Εδώ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραµα, µιλά στην καρδιά όλων των σπουδαστών µας, µικρών και µεγάλων.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εδώ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραµα, µιλά στην καρδιά όλων των σπουδαστών µας, µικρών και µεγάλων."

Transcript

1

2

3 Ο Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ο Ηγέτης στην Εκµάθηση Ξένων Γλωσσών, έχει τη δική του µοναδική αλήθεια! Για περισσότερο από 26 χρόνια µαθαίνουµε στους σπουδαστές µας να µιλούν, να επικοινωνούν, να βιώνουν την ξένη γλώσσα όπως τη µητρική. Είµαστε µία µοναδική ακαδηµαϊκή κοινότητα µε αναζήτηση, πάθος και δηµιουργικότητα που συνεχώς ανανεώνεται και βελτιώνεται. Στις σελίδες που ακολουθούν µπορείτε να ανακαλύψετε τον τρόπο µε τον οποίο οδηγούµε τους µαθητές µας στην επιτυχία. είτε πώς η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ χρησιµοποιεί αποτελεσµατικά την τεχνολογία στην τάξη και ενηµερωθείτε για τη Μέθοδο LEARN µε τα θεαµατικά µαθησιακά αποτελέσµατα. Γνωρίστε το Global Education, το επόµενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης. Εδώ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραµα, µιλά στην καρδιά όλων των σπουδαστών µας, µικρών και µεγάλων. Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ η µέθοδος καινοτοµεί, εξελίσσεται, τολµά και η µάθηση δεν σταµατά ποτέ! Ελάτε µαζί µας στο µαγικό ταξίδι της γνώσης!

4 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Μέθοδος 1 Ψηφιακό μάθημα Στις µέρες µας η τεχνολογία έχει καθοριστικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και αποτελεί κίνητρο για τους σπουδαστές. Οι καθηγητές του Οµίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι όλοι εξοικειωµένοι µε τη χρήση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι του µαθήµατος που γίνεται µε τον πλέον σύγχρονο και επιστηµονικό τρόπο. 2 Skill Integration Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ακολουθούµε µια ολιστική προσέγγιση στην εκµάθηση ξένων γλωσσών. Οι δεξιότητες ενσωµατώνονται µε απώτερο σκοπό οι µαθητές να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν αποτελεσµατικά. Έµφαση δίνεται σε: Α) Task-based learning, µια προσέγγιση όπου ο µαθητής καλείται να κατανοήσει, να παράγει και να επικοινωνήσει στην ξένη γλώσσα µε έµφαση στο νόηµα της γλώσσας. Β) Content and Language Integrated Learning (CLIL), όπου η γλώσσα διδάσκεται παράλληλα µε άλλες θεµατικές ενότητες. 3 Πλάνα ύλης Για κάθε γλωσσικό επίπεδο υπάρχει συγκεκριµένο ωριαίο πλάνο ύλης το οποίο ο καθηγητής ακολουθεί µε στόχο τη σωστή και ακριβή διεξαγωγή του µαθήµατος µέχρι το τέλος της χρονιάς.

5 4 Online τετράδιο ύλης Μετά από κάθε µάθηµα ο καθηγητής συµπληρώνει online στο τετράδιο ύλης την ύλη που δίδαξε έτσι ώστε να γνωρίζει ο ιευθυντής Σπουδών ακριβώς την ύλη που ολοκληρώθηκε. 5 Σπουδαστική καρτέλα Κάθε σπουδαστής έχει την προσωπική του σπουδαστική καρτέλα στην οποία υπογράφει για κάθε ώρα µαθήµατος και επίσης βαθµολογείται για την επίδοσή του για κάθε δεξιότητα. Στην καρτέλα αναγράφονται ακόµη η βαθµολογία των τεστ προόδου και οι απουσίες. Έτσι οι γονείς παρακολουθούν µε µια µατιά την επίδοση των παιδιών τους ανά ώρα µαθήµατος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. 6 Smart Start Study planner Κάθε σπουδαστής έχει το εκπαιδευτικό ηµερολόγιο-ατζέντα όπου καταγράφει τις εργασίες που έχει για το σπίτι και τι θα πρέπει να διαβάσει. Με τον τρόπο αυτό ο γονιός ελέγχει πολύ γρήγορα τι ακριβώς έχει να διαβάσει το παιδί για το επόµενο µάθηµα. 7 Τετράδιο Σπουδαστών Στο τετράδιο αυτό καταγράφονται οι ασκήσεις γραπτού λόγου οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο σπίτι (εκθέσεις µικρές παράγραφοι). Άλλος ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για την οργάνωση της µελέτης και την παρακολούθηση της εξέλιξής του στη γλώσσα. 8 Ημέρες γονέων ύο φορές το χρόνο καλούµε τους γονείς να συναντήσουν τους καθηγητές των παιδιών και να ενηµερωθούν για την πρόοδό τους.

6 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ JustVote Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ η επανάληψη του λεξιλογίου και της γραµµατικής είναι πια «παιχνιδάκι». Το JustVote φροντίζει γι αυτό µε ερωτήσεις που εµφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή και τα παιδιά διαλέγουν τη σωστή απάντηση χρησιµοποιώντας remote control όπως ακριβώς σε τηλεπαιχνίδι! Ένα µοναδικό εργαλείο που διεγείρει τις αισθήσεις του µαθητή και προάγει την άµιλλα και την κοινωνικότητα του παιδιού. Νέες Τεχνολογίες E-Blocks Τα E-Blocks αποτελούν µία µοναδική βιωµατική µέθοδο εκµάθησης της γλώσσας που βασίζεται στην επίλυση προβληµάτων µε τις αισθήσεις και την κίνηση και όχι στην αποστήθιση! Οι µαθητές δουλεύουν µπροστά από το ταµπλό αφής µε την οθόνη του Η/Υ και ειδικά διαδραστικά κυβάκια. Ερωτήσεις παρουσιάζονται στην οθόνη του Η/Υ και οι µαθητές τοποθετούν τα κυβάκια συµµετέχοντας ενεργά σε ιστορίες µε κινούµενα σχέδια, µουσική και παιχνίδια. Multimedia Lab Εκτός από το µάθηµα οι σπουδαστές έρχονται µία ώρα extra την εβδοµάδα στο κέντρο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για να εξασκηθούν στη γλώσσα µέσω υπολογιστή πάνω σε ασκήσεις απόλυτα συνυφασµένες µε τη ύλη που διδάσκονται. Οπτικοακουστικό Υλικό Το µάθηµα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ διεξάγεται σε συνδυασµό µε µια σειρά από οπτικοακουστικό υλικό το οποίο χρησιµοποιείται εναλλάξ και συµπληρώνει τον καινοτόµο και πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας.

7 ιαδραστικός Πίνακας Ανεκτίµητο εργαλείο στην τάξη που δίνει τη δυνατότητα στους µαθητές να απορροφήσουν πληροφορίες µε µεγαλύτερη ευκολία, τους ενθαρρύνει να συµµετέχουν σε οµαδικές συζητήσεις και να συνεργαστούν σε οµάδες. Καθώς παρουσιάζει κάθε εκπαιδευτική πηγή µε έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο, κάνει την εκπαίδευση απολαυστική, τόσο για τους µαθητές όσο και για τους καθηγητές, µε χρήση περισσότερων και µεγαλύτερης ποικιλίας µέσων εκπαίδευσης, ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και κρατάει αµείωτη την προσοχή των µαθητών στο µάθηµα. Οι διαδραστικοί πίνακες χρησιµοποιούνται σε πολλά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, συµπεριλαµβανοµένων και αυτών που αφορούν σε µαθητές οι οποίοι ανταποκρίνονται τόσο σε κιναισθητικό όσο και σε οπτικοακουστικό τρόπο εκµάθησης. Ψηφιακή τάξη του αύριο Ένα πρωτοποριακό διαδραστικό περιβάλλον εκπαίδευσης µέσα στην τάξη του αύριο. Ο καθηγητής χρησιµοποιεί µία τελευταίας τεχνολογίας touch screen oθόνη συνδεδεµένη µε tablets που χειρίζονται οι σπουδαστές. ιαδραστικό, διαθεµατικό µάθηµα µε την αρωγή της τεχνολογίας που υποστηρίζει άρτια τη βιωµατική εκµάθηση. Μαθήματα Skype Οι µαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχουν την ευκαιρία να µιλούν µε µαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ όλη την Ελλάδα την Κύπρο και τη Ρουµανία διαµέσου SKYPE. Οι µαθητές έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά. Με λίγα λόγια, οι µαθητές µιλάνε τη γλώσσα που µαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

8 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Η πρώτη σειρά βιβλίων της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για την ΕJ2 αποκλειστικά για τους μαθητές μας Ξεκίνα τα Αγγλικά σου με τον...αlf Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τα παιδιά µαθαίνουν Αγγλικά από πολύ µικρή ηλικία µέσα σε real-life setting περιβάλλον έχοντας µια ολιστική προσέγγιση στην εκµάθηση της γλώσσας. Οι µικροί µας φίλοι απολαµβάνουν µία µαγική διαδροµή µέσα από τις περιπέτειες του Alf, την πρώτη σειρά παιδικών βιβλίων της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ όπου διασκέδαση και µάθηση συνδυάζονται αρµονικά υπό το πρίσµα της πιο σύγχρονης µεθοδολογίας. Οι µαθητές ανακαλύπτουν σταδιακά τις γλωσσικές τους ικανότητες µέσα από µία επιλογή ασκήσεων και δραστηριοτήτων που δίνουν έµφαση στην κριτική σκέψη και τους προετοιµάζουν για το πρόγραµµα Global Education, µία καινοτόµο προσέγγιση στην εκµάθηση της γλώσσας.

9 CLIL Συνοδέψτε τον Alf στο συναρπαστικό ταξίδι της µάθησης µέσω της προσέγγισης CLIL - Content and Language Integrated Learning που δίνει τη δυνατότητα στους µαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεµατικές ενότητες διαπολιτισµικού περιεχοµένου χρησιµοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.

10 Σύστημα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Tο επόµενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης (communicative approach) που ήδη εφαρµόζουµε στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και στηρίζεται σε: ιαθεµατική εκµάθηση Ανάπτυξη δεξιοτήτων της κριτικής σκέψης Εκµάθηση βασισµένη στη διενέργεια εργασιών στην Αγγλική γλώσσα µε τη χρήση συγκεκριµένων υλικών και µέσων Ανάπτυξη στις γλωσσικές και επικοινωνιακές ικανότητες µε τη χρήση της γλώσσας ως εργαλείο µε ένα φυσικό και καινοτόµο τρόπο Ο ρόλος του μαθητή Οι µαθητές καλούνται να ολοκληρώσουν µία εργασία στην αγγλική γλώσσα µε τη χρήση συγκεκριµένων υλικών και µέσων. Ο μαθητής Ανακαλύπτει ηµιουργεί Ερευνά Ερµηνεύει Παρουσιάζει Σκέφτεται Συνεργάζεται Ο ρόλος του καθηγητή Ο ρόλος του καθηγητή είναι να καθοδηγήσει τους µαθητές και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την εργασία τους. Ο καθηγητής Βοηθάει ιευκρινίζει Ενθαρρύνει Καθοδηγεί Συµβουλεύει Συντονίζει Υποστηρίζει GLOBAL EDUCATION Στόχοι 1 2 Η ανάπτυξη της πολυπολιτισµικής συνείδησης Η εξέλιξη των γλωσσικών και επικοινωνιακών ικανότητων µε τη χρήση της γλώσσας ως εργαλείο. PROJECTS 3 4 Η ανάπτυξη δεξιοτήτων σκέψης Η επαφή µε τη συλλογική εργασία και τη σφαιρική αντίληψη Aποτελέσματα ιαπολιτισµική γνώση και κατανόηση ιαπολιτισµικές δεξιότητες επικοινωνίας Ανάπτυξη προφορικής επικοινωνίας Ανάπτυξη των πολυγλωσσικών ενδιαφερόντων και νοοτροπιών Ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής σκέψης (critical thinking skills) Αθλ

11 Κοινωνία ΜΜΕ Περιβάλλον Πολιτισμός Φύση Τεχνολογία Θεματολογία Γεωγραφία Υγεία Αθλητισμός Τέχνες

12 Ακαδημαϊκή Υπεροχή Κλειστό Εξεταστικό Κέντρο Cambridge ELA Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ως Κλειστό Εξεταστικό Κέντρο, διενεργεί τις εξετάσεις του Πανεπιστηµίου Cambridge ELΑ για τους σπουδαστές της. Οι πιστοποιήσεις του Πανεπιστηµίου Cambridge αναγνωρίζονται παγκοσµίως στο δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα. CAMBRIDGE YLE Εξετάσεις, ειδικά σχεδιασµένες για παιδιά! Συνεργασίες Η τεχνολογία στην τάξη του αύριο Κέντρο προετοιμασίας πιστοποίησης ETECT Exam Preparation Center Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι επίσης κέντρο προετοιµασίας για την πιστοποίηση ETECT, µία εξέταση που απευθύνεται σε αρχάριους και πεπειραµένους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας. Στους επιτυχόντες απονέµεται πιστοποιητικό αναγνωρισµένο από το Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης (ΕΣΥ ).

13 Πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας Τα προγράµµατά µας οδηγούν σε αναγνωρισµένες πιστοποιήσεις σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερµανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ρώσικα. Παραθέτουµε τον πίνακα αντιστοιχίας των πιστοποιήσεων γλωσσοµάθειας µε το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών, το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισµένο και χρησιµοποιεί έξι επίπεδα περιγραφής των γλωσσικών δεξιοτήτων από το Α1 έως το C2. Κύπρος IGCSE Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ προετοιµάζει τους σπουδαστές του για την εξέταση IGCSE Εnglish as a Second Language. Η συγκεκριµένη πιστοποίηση αναγνωρίζεται στην Κύπρο και το Εξωτερικό.

14 Ακαδημαϊκή Υπεροχή Ταχύρυθμα τμήματα Aγγλικά - Γαλλικά - Γερµανικά - Ιταλικά - Ισπανικά - Ρώσικα Προγράµµατα ειδικά σχεδιασµένα για τις αυξηµένες ανάγκες των ενηλίκων.προγράµµατα προσαρµοσµένα για να τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελµατική τους ζωή και να τους προετοιµάσουν για την επιτυχή απόκτηση πιστοποιήσεων. Ξένες γλώσσες για ΕΝΗΛΙΚΕΣ Επαγγελματικό προφίλ με 2 απλά βήματα από τους ειδικούς της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ωρεάν δηµιουργία Curriculum Vitae και Cover Letter. Προετοιµασία για interview µε σύγχρονη ορολογία που ανταποκρίνεται σε διεθνείς προδιαγραφές. Upgraded προγράμματα μόνο για φοιτητές Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ επιδοτεί τα εξέταστρα για τα πτυχία FCE, CAE, CPE του Πανεπιστηµίου του Cambridge.

15 ESP- English for Specific Purposes Νέα τµήµατα µε εξειδικευµένα Αγγλικά για ενήλικες. Tailor made courses που καλύπτουν τις επαγγελµατικές σας ανάγκες Banking & Finance Απόλυτα εξειδικευµένο course που απευθύνεται σε σπουδαστές που επιθυµούν να εξελίξουν την καριέρα τους στον οικονοµικό και τραπεζικό τοµέα. Business Το συγκεκριµένο course αποτελείται από 4 επίπεδα και δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη γλωσσική τους ικανότητα ανταποκρινόµενοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Industry & Commerce Ιδανικό course για όλους εκείνους που επιθυµούν να εξελίξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σύντοµα και απλά. Ο στόχος είναι οι ενδιαφερόµενοι να επικοινωνούν και να κατανοούν άπταιστα την Αγγλική καθοµιλουµένη στο χώρο της βιοµηχανίας και του εµπορίου. Tourism Το περιζήτητο course που αφορά στην τουριστική βιοµηχανία και εξοικειώνει τους σπουδαστές µε την διεθνή τουριστική ορολογία αλλά και την παγκόσµια γλώσσα της φιλοξενίας. Εξαιρετικά επίκαιρο και αποτελεσµατικό συµβάλλει στην ολοκλήρωση του καλύτερου βιογραφικού. Engineering Σχεδιασµένο για σπουδαστές που επιθυµούν να εξασκήσουν τα Αγγλικά τους σε επαγγελµατικό περιβάλλον που σχετίζεται µε την επιστήµη των µηχανικών.

16 Ακαδημαϊκή Υπεροχή ΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ακαδημαϊκή Διεύθυνση Εγγύηση για Ακαδημαϊκή Υπεροχή Εξειδικευμένοι Υπεύθυνοι Γλωσσών Ινστιτούτο Ακαδημαϊκού Σχεδιασμού Νέα Προϊόντα Εξειδικευμένη Βιβλιογραφία Πλάνα Ύλης για κάθε ηλικία Διευθυντές Σπουδών Αρτια Ακαδημαϊκή Λειτουργία ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΙΑΦΟΡΑ! Πάνω από καθηγητές, ακαδηµαϊκό προσωπικό, διευθυντές σπουδών και εισηγητές σεµιναρίων. Μελέτη και Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών Καθηγητές Πτυχιούχοι Πιστοποιημένοι Υπεύθυνοι Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης Διασφάλιση Ποιότητας Καθηγητές Ακαδημαϊκό Τμήμα Εύρεση, αξιολόγηση, επαναξιολόγηση & στρατολόγηση καθηγητών Συνεντεύξεις (προφορικά & γραπτά) Έγκριση καθηγητών Σεμινάρια Επιτηρήσεις καθηγητών (Quality Control)

17 Καθόλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς οι καθηγητές ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ καλούνται να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια και workshops, σχετικά με τα ακόλουθα θέματα: Το ακαδηµαϊκό τµήµα του Οµίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ φροντίζει για την άρτια κατάρτιση και την εκπαίδευση των καθηγητών.οι συνεχείς εκπαιδεύσεις και τα ακαδηµαϊκά σεµινάρια κρατούν τους καθηγητές µας ενήµερους για όλες τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση,τις νέες µεθοδολογίες και καινοτόµες τεχνολογίες.όλοι οι κύκλοι σεµιναρίων πιστοποιούνται από τον Εκπαιδευτικό Όµιλο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και διακεκριµένους εκπαιδευτικούς φορείς. Σύστηµα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Τεχνικές ιδασκαλίας Εκπαιδευτικά Μέσα Μέθοδος Αξιολόγησης Μαθητών Αντιµετώπιση Μαθησιακών υσκολιών Management Τάξης Επικοινωνία µε τους γονείς και Ηµέρες Γονέων

18 Ακαδημαϊκή Υπεροχή Στέλεχος Ακαδημαϊκού Τμήματος ιευθυντής Σπουδών Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι επίσηµο κλειστό εξεταστικό κέντρο του Cambridge ELA, όπου διεξάγει για τους σπουδαστές της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τις εξετάσεις γλωσσοµάθειας Αγγλικής Γλώσσας για όλα τα επίπεδα πτυχίων. Η εξέλιξη ενός καθηγητή ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, εφόσον υπάρχουν τα απαιτούµενα προσόντα, µπορεί να είναι η εξής: Καθηγητές - Επαγγελματική Εξέλιξη Βοηθός ιευθυντή Σπουδών Καθηγητής ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Cambridge Speaking Examiner

19

20 Πληροφορική Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα Παιδικά προγράμματα Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήµατα στην πληροφορική µέσα σε ένα ευχάριστο και δηµιουργικό περιβάλλον, ειδικά σχεδιασµένο για την ηλικία τους. Εγχειρίδια εκπαιδευτών και βιβλία µαθητών συνδυάζουν την ύλη του σχολείου µε διαδραστικά λογισµικά υπολογιστή. Στα κέντρα µας καλύπτονται πλήρως όλες οι αναγνωρισµένες πιστοποιήσεις, χωρίς διάβασµα στο σπίτι. Επίπεδα Σπουδών Τα επίπεδα σπουδών «Μαθαίνω» δίνουν στους µικρούς σπουδαστές τη δυνατότητα να εµπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε: Βασικές δεξιότητες του υπολογιστή Επεξεργασία κειµένου και Υπολογιστικών φύλλων Πλοήγηση στο Internet για αναζήτηση πληροφοριών Εργασία µε Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο ηµιουργία Animation Γνωριµία µε τα Windows υνατότητες ζωγραφικής Σχολικές εφαρµογές

21 Προγράμματα Πιστοποίησης Γνώσεων και εξιοτήτων COMPUTER ESSENTIALS Χρήση Η/Υ και ιαχείριση Αρχείων WINDOWS ONLINE ESSENTIALS Υπηρεσίες ιαδικτύου INTERNET WORD PROCESSING Επεξεργασία Κειµένου WORD SPREADSHEETS Υπολογιστικά Φύλλα EXCEL PRESENTATION Παρουσιάσεις POWERPOINT USING DATABASES Βάσεις εδοµένων ACCESS WEB EDITING Επεξεργασία Ιστοσελίδας DREAMWEAVER IMAGE EDITING Επεξεργασία Εικόνας PHOTOSHOP WORD PROCESSING ADVANCED Επεξεργασία Κειµένου WORD SPREADSHEETS ADVANCED Υπολογιστικά Φύλλα EXCEL USING DATABASES ADVANCED Βάσεις εδοµένων ACCESS PRESENTATION ADVANCED Παρουσιάσεις POWERPOINT

22 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Social Media Κοντά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον με τη δύναμη ενός παγκόσμιου οργανισμού! Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στηρίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον µε το δικό της τρόπο. ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Φιλανθρωπικό Bazaar για παιδιά Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Φλόγα Συµπαράσταση στα παιδιά µε νεοπλασµατική ασθένεια. Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Πρόγραµµα υιοθετήσεως ζώων Tο χαμόγελο του παιδιού Ενεργή συµπαράσταση στα παιδιά που µας έχουν ανάγκη. Unicef Έµπρακτη βοήθεια µε σηµαντικά ποσά από τα ετήσια δίδακτρα του Οµίλου. Ανακύκλωση Μπαταριών Ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης µπαταριών στα κέντρα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ. Συμπαράσταση στους Πυρόπληκτους ωρεάν φοίτηση στους πυρόπληκτους µαθητές του Green Team Πραγµατοποίηση ενεργειών για την εξοικονόµηση νερού και την ανακύκλωση.

23 #eurognosi

24 Το δίκτυο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Όμιλος με Όραμα Ακαδημαϊκή υπεροχή στους σπουδαστές μας μέσα από καινοτομία,συστηματικότητα και δυνατό όνομα. Ο Μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Ο Ευρωπαικός Εκπαιδευτικός Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ EuroLab είναι σήµερα ο µεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισµός Ευρωπαικών Γλωσσών και Πληροφορικής στην Ευρώπη. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ιδρύθηκαν το 1989 µε σκοπό να παρέχουν σπουδές Ευρωπαϊκών Γλωσσών υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες των σπουδαστών της. Σήµερα είναι η 1η ύναµη στις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική και ο µεγαλύτερος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουµανία, µε 230 κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής και περισσότερους από σπουδαστές σε µέση ετήσια βάση.

25

26 Εκδηλώσεις Πολιτισμός και Ψυχαγωγία ραστηριότητες Μέσα στα τόσα χρόνια δηµιουργικής πορείας ο Όµιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχει διοργανώσει εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Γκάζι Τεχνόπολις 1o Φεστιβάλ Μαθητών Ηµέρες αγάπης ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Digital Christmas στο Christmas Factory Αποκριάτικα πάρτυ στα Intercontinental, Ledra Marriot, αΐς, κ.ά. Summer Camp Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ διοργανώνει κάθε καλοκαίρι summer camp για την Ελλάδα και εκπαιδευτικά ταξίδια στην Αγγλία. Οι σπουδαστες βρίσκονται σε καθηµερινή επαφή µε την Αγγλική & Γαλλική γλώσσα µέσω εκπαιδευτικών προγραµµάτων αλλά και αθλητικών δραστηριοτήτων. Τα προγράµµατα που εκπονούνται στο Summer Camp είναι ειδικά σχεδιασµένα από την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.

27 EVENTS

28 ΑΤΤΙΚΗ Γλυφάδα Κέντρο: Αγία Παρασκευή: Άγιος ηµήτριος Κέντρο: Άγιος Ελευθέριος: Αιγάλεω - Λεωφ, Θηβών: Αιγάλεω Κέντρο: Άλιµος: Άλιµος - Τράχωνες: Άνω Γλυφάδα I: Άνω Γλυφάδα II: Άνω Γλυφάδα Ελληνικό: Αργυρούπολη: Αρτέµιδα (Λούτσα): Αχαρναί: Βάρκιζα: Βούλα: Βριλήσσια: Βύρωνας: Γαλάτσι: Γέρακας: Γλυφάδα - Ευρυάλη: άσος Χαϊδαρίου: άφνη: ραπετσώνα: Ζωγράφου Ι: Ζωγράφου ΙΙ: Ηλιούπολη: Ίλιον Ι: Ίλιον ΙΙ: Ιλίσια: Καισαριανή: Καλλιθέα: Καρέας: Κάτω Χαλάνδρι: Κερατέα: Κερατσίνι: Κηφισιά: Κορυδαλλός: Κορωπί: Λαγονήσι: Λαύριο: Λυκαβηττός: Μαρκόπουλο: Μαρούσι Κέντρο: Μελίσσια: Μοσχάτο: Νέα Ιωνία: Νέα Σµύρνη I: Νέα Σµύρνη II: Νέα Σµύρνη III: Νέος Κόσµος: Νίκαια: Παγκράτι: Παιανία - Γλυκά Νερά: Παλαιό Φάληρο: Παλλήνη - Ανθούσα: Πανόρµου: Παπάγου: Πειραιάς: Περιστέρι Κέντρο I: Περιστέρι Κέντρο II: Περιστέρι - Λόφος Αξιωµατικών: Πετρούπολη: Πεύκη: Πικέρµι: Ραφήνα: Σεπόλια: Υµηττός: Φιλοθέη - Καλογρέζα: Χαϊδάρι: ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ Αγίου ηµητρίου: Αµπελόκηποι: Άνω Τούµπα: Έδεσσα: Επανωµή: Ευζώνων: Εύοσµος: Θέρµη: Καλαµαριά Κέντρο: Καλαµαριά Κέντρο Ενηλίκων: Kατερίνη: Κιλκίς: Μαρτίου: Μετέωρα Πολίχνης: Νέα Καλλικράτεια: Νεάπολη: Πανόραµα: Πολίχνη: Πυλαία Ι: Πυλαία ΙΙ: Ρετζίκι: Συκιές: Τούµπα Ι: Τούµπα ΙΙ: Τσιµισκή: Ωραιόκαστρο: ΝΗΣΙΑ Άγιος Νικόλαος - Κρήτης: Αλόννησος: Άνδρος: Κέρκυρα: Ρόδος Ι: Ρόδος ΙΙ: Σαντορίνη Ι: Σαντορίνη ΙΙ: Σύρος: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αµάρυνθος: Ηγουµενίτσα: Ιωάννινα: Καλαµάτα: Κιάτο: Λουτρά Ωρ. Ελένης: Ναύπλιο: Ορεστιάδα: Πύργος: Χαλκίδα Ι: Χαλκίδα ΙΙ - Νέα Αρτάκη: ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Άγ. οµέτιος: Τηλ.: Αγλαντζιά: Τηλ.: Κοκκινοτριµιθιά: Τηλ.: Μακεδονίτισσα: Τηλ.: Λακατάµεια: Τηλ.: Λατσιά: Τηλ.: Στρόβολος: Τηλ.: , Τσέρι: Τηλ.: ΛΕΜΕΣΟΣ Άγ. Νικόλαος: Τηλ.: (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ) Άγ. Νικόλαος: Τηλ.: (EuroLab) Γερµασόγεια: Τηλ.: Επισκοπή: Τηλ.: Κολόσσι: Τηλ.: , Μονοβολικό Περιοχή Κάτω Πολεµίδια: Τηλ.: (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ) Μονοβολικό Περιοχή Κάτω Πολεµίδια: Τηλ.: (EuroLab) Τσίρειο: Τηλ.: , (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ) Τσίρειο: Τηλ.: , (EuroLab) Παρεκκλησιά: Τηλ.: Ύψωνας: Τηλ.: ΛΑΡΝΑΚΑ: Λάρνακα: Τηλ.: Αθηένου: Τηλ.: Αραδίππου: Τηλ: Μενεού: Τηλ.: ΠΑΦΟΣ: Γεροσκήπου: Τηλ.: ΡΟΥΜΑΝΙΑ PITESTI: SLATINA:

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΙΝΙΟ 20 (κενό) 20 ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 1 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ 2 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ 2

ΑΓΡΙΝΙΟ 20 (κενό) 20 ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 1 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ 2 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ 2 Ετικέτες γραμμής Πλήθος από idikotita ΑΓΡΙΝΙΟ 20 (κενό) 20 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 2 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ 3 ΑΙΓΙΝΑ 1 ΑΙΓΙΝΑ 1 ΑΙΓΙΟ 10 ΑΙΓΙΟ 10 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση: Η εφαρμογή της Μεθόδου CLIL σε γαλλόφωνο περιβάλλον

Δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση: Η εφαρμογή της Μεθόδου CLIL σε γαλλόφωνο περιβάλλον Δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση: Η εφαρμογή της Μεθόδου CLIL σε γαλλόφωνο περιβάλλον Άλιμος, 2015 Η Μέθοδος CLIL Ολιστική Εκμάθηση Περιεχομένου και Ξένης Γλώσσας EMILE: L Enseignement d une Matière par

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Ζ. > 1.500 / m2 Νομαρχία Περιοχή Κατώτατη Ανώτατη Αθηνών Αγία Βαρβάρα 750 1.100 Αθηνών Αγία Παρασκευή 1.400 2.050 Αθηνών Άγιος Δημήτριος 1.000 1.500 Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι 1.000

Διαβάστε περισσότερα

Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα.

Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα. Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα. Ιούνιος 2008 Λίγα λόγια για την ΕΕΑΑ Ιστορικό Αύγουστος 2001: Ψήφιση του Νόμου 2939/01 Φεβρ. 2003: Έγκριση του Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ 1. ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 1 Σύνολο - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2

Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ 1. ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 1 Σύνολο - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2 ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 1 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 2 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ 3 Σύνολο - ΑΓΡΙΝΙΟ 20 Σύνολο - ΑΓΡΙΝΙΟ 20 ΑΙΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ 1 Σύνολο - ΑΙΓΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Π.Ε. Α Αθήνας 1 η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 ο Νέας Φιλαδέλφειας 2 ο Νέας Φιλαδέλφειας 3 ο Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ LITERACENTER ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Τεράστια γκάμα προγραμμάτων και υπηρεσιών. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Pre - Junior IELTS Επίπεδο 1- Junior Προεισαγωγικές εξετάσεις Αγγλικών Επίπεδο 2

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Αποστολές έως 5 κιλά (40cm x 25cm x 25cm) 5 Αποστολές από 5 έως 10 κιλά 7 Αποστολές από 10 έως 15 κιλά 10 Αποστολές από 15 έως 20

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού www.hcc.edu.gr οργανώνει από το 2000 σε σταθερή βάση, κάθε φθινόπωρο, άνοιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΤΟΜΕΑΣ Αγκίστρι Κ. Ψ. ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Αίγινα Δ/νση: Μπουμπουλίνας και Νοταρά 16, Τ.Κ. 18535 Αμπελάκια Τηλ.: 210-4170500, 4118748 Αντικύθηρα Δραπετσώνα Παιδοψυχιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Μικρά groups σε κάθε τάξη (5 άτομα κατά Μ.Ο.). Τα τμήματα είναι ολιγομελή, με μαθητές ίδιας ηλικίας και ίδιου επιπέδου γνώσεων. Διδασκαλία του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση. Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

Πρακτική Άσκηση. Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Κεφάλαιο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Με το κεφάλαιο αυτό ολοκληρώνεται το ταχύρυθµο πρόγραµµα επιµόρφωσης των εκπαιδευτικών, δίνοντας παραδείγµατα εφαρµογών των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αναζήτησης πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η χιλιομετρική απόσταση υπολογίσθηκε με σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2010 10-2011 ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο προσανατολισμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Συµφωνία Επιχορήγησης No: 2008 4466 / 001 001 Έργο No. 143512-BG-2008-KA2-KA2MP

Συµφωνία Επιχορήγησης No: 2008 4466 / 001 001 Έργο No. 143512-BG-2008-KA2-KA2MP Συµφωνία Επιχορήγησης No: 2008 4466 / 001 001 Έργο No. 143512-BG-2008-KA2-KA2MP Αυτό το έργο έχει χρηµατοδοτηθεί µε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ευρωπαϊκό Χαρτοφυλάκιο Γλωσσών για Κωφούς και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος ».

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ. Οδηγός για τους Γονείς

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ. Οδηγός για τους Γονείς ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Οδηγός για τους Γονείς Γνωρίζουμε πως ο Έλληνας γονιός θέλει να έχει στη διάθεσή του τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να επιλέξει τις εξετάσεις που θα λάβει μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ The Best and Brightest World-class education It s closer than you think Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ www.ait.gr/bsc Σκέψου από τώρα... Τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ32/ 844/14-6-2006 Με αφορµή προβλήµατα που έχουν διαπιστωθεί σε Μονάδες Υγείας ΙΚΑ, καθώς και σε Υποκαταστήµατα ΙΚΑ, σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ E-learning Εκπαίδευση ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2009-2010 ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών

Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών Πρόγραμμα E ξ A ποστάσεως E κπ αίδευσης ( E learning ) Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΛΠ16ΣΙ-99Τ Πειραιάς, 3 Ιουλίου 2015 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι: Παιδικοί σταθμοί: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι: Παιδικοί σταθμοί: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Προς τους Συντάκτες Αυτοδιοίκησης Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με την ενημέρωση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αυτή η περίοδος για τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών είναι περίοδος σχολαστικής αναζήτησης και έρευνας. Είναι περίοδος άγχους ποιο Κέντρο Ξένων Γλωσσών θα διαλέξουν προκειμένου τα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με το ποσό των περίπου 9 εκατ. ευρώ θα χρηµατοδοτηθούν 150 Δήµοι της χώρας, για την εκπόνηση Σχεδίων Βιώσιµης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Τη σχετική απόφαση έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου Περιγραφές προγραμμάτων Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής στη Ζωή μου (EDITC_KIDS1) Περιγραφή: Το πρόγραμμα αυτό εξοικειώνει τα παιδιά με

Διαβάστε περισσότερα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα

καλοκαιρι 2016 ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα Αθήνα καλοκαιρι 2016 ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σίνα 31-10680 Αθήνα 210 33 98 600 COURS@IFA.GR ΘΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr email:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος 6 ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I 6 ΓΑΛ 170 e-french 6 ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής 6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος 6 ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I 6 ΓΑΛ 170 e-french 6 ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής 6 πρώτο δεύτερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛ 102 Προφορικός λόγος ΓΑΛ 103 Γραπτός λόγος I ΓΑΛ 170 e-french ΓΑΛ 100-299 Μάθημα περιορισμένης επιλογής ΓΑΛ 104 Γραπτός λόγος II ΓΑΛ 111 Φωνητική ΓΑΛ 1 Από

Διαβάστε περισσότερα

Reading/Writing (Κατανόηση και Παραγωγή Γραπτού Λόγου): 1 ώρα και 10 λεπτά

Reading/Writing (Κατανόηση και Παραγωγή Γραπτού Λόγου): 1 ώρα και 10 λεπτά KET (Key English Test) Η εξέταση ΚΕΤ αναγνωρίζει την ικανότητα του υποψηφίου να χρησιμοποιεί αγγλικά βασικού επιπέδου σε καθημερινό επίπεδο τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. KET for Schools

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδεύοντας τον εκπαιδευτή. 6-10 Απριλίου 2012, 24 ώρες

Εκπαιδεύοντας τον εκπαιδευτή. 6-10 Απριλίου 2012, 24 ώρες Εκπαιδεύοντας τον εκπαιδευτή 6-10 Απριλίου 2012, 24 ώρες Εκπαιδεύοντας τον εκπαιδευτή Το σεμινάριο παρουσιάζει τις βασικές αρχές σχεδίασης και ανάπτυξης ενός εκπαιδευτικού προγράμματος. Εστιάζει επίσης

Διαβάστε περισσότερα

apple system Ολική ποιότητα εκπαίδευσης απλά... μαθαίνεις Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός!

apple system Ολική ποιότητα εκπαίδευσης απλά... μαθαίνεις Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός! Ολική ποιότητα εκπαίδευσης Υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα Τεχνολογία και εκπαίδευση Είναι γεγονός! Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει στην εκπαίδευση. Μια εποχή που τοποθετεί εσάς στο κέντρο κάθε ενέργειας, δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Εκπαιδευτήριο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σχολικό έτος 2014-2015 Αγαπητοί Γονείς, Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Με την

Διαβάστε περισσότερα

Τιμές Ζώνης IOS APPLICATION

Τιμές Ζώνης IOS APPLICATION Τιμές Ζώνης IOS APPLICATION Η εφαρμογή Η εφαρμογή Τιμές Ζώνης γεννήθηκε στην mobile εποχή, μια εποχή που (δυνητικά) όλοι οι άνθρωποι έχουν στα χέρια τους ένα πανίσχυρο υπολογιστή, τον έχουν πάντα μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο»

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο» Πρόγραμμα Ενδοϋπηρεσιακής Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, Εκπαιδευτικών Ψυχολόγων και εκπαιδευτικών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τι ισχύει για τους εισακτέους μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Σύμφωνα με το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Ο μαγικός πίνακας ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο νηπιαγωγείο

Ο μαγικός πίνακας ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο νηπιαγωγείο Ο μαγικός πίνακας ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο νηπιαγωγείο Μαρία Στρατογιαννάκου Βάσια Γαρταγάνη Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Ε.Κοκκώνη Ητεχνολογίακηανάπτυξητου παιδιού Τα παιδιά χρειάζονται τη διαμεσολάβηση νοητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών α. Σεμινάριο Μουσικής: Η σχολική μπάντα. Αξιολόγηση. Λεμεσός Λανίτειο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας

Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας Προφίλ απαιτούμενων προσόντων και ικανοτήτων του υπεύθυνου ποιότητας και των εκπαιδευτών σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό IDEC Α.Ε. 25.09.2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 46113 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3262 20 Δεκεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Φ41.1/12198 Σύσταση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήρι ξης της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

I. Η ιδασκαλία των Γαλλικών στο ηµοτικό. II. Η διδασκαλία των Γαλλικών στο Γυµνάσιο-Λύκειο

I. Η ιδασκαλία των Γαλλικών στο ηµοτικό. II. Η διδασκαλία των Γαλλικών στο Γυµνάσιο-Λύκειο ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Εκπαιδευτήριο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σχολικό έτος 2012-2013 Αγαπητοί Γονείς, Προς τους κ. Γονείς των µαθητών/τριών µας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Με την

Διαβάστε περισσότερα

ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013

ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013 ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013 11 Ιανουαρίου 1 Διεθνείς Εξετάσεις ECDL Διεθνώς Αναγνωρισμένο 5 Ηπείρους 148 Χώρες Στις 27 Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πρότυπο και Έγκυρο Αναλυτικό

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον

Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον INFOLAB σημαίνει: Παρουσία 17 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης Tailor made Εκπαιδευτικά προγράμματα Προσανατολισμός στις ανάγκες της επιχείρησης Διαρκής Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Δ Φάση Επιμόρφωσης. Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Γραφείο Διαμόρφωσης Αναλυτικών Προγραμμάτων. 15 Δεκεμβρίου 2010

Δ Φάση Επιμόρφωσης. Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Γραφείο Διαμόρφωσης Αναλυτικών Προγραμμάτων. 15 Δεκεμβρίου 2010 Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης για τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα (21-22 Δεκεμβρίου 2010 και 7 Ιανουαρίου 2011) Δ Φάση Επιμόρφωσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-2016.

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-2016. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Οι εξετάσεις κατά ειδικό µάθηµα θα διενεργηθούν ως εξής:

Α. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Οι εξετάσεις κατά ειδικό µάθηµα θα διενεργηθούν ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr email: press@minedu.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

2 η εβδομάδα. 3 η εβδομάδα

2 η εβδομάδα. 3 η εβδομάδα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1 η εβδομάδα 30/9 έως 6/10 AB Παπάγος ΑΒ Χολαργός ΑΒ Βύρωνας 1 ΑΒ Βύρωνας 2 ΑΒ Ζωγράφου ΑΒ City Καισαριανή ΑΒ City Καρέας ΑΒ City Ζωγράφου Δημοτικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

EDU.20 Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα περιβάλλον αυτόνομης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στα Αγγλικά στη Δημοτική εκπαίδευση

EDU.20 Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα περιβάλλον αυτόνομης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στα Αγγλικά στη Δημοτική εκπαίδευση EDU.20 Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα περιβάλλον αυτόνομης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στα Αγγλικά στη Δημοτική εκπαίδευση Ημερίδα για την ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση, Λεμεσός 23/2/13

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons!

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons! Σπουδές στη Βρετανία Expanding your horizons! Τα πανεπιστήμια 120 κρατικά και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια κολλέγια πανεπιστημίων κρατικά κολλέγια ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ AΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑ/ΚΒ Μαθηματικά - Εκπαιδευτικοί Ε' - ΣΤ τάξη ΑΓΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑ/ΚΒ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΒ Αναφορά και Χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 3 (Α/Κ µε πρόβλεψη για εγκατεστηµένο VDSL εξοπλισµό σε Α/Κ Μάιος 2012)

ΠΙΝΑΚΑΣ 3 (Α/Κ µε πρόβλεψη για εγκατεστηµένο VDSL εξοπλισµό σε Α/Κ Μάιος 2012) ΠΙΝΑΚΑΣ 3: Λίστα Α/Κ στα οποία προβλέπεται να εγκατασταθεί VDSL εξοπλισµός σε Α/Κ (Μάιος 2012) ΠΙΝΑΚΑΣ 3 (Α/Κ µε πρόβλεψη για εγκατεστηµένο VDSL εξοπλισµό σε Α/Κ Μάιος 2012) ΤΗΛΕΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠ. ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Σχολείων. οργάνωση και λειτουργία

Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Σχολείων. οργάνωση και λειτουργία Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Σχολείων οργάνωση και λειτουργία Μαρία Φουσέκα, φιλόλογος 1 Τα Ευρωπαϊκά Σχολεία είναι επίσημα εκπαιδευτικά ιδρύματα που συστάθηκαν, αρχικά, για τα παιδιά των υπαλλήλων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2013-2014.

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2013-2014. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ (INTRACITY) 1. Πόρτα - Πόρτα Επόµενη Εργάσιµη 2. Θυρίδα - Πόρτα Επόµενη Εργάσιµη 3. Πόρτα - Θυρίδα Επόµενη Εργάσιµη 4.

Διαβάστε περισσότερα

συναντήσεις εργασίας εκτέλεση ρόλου διευθυντή σεμινάρια σύνταξη γραπτής εργασίας τελικό σεμινάριο έκθεση αξιολόγηση

συναντήσεις εργασίας εκτέλεση ρόλου διευθυντή σεμινάρια σύνταξη γραπτής εργασίας τελικό σεμινάριο έκθεση αξιολόγηση 1.ΟΜΑ ΙΚΗ ΜΕΘΟ ΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Στη οµαδική µέθοδο οι µαθητές θα γνωρίσουν την οργάνωση και τον τεχνολογικό εξοπλισµό των βιοµηχανικών µονάδων, τις πρώτες ύλες που χρησιµοποιούν, τις διαδικασίες παραγωγής των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑNΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CAMBRIDGE: CPE

ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑNΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CAMBRIDGE: CPE ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑNΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CAMBRIDGE: CPE Η εξέταση Certificate of Proficiency in English (CPE) είναι η πλέον προχωρημένου επιπέδου εξέταση που διαθέτει το Cambridge ESOL και αντιστοιχεί στο Επίπεδο C2 Κοινού

Διαβάστε περισσότερα

E-learning. Οδηγός Σπουδών ΟΡΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΣΑΣ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Εναλλακτικός τίτλος μαθήματος:

E-learning. Οδηγός Σπουδών ΟΡΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΣΑΣ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Εναλλακτικός τίτλος μαθήματος: ΟΡΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΣΑΣ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Εναλλακτικός τίτλος μαθήματος: Πρακτικές ορατής μάθησης στο μάθημα ξένης γλώσσας: από την ορατή μάθηση του "μαθητή" στη μετασχηματίζουσα μάθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Οικοδομούμε μια νέα ζωή στο Οντάριο Οδηγός για τους καινούργιους μετανάστες Μαθαίνουμε να: ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Μόλις έχετε μεταναστεύσει στο Οντάριο και είναι πολύ φυσικό να έχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Κιουτσιούκη Δήμητρα, 485 Τελική δραστηριότητα Φάση 1 :Ατομική μελέτη 1. Πώς θα περιγράφατε το ρόλο της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική καινοτομία; Οι Web

Διαβάστε περισσότερα

Επιβλέπων: Καθ. Ι. Ψαρομηλινγκος - Φοιτήτρια: Ελένη Στάμου Α.Μ.2119

Επιβλέπων: Καθ. Ι. Ψαρομηλινγκος - Φοιτήτρια: Ελένη Στάμου Α.Μ.2119 Επιβλέπων: Καθ. Ι. Ψαρομηλινγκος - Φοιτήτρια: Ελένη Στάμου Α.Μ.2119 Εισαγωγή στα MOOCs, ορισμός, πως ξεκίνησαν Λόγος ύπαρξης τους, ΗΠΑ, Ευρώπη Διαφοροποιήσεις, xmoocs vs cmoocs και σύγκριση με τα παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Στοιχεία Επικοινωνίας και Γραφής της Ισπανικής Γλώσσας

Βασικά Στοιχεία Επικοινωνίας και Γραφής της Ισπανικής Γλώσσας Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Βασικά Στοιχεία Επικοινωνίας και Γραφής της Ισπανικής Γλώσσας E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ 3 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ-ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 205 Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ (Ένα παραμύθι από μεγάλα παιδιά) Παπαλουκά Κων/να Εκπαιδευτικός Β θμιας Εκπαίδευσης Νηπιοβρεφοκόμος Τσαγκουρνού Ελισάβετ Εκπαιδευτικός

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στο Σχολείο: Η Εκμάθηση της Αγγλικής σε Πρώιμη Παιδική Ηλικία

Πολιτική ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στο Σχολείο: Η Εκμάθηση της Αγγλικής σε Πρώιμη Παιδική Ηλικία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ Εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής 1 η Σεπτέμβρη 2010 Πολιτική ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στο Σχολείο: Η Εκμάθηση της Αγγλικής σε Πρώιμη Παιδική Ηλικία Έργο του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΤΕΡΑ Προσέλευση νηπίων και αυθόρμητες δραστηριότητες στις οργανωμένες γωνιές της τάξης: Κολύμβηση/ Φυσική αγωγή:

ΕΥΤΕΡΑ Προσέλευση νηπίων και αυθόρμητες δραστηριότητες στις οργανωμένες γωνιές της τάξης: Κολύμβηση/ Φυσική αγωγή: ΕΥΤΕΡΑ * Προσέλευση νηπίων και αυθόρμητες δραστηριότητες στις οργανωμένες γωνιές της τάξης: Το ελεύθερο παιχνίδι είτε ατομικό, είτε ομαδικό σε ελκυστικά οργανωμένες γωνιές επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύσσονται,

Διαβάστε περισσότερα

To project στην εκπαίδευση

To project στην εκπαίδευση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) To project στην εκπαίδευση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Η AIESEC σε συνεργασία με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ανοίγει συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

Διδακτικό υλικό σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή που απευθύνεται σε: τουρκόφωνους/ μουσουλμάνους μαθητές:

Διδακτικό υλικό σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή που απευθύνεται σε: τουρκόφωνους/ μουσουλμάνους μαθητές: Δοµή της παρουσίασης Διδακτικό υλικό σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή που απευθύνεται σε: παλιννοστούντες και αλλοδαπούς μαθητές: http://www.keda.uoa.gr/ed_material.html http://eppas.web.auth.gr/didaktiko/didaktiko.html

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΩΝ9-ΟΥΜ. Βαθµός Ασφαλείας Αθήνα 24/04/2012 Αριθ. Πρωτ.: 45608/Γ7 Βαθ. Προτερ.

ΑΔΑ: Β4ΩΝ9-ΟΥΜ. Βαθµός Ασφαλείας Αθήνα 24/04/2012 Αριθ. Πρωτ.: 45608/Γ7 Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ &

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος-Προσέγγιση- Διδακτικός σχεδιασμός. A. Xατζηδάκη, Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μιο Κρήτης

Μέθοδος-Προσέγγιση- Διδακτικός σχεδιασμός. A. Xατζηδάκη, Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μιο Κρήτης Μέθοδος-Προσέγγιση- Διδακτικός σχεδιασμός A. Xατζηδάκη, Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μιο Κρήτης 1. MΕΘΟΔΟΣ Ο όρος μέθοδος, έτσι όπως χρησιμοποιείται στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, έχει ποικίλες σημασίες. Διαφοροποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ιδακτική μαθημάτων Ειδικότητας

ιδακτική μαθημάτων Ειδικότητας ιδακτική μαθημάτων Ειδικότητας Ασημίνα Κοντογεωργίου 2010-2011 2 2.Ποιοι θα είναι οι μαθησιακοί στόχοι; 3.Πώς θα εξασφαλίσετε την υλοποίησή τους; 4.Για τις Συνθήκες υλοποίησης του Project: Πότε και πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Διάρκεια σπουδών: Τέσσερα (4) εξάμηνα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 Το Παιδαγωγικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA;

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA; ΕΚΠΑΙ ΕΥTIKO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ EUROLTA ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ICC - INTERNATIONAL LANGUAGE NETWORK & ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROLTA; To

Διαβάστε περισσότερα

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως 1. Εισαγωγή Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης για ημοσίους Υπαλλήλους και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ανάπτυξη Επικοινωνιακών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

Γενικής Υποδομής Υποχρεωτικό. Δεν υφίστανται προϋποθέσεις. Αγγλική

Γενικής Υποδομής Υποχρεωτικό. Δεν υφίστανται προϋποθέσεις. Αγγλική ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ GD0360 ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Αγγλική Ορολογία Ι ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ σε περίπτωση που

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ- ΔΡΑΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ- ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ- ΔΡΑΣΗΣ 23 ΜΑΪΟΥ 2015 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Β ΛΑΡΝΑΚΑ ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Β ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Tουρκοκυπριακή συνοικία

Διαβάστε περισσότερα

TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. Τηλ. 210 48 11 260

TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. Τηλ. 210 48 11 260 TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. 25 ης Μαρτίου 12-177 78 Ταύρος Τηλ. 210 48 11 260 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή του παρόντος βιβλίου με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Master s Degree. www.unic.ac.cy. Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Εξ Αποστάσεως)

Master s Degree. www.unic.ac.cy. Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Εξ Αποστάσεως) Master s Degree www.unic.ac.cy Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής (Εξ Αποστάσεως) «Σε αυτό το ταξίδι για την ανακάλυψη της γνώσης μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η οργάνωση και το φιλικό κλίμα του Πανεπιστημίου.»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ 2 o Πίνακα Αποδεκτών Τηλ.: 2131501706 Fax: 2103457749

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ 2 o Πίνακα Αποδεκτών Τηλ.: 2131501706 Fax: 2103457749 ΠΡΟΣ: ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ 2 o Πίνακα Αποδεκτών Τηλ.: 2131501706 Fax: 2103457749 ΚΟΙΝ.: Σ. 9438 Φ.437/ 1 /26937 Αθήνα, 4 Νοε 2013 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Στρατευσίµων Κλάσης 2017 (Γεννηθέντων το

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Α. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ: Αποστολή και όραμα του «ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» Στόχοι και εμφάσεις σχολικής χρονιάς 2015 2016 Ωρολόγιο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (που αφορούν στον Πίνακα Αποδεκτών Α ) ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γραφείο Διοικητή Γραφεία Υποδιοικητών Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Σ ΧΟΛ Η Α ΝΘΡ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν. Κέντρο Γλωσσών

Σ ΧΟΛ Η Α ΝΘΡ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν. Κέντρο Γλωσσών Σ ΧΟΛ Η Α ΝΘΡ Ω Π Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν Κέντρο Γλωσσών Δ Ι Δ Α Κ Τ Ι Κ Ο Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Jack Burston ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ηλίας Αργυρού Maria - Gabriella Arru Birgit Zιαρτίδου Ελένη

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί σύμβουλοι για 1 εκατ. νοικοκυριά και 500 επιχειρήσεις 120 νέα ΚΕΠ μόνο για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Που και πότε ανοίγουν

Ειδικοί σύμβουλοι για 1 εκατ. νοικοκυριά και 500 επιχειρήσεις 120 νέα ΚΕΠ μόνο για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Που και πότε ανοίγουν Ειδικοί σύμβουλοι για 1 εκατ. νοικοκυριά και 500 επιχειρήσεις 120 νέα ΚΕΠ μόνο για υπερχρεωμέν ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ειδικοί σύμβουλοι για

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Α. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr email: press@minedu.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:47

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:11 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2010 08:47 Ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.) ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει εκπαιδευτές με ωριαία αντιμισθία για τις ανάγκες των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) όλης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Προπτυχιακό ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ FGA460 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Τσάνταλη Καλλιόπη, calliopetsantali@yahoo.gr Νικολιδάκης Συμεών, simosnikoli@yahoo.gr o oo Εισαγωγή Στην παρούσα εργασία επιχειρείται μια προσέγγιση της διδακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χερσονήσου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χερσονήσου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ήµος Χερσονήσου, 17/04/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης.

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Οι μαθητές ανακαλύπτουν την Φυσική, τις Τεχνολογίες, την Μηχανική και τα Μαθηματικά

Διαβάστε περισσότερα