ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα"

Transcript

1 ΠΑΣΧΑ Μέρες 7-13 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ M.ΤΡΙΤΗ (7/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πτήση με Aegean Airlines A3 127 στις μ.μ για Αθήνα. Συνάντηση με τους προσκυνητές από Αθήνα. Πτήση με Aegean A3 928 από Αθήνα στις 23.30μ.μ, για Τελ Αβίβ. Άφιξη.Επιβίβαση στο λεωφορείο. Προσκύνημα στον τάφο του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου(Λήδα). Άφιξη στην Αγία Πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (8/4).ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, Ιορδάνης Ποταμός (αγιασμός-συμβολικό βάπτισμα).δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΕΜΠΤΗ (9/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό, επίσκεψη στο Ναό της Αναστάσεως Παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας και την Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη. Στη συνέχεια αναχώρηση για ΒΗΘΛΕΕΜ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών και τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Επιστροφή, δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτώριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Θα επισκεφθούμε τον Λόφο Σιών: Υπερώο, τάφος Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία, Ιερατική Σχολή. To απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Eπίσης θα επισκεφθούμε την Παναγία Σαιδανάγια,την Μεγάλη Παναγία και τον Άγιο Εύθύμιο στην παλιά πόλη.δείπνο, διανυκτέρευση. 5 η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ (11/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00 συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα,ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση. 6 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (12/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό. Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Στη συνέχεια ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιος Τάφος, τον Γολγοθάς, την Αποκαθήλωση, σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και τα λοιπά Προσκυνήματα. Στη συνέχεια Θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και Τέμενος του Ομάρ (από έξω). Δείπνο, διαν/ση.

2 7 η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (13/4).ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν και παίρνοντας μαζί μας το Άγιο Φως, αποχαιρετώντας την Αγία Πόλη, πετάμε για Αθήνα με την Aegean A3 929 στις π.μ και στη συνέχεια Aegean Α π.μ για Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 950,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150,00 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό και δείπνο. Μεταφορές και ξεναγήσεις και στον Αγιο Σάββα, και Όρος Θαβώρ με ταξί. Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου. Ταξιδιωτική ασφάλεια, τσάντα καπέλο, ΦΠΑ. Ενημερωτικό φάκελο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία, γεύματα, ποτά, τηλέφωνα και ότι δεν καλύπτει το πρόγραμμα. Φιλοδωρήματα, υποχρεωτικά 5 σύμφωνα με διεθνείς κανονισμούς. ΠΡΟΣΟΧΗ: Oι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης. Δικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειροαποσκευή 8 κιλά το άτομο. Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται-παραδίνονται στις 12:00 μ.μ. Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωμα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράμματος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η τιμή έχει ορισθεί με βάση τις ισχύουσες τιμές 15/12/2014.Πέραν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίμων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδρομείς. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300,00 ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 27 Μαρτίου ΠΛΗΡΩΜΗ και ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ ( εκτός Εθνικής )

3 ΠΑΣΧΑ Μέρες 5-15 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ (5/4) ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στις μ.μ. Ελεγχος διαβατηρίων εισιτηρίων και πτήση με Aegean Airlines A μ.μ για Αθήνα. Στη συνέχεια Πτήση με Aegean A3 928 από Αθήνα στις μ.μ για Τελ Αβίβ. Άφιξη, στάση και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Γεωργίου στη Λήδα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση. 2 η ΜΕΡΑ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ (6/4) ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, Ιορδάνης Ποταμός (αγιασμός-συμβολικό βάπτισμα).δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΡΙΤΗ (7/4) ΙΕΡΙΧΩ: Προσκύνημα στα μοναστήρια: Αγίου Γεωργίου Χοτζεβά, Προφήτη Ελισαίου, Σαραντάριου Όρους, Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη, Πατριαρχικός Αγιασμός στο πραγματικό σημείο βάπτισης του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Όρος των Ελαιών,Ι Μονή Ανάληψης Του Κυρίου, μικρή Γαλιλαία. Ιερές Ακολουθίες Ναού Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (8/4) ΒΗΘΛΕΕΜ: Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΒΗΘΛΕΕΜ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα, επίσκεψη στη Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών και τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Δείπνο, διανυκτέρευση. 5 η ΜΕΡΑ (9/4) Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:Πρωινό, επίσκεψη στο Ναός της Αναστάσεως Παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας και την Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη. Στη συνέχεια ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιος Τάφος, τον Γολγοθάς, την Αποκαθήλωση, σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και τα λοιπά Προσκυνήματα. Στη συνέχεια Θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και Τέμενος του Ομάρ (από έξω). Θα επισκεφθούμε επίσης το Λόφος Σιών: Υπερώο, τάφος Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία. Επίσης θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στα μικρά μοναστήρια στην παλιά πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. 6 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτώριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Χρόνος ελεύθερος.to απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 7 η ΜΕΡΑ.Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ(11/4).ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00 συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα,ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση. 8 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (12/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό.Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή της Σαμάρειας. Επίσκεψη και προσκύνημα. στο ναό της Σαμαρίτειδας Αγίας Φωτεινής, στο πηγάδι του Ιακώβ και τα λείψανα του Αγίου Φιλουμένου. Δείπνο, διανυκτέρυεση. 9 η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (13/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΣΙΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση. Στάση στη νεκρά Θάλασσα, στο Εϊλάτ, διέλευση συνόρων Ισραήλ- Αιγύπτου. Άφιξη στο μοναστήρι παρακολούθηση του Εσπερινού,προσκύνημα, παραλαβή συμβολικό δακτυλίδι. Δείπνο, διανυκτέρευση. [ Τη νύκτα προαιρετική ανάβαση στην Αγία κορυφή]. 10 η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (14/4) ΣΙΝΑ: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας. Πρωινό, ξεκούραση και στις 13:30 αναχώρηση,με στάσεις για καφέ και ξεκούραση στην νεκρά θάλλασα, άφιξη στα Ιεροσόλυμα, δείπνο, διανυκτέρευση. 11 η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (15/4). Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο BEN GURION. Μετά τη διαδικασία ελέγχου διαβατηρίων- εισιτηρίων και παράδοσης αποσκευών, πτήση για Αθήνα Aegean Airlines Α π μ και στη συνέχεια Aegean Α π.μ για Θεσσαλονίκη ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: 1200,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 250,00 ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ : 950,00 ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα Τέλ Αβίβ--Άθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων και συνόρων. Βίζες Ισραήλ. Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό και ένα γεύμα. Η διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Βηθλεέμ και Ιεροσόλυμα και στα δωμάτια στην παλιά πόλη (3-5 άτομα) με κοινόχρηστη τουαλέτα και κουζίνα, χωρίς φαγητό, μόνο το Πασχαλινό γεύμα. Η διήμερη εκδρομή στο Σινά. Εκδρομές-ξεναγήσεις κάθε προγράμματος, με πολυτελή λεωφορεία.έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου. Το ταξί για το όρος Θαβώρ και στον Άγιο Σάββα. Ταξιδιωτική ασφάλεια, Φ.Π.Α. Τσάντα καπέλο, ενημερωτικό φάκελο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Η κρουαζιέρα στην Τιβεριάδα 10. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, ποτά, τηλέφωνα, ταξί, φιλοδωρήματα,υποχρεωτικά 10 ανά προσκυνητή για όλο το προσκύνημα, τα οποία πληρώνονται πριν την αναχώρηση. ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΑΣ

5 ΠΡΟΣΟΧΗ: 0ι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 µήνες από την ηµεροµηνία αναχώρησης. ικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειροαποσκευή 8 κιλά το άτοµο. Τα δωµάτια στα ξενοδοχεία παραλαµβάνονται-παραδίνονται στις 12:00 µ.µ. Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωµα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράµµατος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η τιµή έχει ορισθεί µε βάση τις ισχύουσες τιµές 15/12/2014. Πέραν της ηµεροµηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίµων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδροµείς. ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300 ΜΕΧΡΙ 2 /2/2015 ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 27/3/2015. ΠΛΗΡΩΜΗ και ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 4 ΟΣΕΙΣ ( εκτός Εθνικής )

6 ΠΑΣΧΑ Μέρες 2-16 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ ΠEM(2/4) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις στις μ.μ.ελεγχος διαβατηρίων εισιτηρίων και πτήση με Aegean Airlines A μ.μ για Αθήνα. Στη συνέχεια Πτήση με Aegean A3 928 από Αθήνα στις για Τελ Αβίβ. Άφιξη, στάση και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Γεωργίου στη Λήδα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση. 2 η MEΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (3/4):Πρωινό και εκδρομή στην Ιόππη, προσκύνημα στο ναό των Αρχαγγέλων, στην αρχαία Καισάρεια, στο όμορφο Τελ Αβίβ την πρωτεύουσα του Ισραήλ και στο λιμάνι της Χάιφας. Δείπνο, διανυκτέρευση.. 3 η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΖΑΡΟΥ(4/4) :Πρωινό και μεταφορά στη Βηθανία,λειτουργία στη μονή Μάρθας και Μαρίας. Λιτανεία μέχρι τον τάφο του Λαζάρου. Δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ (5/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό και σήμερα θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Βαϊοφόρου στον ναό της Αναστάσεως και στον Πανάγιο Τάφo. Στη συνέχεια ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιος Τάφος, τον Γολγοθάς, την Αποκαθήλωση, σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και τα λοιπά Προσκυνήματα. Στη συνέχεια Θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και Τέμενος του Ομάρ (από έξω). Δείπνο, διαν/ση. 5 η ΜΕΡΑ.Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ (6/4) ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, Ιορδάνης Ποταμός (αγιασμός-συμβολικό βάπτισμα).δείπνο. Διανυκτέρευση. 6 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΡΙΤΗ (7/4) ΙΕΡΙΧΩ: Προσκύνημα στα μοναστήρια: Αγίου Γεωργίου Χοτζεβά, Προφήτη Ελισαίου, Σαραντάριου Όρους, Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη, Πατριαρχικός Αγιασμός στο πραγματικό σημείο βάπτισης του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Όρος των Ελαιών,Ι Μονή Ανάληψης Του Κυρίου, μικρή Γαλιλαία. Ιερές Ακολουθίες Ναού Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση. 7 η ΜΕΡΑ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (8/4) ΒΗΘΛΕΕΜ: Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για Βηθλεέμ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα, επίσκεψη στη Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών και τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Δείπνο, διανυκτέρευση. 8 η ΜΕΡΑ (9/4) Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό, επίσκεψη στο Ναός της Αναστάσεως Παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας και την Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη.

7 Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Λόφος Σιών: Υπερώο, τάφος Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία. Επίσης θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στα μικρά μοναστήρια στην παλιά πόλη. Στή μεγάλη Παναγία στην Παναγία Σαιδανάγια, Αγιο Ευθύμιο κλπ. Δείπνο, διανυκτέρευση. 9 η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτώριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Χρόνος ελεύθερος.to απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση. 10 η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ (11/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00 συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα,ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση. 11 η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (12/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:Πρωινό.Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή της Σαμάρειας. Επίσκεψη και προσκύνημα. στο ναό της Σαμαρίτειδας Αγίας Φωτεινής, στο πηγάδι του Ιακώβ και τα λείψανα του Αγίου Φιλουμένου. Δείπνο, διανυκτέρυεση. 12 η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (13/4).ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΣΙΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση. Στάση στη νεκρά Θάλασσα, στο Εϊλάτ, διέλευση συνόρων Ισραήλ- Αιγύπτου. Άφιξη στο μοναστήρι παρακολούθηση του Εσπερινού,προσκύνημα, παραλαβή συμβολικό δακτυλίδι. Δείπνο, διανυκτέρευση. [ Τη νύκτα προαιρετική ανάβαση στην Αγία κορυφή]. 13 η ΜΕΡΑ.ΤΡΙΤΗ (14/4).ΣΙΝΑ: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας. Πρωινό, ξεκούραση και στις 13:30 αναχώρηση,με στάσεις για καφέ και ξεκούραση στην νεκρά θάλλασα, άφιξη στα Ιεροσόλυμα, δείπνο, διανυκτέρευση. 14 η ΜΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ (15/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:Πρωινό και οι προσκυνητές ολόκληρη την ημέρα ελεύθεροι στην παλιά πόλη.προετοιμασία για την επιστροφή. Δείπνο, διανυκτέρευση. 15 η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (16/4). Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο BEN GURION. Μετά τη διαδικασία ελέγχου διαβατηρίων- εισιτηρίων και παράδοσης αποσκευών, πτήση για Αθήνα Aegean Airlines Α π μ και στη συνέχεια Aegean Α π.μ για Θεσσαλονίκη. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:1350,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:380,00 ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ 1000,00 ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα Τέλ Αβίβ--Άθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων και συνόρων. Βίζες Ισραήλ. Η διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Βηθλεέμ και στα Ιεροσόλυμα με πρωινό και δείπνο. Η διαμονή στα δωμάτια στην παλιά πόλη (3-6 άτομα), με κοινόχρηστη τουαλέτα και κουζίνα, χωρίς φαγητό μόνο το Πασχαλινό γεύμα. Η διήμερη εκδρομή στο Σινά. Εκδρομές-ξεναγήσεις κάθε προγράμματος, με πολυτελή λεωφορεία. Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου. Το ταξί για το όρος Θαβώρ και στον Άγιο Σάββα. Ταξιδιωτική ασφάλεια, Φ.Π.Α. Τσάντα καπέλο, ενημερωτικό φάκελο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

8 Η κρουαζιέρα στην Τιβεριάδα 15. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, ποτά, τηλέφωνα, ταξί, φιλοδωρήματα (υποχρεωτικά 15 ) το άτομο για όλο το προσκύνημα, τα οποία πληρώνονται πριν την αναχώρηση. ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: 0ι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης. Δικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειραποσκευή 8 κιλά το άτομο. Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται-παραδίνονται στις 12:00 μ.μ. Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωμα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράμματος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η τιμή έχει ορισθεί με βάση τις ισχύουσες τιμές 15/12/2014. Πέραν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίμων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδρομείς. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 300 ΜΕΧΡΙ 2/2/2015 ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 27 Μαρτίου.

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1η ΜΕΡΑ.M.ΤΕΤΑΡΤΗ (16/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 µ.µ στο αεροδρόµιο Μακεδονία. Πτήση µε Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 µ.µ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θρησκευτικών Μορφωτικών & Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ» Ασκληπιού 60 Α & Σεργίου Πατριάρχου 8 114 71 Αθήνα Τηλ. 2103622017, 2103645305 Fax. 210 3630865 www.onisimos.gr + Ιδρυτής: Στυλιανός Μπουρμπαχάκης Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Ηµέρα 1 η (25/05): Η περιπέτειά σας στη γη των Φαραώ αρχίζει όταν συναντάτε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας στο αεροδρόµιο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να περάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη

Τα προσκυνήματα του Κάτσιη Τα προσκυνήματα του Κάτσιη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 1 Επτάνησα Ήπειρος Θεσσαλία 10 ΜΕΡΕΣ / 9 ΒΡΑ ΙΑ 23 /7, 13/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ Α3 903 10.50 12.30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ A3 920 11.20 13.15 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΥΞ ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ και.κάτι ακόµα Άµστερνταµ Χάγη Ρότερνταµ Βρυξέλλες Μπρίζ Λουξεµβούργο

ΛΟΥΞ ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ και.κάτι ακόµα Άµστερνταµ Χάγη Ρότερνταµ Βρυξέλλες Μπρίζ Λουξεµβούργο ΛΟΥΞ ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ και.κάτι ακόµα Άµστερνταµ Χάγη Ρότερνταµ Βρυξέλλες Μπρίζ Λουξεµβούργο 4-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 6 ΝΥΚΤΕΣ / 7 ΜΕΡΕΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ! 1 η µέρα 4/11/14: Χανιά Βρυξέλλες Αναχώρηση από το αεροδρόµιο

Διαβάστε περισσότερα

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Ageri Hotel sup. www.ageri.gr Oceanis Hotel sup. Βρίσκεται στη Χώρα της Τήνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC/ μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινές Εκδρομές 2013

Πασχαλινές Εκδρομές 2013 Πασχαλινές Εκδρομές 2013 TO VRAKAS TRAVEL ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Εκδρομές Εξωτερικού Αεροπορικώς ΑΓΙΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΑΘΗΝΑ 5 Μέρες

ΠΑΣΧΑ στην ΑΘΗΝΑ 5 Μέρες ΠΑΣΧΑ στην ΑΘΗΝΑ ALASSIA 3* 369 425 350 279 ARETHUSA 3* 399 455 380 279 TITANIA 4* 415 525 395 289 ASTOR 4* 429 520 400 305 MELIA 4* 429 535 400 249 ATHENS CYPRIA 3* 435 535 420 249 ELECTRA 4* 515 690

Διαβάστε περισσότερα

13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 5 µέρες / 4 νύκτες

13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 5 µέρες / 4 νύκτες ΣΜΥΡΝΗ-ΠΡΟΥΣΣΑ-ΑΙΒΑΛΙ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΛΕ- ΤΡΟΙΑ- ΕΦΕΣΣΟΣ ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΡΟΥΣΑ - ΚΩΣ/ΠΟΛΗ 13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 5 µέρες / 4 νύκτες 1 Η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ ΤΡΟΙΑ ΑΙΒΑΛΙ (350

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. 11-26/06/2014 ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ΜΠΕΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΝΑΤΑΛ ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. 11-26/06/2014 ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ΜΠΕΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΝΑΤΑΛ ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. 11-26/06/2014 ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ΜΠΕΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΝΑΤΑΛ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΟΣΕΙΣ ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 11/06 /14: ΑΘΗΝΑ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και τελική άφιξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ OLYMPIC AIR

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ OLYMPIC AIR ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ Ημέρες Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία 2κλινο Επιβάρυνση 1κλινου Παιδί 2-11 Φόροι 4 5 *Κάθε Πέμπτη από 20/1/2011 *Κάθε Πέμπτη από 20/1/2011 Holiday Inn Regent s Park 4* 515

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΧΑ 2015

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΧΑ 2015 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 32504015, Fax: 210 3237703 email: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

35, Voulis street, 10557, Athens Greece. Τ. +30 210 32 32 888, Fax. +30 210 33 111 91 E-mail info@iqholidays.gr www.iqholidays.gr

35, Voulis street, 10557, Athens Greece. Τ. +30 210 32 32 888, Fax. +30 210 33 111 91 E-mail info@iqholidays.gr www.iqholidays.gr 1 η Ημέρα : Ελλάδα Λονδίνο ( ξενάγηση και επίσκεψη Βρετανικού μουσείου ) - Προαιρετικός Νυχτερινός Γύρος Πόλης Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Άφιξη στο Λονδίνο

Διαβάστε περισσότερα

Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ

Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ 4 ΗΜΕΡΕΣ 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (630 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 05.00 αναχώρηση. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ Καταθέτουμε την πείρα και τις γνώσεις µας στην διάθεσή σας για όλους τους προορισμούς. Εξασφαλίσαµε για εσάς την καλύτερη σχέση τιµής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ... ALKYON HOTEL Βραχάτι AMALIA NAUPLIA HOTEL Ναύπλιο AKS PORTO HELI Πόρτο Χέλι... COSTA NAVARINO Mεσσηνία AKS HINITSA BAY Πόρτο Χέλι... FILOXENIA Καλαμάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο) TOURIST GUIDES OF CRETE ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6061 01849 01 Ανδρεαδάκη, 13-15 Ηράκλειο Κρήτη Τ.Κ. 71201 e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com web site: www.travelcrete.gr Tel: +30 2810 342222 Fax: +30 2810 342212

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ 5 Ηµέρες Αναχ: 02/05/13

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ 5 Ηµέρες Αναχ: 02/05/13 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ 1η: Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικού Αεροπορικώς...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2η: Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικού Οδικώς... 12. ΕΝΟΤΗΤΑ 3η: Κρουαζιέρες Εσωτερικού - Εξωτερικού...24

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από κάθε ενημέρωση θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με υγεία και χαρά.

Πριν από κάθε ενημέρωση θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με υγεία και χαρά. Αγαπητοί Φίλοι, Πριν από κάθε ενημέρωση θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με υγεία και χαρά. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα: Τα Γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο Ρ Ο Ι Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Διαβάστε προσεκτικά τους κατωτέρω αναφερόμενους Γενικούς Όρους Συμμετοχής στα οργανωμένα ταξίδια του γραφείου μας, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ οιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1

programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1 programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 1 programma isap ekdromes 2012 :Layout 1 12/12/11 8:58 AM Page 2 Xρόνια Πολλά 28 Iανουαρίου Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του Σωματείου στο Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους,

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Δεκεμβρίου 2014

Εκδρομές Δεκεμβρίου 2014 Εκδρομές Δεκεμβρίου 2014 ΤΕΤΑΡΤΗ 03/12/2014 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΧΑΣΙΑ Αναχώρηση μόνο από Αθήνα ΣΑΒΒΑΤΟ 06/12/2014 ΧΑΛΚΙΔΑ - ΣΤΕΝΗ - ΔΙΡΦΥ 8 Αναχώρηση νωρίς το

Διαβάστε περισσότερα

ανοιξιάτικες αποδράσεις

ανοιξιάτικες αποδράσεις ανοιξιάτικες αποδράσεις η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ινδία με Βαρανάσι Νεπάλ 16 ημέρες / 14 νύχτες 1690

Ινδία με Βαρανάσι Νεπάλ 16 ημέρες / 14 νύχτες 1690 Ινδία με Βαρανάσι Νεπάλ 16 ημέρες / 14 νύχτες 1690 ΗΜΕΡΑ 1η - 2η : ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΧΙ ΤΖΑΙΠΟΥΡ Αναχώρηση από την Ελλάδα και πτήση για Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Δελχί τα ξημερώματα την επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπαί Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος 6 Ιουνίου

Ντουμπαί Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος 6 Ιουνίου Ντουμπαί Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος 6 Ιουνίου Ξενοδοχεία Ντουμπάι Classic 6 ημέρες Nτουμπάι Αμπου Ντάμπι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση Ντουμπάι με ελληνόφωνο ξεναγό και γεύμα στο boutique hotel

Διαβάστε περισσότερα

Αµοργός (Αγίου Πνεύµατος) 5 ΗΜΕΡΕΣ

Αµοργός (Αγίου Πνεύµατος) 5 ΗΜΕΡΕΣ www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 Αµοργός

Διαβάστε περισσότερα