ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚ ΔΗΛΩΣ ΕΙΣ ΓΑΥΡΙΩΤΙΚ Α 2015 ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚ ΔΗΛΩΣ ΕΙΣ ΓΑΥΡΙΩΤΙΚ Α 2015 ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ»"

Transcript

1 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚ ΔΗΛΩΣ ΕΙΣ ΓΑΥΡΙΩΤΙΚ Α 2015 ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ»

2 Κ Υ Κ Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Ε Δ Ε Υ ΤΕΡΗ Ε ΚΔΟΣΗ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΡΟΔΟ Λιμάνια, Πορθμεῖα καὶ Βαρκάρηδες τῆς Ανδρου [ Ἀρχὲς 20οῦ αἰ ] ΔΙΓΛ ΩΣ ΣΗ Ε ΚΔΟΣΗ ΠΡΟΛΟΓΟΣ: Δ. Ἰ. Κυρτάτας ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γ. Σ. Μαμάης ΕΠΙΜΕΤΡΟ: Τζ. Χαρλαύτη ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Α. Μπιλάλης ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ»

3 Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, Το Γαύριο, η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης φτάνοντας στο νησί μας, το μοναδικό λιμάνι της Άνδρου τα τελευταία 50 χρόνια, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που του χαρίζει αυτή του η ιδιότητα, έχει ανάγκη και δικαιούται πολιτιστικές εκδηλώσεις, για τη διοργάνωση των οποίων ευχής έργον θα ήταν να μεριμνούν, εκτός από τους πολίτες, και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η ιστορία, οι παραδόσεις, οι συνήθειες αποτελούν την πολιτιστική έκφραση του τόπου, παράλληλα με άλλες εκδηλώσεις που θα την εμπλουτίσουν και θα συνδιαλλαγούν μ αυτήν. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια και τις περιμένουν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες. Αυτή η προσμονή μάς δημιουργεί υψηλό αίσθημα ευθύνης, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δίσεκτους καιρούς των μνημονίων και της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Κόντρα στη συγκυρία, όμως και παρά την έλλειψη οικονομικής ενίσχυσης, με εξαίρεση μια μικρή αρωγή από την Περιφέρεια συνεχίζουμε απαρέγκλιτα, με γνώμονα την ποιότητα και την κοινωνική συνεισφορά, να συμβάλλουμε στην πολιτιστική ανάπτυξη της, σχετικά υποβαθμισμένης σε σχέση με το υπόλοιπο νησί, περιοχής του Γαυρίου. Καλοκαίρι 2015 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥμβΟΥΛΙΟ του Φιλοπρόοδου Ομίλου «Το Γαύριο»

4 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, Έκθεση Αγιογραφίας βυζαντινη ΤΕχνΗ με ΣΥΓχΡΟνΗ ματια Ραλλού Κούση - Αικατερίνη μωραΐτη 31 Ιουλίου - 15 Αυγούστου 2015 (δίπλα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) [ ] Η βυζαντινή τέχνη είναι μοναδική και άφθαστη στο ότι επενόησε σχήματα ταυτόσημα με σύμβολα υπερβατικά των αχράντων μυστηρίων, λειτουργικούς αίνους που βασίζονται σε μιαν υπερκόσμια γεωμετρία, κατοπτρισμούς ουρανίων ενοράσεων, νοητά αρχέτυπα κάτι σαν άλλου είδους Ινδικά ή Θιβετιανά «μάνταλα». Δεν υπάρχει τέχνη πιο αυστηρή. [ ] Τα πάντα έχουν τυποποιηθεί. Τα σχήματα, τα φώτα, τα ημιτόνια, οι σκιές. Στη βάση υπάρχει η φραμμική-γεωμετρική σύνθεσις που συνεχώς θυμίζει τον μαθηματικό γνώμονα. Κάθε σχήμα εντάσσεται και προέρχεται από τα προηγούμενα. Είναι ένας Αριστοτελικός συλλογισμός, μια αλγεβρική εξίσωσις αλάνθαστη. Ο καλλιτέχνης δεν υπάρχει. Έχει αφομοιωθεί με την απόδοση μιας οντότητας που τον απορροφά και τον εξουθενώνει ολοκληρωτικά. ν. χατζηκυριάκος-γκίκας «Περί βυζαντινής τέχνης»

5 Γεννήθηκε στη Λέσβο με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. ζει μόνιμα στην Άνδρο και ακολουθεί την τέ - χνη της αγιογραφίας μετά τις σπουδές στο Αγιογραφικό Εργαστήρι του Κολλεγίου Αθηνών, επηρεασμένη από το σύνολο των βιωματικών της καταστάσεων. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις από το 2012 και μετά. Ραλλού Λιόλιου-Κούση Αικατερίνη μωραΐτη Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλ - λά ζει μόνιμα στην Άνδρο. Αρχίζει την ανίχνευση της αγιογραφίας από το Στον σύλλογο «Εικονουργία» του Γιώργου Κόρδη διδάχτηκε σχέδιο βυζαντινής σύνθεσης, τεχνική αυγοτέμπερας, ενώ παρακολούθησε μαθήματα τοιχογραφίας, ψηφιδωτού και συντήρησης φορητής εικόνας. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις, ατομικές και ομαδικές. Έργα της υπάρχουν σε ιερούς ναούς και ιδιωτικές συλλογές.

6 ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Λυρικό Ηλιοβασίλεμα στον Άγιο Κυπριανό (Κυπρί) με τη σοπράνο Κάτια Πάσχου Πιάνο: Σταύρος Δρίτσας Η Άνδρος είναι μια εμπειρία: Η μαγευτική αγριάδα της φύσης της, η απεραντοσύνη της αλλά και οι γλυκιές γωνιές της, όπως ο κολπίσκος που αγκαλιάζει το ζεστό εκκλησάκι του Αγ. Κυπριανού δεν είναι απλές εικόνες στη μνήμη μας, είναι φωνές και γέλια από τα παιδικά μας καλοκαίρια, είναι το άγγιγμα από το αεράκι που σε χαϊδεύει όταν αφήνεσαι στη χρυσή άμμο, είναι τα ηλιοβασιλέματα και η κρυστάλλινη θάλασσα και οι μυρωδιές στα μονοπάτια της ρίγανης και της λυγαριάς. με ένα όνειρο που πλάθει όλες αυτές τις γεύσεις μαζί, σας προσκαλούμε σε ένα Λυρικό Ηλιοβασίλεμα με τη γνωστή σοπράνο Κάτια Πάσχου και το νέο ανερχόμενο αστέρι στο πιάνο Σταύρο Δρίτσα. μια ξεχωριστή εμπειρία πριν τη δύση του ηλίου για να αναδευτούν χρώματα και ήχοι της φύσης μαζί με τις εξαίσιες συνθέσεις των μπετόβεν, μπελίνι, Σοπέν, βέρντι, βάιλ, Πουλένκ, Τουρίνα κ.ά.

7 ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Τσουβαλοδρομίες - Αυγουλοδρομίες Στην είσοδο του λιμανιού (στην πιάτσα των ταξί) Παιχνίδια που έχουν ρί - ζες στο παρελθόν, όμως παραμένουν απίστευτα διασκεδαστικά. χρειάζεστε μόνο μερικά μεγάλα τσουβάλια, κουτάλια και αυγά. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας! ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Βιβλιοπωλείο «Λογάρι» Παρουσίαση του περιοδικού «νήσος Άνδρος» Ομιλητές: Γιαννούλης Στρατής (διευθυντής του Γυμνασίου Γαυρίου κατά την ίδρυσή του) Γιάννης Πίππας (φιλόλογος, εκπαιδευτικός).

8 ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Κολυμβητικοί αγώνες και αγώνες beach volley Παραλία Αγ. Πέτρου Funcky Donkey beach house Στην παραλία του Αγίου Πέτρου στο beach bar «Funcky Donkey» θα διεξαχθούν κολυμβητικοί αγώνες και αγώνες beach volley για τους μικρούς μας φίλους από έξι ετών και άνω. Ο Παναγιώτης Κατσίκης, πρωταθλητής κολύμβησης και ναυαγοσώστης στην παραλία του Αγ. Πέτρου, θα συντονίσει τη διεξαγωγή των αγώνων.

9 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Ανδριώτικο παραδοσιακό γλέντι Έχει γίνει πλέον θεσμός, αφού εδώ και 35 χρόνια ο Φιλοπρόοδος Όμιλος «Το Γαύριο» διοργανώνει το παραδοσιακό ανδριώτικο γλέντι στο λιμάνι του Γαυρίου. Θα συμμετάσχουν ο Χορευτικός Σύλλογος Υδρούσας και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου. Θα χορέψουν παραδοσιακούς ανδριώτικους χορούς. Τη χοροδιδασκαλία έχουν ο Στάθης Κωστόπουλος για τον Σύλλογο Υδρούσας και η Γεωργία Ξανθού για τον Σύλλογο Γυναικών. Παίζουν οι οργανοπαίχτες συμπατριώτες μας Σταύρος Λαρίος στο βιολί, Γιώργος Ρέρρας στο λαούτο και Γιώργος Κατσίκης στην κιθάρα.

10 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Έκθεση Decoupage Λιάνα Π. Τζανουλίνου 8-16 Αυγούστου 2015 (παλαιό Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου) με πατρίδα της καρδιάς την Άνδρο και με διαρκή έρωτα γι αυτήν, συμμετέχει ενεργά από παιδί ακόμη στις πολιτιστικές κινήσεις της Άνδρου και όχι μόνο. Αν και ζει στο Αγρίνιο, ο φάρος της Άνδρου λάμπει πάντα μέσα της, την εμπνέει και της ξυπνά την ενασχόλησή της με τα εικαστικά. Ασχολείται εδώ και ένα χρόνο με την τέχνη του Decoupage. Τέχνη γνωστή από τον 18ο αιώνα που αποτελείται από μεγάλο αριθμό τεχνικών και στυλ όπως παλαίωση, ζωγραφική, κρακελέ κ.ά. και εφαρμόζεται σε επιφάνειες ώστε να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο έργο τέχνης. Τέχνη που λάτρεψαν η μαρία Αντουανέτα, η Madame de Pompadour, ο Λόρδος βύρωνας, ο Matisse και ο Picasso. Πραγματοποιεί φέτος την πρώτη της ατομική έκθεση στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου.

11 ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Παρουσίαση βιβλίων Βιβλιοπωλείο «Λογάρι» Ομιλητές: μανώλης Γλέζος, Λαοκράτης βάσης, Δημήτρης Παπαχρήστος, Ωρίωνας Αρκομάνης Γ. Δαρδανός, «Σχηματική σκέψη» Ο επιμελητής αναφέρεται στο φλέγον ζήτημα των σχολικών βιβλιοθηκών στην Ελλάδα. Οι άξονες που κινείται το βιβλίο είναι το σχολικό εγχειρίδιο και οι σχολικές βιβλιοθήκες στις οποίες πέφτει και το μεγαλύτερο βάρος. Πυρήνας του έργου είναι μια εισήγηση με θέμα ακριβώς την περιπέτεια των βιβλιοθηκών στην ελληνική εκπαίδευση. μανώλης Γλέζος, «Στα Κυκλαδονήσια - Η αίσθηση στο φως» - Στιχουργεί Το βιβλίο που το γέννησαν τα Κυκλαδονήσια ολοκληρώθηκε και παρουσιάζεται με 120 κυκλαδοποιήματα. να τα όλα τα νησιά, που, κι αν τα πνίξει η θάλασσα, πάλι θα μείνουν στην ιστορία, γεννήτορες πολιτισμού. [...] Ποιήματα της κατάξερης, της φρυμένης από τον ήλιο πέτρας των νησιών μας.

12 ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Σ Υ ν Α Υ Λ Ι Α με τον μίλτο Πασχαλίδη (Προαύλιο παλαιού Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου) Για μαθηματικός ξεκίνησε, αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας. Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί με τον πιο αυτονόητο για έναν μουσικό τρόπο: μια μεγάλη περιοδεία με χαρακτήρα επετειακό. Η σκηνή θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας. Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες κάποιες πιο ηλεκτρισμένες μερικά δυνατά λαϊκά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν τη μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος», «Κακές συνήθειες», «Στα είπα όλα», «Τα μπλουζ της άγριας νιότης», «Ηράκλειο - Καλαμάτα», «Απουσία», «Σου τηλεφωνώ», «βυθισμένες άγκυρες». Αν «η μόνη πατρίδα είναι ο χρόνος», αυτή η συναυλία είναι η επιστροφή σ αυτή την πατρίδα και μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρά της.

13

14 ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Λιθόστρωτες οδοί και μονοπάτια της Άνδρου Ομιλήτρια: Όλγα Καραγιάννη Βιβλιοπωλείο «Λογάρι» Μια εκδήλωση γνωριμίας με τους παλαιούς χειροποίητους δρόμους και τα μονοπάτια της Άνδρου. Το έργο συντήρησης και ανάδειξής τους, «Andros Routes» Περπατώντας κανείς γνωρίζει μια Άνδρο «άγνωστη», γεμάτη κρυμμένες ομορφιές. Ένα δίκτυο που υπερβαίνει τα 150 χλμ. είναι διαθέσιμο προς εξερεύνηση σε κατοίκους και επισκέπτες, δίνοντας πρόσβαση σε υπέροχους, ξεχασμένους και πλούσιους τόπους της αγροτικής Άνδρου. Το έργο «Andros Routes» ολοκληρώνεται και η εκδήλωση αυτή το παρουσιάζει μαζί με τις ευκαιρίες που γεννιούνται για την τοπική κοινωνία. ΤΡΙΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τον νέο χυτη στη θέση Πλούσκα (Προαύλιο παλαιού Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου) Σχετικά με το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων και συγκεκριμένα της δημιουργίας χυτη στη θέση «Πλούσκα» με ό,τι αυτό συνεπάγεται θα εκφράσουν τις απόψεις και τον προβληματισμό τους οι κάτοικοι από τον Άνω Άγιο Πέτρο, το Γαύριο και το μπατσί.

15 9ο ΤΕΥχΟΣ 2015 ΕΚΔΟΣΕΙΣ GUTENBERG-ΤΥΠΩΘΗΤΩ

16 ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟμΙΛΟΣ «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ» Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι βιβλιοπωλείο ΤΟ ΛΟΓΑΡΙ bookstore ΤΟ LΟGΑRΙ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

Σας προτείνουμε εξειδικευμένα συνεργεία για ελαιοχρωματισμούς -μονώσεις (ταρατσών-τοιχών) - ταπετσαρίες & τεχνοτροπίες - γυψοσανίδες

Σας προτείνουμε εξειδικευμένα συνεργεία για ελαιοχρωματισμούς -μονώσεις (ταρατσών-τοιχών) - ταπετσαρίες & τεχνοτροπίες - γυψοσανίδες ΔΩΡΕΑΝ FREE PRESS Νο 63 Σεπτέμβριος 2014 happy kids Παιδικά υποδηματα & ενδυματα Σεβαστίας 15 (κάθετη στην Εθν. Αντιστάσεως) -Περιστέρι-Τηλ. - Fax: 213 00 54 276 email: happykids97@gmail.com Εκθεσιακός

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλης Μαυρογεωργίου

Βασίλης Μαυρογεωργίου περιοδικό ελεύθερης κυκλοφορίας Βασίλης Μαυρογεωργίου Κάθε λιμάνι και πομπός Η αισθητική του τουρισμού Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος, Σύρος Γιορτές στα νησιά 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - #02 μηνιαία έκδοση κυκλάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2011. Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011. Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2011. Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011. Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2011 Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως 20:45 Επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης από το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχαήλ Στυλιανίδη Συναυλία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - ΦΥΛΛΟ 32. Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μας!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - ΦΥΛΛΟ 32. Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μας!!! ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - ΦΥΛΛΟ 32 Χρόνια Πολλά Μπαμπά! Σ ευχαριστώ, γιατί καθημερινά δίνεις το δικό σου αγώνα για να προσφέρεις τα πάντα στην οικογένειά μας. Σ ευχαριστώ, για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα και για

Διαβάστε περισσότερα

Δράση - Αντίδραση. Carrénard - Bechmans. Αυτοί που πήραν τα νησιά. Βράχοι της φαντασίας στην Τήνο. στης Σαντορίνης τα λημέρια.

Δράση - Αντίδραση. Carrénard - Bechmans. Αυτοί που πήραν τα νησιά. Βράχοι της φαντασίας στην Τήνο. στης Σαντορίνης τα λημέρια. Αυτοί που πήραν τα νησιά ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 - #18 στης Σαντορίνης τα λημέρια Δράση - Αντίδραση συνέντευξη Carrénard - Bechmans Βράχοι της φαντασίας στην Τήνο 02 περιεχόμενα περιεχόμενα 03 editorial Κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 128, 185 32 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 128, 185 32 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 128, 185 32 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 126 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 Η ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ Στις 26.5.1902 ιδρύεται στον Πειραιά ο Σύλλογος των Σπετσιωτών με Πρόεδρος το δικηγόρο

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και Φίλοι των Κορναρείων,

Φίλες και Φίλοι των Κορναρείων, Φίλες και Φίλοι των Κορναρείων, «Ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι αρχίζει υποσχόμενο ξεχωριστές στιγμές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης. Ποικίλες εκδηλώσεις θα ομορφύνουν και θα φωτίσουν τους καλοκαιρινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΥΡΕΛΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΤΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΥΡΕΛΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΤΟΣ MAYRELI 173_Layout 1 9/26/13 3:03 PM Page 1 Κ.Τ.Α. 4128 Κωδικός: 014128 1770 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΥΡΕΛΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αναξαγόρα 1-10552 Αθήνα Τηλ. & Fax: 210-5239973 internet: www.mavreli.org e-mail: mavreli@mail.com

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Κοντραφούρης συνέντευξη μ έναν τζαζίστα

Γιώργος Κοντραφούρης συνέντευξη μ έναν τζαζίστα Γιώργος Κοντραφούρης συνέντευξη μ έναν τζαζίστα Κάθε μέρα σε άλλο νησί Περιπατητές στην Κέα Φεστιβάλ Τήνου ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011 - #20 02 περιεχόμενα το εξώφυλλο Το θέμα του εξώφυλλου είναι δημιουργία του 3wheelstudio

Διαβάστε περισσότερα

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2541073640 & 2541072554, ή στην σελίδα στο internet: www.paliapoli.gr

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2541073640 & 2541072554, ή στην σελίδα στο internet: www.paliapoli.gr ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Το Κέντρο Πολιτισµού του ήµου Ξάνθης και η Οργανωτική Επιτροπή διοργανώνουν τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης 2014 που φέτος συµπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

τα νέα της Λαπήθου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 32 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

τα νέα της Λαπήθου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 32 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΠΗΘΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 32 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ Εκδήλωση για Λαπηθιώτες τελειόφοιτους και άριστους μαθητές Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνομος και πιο ισχυρός

Αυτόνομος και πιο ισχυρός www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 10 Αυτόνομος και πιο ισχυρός Ισχυρός, αυτόνομος και ενισχυμένος σε αρμοδιότητες είναι ο Κορυδαλλός μετά την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 20 Ιουνίου 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 20 Ιουνίου 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ 20 Ιουνίου 2015 διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ 2 diadromes@haniotika-nea.gr διαδρομές ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΕΚΔΟΣΗ 20Ιουνίου2015 ΕΛΙΑ ΚΟΥΜΗ editorial

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμος Κεφαλλονιάς Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015...σπόροι πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) ΕΡΙΣΟΣ Εκθέσεις εικαστικών & τοπικά πανηγύρια αναγράφονται στις

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ρ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Ο Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι ΚΟ Ε Ν Τ Υ Π Ο Π Ο Ι Κ Ι Λ Η Σ ΥΛ Η Σ Γ Ι Α ΤΟ ΓΑ Λ ΑΤ Σ Ι, Τ Η Ν Α Ξ Ο Κ Α Ι ΤΟ Ν ΚΟ Σ Μ Ο Γ Ε Ν Ι ΚΟ Τ Ε ΡΑ.

Τ Ρ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Ο Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι ΚΟ Ε Ν Τ Υ Π Ο Π Ο Ι Κ Ι Λ Η Σ ΥΛ Η Σ Γ Ι Α ΤΟ ΓΑ Λ ΑΤ Σ Ι, Τ Η Ν Α Ξ Ο Κ Α Ι ΤΟ Ν ΚΟ Σ Μ Ο Γ Ε Ν Ι ΚΟ Τ Ε ΡΑ. Τ Ρ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Ο Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι ΚΟ Ε Ν Τ Υ Π Ο Π Ο Ι Κ Ι Λ Η Σ ΥΛ Η Σ Γ Ι Α ΤΟ ΓΑ Λ ΑΤ Σ Ι, Τ Η Ν Α Ξ Ο Κ Α Ι ΤΟ Ν ΚΟ Σ Μ Ο Γ Ε Ν Ι ΚΟ Τ Ε ΡΑ. Σ Υ Γ Χ Ρ Ο Ν Ε Σ Ε Κ Ο Σ Ε Ι Σ Μ Α Ζ Ι, ΝΕΑ Π Ε Τ ΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κορώνη: το ποντίκι που βρυχάται (πολιτιστικά)

Κορώνη: το ποντίκι που βρυχάται (πολιτιστικά) ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Αρ. Φύλλου 73 1 ευρώ ΘΕΣΕΙΣ Πολιτιστικά: Kίνηση E.Π. και άλλοι σύλλογοι Πήρα για σύγκριση δύο διαφορετικά πράγματα. Aπ τη μια μεριά οι τόσοι και τόσοι σύλλογοι που ενεργούν όσον αφορά τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 25 Ιουλίου 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 25 Ιουλίου 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ διαδρο ές διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ 2/30 diadromes@haniotika-nea.gr διαδρομές ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΙΑ ΚΟΥΜΗ editorial μια γνωριμία με τις ομορφιές και τον

Διαβάστε περισσότερα

Γιορτάζει το σπίτι μας! Ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο σε μια εβδομαδιαία εφημερίδα. Κάθε Παρασκευή Δωρεάν

Γιορτάζει το σπίτι μας! Ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο σε μια εβδομαδιαία εφημερίδα. Κάθε Παρασκευή Δωρεάν 02 ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ FREE PRESS ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ www.tetartopress.gr Ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο σε μια εβδομαδιαία εφημερίδα Κάθε Παρασκευή Δωρεάν Γιορτάζει το σπίτι μας! 1 editorial του

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2013-14 0 3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 ΠΕΡΙΟ ΟΣ 50 η ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΒΙΒΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ 7 Δεκεμβρίου 0 διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ MEDIA LAB ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Βιβλιοθήκη του Μέλλοντος ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ diadromes@haniotika-nea.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CYRIACO LOPEZ - TERRI WITEK

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CYRIACO LOPEZ - TERRI WITEK διαδρο ές διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CYRIACO LOPEZ - TERRI WITEK ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ Το σπουδαιότερο σ ουδαιότερο βυζαντινό

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαγαπημένη μας Ελλάδα! «Να αισθανθείς, ω χαρά! Να σου φυτρώσουν ξανά τα φτερά, τα φτερά τα πρωτινά σου, τα μεγάλα».

Πολυαγαπημένη μας Ελλάδα! «Να αισθανθείς, ω χαρά! Να σου φυτρώσουν ξανά τα φτερά, τα φτερά τα πρωτινά σου, τα μεγάλα». Δεκέμβριος 2011 Τεύχος 23 Ο Πολυαγαπημένη μας Ελλάδα! «Να αισθανθείς, ω χαρά! Να σου φυτρώσουν ξανά τα φτερά, τα φτερά τα πρωτινά σου, τα μεγάλα». Κωστής Παλαμάς ΘΕΟΦΙΛΟΣ: Το μάζεμα της ελιάς ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

+INFO. 15αύγουστος στην «Ιερά Νήσο» τα ΕΘΙΜα ΟΙ ΕΟΡταΣΜΟΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Νεα δρομολογια. ΥδροΠλαΝα: θα μπορέσουν να «απογειώσουν» τουριστικά το νησί;

+INFO. 15αύγουστος στην «Ιερά Νήσο» τα ΕΘΙΜα ΟΙ ΕΟΡταΣΜΟΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Νεα δρομολογια. ΥδροΠλαΝα: θα μπορέσουν να «απογειώσουν» τουριστικά το νησί; αυγουστοσ 2014 τευχοσ 2 ο www.nissospatmos.com Νεα δρομολογια από και προς τη Σάμο αλλάζουν τα δεδομένα ΣΥνΕnΤΕΥξΗ ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Η Πάτμος είναι η φωλιά μου! ΥδροΠλαΝα: θα μπορέσουν να «απογειώσουν»

Διαβάστε περισσότερα

Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ι Ν Ο Σ

Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ι Ν Ο Σ Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ι Ν Ο Σ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ // ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 22// 2013 Μαΐου έτος 01 // αριθμός φύλλου 06 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δυνάμωσε τη φωνή σου, ένωσέ την με την δική μας, έλα και εσύ στην Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου

Δυνάμωσε τη φωνή σου, ένωσέ την με την δική μας, έλα και εσύ στην Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου Δυνάμωσε τη φωνή σου, ένωσέ την με την δική μας, έλα και εσύ στην Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΙΛΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΕΥΧΟΣ 40ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΧΑΝΙΩΤΩΝ Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις νήσεις 2 ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ diadromes@haniotika-nea.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Πρ. Φεστιβάλ Πέτρας

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Πρ. Φεστιβάλ Πέτρας ΔΩΡΕΑΝ FREE PRESS 49 Νο Ιούνιος 2012 πολιτιστικές μαθητικές, μουσικές, θεατρικές εκδηλώσεις στο Νέο Άλσος Περιστερίου Καθημερινά από 1 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου 2012 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Η ανάπλαση του Άλσους Περιστερίου

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Φεστιβάλ Λιµνών Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2015 19.7-30.9 Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Γενικές Πληροφορίες για το Φεστιβάλ Λιµνών Ν. Καρδίτσας 2015 Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας :

Διαβάστε περισσότερα

Έντονες προσπάθειες επίσπευσης της ανέγερσης του νέου Δημοτικού

Έντονες προσπάθειες επίσπευσης της ανέγερσης του νέου Δημοτικού ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 29 ΜΑΡΤΗΣ - ΑΠΡΙΛΗΣ 2012 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Έντονες προσπάθειες επίσπευσης της ανέγερσης του νέου Δημοτικού ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα