Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της µε αρ. 2 ης /2012 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της µε αρ. 2 ης /2012 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη."

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ταχ. /νση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: ΝΙΚΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΡΟΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Αρ.Απόφ.: 5 /2012 ΤΗΛ.& FAX e mail : antidimarxos_poiotita_zois@nikaia-rentis.gov.gr Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της µε αρ. 2 ης /2012 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη. ΘΕΜΑ 1 ο : << Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ετήσια έκθεση πεπραγµένων έτους 2011 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σύµφωνα µε το Ν. 3852/2010 άρθρο 73 παρ. 2 >> Στο ήµο Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη σήµερα στις 30 του µηνός Ιανουαρίου 2012, ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:00 π.µ., συνήλθε σε τακτική δηµόσια συνεδρίαση στο ηµοτικό Κατάστηµα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του ήµου Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ύστερα από την µε αριθµό πρωτ.: 4936/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου της, που επιδόθηκε και δηµοσιεύθηκε νόµιµα, σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 67 παρ. 4 και 75, του Ν.3852/2010, όπως ισχύουν. ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία, δεδοµένου ότι σε σύνολο (8) οκτώ µελών παραβρέθηκαν παρόντα (6) µέλη και ονοµαστικά: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ηµοσθένης Σταµατάτος ( Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) 1. Αραβαντινού-Τσιµπλάκη Μαρία 1. ερµάτης Μάκης 2. Κοτζαµάνης Σπυρίδων 2.Λεγάκης Γεώργιος 3. Λιανοπούλου-Μητροπούλου Αννα 3.Μαραγκάκης Κων/νος ( Αντιπρόεδρος ) 4. Μαλτέζη Αννα 4.Μπούτση-Χαραλαµπίδου Αθηνά 5. Κίτσος Ευάγγελος 5.Ζαχαρόπουλος Πρόδροµος 6. Λάσκαρη-Κρασοπούλου Βασιλική ( οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και προσκλήθηκαν νόµιµα ) Παρών στη συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος του ηµοτικού Συµβουλίου κος Μανώλης Κουφόγιαννης, η ιευθύντρια Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος κα Αννα Κακουλάκη, η κα Ουρανία Πλέσσα Εκπρόσωπος του Συνδυασµού ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, και η γραµµατέας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Κατερίνα Τρούλη, χωρίς δικαίωµα ψήφου για την τήρηση των πρακτικών. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιδήµαρχος Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη εισηγούµενος το 1 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης είπε τα εξής:

2 Σύµφωνα µε την παρ. 2 του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συντάσσει ετήσια έκθεση πεπραγµένων στους τοµείς αρµοδιότητάς της, η οποία συζητείται και εγκρίνεται από το ηµοτικό Συµβούλιο. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αφού άκουσε τον Πρόεδρο και έλαβε υπόψη της την παρ. 2 του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010 περίπτωση α και β. Συντάσσει την Έκθεση πεπραγµένων για το έτος 2011 η οποία έχει ως εξής: ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Η παρούσα έκθεση πεπραγµένων αποτυπώνει τις ενέργειες της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2011 ανά τοµέα αρµοδιότητάς της ως εξής: Α. Άδειες καταστηµάτων λειτουργίας µουσικής. 1.Χορήγηση Προέγκρισης Ίδρυσης Καταστηµάτων και Επιχειρήσεων Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είναι αρµόδια, µε την επιφύλαξη του άρθρου 83 του Ν.3852/2010, για τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστηµάτων και επιχειρήσεων µετά από προέλεγχο του σχετικού αιτήµατος του ενδιαφεροµένου. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής διεξήγαγε σε συνεργασία µε τους αρµόδιους φορείς ( Τεχνική Υπηρεσία, Αστυνοµική Αρχή κ.λ.π.) ελέγχους προκειµένου να εξετάσει, εάν η λειτουργία των καταστηµάτων για τα οποία αιτήθηκαν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας οι δικαιούχοι, είναι συµβατή µε την ισχύουσα νοµοθεσία που διέπει της χρήσεις γης. Κατόπιν των παραπάνω ελέγχων η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις επί του θέµατος: Από τα πρακτικά της µε αρ. 1 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 1. Την υπ αριθ. 1/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : * Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από την κυρία Βουλγαράκη Γεωργία του ηµητρίου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ηλιουπόλεως στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την κυρία Βουλγαράκη Γεωργία του ηµητρίου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ηλιουπόλεως στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ» ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος.

3 Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Παρακαλούµε να εισηγηθείτε για την χορήγηση της προέγκρισης ίδρυσης στην ηµοτική Ενότητας Νίκαιας. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω προέγκρισης ίδρυσης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:3531/ αίτηση της κυρίας Βουλγαράκη Γεωργίας του ηµητρίου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην κυρία Βουλγαράκη Γεωργία του ηµητρίου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ηλιουπόλεως στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: 3531/ της κυρίας Βουλγαράκη Γεωργίας του ηµητρίου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ηλιουπόλεως στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Από τα πρακτικά της µε αρ. 1 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 2. Την υπ αριθ. 2/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : * Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. ΜΙΧΑΕΛΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ του ΜΕΛΚΟΝ µε υπεύθυνο κοµµωτή τον ίδιο, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Μπελογιάννη 2 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας.

4 Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. ΜΙΧΑΕΛΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ του ΜΕΛΚΟΝ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Μπελογιάννη 2 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ»µε υπεύθυνο κοµµωτή τον ίδιο, ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω προέγκρισης ίδρυσης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:3794/ αίτηση του κ. ΜΙΧΑΕΛΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ του ΜΕΛΚΟΝ, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΜΙΧΑΕΛΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ του ΜΕΛΚΟΝ µε υπεύθυνο κοµµωτή τον ίδιο, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Μπελογιάννη 2 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: 3794/ του κ. ΜΙΧΑΕΛΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ του ΜΕΛΚΟΝ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Μπελογιάννη 2 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Από τα πρακτικά της µε αρ. 1 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 3. Την υπ αριθ. 3/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΜΕ ΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑ ΥΚΤΙΟΥ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. ΑΞΙΟΓΛΟΥ-ΑΚΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κ. Γέµελου 159 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την

5 χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. ΑΞΙΟΓΛΟΥ-ΑΚΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κ. Γέµελου 159 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΜΕ ΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑ ΥΚΤΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Αµέσως µετά το λόγο έλαβε ο κ. Κυπριανός Ευστρατίου που δηλώνει ότι ο συνδυασµός του είναι αντίθετος µε την χορήγηση προέγκρισης σε καταστήµατα στα οποία θα υπάρχει τζόγος. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης η Πρόεδρος θέτει το θέµα σε φανερή ψηφοφορία το αποτέλεσµα της οποίας ήταν: Υπέρ της προέγκρισης όπως αυτή ζητήθηκε : έκα (10). Κατά : ύο (2) οι κ.κ. Ευστρατίου και Ξαγοράρης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/27/3371/ αίτηση του κ. ΑΞΙΟΓΛΟΥ-ΑΚΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΠΑΝΤΕΛΗ, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της καθώς και το αποτέλεσµα της φανερής ψηφοφορίας, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι κατά Π λ ε ι ο ψ η φ ί α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΜΕ ΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑ ΥΚΤΙΟΥ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΑΚΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κ. Γέµελου 159 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/27/33371/ του κ. ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΑΚΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κ. Γέµελου 159 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Από τα πρακτικά της µε αρ. 1 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

6 4. Την υπ αριθ. 4/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης «ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΟΝ ΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ελ. Βενιζέλου 7 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ελ. Βενιζέλου 7 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΧΟΝ ΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/46/5130/ αίτηση του κ. ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΧΟΝ ΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ελ. Βενιζέλου 7 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/46/5130/ του κ. ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ελ. Βενιζέλου 7 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας.

7 Από τα πρακτικά της µε αρ. 1 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 5. Την υπ αριθ. 5/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Τσιµισκή 8 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Τσιµισκή 8 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/48/5285/ αίτηση του κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Τσιµισκή 8 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/48/5285/ του κ.

8 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Τσιµισκή 8 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Από τα πρακτικά της µε αρ. 1 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 6. Την υπ αριθ. 6/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από την κυρία ΛΕΩΝΙ ΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 389 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την κυρία ΛΕΩΝΙ ΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 389 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/42/4285/ αίτηση της κυρίας ΛΕΩΝΙ ΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην κυρία ΛΕΩΝΙ ΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 389 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/42/4285/ της κυρίας ΛΕΩΝΙ ΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 389 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας.

9 Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 7. Την υπ αριθ. 9/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας «ΠΑΙ ΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ», µετά από την µε αριθµ. πρωτ.:α3/77/8493/ αίτηση που υποβλήθηκε από την εταιρεία «ΨΑΡΟΥ ΑΚΗ Β. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ Θ. Ο.Ε.», η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κ. Παλαµά & Ματσούκα 8 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την εταιρεία «ΨΑΡΟΥ ΑΚΗ Β. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ Θ. Ο.Ε.», η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κ. Παλαµά & Ματσούκα 8 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας «ΠΑΙ ΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη εταιρεία όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη εταιρεία οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/77/8493/ αίτηση της εταιρείας «ΨΑΡΟΥ ΑΚΗ Β. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ Θ. Ο.Ε.», τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΑΙ ΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην εταιρεία «ΨΑΡΟΥ ΑΚΗ Β. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ Θ. Ο.Ε.», η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην Κ. Παλαµά & Ματσούκα 8 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/77/8493/ της εταιρείας «ΨΑΡΟΥ ΑΚΗ Β. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ Θ. Ο.Ε.».

10 Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 8. Την υπ αριθ. 10/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης καταστήµατος «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡ. ΑΡΤΟΥ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. Χαράλαµπο Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ιερολοχιτών 1-3 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. Χαράλαµπο Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην Ιερολοχιτών 1-3 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡ. ΑΡΤΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/59/6884/ αίτηση του κ. Χαράλαµπου Κωνσταντίνου του Γεωργίου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡ. ΑΡΤΟΥ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον Χαράλαµπο Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην Ιερολοχιτών 1-3 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/59/6884/ του κ. Χαράλαµπου Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην Ιερολοχιτών 1-3 στη ηµοτική Ενότητα Νίκαιας.

11 Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 9.Την υπ αριθ. 11/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. Γεώργιο Καραγεώργη του ηµητρίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Χρ. Σµύρνης 12 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. Γεώργιο Καραγεώργη του ηµητρίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Χρ. Σµύρνης 12 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/69/7910/ αίτηση του κ. Γεωργίου Καραγεώργη του ηµητρίου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. Γεώργιο Καραγεώργη του ηµητρίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Χρ. Σµύρνης 12 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/69/7910/ του κ. Γεώργιο Καραγεώργη του ηµητρίου. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

12 10. Την υπ αριθ. 12/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα: *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ», µετά από αίτηση που υποβλήθηκε από τον κ. ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ιωάννη, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 432 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ιωάννη, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 432 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να του χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/9264/ αίτηση του κ. Καλλίγερη Κωνσταντίνου του Ιωάννη, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ιωάννη, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 432 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/9264/ του κ. Καλλίγερη Κωνσταντίνου του Ιωάννη. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

13 11. Την υπ αριθ. 13/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΕΙ ΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ», µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.:α3/91/9991/ που υποβλήθηκε από την κυρία ΑΝΕΤΣΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ανδρέα, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κουντουριώτου 33 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την κυρία ΑΝΕΤΣΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ανδρέα, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κουντουριώτου 33 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΕΙ ΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε τον Αντιπρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/91/9991/ αίτηση της, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΕΙ ΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ»ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην κυρία ΑΝΕΤΣΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ανδρέα, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Κουντουριώτου 33 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/91/9991/ της κυρίας ΑΝΕΤΣΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ του Ανδρέα. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

14 12. Την υπ αριθ. 14/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΙΛΙΚΑ», µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.:α3/95/10736/ που υποβλήθηκε από τον κ. ΜΑΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗ του Αντωνίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ραιδεστού 54 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ, ΜΑΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗ του Αντωνίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ραιδεστού 54 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΙΛΙΚΑ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον Αντιπρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε τον Αντιπρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/95/10736/ αίτηση του κ. ΜΑΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗ του Αντωνίου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΙΛΙΚΑ»ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΜΑΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗ του Αντωνίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ραιδεστού 54 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/95/10736/ του κ. ΜΑΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗ του Αντωνίου. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

15 13. Την υπ αριθ. 15/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ» µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/111/12332/ που υποβλήθηκε από τον κ. ΒΑΡ Α ΙΟΡ ΑΝΗ του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ραιδεστού 39 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ, ΒΑΡ Α ΙΟΡ ΑΝΗ του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ραιδεστού 39 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον Αντιπρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε τον Αντιπρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/11/12332/ αίτηση του κ. ΒΑΡ Α ΙΟΡ ΑΝΗ του Γεωργίου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ»ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΒΑΡ Α ΙΟΡ ΑΝΗ του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Ραιδεστού 39 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/111/12332/ του κ. ΒΑΡ Α ΙΟΡ ΑΝΗ του Γεωργίου. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

16 14. Την υπ αριθ. 16/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ» µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/114/12509/ που υποβλήθηκε από τον κ. ΤΑΛΑΜΠΕΚΟ ΙΩΑΝΝΗ του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Πιπίνου 3 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από τον κ. ΤΑΛΑΜΠΕΚΟ ΙΩΑΝΝΗ του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Πιπίνου 3 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να του χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από τον ενδιαφερόµενο όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Ο ενδιαφερόµενος οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον Αντιπρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε τον Αντιπρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/114/12509/ αίτηση του κ. Ταλαµπέκου Ιωάννη του Γεωργίου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ»ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στον κ. ΤΑΛΑΜΠΕΚΟ ΙΩΑΝΝΗ του Γεωργίου, ο οποίος έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Πιπίνου 3 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/114/12509/ του κ. Ταλαµπέκου Ιωάννη του Γεωργίου. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

17 15. Την υπ αριθ. 17/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/120/12693/ που υποβλήθηκε από την κυρία ΤΑΝΤΑΛΙ ΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 149 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006.* Ο Αντιπρόεδρος της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Ενότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την κυρία ΤΑΝΤΑΛΙ ΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 149 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον Αντιπρόεδρο της ηµοτικής Ενότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Ενότητα Νίκαιας άκουσε τον Αντιπρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/120/12693/ αίτηση της κυρίας Τανταλίδου Ειρήνης του Κωνσταντίνου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ»ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην κυρία ΤΑΝΤΑΛΙ ΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Π. Ράλλη 149 στην ηµοτική Ενότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/120/12693/ της κυρίας Τανταλίδου Ειρήνης του Κωνσταντίνου. Από τα πρακτικά της µε αρ. 4 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

18 16. Την υπ αριθ. 22/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΙΛΙΚΑ», µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/133/14089/ που υποβλήθηκε από την κυρία ΓΚΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρυσόστοµου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Βουρνόβα & Πραξιτέλους 13 στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ.1 α του Ν. 3852/2010.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Κοινότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την κυρία ΓΚΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρυσόστοµου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Βουρνόβα & Πραξιτέλους 13 στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΙΛΙΚΑ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Κοινότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/133/14089/ αίτηση της κυρίας Γκάρου Μαρίας του Χρυσόστοµου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΙΛΙΚΑ»ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην κυρία ΓΚΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρυσόστοµου, η οποία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Βουρνόβα & Πραξιτέλους 13 στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006, του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/133/14089/ της κυρίας ΓΚΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑΣ του Χρυσόστοµου. Από τα πρακτικά της µε αρ. 4 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας.

19 17. Την υπ αριθ. 23/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : *Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/129/13528/ που υποβλήθηκε από την εταιρεία «ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» µε νόµιµες εκπροσώπους την Ανδρονίκη & Βασιλική Στριφτάρη, η οποία εταιρεία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Χρυσ. Σµύρνης 58 στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ.1 α του Ν. 3852/2010.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Κοινότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την εταιρεία «ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» µε νόµιµες εκπροσώπους την Ανδρονίκη & Βασιλική Στριφτάρη, η οποία εταιρεία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Χρυσ. Σµύρνης 58 στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη εταιρεία όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη εταιρεία οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Κοινότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/129/13528/ αίτηση της εταιρείας «ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» µε νόµιµους εκπροσώπους την Ανδρονίκη & Βασιλική Στριφτάρη, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» ή οµοειδούς καταστήµατος όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της ιεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, στην εταιρεία «ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» µε νόµιµες εκπροσώπους την Ανδρονίκη & Βασιλική Στριφτάρη, η οποία εταιρεία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Χρυσ. Σµύρνης 58 στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας. Η προέγκριση ίδρυσης χορηγείται σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006, του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 και µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.:

20 Α3/129/13528/ της εταιρείας «ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»µε νόµιµες εκπροσώπους την Ανδρονίκη & Βασιλική Στριφτάρη. Από τα πρακτικά της µε αρ. 5 ης / τακτικής συνεδρίασης της ηµοτικής Ενότητας Νίκαιας. 18. Την υπ αριθ. 23/2011 απόφαση η οποία εγκρίθηκε µε θέµα : * Συζήτηση και λήψη απόφασης για να χορηγηθεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος υγειονοµικού ενδιαφέροντος «ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» µετά από την αίτηση µε αριθµ. πρωτ.: Α3/157/17086/ που υποβλήθηκε από την εταιρεία «ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ Ε.Π.Ε.»µε νόµιµο εκπρόσωπο τον κ. Ζευγαρά Νικόλαο του Απόστολου, η οποία εταιρεία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Αµερικανίδων Κυριών αρ στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ.1 α του Ν. 3852/2010.* Η Πρόεδρος της ηµοτικής Κοινότητας Νίκαιας γνωρίζει στο Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 80 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 για την ίδρυση και λειτουργία καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον κ. ήµαρχο. Πριν την χορήγηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας χορηγείται προέγκριση ίδρυσης, η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας. Στις υποβλήθηκε αίτηση από την εταιρεία «ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ Ε.Π.Ε.» µε νόµιµο εκπρόσωπο τον κ. Ζευγαρά Νικόλαο του Απόστολου, η οποία εταιρεία έχει µισθώσει κατάστηµα στην οδό Αµερικανίδων Κυριών αρ στη ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας, προκειµένου να της χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος «ΠΙΤΣΑΡΙΑ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό θα προκύψει µετά την έκθεση καταλληλότητας της /νσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονοµικού Ελέγχου Πειραιώς και Νήσων, Γενική ιεύθυνση ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας Περιφέρεια Αττικής. Συνηµµένα υπεβλήθησαν από την ενδιαφερόµενη εταιρεία όλα τα δικαιολογητικά που ορίζει ο Νόµος. Επισηµαίνεται ότι η προέγκριση δεν αποτελεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος. Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του χωρίς την απαιτούµενη από τον Νόµο άδεια και η µη συµµόρφωση επιφέρει την σφράγιση του καταστήµατος. Η ενδιαφερόµενη εταιρεία οφείλει µετά την πιθανή προέγκριση να προσκοµίσει στο ήµο όλα τα απαιτούµενα από την νοµοθεσία δικαιολογητικά, προκειµένου να της χορηγηθεί η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, εφ όσον πληρούνται όλες οι νόµιµες προϋποθέσεις. Σε αντίθεση περίπτωση η απόφαση ανακαλείται. Ακολούθησε συζήτηση του θέµατος, διατυπώθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από την Πρόεδρο της ηµοτικής Κοινότητας και τον κ. ήµαρχο και στο τέλος της συζήτησης όλοι οι παρόντες τοποθετήθηκαν θετικά µε την χορήγηση της πιο πάνω αναφερόµενης προέγκρισης. Η ηµοτική Κοινότητα Νίκαιας άκουσε την Πρόεδρό της να εισηγείται και να ενηµερώνει, τον κ. ήµαρχο να εξηγεί, είδε την µε αριθµ. πρωτ.:α3/157/17086/ αίτηση της εταιρείας «ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ Ε.Π.Ε.»µε νόµιµο εκπρόσωπο τον κ. Ζευγαρά Νικόλαο του Απόστολου, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 83 παρ. 1 α του Ν. 3852/2010 και αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των παρόντων µελών της, Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο µ ό φ ω ν α Χορηγεί προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος υγειονοµικού ενδιαφέροντος «ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» ή οµοειδούς καταστήµατος, όπως αυτό

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της με αρ. 17 ης /2011 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της με αρ. 17 ης /2011 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ταχ. Δ/νση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 11/12/2012 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 29/3/2012 Αριθ. Πρωτ. : 3458

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 7ης/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 7ης/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 7ης/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αριθ. Απόφασης 30/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 16ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 16ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 16ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΑΔΑ: ΒΛ1ΓΩΗΔ-ΖΜΑ Αριθ. Απόφασης 47/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση αδειών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2015 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Αµυνταίου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2015 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Αµυνταίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Αριθ. Απόφ. 20/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2015 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Αµυνταίου Θ Ε Μ Α : Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 18/9/2017 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 11ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 11ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 11ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αριθ. Απόφασης 28/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΨΩ6Θ-ΝΞΓ. Αριθµός Απόφασης: 67

ΑΔΑ: Β4ΛΨΩ6Θ-ΝΞΓ. Αριθµός Απόφασης: 67 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: Υποβολή τριµηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων οικονοµικής επιτροπής Α τριµήνου 2012. Αριθµός Απόφασης: 67

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 27/5/2013 Αριθ. Πρωτ. : 7062

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ : ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας του κ. ΙΑΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ του Στυλιανού που βρίσκεται στις Αχαρνές, επί της οδού Αγ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 86/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 22/2/2012 Αριθ. Πρωτ. : 2060/23-2-2012

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 11/2/2013 Αριθ. Πρωτ. : 1671

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 12/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 12/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 6/6/2012 Αριθ. Πρωτ. : 6758

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2014 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2014 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 4/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 4/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΕΙΚΩΗΓ-ΒΓΖ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 30/1/2013

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Β4ΛΥΩΗΓ-3Σ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 18/6/2012

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 20/2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 20/2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 20/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αριθµ. Απόφασης: 147/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 8/2/2013 Αριθ. Πρωτ. : 1634

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 18/1/2012 Αριθ. Πρωτ. : 881

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙ ΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 22 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 17 ης Οκτωβρίου 2013 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 324/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 33/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έγκριση - ψήφιση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισµού του ήµου έτους 2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 33/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έγκριση - ψήφιση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισµού του ήµου έτους 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 5/ ΗΜΟΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Αριθµ. Απόφασης: 33/ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έγκριση - ψήφιση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 15/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 15/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΕΖ3ΩΗΓ-6ΡΘ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 2/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 2/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 12/1/2012 Αριθ. Πρωτ. : 362

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 16ης/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 16ης/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 16ης/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΑΔΑ: Β45ΜΩΗΔ-7ΤΑ Αριθ. Απόφασης 66/2012 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά µε µηνύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 24/5/2011 Αριθ. Πρωτ. : 6042

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 15ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 15ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Πρόσθεση της λέξης υγειονοµικού ενδιαφέροντος κ κοµµωτηρίου στο κατάστηµα ΦΡΑΓΚΗΣ ΗΜΟΚΡΙΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 15ης/2013 συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 29/2015 ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 29/2015 ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 29/2015 ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Αριθµ. Απόφασης: 303/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθ. 11/2013 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθ. 11/2013 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 12-9-2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/ση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή: 20/1/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 177 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ»

ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ : ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προς Πρόεδρο Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση άσκησε καθήκοντα γραµµατέα ο µόνιµος υπάλληλος του ήµου Πεντέλης Κλεφτάκης Γ. Σωτήριος κλάδου.ε 1 ιοικητικού.

Στη συνεδρίαση άσκησε καθήκοντα γραµµατέα ο µόνιµος υπάλληλος του ήµου Πεντέλης Κλεφτάκης Γ. Σωτήριος κλάδου.ε 1 ιοικητικού. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 1 ης /27-1-2015 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης Αριθµός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 5/2015 ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Αριθµ. Απόφασης: 31/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 18/4/2017 Αριθ. Πρωτ. : 9420/19-4-2017

Διαβάστε περισσότερα

ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΛΓΨΩΞ3-ΥΙΘ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 21/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αριθµ. Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΖ 24.09.2014, ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ως προς την Π.Α.Υ. και τα επιµέρους ποσά)

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ως προς την Π.Α.Υ. και τα επιµέρους ποσά) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ως προς την Π.Α.Υ. και τα επιµέρους ποσά) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 16/12/2015

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ FAX Προς κ.κ Συµβούλους Ε ηµοτικής Κοινότητας

Τηλ FAX Προς κ.κ Συµβούλους Ε ηµοτικής Κοινότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη, 12 /05/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ : 756 / ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜ. ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΔΑ: Β4ΓΛΩΗΓ-ΚΩΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 8/8/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 25/5/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5827 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117 Πρακτικό της µε αριθµό 12ης/24.5.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 4/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 4/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 8/3/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 153/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 2/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 2/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθμ. 15/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθμ. 15/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 22-12-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 14704 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43ΡΩΗ9-ΥΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: Β43ΡΩΗ9-ΥΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της µε αριθ. 23/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Τρικκαίων.

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: ΒΕ 2ΩΚΑ-1ΕΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 3 η Της 11-3-2013. Τακτική συνεδρίαση σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του N. 3852/2010.

Α Α: ΒΕ 2ΩΚΑ-1ΕΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 3 η Της 11-3-2013. Τακτική συνεδρίαση σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του N. 3852/2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. ιεύθυνση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΛ.: 2104278192-193

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική συνεδρίαση σύµφωνα µε τις διατάξεις του N. 3852/2010, άρθρο 67. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Τακτική συνεδρίαση σύµφωνα µε τις διατάξεις του N. 3852/2010, άρθρο 67. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. ιεύθυνση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ Πληροφορίες : Μαρία Tσαούσογλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αριθµ.Απόφασης: 5/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η «Επανυποβολή προς έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής έργων που κατασκευάστηκαν

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αριθµ.Απόφασης: 5/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η «Επανυποβολή προς έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής έργων που κατασκευάστηκαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της µε αριθµ. 2/2015 τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Αριθµ.Απόφασης: 5/2015 Π Ε Ρ Ι

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 18/9/2017 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 20/1/2016

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθμ. 10/2011 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 02-09-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 10521 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Κοιν.: 1) Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας- Ειδυλλίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας- Ειδυλλίας 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝ ΡΑΣ ΗΜΟΥ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 1-2015 Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 11-7-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 328 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 28/6/2017 Αριθ. Πρωτ. : 15931

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 20/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 20/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία, διότι από τα ένδεκα ( 11) μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ήταν:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία, διότι από τα ένδεκα ( 11) μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 15-10-2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/ση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας- Ειδυλλίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας- Ειδυλλίας 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝ ΡΑΣ ΗΜΟΥ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 2-2015 Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας-

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 18/1/2012 Αριθ. Πρωτ. : 884

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθ. 04/2017 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας

Από το πρακτικό της αριθ. 04/2017 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 07-04-2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 8671 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/ση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 17/1/2013 Αριθ. Πρωτ. : 677

Διαβάστε περισσότερα

«Μπουγατσάδικο» το οποίο πρόκειται να ιδρυθεί και να λειτουργήσει στην Τ.Κ. Μαυροβάτου ιδιοκτησίας Θεοδωράκη Αικατερίνης του

«Μπουγατσάδικο» το οποίο πρόκειται να ιδρυθεί και να λειτουργήσει στην Τ.Κ. Μαυροβάτου ιδιοκτησίας Θεοδωράκη Αικατερίνης του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 69/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 12 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την 21/9/2011 Θέµα 6 ο : Προέγκριση ίδρυσης καταστήµατος «Μπουγατσάδικο»

Διαβάστε περισσότερα

Α ΑΜ: 14REQ002371053 ΑΠΟΣΠΑΣΜA

Α ΑΜ: 14REQ002371053 ΑΠΟΣΠΑΣΜA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦΔΩ6Θ-9Σ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΦΔΩ6Θ-9Σ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: ΕΚΛΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013-2014 Α) εκλογή οκτώ τακτικών µελών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 9649/28-5-2014 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ -----------------------------------------------

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 9649/28-5-2014 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 23-5-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 9649/28-5-2014 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/ση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 3ης/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 3ης/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 3ης/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΑΔΑ: ΒΙΕΩΩΗΔ-ΙΛΔ Αριθ. Απόφασης 7/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση αδειών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 154/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 15/3/2017 Αριθ. Πρωτ. : 5618

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 40/2019

Αριθ. Απόφασης: 40/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 08/17-05-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα