Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα"

Transcript

1 Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα

2 Η Εταιρεία Η ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε., ξεκίνησε την δραστηριότητά της µε την παραγωγή ψυχρού επισκευαστικού ασφαλτοµίγµατος και την παραγωγή και εµπορία ασφαλτικών χηµικών προϊόντων. Η ΒΜ παράγει και διαθέτει ειδικά προϊόντα οδοποιίας, προϊόντα στεγάνωσης οικοδοµικών έργων και έργων υποδοµής, υλικά πλήρωσης αρµών και ειδικές ασφάλτους. Η ΒΜ διαθέτει πατενταρισµένη τεχνογνωσία, η οποία αφορά στην µέθοδο - διαδικασία και στο µηχάνηµα παραγωγής του ψυχρού επισκευαστικού ασφαλτοµίγµατος, bitumix. Εµπειρία και Έρευνα Η τεχνογνωσία παραγωγής των προϊόντων της ΒΜ βασίζεται στην άριστη γνώση και εµπειρία των ανθρώπων της, οι οποίοι για πολλά χρόνια έχουν αφιερωθεί στην παραγωγή και εφαρµογή των προϊόντων αυτών. Παράλληλα, η εργαστηριακή έρευνα παρέχει στην ΒΜ την δυνατότητα να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, να παράγει προϊόντα κατά παραγγελία σύµφωνα µε τις ανάγκες του πελάτη, καθώς επίσης να παράγει και προϊόντα ειδικών προδιαγραφών. Στόχοι Η ίδρυση παραγωγικών µονάδων σε χώρες εντός και εκτός της Ε.Ε, για την παραγωγή και εµπορία του bitumix. Η εξαγωγή των προϊόντων, µέσω ανάπτυξης δικτύου συνεργατών. Η ΒΜ ήδη εξάγει στην Τσεχία, στην Σλοβακία, στην Κύπρο, στην Εσθονία, στην Πολωνία, στην Ρωσία, στον Λίβανο και στην F.Y.R.O.M. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παραγόµενων προϊόντων, η ανάπτυξη νέων, καθώς και η βελτίωση της διαδικασίας και των µεθόδων παραγωγής τους.

3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ 03 ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΕ-1 ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΕ-5 AMBIT-S Bitumix ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ 08 BITUPAST BITUPLAST ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ 10 BITULAC BITULAC PRIMER RUBBERLAC BITUAL ΥΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΡΜΩΝ 14 BITUMAC BJS (Bridge Joint System) BITUCRACK

4 ασφαλτικό γαλάκτωµα C57B2 Κατιονικό ασφαλτικό γαλάκτωµα Για συγκολλητικές επαλείψεις Για επιφανειακές επεξεργασίες Για εµποτισµό σκυρωτών (ασβεστολιθικά ή πυριτικά πετρώµατα) Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή χωρίς ξένα ή σαθρά υλικά. Το ΚΕ-1 ψεκάζεται στην επιθυµητή επιφάνεια µε κατάλληλο µηχάνηµα, ώστε να υπάρξει οµοιόµορφη κατανοµή του υλικού σε όλη την έκτασή της. Συνιστάται η ανάδευση πριν τη χρήση του, για πλήρη οµογενοποίησή του. εν εφαρµόζεται όταν βρέχει. Θερµοκρασία εφαρµογής 2-60 o C. Η κατανάλωση εξαρτάται από το είδος του υποστρώµατος και τη χρήση του. Για συγκολλητικές επαλείψεις είναι 0,6-0,8 kg/m 2 (παλιές επιφάνειες), 0,4-0,6 kg/m 2 (νέες επιφάνειες). Για σφραγιστικές επαλείψεις και εµποτισµό σκυρωτών είναι 1,0-1,2 kg/m 2. Για υπόστρωµα από µπετόν είναι 0,8-1,0 kg/m 2. ιατίθεται σε βαρέλια 200 lit µε βάρος 210 kg και χύµα σε βυτιοφόρα αυτοκίνητα. Απαιτείται προστασία από την παγωνιά (θερµοκρασίες <2 ο C) και τις υψηλές θερµοκρασίες (>60 o C) λόγω θρόµβωσης του γαλακτώµατος. Σε περίπτωση αποθήκευσής του σε δεξαµενές για µεγάλο χρονικό διάστηµα, αυτές πρέπει να είναι θερµοµονωµένες και να υπάρχει σύστηµα ανάδευσης ή ανακυκλοφορίας. Όταν το προϊόν είναι συσκευασµένο σε βαρέλια, πρέπει να ανακατεύεται συχνά για να αποφευχθεί ο διαχωρισµός του υλικού και ο µέγιστος χρόνος αποθήκευσης είναι (1) ένα έτος σε στεγασµένους χώρους. Κατιονικό (όξινο) ασφαλτικό γαλάκτωµα, ταχείας διάσπασης και χαµηλού ιξώδους. Περιέχει άσφαλτο σε ποσοστό %, νερό και ειδικούς γαλακτωµατοποιητές. Με τη χρήση ασφαλτικού γαλακτώµατος ΚΕ-1, βελτιώνεται η ποιότητα των εκτελούµενων έργων και αυξάνεται η αντοχή του οδοστρώµατος λόγω της πλήρους και οµοιόµορφης κάλυψης της επιφάνειας µε λεπτό ασφαλτικό υµένα. Επιπλέον, επιτυγχάνεται οικονοµία χρόνου και χρηµάτων διότι δεν απαιτείται η χρήση θερµότητας σε κανένα στάδιο εφαρµογής. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε υγρές επιφάνειες χωρίς την προσθήκη αντιυδρόφιλου υλικού. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια Χρόνος εκροής 4mm στους 40 o C, s Περιεκτικότητα σε συνδετικό υλικό, % Σταθερότητα ανάµιξης µε τσιµέντο, gr Τάση καθίζησης µετά από 7 ηµέρες, % Πρόσφυση, % επικάλυψη Τιµή θραύσης Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,500mm, % Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,160mm, % Χρόνος ανάµιξης µε λεπτόκοκκα αδρανή, s ιείσδυση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση EN EN 1431 EN EN EN EN EN 1429 EN 1429 EN EN > ,2 0, ΕΝ 13074, στους 25 o C, dmm Μάλθωση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση ΕΝ 13074, o C EN Κατηγορίες class 6 class 4 class 2 class 2 class 4 Αποφύγετε την επαφή µε τα µάτια και το δέρµα. Σε περίπτωση ε- παφής, χρησιµοποιήστε άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συµβουλή. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. εν είναι τοξικό. Να µη απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

5 ασφαλτικό γαλάκτωµα C39BF2 Κατιονικό ασφαλτικό γαλάκτωµα Για προεπαλείψεις βάσεων πάνω σε 3Α. Για προαναµίξεις αδρανών για επιφανειακές επεξεργασίες. Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή χωρίς ξένα ή σαθρά υλικά. Το ΚΕ-5 ψεκάζεται στην επιφάνεια µε κατάλληλο µηχάνηµα, ώστε να υπάρξει οµοιόµορφη διασπορά του υλικού σε όλη την έκτασή της. Συνιστάται η ανάδευσή πριν τη χρήση του, για πλήρη οµογενοποίηση. εν εφαρµόζεται όταν βρέχει. Θερµοκρασία εφαρµογής 2-60 o C. Κατιονικό (όξινο) ασφαλτικό γαλάκτωµα, µέσης ταχύτητας διάσπασης και µε χα- µηλό ιξώδες. Περιέχει άσφαλτο σε ποσοστό 55-60%, νερό και κατάλληλους γαλακτωµατοποιητές. Με τη χρήση ασφαλτικού γαλακτώµατος ΚΕ-5, βελτιώνεται η ποιότητα των εκτελούµενων έργων και αυξάνεται η αντοχή του οδοστρώµατος λόγω της πλήρους και οµοιόµορφης διασποράς του και κάλυψης της επιφάνειας µε λεπτό στρώµα ασφάλτου. Επιπλέον επιτυγχάνεται οικονοµία χρόνου και χρη- µάτων διότι δεν απαιτείται η χρήση θερµότητας σε κανένα στάδιο εφαρµογής. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε υγρές επιφάνειες χωρίς την προσθήκη αντιυδρόφιλου υλικού. Η κατανάλωση εξαρτάται από τις ιδιότητες και την φύση των αδρανών και κυµαίνεται από 1,0-1,2 kg/m 2. ιατίθεται σε βαρέλια 200 lit µε βάρος 210 kg και χύµα σε βυτιοφόρα αυτοκίνητα. Απαιτείται προστασία από την παγωνιά (θερµοκρασίες <2 o C) και τις υψηλές θερµοκρασίες (>60 o C) λόγω θρόµβωσης του γαλακτώµατος. Σε περίπτωση αποθήκευσής του σε δεξαµενές για µεγάλο χρονικό διάστηµα, αυτές πρέπει να είναι θερµοµονωµένες και να υπάρχει σύστηµα ανάδευσης ή ανακυκλοφορίας. Όταν το προϊόν είναι συσκευασµένο σε βαρέλια, πρέπει να ανακατεύεται συχνά για να αποφευχθεί ο διαχωρισµός του υλικού και ο µέγιστος χρόνος αποθήκευσης είναι (1) ένα έτος σε στεγασµένους χώρους. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια Χρόνος εκροής 4mm στους 40 o C, s Περιεκτικότητα σε συνδετικό υλικό, % Σταθερότητα ανάµιξης µε τσιµέντο, gr Τάση καθίζησης µετά από 7 ηµέρες, % Πρόσφυση, % επικάλυψη Τιµή θραύσης Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,500mm, % Υπόλειµµα σε κόσκινο 0,160mm, % Χρόνος ανάµιξης µε λεπτόκοκκα αδρανή, s ιείσδυση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση EN EN 1431 EN EN EN EN EN 1429 EN 1429 EN EN > ,2 0, ΕΝ 13074, στους 25 o C, dmm Μάλθωση υπολείµµατος µετά από εξάτµιση ΕΝ 13074, o C EN Κατηγορίες class 6 class 2 class 2 class 2 class 4 class 5 Αποφύγετε την επαφή µε τα µάτια και το δέρµα. Σε περίπτωση ε- παφής, χρησιµοποιήστε άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συµβουλή. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. εν είναι τοξικό. Να µη απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

6 Αντιυδρόφιλο υλικό Xρήσεις Στις ασφαλτικές επαλείψεις για τη βελτίωση της πρόσφυσης της ασφάλτου µε τα αδρανή. Στα θερµά ασφαλτοµίγµατα όπου υπάρχει απαίτηση διατήρησης της ευστάθειάς τους. Το AMBIT-S παραδίδεται έτοιµο προς χρήση. Προστίθεται σε ποσοστό περίπου 1% στη θερµή άσφαλτο οδοποιίας, βελτιώνοντας την ικανότητα πρόσφυσής της µε τα διάφορα αδρανή. Συνιστάται η ανάδευσή του πριν τη χρήση για την πλήρη οµογενοποίησή του ενώ η θερµοκρασία εφαρµογής του πρέπει να είναι µεγαλύτερη από 0 ο C. Περίπου 1% κατά βάρος θερµής ασφάλτου οδοποιΐας. ιατίθεται σε βαρέλια 200 lit µε βάρος 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για (1) ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Παχύρευστο υγρό µείγµα ειδικής σύνθεσης. Βελτιώνει την πρόσφυση της ασφάλτου επί των αδρανών υλικών, εξαλείφοντας τον κίνδυνο «αποφλοίωσης» της ασφάλτου από την επιφάνειά τους. Αυξάνει την αντίσταση του ασφαλτοµίγµατος στην καταστρεπτική επίδραση του ύδατος, στην περίπτωση που έχουν χρησιµοποιηθεί υδρόφιλα αδρανή. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια (%) Σηµείο ροής, o C Ιξώδες στους 50 o C, cst Σηµείο ανάφλεξης, o C Πυκνότητα στους 25 o C, gr/cm 3 Σταθερότητα στη θέρµανση έως 180 o C οκιµή πρόσφυσης σε αδρανή (καλυµµένη επιφάνεια) µε ασφαλτικό συνδετικό που περιέχει 0,5% AMBIT, % ASTM D - 97 ASTM D ASTM D - 92 ASTM D - 70 Π.Τ.Π. A Π.Τ.Π. A έως ,90-0,95 εν διασπάται 95 Πρέπει να αποφεύγεται η εισπνοή των ατµών του και οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα. Χρησιµοποιείστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Να µη απορρίπτεται στο έδαφος και σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

7 Ψυχρό επισκευαστικό ασφαλτόµιγµα Για την µόνιµη και άµεση επισκευή λάκκων και φθορών σε: Αστικούς, επαρχιακούς, εθνικούς δρόµους και σε αυτοκινητόδροµους υψηλών ταχυτήτων. Γέφυρες, χώρους στάθµευσης, αυλές εργοστασίων, νοσοκοµείων, σχολείων κλπ. ιαµόρφωση εµποδίων σε δρόµους προσεκτικής κυκλοφορίας (σαµαράκια), εξοµαλύνσεις σε χώρους parking (ράµπες) Επισκευή «καρότων» από δειγµατοληπτικούς ποιοτικούς ελέγχους, Επισκευή φθορών σε επιφάνειες από σκυρόδεµα. Απαιτείται καθάρισµα µε σκούπα και αποµάκρυνση των σαθρών υλικών και στάσιµων νερών ή λάσπης από την λακκούβα. Γίνεται πλήρωση του λάκκου µε bitumix χωρίς ανάδευση, όπως περιέχεται στο δοχείο επιδιώκοντας η στάθµη του υλικού να είναι ελαφρώς υ- ψηλότερη από τη στάθµη του υπόλοιπου οδοστρώµατος. Χρειάζεται καλό πάτηµα - συµπύκνωση της επιφάνειας, (µε φτυάρι ή κόπανο ή κύλινδρο ή απλά µε ρόδα αυτοκινήτου) ιδιαίτερα στις παρειές του λάκκου. Το bitumix είναι έτοιµο ασφαλτόµιγµα από ειδικής σύνθεσης συνδετικό υλικό. Εφαρµόζεται σε θερµοκρασία περιβάλλοντος, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση συγκολλητικής στην επιφάνεια εφαρµογής καθώς και η ανάµιξη του υλικού. Είναι έτοιµο και ακίνδυνο στην χρήση του και δεν α- παιτείται καµία προετοιµασία της επιφάνειας που θα εφαρµοστεί. εν υ- πάρχει απώλεια υλικού, εφαρµόζεται χωρίς ειδικό εξοπλισµό ή ειδικευµένο προσωπικό και η απόδοση στην κυκλοφορία της επισκευασµένης επιφάνειας, είναι άµεση. Το bitumix δεν επηρεάζεται από ακραίες θερµοκρασίες, χιόνι, παγετό ή βροχή. Επίσης, παραµένει ελαστικό για µακρύ χρονικό διάστηµα µετά την χρήση του χωρίς να δηµιουργεί κανένα πρόβληµα στην κυκλοφορία. εν παρουσιάζει ρωγµές λόγω θερµοκρασιακών συστολών-διαστολών, δεν α- ποκολλάται από το οδόστρωµα και δεν παρασύρεται από τα ελαστικά των αυτοκινήτων. Το υλικό είναι απρόσβλητο από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Προσβάλλεται όµως από πετρελαιοειδή. Περίπου 25 kg ανά m 2 ανά cm βάθους. Το bitumix µπορεί να αποθηκευτεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα σε στεγασµένο χώρο. ιατίθεται σε πλαστικά δοχεία ή σάκους των 25 kg. Επίσης διατίθεται και χύµα κατόπιν παραγγελίας. Αποφύγετε την παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Το υλικό δεν χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο και δεν παρουσιάζει καµία τοξικότητα.

8 Κοκκοµετρική διαβάθµιση Άνοιγµα κόσκινου (mm) Μέθοδος δοκιµής Ποσοστό διερχόµενου (%) 9, , , ,36 1,18 ASTM C Φαινόµενη πυκνότητα χωρίς συµπύκνωση 1,4 gr/cm 3 0, Φαινόµενη πυκνότητα µετά από συµπύκνωση Περιεκτικότητα σε συνδετικό υλικό κατά βάρος ξηρών αδρανών ASTM D ,3 gr/cm 3 3,5-5,5% 0,30 0,15 0,

9 Στεγανωτικό ασφαλτικό γαλάκτωµα Το BITUPAST χρησιµοποιείται για: Στεγάνωση και προστασία οριζόντιων και κατακόρυφων επιφανειών από σκυρόδεµα, Στεγάνωση τοιχίων αντιστήριξης και θεµελίωσης πριν την επιχωµάτωση, ηµιουργία φράγµατος υδρατµών, Αναζωογόνηση παλαιών ασφαλτικών µονωτικών στρώσεων, Κόλληση θερµοµονωτικών πλακών. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, πολυστερίνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες. Το ΒITUPAST είναι ανιονικό ασφαλτικό γαλάκτωµα που περιέχει συνθετικές ρητίνες, γαλακτωµατοποιητές και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά την εξάτµιση του υδατικού µέσου, είναι απρόσβλητος από αραιά διαλύ- µατα οξέων και βάσεων είναι όµως ευαίσθητος σε οργανικούς διαλύτες και λάδια. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια 1,1-1,14 Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σαθρά ή ξένα υλικά. Εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, ανάλογα µε το ε- πιδιωκόµενο αποτέλεσµα. Η φορά της κάθε στρώσης να είναι κάθετη σε σχέση µε την προηγούµενη, η οποία και θα πρέπει να έ- χει στεγνώσει καλά. Η προσθήκη οπλισµού (π.χ. υαλοϋφάσµατος ή υαλοπλέγµατος) µεταξύ των στρώσεων, αυξάνει σηµαντικά τις αντοχές της στεγάνωσης. Το BITUPAST δεν χρησιµοποιείται σε θερµοκρασία χαµηλότερη των 5 ο C. Αν πρόκειται να χρησιµοποιηθεί ως αστάρι, επιδέχεται αραίωση έως 15% µε νερό. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε νερό αµέσως µετά την χρήση. Όταν το υλικό στεγνώσει ο καθαρισµός γίνεται µε βενζίνη. Πυκνότητα σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Τέφρα στο υπόλειµµα, % Περιεκτικότητα σε νερό, % Χρόνος ξήρανσης, µέγιστος, h Ανάφλεξη Θέρµανση στους 100 o C Ευκαµψία µεµβράνης στους 0 o C Αντοχή µεµβράνης στο νερό ASTM D typ ΙΙΙ class Δεν αναφλέγεται Καµία ροή ή φλύκταινες Καµία ρωγµή Δεν εµφανίζει φλύκταινες και δεν επαναγαλακτωµατοποιείται Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας στεγάνωσης. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,4-0,6 kg/m 2. ιατίθεται σε πλαστικά δοχεία 19 kg και σε βαρέλια των 220 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασία µεγαλύτερη των 5 ο C για ένα (1) τουλάχιστον έτος. Αποφύγετε παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια χρησιµοποιείστε άφθονο νερό και ζητείστε συµβουλή γιατρού. Να µην απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. Είναι ακίνδυνο κατά τη µεταφορά.

10 Ελαστοµερές ασφαλτικό στεγανωτικό γαλάκτωµα Xρήσεις Το BITUPLAST χρησιµοποιείται για: στεγάνωση και προστασία οριζόντιων και κατακόρυφων επιφανειών από σκυρόδεµα, στεγάνωση τοιχίων αντιστήριξης και θεµελίωσης πριν την επιχωµάτωση, δηµιουργία φράγµατος υδρατµών, την αναζωογόνηση παλαιών ασφαλτικών µονωτικών στρώσεων, την κόλληση θερµοµονωτικών πλακών. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, πολυστερίνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες. Το BITUPLAST είναι ελαστοµερές ασφαλτικό γαλάκτωµα ανιονικής βάσης µε συνθετικές ρητίνες και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υµένας του BITUPLAST, µετά το στέγνωµά του, εξαιρετικά ελαστικός και η πρόσφυσή του στο σύνολο των δοµικών υλικών άριστη. εν προσβάλλεται από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων, φιλικό στον χρήστη, καλύπτει πολύ αποτελεσµατικά τις τριχοειδείς ρηγµατώσεις των επιφανειών. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια Πυκνότητα σε gr/cm 3 1,0-1, > 200 < - 8 > 90 εν επαναγαλακτωµατοποιείται ούτε εµφανίζει φλύκταινες > 0,15 Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σαθρά ή ξένα υλικά. Εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, ανάλογα µε το ε- πιδιωκόµενο αποτέλεσµα. Η φορά της κάθε στρώσης να είναι κάθετη σε σχέση µε την προηγούµενη, η οποία και θα πρέπει να έ- χει στεγνώσει καλά. Η προσθήκη οπλισµού (π.χ. υαλοϋφάσµατος) µεταξύ των επαλείψεων, αυξάνει σηµαντικά τις αντοχές της στεγάνωσης. Το BITUPLAST δεν χρησιµοποιείται σε θερµοκρασία χαµηλότερη των 5 ο C. Αν εφαρµόζεται σε επιφάνειες εκτεθειµένες στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι απαραίτητη αντηλιακή προστασία µε ασφαλτική βαφή αλουµινίου BITUAL. Αν πρόκειται να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι, επιδέχεται αραίωση έως 50% µε νερό. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε νερό αµέσως µετά την χρήση. Όταν το υλικό στεγνώσει ο καθαρισµός γίνεται µε βενζίνη. είκτης ph Υπόλειµµα εξάτµισης, % Επιµήκυνση στο σηµείο θραύσης, % Ευκαµψία στο κρύο, o C Αντοχή σε θερµοκρασία, o C Αντοχή µεµβράνης στο νερό Αντοχή εφελκυσµού, MPa ASTM D ph-µετρο Εξάτµιση ASTM D ASTM D ASTM D ASTM D ASTM D Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας στεγάνωσης. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,4-0,6 kg/m 2. ιατίθεται σε δοχεία των 5 και 18 kg και βαρέλια των 220 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασία µεγαλύτερη των 5 ο C για (1) ένα τουλάχιστον έτος. Αποφύγετε παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια χρησιµοποιείστε άφθονο νερό και ζητείστε συµβουλή γιατρού. Να µην απορρίπτεται στο έδαφος ή σε επιφανειακά νερά και να διαχειρίζεται σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. Είναι ακίνδυνο κατά τη µεταφορά.

11 Στεγανωτικό διάλυµα ασφαλτικής βάσης Το BITULAC χρησιµοποιείται για: Προεπάλειψη για την επικόλληση ασφαλτικών µεµβρανών. Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών. Στεγάνωση και προστασία εξωτερικών επιφανειών από σκυρόδεµα. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδε- µα, τούβλο, γυψοσανίδα, µέταλλο (δεν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει). Το BITULAC είναι µίγµα ειδικής ποιότητας ασφάλτου µε οργανικούς διαλύτες. Συνιστάται η χρησιµοποίησή του ως προεπάλειψη σε τραχείες επιφάνειες για την επικόλληση ασφαλτικών στεγανωτικών µεµβρανών, διότι έχει ισχυρή συγκολλητική ικανότητα και εξαιρετική πρόσφυση στα δοµικά υλικά. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά τη ξήρανση είναι ενιαίος, απρόσβλητος από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Το περιεχόµενο του δοχείου του BITULAC πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη οµογενοποίησή του. Για επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής µεµβράνης µε την χρήση φλόγιστρου εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ρολό ή πιστόλι βαφής σε µια στρώση.όταν χρησιµοποιείται για στεγάνωση, προτείνεται η χρήση του BITU- LAC PRIMER σαν αστάρι και στην συνέχεια, εφαρµογή µιας τουλάχιστον στρώσης BITULAC. Η κάθε στρώση εφαρµόζεται σταυρωτά στην προηγούµενη και αφού πρώτα έχει στεγνώσει καλά. Στην περίπτωση που η επιφάνεια παραµείνει εκτεθειµένη στην η- λιακή ακτινοβολία απαιτείται η προστασία της µε βαφή αλουµινίου ασφαλτικής βάσης BITUAL. Το BITULAC επιδέχεται περαιτέρω α- ραίωση όταν χρησιµοποιείται σαν προεπάλειψη, µε την προσθήκη πετρελαίου ή βενζίνης έως 20%. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 ASTM D Υπόλειµµα εξάτµισης, % Εξάτµιση Σηµείο ανάφλεξης, o C BS 3416 type 1, class 2 Μέγιστος χρόνος επιφανειακής ξήρανσης, h BS 3416 type 1, class 2 Αντοχή στο νερό BS 3416 type 1, class 2 Αντοχή στην διάβρωση BS 3416 type 1, class 2 Αντοχή σε κάµψη BS 3416 type 1, class 2 Όρια 0,90-0, εν υπάρχει αποκόλληση από το υπόστρωµα ούτε εµφανίζονται φλύκταινες εν παρατηρείται διάβρωση εν παρατηρείται διάβρωση Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,3-0,4 kg/m 2 σε επιφάνεια σκυροδέµατος και από 0,15-0,25 kg/m 2 σε µεταλλικές επιφάνειες. ιατίθεται σε δοχεία των 5kg, 17 kg και σε βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITULAC είναι εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση του κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

12 Στεγανωτικό αστάρι ασφαλτικής βάσης Το BITULAC PRIMER χρησιµοποιείται για: Αστάρι για την επικόλληση ασφαλτικών µεµβρανών Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα,ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Εφαρµόζεται εν ψυχρώ µε χορτάρινη βούρτσα, ρολό ή πιστόλι βαφής σε µια στρώση εφόσον θα ακολουθήσει επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής µεµβράνης µε την χρήση φλόγιστρου. Το BITULAC PRIMER είναι χαµηλού ιξώδους και δεν επιδέχεται περαιτέρω α- ραίωση. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,2-0,4 kg/m 2 σε επιφάνεια σκυροδέµατος και από 0,1-0,2 kg/m 2 σε µεταλλικές επιφάνειες. Το BITULAC PRIMER είναι µίγµα ειδικής ποιότητας ασφάλτου µε οργανικούς διαλύτες. Είναι ιδανικό αστάρι διότι έχει τέλεια πρόσφυση µε το υπόστρωµα και διεισδύει σε βάθος. Χρησιµοποιείται για προεπάλειψη στην επικόλληση ασφαλτικών στεγανωτικών µεµβρανών. Έχει ισχυρή συγκολλητική ικανότητα και αποβάλλει γρήγορα τους διαλύτες του. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά την ξήρανση είναι ενιαίος, απρόσβλητος από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Σηµείο ανάφλεξης, o C Περιεκτικότητα σε νερό max, % Ιξώδες Saybold Furol, 25 o C, sec Απόσταγµα έως 225 o C, min, % Απόσταγµα έως 360 o C, max, % ιαλυτότητα υπολείµµατος τριχλωροαιθυλένιο, min, % ιεισδυτικότητα υπολείµµατος 25 o C, dmm Μέθοδος δοκιµής ASTM D Εξάτµιση ASTM D - 92 ASTM D - 41 ASTM D - 41 ASTM D - 41 ASTM D - 41 ASTM D - 41 Όρια 0,90-0, , ASTM D ιατίθεται σε δοχεία των 5 kg, 17 kg και σε βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITULAC PRIMER είναι πολύ εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησι- µοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

13 Ελαστοµερές στεγανωτικό διάλυµα ασφαλτικής βάσης Το RUBBERLAC χρησιµοποιείται για: Προεπάλειψη για την επικόλληση ασφαλτικών µεµβρανών. Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών. Στεγάνωση και προστασία εξωτερικών επιφανειών από σκυρόδεµα Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδε- µα,τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει. Το RUBBERLAC είναι µίγµα τροποποιηµένης ασφάλτου µε ελαστοµερή πρόσθετα και οργανικούς διαλύτες. Λόγω της εξαιρετικής ελαστικότητάς του καλύπτει α- ποτελεσµατικά τις τριχοειδείς ρηγµατώσεις του υποστρώµατος, δηµιουργώντας ένα υµένα που συµπεριφέρεται ιδανικά τόσο σε χαµηλές όσο και σε υψηλές θερ- µοκρασίες. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά το στέγνωµα είναι ενιαίος και ελαστικός, απρόσβλητος από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων. Είναι ευαίσθητος όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια, σκουριά ή ξένα υλικά. Το περιεχόµενο του δοχείου του RUBBERLAC πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη οµογενοποίησή του. Για επικόλληση ασφαλτικής στεγανωτικής µεµβράνης µε την χρήση φλόγιστρου εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ρολό ή πιστόλι βαφής σε µια στρώση. Όταν χρησιµοποιείται για στεγάνωση, προτείνεται η χρήση του BITULAC PRIMER σαν αστάρι και στην συνέχεια εφαρµογή µιας τουλάχιστον στρώσης RUBBERLAC. Η κάθε στρώση εφαρµόζεται σταυρωτά στην προηγούµενη και αφού πρώτα έχει στεγνώσει καλά. Στην περίπτωση που η επιφάνεια παραµείνει εκτεθειµένη στην ηλιακή ακτινοβολία απαιτείται η προστασία της µε βαφή αλουµινίου ασφαλτικής βάσης BITUAL. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Χρόνος επιφ. ξήρανσης, h Σηµείο ανάφλεξης, o C Σηµείο µάλθωσης υπολείµµατος, o C Εισδυτικότητα υπολείµµατος, 25 o C, dmm Ελαστική επαναφορά υπολείµµατος, 25 o C, % Μέθοδος δοκιµής ASTM D Eξάτµιση ASTM D ASTM D - 92 ASTM D - 36 ASTM D - 5 ASTM D Όρια 0,92-0, > Η κατανάλωση εξαρτάται από το πορώδες και την υφή της επιφάνειας. Στην κάθε στρώση η κατανάλωση κυµαίνεται από 0,25-0,40 kg/m 2 σε επιφάνεια σκυροδέµατος και από 0,15-0,25 kg/m 2 σε µεταλλικές επιφάνειες. ιατίθεται σε δοχεία των 17 kg.και βαρέλια των 180 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος µακριά α- πό πηγές θερµότητας. Το RUBBERLAC είναι πολύ εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

14 Χρώµα αλουµινίου ασφαλτικής βάσης Xρήσεις Το BITUAL χρησιµοποιείται για: Θερµοµονωτική ανακλαστική βαφή ασφαλτικών επαλείψεων Προστασία παλιών και νέων ασφαλτικών στρώσεων από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Αντιδιαβρωτική προστασία µεταλλικών κατασκευών (σωληνώσεις, δεξαµενές) Εφαρµογή σε ασφαλτικές στεγανωτικές µεµβράνες µε άνω επικάλυψη χαλαζιακής άµµου ή λεπτού υφάσµατος πολυπροπυλενίου Προστασία παλαιών ασφαλτικών µεµβρανών µε επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας ή φύλλου αλουµινίου εν εφαρµόζεται σε ασφαλτικές στεγανωτικές µεµβράνες µε άνω επικάλυψη φιλµ πολυαιθυλενίου λόγω κακής πρόσφυσης. Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε την πολυστερίνη λόγω των οργανικών διαλυτών που περιέχει. Γίνεται σωστή προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής, έτσι ώστε να είναι καθαρή από σκόνες, σκουριά, υγρασία, ξένα υλικά κλπ. Το περιεχόµενο του δοχείου πρέπει να ανακατεύεται πολύ καλά πριν την χρήση. Εφαρµόζεται µε χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις, µε την κάθε στρώση να γίνεται σταυρωτά σε σχέση µε την προηγούµενη. Να αποφεύγεται η δηµιουργία µεγάλου πάχους στρώσης. Η εφαρµογή του BITUAL πάνω από πρόσφατη εφαρµογή άλλων ασφαλτικών βερνικιών να γίνεται µετά την πάροδο χρονικής διάρκειας τουλάχιστον 4 εβδοµάδων. Το BITUAL είναι µίγµα ασφάλτου, οργανικών διαλυτών και πάστας αλουµινίου. Χρησιµοποιείται για ενίσχυση και προστασία ασφαλτικών στεγανώσεων και µεταλλικών επιφανειών. Με την εφαρµογή του σχηµατίζεται ενιαίος υµένας µε αντανακλαστικές ιδιότητες, µειώνοντας, κατά συνέπεια, τη θερµική επιβάρυνση της εν λόγω επιφάνειας. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Σηµείο ανάφλεξης, o C Περιεκτικότητα σε νερό max, % Περιεκτικότητα σε Al min, % Μη πτητικά συστατικά, % Αδιάλυτα συστατικά σε CS2, % Αντανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία SR, % Μέθοδος δοκιµής ASTM D ASTM D - 92 ASTM D type I ASTM D type I ASTM D type I ASTM D type I Όρια 0,85-0, , ASTM E > 65 Εξαρτάται από το πορώδες της επιφάνειας. Κυµαίνεται από 0,1-0,15 kg/m 2 ανά στρώση. ιατίθεται σε δοχεία των 5 kg και 17 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος, µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITUAL είναι πολύ εύφλεκτο. Να αποφεύγεται η χρήση κοντά σε πηγές θερµότητας. Να αποφεύγεται η εισπνοή ατµών και η οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Να µην απορρίπτεται στη φύση και να γίνεται η διαχείριση των αποβλήτων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

15 Ελαστοµερής ασφαλτική µαστίχη ψυχρής εφαρµογής Σφράγιση οριζόντιων και κατακόρυφων ρωγµών ή αρµών διαστολής δωµάτων, κτιρίων, κλπ. Χρησιµοποιείται σαν συµπληρωµατικό σφραγιστικό υλικό δωµάτων σε συνδυασµό µε ασφαλτικές στεγανωτικές µεµβράνες Είναι συµβατό µε πολυουρεθάνη, ορυκτοβάµβακα, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδεµα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. εν είναι συµβατό µε πολυστερίνη λόγω των διαλυτών που περιέχει. εν συνιστάται η χρήση του σε αρµούς δαπέδων κυκλοφορίας για τους οποίους προτείνεται η ελαστοµερής µαστίχη θερµής εφαρ- µογής BJS. Το BITUMAC είναι µίγµα τροποποιηµένης ασφάλτου µε ελαστοµερή πρόσθετα, ορυκτές ίνες, ειδικά πρόσθετα, οργανικούς διαλύτες και αδρανή υλικά. Είναι α- σφαλτική µαστίχη ψυχρής εφαρµογής µε εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε πορώδεις όσο και σε λείες επιφάνειες. Το BITUMAC παρακολουθεί τις συνήθεις παρα- µορφώσεις του αρµού από τις θερµοκρασιακές συστολοδιαστολές, λόγω των θερµοπλαστικών ιδιοτήτων του. Είναι απρόσβλητο από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο ό- µως στη χρήση πετρελαιοειδών. Εφαρµόζεται σε οριζόντιους αρµούς µε συνήθη ανοίγµατα και σε κατακόρυφους µε στενά ανοίγµατα. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια και σαθρά ή ξένα υλικά. Στην περίπτωση µεγαλύτερων α- νοιγµάτων για την σωστή διαµόρφωση και λειτουργία του αρµού συνίσταται η τοποθέτηση ελαστικού κορδονιού κλειστών κυψελών. Όταν η επιφάνεια εφαρµογής του αρµού δεν είναι ασφαλτικής βάσης, πρέπει να προηγηθεί προεπάλειψη µε αστάρι BITU- LAC PRIMER. Εφαρµόζεται σε θερµοκρασία περιβάλλοντος µε σπάτουλα. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C σε gr/cm 3 Υπόλειµµα εξάτµισης, % Σηµείο ανάφλεξης, o C Ελαστική επαναφορά στους 25 o C, % Ικανότητα συνοχής και συγκόλλησης στους -10 o C και 80 o C Αντίσταση στη ροή στους 80 o C, mm Αντίσταση στην υδρόλυση Μέθοδος δοκιµής EN ISO 3838 Eξάτµιση EN ISO 2592 EN ISO 7389 EN ISO 9047 EN ISO 7390 EN Όρια 1,05-1, εν παρουσιάζει ρηγµάτωση ή αποκόλληση 2 εν παρουσιάζει ρηγµάτωση ή αποκόλληση Για αρµό διαστάσεων 1x1 cm η κατανάλωση είναι gr/m µήκους αρµού. ιατίθεται σε µεταλλικά δοχεία 5, 10 και 20 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασίες > 5 C για ένα τουλάχιστον έτος µακριά από πηγές θερµότητας. Το BITUΜAC είναι εύφλεκτο. Πρέπει να εφαρµόζεται µακριά από έντονες πηγές θερµότητας και σε χώρους µε καλό εξαερισµό. Α- ποφύγετε την εισπνοή των ατµών του και οποιαδήποτε επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Χρησιµοποιήστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια ξεπλύνετε µε άφθονο νερό και ζητείστε ιατρική συµβουλή. Χρησιµοποιείτε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. Απαγορεύεται η απόρριψή του στο περιβάλλον. Η διαχείριση των αποβλήτων πρέπει να γίνεται σύµφωνα µε τους σχετικούς κανονισµούς.

16 Ελαστοµερής ασφαλτική µαστίχη θερµής εφαρµογής Σφράγιση οριζόντιων αρµών διαστολής δωµάτων, κτιρίων, κλπ. Σφράγιση ρωγµών οδοστρωµάτων και αρµών διαστολής γεφυρών. Είναι συµβατό µε ορυκτοβάµβακα, σκυρόδεµα, ελαφροσκυρόδε- µα, τούβλα, γυψοσανίδες, µέταλλα. Το BJS είναι µίγµα τροποποιηµένης ασφάλτου µε ελαστοµερή πρόσθετα και α- δρανή υλικά. Είναι ασφαλτική µαστίχη θερµής εφαρµογής µε καλή πρόσφυση τόσο σε πορώδεις όσο και σε λείες επιφάνειες. Το BJS παραµένει ελαστικό σε θερ- µοκρασίες από -20 ο C έως +80 ο C. Το υλικό είναι απρόσβλητο από αραιά διαλύ- µατα οξέων και βάσεων και δεν επηρεάζεται από άλατα του υπεδάφους. Είναι ευαίσθητο όµως στη χρήση πετρελαιοειδών. Γίνεται προετοιµασία της επιφάνειας εφαρµογής έτσι ώστε να είναι καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια και σαθρά ή ξένα υλικά. Το BJS θερµαίνεται στους ο C. Συστήνεται η θέρµανση του προϊόντος να γίνεται µε διαθερµικό λάδι, ώστε αυτή να είναι οµοιό- µορφη και να αποφεύγονται οι τοπικές υπερθερµάνσεις. Επαναλαµβανόµενες θερµάνσεις µπορεί να καταστρέψουν την δοµή του υλικού. Το περιεχόµενο του δοχείου πρέπει να ανακατεύεται καλά για την πλήρη οµογενοποίησή του. Όταν η επιφάνεια εφαρ- µογής του αρµού δεν είναι ασφαλτικής βάσης, πρέπει να προηγηθεί προεπάλειψη µε αστάρι BITULAC PRIMER. Για την σωστή δια- µόρφωση και λειτουργία του αρµού, συνίσταται η τοποθέτηση ε- λαστικού κορδονιού κλειστών κυψελών. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε βενζίνη ή πετρέλαιο. Ιδιότητες Πυκνότητα στους 25 o C, gr/cm 3 Σηµείο µάλθωσης, o C ιεισδυτικότητα κώνου, στους 25 o C, για 150 gr, dmm Ελαστική επαναφορά (resilience) στους 25 o C, 75 gr, % Σταθερότητα στη θέρµανση, ιεισδυτικότητα κώνου, dmm Σταθερότητα στη θέρµανση, ελαστική επαναφορά, (resilience), % Μέθοδος δοκιµής EN EN 1427 EN EN EN EN Όρια 1,1-1, Αντίσταση στη ροή στους 60 o C, για 5 h, mm EN Για αρµό διαστάσεων 1x1 cm η κατανάλωση είναι gr/m αρµού. Συµβατότητα µε ασφαλτικό οδόστρωµα Αντοχή δεσµού, τάσεις, N/mm 2 Αντοχή δεσµού, αποκόλληση / ρηγµάτωση EN EN EN εν υπάρχει αποκόλληση 0,75 εν υπάρχει αποκόλληση ή ρηγµάτωση ιατίθεται σε δοχεία 20 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους για ένα τουλάχιστον έτος. Συνοχή, Τάσεις, N/mm 2 Συνοχή, αποκόλληση/ρηγµάτωση Συνοχή σε χαµηλές θερµοκρασίες, Τάσεις, N/mm 2 EN EN EN ,48 εν υπάρχει αποκόλληση ή ρηγµάτωση 0.3 Επειδή εφαρµόζεται εν θερµώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά την χρησιµοποίησή του. Η επαφή µε το δέρµα µπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύµατα. Χρησιµοποιείστε τα κατάλληλα µέσα ατοµικής προστασίας. εν είναι τοξικό και δεν περιέχει διαλύτες. Απαγορεύεται η ρίψη στο περιβάλλον και η διαχείριση των αποβλήτων γίνεται µόνο σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία. Συνοχή σε χαµηλές θερµοκρασίες, αποκόλληση/ρηγµάτωση EN εν υπάρχει αποκόλληση ή ρηγµάτωση

17 bitucrack Ελαστοµερές ασφαλτικό γαλάκτωµα για επισκευή ρωγµών Επισκευή ρωγµών στα ασφαλτικά οδοστρώµατα. Εφαρµόζεται εν ψυχρώ σε επιφανειακές ρωγµές πλάτους περίπου 0,5 cm, µε θερµοκρασία περιβάλλοντος C και µε ξηρό καιρό. Το υπόστρωµα πρέπει να είναι σταθερό, καθαρό, χωρίς ξένα υλικά (σκόνη, λάδια, νερό). Το υλικό αναδεύεται και εφαρµόζεται µε το χέρι ή µε ειδικό µηχάνηµα. Αµέσως µετά, απλώνονται ξηρά αδρανή µεγέθους 1-3 mm πάνω στην επιφάνεια του υλικού. Μετά από περίπου 1h, ανάλογα µε τις καιρικές συνθήκες, ο δρόµος δίνεται στην κυκλοφορία. Η οδήγηση πάνω από το φρέσκο υλικό θα πρέπει να γίνεται µε χαµηλή ταχύτητα. Το υλικό στεγνώνει πλήρως, ανάλογα µε τις καιρικές συνθήκες και το πλάτος της ρωγµής, σε χρονικό διάστηµα µεγαλύτερο από 1 ηµέρα. Ο καθαρισµός των εργαλείων γίνεται µε νερό αµέσως µετά τη χρήση ή µε πετρέλαιο όταν το υλικό στεγνώσει. Το BITUCRACK είναι ένα ελαστοµερές ασφαλτικό γαλάκτωµα µε συνθετικές ρητίνες και ορυκτούς σταθεροποιητές. Ο υµένας που σχηµατίζεται µετά την εξάτµιση του υδατικού µέσου, είναι ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει υψηλή ελαστικότητα, καλή πρόσφυση στο υπόστρωµα, ικανότητα να γεφυρώνει και να στεγανοποιεί ρωγµές του οδοστρώµατος. εν προσβάλλεται από αραιά διαλύµατα οξέων και βάσεων, είναι όµως ευαίσθητος σε οργανικούς διαλύτες και λάδια. Ιδιότητες Μέθοδος δοκιµής Όρια ASTM D ,1-1,2 Επιµήκυνση στο σηµείο θραύσης, % ASTM D > 400 Αντοχή σε θερµοκρασία, oc ASTM D > 100 ASTM D εν επαναγαλακτωµατοποιείται, δεν υπάρχει αποκόλληση ASTM D > 0,15 Πυκνότητα στους 25 oc σε gr/cm3 Αντοχή µεµβράνης στο νερό Αντοχή εφελκυσµού, MPa Περίπου 0,3 kg/m, ανάλογα µε το µέγεθος της ρωγµής. ιατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 18 kg. Αποθηκεύεται σε στεγασµένους χώρους και σε θερµοκρασία µεγαλύτερη των 5 C για (6) έξι µήνες τουλάχιστον. Αποφύγετε παρατεταµένη επαφή µε το δέρµα. Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια χρησιµοποιείστε άφθονο νερό ζητείστε συµβουλή γιατρού. Να µην απορρίπτεται στο έδαφος και να γίνεται διαχείριση του απορριπτόµενου υλικού σύµφωνα µε τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς κανονισµούς. Είναι ακίνδυνο κατά την µεταφορά.

18 mix bitu minous tures _εγκαταστάσεις _αλληλογραφία 15ο χλµ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας Αγ. Αθανάσιος Θεσσαλονίκης ΤΘ 1715 ΤΚ Τ F E

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Η εταιρεία µας διαθέτει τα προϊόντα της ελληνικής βιοµηχανίας ασφαλτικών και στεγανωτικών υλικών Bituline A.B.E.E. Η Bituline αποτελεί µία σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτόπανα Valli Zabban

Ασφαλτόπανα Valli Zabban Ασφαλτόπανα Valli Zabban Η εταιρεία µας εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά ασφαλτόπανα του οίκου Valli Zabban Ιταλίας. Τα ασφαλτόπανα Valli Zabban χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd Repairs Ltd Θερμομονώσεις, Ηχομονώσεις Υδρομονώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Προστατεύουν τις οροφές από τη φυσική, βιολογική, δομική και θερμική καταπόνηση στην οποία εκτίθενται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Έργο: Συντήρηση δωµάτων και στεγών σχολικών συγκροτηµάτων.η. Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Συντήρηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού.

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. Page 1/5 Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών.

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. Page 1/5 Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή, πολυουρεθανικής βάσεως, δύο

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C)

Στεγανωτικές Ασφαλτικές Μεµβράνες Index Argo (Ελαστικότητα σε χαµηλή θερµοκρασία (ΕΝ 1109) 0 C) Ασφαλτόπανα INDEX Τα ασφαλτόπανα Index χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων, υπογείων, δεξαµενών, σηράγγων, θεµελίων, γεφυρών και άλλων κατασκευών. Είναι οπλισµένα µε «µη υφασµένο» πολυεστερικό

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

HYPERSEAL -EXPERT-150

HYPERSEAL -EXPERT-150 Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής σε συνθηκες υψηλής υγρασίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERSEAL -EXPERT 150 είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal Traffic 2301

MasterSeal Traffic 2301 Αστάρι για άσφαλτο Μεμβράνη Διασπορά Αστάρωμα Αστάρι MasterSeal Traffic 2301 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το MasterSeal Traffic 2301 (πρώην MasterSeal 689 Bridge) είναι ένα σύστημα συνεχούς τύπου με βάση

Διαβάστε περισσότερα

Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία.

Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία. Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Conipur Πολυουρεθανικά Στεγανωτικά Τα συστήματα CONIROOF, χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των στεγανωτικών μεμβρανών, είναι ιδανικά για την προστασία των στεγών

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά.

Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά. Page 1/12 Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα θερμομόνωσης υγρομόνωσης για οικοδομές ή τμήματα οικοδομών που είτε στερούνται θερμομόνωσης ή η θερμομόνωσή τους δεν

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα

AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα µε βάση το τσιµέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα:2/7 Τρόπος εφαρµογής Α. Ε π ι φ άν ε ι α σ κ υ ρ οδέµατο ς Το σύστηµα 1. προετοιµασία υποστρώµατος 2. 1 ο στρώµα εποξικό αστάρι 2 συστατικών V-

Σελίδα:2/7 Τρόπος εφαρµογής Α. Ε π ι φ άν ε ι α σ κ υ ρ οδέµατο ς Το σύστηµα 1. προετοιµασία υποστρώµατος 2. 1 ο στρώµα εποξικό αστάρι 2 συστατικών V- Σελίδα:1/7 Τ ε χ ν ι κ έ ς Π ρ ο δ ι α γ ρ α φ έ ς 6335/101 Σύστηµα καθαρής Πολυουρίας δύο συστατικών για στεγανοποίηση και προστασία Περιγραφή Σύστηµα καθαρής πολυουρίας δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες,

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 /

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και κόμβων» Κ.Α. 30 / 6662.009 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γενικά:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: 24327300-5 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 38.600,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - Τεχνική Έκθεση - Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων - Τεχνικές Προδιαγραφές - Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS FLOOR COAT 1F

DESMOS FLOOR COAT 1F Σελίδα 1 από 5 Μίγµα πολυολών σε συνδυασµό µε οργανικούς διαλύτες ( εστέρες, αρωµατικοί) κατάλληλο βερνίκωµα ξύλινων πατωµάτων [απλά και λευκασµένα] για Τοµείς εφαρµογής Χρησιµοποιείται σε ανάµιξη µε το

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης

Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης Στεγανωτικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα συστήματα συμβατικής δράσης Γενική Περιγραφή Συστημάτων Το Seal Coat που αποτελεί την βάση των είναι ένα τσιμεντοειδές υλικό εμπλουτισμένο με πολυμερή του οποίου η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΧΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PENETRON 1. Στεγανοποίηση σκυροδέματος, με την προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

υγρό διαφανές 5 30 o C

υγρό διαφανές 5 30 o C ΕΚΔΟΗ ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2006 POLYSTAMP PROTECT 862 (ΕΙΔΙΚΟ ΥΡΑΓΙΣΙΚΟ, ΚΛΗΡΤΝΣΙΚΟ,ΑΝΣΙΚΟΝΙΚΟ,ΔΙΑΥΑΝΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΩΣΟ ΔΑΠΕΔΟ) ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΗΝ ΣΑΦΕΙΑ ΕΞΑΣΜΙΗ ΣΟΤ ΝΕΡΟΤ ΚΑΙ ΥΡΑΓΙΖΕΙ ΣΟΤ ΠΟΡΟΤ ΣΟΤ ΜΠΕΣΟΝ, ΠΡΟΣΑΣΕΤΟΝΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε τοιχοποιία. το σωστό. ελαφρύ σοβά

Για κάθε τοιχοποιία. το σωστό. ελαφρύ σοβά Συστήµατα επίχρισης µε ελαφροβαρή κονιάµατα Για κάθε τοιχοποιία το σωστό σύστηµα µε ελαφρύ σοβά Για βέλτιστη εφαρµογή µε µηχανή Αξιοπιστία χάρη στην πολύ καλή διασπορά των τάσεων οκιµασµένα, υψηλής διάχυσης

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Περιγραφή χρήσης. Αρμόστοκος

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Περιγραφή χρήσης. Αρμόστοκος ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Σύμβολο Περιγραφή Περιγραφή χρήσης Αρμόστοκος Εσωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων, επίσης κάτω από το επίπεδο του εδάφους, εξωτερικές επιφάνειες τοίχων, επίσης κάτω από το επίπεδο του

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Nero ASTARTE NERO QUARTZ SUPER ACRYLIC ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Η ASTARTE Nero, είναι μια εύκαμπτη ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.04.010 Sika Minipack - Κόλλα Πλακιδίων Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

Penetron Επαλειφόμενο στεγανωτικό σκυροδέματος τσιμεντοειδούς βάσης με χημική δράση και ανάπτυξη κρυστάλλων στο εσωτερικό του.

Penetron Επαλειφόμενο στεγανωτικό σκυροδέματος τσιμεντοειδούς βάσης με χημική δράση και ανάπτυξη κρυστάλλων στο εσωτερικό του. Επαλειφόμενο στεγανωτικό σκυροδέματος τσιμεντοειδούς βάσης με χημική δράση και ανάπτυξη κρυστάλλων στο εσωτερικό του. Περιγραφή Το είναι το μοναδικό επαλειφόμενο σύστημα του σκυροδέματος που το στεγανοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP GUARD 210 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 210 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 210 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PENETRON ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΜΕ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΩΝ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΩΝ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ Ε ι σ α γ ω γ ή 1. Εισαγωγή ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΩΝ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ Τις προηγούμενες δεκαετίες η υγρομόνωση με προκατασκευασμένα ασφαλτικά φύλλα, γινόταν με την μέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα.

Ιδιότητες Ανόργανο υλικό, διαπνέον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με εξαιρετική εργασιμότητα. Baumit StarContact Προϊόν Σύνθεση Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών EPS, πετροβάμβακα και XPS και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή.

Διαβάστε περισσότερα

(προϊόν SINMAST) Γαλάκτωμα τσιμεντοκονιαμάτων επιχρισμάτων κλπ.

(προϊόν SINMAST) Γαλάκτωμα τσιμεντοκονιαμάτων επιχρισμάτων κλπ. SINTECNO Από το 1978 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Έκδοση: 07/2010 SINTOPLAST (προϊόν SINMAST) Γαλάκτωμα τσιμεντοκονιαμάτων επιχρισμάτων κλπ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Sintoplast είναι ένα υγρό γαλάκτωμα πολύ λεπτών σωματιδίων

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Baumit NormalputzSystem

Baumit NormalputzSystem Baumit NormalputzSystem Baumit MPA 35 o παραδοσιακός σοβάς ασβέστη/τσιµέντου για απλή, οικονοµική εφαρµογή µε µηχανή Κατάλληλο για τις τυπικές τοιχοποιίες Για καλή ηχοµόνωση Υψηλής διάχυσης για κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal 6100 FX 1 / 6

MasterSeal 6100 FX 1 / 6 MasterSeal 6100 FX Ελαστομερής μεμβράνη γεφύρωσης ρωγμών κατηγορίας Α4, ενός συστατικού, ταχείας πήξης, υψηλής απόδοσης, για τη στεγανοποίηση και την προστασία του σκυροδέματος. Περιγραφή του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα αφύγρανσης και εξυγίανσης τοίχων. MACROPORE Επίχρισμα RASTUCCO Τριπτό

Σύστημα αφύγρανσης και εξυγίανσης τοίχων. MACROPORE Επίχρισμα RASTUCCO Τριπτό SINTECNO Από το 1978 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (προϊόν TECNOCHEM) Σύστημα αφύγρανσης και εξυγίανσης τοίχων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το αποτελεί ένα "σύστημα αφύγρανσης και εξυγίανσης" για διαβρωμένες από την ΥΓΡΑΣΙΑ τοιχοποιίες

Διαβάστε περισσότερα

www.tekto.gr ΚΟΚΚΟΙ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

www.tekto.gr ΚΟΚΚΟΙ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ www.tekto.gr ΚΟΚΚΟΙ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Σελίδα 1 από8 Περισσότερο από 19 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τετραγωνικά µέτρα και 25 χρόνια πείρας στην Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος.

Construction. Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος. Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 04.04.020 Sika MonoTop -910 N Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

14PROC001883706 2014-02-21

14PROC001883706 2014-02-21 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 14/2014 14PROC001883706 2014-02-21 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «Προμήθεια συσκευασμένου έτοιμου ψυχρού (συσκευασία των 25 ή 30 κιλών) και ασφαλτόμιγμα της Π.Τ.Π. Α 265 για εργασίες συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.03.060 Sika Primer MB Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Construction

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες. Καλυπτικότητα

Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες. Καλυπτικότητα THOROSEAL FC Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες Χρήσεις - Για εξωτερική στεγανοποίηση μπετόν και τοιχοποιίας κάτω από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙ ΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙ ΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ Τ.Σ.Υ. ΑΡΘΡΟ ΣΤ-5.1 1 ΣΤ 5.1 ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙ ΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 1. Ισχύουν γενικά ότι και στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

CP TOP 307. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP TOP 307. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP TOP 307 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP TOP 307 1 περιγραφή Επαλειφόμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, με πάστα αλουμινίου.

Διαβάστε περισσότερα

BYZANTINE BLUE ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

BYZANTINE BLUE ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ TD 13 C Κονίαμα δομικής ενίσχυσης ιστορικής τοιχοποιίας Περιγραφή Το TD13C είναι ένα έτοιμο κονίαμα δομικής ενίσχυσης, βασισμένο σε φυσικό υδραυλικό ασβέστη και επιλεγμένα αδρανή. Είναι ιδανικό για εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: "Αναβάθμιση δεκαεπτά Σχολικών Μονάδων, Δήμου Καλλιθέας" ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική ενδιάμεση στρώση σφράγισης και τελική βαφή

Ελαστική ενδιάμεση στρώση σφράγισης και τελική βαφή Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 22/11/2006 Κωδικός: C.04.09 Sikagard -545 W Elastofill (M) Ελαστική ενδιάμεση στρώση σφράγισης και τελική βαφή Περιγραφή Προϊόντος Το Sikagard-545 W Elastofill (M) είναι

Διαβάστε περισσότερα

Construction. 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης. Περιγραφή Προϊόντος

Construction. 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης. Περιγραφή Προϊόντος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 07.01.020 Sikadur -31 CF Normal 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά /

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

CP GUARD 203. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP GUARD 203. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP GUARD 203 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 203 1 περιγραφή Eποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική επίστρωση και φινίρισμα EN Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική επίστρωση και φινίρισμα EN Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/02/2014 (v1) Κωδικός: 06.04.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010302040010000038 EN 1504-2 13 2079 Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική

Διαβάστε περισσότερα

2-συστατικών εποξειδικό συγκολλητικό υλικό

2-συστατικών εποξειδικό συγκολλητικό υλικό Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/04/2012 Κωδικός: 2012.10.01.030 Sikadur -32 Ν 2-συστατικών εποξειδικό συγκολλητικό υλικό Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα Το Sikadur -32

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/05/2014 Κωδικός: 11.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803040050000002 EN 13813 06 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m²

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m² Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.090 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945074100000006 Sikalastic Metal Primer Sikalastic Metal Primer (Liquid Plastics Metal Primer) Αντιδιαβρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. Rasobuild Eco. Μαζί με τη φύση χτίζουμε το μέλλον.

ΣΕΙΡΑ. Rasobuild Eco. Μαζί με τη φύση χτίζουμε το μέλλον. ΣΕΙΡΑ Rasobuild Eco κατάλογος Μαζί με τη φύση χτίζουμε το μέλλον. Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά προς το περιβάλλον Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά φινιρίσματος της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Hempafloor Συστήματα δαπέδου Hempel

Hempafloor Συστήματα δαπέδου Hempel Ευρετήριο Συστήματα για χώρους στάθμευσης...04 Αυτοεπιπεδούμενα συστήματα...08 Πολυστρωματικά συστήματα...10 Αθλητικές εγκαταστάσεις...13 Οδική σήμανση...14 Προετοιμασία της επιφάνειας...15 Hempafloor

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΩΝ Ο ΟΠΟΙΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΩΝ Ο ΟΠΟΙΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΩΝ Ο ΟΠΟΙΙΑΣ Σελ. 1 από 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. EΡΓΑ Ο ΟΠΟΙΙΑΣ 3 Σελ. 1.1 Επιχώµατα 3 1.2 Οδοστρώµατα 3 1.2.1 Οδοστρωσία 3 1.2.2 Ερείσµατα 4 1.2.3 Ασφαλτικά 4 1.3 Σήµανση - Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Προστατευτική βαφή για σκυρόδεμα με δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών. Περιγραφή Προϊόντος EN : Δοκιμές

Construction. Προστατευτική βαφή για σκυρόδεμα με δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών. Περιγραφή Προϊόντος EN : Δοκιμές Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 12/02/2014 (v1) Κωδικός: 06.06.040 Αριθμός Ταυτοτοποίησης: 010303030020000001 EN 1504-2:2004 09 0921 Προστατευτική βαφή για σκυρόδεμα με δυνατότητα γεφύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ)

Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/02/2012 Κωδικός: 2012.08.03.020 SikaWrap Anchor G SikaWrap Anchor G Ίνες υάλου για δομητικές συνδέσεις και αγκυρώσεις των ινωπλισμένων πολυμερών (ΙΩΠ) Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό

2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/06/2014 Κωδικός: 10.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010204030010000145 010402030010000125 EN 1504-4:2004 13 0099 2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 01/12/2010 Κωδικός: 2011.04.06.030 Sika MonoTop -621 Evolution Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος Περιγραφή Προϊόντος Το Sika MonoTop

Διαβάστε περισσότερα

Υδατικής βάσης εποξειδική βαφή δύο συστατικών

Υδατικής βάσης εποξειδική βαφή δύο συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 04.07.070 Sikagard -Wallcoat N Υδατικής βάσης εποξειδική βαφή δύο συστατικών Construction Περιγραφή Προϊόντος Το Sikagard -Wallcoat N είναι δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π.

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 077 Α Holz-Color Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Προϊόν Το προϊόν einza Holz-Color είναι ένα υδατοδιαλυτο χρώµα για ξύλινες επιφάνειες για εξωτερικούς χώρους, για σουβά,

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω ρητινικό σύστημα, έχει αντοχή στην τριβή <15 mg κατα Taber model, CS 17, grm, σε στροφές.

Το παραπάνω ρητινικό σύστημα, έχει αντοχή στην τριβή <15 mg κατα Taber model, CS 17, grm, σε στροφές. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, για την κατασκευή ρητινικών δαπέδων Αποθηκών Logistics πολύ υψηλής μηχανικής καταπόνησης, πάχους 10 mm, με υλικά και συστήματα της M.P.M. Iταλίας. 1. Αγρίεμα και απομάκρυνση, της χωρίς αντοχή,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ POLITERM BLU POLITERM BLU FEIN POLITERM BLU READY MIX είναι σήματα κατατεθέντα Κεντρικό Κατάστημα: Ζάκκα 10 56727 Νεάπολη Θεσσαλονίκη e-mail: tekto@ @tekto.gr Web: http://www.tekto.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. : 210-529 4870 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

Ενός συστατικού σφραγιστικό υψηλής απόδοσης για αρμούς δαπέδων

Ενός συστατικού σφραγιστικό υψηλής απόδοσης για αρμούς δαπέδων Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 11/12/2009 Κωδικός:03.01.050 Sikaflex PRO-3 WF Ενός συστατικού σφραγιστικό υψηλής απόδοσης για αρμούς δαπέδων Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ PIANO ZERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ή ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ,

ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ PIANO ZERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ή ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ, ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ PIANO ZERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ή ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΞΥΛΟΥ, LINOLEUM, ΜΟΚΕΤΑ, ΠΑΡΚΕ Η ΓΡΑΝΙΤΗ ΚΛΠ., ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΟΜΑΛΥΝΤΙΚΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κωνσταντινουπόλεως 6, Τ.Κ. 45 445 Ιωάννινα ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 29.716,80 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α Κ.Α. 30.6662.001 ΕΤΟΣ : 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά στην προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών:

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 1 Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 2 Εξοικονόµηση ενέργειας - Τεχνοοικονοµική Μελέτη (ΚΑΠΕ) Αποτελέσµατα για κτίριο κατοικίας: Εξοικονόµηση

Διαβάστε περισσότερα