ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER"

Transcript

1 ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ

2 Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για εφαρμογή σε αυτοκίνητο, ανατρέξτε στις αντίστοιχες οδηγίες. Η Orafol προτείνει την χρήση υλικού από το ίδιο αριθμό παραγωγής για μια συγκεκριμένη εφαρμογή, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στην χρησιμοποιημένη ποσότητα μέτρων/ρολών. Όταν αυτό δεν είναι εφικτό, προτείνεται η διεξαγωγή τεστ στα υλικά διαφορετικών αριθμών παραγωγής για να διαπιστωθεί ένα υπάρχουν τυχόν διαφορές στην επεξεργασία & εφαρμογή των μεμβρανών. Σε κάθε περίπτωση προτείνεται η καταγραφή των αριθμών παραγωγής ανά εφαρμογή για να υπάρχει ένα στοιχειώδες ημερολόγιο χρήσης σε περίπτωση που χρειαστεί.

3 LOTTER Αποθήκευση & επεξεργασία. Οι αυτοκόλλητες μεμβράνες ORACAL, ORAMASK, ORALITE & ORATAPE προμηθεύονται σε ρολά των 5 έως 50 μέτρων, τα οποία πρέπει να αποθηκεύονται κατά προτίμηση σε όρθια θέση, διαφορετικά, σε κάθετη θέση σε ράφι, χωρίς να έρχονται σε επαφή με αυτό ή μεταξύ τους. Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να είναι στεγνός και δροσερός, ενώ τα ρολά να είναι οπωσδήποτε προστατευμένα από το φως του ήλιου ή συσκευές θέρμανσης. Πριν την επεξεργασία τους τα αυτοκόλλητα πρέπει να βρίσκονται για λίγη ώρα στις συνθήκες υγρασίας & θερμοκρασίας της τοποθεσίας εφαρμογής, οι οποίες είναι ιδανικά 40-50% και C αντίστοιχα. Υπερβολικές διακυμάνσεις των παραπάνω συνθηκών μπορεί να οδηγήσουν σε διαστολή ή συρρίκνωση του προστατευτικού φορέα (liner). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το υλικό να μην είναι 100% επίπεδο και να δημιουργηθούν στρεβλώσεις στις κοπές κατά μήκος ή κατά πλάτος. Παρακαλείστε να διαβάζετε τις οδηγίες αποθήκευσης για κάθε τύπο αυτοκόλλητου, οι οποίες αναγράφονται στο φύλλο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

4 Προετοιμασία της επιφάνειας εφαρμογής. Οι υψηλής ποιότητας κόλλες που χρησιμοποιούνται στα αυτοκόλλητα ORACAL διαθέτουν άψογες ιδιότητες επικόλλησης σε κάθε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού χώρου, η οποία έχει πλήρως καθαριστεί από τυχόν λάδια, κερί ή σιλικόνες. Πριν την εφαρμογή καθαρίστε την επιφάνεια σχολαστικά με ισοπροπανόλη κι έπειτα στεγνώστε την με ένα πανί. Εάν δεν γίνει σωστός καθαρισμός ή το βερνίκι της επιφάνειας εφαρμογής είναι πολύ πρόσφατο και δεν έχει στεγνώσει καλά, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν φυσαλίδες αέρα. Σε επιφάνεια που έχει περαστεί με βερνίκι, το οποίο στέγνωσε είτε με την βοήθεια του αέρα είτε της θερμότητας, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν την εφαρμογή της μεμβράνης. Η ισοπροπανόλη προτείνεται ως καθαριστικό, καθώς άλλου τύπου καθαριστικά μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες να διαβρώσουν το βερνίκι ή να μειώσουν την δύναμη κόλλας της μεμβράνης. C3H8O* *Χημικός τύπος της ισοπροπανόλης

5 LOTTER Σε επιφάνειες, οι οποίες έχουν την τάση να ελευθερώνουν αέρα, όπως τα πολυκαρμπονικά προϊόντα, προτείνουμε τα παρακάτω βήματα: Καθαρίστε την επιφάνεια, εφαρμόστε ένα κομμάτι από την μεμβράνη και αφήστε το σε θερμοκρασία 60 C για 24 ώρες. Εάν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα που πέρασε έχουν δημιουργηθεί φυσαλίδες, σημαίνει πως η επιφάνεια εφαρμογής ακόμα ελευθερώνει αέρα. Σε αυτήν την περίπτωση η πλαστική αυτή επιφάνεια πρέπει να επεξεργαστεί θερμικά ή να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όταν χρησιμοποιείτε τις μεμβράνες ORAMASK είναι σημαντικό ότι οι επιφάνειες όπου θα γίνει το μασκάρισμα είναι πολύ καλά καθαρισμένες. Και σε αυτήν την περίπτωση προτείνεται η χρήση ισοπροπανόλης για τον καθαρισμό επιφανειών όπου έχει περαστεί βερνίκι καθώς και για μουσαμάδες οχημάτων. Σε αυτές τις επιφάνειες και ειδικά στους μουσαμάδες, η ισοπροπανόλη πρέπει να σκουπίζεται πολύ καλά αμέσως μετά τον καθαρισμό ώστε να μην εισχωρήσει στην επίστρωση της εκάστοτε επιφάνειας. Επιπλέον σιγουρευτείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χρόνο για την εξάτμιση των εναπομεινάντων διαλυτών μετά τον καθαρισμό. Για εφαρμογές που ο τοίχος έχει βαφτεί, σιγουρευτείτε ότι οι μεμβράνες ORAMASK εφαρμόζονται σε μπογιά που έχει στεγνώσει πολύ καλά.

6 Εφαρμογή. Η ORAFOL προτείνει την χρήση υλικού του ιδίου αριθμού παραγωγής σε κάθε χρώμα για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι εφαρμογής των μεμβρανών: στεγνή & υγρή επικόλληση. Για την στεγνή επικόλληση, τοποθετήστε πρώτα την άκρη της μεμβράνης και πιέστε την καλά σε μια γωνία της επιφάνειας. Έπειτα επικολλήστε το υπόλοιπο κομμάτι της μεμβράνης χρησιμοποιώντας μια πλαστική σπάτουλα με την οποία απλώνετε την μεμβράνη στην επιφάνεια εφαρμογής σταδιακά με διαδοχικές κινήσεις. Ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκόλλητου, το σιλικονόχαρτο μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως πριν την εφαρμογή ή σταδιακά κατά την διαδικασία επικόλλησης. Όταν χρησιμοποιείτε ταινία μεταφοράς ORATAPE, τραβήξτε την αργά σε γωνία 180 από το αυτοκόλλητο. Η υγρή επικόλληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε θερμοκρασίες από 18 C και πάνω. Ψεκάστε την πλευρά της κόλλας με ένα μείγμα νερού & καθαριστικού κι έπειτα τοποθετήστε το αυτοκόλλητο στην επιφάνεια εφαρμογής. Η ευκολία με την οποία τοποθετείται το αυτοκόλλητο στην ακριβή του θέση είναι και το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου επικόλλησης. Πιέστε το αυτοκόλλητο στην επιφάνεια με την βοήθεια της σπάτουλας σταδιακά με διαδοχικές κινήσεις. Σιγουρευτείτε ότι όλο το νερό έχει πιεστεί έξω από την επιφάνεια όπου εφαρμόζετε το αυτοκόλλητο με την βοήθεια της σπάτουλας. Για την υγρή επικόλληση προτείνεται ή χρήση της χάρτινης ταινίας μεταφοράς ORATAPE MT72.

7 LOTTER Μετά από ένα μικρό διάστημα που θα αφήσετε για να στεγνώσει η επιφάνεια και το αυτοκόλλητο, αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία μεταφοράς τραβώντας σε γωνία 180. Εάν έχετε ψεκάσει ελαφρώς την πίσω πλευρά της ταινίας μεταφοράς πριν την εφαρμογή της, η αφαίρεση έπειτα θα είναι ακόμα πιο εύκολη. Η επικόλληση του αυτοκόλλητου στην επιφάνεια ενισχύεται εάν πιεστεί ξανά με την βοήθεια της σπάτουλας μετά από μερικές ώρες. Για να αποφύγετε τυχόν διαφορές στο πως το χρώμα της μεμβράνης αποδίδει μετά την εφαρμογή, προτείνουμε να εφαρμόζετε τις χρωματιστές μεμβράνες της ΟRACAL σε μια κατεύθυνση μόνο. Όταν εφαρμόζετε σε μεταλλικές επιφάνειες, οι οποίες βρίσκονται η μια πάνω στην άλλη ή σε αρμούς που τυχόν διαστέλλονται, χρησιμοποιείστε ένα κοφτερό κοπίδι για να κόψετε την μεμβράνη σε αυτά τα σημεία έτσι ώστε να μην ξεκολλήσει η μεμβράνη κατά την κίνηση των επιφανειών αυτών. Στην κατασκευή οχημάτων τα προφίλ των επιφανειών προς επικόλληση είναι ποικίλα. Κατά την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών τα προφίλ αυτά πρέπει να ακολουθούνται και ποτέ να μην απλώνεται το αυτοκόλλητο σε ολόκληρη την επιφάνεια και να πιέζεται σε σημεία όπου υπάρχουν εσοχές/καμπύλες δημιουργώντας τάση. Όπου απαιτείται επικόλληση μεμβρανών η μια πάνω στην άλλη, είναι πολύ σημαντικό το εύρος της επιφάνειας επικάλυψης είναι μεταξύ 4 και 12mm. Σε τέτοιες περιπτώσεις βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτεμεμβράνες του ίδιου κατασκευαστή και του ίδιου τύπου (π.χ. μονομερική με μονομερική, πολυμερική με πολυμερική). Προσοχή! Μερικά θερμομονωτικά τζάμια μπορεί να υποστούν ζημιές από αυτοκόλλητες μεμβράνες λόγω των θερμικών συστολών/διαστολών που δημιουργούνται από έντονες μεταβολές στην θερμοκρασία.

8 Διάρκεια ζωής ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη. Η διάρκεια ζωής της κάθε αυτοκόλλητης μεμβράνης αναγράφεται στο φύλλο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και έχει προσδιοριστεί με γνώμονα την κάθετη τοποθέτηση στις συνήθεις κλιματολογικές συνθήκες της κεντρικής Ευρώπης. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τις αναμενόμενες μειώσεις της διάρκειας ζωής σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις ζώνες. Αυτά τα στοιχεία ισχύουν για όλες τις χρωματιστές μεμβράνες, οι οποίες είναι κατάλληλες για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση (ολικό ντύσιμο οχήματος, επιγραφές οχημάτων, απλές επιγραφές). Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις μεμβρανών, τα στοιχεία ισχύουν μόνο για κάθετη τοποθέτηση.

9 Κλιματική Ζώνη 1 (Ζ1): Εύκρατο κλίμα (π.χ. Βόρεια/Κεντρική Ευρώπη, Βόρειες ΗΠΑ) Κάθετη: Δείτε τον σχετικό πίνακα Ζ1 Οριζόντια: Ζ1 μείον 50% Κλιματική Ζώνη 2 (Ζ2): Ζεστό, υγρό κλίμα (π.χ. Μεσόγειος, Νοτιοανατολικές ΗΠΑ, Αυστραλία) Κάθετη: Ζ1 κάθετη μείον 2 χρόνια Οριζόντια: Ζ1 οριζόντια μείον 1 χρόνο Κλιματική Ζώνη 3 (Ζ3): Ζεστό, ξηρό κλίμα (π.χ. Μέση Ανατολή Βόρεια Αφρική, Νοτιοδυτικές ΗΠΑ, Έρημος Αυστραλίας) Ζ1* Ζ2* Ζ3* Εύκρατο Ζεστό/υγρό Ζεστό/ξηρό κάθετη οριζόντια κάθετη οριζόντια κάθετη οριζόντια *Μέγιστη αναμενόμενη διάρκεια ζωής σε χρόνια Σημείωση Τα στοιχεία για την διάρκεια ζωής των αυτοκόλλητων μεμβρανών εξαιρούν τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκληθούν λόγω παλαιότητας της μεμβράνης ή καιρικών συνθηκών κατά την εφαρμογή. Τέτοια παραδείγματα περιλαμβάνουν μικρές αποκλίσεις στο χρώμα, μείωση της γυαλάδας της επιφάνειας και αύξηση της ευθραυστότητάς της επιφάνειας του αυτοκόλλητου. Κάθετη: Ζ1 κάθετη μείον 4 χρόνια Οριζόντια: Ζ1 οριζόντια μείον 2 χρόνια Εξαιρέσεις Για διάρκεια ζωής 5 χρόνων στην Ζ1 κάθετη, ισχύουν τα παρακάτω: Ζ3 κάθετη = Ζ2 κάθετη μείον 50% Ζ3 οριζόντια = Ζ3 κάθετη μείον 50%

10 Αφαίρεση. Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και της επιφάνειας εφαρμογής πρέπει να είναι τουλάχιστον στους 20 C πριν την αφαίρεση των αυτοκόλλητων μεμβρανών. Με την χρήση ενός μαχαιριού ή κοπιδιού σηκώστε προσεκτικά την μια άκρη της μεμβράνης. Έπειτα αφαιρέστε αργά και σταδιακά την μεμβράνη τραβώντας την σε γωνία 180 από την επιφάνεια εφαρμογής. Η θέρμανση της μεμβράνης με ένα πιστόλι θερμού αέρα καθώς τραβάτε την μεμβράνη θα διευκολύνει την διαδικασία αφαίρεσης. Εάν η μεμβράνη που αφαιρείτε είναι πολύ παλιά, ενδέχεται να μείνει μια μικρή ποσότητα υπολείμματος της κόλλας στην επιφάνεια, το οποίο αφαιρείται εύκολα με υγρό αραίωσης για βερνίκι.

11 CARWRAPPING Η θέρμανση της μεμβράνης με ένα πιστόλι θερμού αέρα καθώς τραβάτε την μεμβράνη θα διευκολύνει την διαδικασία αφαίρεσης.

12 Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται στην γνώση και εμπειρία μας. Δεν έχουμε καλύψει όλες τις πιθανές περιπτώσεις εφαρμογής των μεμβρανών. Σε ειδικές περιπτώσεις απαιτείται η εξειδικευμένη γνώση και οι ικανότητες ενός επαγγελματία επιγραφοποιού. Λόγω των ποικίλων πιθανών παραγόντων που μπορούν αν επηρεάσουν τις μεμβράνες κατά την χρήση και εφαρμογή, προτείνουμε την διεξαγωγή τεστ των προϊόντων σε εξειδικευμένου τύπου εφαρμογές. Από αυτές τις πληροφορίες δεν προκύπτει καμία νομικά δεσμευτική εγγύηση όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων της Orafol. Θεσσαλονίκης 95, Μοσχάτο T.: , F.:

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών ψηφιακής εκτύπωσης. Η ORAFOL διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων ψηφιακής εκτύπωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές πληροφορίες

Πρακτικές πληροφορίες Γενικές πληροφορίες Οι χρωματιστές μεμβράνες της Orafol για εφαρμογή σε οχήματα είναι υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα, τα οποία κατασκευάζονται από την Orafol για την διακόσμηση/αλλαγή χρώματος ενός οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ Η εφαρμογή (επικόλληση) του αυτοκόλλητου τοίχου είναι μια απλή και διασκεδαστική διαδικασία, αρκεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ. Κόλλα. Οπισθόχαρτο. Βινύλιο. Εκτυπώσιμη Όψη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ. Κόλλα. Οπισθόχαρτο. Βινύλιο. Εκτυπώσιμη Όψη www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ Οπισθόχαρτο Κόλλα Βινύλιο Εκτυπώσιμη Όψη Η εφαρμογή (επικόλληση)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ www.huema.de Περιεχομενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ... 5 ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ... 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα www.houseart.gr Tηλ: 210.873.20.90 email: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ Οπισθόχαρτο Κόλλα Βινύλιο Εκτυπώσιμη Όψη Η τοποθέτηση του αυτοκόλλητου ντουλάπας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος Οδηγίες εγκατάστασης Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος Έλεγχος Όταν ελέγχετε το υπόστρωμα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω σημεία και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το υπόστρωμα στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Κοπή ανοίγματος πάγκου. Ελάχ. 5

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Κοπή ανοίγματος πάγκου. Ελάχ. 5 Κοπή ανοίγματος πάγκου Το πάχος του πάγκου εργασίας πρέπει να είναι 8-0 mm, ενώ το πλάτος του πρέπει να είναι τουλάχιστον 600 mm Ο πάγκος πρέπει να είναι επίπεδος και οριζόντιος Τα σόκορα του πάγκου εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αυτό το έγγραφο παρέχει τις οδηγίες εγκατάστασης για πλακίδια και σανίδες LinkWerks. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων οδηγίες κεραμικού μπολ Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια του κεραμικού μπολ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 χρήση του Κεραμικού μπολ Τοποθέτηση του κεραμικού μπολ... 6 Αφαίρεση του κεραμικού μπολ... 7 Συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ KALIVIS KD-5130S. Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης. Οδηγίες Λειτουργίας

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ KALIVIS KD-5130S. Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης. Οδηγίες Λειτουργίας KALIVIS KD-5130S Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης Οδηγίες Λειτουργίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την πρώτη χρήση Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις υποδείξεις ασφαλείας του παρόντος φυλλαδίου

Διαβάστε περισσότερα

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης Περιγραφή Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης τελευταίας τεχνολογίας, ενός συστατικού. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων καθώς και αποχρώσεων πέρλας. Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Cocobelt, πρέπει να το εγκαταστήσετε σωστά. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Cocobelt, πρέπει να το εγκαταστήσετε σωστά. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Συγχαρητήρια που αγοράσατε το Cocobelt! Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε παντού με ασφάλεια και άνεση το παιδικό σας κάθισμα αυτοκινήτου. Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από το Cocobelt

Διαβάστε περισσότερα

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επικάλυψη δαπέδου Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ «LADEN» Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ Μinicombi

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ Μinicombi ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ Μinicombi 1. Επιθεωρήστε τον τροχό στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος του ελαστικού για να βεβαιωθείτε για την ζημιά που προκλήθηκε από το διαμπερές τραύμα. 2. Σημαδέψτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Αρ.μοντέλου ER-GC20 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτή τη συσκευή Panasonic. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα: «Πηγές Ενέργειας - Πηγές Ζωής»

Πρόγραμμα: «Πηγές Ενέργειας - Πηγές Ζωής» 1 Πρόγραμμα: «Πηγές Ενέργειας - Πηγές Ζωής» Κατασκευή μοντέλου ηλιακού αυτοκινήτου Υλικά: Μακετόχαρτο 1 φωτοβολταϊκό στοιχείο 1 Ηλεκτρικός κινητήρας 2 Άξονες 2 Πλαστικά γρανάζια 4 Πλαστικές θήκες αξόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Τμήμα στεγανοποίησης της εξόδου εκκένωσης Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο με προσοχή πριν από την εγκατάσταση. Μην το πετάξετε. Φυλάξτε το στο αρχείο σας για μελλοντική αναφορά. Ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεσαι: χάρτινο κουτί από γάλα, ψαλίδι, περιοδικά, σελοτέιπ, συρραπτικό, πινέλο. - 6 - Από 7 χρόνων Εύκολο επίπεδο 30 λεπτά

Χρειάζεσαι: χάρτινο κουτί από γάλα, ψαλίδι, περιοδικά, σελοτέιπ, συρραπτικό, πινέλο. - 6 - Από 7 χρόνων Εύκολο επίπεδο 30 λεπτά Χρειάζεσαι: χάρτινο κουτί από γάλα, ψαλίδι, περιοδικά, σελοτέιπ, συρραπτικό, πινέλο. - 6 - Από 7 χρόνων Εύκολο επίπεδο 30 λεπτά 1. Κόψε το πάνω και το κάτω μέρος. 2. Μετά δίπλωσε το και με το ψαλίδι κάνε

Διαβάστε περισσότερα

Χειρισμός και τοποθέτηση των πλακών

Χειρισμός και τοποθέτηση των πλακών Χειρισμός και τοποθέτηση των πλακών Προετοιμασία για τη νέα καλλιέργεια 3-3 Παράδοση 1 Η εξωτερική αποθήκευση δεν συνίσταται. Αποθηκεύστε σε χώρο καθαρό και στεγνό ξέχωρο από το χώρο παραγωγής. 3 Μην στοιβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εφαρμογής των Αυτοκόλλητων βινυλίων

Οδηγός Εφαρμογής των Αυτοκόλλητων βινυλίων Οδηγός Εφαρμογής των Αυτοκόλλητων βινυλίων Οι τεχνικές εφαρμογής που θα περιγράψουμε στο εγχειρίδιο αυτό έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους χρήστες να απλοποιήσουν τη διαδικασία εφαρμογής των αυτοκόλλητων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης. Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW

Οδηγός Εγκατάστασης. Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW Οδηγός Εγκατάστασης Φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης HEATFLOW Περιεχόμενα Προειδοποιήσεις Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντικές παρατηρήσεις Προετοιμασία Υλικά και εργαλεία Εγκατάσταση Ορισμός επιφανειών για την

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Κατάλογος εξαρτηµάτων 5 6 9 4 7 8 1 3 11 2 10 Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Δέκα λόγοι μη επισκευής των ελαστικών και RunFlat 1 Υπερβολικά μεγάλη οπή στο πέλμα Μη επισκευάσιμη για τα επιβατικά ελαστικά είναι οπή μεγαλύτερη των

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα 1. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες - Διαβάστε τώρα

Διαβάστε περισσότερα

OTTOTAPE Trio-FBA. BA/T-FBAΠολυλειτουργική σφραγιστική ταινία για σύνδεση ποδιάς παραθύρων. Τεχνικό φύλλο δεδομένων. Ιδιότητες: Πεδία εφαρμογής:

OTTOTAPE Trio-FBA. BA/T-FBAΠολυλειτουργική σφραγιστική ταινία για σύνδεση ποδιάς παραθύρων. Τεχνικό φύλλο δεδομένων. Ιδιότητες: Πεδία εφαρμογής: BA/T-FBAΠολυλειτουργική σφραγιστική ταινία για σύνδεση ποδιάς παραθύρων OTTOTAPE Trio-FBA Τεχνικό φύλλο δεδομένων Ιδιότητες: - Αφρός πολυουρεθανίου, εμποτισμένος με τροποποιημένη ακρυλική ρητίνη - Εμποτισμένη

Διαβάστε περισσότερα

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 FASIZ Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 2 Γνωρίζοντας τη συσκευή Λίστα με μέρη Σακούλα μεταφοράς: Ασφαλής μεταφορά της συσκευής και των εξαρτημάτων της, όπου κι αν πάτε. Χτενάκι διαμόρφωσης: Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Τοποθέτηση τυπικής θήκης 50 φύλλων Ο εκτυπωτής έχει μία τυπική θήκη 50 φύλλων (Θήκη ) με ένα συνδεδεμένο μη αυτόματο τροφοδότη. Η θήκη 50

Διαβάστε περισσότερα

Μην καλύπτετε την αριθμομηχανή όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση.

Μην καλύπτετε την αριθμομηχανή όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. 1260 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Οδηγίες ασφάλειας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Η αριθμομηχανή σας είναι ένα πολύ εξελιγμένο κομμάτι εξοπλισμού. Ποτέ μην προσπαθήσετε να το επισκευάσετε μόνοι

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Aqua purest S Y S T E M S ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτές οι οδηγίες είναι απλές και εύκολες για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Η Aqua Pure σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L.

Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L. Μέθοδος Εφαρµογής SikaCarboShear L 1/6 Έκδοση 11/2002 Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L. Α) Προετοιµασία υποστρώµατος. 1. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή από λάδια, σκόνες, βαφές, τσιµεντόνερα κτλ.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων Γρήγορη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Σε αυτήν την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού σε θήκες 250 και 550 φύλλων καθώς και στον μη αυτόματο τροφοδότη. Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα 2K HS Plus Express Βερνίκι P190-6659 Περιγραφή P190-6659 2K HS Plus Express Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

OTTOTAPE Trio-BKA BA/T-BKA. Πολυλειτουργική σφραγιστική ταινία για συναρμολόγηση RAL. Τεχνικό φύλλο δεδομένων. Ιδιότητες: Πεδία εφαρμογής:

OTTOTAPE Trio-BKA BA/T-BKA. Πολυλειτουργική σφραγιστική ταινία για συναρμολόγηση RAL. Τεχνικό φύλλο δεδομένων. Ιδιότητες: Πεδία εφαρμογής: BA/T-BKA Πολυλειτουργική σφραγιστική ταινία για συναρμολόγηση RAL OTTOTAPE Trio-BKA Τεχνικό φύλλο δεδομένων Ιδιότητες: - Αφρός πολυουρεθανίου, εμποτισμένος με τροποποιημένη ακρυλική ρητίνη - Εμποτισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ KD-5131S. Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης. Οδηγίες Λειτουργίας

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ KD-5131S. Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης. Οδηγίες Λειτουργίας KD-5131S Μηχάνημα Κοπής Πολυστερίνης Οδηγίες Λειτουργίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την πρώτη χρήση Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις υποδείξεις ασφαλείας του παρόντος φυλλαδίου προς

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών

Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών Αρ. μοντέλου ER2403 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Σημαντικές πληροφορίες Μέρη της συσκευής Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

SHB 4330WH. GR Τζαμοκαθαριστής. Copyright 2017, Fast ČR, a.s.

SHB 4330WH. GR Τζαμοκαθαριστής. Copyright 2017, Fast ČR, a.s. SHB 4330WH GR Τζαμοκαθαριστής - 1 - GR Τζαμοκαθαριστής ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από άτομα με σωματική

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

TVM 11 / TVM 12 / TVM 13 / TVM 14 / TVM 17 / TVM 18 / TVM 20 D / TVM 24 D

TVM 11 / TVM 12 / TVM 13 / TVM 14 / TVM 17 / TVM 18 / TVM 20 D / TVM 24 D TVM 11 / TVM 12 / TVM 13 / TVM 14 / TVM 17 / TVM 18 / TVM 20 D / TVM 24 D TRT-BA-TVM11-12-13-14-17-18-20D-24D-TC2016-31-003- ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ ΔΑΠΈΔΟΥ Περιεχόμενα Υποδείξεις για τις οδηγίες χρήσης...

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

TVM 11 / TVM 12 / TVM 13 / TVM 14 / TVM 17 / TVM 18 / TVM 20 D / TVM 24 D

TVM 11 / TVM 12 / TVM 13 / TVM 14 / TVM 17 / TVM 18 / TVM 20 D / TVM 24 D TVM 11 / TVM 12 / TVM 13 / TVM 14 / TVM 17 / TVM 18 / TVM 20 D / TVM 24 D EL ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ ΔΑΠΈΔΟΥ TRT-BA-TVM11-12-13-14-17-18-20D-24D-TC-002-EL Περιεχόμενα Υποδείξεις για τις οδηγίες χρήσης...

Διαβάστε περισσότερα

DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ. Υποδείξεις ασφαλείας

DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ. Υποδείξεις ασφαλείας DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ Υποδείξεις ασφαλείας Η συσκευή και η συσκευασία της παράγονται µε διαδικασίες φιλικές στο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φυλάξτε αυτές τις «Οδηγίες χρήσης»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ -

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1. Συνιστάμενος μηχανικός εξοπλισμός (Μηχανή ψεκασμού χωρίς αέρα Airless) 2. Εφαρμογή με πινέλο με μακριά μαλακιά φυσική τρίχα ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων Γιαννούλη 23 Ελευθέριο Θεσσαλονίκη Κιν. 6973234144 Τηλ.& Fax. 2310707793 Email : vulkalefteris@yahoo.gr ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Logamax U022K B/I. Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό /2005 GR Για τον ειδικό. Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για

Logamax U022K B/I. Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό /2005 GR Για τον ειδικό. Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για 2061 2194 03/2005 GR Για τον ειδικό Παράρτηµα απαγωγής καυσαερίων για Επίτοιχοι λέβητες αερίου µε κλειστό φλογοθάλαµο Logamax U0K B/I 6 720 611 807-00.1O Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν πριν

Διαβάστε περισσότερα

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Περιγραφή Εποξικό αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, χωρίς χρωµικά, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και µε καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντοχής στη διάβρωση σε όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές προφυλάξεις Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για οποιονδήποτε (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες ή

Διαβάστε περισσότερα

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ)

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/02/2012 Κωδικός: 2012.08.03.020 SikaWrap Anchor G SikaWrap Anchor G Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

4. γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο

4. γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο 4. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο 4. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο 4. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ γεωγραφικό/γεωλογικό πλαίσιο /Ελληνικός χώρος Τα ελληνικά βουνά (και γενικότερα οι ορεινοί όγκοι της

Διαβάστε περισσότερα

Starl e t Corner Entry 80-90

Starl e t Corner Entry 80-90 Starl e t Corner Entry 80-90 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Παρακαλούμε να ελέγξετε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, εξαρτήματα που μπορεί να λείπουν ή κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε.

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά 2 Ρυθμίστε τους οδηγούς έτσι ώστε να αντιστοιχούν στο μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Τοποθέτηση χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CP3639 220-240V~ 50/60Hz 1900-2250W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ * ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 1 2 ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi

Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τον εκτυπωτή σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Εξωτερική προβολή

Διαβάστε περισσότερα