Τόνια Μαχαίρα. Σφακιανάκης Χαράλαμπος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τόνια Μαχαίρα. Σφακιανάκης Χαράλαμπος"

Transcript

1 Τόνια Μαχαίρα Αθλητική διαιτολόγος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και 2006-σήμερα, μέλος του PAO Performance Lab. Ημερομηνία και τόπος γέννησης: Αθήνα, Διπλώματα-Τίτλοι Σπούδασα με αθλητική υποτροφία στην Αμερική. Μεταπτυχιακές σπουδές, (1998) Master of Science in Nutrition and Dietetics with specialization in Nutrition for Physical Performance, Saint Louis University (GPA: 3.985/4.00) Πρώτο πτυχίο, (1993) Bachelor of Science in Food and Nutrition (Magna cum Laude), Southern Illinois University at Carbondale Αθλητική δραστηριότητα Πολυνίκης κολυμβήτρια όλων των εποχών. 32 Πρώτες Νίκες σε θερινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανοιχτής κατηγορίας (ρεκόρ στην Ελλάδα για γυναίκες και άντρες). Καλύτερη αθλήτρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τις ακόλουθες χρονιές: 1987, 1989, 1990, 1991, 1993, 1994, 1995, 1998, 1999, 2000, και Συμμετοχή στην Εθνική ομάδα κολύμβησης από το 1986 ως και το Συμμετοχή σε 2 Ολυμπιάδες (ημιτελικός στην Ατλάντα και Σίδνεϋ), Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κατάρριψη πάνω από 50 Πανελλήνιων ρεκόρ στα ελεύθερο και 50 ύπτιο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Σφακιανάκης Χαράλαμπος Γεννήθηκα Στα Χανιά 23/05/1963 Τελείωσα Α Λύκειο Χανίων Φοίτησα στα ΤΕΦΑΑ. Αθήνας Με το αγώνισμα της άρσης βαρών ξεκίνησα. Από 16 ετών Από 17 ετών εντάχθηκα στις εθνικές ομάδες Πρωταθλητής Ελλάδας 10 φορές ανδρών και εφήβων Βαλκανιονικης Εκτός σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όγδοος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Συμμετείχα στους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεουλ το 1988 Κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ ανδρών στην κατηγορία των 82,5κιλων. Ρεκόρ τα οποία κατέρριψε αργότερα ο Πυρρος Δημας. Υπήρξα επίσης και πρόεδρος του συλλόγου των πρωταθλητών άρσης βαρών Επιχειρηματίας Παντρεμένος με μια κόρη 6 ετών.

2 Πολυχρόνης Κουτσάκης Ο Πολυχρόνης Κουτσάκης γεννήθηκε το 1974 στα Χανιά. Έχει τιμηθεί με το Α Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου 2007 για το έργο του Σύστημα Ρολόι και με το Β Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου 2005 για το θεατρικό του έργο Όταν ήταν ευτυχισμένος, που έχει σαν θέμα τη ζωή του Ελευθέριου Βενιζέλου. Άλλα θεατρικά έργα του έχουν ανέβει και βραβευθεί στη Νέα Υόρκη και σε άλλες πόλεις της Αμερικής, καθώς και στην Αγγλία και στην Ελλάδα. Έχει γράψει δώδεκα βιβλία μέχρι σήμερα, τα οποία έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στον Καναδά: Για πάντα (θεατρικό έργο, 2012, στη συλλογή τριών θεατρικών έργων Grist for the Mill, Εκδόσεις One Act Play Depot, Καναδάς) Ιερά Οδός Μπλουζ (μυθιστόρημα, 2010, Εκδόσεις Πατάκη). Τζακ (θεατρικό έργο, 2009, στη συλλογή τριών θεατρικών έργων Left Cold, Εκδόσεις One Act Play Depot, Καναδάς) Αυτό που σου ξεφεύγει (μυθιστόρημα, 2007, Εκδόσεις Μίνωας). Ρίπβαν (θεατρικό έργο, 2007, Εκδόσεις One Act Play Depot, Καναδάς). Ακροβάτες του Χρόνου (μυθιστόρημα, 2005, Εκδόσεις Μίνωας). Άτακτες Γάτες (θεατρικό έρ γο, 2005, στη συλλογή τριών θεατρικών έργων Α, τώρα έρχεται ο Γκοντό, Εκδόσεις One Act Play Depot, Καναδάς). Μόνο ένας (θεατρικό έργο, 2004, Εκδόσεις One Act Play Depot, Καναδάς). Μπόγκι (θεατρικό έργο, 2002, Εκδόσεις One Act Play Depot, Καναδάς). Όχι αυτή τη φορά, μωρό μου (μυθιστόρημα, 2000, Εκδόσεις Ενάλιος). Ο μυθοποιός (ποιητική συλλογή, 2000, Εκδόσεις Γαβριηλίδης). Το κάψιμο της σημαίας (μυθιστόρημα, 1998, Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί). Το μυθιστόρημά του «Ακροβάτες του Χρόνου», που χαρακτηρίστηκε από την κριτική ως «μια εκρηκτική, αιώνια ερωτική ιστορία» και ως «το αριστούργημα της χρονιάς» θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο AST Publishing Group στην Ρωσία το καλοκαίρι του Διηγήματα και ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί και βραβευθεί από το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό με έδρα το Λος Άντζελες Stella s Literary Bistro. Στο διάστημα έζησε στον Καναδά, όπου ήταν Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του McMaster University. Από τον Ιανουάριο του 2009 είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Η ερευνητική του δουλειά, στα ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, έχει οδηγήσει σε περίπου 100 δημοσιεύσεις και μία πατέντα, και έχει χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας του Καναδά. H ιστοσελίδα του, με πληροφορίες για το συγγραφικό και επιστημονικό του έργο, είναι

3 Ευδοκία Σκορδαλά Κακατσάκη Είδα το φως της ζωής στη μικρή Σαμοθράκη. Μικρή για τους άλλους. Για μένα ο κόσμος όλος! Ο παράδεισος των παιδικών μου χρόνων!...εκεί έμαθα να αγαπώ τα παραμύθια, τα δημοτικά τραγούδια, τους θρύλους, τους ανθρώπους. Να χαίρομαι τις μικρές χαρές της ζωής, να θαυμάζω το μεγαλείο της φύσης. Να ονειρεύομαι. Να ταξιδεύω με τη φαντασία μου Σπούδασα Οικιακή Οικονομία και Νηπιαγωγός. Εργάστηκα δύο χρόνια, ως παιδαγωγός, στο Οικοτροφείο Θηλέων της Μητρόπολης Κισάμου, κοντά στον Μεγάλο Παππού της Κρήτης, Ειρηναίο, και εικοσιέξι χρόνια στο Ψυχιατρείο Χανίων, ως εργοθεραπεύτρια. Με το γράψιμο ασχολούμαι από τα μαθητικά μου χρόνια. Γράφω από ανάγκη. Την ανάγκη να μοιραστώ με τους άλλους τα συναισθήματά μου. Τη χαρά, τη λύπη, τον ενθουσιασμό, τη λαχτάρα, τη συγκίνησή μου, την αγωνία και τον προβληματισμό μου. Γράφω ποιήματα, χρονογραφήματα, διηγήματα, ρεπορτάζ Και το 1999 μπήκα στον υπέροχο κόσμο της Παιδικής Λογοτεχνίας. Είμαι μέλος των Πνευματικών Δημιουργών Χανίων, του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Συνεργάζομαι με το Ε. ΚΕ. ΒΙ.(Εθνικό Κέντρο Βιβλίου), στο πρόγραμμα «Συγγραφείς και Εικονογράφοι στα Σχολεία» Γράφω στην καθημερινή εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα». Για πολλά χρόνια ήμουν παραγωγός και παρουσίαζα την λογοτεχνική εκπομπή «Στον αστερισμό της Λογοτεχνίας» και την παιδική εκπομπή «Παραμύθι μυθικό!» στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, «Μαρτυρία». Τον Μάρτη του 2012, στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, με μια παρέα παιδιών δημιουργήσαμε μια μικρή Λέσχη Ανάγνωσης κι αρχίσαμε το μεγάλο ταξίδι στους θαυμαστούς δρόμους της Λογοτεχνίας. Είμαι παντρεμένη με τον δάσκαλο-ποιητή Βαγγέλη Κακατσάκη, μάννα τεσσάρων παιδιών (δυο γιοι και δυο νύφες) και γιαγιά δύο εγγονιών. Βιβλιογραφία: Με το σουραύλι της καρδιάς μου, ποιήματα, αυτοέκδοση. Ένα αστέρι πέφτει στη γη, παραμύθι, εκδόσεις Άγκυρα. Ο Βασιλιάς των Ονείρων, παραμύθι, εκδόσεις Άγκυρα, βραβείο Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Με λένε Ελπίδα, μυθιστόρημα για παιδιά, εκδόσεις Άγκυρα, έπαινος Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, υποψήφιο ( sort list) για το κρατικό βραβείο παιδικής λογοτεχνίας. Ο Ευτύχης και το Ουράνιο Τόξο, παραμύθι, εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, υποψήφιο(sort list) για το κρατικό βραβείο παιδικής λογοτεχνίας. Να σ αγαπούν και ν αγαπάς, παραμύθι, εκδόσεις Άγκυρα. Το νησί που ταξίδευε, παραμύθι, εκδόσεις Βιβλιόφωνο Ο Λυκούργος και το δίχτυ της αγάπης, παραμύθι, εκδόσεις Άγκυρα.

4 Ένα παράξενο γαϊτανάκι, παραμύθι, εκδόσεις Βιβλιόφωνο Υπό έκδοση: Και στη μέση η χαρά!...ποιητική συλλογή για παιδιά, βραβευμένη από τη ΓΛΣ (Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά). Η χαρά του Θεού, παραμύθι. Η γιασεμιά και τα αστεράκια, παραμύθι. Γιάννης Αναστασίου Φίλης Ο Γιάννης Αναστασίου Φίλης γεννήθηκε στην Ασίνη του Ναυπλίου. Σπούδασε στο ΕΜ Πολυτεχνείο ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, UCLA, επιστήμη συστημάτων. Έχει διδάξει στο UCLA, στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, και στο Πολυτεχνείο Κρήτης όπου είναι καθηγητής και πρύτανης. Έχει κυκλοφορήσει πέντε ποιητικές συλλογές, τρία μυθιστορήματα, δύο οικολογικά και τρία επιστημονικά βιβλία. Έχει ακόμη δημοσιεύσει εκατοντάδες επιστημονικές εργασίες και λογοτεχνικά κείμενα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Μεταφράσεις των ποιημάτων του έχουν δημοσιευθεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, και Γερμανικά. Έχει βραβευθεί στην Ελλάδα από την Ακαδημία Αθηνών και άλλους φορείς και στις ΗΠΑ από το UCLA και το American Association for the Advancement of Science (AAAS), για το λογοτεχνικό και επιστημονικό έργο του και την προσφορά του στην κοινωνία. Το 2008 επελέγη Senior Visiting Fellow του Ιδρύματος Ωνάση, ΗΠΑ, και έδωσε σειρά διαλέξεων σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης και περιβάλλοντος σε τέσσερα μεγάλα πανεπιστήμια της Αμερικής. Το 2010 στο συνέδριο World Automation Congress, στο Κόμπε της Ιαπωνίας του απενεμήθη Lifetime Achievement Award σε αναγνώριση «Της εξαιρετικής του συμβολής του στην ανάλυση και τον σχεδιασμό συστημάτων παραγωγής και περιβάλλοντος και του ηγετικού του ρόλου στην ανώτατη εκπαίδευση και στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης». Ίδρυσε και διευθύνει από το 1994 στο Πολυτεχνείο Κρήτης το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας, το οποίο έχει έκταση 300 στρεμμάτων. Σκοποί του Πάρκου είναι η διατήρηση της βιοποικιλότητας, η έρευνα, η επιμόρφωση και η αναψυχή. Σήμερα το Πάρκο είναι γνωστό πανελληνίως και το επισκέπτονται ετησίως πάνω από δέκα χιλιάδες Έλληνες και ξένοι. Είναι μέλος μεταξύ άλλων του ελληνικού ΡΕΝ και των Poets and Writers, ΗΠΑ, και Fellow του AAAS.

5 Μανούσος Μανουσάκης Ο Μανούσος Μανουσάκης σπούδασε στο London Film School και από τότε έχει μια μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία. Έχει σκηνοθετήσει τέσσερεις ταινίες μεγάλου μήκους ( Η ΣΚΙΑΧΤΡΑ βραβείο σεναρίου, μουσικής και και μοντάζ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, βραβείο καλλίτερης κινηματογράφησης στο Φεστιβάλ του Σικάγο, βραβείο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στo Giffoni Film Festival ( Italy), συμμετοχή στο παιδικό τμήμα του Φεστιβάλ του Βερολίνου.) Έντεκα θεατρικές παραστάσεις, δέκα τηλεταινίες και είκοσι εβδομαδιαίες σειρές. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι το «Τμήμα Ηθών» 43% «Ψίθυροι Καρδιάς» 73% (υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης όλων των εποχών βραβείο πιο αγαπημένης σειράς) «Μη μου λές Αντίο» 65% - βραβείο πιο αγαπημένης σειράς, «Άγγιγμα Ψυχής» 45% - βραβείο πιο αγαπημένης σειράς, «Η αγάπη ήρθε από μακριά» 42% «Για μια Γυναίκα και ένα Αυτοκίνητο» Βραβείο σκηνοθεσίας. Και οι είκοσι σειρές του περιλαμβάνονται στις δέκα πιο δημοφιλείς της χρονιάς μετάδοσής τους. Είναι Επίτιμος Δημότης του Δήμου Χανίων και πολλές από τις σειρές του έχουν γυριστεί στα Χανιά από όπου κατάγεται. Ασχολείται δυναμικά με τα κοινά της Λακωνίας και έχει δημιουργήσει με την συνεργασία θεσμικών φορέων και πολιτών την Γιορτή Ελιάς και Λαδιού με έδρα την Σελλασία. Η γιορτή έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα προωθώντας τα Λακωνικά αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα με κορυφαία εκδήλωση στον εκθεσιακό χώρο του μετρό στο Σύνταγμα. Είναι πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Πανελληνίου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς. Είναι και ο ίδιος βιοκαλλιεργητής ελιάς στην Σελλασία. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μανουσάκη η οποία κατάγεται από την Σελλασία και έχει δύο παιδιά. Τον Μανώλη και την Δέσποινα. Αντωνης Τσαπατακης Γεννημένος στα Χάνια το 1988, φοιτητής στην σχολή αστυφυλακών αλλά λόγο ατυχήματος αποτάθηκε από το σώμα! Ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα τον Ιουνίου του 2009 παίρνοντας μέρος στους πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα με πλήρεις επιτυχία κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια (50 πεταλούδα και 100 πρόσθιο)με πανελλήνιο ρεκόρ στο 2ο! Στην συνέχεια συμμετείχε την ίδια χρονιά τον Οκτώβριο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Ισλανδία με αποτέλεσμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου! Την επόμενη χρόνια κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης 2 χρυσά στα 100 πρόσθιο με πανελλήνιο ρεκορ,50 πεταλούδα και 2 χάλκινα μετάλλια στα 50

6 ελεύθερο και 50 ύπτιο. Την ίδια χρονιά τον Ιούνιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα με 1η θέση στο 50 ύπτιο και 50 πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ, 2η θέση στα 100 πρόσθιο με πανελλήνιο ρεκόρ και στα 200 μεικτή, 3η θέση στα 50 ελεύθερο. Ενώ συνεχεία τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς κατέκτησε την 6η θέση στα 4χ50 μεικτή με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Α.Μ.Ε.Α στην Ολλανδία. Το 2011 συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα κατακτώντας την 1η θέση στα 50 ελεύθερο, 50 πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ και όριο για τους ολυμπιακούς αγώνες Λονδίνο 2012, 50 ύπτιο και 100 πρόσθιο με επίσης πανελλήνιο ρεκόρ και όριο για τους ολυμπιακούς αγώνες Λονδίνο 2012.Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο με 6η θέση στην μεικτή ατομική με την εθνικοί ομάδα στα 4χ50 μεικτή και 5η θέση στα 100 πρόσθιο. Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την συμμετοχή στους ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2012 με τον Προπονητή του Κωστα Νικολαντωνακη. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ Γεννήθηκε στα Ανώγεια και κατοικεί μόνιμα στα Χανιά. Έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη. Από το 1976 εργάζεται συνεχώς στο Θέατρο ως ηθοποιός. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο από το 1985 μέχρι και το Συνεργάστηκε επίσης με Δημοτικά Θέατρα και το ελεύθερο θέατρο. Με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης έχει συνεργαστεί στα έργα «Μικροαστοί» ( ), «Ίων» (1985), «Γλάρος» ( ), και «Ερωφίλη» (1996). Έχει συνεργαστεί στο Ραδιόφωνο καθώς και στην Τηλεόραση στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ «Σύνορα αγάπης» (1999), «Για την Άννα» (2007) σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Το Νησί» (2011) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη στο ρόλο του Αλέξανδρου Βανδουλάκη. Έχει διατελέσει υπεύθυνος της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου Χανίων, ενώ έχει προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα, σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμων του νομού, σε πολιτιστικούς φορείς, το Δήμο Χανίων, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη κ.α. Από τον Οκτώβριο του 2000 ανέλαβε Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης και μέχρι σήμερα αγωνίζεται για ένα Θέατρο δυνατό προς τα μέσα (γεωγραφικά όρια Κρήτης), αλλά και φημισμένο προς τα έξω (εκτός ορίων Κρήτης), θέτοντας από την αρχή βασικούς άξονες που θα πρέπει να έχει ένα Περιφερειακό Θέατρο. Ποιοτική αναβάθμιση και αξιοπιστία.

7 Στην 12χρονη θητεία του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης έχουν παρουσιαστεί 33 θεατρικά έργα, τα οποία έχουν παρακολουθήσει περίπου θεατές. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Κώστα Μπάκα, Σπύρο Ευαγγελάτο, Γιώργο Μιχαηλίδη, Γιώργο Σεβαστίκογλου, Γιάννη Βόγλη, Κώστα Αρζόγλου, Βασίλη Νικολαϊδη, Γιάννη Κακλέα κ.α. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 1967: Απόφοιτος Β Γυμνασίου Αρρένων Χανίων 1974: Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 1977: Χορήγηση Άδειας Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος 1977: Κάτοχος Διδακτορικού 1977: 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας από έως 16-8 (Ειδίκευση) 1979: Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, από 1-1 έως 1-3 (Ειδίκευση) : ΝΕΕΣ από έως (Ειδίκευση) : Νευροχειρουργική Κλινική Νοσοκ. ΚΑΤ από έως (Ειδίκευση) 1983: Κάτοχος τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας Νευροχειρουργικής 1986: Profes. Rainondy Πανεπιστήμιο Ρώμης για 6 μήνες Κ.Ε.Κ. σε παιδιά 1987: Μετεκπαίδευση στην Σουηδία σε θέματα γ-knife 2004: Μετεκπαίδευση στην Σουηδία σε θέματα γ-knife Επαγγελματική Δραστηριότητα : «Νευροχειρουργικό Κέντρο Αθηνών» και κατόπιν στο Ειδικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ», υπό τη διεύθυνση του αειμνήστου κ. Ζ. Καψαλάκη. Κατά το ίδιο διάστημα ως Σύμβουλος Νευροχειρουργός στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών». 1977: «251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας» από 14-2 έως 16-8 (Ως έμμισθος Εσωτερικός Συνεργάτης, Έφεδρος Ανθυποσμηναγός-Ιατρός) υπό τη διεύθυνση του κ. Παντελή Φύσσα, Δ/ντή Χειρουργικής Κλινικής 1979: Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, 1-1 έως 1-3 (Εσωτερικός Έμμισθος Βοηθός --Αγροτικό στον Αλικιανό) υπό τη διεύθυνση του κ. Καλιγγιάννη, Δ/ντή Χειρουργικής Κλινικής. 1980: ΝΕΕΣ από 2-4 έως 3-4 (Ειδίκευση) στη Νευρολογική Κλινική υπό τη διεύθυνση της κ. Αγνής Παύλου-Καραγεωργιάδου : Νευροχειρουργική Κλ. Νοσοκομείου ΚΑΤ από έως (Ειδίκευση) υπό τη διεύθυνση του κ. Α. Αποστόλου, Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής : Νοσοκομείο «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Παίδων από έως (ως Επιμελητής) υπό τη Δ/νση του κ. Στ. Κομνηνού, Επ. Καθ., Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής. 1986: Ορκίστηκα Ιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας σε θέση Επιμ. Β (ΦΕΚ 253/ ) έως όπου παραιτήθηκα.

8 1986: στο Profes. Rainondy Πανεπιστ. Ρώμης για 6 μήνες, Κ.Ε.Κ. στα παιδιά. 1987: Δ/ντής Χειρουργικού Τομέα στον «Άγιο Σάββα» : Επιμ. Α Νοσοκομείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» (ΦΕΚ 2/111/88) : Μέλος του Δ.Σ. και Σύμβουλος Δ/ντή του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» 1987: Μετεκπαίδευση στην Σουηδία σε θέματα γ-knife έως 2001: Πρόεδρος του Δ.Σ. «Οφθαλμιατρείου Αθηνών» 1998 έως 2001: Αναπληρωτής Δ/ντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Περιφερειακό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» 2001: Προτάθηκα για Δ/ντής Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, αλλά δεν αποδέχθηκα τη θέση έως σήμερα: Δ/ντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» 2004: Μετεκπαίδευση στην Σουηδία σε θέματα για γ-knife έως 2007: Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου στο ΓΝΧανίων 2007 : Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο ΓΝΧανίων με τριετή θητεία. 2010: Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο ΓΝΧανίων για δεύτερη θητεία. 2010: Προτάθηκα για Υποδιοικητής 7 ης Υ.Π.Ε. Κρήτης, αλλά δεν αποδέχθηκα τη θέση. Μέλος Επιστημονικών Εταιρειών Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Ογκολογίας Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για την πρόληψη της κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας κατά των Πυρηνικών και Βιοχημικών Οπλων Μέλος του Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως και πρώτος Αντιπρόεδρος έως το (Αντιπρόεδρος επί προεδρίας Ν. Ξυλούρη ) Εκλεγμένο Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ. (Εκπρόσωπος Ιατρών) του Ν/μείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» στο Π.Α.Ο.Ν.Α. επί 8ετία. Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Π.Α.Ο.Ν.Α. «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Έχει εκλεγεί Δ/ντής Νευροχειρουργικής Κλινικής Ν/μείου Παίδων «Αγία Σοφία» το Μέλος του Δ. Σ. και Σύμβουλος Δ/ντή του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης από το 1987 έως Πρόεδρος του «Οφθαλμιατρείου» Αθηνών από το 1992 έως Μέλος Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Μέλος Δ.Σ. της Ελληνορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (Κολυμπάρι). Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Νευροχειρουργικής Εταιρείας. Μέλος του Δ.Σ. της Νευροχειρουργικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης. Μέλος της Πανελλήνιας Ακτινολογικής Εταιρείας. Πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων το 2002

9 Μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΕΚ (Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης) και Αντιπρόεδρος από το 2009 (τρίτος εκλεγμένος Σύμβουλος ΑΝΕΚ). Πρόεδρος Συλλόγου ΠΡΟ.Τ.Α (Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων) - Έτος ίδρυσης Διοργανώθηκαν με την εποπτεία της Ν/Χ κλινικής σεμινάρια, διημερίδες για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νωτιαίου μυελού, σπονδυλικής στήλης, εξεργασίες εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης. Διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Τροχαία Χανίων πλείστες εκδηλώσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Έγινε έκθεση στο Νοσοκομείο Χανίων με προσέλευση όλων των μαθητών του νομού Χανίων, με προβολές video και διανομή έντυπου υλικού. Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Χανίων. Πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Δήμου Χανίων. Αντιπρόεδρος ΔΗΠΕΘΕΚ Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης. Διδασκαλία - Εκπαίδευση Διδασκαλία του Μαθήματος της Αεροπορικής Ιατρικής επί 1 έτος κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Ιατρών του ΝΕΕΣ, Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Συμβολή στην εκπαίδευση όλων των ειδικευομένων Ιατρών Νευροχειρουργών στα Νοσοκομεία που υπηρέτησα και συμμετείχα ενεργά στις επιστημονικές δραστηριότητες τους. Κακοποίηση και Παραμέληση Παιδιών. Διακρίσεις Από τους πρώτους Νευροχειρουργούς που οργάνωσα την ομώνυμη Κλινική καθώς και την Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Εφάρμοσα πρώτος στην Ελλάδα τη τεχνική γ-knife (τακτική ακτινοβολία εγκεφάλου) με πρωτοποριακές επεμβάσεις σε παιδιά. Στο διεθνές δίκτυο CNN παρουσιάστηκε η επέμβαση αφαίρεσης καμακιού από τον εγκέφαλο τραυματία που πραγματοποίησα με πλήρη επιτυχία. Ο πρώτος Έλληνας Ιατρός στο Βιβλίο Γκίνες, , για την αφαίρεση του καμακιού από εγκέφαλο νεαρού ασθενή. Έχω πραγματοποιήσει τα περισσότερα νευροχειρουργεία στην Ελλάδα. Έχω τιμηθεί από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Ν. Άγιο Σάββα, το Ν. Παίδων και το Οφθαλμιατρείο Αθηνών.

10 Αμαλία Μπασιά Ονοματεπώνυμο: Αμαλία Μπασιά Ημερομηνία γεννήσεως: Τόπος γεννήσεως: Λάκκοι Κυδωνίας Σπουδές: Νηπιαγωγός, Νηπιοβρεφοκόμος Επαγγελματική κατάσταση: Συνταξιούχος Διευθύντρια Β' Κρατικού Παιδικού Σταθμού Χανίων- Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας Βιογραφικό Σημείωμα της Αμαλίας Μπασιά Συμμετοχή σε Συμβούλια : Πρόεδρος Συνοικιακού Συμβουλίου Νέας Χώρας Χανίων, 4 χρόνια. Νομαρχιακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Αλέκας Μαρκογιαννάκη για δύο τετραετίες από το Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Χανίων με τον συνδυασμό του Γιώργου Τζανακάκη από τον Ιανουάριο του 2003 έως 2006 και τώρα για την β' τετραετία Δημοτική Σύμβουλο, με τον Συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά μας» του Γιάννη Ντερμανάκη. Μέλος του Δ.Συμβουλίου Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων από το 1994 μέχρι σήμερα 2007 Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας Χανίων από το 1994 έως Εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Κρήτης. Μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΛΕ από το Μέλος της Ερανικής Επιτροπής Ανεγέρσεως Ναού Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας. Μέλος των Επιτροπών Νεότητας, Αγάπης Φιλανθρωπίας της Ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας επί 20 χρόνια μέχρι σήμερα. Παραγωγός Εκπομπών στο Ράδιο Μαρτυρία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου επί σειρά ετών. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου ALZHEIMER και Συναφών Διαταραχών- Παράρτημα Χανίων. Μέλος των Επιτροπών Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων για 2 τετραετίες Μέλος του ΟΔΟΙΚΗΠ (Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής ) του Δήμου Χανίων από τον Ιανουάριο του Μέλος Διοίκησης Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Νομού Χανίων. Μέλος του Δ.Σ. του Ε' ΚΑΠΗ Δήμου Χανίων από τον Ιανουάριο του Μέλος Δ.Σ. του Β' Παιδικού Σταθμού του Δήμου Χανίων από τον Ιανουάριο του Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής 17ου και 29ου Νηπιαγωγείου από τον Ιανουάριο του 2003 έως τις 31/12/2006, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Α.Ο.Χ. Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Χανίων και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίας (ΕΣΑΕΑ). Μέλος της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Χανίων «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους». Από με ενέργειές μου το Σωματείο των ΑμΕΑ απέκτησε Λευκό Ταξί για τους βαριά κινητικά ανάπηρους προσφορά από τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του)

Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του) 1 Ονοματεπώνυμο: Γιάννης Λεοντάρης Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του) Γνωστικό αντικείμενο: Θεωρία του Κινηματογράφου Ερευνητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3. Γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Πιστοποιημένη επιμόρφωση Επιπέδου 1:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3. Γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Πιστοποιημένη επιμόρφωση Επιπέδου 1: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία υπαλλήλου: 1. Όνομα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. Επώνυμο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 3. Ημερομηνία Γέννησης: 30/05/1961 4. Τόπος Γέννησης: Δ.Δ. Τριγωνικού Δήμου Σερβίων Π. Κοζάνης 5. Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Μανούσος Μ. Κωνσταντουλάκης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 23 Ιουνίου 1965 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αθήνα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Κάλβου 24, Π. Ψυχικό 15452 Αθήνα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης» Η International Art Academy διοργανώνει τον 1 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης». ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΦΕΚ 2499 Β / 19-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Σπουδές: Γλώσσες: Βιογραφικό. Όνομα: ΑΜΑΛΙΑ Επώνυμο: ΜΠΑΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Όνομα Πατρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Σπουδές: Γλώσσες: Βιογραφικό. Όνομα: ΑΜΑΛΙΑ Επώνυμο: ΜΠΑΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Όνομα Πατρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: ΑΜΑΛΙΑ Επώνυμο: ΜΠΑΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Όνομα Πατρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επαγγελματική Εμπειρία: Διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του Δημόσιου Τομέα, (χρόνια): 25+ Επαγγελματική πείρα: Από:

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου)

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ο.Η.Ε. 4 έως 16 Νοεμβρίου 2014 Υπεύθυνοι προγράμματος: Σταύρος Πολέντας: Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ προκηρύσσουν τον

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ: 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Τεντολούρης Νικόλαος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 05/07/1962 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αρματολικό Δήμου Πύλης Τρικάλων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Λακωνίας 33 Αμπελόκηποι Αθήνα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Νίκος Πιλάβιος μιλάει στην Μαίρη Γκαζιάνη για τον «Παραμυθά» των βιβλίων του Πέμπτη, 07 Ιούνιος :11

Ο Νίκος Πιλάβιος μιλάει στην Μαίρη Γκαζιάνη για τον «Παραμυθά» των βιβλίων του Πέμπτη, 07 Ιούνιος :11 Ο Νίκος Πιλάβιος μιλάει στην Μαίρη Γκαζιάνη για τον «Παραμυθά» των βιβλίων του Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018-11:11 Από την Μαίρη Γκαζιάνη Είναι αδύνατον να μην γνωρίζει κάποιος τον «παραμυθά» Νίκο Πιλάβιο είτε

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργιάδου Ιφι. 60 ΤΚ 66100, ΚΟΜΝΗΝΟΙ ΔΡΑΜΑ, Τηλεμάχου 9 Προσοτσάνη.

Γεωργιάδου Ιφι. 60 ΤΚ 66100, ΚΟΜΝΗΝΟΙ ΔΡΑΜΑ, Τηλεμάχου 9 Προσοτσάνη. Σήμερα ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεννήθηκε στη Μικρόπολη Δράμας το έτος 1955. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Προσοτσάνης, συνέχισε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη όπου και κατετάγη στη ΣΜΥ το έτος 1973. Υπηρέτησε ως μόνιμο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα : Λέκκα Στυλιανή Ημερομηνία γέννησης : 24/6/1976 Τόπος γέννησης : Οικογενειακή κατάσταση : Βόλος έγγαμη Τέκνα: 2 Διεύθυνση κατοικίας Αναγνωστοπούλου 30β, Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική Βιογραφικό σημείωμα Προσωπικές πληροφορίες Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν MD Αμυγδαλέας 13 Άνοιξη Τηλέφωνο 6947292937, 2108143446 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο albanmihalis@hotmail.com Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Μέρος ισοπεδωμένο, σταδίου ή ιπποδρόμου για ασκήσεις ή τέλεση αγωνισμάτων, αναφερόμενο στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Διονύσιος Ι. Παρίδης Ορθοπαιδικός Χειρουργός ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διονύσιος Ι. Παρίδης Ορθοπαιδικός Χειρουργός ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Διονύσιος Ι. Παρίδης Ορθοπαιδικός Χειρουργός ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 Προσωπικά Στοιχεία Όνομα : Διονύσιος Επίθετο : Παρίδης Όνομα πατρός : Ιωάννης Ημερομηνία γέννησης : Μάιος 3, 1971 Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 117 Α ΕΛΕΥΣΙΝΑ 213-0291616, 6942440449 : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο machairag@yahoo.gr Εκπαίδευση και κατάρτιση 2003-2007

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ (ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΙΑ) ΔΙΣ ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 2004-ΠΕΚΙΝΟ 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΡΕΚΟΡ 50,100,200Μ ΠΡΟΣΘΙΟ Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Αυγούστου 1986 Σε ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Συμμετοχή σε ενημερωτική ημερίδα Τίτλος: «Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία): Από το Νηπιαγωγείο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Συμμετοχή σε ενημερωτική ημερίδα Τίτλος: «Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία): Από το Νηπιαγωγείο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Όνομα: Αδαμαντία 2. Επώνυμο: Γκουρνέλου Τίτλοι σπουδών: Κλάδος / Ειδικότητα : ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας, πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΑΛΩΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΡΩΜΑΝΟΥ Ον. ΜΗΤΡΟΣ : ΑΝΤΩΝΙΑ Ον. ΠΑΤΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 31.08.1964 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικό Πανηγύρι 2018

Μαθηματικό Πανηγύρι 2018 Μαθηματικό Πανηγύρι 2018 Η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ διοργανώνει την Κυριακή 17 Ιουνίου συνάντηση των σχολικών λεσχών ανάγνωσης, το Μαθηματικό Πανηγύρι 2018, μια γιορτή για τους δεσμούς των μαθηματικών με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ Η Αγάθη Γεωργιάδου είναι διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εργάστηκε ως Ειδική Επιστήμων στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα :Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, με έμφαση στην ανάπτυξη κινήτρων

Θέμα :Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, με έμφαση στην ανάπτυξη κινήτρων ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΡΩΝ Σχολική Χρονιά 2018-2019 Θέμα :Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, με έμφαση στην ανάπτυξη κινήτρων ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ Διάγνωση

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Νέας Πρυτανικής Αρχής Πανεπιστημίου Κρήτης

Βιογραφικά Νέας Πρυτανικής Αρχής Πανεπιστημίου Κρήτης Βιογραφικά Νέας Πρυτανικής Αρχής Πανεπιστημίου Κρήτης 1) Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας Ζώρας Οδυσσέας Ζώρας, καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας, Ιατρικής Σχολής, Διευθυντής Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος και Χρόνος Γέννησης: Λάκκοι Κυδωνίας Χανίων, 26 Ιουνίου 1943.

Τόπος και Χρόνος Γέννησης: Λάκκοι Κυδωνίας Χανίων, 26 Ιουνίου 1943. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α μ α λ ί α Μ π α σ ι ά Διεύθυνση Οικίας: Σελίνου 82, 73131 Χανιά Τηλ.: 2821 0 97573, 2821 3 40155, 6972718777 Fax : 2821 3 40122 E-mail: amea@crete.gov.gr Τόπος και Χρόνος Γέννησης:

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. «Καθορισμός Προσόντων και Δικαιολογητικών για την Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού των Ανωτέρων Σχολών Κινηματογραφίας Τηλεόρασης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΘΩΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Κ.Π.Α

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΘΩΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Κ.Π.Α ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΘΩΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ε.Κ.Π.Α ΑΘΗΝΑ 2010 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 1947 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρικό STUDIO από τον Μηνά Βιντιάδη

Θεατρικό STUDIO από τον Μηνά Βιντιάδη Καρδίτσα 5-3-2018 Θεατρικό STUDIO από τον Μηνά Βιντιάδη Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας σας προσκαλεί στο πλαίσιο του 34ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (9 έως 18 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Δικαιούχων

Κατηγορίες Δικαιούχων Στο παρών κείμενο τονίζονται τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου 38 /ΦΕΚ 24 Α/2013 που καθορίζει τον τρόπο εισαγωγής των Αθλητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο τέλος υπάρχει και ένα παράδειγμα που δείχνει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α. Ι.Π. 1 ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Πανεπιστήμιο Σχολή Τμήμα: Τομέας: Όνομα και τίτλος διδάσκοντος: Επιστημονική ειδίκευση Τίτλοι και κωδικοί διδασκόμενων μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 15/6/1955 Ημερομηνία γέννησης, Ζαρός, Ηρακλείου, Κρήτης 1973 Απόφοιτος Γυμνασίου Μοιρών, Ηρακλείου 1979 Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 1980-1981

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΟΥΛΙΑ : ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : ΚΑΤΙΝΑ : ΛΑΛΟΥΚΑ, ΑΡΓΟΣ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝ. : 27/02/1991 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝ. : ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Αδάμης Μιχάλης (Καλύβια) Οινοποιός Tέως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και Καλυβίων Πρόεδρος αναγκαστικού συνεταιρισμού Καλυβίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1220/2012 ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά Δήμος Πλατανιά Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει αναπτυξιακά. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό πολιτιστικού αποθέματος και

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κώστας Κρομμύδας «εξομολογείται» στη συγγραφέα

Ο Κώστας Κρομμύδας «εξομολογείται» στη συγγραφέα Ημερομηνία 13/3/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://now24.gr/ Μαίρη Γκαζιάνη http://now24.gr/o-kostas-krommidas-exomologite-sti-singrafea-meri-gkaziani/ Ο Κώστας Κρομμύδας «εξομολογείται» στη συγγραφέα Μαίρη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. ηµοτικό Ωδείο ράµας, ώρα 7.30 µ.µ. Κυριακή, 2 εκεµβρίου Πρόσκληση

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. ηµοτικό Ωδείο ράµας, ώρα 7.30 µ.µ. Κυριακή, 2 εκεµβρίου Πρόσκληση Πρόσκληση ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Κυριακή, 2 εκεµβρίου 2018 ηµοτικό Ωδείο ράµας, ώρα 7.30 µ.µ. Πρόσκληση Οι συγγραφείς Ζυράννα Ζατέλη, Θανάσης Θ. Νιάρχος, Ιωάννα Μπουραζοπούλου, η Ειρήνη Γερουλάνου,

Διαβάστε περισσότερα

OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία

OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία Διεύθυνση Σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου 13ος Κύκλος Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής Διόρθωσης Επιμέλειας Κειμένων Εικονογράφησης OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 12.00

Διαβάστε περισσότερα

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT EU FO RIA ΣΤΕΛΛΑ EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT 1 ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Στέλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μιχάλης Κακογιάννης ΣΕΝΑΡΙΟ: Διασκευή: Μιχάλης Κακογιάννης Αρχική Πηγή: από το θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥπεύθυνοςΑγοράςΕργασίας& Δικτύωσης Οικονομολόγος, Χαράλαμπος Σαμαντζής Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.career.uth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Διδακτορικό, από τη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Διδακτορικό, από τη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο : Καραβίδας Όνομα : Κων/νος Όν.πατέρα : Γεράσιμος Τόπος κατ. : Σταυράκι Ιωαννίνων Α Σπουδές : 1. Διδακτορικό, από τη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 2.

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. Αποστολάκης Γεώργιος

Βιογραφικό Σημείωμα. Αποστολάκης Γεώργιος Βιογραφικό Σημείωμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αποστολάκης Γεώργιος Μολάοι Λακωνίας, Μεταμόρφωση, Τ.Κ 23052 (Ελλάδα) +30 693 4156 616 +30 27320 22942 geoapost11@gmail.com Skype geoapost11 Φύλο Άρρεν Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση από το Δημοτικό. στο Γυμνάσιο!!!

Μετάβαση από το Δημοτικό. στο Γυμνάσιο!!! Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο!!! ΓΥΜΝΑΣΙΟ! 3 τάξεις: Α, Β και Γ Ηλικία: από 12 μέχρι 15 χρονών Μαθήματα που διδάσκονται στην Α Γυμνασίου Θρησκευτικά 2 ώρες την εβδομάδα Αγία Γραφή Παλαιά Διαθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Οι συγγραφείς του τεύχους

Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους [ 109 ] Ο Θανάσης Αγάθος είναι λέκτορας Νεο ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό.

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Το μαγικό βιβλίο Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια γοργόνα μέσα στα καταγάλανα νερά. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και γίνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία ΣΑΝΤΡΑ ΚΡΟΠΑ Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλελλήνων της Λετονίας «Ο Ερμής» Ο ελληνισμός για τον καθένα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Η Ελένη-Δήµητρα Παντεχάκη γεννήθηκε στα Πεζά του Ηρακλείου Κρήτης το 1999. Επιπλοκές κατά τον τοκετό τής προκάλεσαν εγκεφαλική παράλυση µε ποσοστό αναπηρίας 67% σε

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Γερωνυμάκη 70, 713 07 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810-228300, 6974076623

Βιογραφικό Σημείωμα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Γερωνυμάκη 70, 713 07 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810-228300, 6974076623 1 Βιογραφικό Σημείωμα ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: Δετοράκης Ευστάθιος ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 26/07/1967 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Ηράκλειο Κρήτης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Γερωνυμάκη 70, 713 07 Ηράκλειο Κρήτης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810-228300,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ο κ. Θ. Καραχαλιος γεννήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας το 1958. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικοί και ακτιβίστριες Έρευνα-επιλογή: Μ. ΛΟΟΣ Μετάφραση: Μ. ΣΚΟΜΠΑ Επιµέλεια : Β. ΚΑΝΤΖΑΡΑ

Εκπαιδευτικοί και ακτιβίστριες Έρευνα-επιλογή: Μ. ΛΟΟΣ Μετάφραση: Μ. ΣΚΟΜΠΑ Επιµέλεια : Β. ΚΑΝΤΖΑΡΑ Εκπαιδευτικοί και ακτιβίστριες Έρευνα-επιλογή: Μ. ΛΟΟΣ Μετάφραση: Μ. ΣΚΟΜΠΑ Επιµέλεια : Β. ΚΑΝΤΖΑΡΑ http://www.infoplease.com DAVIES, EMILY (Ντέιβις, Έµιλυ) Μ. Βρετανία - Εκπαιδευτικός, εκδότρια, αγωνίστρια

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής»

««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής» Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου. Ψυχολόγος

Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου. Ψυχολόγος Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου Ψυχολόγος Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Σίφνου 12, Αγία Παρασκευή και Γαμβέτα 4, Αθήνα Τηλέφωνα: 211 7507337, 210 6397236, 693 6740308 Ε-mail : aretikypreou@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

«Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΣΚΠ) μια συνηθισμένη αλλά ακόμα άγνωστη ασθένεια»

«Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΣΚΠ) μια συνηθισμένη αλλά ακόμα άγνωστη ασθένεια» ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL «Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΣΚΠ) μια συνηθισμένη αλλά ακόμα άγνωστη ασθένεια» 08:30-09:30 Προσέλευση, Εγγραφές - καφές 09:30-09:40 Έναρξη συνεδρίου, Εισαγωγή, Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ,ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ,ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΥΛΑΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 23-10-1951 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΚΥΠΡΟΥ 9, ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Στόχος μου είναι να μάθω στους αναγνώστες μου, ότι η αγάπη συλλαβίζεται»

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Στόχος μου είναι να μάθω στους αναγνώστες μου, ότι η αγάπη συλλαβίζεται» Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Στόχος μου είναι να μάθω στους αναγνώστες μου, ότι η αγάπη συλλαβίζεται» 04.07.2016 19:42 Νατάσσα Βαφειάδου Με αφορμή τη αυριανή παρουσίαση του μυθιστορήματός της «Δύο φιλιά για την

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΛΥΖΩΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΟΛΥΖΩΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:17.02.1969 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 46 ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS 2011 2012 ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Προπτ. Μεταπτ. Διδακτ. Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» Αθήνα, 19 20 Φεβρουαρίου 2001 Υπό την Αιγίδα του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση Αθλητών Παραολυμπιακή κατηγορία Sonar Το σκάφος Sonar Τεχνικά Χαρακτηριστικά Sonar Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/10/1986. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382020780, 6976063627 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άγαμος nipiagogcs@windowslive.com

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/10/1986. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382020780, 6976063627 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άγαμος nipiagogcs@windowslive.com ΟΝΟΜΑ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΏΝΥΜΟ: ΝΤΙΛΟΥΔΗΣ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/10/1986 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πενταπλάτανος Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382020780, 6976063627 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ 2 ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων 18 27 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ου Κύκλου δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου»

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί.

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν σε βλέπουν και σε «τραβούν» κοντά τους «γαλαξίες», όπως ο Καρβέλας και η Βίσση και ο «αυστηρός»

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντέλια Βασιλικής

Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντέλια Βασιλικής Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντέλια Βασιλικής Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά 11 Αυγούστου το 1982. Γονείς της ο Κωνσταντέλιας Ιωάννης και η Κωνσταντέλια Σοφία. Σπουδές:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυµο: Όνοµα: Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΣΠΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΚΑΣ ή ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΣΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΘΗΡΑΣ 26, ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ T.K. 15344 Τηλέφωνο: 6932.415.327 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Frossopatsou@yahoo.gr Εκπαίδευση ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μαθησιακές δυσκολίες: Προσεγγίζοντας από την θεωρία την πράξη. 1. Μαθησιακές δυσκολίες: ορισμοί-περιορισμοί, διάγνωση-αντιμετώπιση

Μαθησιακές δυσκολίες: Προσεγγίζοντας από την θεωρία την πράξη. 1. Μαθησιακές δυσκολίες: ορισμοί-περιορισμοί, διάγνωση-αντιμετώπιση 1. Μαθησιακές δυσκολίες: ορισμοί-περιορισμοί, διάγνωση-αντιμετώπιση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η Ελένη Λιβανίου είναι Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος με Διδακτορικό στη γνωστική και κοινωνική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Τμήμα ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ακαδημαϊκός υπεύθυνος ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα