ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ)"

Transcript

1 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Υπ αριθμ. 03/19 Πρόσκληση για την Υποβολή Ενσφράγιστων Έγγραφων Προσφορών προς Σύναψη Σύμβασης, με αντικείμενο την Προμήθεια Ενός (1) Αξονικού Τομογράφου Κωνικής Δέσμης με Πλήρες Πακέτο Εφαρμογών Λογισμικού, στο Πλαίσιο της Δωρεάς του «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» για την Κάλυψη Αναγκών του 251 ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΩΡΗΤΗΣ ΔΩΡΕΟΔΟΧΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ) 251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (251 ΓΝΑ) Σύναψη σύμβασης για την προμήθεια ενός (1) αξονικού τομογράφου κωνικής δέσμης με πλήρες πακέτο εφαρμογών λογισμικού {Προμήθεια Εγγύηση καλής λειτουργίας εξήντα (60) μηνών-εκπαίδευση- Σύνδεση με το ΗIS-Τεχνική Κάλυψη) Λήψη ενσφράγιστων έγγραφων προσφορών. Η χαμηλότερη τιμή. Σύμφωνα με το Παράρτημα «Β» της παρούσας. Η τιμή δίδεται χωρίς ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι η δαπάνη δεν επιβαρύνεται με υπέρ τρίτων κρατήσεις, καθώς επίσης απαλλάσσεται από τέλη χαρτοσήμου και φόρο δωρεών. 04 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη, ώρα 12:00 π.μ. 05 Ιουλίου 2019, ημέρα Παρασκευή ώρα 10:00 π.μ. Υπηρεσία Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ), διεύθυνση: Δημητρίου Σούτσου 40, ΤΚ 11521, Αμπελόκηποι, 4 ος όροφος, τηλ ). 251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (251 ΓΝΑ) Εντός εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης. Η σύμβαση θα εξοφληθεί από το ΙΣΝ.

2 2 ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ( 13 Ιουνίου Έχοντας υπόψη: α. Τις διατάξεις του Ν.2690/99 (ΦΕΚ Α 45) «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. β. Τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13 (ΦΕΚ Α 185) «Ρύθμιση θεμάτων δωρεών προς φορείς δημοσίου τομέα», το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139). γ. Τις διατάξεις του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ Α 74) «Διοικητικές Απλουστεύσεις Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα Τροποποίηση Διατάξεων του Π.Δ. 318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις» και ειδικότερα του άρθρου 3 περί «Απλούστευσης διαδικασιών». δ. Το από 12 Ιανουαρίου 2018 αίτημα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ (ΓΕΑ/ΔΥΓ) προς το ΙΣΝ, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΙΣΝ, με το οποίο υποβλήθηκε αίτημα για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο 251 ΓΝΑ. ε. Την από 21 Αυγούστου 2018 επιστολή του Διευθυντή του ΓΕΑ/ΔΥΓ προς το ΙΣΝ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του προαναφερόμενου ηλεκτρονικού αιτήματος, με την οποία ζητήθηκε η παροχή δωρεάς, μεταξύ άλλων, για την προμήθεια του υπόψη είδους. στ. Την υπ αριθμ. ΑΔ.Φ.890/10650/Σ.2128/13 Σεπ 18/ΓΕΑ/Δ6/4α απόφαση του κ. Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (κ. Α/ΓΕΑ), με την οποία συγκροτήθηκε η αρμόδια επιτροπή για τη διεκπεραίωση του έργου που ορίζεται στις διατάξεις της παρ. 1γ) αα) έως 1γ) ηη) του άρθρου 3Α του Ν. 4182/13, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18. ζ. Την από 27 Νοεμβρίου 2018 επιστολή του ΙΣΝ, με την οποία αφενός γνωστοποιήθηκε ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑ και εγκρίθηκε η προαναφερόμενη δωρεά, βάσει των διατάξεων του άρθρου 3Α του Ν.4182/13, το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139) και αφετέρου ζητήθηκε η αποδοχή εκ μέρους του 251 ΓΝΑ των (προτεινόμενων) όρων του Ιδρύματος για την αποδοχή της δωρεάς. η. Την υπ αριθμ. ΑΔ.Φ.954.1/14897/Σ.2996/24 Δεκ 18/ΥΠΕΘΑ/ΓΕΑ/Δ6/1γ απόφαση της κας Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας (κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά), με την οποία: (1) Εγκρίθηκε η απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Αεροπορικής Άμυνας (ΔΕ/ΤΑΑ) στην υπ αριθμ. 632/12 Δεκ 18 συνεδρίασή της, αναφορικά με την αποδοχή της δωρεάς.

3 3 (2) Παρασχέθηκε εξουσιοδότηση στον Διοικητή του 251 ΓΝΑ, όπως υπογράψει για λογαριασμό του Δωρεοδόχου, το από 27 Νοεμβρίου 2018 έγγραφο συμφωνίας δωρεάς (grant letter agreement) του ΙΣΝ. ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ 2. Κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα για την κατάθεση ενσφράγιστης έγγραφης προσφοράς σε ευρώ ( ) για την προμήθεια ενός (1) αξονικού τομογράφου κωνικής δέσμης με πλήρες πακέτο εφαρμογών λογισμικού {Προμήθεια Εγγύηση καλής λειτουργίας εξήντα (60) μηνών-εκπαίδευση-σύνδεση με το Ηospital Intelligent System-Τεχνική Κάλυψη), προς κάλυψη αναγκών του 251 ΓΝΑ. 3. Κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (εφόσον πληρούνται οι όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές). 4. Η περαίωση της διαδικασίας υποβολής και αξιολόγησης προσφορών, καθώς επίσης η υλοποίηση της σύμβασης, θα γίνει σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση. 5. Το σώμα της παρούσας θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) ( προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. Ταυτόχρονα (την ίδια ημέρα). θα αποσταλεί και πρόσκληση συμμετοχής σε συγκεκριμένους οικονομικούς φορείς (με κάθε πρόσφορο μέσο), βάσει των διαθεσίμων στοιχείων από το αρχείο του 251 ΓΝΑ, όπως αναφέρονται στο υπ αριθμ. ΑΔ.Φ.800/317/3662/Σ.1145/22 Μαρ 19/251 ΓΝΑ έγγραφο. 6. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία, πρέπει να υποβάλλουν επί αποδείξει, προσφορά κατά το διάστημα από 27 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη έως 04 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 (καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών) στην Γραμματεία της Υπηρεσίας Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ), διεύθυνση: Δημητρίου Σούτσου 40, ΤΚ 11521, Αμπελόκηποι, 4 ος όροφος, τηλ ). 7. Οι προσφορές δύνανται να αποστέλλονται και ταχυδρομικά (στην προαναφερόμενη διεύθυνση). 8. Οι προσφορές που περιέρχονται με οποιονδήποτε τρόπο πριν από την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών, δεν αποσφραγίζονται, αλλά παραδίδονται από τον Προϊστάμενο της Γραμματείας της ΥΠ/ΠΑ στον Πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής, εξήντα (60) λεπτά πριν από την καθοριζόμενη ώρα αποσφράγισης των προσφορών. 9. Προσφορές που υποβάλλονται εκπρόθεσμα δεν αποσφραγίζονται αλλά επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν/αξιολογηθούν. 10. Οι προσφορές υπογράφονται και μονογράφονται ανά φύλλο από τον οικονομικό φορέα ή σε περίπτωση νομικών προσώπων από το νόμιμο εκπρόσωπο αυτών. 11. Η ένωση οικονομικών φορέων υποβάλλει κοινή προσφορά, η οποία υπογράφεται είτε από όλους τους οικονομικούς φορείς που αποτελούν την ένωση είτε από εκπρόσωπό τους νομίμως εξουσιοδοτημένου.

4 Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή την 05 η Ιουλίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 (ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης των προσφορών) στην Υπηρεσία Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ), διεύθυνση: Δημητρίου Σούτσου 40, ΤΚ 11521, Αμπελόκηποι. 13. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια, από την αρμόδια επιτροπή. Κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών δύναται να παρίστανται οι προσφέροντες ή εκπρόσωποί τους, εφόσον προσκομισθεί σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης. 14. Δύναται η χορήγηση πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης και την τεχνική προδιαγραφή του είδους, κατόπιν εγγράφου αιτήματος των ενδιαφερόμενων οικονομικών φορέων προς την αρμόδια επιτροπή, το αργότερο έξι (6) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, (τηλ , fax: ). 15. Κατά τα λοιπά, η διαδικασία υποβολής των προσφορών και η αξιολόγηση αυτών θα διενεργηθεί σύμφωνα με τους όρους και την τεχνική προδιαγραφή που αναπτύσσονται στα Παραρτήματα της παρούσας, ως εξής: 1. ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» 2. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» 3. ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» 16. Αποσαφηνίζεται ότι οι οικονομικοί φορείς δεν δύναται να επικαλεστούν προφορικές απαντήσεις εκ μέρους των υπηρεσιακών Οργάνων, σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης. Αθήνα, 13 Ιουνίου 2019 Ακριβές Αντίγραφο Ασμχος (Ο) Κυριάκος Μπεχράκης Πρόεδρος Επιτροπής Διενέργειας/Αξιολόγησης Επγός (Ο) Ευστάθιος Ντίνος ΓΕΑ/Δ6/4β ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» Όροι «Β» Τεχνική Προδιαγραφή «Γ» Σχέδιο Σύμβασης

5 Α-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 03/19 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 13 Ιουν 19 ΌΡΟΙ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο Προμήθειας Διαδικασία Επιλογής 1. Η παρούσα πρόσκληση αφορά στην προμήθεια ενός (1) αξονικού τομογράφου κωνικής δέσμης με πλήρες πακέτο εφαρμογών λογισμικού {Προμήθεια Εγγύηση καλής λειτουργίας εξήντα (60) μηνών-εκπαίδευση-σύνδεση με το εκάστοτε Ηospital Intelligent System-Τεχνική Υποστήριξη/Κάλυψη), στο πλαίσιο της εγκεκριμένης δωρεάς του ΙΣΝ προς κάλυψη αναγκών του 251ΓΝΑ, υπό τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13 (ΦΕΚ Α 185) το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139). 2. Στην προσφερόμενη τιμή να συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς, εγγύησης καλής λειτουργίας για εξήντα (60) μήνες από την επομένη της ημερομηνίας της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του είδους, εκπαίδευσης του αρμόδιου προσωπικού, σύνδεσης με το HL7, καθώς επίσης και κάθε άλλη τυχόν επιβάρυνση. 3. Διευκρινίζεται ότι η δαπάνη δεν επιβαρύνεται με υπέρ τρίτων κρατήσεις, καθώς επίσης απαλλάσσεται από τέλη χαρτοσήμου και φόρο δωρεών. 4. Ο ανάδοχος θα επιλεγεί βάσει του κριτηρίου της χαμηλότερης τιμής, εφόσον τα δικαιολογητικά συμμετοχής, η τεχνική προσφορά, η οικονομική προσφορά και τα δικαιολογητικά κατακύρωσης, πληρούν τους όρους και την τεχνική προδιαγραφή της παρούσας πρόσκλησης. Άρθρο 2 ο Υποχρεωτικοί Όροι Όλοι οι όροι και οι απαιτήσεις της παρούσας είναι υποχρεωτικοί για τους προσφέροντες. Η μη τήρησή τους συνεπάγεται την απόρριψη της προσφοράς. Άρθρο 3 ο Δικαιούμενοι Υποβολής Προσφοράς 1. Δικαίωμα υποβολής προσφοράς έχουν οι οικονομικοί φορείς που ασκούν νομίμως δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο αυτού και ειδικότερα: α. Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά. β. Ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά. γ. Συνεταιρισμοί. δ. Κοινοπραξίες.

6 Α-2 2. Οι ανωτέρω οικονομικοί φορείς είναι εγκατεστημένοι και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων (ΣΔΣ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων. Άρθρο 4 ο Περιεχόμενο Προσφορών 1. Οι προσφορές υποβάλλονται μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο αναγράφονται ευκρινώς: Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο υπόχρεος φορέας για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας, ήτοι: «ΓΕΑ», το αντικείμενο της σύμβασης ήτοι: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΝΙΚΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ», η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι: «05 Ιουλίου 2019» και τα στοιχεία του οικονομικού φορέα. 2. Οι οικονομικοί φορείς υποχρεούνται να υποβάλουν με την προσφορά τους, τα ακόλουθα: α. Ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στον οποίο περιέχονται: (1) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν.1599/86, στην οποία αναφέρεται ότι ο οικονομικός φορέας αποδέχεται πλήρως τους όρους της παρούσας πρόσκλησης (να αναφέρεται ο αύξων αριθμός της πρόσκλησης). (2) Τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του προσφέροντος ή του υποψήφιου νομικού προσώπου. (Σημείωση: Οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλουν κοινή προσφορά, υποβάλουν τα ως άνω δικαιολογητικά για κάθε οικονομικό φορέα που συμμετέχει στην ένωση). β. Ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», στον οποίο περιέχονται τα δικαιολογητικά του άρθρου 5. γ. Ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», στον οποίο περιέχονται τα δικαιολογητικά του άρθρου Επιπρόσθετα, διευκρινίζονται τα ακόλουθα σε ότι αφορά το σύνολο των απαιτούμενων για προσκόμιση εγγράφων: α. Αναφορικά με την επικύρωση των αντιγράφων αυτών ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 1 του Ν. 4250/2014. β. Αναφορικά με τα ΦΕΚ που αφορούν τη σύσταση, το καταστατικό, τις μεταβολές, τις τροποποιήσεις, την εκπροσώπηση, τη διαχείριση, τα όργανα διοίκησης κλπ των οικονομικών φορέων, ισχύουν ομοίως τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 2 του Ν.4250/2014. γ. Αναφορικά με τις Υπεύθυνες Δηλώσεις και το χρόνο υποβολής και θεώρησής των, ισχύουν ομοίως τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 3 του Ν.4250/2014.

7 Α-3 4. Σε περίπτωση, δε, που διαπιστωθεί ότι υποβλήθηκαν αλλοιωμένα ή παραποιημένα στοιχεία επιβάλλονται κυρώσεις σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παράγραφο 6 του άρθρου 22 του Ν.1599/1986, εφόσον τέτοια πράξη δεν τιμωρείται αυστηρότερα από άλλη ποινική διάταξη. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, κάθε ενέργεια/πράξη θεωρείται άκυρη και η προσφορά δεν θα λαμβάνεται υπόψη. 5. Οι προσφορές και τα στοιχεία αυτών δεν πρέπει να έχουν ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις ή άλλου είδους αλλοιώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά ή σε απαιτούμενο στοιχείο αυτής οποιαδήποτε διόρθωση ή προσθήκη, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και μovoγραμμέvη από τov προσφέροντα, η δε αρμόδια επιτροπή, κατά τον έλεγχο, μονογράφει και σφραγίζει την τυχόν διόρθωση ή προσθήκη. 6. Μετά την κατάθεση της προσφοράς, επί νομίμως υποβληθέντων δικαιολογητικών, οι διαγωνιζόμενοι παρέχουν διευκρινίσεις μόνον όταν αυτές ζητούνται από την αρμόδια επιτροπή και με τον τρόπο που υποδεικνύεται από αυτή. 7. Αvτιπρoσφoρές δεν γίvovται δεκτές. Επίσης, δεν επιτρέπεται η υποβολή εναλλακτικών προσφορών. Σε περίπτωση που υποβληθούν εναλλακτικές προσφορές, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Άρθρο 5 ο Περιεχόμενο Τεχνικής Προσφοράς 1. Στο φάκελο της τεχνικής προσφοράς περιέχονται τα ακόλουθα: α. Πλήρης περιγραφή του προσφερόμενου είδους, σύμφωνα με την τεχνική προδιαγραφή ως το Παράρτημα «Β» της παρούσας. β. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, παρ. 4 του Ν.1599/86, όπως εκάστοτε ισχύει, με ημερομηνία υπογραφής εντός των τελευταίων τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών προ της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προσφορών χωρίς να απαιτείται θεώρηση γνησίου υπογραφής από αρμόδια διοικητική αρχή ή ΚΕΠ, στην οποία: (1) Να δηλώνεται ότι ο οικονομικός φορέας τηρεί τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από τις διατάξεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικοασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας που έχουν θεσπισθεί με το δίκαιο της Ένωσης, το εθνικό δίκαιο, τις συλλογικές συμβάσεις ή λοιπές διεθνείς διατάξεις περιβαλλοντικού, κοινωνικού και εργατικού δικαίου. (2) Να δηλώνεται ότι το προσφερόμενο είδος καλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές του Παραρτήματος «Β» της παρούσας. (3) Να δηλώνεται η χώρα καταγωγής του τελικού προσφερόμενου προϊόντος. Εφόσον ο προσφέρων, κατασκευάζει ο ίδιος το τελικό προϊόν, πρέπει να δηλώνεται η επιχειρηματική μονάδα και ο τόπος εγκατάστασής της. (4) Να δηλώνεται, όταν οι προσφέροντες δεν θα κατασκευάσουν οι ίδιοι το τελικό προϊόν, η επιχειρηματική μονάδα στην οποία θα κατασκευαστεί το προσφερόμενο είδος και ο τόπος εγκατάστασής της. Σε αυτή την περίπτωση, να αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση, ότι η κατασκευή του τελικού προϊόντος θα γίνει

8 Α-4 από την επιχείρηση στην οποία ανήκει ή η οποία εκμεταλλεύεται ολικά ή μερικά τη μονάδα κατασκευής του τελικού προϊόντος και ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης αυτής ή ο επίσημος αντιπρόσωπός της έχει αποδεχθεί έναντι τους την εκτέλεση της συγκεκριμένης προμήθειας (εφόσον κατακυρωθεί στον προμηθευτή υπέρ του οποίου έγινε η αποδοχή). (5) Να δηλώνεται ότι το είδος θα εγκατασταθεί σε πλήρη λειτουργία εντός εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης. (6) Να δηλώνεται ότι παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας χρονικού διαστήματος εξήντα (60) μηνών από την επομένη της ημερομηνίας της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής, καθώς επίσης ότι κατά τη διάρκεια της εγγύησης θα παρέχονται δωρεάν όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού. (7) Να δηλώνεται ότι ο οικονομικός φορέας δεσμεύεται για την παροχή ανταλλακτικών και αναλωσίμων για δέκα (10) έτη από την επομένη της οριστικής παραλαβής του είδους. (8) Να δηλώνεται ότι διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, με σκοπό την παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του είδους (ανταλλακτικά, συντήρηση, επισκευή, κλπ). (9) Να δηλώνεται ότι, εφόσον επιλεγεί ανάδοχος, δεσμεύεται για την εκπαίδευση του αρμόδιου στελεχιακού δυναμικού του 251 ΓΝΑ κατά χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών (3) ημερών (από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας του), καθώς επίσης ότι μετά την υπογραφή της σύμβασης θα καταθέσει στο 25 1ΓΝΑ αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. (10) Να δηλώνεται ότι υφίσταται η δυνατότητα της τεχνικής κάλυψης του είδους, με την έλευση του κατάλληλου τεχνικού προσωπικού εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών και ανταλλακτικών εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών στο χώρο του Νοσοκομείου, από την επίσημη αναγγελία της εκάστοτε βλάβης. Επίσης, να δηλώνεται η αναλυτική διαδικασία του τρόπου ανταπόκρισης και της μεθοδολογίας υποστήριξης/τεχνικής κάλυψης σε περίπτωση βλαβών. (11) Να δηλώνεται ότι το προσφερόμενο είδος συνοδεύεται από άδεια DICOM και PACS για σύνδεση με το εκάστοτε Hospital Intelligent System του 251 ΓΝΑ (το οποίο σήμερα είναι το ΗL7). (12) Να δηλώνεται ότι διαθέτει DICOM worklist modality. (13) Να δηλώνεται ότι αναλαμβάνει τη σύνδεση του είδους με το Hospital Intelligent System του 251ΓΝΑ (ΗL7). (14) Να δηλώνεται ότι η προσφορά του ισχύει για το χρονικό διάστημα που ορίζεται με τους όρους του άρθρου 8 του Παραρτήματος «Α» της παρούσας πρόσκλησης. γ. Εν ισχύ πιστοποιητικό με πεδίο πιστοποίησης τη διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων και πιστοποιητικό για την τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων ή αντίστοιχα ισοδύναμα ισχύοντα διεθνή ή/και ευρωπαϊκά ή/και εθνικά πιστοποιητικά. Σε περίπτωση που τα εν λόγω πιστοποιητικά

9 Α-5 βρίσκονται σε διαδικασία ανανέωσης ο οικονομικός φορέας οφείλει να προσκομίσει τη σχετική αλληλογραφία που θα αποδεικνύει την ισχύ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. δ. Πιστοποιητικά σήμανσης CE για τον προσφερόμενο εξοπλισμό ώστε να ικανοποιούνται οι κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (CE Mark). Για τα εν λόγω πιστοποιητικά ισχύουν κατά περίπτωση και τα διαλαμβανόμενα σε υποπαράγραφο 2.γ. ανωτέρω. ε. Ξεχωριστό έντυπο με το αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης τεκμηρίωσης (προδιαγραφή απάντηση παραπομπή) με τους όρους των Τεχνικών Προδιαγραφών της Υπηρεσίας ως το Παράρτημα «Β» της παρούσας, υπό τις ακόλουθες προβλέψεις: (1) Το φύλλο συμμόρφωσης απαιτείται να περιλαμβάνει με πληρότητα και αναλυτικά τις απαντήσεις σε όλες τις παραγράφους της τεχνικής προδιαγραφής (μία προς μία). (2) Φέρει την ίδια ακριβώς σειρά και αρίθμηση παραγράφων υποπαραγράφων με την τεχνική προδιαγραφή και η συμπλήρωση απαιτείται να πραγματοποιηθεί με αντίστοιχες παραπομπές στα πρωτότυπα φυλλάδια (prospectus) ή τα επίσημα έγγραφα του κατασκευαστικού οίκου για το προσφερόμενο είδος. (3) Αν το είδος εκτρέπεται τότε πρέπει να περιγράφονται αναλυτικά η εκτροπή ή ασυμφωνία, για να σχηματίζεται με σαφήνεια η γνώμη αναφορικά με τη συμμόρφωση της προσφοράς. (4) Προσφορές, οι οποίες στην τεχνική προδιαγραφή ή στο φύλλο συμμόρφωσης τεκμηρίωσης κλπ, είναι αόριστες, ασαφείς ή ελλιπείς και δεν πληρούν τεκμηριωμένα όλες τις προϋποθέσεις, θα θεωρούνται ως έχουσες αποκλίσεις από τους όρους της διακήρυξης και θα αποκλείονται της περαιτέρω διαδικασίας αξιολόγησης. (5) Οι απαντήσεις απαιτείται να είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα και να περιλαμβάνουν, με λεπτομέρειες όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες ή αποκλίσεις των προσφερόμενων συσκευών σε σχέση με τις απαιτήσεις της τεχνικής προδιαγραφής και των λοιπών όρων της πρόσκλησης. Επιπρόσθετα στις απαντήσεις απαιτείται να γίνεται παραπομπή στο αντίστοιχο πιστοποιητικό που ενδεχομένως απαιτείται από την τεχνική προδιαγραφή προς τεκμηρίωση. στ. Πίνακας περιεχομένων (ευρετήριο) με τα στοιχεία της τεχνικής προσφοράς. 2. Αν ο οικονομικός φορέας προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε τμήμα της σύμβασης σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας, ανεξαρτήτως της νομικής φύσης των δεσμών του με αυτούς υποχρεούται: α. Να δηλώσει τους προτεινόμενους συνεργαζόμενους υπεργολάβους και το ποσοστό υπεργολαβίας. β. Να συμπληρώσει τον ακόλουθο πίνακα:

10 Α-6 Περιγραφή τμήματος σύμβασης που προτίθεται ο οικονομικός φορέας να αναθέσει σε υπεργολάβο Ποσοστό Υπεργολαβίας Επωνυμία Υπεργολάβου Ημερομηνία δήλωσης συνεργασίας 3. Η αρμόδια επιτροπή, σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κατά τη διάρκεια της παρούσας πρόσκλησης και όταν τούτο κρίνεται σκόπιμο για την ορθή διεξαγωγή της, δύναται να ζητά - κατά την κρίση της - την προσκόμιση δικαιολογητικών και πιστοποιητικών που αφορούν στους προτεινόμενους υπεργολάβους. 4. Σε περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων ή κοινοπραξίας, τα τεχνικά στοιχεία πρέπει να υποβάλλονται ξεχωριστά για κάθε μέλος της. 5. Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, απαιτείται όπως είναι υπογεγραμμένα από το νόμιμο εξουσιοδοτημένο κατά περίπτωση εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα (βάσει του καταστατικού κλπ). 6. Στο περιεχόμενο της τεχνικής προσφοράς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμφανίζονται οικονομικά στοιχεία/δεδομένα/τιμές. Άρθρο 6 ο Περιεχόμενο Οικονομικής Προσφοράς 1. Ο (υπο)φάκελος «Οικονομική Προσφορά» περιλαμβάνει την οικονομική προσφορά του συμμετέχοντος, ήτοι τα απαιτούμενα από την πρόσκληση oικovoμικά στοιχεία και θα πρέπει να έχει συνταχθεί με σαφήνεια, σύμφωνα με τις ακόλουθες προβλέψεις: α. Η τιμή πρέπει να δίδεται σε ευρώ ( ) (χωρίς ΦΠΑ) και αφορά στη συνολική αξία του υπό προμήθεια είδους {περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς, η εγγύηση καλής λειτουργίας για εξήντα (60) μήνες από την επομένη της ημερομηνίας της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του είδους, η εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού του Νοσοκομείου, η σύνδεση με το HL7, καθώς επίσης και κάθε άλλη τυχόν επιβάρυνση. β. Η αναγραφή της τιμής θα γίνεται μέχρι δύο (2) δεκαδικά ψηφία. γ. Προσφορές που θέτουν όρο αναπροσαρμογής της τιμής, απορρίπτονται. 2. Πέραν της προσφερόμενης τιμής του είδους, απαιτείται να προσκομιστεί ξεχωριστό έγγραφο {ως επιπλέον δικαιολογητικό εντός του (υπο)φακέλου της οικονομικής προσφοράς}, με το προσχέδιο του προγράμματος της τεχνικής εξυπηρέτησης μετά τη λήξη του χρόνου εγγύησης καλής λειτουργίας {δηλαδή εξήντα (60) μήνες} για ακόμη εξήντα (60) μήνες, το οποίο προσχέδιο θα έχει ήδη υποβληθεί με την τεχνική προσφορά, συμπληρωμένο πλέον με αντίστοιχες τιμές, όπου θα

11 Α-7 καθορίζονται αναφορικά με την προληπτική συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του είδους, τα κάτωθι: α. Ετήσιο κόστος SERVICE χωρίς ανταλλακτικά. β. Ετήσιο κόστος SERVICE με ανταλλακτικά σε βάρος του αναδόχου. γ. Προτεινόμενος τύπος ετήσιας αναπροσαρμογής των ανωτέρω τιμών (εργασιών και ανταλλακτικών). δ. Αξία αναβαθμίσεων λογισμικού. 3. Επισημαίνεται ότι μόνο η τιμή της παρ. 1 του παρόντος άρθρου θα χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών. Τα στοιχεία της παρ. 2 δίδονται ενημερωτικά. 4. Η προσφερόμενη τιμή δεν μπορεί να μεταβληθεί κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και εάν ζητηθεί παράταση της διάρκειας ισχύος αυτής, οι οικονομικοί φορείς δεν δικαιούνται, κατά τη γνωστοποίηση της συγκατάθεσής τους στην παράταση αυτή, να υποβάλλουν νέους πίνακες τιμών ή να τροποποιήσουν τους αρχικούς. 5. Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, απαιτείται όπως είναι υπογεγραμμένα από το νόμιμο εξουσιοδοτημένο κατά περίπτωση εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα (βάσει του καταστατικού κλπ). Άρθρο 7 ο Ενημέρωση Προσφερόντων Δικαιολογητικά Οριστικής Επιλογής 1. Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η αρμόδια επιτροπή θα συντάξει το σχετικό πρακτικό και θα ενημερώσει εγγράφως τους προσφέροντες αναφορικά με τα αποτελέσματα της διαδικασίας. 2. Επίσης, θα κληθεί ο επιλεγέντας οικονομικός φορέας για την προσκόμιση, εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία ειδοποιήσεως, των παρακάτω δικαιολογητικών: α. Δικαιολογητικά καταλληλότητας: Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου, το οποίο εκδίδεται έως τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες πριν από την υποβολή του με το οποίο θα πιστοποιείται αφενός η εγγραφή του οικονομικού φορέα σε αυτό και το ειδικό επάγγελμά του και αφετέρου, ότι εξακολουθεί να παραμένει εγγεγραμμένος μέχρι την ημερομηνία επίδοσης της άνω έγγραφης ειδοποίησης. β. Δικαιολογητικά οικονομικής και χρηματοοικονομικής επάρκειας: (1) Ο μέσος όρος του κύκλου εργασιών εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων των τριών (3) τελευταίων διαχειριστικών χρήσεων (2016, 2017 και 2018) να είναι (αθροιστικά) ίσος ή μεγαλύτερος από το ποσό των ,00. Σε περίπτωση που ο οικονομικός φορέας δραστηριοποιείται για χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών (3) διαχειριστικών χρήσεων, η εν λόγω απαίτηση διαμορφώνεται αναλογικά σε σχέση με το χρονικό διάστημα δραστηριοποίησής του.

12 Α-8 (2) Ο συμμετέχων οικονομικός φορέας οφείλει να αποδείξει την ανωτέρω ελάχιστη προϋπόθεση συμμετοχής, καταθέτοντας τα ακόλουθα στοιχεία τεκμηρίωσης, σύμφωνα με την περί εταιρειών νομοθεσία της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος: (α) Οικονομικές καταστάσεις ή αποσπάσματα οικονομικών καταστάσεων των τελευταίων τριών (3) διαχειριστικών χρήσεων, σε περίπτωση που υποχρεούται στην έκδοσή τους, ή (β) Δήλωση του συνολικού ύψους του ετήσιου κύκλου εργασιών, σε περίπτωση που δεν υποχρεούται στην έκδοση των ανωτέρω συνυποβάλλοντας νόμιμα αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων (φορολογίας εισοδήματος ή εκκαθαριστικών ΦΠΑ). γ. Δικαιολογητικά τεχνικής και επαγγελματικής ικανότητας: Θα πρέπει να προσκομισθεί κατάλογος υπηρεσιών προμηθειών με τις κυριότερες παραδόσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που έχουν εκτελεσθεί κατά την προηγούμενη τριετία (3ετία), στον οποίο θα προσδιορίζονται η αξία, η ημερομηνία και ο τόπος παροχής, οι αποδέκτες τους, δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο). δ. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης εντός των τελευταίων τριών (3) μηνών πριν από την υποβολή του ή, ελλείψει αυτού, ισοδύναμου εγγράφου που εκδίδεται από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους-μέλους ή της χώρας καταγωγής ή της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος ο εν λόγω οικονομικός φορέας, από το οποίο προκύπτει ότι δεν υπάρχει σε βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους ακόλουθους λόγους: (1) Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 της απόφασης-πλαίσιο 2008/841/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 2008, για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος(εε L 300 της σ.42). (2) Δωροδοκία, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύμβασης περί της καταπολέμησης της διαφθοράς στην οποία ενέχονται υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών-μελών της Ένωσης (ΕΕ C 195 της , σ. 1) και στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 της απόφασης-πλαίσιο 2003/568/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 22ας Ιουλίου 2003, για την καταπολέμηση της δωροδοκίας στον ιδιωτικό τομέα (ΕΕ L 192 της , σ. 54), καθώς και όπως ορίζεται στην κείμενη νομοθεσία ή στο εθνικό δίκαιο του οικονομικού φορέα. (3) Απάτη, κατά την έννοια του άρθρου 1 της σύμβασης σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΕΕ C 316 της , σ. 48), η οποία κυρώθηκε με το Ν.2803/2000 (Α' 48). (4) Τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες, όπως ορίζονται, αντιστοίχως, στα άρθρα 1 και 3 της απόφασης-πλαίσιο 2002/475/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2002, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (ΕΕ L 164 της , σ. 3) ή ηθική αυτουργία ή συνέργεια ή απόπειρα διάπραξης εγκλήματος, όπως ορίζονται στο άρθρο 4 αυτής. (5) Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 1 της Οδηγίας

13 Α /60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2005, σχετικά με την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (ΕΕ L 309 της , σ. 15), η οποία ενσωματώθηκε στην εθνική νομοθεσία με το Ν.3691/2008 (Α' 166). (6) Παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 της Οδηγίας 2011/36/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 5ης Απριλίου 2011, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και για την προστασία των θυμάτων της, καθώς και για την αντικατάσταση της απόφασης-πλαίσιο 2002/629/ΔΕΥ του Συμβουλίου (ΕΕ L 101 της , σ. 1), η οποία ενσωματώθηκε στην εθνική νομοθεσία με το Ν.4198/2013 (Α' 215). ε. Εν ισχύ πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και αυτό έχει διαπιστωθεί από δικαστική ή διοικητική απόφαση με τελεσίδικη και δεσμευτική ισχύ, σύμφωνα με διατάξεις της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος ή την εθνική νομοθεσία. στ. Πιστοποιητικό αρμόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, έκδοσης εντός των τελευταίων τριών (3) μηνών πριν από την υποβολή του που να πιστοποιεί ότι ο οικονομικός φορέας δεν τελεί υπό πτώχευση ή έχει υπαχθεί σε διαδικασία εξυγίανσης ή ειδικής εκκαθάρισης ή τελεί υπό αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή ή από το δικαστήριο ή έχει υπαχθεί σε διαδικασία πτωχευτικού συμβιβασμού ή έχει αναστείλει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ή εάν βρίσκεται σε οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση προκύπτουσα από παρόμοια διαδικασία, προβλεπόμενη σε εθνικές διατάξεις νόμου. 3. Τα δικαιολογητικά της παρ. 2.β. και 2.γ. απαιτείται να είναι υπογεγραμμένα από το νόμιμο εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα. 4. Το δικαιολογητικό της παρ. 2.δ. αφορά στους κάτωθι: α. Τους διαχειριστές, στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.). β. Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.). 5. Αναφορικά με τα δικαιολογητικά της παρ. 2.ε.: α. Το πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας (κύριας και επικουρικής ασφάλισης) του οικονομικού φορέα αφορά στο ίδιο το νομικό πρόσωπο και όχι ατομικώς τους διοικούντες και απασχολούμενους σε αυτό. β. Για τη διαπίστωση των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους είναι ασφαλισμένοι οι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας απασχολούμενοι στο συμμετέχον στην πρόσκληση νομικό πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των διοικούντων αυτό, προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, όπως εκάστοτε ισχύει, με ημερομηνία υπογραφής εντός των τελευταίων τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ειδοποίησή του για προσκόμιση των

14 Α-10 δικαιολογητικών οριστικής επιλογής χωρίς να απαιτείται θεώρηση γνησίου υπογραφής από αρμόδια διοικητική αρχή ή ΚΕΠ, του εκπροσωπούντος το νομικό πρόσωπο, με την οποία θα δηλώνονται οι ασφαλιστικοί φορείς στους οποίους είναι ασφαλισμένοι οι απασχολούμενοι στο νομικό πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των διοικούντων αυτό. γ. Οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να έχουν συνταχθεί μετά την ημερομηνία κοινοποίησης της πρόσκλησης για την υποβολή δικαιολογητικών. 6. Η ίδια διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών ακολουθείται και στην περίπτωση συμμετοχής στην πρόσκληση από κοινού ομίλων οικονομικών φορέων (λ.χ ενώσεων, κοινοπραξιών, συνεταιρισμών κλπ), καθώς και στην περίπτωση που ο οικονομικός φορέας, προτίθεται να αναθέσει την υλοποίηση τμήματος της σύμβασης σε τρίτους υπό τη μορφή υπεργολαβίας, το τμήμα ή τα τμήματα της οποίας, υπερβαίνει το 30% της συνολικής συμβατικής αξίας. Στην πρώτη περίπτωση, κάθε συμμετέχων στην ένωση, κοινοπραξία, συνεταιρισμό κλπ υποβάλλει χωριστά τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση (ήτοι της υπεργολαβίας), με μέριμνα του συμμετέχοντος, θα υποβάλλονται χωριστά τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά οριστικής επιλογής που αφορούν στον υπεργολάβο. 7. Τα αλλοδαπά έγγραφα απαιτείται να προσκομίζονται αρμοδίως επικυρωμένα και να συνοδεύονται από μετάφραση στην ελληνική γλώσσα. Άρθρο 8 ο Χρόνος Ισχύος Προσφορών 1. Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς επί διακόσιες σαράντα (240) ημέρες από την επομένη της ημερομηνίας αποσφράγισης των προσφορών. 2. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από την παρούσα πρόσκληση, δεν θα γίνεται δεκτή. 3. Η παράταση της ισχύος της προσφοράς δύναται να λαμβάνει χώρα, εφόσον τούτο ζητηθεί από την Υπηρεσία (μονομερώς), κατ ανώτατο όριο για χρονικό διάστημα ίσο με την αρχική διάρκεια ισχύος της προσφοράς (240 ημέρες). 4. Μετά τη λήξη και του ανώτατου ορίου χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, τα αποτελέσματα της διαδικασίας ματαιώνονται, εκτός εάν η Υπηρεσία κρίνει, αιτιολογημένα, ότι η συνέχιση της διαδικασίας εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, οπότε οι προσφέροντες μπορούν να επιλέξουν είτε να παρατείνουν την προσφορά τους, εφόσον τους ζητηθεί πριν από την πάροδο του ανωτέρου ανώτατου ορίου παράτασης της προσφοράς τους ή όχι. 5. Ο οικονομικός φορέας δεν έχει δικαίωμα να αποσύρει την προσφορά του ή μέρος αυτής μετά την κατάθεσή της. Άρθρο 9 ο

15 Α-11 Έγκριση του Επιλεγέντα από την Επιτροπή Οικονομικού Φορέα Σύναψη Σύμβασης 1. Η πρόταση της αρμόδιας επιτροπής ως προς τον επιλεγέντα οικονομικό φορέα θα υποβληθεί προς έγκριση στον Δωρητή. 2. Ο Δωρητής θα εγκρίνει ή θα απορρίψει τον επιλεγέντα από την επιτροπή οικονομικό φορέα. 3. Με τον εγκεκριμένο οικονομικό φορέα θα συναφθεί σύμβαση μεταξύ αυτού και του 251 ΓΝΑ. Άρθρο 10 ο Παραλαβή του Συμβατικού Είδους 1. Η παραλαβή του συμβατικού είδους σε πλήρη λειτουργία (αφού ολοκληρωθεί και η εκπαίδευση) θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή του 251 ΓΝΑ, με την έκδοση σχετικού πρωτοκόλλου. 2. Επίσης, κατά το διάστημα της εγγύησης καλής λειτουργίας θα εκδίδεται το πρωτόκολλο παραλαβής των παρεχόμενων υπηρεσιών συντήρησης (σε ετήσια βάση), ενώ θα συντάσσεται πρωτόκολλο σε περίπτωση μη ανταπόκρισης του αντισυμβαλλόμενου για την αποκατάσταση των βλαβών. Άρθρο 11 ο Καταβολή Οικονομικού Ανταλλάγματος 1. Η πληρωμή του συμβατικού είδους θα γίνει εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του πρωτοκόλλου της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής. 2. Το τιμολόγιο εκδίδεται επί πιστώσει από τον οικονομικό φορέα στο όνομα του 251 ΓΝΑ. 3. Σε κάθε τιμολόγιο αναγράφεται ευκρινώς, ότι θα εξοφληθεί από τον Δωρητή (ΙΣΝ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13, το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/ Με μέριμνα του 251 ΓΝΑ: α. Ειδοποιείται αμελλητί ο Δωρητής για την οριστική παραλαβή (της προμήθειας) αναφέροντας ρητώς και με σαφήνεια ότι εκπληρώθηκαν οι όροι της σχετικής σύμβασης μεταξύ του 251 ΓΝΑ και του οικονομικού φορέα. β. Υποβάλλεται στον Δωρητή αίτημα πληρωμής του οικονομικού φορέα, αποστέλλοντας φωτοαντίγραφο του εκδοθέντος τιμολογίου και αναφέροντας τα στοιχεία του δικαιούχου {επωνυμία, ΑΦΜ, διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ)}. 5. Ο Δωρητής, μεριμνά για την καταβολή του συμβατικού αντιτίμου απευθείας στον οικονομικό φορέα εντός της προβλεπόμενης συμβατικής προθεσμίας (μέσω τραπεζικού εμβάσματος).

16 Α Ο οικονομικός φορέας εκδίδει εξοφλητική απόδειξη στο όνομα του 251 ΓΝΑ, στο σώμα της οποίας αναγράφεται ότι η εξόφληση έγινε από τον Δωρητή (ΙΣΝ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13, το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18. Άρθρο 12 Υποχρεώσεις του Αντισυμβαλλόμενου κατά τη Διάρκεια της Εγγύησης Καλής Λειτουργίας 1. Η συντήρηση που εκτελείται κατά το χρονικό διάστημα εγγύησης καλής λειτουργίας {εξήντα (60) μήνες} γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας και τα πρωτόκολλα ελέγχου του κατασκευαστή. 2. Επίσης, κατά το προαναφερόμενο διάστημα διενεργούνται δωρεάν όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού. 3. Ο αντισυμβαλλόμενος ευθύνεται για την αποκατάσταση των ελαττωμάτων που ανακύπτουν ή των ζημιών που προκαλούνται από δυσλειτουργία του είδους κατά την περίοδο εγγύησης της καλής λειτουργίας. Άρθρο 13 ο Λοιπές Διατάξεις 1. Η πρόσκληση για την υποβολή προσφορών και η σύμβαση διέπονται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13 (ΦΕΚ Α 185) «Ρύθμιση θεμάτων δωρεών προς φορείς δημοσίου τομέα», το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139). 2. Για κάθε διαφορά ή διένεξη πάνω στους όρους της σύμβασης, εφαρμόζονται οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα. 3. Η σύμβαση θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μετά την πάροδο εξήντα (60) μηνών από την ημερομηνία της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του είδους. 4. Καθ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης, ο αντισυμβαλλόμενος οφείλει να συνεργάζεται στενά με το 251 ΓΝΑ, υποχρεούται δε να λαμβάνει υπόψη του οποιεσδήποτε παρατηρήσεις από τα αρμόδια υπηρεσιακά Όργανα σχετικά με την εκτέλεσή του. 5. Ο αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται να παρίσταται σε υπηρεσιακές συνεδριάσεις, εφόσον του ζητηθεί, που αφορούν σε κάθε φάση του έργου (τακτικές και έκτακτες), παρουσιάζοντας τα απαραίτητα στοιχεία, με σκοπό την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων από τα αρμόδια Όργανα της ΠΑ. 6. Συναφώς, ο αντισυμβαλλόμενος είναι πλήρως και αποκλειστικά υπεύθυνος για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας σε σχέση με την υλοποίηση του συμβατικού αντικειμένου από τα στελέχη του που θα ασχοληθούν ή θα παράσχουν οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε σχέση με την υπογραφείσα σύμβαση. Σε περίπτωση οποιασδήποτε παράβασης ή ζημίας που προκληθεί σε τρίτους υποχρεούται μόνος αυτός προς αποκατάστασή της.

17 Α-13 Ακριβές Αντίγραφο Ασμχος (Ο) Κυριάκος Μπεχράκης Πρόεδρος Επιτροπής Διενέργειας/Αξιολόγησης Επγός (Ο) Ευστάθιος Ντίνος ΓΕΑ/Δ6/4β

18 Β-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 01/19 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 13 Ιουν 19 Είδος: Ακτινογραφικό μηχάνημα λήψεως ψηφιακών πανοραμικών, κεφαλομετρικών και τρισδιάστατων απεικονίσεων με όλα τα προβλεπόμενα λογισμικά, ως εξής: 1. Συστήματα πανοραμικών και κεφαλομετρικών απεικονίσεων, με: α. Γεννήτρια ακτινών-x υψηλής συχνότητας τουλάχιστον 50-60kHz. β. Λυχνία με εστιακό σημείο 0,5mm 2 το πολύ. γ. Λυχνία τάσης τουλάχιστον 60-90kV. δ. Εύρος απεικόνισης (στο κεφαλομετρικό) περίπου 18cm x 23cm και 30cm x 23cm. ΑΜΕΑ. ε. Τοποθέτηση ασθενούς ορθίου (τουλάχιστον 1,95cm) ή καθιστού για στ. Λειτουργία γρήγορης πανοραμικής σάρωσης. ζ. Ολική διήθηση ισοδύναμη με 2,5 mma. η. Ομαδοποίηση στοιχείων λήψεως ασθενών αναλόγως του σωματότυπου. θ. Ακριβής και εύκολη τοποθέτηση ασθενούς με στήριξη δήξεως, και άλλα δύο σημεία με ύπαρξη δεσμών φωτεινής επικέντρωσης Laser. ι. Οι αισθητήρες να είναι σταθερά συνδεδεμένοι στο μηχάνημα. ια. Να διαθέτει ξεχωριστό αισθητήρα για την κεφαλομετρία. ιβ. Αισθητήρα κεφαλομετρίας με δυνατότητα ψηφιακής λήψεως πλαγίων, οπισθοπρόσθιων, προσθιοπίσθιων, υπό γωνία ακτινογραφιών κρανίου καθώς και άκρας χειρός. ιγ. Αυτόματη προετοιμασία μηχανήματος για λήψη κεφαλομετρικής, όταν επιλεγεί αυτή η λήψη. ιδ. Φίλτρο μαλακών μορίων. ιε. Σύστημα εξάλειψης της σκίασης από την σπονδυλική στήλη στην περιοχή των προσθίων, όταν γίνεται λήψη πανοραμικής με αυτόματη αύξηση των kv κατά προτίμηση. ιστ. Δυνατότητα επιλογής τροχιάς για τη πανοραμική απεικόνιση σύμφωνα με τις εκάστοτε ανατομικές ιδιαιτερότητες της γνάθου κάθε ασθενή. Εναλλακτικά να παρέχεται η δυνατότητα της διόρθωσης της λήψης ως προς το σχήμα της γνάθου, χωρίς επαναληπτική λήψη. ιζ. Χειριστήριο σε φιλική προς το χειριστή θέση και επίσης χειριστήριο εκτός του χώρου για απομακρυσμένο έλεγχο. ιη. Προγράμματα πανοραμικών. ιθ. Πρόγραμμα σάρωσης όλης της γνάθου και των πίσω ιστών.

19 Β-2 κ. Πρόγραμμα σάρωσης όλης της γνάθου πλήν της κροταφογναθικής άρθρωσης. κα. Πρόγραμμα σάρωσης παιδικής ακτινογραφίας με περιορισμένη ακτινοβόληση μέσω ειδικών διαφραγμάτων. wing). κβ. Πρόγραμμα απεικόνισης μασητικών επιφανειών οπισθίων οδόντων (bite κγ. Προγράμματα απεικόνισης ιγμορείων. 2. Σύστημα τρισδιάστατων απεικονίσεων από ανασύνθεση (CBCT): α. Δυνατότητα πολλαπλών όγκων λήψεως με διαμέτρους από τουλάχιστον 5cm έως τουλάχιστον 10cm και ύψος από περίπου 5cm έως τουλάχιστον 10cm. β. Να καλύπτεται η απεικόνιση της κροταφογναθικής άρθρωσης. γ. Σύστημα εξάλειψης της σκίασης από την σπονδυλική στήλη στην περιοχή των προσθίων. δ. Σύστημα επιλογής στην οθόνη χειρισμού, της γναθοπροσωπικής περιοχής, την οποία επιθυμούμε να απεικονίσουμε. ε. Να διαθέτει σύστημα φωτεινής επικεντρώσεως laser του πεδίου ακτινοβόλησης. 200mm. στ. Να υπάρχει δυνατότητα επιλογής ακτινοβόλησης χαμηλής δόσης. ζ. Να διαθέτει ανάλυση όγκου στην κανονική λειτουργία από 100 έως 3. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: α. Να συνοδεύεται από 2 τουλάχιστον ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για την ανασύνθεση εικόνας, την επεξεργασία εικόνας και την διαχείριση ασθενών. β. Να συνοδεύεται από σταθεροποιητή τάσης (UPS). γ. Να προσφερθεί πρόγραμμα λογισμικού προεγκατεστημένο, που να συνοδεύεται και να εγκατασταθεί σε τουλάχιστον πέντε (5) θέσεις εργασίας, οι οποίες να μπορούν να λειτουργούν παράλληλα και ανεξάρτητα (π.χ. γραμματεία, αίθουσα λήψεων, γραφεία επιμελητών, κτλ). δ. Να υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού του γναθικού νεύρου, σχεδιασμού τοποθέτησης εμφυτευμάτων, καθώς και βιβλιοθήκης εμφυτευμάτων. ε. Να έχει δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα διαχείρισης πληροφοριών (πχ HIS, RIS, PACS, κ.α.). στ. Να διαθέτει λειτουργία ώστε να μπορούν να εισαχθούν και εξαχθούν αρχεία STL ώστε να καλύπτεται η δυνατότητα θεραπείας εμφυτευμάτων με χειρουργικούς νάρθηκες. ζ. Να είναι συμβατό με προγράμματα κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων. 4. Τεχνικοί όροι: α. Ο προμηθευτής να προσφέρει κάλυψη πενταετούς εγγυήσεως για το μηχάνημα. β. Απαιτείται έγγραφη δέσμευση του συμμετέχοντα οικονομικού φορέα για παροχή ανταλλακτικών και αναλωσίμων για δέκα (10) 10 χρόνια, από την επομένη της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του είδους.

20 Β-3 γ. Στην περίοδο εγγύησης διενεργούνται δωρεάν όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού. δ. Παρέχεται εκπαίδευση του αρμόδιου στελεχιακού δυναμικού του 251 ΓΝΑ από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για τρεις (3) ημέρες τουλάχιστον. Μετά τη σύναψη της σύμβασης ο αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται να καταθέσει αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. ε. Να συνοδεύεται από άδεια DICOM και PACS για σύνδεση με το εκάστοτε Hospital Intelligent System του Νοσοκομείου (σήμερα το HL7). στ. Να διαθέτει DICOM worklist modality. ζ. Ο αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται να συνδέσει το είδος στο HL7. η. Παροχή τεχνικής υποστήριξης με οργανωμένο σέρβις από έμπειρο, κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό (αριθμός, ειδικότητες τεχνικών). θ. Παροχή τεχνικής κάλυψης του συστήματος με την έλευση τεχνικού εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών και την προσκόμιση των κατάλληλων ανταλλακτικών εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών, στο χώρο του Νοσοκομείου,από την έγγραφη αναγγελία της βλάβης. 5. Γενικά: Για τη συμμόρφωση με τα ανωτέρω, στην προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνεται Φύλλο Συμμόρφωσης προς όλες τις προδιαγραφές που ζητούνται και να τεκμηριώνονται με σαφείς παραπομπές μέσω του τεχνικού φυλλαδίου της κατασκευάστριας εταιρείας, με ποινή αποκλεισμού. Ακριβές Αντίγραφο Ασμχος (Ο) Κυριάκος Μπεχράκης Πρόεδρος Επιτροπής Διενέργειας/Αξιολόγησης Επγός (Ο) Ευστάθιος Ντίνος ΓΕΑ/Δ6/4β

21 Γ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 03/19 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 13 Ιουν 19 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:../19 1. Τα αποτελέσματα της υπ αριθμ. 03/19 πρόσκλησης για την προμήθεια ενός (1) αξονικού τομογράφου κωνικής δέσμης με πλήρες πακέτο εφαρμογών λογισμικού {κόστος μεταφοράς, εγγύηση καλής λειτουργίας για εξήντα (60) μήνες από την επομένη της ημερομηνίας της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του είδους, εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού, σύνδεση με το HL7, δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού, παροχή τεχνική υποστήριξης και αποκατάστασης βλαβών, καθώς επίσης και κάθε άλλης τυχόν επιβάρυνσης}, προς κάλυψη αναγκών του 251 ΓΝΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης της εγκεκριμένης δωρεάς από το «ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13 (ΦΕΚ Α 185) «Ρύθμιση θεμάτων δωρεών προς φορείς δημοσίου τομέα», το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139), ανέδειξαν ως επιλεγέντα τον προμηθευτή υπό την επωνυμία. 2. Στο χώρο του 251 ΓΝΑ. Οδός:, TK., Πόλη Αθήνα, συνάπτεται σήμερα, ημέρα η παρούσα σύμβαση, μεταξύ των: α. Του Ταξχου (ΥΙ).., Διοικητή του Νοσοκομείου (εφεξής Δωρεοδόχος) ως εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), σύμφωνα με τη σχετική εγκριτική απόφαση του «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» (εφεξής Δωρητής) και β., ως νόμιμου εκπροσώπου του οικονομικού φορέα....., ΑΦΜ.. (Οδός: T.K..., τηλ...,., «εφεξής ανάδοχος». 3. Οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν και κάνουν αμοιβαία αποδεκτά τα διαλαμβανόμενα στα επόμενα άρθρα. Άρθρο 1 ο Γενικοί Όροι 1. Η σύμβαση διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13 (ΦΕΚ Α 185) «Ρύθμιση θεμάτων δωρεών προς φορείς δημοσίου τομέα», το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139). 2. Για κάθε διαφορά ή διένεξη πάνω στους όρους της σύμβασης, εφαρμόζονται οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

22 Γ-2 3. Ο Δωρητής και ο Δωρεοδόχος δεν αναλαμβάνουν υποχρεώσεις για τυχόν μέτρα και αυξήσεις των πάσης φύσεως δαπανών, φόρων, τελών κλπ που λαμβάνονται από οποιαδήποτε Αρχή και δεν ευθύνονται ούτε αποδέχονται οποιαδήποτε επίδραση επί της ποιότητας, τιμής και χρόνου παράδοσης των ειδών. 4. Κατά την υλοποίηση της παρούσας, ο ανάδοχος τηρεί τις υποχρεώσεις στους τομείς του περιβαλλοντικού, κοινωνικοασφαλιστικού και εργατικού δικαίου, που έχουν θεσπισθεί με το δίκαιο της Ένωσης, το εθνικό δίκαιο, συλλογικές συμβάσεις ή διεθνείς διατάξεις περιβαλλοντικού, κοινωνικοασφαλιστικού και εργατικού δικαίου. 5. Στο σώμα της σύμβασης περιλαμβάνονται ως Παραρτήματα: α. Η υπ αριθμ. 03/19 πρόσκληση, η οποία συμπληρώνει τη σύμβαση (Παράρτημα «Α»). β. Η τεχνική και οικονομική προσφορά του αναδόχου (Παράρτημα «Β»). Άρθρο 2 ο Περιγραφή Τιμή Αντικειμένου Προθεσμία Παράδοσης 1. Η παρούσα σύμβαση αφορά στην προμήθεια ενός (1) αξονικού τομογράφου κωνικής δέσμης με πλήρες πακέτο εφαρμογών λογισμικού. 2. Η συντήρηση που εκτελείται κατά το χρονικό διάστημα εγγύησης καλής λειτουργίας γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας και τα πρωτόκολλα ελέγχου του κατασκευαστή. 3. Η συνολική συμβατική τιμή ανέρχεται στο ποσό των.. χωρίς ΦΠΑ (..με ΦΠΑ). 4. Κατασκευαστής:. 5. Στη συμβατική τιμή περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς, η εγγύηση καλής λειτουργίας για εξήντα (60) μήνες από την επομένη της ημερομηνίας της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του είδους (παροχή τεχνικής υποστήριξηςαποκατάσταση βλαβών κλπ), η εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού του 251 ΓΝΑ, η σύνδεση με το HL7, οι (δωρεάν) αναβαθμίσεις λογισμικού, καθώς επίσης και κάθε άλλη τυχόν επιβάρυνση. 6. Η συμβατική δαπάνη δεν επιβαρύνεται με υπέρ τρίτων κρατήσεις, καθώς επίσης η εξόφληση του οικείου τιμολογίου/ων απαλλάσσεται από τέλη χαρτοσήμου και φόρο δωρεών. 7. Ο ανάδοχος υποχρεούται για την παράδοση του είδους, σε πλήρη λειτουργία, εντός εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημερομηνίας υπογραφής της παρούσας. Άρθρο 3 ο Διάρκεια και Ολοκλήρωση Σύμβασης

23 Γ-3 Η παρούσα σύμβαση τίθεται σε ισχύ από την υπογραφή της και θεωρείται ότι εκτελέστηκε/ολοκληρώθηκε όταν: α. Παραλήφθηκαν οριστικά (ποσοτικά και ποιοτικά) τα επιμέρους συμβατικά αντικείμενα και έγινε η αποπληρωμή του αντίστοιχου συμβατικού τιμήματος και β. Εκπληρώθηκαν οι τυχόν λοιπές συμβατικές υποχρεώσεις και από τα δύο (2) συμβαλλόμενα μέρη. Άρθρο 4 ο Πληρωμή-Δικαιολογητικά 1. Η πληρωμή του αναδόχου θα πραγματοποιηθεί από τον Δωρητή (μέσω τραπεζικού εμβάσματος) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13 (ΦΕΚ Α 185), το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18 (ΦΕΚ Α 139). 2. Η πληρωμή του συμβατικού είδους θα γίνει εντός της συμβατικής προθεσμίας (όπως αναφέρεται στην παράγραφο 6 κατωτέρω). 3. Ο ανάδοχος προσκομίζει στον Δωρεοδόχο: α. Το σχετικό τιμολόγιο προμήθειας, επί πιστώσει, στο οποίο θα αναφέρεται αφενός αναλυτικά το υπό προμήθεια είδος (περιγραφή, ποσότητα, τιμή) και αφετέρου θα αναγράφεται ευκρινώς ότι θα εξοφληθεί από τον Δωρητή (ΙΣΝ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13, το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18. β. Το οικείο/α δελτίο/α αποστολής ή τα ισοδύναμα έγγραφα. γ. Φωτοαντίγραφο ή βεβαίωση του τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου. 4. Η αρμόδια επιτροπή παραλαβής προβαίνει στην έκδοση του οικείου πρωτοκόλλου οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής. 5. Υπό τη μέριμνα του Δωρεοδόχου: α. Ειδοποιείται ο Δωρητής για την οριστική παραλαβή του συμβατικού είδους αναφέροντας ρητώς και με σαφήνεια ότι πληρούνται οι όροι της σχετικής σύμβασης μεταξύ Δωρεοδόχου και αναδόχου. β. Υποβάλλεται στον Δωρητή αίτημα πληρωμής του αναδόχου, αποστέλλοντας φωτοαντίγραφο του εκδοθέντος τιμολογίου και αναφέροντας τα στοιχεία του δικαιούχου {επωνυμία, ΑΦΜ, διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ)}. 6. Ο Δωρητής, οφείλει όπως καταβάλει το συμβατικό αντίτιμο απευθείας στον οικονομικό φορέα (μέσω τραπεζικού εμβάσματος) εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία του αιτήματος του Δωρητή.

24 Γ-4 7. Ο ανάδοχος εκδίδει εξοφλητική απόδειξη στο όνομα του Δωρεοδόχου, στο σώμα της οποίας αναγράφεται ότι η εξόφληση έγινε από τον Δωρητή (ΙΣΝ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3Α του Ν.4182/13, το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 55 του Ν. 4557/18. Άρθρο 5 Υποχρεώσεις του Αναδόχου κατά τη Διάρκεια της Εγγύησης Καλής Λειτουργίας. 1. Η συντήρηση που εκτελείται κατά το χρονικό διάστημα εγγύησης καλής λειτουργίας {εξήντα (60) μήνες} γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας και τα πρωτόκολλα ελέγχου του κατασκευαστή. 2. Επίσης, κατά το προαναφερόμενο διάστημα διενεργούνται δωρεάν όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού. 3. Ο αντισυμβαλλόμενος ευθύνεται για την αποκατάσταση των ελαττωμάτων που ανακύπτουν ή των ζημιών που προκαλούνται από δυσλειτουργία του είδους κατά την περίοδο εγγύησης της καλής λειτουργίας. Άρθρο 6 Επικοινωνία μεταξύ Δωρεοδόχου και Αναδόχου 1. Η επικοινωνία μεταξύ του αναδόχου και του δωρεοδόχου θα γίνεται ως εξής: α. Για θέματα υλοποίησης της σύμβασης (παράδοση-σύνδεσηεκπαίδευση-εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία: (1) Ανάδοχος: (2) Δωρεοδόχος: β. Για οικονομικά θέματα της σύμβασης:.. (1) Ανάδοχος: (2) Δωρεοδόχος: γ. Για αναγγελία αποκατάστασης βλαβών και την παροχή συντήρησης κατά τη διάρκεια της εγγύησης καλής λειτουργίας: (1) Ανάδοχος: (2) Δωρεοδόχος: 2. Η επικοινωνία θα γίνεται εγγράφως (με κάθε πρόσφορο μέσο). Άρθρο 7 Σύναψη Σύμβασης

25 Γ-5 Η παρούσα υπογράφεται σε δύο (2) αντίτυπα, ένα (1) για τον Δωρεοδόχο και ένα (1) για τον ανάδοχο. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του 251 ΓΝΑ Εκ μέρους του ΔΩΡΕΟΔΟΧΟΥ Ο.. Εκ μέρους του Αναδόχου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» Υπ αριθμ. 03/19 Πρόσκληση «Β» Τεχνική και Οικονομική Προσφορά του Αναδόχου Ακριβές Αντίγραφο Ασμχος (Ο) Κυριάκος Μπεχράκης Πρόεδρος Επιτροπής Διενέργειας/Αξιολόγησης Επγός (Ο) Ευστάθιος Ντίνος ΓΕΑ/Δ6/4β

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Προσκαλείστε να υποβάλλετε σε σφραγισμένο φάκελο ή ηλεκτρονικά τα αναφερόμενα παρακάτω δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 80 του Ν. 4412/2016. α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 108/01.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Κέρκυρα,26-10-2016 6Η Υ.Π.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 20161 ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ και ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ.: Αργαλιά Αλεξάνδρα Τηλ.:26613-60467/641

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 202 / 07-03-2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Toν υπ αρ. 3966 / 24.5.2011 [ΦΕΚ A 118 / 24.5.2011] νόμο του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Π169/21.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΙΤΥΕ),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η υπηρεσία θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 σε συνδυασμό με αυτές του Ν. 3463/2006 και του 3852/2010.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η υπηρεσία θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 σε συνδυασμό με αυτές του Ν. 3463/2006 και του 3852/2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βριλήσσια 9-04-2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Α.Π.: 608 «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» Δ/νση: Λ. Πεντέλης 62 15235 Βριλήσσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 08-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4209 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL : nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119. 17.10.2018 09:10:54 Ακριβές Αντίγραφο Ψηφιακά υπογεγραμμένο από Παρασκευή Παναγιωτοπούλου Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΥΔΥ/70717/2292 Ημ/νία: 17/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018 Αρ. Πρωτ.: 1618 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 16-5-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210 9281600

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ» Κ.Α. 35.6692.002, Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 19-06-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:7036 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL:nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ιωάννου Θεοτόκη 72 Ταχ. Κώδικας : 49100, Κέρκυρα Πληρ. : Γ. Τοψή Τηλέφωνο : 26610 87659 Fax : 26610

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα,05-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4122 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL: nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 12-07-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:8145 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL : nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 11-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4419 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL:nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ενδιαφερόμενους οικονομικούς Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : Αλεξάνδρα Γατσίδη Τηλέφ. : Fax :

ΠΡΟΣ: Ενδιαφερόμενους οικονομικούς Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : Αλεξάνδρα Γατσίδη Τηλέφ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 01/12/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ.πρωτ. 49277 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α Τ.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α Τ.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελευθερούπολη, 17/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 25530 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137 Α Τ.Κ. 64100 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ : 2592350002 FAX: 2592350077 mail:info@dimospaggaiou.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Κατά το άρθρο 20 του ΠΔ 118/07, ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 05-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4121 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL:nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κατά το άρθρο 20 του ΠΔ 118/07, ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης ειδοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια συσκευών Firewall.

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια συσκευών Firewall. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 06 / 03 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ Aρ. πρωτ. οικ. : 5231 & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001772755 2013-12-10

13PROC001772755 2013-12-10 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο Αθήνα, 10-12-2013 Α.Π: 5843 13PROC001772755 2013-12-10 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ) διενεργεί επαναληπτικό πρόχειρο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανανέωση ετήσιας συνδρομής λογισμικού πακέτου AUTOCAD 3D 2019»

Θέμα: «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανανέωση ετήσιας συνδρομής λογισμικού πακέτου AUTOCAD 3D 2019» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α -ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ερμού 23-25 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τόπος Ερμούπολη 2/11/16 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 374 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νέα Σμύρνη, 30.03.2016 Αρ. Πρωτ.: 10617 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 16 Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη Πληροφορίες: Α. ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. 1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. - ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 07/12/2012 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. - ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 07/12/2012 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. - ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 07/12/2012 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΕ 83/07-11- 2012 ΕΚΑΒ Καβάλας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) Πιεσόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002624660 2015-03-09

15PROC002624660 2015-03-09 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΑΡΤΗ 9 /03/2015 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : Φ/Λ/17/2727 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/73/337/Σ.341/30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε. ΟΤΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΛ: 210-4324501 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 11/ 06 / 2018 ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΕ 07/03-04- 2014 ΕΚΑΒ Καβάλας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) Ηλεκτρόδια απινίδωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A. 25.7135.002 Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση : Εσταυρωμένος - 71004 Ταχ. Θυρίδα :1939 Πληροφορίες : Μ. Δαμιανάκη Τηλ. : 2810379307 Φαξ : 2810379395 Ηράκλειο 06/12/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Αριθ. Πρωτ. 8706 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Αντιδήμαρχος Δελφών Έχοντας υπόψη: 1. Την αριθ. 25669/15.9.2014

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προμήθεια μηχανήματος διαγράμμισης ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : Τεχνικών Έργων και Μελετών ΤΜΗΜΑ : Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών Κ.Α. 30-7135.074για το 2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 11-04-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:4420 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες : Ν. ΠΡΟΚΟΠΗ Τηλέφωνο : 210/72.86.411 FAX : 210/72.11.007 E-MAIL: nprokopi.@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 37697 ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 213 2025902-907 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30/07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 20712 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛ: 18/2015 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α.Π. : ΠΠ 01/1.6.2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1. Αντικείμενο Πρόσκλησης Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ & COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 23.01.2018 Αρ. Πρωτ.: 382 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια συσκευών Firewall για τις ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ)

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια συσκευών Firewall για τις ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 30 / 10 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ.πρωτ. 44689 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. n Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Αρ. Πρωτ.: 29087 ΓΡΑΦΕΙΟ : Διοικητικό-Οικονομικό ΠΛΗΡΟΦ.: Αθανασίου Φωτεινή ΤΗΛΕΦ: 031-326 452 Ε-mail: Athanasiou@elog.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών για την προμήθεια μίας (1) μόνιμης άδειας χρήσης του λογισμικού πακέτου CADware»

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών για την προμήθεια μίας (1) μόνιμης άδειας χρήσης του λογισμικού πακέτου CADware» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α -ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ερμού 23-25 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/63/293/Σ.307/26 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021 Α.Ε. ΕΔΡΑ: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ 41 Τ.Κ. 19200 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ Α.Φ.Μ. 800832090 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 142400307000 Τηλ: 210-5537206

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑΣ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1113 /2016 Για την προμήθεια ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 12.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο κατακύρωσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα 27/11 / 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.οικ.: 48373 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14PROC002414537 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΑΡΤΗ 19/11/2014 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : Φ/Λ/17/13860 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.: 3716 Email: mbaka@teiser.gr Ημερομηνία: 22-10-2014

Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.: 3716 Email: mbaka@teiser.gr Ημερομηνία: 22-10-2014 Διεύθυνση Διοικητικού- Οικονομικού Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας Διεύθυνση: Τέρμα Μαγνησίας 621 24 Σέρρες : (23210) 49106 Fax: (23210) 46556 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Αθήνα 07/12 / 2017 ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ.Πρωτ. οικ. 50080 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ) : 40.590,00 ΣΥΜΠΕΡ. Φ. Π. Α.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ) : 40.590,00 ΣΥΜΠΕΡ. Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Το Δ.Σ. της Δημοτικής Εμπορικής, Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς με την επωνυμία ΔΕΤΕΚ Α.Ε. έχοντας υπόψη:

Το Δ.Σ. της Δημοτικής Εμπορικής, Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς με την επωνυμία ΔΕΤΕΚ Α.Ε. έχοντας υπόψη: ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΚ:55110-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Τηλ:2310454453 Fax:2310 454485 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Καλαμαριά 25/01/2017 Aριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2. ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ 51271 Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις: του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Προς Όλους τους ενδιαφερόμενους. ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς.

Αθήνα, Προς Όλους τους ενδιαφερόμενους. ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς. Αθήνα, 18-06-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:6977 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α -ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ερμού 23-25 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηράκλειο, 31/7/2017 Τμήμα: Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Τους ενδιαφερόμενους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Τους ενδιαφερόμενους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρέθυμνο, 24.11.2016 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αρ. Πρωτ. : 27643 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφορίες: Σ Τριπολιτάκη e-mail:tripolitaki@rethymno.gr τηλ.: 28310 40008 fax : 28310

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Έδρα: Πειραιάς. Πειραιάς, Οκτωβρίου 2010. Ταχ.δ/νση: Ακτή Μιαούλη-10, 185 38. Α.Μ.Α.Ε.: 42645/06/Β/99/24.

Διαβάστε περισσότερα

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ.

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ιωάννου Θεοτόκη 72 Ταχ. Κώδικας : 49100, Κέρκυρα Πληρ. : Γ. Τοψή Τηλέφωνο : 26610 87659 Fax : 26610

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή 0000158516 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :Ακτή Κουντουριώτη 7 Ταχ. Κώδικας :85300 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Πρασιανάκης

Χρήστος Πρασιανάκης Τύπος ανάρτησης: Πρόσκληση Αποτέλεσμα Πρόσκλησης Χ Κωδικός ΟΕΦ: 1099 Επωνυμία ΟΕΦ: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ Α/Α πρόσκλησης: 4 Θέμα εγγράφου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να

Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκημα σχετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθειας σπόρων, φυτών & δενδρυλίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Α. Πίστωσης: 35.6692.0002 ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤ : Β. Γεωργιάδης : 2105537236 fax : 2105537268 ΑΡ.ΔΙΑΚ: 25798.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ Αριθμ. πρωτ. 18850 ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πάτρα 12-6-2012 ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Μεγ. Αλεξάνδρου 1 263.34 Πάτρα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ.:23607/10-08-2018 ΕΡΓΟ: Προμήθεια εξειδικευμένης μπαταρίας για απινιδωτή Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ για την

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 12/12/2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, 12/12/2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 12/12/2018 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:15418 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες : ΣΤ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ Τηλέφωνο : 210/72.86.410 FAX : 210/72.11.007 E-MAIL :spapamakarios@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ε-mail: dopae.irakliou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ.Δ/νση: Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : E. Aλευρά Τηλέφ. : Fax : Ε-mail :

Ταχ.Δ/νση: Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : E. Aλευρά Τηλέφ. : Fax : Ε-mail : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 19 / 12 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ. πρωτ.οικ. :51575 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ) : 26.863,20 ΣΥΜΠΕΡ. Φ. Π. Α.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ) : 26.863,20 ΣΥΜΠΕΡ. Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η παρούσα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Περιφερειακό Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής στην διεύθυνση (URL):

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η παρούσα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Περιφερειακό Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής στην διεύθυνση (URL): ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 15-17 Ταχ. Κώδικας : 11743, Αθήνα Πληροφορίες: Α. Γαλιατσάτου Τηλέφωνο : 213

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ των Υπηρεσιών του Δήμου. ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Υλικών και Αποθεμάτων Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003299642 2015-11-12

15PROC003299642 2015-11-12 Πειραιάς, 22/10/2015 Αρ. πρωτ. 718/22-10-2015 ΔΗ.ΡΑ.Π. Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΡΑ.Π. ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΓΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΓΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 24-9-2012 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αρ. Πρωτ.: 44858 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ : Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : Δ3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ & ΔΑΠΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα