Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα"

Transcript

1 Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα

2 Η Εταιρεία Η ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε., ξεκίνησε την δραστηριότητά της µε την παραγωγή ψυχρού επισκευαστικού ασφαλτοµίγµατος και την παραγωγή και εµπορία ασφαλτικών χηµικών προϊόντων. Η ΒΜ παράγει και διαθέτει ειδικά προϊόντα οδοποιίας, προϊόντα στεγάνωσης οικοδοµικών έργων και έργων υποδοµής, υλικά πλήρωσης αρµών και ειδικές ασφάλτους. Η ΒΜ διαθέτει πατενταρισµένη τεχνογνωσία, η οποία αφορά στην µέθοδο - διαδικασία και στο µηχάνηµα παραγωγής του ψυχρού επισκευαστικού ασφαλτοµίγµατος, bitumix. Εµπειρία και Έρευνα Η τεχνογνωσία παραγωγής των προϊόντων της ΒΜ βασίζεται στην άριστη γνώση και εµπειρία των ανθρώπων της, οι οποίοι για πολλά χρόνια έχουν αφιερωθεί στην παραγωγή και εφαρµογή των προϊόντων αυτών. Παράλληλα, η εργαστηριακή έρευνα παρέχει στην ΒΜ την δυνατότητα να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, να παράγει προϊόντα κατά παραγγελία σύµφωνα µε τις ανάγκες του πελάτη, καθώς επίσης να παράγει και προϊόντα ειδικών προδιαγραφών. Στόχοι Η ίδρυση παραγωγικών µονάδων σε χώρες εντός και εκτός της Ε.Ε, για την παραγωγή και εµπορία του bitumix. Η εξαγωγή των προϊόντων, µέσω ανάπτυξης δικτύου συνεργατών. Η ΒΜ ήδη εξάγει στην Τσεχία, στην Σλοβακία, στην Κύπρο, στην Εσθονία, στην Πολωνία, στην Ρωσία, στον Λίβανο και στην F.Y.R.O.M. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παραγόµενων προϊόντων, η ανάπτυξη νέων, καθώς και η βελτίωση της διαδικασίας και των µεθόδων παραγωγής τους.

3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ 03 ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΕ-1 ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΕ-5 AMBIT-S Bitumix ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ 08 BITUPAST BITUPLAST ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ 10 BITULAC BITULAC PRIMER RUBBERLAC BITUAL ΥΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΡΜΩΝ 14 BITUMAC BJS (Bridge Joint System) BITUCRACK

4 ασφαλτικό γαλάκτωµα C57B2 Κατιονικό ασφαλτικό γαλάκτωµα Για συγκολλητικές επαλείψεις Για επιφανειακές επεξεργασίες Για εµποτισµό σκυρωτών (ασβεστολιθικά ή πυριτικά πετρώµατα) Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή χωρίς ξένα ή σαθρά υλικά. Το ΚΕ-1 ψεκάζεται στην επιθυµητή επιφάνεια µε κατάλληλο µηχάνηµα, ώστε να υπάρξει οµοιόµορφη κατανοµή του υλικού σε όλη την έκτασή της. Συνιστάται η ανάδευση πριν τη χρήση του, για πλήρη οµογενοποίησή του. εν εφαρµόζεται όταν βρέχει. Θερµοκρασία εφαρµογής 2-60 o C. Η κατανάλωση εξαρτάται από το είδος του υποστρώµατος και τη χρήση του. Για συγκολλητικές επαλείψεις είναι 0,6-0,8 kg/m 2 (παλιές επιφάνειες), 0,4-0,6 kg/m 2 (νέες επιφάνειες). Για σφραγιστικές επαλείψεις και εµποτισµό σκυρωτών είναι 1,0-1,2 kg/m 2. Για υπόστρωµα από µπετόν είναι 0,8-1,0 kg/m 2. ιατίθεται σε βαρέλια 200 lit µε βάρος 210 kg και χύµα σε βυτιοφόρα αυτοκίνητα. Απαιτείται προστασία από την παγωνιά (θερµοκρασίες <2 ο C) και τις υψηλές θερµοκρασίες (>60 o C) λόγω θρόµβωσης του γαλακτώµατος. Σε περίπτωση αποθήκευσής του σε δεξαµενές για µεγάλο χρονικό διάστηµα, αυτές πρέπει να είναι θερµοµονωµένες και να υπάρχει σύστηµα ανάδευσης ή ανακυκλοφορίας. Όταν το προϊόν είναι συσκευασµένο σε βαρέλια, πρέπει να ανακατεύεται συχνά για να αποφευχθεί ο διαχωρισµός του υλικού και ο µέγιστος χρόνος αποθήκευσης είναι (1) ένα έτος σε στεγασµένους χώρους. Κατιονικό (όξινο) ασφαλτικό γαλάκτωµα, ταχείας διάσπασης και χαµηλού ιξώδους. Περιέχει άσφαλτο σε ποσοστό %, νερό και ειδικούς γαλακτωµατοποιητές. Με τη χρήση ασφαλτικού γαλακτώµατος ΚΕ-1, βελτιώνεται η ποιότητα των εκτελούµενων έργων και αυξάνεται η αντοχή του οδοστρώµατος λόγω της πλήρους και οµοιόµορφης κάλυψης της επιφάνειας µε λεπτό ασφαλτικό υµένα. Επιπλέον, επιτυγχάνεται οικονοµία χρόνου και χρηµάτων διότι δεν απαιτείται η χρήση θερµότητας σε κανένα στάδιο εφαρµογής. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε υγρές επιφάνειες χωρίς την προσθήκη αντιυδρόφιλου υλικού. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια Χρόνος εκροής 4mm στους 40 o C, s Περιεκτικότητα σε συνδετικό υλικό, % Σταθερότητα ανάµιξης µε τσιµέντο, gr Τάση καθίζησης µετά από 7 ηµέρες, % Πρόσφυση, % επικάλυψη Τιµή θραύσης Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,500mm, % Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,160mm, % Χρόνος ανάµιξης µε λεπτόκοκκα αδρανή, s ιείσδυση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση EN EN 1431 EN EN EN EN EN 1429 EN 1429 EN EN > ,2 0, ΕΝ 13074, στους 25 o C, dmm Μάλθωση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση ΕΝ 13074, o C EN Κατηγορίες class 6 class 4 class 2 class 2 class 4 Αποφύγετε την επαφή µε τα µάτια και το δέρµα. Σε περίπτωση ε- παφής, χρησιµοποιήστε άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συµβουλή. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. εν είναι τοξικό. Να µη απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

5 ασφαλτικό γαλάκτωµα C39BF2 Κατιονικό ασφαλτικό γαλάκτωµα Για προεπαλείψεις βάσεων πάνω σε 3Α. Για προαναµίξεις αδρανών για επιφανειακές επεξεργασίες. Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή χωρίς ξένα ή σαθρά υλικά. Το ΚΕ-5 ψεκάζεται στην επιφάνεια µε κατάλληλο µηχάνηµα, ώστε να υπάρξει οµοιόµορφη διασπορά του υλικού σε όλη την έκτασή της. Συνιστάται η ανάδευσή πριν τη χρήση του, για πλήρη οµογενοποίηση. εν εφαρµόζεται όταν βρέχει. Θερµοκρασία εφαρµογής 2-60 o C. Κατιονικό (όξινο) ασφαλτικό γαλάκτωµα, µέσης ταχύτητας διάσπασης και µε χα- µηλό ιξώδες. Περιέχει άσφαλτο σε ποσοστό 55-60%, νερό και κατάλληλους γαλακτωµατοποιητές. Με τη χρήση ασφαλτικού γαλακτώµατος ΚΕ-5, βελτιώνεται η ποιότητα των εκτελούµενων έργων και αυξάνεται η αντοχή του οδοστρώµατος λόγω της πλήρους και οµοιόµορφης διασποράς του και κάλυψης της επιφάνειας µε λεπτό στρώµα ασφάλτου. Επιπλέον επιτυγχάνεται οικονοµία χρόνου και χρη- µάτων διότι δεν απαιτείται η χρήση θερµότητας σε κανένα στάδιο εφαρµογής. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε υγρές επιφάνειες χωρίς την προσθήκη αντιυδρόφιλου υλικού. Η κατανάλωση εξαρτάται από τις ιδιότητες και την φύση των αδρανών και κυµαίνεται από 1,0-1,2 kg/m 2. ιατίθεται σε βαρέλια 200 lit µε βάρος 210 kg και χύµα σε βυτιοφόρα αυτοκίνητα. Απαιτείται προστασία από την παγωνιά (θερµοκρασίες <2 o C) και τις υψηλές θερµοκρασίες (>60 o C) λόγω θρόµβωσης του γαλακτώµατος. Σε περίπτωση αποθήκευσής του σε δεξαµενές για µεγάλο χρονικό διάστηµα, αυτές πρέπει να είναι θερµοµονωµένες και να υπάρχει σύστηµα ανάδευσης ή ανακυκλοφορίας. Όταν το προϊόν είναι συσκευασµένο σε βαρέλια, πρέπει να ανακατεύεται συχνά για να αποφευχθεί ο διαχωρισµός του υλικού και ο µέγιστος χρόνος αποθήκευσης είναι (1) ένα έτος σε στεγασµένους χώρους. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια Χρόνος εκροής 4mm στους 40 o C, s Περιεκτικότητα σε συνδετικό υλικό, % Σταθερότητα ανάµιξης µε τσιµέντο, gr Τάση καθίζησης µετά από 7 ηµέρες, % Πρόσφυση, % επικάλυψη Τιµή θραύσης Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,500mm, % Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,160mm, % Χρόνος ανάµιξης µε λεπτόκοκκα αδρανή, s ιείσδυση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση EN EN 1431 EN EN EN EN EN 1429 EN 1429 EN EN > ,2 0, ΕΝ 13074, στους 25 o C, dmm Μάλθωση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση ΕΝ 13074, o C EN Κατηγορίες class 6 class 2 class 2 class 2 class 4 class 5 Αποφύγετε την επαφή µε τα µάτια και το δέρµα. Σε περίπτωση ε- παφής, χρησιµοποιήστε άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συµβουλή. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. εν είναι τοξικό. Να µη απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

6 Αντιυδρόφιλο υλικό Xρήσεις Στις ασφαλτικές επαλείψεις για τη βελτίωση της πρόσφυσης της ασφάλτου µε τα αδρανή. Στα θερµά ασφαλτοµίγµατα όπου υπάρχει απαίτηση διατήρησης της ευστάθειάς τους. Το AMBIT-S παραδίδεται έτοιµο προς χρήση. Προστίθεται σε ποσοστό περίπου 1% στη θερµή άσφαλτο οδοποιίας, βελτιώνοντας την ικανότητα πρόσφυσής της µε τα διάφορα αδρανή. Συνιστάται η ανάδευσή του πριν τη χρήση για την πλήρη οµογενοποίησή του ενώ η θερµοκρασία εφαρµογής του πρέπει να είναι µεγαλύτερη από 0 ο C. Περίπου 1% κατά βάρος θερµής ασφάλτου οδοποιΐας. ιατίθεται σε βαρέλια 200 lit µε βάρος 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για (1) ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Παχύρευστο υγρό µείγµα ειδικής σύνθεσης. Βελτιώνει την πρόσφυση της ασφάλτου επί των αδρανών υλικών, εξαλείφοντας τον κίνδυνο «αποφλοίωσης» της ασφάλτου από την επιφάνειά τους. Αυξάνει την αντίσταση του ασφαλτοµίγµατος στην καταστρεπτική επίδραση του ύδατος, στην περίπτωση που έχουν χρησιµοποιηθεί υδρόφιλα αδρανή. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια (%) Σηµείο ροής, o C Ιξώδες στους 50 o C, cst Σηµείο ανάφλεξης, o C Πυκνότητα στους 25 o C, gr/cm 3 Σταθερότητα στη θέρµανση έως 180 o C οκιµή πρόσφυσης σε αδρανή (καλυµµένη επιφάνεια) µε ασφαλτικό συνδετικό που περιέχει 0,5% AMBIT, % ASTM D - 97 ASTM D ASTM D - 92 ASTM D - 70 Π.Τ.Π. A Π.Τ.Π. A έως ,90-0,95 εν διασπάται 95 Πρέπει να αποφεύγεται η εισπνοή των ατµών του και οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα. Χρησιµοποιείστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Να µη απορρίπτεται στο έδαφος και σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

7 Ψυχρό επισκευαστικό ασφαλτόµιγµα Για την µόνιµη και άµεση επισκευή λάκκων και φθορών σε: Αστικούς, επαρχιακούς, εθνικούς δρόµους και σε αυτοκινητόδροµους υψηλών ταχυτήτων. Γέφυρες, χώρους στάθµευσης, αυλές εργοστασίων, νοσοκοµείων, σχολείων κλπ. ιαµόρφωση εµποδίων σε δρόµους προσεκτικής κυκλοφορίας (σαµαράκια), εξοµαλύνσεις σε χώρους parking (ράµπες) Επισκευή «καρότων» από δειγµατοληπτικούς ποιοτικούς ελέγχους, Επισκευή φθορών σε επιφάνειες από σκυρόδεµα. Απαιτείται καθάρισµα µε σκούπα και αποµάκρυνση των σαθρών υλικών και στάσιµων νερών ή λάσπης από την λακκούβα. Γίνεται πλήρωση του λάκκου µε bitumix χωρίς ανάδευση, όπως περιέχεται στο δοχείο επιδιώκοντας η στάθµη του υλικού να είναι ελαφρώς υ- ψηλότερη από τη στάθµη του υπόλοιπου οδοστρώµατος. Χρειάζεται καλό πάτηµα - συµπύκνωση της επιφάνειας, (µε φτυάρι ή κόπανο ή κύλινδρο ή απλά µε ρόδα αυτοκινήτου) ιδιαίτερα στις παρειές του λάκκου. Το bitumix είναι έτοιµο ασφαλτόµιγµα από ειδικής σύνθεσης συνδετικό υλικό. Εφαρµόζεται σε θερµοκρασία περιβάλλοντος, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση συγκολλητικής στην επιφάνεια εφαρµογής καθώς και η ανάµιξη του υλικού. Είναι έτοιµο και ακίνδυνο στην χρήση του και δεν α- παιτείται καµία προετοιµασία της επιφάνειας που θα εφαρµοστεί. εν υ- πάρχει απώλεια υλικού, εφαρµόζεται χωρίς ειδικό εξοπλισµό ή ειδικευµένο προσωπικό και η απόδοση στην κυκλοφορία της επισκευασµένης επιφάνειας, είναι άµεση. Το bitumix δεν επηρεάζεται από ακραίες θερµοκρασίες, χιόνι, παγετό ή βροχή. Επίσης, παραµένει ελαστικό για µακρύ χρονικό διάστηµα µετά την χρήση του χωρίς να δηµιουργεί κανένα πρόβληµα στην κυκλοφορία. εν παρουσιάζει ρωγµές λόγω θερµοκρασιακών συστολών-διαστολών, δεν α- ποκολλάται από το οδόστρωµα και δεν παρασύρεται από τα ελαστικά των αυτοκινήτων. Το υλικό είναι απρόσβλητο από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Προσβάλλεται όµως από πετρελαιοειδή. Περίπου 25 kg ανά m 2 ανά cm βάθους. Το bitumix µπορεί να αποθηκευτεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα σε στεγασµένο χώρο. ιατίθεται σε πλαστικά δοχεία ή σάκους των 25 kg. Επίσης διατίθεται και χύµα κατόπιν παραγγελίας. Αποφύγετε την παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Το υλικό δεν χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο και δεν παρουσιάζει καµία τοξικότητα.

8 Κοκκοµετρική διαβάθµιση Άνοιγµα κόσκινου (mm) Μέθοδος δοκιµής Ποσοστό διερχόµενου (%) 9, , , ,36 1,18 ASTM C Φαινόµενη πυκνότητα χωρίς συµπύκνωση 1,4 gr/cm 3 0, Φαινόµενη πυκνότητα µετά από συµπύκνωση Περιεκτικότητα σε συνδετικό υλικό κατά βάρος ξηρών αδρανών ASTM D ,3 gr/cm 3 3,5-5,5% 0,30 0,15 0,

9 Στεγανωτικό ασφαλτικό γαλάκτωµα Το BITUPAST χρησιµοποιείται για: Στεγάνωση και προστασία οριζόντιων και κατακόρυφων επιφανειών από σκυρόδεµα, Στεγάνωση τοιχίων αντιστήριξης και θεµελίωσης πριν την επιχωµάτωση, ηµιουργία φράγµατος υδρατµών, Αναζωογόνηση παλαιών ασφαλτικών µονωτικών στρώσεων, Κόλληση θερµοµονωτικών πλακών. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, πολυστερίνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες. Το ΒITUPAST είναι ανιονικό ασφαλτικό γαλάκτωµα που περιέχει συνθετικές ρητίνες, γαλακτωµατοποιητές και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά την εξάτµιση του υδατικού µέσου, είναι απρόσβλητος από αραιά διαλύ- µατα οξέων και βάσεων είναι όµως ευαίσθητος σε οργανικούς διαλύτες και λάδια. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια 1,1-1,14 Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σαθρά ή ξένα υλικά. Εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, ανάλογα µε το ε- πιδιωκόµενο αποτέλεσµα. Η φορά της κάθε στρώσης να είναι κάθετη σε σχέση µε την προηγούµενη, η οποία και θα πρέπει να έ- χει στεγνώσει καλά. Η προσθήκη οπλισµού (π.χ. υαλοϋφάσµατος ή υαλοπλέγµατος) µεταξύ των στρώσεων, αυξάνει σηµαντικά τις αντοχές της στεγάνωσης. Το BITUPAST δεν χρησιµοποιείται σε θερµοκρασία χαµηλότερη των 5 ο C. Αν πρόκειται να χρησιµοποιηθεί ως αστάρι, επιδέχεται αραίωση έως 15% µε νερό. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε νερό αµέσως µετά την χρήση. Όταν το υλικό στεγνώσει ο καθαρισµός γίνεται µε βενζίνη. Πυκνότητα σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Τέφρα στο υπόλειµµα, % Περιεκτικότητα σε νερό, % Χρόνος ξήρανσης, µέγιστος, h Ανάφλεξη Θέρµανση στους 100 o C Ευκαµψία µεµβράνης στους 0 o C Αντοχή µεµβράνης στο νερό ASTM D typ ΙΙΙ class Δεν αναφλέγεται Καµία ροή ή φλύκταινες Καµία ρωγµή Δεν εµφανίζει φλύκταινες και δεν επαναγαλακτωµατοποιείται Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας στεγάνωσης. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,4-0,6 kg/m 2. ιατίθεται σε πλαστικά δοχεία 19 kg και σε βαρέλια των 220 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασία µεγαλύτερη των 5 ο C για ένα (1) τουλάχιστον έτος. Αποφύγετε παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια χρησιµοποιείστε άφθονο νερό και ζητείστε συµβουλή γιατρού. Να µην απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. Είναι ακίνδυνο κατά τη µεταφορά.

10 Ελαστοµερές ασφαλτικό στεγανωτικό γαλάκτωµα Xρήσεις Το BITUPLAST χρησιµοποιείται για: στεγάνωση και προστασία οριζόντιων και κατακόρυφων επιφανειών από σκυρόδεµα, στεγάνωση τοιχίων αντιστήριξης και θεµελίωσης πριν την επιχωµάτωση, δηµιουργία φράγµατος υδρατµών, την αναζωογόνηση παλαιών ασφαλτικών µονωτικών στρώσεων, την κόλληση θερµοµονωτικών πλακών. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, πολυστερίνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες. Το BITUPLAST είναι ελαστοµερές ασφαλτικό γαλάκτωµα ανιονικής βάσης µε συνθετικές ρητίνες και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υµένας του BITUPLAST, µετά το στέγνωµά του, εξαιρετικά ελαστικός και η πρόσφυσή του στο σύνολο των δοµικών υλικών άριστη. εν προσβάλλεται από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων, φιλικό στον χρήστη, καλύπτει πολύ αποτελεσµατικά τις τριχοειδείς ρηγµατώσεις των επιφανειών. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια Πυκνότητα σε gr/cm 3 1,0-1, > 200 < - 8 > 90 εν επαναγαλακτωµατοποιείται ούτε εµφανίζει φλύκταινες > 0,15 Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σαθρά ή ξένα υλικά. Εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, ανάλογα µε το ε- πιδιωκόµενο αποτέλεσµα. Η φορά της κάθε στρώσης να είναι κάθετη σε σχέση µε την προηγούµενη, η οποία και θα πρέπει να έ- χει στεγνώσει καλά. Η προσθήκη οπλισµού (π.χ. υαλοϋφάσµατος) µεταξύ των επαλείψεων, αυξάνει σηµαντικά τις αντοχές της στεγάνωσης. Το BITUPLAST δεν χρησιµοποιείται σε θερµοκρασία χαµηλότερη των 5 ο C. Αν εφαρµόζεται σε επιφάνειες εκτεθειµένες στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι απαραίτητη αντηλιακή προστασία µε ασφαλτική βαφή αλουµινίου BITUAL. Αν πρόκειται να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι, επιδέχεται αραίωση έως 50% µε νερό. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε νερό αµέσως µετά την χρήση. Όταν το υλικό στεγνώσει ο καθαρισµός γίνεται µε βενζίνη. είκτης ph Υπόλειµµα εξάτµισης, % Επιµήκυνση στο σηµείο θραύσης, % Ευκαµψία στο κρύο, o C Αντοχή σε θερµοκρασία, o C Αντοχή µεµβράνης στο νερό Αντοχή εφελκυσµού, MPa ASTM D ph-µετρο Εξάτµιση ASTM D ASTM D ASTM D ASTM D ASTM D Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας στεγάνωσης. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,4-0,6 kg/m 2. ιατίθεται σε δοχεία των 5 και 18 kg και βαρέλια των 220 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασία µεγαλύτερη των 5 ο C για (1) ένα τουλάχιστον έτος. Αποφύγετε παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια χρησιµοποιείστε άφθονο νερό και ζητείστε συµβουλή γιατρού. Να µην απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. Είναι ακίνδυνο κατά τη µεταφορά.

11 Στεγανωτικό διάλυµα ασφαλτικής βάσης Το BITULAC χρησιµοποιείται για: Προεπάλειψη για την επικόλληση ασφαλτικών µεµβρανών. Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών. Στεγάνωση και προστασία εξωτερικών επιφανειών από σκυρόδεµα. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδε- µα, τούβλο, γυψοσανίδα, µέταλλο (δεν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει). Το BITULAC είναι µίγµα ειδικής ποιότητας ασφάλτου µε οργανικούς διαλύτες. Συνιστάται η χρησιµοποίησή του ως προεπάλειψη σε τραχείες επιφάνειες για την επικόλληση ασφαλτικών στεγανωτικών µεµβρανών, διότι έχει ισχυρή συγκολλητική ικανότητα και εξαιρετική πρόσφυση στα δοµικά υλικά. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά τη ξήρανση είναι ενιαίος, απρόσβλητος από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Το περιεχόµενο του δοχείου του BITULAC πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη οµογενοποίησή του. Για επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής µεµβράνης µε την χρήση φλόγιστρου εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ρολό ή πιστόλι βαφής σε µια στρώση.όταν χρησιµοποιείται για στεγάνωση, προτείνεται η χρήση του BITU- LAC PRIMER σαν αστάρι και στην συνέχεια, εφαρµογή µιας τουλάχιστον στρώσης BITULAC. Η κάθε στρώση εφαρµόζεται σταυρωτά στην προηγούµενη και αφού πρώτα έχει στεγνώσει καλά. Στην περίπτωση που η επιφάνεια παραµείνει εκτεθειµένη στην η- λιακή ακτινοβολία απαιτείται η προστασία της µε βαφή αλουµινίου ασφαλτικής βάσης BITUAL. Το BITULAC επιδέχεται περαιτέρω α- ραίωση όταν χρησιµοποιείται σαν προεπάλειψη, µε την προσθήκη πετρελαίου ή βενζίνης έως 20%. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 ASTM D Υπόλειµµα εξάτµισης, % Εξάτµιση Σηµείο ανάφλεξης, o C BS 3416 type 1, class 2 Μέγιστος χρόνος επιφανειακής ξήρανσης, h BS 3416 type 1, class 2 Αντοχή στο νερό BS 3416 type 1, class 2 Αντοχή στην διάβρωση BS 3416 type 1, class 2 Αντοχή σε κάµψη BS 3416 type 1, class 2 Όρια 0,90-0, εν υπάρχει αποκόλληση από το υπόστρωµα ούτε εµφανίζονται φλύκταινες εν παρατηρείται διάβρωση εν παρατηρείται διάβρωση Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,3-0,4 kg/m 2 σε επιφάνεια σκυροδέµατος και από 0,15-0,25 kg/m 2 σε µεταλλικές επιφάνειες. ιατίθεται σε δοχεία των 5kg, 17 kg και σε βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITULAC είναι εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση του κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

12 Στεγανωτικό αστάρι ασφαλτικής βάσης Το BITULAC PRIMER χρησιµοποιείται για: Αστάρι για την επικόλληση ασφαλτικών µεµβρανών Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα,ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Εφαρµόζεται εν ψυχρώ µε χορτάρινη βούρτσα, ρολό ή πιστόλι βαφής σε µια στρώση εφόσον θα ακολουθήσει επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής µεµβράνης µε την χρήση φλόγιστρου. Το BITULAC PRIMER είναι χαµηλού ιξώδους και δεν επιδέχεται περαιτέρω α- ραίωση. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,2-0,4 kg/m 2 σε επιφάνεια σκυροδέµατος και από 0,1-0,2 kg/m 2 σε µεταλλικές επιφάνειες. Το BITULAC PRIMER είναι µίγµα ειδικής ποιότητας ασφάλτου µε οργανικούς διαλύτες. Είναι ιδανικό αστάρι διότι έχει τέλεια πρόσφυση µε το υπόστρωµα και διεισδύει σε βάθος. Χρησιµοποιείται για προεπάλειψη στην επικόλληση ασφαλτικών στεγανωτικών µεµβρανών. Έχει ισχυρή συγκολλητική ικανότητα και αποβάλλει γρήγορα τους διαλύτες του. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά την ξήρανση είναι ενιαίος, απρόσβλητος από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Σηµείο ανάφλεξης, o C Περιεκτικότητα σε νερό max, % Ιξώδες Saybold Furol, 25 o C, sec Απόσταγµα έως 225 o C, min, % Απόσταγµα έως 360 o C, max, % ιαλυτότητα υπολείµµατος τριχλωροαιθυλένιο, min, % ιεισδυτικότητα υπολείµµατος 25 o C, dmm Μέθοδος δοκιµής ASTM D Εξάτµιση ASTM D - 92 ASTM D - 41 ASTM D - 41 ASTM D - 41 ASTM D - 41 ASTM D - 41 Όρια 0,90-0, , ASTM D ιατίθεται σε δοχεία των 5 kg, 17 kg και σε βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITULAC PRIMER είναι πολύ εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησι- µοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

13 Ελαστοµερές στεγανωτικό διάλυµα ασφαλτικής βάσης Το RUBBERLAC χρησιµοποιείται για: Προεπάλειψη για την επικόλληση ασφαλτικών µεµβρανών. Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών. Στεγάνωση και προστασία εξωτερικών επιφανειών από σκυρόδεµα Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδε- µα,τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει. Το RUBBERLAC είναι µίγµα τροποποιηµένης ασφάλτου µε ελαστοµερή πρόσθετα και οργανικούς διαλύτες. Λόγω της εξαιρετικής ελαστικότητάς του καλύπτει α- ποτελεσµατικά τις τριχοειδείς ρηγµατώσεις του υποστρώµατος, δηµιουργώντας ένα υµένα που συµπεριφέρεται ιδανικά τόσο σε χαµηλές όσο και σε υψηλές θερ- µοκρασίες. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά το στέγνωµα είναι ενιαίος και ελαστικός, απρόσβλητος από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων. Είναι ευαίσθητος όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Το περιεχόµενο του δοχείου του RUBBERLAC πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη οµογενοποίησή του. Για επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής µεµβράνης µε την χρήση φλόγιστρου εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ρολό ή πιστόλι βαφής σε µια στρώση. Όταν χρησιµοποιείται για στεγάνωση, προτείνεται η χρήση του BITULAC PRIMER σαν αστάρι και στην συνέχεια εφαρµογή µιας τουλάχιστον στρώσης RUBBERLAC. Η κάθε στρώση εφαρµόζεται σταυρωτά στην προηγούµενη και αφού πρώτα έχει στεγνώσει καλά. Στην περίπτωση που η επιφάνεια παραµείνει εκτεθειµένη στην ηλιακή ακτινοβολία απαιτείται η προστασία της µε βαφή αλουµινίου ασφαλτικής βάσης BITUAL. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Χρόνος επιφ. ξήρανσης, h Σηµείο ανάφλεξης, o C Σηµείο µάλθωσης υπολείµµατος, o C Εισδυτικότητα υπολείµµατος, 25 o C, dmm Ελαστική επαναφορά υπολείµµατος, 25 o C, % Μέθοδος δοκιµής ASTM D Eξάτµιση ASTM D ASTM D - 92 ASTM D - 36 ASTM D - 5 ASTM D Όρια 0,92-0, > Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,25-0,40 kg/m 2 σε επιφάνεια σκυροδέµατος και από 0,15-0,25 kg/m 2 σε µεταλλικές επιφάνειες. ιατίθεται σε δοχεία των 17 kg.και βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος µακριά α- πό πηγές θερµότητας. Το RUBBERLAC είναι πολύ εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

14 Χρώµα αλουµινίου ασφαλτικής βάσης Xρήσεις Το BITUAL χρησιµοποιείται για: Θερµοµονωτική ανακλαστική βαφή ασφαλτικών επαλείψεων Προστασία παλιών και νέων ασφαλτικών στρώσεων από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών (σωληνώσεις, δεξαµενές) Εφαρµογή σε ασφαλτικές στεγανωτικές µεµβράνες µε άνω επικάλυψη χαλαζιακής άµµου ή λεπτού υφάσµατος πολυπροπυλενίου Προστασία παλαιών ασφαλτικών µεµβρανών µε επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας ή φύλλου αλουµινίου εν εφαρµόζεται σε ασφαλτικές στεγανωτικές µεµβράνες µε άνω επικάλυψη φιλµ πολυαιθυλενίου λόγω κακής πρόσφυσης. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε την πολυστερίνη λόγω των οργανικών διαλυτών που περιέχει. Γίνεται σωστή προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής, έτσι ώστε να είναι καθαρή από σκόνες, σκουριά, υγρασία, ξένα υλικά κλπ. Το περιεχόµενο του δοχείου πρέπει να ανακατεύεται πολύ καλά πριν την χρήση. Εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, µε την κάθε στρώση να γίνεται σταυρωτά σε σχέση µε την προηγούµενη. Να αποφεύγεται η δηµιουργία µεγάλου πάχους στρώσης. Η εφαρµογή του BITUAL πάνω από πρόσφατη εφαρµογή άλλων ασφαλτικών βερνικιών να γίνεται µετά την πάροδο χρονικής διάρκειας τουλάχιστον 4 εβδοµάδων. Το BITUAL είναι µίγµα ασφάλτου, οργανικών διαλυτών και πάστας αλουµινίου. Χρησιµοποιείται για ενίσχυση και προστασία ασφαλτικών στεγανώσεων και µεταλλικών επιφανειών. Με την εφαρµογή του σχηµατίζεται ενιαίος υµένας µε αντανακλαστικές ιδιότητες, µειώνοντας, κατά συνέπεια, τη θερµική επιβάρυνση της εν λόγω επιφάνειας. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Σηµείο ανάφλεξης, o C Περιεκτικότητα σε νερό max, % Περιεκτικότητα σε Al min, % Μη πτητικά συστατικά, % Αδιάλυτα συστατικά σε CS2, % Αντανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία SR, % Μέθοδος δοκιµής ASTM D ASTM D - 92 ASTM D type I ASTM D type I ASTM D type I ASTM D type I Όρια 0,85-0, , ASTM E > 65 Εξαρτάται από το πορώδες της επιφάνειας. Κυµαίνεται από 0,1-0,15 kg/m 2 ανά στρώση. ιατίθεται σε δοχεία των 5 kg και 17 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος, µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITUAL είναι πολύ εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

15 Ελαστοµερής ασφαλτική µαστίχη ψυχρής εφαρµογής Σφράγιση οριζόντιων και κατακόρυφων ρωγµών ή αρµών διαστολής δωµάτων, κτιρίων, κλπ. Χρησιµοποιείται σαν συµπληρωµατικό σφραγιστικό υλικό δωµάτων σε συνδυασµό µε ασφαλτικές στεγανωτικές µεµβράνες Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, ορυκτοβάµβακα, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει. εν συνιστάται η χρήση του σε αρµούς δαπέδων κυκλοφορίας για τους οποίους προτείνεται η ελαστοµερής µαστίχη θερµής εφαρ- µογής BJS. Το BITUMAC είναι µίγµα τροποποιηµένης ασφάλτου µε ελαστοµερή πρόσθετα, ορυκτές ίνες, ειδικά πρόσθετα, οργανικούς διαλύτες και αδρανή υλικά. Είναι α- σφαλτική µαστίχη ψυχρής εφαρµογής µε εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε πορώδεις όσο και σε λείες επιφάνειες. Το BITUMAC παρακολουθεί τις συνήθεις παρα- µορφώσεις του αρµού από τις θερµοκρασιακές συστολοδιαστολές, λόγω των θερµοπλαστικών ιδιοτήτων του. Είναι απρόσβλητο από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο ό- µως στη χρήση πετρελαιοειδών. Εφαρµόζεται σε οριζόντιους αρµούς µε συνήθη ανοίγµατα και σε κατακόρυφους µε στενά ανοίγµατα. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια και σαθρά ή ξένα υλικά. Στην περίπτωση µεγαλύτερων α- νοιγµάτων για την σωστή διαµόρφωση και λειτουργία του αρµού συνίσταται η τοποθέτηση ελαστικού κορδονιού κλειστών κυψελών. Όταν η επιφάνεια εφαρµογής του αρµού δεν είναι ασφαλτικής βάσης, πρέπει να προηγηθεί προεπάλειψη µε αστάρι BITU- LAC PRIMER. Εφαρµόζεται σε θερµοκρασία περιβάλλοντος µε σπάτουλα. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Σηµείο ανάφλεξης, o C Ελαστική επαναφορά στους 25 o C, % Ικανότητα συνοχής και συγκόλλησης στους -10 o C και 80 o C Αντίσταση στη ροή στους 80 o C, mm Αντίσταση στην υδρόλυση Μέθοδος δοκιµής EN ISO 3838 Eξάτµιση EN ISO 2592 EN ISO 7389 EN ISO 9047 EN ISO 7390 EN Όρια 1,05-1, εν παρουσιάζει ρηγµάτωση ή αποκόλληση 2 εν παρουσιάζει ρηγµάτωση ή αποκόλληση Για αρµό διαστάσεων 1x1 cm η κατανάλωση είναι gr/m µήκους αρµού. ιατίθεται σε µεταλλικά δοχεία 5, 10 και 20 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασίες > 5 C για ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITUΜAC είναι εύφλεκτο. Πρέπει να εφαρµόζεται µακριά από έντονες πηγές θερµότητας και σε χώρους µε καλό εξαερισµό. Α- ποφύγετε την εισπνοή των ατµών του και οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Χρησιµοποιείτε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Απαγορεύεται η απόρριψή του στο περιβάλλον. Η διαχείριση των αποβλήτων πρέπει να γίνεται σύµφωνα µε τους σχετικούς κανονισµούς.

16 Ελαστοµερής ασφαλτική µαστίχη θερµής εφαρµογής Σφράγιση οριζόντιων αρµών διαστολής δωµάτων, κτιρίων, κλπ. Σφράγιση ρωγµών οδοστρωµάτων και αρµών διαστολής γεφυρών. Είναι συµβατό µε ορυκτοβάµβακα, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδε- µα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. Το BJS είναι µίγµα τροποποιηµένης ασφάλτου µε ελαστοµερή πρόσθετα και α- δρανή υλικά. Είναι ασφαλτική µαστίχη θερµής εφαρµογής µε καλή πρόσφυση τόσο σε πορώδεις όσο και σε λείες επιφάνειες. Το BJS παραµένει ελαστικό σε θερ- µοκρασίες από -20 ο C έως +80 ο C. Το υλικό είναι απρόσβλητο από αραιά διαλύ- µατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια και σαθρά ή ξένα υλικά. Το BJS θερµαίνεται στους ο C. Συστήνεται η θέρµανση του προϊόντος να γίνεται µε διαθερµικό λάδι, ώστε αυτή να είναι οµοιό- µορφη και να αποφεύγονται οι τοπικές υπερθερµάνσεις. Επαναλαµβανόµενες θερµάνσεις µπορεί να καταστρέψουν την δοµή του υλικού. Το περιεχόµενο του δοχείου πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη οµογενοποίησή του. Όταν η επιφάνεια εφαρ- µογής του αρµού δεν είναι ασφαλτικής βάσης, πρέπει να προηγηθεί προεπάλειψη µε αστάρι BITULAC PRIMER. Για την σωστή δια- µόρφωση και λειτουργία του αρµού, συνίσταται η τοποθέτηση ε- λαστικού κορδονιού κλειστών κυψελών. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C, gr/cm 3 Σηµείο µάλθωσης, o C ιεισδυτικότητα κώνου, στους 25 o C, για 150 gr, dmm Ελαστική επαναφορά (resilience) στους 25 o C, 75 gr, % Σταθερότητα στη θέρµανση, ιεισδυτικότητα κώνου, dmm Σταθερότητα στη θέρµανση, ελαστική επαναφορά, (resilience), % Μέθοδος δοκιµής EN EN 1427 EN EN EN EN Όρια 1,1-1, Αντίσταση στη ροή στους 60 o C, για 5 h, mm EN Για αρµό διαστάσεων 1x1 cm η κατανάλωση είναι gr/m αρµού. Συµβατότητα µε ασφαλτικό οδόστρωµα Αντοχή δεσµού, τάσεις, N/mm 2 Αντοχή δεσµού, αποκόλληση / ρηγµάτωση EN EN EN εν υπάρχει αποκόλληση 0,75 εν υπάρχει αποκόλληση ή ρηγµάτωση ιατίθεται σε δοχεία 20 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος. Συνοχή, Τάσεις, N/mm 2 Συνοχή, αποκόλληση/ρηγµάτωση Συνοχή σε χαµηλές θερµοκρασίες, Τάσεις, N/mm 2 EN EN EN ,48 εν υπάρχει αποκόλληση ή ρηγµάτωση 0.3 Επειδή εφαρµόζεται εν θερµώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά την χρησιµοποίησή του. Η επαφή µε το δέρµα µπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύµατα. Χρησιµοποιείστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. εν είναι τοξικό και δεν περιέχει διαλύτες. Απαγορεύεται η ρίψη στο περιβάλλον και η διαχείριση των αποβλήτων γίνεται µόνο σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. Συνοχή σε χαµηλές θερµοκρασίες, αποκόλληση/ρηγµάτωση EN εν υπάρχει αποκόλληση ή ρηγµάτωση

17 bitucrack Ελαστοµερές ασφαλτικό γαλάκτωµα για επισκευή ρωγµών Επισκευή ρωγµών στα ασφαλτικά οδοστρώµατα. Εφαρµόζεται εν ψυχρώ σε επιφανειακές ρωγµές πλάτους περίπου 0,5 cm, µε θερµοκρασία περιβάλλοντος C και µε ξηρό καιρό. Το υπόστρωµα πρέπει να είναι σταθερό, καθαρό, χωρίς ξένα υλικά (σκόνη, λάδια, νερό). Το υλικό αναδεύεται και εφαρµόζεται µε το χέρι ή µε ειδικό µηχάνηµα. Αµέσως µετά, απλώνονται ξηρά αδρανή µεγέθους 1-3 mm πάνω στην επιφάνεια του υλικού. Μετά από περίπου 1h, ανάλογα µε τις καιρικές συνθήκες, ο δρόµος δίνεται στην κυκλοφορία. Η οδήγηση πάνω από το φρέσκο υλικό θα πρέπει να γίνεται µε χαµηλή ταχύτητα. Το υλικό στεγνώνει πλήρως, ανάλογα µε τις καιρικές συνθήκες και το πλάτος της ρωγµής, σε χρονικό διάστηµα µεγαλύτερο από 1 ηµέρα. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε νερό αµέσως µετά τη χρήση ή µε πετρέλαιο όταν το υλικό στεγνώσει. Το BITUCRACK είναι ένα ελαστοµερές ασφαλτικό γαλάκτωµα µε συνθετικές ρητίνες και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά την εξάτµιση του υδατικού µέσου, είναι ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει υψηλή ελαστικότητα, καλή πρόσφυση στο υπόστρωµα, ικανότητα να γεφυρώνει και να στεγανοποιεί ρωγµές του οδοστρώµατος. εν προσβάλλεται από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων, είναι όµως ευαίσθητος σε οργανικούς διαλύτες και λάδια. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια ASTM D ,1-1,2 Επιµήκυνση στο σηµείο θραύσης, % ASTM D > 400 Αντοχή σε θερµοκρασία, oc ASTM D > 100 ASTM D εν επαναγαλακτωµατοποιείται, δεν υπάρχει αποκόλληση ASTM D > 0,15 Πυκνότητα στους 25 oc σε gr/cm3 Αντοχή µεµβράνης στο νερό Αντοχή εφελκυσµού, MPa Περίπου 0,3 kg/m, ανάλογα µε το µέγεθος της ρωγµής. ιατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 18 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασία µεγαλύτερη των 5 C για (6) έξι µήνες τουλάχιστον. Αποφύγετε παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια χρησιµοποιείστε άφθονο νερό ζητείστε συµβουλή γιατρού. Να µην απορρίπτεται στο έδαφος και να γίνεται διαχείριση του απορριπτόµενου υλικού σύµφωνα µε τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς κανονισµούς. Είναι ακίνδυνο κατά την µεταφορά.

18 mix bitu minous tures _εγκαταστάσεις _αλληλογραφία 15ο χλµ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας Αγ. Αθανάσιος Θεσσαλονίκης ΤΘ 1715 ΤΚ Τ F E info@bitumix.gr

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Έκθεση. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Πρ/νος της Δ/νσης Τ.Υ Δήμου Χίου. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Β'

Τεχνική Έκθεση. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Πρ/νος της Δ/νσης Τ.Υ Δήμου Χίου. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Β' ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η Προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος έτους 2017 που θα χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση φθαρμένου οδοστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Η εταιρεία µας διαθέτει τα προϊόντα της ελληνικής βιοµηχανίας ασφαλτικών και στεγανωτικών υλικών Bituline A.B.E.E. Η Bituline αποτελεί µία σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION)

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION) Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το για πάνω από 30 χρόνια είναι το υλικό που προσφέρει λύσεις για την στεγάνωση σε πάνω από 60 χώρες. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτόπανα Valli Zabban

Ασφαλτόπανα Valli Zabban Ασφαλτόπανα Valli Zabban Η εταιρεία µας εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά ασφαλτόπανα του οίκου Valli Zabban Ιταλίας. Τα ασφαλτόπανα Valli Zabban χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Έργο: Συντήρηση δωµάτων και στεγών σχολικών συγκροτηµάτων.η. Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Συντήρηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd Repairs Ltd Θερμομονώσεις, Ηχομονώσεις Υδρομονώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Προστατεύουν τις οροφές από τη φυσική, βιολογική, δομική και θερμική καταπόνηση στην οποία εκτίθενται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού.

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. Page 1/5 Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά θέματα δομικών υλικών

Ειδικά θέματα δομικών υλικών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ενότητα 6 : Ασφαλτικά υλικά Νικόλαος Οικονόμου, Μαρία Στεφανίδου, Σοφία Μαυρίδου Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K Page 1/5 Ψυχρή πολυουρία δύο συστατικών για στεγάνωση και προστασία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα πολυουρίας δύο συστατικών για εφαρμογή με ρολό, βούρτσα ή σπάτουλα. Το υλικό πολυμερίζεται γρήγορα δημιουργώντας

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών.

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. Page 1/5 Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή, πολυουρεθανικής βάσεως, δύο

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C)

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C) Ασφαλτόπανα INDEX Τα ασφαλτόπανα Index χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων, υπογείων, δεξαµενών, σηράγγων, θεµελίων, γεφυρών και άλλων κατασκευών. Είναι οπλισµένα µε «µη υφασµένο» πολυεστερικό

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών Page 1/5 Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή πολυουρεθανικής βάσης δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Χρήσεις Επιφάνειες κάτω από πλακίδια σε πισίνες, μπαλκόνια, δώματα, μπάνια, κουζίνες Φρεάτια, δεξαμενές νερού, ζαρντινιέρες, σιλό Υπόγεια κτιρίων και τοιχία,

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal Traffic 2301

MasterSeal Traffic 2301 Αστάρι για άσφαλτο Μεμβράνη Διασπορά Αστάρωμα Αστάρι MasterSeal Traffic 2301 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το MasterSeal Traffic 2301 (πρώην MasterSeal 689 Bridge) είναι ένα σύστημα συνεχούς τύπου με βάση

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Conipur Πολυουρεθανικά Στεγανωτικά Τα συστήματα CONIROOF, χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των στεγανωτικών μεμβρανών, είναι ιδανικά για την προστασία των στεγών

Διαβάστε περισσότερα

HYPERSEAL -EXPERT-150

HYPERSEAL -EXPERT-150 Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής σε συνθηκες υψηλής υγρασίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERSEAL -EXPERT 150 είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111 CP COAT 111 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 111 1 περιγραφή Πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών για εξωτερικούς χώρους. 2

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105 CP FLOOR 105 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 105 1 περιγραφή Αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών Ιδανική για επικάλυψη όλων των τύπων θερμομονωτικών πλακών Εξαιρετική εργασιμότητα Ανθεκτική σε

Διαβάστε περισσότερα

AQUASMART HYBRID-MONO

AQUASMART HYBRID-MONO Page 1/5 Υβριδικό, ταχυστέγνωτο, υδατοδιαλυτό αλειφατικό στεγανόχρωμα πολυουρεθανικής βάσης για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, ταχυστέγνωτη αλειφατική επίστρωση πολυουρεθανικής

Διαβάστε περισσότερα

HYPERSEAL -EXPERT-150

HYPERSEAL -EXPERT-150 Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής σε συνθηκες υψηλής υγρασίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERSEAL -EXPERT 150 είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία.

Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία. Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης Εξαιρετική πρόσφυση πολύ υψηλή αντοχή στην κρούση. στις υπεριώδεις (UV) ακτινοβολίες Πληροί

Χαρακτηριστικά εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης Εξαιρετική πρόσφυση πολύ υψηλή αντοχή στην κρούση. στις υπεριώδεις (UV) ακτινοβολίες Πληροί CONIROOF 2110 Στεγανωτικό σύστημα υψηλής απόδοσης, συνεχούς τύπου, ειδικό για επιφάνειες κάλυψης όπου υπάρχει διάβαση πεζών, που έχει ως βάση μία πολυουρεθανική μεμβράνη στιγμιαίας σκλήρυνσης που εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMO (CLASSIC VERSION). Το υλικό είναι αποτέλεσμα της επιδίωξης

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα τεχνική έκθεση προβλέπεται η προμήθεια έτοιμου ασφαλτομίγματος ΑΣ-20 ισοπεδωτικής σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού ασφαλτικών της Π.Τ.Π. ΑΣ20. Η απαιτούμενη κοκκομετρική

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε θετική υδροστατική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 6466/2018

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 6466/2018 1 ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜ ΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 6-11-2018 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ:2/67622 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ.: 2241035445 ΦΑΞ:2241039780

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα µε βάση το τσιµέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS FLOOR COAT 1F

DESMOS FLOOR COAT 1F Σελίδα 1 από 5 Μίγµα πολυολών σε συνδυασµό µε οργανικούς διαλύτες ( εστέρες, αρωµατικοί) κατάλληλο βερνίκωµα ξύλινων πατωµάτων [απλά και λευκασµένα] για Τοµείς εφαρµογής Χρησιµοποιείται σε ανάµιξη µε το

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι προϊον της επένδυσης της ALCHIMICA σε

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -S. Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία.

HYPERDESMO -S. Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι προϊον της επένδυσης της ALCHIMICA σε

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMO (CLASSIC VERSION). Το υλικό είναι αποτέλεσμα της επιδίωξης

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005 ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 Neoproof Polyurea Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ETAG 005 For liquid applied roof waterproofing kits Polyurea

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104 CP FLOOR 104 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 104 1 περιγραφή Εποξειδκή επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσης, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. alchimica.com. Page 1/5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσης, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. alchimica.com. Page 1/5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσης, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMΟ -CLASSIC. Βασική επιδίωξη της ALCHIMICA TM ήταν να καταστεί δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα:2/7 Τρόπος εφαρµογής Α. Ε π ι φ άν ε ι α σ κ υ ρ οδέµατο ς Το σύστηµα 1. προετοιµασία υποστρώµατος 2. 1 ο στρώµα εποξικό αστάρι 2 συστατικών V-

Σελίδα:2/7 Τρόπος εφαρµογής Α. Ε π ι φ άν ε ι α σ κ υ ρ οδέµατο ς Το σύστηµα 1. προετοιµασία υποστρώµατος 2. 1 ο στρώµα εποξικό αστάρι 2 συστατικών V- Σελίδα:1/7 Τ ε χ ν ι κ έ ς Π ρ ο δ ι α γ ρ α φ έ ς 6335/101 Σύστηµα καθαρής Πολυουρίας δύο συστατικών για στεγανοποίηση και προστασία Περιγραφή Σύστηµα καθαρής πολυουρίας δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες,

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 /

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και κόμβων» Κ.Α. 30 / 6662.009 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γενικά:

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406 CP CRETE 406 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 406 1 περιγραφή Εποξειδικό συνδετικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ 30 ΝΑΟΥΣΑ ΤΚ-59200 ΤΗΛ. 2332020342 FAX 2332029626 E-mail: kapetanopoulos@naoussa.gr Ε. 3310.01 ΗΜ/ΝΙΑ 01.01.08 ΝΑΟΥΣΑ 19 /11/2014 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 35165 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΕΡΓΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402 CP CRETE 402 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 402 1 περιγραφή Ακρυλικό γαλάκτωμα ενός συστατικού. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 402

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΧΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PENETRON 1. Στεγανοποίηση σκυροδέματος, με την προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά.

Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά. Page 1/12 Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα θερμομόνωσης υγρομόνωσης για οικοδομές ή τμήματα οικοδομών που είτε στερούνται θερμομόνωσης ή η θερμομόνωσή τους δεν

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών 1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου συχνά παρουσιάζουν προβλήματα υγρασίας εξαιτίας της απουσίας στεγάνωσης της ταράτσας ή της έλλειψης αποτελεσματικότητας μίας ήδη υπάρχουσας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

υγρό διαφανές 5 30 o C

υγρό διαφανές 5 30 o C ΕΚΔΟΗ ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2006 POLYSTAMP PROTECT 862 (ΕΙΔΙΚΟ ΥΡΑΓΙΣΙΚΟ, ΚΛΗΡΤΝΣΙΚΟ,ΑΝΣΙΚΟΝΙΚΟ,ΔΙΑΥΑΝΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΩΣΟ ΔΑΠΕΔΟ) ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΗΝ ΣΑΦΕΙΑ ΕΞΑΣΜΙΗ ΣΟΤ ΝΕΡΟΤ ΚΑΙ ΥΡΑΓΙΖΕΙ ΣΟΤ ΠΟΡΟΤ ΣΟΤ ΜΠΕΣΟΝ, ΠΡΟΣΑΣΕΤΟΝΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Τεχνικό Φυλλάδιο Fine Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το Fine είναι ένας παστώδης, έτοιµος προς χρήση, λευκός ή έγχρωµος, σιλικονούχος

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε τοιχοποιία. το σωστό. ελαφρύ σοβά

Για κάθε τοιχοποιία. το σωστό. ελαφρύ σοβά Συστήµατα επίχρισης µε ελαφροβαρή κονιάµατα Για κάθε τοιχοποιία το σωστό σύστηµα µε ελαφρύ σοβά Για βέλτιστη εφαρµογή µε µηχανή Αξιοπιστία χάρη στην πολύ καλή διασπορά των τάσεων οκιµασµένα, υψηλής διάχυσης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 404

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 404 CP CRETE 404 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 404 1 περιγραφή Εποξειδικός στόκος δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 404

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209 CP GUARD 209 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 209 1 περιγραφή Ακρυλικό χρώμα 100%. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 209 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: 24327300-5 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 38.600,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - Τεχνική Έκθεση - Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων - Τεχνικές Προδιαγραφές - Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Εξαιρετική εργασιμότητα με καλές μηχανικές αντοχές Αντλήσιμο κονίαμα με μειωμένο ειδικό βάρος Υψηλή πρόσφυση στα περισσότερα κοινά κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Περιγραφή χρήσης. Αρμόστοκος

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Περιγραφή χρήσης. Αρμόστοκος ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Σύμβολο Περιγραφή Περιγραφή χρήσης Αρμόστοκος Εσωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων, επίσης κάτω από το επίπεδο του εδάφους, εξωτερικές επιφάνειες τοίχων, επίσης κάτω από το επίπεδο του

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ & ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ & ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ & ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.957,50 CPV:44113900-4 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1 Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Κατάλληλη για επενδύσεις κτιρίων προσόψεις Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα