ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά"

Transcript

1 ΧΑΙΦΑ HAF01 ΝΑΖΑΡΕΤ & ΚΑΝΑΑΝ (περίπου 6 ώρες) 48 ενήλικες /34 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στη Ναζαρέτ,τ τη μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη αυτή η πόλη περιγράφεται ως το σπίτι που έζησε την παιδική του ηλικία ο Ιησούς Χριστός. Θα επισκεφθείτε το "Βασιλική του Ευαγγελισμού», μια εκκλησία που χτίστηκε στο χώρο όπου, σύμφωνα με την Ρωμαιοκαθολική παράδοση, εκεί πραγματοποιήθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Επόμενο μέρος της περιοδείας θα σας μεταφέρει στη Χαναάν, αραβική πόλη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Αυτή η πόλη είναι γνωστή ως η περιοχή όπου ο Ιησούς έπρεπε να μετατρέψει το νερό σε κρασί κατά τη διάρκεια του διάσημου Cannan Γάμου. Επιστροφή στο λιμάνι. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει περπάτημα 3 χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος. Η μεταβίβαση στην Ναζαρέτ διαρκεί περίπου 1,5 ώρες με κάθε τρόπο. HAF03 ΧΩΡΙΑ ΔΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ & ΚΟΛΠΟΣ ΧΑΙΦΑ (περίπου 6 ώρες) 44 ενήλικες /31 παιδιά Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει από το λιμάνι για μια πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα του πανέμορφου κόλπου Χάιφα με θέα τους όμορφους κήπους Bahai. Bahaism ήταν μια μονοθεϊστική θρησκεία που δημιουργήθηκε στην Περσία κατά τα μέσα του ΧΙΧ αιώνα δίνοντας έμφαση στην πνευματική ενότητα των umanity. Επόμενο μέρος της περιοδείας θα είναι αφιερωμένο στην επίσκεψη στα Χωριά Δρούσες, οι συνεχιστές μιας θρησκευτικής τάξης, που αρχικά ήταν μουσουλμάνοι, και ανακαλύθφηκαν στην Αίγυπτο τον XI αιώνα. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει περπάτημα 3 χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος. HAF04W ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (περίπου 9 ώρες με γεύμα) 96 ενήλικες /67 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στην Ιερουσαλήμ, την πόλη του αρχαίου μεγαλείου. Η εκδρομή σας θα ξεκινήσει με μια στάση στο Hess Promenade για να απολαύσετε μια υπέροχη πανοραμική θέα. Συνεχίστε την επίσκεψη σας με τα πόδια στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Περάστε μέσα από την Dung πύλη, Western Wall, το υπόλοιπο του δεύτερου ναού που καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 μ.χ.. Το τείχος είναι ο πιο ιερός εβραϊκός ναός στην Ιερουσαλήμ. Περπατήσετε κατά μήκος της "Via Dolorosa" που θεωρείται ο ιερότερος δρόμος στον κόσμο από τους Χριστιανούς όπως ο Ιησούς οδηγήθηκε στην άνιση πορεία του, το θάνατο του. Θα θαυμάσετε την εκκλησία του Παναγίου Τάφου, χωρίς την είσοδο στον τάφο. Αναχώρηση για το μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς ένα κατάστημα με σουβενίρ στην Ιερουσαλήμ και από εκεί θα οδηγηθούμε πίσω στο λιμάνι. Σημείωση: η μεταφορά με λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ διαρκεί περίπου 2 ώρες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 2,5 χλμ. σε ανώμαλο έδαφος με δρομάκια που έχουν κάποιες κλίσεις. Άνετα παπούτσια συνιστώνται. Να φορούν συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων. Παρακαλούμε να καλύπτει τους ώμους και τα γόνατα. Αναμένουν πολυσύχναστες περιοχές.

2 HAF05 ΓΑΛΙΛΑΙΑ (περίου 6 ώρες) 58 ενήλικες /41 παιδιά Αυτή η μισής μέρας εκδρομή θα σας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσετε δύο από τα πιο γνωστά σύμβολα της Γαλιλαίας. Θα ταξιδέψετε στην Ναζαρέτ για να επισκεφθείτε την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η οποία είναι το μεγαλύτερο χριστιανικό κτίριο στη Μέση Ανατολή και ένα από τα σημαντικότερα χριστιανικά προσκυνήματα στον κόσμο. Λέγεται ότι η εκκλησία είναι χτισμένη στην τοποθεσία του σπιτιού της Θεοτόκου. Εδώ ο Αρχάγγελος Γαβριήλ πιστεύεται ότι εμφανίστηκε στην Μαρία, ανακοινώνοντας της ότι θα γίνει η μητέρα του Ιησού. Στο χαμηλότερο επίπεδο της βασιλικής, μπορείτε να θαυμάσετε τα ερείπια ενός πέμπτου αιώνα βυζαντινής εκκλησίας, που χτίστηκε γύρω από το Σπήλαιο του Ευαγγελισμού. δεύτερη και τελευταία στάση σας θα είναι Yardenit, στην όχθη του ποταμού Ιορδάνη, που αμέτρητοι προσκυνητές επισκέπτονται κάθε χρόνο για να θυμηθούν τον τόπο στον οποίο βαφτίστηκε ο Ιησούς. Εδώ θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τις υποσχέσεις βάπτισης σας συμμετέχοντας σε μια οικεία τελετή, όπου η ομάδα θα είναι ντυμένη με το στυλ των πρώτων Χριστιανών και θα κολυμπάει στα νερά του πεμπτούσιου ιερού ποταμού. Σημείωση: Η μεταφορά στη Ναζαρέτ διαρκεί περίπου 1,5 ώρες με κάθε τρόπο. Το περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος θα είναι μέρος αυτής της περιοδείας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων. Παρακαλούμε να φέρετε μια ενδυμασία κολύμβησης για την τελετή βαπτίσματος στον Ιορδάνη Ποταμό, (είναι υποχρεωτικό να αλλάξετε στο χιτώνα που παρέχεται επί τόπου σε αποδυτήρια). HAF06 Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ (περίπου 9 ώρες με γεύμα) 100 ενήλικες /70 παιδιά Οδικώς από τη Θάλασσα της Γαλιλαίας, κοντά στα υψώματα του Γκολάν, τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στο Ισραήλ. Εδώ θα απολαύσετε μια βόλτα με βάρκα στην περιοχή της Καπερναούμ, την αρχαία πόλη της Γαλιλαίας που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη στο Ευαγγέλιο του Λουκά και φαίνεται να είναι το σπίτι των αποστόλων Πέτρου, Aνδρέα, James, Γιάννη και Μάτθαίου. Θα ξεκινήσουμε μια διαδρομή με τα πόδια από τα ερείπια της συναγωγής, όπου ο Ιησούς δίδαξε την ημέρα του Σαββάτου και προσευχήθηκε. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουμε στην Tabgha, που θεωρείται η πιο ήσυχη και όμορφη από όλες τις χριστιανικές περιοχές στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την παράδοση, ήταν η περιοχή των τριών από τα πιο σημαντικά επεισόδια της Καινής Διαθήκης: η επί του Όρους Ομιλία, το θαύμα με τα ψωμιά και τα ψάρια και η εμφάνιση του Ιησού μετά την Ανάσταση. Μετά το γεύμα σας θα προχωρήσετε στο Όρος των Μακαρισμων όπου ο Ιησούς έκανε την περίφημη ομιλία του. Το Μάρτιο του 2000 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β έκανε μεγάλη τελετή πάνω σε αυτό. Σημείωση: η μεταβίβαση για να φτάσετε στη θάλασσα της Γαλιλαίας διαρκεί περίπου 2 ώρες με κάθε τρόπο. Το περάτημα σε ανώμαλο έδαφος είναι μέρος αυτής της περιοδείας. Να φορέσετε συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων.

3 ΡΕΒΕΝΝΑ RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στο Σαν Μαρίνο, το παλαιότερο Δημοκρατικό της Ευρώπης, που ιδρύθηκε από τον Άγιο Μαρίνο, του 4ου αιώνα μοναχός και λιθοξόος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις θρησκευτικές διώξεις του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Βρίσκεται στις πλαγιές του Monte Titano, η Δημοκρατία έχει το δικό του νομισματοκοπείο, γραμματόσημα, ποδοσφαιρική ομάδα, ακόμα και τον δικό του στρατό 1000 ατόμων. Δεν υπάρχουν τελωνιακές διατυπώσεις σε αυτή τη μικρή χώρα, της οποίας τα σύνορα απέχουν μόλις 12 χιλιόμετρα στο φαρδύτερο σημείο. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει την επίσκεψη στην εκκλησίας του Αγίου Φραγκίσκου, (ιδρύθηκε το 1361) το παλαιότερο έργο της Δημοκρατίας, και στη Piazza della Libertà, με το παλάτι της κυβέρνηση και το Torre Guaita. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ένα ενδιαφέρον σύστημα δεξαμενών που συνδέονται μεταξύ τους για τη συλλογή του βρόχινου νερού, αφού έχει χρησιμοποιηθεί ως απόθεμα νερού για τους πολίτες του Αγίου Μαρίνου. Επιστροφή στο πλοίο στο λιμάνι της Ραβέννας. Σημείωση: Οι επισκέπτες θα συναντηθούν με τον ξεναγό απευθείας στο Σαν Μαρίνο. RAN02 BOLOGNA (ab. 5 ώρες) 45 ενήλικες / 32 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στην Μπολόνια, η οποία ιδρύθηκε δύο χιλιάδες χρόνια π.χ., κατά τη διάρκεια της Εποχής του Χαλκού, τη λεγόμενη «Cultura Villanoviana"."Felsina" ήταν κατά τους Ετρούσκους (Αρχαίοι Ιταλοί) το όνομα της πόλης, ενώ το "Bononia" ήταν η λατινική της ονομασία. Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η πόλη πέρασε από μια μεγάλη πτώση και ανήλθε πίσω στο αρχαίο μεγαλείο μόνο τον 11ο αιώνα, όταν Μπολόνια έγινε μια ελεύθερη κομμούνα (Libero Comune). Η Μπολόνια είναι τώρα διάσημη για τις στοές και τα μπαλκόνια της, τα ανάκτορα από πέτρα, τούβλα και για το μεγάλο αριθμό εκκλησιών, με τους στραβούς πύργους της και το υπόλοιπο του μήκους 8 χιλιομέτρων τείχος της πόλης. Απολαύστε ένα περίπατο στην πλατεία Piazza Maggiore, που είναι η καρδιά της πόλης, με τη μαγευτική Ποσειδώνα Κρήνη από την Giambologna. Επίσκεψη στη γοτθικό San Petronio Βασιλική, τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκκλησία της πόλης που είναι αφιερωμένη στον προστάτη της και φιλοξενεί αριστουργήματα της Jacopo della Quercia και άλλων. Συνέχίστε στο κέντρο της πόλης για να δείτε τους στραβούς πύργους "Torre degli Asinelli και Garisenda», το σύμβολο της Μπολόνια. Οι επισκέπτες θα μεταφερθούν στη συνέχεια, στο Santo Stefano σύμπλεγμα εκκλησιών, εξαιρετικής ιστορικής, καλλιτεχνικής και θρησκευτικης αξίας, και το Archiginnasio, η πρώτη μόνιμη έδρα του Πανεπιστημίου, με τα όμορφα ανατομικά θέατρα όπου διαλέξεις της ανατομίας έλαβαν χώρα (εσωτερική επίσκεψη). Σημείωση: αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει 2 ώρες περπάτημα στην πόλη. Η εσωτερική επίσκεψη στο Santo Stefano σύμπλεγμα Εκκλησιών και στο Archiginnasio θα επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Οι επισκέπτες θα συναντηθούν με τον ξεναγό άμεσα στη Μπολόνια.

4 RAN03 CITY TOUR (4,5 ώρες) 40 ενήλικες / 28 παιδιά Μεταφορά με λεωφορείο προς τη Ραβέννα. Κατά τον 5ο αιώνα, αυτή η θαυμάσια πόλη ήταν το τελευταίο κεφάλαιο της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας,. Τα υπέροχα μνημεία της μαρτυρούν τη σημασία της ως ένα πολιτικό, εμπορικό και καλλιτεχνικό κέντρο κατά τη διάρκεια των αιώνων. Σταθμός στην πλατεία Baracca, όπου ξεκινά η ξενάγηση με τα πόδια. Η Ραβέννα είναι γνωστή για τα αστραφτερά ψηφιδωτά της. Μέσα στη Βασιλική San Vitaleή, καθώς και στο μικροσκοπικό Mausoleo di Galla Placidia, θα θαυμάσετε την ομορφιά των χρυσών σχεδίων τους. Στην πραγματικότητα στα εργαστήρια ψηφιδώτων θα δείτε δουλειά που μαρτυρεί ότι η ψηφιδωτή παράδοση είναι ακόμα ζωντανή. Στο εργαστήριο μπορείτε να βρείτε αντίγραφα από τα αριστουργήματα της αρχαιότητας καθώς και σύγχρονα έργα τέχνης. Κάτι που δεν πρέπει αν χάσετε στη συνέχεια είναι ο τάφος του διάσημου Ιταλού ποιητή Δάντη. Στην aκρίβεια ήταν εξόριστος από την Φλορεντία μετά από τις περιπλανίσεις του γύρω από την Ιταλία. Πέθανε στη Ραβέννα το Η ξενάγησή σας θα λήξη με την επίσκεψη στο Sant'Apollinare Nuovo. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει ορισμένα μέρη με τα πόδια. Η μεταφορά πίσω στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. RAN04 FERRARA (5 ώρες) 45 ενήλικες / 32 παιδιά Συναντηθείτε με το ξεναγό σας στο λιμάνι και οδηγηθείτε προς τη Ferrara. Η ομορφία και η πολιτιστική σημασία της πόλης αυτής έχει κηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η πόλη εξακολουθεί να περιβάλλεται από περισσότερα από 9 χιλιόμετρα των αρχαίων τειχών που χτίστηκαν κυρίως κατά τους αιώνες XV και XVI. Απολαύστε ένα ωραίο περίπατο μέσα από το ιστορικό μέρος της πόλης με στάση μπροστά από το Diamond Palace. Θα θαυμάσουμε από έξω Estense Castle που χτίστηκε το 1385 και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ένα κτίριο από τούβλο που περιβάλλεται από τάφρο με τέσσερις ογκώδεις προμαχώνες. Συνεχίστε προς την Μητρόπολη για μια εξωτερική θέα στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Σημείωση: αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει 2 ώρες περπάτημα στην πόλη. ΒΕΝΕΤΙΑ VCE03 TRANSFER TO ST. MARK S SQUARE (4 ώρες) 35 ενήλικες / 35 παιδιά Κατεβαίνοντας από το πλοιάριο θα αφήσετε τις αποσκευές σας, στο ναυτικό σταθμό και μετά θα κατευθυνθείτε στο Piazza San Marco όπου θα έχτε χρόνο να κάνετε βόλτα, στα δρομάκια της Βενετίας γνωστά και ως calli. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο λιμάνι να πάρετε τις αποσκευές σας. VCE04T or VCE04D VENICE DISCOVERY (4ώρες) 56 ενήλικες / 40 παιδιά Μετά την άφιξή σας στο λιμάνι, με μεταφερθείτε στο διάσημο Piazza San Marco. Εκεί θα έχετε χρόνο να γνωρίσετε τη πανέμορφη περιοχή καθώς θα επισκεφτείτε το Gothic Palace της Βενετίας: Palazzo Ducale, την αρχεία κατοικία του Doge.

5 VCE05T or VCE05D GONDOLA TOUR & GUIDED WALKING TOUR (4 ώρες ) 76 ενήλικες / 53 παιδιά Καμιά εκδρομή στη Βενετία, δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, αν δεν δείτε τη ρομαντική της όψη, μέσω της βόλτας με τη γόνδολα. Θα περάσετε μέσα από κανάλια θαυμάζοντας τις γέφυρες, τα δρομάκια και τη γραφικότητα της. ΜΠΑΡΙ BAR01 CITY TOUR (3 ώρες) 38 ενήλικες / 27 παιδιά Μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στο Μπάρι που θεωρείτε η δεύτερη πιο σημαντική πόλη της νότιας Ιταλίας. Η περιήγηση περιλαμβάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη στη φημισμένη εκκλησία του Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια σε μία εξωτερική επίσκεψη στο Νορμανδικό Κάστρο. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας και θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το λεωφορείο για μια γρήγορη ματιά στο μοντέρνο Μπαρί. BAR02 ALBEROBELLO (3 ώρες) 48 ενήλικες / 34 παιδιά Μια γρήγορη βόλτα στο Alberobello, που βρίσκεται στην περιοχή Murge που φημίζεται για τα ξεχωριστά σπίτια με τους κωνικούς θόλους, γνωστά και ως «trulli». Μαζί με ξεναγό θα περπατήσετε στα στενά διατηρημένα σοκάκια της UNESCO συνεχίζοντας προς την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, το μόνο παράδειγμα μιας trullo εκκλησίας στον κόσμο. Αν απομείνει χρόνος ελεύθερος, πριν επιστρέψουμε στο λιμάνι και πραγματοποιήσουμε μια μικρή πανοραμική περιήγηση του Μπαρί με το λεωφορείο. Σημείωση: Το ταξίδι με το λεωφορείο προς το Albertobello θα διαρκήσει περίπου μια ώρα, περιλαμβάνει επίσης αρκετό περπάτημα. BAR04 THE SASSI IN MATERA (3 ώρες) 49 ενήλικες / 34 παιδιά Οδικώς προς τη Matera, την πόλη του «Sassi» την πρώτη του κόσμου, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Οι σπηλιές εδώ, χρονολογούνται από την Νεολιθική εποχή, γύρω στο Η ατμόσφαιρα καθώς περπατάτε στο «Sassi» είναι σουρεαλιστική. Θα επισκεφθούμε είτε την τυπικά επιπλωμένη παλιά σπηλιά ή μία βραχώδη εκκλησία που είναι το σύμβολο του τοπικού πολιτισμού. Στην συγκεκριμένη περιοχή έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας του γνωστού ηθοποιού Mel Gibson «Τα Πάθη Του Χριστού».

6 ΡΟΔΟΣ ROD02 LINDOS (περίπου 4 ώρες) 54 ενήλικες / 38 παιδιά Η Λίνδος, που ιδρύθηκε από τους Δωριείς, είναι 50 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και βρίσκεται σε ένα βραχώδες ακρωτήρι με θεα τον κόλπο. Θα επισκεφθούμε την περίφημη Ακρόπολη, μια ακρόπολη που βρίσκετε πάνω από την σύγχρονη πόλη της Λίνδου, με υπέροχη θεα στο λιμάνι. Στην κλασική εποχή το κεντρικό κτίριο της Ακρόπολης ήταν ο ναός της Αθηνάς Λινδίας, που χρονολογείται στο 300 π.χ. και κτίστηκε στη θέση ενός πρώιμου ναού. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και για να δείτε μια επίδειξη από ντόπιους τεχνίτες σε ένα κεραμικό εργοστάσιο, πριν από την επιστροφή στο πλοίο. Σημείωση: θα πρέπει να περπατήσετε αρκετά για να φτάσουμε στην Ακρόπολη. Η μεταφορά με λεωφορείο στη Λίνδο διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. ROD03 Τα ερείπια της Καμείρου (περίπου 5 ώρες) 39 ενήλικες / 27 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στα μικρά χωριά στη Δυτική ακτή για να φτάσουμε στο χώρο της αρχαίας πόλης της Καμείρου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο όπου θα δείτε σπίτια με εσωτερικούς κήπους, ναούς και βάσεις αγαλμάτων που είναι απομεινάρια μιας από τις πρώτες πόλεις του νησιού. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει και μία βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης της Ρόδου, κατά μήκος της οδού των Ιπποτών. Σημείωση: Η μεταφορά με λεωφορείο στην περιοχή διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού θα περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα. ROD04 Ανακαλύπτοντας την πόλη της Ρόδου (3,5 ώρες) 68 ενήλικες Η εκδρομή επικεντρώνεται σε μια ευχάριστη βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης της Ρόδου που περιλαμβάνει και επίσκεψη στο θαυμάσιο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Το αρχικό παλάτι είχε σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί από μια έκρηξη και ξαναχτίστηκε σε μεσαιωνικό στυλ το 1912, όταν οι Ιταλοί κατέλαβαν τη Ρόδο. Θα προχωρήσουμε προς την περίφημη οδό των Ιπποτών, πλαισιωμένη από ξενώνες στους οποίους οι ιππότες του Τάγματος χρησιμοποιούσαν για να καταθέσουν. Σημείωση: Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα. ROD07 GRAND MASTER PALACE & Φιλέρημου (περίπου 5 ώρες) Αυτή η εκδρομή θα συνδυάζει την όμορφη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου με το βουνό Mount Smith και Φιλέρημου. Μια βόλτα 30 λεπτών θα σας οδηγήσει στον αρχαιολογικό χώρο του Φιλέρημου που έχει πολλά ερείπια από τον 3ο αιώνα π.χ. και ένα γραφικό μονοπάτι που οδηγεί στο δυτικότερο σημείο του λόφου. Στη συνέχεια, θα προχωρήσετε προς τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου όπου θα περπατήστε στα στενά δρομάκια των Ιπποτών και θα επισκεφθείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μεγιστάνου.

7 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ALE01W ΚΑΪΡΟ (περίπου 12 ώρες) 122 ενήλικες / 85 παιδιά Οδικώς προς το Δρόμος της Ερήμου του Καΐρου. Επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο στην Γκίζα για μια εξωτερική θέα των μαγευτικών πυραμίδων του Χέοπα, του Chefren και του Mykerino. Θα δείτε επίσης την Κοιλάδα του Ναού και τη Σφίγγα. Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο για να θαυμάσουμε τη συλλογή από αρχαία ευρήματα και θησαυρούς που χρονολογούνται από την εποχή του Φαραώ και του Τουτανχαμόν. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια στάση σε τυπικό παζάρι. Μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται. Σημείωση: η βόλτα με το λεωφορείο από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Η χρήση φωτογραφικών και video κάμερας μέσα στο Αιγυπτιακό Μουσείο απαγορεύεται. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά κατά τις περιόδους Άνοιξης/Χειμώνα. Η επιστροφή στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. ALE02W Γκίζα, Σακκάρα, η Μέμφις (περίπου 12 ώρες) 110 ενήλικες / 77 παιδιά Οδικώς προς το Δρόμος της Ερήμου του Καΐρου.Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στην Γκίζα για να θαυμάσετε εξωτερικά τις πυραμίδες του Χέοπα, του Chefren και του Mykerino. Θα δείτε επίσης την κοιλάδα του Ναού και τη Σφίγγα. Επίσκεψη στην αρχαία πυραμίδα της Σακκάρα και στάση στο Μέμφις, όπου θα θαυμάσουμε το τεράστιο άγαλμα του Ραμσή ΙΙ. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια στάση σε ένα τυπικό παζάρι. Μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται. Σημείωση: η βόλτα από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή, δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά κατά τις περιόδους Άνοιξης/Χειμώνα. Η επιστροφή στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. ALE04W Η ακρόπολη, οι πυραμίδες και κρουαζιέρα στον Νείλο (περίπου 12 ώρες με γεύμα) 122 ενήλικες / 85 παιδιά Αναχώρηση από τον λιμένα και μετά από ένα 3 ώρες οδικώς θα φτάσετε στη μεγαλύτερη αφρικανική πόλη : το Κάιρο. Μια πρώτη στάση θα είναι στη Citadel Σαλαντίν και στο Alabaster Μοχάμεντ Αλί τζαμί από όπου θα απολαύσετε την υπέροχη θέα της πόλης. Συνεχίστε στις ακτές του Νείλου και επιβιβαστείτε σε καραβάκι για να ξεκινήσει μια ευχάριστη κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο. Ένα νόστιμο γεύμα θα σερβίρετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσης τη μεταφορά με λεωφορείο προς τις Πυραμίδες για να θαυμάσετε την υπέροχη Πυραμίδα της Γκίζας. Θα θαυμάσετε την πυραμίδα του Chefren και τη Σφίγγα, μπορείτε να τα φωτογραφίσετε και μετά θα έχετε χρόνο για ψώνια σε ένα Ινστιτούτο με πάπυρους για να είστε βέβαιοι ότι έχετε ένα πραγματικό αιγυπτιακό σουβενίρ. Σημείωση: η βόλτα με το λεωφορείο από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή,

8 δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά. Η επιστροφή στο λιμάνι θα πραγματοποιηθεί χωρίς ξεναγό. ALE05 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ (περίπου 5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Αναχωρήστε από το λιμάνι για να ξεκινήσετε μια γοητευτική περιήγηση πίσω στο παρελθόν, για να ανακαλύψετε μερικά από τα θαύματα της Αλεξάνδρειας. Η πρώτη μας στάση θα είναι οι Κατακόμβες του Κομ Ελ Shokafa που αρχικά ήταν μια ιδιωτική κρύπτη και αργότερα επεκτάθηκε με περισσότερες ταφές. Αυτοί οι Ρωμαϊκοί τάφοι χρονολογούνται από τον II αιώνα μ.χ. Θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τους τάφους και να πάτε 80 πόδια κάτω από τη γη για να ανακαλύψετε ένα άλλο κόσμο πολύ ενδιαφέρον. Επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στον πυλώνα της Πομπηίας, πυλώνας 27μέτρα ψηλός, ανεξαιρέτως το όνομά του, ήταν στην πραγματικότητα αφιερωμένος στον αυτοκράτορα Διοκλητιανού το 300 μ.χ. που έσωσε την πόλη της Αλεξάνδρειας από ένα τρομακτικό λιμό. Η εκδρομή θα συνεχιστεί με μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αλεξάνδρειας, με πανοραμική θέα των περιοχών του δικτύου της και της Citadel. Μικρή στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι. Σημείωση: για να έχετε πρόσβαση στις κατακόμβες θα πρέπει να περπατήσετε πολλά μέτρα κάτω από το γη πάνω σε μια σπειροειδή και ολισθηρή σκάλα. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. ALE06 ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Ξεκινήστε την περιήγησή σας για να γνωρίσετε τις ομορφιές της Αλεξάνδρειας. Μετά την αναχώρηση από το λιμάνι θα καταλήξουμε στο Εθνικό Μουσείο, όπου μπορείτε να θαυμάσετε πολλά έργα τέχνης του παρελθόντος του ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού. Η επόμενη στάση μας θα είναι επίσκεψη το ρωμαϊκό αμφιθέατρο που μπορούσε να φιλοξενήσει 800 άτομα. Η περιήγηση συνεχίζεται στο όμορφο πάρκο Montazah, όπου θα περπατήσετε ανάμεσα σε πεύκα και φοίνικες. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εξωτερική όψη της θερινής κατοικία του πρώην βασιλιά της Αιγύπτου, Φαρούκ. Σύντομη στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι. ALE07W Πυραμίδες και σαφάρι στην έρημο Σακκάρα (περίπου 13 ώρες με γεύμα) 146 ενήλικες / 102 παιδιά Προχωράμε στο Δρόμο Της Ερήμου στο Κάιρο και μετά από 3 ώρες δρόμο θα φτάσετε στη μεγαλύτερη αφρικανική πόλη: το Κάιρο. Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την πανοραμική θέα των τριών πυραμίδων της Γκίζας, τα διάφορα μνημεία, τάφους και τον Ναό Valley με τη Σφίγγα. Θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε εκπληκτικές εικόνες και να νιώστε την ατμόσφαιρα μεγαλοπρέπειας και αρχαιότητας που κατακλείνει το σύνολο της περιοχής. Μετά από μικρή απόσταση με το λεωφορείο, θα

9 μεταφερθείτε στην επόμενη στάση, το Country Club, όπου, όπου με τα τζιπ θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες σαφάρι στην έρημο. Θα φτάσουμε στη συνέχεια σε ένα κοπάδι με καμήλες. Εκεί θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε μια βόλτα με καμήλα και να γνωρίσουμε τις συνήθειες των αρχαίων κατοίκων της ερήμου. Ώρα να γευτείτε ένα νόστιμο γεύμα σε μπουφέ στη Σακκάρα Country Club και στη συνέχεια η ξενάγηση μας θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο επιβλητικό στάδιο της πυραμίδας της Σακκάρα. Μικρή στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σαςστο λιμάνι της Αλεξάνδρειας. Σημείωση: η βόλτα από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Κατά τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το Χειμώνα, το γεύμα θα σερβίρετε είτε πριν είτε μετά την περιήγηση. Η επιστροφή στο λιμάνι θα είναι χωρίς τη συνοδεία ξεναγού. ALE08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (περίπου 4,5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Ξεκινήστε την περιήγησή σας για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αλεξάνδρειας. Όταν αναχωρήσουμε από το λιμάνι, θα κατευθυνθούμε στο Εθνικό Μουσείο της Αλεξάνδρειας και θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν ; εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε ευρήματα και εκθέματα των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαϊκών πολιτισμών. η επίσκεψή σας θα συνεχίσει με μια στάση στο Κήπο Montazah, 365 στρέμματα κήπων που περιβάλλουν το Βασιλικό Παλάτι, τώρα είναι ένα διακεκριμένο εθνικό πάρκο της Αιγύπτου. Επιστροφή στη σημερινή εποχή, η ξενάγηση θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την Νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μια μοντέρνα κατασκευή από γυαλί και ατσάλι, με τους πελώριους γκρίζους τοίχους από γρανίτη, που εξωτερικά ήταν χαραγμένα ιερογλυφικά και όλα τα σύμβολα από κάθε γνωστό αλφάβητο του κόσμου. Η Βιβλιοθήκη είναι ένα αρχιτεκτονικό έκθεμα που συμβολίζει τον ήλιο να ανατέλλει από τη Μεσόγειο και την Αναγγένηση της Αλεξάνδρειας στα τέλη του Μια γρήγορη στάση για ψώνια πριν να επιστρέψουμε στο πλοίο για μεσημεριανό.

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Ρεθύμνης...4 Η πόλη του Ρεθύμνου...5 Παραλία Ρεθύμνου... 10 Το χωριό και η παραλία Πλατανιάς... 10 Η παραλία Περιβόλια... 11 Η παραλία Κουμπές...

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Το χωριό στα Φηρά... 5 Το χωριό στο Φηροστεφάνι... 6 Το χωριό στο Ημεροβίγλι... 7 Το χωριό Καρτεράδος... 8 Η περιοχή στην Παραλία Καρτεράδου...

Διαβάστε περισσότερα

Φλωρεντία... Η κυρία των Μεδίκων

Φλωρεντία... Η κυρία των Μεδίκων Φλωρεντία... Η κυρία των Μεδίκων Η Φλωρεντία είναι όλα όσα έχετε φανταστεί ποτέ να είναι... μια όμορφη πόλη γεμάτη από εντυπωσιακή, ιστορική αρχιτεκτονική, πλούσια σε μνημεία και τον πολιτισμό, μουσεία,

Διαβάστε περισσότερα

Τοσκάνη. Το πιο όμορφο ιταλικό τοπίο «κρύβεται» μέσα της!

Τοσκάνη. Το πιο όμορφο ιταλικό τοπίο «κρύβεται» μέσα της! Τοσκάνη Το πιο όμορφο ιταλικό τοπίο «κρύβεται» μέσα της! Αμπελώνες, χαμηλοί λόφοι, μεσαιωνικά κάστρα, ήσυχα χωριά και αγροικίες ανάμεσα σε κυπαρίσσια, ελιές, στάχυα και ηλιοτρόπια. Αυτή η μαγική εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες Μεγανήσι Λευκάδας Πασχαλιά σ έναν ανεξερεύνητο παράδεισο Νυδρί - Βαθύ - Κρουαζιέρα στο Σκορπιό ΛΕΥΚΑΔΑ Πολυτελείας η αρχαία ομορφιά του Ιονίου Νυδρί - Ιωάννινα - Πρέβεζα Στο καταπράσινο Μεγανήσι, το ESPERIDES

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με την Κρήτη Λασίθι Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με την Κρήτη Λασίθι Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με την Κρήτη Λασίθι Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Λασιθίου...4 Η πόλη του Αγίου Νικολάου...5 Παραλία Χαβάνια...7 Παραλία Αμμούδι...7 Παραλία Κιτροπλατεία...7 Παραλία Άμμος...7 Δημοτική

Διαβάστε περισσότερα

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe ...το μυθικκό Grand Hotel των Σπετσών, ζει νέες δόξες! Poseidonion Grace Το ιστορικό Poseidonion Grace πρόσφατα άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από ένα επιμελές πρόγραμμα ανακαίνισης πέντε ετών, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η

Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η www.enallaktiki-drasi.gr Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 26 Δεκεμβρίου 2014 έως 3 Ιανουαρίου 2015 Η εκδρομή έχει σχεδιασθεί από την ομάδα ιστορίας και

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη: 29.07, 03.08, 12.08 Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Πεκίνο, Χανγκτσόου, Σαγκάη Υδάτινες πόλεις (Ξιτάνγκ, Σουτσόου) Αναχωρήσεις: 07.07, 15.07, 22.07, 29.07, 03.08, 05.08, 12.08,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου Manessis Exclusive Familly Easter Club Φέτος η Πασχαλιά γίνεται μοναδικά αξέχαστη στα Manessis Εxclusive Familly Easter holidays 8 Κέρκυρα, Corfu Chandris 4* sup

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες Διανυκτερεύσεις:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

china Discovering land of history, place of legend

china Discovering land of history, place of legend china Discovering land of history, place of legend Discovering China Ένα ταξίδι στην Κίνα είναι σίγουρα πρόκληση καθώς πρόκειται για μία χώρα άκρως γοητευτική με μεγάλη ιστορία και μοναδικά μνημεία. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΥΚΑΔΑ Θρησκευτικοί Προορισμοί

ΛΕΥΚΑΔΑ Θρησκευτικοί Προορισμοί ΛΕΥΚΑΔΑ Θρησκευτικοί Προορισμοί Προσκύνημα στους Ναούς και τις Μονές της Λευκάδας ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ email: tourismos@lefkada.gr www.lefkada.gr 1 ΕΥΡΩΠΗ - ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ για Πρίντεζι για Ανκόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες Ένας υπέροχος πολιτισμικός και γαστρονομικός γύρος μιας περιοχής πλούσιας σε αρχαία Ελληνικά και Βυζαντινά μνημεία, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

πρωτεύουσα, το (Ålesund) και το θεσπέσια νησιά πρωτεύουσα της Οι μέρες μας θα αυτές, μέχρι τα ΟΥ 2011!!! ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αναχωρήσεις Τιμές

πρωτεύουσα, το (Ålesund) και το θεσπέσια νησιά πρωτεύουσα της Οι μέρες μας θα αυτές, μέχρι τα ΟΥ 2011!!! ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αναχωρήσεις Τιμές Μπέργκεν & Βόρειο Ακρωτήρι, δυτικά φιόρδ, κρουαζιέρα 7 ημέρες Ålesund, Geirangerfjord, Τρόντχαϊμ, Αρκτικός Κύκλος, Λοφότεν, Τρόμσο η Πύλη της Αρκτικής, Honningsvåg (Βόρειο Ακρωτήρι), Λαπωνία, Kirkenes

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα: Μία πόλη προς εξερεύνηση κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε µέρα

Πράγα: Μία πόλη προς εξερεύνηση κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε µέρα Πράγα: Μία πόλη προς εξερεύνηση κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε µέρα Η Μητέρα όλων των Πόλεων, η Πράγα. Μία πόλη που δεν σταµατά ποτέ να εκπλήσσει. Ο επισκέπτης, ο τουρίστας του καλοκαιριού ή ακόµα και ο κάτοικος

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και την άλλη Μύκονο!

Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και την άλλη Μύκονο! Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και την άλλη Μύκονο! 1 Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού Ταξιδεύοντας στη Μύκονο συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος μοιάζει διαφορετικός την ίδια ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενο Αρχαιολογικού Πάρκου Πάφου Ελληνικά

Κείμενο Αρχαιολογικού Πάρκου Πάφου Ελληνικά 1 Κείμενο Αρχαιολογικού Πάρκου Πάφου Ελληνικά 2 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΦΟΥ Γραπτή ξενάγηση για audio guide Περιεχόμενα -Εισαγωγή -Οικία του Διόνυσου -Οικία του Θησέα -Οικία του Ορφέα -Οικία του Αιώνα 3 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com

Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Καλωσόρισμα.................... 2 Λεμεσός: Σημείο έναρξης............... 5-6 Εξερευνήστε τη Λεμεσό............... 9-10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο Παλαιό Φρούριο Είναι χτισμένο σε μια δίκορφη φυσική τοποθεσία από τον 16ο αιώνα στην άλλοτε Βυζαντινή πόλη της Κέρκυρας. Το Παλιό φρούριο είναι ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της παλιάς πόλης και οι δύο κορυφές

Διαβάστε περισσότερα

SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL

SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL H H H H SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL Λίγο έξω από το Αχλαδοχώρι και πάνω σε μια όμορφη παραλία βρίσκεται το ξενοδοχείο Sunrise Village ένα φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ «ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ» Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΡΙΑ: ΓΙΟΥΤΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Οκτώβριος, 2011

Διαβάστε περισσότερα

Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!!

Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!! Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! 5 & 7 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!! ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΠΡΑΓΑ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΡΛΟΒΙΒΑΡΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5ήμερης : 23/5,

Διαβάστε περισσότερα