ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ , athlopol@otenet.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet."

Transcript

1 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ , athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Α.Ε ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής φυσικής Αγωγής, Προπονητής ποδοσφαίρου-υπεύθυνος Ακαδημίας ΠΑΤΡΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 Η παρούσα πρόταση ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τα αντισταθμιστικά ωφέλη που προκύπτουν στηρίζοντας με την χορηγία τους τις δραστηριότητες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε Πάτρας 2005 που πραγματοποιούνται στις εγκατάστασεις του Αθλητικού Κέντρου Αθλόπολις.

2 Η ανάπτυξη, η προαγωγή, η σωστή καλλιέργεια του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, με ιδιαίτερη έμφαση στα ψυχικά και σωματικά οφέλη και τα πλεονεκτήματα της δια βίου άθλησης,με βασικό συστατικό το ευ αγωνίζεσθαι, είναι τα κεντρικά σημεία των παροχών της εκπαίδευσης ποδοσφαίρου που προσφέρει η Ακαδημία της Πάτρας 2005 στις εγκαταστάσεις του Αθλόπολις. Αποστολή του Αθλόπολις είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών ικανοποιώντας όλους τους επισκέπτες.αυτό γίνεται με τη δημιουργία αθλητικών γεγονότων που αναπτύσσουν συναισθήματα φιλίας και συνεργασίας. Το Αθλόπολις προσφέρει εκτός από τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του για την σωστή και οργανωμένη άθληση δημιουργώντας ένα περιβάλλον οικείο φιλικό και κυρίως ασφαλές για όλους τους αθλούμενους. Η ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε Πάτρα 2005 λειτουργεί για τέταρτη χρονιά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλόπολις. Πάνω από 200 παιδιά από 5-16 ετών μαθαίνουν ποδόσφαιρο και γνωρίζουν τα αθλητικά ιδεώδη, με οργανωμένα προγράμματα ποδοσφαίρου και Φυσικής Αγωγής και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών-καθηγητών Αποφοίτων ΤΕΦΑΑ.Ολες οι ηλικιακές κατηγορίες συμμετέχουν σε τουρνουά και πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και της UNION AKADEMY. φιλοσοφία της Ακαδημίας είναι ότι με υπομονή επιμονή συνεργασία και σωστή οργάνωση οι μικροί αθλητές θα καταφέρουν να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι και καλοί αθλητές.

3 Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή όλων των ομάδων της Πάτρας 2005 στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας το ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ.Ολες προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος και οι στιγμές που έζησαν παιδιά και γονείς ήταν μοναδικές. Η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση της UNION ACADEMY το Πασχαλινό Κύπελλο έγινε φέτος στο Αθλόπολις παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων και επισήμων αρχών της Πάτρας.

4 Είναι πλέον γεγονός ότι το Παιδικό Ποδόσφαιρο κατακτά μεγάλο κομμάτι του αθλητικού κοινού της Πάτρας.Η Ακαδημία της Πάτρας 2005 έχει βάλλει τις σωστές βάσεις στην οργάνωση και στην διοικησή της και είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει σωστές υπηρεσίες.

5 Αναφορές τοπικού τυπου για την ακαδημία

6

7 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

8 Κατηγορία χορηγίας Αθλητική Έδρα χορηγίας Πάτρα Διάρκεια χορηγίας 1/9/ /8/2010 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η χορηγία είναι: 1) Oι χιλιάδες Πατρινοί που παρακολουθούν τα παιδικά πρωταθλήματα και τις δραστηριότητες της Πάτρας 2005 από τα ΜΜΕ. 2) Οι αποδέκτες ενημερωτικών φυλλαδίων που διανέμονται τον Σεπτέμβριο σε όλα σχεδόν τα σχολεία της Πάτρας. 3)Φίλαθλοι που παρακολουθούν τους παιδικούς αγώνες της ομάδας μας, στα πρωταθλήματα Mundialito και ΕΠΣΑ καθώς και στα τουρνουά,που είναι περίπου 40 αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών κάθε μήνα. 4)Οι επισκέπτες και οι τακτικοί πελάτες του Αθλητικού Κέντρου Αθλόπολις, που συμμετέχουν σε Τουρνουά ή φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου (περίπου 300 κάθε μέρα). 5) Οι επισκέπτες της καφετέριας του Αθλητικού Κέντρου. 6)Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας,που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.

9 7)Οι μικροί αθλητές της ποδοσφαιρικής ακαδημίας που προπονούνται καθημερινά (είναι περίπου 200), οι συγγενείς τους και οι φίλοι τους. 7)Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που πραγματοποιούν εκδρομές(περίπου 800 κατά μέσο όρο το μήνα). 8)Οι συμμετέχοντες σε παιδικά πάρτι, γενέθλια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, γιορτές που γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο. Επίσης μεγάλος αριθμός θεατών υπάρχει στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ Δημοτικών Σχολείων που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας τον Μάιο κάθε έτους. Γιατί στην Πάτρα 2005;Ποια είναι τα οφέλη; Η επιχειρησή σας θα έχει την ευκαιρία από την προβολή της μέσω της Ακαδημίας μας να συνδεθεί με τις προσπάθειες των μικρών μαθητών-αθλητών που εκπαιδεύονται,και να ενισχύσει την εικόνα της στην τοπική κοινωνία αφού η κοινωνική προσφορά της στον παιδικό αθλητισμό είναι πολύ σημαντική και δεν περνά απαρατήρητη. Η σύνδεση του ονόματος της εταιρεία σας με τις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθε που η Ακαδημία μας καλλιεργεί,με τον γνήσιο και υγιή αθλητισμό, την σωστή κοινωνικοποίηση των μικρών αθλητών και την άρτια διαπαιδαγώγηση που οι εξειδικευμένοι

10 επιστήμονες συνεργάτες μας προσφέρουν,είναι η μεγαλύτερη προσφορά σας στα παιδιά της τοπικής κοινωνίας,που φανερώνει τις ευαισθησίες σας για τα παιδιά και την σωστή τους ανάπτυξη. Με την χορηγία σας δηλώνετε δυναμικό παρών στις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας και ειδικότερα στις εκδηλώσεις ενός πολύ δυναμικού και νεανικού κοινού που η Ακαδημία μας δραστηριοποιείται. Με την χορηγία σας δίνετε παρών στις προσπάθειες που γίνονται για την σωστή και υγιή ανάπτυξη του κορυφαίου αθλήματος,του ποδοσφαίρου,στη περιοχή της Πάτρας,από την Ακαδημία μας, με την σωστή εκπαίδευση και τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που γίνονται όλη την χρονιά. Η επιχειρησή σας θα έχει την ευκαιρία με την προβολή της να κάνει περισσότερο γνωστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Η εταιρεία σας θα κατορθώσει να διεισδύσει στους χώρους της νεολαίας (μαθητές-σπουδαστές)και να απευθύνει τις υπηρεσίες της σε ένα κοινό που είναι πολύ μεγάλο και υγιές. Η προβολή της Ακαδημίας μας από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κυρίως τα τηλεοπτικά με ειδικές εβδομαδιαίες εκπομπές(τελετιμε) τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετά σημαντική. Η τηλεθέαση ήταν μεγάλη και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί το παιδικό ποδόσφαιρο και τις δραστηριότητες των τοπικών ομάδων διαρκώς μεγαλώνει εταιρεία σας θα έχει την δυνατότητα να προβληθεί και τηλεοπτικά, μέσα από τις εκπομπές αυτές και να απευθύνει τα μηνύματά της σε δικό της τηλεοπτικό χρόνο. Η σύμπραξη της Ακαδημίας μας με άλλες 9 Ακαδημίες δημιούργησε την μεγαλύτερη Ένωση Ακαδημιών Παιδικού Ποδοσφαίρου στην Αχαία.Το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο προϊόν αυτής της Ένωσης είναι το MOUNDIALITO. Aυτό είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για παιδιά 6-16 ετών και διεξάγεται σε 10 Αθλητικά κέντρα της Αχαίας με τεράστια

11 επιτυχία και αναγνωρισιμότητα.η εταιρεία σας θα έχει την δυνατότητα προβολής του λογοτύπου της σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους και των 10 Ακαδημιών που συνδιοργανώνουν για τρίτη χρονιά το MOUNDIALITO. Με τον τρόπο αυτό η συμβολή σας στο παιδικό ποδόσφαιρο γίνεται ευρύτερα γνωστή και η σύνδεση της εταιρεία σας με τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίζονται αποκτά αμεσότητα και καταξιώνεται στην συνείδηση παιδιών και γονέων ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕ ΠΑΤΡΑΣ 2005 στην προσπάθεια της να ενισχύσει τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και να κάνει ευρύτερα γνωστές τις υπηρεσίες που προσφέρει στον παιδικό αθλητισμό, έχει δημιουργήσει τις ακόλουθες κατηγορίες χορηγιών. ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Παροχές -Δικαιώματα Μεγάλου Χορηγού Μεγάλο λογότυπο της εταιρείας σας, στις φόρμες και στο πάνω εμπρός μέρος της επίσημης εμφάνισης των αγώνων της Πάτρας Επίσης στα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα προπόνησης, στις αθλητικές τσάντες, στα αντιανεμικά και στα καπέλα των αθλητών. Δύο σταθερές διαφημιστικές πινακίδες στο κέντρο του γηπέδου άμεσα ορατές από τους θεατές. Λογότυπο της εταιρείας στο panel των διοργανώσεων Αναφορά της εταιρείας σε δελτία τύπου και συνεντεύξεις.

12 Λογότυπο της εταιρείας στις σελίδες του επίσημου site της Ακαδημίας με απευθείας link στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Λογότυπο της εταιρείας στον πίνακα ανακοινώσεων της Ακαδημίας και ηχογραφημένη διαφήμιση πριν και μετά τους αγώνες. Παρουσία αθλητών σε εκδηλώσεις του Μεγάλου χορηγού. Λογότυπο της εταιρείας στα έντυπα προβολής της Ακαδημίας ( επιστολόχαρτα, φάκελοι,ημερολόγια,λευκώματα κλπ). Προβολή από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει τις δραστηριότητες της UNION ACADEMY και το MOUNDIALITO. Καταχώριση στο κέντρο του ενημερωτικού εντύπου του συλλόγου, το οποίο κυκλοφορεί σε περίπου αντίτυπα. Επίσημη παρουσίαση του Μεγάλου χορηγού αλλά και ειδική εκδήλωση τιμητικής βράβευσης στο τέλος της χρονιάς. Παρουσία εκπροσώπου του Μεγάλου χορηγού σε εκδηλώσεις, για χαιρετισμούς, απονομές, βραβεύσεις. Δικαίωμα χρήσης του γηπέδου για προωθητικές ενέργειες. Δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικής πινακίδας σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες των Ακαδημιών της UNION ACADEMY ΧΟΡΗΓΟΣ Παροχές -Δικαιώματα Χορηγού Μεγάλο λογότυπο χορηγού στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας. Δύο σταθερές διαφημιστικές πινακίδες, άμεσα ορατές από τους Θεατές. Λογότυπο χορηγού στο panel των διοργανώσεων. Λογότυπο χορηγού στις σελίδες του επίσημου site της ομάδας με απευθείας link στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Λογότυπο της εταιρείας στον πίνακα ανακοινώσεων της Ακαδημίας και ηχογραφημένη διαφήμιση χορηγού πριν και μετά τους αγώνες.

13 Παρουσία αθλητών της ομάδας σε εκδηλώσεις του χορηγού. Λογότυπο της εταιρείας στα έντυπα προβολής (επιστολόχαρτα, φάκελοι, αφίσες κλπ). Προβολή από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει τις δραστηριότητες της UNION ACADEMY και το MOUNDIALITO. Καταχώριση στο ενημερωτικό έντυπο του συλλόγου, το οποίο διανέμεται σε περίπου αντίτυπα. Παρουσίαση της χορηγού εταιρείας σε ειδική εκδήλωση και τιμητική βράβευση στο τέλος της χρονιάς. Παρουσία εκπροσώπου του χορηγού σε εκδηλώσεις της Ακαδημίας για απονομές,χαιρετισμούς,βραβεύσεις. Δικαίωμα χρήσης του γηπέδου για προωθητικές ενέργειες. Αναφορά της εταιρείας σε δελτία τύπου και συνεντεύξεις. Προβολή σε αναμνηστικά λευκώματα και ημερολόγια ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ Παροχές -Δικαιώματα Υποστηριχτή Μία σταθερή διαφημιστική πινακίδα στο γήπεδο ορατή από τους θεατές. Λογότυπο στις σελίδες του επίσημου site της ομάδας με απευθείας link στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Kαταχώριση στο ενημερωτικό έντυπο της Ακαδημίας το οποίο διανέμεται σε περίπου αντίτυπα. Παρουσίαση σε ειδική εκδήλωση και τιμητική βράβευση της εταιρείας στον τέλος της χρονιάς. Παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας σας σε εκδηλώσεις για απονομές χαιρετισμούς και βραβεύσεις. Προβολή σε αναμνηστικά λευκώματα και ημερολόγια

14 Το εσωτερικό μέρος του περσινού εντύπου της Ακαδημίας μας

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ ,

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ , ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING ARIS VOULAS F.C. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARIS VOULAS F.C.

MARKETING ARIS VOULAS F.C. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARIS VOULAS F.C. Για την ιστορία Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1952 και είναι ο αρχαιότερος της Βούλας. Είναι νομικό εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τηρεί τα προβλεπόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ www.half-marathon.gr Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Εκκίνηση Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Αγώνες Δρόμου: ΗΜ - 10 χλμ.- 5 χλμ. - 1,5 χλμ. ΑμεΑ & S.O.H Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο χθες, σήμερα, αύριο Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΕΛ Έτος Ίδρυσης: 1926 Παρατσούκλι: «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΙΤΛΟΙ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 19 ΚΥΠΕΛΛΑ (ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2009-2010) 11 ΑΣΠΙΔΕΣ Ημόνηκυπριακήομάδαμε50 τίτλους Ημόνηκυπριακήομάδαανάμεσαστις100

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

JUVENTUS SOCCER SCHOOL ΞΑΝΘΗΣ

JUVENTUS SOCCER SCHOOL ΞΑΝΘΗΣ AKAΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ JUVENTUS SOCCER SCHOOL ΞΑΝΘΗΣ TOY AΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΣ «ΝΕΑΠΟΛΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2013-2014 1 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ JUVENTUS SOCCER SCHOOL Αποστολή της Juventus Soccer School

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 1. ΣΤΟΧΟΣ Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τουρνουά ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με την Αιγίδα της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και στόχος του είναι η ψυχαγωγία και η άθληση των παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48 Η Ακαδημία δεν είναι απλά μια συνάθροιση ατόμων, αλλά αποτελεί μια οντότητα που λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και ακολουθώντας ορισμένες αρχές. Αυτό που ξεχωρίζει την Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα Εργαστηρίων Ιδεών

Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα Εργαστηρίων Ιδεών Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα Εργαστηρίων Ιδεών Μιλάμε ΜΕ τους πολίτες για τον αθλητισμό Αποτελέσματα υ Εργαστηρίου Ιδεών Σχολικός αθλητισμός και αθλοχώροι γειτονιάς. Ανοικτό σχολείο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας. Εναλλακτικές προβολής πιθανών χορηγών - συνεργατών

Πρόταση Συνεργασίας. Εναλλακτικές προβολής πιθανών χορηγών - συνεργατών Πρόταση Συνεργασίας Εναλλακτικές προβολής πιθανών χορηγών - συνεργατών Πρόταση Συνεργασίας Αγαπητή κυρία, Αγαπητέ κύριε, Με το παρόν θα θέλαµε να σας εκδηλώσουµε την επιθυµία συνεργασίας & την από µεριάς

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία SPORT TEAM ανακοίνωσε τη διοργάνωση του νέου τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου "Athens Football Cup - Θουκυδίδειο "

Η εταιρεία SPORT TEAM ανακοίνωσε τη διοργάνωση του νέου τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου Athens Football Cup - Θουκυδίδειο Η εταιρεία SPORT TEAM ανακοίνωσε τη διοργάνωση του νέου τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου "Athens Football Cup - Θουκυδίδειο 2011-2012" Το νέο τουρνουά της Αθήνας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι Το football-academies.gr, επισκέφτηκε την ακαδημία Ντανιέλ Μπατίστα πριν λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασε η ΟΠΑΠ Α.Ε. Δείτε ποιες ακαδημίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πως μπορεί μια ακαδημία να δηλώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», σας προσκαλεί από τις 29 Μαΐου έως και την 1 η Ιουνίου 2018, να παρακολουθήσετε το 1 ο Παναχαϊκό Παιδικό Ποδοσφαιρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Football Festival (30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ youth talent CUP (2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ SPORTteam SUPER CUP (11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018) TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ;1 ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Miraluna 113 Race / Κιοτάρι / 22 Μαΐου / 2016 Ποιοι Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με μια συνεχή παρουσία στην Α Εθνική Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal Soccer

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16

Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' - ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16 Σύνθετο λογότυπο του Πρωταθλήματος. Τίτλος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ηµοσθένης Κ. Αλεξόπουλος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΙΟΥ ΣΚΙΙ Η διαφήµιση ενός χορηγού στον χώρο του αθλητισµού,

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία και υποστήριξη

Χορηγία και υποστήριξη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Χορηγία και υποστήριξη Είναι πλέον γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πάρα πολύ η συμμετοχή τόσο των επαγγελματιών αθλητών όσο και των ερασιτεχνών που επιλέγουν να παίρνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΥΡΑΣ Μόνιμες διαφημιστικές πινακίδες στο επάνω μέρος κάθε θύρας, διαφήμιση στα κυλικεία, τις εισόδους, τους διαδρόμους και τους εξωτερικούς χώρους. ΘΥΡΑ2 (2,5m x 115m)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών.

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΗΝΑ 2013 είναι το πρώτο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την περίοδο ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Διοργανωτή

Σχετικά με τον Διοργανωτή Σχετικά με τον Διοργανωτή O«Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας» (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) είναι ο μοναδικός επίσημος και αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 Η σελίδα έχει αφεθεί σκο/ί0ως κενή προβάλλετε την επιχείρησή σας και βοηθήστε να διαδοθεί το άθλημα του τριάθλου λίγα λόγια για το τρίαθλο Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή και η αποκλειστική δικαιούχος των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου,

Διαβάστε περισσότερα

Το εμβληματικό της κτίριο

Το εμβληματικό της κτίριο Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2014 Η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ιδρύεται ως σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό το 1921. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στους νέους ανθρώπους,

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή και η αποκλειστική δικαιούχος των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας ομάδων ποδοσφαίρου, όπως ρητά ορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής

Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής : Εισαγωγή στη διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

ª» Ä Æ ª ËĹà º ËÆ Äù Á Ä Ã¹

ª» Ä Æ ª ËĹà º ËÆ Äù Á Ä Ã¹ ª» Ä Æ ª ËĹà º ËÆ Äù Á Ä Ã¹ 1 Στο επίκεντρο των δράσεων μας η κοινωνία! Να προσφέρεις είναι πιο σημαντικό από το να σου προσφέρουν. Να είσαι ευγνώμων για όσους σε εμπιστεύονται και να επιβραβεύεις αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League-Football League) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League-Football League) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League-Football League) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή και η αποκλειστική δικαιούχος των τηλεοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Κ12 Θεμέλιο αναπτυξιακής δράσης ΑΘΗΝΑ / 12 / 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗ ΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑ Σ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κατηγορία Κ12 Θεμέλιο αναπτυξιακής δράσης ΑΘΗΝΑ / 12 / 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗ ΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑ Σ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κατηγορία Κ12 Θεμέλιο αναπτυξιακής δράσης ΑΘΗΝΑ 07-08 / 12 / 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗ ΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑ Σ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ακαδημίες Σωματείων Η νέα ισχυρή πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια. Τμήματα υποδομής

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Προσθέτει χρόνια στη ζωή αλλά και ζωή στα χρόνια»

«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Προσθέτει χρόνια στη ζωή αλλά και ζωή στα χρόνια» «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Προσθέτει χρόνια στη ζωή αλλά και ζωή στα χρόνια» 1 ο Γενικό Λύκειο Πάτρας Ερευνητική Εργασία Β Τάξης Σχολικού έτους 2012-2013 Ομάδα Ε Ας φανταστούμε μία στιγμή το σχολείο των ονείρων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Χορηγίας 1. Εισαγωγή - Ο θεσμός της Μαθητιάδας & η δράση shape Ur future 2. Μαθητιάδα Δυτ. Μακεδονίας 3. Χορηγικό Πρόγραμμα εισαγωγή Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα του

Διαβάστε περισσότερα

Λέξεις κλειδιά: αρχαία και παραδοσιακά παιχνίδια και αθλήματα, γειτονιά, παιδικές χαρές, χώροι άθλησης.

Λέξεις κλειδιά: αρχαία και παραδοσιακά παιχνίδια και αθλήματα, γειτονιά, παιδικές χαρές, χώροι άθλησης. ΘΕΜΑ: Ο πλανήτης ΓΕΙΤΟΝΙΑ καλεί παιδιά!!! OVER!!Όποιος μας ακούει ας απαντήσει.!μα που πήγαν τα παιδιά; Μήπως δε θυμούνται πως να παίζουν; Ζωγραφίστε τον πλανήτη ΓΕΙΤΟΝΙΑ και το ταξίδι που κάνει για να

Διαβάστε περισσότερα

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019 challenging design paths 7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα 19 21 ιουνίου 2019 ινστιτούτο μελέτης και έρευνας της τυπογραφίας και οπτικής επικοινωνίας ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΧΟΡΗΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ Αθλητικός Όμιλος Γαρίπας 1971 1979 Α Κατηγορία ΕΠΣΗ 1983 2008 Αθλητικό Όμιλο Γαρίπας Στέλιο Κοζανίδη ΟΦΗ ΠΑΣ Γιάννενα Εθνικό Αστέρα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ Αθλητικός Όμιλος Γαρίπας 1971 1979 Α Κατηγορία ΕΠΣΗ 1983 2008 Αθλητικό Όμιλο Γαρίπας Στέλιο Κοζανίδη ΟΦΗ ΠΑΣ Γιάννενα Εθνικό Αστέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2009-2010 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ο Αθλητικός Όμιλος Γαρίπας ιδρύθηκε το 1971 και συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ενιαίας τότε Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Λασιθίου για πρώτη φορά το 1979. Ήδη όμως από το 1966

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 2007-2008, Κ-10 2009-2010 και Κ-8 2011-2012 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση και

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικός & Ημερολογιακός Σχεδιασμός Εθνικών Ομάδων Ανδρών- Εφήβων- Παίδων- Παμπαίδων για την αγωνιστική περίοδο

Αγωνιστικός & Ημερολογιακός Σχεδιασμός Εθνικών Ομάδων Ανδρών- Εφήβων- Παίδων- Παμπαίδων για την αγωνιστική περίοδο Αγωνιστικός & Ημερολογιακός Σχεδιασμός Εθνικών Ομάδων Ανδρών- Εφήβων- Παίδων- Παμπαίδων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 1 Αγωνιστικό καλεντάρι Εθνικών ομάδων ανδρικού φύλου. 1.1 Εθνική ομάδα Παμπαίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΠΕΣΟΥΑΙΡΙΗ Σμήμα Beach Volley ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΤΣΗΜΑ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθεί στο πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal, στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής Οι διοργανωτές έχουν έρθει σε επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Πατρίκ Κομνηνός Γενικός Διευθυντής

Πατρίκ Κομνηνός Γενικός Διευθυντής Πατρίκ Κομνηνός Γενικός Διευθυντής Βασικές Αρχές Μνημόνιο Συνεργασίας Οργάνωση & εσωτερική λειτουργία της Super League θα διέπεται από την αρχή της διαφάνειας Ισομερής διανομή κερδών Υιοθέτηση συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ενημέρωση όλων των μελών ομάδων των Ενώσεων. Καταγραφή και Αξιολόγηση τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

AEK ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ

AEK ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΕΚ FC ACADEMY Η κεντρική φιλοσοφία μας AEK ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ Το Όραμά μας - Στόχος ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Δημιουργία παικτών υψηλού

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2019 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Φάρσαλα, 30/01/2019 Καναδά 9 Φάρσαλα

Διαβάστε περισσότερα

Media Partnership. BEST Chania,

Media Partnership. BEST Chania, Media Partnership BEST Chania, 2017-2018 Περιεχόμενα BEST Chania...03 Εκδηλώσεις 2016 2017...04 Πρόταση συνεργασίας...06 Στοιχεία επικοινωνίας...08 02 BEST Chania Ο BEST ( Board of European Students of

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ιουνίου 2018

ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ιουνίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ηράκλειο Αττ.: 27.04.2018 Αρ. Πρωτ.: οικ. 9394 ΠΡΟΣ: Δήμους, Αθλ. Οργανισμούς, Σωματεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τι είναι Οικολογικά Σχολεία Εγγραφή Εφαρμογή του Προγράμματος Αίτηση Αυτοαξιολόγησης Βράβευση Η Περιβαλλοντική Επισκόπηση των Οικολογικών Σχολείων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016

Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016 Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016 Διοργάνωση Σε συνεργασία με την Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016 Ο Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 3 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Υπό την Αιγίδα 50.000 Για

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ icss2019.web.auth.gr ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός" της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, 1-3 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ THEOFANOUS ELITE TEAM 2013 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ THEOFANOUS ELITE TEAM 2013 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ THEOFANOUS ELITE TEAM 2013 2014 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 1. Παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία»

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Γούναρη 217 26110 ΠΑΤΡΑ Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

29/10/13 ΚΡΙΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥ

29/10/13 ΚΡΙΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΡΙΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ } Ο σχολικός αθλητισμός αποτελεί την άμεση συνέχεια της

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Αθλητισμός και ΜΜΕ: θετικές/αρνητικές επιδράσεις ΜΜΕ Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1220/2012 ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus Achaia Racing Team Sponsorship Prospectus 2017-2018 2 Εισαγωγή F1 in Schools Το F1 In Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι-Αθήνα Τηλ: 210 6878809-813, 210 6878888 Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 Est 1963 MARKETING PLAN 2017-2018 Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ! 2017 Όραμα Να γίνει και πάλι ο Π.Α.Σ. Πρέβεζα η ομάδα-σημείο αναφοράς του Νομού Πρέβεζας, σε ποδοσφαιρικό-αθλητικό-κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση PANIONIOS NetWork Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση Ο «Ιστορικός» και η ιστορία του Πανιώνιος - ένας αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε στην Σμύρνη το 1890. "Μετανάστευσε" στην Αθήνα το 1922 ύστερα από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τι Είναι η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 3 Τομείς Χορηγιών 4 Χορηγός Τομέα Αθλητισμού και Αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

#HellenicBankMASTERS ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ MASTERS TENNIS ACADEMY HELLENIC BANK

#HellenicBankMASTERS ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ MASTERS TENNIS ACADEMY HELLENIC BANK #HellenicBank ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2016-2017 The Legacy #HellenicBank Υπάρχουν σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες δόξες της αθλητικής ιστορίας του τόπου μας και ενσαρκώνουν τη δύναμη, το ταλέντο,

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ»

«ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ» ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Συγχρηµατοδότηση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.) Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) Αναµόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Η διατροφή δεν είναι παιχνίδι Πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας στο δήμο Παύλου Μελά

Η διατροφή δεν είναι παιχνίδι Πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας στο δήμο Παύλου Μελά Η διατροφή δεν είναι παιχνίδι Πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας στο δήμο Παύλου Μελά Δέσποινα Καλαϊτζόγλου Προϊσταμένη τμήματος Διοικητικής Βοήθειας-Διαφάνειας Επικοινωνίας και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE»

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE» Τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου Οι αθλήτριές μας συμμετέχουν: *Πρωτάθλημα *Μεικτή Θράκης *Διεθνή Τουρνουά *Προεπιλογή Εθνικής Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στην Γ Εθνική Κατηγορία. Έδρα της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Το ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο 1o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ με κεντρικό Σύνθημα, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου 2017 στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

Του Βασίλη Παπαδάκη* Οι "μεταγραφές" στο παιδικό ποδόσφαιρο: Ένα παιχνίδι στην πλάτη των Παιδιών από Προπονητές

Του Βασίλη Παπαδάκη* Οι μεταγραφές στο παιδικό ποδόσφαιρο: Ένα παιχνίδι στην πλάτη των Παιδιών από Προπονητές Του Βασίλη Παπαδάκη* Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα άθλημα για να διασκεδάσουν, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αποτελέσουν μέλη μιας ομάδας, να κερδίσουν αναγνώριση, καλή φυσική κατάσταση και να ζήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 15 ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 31 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 33 ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 35 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... 37 1. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά...

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο: Σχεδιασμός μιας συνεργασίας σχολείου-κοινότητας ΠΟΔΗΛΑΤΟ. A: Συμμετέχοντες. Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι;

Εργαστήριο: Σχεδιασμός μιας συνεργασίας σχολείου-κοινότητας ΠΟΔΗΛΑΤΟ. A: Συμμετέχοντες. Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; A: Συμμετέχοντες ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; Σχολική κοινότητα, Σύλλογος γονέων, ΚΠΕ, Δήμος, Όμοροι δήμοι, Περιφερειακά συμβούλια Αθλητικός Ποδηλατικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί σύλλογοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΡΟΣ : Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Sticker 27 X 27 cm Logo Sticker 50 X 50 cm Διαφήμιση Ομάδας Γραφική Παράσταση 2 Κάτοψη στεφάνης logo Esake.gr Ταμπλό Sticker 27 X 27 cm Τα αυτοκόλλητα του θα πρέπει να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL FC ELITE ACADEMY SOUTHEAST EUROPE 3 rd PLAYER TRY-OUT CAMP

ARSENAL FC ELITE ACADEMY SOUTHEAST EUROPE 3 rd PLAYER TRY-OUT CAMP ARSENAL FC ELITE ACADEMY SOUTHEAST EUROPE 3 rd PLAYER TRY-OUT CAMP Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με συνεχή παρουσία στην Α Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Διαδικασία πώλησης χορηγίας, πρόταση χορηγίας, χορηγικές συνεργασίες

Διαβάστε περισσότερα