Leontos Sofou 8, Thessaloniki Tel , , Fax: MH.T.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Leontos Sofou 8, 54625 Thessaloniki Tel. 2310545994,2310546937, Fax: 2310546937 www.meltravel.gr E-mail: meltravel@meltravel.gr MH.T."

Transcript

1 Leontos Sofou 8, Thessaloniki Tel , , Fax: MH.T.E E

2 Ειδικές τιμές για παρέες 8 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα δύο, τα κάτασπρα σπίτια με τις κεραμοσκεπές, η Σκιάθος, ήταν από τους πρώτους παραδείσους που ανακαλύφθηκαν. Σήμερα είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, διατηρεί όμως αναλλοίωτη την παραδοσιακή του γοητεία. Η Σκιάθος του Α.Παπαδιαμάντη, της Παναγιάς και του Κάστρου, με τα εμπορικά μαγαζιά, τα πολυτελή εστιατόρια, τα beach bars, τα club, τα καφέ, τα γραφικά ταβερνάκια και την έντονη νυχτερινή ζωή εγγυάται αξέχαστες διακοπές στους επισκέπτες της. Λαλάρια Αγ. Ελένη Μπανάνα Κουκουναριές Μεγάλη άμμος Καναπίτσα Σκιάθος Φημισμένες παραλίες του νησιού είναι: οι Κουκουναριές, η Μπανάνα, ο Βρωμόλιμνος, το Μανδράκι, η Μεγάλη Άμμος, της Τσανεριάς, Καναπίτσα, Άγκιστρος, Αγία Ελένη. Την 1η ημέρα συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και με συνοδό του γραφείου αναχώρηση για το λιμάνι του Βόλου. Άφιξη και με την καθοδήγηση του συνοδού παίρνουμε το πλοίο για τη Σκιάθο. Άφιξη στο κοσμοπολίτικο νησί. Τις ημέρες παραμονής σας στο νησί σας προτείνουμε : Στη χώρα της Σκιάθου επισκεφθείτε το ενετικό φρούριο Μπούρτζι (1207) το οποίο καταστράφηκε από τον ενετό ναύαρχο Μοροζίνη (1660) και σήμερα στεγάζεται εκεί το πολιτιστικό κέντρο. Το σπίτι μουσείο του Αλ. Παπαδιαμάντη. Στη βόρεια πλευρά του νησιού επισκεφθείτε (με καραβάκι) τη μεσαιωνική πόλη με το Κάστρο (14ος αιώνας), όπου σώζεται και η αξιόλογη εκκλησία του Χριστού (17ος αιώνας) για την οποία μιλάει ο Αλ. Παπαδιαμάντης. Την μονή της Παναγίας Βαγγελίστρας (Αγαλιανός) και την μονή Παναγίας Κουνίστρας. Περιπλανηθείτε στους δρόμους που γυρίστηκε η ταινία Mama Mia Διασκεδάστε στα περίφημα καφέ με τις «μαξιλάρες», στα μπαράκια, στα beach bars και τα clubs του νησιού. Την τελευταία ημέρα επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι του Βόλου. Εκεί μας περιμένει το λεωφορείο με τον συνοδό για να επιστρέψουμε στην πόλη μας. Μεταφορά με λεωφορείο προς/από το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου Ακτοπλοικά εισιτήρια με επιστροφή Διαμονή σύμφωνα με την επιλογή σας Διατροφή σύμφωνα με την επιλογή σας Ταξιδιωτική ασφάλιση Έχετε επίσης δυνατότητα ενοικίασης αυτοκίνητου, ATV (γουρούνα) ή μοτοσυκλέτας. Για την ενοικίαση είναι απαραίτητη η κατοχή πιστωτικής κάρτας και η συμπλήρωση του 21ου έτους ηλικίας.

3 Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και fast food στη Σκιάθο, όπου μπορείτε να γευτείτε από γαλλική κουζίνα μέχρι παραδοσιακά ελληνικά φαγητά. Το νησί δεν είναι γνωστό για κάποια σπεσιαλιτέ, αλλά μπορείτε να βρείτε σκοπελίτικη τυρόπιτα. Υπάρχουν ορισμένα τοπικά γλυκά που μπορείτε να αγοράσετε στο λιμάνι. Η νυχτερινή ζωή της Χώρας είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όλα τα νυχτερινά μαγαζιά club είναι μαζεμένa σε ένα σημείο, στο τέλος του νέου λιμανιού προς το αεροδρόμιο. Υπάρχουν μπαράκια παντού, αλλά ο πιο πολυσύχναστος δρόμος είναι η οδός Πολυτεχνείου, ή οδός των μπαρ. Oι Κουκουναριές, επίσης, έχουν αρκετά μπαράκια. Σίγουρα αξίζει να απολαύσετε το ποτό σας στις φημισμένες < μαξιλάρες >. Party θα βρείτε κάθε απόγευμα στην παραλία Μπανάνα και το βράδυ σας προτείνουμε το φημισμένο Pure Club στη χώρα της Σκιάθου. Τα περισσότερα καταστήματα βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο της πόλης, την οδό Παπαδιαμάντη. Εκεί, θα βρείτε ρούχα, αναμνηστικά, κοσμήματα, δερμάτινα ζώνες κ.λπ. Αν θέλετε να πάρετε κάτι πολύ τοπικό, θα πρέπει να μεταβείτε στο μοναστήρι Ευαγγελίστρια και να αγοράσετε κάποια από τα κρασιά που φτιάχνουν οι μοναχοί. Υπάρχει μια πολύ καλή γραμμή λεωφορείων που πάει σε πολλά μέρη του νησιού. Οι στάσεις των λεωφορείων είναι αριθμημένες, οπότε είναι πολύ εύκολο να ξέρετε πού να κατεβείτε. Το νούμερο 1 να είναι για την πόλη και το τελευταίο νούμερο για την παραλία Κουκουναριές. Υπάρχει επίσης ένα μικρό λεωφορείο που πάει προς και από το Μοναστήρι Ευαγγελίστρια. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε αυτοκίνητο, μηχανάκια ή ποδήλατο. Υπάρχουν ταξί στο νησί, αλλά όχι τόσα πολλά σε σχέση με τον κόσμο που υπάρχει το καλοκαίρι.

4 Ξενοδοχεία / Studio στη Σκιάθο Βρίσκεται στην πασίγνωστη παραλία Κουκουναριές, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού μέσα σε μια πυκνόφυτη περιοχή. Διαθέτει πλήρως οργανωμένη παραλία, πισίνα, εστιατόριο, bar & snack bar, γήπεδα, mini market, παιδική χαρά και κέντρο θαλάσσιων σπορ. Τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό τηλεόραση, μουσική, τηλέφωνο, μπαλκόνι, σεσουάρ, Wi Fi και mini bar. CARAVOS HOTEL 3* Βρίσκεται στην περιοχή των Κουκουναριών, στη Νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, πολύ κοντά στην πανέμορφη παραλία των Κουκουναριών. Διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και πισίνα. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, κουζίνα, ψυγείο και στεγνωτήρια μαλλιών, μπαλκόνι ή βεράντα. Προσφέρεται με διατροφή. STELLINA HOTEL Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην άκρη της πόλης της Σκιάθου, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του νησιού. Διαθέτει 70 δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, εξωτερική πισίνα, Spa Center με χαμάμ, σάουνα και μπανιέρα τζακούζι. Κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο. MARLTON HOTEL 2* Βρίσκεται στην καρδιά της χώρας της Σκιάθου στην κεντρική οδό Παπαδιαμάντη, μόλις 300 μ. από το λιμάνι. Διαθέτει δωμάτια με κλιματισμό, μπαλκόνι, τηλεόραση, ψυγείο και δωρεάν WiFi. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο χώρο γύρω από την εξωτερική πισίνα. Όλη την ημέρα το σνακ μπαρ προσφέρει ελαφρά γεύματα και ποτά. AUSTRALIA Βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά του νησιού, δίπλα από το μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, από τα εστιατόρια και μπαρ, αλλά και 10λεπτά με τα πόδια από την κοντινότερη παραλία, της Μεγάλης Άμμου. Τα κλιματιζόμενα δωμάτιά του διαθέτουν μπαλκόνι, τηλεόραση και ψυγείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους. LENA S HOUSE Βρίσκονται σ ένα όμορφο περιβάλλον, στην καρδιά του νησιού, πολύ κοντά στο μουσείο του Παπαδιαμάντη και στα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Τα δωμάτιά του διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Το φιλικό περιβάλλον και η καθαριότητα θα σας εντυπωσιάσει. Δυνατότητα διαμονής και στο SPITAKI (είναι της ίδιας αλυσίδας & βρίσκεται στην ίδια περιοχή) για οικογένειες ή παρέες 46 ατόμων (διώροφο με 2 μπάνια).

5 SOFIA S HOUSE Βρίσκονται στην καρδιά του νησιού, μόλις 150μ. από το λιμάνι και πολύ κοντά με τα πόδια σε εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτιά του διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Απέχει μόλις 1χλμ. από την αμμώδη παραλία της Μεγάλης Άμμου και 3χλμ. περίπου από την παραλία Αχλαδιές. CHRISSA STUDIOS Τα στούντιο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Σκιάθου, λίγα μόλις μέτρα από το λιμάνι της πόλης. Διαθέτουν ψυγείο, κλιματιστικό, τηλεόραση και βεράντα με θέα στην πόλη και τα γραφικά σοκάκια της Σκιάθου. DINA S ROOMS Τα στούντιο βρίσκονται λίγα μέτρα από το λιμάνι της Σκιάθου. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με ψυγείο, τηλεόραση, air condition και ευρύχωρα μπάνιαwc. Aπέχει μόλις λίγα μέτρα με τα πόδια από τα μπαράκια, τις ταβέρνες της χώρας. TOMATO HOTEL Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 40 μέτρων από τη διάσημη παραλία Μεγάλη Άμμος, ενώ η πόλη στης Σκιάθου απέχει μόλις 1 χλμ (υπάρχει στάση λεοφωρείου μπροστά στο ξενοδοχείο). Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι με θέα θάλασσα, ψυγείο, mini bar και δωρεάν WiFi. MARIA CHRISTINA STUDIOS Τα στούντιο Maria Christina βρίσκονται μόλις 200 μέτρα απο το κέντρο της Σκιάθου με τα πόδια. Τα studio διαθέτουν ρυθμιζόμενο κλιματισμό, τηλεόραση, μικρό ψυγείο και μπαλκόνι. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν WiFi. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Σκιάθου, 100μ. μακριά από την οδό Παπαδιαμάντη και σε απόσταση 450μ. από το λιμάνι. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, τραπεζαρία και ψυγείο. Σε ορισμένους τύπους καταλυμάτων υπάρχει καθιστικό. Τα δωμάτια βρίσκονται στη χώρα και αποτελούν μια οικονομική λύση για να γνωρίσετε το όμορφο νησί. Διαθέτουν ψυγείο, κλιματισμό και τηλεόραση. ZORBA FAMILY HOUSE Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα στην καταπράσινη περιοχή της Αγίας Παρασκευής με πανέμορφη θέα στην θάλασσα. Διαθέτει πισίνα για ενήλικες και παιδιά, pool bar, κήπο, bar και δωρεάν WiFi. Τα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτιά διαθέτουν: κουζίνα, ψυγείο, δωρεάν WiFi, τηλεόραση, κλιματισμό, φωτισμό led, μπάνιο, χρηματοκιβώτιο και άνετα επιπλωμένα μπαλκόνια με θέα την θάλασσα.

6 4ΗΜΕΡΕΣ Ξενοδοχεία Περιοχή Διατροφή δίκλινο (ac,tv,ψυγείο) SOFIA S HOUSE / CHRISA STUDIOS Ειδικές τιμές για παρέες από 8 άτομα ΑΠΟ 1/7 ΕΩΣ ΚΑΙ 19/7 & ΑΠΟ 23/8 ΕΩΣ ΚΑΙ 6/9 KAΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ τρίκλινο ΑΠΟ 22/7 ΕΩΣ ΚΑΙ 20/8 KAΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ δίκλινο τρίκλινο Xώρα Xώρα DINA S STUDIOS Xώρα MARIA CHRISTINA STUDIOS / Xώρα LENA S HOUSE Xώρα SPITAKI ΑPARTMENT Xώρα Τιμή για 4άτομα 149, Τιμή για 5άτομα 135 Τιμή για 4άτομα 165, Τιμή για 5άτομα 149 ZORBAS FAMILY Αγ. Παρασκευή AUSTRALIA 2* Xώρα STELLINA 2* 500μ από Χώρα MARLTON 2* Xώρα Πρωινό KORALI 2* plus Παραλία Τρούλος Πρωινό CARAVOS 3* Ισόγειο δωμάτιο Πλήρης 169 1o 2o 185 1o Koυκουναριές CARAVOS 3* Δωμάτιο σε όροφο διατροφή ετών 75 11ετών ετών 75 VIGLES HOTEL Θέα θάλασσα 1500μ από Χώρα Πρωινό LA PISCHINE 4* Xώρα Πρωινό Modern room 315 Koυκουναριές Πρωινό deluxe deluxe Ενοικίαση για όλες τις ημέρες με απεριόριστα χλμ : ΙΧ 1000cc 135 ε, Μοτοσυκλέτας 100cc 75 ε, ATV (γουρούνας) 120 ε 2o 11ετών 90 5ΗΜΕΡΕΣ Ξενοδοχεία Περιοχή Διατροφή δίκλινο (ac,tv,ψυγείο) SOFIA S HOUSE / CHRISA STUDIOS ΑΠΟ 1/7 ΕΩΣ ΚΑΙ 19/7 & ΑΠΟ 22/8 ΕΩΣ ΚΑΙ 5/9 KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ τρίκλινο ΑΠΟ 22/7 ΕΩΣ ΚΑΙ 19/8 KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ δίκλινο τρίκλινο Xώρα Xώρα DINA S STUDIOS Xώρα MARIA CHRISTINA STUDIOS / Xώρα LENA S HOUSE Xώρα SPITAKI ΑPARTMENT Xώρα Τιμή για 4άτομα 175, Τιμή για 5άτομα 155 Τιμή για 4άτομα 185, Τιμή για 5άτομα 165 ZORBAS FAMILY Αγ. Παρασκευή AUSTRALIA 2* Xώρα STELLINA 2* 500μ από Χώρα MARLTON 2* Xώρα Πρωινό KORALI 2* plus Παραλία Τρούλος Πρωινό CARAVOS 3* Ισόγειο δωμάτιο Πλήρης 215 1o 2o 229 1o Koυκουναριές CARAVOS 3* Δωμάτιο σε όροφο διατροφή ετών 75 11ετών ετών 75 TOMATO BEACH HTL Μεγάλη Άμμος Πρωινό σοφίτα sea view σοφίτα sea view VIGLES HOTEL Θέα θάλασσα 1500μ από Χώρα Πρωινό LA PISCHINE 4* Xώρα Πρωινό Modern room Ειδικές τιμές για παρέες από 8 άτομα 475 Koυκουναριές Πρωινό deluxe deluxe Ενοικίαση για όλες τις ημέρες με απεριόριστα χλμ : ΙΧ 1000cc 175 ε, Μοτοσυκλέτας 100cc 85 ε, ATV (γουρούνας) 145 ε 2o 11ετών

7 6ΗΜΕΡΕΣ Ειδικές τιμές για παρέες από 8 άτομα 4, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 22, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 1,8,15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ξενοδοχεία Περιοχή Διατροφή δίκλινο (ac,tv,ψυγείο) SOFIA S HOUSE / CHRISA STUDIOS τρίκλινο δίκλινο τρίκλινο Xώρα Xώρα DINA S STUDIOS Xώρα MARIA CHRISTINA STUDIOS / Xώρα LENA S HOUSE Xώρα SPITAKI ΑPARTMENT Xώρα Τιμή για 4άτομα 195, Τιμή για 5άτομα 175 Τιμή για 4άτομα 210, Τιμή για 5άτομα 189 ZORBAS FAMILY Αγ. Παρασκευή AUSTRALIA 2* Xώρα STELLINA 2* 500μ από Χώρα MARLTON 2* Xώρα Πρωινό KORALI 2* plus Παραλία Τρούλος Πρωινό CARAVOS 3* Ισόγειο δωμάτιο Πλήρης 249 1o 2o 260 1o Koυκουναριές CARAVOS 3* Δωμάτιο σε όροφο διατροφή ετών 75 11ετών ετών 75 TOMATO BEACH HTL Μεγάλη Άμμος Πρωινό σοφίτα sea view VIGLES HOTEL Θέα θάλασσα 1500μ από Χώρα Πρωινό Modern room Koυκουναριές Πρωινό σοφίτα sea view o 11ετών Ενοικίαση για όλες τις ημέρες με απεριόριστα χλμ : ΙΧ 1000cc 210 ε, Μοτοσυκλέτας 100cc 98 ε, ATV (γουρούνας) 165 ε 975 8ΗΜΕΡΕΣ Ειδικές τιμές για παρέες από 8 άτομα 4, 5, 11, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 22, 23, 29, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18, 19, 25, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 1, 2, 8, 9, 15, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ξενοδοχεία Περιοχή Διατροφή δίκλινο (ac,tv,ψυγείο) SOFIA S HOUSE / CHRISA STUDIOS τρίκλινο δίκλινο τρίκλινο Δρομολόγια πλοίων Αναχωρήσεις (Βόλος Σκιάθος): Κάθε Τετάρτη Κάθε Πέμπτη Κάθε Σάββατο Κάθε Κυριακή Επιστροφές (Σκιάθος Βόλος): Κάθε Τετάρτη Κάθε Πέμπτη Κάθε Σάββατο Κάθε Κυριακή Επιβάρυνση μονοκλίνου 35%. Για τυχόν διαφοροποιήσεις / ακυρώσεις στα δρομολόγια των πλοίων το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη. Παρακαλούμε ζητήστε μας τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής. Xώρα Xώρα DINA S STUDIOS Xώρα MARIA CHRISTINA STUDIOS / Xώρα LENA S HOUSE Xώρα SPITAKI ΑPARTMENT Xώρα Τιμή για 4άτομα 229, Τιμή για 5άτομα 210 Τιμή για 4άτομα 245, Τιμή για 5άτομα 225 ZORBAS FAMILY Αγ. Παρασκευή AUSTRALIA 2* Xώρα STELLINA 2* 500μ από Χώρα MARLTON 2* Xώρα Πρωινό KORALI 2* plus Παραλία Τρούλος Πρωινό CARAVOS 3* Ισόγειο δωμάτιο Πλήρης 289 1o 2o 345 1o Koυκουναριές CARAVOS 3* Δωμάτιο σε όροφο διατροφή ετών 75 11ετών ετών 75 VIGLES HOTEL Θέα θάλασσα 1500μ από Χώρα Πρωινό Modern room Koυκουναριές Πρωινό Ενοικίαση για όλες τις ημέρες με απεριόριστα χλμ : ΙΧ 1000cc 255 ε, Μοτοσυκλέτας 100cc 130 ε, ATV (γουρούνας) 195 ε 2o 11ετών 125

8 Leontos Sofou 8, Thessaloniki Tel , , Fax: MH.T.E E

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Λαλάρια Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο από την πόλη μας για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή. Ακτοπλοϊκά

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα δύο, τα κάτασπρα σπίτια με τις κεραμοσκεπές,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Λαλάρια Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Αγ. Ελένη Μπανάνα Κουκουναριές Μεγάλη άμμος Καναπίτσα Σκιάθος Φημισμένες παραλίες του νησιού είναι: οι Κουκουναριές, η Μπανάνα, ο Βρωμόλιμνος, το Μανδράκι,

Διαβάστε περισσότερα

Δώρο σε όλους τους εκδρομείς μας!!! MAMA MIA!!! GELATERIA-PATISSERIE-BAKERY-COFFEE Τηλ Λιμάνι. Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Δώρο σε όλους τους εκδρομείς μας!!! MAMA MIA!!! GELATERIA-PATISSERIE-BAKERY-COFFEE Τηλ Λιμάνι. Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα

Διαβάστε περισσότερα

Δώρο σε όλους τους εκδρομείς μας!!! MAMA MIA!!! GELATERIA-PATISSERIE-BAKERY-COFFEE Τηλ Λιμάνι. Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω

Δώρο σε όλους τους εκδρομείς μας!!! MAMA MIA!!! GELATERIA-PATISSERIE-BAKERY-COFFEE Τηλ Λιμάνι. Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Ειδικές τιμές για παρέες 6 ατόμων & πάνω Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις από το λιμάνι του Βόλου & της Θεσσαλονίκης

Αναχωρήσεις από το λιμάνι του Βόλου & της Θεσσαλονίκης Αναχωρήσεις από το λιμάνι του Βόλου & της Θεσσαλονίκης Ήταν πάντα ένα όμορφο νησί, με υπέροχες παραλίες, όμορφα τοπία, αξιοθέατα, καλό φαγητό, νυχτερινή ζωή και καλή τουριστική υποδομή. Τα τελευταία χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. summer. paradise. ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ. Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ. Κρυστάλλινα νερά. Εκεί που θα χαλαρώσεις...

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. summer. paradise. ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ. Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ. Κρυστάλλινα νερά. Εκεί που θα χαλαρώσεις... ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια Ένας επίγειος ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ summer paradise Εκεί που θα χαλαρώσεις... Κρυστάλλινα νερά Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ Το Skiathos Club βρίσκεται σε απόσταση 800µ. από την

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. summer. paradise. ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ. Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ. Κρυστάλλινα νερά. Εκεί που θα χαλαρώσεις...

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. summer. paradise. ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ. Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ. Κρυστάλλινα νερά. Εκεί που θα χαλαρώσεις... ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια Ένας επίγειος ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ summer paradise Εκεί που θα χαλαρώσεις... Κρυστάλλινα νερά Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ Το Skiathos Club βρίσκεται σε απόσταση 800µ. από την

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς επισκέπτες πως

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο Χανιά 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο 01/08 6 ημέρες με απευθείας πτήις Aegean/Ellinair για Χανιά 7 ημέρες κάθε Δευτέρα από

Διαβάστε περισσότερα

Ρόδος. το νησί των Ιπποτών. 5,6 & 8 ημέρες. Συνοπτικό πρόγραμμα εκδρομών: Ξενοδοχεία. Εκδρομές - Διακοπές - Fly & Drive

Ρόδος. το νησί των Ιπποτών. 5,6 & 8 ημέρες. Συνοπτικό πρόγραμμα εκδρομών: Ξενοδοχεία. Εκδρομές - Διακοπές - Fly & Drive Εκδρομές - Διακοπές - Fly & Drive 3 Η Ρόδος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας. Πατρίδα ενός από τα εφτά θαύματα του κόσμου και ένα από τα αστέρια του Ελληνικού τουρισμού γενικά, έχει μαγευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Πάρος Το διαμάντι των Κυκλάδων

Πάρος Το διαμάντι των Κυκλάδων Πάρος Το διαμάντι των Κυκλάδων Τώρα πιο κοντά σας με τις απευθείας πτήις Διακοπές - Fly & Drive 4 έως 8 ημέρες Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται 350μ. από την περίφημη παραλία Κολυμπήθρες, μια όμορφη πλαγιά,

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - 8 Μέρες Η Κέρκυρα, το βορειότερο νησί των Επτανήσων, είναι σήµερα διεθνές τουριστικό κέντρο µε άριστη τουριστική υποδοµή που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Η καταπράσινη

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΘΟΣ MAMA MIA! ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ.

ΣΚΙΑΘΟΣ MAMA MIA! ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ. MAMA MIA! ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2 0 1 www.dieseltravel.gr Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2, Τηλ.: 2310 2 & 2310 2 20 Fax: 2310 2 207, email: info@dieseltravel.gr Γενικές πληροφορίες ΣΠΟΡΑΔΕΣ Οι τιμές περιλαμβάνουν:

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σκιάθο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σκιάθο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ (ΚΥΡΙΑΚΗ) - 8 Μέρες Η Σκιάθος συνδυάζει την κοσµοπολίτικη ατµόσφαιρα µε την απαράµιλλη φυσική οµορφιά και τη νησιώτικη γαλήνη. Η πόλη της Σκιάθου είναι ένας γραφικός οικισµός που τον

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σκιάθο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σκιάθο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ) - 8 Μέρες Η Σκιάθος συνδυάζει την κοσµοπολίτικη ατµόσφαιρα µε την απαράµιλλη φυσική οµορφιά και τη νησιώτικη γαλήνη. Η πόλη της Σκιάθου είναι ένας γραφικός οικισµός που τον

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 29 Ιουνίου - 16 Ιουλίου & 21 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου

A' περίοδος - Low Season 29 Ιουνίου - 16 Ιουλίου & 21 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου ΣΚΙΑΘΟΣ 2019 A' περίοδος - Low Season 29 Ιουνίου - 16 Ιουλίου & 21 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου Διανυκτερεύσεις: 2 3 4 5 6 7 8 Αναχωρήσεις Aπό Θεσσαλονίκη - Κατερίνη Πέμ.-Σάβ. Τετ.-Σάβ. Πέμ.-Κυρ. Κυρ.-Τετ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Με ΑΝΕΚ/SUPERFAST Πλοίο: Olympic Champion 13/09 Πειραιάς Ηράκλειο 21.30 06.00 16/09 Ηράκλειο Πειραιάς 21.30

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο ( ΕΥΤΕΡΑ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔΕΣ2018 ΕΓΓΥΗΜΈΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΑΠΌ ΒΌΛΟ

ΣΠΟΡΑΔΕΣ2018 ΕΓΓΥΗΜΈΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΑΠΌ ΒΌΛΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ2018 ΕΓΓΥΗΜΈΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΑΠΌ ΒΌΛΟ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΙΟΥΝΊΟΥ ΣΚΙΑΘΟΣ (από Βόλο) Διάρκεια Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο-Τοποθεσία Τιμή σε 2κλινο Τιμή σε 3κλινο Τιμή σε 4κλινο Τιμή σε 5κλινο Τιμή σε 6κλινο

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου Σκιάθος 2018 A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ( μέσα στη Σκιάθο ) Τρεις ( 3 ) Κάθε Tετάρτη με

Διαβάστε περισσότερα

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA Το 18 ο Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017 Που θα γίνει το συνέδριό µας Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισµού,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Υπηρεσίες Διαμονής & Λοιπά ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΥΠΡΙΑ (ATHENS CYPRIA) *** Διομείας 5, 10563 Αθήνα Τηλ. 210-3238034/8 Fax. 210-3248792

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

Σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο κέ-

Σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο κέ- 55 ΠΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ionion Star Hotel Βρίσκεται στο ωραιό- Σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο κέ- μοναδικές στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. ξενοδοχείου, είτε να εκμεταλλευθείτε τερο σημείο της πόλης της Λευκάδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΠΠΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ 5,6&8 ΗΜΕΡΕΣ Τιμές πακέτων fly & drive ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΏΝ Νησί των έντονων αντιθέσεων συνδυάζει αρμονικά το

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 6 & 8 ημέρες. Διακοπές - Fly & Drive

Χανιά. 6 & 8 ημέρες. Διακοπές - Fly & Drive Χανιά 6 & 8 ημέρες Διακοπές - Fly & Drive AESTAS APARTMENTS Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην περιοχή της ς ς, σε απόσταση 700 μ. από την παραλία. Διαθέτουν πισίνα, κήπο, roof garden. Όλα τα διαμερίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική - 8 Μέρες

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική - 8 Μέρες Καλοκαίρι στη Χαλκιδική - 8 Μέρες Απέραντες αμμώδης παραλίες και δασώδης λόφοι που βυθίζονται στα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά του βορείου Αιγαίου. Τόπος γόνιμος, πλούσιος σε βλάστηση και ζωή, χρώματα

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου Σκιάθος 2018 A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Τρεις ( 3 ) Τέσσερις ( 4 ) Επτά ( 7 ) Πρωινό ΑΠΟ ΒΟΛΟ Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ( μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Κω µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Κω µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΩ - 8 Μέρες Το νησί του Ιπποκράτη, έχει τεράστιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον και απέραντες αµµουδιές µε πεντακάθαρες θάλασσες. Έρχεται τρίτη σε µέγεθος στα ωδεκάνησα µετά την Ρόδο και την Κάρπαθο.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ - 8 Μέρες Γνωρίστε από κοντά το καταπράσινο νησί του παγκοσµίως γνωστού µαθηµατικού Πυθαγόρα µε τις µεγάλες ονειρικές αµµουδιές, τα πεντακάθαρα βαθυγάλανα νερά και τις υπέροχες διαδροµές

Διαβάστε περισσότερα

Anemelia Hotel Apartments

Anemelia Hotel Apartments Anemelia Hotel Apartments Παροχές ξενοδοχείου και υπηρεσίες Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας. Εγώ κι η οικογένεια μου είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε κοντά μας για αυτό το καλοκαίρι κι ευελπιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. Φοιτητικές εκπτώσεις. Pineapple Pansion. Belvedere hotel 4* Ιδανικό για οικογένειες. Προσφορές!!! ΕΚΠΤΩΣΗ 5%

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. Φοιτητικές εκπτώσεις. Pineapple Pansion. Belvedere hotel 4* Ιδανικό για οικογένειες. Προσφορές!!! ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΣΚΙΑΘΟΣ Φοιτητικές εκπτώσεις εγγυημένες αναχωρήσεις από Βόλο/Γλύφα & Θεσσαλονίκη Pineapple Pansion ολοκαίνουργιο κατάλυμα σ οδ.παπαδιαμάντη Belvedere hotel 4* Ιδανικό για οικογένειες δίχωρα τετράκλινα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΜΟΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟΣ ΡΟ ΟΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

ΙΑΜΟΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟΣ ΡΟ ΟΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 ΙΑΜΟΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΡΟΣ ΡΟ ΟΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 προλάβετε early booking έως 31/05 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ OLYMPIA HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ 28 η Οκτωβρίου Σόφια - Μονή Ρίλας - Ράζλογκ Σαντάνσκι

ΜΠΑΝΣΚΟ 28 η Οκτωβρίου Σόφια - Μονή Ρίλας - Ράζλογκ Σαντάνσκι ΜΠΑΝΣΚΟ 28 η Οκτωβρίου Σόφια - Μονή Ρίλας - Ράζλογκ Σαντάνσκι Αναχ. Τετάρτη 26/10 από ΗΡΑΚΛΕΙΟ επιστρ. 31/10 το πρωί 4 ημέρες/5 νύχτες 1η μέρα: Ηράκλειο-Αθήνα Αναχώρηση με το πλοίο για το λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. Φοιτητικές εκπτώσεις. Pineapple Pansion. Προσφορές!!! ΕΚΠΤΩΣΗ 5% εγγυημένες αναχωρήσεις από Βόλο/Γλύφα & Θεσσαλονίκη

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. Φοιτητικές εκπτώσεις. Pineapple Pansion. Προσφορές!!! ΕΚΠΤΩΣΗ 5% εγγυημένες αναχωρήσεις από Βόλο/Γλύφα & Θεσσαλονίκη B Έκδοση ΣΚΙΑΘΟΣ εγγυημένες αναχωρήις από Βόλο/Γλύφα & Θεσσαλονίκη Φοιτητικές εκπτώις Pineapple Pansion ολοκαίνουργιο κατάλυμα στην οδ.παπαδιαμάντη Προσφορές!!! στα καλύτερα εστιατόρια & club του νησιού

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσφέρουμε 2 τρόπους για να επισκεφθείτε την Τήνο

Σας προσφέρουμε 2 τρόπους για να επισκεφθείτε την Τήνο Η Τήνος με την Παναγιά της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της Μεγαλόχαρης. Εκατοντάδες εκκλησιές και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Χίος. Η Μυροβόλος. 4 έως 7 ημέρες

Χίος. Η Μυροβόλος. 4 έως 7 ημέρες Η Χίος είναι το κατάλληλο μέρος για διακοπές αν: - Θέλετε να επισκεφθείτε ένα μέρος με αυθεντική τοπική κουλτούρα - Θέλετε να θαυμάσετε μοναδικά μνημεία και αξιοθέατα - Θέλετε να κάνετε τα μπάνια σας σε

Διαβάστε περισσότερα

από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (Συμβατικό) με την SEA JET.. ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (Συμβατικό) με την SEA JET.. ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 3 νησιά.. 3 επιλογές μετάβασης! Οι τιμές του (πακέτα διακοπών) για τις αναχωρήσεις από Βόλο (μεταφορά, ακτοπλοικό & διαμονή) & για τις αναχωρήσεις από Θεσ/νίκη με το συμβατικό πλοίο της SEAJETS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9).

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9). Αγαπητοί πελάτες! Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Ξενοδοχείο Kosmitis για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του ξενοδοχείου μας προορίζονται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person 15/7/2011-21/8/2011 21/8/2011-11/9/2011 11/9/2011-30/9/2011 Single 65 55 40 Double 85 69 55 Double economy* 80 64 50 3ος ενήλικας -30%ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Μπορώ να παραγγείλω ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα ειδικό δώρο να είναι στο δωμάτιο κατά την άφιξη με μια σημείωση; 2. Πώς μπορώ να φτάσω από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο; 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ FLY & DRIVE ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ PARKING ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 4ΗΜ 28ε 5ΗΜ 35ε 6ΗΜ 37ε 7ΗΜ 45ε Στις παρακάτω τιμές περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΛΚIΔΙΚΗ. στον Βορρά. Αξέχαστες

ΧΑΛΚIΔΙΚΗ. στον Βορρά. Αξέχαστες ΧΑΛΚIΔΙΚΗ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 34το την ημέρα Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Κάνιστρο, Κασσάνδρα, Καλλιθέα, Νέα Καλλικράτεια, Σιθωνία, Χανιώτη, Μεταμόρφωση, Κρυοπηγή ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές. Μια ιστορία που κρατά περισσότερο από τέσσερις χιλιάδες χρόνια. Και ο βράχος που ακόµα ορθώνεται το ίδιο δυνατός µέσα στο πέλαγος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σκιάθο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σκιάθο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ (ΠΕΜΠΤΗ) - 8 Μέρες Η Σκιάθος συνδυάζει την κοσµοπολίτικη ατµόσφαιρα µε την απαράµιλλη φυσική οµορφιά και τη νησιώτικη γαλήνη. Η πόλη της Σκιάθου είναι ένας γραφικός οικισµός που τον

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικό εισιτήριο για Χανιά µε απευθείας πτήσεις των Κυπριακών Αερογραµµών.

Αεροπορικό εισιτήριο για Χανιά µε απευθείας πτήσεις των Κυπριακών Αερογραµµών. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ - 8 Μέρες Ο νοµός Χανίων, στα δυτικά του νησιού, συνδυάζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κρήτη. Με τις ατέλειωτες αµµώδεις παραλίες, τα άγρια φαράγγια, τα σπήλαια, τους

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΣΚΙΑΘΟΣ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΣΚΙΑΘΟΣ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Φυσικά προτεινόμενη εποχή να πάει κάποιος είναι το καλοκαίρι. Έχε υπόψη σου ότι από τέλος Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου το νησί πραγματικά βουλιάζει από κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Μύκονο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Μύκονο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) - 8 Μέρες Η πόλη της Μυκόνου εντυπωσιάζει και γοητεύει τον επισκέπτη της από την πρώτη στιγµή, χάρη στην ωραία θέση και την αρχιτεκτονική της. Ολόλευκα, κυβόσχηµα τα σπίτια

Διαβάστε περισσότερα

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή 39 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ Mitsis Galini Wellness & Spa Resort Για 5 διανυκτερεύσεις και άνω δώρο 1 επιπλέον νύχτα Μια αναζωογονητική εµπειρία διακοπών σε έναν υδάτινο παράδεισο που αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 4* ΑTHOS PALACE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ι.Χ.

ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 4* ΑTHOS PALACE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ι.Χ. ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 4* ΑTHOS PALACE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ι.Χ. Από 115 για 2 Διανυκτερεύσεις Από 5 εώς και 9 Απριλίου 2018 Early booking μέχρι 18/03 ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Σας προσκαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου Σκιάθος 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ( μέσα στη Σκιάθο ) A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου Τρεις ( 3 ) Κάθε Tετάρτη με Σάββατο&

Διαβάστε περισσότερα

PANTHEON HOTEL - Cat 2*

PANTHEON HOTEL - Cat 2* PANTHEON HOTEL - Cat 2* Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής και λειτουργεί από το 1977. Το κέντρο του Μαρκοπούλου απέχει µόλις 1,5χλµ και παράλληλα είναι το κοντινότερο ξενοδοχείο από το ιεθνές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υπηρεσιών. Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο *, η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση. Ακολουθήστε µας στα social Media.

Οδηγός Υπηρεσιών. Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο *, η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση. Ακολουθήστε µας στα social Media. Οδηγός Υπηρεσιών Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οποιαδήποτε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό το έντυπο Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο

Διαβάστε περισσότερα

& ημερήσιες εκδρομές σε Δήλο, Μύκονο, Σύρο Άνδρο, Πάρο

& ημερήσιες εκδρομές σε Δήλο, Μύκονο, Σύρο Άνδρο, Πάρο Άνεμε, άνεμε, ο μονογενής της Τήνου και πολύτεκνος των Κυκλάδων, που με λιτό μαλλί κοριτσιών ξέρεις να υπογράφεις και καρένες πλαταγιστές να τυμπανιάζεις.. Οδυσσέας Ελύτης & ημερήσιες εκδρομές σε Δήλο,

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα με αεροπορικά εισιτήρια από Λάρνακα Στο ταξίδι περιλαμβάνεται : Κρήτη Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα Αθήνα Λάρνακα οικονομικής θέσης Ιδιωτική μεταφορά από προς το αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗ - 8 Μέρες. Πτήσεις. Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗ - 8 Μέρες. Πτήσεις. Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗ - 8 Μέρες Απέραντες αµµώδης παραλίες και δασώδης λόφοι που βυθίζονται στα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά του βορείου Αιγαίου. Τόπος γόνιµος, πλούσιος σε βλάστηση και ζωή, χρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Astir Odysseus Kos Resort & Spa Tingaki, 85 300, Kos Island, Greece T.: +30 22420 49900 F.: +30 22420 49800 info@astirodysseuskos.gr www.astirodysseuskos.com Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Περίοδος: Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS 2014 AQUIS HOTELS & RESORTS ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι, κοντά στην πόλη της Κέρκυρας ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΣΠΟΡ Αποστάσεις : Κέντρο της πόλης της Κέρκυρας 4

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

4 έως 7 ημέρες. Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! Fly & Drive. Σε ποιά περιοχή να μείνετε... Προαιρετικές εκδρομές

4 έως 7 ημέρες. Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! Fly & Drive. Σε ποιά περιοχή να μείνετε... Προαιρετικές εκδρομές Fly & Drive 4 έως 7 ημέρες Αναχωρήσεις κάθε ημέρα Απευθείας πτήσεις από Θεσ/νικη Ιδανικές ώρες πτήσεων Εξασφαλισμένα προκρατημένα δωμάτια Επιλογές από οικονομικά έως πολυτελή καταλύματα Δυνατότητα ημιδιατροφής

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο!

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο! ΤΗΝΟΣ για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Μεταφορές και ακτοπλοϊκό εισιτήριο ΜΟΝΟ 90 από Θεσσαλονίκη Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα πρωί & βράδυ, Τετάρτη πρωί, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to Dajon Luxury Apartments. Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα

Welcome to Dajon Luxury Apartments. Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα Μάιος έως Οκτώβ 2016 Welcome to Dajon Luxury Apartments on the beautiful Greek island of Skiathos Πολυτελή Διαμερίσματα Ξανθές Αμμουδιές Γεύση από Ελλάδα Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα Στο

Διαβάστε περισσότερα

The Romanos Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ. Τιμοκατάλογος ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 5 διανυκτ. Μ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

The Romanos Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ. Τιμοκατάλογος ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 5 διανυκτ. Μ ΔΙΑΤΡΟΦΗ > 687 Westin Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 1 01/07 31/07 DELUXE DELUXE DELUXE DELUXE 687 825 950 757 925 1007 605 696 785 652 770 840 Δωρεάν όταν μοιράζεται το δωμάτιο με DELUXE DELUXE DELUXE DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - 8 Μέρες Σηµείο συνάντησης διαφορετικών εµπειριών, χωνευτήρι πανάρχαιων και ετερόκλητων πολιτισµών. Βουνά πανύψηλα, φαράγγια επιβλητικά, κατάφυτα από µια πολυποίκιλη βλάστηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 3 Ιουνίου - 15 Ιουλίου & 19 Αυγούστου - 30 Αυγούστου

A' περίοδος - Low Season 3 Ιουνίου - 15 Ιουλίου & 19 Αυγούστου - 30 Αυγούστου Σκιάθος 2018 A' περίοδος - Low Season 3 Ιουνίου - 15 Ιουλίου & 19 Αυγούστου - 30 Αυγούστου ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ - ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ( μέσα στη Σκιάθο

Διαβάστε περισσότερα

Akti Taygetos Conference Resort Μικρά Μαντίνεια Καλαμάτα Τηλ.: Φαξ : E - mail :

Akti Taygetos Conference Resort Μικρά Μαντίνεια Καλαμάτα Τηλ.: Φαξ : E - mail : Akti Taygetos Conference Resort Μικρά Μαντίνεια Τηλ.: +30 27210 42000 Φαξ : +30 27210 64501 E - mail : info@aktitaygetos.gr www.aktitaygetos.gr Μονόκλινο 35,00 Δίκλινο 52, 00 Το ξενοδοχείο AKTI TAYGETOS

Διαβάστε περισσότερα

EΠΤΑΝΗΣΑ. Απόδραση στο απέραντο γαλάζιο. Αξέχαστες. Οι καλύτερες πρoτάσεις ξενοδοχείων σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξούς, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο

EΠΤΑΝΗΣΑ. Απόδραση στο απέραντο γαλάζιο. Αξέχαστες. Οι καλύτερες πρoτάσεις ξενοδοχείων σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξούς, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο 2017 EΠΤΑΝΗΣΑ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 32το την ημέρα ΕΠΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ! Οι καλύτερες πρoτάσεις ξενοδοχείων σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξούς, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο Απόδραση στο απέραντο γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΟ ΟΣ Ανισσαράς, Λιμάνι Χερσονήσου, 70014, Κρήτη, Ελλάδα Τηλ. 0030 28970 23561 Φαξ. 0030 28970 21322 Το Annabelle Beach Resort

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30/06, έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 15% Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30/06, έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 15% Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων. SUNSHINE RHODES 4* Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30/06, έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 15% Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων. Τιμή κατ άτομο για 5 διανυκτερεύσεις με εκπληκτικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή 1 Διαδρομή 2

Διαδρομή 1 Διαδρομή 2 Χανιά Τα Χανιά θα σας κλέψουν την καρδιά με την πρώτη ματιά. Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Σαρακηνοί, Ενετοί, Τούρκοι πέρασαν πριν από εσάς, δημιουργώντας αυτή την πολυπολιτισμική γωνιά της Κρήτης. Βόλτες στο λιμάνι,

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου Σκιάθος 2018 A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 16 Σεπτεμβρίου ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ( μέσα στη Σκιάθο ) Τρεις ( 3 ) Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00

Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00 Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 1. Cosmos Κεντρικό Εστιατόριο, σερβίρει τοπική και Μεσογειακή κουζίνα (Κτήριο Maris) Ανοικτά Καθημερινά Early Breakfast Μεσημεριανό: Δείπνο:

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

PALLINI BEACH HOTEL 4*

PALLINI BEACH HOTEL 4* PALLINI BEACH HOTEL 4* στην Καλλιθέα Χαλκιδικής 25-29 Απριλίου 2019 Πακέτα 2 έως 4 διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *Από 135 για 2 Διανυκτερεύσεις* Πάσχα 2018 στην Χαλκιδική Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί

Διαβάστε περισσότερα

KUMKAPI ISTIKLAL TAKSIM SQUARE BUS HAMAM IYOUTH EXPERIENCEHAGIA SOPHIA EGYPTIAN MARKET ORIENTAL KAPALI CARSI.

KUMKAPI ISTIKLAL TAKSIM SQUARE BUS HAMAM IYOUTH EXPERIENCEHAGIA SOPHIA EGYPTIAN MARKET ORIENTAL KAPALI CARSI. IYOUTH EXPERIENCEHAGIA SOPHIA BUS ISTIKLAL EGYPTIAN MARKET ORIENTAL KUMKAPI HAMAM KAPALI CARSI TAKSIM SQUARE ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 5 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη Ημέρα 1η Αναχώρηση Ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα