OPEN ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ. ΕΔΕΣΣΑ 27 Ιουνίου-2 Ιουλίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "OPEN ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ. ΕΔΕΣΣΑ 27 Ιουνίου-2 Ιουλίου"

Transcript

1 OPEN ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑ 27 Ιουνίου-2 Ιουλίου

2 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3 ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 4 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 7 ΠΡΟΣΒΑΣΗ 10 ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΩΝ 11 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 12 ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΜΑΔΩΝ 13 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ 14 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 17 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 18 ΕΠΙΛΟΓΟΣ 19 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

3 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και την Ένωση Ξενοδόχων Έδεσσας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να υποβάλουν πρόταση για την ανάληψη, στην πόλη της Έδεσσας, της διοργάνωσης του Οpen Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Β και mini αγοριών με την ονομασία

4 «Π.Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΕΡΩΠΟΣ» Ο «Π.Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΕΡΩΠΟΣ» ιδρύθηκε στην Έδεσσα του νομού Πέλλας το έτος Η συνεχής και αδιάκοπη πορεία τριάντα πέντε και πλέον ετών του Συλλόγου μας στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της Έδεσσας, αλλά και ολόκληρης της Χώρας μας, τον έχει καθιερώσει ήδη στη συνείδηση όλων των πολιτών του Δήμου της Έδεσσας σαν τον πρώτο ερασιτεχνικό αθλητικό σύλλογο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα η συνέπεια, το ήθος και η συνεχής και επιτυχημένη παρουσία του στα γήπεδα όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης τον έχει καταστήσει σαν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους συλλόγους της Χώρας μας.- Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των τριάντα πέντε και πλέον χρόνων ζωής του Συλλόγου μας ΠΟΤΕ δεν δημιουργήσαμε κανενός είδους πρόβλημα στις αθλητικές ομοσπονδίες της Χώρας μας, πολύ δε περισσότερο σε οποιαδήποτε άλλη Δημόσια Αρχή.

5 Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων ο Σύλλογός μας καλλιέργησε κατά καιρούς διάφορα ολυμπιακά αθλήματα συνεισφέροντας στην νεολαία της πόλεως μας μια υγιή διέξοδο και προκαλώντας το ενδιαφέρον αυτών. Από το ξεκίνημά του έως και σήμερα διατηρεί συνεχώς τα τμήματα της χειροσφαίρισης και του στίβου, ενώ καλλιέργησε κατά περιόδους και τα τμήματα της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, της κολύμβησης, της αντιπτέρισης, της αντισφαίρισης και της αερόβιας γυμναστικής. Σήμερα, ο Σύλλογός μας διατηρεί τα τμήματα της χειροσφαίρισης, της αντιπτέρισης, της αερόβιας γυμναστικής και έχει υπό ίδρυση το τμήμα της αντισφαίρισης.- Κατά τη διάρκεια λειτουργίας των παραπάνω αναφερόμενων τμημάτων που σήμερα δεν καλλιεργεί, - και αυτό το κάνει εν γνώσει του και θέλοντας να μην εντείνει τον ανταγωνισμό μεταξύ σωματείων που καλλιεργούν το ίδιο άθλημα σε μια μικρή πόλη όπως η Έδεσσα, πέτυχε σημαντικότατες διακρίσεις, όπως συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα, σε τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων, με αποκορύφωμα δε την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων στην πετοσφαίριση το έτος Ειδικότερα, τα τμήματα που σήμερα καλλιεργεί ο Σύλλογος μας έχουν τις εξής δραστηριότητες: τμήμα χειροσφαίρισης, τμήμα αντιπτέρισης. Tμήμα αερόβιας γυμναστικής, καθώς και τμήμα αντισφαίρισης.

6 ΤΜΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Το τμήμα χειροσφαίρισης αποτελεί την κορωνίδα του Συλλόγου μας, καθώς η ανδρική του ομάδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα. Η επιτυχία του δε αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι καλλιεργεί όλα αυτά τα χρόνια τμήματα υποδομών, αρχίζοντας από την ηλικία των 7 ετών. Διαθέτει σήμερα και παίρνει μέρος στα αντίστοιχα επίσημα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας για τα τμήματα ΜΙΝΙ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με πλήθος αθλητών. Η συνεπής δε και συστηματική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Συλλόγου μας έφερε και τεράστιες διακρίσεις προς στο Σύλλογό μας, όπως η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων την περίοδο και η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ την περίοδο , ενώ κάθε χρόνο από το έτος 2002 και μετά ο Σύλλογός μας πετυχαίνει την πρόκρισή του στις τελικές φάσεις των πανελληνίων ηλικιακών πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ο.Χ.Ε. Αποκορύφωμα δε της επιτυχούς πορείας του Συλλόγου μας είναι η κατάκτηση της 5 ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας κατά την περίοδο και η εκπροσώπηση της Χώρας μας στην Ευρώπη και ειδικότερα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Challenge Cup που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Η οικονομική στήριξη της παραπάνω προσπάθειας προέρχεται κυρίως από τις όποιες χορηγίες και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας, και με ελάχιστες έως μηδενικές επιχορηγήσεις της Γ.Γ.Α. και της Ο.Χ.Ε.

7 Έδεσσα: Μια πόλη με 3000 χρόνια ιστορίας Το όνομα της πόλης έχει φρυγική καταβολή και σημαίνει πύργος μέσα στο νερό ή πόλη πάνω στο νερό. Το 814 π.χ. ο Ηρακλείδης ΚΑΡΑΝΟΣ την κάνει πρωτεύουσα του πρώτου βασιλείου των Μακεδόνων και οι τύχες της πόλης ταυτίζονται με την ιστορία της Μακεδονίας. Αρχαία, βυζαντινά αλλά και βιομηχανικά ευρήματα μαρτυρούν την ιστορία της πόλης. Από την ιστορία περνούν οι Ρωμαίοι, οι Σλάβοι, οι Οθωμανοί καθώς και άλλοι περιστασιακοί. Στις 18 Οκτωβρίου 1912 η πόλη απελευθερώνεται και ενσωματώνεται στον κορμό του ελληνικού κράτους ως πρωτεύουσα του Ν. Πέλλας. Το 1923 ενισχύεται με Μικρασιάτες πρόσφυγες και μόνο μετά το αρχίζει να αχρηστεύεται ο Λευκός Άνθρακας αυτός που για αιώνες κινούσε μύλους, εργαστήρια, βιοτεχνίες και εργοστάσια και μαζί του χάνεται η βιομηχανία της πόλης. Πολλοί άνθρωποι του πολιτισμού έχουν συνδέσει το όνομά τους με την πόλη. Μια πόλη με χρόνια ιστορίας.

8 ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

9

10 ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η Έδεσσα απέχει από τη Θεσσαλονίκη 90 χλμ και υπάρχει οδική και σιδηροδρομική σύνδεση με αυτήν. Επίσης η πρόσβαση στην Εγνατία Οδό αλλά στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών είναι εύκολη και έτσι η μετακίνηση προς όλα τα σημεία της Ελλάδας είναι εφικτή. Το κοντινότερο αεροδρόμιο και λιμάνι είναι της Θεσσαλονίκης.

11 ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΩΝ Κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και είναι άμεσα προσβάσιμο (λιγότερο από 300 μέτρα ) από όλα τα ξενοδοχεία και τα κέντρα ενδιαφέροντος Διαθέτει κερκίδα περίπου 500 θέσεων Υπάρχουν 4 αποδυτήρια ομάδων και αποδυτήριο διαιτητών (υπάρχει δυνατότητα για ντους στο γήπεδο με ζεστό νερό), ιατρείο και κυλικείο. Το γήπεδο διαθέτει κλιματισμό. Υπάρχει χώρος για τηλεοπτική κάλυψη. Το γήπεδο είναι κανονικών διαστάσεων 40Χ20m.

12 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Οι ομάδες θα παίρνουν πρωινό στα ξενοδοχεία της διαμονής τους. Το γεύμα και το δείπνο σερβίρονται στο Εστιατόριο. Το μενού είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες παιδιών αθλητών. Το εστιατόριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία, το γήπεδο, τον πεζόδρομο και το εμπορικό κέντρο της πόλης.

13 ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΜΑΔΩΝ Οι ομάδες θα διαμείνουν στα παρακάτω ξενοδοχεία: HOTEL ALFA ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΕΔΕΣΣΑ Τηλέφωνο : HOTEL ELENA ΡIZOY ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑ Τηλέφωνο : HOTEL OLYMPIA 18ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑ Τηλέφωνο : HOTEL varosi4seasons Αρχιερέως Μελετίου 48 Έδεσσα, Πέλλας Τηλέφωνο: HOTEL ΑΙΓΑΙ ΑΙΓΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ Τηλέφωνο: ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΣΤΡΟ Λύκοι Έδεσσα, Τηλέφωνο: HOTEL ΑΔΩΝΗΣ Αργυρουπόλεως ΣΚΥΔΡΑ Τηλ.: & 82501

14 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχουν εθελοντές στη διάθεση των ομάδων οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς και στην επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος.

15 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Μόλις οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων ομάδων θα καθοριστεί το σύστημα των αγώνων τους κυρίους Παναγιώτη Ιατρούδη, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Ο.Χ.Ε και Γιάννη Πηλαλίδη, Υπεύθυνο Διοργάνωσης «Cherry Cup 2016»

16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 1 η μέρα Άφιξη αποστολών - Παρέλαση ομάδων στον Κεντρικό Πεζόδρομο της Έδεσσας - Τεχνική σύσκεψη. 2 η μέρα Προκριματική φάση Ψυχαγωγία εκπαιδευτικού χαρακτήρα 3 η μέρα Προκριματική φάση- Ξενάγηση στους Καταρράκτες και Καναβουργείο 4 η μέρα Προημιτελική φάση Στρογγυλή Τράπεζα προπονητών με θέματα της ανάπτυξης 5 η μέρα Ημιτελική φάση Αγώνες κατάταξης Πάρτι αποστολών στον Κεντρικό Πεζόδρομο. 6 η μέρα Αγώνες κατάταξης Μικρός και Μεγάλος Τελικός Απονομές αναχώρηση αποστολών

17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση ανά άτομο είναι στην τιμή των 155Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει: 5 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινα δωμάτια με πλήρη διατροφή ( πρωινό στα ξενοδοχεία διαμονής - μεσημεριανό και βραδινό στο Εστιατόριο Καταρρακτών, εμφιαλωμένο νερό στο χώρο του γηπέδου) Συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις- δράσεις της διοργάνωσης Απονομή αναμνηστικού διπλώματος σε όλους τους συμμετέχοντες μεταλλίων και κυπέλλων στις 3 πρώτες ομάδες κύπελλα ήθους και ευ αγωνίζεσθε Οι ομάδες οι οποίες δεν επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο υποχρεούνται να καταβάλλουν το ποσό των 30 Ευρώ ανά αθλητή για την κάλυψη του κόστους συμμετοχής τους στο τουρνουά (εμφιαλωμένο νερό μεσημεριανό κολατσιό δίπλωμα συμμετοχής κύπελλο κλπ.) Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση θα πρέπει να δηλώσουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 6/6, καθώς και να αποστείλουν προκαταβολή 55ευρό ανά άτομο μέχρι τις 9/6. Λογαριασμός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ για αυτόν τον σκοπό: GR

18 ΈΔΕΣΣΑ

19 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1. Περιοχή Η Έδεσσα είναι μια ήσυχη και ασφαλής πόλη στην οποία όλες οι αποστάσεις μπορούν να διανυθούν με τα πόδια σε λίγα λεπτά. Το γήπεδο απέχει ελάχιστα τόσο από τα ξενοδοχεία όσο και από το εστιατόριο Καταρράκτες ενώ ο κεντρικός πεζόδρομος ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πόλης μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία τις εκδηλώσεις που σχεδιάστηκαν για το πολιτιστικό μέρος της διοργάνωσης. Επιπλέον, καθώς η Έδεσσα διαθέτει μεγάλο αριθμό αξιοθέατων, όπως οι Καταρράκτες, το Βαρόσι, το Καναβουργείο, η Βυζαντινή Γέφυρα κλπ, οι ξεναγήσεις των αποστολών θα πραγματοποιηθούν εντός της πόλης χωρίς τη χρήση λεωφορείων από ειδικούς ξεναγούς καθώς και από νεαρούς αθλητές του ΑΕΡΩΠΟΥ. Τέλος, λόγω της γειτνίασής μας με την Π.Γ.Δ.Μ., έχουμε την πρόθεση να προσκαλέσουμε ομάδες Συλλόγων από τα Bitola, την Οχρίδα και την Struga για να συμμετάσχουν στη διοργάνωσή μας. 2. Διοργάνωση - Εμπειρία Ο ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ διοργανώνει κάθε χρόνο τουρνουά σε τοπικό επίπεδο για τις ηλικιακές ομάδες. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού και διαπολιτισμικού προσανατολισμού του Συλλόγου, ο ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ξεκινάει μια δράση Εταιρικής Συνεργασίας (Collaborative Partnership) Erasmus Sport. Στηρίζοντας τον σχολικό και ηλικιακό αθλητισμό, η πόλη της Έδεσσας φιλοξένησε την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Σχολικού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης. Φέτος, εκμεταλλευόμενοι της άριστη τεχνική κατάρτιση αλλά και την εμπειρία του υπευθύνου ανάπτυξης και προπονητή του Συλλόγου μας, Γιάννη Πηλαλίδη, πάνω στη διοργάνωση ηλικιακών τουρνουά θεωρούμε ότι διαθέτουμε τόσο τις γνώσεις όσο και τις ικανότητες για να διοργανώσουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις. 4. Το άθλημα Μέσα από την μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση του αθλήματος, καταφέραμε να καθιερώσουμε το handball ως ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα της πόλης. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι, σύσσωμοι παράγοντες, προπονητές, αθλητές και φίλαθλοι της Έδεσσας είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά προκειμένου να διοργανώσουν με επιτυχία μια διοργάνωση χειροσφαίρισης εθνικής εμβέλειας η οποία και θα αποτελέσει μια πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. 5. Αγωνιστικές Υποδομές Οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν όλοι στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας το οποίο διαθέτει κλιματισμό, μπάνια με ζεστό νερό και είναι άμεσα προσβάσιμο με τα πόδια από κάθε σημείο της πόλης. Σε όλους τους αγώνες θα υπάρξει ιατρική κάλυψη καθώς και εθελοντές για την αντιμετώπιση οποιονδήποτε προβλημάτων. 6. Τιμή Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή ποιότητα των παροχών που περιλαμβάνει η προφορά μας (διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, γεύματα σε εστιατόριο με ποιοτικό, αθλητικό φαγητό, ποιοτικά υλικά βράβευσης, ψυχαγωγικές δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα) θεωρούμε ότι το οικονομικό αντίτιμο της συμμετοχής κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια και είναι ανταγωνιστικό.

20 ΕΠΙΛΟΓΟΣ Για μας, η ανάπτυξη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την εξέλιξη του handball τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ανάγκη ενθάρρυνσης και παρακίνησης όσο γίνεται μεγαλύτερου αριθμού παιδιών να κάνουν το handball όχι απλά ένα από τα αγαπημένα τους αθλήματα άλλα τρόπο ζωής που θα τους συνοδεύει σε κάθε μελλοντικό τους βήμα, ως φοιτητές, εργαζόμενοι ή βετεράνοι. Επιθυμούμε η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας παράδοσης η οποία θα καθιερώσει την πόλη της Έδεσσας μεταξύ των πρωτοπόρων στον τομέα της ανάπτυξης και διάδοσης του Αθλήματός μας. Με τιμή Η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά Cherry Cup

INFO PACK LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP 2019

INFO PACK LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP 2019 INFO PACK ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP διοργανώνει το Loutraki Easter Volleyball Cup 2019, ένα μοναδικό τουρνουά για ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Salonica Soccer Cup 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ alonica occer Cup Καλώς ήρθατε στο Salonica Soccer Cup... Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

PAO BC ACADEMY. BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017

PAO BC ACADEMY. BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017 PAO BC ACADEMY BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ακαδημία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, σε συνεργασία με το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας & Διοργανώσεων «SPORTCAMP» και την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Διοργάνωση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρίκαλα (ΑΠΣ Τρίκαλα) APS TRIKALA & ATHLETIC TRAINING CENTRE PALESTRA Municipal Stadium Trikala - 42100 Trikala, tel.:

Διαβάστε περισσότερα

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους Μυκηνών, συνδιοργανώνουν το 11 ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου Edition 2018 SALONICA SOCCER CUP SALONICA SOCCER CUP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, διεξάγεται το Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι)

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) A MEMBER OF/RECOGNISED BY Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Muaythai) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Τ.Κ. 16451 Τηλ: 2109603031 Email: pmf@pmf.gr Παγκόσμιο

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

LOUTRAKI CHRISTMAS CUP 2012 27-29 Δεκεμβρίου 2012

LOUTRAKI CHRISTMAS CUP 2012 27-29 Δεκεμβρίου 2012 LOUTRAKI CHRISTMAS CUP 2012 27-29 Δεκεμβρίου 2012 Το Αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κορινθίας συνδιοργανώνουν το Loutraki Christmas Cup 2012. Το τουρνουά αναμένεται να γίνει θεσμός

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση 1 st Tournament Olympia Football Cup Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8 Αθλητικό Κέντρο Παιδική Κατασκήνωση ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ & ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ; Σε ποδοσφαιρικές ομάδες κατηγορίας Κ12, Κ10 & Κ8, δηλαδή : Κ12: Παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2013 στη Σύρο.

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2013 στη Σύρο. ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ HermesCup 2013 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2013 στη Σύρο. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΕΛΛΑΔΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΕΛΛΑΔΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ελλάδα (Αθήνα) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Αναχώρηση-Αθήνα) Αναχώρηση για την Αθήνα και άφιξη στο ξενοδοχείο. Check in και ελεύθερος χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Στο ξενοδοχείο PHAEDRA BEACH, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κρήτης, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ARENA SPORTS CENTER και στο δημοτικό γήπεδο ΜΑΛΙΩΝ με φυσικό χλοοτάπητα, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Καλώς ήρθατε...!!! Το MYTIKAS CUP κλείνει φέτος 16 χρόνια διοργάνωσης και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Road To Salonica Cup 18-19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Road To Salonica Cup στην Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

HermesCup 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Syros 2019 Προκήρυξη Τουρνουά Σελίδα 1 από 5. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

HermesCup 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Syros 2019 Προκήρυξη Τουρνουά Σελίδα 1 από 5. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ HermesCup 2019 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2019 στη Σύρο. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το εμβληματικό της κτίριο

Το εμβληματικό της κτίριο Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2014 Η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ιδρύεται ως σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό το 1921. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στους νέους ανθρώπους,

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Θεμα: 1. Διαμονή και Πλήρη Διατροφή 400 ατόμων (Αθλητών, Αθλητών ΑΜΕΑ, Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

NESEBAR CUP ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΝΕΣΕΜΠΑΡ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

NESEBAR CUP ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΝΕΣΕΜΠΑΡ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Το τουρνουά NESEBAR CUP 2016 4 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ 20 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΝΕΣΕΜΠΑΡ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Το 4 ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων και Παίδων "NESEBAR CUP 2016 θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ Α. Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ της ΑΟΝΜ και των συμμετεχόντων υπό οποιαδήποτε ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1220/2012 ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, 21-29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΕΞΟΔΑ 1. Δαπάνες Οργανωτικής επιτροπής α. Έξοδα μετακίνησης και παραμονής Μελών ΔΣ ΕΦΟΤ 2.000 β. Αμοιβή Προσωπικού ΕΦΟΤ...1.500

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 20 Απριλίου 2013 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προσωπικό Γραφείου Αθλητισμού Δρ. Εύρος Δημοσθένους : Λειτουργός Πανεπιστημίου (Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

JJIF TRAINING CAMP JJIIF CONVENTION JJIF GENERAL ASSEMBLY JJIF CONVENTION OPEN TOURNAMENT JJIF REFEREE AND COACH ACADEMY

JJIF TRAINING CAMP JJIIF CONVENTION JJIF GENERAL ASSEMBLY JJIF CONVENTION OPEN TOURNAMENT JJIF REFEREE AND COACH ACADEMY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΕΟΖΖ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) αποτελεί δευτεροβάθμια αθλητική ομοσπονδία ΑΜΕΑ- Κωφών Αναγνωρίστηκε επισήμως από την Ελληνική Πολιτεία με την υπ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Αττική, Τ.Κ. 16451 Τηλ: 210 96 03 031 Site: www.pmf.gr Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018 Προς : Μέλη Σωματεία Θέμα: Επίσημη Πρόσκληση Κανονισμοί - Πρόγραμμα Αγαπητά Σωματεία,

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ και ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ --------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP Διοργανωτής 1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Το Βυζάντιο Νέου Πύργου σε συνεργασία με την AEK FC Development Network και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και της ΕΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογιστική Έκθεση Ανοικτών Πρωταθλημάτων

Απολογιστική Έκθεση Ανοικτών Πρωταθλημάτων Αριθμ. Πρωτ. 2519 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2017 Απολογιστική Έκθεση Ανοικτών Πρωταθλημάτων 2016-17 Άλλη μία χρονιά τέλειωσε με 13 ανοικτά πρωταθλήματα και έναν μεγάλο τελικό. Η τρίτη χρονιά που τα ανοικτά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06 ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06 Δημιουργία του camp Μια καινούρια αρχη γίνεται φέτος από την ιστορική Μ.Ε.Ν.Τ. Κατανοώντας το κενό που δημιουργούσε η έλλειψη ενός camp στην ομαλή μεταβατική περίοδο των προπονήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις NIKAIA TENNIS CLUB- LARISSA- GREECE ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε 14-41005 ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - TEL-FAX : 2410-922354 email : oan1997@otenet.gr, web-site:www.nikeatennisclub.gr Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC COMPANY BOWLING TOURNAMENT. Χανιά Σεπτέμβριος 2014

HELLENIC COMPANY BOWLING TOURNAMENT. Χανιά Σεπτέμβριος 2014 HELLENIC COMPANY BOWLING TOURNAMENT Χανιά Σεπτέμβριος 2014 Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Εταιρικό Τουρνουά Bowling «Hellenic Company Bowling Tournament

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Προκήρυξη 5 ου εαρινού τουρνουά basket ball Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, Ο σύλλογος μας ανακοινώνει το 5 ο τουρνουά basket ball υποδομών και σας καλεί να το πλαισιώσετε με την παρουσία σας όπως το κάνατε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013 Εκμάθηση & Αγωνιστική Κολύμβηση Τεχνική Κολύμβηση ΑΧΕΡΟΝΤΑ 3 ΚΕΚΩΠ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τ.Κ. 45445 ΤΗΛ. 26510-71581 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2 ο VODAFONE SWIMMING CUP IOANNINA 2013

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015

Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015 Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015 Ηλικιακές κατηγορίες : 10+ 8 έως 12 ΙΟΥΛΙΟΥ Λουτράκι Οργάνωση: Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ Φορέας Υλοποίηση: THE EVENT Περιγραφή: Διεθνείς Αγώνες και Προπονητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ /νση: Παν/πολη-Πάτρα Αρ. Πρωτ. Τ.Κ. : 265.00 ΤΗΛ κ FAX : 2610-993055 Προς : Όλα τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 Σχέδιο παροχής οικονομικής στήριξης για την διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ενημέρωση όλων των μελών ομάδων των Ενώσεων. Καταγραφή και Αξιολόγηση τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΠΕΣΟΥΑΙΡΙΗ Σμήμα Beach Volley ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΤΣΗΜΑ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ Διοργάνωση: ΕΛΟΠ - ΑΠΣ Τρίκαλα- ΚΕΑΠ Πληροφορίες: Νίκος Τσιακάρας τηλ. 6932212151 e-mail: ntsiakar@pe.uth.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Διοργανώνεται στα Τρίκαλα στις 17 Δεκεμβρίου 2017 το 10 ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Το Κλιμάκιο Β. Ελλάδας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Το Κλιμάκιο Β. Ελλάδας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδας. Γραφεία : Κτήριο 1 ΔΕΘ Τηλ. fax : 2310237108 e-mail : temaked@httf.gr Θεσσαλονίκη, 8/4/2016 Αριθμός πρωτοκόλλου : 30 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Το Κλιμάκιο Β. Ελλάδας σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

MY TNBA USA TRIP 2017 CLEVELAND TNBA GREECE ELITE TEAM V

MY TNBA USA TRIP 2017 CLEVELAND TNBA GREECE ELITE TEAM V MY TNBA USA TRIP 2017 CLEVELAND TNBA GREECE ELITE TEAM V WHERE? WHAT? Συμμετοχή στο TNBA USA Summer Training Camp Φιλικοί αγώνες με Αμερικάνικες Ομάδες μικρών ηλικιών Επίσκεψη & περιήγηση στην Quicken

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήµος Λέρου, Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου «Αρτεµις». ΣΤΗΡΙΞΗ: Δήµος Λέρου, Μορφωτικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010

Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010 Αρ. Πρωτ. Πτολεμαϊδα 10 Νοεμ. 2010 ΠΡΟΣ: Κολυμβητικούς Συλλόγους της Κ.Ο.Ε. Κύριοι, Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ διοργανώνει στις Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : Α.Σ. ΛΙΝΤΟ & ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΝΕΟΙ ΛΙΝΤΟ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ: LIDOSOCCER ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311

Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311 Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311 Προς : Σωματεία Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ, ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 16.9.2011 ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ: 1. ΕΟΠΕ 2. ΕΣΠΑΑΑ 3. ΣΥΔΠΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

24ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 2016 Αθήνα, 24-25/9/2016

24ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 2016 Αθήνα, 24-25/9/2016 24ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 2016 Αθήνα, 24-25/9/2016 Συνεργασία και συμπεριφορά διαιτητών πριν τον αγώνα Εισηγητής: Μαυρικίδης Σταύρος Πρόεδρος ΟΔΒΕ & ΤΕΔ/ΟΔΒΕ Το άθλημα της πετοσφαίρισης Η πετοσφαίριση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Θεσσαλονίκη, 29/10/2015 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>>

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>> 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 07/01/2018 Αρ. Πρωτ. 625 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.)

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2019 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) Λάρισα 27/03/2019-30/03/2019 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ Εισηγητής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου Χαλκιδική 8-12 Ιουλίου 2015 Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής ανέλαβε της διοργάνωση του 8ου Πανελληνίου

Διαβάστε περισσότερα

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 20 Νοεμβρίου 2015 «7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνες Πετοσφαίρισης Δυτικών Προαστίων

Αγώνες Πετοσφαίρισης Δυτικών Προαστίων Αγώνες Πετοσφαίρισης Δυτικών Προαστίων 2 η Διοργάνωση: Μάϊος - Ιούνιος 2010 Προκήρυξη Διοργάνωσης Τα σωματεία Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης, Άτταλος Καματερού, Ένωση Ιλίου και Γυμναστικός Σύλλογος Αγ.

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012 Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από 21 έως 24 Ιουνίου 2012 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την έγκριση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Στο τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

9 ο Κύπελλο Kendo Θεσσαλονίκης

9 ο Κύπελλο Kendo Θεσσαλονίκης m Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ Βλαχερνών 12, 55133 Βυζάντιο Τηλ.2310480089 www.atrapos.gr info@atrapos.gr - www.kendo.gr info@kendo.gr 9 ο Κύπελλο Kendo Θεσσαλονίκης 20-22 Νοεμβρίου 2015 Ο Α.Σ. Ατραπός διοργανώνει, υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΔΑ: Β491469ΗΙΔ-Τ6Θ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Άρθρο 1 ο Ορισμοί 1. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για κάθε αναγνωρισμένη, από τη Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (Ι.Τ.Τ.F.),

Διαβάστε περισσότερα