ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3."

Transcript

1 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουµε τη διαδροµή µας για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύµα προαιρετικά και µέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, θα καταλήξουµε στο ξενοδοχείο µας στην περιοχή της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Τακτοποίηση, δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινά. Θα επισκεφθούµε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Ποµάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύµα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος, για να γνωρίσουµε τη νέα και παλιά Ξάνθη µε το χείµαρρο Κόσυνθο και τα άλλα αξιοθέατα. Η επιστροφή µας στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, µεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νοµό της Αλεξανδρούπολης και επίσκεψη στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα φτάσουµε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου µετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, θα φτάσουµε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ, θα έχουµε την ευκαιρία να περπατήσουµε στην αγορά της πόλης και να περπατήσουµε στην αγορά της πόλης και να δούµε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέµενος χτίστηκε µε την εντολή του Σουλτάνου Σελίµ Β' από το διάσηµο Οθωµανό αρχιτέκτονα Μιµάρ Σινάν το διάστηµα Ακόµη θα δούµε στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, το σιδηροδροµικό σταθµό της Γαλλικής εταιρείας που στάθµευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, µε στάση στο ΣΟΥΦΛΙ µε την πλούσια πολιτιστική παράδοση, δείπνο, 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, µε ενδιάµεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για να φθάσουµε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουµε προαιρετικό γεύµα. Ακολούθως µέσω ΛΑΜΙΑΣ - µικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 3 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχεία 4* στην περιοχή της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. 3 πρωινά σε µπουφέ. 3 δείπνα.

2 ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στην περιοχή της Λαµίας και συνεχίζουµε για τον παραδοσιακό οικισµό του Παλαιού Παντελεήµονα, µε τα πέτρινα σπιτάκια και τη µοναδική θέα, στον Όλυµπο και το Θερµαϊκό. Γεύµα προαιρετικά και προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη, θα καταλήξουµε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος ελεύθερος στην κεντρική πλατεία που δεσπόζει το µεγάλο δέντρο 500 ετών, δίπλα στο αρχαίο µαρµάρινο συντριβάνι, αλλά και το γραφικό πεζόδροµο µε την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Νωρίς το µεσηµέρι επιστρέφουµε στον Προµαχώνα και συνεχίζουµε για την κωµόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την οµώνυµη λίµνη, θαύµα της ελληνικής φύσης µε µοναδική χλωρίδα και πανίδα, ένα µοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τµήµα της κοιλάδας του Στρυµόνα που προστατεύεται και από τη Σύµβαση Ραµσάρ. Γεύµα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, δείπνο, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, µία ακόµη συναρπαστική ηµέρα ξεκινά µε πολλές εναλλαγές τοπίων και σηµαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθµός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε µία θαυµάσια τοποθεσία, σε υψόµετρο 753 µέτρων. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήµερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεµήσουν µέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, που βρίσκεται στην περιοχή "Πετρωτό", που χαρακτηρίζεται από την παρουσία πληθώρας σπηλαίων. Η είσοδος των επισκεπτών γίνεται µέσω τεχνητής σήραγγας. Με αφετηρία την πρώτη αίθουσα, το σπήλαιο αναπτύσσεται προς τρεις κύριες κατευθύνσεις, ο κύριος κλάδος που ταυτίζεται σχεδόν µε την τουριστική διαδροµή, έχει συνολικό µήκος 1000 µέτρων περίπου. Το µεσηµέρι θα καταλήξουµε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στο χώρο του Δηµοτικού κήπου και την Πλατεία Ελυθερίας, γεύµα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχέιο µας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριµίας στην πόλη, δείπνο, 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αφήνουµε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόµενος και τελευταίος σταθµός η όµορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για να επισκεφθούµε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και να περπατήσουµε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για να φθάσουµε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουµε προαιρετικό γεύµα. Ακολούθως µέσως ΛΑΜΙΑΣ, µε µικρή στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, φθάνουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Διαµονή - 3 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 4* (PHILIPPOS - XENIA). 3 πρωινά σε µπουφέ. 3 δείπνα. Αρχηγός συνοδός/ Φ.Π.Α.

3 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από Αθήνα, µε προορισµό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μικρές ενδιάµεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και προαιρετικό γεύµα, στον Ισθµό της Κορίνθου και την Αµφιλοχία αντίστοιχα. Λίγο πριν φθάσουµε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ θα επισκεφθούµε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ µε τα κέρινα οµοιώµατα. Αµέσως µετά θα τακτοποιηθούµε στο ξενοδοχείο "PALLADIO", δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία πολύ όµορφη διαδροµή, µας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι και το όµορφο κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, επίσκεψη και η εκδροµή µας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουµε την ευκαιρία να περπατήσουµε µέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυµάσουµε το µοναδικό θέαµα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού θα γευµατίσουµε. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ νωρίς το απόγευµα, µετάβαση και γνωριµία µε το νησάκι, που φιλοξενεί και το "ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ" του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Δείπνο προαιρετικά, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και πλούσια σε αξιοθέατα και τοπία και η σηµερινή µας διαδροµή. Ανάβαση στην Πίνδο µε µοναδική θέα προς τη λίµνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς µία καταπράσινη διαδροµή µας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση - επίσκεψη, µέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, µε µικρή στάση σε καφέ της Εθνικής οδού καταλήγουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδροµές - περιηγήσεις µε πολυτελή κλιµατιζόµενα πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PALLADIO 3* στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. 1 δείπνο. 1 γεύµα.

4 ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΡΕΒΕΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ - ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, µικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως µέσω Δοµοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φθάνουµε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύµα προαιρετικά και συνεχίζουµε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ µε µικρό ενδιάµεσο σταθµό την πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινάει. Θα επισκεφθούµε τα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Ξεκινάµε µε τον ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, µε τον οµώνυµο ναό µε τις υπέροχες τοιχογραφίες. Στη συνέχεια, θα γνωρίσουµε µέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικού σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουµε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, µε το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύµα προαιρετικά και επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ για περιπάτους γνωριµίας µε την πόλη, µε τα αµφιθεατρικά χτισµένα αρχοντικά της και γνωστά γουναράδικα, δείπνο, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, µε µικρή παράκαµψη - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. Ακολούθως µέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - προαιρετικό γεύµα, ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ µε µικρή ενδιάµεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουµε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο EUROPA 4* της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

5 ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΛΙΜΕΝΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.µ. από το γραφείο µας, ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουµε για ΜΥΣΤΡΑ. 'Αφιξη και επίσκεψη στη νεκρή πια επιβλητική καστροπολιτεία του Βυζαντίου, στις πλαγιές του ΤΑΫΓΕΤΟΥ, προαιρετικό γεύµα σε ταβέρνα του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε τη Λακωνική πρωτεύουσα µε το πολύ σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται για να τακτοποιηθούµε αργά το απόγευµα στο ξενοδοχείο OASIS στην περιοχή ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την ΑΡΕΟΠΟΛΗ και στάση στα περίφηµα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη (έξοδα ατοµικά). Λίγο αργότερα θα γευµατίσουµε προαιρετικά στον όµορφο οικισµό του ΛΙΜΕΝΑ. Το απόγευµα θα απολαύσουµε τον καφέ µας στο ΓΥΘΕΙΟ. Επιστροφή αργά το απόγευµα στο ξενοδοχείο µας για δείπνο και 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη µε τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες. Συνεχίζουµε για την παραλία του χωριού, παραµονή, γεύµα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις. Εκδροµές - περιηγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο OASIS 3* στη ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

6 ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΑΡΤΑ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.µ. από ΑΘΗΝΑ, ηµίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και µέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάµε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουµε για τη µεγαλύτερη φυσική λίµνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ, προαιρετικό γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής. Ακολούθως µέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, το απόγευµα θα τακτοποιηθούµε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία ακόµη υπέροχη εκδροµή, στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθµός το φράγµα Πουρναρίου που δηµιουργεί και την τεχνική λίµνη, για να ακολουθήσει µία πανέµορφη διαδροµή από τα όµορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουµε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν (καταστράφηκε µε τις περσινές πληµµύρες στην περιοχή) ίσως το µεγαλύτερο µονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και να καταλήξουµε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισµένα αµφιθεατρικα και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύµα προαιρετικά) και η περιήγηση µας στα Τζουµέρκα κλείνει µε στάση στο ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ, ένα ακόµη όµορφο ορεινό χωριό σε υψόµετρο 760 µ. Επιστροφή στο ξενοδοχέιο µας, ξεκούραση, δείπνο, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΑΡΤΑΣ µε το ιστορικό γεφύρι, που ενώνει τις όχθες του ποταµού Αράχθου, γνωστό για τη µοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτοµάστορα, για να ακολουθήσει η γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό, χτισµένο πάνω σε νησίδα. Αναχώρηση για Αθήνα, µέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, γεύµα προαιρετικά, καθώς επίσης και µικρή επίσκεψη στην πόλη του ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ. Η τελευταία µας στάση θα γίνει σε καφέ της εθνικής οδού ΠΑΤΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο ARTA PALACE 4*.

7 ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΠΟΔΡΑΣΗ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΒΕΡΓΙΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.µ., ηµίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουµε µέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύµα προαιρετικά, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για να καταλήξουµε στο ξενοδοχείο µας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλµωπίας, 13 χλµ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νοµό Πέλλας. Τα ιαµατικά, θερµά νερά, µε σταθερή θερµοκρασία 37 ο C, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δηµιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί µπορούµε να κάνουµε λουτροθεραπεία, στις µικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη µεγάλη πισίνα και αµέσως µετά να πάρουµε το πρωινό µας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ηµέρα µας. Αµέσως µετά θα απολαύσουµε τον καφέ µας στην πόλη της Έδεσσας µε τους οµώνυµους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθούµε το γνωστό χιονοδροµικό κέντρο του ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, ενώ λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισµό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα έχουµε χρόνο για περιπάτους και γεύµα προαιρετικά σε µία από τις πολλές γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και περιπάτους στα σκιερά µονοπάτια του παταµού. Δείπνο, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούµε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας. Αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις, στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. 2 πρωινά.

8 ΒΟΛΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.µ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, ηµίωρη στάση για καφέ, άφιξη το µεσηµέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύµα προαιρετικά στα περίφηµα τσιπουράδικα της πόλης, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριµίας µε την πόλη, δείπνο, 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και µία όµορφη εκδροµή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθµός οι ΜΗΛΙΕΣ, για να ακολουθήσει η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ µε τη µοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουµε στα ΧΑΝΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι την "περιπλάνηση" µας στο ΠΗΛΙΟ, όπου θα έχουµε και γεύµα προαιρετικά. Κλείνουµε την επίσκεψη µας στο βουνό των κενταύρων, µε τη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όµορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουµε στα πλακόστρωτα δροµάκια και να απολαύσουµε πανοραµικά τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουµε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Χτισµένη σε ένα µικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλµυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 µέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονοµασία ήταν "Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου" και αποτελούσε µετόχι της σηµερινής Μονής 'Ανω Ξενιάς. Αµέσως µετά θα επισκεφθούµε την ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ. Βρίσκεται κοντά στον Αλµυρό και σε απόσταση 54 χλµ. από το Βόλο, στη δυτική παραλία του Παγασητικού κόλπου. Ένας οικισµός πανέµορφος, φτιαγµένος µέσα σε ελιές και πεύκα, µε υπέροχα κτίρια, µοναδικής αρχιτεκτονικής. Η ευρύτερη περιοχή προστατεύεται από το πρόγραµµα natura για το φυσικό κάλος και την ύπαρξη σπάνιας πανίδας. Στο γραφικό κόλπο της Αµαλιάπολης δεσπόζει το νησάκι "Κίκυνθος" που φιλοξενεί το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε το 1805 από Τρικεριώτες. Γεύµα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα µε ενδιάµεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ. Διαµονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο PARK 4* στο ΒΟΛΟ.

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα 25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Κωδικός 195 Α/Α Προορισμοί Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Παιδικό σε τρίκλινο, έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινο Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη, 4 ημέρες KOMOTHNH - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2019

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2019 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Α/Α Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) 1 ΣΕΡΡΕΣ Λ. ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Eπιβάρυνση Μονόκλινου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2018

ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2018 ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Α/Α Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) Eπιβάρυνση Μονόκλινου Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - KENTΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΧΑΡΑ ΡΑ ΒΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΗ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Ξανθιώτικο Καρναβάλι, 4 ηµέρες Αναχώρηση 11/3. ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 28/5. 1Η ΗΜΕΡΑ:

ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 28/5. 1Η ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 28/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί (6.00 π.μ.) για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΤΗΝΟ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αθ. Μωραΐ της O.E. Tourist & Travel Agency Narkissos Travel Τηλ.: +30-27410-28588 Fax: +30-27410-25073 Δι εύθυνση: Πατρών 19, Κόρι νθος Τ.Κ.: 20100 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην. Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος

Ελλάδα. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην. Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος 2019 www.thiamistours.gr Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Χριστούγεννα στην Πίνδο...3 Θράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 25/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη ΕΝΟΤΗΤΑ 5η Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη 29/12-3/1/14 5 ΗΜΕΡΕΣ Πομακοχώρια-Δάσος Δάδιας- Σουφλί-Αδριανούπολη 1η Ημέρα: Αναχώρηση 06:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ ημίωρη

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Αγ. Κωνσταντίνου 39-1, Αθήνα, Τηλ. 210.52012 Fax. 210.52795 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Περιεχόμενα ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015... 1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Tρίτο άτομο έως Επιβάρυνση Αναχωρήσεις Α/Α δωμάτιο 12 ετών Μονόκλινου 1 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 18 4 175 150 60 1/5/19 2 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδια μοναδικά Ταξίδια οικονομικά Ταξίδια αξέχαστα

Ταξίδια μοναδικά Ταξίδια οικονομικά Ταξίδια αξέχαστα Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Χριστούγεννα στην Πίνδο...3 Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη...3 Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στον Όλυμπο & το Βέρμιο...4 Βόλος - Γύρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην. Ελλάδα. Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος

Οργανωμένες Εκδρομές στην. Ελλάδα. Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος 2017 www.thiamistours.gr 1 Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας...3 Χριστούγεννα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 / ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Αναχώρηση 07:00, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 Α/Α ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Tρίτο άτομο έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινου Αναχωρήσεις 1. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ) 24

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η μέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετακίνηση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ Early Booking έως 31/3! Αναχώρηση 28/4. 1 Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ., στάση για καφέ στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια...

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού, 5 ηµέρες

Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού, 5 ηµέρες Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Στρασβούργο (3), Φρανκφούρτη (1) Γενικά Σας παρουσιάζουµε ένα ιδιαίτερο οµαδικό ταξίδι στην Ευρώπη: Αλσατία Μέλανας ρυµός ρόµοι του Κρασιού,

Διαβάστε περισσότερα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.)

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.) www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 ΓΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου!!

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Πολυήμερες Eκδρομές Aπόκρεων ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ... 3 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ 8ήµερη αεροπορική οδική εκδροµή. ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 ΜΑΪΟΥ - 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 μόνο 380 + 100 φόροι! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1 η ηµέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας.

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας. Τύλισσος, 16 η Δεκεμβρίου, 2013 (Σχετικά: 55+4+1=60 άτομα) Πρός Πειραματικο Λυκειο Ηρακλειου Υπ οψιν Κου Κολυκακη Δημητριου Ηράκλειον Κρήτη Σχετικα ΕΚΔΡΟΜΗ 5ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αγαπητοι κυρίες και κυριοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/2-17/2

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/2-17/2 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/2-17/2 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ηµέρα Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και χειραποσκευων επιβίβαση στο αεροπλάνο

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ BELLA ITALIA 8 µέρες / 7 νύχτες * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιµάνι της Πάτρας / Ηγουµενίτσας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

3ο άτομο. Μονό κλινο 4/ /

3ο άτομο. Μονό κλινο 4/ / Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΟΦΙΑ 13/3-19/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΟΦΙΑ 13/3-19/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΟΦΙΑ 13/3-19/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και χειραποσκευων

Διαβάστε περισσότερα

ζωής Γιορτές στην Ελλάδα It s the most beautiful time of the year ταξίδια γιορτινά Θεσσαλονίκη:

ζωής Γιορτές στην Ελλάδα It s the most beautiful time of the year ταξίδια γιορτινά  Θεσσαλονίκη: www.dieseltravel.gr Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2, Τηλ.: 2310 288 488 & 2310 256 205-6 Fax: 2310 256 207, e-mail: info@dieseltravel.gr It s the most beautiful time of the year WINTER 2017-18 Γιορτές στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα