ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά"

Transcript

1 ΧΑΙΦΑ HAF01 ΝΑΖΑΡΕΤ & ΚΑΝΑΑΝ (περίπου 6 ώρες) 48 ενήλικες /34 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στη Ναζαρέτ,τ τη μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη αυτή η πόλη περιγράφεται ως το σπίτι που έζησε την παιδική του ηλικία ο Ιησούς Χριστός. Θα επισκεφθείτε το "Βασιλική του Ευαγγελισμού», μια εκκλησία που χτίστηκε στο χώρο όπου, σύμφωνα με την Ρωμαιοκαθολική παράδοση, εκεί πραγματοποιήθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Επόμενο μέρος της περιοδείας θα σας μεταφέρει στη Χαναάν, αραβική πόλη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Αυτή η πόλη είναι γνωστή ως η περιοχή όπου ο Ιησούς έπρεπε να μετατρέψει το νερό σε κρασί κατά τη διάρκεια του διάσημου Cannan Γάμου. Επιστροφή στο λιμάνι. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει περπάτημα 3 χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος. Η μεταβίβαση στην Ναζαρέτ διαρκεί περίπου 1,5 ώρες με κάθε τρόπο. HAF03 ΧΩΡΙΑ ΔΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ & ΚΟΛΠΟΣ ΧΑΙΦΑ (περίπου 6 ώρες) 44 ενήλικες /31 παιδιά Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει από το λιμάνι για μια πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα του πανέμορφου κόλπου Χάιφα με θέα τους όμορφους κήπους Bahai. Bahaism ήταν μια μονοθεϊστική θρησκεία που δημιουργήθηκε στην Περσία κατά τα μέσα του ΧΙΧ αιώνα δίνοντας έμφαση στην πνευματική ενότητα των umanity. Επόμενο μέρος της περιοδείας θα είναι αφιερωμένο στην επίσκεψη στα Χωριά Δρούσες, οι συνεχιστές μιας θρησκευτικής τάξης, που αρχικά ήταν μουσουλμάνοι, και ανακαλύθφηκαν στην Αίγυπτο τον XI αιώνα. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει περπάτημα 3 χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος. HAF04W ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (περίπου 9 ώρες με γεύμα) 96 ενήλικες /67 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στην Ιερουσαλήμ, την πόλη του αρχαίου μεγαλείου. Η εκδρομή σας θα ξεκινήσει με μια στάση στο Hess Promenade για να απολαύσετε μια υπέροχη πανοραμική θέα. Συνεχίστε την επίσκεψη σας με τα πόδια στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Περάστε μέσα από την Dung πύλη, Western Wall, το υπόλοιπο του δεύτερου ναού που καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 μ.χ.. Το τείχος είναι ο πιο ιερός εβραϊκός ναός στην Ιερουσαλήμ. Περπατήσετε κατά μήκος της "Via Dolorosa" που θεωρείται ο ιερότερος δρόμος στον κόσμο από τους Χριστιανούς όπως ο Ιησούς οδηγήθηκε στην άνιση πορεία του, το θάνατο του. Θα θαυμάσετε την εκκλησία του Παναγίου Τάφου, χωρίς την είσοδο στον τάφο. Αναχώρηση για το μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς ένα κατάστημα με σουβενίρ στην Ιερουσαλήμ και από εκεί θα οδηγηθούμε πίσω στο λιμάνι. Σημείωση: η μεταφορά με λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ διαρκεί περίπου 2 ώρες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 2,5 χλμ. σε ανώμαλο έδαφος με δρομάκια που έχουν κάποιες κλίσεις. Άνετα παπούτσια συνιστώνται. Να φορούν συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων. Παρακαλούμε να καλύπτει τους ώμους και τα γόνατα. Αναμένουν πολυσύχναστες περιοχές.

2 HAF05 ΓΑΛΙΛΑΙΑ (περίου 6 ώρες) 58 ενήλικες /41 παιδιά Αυτή η μισής μέρας εκδρομή θα σας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσετε δύο από τα πιο γνωστά σύμβολα της Γαλιλαίας. Θα ταξιδέψετε στην Ναζαρέτ για να επισκεφθείτε την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η οποία είναι το μεγαλύτερο χριστιανικό κτίριο στη Μέση Ανατολή και ένα από τα σημαντικότερα χριστιανικά προσκυνήματα στον κόσμο. Λέγεται ότι η εκκλησία είναι χτισμένη στην τοποθεσία του σπιτιού της Θεοτόκου. Εδώ ο Αρχάγγελος Γαβριήλ πιστεύεται ότι εμφανίστηκε στην Μαρία, ανακοινώνοντας της ότι θα γίνει η μητέρα του Ιησού. Στο χαμηλότερο επίπεδο της βασιλικής, μπορείτε να θαυμάσετε τα ερείπια ενός πέμπτου αιώνα βυζαντινής εκκλησίας, που χτίστηκε γύρω από το Σπήλαιο του Ευαγγελισμού. δεύτερη και τελευταία στάση σας θα είναι Yardenit, στην όχθη του ποταμού Ιορδάνη, που αμέτρητοι προσκυνητές επισκέπτονται κάθε χρόνο για να θυμηθούν τον τόπο στον οποίο βαφτίστηκε ο Ιησούς. Εδώ θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τις υποσχέσεις βάπτισης σας συμμετέχοντας σε μια οικεία τελετή, όπου η ομάδα θα είναι ντυμένη με το στυλ των πρώτων Χριστιανών και θα κολυμπάει στα νερά του πεμπτούσιου ιερού ποταμού. Σημείωση: Η μεταφορά στη Ναζαρέτ διαρκεί περίπου 1,5 ώρες με κάθε τρόπο. Το περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος θα είναι μέρος αυτής της περιοδείας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων. Παρακαλούμε να φέρετε μια ενδυμασία κολύμβησης για την τελετή βαπτίσματος στον Ιορδάνη Ποταμό, (είναι υποχρεωτικό να αλλάξετε στο χιτώνα που παρέχεται επί τόπου σε αποδυτήρια). HAF06 Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ (περίπου 9 ώρες με γεύμα) 100 ενήλικες /70 παιδιά Οδικώς από τη Θάλασσα της Γαλιλαίας, κοντά στα υψώματα του Γκολάν, τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στο Ισραήλ. Εδώ θα απολαύσετε μια βόλτα με βάρκα στην περιοχή της Καπερναούμ, την αρχαία πόλη της Γαλιλαίας που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη στο Ευαγγέλιο του Λουκά και φαίνεται να είναι το σπίτι των αποστόλων Πέτρου, Aνδρέα, James, Γιάννη και Μάτθαίου. Θα ξεκινήσουμε μια διαδρομή με τα πόδια από τα ερείπια της συναγωγής, όπου ο Ιησούς δίδαξε την ημέρα του Σαββάτου και προσευχήθηκε. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουμε στην Tabgha, που θεωρείται η πιο ήσυχη και όμορφη από όλες τις χριστιανικές περιοχές στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την παράδοση, ήταν η περιοχή των τριών από τα πιο σημαντικά επεισόδια της Καινής Διαθήκης: η επί του Όρους Ομιλία, το θαύμα με τα ψωμιά και τα ψάρια και η εμφάνιση του Ιησού μετά την Ανάσταση. Μετά το γεύμα σας θα προχωρήσετε στο Όρος των Μακαρισμων όπου ο Ιησούς έκανε την περίφημη ομιλία του. Το Μάρτιο του 2000 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β έκανε μεγάλη τελετή πάνω σε αυτό. Σημείωση: η μεταβίβαση για να φτάσετε στη θάλασσα της Γαλιλαίας διαρκεί περίπου 2 ώρες με κάθε τρόπο. Το περάτημα σε ανώμαλο έδαφος είναι μέρος αυτής της περιοδείας. Να φορέσετε συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων.

3 ΡΕΒΕΝΝΑ RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στο Σαν Μαρίνο, το παλαιότερο Δημοκρατικό της Ευρώπης, που ιδρύθηκε από τον Άγιο Μαρίνο, του 4ου αιώνα μοναχός και λιθοξόος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις θρησκευτικές διώξεις του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Βρίσκεται στις πλαγιές του Monte Titano, η Δημοκρατία έχει το δικό του νομισματοκοπείο, γραμματόσημα, ποδοσφαιρική ομάδα, ακόμα και τον δικό του στρατό 1000 ατόμων. Δεν υπάρχουν τελωνιακές διατυπώσεις σε αυτή τη μικρή χώρα, της οποίας τα σύνορα απέχουν μόλις 12 χιλιόμετρα στο φαρδύτερο σημείο. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει την επίσκεψη στην εκκλησίας του Αγίου Φραγκίσκου, (ιδρύθηκε το 1361) το παλαιότερο έργο της Δημοκρατίας, και στη Piazza della Libertà, με το παλάτι της κυβέρνηση και το Torre Guaita. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ένα ενδιαφέρον σύστημα δεξαμενών που συνδέονται μεταξύ τους για τη συλλογή του βρόχινου νερού, αφού έχει χρησιμοποιηθεί ως απόθεμα νερού για τους πολίτες του Αγίου Μαρίνου. Επιστροφή στο πλοίο στο λιμάνι της Ραβέννας. Σημείωση: Οι επισκέπτες θα συναντηθούν με τον ξεναγό απευθείας στο Σαν Μαρίνο. RAN02 BOLOGNA (ab. 5 ώρες) 45 ενήλικες / 32 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στην Μπολόνια, η οποία ιδρύθηκε δύο χιλιάδες χρόνια π.χ., κατά τη διάρκεια της Εποχής του Χαλκού, τη λεγόμενη «Cultura Villanoviana"."Felsina" ήταν κατά τους Ετρούσκους (Αρχαίοι Ιταλοί) το όνομα της πόλης, ενώ το "Bononia" ήταν η λατινική της ονομασία. Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η πόλη πέρασε από μια μεγάλη πτώση και ανήλθε πίσω στο αρχαίο μεγαλείο μόνο τον 11ο αιώνα, όταν Μπολόνια έγινε μια ελεύθερη κομμούνα (Libero Comune). Η Μπολόνια είναι τώρα διάσημη για τις στοές και τα μπαλκόνια της, τα ανάκτορα από πέτρα, τούβλα και για το μεγάλο αριθμό εκκλησιών, με τους στραβούς πύργους της και το υπόλοιπο του μήκους 8 χιλιομέτρων τείχος της πόλης. Απολαύστε ένα περίπατο στην πλατεία Piazza Maggiore, που είναι η καρδιά της πόλης, με τη μαγευτική Ποσειδώνα Κρήνη από την Giambologna. Επίσκεψη στη γοτθικό San Petronio Βασιλική, τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκκλησία της πόλης που είναι αφιερωμένη στον προστάτη της και φιλοξενεί αριστουργήματα της Jacopo della Quercia και άλλων. Συνέχίστε στο κέντρο της πόλης για να δείτε τους στραβούς πύργους "Torre degli Asinelli και Garisenda», το σύμβολο της Μπολόνια. Οι επισκέπτες θα μεταφερθούν στη συνέχεια, στο Santo Stefano σύμπλεγμα εκκλησιών, εξαιρετικής ιστορικής, καλλιτεχνικής και θρησκευτικης αξίας, και το Archiginnasio, η πρώτη μόνιμη έδρα του Πανεπιστημίου, με τα όμορφα ανατομικά θέατρα όπου διαλέξεις της ανατομίας έλαβαν χώρα (εσωτερική επίσκεψη). Σημείωση: αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει 2 ώρες περπάτημα στην πόλη. Η εσωτερική επίσκεψη στο Santo Stefano σύμπλεγμα Εκκλησιών και στο Archiginnasio θα επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Οι επισκέπτες θα συναντηθούν με τον ξεναγό άμεσα στη Μπολόνια.

4 RAN03 CITY TOUR (4,5 ώρες) 40 ενήλικες / 28 παιδιά Μεταφορά με λεωφορείο προς τη Ραβέννα. Κατά τον 5ο αιώνα, αυτή η θαυμάσια πόλη ήταν το τελευταίο κεφάλαιο της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας,. Τα υπέροχα μνημεία της μαρτυρούν τη σημασία της ως ένα πολιτικό, εμπορικό και καλλιτεχνικό κέντρο κατά τη διάρκεια των αιώνων. Σταθμός στην πλατεία Baracca, όπου ξεκινά η ξενάγηση με τα πόδια. Η Ραβέννα είναι γνωστή για τα αστραφτερά ψηφιδωτά της. Μέσα στη Βασιλική San Vitaleή, καθώς και στο μικροσκοπικό Mausoleo di Galla Placidia, θα θαυμάσετε την ομορφιά των χρυσών σχεδίων τους. Στην πραγματικότητα στα εργαστήρια ψηφιδώτων θα δείτε δουλειά που μαρτυρεί ότι η ψηφιδωτή παράδοση είναι ακόμα ζωντανή. Στο εργαστήριο μπορείτε να βρείτε αντίγραφα από τα αριστουργήματα της αρχαιότητας καθώς και σύγχρονα έργα τέχνης. Κάτι που δεν πρέπει αν χάσετε στη συνέχεια είναι ο τάφος του διάσημου Ιταλού ποιητή Δάντη. Στην aκρίβεια ήταν εξόριστος από την Φλορεντία μετά από τις περιπλανίσεις του γύρω από την Ιταλία. Πέθανε στη Ραβέννα το Η ξενάγησή σας θα λήξη με την επίσκεψη στο Sant'Apollinare Nuovo. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει ορισμένα μέρη με τα πόδια. Η μεταφορά πίσω στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. RAN04 FERRARA (5 ώρες) 45 ενήλικες / 32 παιδιά Συναντηθείτε με το ξεναγό σας στο λιμάνι και οδηγηθείτε προς τη Ferrara. Η ομορφία και η πολιτιστική σημασία της πόλης αυτής έχει κηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η πόλη εξακολουθεί να περιβάλλεται από περισσότερα από 9 χιλιόμετρα των αρχαίων τειχών που χτίστηκαν κυρίως κατά τους αιώνες XV και XVI. Απολαύστε ένα ωραίο περίπατο μέσα από το ιστορικό μέρος της πόλης με στάση μπροστά από το Diamond Palace. Θα θαυμάσουμε από έξω Estense Castle που χτίστηκε το 1385 και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ένα κτίριο από τούβλο που περιβάλλεται από τάφρο με τέσσερις ογκώδεις προμαχώνες. Συνεχίστε προς την Μητρόπολη για μια εξωτερική θέα στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Σημείωση: αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει 2 ώρες περπάτημα στην πόλη. ΒΕΝΕΤΙΑ VCE03 TRANSFER TO ST. MARK S SQUARE (4 ώρες) 35 ενήλικες / 35 παιδιά Κατεβαίνοντας από το πλοιάριο θα αφήσετε τις αποσκευές σας, στο ναυτικό σταθμό και μετά θα κατευθυνθείτε στο Piazza San Marco όπου θα έχτε χρόνο να κάνετε βόλτα, στα δρομάκια της Βενετίας γνωστά και ως calli. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο λιμάνι να πάρετε τις αποσκευές σας. VCE04T or VCE04D VENICE DISCOVERY (4ώρες) 56 ενήλικες / 40 παιδιά Μετά την άφιξή σας στο λιμάνι, με μεταφερθείτε στο διάσημο Piazza San Marco. Εκεί θα έχετε χρόνο να γνωρίσετε τη πανέμορφη περιοχή καθώς θα επισκεφτείτε το Gothic Palace της Βενετίας: Palazzo Ducale, την αρχεία κατοικία του Doge.

5 VCE05T or VCE05D GONDOLA TOUR & GUIDED WALKING TOUR (4 ώρες ) 76 ενήλικες / 53 παιδιά Καμιά εκδρομή στη Βενετία, δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, αν δεν δείτε τη ρομαντική της όψη, μέσω της βόλτας με τη γόνδολα. Θα περάσετε μέσα από κανάλια θαυμάζοντας τις γέφυρες, τα δρομάκια και τη γραφικότητα της. ΜΠΑΡΙ BAR01 CITY TOUR (3 ώρες) 38 ενήλικες / 27 παιδιά Μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στο Μπάρι που θεωρείτε η δεύτερη πιο σημαντική πόλη της νότιας Ιταλίας. Η περιήγηση περιλαμβάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη στη φημισμένη εκκλησία του Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια σε μία εξωτερική επίσκεψη στο Νορμανδικό Κάστρο. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας και θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το λεωφορείο για μια γρήγορη ματιά στο μοντέρνο Μπαρί. BAR02 ALBEROBELLO (3 ώρες) 48 ενήλικες / 34 παιδιά Μια γρήγορη βόλτα στο Alberobello, που βρίσκεται στην περιοχή Murge που φημίζεται για τα ξεχωριστά σπίτια με τους κωνικούς θόλους, γνωστά και ως «trulli». Μαζί με ξεναγό θα περπατήσετε στα στενά διατηρημένα σοκάκια της UNESCO συνεχίζοντας προς την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, το μόνο παράδειγμα μιας trullo εκκλησίας στον κόσμο. Αν απομείνει χρόνος ελεύθερος, πριν επιστρέψουμε στο λιμάνι και πραγματοποιήσουμε μια μικρή πανοραμική περιήγηση του Μπαρί με το λεωφορείο. Σημείωση: Το ταξίδι με το λεωφορείο προς το Albertobello θα διαρκήσει περίπου μια ώρα, περιλαμβάνει επίσης αρκετό περπάτημα. BAR04 THE SASSI IN MATERA (3 ώρες) 49 ενήλικες / 34 παιδιά Οδικώς προς τη Matera, την πόλη του «Sassi» την πρώτη του κόσμου, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Οι σπηλιές εδώ, χρονολογούνται από την Νεολιθική εποχή, γύρω στο Η ατμόσφαιρα καθώς περπατάτε στο «Sassi» είναι σουρεαλιστική. Θα επισκεφθούμε είτε την τυπικά επιπλωμένη παλιά σπηλιά ή μία βραχώδη εκκλησία που είναι το σύμβολο του τοπικού πολιτισμού. Στην συγκεκριμένη περιοχή έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας του γνωστού ηθοποιού Mel Gibson «Τα Πάθη Του Χριστού».

6 ΡΟΔΟΣ ROD02 LINDOS (περίπου 4 ώρες) 54 ενήλικες / 38 παιδιά Η Λίνδος, που ιδρύθηκε από τους Δωριείς, είναι 50 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και βρίσκεται σε ένα βραχώδες ακρωτήρι με θεα τον κόλπο. Θα επισκεφθούμε την περίφημη Ακρόπολη, μια ακρόπολη που βρίσκετε πάνω από την σύγχρονη πόλη της Λίνδου, με υπέροχη θεα στο λιμάνι. Στην κλασική εποχή το κεντρικό κτίριο της Ακρόπολης ήταν ο ναός της Αθηνάς Λινδίας, που χρονολογείται στο 300 π.χ. και κτίστηκε στη θέση ενός πρώιμου ναού. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και για να δείτε μια επίδειξη από ντόπιους τεχνίτες σε ένα κεραμικό εργοστάσιο, πριν από την επιστροφή στο πλοίο. Σημείωση: θα πρέπει να περπατήσετε αρκετά για να φτάσουμε στην Ακρόπολη. Η μεταφορά με λεωφορείο στη Λίνδο διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. ROD03 Τα ερείπια της Καμείρου (περίπου 5 ώρες) 39 ενήλικες / 27 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στα μικρά χωριά στη Δυτική ακτή για να φτάσουμε στο χώρο της αρχαίας πόλης της Καμείρου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο όπου θα δείτε σπίτια με εσωτερικούς κήπους, ναούς και βάσεις αγαλμάτων που είναι απομεινάρια μιας από τις πρώτες πόλεις του νησιού. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει και μία βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης της Ρόδου, κατά μήκος της οδού των Ιπποτών. Σημείωση: Η μεταφορά με λεωφορείο στην περιοχή διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού θα περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα. ROD04 Ανακαλύπτοντας την πόλη της Ρόδου (3,5 ώρες) 68 ενήλικες Η εκδρομή επικεντρώνεται σε μια ευχάριστη βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης της Ρόδου που περιλαμβάνει και επίσκεψη στο θαυμάσιο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Το αρχικό παλάτι είχε σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί από μια έκρηξη και ξαναχτίστηκε σε μεσαιωνικό στυλ το 1912, όταν οι Ιταλοί κατέλαβαν τη Ρόδο. Θα προχωρήσουμε προς την περίφημη οδό των Ιπποτών, πλαισιωμένη από ξενώνες στους οποίους οι ιππότες του Τάγματος χρησιμοποιούσαν για να καταθέσουν. Σημείωση: Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα. ROD07 GRAND MASTER PALACE & Φιλέρημου (περίπου 5 ώρες) Αυτή η εκδρομή θα συνδυάζει την όμορφη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου με το βουνό Mount Smith και Φιλέρημου. Μια βόλτα 30 λεπτών θα σας οδηγήσει στον αρχαιολογικό χώρο του Φιλέρημου που έχει πολλά ερείπια από τον 3ο αιώνα π.χ. και ένα γραφικό μονοπάτι που οδηγεί στο δυτικότερο σημείο του λόφου. Στη συνέχεια, θα προχωρήσετε προς τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου όπου θα περπατήστε στα στενά δρομάκια των Ιπποτών και θα επισκεφθείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μεγιστάνου.

7 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ALE01W ΚΑΪΡΟ (περίπου 12 ώρες) 122 ενήλικες / 85 παιδιά Οδικώς προς το Δρόμος της Ερήμου του Καΐρου. Επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο στην Γκίζα για μια εξωτερική θέα των μαγευτικών πυραμίδων του Χέοπα, του Chefren και του Mykerino. Θα δείτε επίσης την Κοιλάδα του Ναού και τη Σφίγγα. Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο για να θαυμάσουμε τη συλλογή από αρχαία ευρήματα και θησαυρούς που χρονολογούνται από την εποχή του Φαραώ και του Τουτανχαμόν. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια στάση σε τυπικό παζάρι. Μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται. Σημείωση: η βόλτα με το λεωφορείο από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Η χρήση φωτογραφικών και video κάμερας μέσα στο Αιγυπτιακό Μουσείο απαγορεύεται. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά κατά τις περιόδους Άνοιξης/Χειμώνα. Η επιστροφή στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. ALE02W Γκίζα, Σακκάρα, η Μέμφις (περίπου 12 ώρες) 110 ενήλικες / 77 παιδιά Οδικώς προς το Δρόμος της Ερήμου του Καΐρου.Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στην Γκίζα για να θαυμάσετε εξωτερικά τις πυραμίδες του Χέοπα, του Chefren και του Mykerino. Θα δείτε επίσης την κοιλάδα του Ναού και τη Σφίγγα. Επίσκεψη στην αρχαία πυραμίδα της Σακκάρα και στάση στο Μέμφις, όπου θα θαυμάσουμε το τεράστιο άγαλμα του Ραμσή ΙΙ. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια στάση σε ένα τυπικό παζάρι. Μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται. Σημείωση: η βόλτα από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή, δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά κατά τις περιόδους Άνοιξης/Χειμώνα. Η επιστροφή στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. ALE04W Η ακρόπολη, οι πυραμίδες και κρουαζιέρα στον Νείλο (περίπου 12 ώρες με γεύμα) 122 ενήλικες / 85 παιδιά Αναχώρηση από τον λιμένα και μετά από ένα 3 ώρες οδικώς θα φτάσετε στη μεγαλύτερη αφρικανική πόλη : το Κάιρο. Μια πρώτη στάση θα είναι στη Citadel Σαλαντίν και στο Alabaster Μοχάμεντ Αλί τζαμί από όπου θα απολαύσετε την υπέροχη θέα της πόλης. Συνεχίστε στις ακτές του Νείλου και επιβιβαστείτε σε καραβάκι για να ξεκινήσει μια ευχάριστη κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο. Ένα νόστιμο γεύμα θα σερβίρετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσης τη μεταφορά με λεωφορείο προς τις Πυραμίδες για να θαυμάσετε την υπέροχη Πυραμίδα της Γκίζας. Θα θαυμάσετε την πυραμίδα του Chefren και τη Σφίγγα, μπορείτε να τα φωτογραφίσετε και μετά θα έχετε χρόνο για ψώνια σε ένα Ινστιτούτο με πάπυρους για να είστε βέβαιοι ότι έχετε ένα πραγματικό αιγυπτιακό σουβενίρ. Σημείωση: η βόλτα με το λεωφορείο από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή,

8 δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά. Η επιστροφή στο λιμάνι θα πραγματοποιηθεί χωρίς ξεναγό. ALE05 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ (περίπου 5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Αναχωρήστε από το λιμάνι για να ξεκινήσετε μια γοητευτική περιήγηση πίσω στο παρελθόν, για να ανακαλύψετε μερικά από τα θαύματα της Αλεξάνδρειας. Η πρώτη μας στάση θα είναι οι Κατακόμβες του Κομ Ελ Shokafa που αρχικά ήταν μια ιδιωτική κρύπτη και αργότερα επεκτάθηκε με περισσότερες ταφές. Αυτοί οι Ρωμαϊκοί τάφοι χρονολογούνται από τον II αιώνα μ.χ. Θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τους τάφους και να πάτε 80 πόδια κάτω από τη γη για να ανακαλύψετε ένα άλλο κόσμο πολύ ενδιαφέρον. Επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στον πυλώνα της Πομπηίας, πυλώνας 27μέτρα ψηλός, ανεξαιρέτως το όνομά του, ήταν στην πραγματικότητα αφιερωμένος στον αυτοκράτορα Διοκλητιανού το 300 μ.χ. που έσωσε την πόλη της Αλεξάνδρειας από ένα τρομακτικό λιμό. Η εκδρομή θα συνεχιστεί με μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αλεξάνδρειας, με πανοραμική θέα των περιοχών του δικτύου της και της Citadel. Μικρή στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι. Σημείωση: για να έχετε πρόσβαση στις κατακόμβες θα πρέπει να περπατήσετε πολλά μέτρα κάτω από το γη πάνω σε μια σπειροειδή και ολισθηρή σκάλα. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. ALE06 ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Ξεκινήστε την περιήγησή σας για να γνωρίσετε τις ομορφιές της Αλεξάνδρειας. Μετά την αναχώρηση από το λιμάνι θα καταλήξουμε στο Εθνικό Μουσείο, όπου μπορείτε να θαυμάσετε πολλά έργα τέχνης του παρελθόντος του ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού. Η επόμενη στάση μας θα είναι επίσκεψη το ρωμαϊκό αμφιθέατρο που μπορούσε να φιλοξενήσει 800 άτομα. Η περιήγηση συνεχίζεται στο όμορφο πάρκο Montazah, όπου θα περπατήσετε ανάμεσα σε πεύκα και φοίνικες. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εξωτερική όψη της θερινής κατοικία του πρώην βασιλιά της Αιγύπτου, Φαρούκ. Σύντομη στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι. ALE07W Πυραμίδες και σαφάρι στην έρημο Σακκάρα (περίπου 13 ώρες με γεύμα) 146 ενήλικες / 102 παιδιά Προχωράμε στο Δρόμο Της Ερήμου στο Κάιρο και μετά από 3 ώρες δρόμο θα φτάσετε στη μεγαλύτερη αφρικανική πόλη: το Κάιρο. Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την πανοραμική θέα των τριών πυραμίδων της Γκίζας, τα διάφορα μνημεία, τάφους και τον Ναό Valley με τη Σφίγγα. Θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε εκπληκτικές εικόνες και να νιώστε την ατμόσφαιρα μεγαλοπρέπειας και αρχαιότητας που κατακλείνει το σύνολο της περιοχής. Μετά από μικρή απόσταση με το λεωφορείο, θα

9 μεταφερθείτε στην επόμενη στάση, το Country Club, όπου, όπου με τα τζιπ θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες σαφάρι στην έρημο. Θα φτάσουμε στη συνέχεια σε ένα κοπάδι με καμήλες. Εκεί θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε μια βόλτα με καμήλα και να γνωρίσουμε τις συνήθειες των αρχαίων κατοίκων της ερήμου. Ώρα να γευτείτε ένα νόστιμο γεύμα σε μπουφέ στη Σακκάρα Country Club και στη συνέχεια η ξενάγηση μας θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο επιβλητικό στάδιο της πυραμίδας της Σακκάρα. Μικρή στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σαςστο λιμάνι της Αλεξάνδρειας. Σημείωση: η βόλτα από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Κατά τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το Χειμώνα, το γεύμα θα σερβίρετε είτε πριν είτε μετά την περιήγηση. Η επιστροφή στο λιμάνι θα είναι χωρίς τη συνοδεία ξεναγού. ALE08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (περίπου 4,5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Ξεκινήστε την περιήγησή σας για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αλεξάνδρειας. Όταν αναχωρήσουμε από το λιμάνι, θα κατευθυνθούμε στο Εθνικό Μουσείο της Αλεξάνδρειας και θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν ; εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε ευρήματα και εκθέματα των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαϊκών πολιτισμών. η επίσκεψή σας θα συνεχίσει με μια στάση στο Κήπο Montazah, 365 στρέμματα κήπων που περιβάλλουν το Βασιλικό Παλάτι, τώρα είναι ένα διακεκριμένο εθνικό πάρκο της Αιγύπτου. Επιστροφή στη σημερινή εποχή, η ξενάγηση θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την Νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μια μοντέρνα κατασκευή από γυαλί και ατσάλι, με τους πελώριους γκρίζους τοίχους από γρανίτη, που εξωτερικά ήταν χαραγμένα ιερογλυφικά και όλα τα σύμβολα από κάθε γνωστό αλφάβητο του κόσμου. Η Βιβλιοθήκη είναι ένα αρχιτεκτονικό έκθεμα που συμβολίζει τον ήλιο να ανατέλλει από τη Μεσόγειο και την Αναγγένηση της Αλεξάνδρειας στα τέλη του Μια γρήγορη στάση για ψώνια πριν να επιστρέψουμε στο πλοίο για μεσημεριανό.

KAT08 PANORAMIC OF OLYMPIA (ab 3.5 hours) 40 ενήλικες / 28 παιδιά

KAT08 PANORAMIC OF OLYMPIA (ab 3.5 hours) 40 ενήλικες / 28 παιδιά ΧΑΙΦΑ HAF01 ΝΑΖΑΡΕΤ & ΚΑΝΑΑΝ (περίπου 6 ώρες) 48 ενήλικες /34 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στη Ναζαρέτ,τ τη μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη αυτή η πόλη περιγράφεται ως

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Σικελία:Δώρο-Αντίδωρο", ομάδα μαθητριών της Γ γυμνασίου πραγματοποίησε ταξίδι στη Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, από τις 5 έως τις 9 Απριλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Διάρκεια: 3 ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Διάρκεια: 3 ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26 Ξεκινάμε από το λιμάνι του Ηρακλείου, διασχίζουμε την πόλη και μέσω μίας γραφικής διαδρομής με αμπελώνες θα καταλήξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 Δε. 13/10 Τρ. 14/10 Τε. 15/10 Πε. 16/10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 0900 ΤΗΝΟΣ 1600 2400

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α1 Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α1 Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α1 Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ένα µοναδικό σταυροδρόµι πολιτισµών και ηπείρων. Βυζαντινά µνηµεία, παλάτια σουλτάνων, γραφικά παζάρια µε µεθυστικά αρώµατα Ανατολής, θαλασσινές µυρωδιές στις όχθες του Βόσπορου & της θάλασσας του Μαρµαρά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2013 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑ Παρασκευή 12/04/2013 : ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ Αναχώρηση για Πάτρα. Σάββατο 13/04/2013 : ΜΠΑΡΙ METAΠΟΝΤΙΟ - TONAΡΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο Παλαιό Φρούριο Είναι χτισμένο σε μια δίκορφη φυσική τοποθεσία από τον 16ο αιώνα στην άλλοτε Βυζαντινή πόλη της Κέρκυρας. Το Παλιό φρούριο είναι ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της παλιάς πόλης και οι δύο κορυφές

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους βασιλιάδες της Αιγύπτου, τους Φαραώ. Σκοπός της πυραμίδας ήταν να «στεγάσει» το νεκρό Φαραώ κατά τη διάρκεια της

Οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους βασιλιάδες της Αιγύπτου, τους Φαραώ. Σκοπός της πυραμίδας ήταν να «στεγάσει» το νεκρό Φαραώ κατά τη διάρκεια της ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ Οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους βασιλιάδες της Αιγύπτου, τους Φαραώ. Σκοπός της πυραμίδας ήταν να «στεγάσει» το νεκρό Φαραώ κατά τη διάρκεια της μεταθανάτιας ζωής του. Οι αρχαιολόγοι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ COMENIOUS ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2012-1-TR1-COM07-37032 2 ΧΩΡΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΔΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: AKIF PALALI

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Ο Παύλος Σάμιος στο κάστρο των ιπποτών της Ρόδου

Ο Παύλος Σάμιος στο κάστρο των ιπποτών της Ρόδου Ο Παύλος Σάμιος στο κάστρο των ιπποτών της Ρόδου Ο ζωγράφος (με την ευκαιρία της έκθεσης του στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου) κλείνεται στα μεσαιωνικά τείχη του γοητευτικού νησιού και απελευθερώνει

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1. ΣΟΦΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 1. ΣΟΦΙΑ Μονοήμερη εκδρομή στην Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την πολύπολιτισμική Σόφια. Η εκδρομή περιλαμβάνει περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο της πόλης καθώς και ελεύθερο χρόνο για ψώνια σε ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο GREFIS HOLIDAYS Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens - Greece Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. Πράγα-Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 πμ. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση &

Διαβάστε περισσότερα

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998 0-0086_D3_GLOSSA_TEYXOS C GLOSSA 2/9/2 0:6 AM Page 78 6 Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκα - νήσων. Δίκαια την αποκαλούν το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Οι σπάνιες ομορφιές της ξεδιπλώ νο

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες)

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) Λίμνη Σιχού Πήλινος Στρατός Σινικό Τείχος Απαγορευμένη Πόλη Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα Ναός του Ουρανού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (23,24,30.12.15 & 03.01.16)

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (23,24,30.12.15 & 03.01.16) ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (23,24,30.12.15 & 03.01.16) 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ (220χλμ.) Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ 8 µέρες / 7 νύχτες Περούτζια * Ασίζη * Γκούµπιο * Σιένα * Σαν Τζιµινιάνο * Μοντεκατίνι * Λούκα * Πίζα * Φλωρεντία * 1η µέρα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ιορδανία - Άγιοι Τόποι, 6 ηµέρες

Ιορδανία - Άγιοι Τόποι, 6 ηµέρες Ιορδανία - Άγιοι Τόποι, 6 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Αµµάν (3), Ιερουσαλήµ (2) Γενικά Αµµάν - Πέτρα - Ιερουσαλήµ - Νεκρά Θάλασσα Η Ιορδανία, χωνευτήρι πολιτισµών, µε τοπία ιδιαίτερης οµορφιάς, σηµαντικούς

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο ρομαντισμός, που καταλαμβάνει τον επισκέπτη, μόλις φθάσει στο

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ BELLA ITALIA 8 µέρες / 7 νύχτες * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιµάνι της Πάτρας / Ηγουµενίτσας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΤΑΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΤΑΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΤΑΛΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ιταλία (Ρώμη / Φλωρεντία) 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Ρώμη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Ρώμη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Check

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ. 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ. 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μαδρίτη. Άφιξη

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη 4, 5, 6 μέρες στην Κωνσταντινούπολη Πριγκηπονήσια Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικα ξενοδοχεία. ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ. Πρόγραμμα (4 μέρες) ΠΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡO ΤΗΣ ΚΩ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡO ΤΗΣ ΚΩ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡO ΤΗΣ ΚΩ Το Κάστρο των Ιπποτών είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Κω. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και επιβλητικό είναι ένα από τα αξιοθέατα που κάθε επισκέπτης του νησιού πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Κυριότερες πόλεις ήταν η Κνωσός, η Φαιστός, η Ζάκρος και η Γόρτυνα

Κυριότερες πόλεις ήταν η Κνωσός, η Φαιστός, η Ζάκρος και η Γόρτυνα Ηφαίστειο της Θήρας Η Μινωική Κρήτη λόγω της εμπορικής αλλά και στρατηγικής θέσης της έγινε γρήγορα μεγάλη ναυτική και εμπορική δύναμη. Οι Μινωίτες πωλούσαν τα προϊόντα τους σε όλη τη Μεσόγειο με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα Λόγια Για Την Αγιογράφο

Λίγα Λόγια Για Την Αγιογράφο Αγιογράφος Ραλλού Λιόλιου Κούση Βυζαντινές Εικόνες Οι βυζαντινές εικόνες είναι ιεροί πνευματικοί θησαυροί του Ανατολικού Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Η βυζαντινή ζωγραφική είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 24-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES 1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-11 ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ AΒΙΒ - ΒΗΘΛΕΕΜ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.21033052-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Κωνσταντύπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος 4 ή 5 μέρες Κωνσταντύπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016 Εκκλησίες της Σωτήρας. Πρόγραμμα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων «Συνοδοιπόροι στα ιερά προσκυνήματα του τόπου μας»

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016 Εκκλησίες της Σωτήρας. Πρόγραμμα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων «Συνοδοιπόροι στα ιερά προσκυνήματα του τόπου μας» ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016 Εκκλησίες της Σωτήρας Πρόγραμμα Μαθητικών Θρησκευτικών Περιηγήσεων «Συνοδοιπόροι στα ιερά προσκυνήματα του τόπου μας» ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Αγία Θέκλα Βρίσκεται 7χλμ νότια από το κέντρο της Σωτήρας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 EGYPT Δώστε ραντεβού με την Ιστορία. Ταξιδέψτε στη μοναδική Αίγυπτο για να δείτε τα αρχαία μνημεία, να χαθείτε στα παζάρια, να διασχίσετε το

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά

Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά Η Αγορά ήταν η μεγαλύτερη πλατεία της πόλης. Η πλατεία άρχισε να χρησιμοποιείται ως δημόσιος χώρος από τα αρχαϊκά χρόνια. Μέχρι τότε στην περιοχή υπήρχαν σπίτια και τάφοι. Ο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

να προσεγγίσετε μέσω της γέφυρας Ponte Vecchio.Η κοντινότερη στάση μετρό είναι η Lepanto linea A.

να προσεγγίσετε μέσω της γέφυρας Ponte Vecchio.Η κοντινότερη στάση μετρό είναι η Lepanto linea A. Το κέντρο της Ρώμης είναι ένα μεγάλο αρχαιολογικό πάρκο γεμάτο με καλά κρυμένα μυστικά αλλά και σημαντικά ιστορικά μνημεία. Το Κολοσσαίο Αυτό το επιβλητικό αμφιθέατρο της αρχαιότητας ήταν χωρητικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδι στην Καβάλα. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Ταξίδι στην Καβάλα. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Ταξίδι στην Καβάλα Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Ταξίδι στην Καβάλα Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 Παραλία Άσπρης Άμμου Αφήνοντας την πόλη της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Το Τραγούδι της Γης του Στράτη Μυριβήλη

Το Τραγούδι της Γης του Στράτη Μυριβήλη Το Τραγούδι της Γης του Στράτη Μυριβήλη Θεατρικές Παραστάσεις στα νησιά του Βορείου Αιγαίου Λήμνος, Λέσβος, Χίος Καλοκαίρι 2014 «Ένα τραγούδι γυρεύουμε. Το τραγούδι των τραγουδιών καρτερούμε. Το τραγούδι

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για

Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ Διάρκεια: 7 & 8 Μέρες Αναχώρηση: 23,28,30/12 & 4/01 Καζαμπλάνκα - Μεκνές - Ραμπάτ - Φεζ - Μαρακές... Μνημεία, τζαμιά και παλάτια

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ιερό Αφροδίτης Π α ν α γ ι ώ τ η ς Ν ε ο φ ύ τ ο υ Β 2 Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρία Χατζημιχαήλ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενική Εισαγωγή..σελ.3 Ιστορική αναδρομή..σελ.3 Περιγραφή του χώρου.σελ.4

Διαβάστε περισσότερα

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 ΝΗΣΟΣ ΔΟΚΟΣ Προβλήτα στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΣΤΡΟ Κορυφή ΔΟΚΟΥ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 5,8 χλμ. 2 ώρ. 05 3 * Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά

Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Μυστράς Η καστροπολιτεία απλώνεται στις πλαγιές του φυσικά οχυρού λόφου του βυζαντινού Μυζηθρά, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα