ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά"

Transcript

1 ΧΑΙΦΑ HAF01 ΝΑΖΑΡΕΤ & ΚΑΝΑΑΝ (περίπου 6 ώρες) 48 ενήλικες /34 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στη Ναζαρέτ,τ τη μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη αυτή η πόλη περιγράφεται ως το σπίτι που έζησε την παιδική του ηλικία ο Ιησούς Χριστός. Θα επισκεφθείτε το "Βασιλική του Ευαγγελισμού», μια εκκλησία που χτίστηκε στο χώρο όπου, σύμφωνα με την Ρωμαιοκαθολική παράδοση, εκεί πραγματοποιήθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Επόμενο μέρος της περιοδείας θα σας μεταφέρει στη Χαναάν, αραβική πόλη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Αυτή η πόλη είναι γνωστή ως η περιοχή όπου ο Ιησούς έπρεπε να μετατρέψει το νερό σε κρασί κατά τη διάρκεια του διάσημου Cannan Γάμου. Επιστροφή στο λιμάνι. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει περπάτημα 3 χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος. Η μεταβίβαση στην Ναζαρέτ διαρκεί περίπου 1,5 ώρες με κάθε τρόπο. HAF03 ΧΩΡΙΑ ΔΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ & ΚΟΛΠΟΣ ΧΑΙΦΑ (περίπου 6 ώρες) 44 ενήλικες /31 παιδιά Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει από το λιμάνι για μια πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα του πανέμορφου κόλπου Χάιφα με θέα τους όμορφους κήπους Bahai. Bahaism ήταν μια μονοθεϊστική θρησκεία που δημιουργήθηκε στην Περσία κατά τα μέσα του ΧΙΧ αιώνα δίνοντας έμφαση στην πνευματική ενότητα των umanity. Επόμενο μέρος της περιοδείας θα είναι αφιερωμένο στην επίσκεψη στα Χωριά Δρούσες, οι συνεχιστές μιας θρησκευτικής τάξης, που αρχικά ήταν μουσουλμάνοι, και ανακαλύθφηκαν στην Αίγυπτο τον XI αιώνα. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει περπάτημα 3 χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος. HAF04W ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (περίπου 9 ώρες με γεύμα) 96 ενήλικες /67 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στην Ιερουσαλήμ, την πόλη του αρχαίου μεγαλείου. Η εκδρομή σας θα ξεκινήσει με μια στάση στο Hess Promenade για να απολαύσετε μια υπέροχη πανοραμική θέα. Συνεχίστε την επίσκεψη σας με τα πόδια στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Περάστε μέσα από την Dung πύλη, Western Wall, το υπόλοιπο του δεύτερου ναού που καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 μ.χ.. Το τείχος είναι ο πιο ιερός εβραϊκός ναός στην Ιερουσαλήμ. Περπατήσετε κατά μήκος της "Via Dolorosa" που θεωρείται ο ιερότερος δρόμος στον κόσμο από τους Χριστιανούς όπως ο Ιησούς οδηγήθηκε στην άνιση πορεία του, το θάνατο του. Θα θαυμάσετε την εκκλησία του Παναγίου Τάφου, χωρίς την είσοδο στον τάφο. Αναχώρηση για το μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς ένα κατάστημα με σουβενίρ στην Ιερουσαλήμ και από εκεί θα οδηγηθούμε πίσω στο λιμάνι. Σημείωση: η μεταφορά με λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ διαρκεί περίπου 2 ώρες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 2,5 χλμ. σε ανώμαλο έδαφος με δρομάκια που έχουν κάποιες κλίσεις. Άνετα παπούτσια συνιστώνται. Να φορούν συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων. Παρακαλούμε να καλύπτει τους ώμους και τα γόνατα. Αναμένουν πολυσύχναστες περιοχές.

2 HAF05 ΓΑΛΙΛΑΙΑ (περίου 6 ώρες) 58 ενήλικες /41 παιδιά Αυτή η μισής μέρας εκδρομή θα σας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσετε δύο από τα πιο γνωστά σύμβολα της Γαλιλαίας. Θα ταξιδέψετε στην Ναζαρέτ για να επισκεφθείτε την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η οποία είναι το μεγαλύτερο χριστιανικό κτίριο στη Μέση Ανατολή και ένα από τα σημαντικότερα χριστιανικά προσκυνήματα στον κόσμο. Λέγεται ότι η εκκλησία είναι χτισμένη στην τοποθεσία του σπιτιού της Θεοτόκου. Εδώ ο Αρχάγγελος Γαβριήλ πιστεύεται ότι εμφανίστηκε στην Μαρία, ανακοινώνοντας της ότι θα γίνει η μητέρα του Ιησού. Στο χαμηλότερο επίπεδο της βασιλικής, μπορείτε να θαυμάσετε τα ερείπια ενός πέμπτου αιώνα βυζαντινής εκκλησίας, που χτίστηκε γύρω από το Σπήλαιο του Ευαγγελισμού. δεύτερη και τελευταία στάση σας θα είναι Yardenit, στην όχθη του ποταμού Ιορδάνη, που αμέτρητοι προσκυνητές επισκέπτονται κάθε χρόνο για να θυμηθούν τον τόπο στον οποίο βαφτίστηκε ο Ιησούς. Εδώ θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τις υποσχέσεις βάπτισης σας συμμετέχοντας σε μια οικεία τελετή, όπου η ομάδα θα είναι ντυμένη με το στυλ των πρώτων Χριστιανών και θα κολυμπάει στα νερά του πεμπτούσιου ιερού ποταμού. Σημείωση: Η μεταφορά στη Ναζαρέτ διαρκεί περίπου 1,5 ώρες με κάθε τρόπο. Το περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος θα είναι μέρος αυτής της περιοδείας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων. Παρακαλούμε να φέρετε μια ενδυμασία κολύμβησης για την τελετή βαπτίσματος στον Ιορδάνη Ποταμό, (είναι υποχρεωτικό να αλλάξετε στο χιτώνα που παρέχεται επί τόπου σε αποδυτήρια). HAF06 Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ (περίπου 9 ώρες με γεύμα) 100 ενήλικες /70 παιδιά Οδικώς από τη Θάλασσα της Γαλιλαίας, κοντά στα υψώματα του Γκολάν, τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στο Ισραήλ. Εδώ θα απολαύσετε μια βόλτα με βάρκα στην περιοχή της Καπερναούμ, την αρχαία πόλη της Γαλιλαίας που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη στο Ευαγγέλιο του Λουκά και φαίνεται να είναι το σπίτι των αποστόλων Πέτρου, Aνδρέα, James, Γιάννη και Μάτθαίου. Θα ξεκινήσουμε μια διαδρομή με τα πόδια από τα ερείπια της συναγωγής, όπου ο Ιησούς δίδαξε την ημέρα του Σαββάτου και προσευχήθηκε. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουμε στην Tabgha, που θεωρείται η πιο ήσυχη και όμορφη από όλες τις χριστιανικές περιοχές στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την παράδοση, ήταν η περιοχή των τριών από τα πιο σημαντικά επεισόδια της Καινής Διαθήκης: η επί του Όρους Ομιλία, το θαύμα με τα ψωμιά και τα ψάρια και η εμφάνιση του Ιησού μετά την Ανάσταση. Μετά το γεύμα σας θα προχωρήσετε στο Όρος των Μακαρισμων όπου ο Ιησούς έκανε την περίφημη ομιλία του. Το Μάρτιο του 2000 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β έκανε μεγάλη τελετή πάνω σε αυτό. Σημείωση: η μεταβίβαση για να φτάσετε στη θάλασσα της Γαλιλαίας διαρκεί περίπου 2 ώρες με κάθε τρόπο. Το περάτημα σε ανώμαλο έδαφος είναι μέρος αυτής της περιοδείας. Να φορέσετε συντηρητική ενδυμασία κατά την επίσκεψη θρησκευτικών χώρων.

3 ΡΕΒΕΝΝΑ RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στο Σαν Μαρίνο, το παλαιότερο Δημοκρατικό της Ευρώπης, που ιδρύθηκε από τον Άγιο Μαρίνο, του 4ου αιώνα μοναχός και λιθοξόος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις θρησκευτικές διώξεις του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Βρίσκεται στις πλαγιές του Monte Titano, η Δημοκρατία έχει το δικό του νομισματοκοπείο, γραμματόσημα, ποδοσφαιρική ομάδα, ακόμα και τον δικό του στρατό 1000 ατόμων. Δεν υπάρχουν τελωνιακές διατυπώσεις σε αυτή τη μικρή χώρα, της οποίας τα σύνορα απέχουν μόλις 12 χιλιόμετρα στο φαρδύτερο σημείο. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει την επίσκεψη στην εκκλησίας του Αγίου Φραγκίσκου, (ιδρύθηκε το 1361) το παλαιότερο έργο της Δημοκρατίας, και στη Piazza della Libertà, με το παλάτι της κυβέρνηση και το Torre Guaita. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ένα ενδιαφέρον σύστημα δεξαμενών που συνδέονται μεταξύ τους για τη συλλογή του βρόχινου νερού, αφού έχει χρησιμοποιηθεί ως απόθεμα νερού για τους πολίτες του Αγίου Μαρίνου. Επιστροφή στο πλοίο στο λιμάνι της Ραβέννας. Σημείωση: Οι επισκέπτες θα συναντηθούν με τον ξεναγό απευθείας στο Σαν Μαρίνο. RAN02 BOLOGNA (ab. 5 ώρες) 45 ενήλικες / 32 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στην Μπολόνια, η οποία ιδρύθηκε δύο χιλιάδες χρόνια π.χ., κατά τη διάρκεια της Εποχής του Χαλκού, τη λεγόμενη «Cultura Villanoviana"."Felsina" ήταν κατά τους Ετρούσκους (Αρχαίοι Ιταλοί) το όνομα της πόλης, ενώ το "Bononia" ήταν η λατινική της ονομασία. Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η πόλη πέρασε από μια μεγάλη πτώση και ανήλθε πίσω στο αρχαίο μεγαλείο μόνο τον 11ο αιώνα, όταν Μπολόνια έγινε μια ελεύθερη κομμούνα (Libero Comune). Η Μπολόνια είναι τώρα διάσημη για τις στοές και τα μπαλκόνια της, τα ανάκτορα από πέτρα, τούβλα και για το μεγάλο αριθμό εκκλησιών, με τους στραβούς πύργους της και το υπόλοιπο του μήκους 8 χιλιομέτρων τείχος της πόλης. Απολαύστε ένα περίπατο στην πλατεία Piazza Maggiore, που είναι η καρδιά της πόλης, με τη μαγευτική Ποσειδώνα Κρήνη από την Giambologna. Επίσκεψη στη γοτθικό San Petronio Βασιλική, τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκκλησία της πόλης που είναι αφιερωμένη στον προστάτη της και φιλοξενεί αριστουργήματα της Jacopo della Quercia και άλλων. Συνέχίστε στο κέντρο της πόλης για να δείτε τους στραβούς πύργους "Torre degli Asinelli και Garisenda», το σύμβολο της Μπολόνια. Οι επισκέπτες θα μεταφερθούν στη συνέχεια, στο Santo Stefano σύμπλεγμα εκκλησιών, εξαιρετικής ιστορικής, καλλιτεχνικής και θρησκευτικης αξίας, και το Archiginnasio, η πρώτη μόνιμη έδρα του Πανεπιστημίου, με τα όμορφα ανατομικά θέατρα όπου διαλέξεις της ανατομίας έλαβαν χώρα (εσωτερική επίσκεψη). Σημείωση: αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει 2 ώρες περπάτημα στην πόλη. Η εσωτερική επίσκεψη στο Santo Stefano σύμπλεγμα Εκκλησιών και στο Archiginnasio θα επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Οι επισκέπτες θα συναντηθούν με τον ξεναγό άμεσα στη Μπολόνια.

4 RAN03 CITY TOUR (4,5 ώρες) 40 ενήλικες / 28 παιδιά Μεταφορά με λεωφορείο προς τη Ραβέννα. Κατά τον 5ο αιώνα, αυτή η θαυμάσια πόλη ήταν το τελευταίο κεφάλαιο της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας,. Τα υπέροχα μνημεία της μαρτυρούν τη σημασία της ως ένα πολιτικό, εμπορικό και καλλιτεχνικό κέντρο κατά τη διάρκεια των αιώνων. Σταθμός στην πλατεία Baracca, όπου ξεκινά η ξενάγηση με τα πόδια. Η Ραβέννα είναι γνωστή για τα αστραφτερά ψηφιδωτά της. Μέσα στη Βασιλική San Vitaleή, καθώς και στο μικροσκοπικό Mausoleo di Galla Placidia, θα θαυμάσετε την ομορφιά των χρυσών σχεδίων τους. Στην πραγματικότητα στα εργαστήρια ψηφιδώτων θα δείτε δουλειά που μαρτυρεί ότι η ψηφιδωτή παράδοση είναι ακόμα ζωντανή. Στο εργαστήριο μπορείτε να βρείτε αντίγραφα από τα αριστουργήματα της αρχαιότητας καθώς και σύγχρονα έργα τέχνης. Κάτι που δεν πρέπει αν χάσετε στη συνέχεια είναι ο τάφος του διάσημου Ιταλού ποιητή Δάντη. Στην aκρίβεια ήταν εξόριστος από την Φλορεντία μετά από τις περιπλανίσεις του γύρω από την Ιταλία. Πέθανε στη Ραβέννα το Η ξενάγησή σας θα λήξη με την επίσκεψη στο Sant'Apollinare Nuovo. Σημείωση: αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει ορισμένα μέρη με τα πόδια. Η μεταφορά πίσω στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. RAN04 FERRARA (5 ώρες) 45 ενήλικες / 32 παιδιά Συναντηθείτε με το ξεναγό σας στο λιμάνι και οδηγηθείτε προς τη Ferrara. Η ομορφία και η πολιτιστική σημασία της πόλης αυτής έχει κηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η πόλη εξακολουθεί να περιβάλλεται από περισσότερα από 9 χιλιόμετρα των αρχαίων τειχών που χτίστηκαν κυρίως κατά τους αιώνες XV και XVI. Απολαύστε ένα ωραίο περίπατο μέσα από το ιστορικό μέρος της πόλης με στάση μπροστά από το Diamond Palace. Θα θαυμάσουμε από έξω Estense Castle που χτίστηκε το 1385 και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ένα κτίριο από τούβλο που περιβάλλεται από τάφρο με τέσσερις ογκώδεις προμαχώνες. Συνεχίστε προς την Μητρόπολη για μια εξωτερική θέα στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Σημείωση: αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει 2 ώρες περπάτημα στην πόλη. ΒΕΝΕΤΙΑ VCE03 TRANSFER TO ST. MARK S SQUARE (4 ώρες) 35 ενήλικες / 35 παιδιά Κατεβαίνοντας από το πλοιάριο θα αφήσετε τις αποσκευές σας, στο ναυτικό σταθμό και μετά θα κατευθυνθείτε στο Piazza San Marco όπου θα έχτε χρόνο να κάνετε βόλτα, στα δρομάκια της Βενετίας γνωστά και ως calli. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο λιμάνι να πάρετε τις αποσκευές σας. VCE04T or VCE04D VENICE DISCOVERY (4ώρες) 56 ενήλικες / 40 παιδιά Μετά την άφιξή σας στο λιμάνι, με μεταφερθείτε στο διάσημο Piazza San Marco. Εκεί θα έχετε χρόνο να γνωρίσετε τη πανέμορφη περιοχή καθώς θα επισκεφτείτε το Gothic Palace της Βενετίας: Palazzo Ducale, την αρχεία κατοικία του Doge.

5 VCE05T or VCE05D GONDOLA TOUR & GUIDED WALKING TOUR (4 ώρες ) 76 ενήλικες / 53 παιδιά Καμιά εκδρομή στη Βενετία, δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, αν δεν δείτε τη ρομαντική της όψη, μέσω της βόλτας με τη γόνδολα. Θα περάσετε μέσα από κανάλια θαυμάζοντας τις γέφυρες, τα δρομάκια και τη γραφικότητα της. ΜΠΑΡΙ BAR01 CITY TOUR (3 ώρες) 38 ενήλικες / 27 παιδιά Μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στο Μπάρι που θεωρείτε η δεύτερη πιο σημαντική πόλη της νότιας Ιταλίας. Η περιήγηση περιλαμβάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη στη φημισμένη εκκλησία του Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια σε μία εξωτερική επίσκεψη στο Νορμανδικό Κάστρο. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας και θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το λεωφορείο για μια γρήγορη ματιά στο μοντέρνο Μπαρί. BAR02 ALBEROBELLO (3 ώρες) 48 ενήλικες / 34 παιδιά Μια γρήγορη βόλτα στο Alberobello, που βρίσκεται στην περιοχή Murge που φημίζεται για τα ξεχωριστά σπίτια με τους κωνικούς θόλους, γνωστά και ως «trulli». Μαζί με ξεναγό θα περπατήσετε στα στενά διατηρημένα σοκάκια της UNESCO συνεχίζοντας προς την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, το μόνο παράδειγμα μιας trullo εκκλησίας στον κόσμο. Αν απομείνει χρόνος ελεύθερος, πριν επιστρέψουμε στο λιμάνι και πραγματοποιήσουμε μια μικρή πανοραμική περιήγηση του Μπαρί με το λεωφορείο. Σημείωση: Το ταξίδι με το λεωφορείο προς το Albertobello θα διαρκήσει περίπου μια ώρα, περιλαμβάνει επίσης αρκετό περπάτημα. BAR04 THE SASSI IN MATERA (3 ώρες) 49 ενήλικες / 34 παιδιά Οδικώς προς τη Matera, την πόλη του «Sassi» την πρώτη του κόσμου, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Οι σπηλιές εδώ, χρονολογούνται από την Νεολιθική εποχή, γύρω στο Η ατμόσφαιρα καθώς περπατάτε στο «Sassi» είναι σουρεαλιστική. Θα επισκεφθούμε είτε την τυπικά επιπλωμένη παλιά σπηλιά ή μία βραχώδη εκκλησία που είναι το σύμβολο του τοπικού πολιτισμού. Στην συγκεκριμένη περιοχή έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας του γνωστού ηθοποιού Mel Gibson «Τα Πάθη Του Χριστού».

6 ΡΟΔΟΣ ROD02 LINDOS (περίπου 4 ώρες) 54 ενήλικες / 38 παιδιά Η Λίνδος, που ιδρύθηκε από τους Δωριείς, είναι 50 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και βρίσκεται σε ένα βραχώδες ακρωτήρι με θεα τον κόλπο. Θα επισκεφθούμε την περίφημη Ακρόπολη, μια ακρόπολη που βρίσκετε πάνω από την σύγχρονη πόλη της Λίνδου, με υπέροχη θεα στο λιμάνι. Στην κλασική εποχή το κεντρικό κτίριο της Ακρόπολης ήταν ο ναός της Αθηνάς Λινδίας, που χρονολογείται στο 300 π.χ. και κτίστηκε στη θέση ενός πρώιμου ναού. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και για να δείτε μια επίδειξη από ντόπιους τεχνίτες σε ένα κεραμικό εργοστάσιο, πριν από την επιστροφή στο πλοίο. Σημείωση: θα πρέπει να περπατήσετε αρκετά για να φτάσουμε στην Ακρόπολη. Η μεταφορά με λεωφορείο στη Λίνδο διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. ROD03 Τα ερείπια της Καμείρου (περίπου 5 ώρες) 39 ενήλικες / 27 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στα μικρά χωριά στη Δυτική ακτή για να φτάσουμε στο χώρο της αρχαίας πόλης της Καμείρου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο όπου θα δείτε σπίτια με εσωτερικούς κήπους, ναούς και βάσεις αγαλμάτων που είναι απομεινάρια μιας από τις πρώτες πόλεις του νησιού. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει και μία βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης της Ρόδου, κατά μήκος της οδού των Ιπποτών. Σημείωση: Η μεταφορά με λεωφορείο στην περιοχή διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού θα περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα. ROD04 Ανακαλύπτοντας την πόλη της Ρόδου (3,5 ώρες) 68 ενήλικες Η εκδρομή επικεντρώνεται σε μια ευχάριστη βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης της Ρόδου που περιλαμβάνει και επίσκεψη στο θαυμάσιο παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Το αρχικό παλάτι είχε σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί από μια έκρηξη και ξαναχτίστηκε σε μεσαιωνικό στυλ το 1912, όταν οι Ιταλοί κατέλαβαν τη Ρόδο. Θα προχωρήσουμε προς την περίφημη οδό των Ιπποτών, πλαισιωμένη από ξενώνες στους οποίους οι ιππότες του Τάγματος χρησιμοποιούσαν για να καταθέσουν. Σημείωση: Η περιήγηση αυτή δεν είναι κατάλληλη για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα. ROD07 GRAND MASTER PALACE & Φιλέρημου (περίπου 5 ώρες) Αυτή η εκδρομή θα συνδυάζει την όμορφη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου με το βουνό Mount Smith και Φιλέρημου. Μια βόλτα 30 λεπτών θα σας οδηγήσει στον αρχαιολογικό χώρο του Φιλέρημου που έχει πολλά ερείπια από τον 3ο αιώνα π.χ. και ένα γραφικό μονοπάτι που οδηγεί στο δυτικότερο σημείο του λόφου. Στη συνέχεια, θα προχωρήσετε προς τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου όπου θα περπατήστε στα στενά δρομάκια των Ιπποτών και θα επισκεφθείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μεγιστάνου.

7 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ALE01W ΚΑΪΡΟ (περίπου 12 ώρες) 122 ενήλικες / 85 παιδιά Οδικώς προς το Δρόμος της Ερήμου του Καΐρου. Επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο στην Γκίζα για μια εξωτερική θέα των μαγευτικών πυραμίδων του Χέοπα, του Chefren και του Mykerino. Θα δείτε επίσης την Κοιλάδα του Ναού και τη Σφίγγα. Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο για να θαυμάσουμε τη συλλογή από αρχαία ευρήματα και θησαυρούς που χρονολογούνται από την εποχή του Φαραώ και του Τουτανχαμόν. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια στάση σε τυπικό παζάρι. Μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται. Σημείωση: η βόλτα με το λεωφορείο από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Η χρήση φωτογραφικών και video κάμερας μέσα στο Αιγυπτιακό Μουσείο απαγορεύεται. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά κατά τις περιόδους Άνοιξης/Χειμώνα. Η επιστροφή στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. ALE02W Γκίζα, Σακκάρα, η Μέμφις (περίπου 12 ώρες) 110 ενήλικες / 77 παιδιά Οδικώς προς το Δρόμος της Ερήμου του Καΐρου.Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στην Γκίζα για να θαυμάσετε εξωτερικά τις πυραμίδες του Χέοπα, του Chefren και του Mykerino. Θα δείτε επίσης την κοιλάδα του Ναού και τη Σφίγγα. Επίσκεψη στην αρχαία πυραμίδα της Σακκάρα και στάση στο Μέμφις, όπου θα θαυμάσουμε το τεράστιο άγαλμα του Ραμσή ΙΙ. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια στάση σε ένα τυπικό παζάρι. Μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται. Σημείωση: η βόλτα από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή, δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά κατά τις περιόδους Άνοιξης/Χειμώνα. Η επιστροφή στο λιμάνι θα γίνει χωρίς ξεναγό. ALE04W Η ακρόπολη, οι πυραμίδες και κρουαζιέρα στον Νείλο (περίπου 12 ώρες με γεύμα) 122 ενήλικες / 85 παιδιά Αναχώρηση από τον λιμένα και μετά από ένα 3 ώρες οδικώς θα φτάσετε στη μεγαλύτερη αφρικανική πόλη : το Κάιρο. Μια πρώτη στάση θα είναι στη Citadel Σαλαντίν και στο Alabaster Μοχάμεντ Αλί τζαμί από όπου θα απολαύσετε την υπέροχη θέα της πόλης. Συνεχίστε στις ακτές του Νείλου και επιβιβαστείτε σε καραβάκι για να ξεκινήσει μια ευχάριστη κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο. Ένα νόστιμο γεύμα θα σερβίρετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσης τη μεταφορά με λεωφορείο προς τις Πυραμίδες για να θαυμάσετε την υπέροχη Πυραμίδα της Γκίζας. Θα θαυμάσετε την πυραμίδα του Chefren και τη Σφίγγα, μπορείτε να τα φωτογραφίσετε και μετά θα έχετε χρόνο για ψώνια σε ένα Ινστιτούτο με πάπυρους για να είστε βέβαιοι ότι έχετε ένα πραγματικό αιγυπτιακό σουβενίρ. Σημείωση: η βόλτα με το λεωφορείο από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή,

8 δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Προβλέπεται μεσημεριανό αργά. Η επιστροφή στο λιμάνι θα πραγματοποιηθεί χωρίς ξεναγό. ALE05 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ (περίπου 5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Αναχωρήστε από το λιμάνι για να ξεκινήσετε μια γοητευτική περιήγηση πίσω στο παρελθόν, για να ανακαλύψετε μερικά από τα θαύματα της Αλεξάνδρειας. Η πρώτη μας στάση θα είναι οι Κατακόμβες του Κομ Ελ Shokafa που αρχικά ήταν μια ιδιωτική κρύπτη και αργότερα επεκτάθηκε με περισσότερες ταφές. Αυτοί οι Ρωμαϊκοί τάφοι χρονολογούνται από τον II αιώνα μ.χ. Θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τους τάφους και να πάτε 80 πόδια κάτω από τη γη για να ανακαλύψετε ένα άλλο κόσμο πολύ ενδιαφέρον. Επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στον πυλώνα της Πομπηίας, πυλώνας 27μέτρα ψηλός, ανεξαιρέτως το όνομά του, ήταν στην πραγματικότητα αφιερωμένος στον αυτοκράτορα Διοκλητιανού το 300 μ.χ. που έσωσε την πόλη της Αλεξάνδρειας από ένα τρομακτικό λιμό. Η εκδρομή θα συνεχιστεί με μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αλεξάνδρειας, με πανοραμική θέα των περιοχών του δικτύου της και της Citadel. Μικρή στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι. Σημείωση: για να έχετε πρόσβαση στις κατακόμβες θα πρέπει να περπατήσετε πολλά μέτρα κάτω από το γη πάνω σε μια σπειροειδή και ολισθηρή σκάλα. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. ALE06 ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Ξεκινήστε την περιήγησή σας για να γνωρίσετε τις ομορφιές της Αλεξάνδρειας. Μετά την αναχώρηση από το λιμάνι θα καταλήξουμε στο Εθνικό Μουσείο, όπου μπορείτε να θαυμάσετε πολλά έργα τέχνης του παρελθόντος του ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού. Η επόμενη στάση μας θα είναι επίσκεψη το ρωμαϊκό αμφιθέατρο που μπορούσε να φιλοξενήσει 800 άτομα. Η περιήγηση συνεχίζεται στο όμορφο πάρκο Montazah, όπου θα περπατήσετε ανάμεσα σε πεύκα και φοίνικες. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εξωτερική όψη της θερινής κατοικία του πρώην βασιλιά της Αιγύπτου, Φαρούκ. Σύντομη στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι. ALE07W Πυραμίδες και σαφάρι στην έρημο Σακκάρα (περίπου 13 ώρες με γεύμα) 146 ενήλικες / 102 παιδιά Προχωράμε στο Δρόμο Της Ερήμου στο Κάιρο και μετά από 3 ώρες δρόμο θα φτάσετε στη μεγαλύτερη αφρικανική πόλη: το Κάιρο. Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει με την πανοραμική θέα των τριών πυραμίδων της Γκίζας, τα διάφορα μνημεία, τάφους και τον Ναό Valley με τη Σφίγγα. Θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε εκπληκτικές εικόνες και να νιώστε την ατμόσφαιρα μεγαλοπρέπειας και αρχαιότητας που κατακλείνει το σύνολο της περιοχής. Μετά από μικρή απόσταση με το λεωφορείο, θα

9 μεταφερθείτε στην επόμενη στάση, το Country Club, όπου, όπου με τα τζιπ θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες σαφάρι στην έρημο. Θα φτάσουμε στη συνέχεια σε ένα κοπάδι με καμήλες. Εκεί θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε μια βόλτα με καμήλα και να γνωρίσουμε τις συνήθειες των αρχαίων κατοίκων της ερήμου. Ώρα να γευτείτε ένα νόστιμο γεύμα σε μπουφέ στη Σακκάρα Country Club και στη συνέχεια η ξενάγηση μας θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο επιβλητικό στάδιο της πυραμίδας της Σακκάρα. Μικρή στάση για ψώνια πριν από την επιστροφή σαςστο λιμάνι της Αλεξάνδρειας. Σημείωση: η βόλτα από το λιμάνι στο Κάιρο διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτή η εκδρομή δεν προτείνεται για τους επιβάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας αφού περιλαμβάνει περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος. Κατά τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το Χειμώνα, το γεύμα θα σερβίρετε είτε πριν είτε μετά την περιήγηση. Η επιστροφή στο λιμάνι θα είναι χωρίς τη συνοδεία ξεναγού. ALE08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (περίπου 4,5 ώρες) 58 ενήλικες / 41 παιδιά Ξεκινήστε την περιήγησή σας για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αλεξάνδρειας. Όταν αναχωρήσουμε από το λιμάνι, θα κατευθυνθούμε στο Εθνικό Μουσείο της Αλεξάνδρειας και θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν ; εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε ευρήματα και εκθέματα των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαϊκών πολιτισμών. η επίσκεψή σας θα συνεχίσει με μια στάση στο Κήπο Montazah, 365 στρέμματα κήπων που περιβάλλουν το Βασιλικό Παλάτι, τώρα είναι ένα διακεκριμένο εθνικό πάρκο της Αιγύπτου. Επιστροφή στη σημερινή εποχή, η ξενάγηση θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την Νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μια μοντέρνα κατασκευή από γυαλί και ατσάλι, με τους πελώριους γκρίζους τοίχους από γρανίτη, που εξωτερικά ήταν χαραγμένα ιερογλυφικά και όλα τα σύμβολα από κάθε γνωστό αλφάβητο του κόσμου. Η Βιβλιοθήκη είναι ένα αρχιτεκτονικό έκθεμα που συμβολίζει τον ήλιο να ανατέλλει από τη Μεσόγειο και την Αναγγένηση της Αλεξάνδρειας στα τέλη του Μια γρήγορη στάση για ψώνια πριν να επιστρέψουμε στο πλοίο για μεσημεριανό.

KAT08 PANORAMIC OF OLYMPIA (ab 3.5 hours) 40 ενήλικες / 28 παιδιά

KAT08 PANORAMIC OF OLYMPIA (ab 3.5 hours) 40 ενήλικες / 28 παιδιά ΧΑΙΦΑ HAF01 ΝΑΖΑΡΕΤ & ΚΑΝΑΑΝ (περίπου 6 ώρες) 48 ενήλικες /34 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στη Ναζαρέτ,τ τη μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη αυτή η πόλη περιγράφεται ως

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Διάρκεια: 3 ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Διάρκεια: 3 ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26 Ξεκινάμε από το λιμάνι του Ηρακλείου, διασχίζουμε την πόλη και μέσω μίας γραφικής διαδρομής με αμπελώνες θα καταλήξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 Δε. 13/10 Τρ. 14/10 Τε. 15/10 Πε. 16/10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 0900 ΤΗΝΟΣ 1600 2400

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α1 Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α1 Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α1 Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ένα µοναδικό σταυροδρόµι πολιτισµών και ηπείρων. Βυζαντινά µνηµεία, παλάτια σουλτάνων, γραφικά παζάρια µε µεθυστικά αρώµατα Ανατολής, θαλασσινές µυρωδιές στις όχθες του Βόσπορου & της θάλασσας του Μαρµαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο

Φρούρια, Κάστρα Κέρκυρα. Παλαιό Φρούριο Παλαιό Φρούριο Είναι χτισμένο σε μια δίκορφη φυσική τοποθεσία από τον 16ο αιώνα στην άλλοτε Βυζαντινή πόλη της Κέρκυρας. Το Παλιό φρούριο είναι ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της παλιάς πόλης και οι δύο κορυφές

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (23,24,30.12.15 & 03.01.16)

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (23,24,30.12.15 & 03.01.16) ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ (23,24,30.12.15 & 03.01.16) 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ (220χλμ.) Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην

Διαβάστε περισσότερα

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ 8 µέρες / 7 νύχτες Περούτζια * Ασίζη * Γκούµπιο * Σιένα * Σαν Τζιµινιάνο * Μοντεκατίνι * Λούκα * Πίζα * Φλωρεντία * 1η µέρα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα Λόγια Για Την Αγιογράφο

Λίγα Λόγια Για Την Αγιογράφο Αγιογράφος Ραλλού Λιόλιου Κούση Βυζαντινές Εικόνες Οι βυζαντινές εικόνες είναι ιεροί πνευματικοί θησαυροί του Ανατολικού Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Η βυζαντινή ζωγραφική είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 πμ. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση &

Διαβάστε περισσότερα

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998 0-0086_D3_GLOSSA_TEYXOS C GLOSSA 2/9/2 0:6 AM Page 78 6 Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκα - νήσων. Δίκαια την αποκαλούν το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Οι σπάνιες ομορφιές της ξεδιπλώ νο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες)

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) Λίμνη Σιχού Πήλινος Στρατός Σινικό Τείχος Απαγορευμένη Πόλη Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα Ναός του Ουρανού

Διαβάστε περισσότερα

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ BELLA ITALIA 8 µέρες / 7 νύχτες * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιµάνι της Πάτρας / Ηγουµενίτσας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 EGYPT Δώστε ραντεβού με την Ιστορία. Ταξιδέψτε στη μοναδική Αίγυπτο για να δείτε τα αρχαία μνημεία, να χαθείτε στα παζάρια, να διασχίσετε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΤΑΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΤΑΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΤΑΛΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ιταλία (Ρώμη / Φλωρεντία) 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Ρώμη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Ρώμη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Check

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡO ΤΗΣ ΚΩ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡO ΤΗΣ ΚΩ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡO ΤΗΣ ΚΩ Το Κάστρο των Ιπποτών είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Κω. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και επιβλητικό είναι ένα από τα αξιοθέατα που κάθε επισκέπτης του νησιού πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.21033052-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Κωνσταντύπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος 4 ή 5 μέρες Κωνσταντύπολη

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδι στην Καβάλα. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Ταξίδι στην Καβάλα. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Ταξίδι στην Καβάλα Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Ταξίδι στην Καβάλα Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 Παραλία Άσπρης Άμμου Αφήνοντας την πόλη της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά

Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά Η Αγορά ήταν η μεγαλύτερη πλατεία της πόλης. Η πλατεία άρχισε να χρησιμοποιείται ως δημόσιος χώρος από τα αρχαϊκά χρόνια. Μέχρι τότε στην περιοχή υπήρχαν σπίτια και τάφοι. Ο

Διαβάστε περισσότερα

να προσεγγίσετε μέσω της γέφυρας Ponte Vecchio.Η κοντινότερη στάση μετρό είναι η Lepanto linea A.

να προσεγγίσετε μέσω της γέφυρας Ponte Vecchio.Η κοντινότερη στάση μετρό είναι η Lepanto linea A. Το κέντρο της Ρώμης είναι ένα μεγάλο αρχαιολογικό πάρκο γεμάτο με καλά κρυμένα μυστικά αλλά και σημαντικά ιστορικά μνημεία. Το Κολοσσαίο Αυτό το επιβλητικό αμφιθέατρο της αρχαιότητας ήταν χωρητικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για

Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αυτοκρατορικό Μαρόκο ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ Διάρκεια: 7 & 8 Μέρες Αναχώρηση: 23,28,30/12 & 4/01 Καζαμπλάνκα - Μεκνές - Ραμπάτ - Φεζ - Μαρακές... Μνημεία, τζαμιά και παλάτια

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο ρομαντισμός, που καταλαμβάνει τον επισκέπτη, μόλις φθάσει στο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

TROFEO ADRIATICO. Trofeo Adriatico ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: TROFEO ADRIATICO ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΡΙΜΙΝΙ 24-28 Μαρτίου 2016

TROFEO ADRIATICO. Trofeo Adriatico ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: TROFEO ADRIATICO ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΡΙΜΙΝΙ 24-28 Μαρτίου 2016 TROFEO ADRIATICO ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U16 U15 U14 U13 U11 U10 ΡΙΜΙΝΙ 24-28 Μαρτίου 2016 Trofeo Adriatico Διοργάνωση: A.C. Tropical Coriano - Eurosportring Περιοχή: Ρίμινι ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

SOU ZHELEZNIK Stara Zagora, Bulgaria

SOU ZHELEZNIK Stara Zagora, Bulgaria SOU ZHELEZNIK Stara Zagora, Bulgaria Η Στάρα Ζαγόρα είναι είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας και ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο της χώρας. Είναι γνωστή ως πόλη των ίσιων δρόμων, των φλαμουριών

Διαβάστε περισσότερα

Το Τραγούδι της Γης του Στράτη Μυριβήλη

Το Τραγούδι της Γης του Στράτη Μυριβήλη Το Τραγούδι της Γης του Στράτη Μυριβήλη Θεατρικές Παραστάσεις στα νησιά του Βορείου Αιγαίου Λήμνος, Λέσβος, Χίος Καλοκαίρι 2014 «Ένα τραγούδι γυρεύουμε. Το τραγούδι των τραγουδιών καρτερούμε. Το τραγούδι

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ON SALONICA SOCCER CUP ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΕΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΣΤΡΑ & ΤΕΙΧΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑ Μπείτε στην Pentagon... ταξιδέψτε

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ

Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Προσκυνηµατική εκδροµή Αίγυπτος Ισραήλ Ηµέρα 1 η (25/05): Η περιπέτειά σας στη γη των Φαραώ αρχίζει όταν συναντάτε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας στο αεροδρόµιο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να περάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά

Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Μυστράς Η καστροπολιτεία απλώνεται στις πλαγιές του φυσικά οχυρού λόφου του βυζαντινού Μυζηθρά, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα

Ορτυγία. Κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε τον υπότιτλο του υποδείγματος

Ορτυγία. Κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε τον υπότιτλο του υποδείγματος Ορτυγία Κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε τον υπότιτλο του υποδείγματος Τοποθεσία Πού βρίσκεται; Το νησί της Ορτυγίας βρίσκεται στην κάτω Ιταλία στις Συρακούσες. Τα αξιοθέατα: Ο ναός του Απόλλωνα üη πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά

Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Ακολούθησέ με... στην Καστροπολιτεία του Μυστρά Μυστράς Η καστροπολιτεία απλώνεται στις πλαγιές του φυσικά οχυρού λόφου του βυζαντινού Μυζηθρά, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα

8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Γύρος Ισπανίας 8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Σε συνεννόηση με τον

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η

Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η www.enallaktiki-drasi.gr Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 26 Δεκεμβρίου 2014 έως 3 Ιανουαρίου 2015 Η εκδρομή έχει σχεδιασθεί από την ομάδα ιστορίας και

Διαβάστε περισσότερα

<< ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΕΙΕΣ >>

<< ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΕΙΕΣ >> 1 Ο ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΑΞΗ Α ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2014 : > ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΥΚΗΝΩΝ Από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα. Χτισμένη πάνω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ Η σημερινή βασιλική «Αγ. Σοφία» βρίσκεται στο κέντρο της κύριας νεκρόπολης της αρχαίας πόλης Σέρντικα. Σ αυτή την περιοχή έχουν ανακαλυφθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Από Αθήνα & από Θεσσαλονίκη 03 09 Σεπτέμβρη 2015 1η Ημέρα ΜΟΣΧΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόσχα. Άφιξη στην Μόσχα. Κατά την μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα roundtravel@roundtravel.gr

Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα roundtravel@roundtravel.gr Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr BENELUX 14 ΗΜΕΡΕΣ Κόμο * Λουκέρνη * Βασιλεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. - Γενική Εισαγωγή..2. - Iστορική αναδρομή...3-4. - Περιγραφή του χώρου...5-8. - Επίλογος...9. - Βιβλιογραφία 10

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. - Γενική Εισαγωγή..2. - Iστορική αναδρομή...3-4. - Περιγραφή του χώρου...5-8. - Επίλογος...9. - Βιβλιογραφία 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - Γενική Εισαγωγή..2 - Iστορική αναδρομή....3-4 - Περιγραφή του χώρου.....5-8 - Επίλογος...9 - Βιβλιογραφία 10 1 Γενική Εισαγωγή Επίσκεψη στο Επαρχιακό Μουσείο Πάφου Το Επαρχιακό Μουσείο της

Διαβάστε περισσότερα

«Το σταυροδρόµι του πολιτισµού» Ένας προορισµός για όλες τις εποχές του χρόνου!

«Το σταυροδρόµι του πολιτισµού» Ένας προορισµός για όλες τις εποχές του χρόνου! ήµος ΘΗΒΑΙΩΝ 2 ΘΗΒΑ «Το σταυροδρόµι του πολιτισµού» Ένας προορισµός για όλες τις εποχές του χρόνου! Έδρα του ήµου είναι η επτάπυλη και επτάλοφη Θήβα, πόλη πανάρχαια και σεβαστή στην ιστορία και την παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. Ένα μοναδικό ταξίδι, οδοιπορικό στην ιστορία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης των Ελλήνων, σχεδίασε

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα ΠΑΣΧΑ 2014 7 Μέρες 7-13 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ M.ΤΡΙΤΗ (7/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πτήση με Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 μ.μ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας Ο τόπος µας Το σχολείο µας Πολιτισµός Η τάξη µας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ανάµεσα στις ακτές του νοµού Μαγνησίας και τη Σκόπελο και απέναντι από το Πήλιο, βρίσκεται η Σκιάθος, ένα νησί µε έκταση 48 τετραγωνικά χιλιόµετρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

33 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε2 2013-2014 1

33 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε2 2013-2014 1 ΕΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 33 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε2 2013-2014 1 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Ρωμαϊκές λεγεώνες

Διαβάστε περισσότερα

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο

31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 31.03 01.04 02.04 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο 2η στάση 3 ΒΕΡΟΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Άφιξη περίπου... Στο Epirus Palace 5* 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών Τηλέφωνο: 2651 093555 0 λεπτά ΜΟΥΣΘΕΝΗ 1η στάση 15 λεπτά ΞΑΝΘΗ Αναχώρηση 07.00

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Περσία, ένα οδοιπορικό στην χώρα του μύθου... 9 μέρες

Περσία, ένα οδοιπορικό στην χώρα του μύθου... 9 μέρες Περσία, ένα οδοιπορικό στην χώρα του μύθου... 9 μέρες Τεχεράνη - Εχεράνη - Κασσάν - Πασαργάδες - Ναιν - Ισφαχάν - Γιάζντ - Σιράζ - Περσέπολη σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή. Πρόγραμμα (9 μέρες)

Διαβάστε περισσότερα

Rodokalakis George (+30) (+30)

Rodokalakis George (+30) (+30) Athos Sea Cruises George Rodokalakis Ammouliani, 63075 Halkidiki, Greece Rodokalaki Ioanna (+30) 2377071606 E-mail: contact@athos-cruises.gr Rodokalakis George (+30) 2377071071 (+30) 6986107451 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Το καράβι της Κερύνειας

Το καράβι της Κερύνειας Το καράβι της Κερύνειας Το αρχαίο Καράβι της Κερύνειας Το 300π.Χ. το αρχαίο εμπορικό πλοίο ξεκινούσε από τη Σάμο απ όπου φόρτωσε κρασί. Αφού πέρασε από τα νησιά Κω και Ρόδο και πήρε αμφορείς ταξίδευε προς

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Προσκυνηματική Εκδρομή

Προσκυνηματική Εκδρομή Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους ραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι και τις 27 Αυγούστου πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους των μελών και των φίλων των Χριστιανικών Συνδέσμων

Διαβάστε περισσότερα

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site «49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site Η απόλυτη αποθέωση από το Buzzfeed, λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι: Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και για το φαγητό μας

Διαβάστε περισσότερα

1 > ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ Ανακαλύπτοντας τους Ολυµπιακούς Αγώνες

1 > ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ Ανακαλύπτοντας τους Ολυµπιακούς Αγώνες Χώρα/Ελλάδα > Περιοχή/ Περιφερειακή Διαδροµή/1.Κατάκολο / 2.Ολυµπία ενότητα Ηλείας> 1 > ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ Ανακαλύπτοντας τους Ολυµπιακούς Αγώνες Προτεινόµενες τοποθεσίες >1.1 Κατάκολο 1.2 Ολυµπία 1.3

Διαβάστε περισσότερα