Εδώ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραµα, µιλά στην καρδιά όλων των σπουδαστών µας, µικρών και µεγάλων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εδώ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραµα, µιλά στην καρδιά όλων των σπουδαστών µας, µικρών και µεγάλων."

Transcript

1

2

3 Ο Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ο Ηγέτης στην Εκµάθηση Ξένων Γλωσσών, έχει τη δική του µοναδική αλήθεια! Για περισσότερο από 26 χρόνια µαθαίνουµε στους σπουδαστές µας να µιλούν, να επικοινωνούν, να βιώνουν την ξένη γλώσσα όπως τη µητρική. Είµαστε µία µοναδική ακαδηµαϊκή κοινότητα µε αναζήτηση, πάθος και δηµιουργικότητα που συνεχώς ανανεώνεται και βελτιώνεται. Στις σελίδες που ακολουθούν µπορείτε να ανακαλύψετε τον τρόπο µε τον οποίο οδηγούµε τους µαθητές µας στην επιτυχία. είτε πώς η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ χρησιµοποιεί αποτελεσµατικά την τεχνολογία στην τάξη και ενηµερωθείτε για τη Μέθοδο LEARN µε τα θεαµατικά µαθησιακά αποτελέσµατα. Γνωρίστε το Global Education, το επόµενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης. Εδώ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραµα, µιλά στην καρδιά όλων των σπουδαστών µας, µικρών και µεγάλων. Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ η µέθοδος καινοτοµεί, εξελίσσεται, τολµά και η µάθηση δεν σταµατά ποτέ! Ελάτε µαζί µας στο µαγικό ταξίδι της γνώσης!

4 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Μέθοδος 1 Ψηφιακό μάθημα Στις µέρες µας η τεχνολογία έχει καθοριστικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και αποτελεί κίνητρο για τους σπουδαστές. Οι καθηγητές του Οµίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι όλοι εξοικειωµένοι µε τη χρήση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι του µαθήµατος που γίνεται µε τον πλέον σύγχρονο και επιστηµονικό τρόπο. 2 Skill Integration Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ακολουθούµε µια ολιστική προσέγγιση στην εκµάθηση ξένων γλωσσών. Οι δεξιότητες ενσωµατώνονται µε απώτερο σκοπό οι µαθητές να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν αποτελεσµατικά. Έµφαση δίνεται σε: Α) Task-based learning, µια προσέγγιση όπου ο µαθητής καλείται να κατανοήσει, να παράγει και να επικοινωνήσει στην ξένη γλώσσα µε έµφαση στο νόηµα της γλώσσας. Β) Content and Language Integrated Learning (CLIL), όπου η γλώσσα διδάσκεται παράλληλα µε άλλες θεµατικές ενότητες. 3 Πλάνα ύλης Για κάθε γλωσσικό επίπεδο υπάρχει συγκεκριµένο ωριαίο πλάνο ύλης το οποίο ο καθηγητής ακολουθεί µε στόχο τη σωστή και ακριβή διεξαγωγή του µαθήµατος µέχρι το τέλος της χρονιάς.

5 4 Online τετράδιο ύλης Μετά από κάθε µάθηµα ο καθηγητής συµπληρώνει online στο τετράδιο ύλης την ύλη που δίδαξε έτσι ώστε να γνωρίζει ο ιευθυντής Σπουδών ακριβώς την ύλη που ολοκληρώθηκε. 5 Σπουδαστική καρτέλα Κάθε σπουδαστής έχει την προσωπική του σπουδαστική καρτέλα στην οποία υπογράφει για κάθε ώρα µαθήµατος και επίσης βαθµολογείται για την επίδοσή του για κάθε δεξιότητα. Στην καρτέλα αναγράφονται ακόµη η βαθµολογία των τεστ προόδου και οι απουσίες. Έτσι οι γονείς παρακολουθούν µε µια µατιά την επίδοση των παιδιών τους ανά ώρα µαθήµατος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. 6 Smart Start Study planner Κάθε σπουδαστής έχει το εκπαιδευτικό ηµερολόγιο-ατζέντα όπου καταγράφει τις εργασίες που έχει για το σπίτι και τι θα πρέπει να διαβάσει. Με τον τρόπο αυτό ο γονιός ελέγχει πολύ γρήγορα τι ακριβώς έχει να διαβάσει το παιδί για το επόµενο µάθηµα. 7 Τετράδιο Σπουδαστών Στο τετράδιο αυτό καταγράφονται οι ασκήσεις γραπτού λόγου οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο σπίτι (εκθέσεις µικρές παράγραφοι). Άλλος ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για την οργάνωση της µελέτης και την παρακολούθηση της εξέλιξής του στη γλώσσα. 8 Ημέρες γονέων ύο φορές το χρόνο καλούµε τους γονείς να συναντήσουν τους καθηγητές των παιδιών και να ενηµερωθούν για την πρόοδό τους.

6 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ JustVote Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ η επανάληψη του λεξιλογίου και της γραµµατικής είναι πια «παιχνιδάκι». Το JustVote φροντίζει γι αυτό µε ερωτήσεις που εµφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή και τα παιδιά διαλέγουν τη σωστή απάντηση χρησιµοποιώντας remote control όπως ακριβώς σε τηλεπαιχνίδι! Ένα µοναδικό εργαλείο που διεγείρει τις αισθήσεις του µαθητή και προάγει την άµιλλα και την κοινωνικότητα του παιδιού. Νέες Τεχνολογίες E-Blocks Τα E-Blocks αποτελούν µία µοναδική βιωµατική µέθοδο εκµάθησης της γλώσσας που βασίζεται στην επίλυση προβληµάτων µε τις αισθήσεις και την κίνηση και όχι στην αποστήθιση! Οι µαθητές δουλεύουν µπροστά από το ταµπλό αφής µε την οθόνη του Η/Υ και ειδικά διαδραστικά κυβάκια. Ερωτήσεις παρουσιάζονται στην οθόνη του Η/Υ και οι µαθητές τοποθετούν τα κυβάκια συµµετέχοντας ενεργά σε ιστορίες µε κινούµενα σχέδια, µουσική και παιχνίδια. Multimedia Lab Εκτός από το µάθηµα οι σπουδαστές έρχονται µία ώρα extra την εβδοµάδα στο κέντρο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για να εξασκηθούν στη γλώσσα µέσω υπολογιστή πάνω σε ασκήσεις απόλυτα συνυφασµένες µε τη ύλη που διδάσκονται. Οπτικοακουστικό Υλικό Το µάθηµα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ διεξάγεται σε συνδυασµό µε µια σειρά από οπτικοακουστικό υλικό το οποίο χρησιµοποιείται εναλλάξ και συµπληρώνει τον καινοτόµο και πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας.

7 ιαδραστικός Πίνακας Ανεκτίµητο εργαλείο στην τάξη που δίνει τη δυνατότητα στους µαθητές να απορροφήσουν πληροφορίες µε µεγαλύτερη ευκολία, τους ενθαρρύνει να συµµετέχουν σε οµαδικές συζητήσεις και να συνεργαστούν σε οµάδες. Καθώς παρουσιάζει κάθε εκπαιδευτική πηγή µε έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο, κάνει την εκπαίδευση απολαυστική, τόσο για τους µαθητές όσο και για τους καθηγητές, µε χρήση περισσότερων και µεγαλύτερης ποικιλίας µέσων εκπαίδευσης, ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και κρατάει αµείωτη την προσοχή των µαθητών στο µάθηµα. Οι διαδραστικοί πίνακες χρησιµοποιούνται σε πολλά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, συµπεριλαµβανοµένων και αυτών που αφορούν σε µαθητές οι οποίοι ανταποκρίνονται τόσο σε κιναισθητικό όσο και σε οπτικοακουστικό τρόπο εκµάθησης. Ψηφιακή τάξη του αύριο Ένα πρωτοποριακό διαδραστικό περιβάλλον εκπαίδευσης µέσα στην τάξη του αύριο. Ο καθηγητής χρησιµοποιεί µία τελευταίας τεχνολογίας touch screen oθόνη συνδεδεµένη µε tablets που χειρίζονται οι σπουδαστές. ιαδραστικό, διαθεµατικό µάθηµα µε την αρωγή της τεχνολογίας που υποστηρίζει άρτια τη βιωµατική εκµάθηση. Μαθήματα Skype Οι µαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχουν την ευκαιρία να µιλούν µε µαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ όλη την Ελλάδα την Κύπρο και τη Ρουµανία διαµέσου SKYPE. Οι µαθητές έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά. Με λίγα λόγια, οι µαθητές µιλάνε τη γλώσσα που µαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

8 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Η πρώτη σειρά βιβλίων της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για την ΕJ2 αποκλειστικά για τους μαθητές μας Ξεκίνα τα Αγγλικά σου με τον...αlf Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τα παιδιά µαθαίνουν Αγγλικά από πολύ µικρή ηλικία µέσα σε real-life setting περιβάλλον έχοντας µια ολιστική προσέγγιση στην εκµάθηση της γλώσσας. Οι µικροί µας φίλοι απολαµβάνουν µία µαγική διαδροµή µέσα από τις περιπέτειες του Alf, την πρώτη σειρά παιδικών βιβλίων της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ όπου διασκέδαση και µάθηση συνδυάζονται αρµονικά υπό το πρίσµα της πιο σύγχρονης µεθοδολογίας. Οι µαθητές ανακαλύπτουν σταδιακά τις γλωσσικές τους ικανότητες µέσα από µία επιλογή ασκήσεων και δραστηριοτήτων που δίνουν έµφαση στην κριτική σκέψη και τους προετοιµάζουν για το πρόγραµµα Global Education, µία καινοτόµο προσέγγιση στην εκµάθηση της γλώσσας.

9 CLIL Συνοδέψτε τον Alf στο συναρπαστικό ταξίδι της µάθησης µέσω της προσέγγισης CLIL - Content and Language Integrated Learning που δίνει τη δυνατότητα στους µαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεµατικές ενότητες διαπολιτισµικού περιεχοµένου χρησιµοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.

10 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Tο επόµενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης (communicative approach) που ήδη εφαρµόζουµε στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και στηρίζεται σε: ιαθεµατική εκµάθηση Ανάπτυξη δεξιοτήτων της κριτικής σκέψης Εκµάθηση βασισµένη στη διενέργεια εργασιών στην Αγγλική γλώσσα µε τη χρήση συγκεκριµένων υλικών και µέσων Ανάπτυξη στις γλωσσικές και επικοινωνιακές ικανότητες µε τη χρήση της γλώσσας ως εργαλείο µε ένα φυσικό και καινοτόµο τρόπο Ο ρόλος του μαθητή Οι µαθητές καλούνται να ολοκληρώσουν µία εργασία στην αγγλική γλώσσα µε τη χρήση συγκεκριµένων υλικών και µέσων. Ο μαθητής Ανακαλύπτει ηµιουργεί Ερευνά Ερµηνεύει Παρουσιάζει Σκέφτεται Συνεργάζεται Ο ρόλος του καθηγητή Ο ρόλος του καθηγητή είναι να καθοδηγήσει τους µαθητές και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την εργασία τους. Ο καθηγητής Βοηθάει ιευκρινίζει Ενθαρρύνει Καθοδηγεί Συµβουλεύει Συντονίζει Υποστηρίζει GLOBAL EDUCATION Στόχοι 1 2 Η ανάπτυξη της πολυπολιτισµικής συνείδησης Η εξέλιξη των γλωσσικών και επικοινωνιακών ικανότητων µε τη χρήση της γλώσσας ως εργαλείο. PROJECTS 3 4 Η ανάπτυξη δεξιοτήτων σκέψης Η επαφή µε τη συλλογική εργασία και τη σφαιρική αντίληψη Aποτελέσματα ιαπολιτισµική γνώση και κατανόηση ιαπολιτισµικές δεξιότητες επικοινωνίας Ανάπτυξη προφορικής επικοινωνίας Ανάπτυξη των πολυγλωσσικών ενδιαφερόντων και νοοτροπιών Ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής σκέψης (critical thinking skills) Αθλ

11 Κοινωνία ΜΜΕ Περιβάλλον Πολιτισμός Φύση Τεχνολογία Θεματολογία Γεωγραφία Υγεία Αθλητισμός Τέχνες

12 Ακαδημαϊκή Υπεροχή Κλειστό Εξεταστικό Κέντρο Cambridge ELA Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ως Κλειστό Εξεταστικό Κέντρο, διενεργεί τις εξετάσεις του Πανεπιστηµίου Cambridge ELΑ για τους σπουδαστές της. Οι πιστοποιήσεις του Πανεπιστηµίου Cambridge αναγνωρίζονται παγκοσµίως στο δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα. CAMBRIDGE YLE Εξετάσεις, ειδικά σχεδιασµένες για παιδιά! Συνεργασίες Η τεχνολογία στην τάξη του αύριο Κέντρο προετοιμασίας πιστοποίησης ETECT Exam Preparation Center Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι επίσης κέντρο προετοιµασίας για την πιστοποίηση ETECT, µία εξέταση που απευθύνεται σε αρχάριους και πεπειραµένους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας. Στους επιτυχόντες απονέµεται πιστοποιητικό αναγνωρισµένο από το Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης (ΕΣΥ ).

13 Πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας Τα προγράµµατά µας οδηγούν σε αναγνωρισµένες πιστοποιήσεις σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερµανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ρώσικα. Παραθέτουµε τον πίνακα αντιστοιχίας των πιστοποιήσεων γλωσσοµάθειας µε το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών, το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισµένο και χρησιµοποιεί έξι επίπεδα περιγραφής των γλωσσικών δεξιοτήτων από το Α1 έως το C2. Κύπρος IGCSE Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ προετοιµάζει τους σπουδαστές του για την εξέταση IGCSE Εnglish as a Second Language. Η συγκεκριµένη πιστοποίηση αναγνωρίζεται στην Κύπρο και το Εξωτερικό.

14 Ακαδημαϊκή Υπεροχή Ταχύρυθμα τμήματα Aγγλικά - Γαλλικά - Γερµανικά - Ιταλικά - Ισπανικά - Ρώσικα Προγράµµατα ειδικά σχεδιασµένα για τις αυξηµένες ανάγκες των ενηλίκων.προγράµµατα προσαρµοσµένα για να τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελµατική τους ζωή και να τους προετοιµάσουν για την επιτυχή απόκτηση πιστοποιήσεων. Ξένες γλώσσες για ΕΝΗΛΙΚΕΣ Επαγγελματικό προφίλ με 2 απλά βήματα από τους ειδικούς της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ωρεάν δηµιουργία Curriculum Vitae και Cover Letter. Προετοιµασία για interview µε σύγχρονη ορολογία που ανταποκρίνεται σε διεθνείς προδιαγραφές. Upgraded προγράμματα μόνο για φοιτητές Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ επιδοτεί τα εξέταστρα για τα πτυχία FCE, CAE, CPE του Πανεπιστηµίου του Cambridge.

15 ESP- English for Specific Purposes Νέα τµήµατα µε εξειδικευµένα Αγγλικά για ενήλικες. Tailor made courses που καλύπτουν τις επαγγελµατικές σας ανάγκες Banking & Finance Απόλυτα εξειδικευµένο course που απευθύνεται σε σπουδαστές που επιθυµούν να εξελίξουν την καριέρα τους στον οικονοµικό και τραπεζικό τοµέα. Business Το συγκεκριµένο course αποτελείται από 4 επίπεδα και δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη γλωσσική τους ικανότητα ανταποκρινόµενοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Industry & Commerce Ιδανικό course για όλους εκείνους που επιθυµούν να εξελίξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σύντοµα και απλά. Ο στόχος είναι οι ενδιαφερόµενοι να επικοινωνούν και να κατανοούν άπταιστα την Αγγλική καθοµιλουµένη στο χώρο της βιοµηχανίας και του εµπορίου. Tourism Το περιζήτητο course που αφορά στην τουριστική βιοµηχανία και εξοικειώνει τους σπουδαστές µε την διεθνή τουριστική ορολογία αλλά και την παγκόσµια γλώσσα της φιλοξενίας. Εξαιρετικά επίκαιρο και αποτελεσµατικό συµβάλλει στην ολοκλήρωση του καλύτερου βιογραφικού. Engineering Σχεδιασµένο για σπουδαστές που επιθυµούν να εξασκήσουν τα Αγγλικά τους σε επαγγελµατικό περιβάλλον που σχετίζεται µε την επιστήµη των µηχανικών.

16 Ακαδημαϊκή Υπεροχή ΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ακαδημαϊκή Διεύθυνση Εγγύηση για Ακαδημαϊκή Υπεροχή Εξειδικευμένοι Υπεύθυνοι Γλωσσών Ινστιτούτο Ακαδημαϊκού Σχεδιασμού Νέα Προϊόντα Εξειδικευμένη Βιβλιογραφία Πλάνα Ύλης για κάθε ηλικία Διευθυντές Σπουδών Αρτια Ακαδημαϊκή Λειτουργία ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΙΑΦΟΡΑ! Πάνω από καθηγητές, ακαδηµαϊκό προσωπικό, διευθυντές σπουδών και εισηγητές σεµιναρίων. Μελέτη και Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών Καθηγητές Πτυχιούχοι Πιστοποιημένοι Υπεύθυνοι Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης Διασφάλιση Ποιότητας Καθηγητές Ακαδημαϊκό Τμήμα Εύρεση, αξιολόγηση, επαναξιολόγηση & στρατολόγηση καθηγητών Συνεντεύξεις (προφορικά & γραπτά) Έγκριση καθηγητών Σεμινάρια Επιτηρήσεις καθηγητών (Quality Control)

17 Καθόλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς οι καθηγητές ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ καλούνται να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια και workshops, σχετικά με τα ακόλουθα θέματα: Το ακαδηµαϊκό τµήµα του Οµίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ φροντίζει για την άρτια κατάρτιση και την εκπαίδευση των καθηγητών.οι συνεχείς εκπαιδεύσεις και τα ακαδηµαϊκά σεµινάρια κρατούν τους καθηγητές µας ενήµερους για όλες τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση,τις νέες µεθοδολογίες και καινοτόµες τεχνολογίες.όλοι οι κύκλοι σεµιναρίων πιστοποιούνται από τον Εκπαιδευτικό Όµιλο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και διακεκριµένους εκπαιδευτικούς φορείς. Σύστηµα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Τεχνικές ιδασκαλίας Εκπαιδευτικά Μέσα Μέθοδος Αξιολόγησης Μαθητών Αντιµετώπιση Μαθησιακών υσκολιών Management Τάξης Επικοινωνία µε τους γονείς και Ηµέρες Γονέων

18 Ακαδημαϊκή Υπεροχή Στέλεχος Ακαδημαϊκού Τμήματος ιευθυντής Σπουδών Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι επίσηµο κλειστό εξεταστικό κέντρο του Cambridge ELA, όπου διεξάγει για τους σπουδαστές της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τις εξετάσεις γλωσσοµάθειας Αγγλικής Γλώσσας για όλα τα επίπεδα πτυχίων. Η εξέλιξη ενός καθηγητή ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, εφόσον υπάρχουν τα απαιτούµενα προσόντα, µπορεί να είναι η εξής: Καθηγητές - Επαγγελματική Εξέλιξη Βοηθός ιευθυντή Σπουδών Καθηγητής ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Cambridge Speaking Examiner

19

20 Πληροφορική Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα Παιδικά προγράμματα Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήµατα στην πληροφορική µέσα σε ένα ευχάριστο και δηµιουργικό περιβάλλον, ειδικά σχεδιασµένο για την ηλικία τους. Εγχειρίδια εκπαιδευτών και βιβλία µαθητών συνδυάζουν την ύλη του σχολείου µε διαδραστικά λογισµικά υπολογιστή. Στα κέντρα µας καλύπτονται πλήρως όλες οι αναγνωρισµένες πιστοποιήσεις, χωρίς διάβασµα στο σπίτι. Επίπεδα Σπουδών Τα επίπεδα σπουδών «Μαθαίνω» δίνουν στους µικρούς σπουδαστές τη δυνατότητα να εµπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε: Βασικές δεξιότητες του υπολογιστή Επεξεργασία κειµένου και Υπολογιστικών φύλλων Πλοήγηση στο Internet για αναζήτηση πληροφοριών Εργασία µε Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο ηµιουργία Animation Γνωριµία µε τα Windows υνατότητες ζωγραφικής Σχολικές εφαρµογές

21 Προγράμματα Πιστοποίησης Γνώσεων και εξιοτήτων COMPUTER ESSENTIALS Χρήση Η/Υ και ιαχείριση Αρχείων WINDOWS ONLINE ESSENTIALS Υπηρεσίες ιαδικτύου INTERNET WORD PROCESSING Επεξεργασία Κειµένου WORD SPREADSHEETS Υπολογιστικά Φύλλα EXCEL PRESENTATION Παρουσιάσεις POWERPOINT USING DATABASES Βάσεις εδοµένων ACCESS WEB EDITING Επεξεργασία Ιστοσελίδας DREAMWEAVER IMAGE EDITING Επεξεργασία Εικόνας PHOTOSHOP WORD PROCESSING ADVANCED Επεξεργασία Κειµένου WORD SPREADSHEETS ADVANCED Υπολογιστικά Φύλλα EXCEL USING DATABASES ADVANCED Βάσεις εδοµένων ACCESS PRESENTATION ADVANCED Παρουσιάσεις POWERPOINT

22 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Social Media Κοντά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον με τη δύναμη ενός παγκόσμιου οργανισμού! Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στηρίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον µε το δικό της τρόπο. ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Φιλανθρωπικό Bazaar για παιδιά Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Φλόγα Συµπαράσταση στα παιδιά µε νεοπλασµατική ασθένεια. Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Πρόγραµµα υιοθετήσεως ζώων Tο χαμόγελο του παιδιού Ενεργή συµπαράσταση στα παιδιά που µας έχουν ανάγκη. Unicef Έµπρακτη βοήθεια µε σηµαντικά ποσά από τα ετήσια δίδακτρα του Οµίλου. Ανακύκλωση Μπαταριών Ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης µπαταριών στα κέντρα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ. Συμπαράσταση στους Πυρόπληκτους ωρεάν φοίτηση στους πυρόπληκτους µαθητές του Green Team Πραγµατοποίηση ενεργειών για την εξοικονόµηση νερού και την ανακύκλωση.

23 #eurognosi

24 Το δίκτυο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Όμιλος με Όραμα Ακαδημαϊκή υπεροχή στους σπουδαστές μας μέσα από καινοτομία,συστηματικότητα και δυνατό όνομα. Ο Μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Ο Ευρωπαικός Εκπαιδευτικός Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ EuroLab είναι σήµερα ο µεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισµός Ευρωπαικών Γλωσσών και Πληροφορικής στην Ευρώπη. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ιδρύθηκαν το 1989 µε σκοπό να παρέχουν σπουδές Ευρωπαϊκών Γλωσσών υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες των σπουδαστών της. Σήµερα είναι η 1η ύναµη στις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική και ο µεγαλύτερος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουµανία, µε 230 κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής και περισσότερους από σπουδαστές σε µέση ετήσια βάση.

25

26 Εκδηλώσεις Πολιτισμός και Ψυχαγωγία ραστηριότητες Μέσα στα τόσα χρόνια δηµιουργικής πορείας ο Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχει διοργανώσει εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Γκάζι Τεχνόπολις 1o Φεστιβάλ Μαθητών Ηµέρες αγάπης ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Digital Christmas στο Christmas Factory Αποκριάτικα πάρτυ στα Intercontinental, Ledra Marriot, αΐς, κ.ά. Summer Camp Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ διοργανώνει κάθε καλοκαίρι summer camp για την Ελλάδα και εκπαιδευτικά ταξίδια στην Αγγλία. Οι σπουδαστες βρίσκονται σε καθηµερινή επαφή µε την Αγγλική & Γαλλική γλώσσα µέσω εκπαιδευτικών προγραµµάτων αλλά και αθλητικών δραστηριοτήτων. Τα προγράµµατα που εκπονούνται στο Summer Camp είναι ειδικά σχεδιασµένα από την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.

27 EVENTS

28 ΑΤΤΙΚΗ Γλυφάδα Κέντρο: Αγία Παρασκευή: Άγιος ηµήτριος Κέντρο: Άγιος Ελευθέριος: Αιγάλεω - Λεωφ, Θηβών: Αιγάλεω Κέντρο: Άλιµος: Άλιµος - Τράχωνες: Άνω Γλυφάδα I: Άνω Γλυφάδα II: Άνω Γλυφάδα Ελληνικό: Αργυρούπολη: Αρτέµιδα (Λούτσα): Αχαρναί: Βάρκιζα: Βούλα: Βριλήσσια: Βύρωνας: Γαλάτσι: Γέρακας: Γλυφάδα - Ευρυάλη: άσος Χαϊδαρίου: άφνη: ραπετσώνα: Ζωγράφου Ι: Ζωγράφου ΙΙ: Ηλιούπολη: Ίλιον Ι: Ίλιον ΙΙ: Ιλίσια: Καισαριανή: Καλλιθέα: Καρέας: Κάτω Χαλάνδρι: Κερατέα: Κερατσίνι: Κηφισιά: Κορυδαλλός: Κορωπί: Λαγονήσι: Λαύριο: Λυκαβηττός: Μαρκόπουλο: Μαρούσι Κέντρο: Μελίσσια: Μοσχάτο: Νέα Ιωνία: Νέα Σµύρνη I: Νέα Σµύρνη II: Νέα Σµύρνη III: Νέος Κόσµος: Νίκαια: Παγκράτι: Παιανία - Γλυκά Νερά: Παλαιό Φάληρο: Παλλήνη - Ανθούσα: Πανόρµου: Παπάγου: Πειραιάς: Περιστέρι Κέντρο I: Περιστέρι Κέντρο II: Περιστέρι - Λόφος Αξιωµατικών: Πετρούπολη: Πεύκη: Πικέρµι: Ραφήνα: Σεπόλια: Υµηττός: Φιλοθέη - Καλογρέζα: Χαϊδάρι: ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ Αγίου ηµητρίου: Αµπελόκηποι: Άνω Τούµπα: Έδεσσα: Επανωµή: Ευζώνων: Εύοσµος: Θέρµη: Καλαµαριά Κέντρο: Καλαµαριά Κέντρο Ενηλίκων: Kατερίνη: Κιλκίς: Μαρτίου: Μετέωρα Πολίχνης: Νέα Καλλικράτεια: Νεάπολη: Πανόραµα: Πολίχνη: Πυλαία Ι: Πυλαία ΙΙ: Ρετζίκι: Συκιές: Τούµπα Ι: Τούµπα ΙΙ: Τσιµισκή: Ωραιόκαστρο: ΝΗΣΙΑ Άγιος Νικόλαος - Κρήτης: Αλόννησος: Άνδρος: Κέρκυρα: Ρόδος Ι: Ρόδος ΙΙ: Σαντορίνη Ι: Σαντορίνη ΙΙ: Σύρος: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αµάρυνθος: Ηγουµενίτσα: Ιωάννινα: Καλαµάτα: Κιάτο: Λουτρά Ωρ. Ελένης: Ναύπλιο: Ορεστιάδα: Πύργος: Χαλκίδα Ι: Χαλκίδα ΙΙ - Νέα Αρτάκη: ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Άγ. οµέτιος: Τηλ.: Αγλαντζιά: Τηλ.: Κοκκινοτριµιθιά: Τηλ.: Μακεδονίτισσα: Τηλ.: Λακατάµεια: Τηλ.: Λατσιά: Τηλ.: Στρόβολος: Τηλ.: , Τσέρι: Τηλ.: ΛΕΜΕΣΟΣ Άγ. Νικόλαος: Τηλ.: (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ) Άγ. Νικόλαος: Τηλ.: (EuroLab) Γερµασόγεια: Τηλ.: Επισκοπή: Τηλ.: Κολόσσι: Τηλ.: , Μονοβολικό Περιοχή Κάτω Πολεµίδια: Τηλ.: (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ) Μονοβολικό Περιοχή Κάτω Πολεµίδια: Τηλ.: (EuroLab) Τσίρειο: Τηλ.: , (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ) Τσίρειο: Τηλ.: , (EuroLab) Παρεκκλησιά: Τηλ.: Ύψωνας: Τηλ.: ΛΑΡΝΑΚΑ: Λάρνακα: Τηλ.: Αθηένου: Τηλ.: Αραδίππου: Τηλ: Μενεού: Τηλ.: ΠΑΦΟΣ: Γεροσκήπου: Τηλ.: ΡΟΥΜΑΝΙΑ PITESTI: SLATINA:

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής

Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

Δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση: Η εφαρμογή της Μεθόδου CLIL σε γαλλόφωνο περιβάλλον

Δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση: Η εφαρμογή της Μεθόδου CLIL σε γαλλόφωνο περιβάλλον Δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση: Η εφαρμογή της Μεθόδου CLIL σε γαλλόφωνο περιβάλλον Άλιμος, 2015 Η Μέθοδος CLIL Ολιστική Εκμάθηση Περιεχομένου και Ξένης Γλώσσας EMILE: L Enseignement d une Matière par

Διαβάστε περισσότερα

Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 18900 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 19012 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15342 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 13562 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΙΝΙΟ 20 (κενό) 20 ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 1 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ 2 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ 2

ΑΓΡΙΝΙΟ 20 (κενό) 20 ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 1 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ 2 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ 2 Ετικέτες γραμμής Πλήθος από idikotita ΑΓΡΙΝΙΟ 20 (κενό) 20 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 2 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ 3 ΑΙΓΙΝΑ 1 ΑΙΓΙΝΑ 1 ΑΙΓΙΟ 10 ΑΙΓΙΟ 10 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νομός Περιοχή Ειδικότητα

Νομός Περιοχή Ειδικότητα Δίκτυο Ιατρών Νομός Περιοχή Ειδικότητα ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ ΑΙΓΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΡΤΑ ΑΡΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: ECDL Profile 3

Σεμινάριο: ECDL Profile 3 Σεμινάριο: ECDL Profile 3 Μοναδική Προσφορά Έκπτωση 76%! Word Excel Internet Αναγνωρισμένο σε 150 χώρες, από το Δημόσιο, αγγλικά Πανεπιστήμια και την αγορά εργασίας Διάρκεια Σεμιναρίου: 1 μήνας φοίτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ι. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 3.761.810 Ι1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 559.467 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 1. ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 56.836 (Έδρα: Αγία Παρασκευή) 2. ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Έδρα:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Ζ. > 1.500 / m2 Νομαρχία Περιοχή Κατώτατη Ανώτατη Αθηνών Αγία Βαρβάρα 750 1.100 Αθηνών Αγία Παρασκευή 1.400 2.050 Αθηνών Άγιος Δημήτριος 1.000 1.500 Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι 1.000

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2017 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με το παιδί:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια Εμπειρίας ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΆΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ, ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΕΦΉΒΟΥΣ

χρόνια Εμπειρίας ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΆΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ, ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΕΦΉΒΟΥΣ * * ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΆΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ, ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΕΦΉΒΟΥΣ 59 χρόνια Εμπειρίας Mασσαλίας 22, 10680 Aθηνα T.: 210 3680900, F.: 210 3633174 e-mail: english@hau.gr, http://www.hau.gr/english

Διαβάστε περισσότερα

Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα.

Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα. Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα. Ιούνιος 2008 Λίγα λόγια για την ΕΕΑΑ Ιστορικό Αύγουστος 2001: Ψήφιση του Νόμου 2939/01 Φεβρ. 2003: Έγκριση του Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) ΣΥΝ.2 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2019 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με τον/τη μαθητή/τρια:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ 1. ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 1 Σύνολο - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2

Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ 1. ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 1 Σύνολο - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2 ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 1 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 2 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ 3 Σύνολο - ΑΓΡΙΝΙΟ 20 Σύνολο - ΑΓΡΙΝΙΟ 20 ΑΙΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ 1 Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος Nα διατηρηθεί μέχρι... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. 20 χρόνια Χαμόγελα! Αυτό θα πει επιτυχία! Τόσα Χρόνια! Τόση Δημιουργικότητα! Τόση Προσπάθεια! Τόσοι Μαθητές! Τόσα Πτυχία!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. 20 χρόνια Χαμόγελα! Αυτό θα πει επιτυχία! Τόσα Χρόνια! Τόση Δημιουργικότητα! Τόση Προσπάθεια! Τόσοι Μαθητές! Τόσα Πτυχία! ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Κ ΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΤΖΥ ΣΑΓΚΡΙΩΤΗ 20 χρόνια Χαμόγελα! Τόσα Χρόνια! Τόση Δημιουργικότητα! Τόση Προσπάθεια! Τόσοι Μαθητές! Τόσα Πτυχία! Αυτό θα πει επιτυχία! 20 χρόνια συσσωρευμένης πείρας

Διαβάστε περισσότερα

Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας (ποσά σε ευρώ για διαμέρισμα 80 τ.μ., 1ου ορόφου, παλαιότητας 15 ετών το 2018 και 16 ετών το 2019, με πρόσοψη σε έναν

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Π.Ε. Α Αθήνας 1 η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 ο Νέας Φιλαδέλφειας 2 ο Νέας Φιλαδέλφειας 3 ο Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση. Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

Πρακτική Άσκηση. Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Με το κεφάλαιο αυτό ολοκληρώνεται το ταχύρυθµο πρόγραµµα επιµόρφωσης των εκπαιδευτικών, δίνοντας παραδείγµατα εφαρµογών των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αναζήτησης πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία ΕΦΚΑ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση 5.15-03-2017) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία 2. Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) 3. Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ/ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ AΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ενσωμάτωση Δεικτών στη Γλωσσική Διδασκαλία ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK - SEMINAR ROOM ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τάξης.

Διαβάστε περισσότερα

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της. Σύστασης του Συμβουλίου. για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σχετικά με τη διδασκαλία και την εκμάθηση γλωσσών

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της. Σύστασης του Συμβουλίου. για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σχετικά με τη διδασκαλία και την εκμάθηση γλωσσών ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 22.5.2018 COM(2018) 272 final/2 ANNEX CORRIGENDUM This document corrects the document COM(2018) 272 final. Concerns correction of date for all linguistic versions. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ LITERACENTER ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Τεράστια γκάμα προγραμμάτων και υπηρεσιών. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Pre - Junior IELTS Επίπεδο 1- Junior Προεισαγωγικές εξετάσεις Αγγλικών Επίπεδο 2

Διαβάστε περισσότερα

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού www.hcc.edu.gr οργανώνει από το 2000 σε σταθερή βάση, κάθε φθινόπωρο, άνοιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Αποστολές έως 5 κιλά (40cm x 25cm x 25cm) 5 Αποστολές από 5 έως 10 κιλά 7 Αποστολές από 10 έως 15 κιλά 10 Αποστολές από 15 έως 20

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΤΟΜΕΑΣ Αγκίστρι Κ. Ψ. ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Αίγινα Δ/νση: Μπουμπουλίνας και Νοταρά 16, Τ.Κ. 18535 Αμπελάκια Τηλ.: 210-4170500, 4118748 Αντικύθηρα Δραπετσώνα Παιδοψυχιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής 6ο Αθηνών 7ο Αθηνών 8ο Αθηνών 9ο Αθηνών 10ο Αθηνών 11ο Αθηνών 27ο Αθηνών 39ο Αθηνών 43ο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.................................................................................. 5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥΣ Γενικές οδηγίες...........................................................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ. Οδηγός για τους Γονείς

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ. Οδηγός για τους Γονείς ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Οδηγός για τους Γονείς Γνωρίζουμε πως ο Έλληνας γονιός θέλει να έχει στη διάθεσή του τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να επιλέξει τις εξετάσεις που θα λάβει μέρος

Διαβάστε περισσότερα

εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Μικρά groups σε κάθε τάξη (5 άτομα κατά Μ.Ο.). Τα τμήματα είναι ολιγομελή, με μαθητές ίδιας ηλικίας και ίδιου επιπέδου γνώσεων. Διδασκαλία του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗ Α/ Α ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Τ.Κ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗ Α/ Α ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Τ.Κ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗ Α/ Α ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Τ.Κ 1 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15342 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15343 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 15231 ΑΝΘΟΥΣΑ 15349 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 15354 ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ (3/9/2019)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ (3/9/2019) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ (3/9/2019) CIIM CIIM (1st floor) CIIM (Ground floor) ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΓΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ (ΚΑ) (Αίθ. ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (Αίθ.Πολ+Μουσ+διδ) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού

Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού Ι.ΙΕΚ Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού Μαθήματα Μια ακόμη πρωτιά των σπουδαστών τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η δυνατότητα τους να πάρουν εξειδίκευση στον Ιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 10679 Αθήνα Τηλ: (+30) 210 3380200 - Fax:(+30) 210 3380219 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Γούναρη 227, 16674 Άνω Γλυφάδα Τηλ.: (+30) 210 9609961 - Fax: (+30) 210 9609964 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η χιλιομετρική απόσταση υπολογίσθηκε με σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος ».

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών

Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών Πρόγραμμα E ξ A ποστάσεως E κπ αίδευσης ( E learning ) Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του

Διαβάστε περισσότερα

Συµφωνία Επιχορήγησης No: 2008 4466 / 001 001 Έργο No. 143512-BG-2008-KA2-KA2MP

Συµφωνία Επιχορήγησης No: 2008 4466 / 001 001 Έργο No. 143512-BG-2008-KA2-KA2MP Συµφωνία Επιχορήγησης No: 2008 4466 / 001 001 Έργο No. 143512-BG-2008-KA2-KA2MP Αυτό το έργο έχει χρηµατοδοτηθεί µε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ευρωπαϊκό Χαρτοφυλάκιο Γλωσσών για Κωφούς και

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου Περιγραφές προγραμμάτων Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής στη Ζωή μου (EDITC_KIDS1) Περιγραφή: Το πρόγραμμα αυτό εξοικειώνει τα παιδιά με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Οκτωβρίου 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ 16-17 Οκτωβρίου 2009 Σημερινή κατάσταση της Περιφέρειας Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από Ελλάδα Διδάσκοντες με μακροχρόνια εμπειρία ελληνικής ή

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση. E-learning. Οδηγός Σπουδών Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Καστοριά 14/01/2011 Αριθ. Πρωτ.: Φ. 15/115 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Καστοριά 14/01/2011 Αριθ. Πρωτ.: Φ. 15/115 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο»

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο» Πρόγραμμα Ενδοϋπηρεσιακής Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, Εκπαιδευτικών Ψυχολόγων και εκπαιδευτικών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

International Computer Technology

International Computer Technology International Computer Technology Το International Computer Technology είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστή και γνώσεων Πληροφορικής σε εισαγωγικό, βασικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 10-2011 ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο προσανατολισμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων και Μαθημάτων γλωσσών Πυξίδα 2018

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων και Μαθημάτων γλωσσών Πυξίδα 2018 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.00-12.30 Ενηλίκων- Μέσο (A2) Ενηλίκων- Ενηλίκων- Μέσο (A2) Ενηλίκων- Ενηλίκων- Ομάδα Υποστήριξης Γυναικών 12:30-13:30 YOGILATES για γυναίκες Αγγλικά-Τμήμα Ενηλίκων

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα έτους Ανάπτυξη στα νησιά. Απρίλιος 2008

Αποτελέσµατα έτους Ανάπτυξη στα νησιά. Απρίλιος 2008 Αποτελέσµατα έτους 2007 Ανάπτυξη στα νησιά Απρίλιος 2008 Λίγα λόγια για την ΕΕΑΑ Ιστορικό εκέµβριος 1994: Οδηγία ΕΕ 94/62 Αύγουστος 2001: Ψήφιση του Νόµου 2939/01 Φεβρουάριος 2003: Έγκριση του ΣΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ The Best and Brightest World-class education It s closer than you think Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ www.ait.gr/bsc Σκέψου από τώρα... Τις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας

Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας Προφίλ απαιτούμενων προσόντων και ικανοτήτων του υπεύθυνου ποιότητας και των εκπαιδευτών σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό IDEC Α.Ε. 25.09.2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΘ 14/09/2018

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΘ 14/09/2018 ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2018 2022 ΔΕΘ 14/09/2018 Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2018-2022 Το Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης : Καταρτίζεται από το Διαχειριστή Περιλαμβάνει τα έργα και το χρονοδιάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΛΠ16ΣΙ-99Τ Πειραιάς, 3 Ιουλίου 2015 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση της Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. Δ Ι Α Λ Ο Γ Ο Σ Μ Ε Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Αθήνα, 7 Μαΐου 2017

Εκδήλωση της Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. Δ Ι Α Λ Ο Γ Ο Σ Μ Ε Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Αθήνα, 7 Μαΐου 2017 Εκδήλωση της Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. Δ Ι Α Λ Ο Γ Ο Σ Μ Ε Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Αθήνα, 7 Μαΐου 2017 Εισήγηση της Β. Δενδρινού, Ομ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ Πρόεδρος της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2009-2010 ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ. Επιµορφωτικό Σεµινάριο

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ. Επιµορφωτικό Σεµινάριο ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Επιµορφωτικό Σεµινάριο «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ» Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία µε κρατικό Πανεπιστήµιο υλοποιεί και για το ακαδηµαϊκό έτος 2017-18 επιµορφωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΕΠΣ) Μαρία Παντελή-Παπαλούκα Επιθεωρήτρια σχολείων Προϊστάμενη Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής Σύμβουλος Εκπαίδευσης Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για τη χρήση της Οπτικής Διδασκαλίας και της Ψηφιακής Αφήγηση ως εκπαιδευτικά εργαλεία.

Ερωτηματολόγιο για τη χρήση της Οπτικής Διδασκαλίας και της Ψηφιακής Αφήγηση ως εκπαιδευτικά εργαλεία. Ερωτηματολόγιο για τη χρήση της Οπτικής Διδασκαλίας και της Ψηφιακής Αφήγηση ως εκπαιδευτικά εργαλεία. Τα πεδία με αστερίσκο () είναι υποχρεωτικά. Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο της έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τι ισχύει για τους εισακτέους μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Σύμφωνα με το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού Μαθήματα Μια ακόμη πρωτιά των σπουδαστών τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η δυνατότητα τους να πάρουν εξειδίκευση στον Ιατρικό Τουρισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 5/9/17 Τίτλος σεμιναρίου Το αναθεωρημένο πρόγραμμα του μαθήματος των Θρησκευτικών Ανάπτυξη θετικών σχέσεων σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ειδική Φυσική Αγωγή. Ενότητα 3η: Εξατομικευμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Ε.Π.)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ειδική Φυσική Αγωγή. Ενότητα 3η: Εξατομικευμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Ε.Π.) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ειδική Φυσική Αγωγή Ενότητα 3η: Εξατομικευμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Ε.Π.) Κοκαρίδας Δημήτρης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Οι μαθητές με μεγάλη διαφορά απάντησαν «για να ταξιδέψω» [75%] και «γιατί μου αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες» [73%]. Μεγάλο ποσοστό επίσης εκφράζει την πρόθεση να τα χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Προς. ΘΕΜΑ: ιαδικασία εγγραφής - επιλογής µαθητών στην Α' τάξη Γυµνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος

Προς. ΘΕΜΑ: ιαδικασία εγγραφής - επιλογής µαθητών στην Α' τάξη Γυµνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Να διατηρηθεί. Βαθµός Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Η βάση υπολογισμού της χιλιομετρικής απόστασης των περιφερειών Εφετείων Αθήνας-Πειραιά ορίζεται το Εφετείο

Διαβάστε περισσότερα

Ο μαγικός πίνακας ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο νηπιαγωγείο

Ο μαγικός πίνακας ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο νηπιαγωγείο Ο μαγικός πίνακας ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο νηπιαγωγείο Μαρία Στρατογιαννάκου Βάσια Γαρταγάνη Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Ε.Κοκκώνη Ητεχνολογίακηανάπτυξητου παιδιού Τα παιδιά χρειάζονται τη διαμεσολάβηση νοητικών

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αυτή η περίοδος για τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών είναι περίοδος σχολαστικής αναζήτησης και έρευνας. Είναι περίοδος άγχους ποιο Κέντρο Ξένων Γλωσσών θα διαλέξουν προκειμένου τα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με το ποσό των περίπου 9 εκατ. ευρώ θα χρηµατοδοτηθούν 150 Δήµοι της χώρας, για την εκπόνηση Σχεδίων Βιώσιµης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Τη σχετική απόφαση έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Να διατηρηθεί μέχρι...

Να διατηρηθεί μέχρι... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ /ΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. /νση: Ανδρέα Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Εκπαιδευτήριο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σχολικό έτος 2014-2015 Αγαπητοί Γονείς, Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Με την

Διαβάστε περισσότερα

Δ Φάση Επιμόρφωσης. Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Γραφείο Διαμόρφωσης Αναλυτικών Προγραμμάτων. 15 Δεκεμβρίου 2010

Δ Φάση Επιμόρφωσης. Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Γραφείο Διαμόρφωσης Αναλυτικών Προγραμμάτων. 15 Δεκεμβρίου 2010 Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης για τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα (21-22 Δεκεμβρίου 2010 και 7 Ιανουαρίου 2011) Δ Φάση Επιμόρφωσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα (cv)

Βιογραφικό Σημείωμα (cv) Βιογραφικό Σημείωμα (cv) Ονοματεπώνυμο: Μαρία Κολοβούρη Τηλέφωνο: 6983758991 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mary_phil91@hotmail.com Ημερομηνία γέννησης: 15-10-1991 Εκπαίδευση Πτυχίο Φιλολογίας, Φιλοσοφική Σχολή,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr email:

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι: Παιδικοί σταθμοί: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι: Παιδικοί σταθμοί: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Προς τους Συντάκτες Αυτοδιοίκησης Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με την ενημέρωση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ISM Sales Qualifications

ISM Sales Qualifications ISM Sales Qualifications CERTIFICATE & DIPLOMA IN SALES & MARKETING MANAGEMENT - LEVEL 4 I N S T I T U T E O F S A L E S M A N A G E M E N T Authorised Cambridge Professional Academy Distributor R A I

Διαβάστε περισσότερα

Σαλτερής Νίκος Δρ. Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Σχολικός Σύμβουλος. H Γεωγραφία στο Δημοτικό Σχολείο

Σαλτερής Νίκος Δρ. Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Σχολικός Σύμβουλος. H Γεωγραφία στο Δημοτικό Σχολείο Σαλτερής Νίκος Δρ. Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Σχολικός Σύμβουλος H Γεωγραφία στο Δημοτικό Σχολείο Α Μέρος: Η γεωγραφία ως επιστημονικό αντικείμενο και η διδασκαλία της στο σύγχρονο δημοτικό σχολείο

Διαβάστε περισσότερα

ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013

ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013 ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013 11 Ιανουαρίου 1 Διεθνείς Εξετάσεις ECDL Διεθνώς Αναγνωρισμένο 5 Ηπείρους 148 Χώρες Στις 27 Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πρότυπο και Έγκυρο Αναλυτικό

Διαβάστε περισσότερα

I. Η ιδασκαλία των Γαλλικών στο ηµοτικό. II. Η διδασκαλία των Γαλλικών στο Γυµνάσιο-Λύκειο

I. Η ιδασκαλία των Γαλλικών στο ηµοτικό. II. Η διδασκαλία των Γαλλικών στο Γυµνάσιο-Λύκειο ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Εκπαιδευτήριο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σχολικό έτος 2012-2013 Αγαπητοί Γονείς, Προς τους κ. Γονείς των µαθητών/τριών µας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος 6 ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I 6 ΓΑΛ 170 e-french 6 ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής 6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος 6 ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I 6 ΓΑΛ 170 e-french 6 ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής 6 πρώτο δεύτερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I ΓΑΛ 170 e-french ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής ΓΑΛ 104 Γραπτός λόγος II ΓΑΛ 111 Φωνητική ΓΑΛ 1 Από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ32/ 844/14-6-2006 Με αφορµή προβλήµατα που έχουν διαπιστωθεί σε Μονάδες Υγείας ΙΚΑ, καθώς και σε Υποκαταστήµατα ΙΚΑ, σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Διδακτικό υλικό σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή που απευθύνεται σε: τουρκόφωνους/ μουσουλμάνους μαθητές:

Διδακτικό υλικό σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή που απευθύνεται σε: τουρκόφωνους/ μουσουλμάνους μαθητές: Δοµή της παρουσίασης Διδακτικό υλικό σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή που απευθύνεται σε: παλιννοστούντες και αλλοδαπούς μαθητές: http://www.keda.uoa.gr/ed_material.html http://eppas.web.auth.gr/didaktiko/didaktiko.html

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Στοιχεία Επικοινωνίας και Γραφής της Ισπανικής Γλώσσας

Βασικά Στοιχεία Επικοινωνίας και Γραφής της Ισπανικής Γλώσσας Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Βασικά Στοιχεία Επικοινωνίας και Γραφής της Ισπανικής Γλώσσας E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-2016.

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-2016. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών α. Σεμινάριο Μουσικής: Η σχολική μπάντα. Αξιολόγηση. Λεμεσός Λανίτειο

Διαβάστε περισσότερα

Master s Degree. www.unic.ac.cy. Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Εξ Αποστάσεως)

Master s Degree. www.unic.ac.cy. Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Εξ Αποστάσεως) Master s Degree www.unic.ac.cy Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Εξ Αποστάσεως) «Σε αυτό το ταξίδι για την ανακάλυψη της γνώσης μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η οργάνωση και το φιλικό κλίμα του Πανεπιστημίου.»

Διαβάστε περισσότερα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα καλοκαιρι 2016 ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα 31-10680 Αθήνα 210 33 98 600 COURS@IFA.GR ΘΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την Πιλοτική Εφαρμογή των μαθημάτων και των Βιωματικών Δράσεων στο Γυμνάσιο

Οδηγίες για την Πιλοτική Εφαρμογή των μαθημάτων και των Βιωματικών Δράσεων στο Γυμνάσιο Οδηγίες για την Πιλοτική Εφαρμογή των μαθημάτων και των Βιωματικών Δράσεων στο Γυμνάσιο για τις ανάγκες της Πράξης «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) Πιλοτική Εφαρμογή». Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 117 Α ΕΛΕΥΣΙΝΑ 213-0291616, 6942440449 : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο machairag@yahoo.gr Εκπαίδευση και κατάρτιση 2003-2007

Διαβάστε περισσότερα

apple system Ολική ποιότητα εκπαίδευσης απλά... μαθαίνεις Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός!

apple system Ολική ποιότητα εκπαίδευσης απλά... μαθαίνεις Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός! Ολική ποιότητα εκπαίδευσης Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός! Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει στην εκπαίδευση. Μια εποχή που τοποθετεί εσάς στο κέντρο κάθε ενέργειας, δράσης

Διαβάστε περισσότερα

EDU.20 Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα περιβάλλον αυτόνομης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στα Αγγλικά στη Δημοτική εκπαίδευση

EDU.20 Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα περιβάλλον αυτόνομης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στα Αγγλικά στη Δημοτική εκπαίδευση EDU.20 Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα περιβάλλον αυτόνομης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στα Αγγλικά στη Δημοτική εκπαίδευση Ημερίδα για την ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση, Λεμεσός 23/2/13

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Στο ενημερωτικό σημείωμα που αποστέλλεται στον οφειλέτη του Ο.Α.Ε.Ε. του δίνεται η δυνατότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα