ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ"

Transcript

1 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Ξανθιώτικο Καρναβάλι, 4 ηµέρες Αναχώρηση 11/3. ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.µ. από ΑΘΗΝΑ ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουµε τη διαδροµή µας προσπερνώντας τη θεσσαλική πρωτεύουσα, µέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, µε στάση για προαιρετικό γεύµα. Αµέσως µετά ακολουθώντας την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, φθάνουµε στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα προσπεράσουµε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουµε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου µετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγάφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουµε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ, θα έχουµε την ευκαιρία να περπατήσουµε στην αγορά της πόλης και να δούµε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέµενος χτίστηκε µε την εντολή του Σουλτάνου Σελίµ Β' από το διάσηµο Οθωµανό αρχιτέκτονα Μιµάρ Σινάν το διάστηµα Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήµερα το µνηµείο θεωρείται ένα από τα σηµαντικότερα στην Ισλαµική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, µε το σιδηροδροµικό σταθµό της Γαλλικής εταιρείας, όπου στάθµευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση, µε µικρή στάση στο ΣΟΥΦΛΙ µε την πλούσια πολιτιστική παράδοση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινά. Θα επισκεφθούµε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Ποµάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακουλουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύµα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος να παρακολουθήσουµε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού µε άρµατα και µεταµφιεσµένους που διοργανώνει ο Δήµος της πόλης. Το απόγευµα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, περίπατοι γνωριµίας στην πόλη, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο µε ζωντανή µουσική, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, µε ενδιάµεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για να φθάσουµε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουµε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε µπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE, προσφορά του γραφείου µας. Ακολούθως µέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, µικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. 3 πρωινά σε µπουφέ. 3 δείπνα σε µπουφέ (το ένα εορταστικό µε ζωντανή µουσική). Σαρακοστιανό γεύµα σε µπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ.

2 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΗ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ - ΦΙΣΚΑΡΔΟ Αναχώρηση 11/3. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Πάτρα ή Κυλλήνη, µε ενδιάµεση στάση. Συνεχίζουµε για επιβίβαση στο πλοίο µε προορισµό την Κεφαλονιά. Τελικός προορισµός το Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε το Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό µας αναχωρούµε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθµός µας, ο 'Αγιος Γεράσιµος, προστάτης του νησιού. Το όµορφο µοναστήρι µε τα µεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο 'Αγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουµε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα µοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίµνη της Μελισσάνης. Αφού απολαύσουµε το όµορφο σπήλαιο θα σταµατήσουµε στο γραφικότατο λιµανάκι της Αγίας Ευφηµίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν πολύ όµορφες εντυπώσεις. Στο δρόµο της επιστροφής θα συναντήσουµε χωριά που το παρελθόν τους, επηρέασε σηµαντικά την ιστορία του νησιού. Η διαδροµή γεµάτη αντιθέσεις µε κορύφωση τη µοναδική παραλία του Μύρτου, αλλά και το όµορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσµοπολίτικο χωριό. Το απόγευµα καταλήγουµε στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και θα επισκεφθούµε το ιστορικό µοναστήρι των Κηπουρέων χτισµένο το 1759 που συνεχίζει αγέρωχο να στέκεται πάνω σε ένα βράχο 90 µέτρα από τη θάλασσα, τέλεια εναρµονισµένο µε το άγριο και µαγευτικό τοπίο. Επιστροφή στην πόλη του Ληξουρίου για προαιρετικό γεύµα και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του ξακουστού Καρναβαλιού της πόλης µε αποκορύφωµα την παρέλαση των αρµάτων. Επιστροφή στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό µετάβαση στα Κουρκουµελάτα, σε ένα από τα πιο ωραία και γραφικά χωριά του νησιού µε θέα τον κάµπο και τη θάλασσα, το οποίο µετά την καταστροφή του από το σεισµό του 1953 ξαναχτίστηκε εξ' ολοκλήρου από τον εφοπλιστή Βεργωτή. Ακολουθεί ο γύρος της Λειβαθούς. Συνεχίζουµε µε την όµορφη παραθαλάσσια Σκάλα µε την υπέροχη παραλία για να γιορτάσουµε τα Κούλουµα. Λίγο αργότερα µεταφορά στο λιµάνι και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ µέσω ΠΑΤΡΩΝ, άφιξη το βράδυ. Μεταφορές και εκδροµές µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. 3 πρωινά σε µπουφέ. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.

3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΡΟΥΠΕΛ - ΚΕΡΚΙΝΗ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Αναχώρηση 11/3. ΣΕΡΡΕΣ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στην περιοχή της Λαµίας και συνεχίζουµε για ΤΕΜΠΗ, προαιρετικό γεύµα και µέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουµε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, προαιρετικό δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µε κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόµαστε το γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερµανικές µεραρχίες ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για το συνοριακό σταθµό του Προµαχώνα, µε τελικό προορισµό τη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, που έχει πάρει το όνοµα της από το Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο µαρµάρινο συντριβάνι και συνεχίστε µε την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, το βράδυ, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό µία ακόµη συναρπαστική µέρα ξεκινά µε πολλές εναλλαγές τοπίων και σηµαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθµός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, στο ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ, χτισµένη µε πέτρα και ασβέστη, χωρίς τη χρήση σκυροδέµατος και οπλισµού και µε παλιές ράγες του ΟΣΕ να τη θωρακίζουν αντισεισµικά. Εγκαινιάσθηκε από τον Οικουµενικό Πατριάρχη Βαρθολοµαίο και αποτελεί ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό κοµψοτέχνηµα, βασισµένο στα πρότυπα της βυζαντινής αγιορείτικης ναοδοµίας. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε την κωµόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την οµώνυµη λίµνη, θαύµα της ελληνικής φύσης µε µοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουµε ένα µοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τµήµα της κοιλάδας του Στρυµόνα που προστατεύεται και από τη Σύµβαση Ραµσάρ. Γεύµα προαιρετικά και επίσκεψη στο ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, για να παρακολουθήσουµε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήµος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριµίας στην πόλη, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αφήνουµε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόµενος και τελευταίος σταθµός η συµπρωτεύουσα, η όµορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για να επισκεφθούµε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και να περπατήσουµε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για να φθάσουµε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουµε προαιρετικά (10 ) ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε µπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως µέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, µικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 3 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 4* (PHILIPPOS XENIA). 3 πρωινά σε µπουφέ. 3 δείπνα.

4 ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 11/3. ΦΙΛΙΠΠΟΙ - ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ για προαιρετικό γεύµα. Αµέσως µετά µέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, παρακάµπτουµε τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συνεχίζουµε για να τακτοποιηθούµε το απόγευµα στο ξενοδοχείο µας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ και το ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ της ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ, της πρώτης Ελληνίδας και Ευρωπαίας που βαπτίσθηκε από τον Απόστολο Παύλο. Ακολουθεί επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε µία θαυµάσια τοποθεσία, σε υψόµετρο 753 µ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήµερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεµήσουν µέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Το µεσηµέρι καταλήγουµε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, όπου θα έχουµε χρόνο για περιπάτους γνωριµίας στην πόλη αλλά και στο χώρο του Δηµοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας. Γεύµα προαιρετικά και επιστροφή στην Καβάλα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα γνωρίσουµε τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν καταλήξουµε στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, για να παρακολουθήσουµε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού και τη µεγάλη παρέλαση µε άρµατα και µεταµφιεσµένους που διοργανώνει ο Δήµος της πόλης. Επιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ, µετά το τέλος της µεγάλης παρέλασης, δείπνο, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδροµή µε µικρή παράκαµψη - επίσκεψη στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, αλλά και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, όπου θα έχουµε γεύµα προαιρετικά. Ακολούθως µέσω ΛΑΜΙΑΣ, µε µικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 3 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο "ESPERIA 3*" στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. 3 πρωινά σε µπουφέ. 3 δείπνα.

5 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ νωρίς το πρωί, ηµίωρη στάση στον Ισθµό και συνεχίζουµε για Πάτρα - Κυλλήνη. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύµα προαιρετικά. Το απόγευµα παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων, καθώς επίσης και του Βενετσιάνικου γάµου. Πρόκειται για µία λαογραφική, εθιµοτυπική παράσταση, ένα δρώµενο που προκαλεί τη φαντασία µας και µας µεταφέρει στο 16 ο αιώνα, ένα γάµο ευγενών Ζακυνθινών σε µία εποχή σηµαντική για τον τόπο µας αφού σηµάδεψε το νησί µας ιστορικά και πολιτικά. Η µεγαλειώδης ποµπή του Βενετσιάνικου γάµου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης και καταλήγει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου και θα τελεσθεί ο γάµος παρουσία Νοδάρου (συµβολαιογράφος). Θα ακολουθήσουν γαµήλια κεράσµατα, όπως ζαχαρόκουκα (κουφέτα), ορτζάδες (σουµάδα) και πάντολες (παντεσπάνι). Την ποµπή πλαισιώνουν οι προσκεκληµένοι, οι οποίοι φορούν αντίγραφα στολών του 16 ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο Λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωµός εµπνεύστηκε τον "Ύµνο εις την Ελευθερία". Στη συνέχεια, επίσκεψη στο πανέµορφο προάστιο Μπόχαλη µε την πανοραµική θέα όπου θα επισκεφθούµε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωµένο βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο, όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το οµώνυµο έργο "Φωτεινή Σάντρη". Επιστροφή στην πόλη, για να παρακολουθήσουµε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού µε την παρέλαση αρµάτων και διάφορα άλλα δρώµενα καθώς και την κηδεία της Μάσκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και το αποκριάτικο γλέντι κορυφώνεται, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουµε τη γνωριµία µε την πόλη, γεύµα προαιρετικά µε νηστίσιµα. Επιβίβαση στο ferry boat, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση. Μεταφορές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 3*. 2 πρωινά σε µπουφέ. Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟ και αντίστροφα.

6 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ ΕΛΑΤΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ (ΠΛΑΣΤΗΡΑ) & ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και µέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φθάνουµε για επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ, αµέσως µετά στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ (ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ), γεύµα προαιρετικά. Η όµορφη καταπράσινη διαδροµή µας συνεχίζεται µε το γύρο της λίµνης, που βρίσκεται σε υψόµετρο 750 µέτρων, έχει έκταση περίπου στρεµµάτων, µήκος 14 χλµ., πλάτος 4 χλµ. και βάθος περίπου 65 µέτρα, ενώ το φράγµα, όπου θα έχουµε και µικρή στάση, έχει µήκος 220 µ. και ύψος 83 µ. Με µία ακόµη στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, ολοκληρώνεται µία ξεχωριστή διαδροµή, που µας οδηγεί στο βόρειο τµήµα της λίµνης και από εκεί µέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα τακτοποιηθούµε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο µας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτερεύση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ µε το γνωστό οµώνυµο χιονοδροµικό κέντρο. Γεύµα προαιρετικά στην ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ, που θυµίζει ελβετικό τοπίο, αφού είναι χτισµένη αµφιθεατρικά µέσα σε δάσος από έλατα σε υψόµετρο 920 µέτρων στο όρος Κόζιακας. Επιστροφή το απόγευµα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για παρακολούθηση των εκδηλώσεων που οργανώνει ο τοπικός Δήµος, µε το κάψιµο του Καρνάβαλου. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουµε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούµε τις Ιερές Μονές, ΒΑΡΛΑΑΜ και ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γιορτάσουµε τα κούλουµα και να γευµατίσουµε προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ µε ενδιάµεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, άφιξη το βράδυ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. 2 πρωινά. 2 δείπνα.

7 ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ (ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ) - ΝΗΣΑΚΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.µ., ηµίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και µέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουµε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύµα προαιρετικά. Συνεχίζουµε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης συναντάµε και επισκεπτόµαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ µε τα µοναδικά κέρινα οµοιώµατα. Το απόγευµα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALLADIO των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ξεκούραση, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ανάβαση στα όµορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθµός το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, για να ακολουθήσει το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα περπατήσουµε µέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυµάσουµε το µοναδικής οµορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο µε τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Γεύµα σε τοπική παραδοσιακή και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφθούµε το νησάκι µε τα γραφικά πλακόστρωτα δροµάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ - ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ. Το βράδυ περίπατοι στην κεντρική πλατεία και παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήµος της πόλης. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ηµέρα επιστροφής, µε µία ξεχωριστή πανέµορφη διαδροµή, να µας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, µε τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για να φθάσουµε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, παραµονή, γεύµα προαιρετικά. Μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ µε ενδιάµεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν σύµφωνα µε το πρόγραµµα. 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. 2 πρωινά σε µπουφέ. Εορταστικό αποκριάτικο δείπνο µε ζωντανή µουσική σε ταβέρνα των Ιωαννίνων. Γεύµα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.

8 ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΚΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ - ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, µικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως µέσω Δοµοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φθάνουµε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύµα προαιρετικά και συνεχίζουµε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ µε µικρό ενδιάµεσο σταθµό την πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και περίπατοι γνωριµίας, στην πόλη µε τα αµφιθεατρικά χτισµένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Το βράδυ εορταστικό αποκριατικό δείπνο και διασκέδαση σε ταβέρνα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινάει, θα επισκεφθούµε τα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Ξεκινάµε µε τον ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, µε τον οµώνυµο ναό µε τις υπέροχες τοιχογραφίες. Στη συνέχεια θα γνωρίσουµε µέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουµε στο τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύµα προαιρετικά και επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Το βράδυ περπατώντας στην πόλη θα απολαύσουµε το τοπικό έθιµο "µπουµπούνες" και "χάσκαρη", δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, µέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - προαιρετικό γεύµα και ακολούθως περνώντας από την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ µέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ µε µικρή ενδιάµεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο EUROPA 4* της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. 2 πρωινά. 2 δείπνα, το ένα εορταστικό.

9 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΕΔΕΣΣΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.15 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, στη συνέχεια µέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, φθάνουµε στον παραδοσιακό οικισµό του Παλαιού Παντελεήµονα, µε τα πέτρινα σπιτάκια και τη µοναδική θέα, στον Όλυµπο και το Θερµαϊκό. Γεύµα προαιρετικά και φθάνουµε στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, για να τακτοποιηθούµε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινάει. Πρώτος σταθµός η πόλη της Έδεσσας µε τους περίφηµους καταρράκτες. Αµέσως µετά επίσκεψη στην πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ, όπου στην κεντρική πλατεία Καρατάσου θα απολαύσουµε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις µε το έθιµο "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ & ΜΠΟΥΛΕΣ" αλλά και τη µεγάλη παρέλαση µε µεταµφιεσµένους που οργανώνει ο Δήµος της πόλης. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου µε ζωντανή µουσική, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία ηµέρα της εκδροµής µας µε σηµαντικά, όµως, αξιοθέατα. Πρωινό και ανάβαση στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ µέχρι την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, για να απολαύσουµε πανοραµικά την περιοχή και το θερµαϊκό κόλπο, ακολουθεί επίσκεψη στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, σαρακοστιανό γεύµα σε µπουφέ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή, πλέον διαδροµή, µε ενδιάµεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Μεταφορές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. 2 πρωινά. 2 δείπνα - το ένα εορταστικό. Γεύµα σε µπουφέ µε σαρακοστιανά την Καθαρά Δευτέρα.

10 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.µ. από το γραφείο µας, ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουµε για ΜΥΣΤΡΑ. 'Αφιξη και επίσκεψη στην επιβλητική καστροπολιτεία στις πλαγιές του ΤΑΫΓΕΤΟΥ, γεύµα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούµε στο ξενοδοχείο µας στην ΣΠΑΡΤΗ. Χρόνος ελεύθερος για γνωριµία µε την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και εµείς θα τη γεµίσουµε ευχάριστα. Θα συνδυάσουµε, λοιπόν, µία όµορφη και ευχάριστη εκδροµή στη θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, µε τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, µε το παραδοσιακό καρναβάλι των ΚΡΟΚΕΩΝ που διοργανώνει ο δήµος της πόλης, µε πολλές εκδηλώσεις και παρέλαση αρµάτων. Αργά το απόγευµα επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας στη ΣΠΑΡΤΗ για δείπνο και διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο πολύ σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ, που έχει ως κύριο σκοπό να αναδείξει τον πολιτισµό και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής, που συνδέεται άρρηκτα µε την ελληνική και γενικότερα τη µεσογειακή ταυτότητα. Είναι µοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα και βρίσκεται στην καρδιά της Λακωνίας, µιας από τις κύριες ελαιοπαραγωγούς περιοχές της χώρας µας. Αµέσως µετά αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την ΤΡΙΠΟΛΗ, στάση και συνεχίζουµε µε µία ευχάριστη παράκαµψη στην ορεινή καταπράσινη κωµόπολη ΒΥΤΙΝΑ. Παραµονή, γεύµα µε σαρακοστιανά προαιρετικά και συνεχίζουµε για ΑΘΗΝΑ µε ενδιάµεση στάση στον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ, άφιξη το βράδυ. Εκδροµές - περιηγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 3* στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ. 2 πρωινά σε µπουφέ. 2 δείπνα.

11 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ "ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΣΥΚΟΥΣ" ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ για καφέ και συνεχίζουµε µέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, µε µία ευχάριστη παράκαµψη, στο ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ και γεύµα προαιρετικά σε ταβέρνα στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑ. Η διαδροµή συνεχίζεται για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριµίας στην πόλη και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό µία όµορφη εκδροµή ξεκινά στο Ν.Δ. άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθµός η γραφική και γοητευτική κωµόπολη ΠΥΛΟΣ. Χτισµένη αµφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντας την από το λιµάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό µνηµείο των "ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ" και συνεχίζουµε για ΜΕΘΩΝΗ. Η πόλη µε το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρηµένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, µε το θαυµάσιο ακρόπυργο, θα µας κρατήσει για λίγο κοντά της. Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ για παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήµος της πόλης. Δείπνο στην εορταστική ατµόσφαιρα του ξενοδοχείου µας, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην κωµόπολη της ΜΕΣΣΗΝΗΣ, για παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο τοπικός Δήµος. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, το µεσηµέρι από τη γνωστή, πλέον, διαδροµή µέσω Μεγαλόπολης - Τρίπολης µε µικρή στάση στην Αρκαδική πρωτεύουσα και τελευταία στάση στον Ισθµό της Κορίνθου, άφιξη το βράδυ. Μεταφορές, εκδροµές, περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4*. 2 πρωινά. 2 δείπνα - το ένα εορταστικό.

12 ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.µ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ηµίωρη στάση για καφέ, άφιξη το µεσηµέρι στο ΒΟΛΟ, γεύµα προαιρετικά και αµέσως µετά επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όµορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουµε στα πλακόστρωτα δροµάκια και να απολαύσουµε πανοραµικά τον Παγασητικό. Νωρίς το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθµός η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ µε τη µοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουµε στις ΜΗΛΙΕΣ, ολοκληρώνοντας έτσι την "περιπλάνηση" µας στο ΠΗΛΙΟ, όπου θα έχουµε και γεύµα προαιρετικά. Επιστρέφουµε στην πόλη του ΒΟΛΟΥ για να παρακολουθήσουµε δρώµενα και αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήµος της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου µας, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουµε για τον ΤΥΡΝΑΒΟ για να γιορτάσουµε τα κούλουµα και να παρακολουθήσουµε το παλαιό σατυρικό έθιµο "ΜΠΟΥΡΑΝΙ". Μετά το µεσηµέρι αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ µε ενδιάµεση στάση. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE 4*. 2 πρωινά σε µπουφέ. 2 δείπνα.

13 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ - ΕΡΑΤΕΙΝΗ - ΑΜΦΙΣΣΑ - ΙΤΕΑ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. ηµίωρη στάση στην περιοχή της ΥΛΙΚΗΣ και της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και συνεχίζουµε για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ. Ακολουθεί επίσκεψη και γεύµα προαιρετικά στην ΑΡΑΧΩΒΑ. Λίγο αργότερα, µικρή στάση στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Τακτοποίηση αργά το απόγευµα στο ξενοδοχείο µας στην ΕΡΑΤΕΙΝΗ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία πολύ όµορφη πανοραµική διαδροµή µε θέα τη ΛΙΜΝΗ του ΜΟΡΝΟΥ, µας οδηγεί στο γραφικό ΛΙΔΩΡΙΚΙ. Μικρή στάση - επίσκεψη και συνεχίζουµε για την πόλη της ΑΜΦΙΣΣΑΣ, για να παρακολουθήσουµε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, που οργανώνει ο δήµος της πόλης. Το απόγευµα θα έχουµε στάση για τον απογευµατινό καφέ στην ΙΤΕΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούµε το ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, για να γιορτάσουµε τα κούλουµα µε το παραδοσιακό έθιµο ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ. Γεύµα προαιρετικά και αναχώρηση µετά το µεσηµέρι για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο DELFI BEACH 3* στην ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑΣ. 2 πρωινά σε µπουφέ. 2 δείπνα σε µπουφέ (το ένα εορταστικό).

14 ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ! ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ PHILOXENIA ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στην περιοχή της Λαµίας και συνεχίζουµε µέσω ΤΕΜΠΩΝ για τον παραδοσιακό οικισµό του Παλαιού Παντελεήµονα, µε τα πέτρινα σπιτάκια και τη µοναδική θέα, στον Όλυµπο και το Θερµαϊκό κόλπο. Γεύµα προαιρετικά και προσπερνώντας την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ και της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, θα καταλήξουµε το απόγευµα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλµωπίας, 13 χλµ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νοµό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊµακτσαλάν, λίγα χιλιόµετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισµένη στις όχθες του θερµοποτάµου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαµατικά, θερµά νερά, µε σταθερή θερµοκρασία 37 ο C, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δηµιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί µπορούµε να κάνουµε λουτροθεραπεία, στις µικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή και στη µεγάλη πισίνα και αµέσως µετά να πάρουµε το πρωινό µας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ηµέρα µας. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισµό του ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο χιονοδροµικό κέντρο του Βόρρα (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ). Λίγο αργότερα θα φθάσουµε στην πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ για να παρακολουθήσουµε το γνωστό οµώνυµο καρναβάλι και το παραδοσιακό έθιµο "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ & ΜΠΟΥΛΕΣ". Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου µας. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα γνωρίσµουµε την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ µε τους περίφηµους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα γιορτάσουµε τα κούλουµα, στο 'Αλσος Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής µόλις 3 χλµ. νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ηµαθίας. Εξήντα στρέµµατα πανέµορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιµου, ποταµού της Αραπίτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη µεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει µε το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαµουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε µία σπάνια συµφωνία ήχων και χρωµάτων. Αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις στη διαδροµή, άφιξη το βράδυ.

15 Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή των ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ. 2 πρωινά σε µπουφέ. 2 δείπνα.

16 ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΡΟΥΣΣΟΣ - ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και συνεχίζουµε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, µε µία µικρή παράκαµψη για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, που βρίσκεται στις βορεινές πλαγιές του όρους ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ σε υψόµετρο 740 µέτρων, σε ένα τοπίο απαράµιλλης οµορφιάς µε µοναδική θέα στο Μαλιακό. Η διαδροµή µας ακολούθως από τις ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ µας οδηγεί στην όµορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο "ΕΛΒΕΤΙΑ" στο κέντρο της πόλης, γεύµα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για γνωριµία µε την πόλη. Δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά το βράδυ σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Η Μονή Προυσσού βρίσκεται 31 χιλιόµετρα νότια του Καρπενησίου και δύο χιλιόµετρα από το οµώνυµο χωριό και αποτελεί πνευµατικό και προσκυνηµατικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Είναι χτισµένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρηµνη, βραχώδη περιοχή µεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς Τυµφρηστού, η οποία είναι κατάφυτη από Έλατα. Επόµενος σταθµός το Μεγάλο Χωριό, χτισµένο µέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόµετρο 720 µέτρων. Η πλατεία του χωριού µε το πλατάνι προσφέρει εκπληκτική θέα προς την κοιλάδα του ποταµού Καρπενησιώτη και τις κορυφές του όρους Χελιδώνα, ενώ πολύ σηµαντικό είναι και το Ιστορικό και Λαογραφικό µε πλούσια εκθέµατα λαϊκής τέχνης, εκκλησιαστικά κειµήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελµάτων. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουµε το µικρό χωριό και θα γευµατίσουµε σε παραδοσιακή ταβέρνα µε τοπικές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας και στην πόλη µε την αποκριάτικη ατµόσφαιρα, περίπατοι στην κεντρική πλατεία µε τα µικροµάγαζα, µε τοπικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης. Προαιρετικά δείπνο και διασκέδαση το βράδυ, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο γραφικό χωριό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, τρία µόνο χιλιόµετρα από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, µία από τις πιο όµορφες και γαλήνιες περιοχές της Ευρυτανίας, µε την τεχνητή λιµνούλα να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Αµέσως µετά αναχώρηση για την περιοχή του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα έχουµε γεύµα µε σαρακοστιανά προαιρετικά. Συνεχίαζουµε για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ. Εκδροµές - περιηγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο "ΕΛΒΕΤΙΑ" στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. 2 πρωινά σε µπουφέ.

17 ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - ΑΡΤΑ - ΜΕΝΙΔΙ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.µ. από τα γραφεία µας, ηµίωρη στάση στον Ισθµό και συνεχίζουµε µέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύµα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευµα θα επισκεφθούµε την πόλη της 'Αρτας µε το ιστορικό γεφύρι. Ενώ λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούµε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία υπέροχη εκδροµή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθµός το φράγµα Πουρναρίου που δηµιουργεί και την τεχνιτή λίµνη, για να ακολουθήσει µία πανέµορφη διαδροµή από τα όµορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουµε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν ίσως το µεγαλύτερο µονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια (καταστράφηκε από τις περσινές πληµµύρες) και για να καταλήξουµε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισµένα αµφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύµα προαιρετικά) και η περιήγηση µας στα Τζουµέρκα κλείνει µε στάση στο ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ, ένα ακόµη όµορφο ορεινό χωριό σε υψόµετρο 760 µέτρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό, χτισµένο πάνω σε νησίδα και λίγο αργότερα στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταµού Αράχθου, γνωστό για τη µοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτοµάστορα. Στο γραφικό ψαροχώρι, το ΜΕΝΙΔΙ, θα γευµατίσουµε προαιρετικά µε σαρακοστιανά. Η διαδροµή µας προς ΑΘΗΝΑ συνεχίζεται από τη γνωστή, πλέον διαδροµή, µέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, εθνικής οδού ΠΑΤΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, µε ενδιάµεση στάση, άφιξη το βράδυ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο ARTA PALACE 4*. 2 πρωινά. 2 δείπνα (ένα εορταστικό, αποκριάτικη βραδιά).

18 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ 5* ΣΤΟ GRAND HOTEL PALACE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ/ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΖΑΝΗ - ΒΟΛΟΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.15 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, ακολούθως µέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, φθάνουµε στον παραδοσιακό οικισµό του Παλαιού Παντελεήµονα, µε τα πέτρινα σπιτάκια και τη µοναδική θέα, στον Όλυµπο και το Θερµαϊκό. Γεύµα προαιρετικά και συνεχίζουµε για τη συµπρωτεύουσα, την όµορφη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία πολύ ενδιαφέρουσα µέρα ξεκινά. Σύντοµη περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη - προσκύνηµα στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και αναχώρηση για την πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Παρακολούθηση των εκδηλώσεων του Κοζανίτικου καρναβαλιού και της µεγάλης παρέλασης, γεύµα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευµα στην εορταστική αποκριάτικη ατµόσφαιρα του ξενοδοχείου µας, για δείπνο, διασκέδαση και διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πλούσιο πρωινό µε λαγάνα, Μακεδονικό χαλβά και πολλές άλλες λιχουδιές και αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ, για να παρακολουθήσουµε το παραδοσιακό σατυρικό έθιµο ΜΠΟΥΡΑΝΙ. Παραµονή, επίσκεψη, γεύµα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις στη διαδροµή. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο GRAND HOTEL PALACE 5*, της Θεσσαλονίκης. 2 πρωινά σε µπουφέ. 2 δείπνα - το ένα εορταστικό µε µουσική επένδυση από D.J. Δωρεάν πρόσβαση στο INTERNET. Ελεύθερη χρήση του HEALTH CLUB, µε εσωτερική θερµαινόµενη πισίνα, σάουνα και γυµναστήριο.

19 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ - ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του Αρτεµισίου για καφέ και συνεχίζουµε για την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Μαντίνειας και χτίστηκε το Η εκκλησία αποτελεί ιδιοκτησία του Μαντινειακού Συνδέσµου, βρίσκεται µέσα στην αρχαία πόλη και ολοκληρώθηκε εξωτερικά το Η εκκλησία ξεχωρίζει για την πρωτότυπη αρχιτεκτονική της που είναι κράµα διάφορων ρυθµών, από την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική µέχρι τη βυζαντινή αρχιτεκτονική, όπως και τον αγιογραφικό της διάκοσµο που παραπέµπει στην κλασική αρχαιότητα. Ο περίβολος του ναού διακοσµείται από κατασκευές αρχαιοελληνικής έµπνευσης και µνηµειακού χαρακτήρα. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ, που ξεχωρίζει για την οµορφιά και την ιστορία του. Ο πλούσιος εσωτερικός φυσικός διάκοσµος από πολύχρωµους σταλαγµίτες και σταλακτίτες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Είχε δηλώσει την παρουσία του από το 1897 όταν πρώτος το είχε επισκεφθεί ο Γάλλος αρχαιολόγος Γουσταύος Φουζέρ που έκανε ανασκαφές στην Αρχαία Μαντίνεια. Λίγο αργότερα στην ορεινή ΒΥΤΙΝΑ θα γευµατίσουµε προαιρετικά. Η πανέµορφη διαδροµή µας συνεχίζεται και περνά από τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ για να καταλήξουµε το απόγευµα στο ξενοδοχείο µας στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Τακτοποίηση, περίπατοι γνωριµίας, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούµε τον αρχαιολογικό χώρο και το ΜΟΥΣΕΙΟ της Αρχαίας Ολυµπίας, ενώ αµέσως µετά θα φθάσουµε στην πόλη της ΠΑΤΡΑΣ για τη µεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, που µετρά 180 χρόνια ιστορίας, για να παρακολουθήσουµε τη µεγάλη φαντασµαγορική παρέλαση, µε πολλά άρµατα και πληρώµατα µε ξεχωριστά θέµατα από την επικαιρότητα όπου κυριαρχεί ο αυθορµητισµός, ο αυτοσχεδιασµός και η πηγαία έµπνευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας στην Αρχαία Ολυµπία, για δείπνο και διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα από µία πολύ όµορφη και ενδιαφέρουσα διαδροµή, που περιλαµβάνει τα ΚΡΕΣΤΕΝΑ, την ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ και το ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ. Με ανάλογες στάσεις θα καταλήξουµε το µεσηµέρι στην ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, όπου θα έχουµε γεύµα προαιρετικά και συνεχίζουµε µε ενδιάµεση στάση, για να φθάσουµε νωρίς το βράδυ στην Αθήνα. Μεταφορές - περιηγήσεις µε κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 3* ή 4* στην Αρχαία Ολυµπία. 2 πρωινά σε µπουφέ. 2 δείπνα.

20 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ενδιάµεση στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και µέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάµε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουµε για τη µεγαλύτερη φυσική λίµνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ και την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ µε τα κέρινα οµοιώµατα της αναπαράστασης του "κρυφού σχολειού". Προαιρετικό γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής. Ακολούθως µέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΒΟΝΙΤΣΑΣ, θα φθάσουµε στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, περίπατοι γνωριµίας στην αποκριάτικη ατµόσφαιρα της πόλης, διανυυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ξεκινάµε τη γνωριµία µε το όµορφο νησί. Πρώτος σταθµός η ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ για να ακολουθήσει το γραφικό ΝΥΔΡΙ. Εδώ, θα έχουµε τη δυνατότητα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος) για µία ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από τα νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ, που φιλοξενεί και το αρχοντικό του ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ αλλά και το νησί του ΩΝΑΣΗ, το ΣΚΟΡΠΙΟ. Αµέσως µετά επιστρέφουµε στην πόλη για να παρακολουθήσουµε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήµος, το γνωστό για τους κατοίκους του νησιού και όχι µόνο, καρναβάλι ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ. Το βράδυ θα έχουµε δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή διαδροµή µέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ στάση, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στάση, ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, προαιρετικό γεύµα και κούλουµα. Στη συνέχεια, περνώντας την καλωδιακή γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ, φθάνουµε στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ για την τελευταία µας στάση, άφιξη στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο ΛΕΥΚΑΣ 3* στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. 2 πρωινά. 2 δείπνα.

21 Πατρινό Καρναβάλι..Μοναδικό, 2 ηµέρες ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ Αναχώρηση 13/3. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουµε για την πόλη που σήµερα "γιορτάζει", την ΠΑΤΡΑ. Θα προηγηθεί επίσκεψη στη γνωστή ποτοποιία ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ, πριν καταλήξουµε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, για τη µεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, που µετρά περισσότερα από 180 χρόνια ιστορίας, για να παρακολουθήσουµε τη µεγάλη φαντασµαγορική παρέλαση, µε πολλά άρµατα και πληρώµατα µε ξεχωριστά θέµατα από την επικαιρότητα όπου κυριαρχεί ο αυθορµητισµός, ο αυτοσχεδιασµός και η πηγαία έµπνευση. Το απόγευµα µεταφορά στο ξενοδοχείο µας στην περιοχή του Ψαθόπυργου, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, φθάνουµε στην παραλία ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, µε το επιβλητικό κάστρο. Στάση και συνεχίζουµε για ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, όπου θα έχουµε χρόνο να παρακολουθήσουµε το πρωτότυπο έθιµο ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ, που εδώ και τουλάχιστον δύο αιώνες, κάθε Καθαρά Δευτέρα µετατρέπουν το Γαλαξίδι σε..."εµπόλεµη ζώνη". Γεύµα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ µε ενδιάµεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ. Μεταφορές - περιηγήσεις µε κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 1 διανυκτέρευση - στο ξενοδοχείο RODINI BEACH ή THEMISTO 3* στο Ψαθόπυργο. 1 πρωινό. 1 δείπνο.

22 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΜΟΝΑΔΙΚΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Αναχώρηση 13/3. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουµε για την πόλη που σήµερα "γιορτάζει", την ΠΑΤΡΑ. Θα προηγηθεί επίσκεψη στη γνωστή ποτοποιία ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ, πριν καταλήξουµε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για τη µεγαλύτερη αποκριατική εκδήλωση στην Ελλάδα, που µετρά περισσότερα από 180 χρόνια ιστορίας, για να παρακολουθήσουµε τη µεγάλη φαντασµαγορική παρέλαση, µε πολλά άρµατα και πληρώµατα µε ξεχωριστά θέµατα από την επικαιρότητα όπου κυριαρχεί ο αυθορµητισµός, ο αυτοσχεδιασµός και η πηγαία έµπνευση. Το απόγευµα µεταφορά στο ξενοδοχείο µας στο ΑΓΡΙΝΙΟ, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη µεγαλύτερη φυσική λίµνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ και την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ µε τα κέρινα οµοιώµατα της αναπαράστασης του "κρυφού σχολειού". Προαιρετικό γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής. Επόµενος σταθµός η πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα έχουµε ανάλογη στάση και συνεχίζουµε µέσω ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ, για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση. Μεταφορές - περιηγήσεις µε κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 1 διανυκτέρευση - σε ξενοδοχείο 3* στο ΑΓΡΙΝΙΟ. 1 πρωινό. 1 δείπνο.

23 ΝΑΥΠΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 13/3. ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ - ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ - ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουµε για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου και συνεχίζουµε για ΝΑΥΠΛΙΟ. Παραµονή, επίσκεψη, παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων και της παρέλασης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο µας στο όµορφο ΤΟΛΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ, ένα από τα σπουδαιότερα Μοναστικά κέντρα της Κυνουρίας. Λίγο αργότερα θα φθάσουµε στο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ, σχετική παραµονή και συνεχίζουµε για ΚΕΦΑΛΑΡΙ, παραµονή, γεύµα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση. Μεταφορές - περιηγήσεις µε κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 1 διανυκτέρευση - σε ξενοδοχείο 3* στο ΤΟΛΟ. 1 πρωινό. 1 δείπνο.

24 ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ - ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ - ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ - ΛΑΡΙΣΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ Αναχώρηση 13/3. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.µ. από Αθήνα, ηµίωρη στάση στην περιοχή της Λαµίας και συνεχίζουµε για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Χτισµένη σε ένα µικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλµυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 µέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονοµασία ήταν "Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου" και αποτελούσε µετόχι της σηµερινής Μονής 'Ανω Ξενιάς. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε την ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ. Βρίσκεται κοντά στον Αλµυρό και σε απόσταση 54 χλµ. από το Βόλο, στη δυτική παραλία του Παγασητικού κόλπου. Ένας οικισµός πανέµορφος, φτιαγµένος µέσα σε ελιές και πεύκα, µε υπέροχα κτίρια, µοναδικής αρχιτεκτονικής. Η ευρύτερη περιοχή προστατεύεται από το πρόγραµµα natura για το φυσικό κάλος και την ύπαρξη σπάνιας πανίδας. Στο γραφικό κόλπο της Αµαλιάπολης δεσπόζει το νησάκι "Κίκυνθος" που φιλοξενεί το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε το 1805 από Τρικεριώτες. Γεύµα προαιρετικά και συνεχίζουµε για τη Θεσσαλική πρωτεύουσα, τη Λάρισα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριµίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ, ή παλαιότερα Τούρναβος, είναι η πέµπτη σε πληθυσµό πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκεται στο Νοµό Λάρισας. Γνωστή για το τοπικό τσίπουρο και ούζο, καθώς και για το καρναβάλι και το µοναδικό έθιµο στον κόσµο, το ΜΠΟΥΡΑΝΙ, το οποίο και θα παρακολουθήσουµε. Αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση σε καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Μεταφορά και περιηγήση µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν σύµφωνα µε το πρόγραµµα. Διαµονή - 1 διανυκτέρευση - σε ξενοδοχείο 3* στη ΛΑΡΙΣΑ. 1 πρωινό σε µπουφέ. 1 δείπνο.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00

Διαβάστε περισσότερα

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη, 4 ημέρες KOMOTHNH - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 / ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Αναχώρηση 07:00, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Πολυήμερες Eκδρομές Aπόκρεων ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ... 3 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - KENTΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΧΑΡΑ ΡΑ ΒΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΗ -

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2013 Αξέχαστα Ταξίδια Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2013 ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... 3 ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ... 3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη ΕΝΟΤΗΤΑ 5η Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη 29/12-3/1/14 5 ΗΜΕΡΕΣ Πομακοχώρια-Δάσος Δάδιας- Σουφλί-Αδριανούπολη 1η Ημέρα: Αναχώρηση 06:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ ημίωρη

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο Alkyon Resort ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ K. Δευτέρα τιμές το άτομο 178 90 104 70 Πλήρης Διατροφή & Αποκριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΕΣ. Εκδρομές Εσωτερικού ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 15-18/03/13 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ. Εκδρομές Εσωτερικού ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 15-18/03/13 4 ΗΜΕΡΕΣ 18 ΑΠΟΚΡΙΕΣ Εκδρομές Εσωτερικού ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 15-18/03/13 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ: Θεωρείται το κορυφαίο Αποκριάτικο γεγονός της Βόρειας

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αθ. Μωραΐ της O.E. Tourist & Travel Agency Narkissos Travel Τηλ.: +30-27410-28588 Fax: +30-27410-25073 Δι εύθυνση: Πατρών 19, Κόρι νθος Τ.Κ.: 20100 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Αγ. Κωνσταντίνου 39-1, Αθήνα, Τηλ. 210.52012 Fax. 210.52795 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Περιεχόμενα ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015... 1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ Early Booking έως 31/3! Αναχώρηση 28/4. 1 Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ., στάση για καφέ στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου!!

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος 12-13/07/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ-ΑΓΙΑ-ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ-ΣΤΟΜΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07. 30πμ. για ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ στην Εθνική Οδό στάση, ΛΑΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινές Εκδρομές 2013

Πασχαλινές Εκδρομές 2013 Πασχαλινές Εκδρομές 2013 TO VRAKAS TRAVEL ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Εκδρομές Εξωτερικού Αεροπορικώς ΑΓΙΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 7η Εκδρομές Εξωτερικού Απόκρεων

ΕΝΟΤΗΤΑ 7η Εκδρομές Εξωτερικού Απόκρεων ΕΝΟΤΗΤΑ 7η Εκδρομές Εξωτερικού Απόκρεων ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4,5&6 ΗΜΕΡΕΣ από 365 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ 6& 7 ΗΜΕΡΕΣ από 395 ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΑΡΙΣΙ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4,5& 6 ΗΜΕΡΕΣ από 420 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ 4,5&

Διαβάστε περισσότερα

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2-6-2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2014 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.)

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.) www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 ΓΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 24-27/12/2013 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος

Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόλογος Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας προσκαλούμε στις 3 προγραμματισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας.

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας. Τύλισσος, 16 η Δεκεμβρίου, 2013 (Σχετικά: 55+4+1=60 άτομα) Πρός Πειραματικο Λυκειο Ηρακλειου Υπ οψιν Κου Κολυκακη Δημητριου Ηράκλειον Κρήτη Σχετικα ΕΚΔΡΟΜΗ 5ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αγαπητοι κυρίες και κυριοι

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια...

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 E-mail: moraitis.kor@hotmail.com

TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 E-mail: moraitis.kor@hotmail.com Γ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 E-mail: moraitis.kor@hotmail.com ΑΠΟ 07/05/2011 ΕΩΣ 17/ 05/2011 11 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Είκοσι αντιπεριφερειάρχες αποφάσισαν μόνο 7 Κυριακές

Είκοσι αντιπεριφερειάρχες αποφάσισαν μόνο 7 Κυριακές Είκοσι αντιπεριφερειάρχες αποφάσισαν μόνο 7 Κυριακές Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα έρθετε: Χάρτης χιλιομετρικών αποστάσεων: http://vivl-livad.voi.sch.gr/greek/livadeia/apostaseis.htm

Πώς θα έρθετε: Χάρτης χιλιομετρικών αποστάσεων: http://vivl-livad.voi.sch.gr/greek/livadeia/apostaseis.htm Ημερίδα με θέμα: Συνεργασίες λαϊκών βιβλιοθηκών - Εργαλεία, πρότυπα και συλλογικοί κατάλογοι" Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2006 Ώρα: 9.00 Λιβαδειά, Συνεδριακό Κέντρο Κρύας Χάρτης χιλιομετρικών αποστάσεων: http://vivl-livad.voi.sch.gr/greek/livadeia/apostaseis.htm

Διαβάστε περισσότερα

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Δόξα H ορεινή Κορινθία είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Πελλοπονήσιους αλλά και για τους Αθηναίους. Έχει μια σειρά από λίμνες, φυσικές ή τεχνιτές, οι οποίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ ΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ ΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους & ΘΡΑΚΗΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ

Διαβάστε περισσότερα

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ BELLA ITALIA 8 µέρες / 7 νύχτες * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιµάνι της Πάτρας / Ηγουµενίτσας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου 2-3/11/13 2 ΗΜΕΡΕΣ 2ήμερη απόδραση στη Θεσσαλία και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Μouzaki Palace &Spa 4*!! Οικονομική Υπερπροσφορά μόνο 65!! ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-

Διαβάστε περισσότερα

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ 01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ Αναχώρηση 09. 00πμ. για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ, χτισμένο κάτω από το βαρύ όγκο του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ κατά μήκος της παραλίας,

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 3η. Ekδρομές Απόκρεων ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΕΝΟΤΗΤΑ 3η. Ekδρομές Απόκρεων ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Ekδρομές Απόκρεων ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4, 5&6 ΗΜΕΡΕΣ από 365 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ 6& 7 ΗΜΕΡΕΣ από 395 ΛΟΝΔΙΝΟ-ΠΑΡΙΣΙ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4, 5& 6 ΗΜΕΡΕΣ από 420 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ 4,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Εκλ.Περιφέρεια ΕΒΡΟΥ ( 83 τµηµ. ) ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ( 32 τµηµ. ) 1 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 4 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 12 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 14 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ-ΘΗΒΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΡΟΥΣ

18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ-ΘΗΒΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΡΟΥΣ 18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ-ΘΗΒΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Αναχώρηση 08.00 π.μ. για ΤΑΝΑΓΡΑ στάση, παραλία ΘΕ- ΟΛΟΓΟΥ παραμονή για γεύμα (κούλουμα). Εν συνεχεία για ΘΗΒΑ παραμονή για παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ των ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ των ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2015 Για τον καλύτερο σχεδιασμό και προγραμματισμό των Εκδρομών του Γραφείου μας, παρακαλείστε όπως πραγματοποιείτε και οριστικοποιείτε τις Κρατήσεις σας Εγκαίρως Ι Α Ν Ο Υ Α

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Οργανωτική Επιτροπή

Διοικητικό Συμβούλιο. Οργανωτική Επιτροπή Διοικητικό Συμβούλιο Επίτιμος Πρόεδρος: Χ. Τούντας Πρόεδρος: Ε.Α. Σκληρός Γεν. Γραμματέας: Σ. Στεργιόπουλος Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Π. Μερκούρης Ε. Χανιωτάκης Γ. Αθανασόπουλος Βάρδα Α. Βασιμπόσης

Διαβάστε περισσότερα

ÌïíïÞµåñá. 2Þµåñá ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ÌïíïÞµåñá. 2Þµåñá ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ÌïíïÞµåñá 24/11/2013 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Αναχώρηση 07.30πμ. για ΑΡ- ΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΗ και επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

Η/Β =Ηµιδιατροφή Β/Β = Πρωινό + 1 δείπνο

Η/Β =Ηµιδιατροφή Β/Β = Πρωινό + 1 δείπνο www.vrakastravel.gr, THΛ. 2117201025, 2104133803 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015 Η/Β =Ηµιδιατροφή Β/Β = Πρωινό + 1 δείπνο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜ. ΚΑΤ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΛΙΝΟ ΙΚΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:20-23/2/15

Διαβάστε περισσότερα

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310 Ιωάννινα Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων Το ESSENCE HOTEL είναι το καινούριο ξενοδοχείο 4+ αστέρων της πόλης των Ιωαννίνων που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ. Αεροπορική Εκδρομή 4 ημερών. ΓΥΡΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Αναμένονται Ημερομηνίες & Έκδοση Αναλυτικού Προγράμματος Εκδρομής

Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ. Αεροπορική Εκδρομή 4 ημερών. ΓΥΡΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Αναμένονται Ημερομηνίες & Έκδοση Αναλυτικού Προγράμματος Εκδρομής ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2015 Για τον καλύτερο σχεδιασμό και προγραμματισμό των Εκδρομών του Γραφείου μας, παρακαλείστε όπως πραγματοποιείτε και οριστικοποιείτε τις Κρατήσεις σας Εγκαίρως Αεροπορική ΓΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ 1η: Πασχαλινές Εκδρομές 2013... 9 ΕΝΟΤΗΤΑ 2η: Διήμερες Πασχαλινές Αποδράσεις....46 ΕΝΟΤΗΤΑ 3η: Εκδρομές Αγίου Πνεύματος...60 05/04/13 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Γ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ 8 µέρες / 7 νύχτες Περούτζια * Ασίζη * Γκούµπιο * Σιένα * Σαν Τζιµινιάνο * Μοντεκατίνι * Λούκα * Πίζα * Φλωρεντία * 1η µέρα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Φεβρουαρίου

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Φεβρουαρίου 1/02/15 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αναχώρηση 07. 00πμ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟ- ΠΟΛΗ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ επίσκεψη στον πανηγυριζοντα Ιερο Ναό Υπαπαντής και τη Μονη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΣΕ Executive Cultural Escape. Στο βουνό των Κενταύρων 6 8 ή 9 Ιουνίου 2014

ΕΑΣΕ Executive Cultural Escape. Στο βουνό των Κενταύρων 6 8 ή 9 Ιουνίου 2014 ΕΑΣΕ Executive Cultural Escape Στο βουνό των Κενταύρων 6 8 ή 9 Ιουνίου 2014 Με μια ματιά Ημερομηνίες διεξαγωγής προγράμματος: Παρασκευή 6/6/2014 έως Κυριακή 8/6/2014. Δυνατότητα παράτασης διαμονής: Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 7 Αυγούστου 2014 Σε ετοιµότητα το E.K.A.B. µε έκτακτα µέτρα κάλυψης του εθνικού οδικού δικτύου για τις ηµέρες του εκαπενταύγουστου. Το Εθνικό Κέντρο Άµεσης Βοήθειας, στα πλαίσια της επιχειρησιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΙΣ 02/11/2014

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΙΣ 02/11/2014 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΙΣ 02/11/2014 ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Ageri Hotel sup. www.ageri.gr Oceanis Hotel sup. Βρίσκεται στη Χώρα της Τήνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC/ μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα

Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 15:00-23:00 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 07:00-23:00 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΕΣ 07:00-15:00

Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 15:00-23:00 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 07:00-23:00 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΕΣ 07:00-15:00 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 26 Απριλίου 2016 Ειδικό σχέδιο επιχειρησιακής κάλυψης του εθνικού οδικού δικτύου από το ΕΚΑΒ, για τις ηµέρες του Πάσχα. Το ΕKAB, για τη περίοδο των ηµερών του Πάσχα, έχει προγραµµατίσει

Διαβάστε περισσότερα

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 Α.Δ.Σ. ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ Αγαπητοίγονείςκαιμαθητές, ΤοΑνοιχτόΔημιουργικόΣχολείο(ΑΔΣ),ξεκινάτιςεξορμήσειςτου για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 9 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ Τίρανα, Ντουµπρόβνικ,

Διαβάστε περισσότερα