ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 1214/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 1214/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ"

Transcript

1 Ε Υ Α Δ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 1214/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Η ΕΥΑΗ ενδιαφέρεται για την «Eγκατάσταση συναγερμού και καμερών στις πύλες Νο 4 και Νο 5». Η ανωτέρω δαπάνη προϋπολογίζεται σε δώδεκα χιλιάδες (12.000,00) ευρώ και θα βαρύνει το κονδύλι του προϋπολογισμού με ΚΑ και τίτλο «Προμήθεια συστημάτων ασφαλείας» του οικονομικού έτους 2019 με ποσό ,00 ευρώ και τον με τίτλο «ΦΠΑ Παγίων 24%» με συνολικό ποσό 2.880,00. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά μέχρι τις 22/2/2019, ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα ζητούμενα που επισυνάπτονται. Στοιχεία της προσφοράς Μέσα στον κυρίως φάκελο της προσφοράς που θα παραδοθεί στο Πρωτόκολλο της Επιχείρησης, (οδός Κων. Χατζηγεωργίου 2 Φοινικιά ), πρέπει να περιέχονται: Α. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία θα αναφέρεται ότι : 1. μέχρι την υποβολή της προσφοράς δεν είχατε καταδικαστεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση για αδικήματα, σχετικά με την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας κ.λ.π. 2. δεν τελείτε υπό πτώχευση ή σε διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση. 3. έχετε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. 4. είστε εγγεγραμμένοι στο οικείο Επιμελητήριο. 5. οι πληροφορίες και τα στοιχεία που περιέχονται στην προσφορά είναι αληθή και ακριβή ως προς το περιεχόμενο τους. Β. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, του διαγωνιζόμενου ότι έχει λάβει γνώση των τεχνικών προδιαγραφών, των όρων της παρούσας και των σχετικών με αυτήν διατάξεων και κείμενων νόμων και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά είναι επί ποινή αποκλεισμού από τους συμμετέχοντες. Όλα τα ζητούμενα των Τεχνικών Προδιαγραφών, θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο φάκελο με τα δικαιολογητικά συμμετοχής. Σε κλειστό σφραγισμένο υπό φάκελο με την ένδειξη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, κατατίθεται η οικονομική προσφορά σας. Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών κ. Γ. Αμανάκη τηλέφωνο Ο Γεν. /ντης Χ. Παπαματθαιάκης

2 ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΟΘΥΡΩΝ Νο4 και Νο5 Το σύστημα ελέγχου των καγκελοθυρών Νο4 και Νο5 (σύμφωνα με το σκαρίφημα 1 που ακολουθεί) θα ενταχθεί στην υφιστάμενη εγκατάσταση ελέγχου και διαχείρισης όσον αφορά το λογισμικό και την εποπτεία εικόνας με την προσθήκη των επιπλέων υλικών που απαιτούνται στα συγκεκριμένα σημεία. Σε κάθε μια από τις δύο πύλες θα εγκατασταθούν 2 κάμερες εποπτείας κατάλληλων τεχνικών χαρακτηριστικών ώστε να ενταχθούν στο υφιστάμενο σύστημα, επίσης αισθητήρες ανίχνευσης διέλευσης δέσμες (beam) και παγίδες ανοίγματος θυρών βαρέως τύπου. Το σύστημα τόσο των καμερών όσο και του συναγερμού θα ενταχθεί σε υπομονάδες, που θα βρίσκονται εντός του φυλακίου της πύλης 3 (σκαρίφημα 1), με το οποίο και θα επικοινωνούν καλωδιακά. Η υπομονάδες θα επικοινωνούν μέσω ασύρματης σύνδεσης (Link) με το κεντρικό σύστημα, όπου θα γίνεται και η συνολική διαχείριση. Η περιγραφείσα συνδεσμολογία των υπομονάδων ελέγχου μεταξύ τους και με το υφιστάμενο σύστημα φαίνονται στο σκαρίφημα 2 που ακολουθεί. Στη συνέχεια παρατίθεται ο πίνακας με το σύνολο του εξοπλισμού (είδη υλικών και τεμάχια από το κάθε υλικό), τα οποία θα απαιτηθούν και ακολουθούν τα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο υπομονάδων: των συναγερμών και των καμερών.

3 Σκαρίφημα 1

4 Σκαρίφημα 2

5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΟΜΟΝΑΔΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΩΝ Α/Α Οι υπομονάδες συναγερμών και καμερών θα αποτελούνται από τα εξής υλικά: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Κάμερα σταθερή 4 2 Τροφοδοτικό 12V10A 2 3 Υπομονάδα καταγραφής καμερών 1 4 Υπομονάδα συναγερμού 1 5 Χειριστήριο υπομονάδας συναγερμού (πληκτρολόγιο) 2 6 έσμες εξωτερικού χώρου (beam) 4 7 Μαγνητικές επαφές Βαρέως τύπου 2 8 Σειρήνα με φωνητικό μήνυμα 2 9 Link (πομπός) 2 10 Link (δέκτης 360 ο ) 1 11 PILLAR Εξωτερικού χώρου 2 12 Κλειδαριά για στεγανά κουτιά 2 13 Κουτιά διακλάδωσης Καλώδιο τροφοδοσίας 250m 15 Καλώδιο UTP PET 300m 16 Σωλήνα duroflex Φ20 300m 17 Καλώδιο καμερών 300m 18 Ιστοί στήριξης 10Χ10 /4m /3mm 3 19 Προβολείς LED 30 watt 4 ΥΠΟΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ Το σύστημα συναγερμού, που πρόκειται να εγκατασταθεί, θα πρέπει να μπορεί να καλύψει, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τον προστατευόμενο χώρο. Το σύστημα :

6 Θα είναι απλό, εύχρηστο και λειτουργικό. Οι λειτουργίες Downloading, όπλιση, αφόπλιση μέσω DL και χειρισμός του συστήματος μέσω RTM θα είναι εργοστασιακά απενεργοποιημένες και δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν με τη διαδικασία Downloading, αλλά μόνο από το πληκτρολόγιο της μονάδας. θα έχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού και ελέγχου, μέσω τηλεφώνου. Θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού τηλεφωνικού δικτύου και των εναλλακτικών παρόχων. Θα έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό Switching, με έξοδο 13,8V DC / 1,5 A κατ ελάχιστο. Όλα τα περιφερειακά του θα είναι Plug & Play. Θα έχει δυνατότητα προγραμματιζόμενου χρόνου εισόδου σε κάθε ζώνη ξεχωριστά. Θα διαθέτει 18 συνολικά προγραμματιζόμενες εξόδους (PGM), Η όπλιση και η αφόπλιση του θα μπορεί να γίνει μέσω του πληκτρολογίου της μονάδας, με την εισαγωγή οποιουδήποτε σωστού κωδικού η με τη χρήση της κάρτας προσέγγισης. Θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου οπλισμού αφοπλισμού σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, μέσα από τον ενσωματωμένο προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη. Κάθε τμήμα θα μπορεί να προγραμματίζεται να οπλίζει και να αφοπλίζει αυτόματα τις επιλεγμένες ώρες και ημέρες Η όπλιση του θα μπορεί να γίνει με τη χρήση των πλήκτρων [ARM] & [ENTER] ή [STAY] & [ENTER], χωρίς τη χρήση κωδικού. Θα υπάρχει δυνατότητα για επιλεκτική όπλιση και αφόπλιση των τμημάτων: Στην περίπτωση που η μονάδα λειτουργεί σε δύο ή περισσότερα τμήματα, να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε ποια τμήματα θα οπλίσουμε ή θα αφοπλίσουμε ταυτόχρονα, από οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. Θα υπάρχει ταυτόχρονη όπλιση και αφόπλιση όλων των τμημάτων: Στην περίπτωση που η μονάδα λειτουργεί σε δύο ή περισσότερα τμήματα, θα υπάρχει η δυνατότητα οπλισμού αφοπλισμού όλων των τμημάτων. Θα απεικονίζονται σε μία οθόνη όλα τα τμήματα της μονάδας και ποια από αυτά είναι οπλισμένα, ποια είναι αφοπλισμένα καθώς και ο τύπος όπλισης. Θα υπάρχουν 90 τουλάχιστον κωδικοί για τους χρήστες της μονάδας, που μπορούν να αποτελούνται από 4, 5 ή 6 ψηφία. Πληκτρολόγια Θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικής γλώσσας σε κάθε πληκτρολόγιο και μεταξύ των προς επιλογή γλωσσών θα περιλαμβάνεται και η ελληνική.

7 Τα πληκτρολόγια του συστήματος θα μπορούν να προγραμματίζονται ώστε να κλειδώνουν αυτόματα, όταν περάσει κάποιος χρόνος χωρίς να χρησιμοποιούνται. Τα πλήκτρα έκτακτης ανάγκης θα λειτουργούν ακόμα και όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο. Σε κάθε πληκτρολόγιο, θα υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού του αριθμό των λανθασμένων προσπαθειών, μετά από τις οποίες το πληκτρολόγιο θα απενεργοποιείται. Ο φωτισμός των πλήκτρων και της οθόνης των πληκτρολογίων θα μπορεί να προγραμματισθεί, ανεξάρτητα σε κάθε πληκτρολόγιο, Δέσμες (beams) Θα είναι διπλές υπέρυθρες με δυνατότητα κάλυψης 30 μέτρων (σύμφωνα με τις ανάγκες της εφαρμογής) Θα έχουν χρόνο απόκρισης msec, ρυθμιζόμενο. Θα είναι κατάλληλες για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Θα έχουν κατανάλωση ρεύματος μικρότερη των 80mA. Θα διαθέτουν προστασία ανοίγματος συσκευής. Θα διαθέτουν προστασία έναντι παγετού και δρόσου. Θα διαθέτει ρυθμιστική οριζόντια κίνηση Θα δύναται να συγχρονιστεί η διπλή δέσμη για αποφυγή ψευδoσυναγερμών (π.χ από πτώση φύλλων, πουλιά, κ.λ.π.) Tροφοδοτικό Θα διαθέτει: εξόδους λειτουργίας 13V /3.5AMP λειτουργία switching 4 τουλάχιστον χωριστές εξόδους λειτουργίας με ασφάλεια προστασίας. έλεγχο χαμηλής τάσης μπαταρίας ενδείξεις τάσης,χαμηλής τάσης μπαταρίας και καμένης ασφάλειας προστασίας εξόδων προστασία από ανάστροφη σύνδεση πολικότητας μεταλλικό κάλυμμα Σειρήνα με φωνητικό μήνυμα Θα διαθέτει: ισχύ εξόδου 60 watt 126 db στο 1 μέτρο μέγιστη κατανάλωση σε πλήρη ισχύ 1,5 A τάση τροφοδοσίας 12 V-dc USB stick 128 MB πιστοποίηση IP66 Ιστοί στήριξης Θα έχουν διαστάσεις 10Χ10cm και πάχος λαμαρίνας 3mm Θα είναι θερμογαλβανισμένοι Θα διαθέτουν πλαστικό πώμα στην κορυφή.

8 ΥΠΟΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΜΕΡΩΝ Σύστημα διαχείρισης & καταγραφής Ο ψηφιακός καταγραφέας που θα λειτουργήσει ως υπομονάδα θα πρέπει να διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά: 1) 4 εισόδους (τύπου BNC). Θα υπάρχει δυνατότητα ανεξάρτητου προγράμματος εγγραφής ανά κάμερα. 2) Έως 8 εισόδους συναγερμού (Digital I/O) για σύνδεση με το Σύστημα Ασφαλείας. 3) 2 προγραμματιζόμενες εξόδους video (TV OUT) για σύνδεση με οθόνες παρακολούθησης 4) 1 έξοδο για σειριακή σύνδεση με άλλες συσκευές 5) Θα υποστηρίζει υψηλή ανάλυση εικόνας, 704x576 pixels (4CIF) και ρυθμό αποθήκευσης 25fps/κάμερα και ρυθμό καταγραφής 2Mbps. Η ανάλυση εικόνας, η ταχύτητα εγγραφής και ο ρυθμός καταγραφής σε Mbps θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. 6) Δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και ανάγνωσης των δεδομένων καθώς και εξαγωγή / αντιγραφή τους, τόσο σε ψηφιακούς δίσκους (DVD) όσο και σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (removable), plug & play, διαμέσου σύνδεσης USB ) Θα έχει δυνατότητα διασύνδεσης με δίκτυο TCP/IP για λήψη/συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας από server της εγκατάστασης. 8) Θα έχει δυνατότητα για άμεσο έλεγχο καλής λειτουργίας της υπομονάδας και των καμερών τοπικά και από κεντρικό σημείο. Σε περίπτωση προβλήματος ή αστοχίας υλικού (κάμερας, video loss, storage, μη καταγραφή για συγκεκριμένο διάστημα) δημιουργείται σχετικό alarm. Σε τοπικό επίπεδο θα υπάρχει ηχητικό alarm, οπτική ένδειξη. Οι ίδιες δυνατότητες είναι εφικτές και από κεντρικό σημείο. 9) Κατά την διάρκεια της απομακρυσμένης διαχείρισης δεν θα διακόπτεται η λειτουργία του καταγραφικού. 10) Θα υπάρχει προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης σε τοπικό και απομακρυσμένο επίπεδο. 11) Το σύστημα θα επιτρέπει τον καθορισμό του μεγίστου αριθμού ημερών που θα διατηρούνται αποθηκευμένα τα αρχεία εγγραφών. 12) Ο καταγραφέας θα παρέχει την δυνατότητα ρύθμισης της ποιότητας, ταχύτητας εγγραφής, ρυθμός εγγραφής (Mbps/sec), ημέρες ανά δίαυλο (video input) με ανεξάρτητη ρύθμιση για κάθε δίαυλο. 13) Ο καταγραφέας θα διαθέτει ενσύρματη διασύνδεση (θύρα) Ethernet 10/100/1000 G igabit για την εξ' αποστάσεως διαχείρισή του και για την μεταφορά αρχείων video. Υποστηρίζονται δυνατότητες Network Authentication και Data Encryption, ώστε να διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της εικόνας στο δίκτυο και να αποφεύγεται απρόβλεπτη διαρροή τους. 14) Το προσφερόμενο καταγραφικό υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα UPnP (Universal Plug and Play) για την αυτόματη ανίχνευσή και προσαρμογή τους στο δίκτυο. Tο σύστημα θα διαθέτει 6 θύρες USB για την αποθήκευση και μεταφορά αρχείων video,

9 καθώς και για την εξαγωγή/εισαγωγή αρχείων προγραμματισμού της συσκευής. Επίσης θα περιλαμβάνει οπτικό οδηγό DVD-RW. 15) Η μετάδοση συναγερμών του συστήματος θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πολλαπλές θέσεις εργασίας ή και προς το κέντρο λήψης σημάτων είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε SMS, είτε δικτυακά μέσω Internet για το κέντρο λήψης σημάτων. Συναγερμοί θα αναγγέλλονται σε περιπτώσεις όπου ένας καταγραφέας παρουσιάσει βλάβη, είτε αυτός εξακολουθεί να λειτουργεί μερικώς, είτε διακοπεί πλήρως η λειτουργία του είτε σε περίπτωση αναγνώρισης απώλειας σήματος εισόδου (Video Loss Detection) είτε σε περίπτωση που οποιαδήποτε κάμερα έχει καταγεγραμμένο video χρονικού διαστήματος μικρότερου από το καθορισμένο από τον διαχειριστή. 16) Το σύστημα θα μπορεί να δημιουργήσει συναγερμούς που έχουν ορισθεί με ανίχνευση κίνησης σε επιλεγμένες από τον Διαχειριστή κάμερες η με ενεργοποίηση χειροκίνητα από τον χειριστή (πχ μπουτόν) η με ενεργοποίηση εξωτερικής πηγής (πχ ανιχνευτής δόνησης εντός κάμερας). 17) Όλοι οι συναγερμοί που θα παράγονται από τους καταγραφείς θα μεταδίδονται προς την ή τις θέσεις εργασίας που θα οριστούν για τον σκοπό της λήψης συναγερμών και θα είναι καθόλα διαχειρήσιμοι. 18) Θα υπάρχει η δυνατότητα ορισμού (5) πέντε επιπέδων πρόσβασης με διαφορετικά δικαιώματα για κάθε επίπεδο. 19) Κανένας χρήστης δεν θα έχει την δυνατότητα να θέσει εκτός λειτουργίας το μηχάνημα μέσω λογισμικού, παρά μόνο με φυσική παρουσία πάνω στο μηχάνημα (power off). 20) Ο προσφερόμενος εξοπλισμός θα περιλαμβάνει όλο το απαραίτητο λογισμικό και άδειες χρήσης για την εξ' αποστάσεως διαχείριση του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού των θέσεων εργασίας δωρεάν, ανεξαρτήτως αριθμού χρηστών. Δεν θα υπάρχει περιορισμός στις θέσεις εργασίας που θα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα (live ή playback) στο καταγραφικό, αλλά εξαρτάται από την ποιότητα και την ταχύτητα του τοπικού δικτύου. 21) Το σύστημα θα έχει δυνατότητα εγκατάστασης και χειρισμού κινητών καμερών (PTZ) με παράλληλη δυνατότητα καθορισμού θέσεων preset και περιπολία. Θα έχει δυνατότητα καθορισμού της ταχύτητας κίνησης των κινητών καμερών (Περιστροφή, απόκριση, zoom, Pan & ZOOM με εντολή του χειριστή). 22) Όλες οι κινητές κάμερες θα μπορούν να ελέγχονται από απομακρυσμένο σημείο ελέγχου και από το κέντρο λήψης σημάτων. 23) Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής 60 δευτερολέπτων πριν την ανίχνευση κίνησης (PREEVENT) και έως 5 λεπτά μετά (POSTEVENT) για την καλύτερη αξιολόγηση του περιστατικού. 24) Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής με ενεργοποίηση εξωτερική επαφής ή ανίχνευσης κίνησης με παράλληλη δυνατότητα αυτόματης αλλαγής της ποιότητας εικόνας για καλύτερη καταγραφή του περιστατικού. Η εγγραφή ενεργοποιείται από έναν συνδυασμό επαφών (πχ. άνοιγμα πόρτας και ενεργοποίηση φώτων). Το πρόγραμμα εγγραφής θα μπορεί να ενεργοποιείται και με χρονοδιάγραμμα από Δευτέρα έως Κυριακή ανά ώρα. 25) Θα διαθέτει τη λειτουργία Ρύθμισης Ποιότητας Μετάδοσης. Με αυτήν την λειτουργία ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αυξήσει την ταχύτητα μετάδοσης, όπου αυτό κρίνεται

10 απαραίτητο. Έτσι, σε περίπτωση χαμηλού εύρους ζώνης (bandwidth) η λειτουργία αυτή θα μειώσει την ποιότητα μετάδοσης, ενώ παράλληλα θα αυξήσει την ταχύτητα, χωρίς αυτό να επηρεάσει τον τρόπο καταγραφής. 26) Θα διαθέτει τη λειτουργία Αυτοματοποιημένης Αλληλουχίας Ενεργειών. Με αυτή τη λειτουργία: α). Ο Διαχειριστής του συστήματος θα μπορεί να δημιουργήσει με την μορφή button στην οθόνη παρακολούθησης καμερών αυτοματοποιημένες λειτουργίες που περιλαμβάνουν αλληλουχία ενεργειών. Η χειροκίνητη ενεργοποίηση της λειτουργίας από τον χρήστη του συστήματος με οριζόμενη χρονική διάρκεια, μπορεί να ανάψει τα φώτα, να κλείσει μία μπάρα, να περιστρέψει την PTZ κάμερα σε συγκεκριμένη Preset θέση, να αποστείλει τα δεδομένα καταγραφής σε συγκεκριμένη έξοδο TV-Out κ.λ.π. β). Η ενεργοποίηση αυτών των αυτοματοποιημένων λειτουργιών που παράγουν συναγερμούς ή άλλα σήματα θα μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα ανάλογα με τα αντίστοιχα δικαιώματα χρήσης που έχουν δοθεί από τον Διαχειριστή του συστήματος ανά χρήστη. 27) Θα διαθέτει τη λειτουργία της Προχωρημένης Διαχείρισης Απομακρυσμένης Πρόσβασης. Με τη λειτουργία αυτή ο διαχειριστής του συστήματος θα μπορεί να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες του συστήματος, όπως επίσης και τη διαχείριση των υπόλοιπων χρηστών. Θα μπορεί ακόμη να δώσει διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης στον έλεγχο του συστήματος ανά κάμερα, να αποκρύψει κάποια κάμερα από κάποιον χρήστη, και γενικότερα να προσθαφαιρέσει ένα σημαντικό αριθμό δυνατοτήτων σε επίπεδο χρήστη ή κάμερας. 28) Θα διαθέτει τη λειτουργία Παρακολούθησης Ελεγχόμενων Πεδίων. Με τη λειτουργία αυτή: α) Η παρακολούθηση των ελεγχόμενων πεδίων είτε από τους υπεύθυνους χρήστες είτε από το κέντρο λήψης σημάτων θα μπορεί να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της υπηρεσίας και να περιλαμβάνει περισσότερα από ένα πάνελ με διάταξη κατά επιλογή του χρήστη. β) Σε περίπτωση συμβάντος, το σύστημα θα προσφέρει γρήγορο, ευέλικτο και φιλικό τρόπο παρακολούθησης για να αποκτήσει ο χρήστης την συνολική εικόνα και να αποφασίσει τις επόμενες ενέργειες. Αυτό θα γίνεται με την αυτόματη αποστολή εικόνας σε απομακρυσμένο η τοπικό διαχειριστή με το συμβάν (pre-alarm) και το live σε παράθεση εφόσον ενεργοποιηθεί εξωτερικός αισθητήρας η πεδίο ανίχνευσης ορισμένο από τον διαχειριστή.αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία κάμερες. γ) Σε περίπτωση ενεργοποίησης εξωτερικού alarm ή ανίχνευσης κίνησης από εσωτερικό πεδίο ανίχνευσης γίνεται zoom στην κάμερα που ανιχνεύτηκε η κίνηση ή που είναι συνδεδεμένη μέσω λογικού σεναρίου με τον εξωτερικό αισθητήρα. 29) Θα διαθέτει λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης (Remote Controller) το οποίο επιτρέπει την σύνδεση και χειρισμό του συστήματος από οποιοδήποτε φυσικό σημείο μέσω internet. 30) Οι συναγερμοί θα αποστέλλονται στο Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης Εικόνας (με την κατάλληλη δημιουργία λογικών σεναρίων, όπως κατά: την Απώλεια Εικόνας, την Ανίχνευση Κίνησης, την Ενεργοποίηση Εξωτερικών Επαφών, την Καλή λειτουργία Συστήματος, Απομακρυσμένων ηλεκτρονικών ελέγχων οριζόμενων από τον χρήστη, το Σημείο Ελέγχου Πρόσβασης ή με το συνδυασμό αυτών. Κάμερα

11 Θα διαθέτει: Ανάλυση: ψηφιακή 1920χ1080p, αναλογική 700TVL Αισθητήρα :½,8 SONY CMOS ή ισοδύναμο Φακός Varifocal: 2,8-12mm motorized zoom Σήμα/Θόρυβο (S/N) : >50db Φωτεινότητα: 0.001Lux Εμβέλεια IR: >40m ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ : IP 66 WDR,AWB,DAY-NIGHT ΠΟΜΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (LINK) Θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 5Ghz Gain 22Dbi Networking interface 10/100/1000 Ethernet port Chanel sizes PtP mode 10/20/30/40/50/60/70/80 MHz Wind loading 300n/200Km/h Isolator Reflection ΔΕΚΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (LINK) Η ΑΝΤΕΝΑ θα έχει χαρακτηριστικά: RANGE 5,45-5,85Ghz Networking interface 10/100/1000 Ethernet port Κάλυψη Ο ΔΕΚΤΗΣ θα έχει χαρακτηριστικά: 5Ghz Networking interface 10/100/1000 Ethernet port Chanel sizes PtP mode 10/20/30/40/50/60/70/80 MHz Wind loading 300n/200Km/h Ισχύ 8,5 Watt ΚΟΥΤΙΑ ΣΤΕΓΑΝΑ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ) Θα έχουν χαρακτηριστικά: IP65 Διαστάσεις 50Χ40Χ20 Με κλειδαριά ασφαλείας

12 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Η εγκαταστάτρια εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει : ISO Αδεια από το υπουργείο δημοσίας τάξης ( ΙΕΠΥΑ). Τεχνικό προσωπικό τουλάχιστον 3 ατόμων. (Βάσει κατάστασης επιθεώρησης εργασίας) Βεβαίωση από τον προμηθευτή του εξοπλισμού ότι έχει την τεχνική επάρκεια εγκατάστασης του συγκεκριμένου εξοπλισμού. Θα διαθέτει κέντρο λήψεως εικόνας. Θα διαθέτει εμπειρία από τουλάχιστον τρία παρόμοια έργα αξίας τουλάχιστον ευρώ υλοποιημένα κατά την τελευταία πενταετία (όπως θα προκύπτει από σχετικά συμφωνητικά είτε τιμολόγια είτε σχετικές βεβαιώσεις παραλαβής). Θα κατατεθεί κατάλληλα συμπληρωμένος ο πίνακας συμμόρφωσης πού επισυνάπτεται και όπου θα γίνονται παραπομπές σημείο προς σημείο βάσει των επισήμων τεχνικών φυλλαδίων του κατασκευαστή. Στον πίνακα αυτό διακρίνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε απαραίτητα και επιθυμητά. Η έλλειψη ακόμα και ενός απαραίτητου τεχνικού χαρακτηριστικού αποτελεί λόγο απόρριψης της προσφοράς. Στο φάκελο Τεχνικής Προσφοράς θα πρέπει να περιλαμβάνονται επίσης επί ποινή αποκλεισμού - τα εξής: 1. Η προσφερόμενη εγγύηση καλής λειτουργίας, που επί ποινή αποκλεισμού δεν μπορεί να είναι μικρότερη από ένα (1) έτος. 2. Όταν οι προσφέροντες δεν θα κατασκευάσουν οι ίδιοι το τελικό προϊόν σε δική τους επιχειρηματική μονάδα, στην προσφορά τους δηλώνουν την επιχειρηματική μονάδα στην οποία θα κατασκευαστεί το προσφερόμενο προϊόν και τον τόπο εγκατάστασης της.επίσης στην προσφορά τους πρέπει να επισυνάψουν Υπεύθυνη δήλωση τους προς τον κύριο του έργου ότι η κατασκευή του τελικού προϊόντος θα γίνει από την επιχείρηση στην οποία ανήκει ή η οποία εκμεταλλεύεται μερικά η ολικά την μονάδα κατασκευής του τελικού προϊόντος και ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης αυτής έχει αποδεχθεί έναντι τους την εκτέλεση της συγκεκριμένης προμήθειας σε περίπτωση κατακύρωσης στον προμηθευτή υπέρ του οποίου έγινε η αποδοχή. 3. Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α 75), όπως εκάστοτε ισχύει με θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία να δηλώνεται : Η χώρα καταγωγής των προσφερόμενων προϊόντων Tα προσφερόμενα είδη φέρουν σήμανση πιστότητας CE

13 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 1 Είναι απλό, εύχρηστο και λειτουργικό στην ελληνική γλώσσα. 2 Οι λειτουργίες Downloading, όπλιση αφόπλιση μέσω DL και χειρισμός του συστήματος μέσω RTM να είναι εργοστασιακά απενεργοποιημένες και να μην μπορούν να ενεργοποιηθούν από τον τεχνικό με τη διαδικασία Downloading, αλλά μόνο από το πληκτρολόγιο της μονάδας 3 Να έχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού και ελέγχου, μέσω τηλεφώνου. Να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού τηλεφωνικού δικτύου και των εναλλακτικών παροχών. Να έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό Switching, με έξοδο 13,8V DC / 1,5 A κατ ελάχιστο 4 Όλα τα περιφερειακά του να είναι Plug & Play. 5 Να έχει δυνατότητα προγραμματιζόμενος χρόνος εισόδου σε κάθε ζώνη ξεχωριστά. Να διαθέτει 18 συνολικά προγραμματιζόμενες έξοδοι (PGM), ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 6 Η όπλιση και η αφόπλιση του συστήματος να μπορεί να γίνει μέσω του πληκτρολογίου της μονάδας, με την εισαγωγή οποιουδήποτε σωστού κωδικού η με τη χρήση της κάρτας προσέγγισης 7 Να υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου οπλισμού αφοπλισμού σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, μέσα από τον ενσωματωμένο προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη. Κάθε τμήμα προγραμματίζεται να οπλίζει και να αφοπλίζει αυτόματα τις επιλεγμένες ώρες και ημέρες 8 Η όπλιση της μονάδας να μπορεί να γίνει με τη χρήση των πλήκτρων [ARM] & [ENTER] ή [STAY] & [ENTER], χωρίς τη χρήση κωδικού. 9 Να υπάρχει δυνατότητα για επιλεκτική όπλιση και αφόπλιση των τμημάτων: Στην περίπτωση που η μονάδα λειτουργεί σε δύο ή περισσότερα τμήματα, να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε ποια τμήματα θα οπλίσουμε ή θα αφοπλίσουμε ταυτόχρονα, από οποιοδήποτε πληκτρολόγιο 10 Να απεικονίζεται σε μία οθόνη όλα τα τμήματα της μονάδας και ποια από αυτά είναι οπλισμένα, ποια είναι αφοπλισμένα καθώς και τον τύπο όπλισης 11 Να υπάρχουν 90 τουλάχιστον κωδικοί για τους

14 χρήστες της μονάδας, που μπορούν να αποτελούνται από 4, 5 ή 6 ψηφία. Να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, στην ίδια εγκατάσταση, κωδικοί τεσσάρων, πέντε και έξι ψηφίων. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ 12 Επιλογή γλώσσας: Να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικής γλώσσας σε κάθε πληκτρολόγιο. 13 Αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου: Τα πληκτρολόγια του συστήματος να προγραμματίζονται ώστε να κλειδώνουν αυτόματα, όταν περάσει κάποιος χρόνος χωρίς να χρησιμοποιούνται. 14 Τα πλήκτρα έκτακτης ανάγκης να λειτουργούν ακόμα και όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο. 15 Προγραμματισμός των προσπαθειών παρενόχλησης του πληκτρολογίου. Σε κάθε πληκτρολόγιο, να υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού του αριθμού των λανθασμένων προσπαθειών, μετά από τις οποίες το πληκτρολόγιο θα απενεργοποιείται. 16 Έλεγχος του φωτισμού του πληκτρολογίου: Ο φωτισμός των πλήκτρων και της οθόνης των πληκτρολογίων μπορεί να προγραμματισθεί, ανεξάρτητα σε κάθε πληκτρολόγιο, ΔΕΣΜΕΣ BEAMS 17 Διπλές υπέρυθρες με δυνατότητα κάλυψης 30 μέτρων Χρόνος απόκρισης msec. Ρυθμιζόμενος Εξωτερικής χρήσης Κατανάλωση <80mA Να διαθέτει προστασία ανοίγματος συσκευής (τάμπερ) Να διαθέτει προστασία έναντι παγετού και δρόσου Να διαθέτει ρυθμιστική οριζόντια κίνηση Να δύναται να συγχρονιστεί η διπλή δέσμη για αποφυγή ψευδoσυναγερμών, από πτώση φύλλων, η από πουλιά 18 Έξοδοι λειτουργίας 13V /3.5AMP Λειτουργία switching Χωριστές έξοδοι λειτουργίας 4 τουλάχιστον με ασφάλεια προστασίας. Έλεγχος χαμηλής τάσης μπαταρίας Ενδείξεις τάσης,χαμηλής τάσης μπαταρίας και καμένης ασφάλειας προστασίας εξόδων Προστασία από ανάστροφη σύνδεση πολικότητας Μεταλλικό κάλυμμα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 19 Ισχύς εξόδου 60 watt 126 db στο 1 μέτρο Max κατανάλωση σε πλήρη ισχύ 1,5 A Τάση τροφοδοσίας 12 V-dc USB stick 128 MB ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ

15 Πιστοποίηση IP66 20 Διαστάσεις 10Χ10cm Πάχος 3mm Γαλβανισμένοι Να διαθέτουν πλαστικό πώμα στην κορυφή. ΙΣΤΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΜΕΡΩΝ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ) 21 4 είσοδοι (τύπου BNC). Να υπάρχει δυνατότητα ανεξάρτητου προγράμματος εγγραφής ανά κάμερα είσοδοι συναγερμού (Digital I/O) για σύνδεση με το Σύστημα Ασφαλείας προγραμματιζόμενες εξόδους video (TV OUT) για σύνδεση με οθόνες παρακολούθησης 24 1 έξοδο για σειριακή σύνδεση με άλλες συσκευές 25 Υποστηρίζει υψηλή ανάλυση εικόνας, 704x576 pixels (4CIF) και ρυθμό αποθήκευσης 25fps/κάμερα και ρυθμό καταγραφής 2Mbps. Η ανάλυση εικόνας, η ταχύτητα εγγραφής και ο ρυθμός καταγραφής σε Mbps είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και ανάγνωσης των δεδομένων καθώς και εξαγωγή / αντιγραφή τους, τόσο σε ψηφιακούς δίσκους (DVD) όσο και σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (removable), plug & play, διαμέσου σύνδεσης USB Δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και ανάγνωσης των δεδομένων καθώς και εξαγωγή / αντιγραφή τους, τόσο σε ψηφιακούς δίσκους (DVD) όσο και σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (removable), plug & play, διαμέσου σύνδεσης USB Δυνατότητα διασύνδεσης με δίκτυο TCP/IP για λήψη/συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας από server της εγκατάστασης. 28 Δυνατότητα για άμεσο έλεγχο καλής λειτουργίας της υπομονάδας και των καμερών τοπικά και από κεντρικό σημείο. Σε περίπτωση προβλήματος ή αστοχίας υλικού (κάμερας, video loss, storage, μη καταγραφή για συγκεκριμένο διάστημα) δημιουργείται σχετικό alarm. Σε τοπικό επίπεδο θα υπάρχει ηχητικό alarm, οπτική ένδειξη. Οι ίδιες δυνατότητες είναι εφικτές και από κεντρικό σημείο. 29 Κατά την διάρκεια της απομακρυσμένης διαχείρισης δεν θα διακόπτεται η λειτουργία του καταγραφικού. 30 Προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης σε τοπικό και απομακρυσμένο επίπεδο. 31 Το σύστημα θα επιτρέπει τον καθορισμό του μεγίστου αριθμού ημερών που θα διατηρούνται αποθηκευμένα

16 τα αρχεία εγγραφών. 32 Ο καταγραφέας παρέχει την δυνατότητα ρύθμισης της ποιότητας, ταχύτητας εγγραφής, ρυθμός εγγραφής (Mbps/sec), ημέρες ανά δίαυλο (video input) με ανεξάρτητη ρύθμιση για κάθε δίαυλο. 33 Ο καταγραφέας διαθέτει ενσύρματη διασύνδεση (θύρα) Ethernet 10/100/1000 Gigabit για την εξ' αποστάσεως διαχείρισή του και για την μεταφορά αρχείων video. Υποστηρίζονται δυνατότητες Network Authentication και Data Encryption, ώστε να διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της εικόνας στο δίκτυο και να αποφεύγεται απρόβλεπτη διαρροή τους. 34 Το προσφερόμενο καταγραφικό υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα UPnP (Universal Plug and Play) για την αυτόματη ανίχνευσή και προσαρμογή τους στο δίκτυο. Tο σύστημα διαθέτει 6 θύρες USB για την αποθήκευση και μεταφορά αρχείων video, καθώς και για την εξαγωγή/εισαγωγή αρχείων προγραμματισμού της συσκευής. Επίσης περιλαμβάνει οπτικό οδηγό DVD-RW. 35 Η μετάδοση συναγερμών του συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πολλαπλές θέσεις εργασίας ή και προς το Κ.Λ.Σ. είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε SMS, είτε δικτυακά μέσω Internet για το Κ.Λ.Σ.. Συναγερμοί αναγγέλλονται σε περιπτώσεις όπου ένας καταγραφέας παρουσιάσει βλάβη, είτε αυτός εξακολουθεί να λειτουργεί μερικώς, είτε διακοπεί πλήρως η λειτουργία του. Σε περίπτωση Αναγνώρισης Απώλειας Σήματος Εισόδου (Video Loss Detection) ή σε περίπτωση που οποιαδήποτε κάμερα έχει καταγεγραμμένο video χρονικού διαστήματος μικρότερου από το καθορισμένο από τον διαχειριστή. 36 Επίσης το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει συναγερμούς που έχουν ορισθεί με ανίχνευση κίνησης σε επιλεγμένες από τον Διαχειριστή κάμερες η με ενεργοποίηση χειροκίνητα από τον χειριστή (πχ μπουτόν)η με ενεργοποίηση εξωτερικής πηγής (πχ ανιχνευτής δόνησης εντός κάμερας) 37 Όλοι οι συναγερμοί που παράγονται από τους καταγραφείς μεταδίδονται προς την ή τις θέσεις εργασίας που θα οριστούν για τον σκοπό της λήψης συναγερμών και είναι καθόλα διαχειρίσιμοι. 38 Υπάρχει η δυνατότητα ορισμού (5) πέντε επιπέδων πρόσβασης με διαφορετικά δικαιώματα για κάθε επίπεδο.

17 39 Κανένας χρήστης δεν θα έχει την δυνατότητα να θέσει εκτός λειτουργίας το μηχάνημα μέσω λογισμικού, παρά μόνο με φυσική παρουσία πάνω στο μηχάνημα (power off). 40 Ο προσφερόμενος εξοπλισμός θα περιλαμβάνει όλο το απαραίτητο λογισμικό και άδειες χρήσης για την εξ' αποστάσεως διαχείριση του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού των θέσεων εργασίας δωρεάν, ανεξαρτήτως αριθμού χρηστών. Δεν υπάρχει περιορισμός στις θέσεις εργασίας που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα (live ή playback) στο καταγραφικό, αλλά εξαρτάται από την ποιότητα και την ταχύτητα του τοπικού δικτύου. 41 Το σύστημα έχει δυνατότητα εγκατάστασης και χειρισμού κινητών καμερών (PTZ) με παράλληλη δυνατότητα καθορισμού θέσεων preset και περιπολία. Δυνατότητα καθορισμού της ταχύτητας κίνησης των κινητών καμερών. Περιστροφή, απόκριση, zoom, Pan & ZOOM με εντολή του χειριστή. 42 Όλες οι κινητές κάμερες μπορούν να ελέγχονται από απομακρυσμένο σημείο ελέγχου και από το Κ.Λ.Σ. 43 Δυνατότητα εγγραφής 60 δευτερόλεπτα πριν την ανίχνευ κίνησης (PREEVENT) και έως 5 λεπτά μετά (POSTEVEN για την καλύτερη αξιολόγηση του περιστατικού. 44 Δυνατότητα εγγραφής με ενεργοποίηση εξωτερική επαφής ή ανίχνευσης κίνησης με παράλληλη δυνατότητα αυτόματης αλλαγής της ποιότητας εικόνας για καλύτερη καταγραφή του περιστατικού. Η εγγραφή ενεργοποιείται από έναν συνδυασμό επαφών (πχ. Άνοιγμα πόρτας και ενεργοποίηση φώτων). Το πρόγραμμα εγγραφής ενεργοποιείται και με χρονοδιάγραμμα από Δευτέρα έως Κυριακή ανά ώρα. 45 Ρύθμιση Ποιότητας Μετάδοσης Με αυτήν την λειτουργία ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αυξήσει την ταχύτητα μετάδοσης, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Έτσι, σε περίπτωση χαμηλού εύρους ζώνης (bandwidth) η λειτουργία αυτή θα μειώσει την ποιότητα μετάδοσης, ενώ παράλληλα θα αυξήσει την ταχύτητα, χωρίς αυτό να επηρεάσει τον τρόπο καταγραφής. 46 Αυτοματοποιημένη Λειτουργία Αλληλουχίας Ενεργειών Ο Διαχειριστής του συστήματος θα μπορεί να δημιουργήσει με την μορφή button στην οθόνη παρακολούθησης καμερών αυτοματοποιημένες λειτουργίες που περιλαμβάνουν αλληλουχία ενεργειών. Η χειροκίνητη ενεργοποίηση της λειτουργίας από τον χρήστη του συστήματος με οριζόμενη χρονική

18 διάρκεια, μπορεί να ανάψει τα φώτα, να κλείσει μία μπάρα, να περιστρέψει την PTZ κάμερα σε συγκεκριμένη Preset θέση, να αποστείλει τα δεδομένα καταγραφής σε συγκεκριμένη έξοδο TV-Out κ.λ.π. Η ενεργοποίηση αυτών των αυτοματοποιημένων λειτουργιών που παράγουν συναγερμούς ή άλλα σήματα θα μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα ανάλογα με τα αντίστοιχα δικαιώματα χρήσης που έχουν δοθεί από τον Διαχειριστή του συστήματος ανά χρήστη. 47 Προχωρημένη Διαχείριση Απομακρυσμένη Πρόσβαση Ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες του συστήματος, όπως επίσης και τη διαχείριση των υπόλοιπων χρηστών. Μπορεί ακόμη να δώσει διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης στον έλεγχο του συστήματος ανά κάμερα, να αποκρύψει κάποια κάμερα από κάποιον χρήστη, και γενικότερα να προσθαφαιρέσει ένα σημαντικό αριθμό δυνατοτήτων σε επίπεδο χρήστη ή κάμερας. 48 Παρακολούθηση Ελεγχόμενων Πεδίων Η παρακολούθηση των ελεγχόμενων πεδίων είτε από τους υπεύθυνους χρήστες είτε από το Κ.Λ..Σ. μπορεί να παραμετροποιήσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της υπηρεσίας και να περιλαμβάνει περισσότερα από ένα πάνελ με διάταξη κατά επιλογή του χρήστη. Σε περίπτωση συμβάντος, το σύστημα προσφέρει γρήγορο, ευέλικτο και φιλικό τρόπο παρακολούθησης για να αποκτήσει ο χρήστης την συνολική εικόνα και να αποφασίσει τις επόμενες ενέργειες. Αυτό γίνεται με την αυτόματη αποστολή εικόνας σε απομακρυσμένο η τοπικό διαχειριστή με το συμβάν (pre-alarm) και το live σε παράθεση εφόσον ενεργοποιηθεί εξωτερικός αισθητήρας η πεδίο ανίχνευσης ορισμένο από τον διαχειριστή.αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία κάμερες Σε περίπτωση ενεργοποίησης εξωτερικού alarm η ανίχνευσης κίνησης από εσωτερικό πεδίο ανίχνευσης γίνεται zoom στην κάμερα που ανιχνεύτηκε η κίνηση η μου είναι συνδεδεμένη μέσω λογικού σεναρίου με τον εσωτερικό αισθητήρα. 49 Λογισμικό Απομακρυσμένης Παρακολούθησης Το σύστημα να διαθέτει λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης (Remote Controller) το οποίο επιτρέπει την σύνδεση και χειρισμό του συστήματος από οποιοδήποτε φυσικό σημείο μέσω internet. 50 Οι συναγερμοί θα αποστέλλονται στο Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης Εικόνας (με την κατάλληλη δημιουργία λογικών σεναρίων, όπως κατά: την

19 Απώλεια Εικόνας, την Ανίχνευση Κίνησης, την Ενεργοποίηση Εξωτερικών Επαφών, την Καλή λειτουργία Συστήματος, Απομακρυσμένων ηλεκτρονικών ελέγχων οριζόμενων από τον χρήστη, το Σημείο Ελέγχου Πρόσβασης ή με το συνδυασμό αυτών. 51 Ανάλυση: ψηφιακή 1920χ1080p αναλογική 700TVL Αισθητήρας :½,8 SONY CMOS Φακός Varifocal: 2,8-12mm motorized zoom Σήμα/Θόρυβο (S/N) : >50db Φωτεινότητα: 0.001Lux Εμβέλεια IR: >40m ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ : IP 66 WDR,AWB,DAY-NIGHT ΚΑΜΕΡΑ LIΝΚ (ΠΟΜΠΟΣ) 52 5Ghz Gain 22Dbi Networking interface 10/100/1000 Ethernet port Chanel sizes PtP mode 10/20/30/40/50/60/70/80 MHz Wind loading 300n/200Km/h Isolator Reflection LIΝΚ ( ΔΕΚΤΗΣ) 53 (ΑΝΤΕΝΑ) RANGE 5,45-5,85Ghz Networking interface 10/100/1000 Ethernet port Κάλυψη 3600 (ΔΕΚΤΗΣ) 5Ghz Networking interface 10/100/1000 Ethernet port Chanel sizes PtP mode 10/20/30/40/50/60/70/80 MHz Wind loading 300n/200Km/h Ισχύς 8,5 Watt ΚΟΥΤΙΑ ΣΤΕΓΑΝΑ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ) 54 IP65 Διαστάσεων 50Χ40Χ20 Με κλειδαριά ασφαλείας ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 55 Προβολείς στεγανοί LED 30 watt ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ 56 Η εγκαταστάτρια εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει :

20 ISO Αδεια από το υπουργείο δημοσίας τάξης( ΙΕΠΥΑ) Τεχνικό προσωπικό τουλάχιστον 3 ατόμων (Βάσει κατάστασης επιθεώρησης εργασίας) Να διαθέτει κέντρο λήψεως εικόνας Θα διαθέτει εμπειρία από τουλάχιστον τρία παρόμοια έργα αξίας τουλάχιστον ευρώ υλοποιημένα κατά την τελευταία πενταετία (όπως θα προκύπτει από σχετικά συμφωνητικά είτε τιμολόγια είτε σχετικές βεβαιώσεις παραλαβής). Βεβαίωση από τον προμηθευτή του εξοπλισμού ότι έχει την τεχνική επάρκεια εγκατάστασης του συγκεκριμένου εξοπλισμού. Εθεωρήθη Ηράκλειο Οκτώβριος 2018 Ο Γενικός /ντής Ο Συντάκτης Χ. Παπαματθαιάκης Χ. Παπαδογιάννης.

21 ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΑΣ ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1 Κάμερα σταθερή Τροφοδοτικό 12V10A Υπομονάδα καταγραφής καμερών Υπομονάδα συναγερμού Χειριστήριο υπομονάδας συναγερμού (πληκτρολόγιο) έσμες εξωτερικού χώρου (beam) Μαγνητικές επαφές Βαρέως τύπου Σειρήνα με φωνητικό μήνυμα Link (πομπός) Link (δέκτης 360 ο ) PILLAR Εξωτερικού χώρου Κλειδαριά για στεγανά κουτιά Κουτιά διακλάδωσης Καλώδιο τροφοδοσίας 250m Καλώδιο UTP PET 300m Σωλήνα duroflex Φ20 300m Καλώδιο καμερών 300m 3 900

22 18 Ιστοί στήριξης 10Χ10 /4m /3mm Προβολείς LED 30 watt ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Εθεωρήθη Ηράκλειο Οκτώβριος 2018 Ο Γενικός /ντής Ο Συντάκτης Χ. Παπαματθαιάκης Χ. Παπαδογιάννης.

23 ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΑΣ ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1 Κάμερα σταθερή 4 2 Τροφοδοτικό 12V10A 2 3 Υπομονάδα καταγραφής καμερών 1 4 Υπομονάδα συναγερμού 1 5 Χειριστήριο υπομονάδας συναγερμού (πληκτρολόγιο) 2 6 έσμες εξωτερικού χώρου (beam) 4 7 Μαγνητικές επαφές Βαρέως τύπου 2 8 Σειρήνα με φωνητικό μήνυμα 2 9 Link (πομπός) 2 10 Link (δέκτης 360 ο ) 1 11 PILLAR Εξωτερικού χώρου 2 12 Κλειδαριά για στεγανά κουτιά 2 13 Κουτιά διακλάδωσης Καλώδιο τροφοδοσίας 250m 15 Καλώδιο UTP PET 300m 16 Σωλήνα duroflex Φ20 300m

24 17 Καλώδιο καμερών 300m 18 Ιστοί στήριξης 10Χ10 /4m /3mm 3 19 Προβολείς LED 30 watt 4 ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Ηράκλειο.2018 Ο Προσφέρων

Θέμα: Προμήθεια κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης για τα δημοτικά κοιμητήρια

Θέμα: Προμήθεια κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης για τα δημοτικά κοιμητήρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Θέμα: Προμήθεια κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης για τα δημοτικά κοιμητήρια Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ Γενικά: Προμήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Θέμα: Προμήθεια συμπληρωματικών καμερών παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος και υλικών για την επανεγκατάσταση του ήδη υπάρχοντος συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 3142/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 3142/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Ε Υ Α Δ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 3142/8-4-19 Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Η ΕΥΑΗ ενδιαφέρεται για την «Προμήθεια Υλικών Εργαλείων για το Μηχανουργείο της

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 20-10-2017 Αρ. Πρωτ.: 5311 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr - website: www.portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ε Δ Υ Α Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ αρ.πρωτ. 5963/03-07-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟΥ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες.

Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Το Orpheus συνδυάζει την κοµψότητα µε την ασφάλεια. Οι λιτές γραµµές, ο επίπεδος σχεδιασµός και η πρόσοψη από γυαλί καθιστούν το πληκτρολόγιο του µοναδικό,

Διαβάστε περισσότερα

Tο Apollo έγινε plus!

Tο Apollo έγινε plus! Tο Apollo έγινε plus! Το Apollo plus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήµατα του επιτυχηµένου Apollo, µε 32 ζώνες και µοντέρνο πληκτρολόγιο αφής. Μικρό µέγεθος. Μεγάλες δυνατότητες. To Apollo plus διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ Η κεντρική μονάδα, είναι το βασικότερο τμήμα ενός συστήματος συναγερμού. Κύρια αποστολή της είναι να δέχεται σήματα από τους αισθητήρες και, σε περίπτωση παραβίασης

Διαβάστε περισσότερα

Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας.

Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας. Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας. Paradox Insight Βασική ιδέα Ένας πίνακας για: Σύστημα ασφαλείας Σύστημα πρόσβασης Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης Ενοποίηση με home automation Μία ολοκληρωμένη λύση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. Αρμόδια Δ/νση : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Τμήμα : Προμηθειών Αθήνα, 29--207 Πληρ. Χρ. Καλαντζή Αρ. Πρωτ.: 2259 Τηλ. : 20-8802809 ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ : ΔΗΜΟΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Καμερών για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Μάιος 2015 Σελίδα 1 από 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Έξυπνα Συστήματα Συναγερμού και Κάμερες Ασφαλείας Προστατεύουν αποτελεσματικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας Έκδοση 05-2011 Υβριδικοί Επαγγελματικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού συστήματος ασφαλείας στο κλειστό γυμναστήριο της αερογέφυρας και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου».

ΘΕΜΑ: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού συστήματος ασφαλείας στο κλειστό γυμναστήριο της αερογέφυρας και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Διεύθυνση: Τ.Κ.: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Συσκευών Αδιάλειπτης Λειτουργίας (UPS) 246,00

Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Συσκευών Αδιάλειπτης Λειτουργίας (UPS) 246,00 Οίκοθεν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΜΉΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΎ, ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΠΕ Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: FAX : e-mail : Γεράνι Χανίων 73014

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση σε πλήρη λειτουργία. δύο ολοκληρωμένων ασύρματων συστημάτων αντικλεπτικού συναγερμού

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση σε πλήρη λειτουργία. δύο ολοκληρωμένων ασύρματων συστημάτων αντικλεπτικού συναγερμού ΑΠ. ΚΥΤ/2016/51 Καλαμάτα 07 Απριλίου 2016 Έρευνα αγοράς για την προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση σε πλήρη λειτουργία δύο ολοκληρωμένων ασύρματων συστημάτων αντικλεπτικού συναγερμού για το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 TM40 δηγίες τελικού χρήστη Ρυθμίσεις χρηστών Για λόγους ασφάλειας, γράψτε μόνο το όνομα του χρήστη και όχι τον κωδικό του. 4-ψηφίων κωδικός 6-ψηφίων κωδικός Χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Crow s Passion for Smart Residential Security

Crow s Passion for Smart Residential Security Crow s Passion for Smart Residential Security SERENITY Το σύστηµα SERENITY είναι ένα µοντέρνα σχεδιασµένο σύστηµα συναγερµού για να ταιριάζει στον χώρο σας. Με το σύστηµα SERENITY µπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL-99 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Γενικά.3 Βασικές Λειτουργίες..3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...3 Περιεχόµενα Συσκευασίας.4 ΙΙ. Μορφή και Εγκατάσταση Συστήµατος.4 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS.

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναμικό, τεχνολογικά καινοτόμο και μοναδικού design σύστημα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 49999,50 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 70.01.7134.001 ΕΤΟΣ : 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ISPS ΔΑΠΑΝΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ISPS ΔΑΠΑΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛ: 2420 2528 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ISPS ΔΑΠΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 561

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Ένδειξη στάθμης σήματος GSM. Όταν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, αναβοσβήνει,ενώ είναι σταθερά αναμμένο όταν είναι εντάξει. Ένδειξη χαμηλής στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 05-04-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000130 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

210 891 5005 - FAX: 210 891 5008).

210 891 5005 - FAX: 210 891 5008). ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τηλέφ: 210 891 5040-43 Fax: 210 891 5008 Καβούρι, 4 Αυγ 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 27/2015 1. Η προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το µέλλον της τεχνολογίας

Αγγίξτε το µέλλον της τεχνολογίας Αγγίξτε το µέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναµικό, τεχνολογικά καινοτόµο και µοναδικού design σύστηµα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Γενικοί Όροι Αθήνα 15/7/2014 Α.Π.: 865 Έρευνα αγοράς για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ. 60/07, Ν.2286/95) και την

Διαβάστε περισσότερα

Χ-Series ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Η καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΩΣ 64 ΖΩΝΕΣ

Χ-Series ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Η καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΩΣ 64 ΖΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΩΣ 64 ΖΩΝΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Χ-Series ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥΣ - ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ EAS Μονάδα IDS X-Series έως 64 ζώνες Πληκτρολόγια Classic

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΤΗΜΑΤΩΝ SCADA ΤΩΝ ΔΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΤΗΜΑΤΩΝ SCADA ΤΩΝ ΔΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΤΗΜΑΤΩΝ SCADA ΤΩΝ ΔΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ Αρ. Μελέτης: Μ12/2017

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟΥ 4.499,34 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟΥ 4.499,34 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΑ/ΣΗΣ & ΣΥΝ/ΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΚΙΝΗΣΗΣ, ΔΙΑ/ΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟΥ 4.499,34 ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΚΑ Α.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος. Ασύρµατο Σύστηµα Αµφίδροµης Επικοινωνίας. µε Συχνότητα λειτουργίας 868 MHz

ΗΛΚΑ Α.Ε. επίσημος αντιπρόσωπος. Ασύρµατο Σύστηµα Αµφίδροµης Επικοινωνίας. µε Συχνότητα λειτουργίας 868 MHz Ασύρµατο Σύστηµα Αµφίδροµης Επικοινωνίας µε Συχνότητα λειτουργίας 868 MHz Οι πίνακες ελέγχου της σειράς lares µπορούν να διαχειριστούν έως 64 ασύρµατες ( ή 128 Ζώνες) µέσω των νέων ποµποδέκτων που συνδέονται

Διαβάστε περισσότερα

για την Επέκταση των Συστημάτων Ασφαλείας Πρασίνου και Κυνοκομείου

για την Επέκταση των Συστημάτων Ασφαλείας Πρασίνου και Κυνοκομείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ανδρόγεω 2, 4ος όροφος Τ.Κ: 71202 Πληροφορίες: Μανόλης Κουτεντάκης Τηλ.: 2813

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ EURO ALARM ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ OASIS > Ο BS-468 είναι πίνακας αντικλεπτικού συναγερμού > Στην κεντρική πλακέτα του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 7-3 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 11522 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99 Οδηγίες χρήσης Αρχικές ενέργειες Ο συναγερµός ΗΧ-TEL99 πρέπει να είναι συνδεδεµένος µε µια τηλεφωνική γραµµή σε λειτουργία προκειµένου να προγραµµατιστεί αρχικά. Για να σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit.

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. ΑΣΥΡΜΑΤΟ / ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 x ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Πίνακας ελέγχου 16 ζωνών

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Διεύθυνση: Ν.Δικαστ.Μέγαρο 26 ης Οκτωβρίου 3 54012 Θεσσαλονίκη Πληροφ.: Φ.Κολεσιώτη Θεσσαλονίκη, 20.2.2018

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05 Άνω εξωτερικό κάλυμμα Εφεδρική μπαταρία 12V Σειρήνες 120dB Διακόπτης αποξήλωσης σειρήνας (tamper) Κάλυμμα Βίδας εξωτερικού καλύμματος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την προμήθεια Η/Υ και λοιπού εξοπλισμού

Θέμα: Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την προμήθεια Η/Υ και λοιπού εξοπλισμού Ταχ.Δ/νση: Πάρκο Αγ. Δημητρίου Ταχ. Κωδικός: 5000, Κοζάνη Τμήμα: Τμήμα Διαγωνισμών & Συμβάσεων Πληροφορίες: Χρύσα Ιακωβίδου Τηλ./ Fax: 246056440, 24605622 e-mail: procur@uowm.gr Κοζάνη, 27/07/207 Αριθμ.Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Δήλωση Ο παρών οδηγός αποτελεί μία εισαγωγή στις βασικές λειτουργίες του DVR που έχετε στα χέρια σας. Για λεπτομερείς οδηγίες χρήσης, ανατρέξτε στο CD για το

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 15-03-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 000387 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC INFORMATICS

17PROC INFORMATICS Digitally signed by 17PROC001990582 INFORMATICS 2017-09-25 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.09.25 10:53:01 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΘΡΥ4ΧΙ-ΙΜ7 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 A. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEO MODE Triplex ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ NTSC PAL ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με συλλογή κλειστών προσφορών)για ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με συλλογή κλειστών προσφορών)για ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΝΠΔΔ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15375/720045 ΧΑΙΔΑΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. Εντυπωσιακό design, εκπληκτική αφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. Εντυπωσιακό design, εκπληκτική αφή ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Εντυπωσιακό design, εκπληκτική αφή Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 13-11-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000292 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα 26 / 07 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα 26 / 07 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα 26 / 07 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αρ. Πρωτ.: 21980 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Αρμόδιος: Βασιλείου Νικόλαος Τηλ.: 26823-60632 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

1 2 Μνήµη RAM 4 GB τύπου DDR4 ή νεότερη, µε συχνότητα τουλάχιστον 2133MHz 3 Ένας σκληρός δίσκος SATA III 500GB ταχύτητας τουλάχιστον 7200 RPM (Rounds

1 2 Μνήµη RAM 4 GB τύπου DDR4 ή νεότερη, µε συχνότητα τουλάχιστον 2133MHz 3 Ένας σκληρός δίσκος SATA III 500GB ταχύτητας τουλάχιστον 7200 RPM (Rounds ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πάτρα : 30-10-2017 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Αρ.Πρωτ.:34319 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Tµήµα :Oικονοµικό Γρ.Προµηθειών Πληροφορίες :.Κοκοβίκα Τηλ.: 2610-227871

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FOCUS ST-IIIB 1 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓNΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.23210 49239,49168 - FAX: (23210) 49251 Email: resc@teiser.gr Σέρρες, 6-07-2015 Αριθμ.Πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ & ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ. Εικόνα 1

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ & ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ. Εικόνα 1 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Τα συστήματα ασφαλείας είναι ειδικές ηλεκτρονικές διατάξεις που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση χώρων, με σκοπό την άμεση ενημέρωσή των ενδιαφερόμενων, σε περίπτωση έ- κτακτης

Διαβάστε περισσότερα

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ.

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. Με την C6T θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C6T είναι μια Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ Αθήνα, 3-5-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 1 414 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 121 Ταχ. Κωδ : 115 22 Αθήνα Πληρ. : Γρ. Ψύλλιας Τηλέφωνο : 210.64.11.509 FAX : 210.64.19.260 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΙΕΤΕΘ) Δημητριάδος 95 & Π. Μελά 3ος όροφος Τ.Κ. 38333 Βόλος Βόλος, 21-01-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 39/21-01-2015

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας

Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας Υβριδικοί Επαγγελματικοί Συναγερμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 8/3/2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1 REALSAFE MMS-00 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜMS & SMS Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ REALSAFE MMS-00 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Στην συσκευασία εκτός της κεντρικής µονάδας-κάµερας θα

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι. Ισχύς προσφορών Οι προσφορές πρέπει να ισχύουν τουλάχιστον για εκατόν είκοσι (120)

Γενικοί Όροι. Ισχύς προσφορών Οι προσφορές πρέπει να ισχύουν τουλάχιστον για εκατόν είκοσι (120) Αθήνα : 14.04.2016 Α.Π : ΑΛΦΑ/2016/1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΟΡΑ (2) ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ (1) ΕΝΟΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός GSC-W1

Προγραμματισμός GSC-W1 Προγραμματισμός GSC-W1 Μέσω εφαρμογής smartphone GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 [1] ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ Μέσα από το Play store για κινητά Android Μέσα από το itunes για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 28 Μαρτίου Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αριθμ. πρωτ.: 4230 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 28 Μαρτίου Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αριθμ. πρωτ.: 4230 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 28 Μαρτίου 2018 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αριθμ. πρωτ.: 4230 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ασωμάτων Προς : Τ.Κ. : 591 00 ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑPP

ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑPP ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑPP ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΤΕ... 2 ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! 3 Η εφαρμογή για κινητά είναι πολύ φιλική παρέχοντας στον χρήστη του συστήματος συναγερμού τις εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 24/4/2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελ.: ΤΠΕ 1/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης

Αρ. Μελ.: ΤΠΕ 1/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Αρ. Μελ.: ΤΠΕ 1/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Κλειστών Κυκλωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων AMD

Διαβάστε περισσότερα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα Το IXION G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων προς Κέντρα Λήψης σημάτων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη, απομακρυσμένου χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 4/5/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. Αρμόδια Δ/νση : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Τμήμα : Προμηθειών Αθήνα, 24-05-207 Πληρ. Χρ. Καλαντζή Αρ. Πρωτ.: 44058 Τηλ. : 20-8802809 ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ : ΔΗΜΟΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. electronic

Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. electronic Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 electronic προηγμένη τεχνολογία, υψηλή ασφάλεια, σε πλήρη αρμονία Η εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς του ηλεκτρολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης www.sigmasec.gr Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 1 2 2 3 4 8 5 6 9 7 10 11 13 12 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου 1 2 3 4 5 6 Οθόνη LCD Στην οθόνη αυτή εµφανίζονται η κατάσταση του συστήµατος και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία

Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία υποστηρίζουν πρωτόκολλο SIA IP. Συνδέεται στο Bus των πινάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. Μην εισάγετε μεταλλικά αντικείμενα στο κουτί του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Σύστηµα Συναγερµού Matrix- 6/816. Περιεχόµενα

Οδηγίες χρήσης. Σύστηµα Συναγερµού Matrix- 6/816. Περιεχόµενα Αντιπροσωπεία Ελλάδας: AMIS SECURITY PRODUCTS Σύστηµα Συναγερµού Matrix- 6/816 Οδηγίες χρήσης Περιεχόµενα Εισαγωγή Επεξήγηση πλήκτρων χειρισµού σελίδα 2 Επεξήγηση ενδείξεων πληκτρολογίου σελίδα 3 Εµφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται.

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ- ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Οι πίνακες συμμόρφωσης που ακολουθούν θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να συμπεριληφθούν συμπληρωμένοι στην Τεχνική Προσφορά, με την σειρά, την τάξη

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (2Ε) Γ τάξη Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. ΕΠΑ.Λ.

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (2Ε) Γ τάξη Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. ΕΠΑ.Λ. και laptops. ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (2Ε) Γ τάξη Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. ΕΠΑ.Λ. Ο σκοπός του μαθήματος «Συστήματα Ελέγχου και Ασφάλειας» είναι να αποκτήσει ο/η μαθητής/-τρια τις απαραίτητες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004771 016-07-13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Ταχ. Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠ.Υ.ΜΕ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Αθήνα 22-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.24817/243

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα