Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/830

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/830"

Transcript

1 Σελίδα 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση της ουσίας/παρασκευάσματος και της εταιρίας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - Κωδικός/Έκδοση ΔΔΑ: 0/ Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις: Ετοιμόχρηστο τρωκτικοκτόνο (βιοκτόνο προϊόν-τπ14) - Χρήση της ουσίας/μίγματος: Ετοιμόχρηστο τρωκτικοκτόνο (βιοκτόνο προϊόν-τπ14) Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου δεδομένων ασφαλείας - Παρασκευαστής/Προμηθευτής: Zapi S.p.A. Via Terza Strada, Conselve (Pd) Italy Tηλ Fax Διεύθυνση του υπεύθυνου έκδοσης για το ΔΔΑ: techdept@zapi.it - Άλλες πληροφορίες αποκτούνται από: Τεχνικό τμήμα Αριθμός τηλεφώνου επείγουσας ανάγκης: Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων (24 ώρες) ΤΜΗΜΑ 2: Προσδιορισμός επικινδυνότητας Ταξινόμηση της ουσίας ή του μίγματος - Ταξινόμηση σύμφωνα με τον Κανονισμό (EΚ) 1272/2008: STOT RE 2 H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα (στο αίμα) ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση Στοιχεία επισήμανσης - Επισήμανση σύμφωνα με τον Κανονισμό (EΚ) 1272/2008: Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό CLP. - Εικονογράμματα κινδύνου: GHS08 - Προειδοποιητική λέξη: Προσοχή - Συστατικά που προσδιορίζουν την επικινδυνότητα στην επισήμανση: difenacoum (διφενακούμη) - Δηλώσεις επικινδυνότητας: H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα (στο αίμα) ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. - Δηλώσεις προφύλαξης: P101 Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος. P102 Μακριά από παιδιά. P103 Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. P270 Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. P280 Να φοράτε προστατευτικά γάντια (μόνο για επαγγελματίες χρήστες). P301+P310 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. P401 Αποθηκεύεται μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. P405 Φυλάσσεται κλειδωμένο. (Συνέχεια στη σελ. 2)

2 Σελίδα 2/9 (Συνέχεια από τη σελ. 1) Άλλοι κίνδυνοι - Αποτελέσματα της αξιολόγησης ΑBT και αααb: - ΑBT: ΑBT Το Difenacoum πληροί τα κριτήρια Α, Β και T. - αααb: αααb Το Difenacoum πληροί το κριτήριο αα. ΤΜΗΜΑ 3: Σύνθεση/πληροφορίες για τα συστατικά Μείγματα - Περιγραφή: Μείγμα των ουσιών που αναφέρονται κατωτέρω με μη επιβλαβείς προσμίξεις. - Επιβλαβή συστατικά: Αρ. CAS: Αρ. EINECS: Αρ. Index: X Difenacoum (διφενακούμη) 0,0029% Οξεία τοξικότητα 1, H300; Οξεία τοξικότητα 1, H310; Οξεία τοξικότητα 1, H330; Αναπαραγωγή 1B, H360D; STOT RE 1, H372; Υδάτινο περιβάλλον, Οξεία 1, H400 (M=10); Υδάτινο περιβάλλον, Χρόνια 1, H410 (M=10) - Επιπρόσθετες πληροφορίες: Για τη διατύπωση των αναφερόμενων φράσεων κινδύνου ανατρέξτε στο τμήμα 16. ΤΜΗΜΑ 4: Μέτρα πρώτων βοηθειών Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών - Γενικές πληροφορίες: Ανατρέξτε στις κατωτέρω οδηγίες αναφορικά με την οδό έκθεσης. - Σε περίπτωση εισπνοής: Αναπνεύστε καθαρό αέρα και συμβουλευτείτε γιατρό. - Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Απομακρύνετε τα μολυσμένα ρούχα. Πλύνετε το δέρμα με νερό και μετά με νερό και σαπούνι. Εάν χρειαστεί, ζητείστε ιατρική συμβουλή. - Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε τα μάτια με υγρό καθαρισμού ή νερό, κρατώντας τα βλέφαρα ανοικτά, για τουλάχιστον 10 λεπτά. Εάν χρειαστεί, ζητείστε ιατρική συμβουλή. - Σε περίπτωση κατάποσης: Ξεπλύνετε το στόμα προσεκτικά με νερό. Μη χορηγείτε τίποτε από το στόμα σε αναίσθητο άτομο. Μην προκαλείτε εμετό. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητείστε άμεσα ιατρική συμβουλή και δείξτε τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Επικοινωνήστε με κτηνίατρο σε περίπτωση κατάποσης από κατοικίδιο Σημαντικότερα συμπτώματα και επιδράσεις, οξείες και μεταγενέστερες: Το προϊόν περιέχει μια αντιπηκτική ουσία. Σε περίπτωση κατάποσης, τα συμπτώματα, τα οποία ενδέχεται να καθυστερήσουν, μπορεί να περιλαμβάνουν ρινορραγία και αιμορραγία των ούλων. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες και αίμα στα κόπρανα ή στα ούρα. Αντίδοτο: Βιταμίνη K1 η οποία χορηγείται μόνο από ιατρικό/κτηνιατρικό προσωπικό Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούμενης άμεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας: Η πρωταρχική θεραπεία είναι η θεραπεία με αντίδοτο και η κλινική αξιολόγηση. Αντίδοτο: Βιταμίνη K1 (φυτομεναδιόνη). Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας πρέπει να παρακολουθείται με μέτρηση του χρόνου πήξης. Μη διακόπτετε τη θεραπεία μέχρις ότου ο χρόνος πήξης επανέλθει στην κανονικότητα και είναι σταθερός. Συμβουλευτείτε το Κέντρο Δηλητηριάσεων. ΤΜΗΜΑ 5: Μέτρα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς Πυροσβεστικά μέσα - Κατάλληλα πυροσβεστικά μέσα: διοξείδιο του άνθρακα (CO2), σκόνη ή ψεκασμός με νερό. Καταπολεμείστε τις μεγάλες πυρκαγιές με ψεκασμό με νερό. - Για λόγους ασφαλείας, ακατάλληλα πυροσβεστικά μέσα: Δεν υπάρχουν ακατάλληλοι εξοπλισμοί. (Συνέχεια στη σελ. 3)

3 Σελίδα 3/9 (Συνέχεια από τη σελ. 2) Ειδικοί κίνδυνοι που προκύπτουν από την ουσία ή το μείγμα: Σε περίπτωση πυρκαγιάς, μπορεί να παραχθούν τοξικά αέρια Συστάσεις για τους πυροσβέστες: Εξοπλισμός πυροσβεστών σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN Προστατευτικός εξοπλισμός: Μην εισπνέετε αέρια έκρηξης ή καύσης. Εξοπλισμός πυροσβεστών σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN Επιπρόσθετες πληροφορίες: Απορρίψτε τα υπολείμματα της πυρκαγιάς και το μολυσμένο νερό πυρόσβεσης σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς. ΤΜΗΜΑ 6: Μέτρα για την αντιμετώπιση τυχαίας έκλυσης Προσωπικές προφυλάξεις, προστατευτικός εξοπλισμός και διαδικασίες έκτακτης ανάγκης: Φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό. Κρατείστε μακριά τα άτομα που δεν έχουν προστασία Περιβαλλοντικές προφυλάξεις: Ειδοποιείστε τις αρμόδιες αρχές στην περίπτωση διαρροής σε δίοδο νερού ή στο αποχετευτικό σύστημα. Μην επιτρέπετε την είσοδο του προϊόντος σε νερά υπονόμων και σε εδαφικά ή υπόγεια νερά Μέθοδοι και υλικά για περιορισμό και καθαρισμό: Συγκέντρωση μηχανικά. Εξασφαλίστε επαρκή εξαερισμό εξαερισμό μετά τον καθαρισμό. Απορρίψτε το συγκεντρωμένο υλικό σύμφωνα με τους κανονισμούς Παραπομπή σε άλλα τμήματα: Ανατρέξτε στο Τμήμα 7 για πληροφορίες σχετικές με τον ασφαλή χειρισμό. Ανατρέξτε στο Τμήμα 8 για πληροφορίες σχετικές με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας. Ανατρέξτε στο Τμήμα 13 για πληροφορίες σχετικές με τη διάθεση αποβλήτων. ΤΜΗΜΑ 7: Χειρισμός και αποθήκευση Προφυλάξεις για ασφαλή χειρισμό: Πλένετε τα χέρια και το εκτεθειμένο δέρμα σχολαστικά μετά το χειρισμό. Φοράτε κατάλληλα προστατευτικά γάντια. Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. - Πληροφορίες για την προστασία σε φωτιά και έκρηξη: Ανατρέξτε στο τμήμα 6. Ανατρέξτε στο τμήμα Συνθήκες για ασφαλή αποθήκευση, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ασυμβίβαστων: - Απαιτήσεις για αποθήκες και δοχεία: Να αποθηκεύεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο. Φυλάξτε τον περιέκτη κλειστό και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Να αποθηκεύεται σε χώρους προφυλαγμένους από την πρόσβαση παιδιών, πτηνών, κατοικίδιων και ζώων εκτροφής. - Πληροφορίες για την αποθήκευση σε ένα κοινό αποθηκευτικό χώρο: Τοποθετήστε το προϊόν μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές, καθώς και από σκεύη ή επιφάνειες που έχουν επαφή με αυτά. - Επιπρόσθετες πληροφορίες για τις συνθήκες αποθήκευσης: Προστατεύστε από τον παγετό. Προστατεύστε από την υγρασία και το νερό Ειδική τελική χρήση ή χρήσεις: Αυτό το προϊόν είναι ένα τρωκτικοκτόνο δόλωμα για τον έλεγχο των τρωκτικών. ΤΜΗΜΑ 8: Έλεγχος της έκθεσης/ατομική προστασία - Επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό τεχνικών εγκαταστάσεων: Δεν υπάρχουν επιπρόσθετα στοιχεία; ανατρέξτε στο τμήμα Παράμετροι ελέγχου - Συστατικά με τιμές ορίων που απαιτούν παρακολούθηση στο χώρο εργασίας: Τον προϊόν δεν περιέχει κάποια ουσία με οριακές τιμές που θα πρέπει να παρακολουθείται στο χώρο εργασίας. (Συνέχεια στη σελ. 4)

4 Σελίδα 4/9 - Άλλες οριακές τιμές έκθεσης: αποδεκτό επίπεδο έκθεσης χειριστή 0, mg/kg bw/d (AOEL) (Συνέχεια από τη σελ. 3) Έλεγχοι έκθεσης - Ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός: - Γενικά μέτρα προστασίας και υγιεινής: Τα συνήθη προστατευτικά μέτρα πρέπει να τηρούνται κατά το χειρισμό των χημικών ουσιών. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Πλύνετε τα χέρια πριν από τα διαλείμματα και στο τέλος της εργασίας. Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν. - Αναπνευστική προστασία: Δεν απαιτείται κατά την κανονική χρήση του προϊόντος. - Προστασία των χεριών: Επαγγελματική χρήση: φοράτε κατάλληλα γάντια (EN374, κατηγορία III) κατά το χειρισμό του προϊόντος. Το υλικό των γαντιών πρέπει να είναι αδιαπέραστο και ανθεκτικό στο προϊόν/την ουσία/το παρασκεύασμα. Λόγω ελλείψεων δοκιμών δεν μπορεί να δοθεί σύσταση στο υλικό γαντιών για το προϊόν/το παρασκεύασμα/το χημικό μίγμα. Η επιλογή του υλικού των γαντιών πρέπει να λαμβάνει υπόψη το χρόνο εισχώρησης, το βαθμό διαπερατότητας και τη διάσπαση. - Υλικό των γαντιών Η επιλογή των κατάλληλων γαντιών δεν εξαρτάται μόνο από το υλικό, αλλά επίσης και από άλλα σημεία ποιότητας και διαφέρει ανάλογα τον παρασκευαστή. Επειδή το προϊόν είναι παρασκεύασμα διαφόρων ουσιών, η αντοχή του υλικού των γαντιών δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων και πρέπει να ελέγχεται πριν την εφαρμογή. - Χρόνος εισχώρησης του υλικού των γαντιών Ο ακριβής χρόνος διάσπασης πρέπει να υπολογιστεί από τον παρασκευαστή των προστατευτικών γαντιών και πρέπει να παρακολουθείται. - Προστασία των ματιών: Δεν απαιτείται κατά την κανονική χρήση του προϊόντος. - Περιορισμός και επίβλεψη της έκθεσης στο περιβάλλον Όπως στο τμήμα 6. - Μέτρα διαχείρισης κινδύνου Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρθηκαν ανωτέρω. ΤΜΗΜΑ 9: Φυσικές και χημικές ιδιότητες Στοιχεία για τις βασικές φυσικές και χημικές ιδιότητες - Γενικές πληροφορίες - Εμφάνιση: Κατάσταση: Χρώμα: Στερεή Ανοικτό κόκκινο. - Οσμή: Χαρακτηριστική - Όριο οσμής: Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Τιμή ph στους 22 C: 7,53 (CIPAC MT % υδατικό διάλυμα) - Αλλαγή κατάστασης Σημείο τήξεως/σημείο πήξεως: Μη διαθέσιμα στοιχεία. Αρχικό σημείο ζέσεως και περιοχή ζέσεως: Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Σημείο ανάφλεξης: Μη εφαρμόσιμο. - Αναφλεξιμότητα (στερεό, αέριο): Μη διαθέσιμο (το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό ταξινομημένο ως εύφλεκτο) (Συνέχεια στη σελ. 5)

5 Σελίδα 5/9 - Θερμοκρασία έκρηξης: Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Θερμοκρασία διάσπασης: Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Θερμοκρασία αυτανάφλεξης: Το προϊόν δεν αυτοαναφλέγεται. - Εκρηκτικές ιδιότητες: Το προϊόν δεν παρουσιάζει κίνδυνο έκρηξης. - Όρια εκρηκτικότητας: Χαμηλότερο: Ανώτερο: Μη διαθέσιμα στοιχεία. Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Πίεση ατμών: Μη εφαρμόσιμο. - Πυκνότητα: Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Σχετική πυκνότητα στους 20 C 1,882 g/ml (EC A.3) - Πυκνότητα ατμών Μη εφαρμόσιμο. - Ρυθμός εξάτμισης Μη εφαρμόσιμο. - Διαλυτότητα σε / Αναμιξιμότητα με νερό: Αδιάλυτο. - Συντελεστής κατανομής: n-οκτανόλη/νερό: Μη διαθέσιμα στοιχεία. - Ιξώδες: Δυναμικό: Κινηματικό: Μη εφαρμόσιμο. Μη εφαρμόσιμο Άλλες πληροφορίες Μη διαθέσιμες επιπρόσθετες σχετικές πληροφορίες. ΤΜΗΜΑ 10: Σταθερότητα και δραστικότητα (Συνέχεια από τη σελ. 4) Δραστικότητα Κάτω από συνήθεις συνθήκες χειρισμού και αποθήκευσης, το προϊόν δεν παρουσιάζει κάποια επικίνδυνη αντίδραση Χημική σταθερότητα Σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου και αν χρησιμοποιείται όπως συνιστάται. - Θερμική διάσπαση / συνθήκες προς αποφυγήν: Δε διασπάται εφόσον χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές Πιθανότητα επικίνδυνων αντιδράσεων Δεν είναι γνωστές επικίνδυνες αντιδράσεις Συνθήκες προς αποφυγήν Σε κανονικές συνθήκες χειρισμού και αποθήκευσης, το προϊόν δεν παρουσιάζει καμιά επικίνδυνη αντίδραση Μη συμβατά υλικά: Να αποθηκεύεται μόνο στον αρχικό περιέκτη. Λόγω της έλλειψης πληροφοριών σχετικά με ενδεχόμενες ασυμβατότητες με άλλες ουσίες, συνιστάται να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα Επικίνδυνα προϊόντα διάσπασης: Δεν είναι γνωστά επικίνδυνα προϊόντα διάσπασης υπό κανονικές συνθήκες αποθήκευσης και χρήσης. ΤΜΗΜΑ 11: Τοξικολογικές πληροφορίες Πληροφορίες για τις τοξικολογικές επιπτώσεις - Οξεία τοξικότητα Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - Τιμές LD/LC50 σχετιζόμενες με την ταξινόμηση: Από κατάποση Από το δέρμα LD50 LD50 1,8 mg/kg bw (αρουραίος - αρσενικός) 51,54 mg/kg bw (αρουραίος - θηλυκός) (Συνέχεια στη σελ. 6)

6 Σελίδα 6/9 Από αναπνοή LC50/4h 0, mg/l (αρουραίος) Μόνο κεφάλι. (Συνέχεια από τη σελ. 5) - Επίπτωση αρχικού ερεθισμού: - Διαβρωτικότητα/Ερεθισμός του δέρματος Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - Σοβαρή οφθαλμική βλάβη/ερεθισμός Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - Ευαισθητοποίηση του δέρματος ή του αναπνευστικού συστήματος Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - CMR επιπτώσεις (καρκινογένεση, μεταλλαξιγένεση και τοξικότητα για την αναπαραγωγή) - Μεταλλαξιγένεση βλαστικών κυττάρων Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - Καρκινογένεση Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - Τοξικότητα για την αναπαραγωγή Τοξικότητα στην Δεν παρατηρήθηκε σαφής τοξικότητα στην ανάπτυξη σε κουνέλια ή αρουραίους. Ωστόσο, ως ανάπτυξη προφύλαξη, η Διφενακούμη (Difenacoum) θα πρέπει να θεωρείται τερατογόνο για τον άνθρωπο επειδή περιέχει το ίδιο χημικό τμήμα υπεύθυνο για την τερατογένεση της βαρφαρίνης (Warfarin), ενός γνωστού τερατογόνου παράγοντα στον άνθρωπο και έχει τον ίδιο τρόπο δράσης που είναι ένας γνωστός μηχανισμός τερατογένεσης στον άνθρωπο. Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - STOT-εφάπαξ έκθεση Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. - STOT-επαναλαμβανόμενη έκθεση Από NOAEL 0,03 mg/kg bw (αρουραίος) (90 ημέρες) κατάποση Η μελέτη αποκαλύπτει ότι η επανειλημμένη έκθεση από κατάποση έχει ως αποτέλεσμα τοξικές επιδράσεις: παράταση του χρόνου προθρομβίνης, παράταση του χρόνου καολίνης-καπαλίνης, αιμορραγία. Με βάση τα αποτελέσματα των μελετών οξείας δερματικής και αναπνευστικής τοξικότητας και της παρέκτασης, δικαιολογείται η ανάληψη παρόμοιας ανησυχίας για σοβαρές βλάβες στην υγεία λόγω παρατεταμένης έκθεσης μέσω δερματικών και εισπνευστικών οδών. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο αίμα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. - Κίνδυνος αναρρόφησης Βάσει των διαθέσιμων δεδομένων, δεν πληρούνται τα κριτήρια ταξινόμησης. ΤΜΗΜΑ 12: Οικολογικές πληροφορίες Τοξικότητα - Υδάτινη και/ή χερσαία τοξικότητα: EC50/6h ErC50/72h LC50/96h LC50 (diet) LC50/48h NOErC/72h NOEC (τοξικότητα αναπαραγωγής) LD50 LC50 >2.,3 mg/l (pseudomonas putida) 0,51 mg/l (selenastrum capricornutum) 0,064 mg/l (oncorhynchus mykiss) 1,4 mg/kg food (japanese quail) 0,52 mg/l (daphnia magna) 0,13 mg/l (selenastrum capricornutum) 0,1 mg/kg food (japanese quail) 56 mg/kg bw (bobwhite quail) >994 mg/kg (eisenia foetida) Ανθεκτικότητα και ικανότητα αποικοδόμησης Ικανότητα Δεν είναι εύκολα βιοδιασπώμενο. Η Διφενακούμη (Difenacoum) πιθανότατα θα διαχωριστεί σε βιοδιάσπασης ιλύ/ίζημα λυμάτων λόγω της υψηλής log Kow και της μικρής υδατοδιαλυτότητας. Χρόνος ημιζωής στην υδρόλυση >1 έτος (t 1/2) Σταθερό σε τιμές ph 5, 7 και 9. (Συνέχεια στη σελ. 7)

7 Σελίδα 7/9 Χρόνος ημιζωής στη φωτόλυση (Συνέχεια από τη σελ. 6) (DT50) Κυμαίνεται από 8 ώρες μέχρι 38 λεπτά (αναλόγως της τιμής ph και της θερμοκρασίας) Δυνατότητα βιοσυσσώρευσης Παράγοντας βιοσυγκέντρωσης BCF = 1100 l/kg. Η τιμή BCF είναι χαμηλότερη από την τιμή ενεργοποίησης της BCF για το κριτήριο Β (2000 l/kg). Εντούτοις, η Διφενακούμη ( Difenacoum) εξακολουθεί να θεωρείται ότι πληροί το κριτήριο B λόγω των κοινών υπολειμμάτων που βρέθηκαν σε μη στοχευόμενα ζώα. Συντελεστής κατανομής οκτανολης/νερού Dow = 4,78 (ph 7) Κινητικότητα στο έδαφος Κινητικότητα στο έδαφος Ο χρόνος ημιζωής στο έδαφος είναι > 300 ημέρες (TGD, πίνακας 8, Kp 1.34). - Γενικές σημειώσεις: Επικίνδυνο για τα άγρια ζώα. Μην επιτρέπετε την είσοδο του προϊόντος στα υπόγεια νερά, στις υδάτινες διαδρομές ή στα συστήματα αποχέτευσης Αποτελέσματα της αξιολόγησης ΑBT και αααb - ΑBT: ΑBT Η Διφενακούμη (Difenacoum) πληροί τα κριτήρια Α, B και T. - αααβ: αααb Η Διφενακούμη (Difenacoum) πληροί το κριτήριο αα Άλλες αρνητικές επιπτώσεις. Η κύρια περιβαλλοντική ανησυχία για τη Διφενακούμη (Difenacoum) είναι η πρωτογενής και η δευτερογενής δηλητηρίαση των μη στοχευόμενων ζώων. ΤΜΗΜΑ 13: Στοιχεία σχετικά με τη διάθεση Μέθοδοι διαχείρισης των αποβλήτων - Σύσταση Δεν πρέπει να απορρίπτεται μαζί με απορρίμματα οικιακής χρήσης. Μην επιτρέπετε την είσοδο του προϊόντος στο αποχετευτικό σύστημα. Απορρίψτε σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. - Ακαθάριστες συσκευασίες: - Σύσταση: Απορρίψτε σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. ΤΜΗΜΑ 14: Πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά Αριθμός ΟΗΕ (UN) - ADR, ADN, IMDG, IATA Μη εφαρμόσιμο Οικεία ονομασία αποστολής ΟΗΕ (UN) - ADR, ADN, IMDG, IATA Μη εφαρμόσιμο Τάξη(-εις) κινδύνου μεταφοράς - ADR, ADN, IMDG, IATA - Τάξη Μη εφαρμόσιμο Ομάδα συσκευασίας - ADR, IMDG, IATA Μη εφαρμόσιμο Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Μη εφαρμόσιμο Ειδικές προφυλάξεις για το χρήστη Μη εφαρμόσιμο (Συνέχεια στη σελ. 8)

8 Σελίδα 8/ Χύδην μεταφορά σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ της σύμβασης Marpol και του κώδικα IBC Μη εφαρμόσιμο (Συνέχεια από τη σελ. 7) - «Κανονισμός μοντέλου» ΟΗΕ (UN): Μη εφαρμόσιμο ΤΜΗΜΑ 15: Στοιχεία σχετικά με τη νομοθεσία Κανονισμοί ασφαλείας, υγείας και περιβάλλοντος/ειδική νομοθεσία για την ουσία ή το μείγμα - Οδηγία 2012/18/EΕ - Ονομασία επικίνδυνων ουσιών - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I Κανένα από τα συστατικά δεν καταχωρείται. - Κατηγορία Seveso Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται στις διατάξεις της οδηγίας Seveso. - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ XIV) Το προϊόν δεν περιέχει καμία ουσία που περιλαμβάνεται στο παράρτημα XIV. - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EΚ) Αρ. 1907/2006 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ XVII Συνθήκες περιορισμού: 30 - Άλλοι κανονισμοί, περιορισμοί και απαγορευτικοί κανονισμοί BONITOP NEXT PASTA FLUO Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή πάστας (βιοκτόνο προϊόν-τπ14) Αριθμός έγκρισης: ΤΠ ( ) Κάτοχος έγκρισης: ZAPI S.p.A., Via Terza Strada, Conselve (PD) Italy - Tel Ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC) σύμφωνα με το άρθρο 57, REACH Καμία. - Κανονισμός (EΚ) Αρ. 1005/2009: ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος Καμία. - Κανονισμός (EΚ) Αρ. 850/2004: Έμμονοι οργανικοί ρύποι Κανείς. - Ουσίες που καταχωρούνται στον κανονισμό (EΚ) Αρ. 649/2012 (PIC): Καμία Αξιολόγηση χημικής ασφάλειας: Δεν έχει διεξαχθεί αξιολόγηση χημικής ασφάλειας για αυτό το μείγμα. ΤΜΗΜΑ 16: Άλλες πληροφορίες Αυτές οι πληροφορίες βασίζονται στην υπάρχουσα γνώση. Εντούτοις, το παρόν δελτίο δεν αποτελεί εγγύηση για κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και δεν θεσπίζει νομικά έγκυρη συμβατική σχέση. - Σχετικές φράσεις H300 Θανατηφόρο σε περίπτωση κατάποσης. H310 Θανατηφόρο σε επαφή με το δέρμα. H330 Θανατηφόρο σε περίπτωση εισπνοής. H360D Μπορεί να βλάψει το έμβρυο. H372 Προκαλεί βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. H400 Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. H410 Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. - Συντομογραφίες και ακρωνύμια: RD50: Αναπνευστική μείωση, 50 τοις εκατό LC0: Θανατηφόρος συγκέντρωση, 0 τοις εκατό NOEC: Συγκέντρωση μη παρατήρησης επιδράσεων IC50: Ανασταλτική συγκέντρωση, 50 τοις εκατό NOAEL: Επίπεδο μη παρατήρησης δυσμενών επιδράσεων EC50: Αποτελεσματική συγκέντρωση, 50 τοις εκατό EC10: Αποτελεσματική συγκέντρωση, 10 τοις εκατό AEL: Όριο αποδεκτής έκθεσης AEC: Συγκέντρωση αποδεκτής έκθεσης LL0: Θανατηφόρο φορτίο, 0 percent LL50: Θανατηφόρο φορτίο, 50 τοις εκατό EL0: Αποτελεσματικό φορτίο, 0 τοις εκατό EL50: Αποτελεσματικό φορτίο, 50 τοις εκατό ADR: Ευρωπαϊκή συμφωνία για τις διεθνείς οδικές μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων IMDG: Διεθνής Ναυτιλιακός Κώδικας Επικίνδυνων Εμπορευμάτων IATA: Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών GHS: Διεθνές Εναρμονισμένο Σύστημα για την Ταξινόμηση και την Επισήμανση των Χημικών Ουσιών EINECS: Ευρωπαϊκός Κατάλογος των Υφιστάμενων Εμπορικών Χημικών Ουσιών ELINCS: Ευρωπαϊκός κατάλογος των κοινοποιημένων χημικών ουσιών CAS: Υπηρεσία Χημικής Ταυτοποίησης (τμήμα της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας) DNEL: Παράγωγο επίπεδο χωρίς επιπτώσεις (REACH) (Συνέχεια στη σελ. 9)

9 Σελίδα 9/9 PNEC: Προβλεπόμενη συγκέντρωση χωρίς επιπτώσεις (REACH) LC50: Θανατηφόρος συγκέντρωση, 50 τοις εκατό LD50: Θανατηφόρος δόση, 50 τοις εκατό ΑBT: Ανθεκτική, Βιοσυσσωρεύσιμη και Τοξική αααb: άκρως Ανθεκτική και άκρως Βιοσυσσωρεύσιμη Οξεία Τοξικότητα 1: Οξεία τοξικότητα Κατηγορία κινδύνου 1 Repr. 1B: Τοξικότητα στην αναπαραγωγή Κατηγορία κινδύνου 1B STOT RE 1: Ειδική τοξικότητα στα όργανα-στόχους (επαναλαμβανόμενη έκθεση) Κατηγορία Κινδύνου 1 STOT RE 2: Ειδική τοξικότητα στα όργανα-στόχους (επαναλαμβανόμενη έκθεση) Κατηγορία Κινδύνου 2 Υδάτινο περιβάλλον Οξεία 1: Επικίνδυνο για το υδάτινο περιβάλλον Οξύς κίνδυνος, Κατηγορία 1 Υδάτινο περιβάλλον Χρόνια 1: Επικίνδυνο για το υδάτινο περιβάλλον Χρόνιος κίνδυνος, Κατηγορία 1 (Συνέχεια από τη σελ. 8) - Αναφορές - Κανονισμός (EΕ) 1179/2016 (9th ATP CLP); - Γνώμη της Επιτροπής Βιοκτόνων Προϊόντων (BPC) τον Ιούνιο του 2016 σχετικά με τη δραστική ουσία; - Έκθεση αξιολόγησης της δραστικής ουσίας (διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο της ECHA); - Πηγές 1. The E-Pesticide Manual 2.1 Έκδοση (2001) 2. Οδηγία 2006/8/EΚ 3. Κανονισμός (EΚ) No. 1907/2006 και ακόλουθες τροποποιήσεις 4. Κανονισμός (EΚ) 1272/2008 και ακόλουθες τροποποιήσεις 5. Κανονισμός (EΕ) 2015/ Κανονισμός (EΕ) 528/ Κανονισμός (EΚ) 790/2009 (1st ATP CLP) 8. Κανονισμός (EΕ) 286/2011 (2nd ATP CLP) 9. Κανονισμός (EΕ) 618/2012 (3rd ATP CLP) 10. Κανονισμός (EΕ) 487/2013 (4th ATP CLP) 11. Κανονισμός (EΕ) 944/2013 (5th ATP CLP) 12. Κανονισμός (EΕ) 605/2014 (6th ATP CLP) 13. Κανονισμός (EΕ) 1221/2015 (7th ATP CLP) 14. Οδηγία 2012/18/ΕE (Seveso III) 15. Δικτυακός τόπος της ECHA

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/830

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/830 Σελίδα 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση της ουσίας/παρασκευάσματος και της εταιρίας/επιχείρησης - 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - Κωδικός/Έκδοση ΔΔΑ: 0/17-1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμούς (EE) 2015/830

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμούς (EE) 2015/830 Σελίδα 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση της ουσίας/παρασκευάσματος και της εταιρίας/επιχείρησης - 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - Κωδικός/Έκδοση ΔΔΑ: 01/15-1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμούς (EE) 2015/830

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμούς (EE) 2015/830 Σελίδα 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης - 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - Κωδικός/Έκδοση ΔΔΑ: 01/16-1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμούς (EE) 2015/830

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμούς (EE) 2015/830 Σελίδα 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης - 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - Κωδικός/Έκδοση ΔΔΑ: 0/16-1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ 4: Μέτρα πρώτων βοηθειών Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών Απομακρύνετε άμεσα ιματισμό λερωμένο από το προϊόν.

ΤΜΗΜΑ 4: Μέτρα πρώτων βοηθειών Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών Απομακρύνετε άμεσα ιματισμό λερωμένο από το προϊόν. ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 07/02/2013 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Όνοµα της ουσίας Αριθµός ταυτοποίησης Συνώνυµα Aριθµός εγγράφου Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 17/04/2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Όνοµα της ουσίας Αριθµός ταυτοποίησης Συνώνυµα Aριθµός εγγράφου Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

KIT LIN ARRY HCV GT AMPL/CA 48T EXPT-IVD

KIT LIN ARRY HCV GT AMPL/CA 48T EXPT-IVD ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Εμπορική Ονομασία : Προϊόντος Αρ. υλικού / Αρ. Genisys : 04391837190 Ονομασία της ουσίας : 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης

ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Έκδοση 1 η Ημερομηνία έκδοσης: 07052012 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία υλικού: ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1. Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας : Ουσία : Salmeterol

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με την Οδηγία 91/155/CE, σύμφωνα με τον κανονισμό 1907/2006/CE MUSCID 83SG / Έκδοση 21/01/08 / Σελίδα 1/5 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Προϊόν: MUSCID 83SG K-Nummer:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 22-07-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 02/02/2016 Αναθεώρηση: 31/01/2017 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 05/05/15 Αναθεώρηση: 03/02/17 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1. Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας : Ουσία : Bisoprolol

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Πλαστικό PANCHROM 490 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

: Toluene-2-sulfonamide

: Toluene-2-sulfonamide Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας : Ουσία : Toluene-2-sulfonamide

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1. Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας : Ουσία : Salicylic

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 07-12-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος FINOWAX PLUS Κερί βύθισης 20565 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδοµένων Ασφαλείας Ηµεροµηνία αναθεώρησης:28/4/2013

Δελτίο Δεδοµένων Ασφαλείας Ηµεροµηνία αναθεώρησης:28/4/2013 NOBACCO Έκδοση 1.0 Δελτίο Δεδοµένων Ασφαλείας Ηµεροµηνία αναθεώρησης:28/4/2013 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Εµπορική ονοµασία προϊόντος: apple 6mg Αριθµός αναφοράς: 01/ apple 6mg /12 Επωνυµία Εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 07/10/2014 Αναθεώρηση: 31/01/2017 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Rotech Re-Scent Aniseed

Rotech Re-Scent Aniseed 1. Στοιχεία ουσίας/ μείγματος και εταιρίας/ επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος: 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις: Αρωματικό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1. Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας : Ουσία : Triamcinolone

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Οδηγίες χρήσης σύμφωνα με Οδηγία (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1. Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας : Ουσία : Rosuvastatin

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με τους Κανονισμούς 1272/2008, και 830/2015

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με τους Κανονισμούς 1272/2008, και 830/2015 PAPPY HOME ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ULTRA Σελίδα 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Εμπορική ονομασία PAPPY HOME ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ULTRA

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: : 914925; 505533;

Διαβάστε περισσότερα

1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Εμποτισμένο χαρτί με άρωμα σε συγκεκριμένο σχήμα, για τον αρωματισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου

1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Εμποτισμένο χαρτί με άρωμα σε συγκεκριμένο σχήμα, για τον αρωματισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Στοιχεία της ουσίας ή του παρασκευάσματος: 1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Εμποτισμένο χαρτί με άρωμα σε συγκεκριμένο σχήμα, για

Διαβάστε περισσότερα

: ΘΕΡΜΟΑΓΩΓΙΜΗ ΠΑΣΤΑ

: ΘΕΡΜΟΑΓΩΓΙΜΗ ΠΑΣΤΑ Ημερομηνία έκδοσης: 5/10/2015 Ημερομηνία αναθεώρησης: 05/10/2015 Αντικαθιστά το δελτίο: 05/10/2015 Έκδοση: 2.0 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση της ουσίας / του μείγματος και της εταιρείας / επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας υλικού, σύμφωνα με ΕΟΚ 1907/2006

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας υλικού, σύμφωνα με ΕΟΚ 1907/2006 Δελτίο δεδομένων ασφαλείας υλικού, σύμφωνα με ΕΟΚ 1907/2006 Σελίδα 1 απο 6 LOCTITE LB 8104 known as Loctite 8104 *new* 1Ltr EPIG Αριθμός ΔΔΑ : 447543 Αναθεώρηση: 28.05.2015 Ημερομηνία εκτύπωσης:: 27.01.2018

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 2011-04-04 Αναθεώρηση: 2016-06-22 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 2011-04-04 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

: Mesalazine impurity C

: Mesalazine impurity C Ημερομηνία έκδοσης: 31/05/2017 εκδοχή: 1.0 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος Όνομα ουσίας Χημική Ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: 1001389; 791437;

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 11/10/2012 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Perla 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 22/10/2012 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Εμποτισμένο χαρτί με άρωμα σε συγκεκριμένο σχήμα, για τον αρωματισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου

1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Εμποτισμένο χαρτί με άρωμα σε συγκεκριμένο σχήμα, για τον αρωματισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Στοιχεία της ουσίας ή του παρασκευάσματος: 1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Εμποτισμένο χαρτί με άρωμα σε συγκεκριμένο σχήμα, για

Διαβάστε περισσότερα

METAWET PRO Έκδοσή 1.1 /ΕΝ Ημερομηνία αναθεώρησης Ημερομηνία εκτύπωσης

METAWET PRO Έκδοσή 1.1 /ΕΝ Ημερομηνία αναθεώρησης Ημερομηνία εκτύπωσης ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΩΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) Νο. 1907/2006 METAWET PRO Έκδοσή 1.1 /ΕΝ Ημερομηνία αναθεώρησης 05.02.2015 Ημερομηνία εκτύπωσης 05.02.2015 1.Ταυτότητα ουσίας/ σκευάσματος και εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Basfoliar Avant Natur pur

Basfoliar Avant Natur pur 1. Ταυτοποίηση ουσίας/ παρασκευάσματος και εταιρείας/ επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν : 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδοµένων Ασφαλείας Ηµεροµηνία αναθεώρησης:21/11/2014

Δελτίο Δεδοµένων Ασφαλείας Ηµεροµηνία αναθεώρησης:21/11/2014 NOBACCO Έκδοση 1.0 Δελτίο Δεδοµένων Ασφαλείας Ηµεροµηνία αναθεώρησης:21/11/2014 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Εµπορική ονοµασία προϊόντος: COSI 0mg Αριθµός αναφοράς: 01/ COSI 0mg g/12 Επωνυµία Εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Material Safety Data Sheet

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Material Safety Data Sheet ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Material Safety Data Sheet 1 Χημικό Προϊόν Εμπορική Ονομασία : BIOFERTIN-L 2-0.5-4 Πληροφορίες σχετικά με την ουσία / το παρασκεύασμα : Είναι υγρό, οργανικό, εδαφοβελτιωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ομάδα υλικών: Zulieferprodukt 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: 1005215; 1027657;

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝ ΙΑ-ΕΜΠΟ ΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝ ΙΑ-ΕΜΠΟ ΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝ ΙΑ-ΕΜΠΟ ΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος (MSDS) Αναθεώρηση 1 η : 21/4/2015 Σύμφωνα με τον κανονισμό 1907/2006/ΕΚ όπως τροποποιήθηκε 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος

Διαβάστε περισσότερα

1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Χρήση τής ουσίας/τού μείγματος

1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Χρήση τής ουσίας/τού μείγματος ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σιλικόνες ζύμης δύο συστατικών Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σιλικόνες ζύμης δύο συστατικών FH1132 / FH1134 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σύντμηση: Materialnr. 1024558 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 1907/2006/EC, ΑΡΘΡΟ 31 & 453/2010/ΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 1907/2006/EC, ΑΡΘΡΟ 31 & 453/2010/ΕΚ 01. ΠΡΟΪΟΝ PRAKTIKER MEGA (Λευκό & Βάσεις Ρ, D, TR) 1.1 ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ PVA- ACRYLVEOVA PΗΤΙΝΕΣ 1.2 ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: berill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό καθαρισμού ασημικών επαγγελματικού τύπου με εμβάπτιση Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 27-08-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TP-9761 SDS Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 26/06/2015 Αναθεώρηση: 28/02/2018 Αριθ. Αναθεώρησης: 2

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TP-9761 SDS Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 26/06/2015 Αναθεώρηση: 28/02/2018 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 26/06/2015 Αναθεώρηση: 28/02/2018 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 17/04/2014 Αναθεώρηση: 25/09/2014 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

MEPIQUAT CHLORIDE ΑΛΦΑ 5 SL

MEPIQUAT CHLORIDE ΑΛΦΑ 5 SL MEPIQUAT CHLORIDE ΑΛΦΑ 5 SL 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος MEPIQUAT CHLORIDE ΑΛΦΑ 5 SL Καθαρή ουσία/ μείγμα: Μείγμα 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. ΤΜΗΜΑ 2: Προσδιορισμός επικινδυνότητας

ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. ΤΜΗΜΑ 2: Προσδιορισμός επικινδυνότητας Ημερομηνία έκδοσης: 10.03.2015 Έκδοση: 1.0 Ημερομηνία αναθεώρησης: ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προιόντος Ονονασία προιόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Όνοµα της ουσίας Αριθµός ταυτοποίησης Συνώνυµα Aριθµός εγγράφου Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: berill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό καθαριστικό για ανοξείδωτες επιφάνειες Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: C 100 BUZ X COAT Χρήση: Έτοιµο προς χρήση Easy- to- Clean για βελτίωση επιφανειών,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 453/2010 ACTI-FRESH WC CLEANER 520 Έκδοση: 02 Ημερομηνία Έκδοσης: 01/06/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 453/2010 ACTI-FRESH WC CLEANER 520 Έκδοση: 02 Ημερομηνία Έκδοσης: 01/06/2015 1. ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος στο εμπόριο: 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μίγματος και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) No. 1907/2006 (REACH)

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) No. 1907/2006 (REACH) Έκδοση: 2 Ημερομηνία Τροποποίησης: 18.09.2012 Ημερομηνία εκτύπωσης: 18.09.2012 Σελίδα: 1 1. ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ/ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ταυτοποίηση του προϊόντος Εμπορικό Όνομα: Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 29/01/2009 Αναθεώρηση: 11/03/2017 Αριθ. Αναθεώρησης: 4.1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Densit Curing Compound

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Densit Curing Compound ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Όνομα προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

: CELLSEARCH Tumor Phenotyping Reagent EGFr

: CELLSEARCH Tumor Phenotyping Reagent EGFr ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν : Ονομασία της ουσίας : 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 31-07-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία έκδοσης: 30/09/2013. ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης

Ημερομηνία έκδοσης: 30/09/2013. ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Ημερομηνία αναθεώρησης: 18/09/2015 Ημερομηνία έκδοσης: 30/09/2013 Έκδοση: 2.0 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Μορφή προϊόντος : Μείγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ηµεροµηνία σύνθεσης: 18.04.2013 Αναθεώρηση: 28-11-2016 Αριθ. Αναθεώρησης: 3 Τµηµα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονοµασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: 950049; 950098;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύµφωνα µε το 197/26/EK, Άρθρο 31 Σελίδα 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CARLUBE SILICONE GREASE

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CARLUBE SILICONE GREASE ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Όνομα προϊόντος Αριθμός προϊόντος XSG070, XSG020, SSG070 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: dill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό διάλυσης αλάτων Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Τμήμα πληροφοριών: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία έκδοσης: 17/09/2013. ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης

Ημερομηνία έκδοσης: 17/09/2013. ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 (REACH) όπως τροποποιήθηκε από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/830 Ημερομηνίααναθεώρησ ης: 22/06/2016 Ημερομηνία έκδοσης: 17/09/2013 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Ταυτοποίηση ουσίας/μείγματος

Διαβάστε περισσότερα