Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Ο κανονισµός λειτουργίας των Μικτών οµάδων της ΕΠΣ Αχαΐας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

2 Το Όραµά µας Ανάδειξη παικτών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Σταδιακή προώθηση έτοιµων νεαρών ποδοσφαιριστών σε: Περιφερειακή οµάδα Οµάδα Ζώνης Εθνικές οµάδες Η στρατηγική µας πηγάζει από: Την ιστορία και τους τίτλους των Μικτών οµάδων της ΕΠΣ Αχαΐας Τον µεγάλο αριθµό σωµατείων που ασχολούνται µε αυτές τις ηλικίες, καθώς και το µεγάλο αριθµό ποδοσφαιριστών. Πάνω από όλα από τη βούλησή µας να βοηθήσουµε στην ανάδειξη του ποδοσφαιρικού ταλέντου και των παιδιών ποδοσφαιριστών της Ένωσής µας που το διαθέτουν. Στόχος ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η συστηµατική πρότυπη εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών, µέσα από σύγχρονες, επιστηµονικές και αντικειµενικές µεθόδους αξιολόγησης επιλογής και προπόνησης, ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου και άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στη δηµιουργία σκεπτόµενων αγωνιστικά παικτών µε προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου επιθετικού και θεαµατικού ποδοσφαίρου. Παίκτες που θα εκπροσωπήσουν επάξια ολόκληρο το Νοµό και το ποδόσφαιρο µας. Εκπαιδευτική εργασία Η εκπαιδευτική εργασία των προπονητών θα στηρίζεται σε ένα ειδικό ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου επιστηµονικό προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραµµα. Γι αυτό, προς αυτή τη κατεύθυνση, θα καθοδηγείται και θα ελέγχεται επίσης η αγωνιστική και εξωαγωνιστική συµπεριφορά των επιλεγµένων παικτών.

3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ- ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Η πλήρης ονοµασία του πρωταθλήµατος που συµµετέχουν οι Μικτές οµάδες είναι : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ και διοργανώνεται από την ΕΠΟ 1. Σκοπός της διεξαγωγής των πρωταθληµάτων αυτών, είναι η επιλογή ποδοσφαιριστών στις αντίστοιχες Εθνικές οµάδες. 2. Απαραίτητη προϋπόθεση για να κληθεί ένας ποδοσφαιριστής στις Εθνικές οµάδες, είναι να αποτελεί µέλος την Μικτής οµάδας του νοµού του. 3.Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συµµετοχή στα πρωταθλήµατα είναι να έχει ο ποδοσφαιριστής το δικαίωµα να αγωνίζεται στις ελληνικές εθνικές οµάδες. 4. Στους αγώνες κατηγορίας ΝΕΩΝ και σε όλες τις φάσεις, δεν επιτρέπεται η συµµετοχή ποδοσφαιριστών των ερασιτεχνικών σωµατείων ιδρυτικών των Π.Α.Ε., ΤΑΠ καθώς και αυτών που αγωνίζονται στα πρωταθλήµατα υποδοµής της Super League και Football League. 5.Στους αγώνες κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, και σε όλες τις φάσεις, δύναται να µετέχουν, χωρίς περιορισµό, ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών σωµατείωνιδρυτικών των ΠΑΕ, καθώς και εκπαιδευόµενοι ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ, οι οποίοι θα έχουν δικαίωµα να αγωνίζονται και στα αντίστοιχα πρωταθλήµατα Υποδοµής των ΠΑΕ, καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο, χωρίς να θεωρηθεί αντικανονική η συµµετοχή του. Σκοπός διεξαγωγής της πρώτης φάσης, σύµφωνα µε την ΕΠΟ είναι η προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αντιπροσωπευτική οµάδα της Περιφέρειας. Σκοπός διεξαγωγής των αγώνων της Β Φάσης είναι η προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αντιπροσωπευτική οµάδα της Ζώνης. Υπεύθυνοι για την επιλογή και συγκρότηση της Μικτής οµάδας της ΕΠΣ Αχαΐας είναι οι προπονητές των Μικτών οµάδων Υπεύθυνος για την επιλογή και συγκρότηση της οµάδας (εκλέκτορας) κάθε περιφέρειας είναι ο εκάστοτε Περιφερειακός Προπονητής. Χρέη προπονητή της κάθε οµάδας Περιφέρειας αναλαµβάνει ο ενωσιακός προπονητής της πρωταθλήτριας οµάδας της Α Φάσης. Υπεύθυνος για την επιλογή και συγκρότηση της οµάδας (εκλέκτορας) της κάθε Ζώνης, είναι ο Οµοσπονδιακός Προπονητής. Χρέη προπονητή της κάθε οµάδας αναλαµβάνει ο Περιφερειακός προπονητής (µε βοηθό τον προπονητή της ΕΠΣ), που κατέλαβαν την πρώτη θέση στους αγώνες της Β Φάσης.

4 Οι πρωταθλήτριες οµάδες της Γ φάσης είναι οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και οι συµµετέχοντες αποκτούν σηµαντικά προνόµια. Προνόµια Ν. 4115/2013 Τα πανελλήνια πρωταθλήµατα προεπιλογής εθνικών οµάδων ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ θεωρούνται ως οι ανώτατες κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων για την εφαρµογή των διατάξεων του Νόµου περί προνοµίων και ευεργετηµάτων (ν. 4115/2013), µε την ακόλουθη κατηγοριοποίηση: Το πρωτάθληµα Παίδων αντιστοιχεί στο πανελλήνιο πρωτάθληµα Παίδων και το πρωτάθληµα Νέων στο πανελλήνιο πρωτάθληµα Εφήβων. Σύµφωνα µε αυτά οι ποδοσφαιριστές που θα ανήκουν στις πρωταθλήτριες, Δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες οµάδες, αποκτούν αυτόµατα προνόµια (µόρια) για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Για την πρώτη θέση αποκτούν µόρια της τάξης του 20% για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ και 10% για εισαγωγή τους σε οποιοδήποτε ΑΕΙ Για την δεύτερη θέση αποκτούν µόρια της τάξης του 20% για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ και 8% για εισαγωγή τους σε οποιοδήποτε ΑΕΙ Για την τρίτη θέση αποκτούν µόρια της τάξης του 20% για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ και 7% για εισαγωγή τους σε οποιοδήποτε ΑΕΙ Διάρκεια αγώνα Η διάρκεια του κάθε αγώνα ΝΕΩΝ θα είναι 90 (δύο ηµίχρονα των 45 έκαστο) και των ΠΑΙΔΩΝ 80 (δύο ηµίχρονα των 40 έκαστο). ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Ο παρών κανονισµός ρυθµίζει θέµατα που αφορούν τη λειτουργία και συµπεριφορά των ποδοσφαιριστών των Μικτών οµάδων, προπονητών, γονέων, και καθώς και τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών και των γονέων τους µε τους προπονητές των αντίστοιχων τµηµάτων των Μικτών, µε τη Διοίκηση και εν γένει µε τις αρχές της φιλοσοφίας της ΕΠΣ Αχαΐας και των Μικτών οµάδων. 2. Η Επιτροπή των Μικτών οµάδων έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας των συγκεκριµένων τµηµάτων και απευθύνεται µόνο στη Διοίκηση και στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας. 3. Όλοι οι επιλεγµένοι ποδοσφαιριστές οφείλουν τον απαραίτητο σεβασµό προς τη Διοίκηση και τα µέλη του Δ.Σ, τους προπονητές, τους συµπαίκτες τους και τους φιλάθλους.

5 4. Όλοι οι επιλεγµένοι ποδοσφαιριστές, πρέπει να διέπονται από σταθερές ηθικές αρχές και να αντιτίθενται στα φαινόµενα της βίας, του χουλιγκανισµού και της επιθετικότητας. 5. Οι προπονητές οφείλουν να είναι αφοσιωµένοι µόνο στο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό τους έργο και να τηρούν και να υλοποιούν πιστά τις διατάξεις του κανονισµού, όπως προβλέπονται στα παρακάτω άρθρα. 6. Οι γονείς οφείλουν να στηρίξουν την όλη προσπάθεια των Μικτών οµάδων, προς όφελος των παιδιών τους ακολουθώντας πιστά και αυστηρά τις αρχές που διέπει ο κανονισµός και η νέα φιλοσοφία διοίκησης και οργάνωσης των Τµηµάτων των Μικτών οµάδων. 7. Η ενηµέρωση των γονέων, θα γίνεται για οποιοδήποτε θέµα τους απασχολεί, στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας. 8. Η ενηµέρωση των δηµοσιογράφων θα γίνεται από τον εκπρόσωπο των προπονητών ή τους υπευθύνους της επιτροπής των Μικτών οµάδων, σε τακτά χρονικά διαστήµατα και από το επίσηµο Site της ΕΠΣ Αχαΐας. 2. ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 1. ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Οι ποδοσφαιριστές υποχρεούνται : 1. Να συµµετέχουν σε όλες τις προπονήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα που καταρτίζει ο προπονητής τους και να λαµβάνουν µέρος σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσηµο αγώνα κληθούν από τον προπονητή, καθώς να συµµετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της οµάδας. 2. Να υπακούουν και να ανταποκρίνονται µε διάθεση µόνο στις οδηγίες των υπευθύνων προπονητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και αγώνων. 3. Να προσέρχονται στις προγραµµατισµένες ή έκτακτες προπονήσεις 15 πριν την καθορισθείσα ώρα. 4. Η προσέλευση στους αγώνες θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. 5. Η εµφάνισή του στις προπονήσεις και στους αγώνες πρέπει να είναι η ενδεδειγµένη, (εµφάνιση οµάδας, ποδοσφαιρικά παπούτσια, κάλτσες, επικαλαµίδες κλπ.). 6. Να φροντίζουν να διατηρούν καθαρούς τους χώρους όπου προπονούνται και αγωνίζονται και να προσέχουν το αθλητικό υλικό της οµάδας και τον προσωπικό τους ιµατισµό. Σεβασµός στον υπεύθυνο υλικού και φροντιστή της οµάδας. 7. Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές σε συνεργασία µε τον προπονητή τους συγκεντρώνουν και τακτοποιούν το προπονητικό υλικό που χρησιµοποίησαν.

6 8. Άδεια για να µην προπονηθεί µπορεί να δώσει µόνο ο προπονητής του και εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος. 10. Σε περίπτωση ασθένειας ή τραυµατισµού να ενηµερώνουν αµέσως τον προπονητή τους. 11. Η στάση και η συµπεριφορά του ποδοσφαιριστή τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωαγωνιστικά πρέπει να είναι υποδειγµατική. Να συµπεριφέρεται κόσµια σε προπονητή, συµπαίκτες, διαιτητές, αντιπάλους και φιλάθλους. 2. ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ 1. Οι ποδοσφαιριστές πρώτοι µε τη συµπεριφορά τους θα πρέπει να δίνουν αξία στο σήµα, στην ιστορία της ΕΠΣ Αχαΐας και στη φιλοσοφία των Μικτών οµάδων. 2. Οι επιλεγµένοι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωµένοι να επιδεικνύουν αθλητική και κόσµια συµπεριφορά µέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. 3. Απαγορεύονται ρητώς οι διαµαρτυρίες, οι εκνευρισµοί, η ανταπόδοση χτυπηµάτων καθώς και κάθε άλλου είδους σχόλια προς τους φιλάθλους, διαιτητές, αντιπάλους και συναδέλφους πριν, κατά τη διάρκεια των αγώνων και µετά τον αγώνα. 3. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 1. Αφοσίωση στις αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας παιχνιδιού στις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται. 2. Απαιτείται η ανάδειξη του ατοµικού τους ταλέντου, όµως στα πλαίσια της λειτουργίας της οµάδας. 3. Θέλουµε να είµαστε νικητές, αλλά θα πρέπει να διδασκόµαστε και από την ήττα. Η τελική νίκη θα πρέπει να είναι η µελλοντική καταξίωση του ποδοσφαιριστή στην επαγγελµατική του σταδιοδροµία. 4. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να διδάσκει µε τις νίκες του, αλλά και να διδάσκεται από τις ήττες του. 5. Σεβασµός στον υγιή συναγωνισµό (Άµιλλα και Fair Play συµπεριφορά 6. Σεβασµός στο συµπαίκτη και στον αντίπαλο. 7. Σεβασµός και αποδοχή στις αποφάσεις των διαιτητών. 8. Ο ποδοσφαιριστής οφείλει να διαβάζει το παιχνίδι µε το δικό του βλέµµα, αλλά και µε το βλέµµα του συµπαίκτη του και του αντιπάλου του. 9. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να προστατέψουν την οµάδα από τις επιπτώσεις που επιφέρουν οι αδικαιολόγητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, τα αβίαστα λάθη, τα άσκοπα φάουλ και εν γένει η οποιαδήποτε ανάρµοστη συµπεριφορά. 4. ΚΙΝΗΤΑ SOCIAL- MEDIA 1. Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου εντός του χώρου προπόνησης και στις αποστολές στην τραπεζαρία και στις οµιλίες.

7 2. Οι επιλεγµένοι ποδοσφαιριστές απαγορεύεται να κάνουν δηµόσιες δηλώσεις µε αντικείµενο την οµάδα µε τις οποίες ασκούν κριτική ή κάνουν σχόλια για το έργο της Διοίκησης, των προπονητών, των συµπαικτών καθώς και σχόλια που αφορούν τους διαιτητές των αγώνων τους. Έχουν βέβαια δικαίωµα να εκφράζουν τη γνώµη και τα τυχόν παράπονά τους στους προπονητές ή στους υπευθύνους των Μικτών οµάδων. 5. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ 1. Οποιαδήποτε παραβατική συµπεριφορά και προσβολή της ιστορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, το αγωνιστικό φίλαθλο πνεύµα, Fairplay κλπ. 2. Άρνηση χειραψίας σε συµπαίκτη και στον προπονητή, ή βγάζει την φανέλα για να την πετάξει, όταν αντικαθίσταται. 3. Εξύβριση, χειροδικία, άσεµνη χειρονοµία σε συµπαίκτη του, αντίπαλο, διαιτητή, φίλαθλο κλπ.. 4. Πειθαρχικό παράπτωµα σε αποστολή Μικτών οµάδων. 5. Ποινικό αδίκηµα (κλοπή κλπ.) 6. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Οι ποινές που θα επιβάλλονται -ανάλογα µε το παράπτωµα - από τον εκάστοτε προπονητή,επιτροπή των Μικτών οµάδων και από την Διοίκηση της οµάδας στους επιλεγµένους ποδοσφαιριστές είναι οι εξής : 1. Προφορική παρατήρηση 2. Έγγραφη επίπληξη 3. Διακοπή συµµετοχής στην προπόνηση 4. Αποκλεισµός από µία ή περισσότερες προπονήσεις 5. Αποκλεισµός από την αποστολή της οµάδος 6. Αποκλεισµός από τις Μικτές οµάδες 7. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Στους επιλεγµένους ποδοσφαιριστές προβλέπονται οι παρακάτω επιβραβεύσεις, οποίες θα δίνονται µετά από διαδικασία αξιολόγησης: 1. ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 2. ΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 3. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ σε περίπτωση που κάποιος αναπτύξει τέτοια ή προταθεί από άλλους φορείς

8 8. ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Για τις απουσίες που κάνουν οι επιλεγµένοι ποδοσφαιριστές στο σχολείο τους και για τη συµµετοχή τους στους επίσηµους αγώνες του πρωταθλήµατος προεπιλογής Εθνικών οµάδων, παίρνουν επίσηµη βεβαίωση από την ΕΠΟ (µέσω της ΕΠΣ Αχαΐας), αντίστοιχη µε αυτή των Εθνικών οµάδων, όπου προσκοµίζουν στο σχολείο τους και δικαιολογούν τις απουσίες αυτές. 3. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 1. Οι προπονητές των Μικτών οµάδων πρέπει να ακολουθούν πιστά το πρόγραµµα προπονήσεων και αγώνων που έχει προκαθορισθεί. 2. Θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό στην λεπτοµερή εκπαίδευση των παικτών δίνοντας µεγάλη έµφαση και στον παιδαγωγικό τους ρόλο. Πρέπει να καταλάβουν ότι ασχολούνται µε παιδιά, τα οποία συνεχώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται και ότι «τα παιδιά δεν είναι µικροί ενήλικες». 3. Οι προπονητές οφείλουν να σέβονται την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών, χωρίς όµως αυτό να αποβαίνει εις βάρος της πειθαρχίας του τµήµατος. 4. Οι προπονητές πρέπει να είναι το υπόδειγµα για όλους και θα πρέπει να εµπνέουν σεβασµό. 5. Να διακατέχονται από πνεύµα συνεργασίας και σεβασµού µε τους συναδέλφους τους και να είναι έτοιµοι για οποιαδήποτε βοήθεια χρειασθεί. 6. Οι προπονητές οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο προπόνησης πριν την προκαθορισµένη ώρα για τον προγραµµατισµό και την οργάνωση της προπόνησης και για επίλυση τυχόν θεµάτων που µπορεί να προκύψουν. 7. Οι προπονητές πρέπει να σχεδιάζουν και να καταγράφουν από πριν την προπόνησή τους. Στο τέλος της προπόνησης θα γίνεται η τελική ποιοτική αξιολόγηση της προπόνησης µε πιθανές προτάσεις για βελτίωση ατοµική ή οµαδική των παικτών. 8. Το ίδιο θα γίνεται και για τον αγώνα. Θα υπάρξει ενιαίο πρόγραµµα καταγραφής και ανάλυσης όλων των δεδοµένων για την απόδοση των παικτών σε ατοµικό και οµαδικό επίπεδο. 9. Σε τακτά χρονικά διαστήµατα οφείλουν να δίνουν τις αξιολογήσεις και προτάσεις για την ποιοτική βελτίωση των ποδοσφαιριστών. 10. Οι προπονητές οφείλουν την ώρα της προπόνησης να ασχολούνται µόνο µε αυτήν και µε τίποτε άλλο. 11. Επίσης η εµφάνιση των προπονητών και η συµπεριφορά τους σε προπονήσεις, αγώνες, τουρνουά και εκδηλώσεις θα πρέπει να είναι ανάλογη της φιλοσοφίας της ΕΠΣ Αχαΐας µε στόχο την όσο δυνατή καλύτερη εικόνα προς τα έξω και να εισπράττουν µόνο θετικά σχόλια.

9 12. Θέµατα που αφορούν το τµήµα και συζητιούνται µέσα σ' αυτό, θα πρέπει να µη διαδίδονται εκτός της οµάδος. 13. Η οποιαδήποτε επαφή του προπονητή µε τον γονέα σε περίπτωση σοβαρότερου θέµατος που τυχόν χρήζει κάποια επίλυση θα γίνεται µετά από τηλεφωνική αίτηση στη γραµµατεία της ΕΠΣ Αχαΐας σε προκαθορισµένο ραντεβού παρουσία και των µελών της επιτροπής των Μικτών οµάδων 14. Η ενηµέρωση των γονέων από τον προπονητή για θέµατα που αφορούν την απόδοση, τη συµπεριφορά και την εξέλιξη του παιδιού τους θα γίνεται µετά από τηλεφωνική αίτηση στη γραµµατεία της ΕΠΣ Αχαΐας για να προκαθορισθεί το ραντεβού της επικοινωνίας µε τον προπονητή και τους υπευθύνους. 15. Η οποιαδήποτε επικοινωνία για διάφορα θέµατα µε γονείς, δηµοσιογράφους ή άλλους φορείς θα είναι επιτρεπτή µόνο κατόπιν αδείας και συνεννοήσεως µε τους υπευθύνους της ΕΠΣ Αχαΐας και πάντα διακριτική προς όφελος της φιλοσοφίας και των αρχών των Μικτών οµάδων και της ΕΠΣ Αχαΐας. 7. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι προπονητές είναι υποχρεωµένοι να ενηµερώνουν τη Διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας για την πορεία των Μικτών οµάδων και για οποιαδήποτε άλλα θέµατα που θα χρειάζονται επίλυση ή για θέµατα µελλοντικού σχεδιασµού. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και λειτουργία των Μικτών οµάδων, ακολουθούν διευθύνσεις και τηλέφωνα που αφορούν τη λειτουργία της οµάδας: ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ Κορίνθου & Βούρβαχη 1 Τ.Κ , Πάτρα Τηλ.: Fax: Web: ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ Τηλ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Παρασκευόπουλος Μάκης Τηλ: Σχοινάς Φίλιππος Τηλ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπόψη: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις ιατάξεις των Κανονισµών της 3. Την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες ιατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2015 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Γενικές Αρχές Οι βασικές κατευθυντήριες αρχές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την ανάπτυξη του βόλεϊ μέσα από πρωτοποριακές και καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός. Αγωνιστική περίοδος

Κανονισμός. Αγωνιστική περίοδος Κανονισμός Αγωνιστική περίοδος 2014-2015 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι παρακάτω βασικές αρχές του RespectCUP είναι απαράβατοι κανόνες οδηγίες που διέπουν το τουρνουά και ισχύουν σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΡΙΓΩΝΟΥ) ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΡΙΓΩΝΟΥ) ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΡΙΓΩΝΟΥ) 3η έκδοση Ιούνιος 2011 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΡΙΓΩΝΟΥ) 3η έκδοση Σκοποί & Μέσα Εφορεία Τεχνική επιτροπή Συντονιστής Τμήματος Προπονητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και γονιοί, Σας καλωσορίζουμε στον οδηγό εκπαίδευσης των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, τον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Κολλεγίου Ανατόλια

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Κολλεγίου Ανατόλια Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Κολλεγίου Ανατόλια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ( κατά τον Νόμο 682 / 77, άρθρο 11, παράγρ. 1 ) EΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (Προοίμιο - γενικές αρχές) Το Δ. Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), έχοντας υπόψη: Τα άρθρα 27 και 44 του Ν.2725/1999,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ EΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ EΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΟΥ: Ε.Σ.Υ.Α.Α.-01 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ Ε.Σ.Υ.Α.Α. ΟΔΗΓΟΣ EΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΔΡ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Σ.Ι.Σ. ΕΚΔΟΣΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κανονισμός Λειτουργίας Α.Σ.Ι.Σ. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ... 4 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ.... 4 ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο... 3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων ευτεροβάθµιας και Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης.

Θέµα : Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων ευτεροβάθµιας και Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική ιεύθυνση Πρωτοβάθµιας & ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τµήµα Γ Μητροπόλεως 12 14 101 85 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Α. Λαµπρινίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-2015 Περιεχόμενα Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Άρθρο 3. Δικαίωμα Συμμετοχής Άρθρο 4. Δήλωση Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Γυμνασίου - Λυκείου

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Γυμνασίου - Λυκείου Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Γυμνασίου - Λυκείου Σχολικό Έτος 2014-2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή σελ. 4 1. Προσέλευση σελ. 4-5 2. Αργοπορίες σελ. 5 3. Άδειες εξόδου σελ. 5-6 4. Σχολικά λεωφορεία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Ε Ι Σ σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έχοντας υπ όψιν της τη διάταξη του άρθρου 27 ν.2725/99, τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Ο Σ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Ε. Π. Ο.

Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Ο Σ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Ε. Π. Ο. Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ι Κ Ο Σ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Ε. Π. Ο. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 Άρθρο 1 Ορισμοί... 1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρμογής... 3 Άρθρο 3 Γενική Αρχή... 4 Άρθρο 4 Υπαιτιότητα Απόπειρα Συμμετοχή...

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ KINDERGARTEN GRUNDSCHULE DES VEREINS FÜR GRIECHISCH-DEUTSCHE ERZIEHUNG

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ KINDERGARTEN GRUNDSCHULE DES VEREINS FÜR GRIECHISCH-DEUTSCHE ERZIEHUNG ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ KINDERGARTEN GRUNDSCHULE DES VEREINS FÜR GRIECHISCH-DEUTSCHE ERZIEHUNG Athener Schule ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 25ης Μαρτίου & Δημ.

Διαβάστε περισσότερα

"Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων

Άθληση για Όλους Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων "Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων Επιµέλεια Έκδοσης: Αθανάσιος Κουστέλιος Πρόλογος «...η Δημόσια Υγεία είναι επένδυση για τη διατήρηση και βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου της χώρας...»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. Αρχαιολόγος. Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειοθέτης. Βρεφονηπιοκόμος. Γυμναστής. Δάσκαλος. Δημοσιογραφίας: συντάκτες και ρεπόρτερς

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. Αρχαιολόγος. Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειοθέτης. Βρεφονηπιοκόμος. Γυμναστής. Δάσκαλος. Δημοσιογραφίας: συντάκτες και ρεπόρτερς ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Αρχαιολόγος Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειοθέτης Βρεφονηπιοκόμος Γυμναστής Δάσκαλος Δημοσιογραφίας: συντάκτες και ρεπόρτερς Διαφημιστής Διερμηνέας Δικαστής Δικηγόρος Εθνολόγος-Λαογράφος Εισαγγελέας

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ Ελληνική Εταιρεία ιοίκηση Αθλητισµού και Αναψυχής, 3(1), 178-218 ιοίκησης Αθλητισµού ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ SUPERLEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 2008-2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ SUPERLEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 2008-2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ SUPERLEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 2008-2009 Περιεχόµενα Προκήρυξης Πρωταθλήµατος ΟΠΑΠ «Super League Ελλάδα» Ενότητα Α: ιοργάνωση Πρωταθλήµατος ΟΠΑΠ Άρθρο 1. Εφαρµοζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σχολής Αναβύσσου

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σχολής Αναβύσσου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σχολής Αναβύσσου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012-2013 Σελίδα 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Εισαγωγή - Σκοπός και στόχοι του Ο.Τ.Ε.Κ. Ο Οργανισμός Τουριστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨ49-ΔΩΖ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: ΒΙΨ49-ΔΩΖ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα