Οδηγίες χειρισμού. The Ultimate Guitar-to-USB Interface to Jam and Record with Killer Modeling Amps and Effects

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες χειρισμού. The Ultimate Guitar-to-USB Interface to Jam and Record with Killer Modeling Amps and Effects"

Transcript

1 Οδηγίες χειρισμού GUITAR UCG102 The Ultimate Guitar-to-USB Interface to Jam and Record with Killer Modeling Amps and Effects

2 2 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Περιεχομενα 1. Εισαγωγή Συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό Απαιτήσεις συστήματος Οδηγός συσκευής και λανθάνουσα κατάσταση Εγκατάσταση για τα Windows Εγκατάσταση του UCG Εγκατάσταση του λογισμικού guitar combos Εγκατάσταση του Audacity Αντιμετώπιση προβλημάτων Εγκατάσταση για Υπολογιστή Τύπου Mac Εγκατάσταση του UCG Εγκατάσταση του λογισμικού guitar combos Εγκατάσταση του Audacity Ρύθμιση του οδηγού ήχου Αντιμετώπιση προβλημάτων... 21

3 3 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 1. Εισαγωγή 1.1 Συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό Το UCG102 διαθέτει ένα πλήρες πακέτο λογισμικού που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε αμέσως. Το πακέτο λογισμικού περιλαμβάνει τα εξής: CD: Λογισμικό Guitar Combos της Native Instruments 3 διαφορετικοί ενισχυτές combo (PC / Mac) Audacity (PC / Mac) Οδηγός BEHRINGER USB AUDIO (PC) Λογισμικό Guitar Combos της Native Instruments Η σειρά Native Instruments Guitar Combos προσφέρει έξοχο ήχο, μέγιστη αποτελεσματικότητα και τέλεια δυνατότητα παιξίματος. Τα Guitar Combos εξομοιώνουν με τέλειο τρόπο τρία κλασσικά combos. Εδώ χρησιμοποιείται η ίδια, εξαίσια τεχνολογία η οποία έχει βοηθήσει στην απόδοση πολυάριθμων διακρίσεων στο Guitar Rig. Τα Combos λυχνιών που έχουν εξομοιωθεί με μεγάλη προσοχή διαθέτουν έναν απόλυτα αυθεντικό, ζεστό και δυναμικό χαρακτήρα για έναν απόλυτα καθαρό ήχο. Οι διαφορετικές προ-ρυθμίσεις είναι μόνο μια μικρή οπτική άποψη στο απέραντο, μουσικό φάσμα αυτών των κλασσικών ενισχυτών. Επαγγελματικός ήχος Τα Guitar Combos βασίζονται στην ίδια τεχνολογία μοντελοποίησης όπως τα Guitar Rig για μια ασυνήθιστη ποιότητα ήχου. Τα Guitar Combos είναι η τέλεια λύση για μουσικούς οι οποίοι έχουν μόνο ελάχιστη ή καμία εμπειρία με επαγγελματικό λογισμικό μουσικής. Ότι χρειάζεσαι για τον ήχο επαγγελματικών παραγωγών στούντιο είναι ένας υπολογιστής, μια κάρτα ήχου, μια κιθάρα και αυτά τα Combos! Το πλήρες φάσμα AC Box Combo είναι ένα δημοφιλές μοντέλο το οποίο επέφερε η βρετανική επανάσταση της μουσικής ποπ. Από απαλό έως και με παραμόρφωση - αυτό το Combo έχει έναν μοναδικό, εμπνευσμένο χαρακτήρα. Το Twang Combo είναι η προσωποποίηση του ήχου μπλουζ Clean and Crunchy. Για πάρα πολλές δεκαετίες αυτός ο ζεστός και χαρακτηριστικός ήχος συνέβαλε σε πολυάριθμες επιτυχίες. Βασισμένο σε πασίγνωστους ενισχυτές λυχνιών τους οποίους δημιούργησαν οι θρύλοι των μετέπειτα δεκαετιών του 60 και των αρχών του 70, το Plexi Combo είναι συνώνυμο του ήχου ροκ. Ο χαρακτηριστικός και ξεχωριστός ήχος του μπορεί να είναι ταυτόχρονα ζεστός και σκληρός.

4 4 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Χαρακτηριστικά Βασίζεται στους ενισχυτές, τις κονσόλες και τα εφέ του Guitar Rig που έχουν κερδίσει διακρίσεις. Τρία μοναδικά Combos, το καθένα με έναν συγκεκριμένο ήχο και σχέδιο Χειρισμός με διαίσθηση και ευκολία Έξοχη, επαγγελματική ποιότητα ήχου και απόδοση Κάθε ενισχυτής combo περιλαμβάνει ένα συντονιστή και μια πύλη ήχου Διαφορετικά εφέ προ-ενισχυτή και εφέ μετά τον ενισχυτή για κάθε Combo Ενσωματωμένο ντεκ κασετών ( Tapedeck ) για την αναπαραγωγή δεδομένων ήχου καθώς και ένας μετρονόμος Συμπεριλαμβάνονται προρυθμίσεις καθώς και η δυνατότητα αποθήκευσης μεμονωμένων, συμπληρωματικών προρυθμίσεων Πλήρης έλεγχος MIDI (μεταξύ άλλων μέσω άνετης λειτουργίας MIDI Learn) Το CD περιλαμβάνει τρία διαφορετικά Guitar Combos για αξιολόγηση. Με τον αριθμό σειράς στη θήκη του CD μπορείτε να ενεργοποιήσετε πλήρως έναν ενισχυτή combo. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις πληροφορίες που αναγράφονται στη θήκη του CD. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του Guitar Combo δικαιούστε έκπτωση για την αναβάθμιση της πλήρους έκδοσης του λογισμικού Guitar Combos και Guitar Rig. Για την αναβάθμιση, φροντίστε να γραφτείτε στην Native Instruments και επισκεφθείτε το κατάστημα στο web στη διεύθυνση Απαιτήσεις συστήματος Για να συνδέσετε το UCG102 που διαθέτετε σε έναν υπολογιστή, χρειάζεστε μια θύρα USB. Το UCG102 που διαθέτετε είναι συμβατό με υπολογιστές τύπου PC και Mac. Συνεπώς, δεν απαιτείται διαδικασία εγκατάστασης ή οδηγοί. Μόλις συνδέσετε το UCG102 σε μια θύρα USB, θα αναγνωριστεί ως γενική συσκευή ήχου USB. Ωστόσο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το UCG102 για εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο στο PC, π.χ. για εγγραφή ή ή χρήση με το παρεχόμενο λογισμικό Guitar Combos από την Native Instruments, συνιστούμε ιδιαίτερα να εγκαταστήσετε τον οδηγό USB AUDIO που περιλαμβάνεται, για να διασφαλίσετε μικρό λανθάνοντα χρόνο (βλ. κεφάλαιο Οδηγός συσκευής και λανθάνουσα κατάσταση ).

5 5 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τους απεσταλμένους οδηγούς και τις εφαρμογές λογισμικού, πρόσεξε τις ειδικές προϋποθέσεις συστήματος του εκάστοτε κατασκευαστή. Για να εργαστείτε με το λογισμικό, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις παρακάτω ελάχιστες απαιτήσεις: PC Mac Λειτουργικό σύστημα Windows XP Mac OS X 10.3.x Επεξεργαστής Pentium 700 MHz Athlon XP 1.33 GHz Μνήμη RAM 256 MB 512 MB 1.3 Οδηγός συσκευής και λανθάνουσα κατάσταση G4 733 MHz ή Intel Core Duo 1.66 GHz Ένας οδηγός συσκευής είναι μια διασύνδεση η οποία εξασφαλίζει την επικοινωνία μεταξύ λογισμικού (εφαρμογή ήχου) και υλικού. Στην πλατφόρμα του προσωπικού υπολογιστή έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια διάφορα μοντέλα οδηγών για κάρτες ήχου. Μερικοί από αυτούς τους οδηγούς είναι ακατάλληλοι για χρήση για μια ταυτόχρονη εγγραφή/ αναπαραγωγή ή για την εργασία με πρόσθετα προγράμματα λογισμικού, διότι δεν προσφέρουν την πλήρη απόδοση επαγγελματικών καρτών ήχου και προκαλούν μια μεγάλη χρονική επιβράδυνση. Αυτή η χρονική επιβράδυνση ονομάζεται λανθάνων χρόνος. Θα βρεις τις επιλογές του οδηγού για τις εισόδους και εξόδους του υλικού υπολογιστή κατά κανόνα στις πρότυπες προ-ρυθμίσεις του χρησιμοποιούμενου λογισμικού. Εάν απαιτείται μπορείς να συμβουλευτείς την τεκμηρίωση του λογισμικού σου. Στον πίνακα ελέγχου του οδηγού σου ρύθμισε έναν χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Όσο μικρότερη η τιμή, τόσο το καλύτερο. Εάν υπάρξουν παρασιτικές απώλειες δεδομένων, τότε αύξησε την τιμή λανθάνοντα χρόνου βηματικά. 2. Εγκατάσταση για τα Windows 2.1 Εγκατάσταση του UCG102 Για να εγκαταστήσετε τον οδηγό USB AUDIO, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας. 2) Εισαγάγετε το CD στη μονάδα CDROM. 3) Εντοπίστε το φάκελο ASIO_driver (Οδηγός ASIO) στο CD και ανοίξτε τον. 4) Κάντε διπλό κλικ στο Setup.exe για να εγκαταστήσετε τον οδηγό. 5) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. 6) Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

6 6 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Για να ρυθμίσετε σωστά τον οδηγό για τις εφαρμογές ήχου, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Ανοίξτε το ASIO-USB Control Panel (Πίνακας ελέγχου ASIO-USB) από το λογισμικό ήχου (μπορεί να λέγεται ASIO Config ή κάτι παρόμοιο). 2) Στην καρτέλα USB, ενεργοποιήστε την επιλογή που θέλετε σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης. Εικ. 2.1: Ρυθμίσεις του ASIO-USB Control Panel (Πίνακας ελέγχου ASIO-USB)

7 7 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 3) Στην καρτέλα ASIO, ενεργοποιήστε την επιλογή που θέλετε σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης. Εικ. 2.2: Ρυθμίσεις του ASIO-USB Control Panel (Πίνακας ελέγχου ASIO-USB)

8 8 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 2.2 Εγκατάσταση του λογισμικού guitar combos Το λογισμικό Guitar Combos περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς ενισχυτές combo. Επιλέξτε κάποιον από αυτούς ή όλους για εγκατάσταση. Με τον αριθμό σειράς στη θήκη του CD μπορείτε να ενεργοποιήσετε πλήρως έναν ενισχυτή combo. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις πληροφορίες που αναγράφονται στη θήκη του CD. Όλοι οι άλλοι ενισχυτές μπορούν να τεθούν σε λειτουργία επίδειξης με τους παρακάτω περιορισμούς: Η αποθήκευση ήχων είναι απενεργοποιημένη Σταματά μετά από 30 λεπτά Η ολική επαναφορά είναι απενεργοποιημένη Για να εγκαταστήσετε έναν ενισχυτή combo στο σύστημά σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Από το φάκελο NI Guitar Combos στο CD σας, επιλέξτε τον ενισχυτή combo που θέλετε να εγκαταστήσετε και ανοίξτε τον αντίστοιχο φάκελο αρχείου (ZIP) κάνοντας διπλό κλικ στην καταχώρησή του. 2) Κάντε διπλό κλικ στο Setup.exe για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση. 3) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αν έχετε τον αριθμό σειράς για τον εγκατεστημένο ενισχυτή combo: 4) Αποδεχτείτε την έναρξη του NI Service Center (Κέντρο υπηρεσιών της Native Instruments), επιλέγοντας την αντίστοιχη καταχώρηση. Αν ο υπολογιστής σας δεν είναι συνδεδεμένος στο internet, επιλέξτε τη μέθοδο καταχώρησης εκτός σύνδεσης, για να ενεργοποιήσετε τον ενισχυτή combo μέσω άλλου υπολογιστή.

9 9 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 5) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Εικ. 2.3: Ενεργοποίηση προϊόντος με το NI s Service Center (Κέντρο υπηρεσιών της Native Instruments) Αν δεν έχετε τον αριθμό σειράς για τον εγκατεστημένο ενισχυτή combo, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο σε λειτουργία επίδειξης.

10 10 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Για να ρυθμίσετε τον ενισχυτή combo, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Ενεργοποιήστε τον ενισχυτή combo (είτε την έκδοση σύνδεσης από ένα κεντρικό λογισμικό είτε την αυτόνομη έκδοση). 2) Στο παράθυρο Audio Setup(Ρύθμιση ήχου), ενεργοποιήστε την επιλογή που θέλετε σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης. 3) Κάντε κλικ στο κουμπί ASIO Config για να εμφανίσετε το πλαίσιο διαλόγου ρυθμίσεων του οδηγού. Βλ. κεφάλαιο Εγκατάσταση του UCG102 για λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση του οδηγού. Εικ. 2.4: Ρυθμίσεις παραθύρου Audio Setup (Ρύθμιση ήχου)

11 11 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 2.3 Εγκατάσταση του Audacity Το Audacity είναι ένα δωρεάν λογισμικό για εγγραφή και επεξεργασία ήχων. Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Κάντε διπλό κλικ στο audacity.exe στο φάκελο Audacity. 2) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. 3) Ενεργοποιήστε την εφαρμογή και μεταβείτε στο File > Preferences (Αρχείο > Προτιμήσεις). 4) Στην καρτέλα Audio I/O (Είσ./Έξ. ήχου) ρυθμίστε τις συσκευές Playback (Αναπαραγωγή) και Recording (Εγγραφή) στην επιλογή BEHRINGER USB AUDIO (Συσκευή ήχου USB BEHRINGER).

12 12 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 5) Επανεκκινήστε την εφαρμογή.εικ. 2.5: Ρυθμίσεις παραθύρου Audio Setup (Ρύθμιση ήχου)

13 13 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 2.4 Αντιμετώπιση προβλημάτων Ανατρέξτε στη λίστα με τα πιο κοινά προβλήματα και τις υποδείξεις για την επίλυσή τους, αν συναντήσετε προβλήματα σχετικά με το λογισμικό. Το USB AUDIO codec (Κωδικοποιητής ήχου USB) δεν αναγνωρίστηκε από τα Windows, δεν υπάρχει καταχώρηση για τη συσκευή USB AUDIO (Συσκευή ήχου USB) στο device manager (Διαχείριση συσκευών) των Windows Ελέγξτε τη σύνδεση USB. Αν είναι δυνατό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο καλώδιο USB ή μια άλλη θύρα USB Συνδέστε το UCG102απευθείας στο PC ή στο φορητό υπολογιστή και όχι μέσω διανομέα USB Βεβαιωθείτε ότι η θύρα USB λειτουργεί (λειτουργεί με ψηφιακή κάμερα, εκτυπωτή, κ.λπ.;) Αν χρειάζεται, ελέγξτε αν οι θύρες USB έχουν ενεργοποιηθεί στο BIOS του κεντρικού συστήματος Η εγκατάσταση του οδηγού των Windows δεν ολοκληρώθηκε (π.χ. κωδικός σφάλματος 10, κωδικός σφάλματος 39 των Windows) Ελέγξτε τη σύνδεση USB. Αν είναι δυνατό, δοκιμάστε ένα άλλο καλώδιο USB ή μια άλλη θύρα USB Συνδέστε το UCG102απευθείας στο PC ή στο φορητό υπολογιστή και όχι μέσω διανομέα USB Αν είναι δυνατό, δοκιμάστε να το εγκαταστήσετε σε άλλο PC ή φορητό υπολογιστή Η εγκατάσταση του οδηγού BEHRINGER USB AUDIO απέτυχε με το σφάλμα Error 0x0006 Ελέγξτε τη σύνδεση USB. Αν είναι δυνατό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο καλώδιο USB ή μια άλλη θύρα USB Κλείστε την εφαρμογή και εκτελέστε ξανά το setup.exe στο φάκελο ASIO_driver (Οδηγός ASIO) στο CD Κατεβάστε τα πιο πρόσφατα αρχεία του οδηγού ASIO από τη διεύθυνση behringer.com Στο ASIO-USB control panel (Πίνακας ελέγχου ASIO-USB) δεν εμφανίζεται το BEHRINGER USB AUDIO (Συσκευή ήχου USB BEHRINGER) ως συσκευή Ελέγξτε τη σύνδεση USB. Αν είναι δυνατό, δοκιμάστε ένα άλλο καλώδιο USB ή μια άλλη θύρα USB Συνδέστε το UCG102 απευθείας στο PC ή στο φορητό υπολογιστή και όχι μέσω διανομέα USB Κλείστε την εφαρμογή και εκτελέστε ξανά το setup.exe στο φάκελο ASIO_driver (Οδηγός ASIO) στο CD

14 14 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Πολύ μεγάλος λανθάνων χρόνος 1) Ανοίξτε το ASIO-USB Control Panel (Πίνακας ελέγχου ASIO-USB) από το λογισμικό ήχου (μπορεί να λέγεται ASIO Config ή κάτι παρόμοιο). 2) Συσκευή USB = BEHRINGER USB AUDIO. 3) Κάντε κλικ στην καρτέλα ASIO. 4) Απόδοση συστήματος = ταχεία (ή ακόμη και υψηλής ταχύτητας). Κλικ ή dropouts στον ήχο κατά την εγγραφή 1) Ανοίξτε το ASIO-USB Control Panel (Πίνακας ελέγχου ASIO-USB) από το λογισμικό ήχου (μπορεί να λέγεται ASIO Config ή κάτι παρόμοιο). 2) Συσκευή USB = BEHRINGER USB AUDIO. 3) Κάντε κλικ στην καρτέλα ASIO. 4) Απόδοση συστήματος = κανονική. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση για χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη βελτιστοποίηση των Windows XP για εφαρμογές μουσικής. 3. Εγκατάσταση για Υπολογιστή Τύπου Mac 3.1 Εγκατάσταση του UCG102 Για να ρυθμίσετε το UCG102, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας. 2) Συνδέστε το UCG102 με το καλώδιο USB στον υπολογιστή τύπου Mac. 3.2 Εγκατάσταση του λογισμικού guitar combos Το λογισμικό Guitar Combos περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς ενισχυτές combo. Επιλέξτε κάποιον από αυτούς ή όλους για εγκατάσταση. Με τον αριθμό σειράς στη θήκη του CD μπορείτε να ενεργοποιήσετε πλήρως έναν ενισχυτή combo. Οι άλλοι ενισχυτές μπορούν να τεθούν σε λειτουργία επίδειξης με τους παρακάτω περιορισμούς: Η αποθήκευση ήχων είναι απενεργοποιημένη Σταματά μετά από 30 λεπτά Η ολική επαναφορά είναι απενεργοποιημένη

15 15 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Για να εγκαταστήσετε έναν ενισχυτή combo στο σύστημά σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Από το φάκελο NI Guitar Combos στο CD σας, επιλέξτε τον ενισχυτή combo που θέλετε να εγκαταστήσετε και ανοίξτε τον αντίστοιχο φάκελο αρχείου (ZIP) κάνοντας διπλό κλικ στην καταχώρησή του. 2) Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο εγκατάστασης στην επιφάνεια εργασίας, για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση. 3) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αν έχετε τον αριθμό σειράς για τον εγκατεστημένο ενισχυτή combo: 4) Αποδεχτείτε την έναρξη του NI Service Center (Κέντρο υπηρεσιών της Native Instruments), εφόσον σας ζητηθεί. Αν ο υπολογιστής σας δεν είναι συνδεδεμένος στο internet, επιλέξτε τη μέθοδο καταχώρησης εκτός σύνδεσης, για να ενεργοποιήσετε τον ενισχυτή combo μέσω άλλου υπολογιστή.

16 16 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 5) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Εικ. 3.1: Ενεργοποίηση προϊόντος με το NI s Service Center (Κέντρο υπηρεσιών της Native Instruments) Αν δεν έχετε τον αριθμό σειράς για τον εγκατεστημένο ενισχυτή combo, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο σε λειτουργία επίδειξης.

17 17 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού Για να ρυθμίσετε τον ενισχυτή combo, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Ενεργοποιήστε τον ενισχυτή combo (είτε την έκδοση σύνδεσης από ένα κεντρικό λογισμικό είτε την αυτόνομη έκδοση). 2) Στο παράθυρο Audio Setup (Ρύθμιση ήχου), ενεργοποιήστε την επιλογή που θέλετε σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης. Από το OS 10.X και μετά, η έκδοση stand-alone του Guitar Combos απαιτεί μια Aggregate Device, για να μπορεί να έχει πρόσβαση σε εισόδους και εξόδους του υλικού. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαμόρφωση ενός Aggregate Device θα βρείτε στη διεύθυνση behringer.com 3) Με το ρυθμιστή Output Latency (Λανθάνων χρόνος εξόδου), επιλέξτε μια ρύθμιση κάτω των 16 ms. Εικ. 3.2: Ρυθμίσεις παραθύρου Audio Setup (Ρύθμιση ήχου) σε λειτουργικό σύστημα OS 10,4 και νεότερο

18 18 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 3.3 Εγκατάσταση του Audacity Το Audacity είναι ένα δωρεάν λογισμικό για εγγραφή και επεξεργασία ήχων. Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Κάντε διπλό κλικ στο audacity.exe στο φάκελο Audacity. 2) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. 3) Ενεργοποιήστε την εφαρμογή και μεταβείτε στο File > Preferences (Αρχείο > Προτιμήσεις). 4) Στην καρτέλα Audio I/O (Είσ./Έξ. ήχου) ρυθμίστε τις συσκευές Playback (Αναπαραγωγή) και Recording (Εγγραφή) στην επιλογή USB Audio Codec (Κωδικοποιητής ήχου USB).

19 19 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 5) Επανεκκινήστε την εφαρμογή. Εικ. 3.3: Ρυθμίσεις παραθύρου Audio Setup (Ρύθμιση ήχου)

20 20 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 3.4 Ρύθμιση του οδηγού ήχου Για να ρυθμίσετε σωστά τον οδηγό για τις εφαρμογές ήχου, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1) Ανοίξτε το Audio MIDI Setup (Ρύθμιση MIDI ήχου) από το φάκελο Applications > Utilities (Εφαρμογές > Βοηθητικά προγράμματα) και ενεργοποιήστε την επιλογή που θέλετε σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης. Εικ. 3.4: Ρυθμίσεις παραθύρου Audio MIDI Setup (Ρύθμιση MIDI ήχου)

21 21 GUITAR LINK UCG102 Οδηγίες χειρισμού 3.5 Αντιμετώπιση προβλημάτων Ανατρέξτε στη λίστα με τα πιο κοινά προβλήματα και τις υποδείξεις για την επίλυσή τους, αν συναντήσετε προβλήματα σχετικά με το λογισμικό. Κακή ποιότητα ήχου στο λογισμικό NI guitar combo (με θόρυβο, αλλοιωμένος) 1) Ανοίξτε το παράθυρο Audio MIDI Setup (Ρύθμιση MIDI ήχου) από το φάκελο Applications > Utilities (Εφαρμογές > Βοηθητικά προγράμματα). 2) Στο Format (Μορφή), επιλέξτε: 44100,0 Hz / 2ch-16bit Πολύ μεγάλος λανθάνων χρόνος στο λογισμικό NI guitar combo Επιλέξτε Preferences > Audio Setup (Προτιμήσεις > Ρύθμιση ήχου) από το μενού και μειώστε την τιμή για τη ρύθμιση Output Latency (Λανθάνων χρόνος εξόδου) Κλικ ή dropouts στον ήχο στο λογισμικό NI guitar combo Επιλέξτε Preferences > Audio Setup (Προτιμήσεις > Ρύθμιση ήχου) από το μενού και αυξήστε την τιμή για τη ρύθμιση Output Latency (Λανθάνων χρόνος εξόδου)

22 We Hear You

iaxe USB-GUITAR Εγκατάσταση οδηγός A50-61290-00003 CD1:

iaxe USB-GUITAR Εγκατάσταση οδηγός A50-61290-00003 CD1: CD1: == == == CD2: Εγκατάσταση οδηγός A50-61290-00003 Λογισμικό Guitar Combos της Native Instruments 3 διαφορετικοί ενισχυτές combo (PC / Mac) Audacity (PC / Mac) Οδηγός BEHRINGER USB AUDIO (PC) == energyxt2

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

EZ VINYL CONVERTER / EZ VINYL CONVERTER 2 / EZ AUDIO CONVERTER Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( 1-9 )

EZ VINYL CONVERTER / EZ VINYL CONVERTER 2 / EZ AUDIO CONVERTER Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( 1-9 ) 0 EZ VINYL CONVERTER / EZ VINYL CONVERTER 2 / EZ AUDIO CONVERTER Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( 1-9 ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο USB προϊόν που αγοράσατε, συµπεριλάβαµε και µερικά εργαλεία για να σας βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web HP Pro

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web HP Pro Οδηγός χρήσης για την κάμερα web HP Pro Version 1.4.EL Part number: 575739-001 Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ WEB ΤΗΣ HP

ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ WEB ΤΗΣ HP ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ WEB ΤΗΣ HP Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1-8)

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1-8) ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1-8) ΕΙΣΑΓΩΓΗ Καλώς ήρθατε στο U Record το γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο να µεταφέρετε τους δίσκους βινυλίου σας στον υπολογιστή σας. Αφού ηχογραφήσετε τα βινύλιά

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων. Πριν την εγκατάσταση... 3. Ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό... 3 2. Εγκατάσταση... 4

Διαβάστε περισσότερα

ADSL USB MODEM. Εγχειρίδιο Χρήστη

ADSL USB MODEM. Εγχειρίδιο Χρήστη F201 ADSL USB MODEM Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 1 Περιεχόμενα Συσκευασίας...2 2 Το F201 ADSL USB Modem...2 2.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος... 2 2.2 Θύρες συσκευής και φωτεινές ενδείξεις...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓO ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝO ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ «Δράσεις Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2.

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2. Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2 www.otebusiness.gr Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ηχογράφηση στο Audacity

Ηχογράφηση στο Audacity Ηχογράφηση στο Audacity Προετοιµασία και εκτέλεση ηχογράφησης στον υπολογιστή µε το πρόγραµµα Audacity, από εξωτερική συσκευή παραγωγής ήχου (φορητό CD player, mp3 player) ή µικρόφωνο: 1. Ανοίγουµε το

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP v4.3.el Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Ορισμός Η εφαρμογή DiagBox OI είναι η τηλεφορτώσιμη λύση διαγνωστικού ελέγχου και επισκευής των μαρκών PEUGEOT και CITROEN για ένα δεδομένο αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓO ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝO ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ «Ολοκληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1

NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1 NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1 Πλεονεκτήµατα Αµοιβαία ανταλλαγή δεδοµένων Άµεση πρόσβαση - Αντιγράψτε φωτογραφίες και αρχεία και ανταλλάξτε τα µε άλλη κάρτα πολυµέσων. - Άµεση πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATION TECHNOLOGY IN LEARNING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INFORMATION TECHNOLOGY IN LEARNING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INFORMATION TECHNOLOGY IN LEARNING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Εγκατάσταση του CD-ROM Βάλτε το CD του προγράμματος στον οδηγό των CD-ROM. Θα πρέπει αυτόματα να ξεκινήσει η εγκατάσταση του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Οδηγός έναρξης HT-XT1 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 2 Εγκατάσταση 4 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε απλά

Διαβάστε περισσότερα

NB000110 Sweex Card Reader 16 in 1 USB 2.0

NB000110 Sweex Card Reader 16 in 1 USB 2.0 NB000110 Sweex Card Reader 16 in 1 USB 2.0 Πλεονεκτήµατα Ιδανικό για τους χρήστες κινητού τηλεφώνου Αµοιβαία ανταλλαγή δεδοµένων Άµεση πρόσβαση - Kατάλληλο για κάθε επιτραπέζιο ή φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε απλά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προϋποθέσεις

Τεχνικές προϋποθέσεις Τεχνικές προϋποθέσεις Υποστήριξη Windows Επεξεργαστής Intel Core Duo CPU.XX GHz ή AMD. ( GB of RAM προτεινόμενο) Ενεργά JavaScript και Cookies Active X, ενεργό για τον Microsoft Internet Explorer (προτεινόμενο)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Εγκατάσταση λογισμικού Σημείωση για τη σύνδεση USB: Μην συνδέσετε το καλώδιο USB μέχρι να εμφανιστεί η σχετική ειδοποίηση. Εάν εμφανιστεί αυτή η οθόνη, κάντε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLWK400. Κιτ επέκτασης ασύρματου δικτύου Powerline AV

Οδηγός χρήσης. Linksys PLWK400. Κιτ επέκτασης ασύρματου δικτύου Powerline AV Οδηγός χρήσης Linksys PLWK400 Κιτ επέκτασης ασύρματου δικτύου Powerline AV Περιεχόμενα Περιεχόμενα Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 PLE400 3 PLW400 4 Πώς λειτουργεί το δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 5 Ε Ύ Ρ Ο Σ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ώ Ν 6 Κ Ά Ρ Τ Α P C / P C I 6

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 5 Ε Ύ Ρ Ο Σ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ώ Ν 6 Κ Ά Ρ Τ Α P C / P C I 6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 5 Ε Ύ Ρ Ο Σ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ώ Ν 6

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Πως να παρακολουθήσετε το 3 περιεχόµενο σε έναν προβολέα της BenQ:

Πως να παρακολουθήσετε το 3 περιεχόµενο σε έναν προβολέα της BenQ: Πως να παρακολουθήσετε το 3 περιεχόµενο σε έναν προβολέα της BenQ: Ο προβολέας της BenQ υποστηρίζει την αναπαραγωγή τρισδιάστατου (3D) περιεχοµένου που µεταφέρεται µέσω D-Sub, Component, HDMI, Video και

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P A I - 7 0 7 9 4 5

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P A I - 7 0 7 9 4 5 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο A I - 7 0 7 9 4 5 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές Επισημάνσεις

Τεχνολογικές Επισημάνσεις USB Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Web Πραγματικής Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας μέσω USB2.0 Βιώστε την πραγματική τοποθέτηση και άμεσης λειτουργίας με το Eye 320! Δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης γι αυτή

Διαβάστε περισσότερα