Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X"

Transcript

1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά NC750X Κινητήρας: Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 2 κύλινδροι σε σειρά Κυβισμός: 745 κ.εκ. Σχέση Συμπίεσης: 10.7 : 1, Μέγιστη Ισχύς: ,250 σ.α.λ., Μέγιστη Ροπή: ,750 σ.α.λ. Κατανάλωση καυσίμου: 28.9 km/l (WMTC mode) Χωρητικότητα λαδιού: 3.7 λίτρα (4.2 λίτρα DCT) Ανάφλεξη: Ψηφιακή Εκκίνηση: Μίζα Τροφοδοσία: Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI Διάμετρος & Διαδρομή: 77 x 80 χιλ. Μπαταρία: 12V-11.2AH Απόδοση ACG: 448 5,000 σ.α.λ. Μήκος x Πλάτος x Ύψος: x 840 x χιλ. Μεταξόνιο: χιλ. Ύψος σέλας: 830 χιλ. Απόσταση από το έδαφος: 165 χιλ. Σύστημα ABS: 2-κάναλο ABS Μπροστινός τροχός: Από κράμα αλουμινίου, πολλαπλών ακτινών Πίσω τροχός: Από κράμα αλουμινίου, πολλαπλών ακτινών Φρένο εμπρός: 320 χιλ. Υδραυλικός δίσκος wave με 2-εμβολη δαγκάνα Φρένο πίσω: 240 χιλ. Υδραυλικός δίσκος wave με 1-εμβολη δαγκάνα Διαστάσεις μπροστινού τροχού: 17M/C x MT3.50 Διαστάσεις πίσω τροχού: 17M/C x MT4.50 Συμπλέκτης: Υδραυλικός πολύδισκος Ελαστικό μπροστά: 120/70-ZR17M/C (58 W) Τελική μετάδοση: Αλυσίδα Ελαστικό πίσω: 160/60-ZR17M/C (69 W) Κιβώτιο / Τύπος μετάδοσης: 6-τάχυτη διπλού συμπλέκτη Τύπος πλαισίου: Διαμάντι, ατσάλινο σωληνωτό Γωνία Κάστερ: 27 Ίχνος: 110 χιλ. Ακτίνα Στροφής: 35 Βάρος γεμάτο: 219 κιλά (229 κιλά DCT) Ανάρτηση εμπρός: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. Ανάρτηση πίσω: Pro-Link με μονό αμορτισέρ Όργανα: Ψηφιακός χιλιομετρητής, ψηφιακό στροφόμετρο, μπάρα LCD στάθμης καυσίμου, ψηφιακό ρολόι Σύστημα ασφαλείας: HISS Προβολέας: 60/55 W (H4 valve) Χωρητικότητα καυσίμου: 14.1 λίτρα Οπίσθιος φωτισμός: 5W ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ Μελέτησε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη (owner s manual). Γνώρισε το δίκυκλό σου και όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει. Η συγκέντρωση βοηθά στην πρόβλεψη. Να παρατηρείς τη συμπεριφορά των οδηγών κάθε τύπου οχήματος που κινούνται κοντά σου. Διάθεσε χώρο και χρόνο για ασφαλές φρενάρισμα. Επίλεξε ειδικά προϊόντα ένδυσης και προστασίας, οδήγησε ξεκούραστος και ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ! Η καλή συμπεριφορά και η ευγένεια χαρακτηρίζουν τον έμπειρο και συνειδητοποιημένο μοτοσυκλετιστή. Η Honda υποστηρίζει την συμβατότητα των ζελατινών κράνους με την προδιαγραφή BS Οι ζελατίνες που εμποδίζουν την ορατότητα (λιγότερο από το 50% του ορατού φωτός), δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στο δημόσιο οδικό δίκτυο. ADVENTURE NC750X Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται ενδέχεται να αλλάξουν ή να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Τα τεχνικά δεδομένα που παρέχονται είναι γενικά (τύπου ED). Παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα Honda για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο που διατίθεται στη χώρα σας. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: , FAX: Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Δώστε το σε ένα φίλο σας ή ανακυκλώστε το. Honda Motor Europe sources paper responsibly from manufacturers within the EU.

2 ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ, ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Η ζωή είναι αυτή που θέλεις να είναι και με το NC750X μπορείς να την κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Είτε οδηγείς στη πόλη είτε στον ανοικτό δρόμο, ο αναβαθμισμένος κινητήρας των 750 κ.εκ., οι μεγάλης διαδρομής αναρτήσεις, η εργονομία και η ξεκούραστη μετάδοση διπλού συμπλέκτη (DCT)*, δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό δυνατής απόδοσης και φιλικής συμπεριφοράς που προκαλεί τις αισθήσεις κάθε φορά που ανοίγεις το γκάζι. * Η μετάδοση Dual Clutch δεν ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

3 Ο ΤΡΌΠΟΣ ΜΕΤΆΔΟΣΗΣ ΆΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ Σε μια μοτοσυκλέτα που παρέχει πολλές επιλογές απαιτούνται και πολλές επιλογές ελέγχου. Γι αυτό η NC750X διατίθεται και με την πρωτοποριακή μετάδοση διπλού συμπλέκτη (DCT), η οποία παρέχει εξαιρετικά απαλές αλλαγές ταχυτήτων χωρίς την παραμικρή απώλεια ισχύος. Έτσι δεν θα σου λείψει τίποτα, είτε οδηγείς στην πόλη για δουλειά είτε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για αναψυχή. Με την δυναμική επιλογή Sport, η γρήγορη και διασκεδαστική οδήγηση έρχεται απλά, με το πάτημα ενός διακόπτη. Η επιλογή ΜΤ προσφέρει αναλογικές αλλαγές σχέσεων και άμεσο χειρισμό μέσω διακοπτών που βρίσκονται στο τιμόνι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις έναν ακόμη πιο άνετο χειρισμό με την επιλογή Drive (D) ή να ανεβάσεις την αδρεναλίνη με την επιλογή Sport (S). Σε κάθε περίπτωση η NC750X παρέχει τις ιδανικές αλλαγές σχέσεων, επιτρέποντας σου να απολαύσεις την οδήγηση απαλλαγμένος από περιττές κινήσεις. Το σύστημα λειτουργεί με την αυτόματη προεπιλογή της επόμενης σχέσης, οπότε η NC750X είναι έτοιμη για την αλλαγή, ακριβώς όταν είσαι έτοιμος και εσύ. Η αναβαθμισμένη μετάδοση είναι πολύ αποδοτική και παρέχει μοναδική οικονομία καυσίμου.

4 ΚΑΤΆΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ Η NC750X σχεδιάστηκε για να εμπνέει εμπιστοσύνη. Γι αυτό δημιουργήσαμε μια ψηλή θέση οδήγησης που παρέχει ανεμπόδιστη θέα του δρόμου μπροστά, καθώς και κορυφαίο κράτημα σε χαμηλές ταχύτητες ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε περίπτωση. Μόλις ανοίξεις το γκάζι ο κοφτερός κινητήρας των 750 κ.εκ. με αυξημένη ισχύ κατά 5kW και μεγαλύτερη ροπή κατά 8Nm θα σου προσφέρει την δύναμη που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις την πόλη. Όταν βρίσκεσαι στον ανοικτό δρόμο, το ρεζερβουάρ μικρών διαστάσεων και χωρητικότητας 14,1 λίτρων καυσίμου σε συνδυασμό με την χαμηλότερη στην κατηγορία κατανάλωση καυσίμου παρέχει περίπου 400 χιλιόμετρα οδήγησης χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού. Το ταξίδι σου είναι μεγάλο και το κάνουμε ακόμη πιο σίγουρο και διασκεδαστικό με μεγάλης διαδρομής αναρτήσεις και αντικραδασμικό σύστημα. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΜΑΝΕΤΑ ΦΡΕΝΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΜΕ ABS

5 Ο ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΏΔΗΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ ΣΥΝΔΥΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΆΝΕΣΗ Από την επιθετική σχεδίαση μέχρι την πολλαπλών λειτουργιών ψηφιακή οθόνη, η NC750X θα αναδείξει την περιπετειώδη πλευρά σου. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος για να θυσιάσεις την άνεση, εξερευνώντας το άγνωστο. Με την σκληρή και ανθεκτική ζελατίνα, τη ρυθμιζόμενη μανέτα του φρένου και την φυσική όρθια θέση οδήγησης, η NC750X εγγυάται ξεκούραστη οδήγηση. Με το σύστημα ABS (Anti-Lock Braking System) και τα υδραυλικά δισκόφρενα, θα νοιώθεις απόλυτη ασφάλεια σε κάθε στροφή και σε κάθε ποιότητας άσφαλτο. Θα έχεις επίσης αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρεις όλα όσα χρειάζεσαι, από αποσκευές μέχρι και επιπλέον κράνος. Άλλωστε ποτέ δεν είσαι σίγουρος που θα σε οδηγήσει η μεγάλη σου περιπέτεια. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

6 Χρώματα Λεπτομέρειες Αξεσουάρ Τέσσερις χρωματικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε αναβάτη. MAT PEARL GLARE WHITE ΟΘΟΝΗ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ Η ευανάγνωστη και πλήρως λειτουργική οθόνη LCD έχει ταιριάξει απόλυτα με το φέρινγκ. Περιλαμβάνει ψηφιακό κοντέρ, ψηφιακό στροφόμετρο, ψηφιακή μπάρα προόδου στροφών και μετρητή καυσίμου, ρολόι και δύο μετρητές ταξιδιού. Στα χαρακτηριστικά του πίνακα οργάνων περιλαμβάνονται επιλεγμένη σχέση, ενδείξεις θερμοκρασίας ψυγείου και περιβάλλοντος, καθώς και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να φορτίζεις το κινητό σου ή το σύστημα πλοήγησης όταν ταξιδεύεις. Η NC750X σχεδιάστηκε για να σε ταξιδέψει έξω από την πόλη. Με το Adventure Pack* θα ταξιδέψεις ακόμη πιο μακριά. Τα μακρινά σου ταξίδια θα γίνουν ευκολότερα με την κεντρική βαλίτσα 45 λίτρων και τις πλαϊνές βαλίτσες. Η πολύωρη μετακίνηση γίνεται πιο άνετη για τον οδηγό, αλλά και τον συνεπιβάτη που επωφελούνται από: Το μαλακό προστατευτικό στην κεντρική βαλίτσα και την ψηλή ζελατίνα που προστατεύει από τον αέρα. Τα φώτα ομίχλης με λυχνίες LED κάτω από το φέρινγκ προσφέρουν βελτιωμένη ορατότητα όταν είναι απαραίτητη και ενισχύουν την adventure εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Το Adventure Pack της NC750X κάνει την περιπέτεια ακόμη πιο απολαυστική. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ 45 ΛΙΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΨΗΛΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ GRAPHITE BLACK CANDY ARCADIAN RED ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ ΣΧΑΡΑ ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ LED SWORD SILVER METALLIC ΠΛΑΪΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΡΟΧΟΙ Οι τροχοί των 17 ιντσών είναι πολύ ελαφριοί, συμβάλουν στο χαμηλό συνολικό βάρος της NC750X και προσφέρουν μεγάλη ευελιξία. Η εκτός δρόμου σχεδίαση ενισχύει ακόμη περισσότερο το κορυφαίο κράτημα και τον έλεγχο. Το μπροστινό ελαστικό (120/70) και το φαρδύ πίσω (160/60) παρέχουν μεγάλη σταθερότητα και υψηλά επίπεδα πρόσφυσης. Τα υδραυλικά φρένα μπροστά και πίσω παρέχουν μεγάλη ισχύ πέδησης και σε συνδυασμό με το σύστημα ABS που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό, θα έχεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να κινηθείς γρήγορα σε βρεγμένο ή κακής ποιότητας οδόστρωμα. AKRAPOVIC ΕΞΑΤΜΙΣΗ** Για πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ και ανταλλακτικών της Honda επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Honda. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ *Το Adventure Pack ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό. **Η εξάτμιση Akrapovic Exhaust ανήκει στο προαιρετικό Adventure Pack και πρέπει να την προμηθευτείτε ξεχωριστά.