ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα"

Transcript

1 ΠΑΣΧΑ Μέρες 7-13 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ M.ΤΡΙΤΗ (7/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πτήση με Aegean Airlines A3 127 στις μ.μ για Αθήνα. Συνάντηση με τους προσκυνητές από Αθήνα. Πτήση με Aegean A3 928 από Αθήνα στις 23.30μ.μ, για Τελ Αβίβ. Άφιξη.Επιβίβαση στο λεωφορείο. Προσκύνημα στον τάφο του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου(Λήδα). Άφιξη στην Αγία Πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (8/4).ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, Ιορδάνης Ποταμός (αγιασμός-συμβολικό βάπτισμα).δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΕΜΠΤΗ (9/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό, επίσκεψη στο Ναό της Αναστάσεως Παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας και την Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη. Στη συνέχεια αναχώρηση για ΒΗΘΛΕΕΜ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών και τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Επιστροφή, δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτώριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Θα επισκεφθούμε τον Λόφο Σιών: Υπερώο, τάφος Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία, Ιερατική Σχολή. To απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Eπίσης θα επισκεφθούμε την Παναγία Σαιδανάγια,την Μεγάλη Παναγία και τον Άγιο Εύθύμιο στην παλιά πόλη.δείπνο, διανυκτέρευση. 5 η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ (11/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00 συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα,ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση. 6 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (12/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό. Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Στη συνέχεια ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιος Τάφος, τον Γολγοθάς, την Αποκαθήλωση, σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και τα λοιπά Προσκυνήματα. Στη συνέχεια Θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και Τέμενος του Ομάρ (από έξω). Δείπνο, διαν/ση.

2 7 η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (13/4).ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν και παίρνοντας μαζί μας το Άγιο Φως, αποχαιρετώντας την Αγία Πόλη, πετάμε για Αθήνα με την Aegean A3 929 στις π.μ και στη συνέχεια Aegean Α π.μ για Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 950,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150,00 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό και δείπνο. Μεταφορές και ξεναγήσεις και στον Αγιο Σάββα, και Όρος Θαβώρ με ταξί. Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου. Ταξιδιωτική ασφάλεια, τσάντα καπέλο, ΦΠΑ. Ενημερωτικό φάκελο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία, γεύματα, ποτά, τηλέφωνα και ότι δεν καλύπτει το πρόγραμμα. Φιλοδωρήματα, υποχρεωτικά 5 σύμφωνα με διεθνείς κανονισμούς. ΠΡΟΣΟΧΗ: Oι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης. Δικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειροαποσκευή 8 κιλά το άτομο. Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται-παραδίνονται στις 12:00 μ.μ. Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωμα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράμματος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η τιμή έχει ορισθεί με βάση τις ισχύουσες τιμές 15/12/2014.Πέραν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίμων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδρομείς. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300,00 ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 27 Μαρτίου ΠΛΗΡΩΜΗ και ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ ( εκτός Εθνικής )

3 ΠΑΣΧΑ Μέρες 5-15 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ (5/4) ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στις μ.μ. Ελεγχος διαβατηρίων εισιτηρίων και πτήση με Aegean Airlines A μ.μ για Αθήνα. Στη συνέχεια Πτήση με Aegean A3 928 από Αθήνα στις μ.μ για Τελ Αβίβ. Άφιξη, στάση και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Γεωργίου στη Λήδα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση. 2 η ΜΕΡΑ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ (6/4) ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, Ιορδάνης Ποταμός (αγιασμός-συμβολικό βάπτισμα).δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΡΙΤΗ (7/4) ΙΕΡΙΧΩ: Προσκύνημα στα μοναστήρια: Αγίου Γεωργίου Χοτζεβά, Προφήτη Ελισαίου, Σαραντάριου Όρους, Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη, Πατριαρχικός Αγιασμός στο πραγματικό σημείο βάπτισης του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Όρος των Ελαιών,Ι Μονή Ανάληψης Του Κυρίου, μικρή Γαλιλαία. Ιερές Ακολουθίες Ναού Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (8/4) ΒΗΘΛΕΕΜ: Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΒΗΘΛΕΕΜ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα, επίσκεψη στη Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών και τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Δείπνο, διανυκτέρευση. 5 η ΜΕΡΑ (9/4) Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:Πρωινό, επίσκεψη στο Ναός της Αναστάσεως Παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας και την Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη. Στη συνέχεια ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιος Τάφος, τον Γολγοθάς, την Αποκαθήλωση, σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και τα λοιπά Προσκυνήματα. Στη συνέχεια Θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και Τέμενος του Ομάρ (από έξω). Θα επισκεφθούμε επίσης το Λόφος Σιών: Υπερώο, τάφος Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία. Επίσης θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στα μικρά μοναστήρια στην παλιά πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. 6 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτώριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Χρόνος ελεύθερος.to απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 7 η ΜΕΡΑ.Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ(11/4).ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00 συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα,ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση. 8 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (12/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό.Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή της Σαμάρειας. Επίσκεψη και προσκύνημα. στο ναό της Σαμαρίτειδας Αγίας Φωτεινής, στο πηγάδι του Ιακώβ και τα λείψανα του Αγίου Φιλουμένου. Δείπνο, διανυκτέρυεση. 9 η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (13/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΣΙΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση. Στάση στη νεκρά Θάλασσα, στο Εϊλάτ, διέλευση συνόρων Ισραήλ- Αιγύπτου. Άφιξη στο μοναστήρι παρακολούθηση του Εσπερινού,προσκύνημα, παραλαβή συμβολικό δακτυλίδι. Δείπνο, διανυκτέρευση. [ Τη νύκτα προαιρετική ανάβαση στην Αγία κορυφή]. 10 η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (14/4) ΣΙΝΑ: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας. Πρωινό, ξεκούραση και στις 13:30 αναχώρηση,με στάσεις για καφέ και ξεκούραση στην νεκρά θάλλασα, άφιξη στα Ιεροσόλυμα, δείπνο, διανυκτέρευση. 11 η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (15/4). Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο BEN GURION. Μετά τη διαδικασία ελέγχου διαβατηρίων- εισιτηρίων και παράδοσης αποσκευών, πτήση για Αθήνα Aegean Airlines Α π μ και στη συνέχεια Aegean Α π.μ για Θεσσαλονίκη ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 1200,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 250,00 ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ : 950,00 ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα Τέλ Αβίβ--Άθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων και συνόρων. Βίζες Ισραήλ. Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό και ένα γεύμα. Η διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Βηθλεέμ και Ιεροσόλυμα και στα δωμάτια στην παλιά πόλη (3-5 άτομα) με κοινόχρηστη τουαλέτα και κουζίνα, χωρίς φαγητό, μόνο το Πασχαλινό γεύμα. Η διήμερη εκδρομή στο Σινά. Εκδρομές-ξεναγήσεις κάθε προγράμματος, με πολυτελή λεωφορεία.έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου. Το ταξί για το όρος Θαβώρ και στον Άγιο Σάββα. Ταξιδιωτική ασφάλεια, Φ.Π.Α. Τσάντα καπέλο, ενημερωτικό φάκελο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Η κρουαζιέρα στην Τιβεριάδα 10. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, ποτά, τηλέφωνα, ταξί, φιλοδωρήματα,υποχρεωτικά 10 ανά προσκυνητή για όλο το προσκύνημα, τα οποία πληρώνονται πριν την αναχώρηση. ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΑΣ

5 ΠΡΟΣΟΧΗ: 0ι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 µήνες από την ηµεροµηνία αναχώρησης. ικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειροαποσκευή 8 κιλά το άτοµο. Τα δωµάτια στα ξενοδοχεία παραλαµβάνονται-παραδίνονται στις 12:00 µ.µ. Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωµα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράµµατος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η τιµή έχει ορισθεί µε βάση τις ισχύουσες τιµές 15/12/2014. Πέραν της ηµεροµηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίµων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδροµείς. ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300 ΜΕΧΡΙ 2 /2/2015 ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 27/3/2015. ΠΛΗΡΩΜΗ και ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 4 ΟΣΕΙΣ ( εκτός Εθνικής )

6 ΠΑΣΧΑ Μέρες 2-16 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ ΠEM(2/4) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις στις μ.μ.ελεγχος διαβατηρίων εισιτηρίων και πτήση με Aegean Airlines A μ.μ για Αθήνα. Στη συνέχεια Πτήση με Aegean A3 928 από Αθήνα στις για Τελ Αβίβ. Άφιξη, στάση και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Γεωργίου στη Λήδα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση. 2 η MEΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (3/4):Πρωινό και εκδρομή στην Ιόππη, προσκύνημα στο ναό των Αρχαγγέλων, στην αρχαία Καισάρεια, στο όμορφο Τελ Αβίβ την πρωτεύουσα του Ισραήλ και στο λιμάνι της Χάιφας. Δείπνο, διανυκτέρευση.. 3 η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΖΑΡΟΥ(4/4) :Πρωινό και μεταφορά στη Βηθανία,λειτουργία στη μονή Μάρθας και Μαρίας. Λιτανεία μέχρι τον τάφο του Λαζάρου. Δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ (5/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό και σήμερα θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Βαϊοφόρου στον ναό της Αναστάσεως και στον Πανάγιο Τάφo. Στη συνέχεια ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιος Τάφος, τον Γολγοθάς, την Αποκαθήλωση, σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και τα λοιπά Προσκυνήματα. Στη συνέχεια Θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και Τέμενος του Ομάρ (από έξω). Δείπνο, διαν/ση. 5 η ΜΕΡΑ.Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ (6/4) ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, Ιορδάνης Ποταμός (αγιασμός-συμβολικό βάπτισμα).δείπνο. Διανυκτέρευση. 6 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΡΙΤΗ (7/4) ΙΕΡΙΧΩ: Προσκύνημα στα μοναστήρια: Αγίου Γεωργίου Χοτζεβά, Προφήτη Ελισαίου, Σαραντάριου Όρους, Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη, Πατριαρχικός Αγιασμός στο πραγματικό σημείο βάπτισης του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Όρος των Ελαιών,Ι Μονή Ανάληψης Του Κυρίου, μικρή Γαλιλαία. Ιερές Ακολουθίες Ναού Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση. 7 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (8/4) ΒΗΘΛΕΕΜ: Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για Βηθλεέμ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα, επίσκεψη στη Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών και τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Δείπνο, διανυκτέρευση. 8 η ΜΕΡΑ (9/4) Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό, επίσκεψη στο Ναός της Αναστάσεως Παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας και την Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη.

7 Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Λόφος Σιών: Υπερώο, τάφος Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία. Επίσης θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στα μικρά μοναστήρια στην παλιά πόλη. Στή μεγάλη Παναγία στην Παναγία Σαιδανάγια, Αγιο Ευθύμιο κλπ. Δείπνο, διανυκτέρευση. 9 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτώριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Χρόνος ελεύθερος.to απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση. 10 η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ (11/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00 συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα,ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση. 11 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (12/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:Πρωινό.Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή της Σαμάρειας. Επίσκεψη και προσκύνημα. στο ναό της Σαμαρίτειδας Αγίας Φωτεινής, στο πηγάδι του Ιακώβ και τα λείψανα του Αγίου Φιλουμένου. Δείπνο, διανυκτέρυεση. 12 η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (13/4).ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΣΙΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση. Στάση στη νεκρά Θάλασσα, στο Εϊλάτ, διέλευση συνόρων Ισραήλ- Αιγύπτου. Άφιξη στο μοναστήρι παρακολούθηση του Εσπερινού,προσκύνημα, παραλαβή συμβολικό δακτυλίδι. Δείπνο, διανυκτέρευση. [ Τη νύκτα προαιρετική ανάβαση στην Αγία κορυφή]. 13 η ΜΕΡΑ.ΤΡΙΤΗ (14/4).ΣΙΝΑ: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας. Πρωινό, ξεκούραση και στις 13:30 αναχώρηση,με στάσεις για καφέ και ξεκούραση στην νεκρά θάλλασα, άφιξη στα Ιεροσόλυμα, δείπνο, διανυκτέρευση. 14 η ΜΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ (15/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:Πρωινό και οι προσκυνητές ολόκληρη την ημέρα ελεύθεροι στην παλιά πόλη.προετοιμασία για την επιστροφή. Δείπνο, διανυκτέρευση. 15 η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (16/4). Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο BEN GURION. Μετά τη διαδικασία ελέγχου διαβατηρίων- εισιτηρίων και παράδοσης αποσκευών, πτήση για Αθήνα Aegean Airlines Α π μ και στη συνέχεια Aegean Α π.μ για Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:1350,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:380,00 ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ 1000,00 ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα Τέλ Αβίβ--Άθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων και συνόρων. Βίζες Ισραήλ. Η διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Βηθλεέμ και στα Ιεροσόλυμα με πρωινό και δείπνο. Η διαμονή στα δωμάτια στην παλιά πόλη (3-6 άτομα), με κοινόχρηστη τουαλέτα και κουζίνα, χωρίς φαγητό μόνο το Πασχαλινό γεύμα. Η διήμερη εκδρομή στο Σινά. Εκδρομές-ξεναγήσεις κάθε προγράμματος, με πολυτελή λεωφορεία. Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου. Το ταξί για το όρος Θαβώρ και στον Άγιο Σάββα. Ταξιδιωτική ασφάλεια, Φ.Π.Α. Τσάντα καπέλο, ενημερωτικό φάκελο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

8 Η κρουαζιέρα στην Τιβεριάδα 15. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, ποτά, τηλέφωνα, ταξί, φιλοδωρήματα (υποχρεωτικά 15 ) το άτομο για όλο το προσκύνημα, τα οποία πληρώνονται πριν την αναχώρηση. ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: 0ι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης. Δικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειραποσκευή 8 κιλά το άτομο. Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται-παραδίνονται στις 12:00 μ.μ. Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωμα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράμματος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η τιμή έχει ορισθεί με βάση τις ισχύουσες τιμές 15/12/2014. Πέραν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίμων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδρομείς. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300 ΜΕΧΡΙ 2/2/2015 ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 27 Μαρτίου.

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1η ΜΕΡΑ.M.ΤΕΤΑΡΤΗ (16/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 µ.µ στο αεροδρόµιο Μακεδονία. Πτήση µε Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 µ.µ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Ιουνίου /10 3/ /10 3/11. Σεπτεμβρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 4 Μέρες Μέρες Μέρες 470.

Ιουνίου /10 3/ /10 3/11. Σεπτεμβρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 4 Μέρες Μέρες Μέρες 470. 37Α Stasinou (Hilton area) Tel. : +357-22 455 655 2003 Strovolos Cyprus Mob. : +357-99 47 5747 theotokos@theotokostravel.com Fax : +357-22 37 84 29 1. 27 30 Ιουνίου 4 Μέρες 460 2. 12 15 Σεπτεμβρίου 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 24-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES 1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-11 ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ AΒΙΒ - ΒΗΘΛΕΕΜ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑ 2018 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΙΑ ΓΗ-ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ

ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑ 2018 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΙΑ ΓΗ-ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑ 2018 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΙΑ ΓΗ-ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ----------------------------------------- ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ- ΙΕΡΙΧΩ - ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ-ΣΑΜΑΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 1 η Ημέρα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ 27-31 Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρες Προσκυνηµατικό Πρόγραµµα για την Εορτή της Παγκοσµίου Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού

Πλήρες Προσκυνηµατικό Πρόγραµµα για την Εορτή της Παγκοσµίου Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού Άγιοι Τόποι 21-27/09 735 ανά άτοµο Πλήρες Προσκυνηµατικό Πρόγραµµα για την Εορτή της Παγκοσµίου Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού Άγιοι Τόποι: Στα ταξίδια µε τον τίτλο «Άγιοι Τόποι» επισκεπτόµαστε τα µέρη που

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή τη Δευτέρα Διaκαινησίμου 9 Απριλίου 2018 (το βράδυ) 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) 1 η Ημέρα: Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2019 ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων Για την εορτή των Θεοφανείων 16-21 Ιανουαρίου 2019 (6 Ημέρες) Επιστροφή το πρωί της 6 ης ημέρας στις 21 Ιανουαρίου 2019 1 η Ημέρα, Τετάρτη 16

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Απριλίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Απριλίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Απριλίου 2019 (6 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 Πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Ιουλίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Ιουλίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 2-7 Ιουλίου 2019 (6 Ημέρες) 1 η Ημέρα: Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο στο γκισέ της Aegean airlines

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι & Ιορδανία

Άγιοι Τόποι & Ιορδανία Άγιοι Τόποι & Ιορδανία Ιεροσόλυμα Βηθλεέμ Γαλιλαία Ναζαρέτ Νεκρά Θάλασσα Πέτρα - Αμμάν 8 νύκτες / 9 ημέρες 13-21 Μαρτίου 2018 Με πτήσεις της Aegean Airline από Ηράκλειο 1 η ημέρα 13/3:ΗΡΑΚΛΕΙΟ TΕΛ ΑΒΙΒ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019 (7 Hμέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019 (7 Hμέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019 (7 Hμέρες) 1 η Ημέρα, Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΙΕΡΙΧΩ -ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΣΑΜΑΡΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΙΕΡΙΧΩ -ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΣΑΜΑΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ 12 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΙΕΡΙΧΩ -ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΣΑΜΑΡΕΙΑ 1 η ημέρα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ΑΘΗΝΑ- ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΗΘΛΕΕΜ Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2017 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 13 ημέρες (8-20 Απριλίου 2017)

Πάσχα 2017 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 13 ημέρες (8-20 Απριλίου 2017) Πάσχα 2017 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 13 ημέρες (8-20 Απριλίου 2017) Αναχώρηση 8 Απριλίου, το μεσημέρι του Σαββάτου του Λαζάρου, επιστροφή 20 Απριλίου, την Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στο Όρος Σινά 12-20 Μαρτίου 2017 1η ημέρα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ - Άγιος Γεώργιος / Λήδα Για αναχωρήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΙΝΑ. 31 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΙΝΑ. 31 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΙΝΑ 31 Δεκεμβρίου 2017-07 Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες) Οκταήμερη εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή των Χριστουγέννων

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι Σινά 31/12/17-7/1/18

Άγιοι Τόποι Σινά 31/12/17-7/1/18 Άγιοι Τόποι Σινά 31/12/17-7/1/18 ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑ ΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ (ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ 1η ηµέρα, Κυριακή 31

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας και Όρος Σινά (Αγία Αικατερίνη) για την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας 23 Αυγούστου 01 Σεπτεμβρίου 2016, 9 ημέρες ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 1 η ημέρα, Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, Θεσσαλονίκη - - πτήση προς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Aυγούστου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Aυγούστου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 25-31 Aυγούστου 2019 (7 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στις 13.00.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ 23-28 Δεκεμβρίου 2018 (6 Ημέρες) 1 η Ημέρα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Αυγούστου 2019 (6 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Αυγούστου 2019 (6 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 16-21 Αυγούστου 2019 (6 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ 1 η Hμέρα: Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2016 στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινά 14 ημέρες (22 Απριλίου με 05 Μαΐου 2016)

Πάσχα 2016 στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινά 14 ημέρες (22 Απριλίου με 05 Μαΐου 2016) Πάσχα 2016 στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινά 14 ημέρες (22 Απριλίου με 05 Μαΐου 2016) Αναχώρηση 22 Απριλίου το βράδυ της Παρασκευής προ του Λαζάρου, προς το Σάββατο του Λαζάρου, επιστροφή την Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ ΠΑΣΧΑ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ Αναχώρηση: 01 Απριλίου 2018 Διάρκεια: 11 Ημέρες- 10 Νύχτες ΠΑΣΧΑ 1η ημέρα: Κυριακή των Βαΐων Πτήση προς Τελ Αβίβ, Λήδα Για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Ιουνίου 2019 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ Ιουνίου 2019 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 22-30 Ιουνίου 2019 (9 Ημέρες) 1η Ημέρα, Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Τελ Αβίβ Για αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 38, 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.361.5765-210.364.0541 FAX: 210.361.4287 Website: www.syntaxilte.gr email: info@syntaxilte.gr Έτος ιδρύσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Σεπτεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Σεπτεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 23-29 Σεπτεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 1 η Ημέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Για αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 3-11 Σεπτεμβρίου 2018 (9 Ημέρες) Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας 1 η Ημέρα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) Η ψηλάφηση των προσκυνημάτων αποτελεί πνευματικό βίωμα που δύσκολα περιγράφεται.

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Φάξ : 22 378429 1. (Μόνο για Άνδρες) 16-20 Σεπτεμβρίου (Κυριακή - Πέμπτη) 5 Μέρες 499 2. 29/9 2/10 (Σάββατο - Τρίτη)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Αυγούστου 2019 (7 Ημέρες) Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Αυγούστου 2019 (7 Ημέρες) Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ 17 23 Αυγούστου 2019 (7 Ημέρες) Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ 1 η Ημέρα: Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

*ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ Δεκεμβρίου 2019 (8 Ημέρες)

*ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ Δεκεμβρίου 2019 (8 Ημέρες) *ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 21-28 Δεκεμβρίου 2019 (8 Ημέρες) Ιερουσαλήμ - Ναός της Αναστάσεως - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιορδάνης Ποταμός

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Ηµέρα 1 η (25/05): Η περιπέτειά σας στη γη των Φαραώ αρχίζει όταν συναντάτε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας στο αεροδρόµιο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να περάσετε

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Φάξ : 22 378429 1. 16-18 Φεβρουαρίου (Παρασκευή με Κυριακή) 3 Μέρες 380 2. 1-8 Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Κυριακή του

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Φάξ : 22 378429 1. (Μόνο για Άνδρες) 16-20 Σεπτεμβρίου (Κυριακή - Πέμπτη) 5 Μέρες 499 2. 29/9 2/10 (Σάββατο - Τρίτη)

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι - Σινά. 25 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου Για την εορτή της "Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού"

Άγιοι Τόποι - Σινά. 25 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου Για την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Άγιοι Τόποι - Σινά 25 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016 Για την εορτή της "Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού" 1η ημέρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη - πτήση προς Τελ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 15-20 Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 8-14 Οκτωβρίου 2018 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 8-14 Οκτωβρίου 2018 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 8-14 Οκτωβρίου 2018 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-10 Νοεμβρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-10 Νοεμβρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-10 Νοεμβρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες)

Άγιοι Τόποι Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) Άγιοι Τόποι 17-24 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

4. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου

4. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Email: theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 21-29 Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 2. 24-29

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 5-11 Νοεμβρίου 2019 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηματική Εκδρομή

Προσκυνηματική Εκδρομή Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους ραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι και τις 27 Αυγούστου πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των μελών και των φίλων των Χριστιανικών Συνδέσμων

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά

Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά «Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου Ελευθερούπολη Παγγαίου Καβάλας» Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά Για την εορτή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά 6-14 Δεκεμβρίου 2018 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 17-22 Φεβρουαρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2018 (7 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 27-31 Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό για την εορτή των Θεοφανείων

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό για την εορτή των Θεοφανείων ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό για την εορτή των Θεοφανείων 14-21 Ιανουαρίου 2018 (8 Ημέρες) ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!! To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 26-31 Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) Για την εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ *Με συμμετοχή στις Θείες Λειτουργίες* Μαρτίου 2019 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ *Με συμμετοχή στις Θείες Λειτουργίες* Μαρτίου 2019 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ *Με συμμετοχή στις Θείες Λειτουργίες* 20-24 Μαρτίου 2019 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 06-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Φεβρουαρίου 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 11-16 Φεβρουαρίου 2018 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων 1-9 Απριλίου 2018 (9 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή τη Δευτέρα Διaκαινησίμου 9 Απριλίου 2018 (το βράδυ) To

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ (Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης) 31 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2019 (8 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ (Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης) 31 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2019 (8 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ (Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης) 31 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2019 (8 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 27 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου 2019 (10 Ημέρες) Επιστροφή το πρωί της 10 ης ημέρας στις 5 Φεβρουαρίου 2019 To Marios

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες)

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 (8 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 18-23 Οκτωβρίου 2019 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων Για την εορτή των Θεοφανείων 16-21 Ιανουαρίου 2019 (6 Ημέρες) Επιστροφή το πρωί της 6 ης ημέρας στις 21 Ιανουαρίου 2019 To Marios Travel ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Νοεμβρίου 2019 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Νοεμβρίου 2019 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 13-17 Νοεμβρίου 2019 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 12-17 Μαΐου 2018 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 3-11 Σεπτεμβρίου 2018 (9 Ημέρες) Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 9-15 Απριλίου 2018 (7 Hμέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 9-15 Απριλίου 2018 (7 Hμέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Για την εβδομάδα Διακαινησίμου 9-15 Απριλίου 2018 (7 Hμέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΌΡΟΥΣ ΣΙΝΑ 27 Ιανουαρίου - 7 Φεβρουαρίου 2019 (12 Ημέρες) Αναχώρηση από Φρανκφούρτη Γερμανία To Marios Travel ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΙΟΡΔΑΝΙΑ & ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 7-13 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) Επταήμερη Εκδρομή στα HIGHLIGHTS της Ιορδανίας και των Αγίων Τόπων Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιορδάνης Ποταμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 28 Απριλίου - 6 Μαΐου 2018 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαρτίου 2018 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Μαρτίου 2018 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 21-25 Μαρτίου 2018 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 27 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2019 (9 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 6.

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 6. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 21 24 Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 430 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ» Ασκληπιού 60 Α & Σεργίου Πατριάρχου 8 114 71 Αθήνα Τηλ. 2103622017, 2103645305 Fax. 210 3630865 www.onisimos.gr + Ιδρυτής: Στυλιανός Μπουρμπαχάκης Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες)

Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Πάσχα 2018 στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων και του Θεοβαδίστου Όρους Σινά 1-11 Απριλίου 2018 (11 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 (το βράδυ) και επιστροφή την Τετάρτη Διaκαινησίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων 14-19 Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Για την εορτή των Θεοφανείων 16-21 Ιανουαρίου 2020 (6 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (5 Ημέρες)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Οκτωβρίου 2019 (5 Ημέρες) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 24 28 Οκτωβρίου 2019 (5 Ημέρες) To Marios Travel ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα σε κέντρα όπου ήκμασε

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 5. 30/4 4 Μαίου 5 Μέρες Μέρες Μέρες 450.

Μαρτίου Μαρτίου. Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 5. 30/4 4 Μαίου 5 Μέρες Μέρες Μέρες 450. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 21 24 Φεβρουαρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 430 4

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες)

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ 30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019 (7 Ημέρες) Ιερουσαλήμ - Γεθσημανή - Πανάγιος Τάφος - Γολγοθάς - Πατριαρχείο - Ιεριχώ Ιορδάνης ποταμός - Βηθλεέμ - Άγ. Σάββας

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου Μαρτίου. 8. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα)

Μαρτίου Μαρτίου. 8. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 450 (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 7-11 Μαρτίου 5 Μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Τηλέφωνο: 2241052035 36 Fax: 2241052037 Email: kbtravel@otenet.gr, www.kbtravel.gr ΡΟΔΟΣ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ» Ασκληπιού 60 Α & Σεργίου Πατριάρχου 8 114 71 Αθήνα Τηλ. 2103622017, 2103645305 Fax. 210 3630865 www.onisimos.gr + Ιδρυτής: Στυλιανός Μπουρμπαχάκης Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Email: theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 29-31 Μαρτίου 3 Μέρες 410 Παρασκευή-Κυριακή 2. 21-29 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ :

37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : Στρόβολος Κινητό: Φάξ : 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 Email: theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 29-31 Μαρτίου 3 Μέρες 410 Παρασκευή-Κυριακή 2. 21-29 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2019 info@kolchida.com.gr ΕΟΤ 1039 E 60000055200 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ &ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ή ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2019 : 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2019

Διαβάστε περισσότερα

Μαρτίου. 7. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 4.

Μαρτίου. 7. (Μόνο για Άνδρες) Μαίου Μαίου-2/ Απριλίου (Κυριακή Βαίων - Δευτέρα του Πάσχα) 4. 37Α Στασίνου (περιοχή Χίλτον) Tηλ. : 22 455 655 2003 - Στρόβολος Κινητό: 99 47 57 47 theotokos@theotokostravel.com Φάξ : 22 378429 1. 7-10 Μαρτίου 4 Μέρες 450 (Πέμπτη - Κυριακή) 2. 23 26 Μαρτίου (Σάββατο-Τρίτη)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες)

ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες) ΠΑΣΧΑ στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & το ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ (Αγ. Αικατερίνη, Φαράν, Ραϊθω, Σάρμ Ελ Σέιχ) 21 Απριλίου - 2 Μαΐου 2019 (12 Ημέρες) Αναχώρηση Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου 2018 (το μεσημέρι) και επιστροφή την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα