολογημένης απουσίας του, εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και δίχως επιπρόσθετο κόστος. Μπορεί να παγώνει προσωρινά τον κύκλο μαθημάτων κατά την περίοδο της εξεταστικής, εφόσον είναι φοιτητής ή φοιτήτρια και να αναπληρώνει τη διδασκαλία μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες μετά το πέρας αυτής.

12 12 ώρες Κορμός εκπαίδευσης Επωφελήσου, εσύ και ο φίλος σου έκπτωση, όταν έρθεις με φίλο σου!!! Ο κορμός της εκπαιδευτικής ύλης είναι ο αναγκαίος για κάθε εργασιακό χώρο και ολοκληρώνεται όταν ολοκληρωθεί, με τις ασκήσεις και τις εργασίες, ανεξάρτητα από τις ώρες, χωρίς επιπλέον κόστος. (Εφαρμόζουμε το 4πτυχο. Παρακολουθείς, εφαρμόζεις, εξασκείσαι, επαναλαμβάνεις.)

13 Περιγραφή Design Image Μέσα από το σεμινάριο χρήση της Εικόνας, θα μάθετε πώς να εντάξετε εικόνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα σε ένα περιοδικό, αφίσα, έντυπο υλικό. Θα μάθετε για τη σημασία που έχουν οι εικόνες, τα σύμβολα, τα ιδεογράμματα και η εικονογράφηση και πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να περάσετε το μήνυμα που θέλετε μέσα από τη δική σας δουλειά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους οι οποίοι ασχολείστε ή πρόκειται να ασχοληθείτε με τα αντικείμενα Photoshop, Illustrator, Corel Draw, InDesign, QuarkXPress.

14 Ύλη Design Image 1 η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 1: Εισαγωγή Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 2: Ανάλυση Εικόνας Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 3: CMYK & RGB Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 4: Bitmaps & Vectors Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις 2 η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 5: Διαχωρισμοί Τετραχρωμία Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 6: Τονικές Εικόνες Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 7: Δίνοντας Τιμές Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 8: Τεχνικές Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 9: Φίλτρα Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις 3 η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 10: Η Σημασία των Εικόνων Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 11: Η Σημασία των Εικόνων (Μέρος 2 ο ) Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 12: Η Χρήση των Εικόνων Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 13: Η Χρήση των Εικόνων (Μέρος 2 ο ) Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 14: Εικονίδια Σύμβολα -Ιδεογράμματα Φωτογράμματα Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις 4 η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Εργασία, με προτεινόμενη θεματολογία από τον Εκπαιδευόμενο 5 η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Εργασία, με προτεινόμενη θεματολογία από τον Εκπαιδευόμενο 6 η : Τελική Εξέταση που οδηγεί στην Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

15 FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος FACEtoFACE Δάφνης: Αβέρωφ 48, (Πλατεία Καλογήρων Μετρό Δάφνης) FACEtoFACE Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο) Εξ αποστάσεως E-LEARNING Από το 2006 δημιουργήσαμε το εκπαιδευτικό λογισμικό FACEtoFACE e-learning software. Υπεύθυνη ενημέρωσης για την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση κ. Πόπη Βασιλοπούλου: , , Διεξαγωγή Μαθημάτων & Εξετάσεων (από 10πμ 9μμ στα Εκπαιδευτήριά μας) ή Εξ αποστάσεως Επίσημα Εκπαιδευτήρια και Εξεταστικά Κέντρα Authorized Training & Certification Centers Autodesk, Chaosgroup., Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Πιστοποιημένο Λογισμικό Εκπαίδευσης και Εξέτασης που οδηγεί στην Πιστοποίηση για τους φορείς: Autodesk, Chaosgroup., Mc Neel, Ecdl, EOPPEP

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Υποδομή στη Γραφιστική

Υποδομή στη Γραφιστική FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Υποδομή στη Γραφιστική Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Design Layout Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Τυπογραφική Τέχνη Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Είμαστε, Επίσημος Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Autodesk & Chaosgroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Photoshop Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Css Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Sketch Up Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Premiere Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης 1 Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης Τα Face to Face, ένας από τους Καινοτόμους εκπαιδευτικούς Ομίλους στην Δια Βίου Μάθηση είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) για την Ειδικότητα «Στέλεχος

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής!

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 1 Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι:

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe Premiere Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P SkethUp Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Νέους Λογιστές

Λογιστική για Νέους Λογιστές FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Νέους Λογιστές Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Web Designer Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Photoshop Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Αρχάριους

Λογιστική για Αρχάριους FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Αρχάριους Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses V-Ray Εγκεκριμένα από την κατασκευάστρια εταιρία Chaosgroup. Courses ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Illustrator Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V_RaY 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers HTML Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο)

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit MEP Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Ειδικός Web CMS Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. QuarkXPress

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   QuarkXPress Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Solidworks Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. InDesign ηλεκτρονική.

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   InDesign ηλεκτρονική. Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Στενογράφος

Στέλεχος Στενογράφος 1 Στέλεχος Στενογράφος Τι είναι η Στενογραφία; Στενογραφία είναι η τέχνη της ειδικής γραφής με την οποία μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε γραπτός ή προφορικός λόγος. Η Στενογραφία ήταν γνωστή

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Dreamweaver Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Illustrator Photoshop InDesign CorelDraw Quark Xpress Graphic Design Design Layout Design Format Design Color Design Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή

Illustrator Photoshop InDesign CorelDraw Quark Xpress Graphic Design Design Layout Design Format Design Color Design Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή Illustrator Photoshop InDesign CorelDraw Quark Xpress Graphic Design Design Layout Design Format Design Color Design Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή στη Γραφιστική Graphic Design Design Layout Design

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web JavaScript Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P CINEMA 4D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 1 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον!

3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 1 3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι: 210-8026216 www.facetoface.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών VIRTUEMART Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Inventor

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web HTML & CSS Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp CAD Courses Γενικής Σχεδίασης AutoCad 2D AutoCad 3D SkethUp Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 2D-3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τoν ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Πιστοποίηση SOLIDWORKS Το Πιστοποιητικό το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών CSS Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P ΑrchiCAD Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2009-2010 ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA;

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA; ΕΚΠΑΙ ΕΥTIKO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ EUROLTA ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ICC - INTERNATIONAL LANGUAGE NETWORK & ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA; To

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA;

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA; ΕΚΠΑΙΔΕΥTIKO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ EUROLTA ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ICC - INTERNATIONAL LANGUAGE NETWORK & ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA; To

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 10-2011 ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο προσανατολισμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Διοίκησης Διεύθυνσης - Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον!

Στέλεχος Διοίκησης Διεύθυνσης - Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 1 Στέλεχος Διοίκησης Διεύθυνσης - Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι: 210-8026216

Διαβάστε περισσότερα

E C D L. Βασικό Επίπεδο Πιστοποίηση ECDL σε: 6 Ενότητες, 5 Ενότητες, 4 Ενότητες, 3 Ενότητες. Advanced Επίπεδο Πιστοποίηση από 1 ως 4 Ενότητες

E C D L. Βασικό Επίπεδο Πιστοποίηση ECDL σε: 6 Ενότητες, 5 Ενότητες, 4 Ενότητες, 3 Ενότητες. Advanced Επίπεδο Πιστοποίηση από 1 ως 4 Ενότητες E C D L Βασικό Επίπεδο Πιστοποίηση ECDL σε: 6 Ενότητες, 5 Ενότητες, 4 Ενότητες, 3 Ενότητες Advanced Επίπεδο Πιστοποίηση από 1 ως 4 Ενότητες Φορείς Πιστοποίησης Πληροφορικής για ΑΣΕΠ ECDL Τύπου ECDL: ACTA,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Σας απασχολεί το Φ.Π.Α.;

Σας απασχολεί το Φ.Π.Α.; Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευση Εκπαίδευση Γραφιστικές Εφαρμογές Κατασκευή Ιστοσελίδων Σας απασχολεί το Φ.Π.Α.; ανησυχείτε για τη νέα σεζόν... Φ.Π.Α. Η διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση των ελλήνων και

Διαβάστε περισσότερα