ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:"

Transcript

1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ , Φαξ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ , 156, 581, 586, 796, Φαξ: WEBSITE: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: Λεωφ. Συγγρού 61, 5ος & 6ος όροφος, Τηλέφωνο επικοινωνίας: εσωτ. 217 Ένας μοναδικός πολυχώρος ΔΩΡΕΑΝ για τους ταξιδιώτες μας Ανταρκτική: Ανταρκτική, γνωστή και σαν Terra Incognita Australis, το τελευταίο σύνορο του πλανήτη και η πιο απομονωμένη ήπειρος στην υφήλιο. Μια εντυπωσιακή έκταση άγριας ομορφιάς από θάλασσα, πάγο και πέτρα, στοιχειωμένη από επικές ιστορίες θαλασσοπόρων και εξερευνητών γεμάτες πόνο, αυτοθυσία, αυταπάρνηση, θάρρος, αποφασιστικότητα και σθένος, πέρα από τα όρια της ανθρώπινης πνευματικής και σωματικής αντοχής, κατά τη διάρκεια της ηρωικής εποχής της εξερεύνησης της Ανταρκτικής στα τέλη του 19 ου και τις αρχές του 20 ου αιώνα. Τα γιγαντιαία παγόβουνα, οι τεράστιοι παγετώνες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Η απεραντοσύνη του νότιου πολικού οροπεδίου, το αχανές παγοκάλυμμα και οι τεράστιες οροσειρές της πραγματικά σαστίζουν το μυαλό. Εδώ, στην άκρη του κόσμου, με μόνον κυρίαρχο τον καιρό, ο χρόνος δεν μετριέται με ημερολόγια και ρολόγια αλλά από τον πάγο και τη θάλασσα. Εδώ μόνο η θερμοκρασία, το φως και το σκοτάδι ορίζουν τη ζωή. Μπροστά μας ανοίγεται ένας άγνωστος, συγκλονιστικός κόσμος, ένας ορίζοντας χωρίς αρχή και τέλος, μια παγωμένη έρημος, ένα τοπίο επιβλητικό. Η άγρια ομορφιά της για πολλά χρόνια τραβάει τους ταξιδευτές σαν μαγνήτης και οι σκιές των μεγάλων εξερευνητών σε προκαλούν να ακολουθήσεις τα βήματα τους. Οι δραστηριότητες της καθημερινότητας μας φαίνονται ασήμαντες. Νερό και πάγος με μοναδικά χρώματα τις αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου. Στην Ανταρκτική δεν μπορούν να ζήσουν άνθρωποι, δεν μπορούν να την κατακτήσουν, να την αποικίσουν, να την κάνουν δική τους. Η Ανταρκτική δεν ανήκει σε κανέναν. Κάθε παγόβουνο είναι και ένα γλυπτό που αλλάζει μορφή με το πέρασμα της ώρας, παίρνοντας αμέτρητα και μοναδικά σχήματα. Το μόνο που ταράζει την αίσθηση της απόλυτης μοναξιάς είναι το τρίξιμο του πάγου και οι φασαριόζικοι, ανθεκτικοί στα ερεβώδη πολικά ψύχη πιγκουίνοι. Τα φρακοφορεμένα αυτά πτηνά μαζί με τα άλμπατρος, τις φώκιες και τους θαλάσσιους ελέφαντες είναι οι μόνοι κάτοικοι της ηπείρου. Ένα ταξίδι στην άκρη του κόσμου, εκεί που ο άνθρωπος αγγίζει τα όριά του, είναι για πολλούς ένα όνειρο ζωής. Όποιος έχει ταξιδέψει στην Ανταρκτική έχει επιστρέψει αλλαγμένος από την εμπειρία που έχει βιώσει. Η καταλυτική ομορφιά της τον αγγίζει τόσο βαθιά που τον τραυματίζει. Μια πληγή που ποτέ δεν επουλώνεται. Το όνειρο αυτό θα στοιχειώνει τις ταξιδιωτικές του αναμνήσεις για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

2

3 Διαβάστε παρακάτω το άρθρο για την Ανταρκτική που δημοσιεύθηκε στο ΒΗmagazino ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/05/ :39 Αποστολή στην Ανταρκτιική Ένας Έλληνας διένυσε τη διαδρομή που ακολούθησε ο βρετανός εξερευνητής σερ Έρνεστ Σάκλετον το 1916 και διηγείται την περιπέτειά του Κείμενο: Νίκος Τόδουλος Ανταρκτική, το τελευταίο σύνορο του πλανήτη, η πιο απομονωμένη ήπειρος στην υφήλιο. Μια εντυπωσιακή έκταση άγριας ομορφιάς από θάλασσα, πάγο και πέτρα περιτριγυρισμένη από επικές ιστορίες θαλασσοπόρων και εξερευνητών, γεμάτες πόνο και αυταπάρνηση, πέρα από τα όρια της ανθρώπινης πνευματικής και σωματικής αντοχής. Εδώ, στην άκρη του κόσμου, με μόνο κυρίαρχο τον καιρό, ο χρόνος δεν μετριέται από τα ημερολόγια και τα ρολόγια, αλλά από τον πάγο και τη θάλασσα. Ανάμεσα στα παγωμένα νερά της Weddell Sea και στα απρόσιτα παγετωνικά νησιά της Scotia Sea, γράφτηκε η επική ιστορία επιβίωσης του σερ Ερνεστ Σάκλετον και των ανδρών του. Αφετηρία του ταξιδιού μας με το εξερευνητικό πλοίο «Polar Pioneer» η Ushuaia, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο. Επειτα από τρεις ημέρες στη θάλασσα, φτάσαμε στον υδάτινο χώρο της Ανταρκτικής. Ο ωκεανός εδώ διαφέρει από τα νερά του Ατλαντικού σε πυκνότητα, θερμοκρασία και περιεκτικότητα σε αλάτι. Πλησιάζοντας στη χερσόνησο, αρχίζουν να φαίνονται τα South Shetland Islands. Ενα σύμπλεγμα από 150 νησιά και βραχονησίδες με τους παγετώνες να καλύπτουν το 90% της επιφάνειάς τους. Εμείς, μετά τις απαραίτητες στάσεις, κατευθυνθήκαμε προς τα ανατολικά, κάναμε την πρώτη ορειβατική ανάβαση του ηφαιστείου Brown Bluff και επισκεφτήκαμε το ιστορικό Paulet Island. Από εκείνο το σημείο ακολουθήσαμε τη διαδρομή της αποστολής του Σάκλετον.

4 Η δύναμη της επιβίωσης Ο σερ Ερνεστ Σάκλετον ήταν βρετανός εξερευνητής ιρλανδικής καταγωγής. Από το 1901 ως το 1904 διετέλεσε αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού και πήρε μέρος στην εξερευνητική αποστολή Discovery στην Ανταρκτική, υπό την ηγεσία του Ρόμπερτ Σκοτ. Εγινε αρχηγός της εξερευνητικής αποστολής Nimrod, πάλι στην Ανταρκτική, και το 1908 αναρριχήθηκε στο όρος Ερεβος, ενώ τον επόμενο χρόνο έφτασε για πρώτη φορά στον νότιο μαγνητικό πόλο. Κατά την επιστροφή του, του απονεμήθηκε ο τίτλος του ιππότη. Το 1914 επιχείρησε άλλη μία αποστολή στην Ανταρκτική με στόχο να διασχίσει τη μεγάλη νότια ήπειρο. Τον Ιανουάριο του 1915, όμως, το πλοίο του, «Endurance», παγιδεύτηκε στην Ανταρκτική και θρυμματίστηκε πάνω στους πάγους στη Weddell Sea, αφού έπλεε έρμαιο των ρευμάτων επί δέκα μήνες. Ο Σάκλετον και οι άνδρες του παρέμειναν εγκλωβισμένοι πάνω στον πάγο για περίπου πέντε μήνες. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε τρεις μικρές βάρκες και ξεκίνησαν για το ακατοίκητο νησί Elephant, που βρίσκεται απομονωμένο στο ανατολικότερο άκρο των South Shetland Islands. Εκεί αποβιβάστηκαν σε μια μικρή λωρίδα γης, το Point Wild, έπειτα από δέκα μήνες στους πάγους της Ανταρκτικής. Τότε, ο Σάκλετον αποφάσισε να πάρει την τύχη του πληρώματος στα χέρια του και με πέντε από τους άνδρες του επιβιβάστηκε στην 7μετρη βάρκα και πραγματοποίησε ένα ταξίδι 800 ναυτικών μιλίων χλμ. για να καταλήξει ύστερα από 17 ημέρες στο νησί South Georgia. Οι έξι άνδρες αποβιβάστηκαν στην ακατοίκητη δυτική πλευρά του νησιού και μόνη τους ελπίδα ήταν να διασχίσουν χωρίς εξοπλισμό την ορεινή και αλπική ενδοχώρα, μέχρι τον κοντινότερο φαλαινοθηρικό σταθμό του Stromness στην ανατολική πλευρά του νησιού. Τελικά, ο Σάκλετον μαζί με δύο ακόμη συντρόφους του, τον Τομ Κριν και Φρανκ Γουόρσλι, κατάφεραν να ολοκληρώσουν το επικό τους ταξίδι στις 21 Μαΐου 1916 και με τη βοήθεια της χιλιανής κυβέρνησης να διασώσουν τους άνδρες του πληρώματος. Η τρομακτική απομόνωση Φτάσαμε στο Point Wild, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Elephant Island. Με το φουσκωτό καταφέραμε να αποβιβαστούμε με δυσκολία λόγω των δυνατών ανέμων και της συσσώρευσης κομματιών από πάγο σε αυτή τη στενή λωρίδα γης. Υστερα από τρεις ημέρες σε αντίθεση με τις 17 που χρειάστηκε ο βρετανός εξερευνητής το πλοίο μας φτάνει στο νησί της South Georgia. Μπροστά μας ορθώνεται ένας τεράστιος, άγριος ορεινός όγκος αλπικών βουνών και παγετώνων. Φαντάζει σαν να ξεπηδά μέσα από τα παγωμένα βάθη του νότιου ωκεανού της Scotia Sea αγγίζοντας τα μ. Ενας τόπος κρύος, αφιλόξενος, που πλήττεται από άγριους ανέμους και βίαιες καταιγίδες. Η μέση ετήσια θερμοκρασία αγγίζει το μηδέν και οι χιονοπτώσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Παρ όλα αυτά, η ακτογραμμή της South Georgia σφύζει από ζωή, αφού εκατομμύρια φώκιες και βασιλικοί πιγκουίνοι, πουλιά, θαλάσσιοι ελέφαντες και θαλάσσια λιοντάρια βρίσκουν καταφύγιο εδώ.

5 Στη συνέχεια αποβιβαστήκαμε με όλον τον εξοπλισμό μας στο Pegotty Bluff, στο σημείο όπου οι έξι άνδρες είχαν στήσει την πρόχειρη κατασκήνωσή τους αναποδογυρίζοντας τη βάρκα τους. Εμείς οι τρεις (o Χάουαρντ, o Τζέιμς και εγώ) θα επιχειρούσαμε να ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή του 1916 μέχρι το Stromness. Μόνοι μας τώρα πια, περνάμε ανάμεσα από σαθρά πετρώματα και σκουρόχρωμες αμμώδεις επιφάνειες ανακατεμένες με διάσπαρτες χιονούρες μέχρι τον παγετώνα. Ο καιρός ηλιόλουστος, με ένα απαλό αεράκι. Φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο, χαζεύαμε το πλοίο που έφευγε από το King Haakon Bay μέχρι που χάθηκε πίσω από τα βουνά του νησιού. Αυτό το αίσθημα της απόλυτης απομόνωσης είναι κάτι το μοναδικό, αλλά ταυτόχρονα και τρομακτικό. Συνεχίσαμε δεμένοι μέχρι αργά το απόγευμα στο Murray Snowfield, όπου στήσαμε και το αντίσκηνό μας. Ο καιρός, όμως, χάλασε, με σφοδρή χιονόπτωση και ανέμους πάνω από 100 χλμ., και η νύχτα πέρασε δύσκολα με βάρδιες, για να κρατάμε τον σκελετό της σκηνής. Με το πρώτο φως βγήκαμε και προσπαθήσαμε με τα φτυάρια να ξεθάψουμε το αντίσκηνο. Μας πήρε πάνω από δύο ώρες να μαζέψουμε τα πράγματά μας. Προσπαθήσαμε να περάσουμε το Trident Ridge, αλλά με μηδενική ορατότητα αυτό δεν ήταν δυνατό. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μια άγνωστη διαδρομή προς το Αntarctic Bay. Αρχίσαμε να κατηφορίζουμε μέσα από ένα σύμπλεγμα από παγετώνες βλέποντας τον κόλπο από ψηλά, χωρίς όμως να μπορούμε να διακρίνουμε με σαφήνεια τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Επειτα από αρκετές ώρες, καταλήξαμε στην παραλία με ένα πλήθος από φώκιες και πιγκουίνους να μας παρατηρούν περίεργα. Κοιτώντας προς τα επάνω τη διαδρομή, παρατηρήσαμε ότι εάν κάναμε οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα οδηγούμασταν σε αδιέξοδο. Ειδοποιήσαμε το πλοίο και μας μάζεψαν τέσσερις ώρες αργότερα με τα φουσκωτά για να μας μεταφέρουν στον κόλπο Fortuna Bay, όπου και στήσαμε την κατασκήνωσή μας. «Συγγνώμη, αλλά βρωμάμε» Την επόμενη ημέρα ξεκινήσαμε κατά μήκος της παραλίας και στη συνέχεια για περίπου τρεις ώρες κινούμασταν ανηφορικά μέχρι την αλπική λίμνη Crean. Συνεχίσαμε μέσα στο βαθύ χιόνι μέχρι το τελευταίο πέρασμα. Εκεί, η εικόνα που αντικρίσαμε, εκπληκτική ο Σάκλετον την περιγράφει σαν την ομορφότερη θέα της ζωής του. Η πεδιάδα που καταλήγει στην ανατολική ακτογραμμή του νησιού και στην άκρη δεξιά ο φαλαινοθηρικός σταθμός του Stromness. Κατηφορίζουμε γρήγορα μέσα από κατακερματισμένες βραχώδεις πλαγιές, μέχρι τον καταρράκτη που χρησιμοποίησε ο Σάκλετον για να κατέβει στην πεδιάδα. Αργά το απόγευμα, φτάνουμε 200 μέτρα από τον σταθμό δεν επιτρέπεται η πρόσβαση πιο κοντά.

6 Ενα νεκροταφείο φαλαινών που σημαδεύεται από τα βιομηχανικά συντρίμμια ενός προηγούμενου αιώνα. Σκουριασμένοι λέβητες ατμού, δεξαμενές για το λίπος, οξειδωμένα υπόστεγα, κατεστραμμένοι σιδερένιοι φράκτες, υπολείμματα σκαφών, εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος και σκελετοί φαλαινών. Το Stromness ήταν το μέρος όπου ο Ερνεστ Σάκλετον έγραψε το τέλος της μεγαλύτερης περιπέτειας επιβίωσης στην ιστορία των εξερευνήσεων της Ανταρκτικής. Η κατοικία του διοικητή του σταθμού παραμένει εκεί, όπως και η πόρτα την οποία χτύπησε για να ρωτήσει τον Σορλέ: «Γνωρίζετε ποιος είμαι; Το όνομά μου είναι Σάκλετον. Συγγνώμη, αλλά βρωμάμε λίγο!» και να λάβει την απάντηση, μαζί με μια αγκαλιά, από τον κυβερνήτη: «Θεέ μου, Ερνεστ! Πού ήσουν; Δεν πειράζει, εδώ είναι φαλαινοθηρικός σταθμός, όλοι βρωμάμε λίγο». Η τελευταία στάση μας στη South Georgia, όπου ήταν o εγκαταλελειμμένος φαλαινοθηρικός σταθμός του Grytviken, ο μεγαλύτερος στον Νότιο Ατλαντικό. Στο τοπικό νεκροταφείο, ανάμεσα στις λιγοστές ταφόπλακες στέκει ένας γρανιτένιος ογκόλιθος πάνω από τον τάφο του Σάκλετον, αυτού του μεγάλου εξερευνητή που πέθανε στις 5 Ιανουαρίου του 1922 στη South Georgia, ετοιμάζοντας μια νέα αποστολή στην Ανταρκτική. Σκαλισμένο πάνω του, το αγαπημένο του απόφθεγμα από ένα ποίημα του βρετανού ποιητή Ρόμπερτ Μπράουνινγκ: «Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση της μεγαλύτερης ανταμοιβής που όρισε η ζωή του».

7 ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ // ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ 12/01 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 2η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Ξενάγηση) 13/01 Άφιξη, το Μπουένος Άιρες, είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αι. ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το ταγκό. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον Καθεδρικό Ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. 3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΟΥΣΟΥΑΓΙΑ 14/01 Πρωινή πτήση για την Ουσουάγια, τη νοτιότερη πόλη της γης, το "τέλος του κόσμου". Είναι χτισμένη κατά μήκος της διώρυγας Beagle, που αποτελεί φυσικό σύνορο μεταξύ Χιλής και Αργεντινής. Η διώρυγα Beagle σχηματίστηκε από τη διάβρωση των παγετώνων και φέρει το όνομα του πλοίου του Κάρολου Δαρβίνου, που το 1835 περιέπλευσε όλο το μήκος του πορθμού. Από την Ουσουάγια ξεκινούν τα ταξίδια και οι επιστημονικές αποστολές για την παγωμένη ήπειρο, την Ανταρκτική. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 4η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΣΟΥΑΓΙΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ TIERRA DEL FUEGO 15/01 Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Τιέρρα Ντελ Φουέγκο, που θεμελιώθηκε το 1960 και η έκτασή του είναι εκτάρια. Είναι μια περιοχή με ποτάμια, δάση και παγετώνες που φθάνουν μέχρι την άκρη της θάλασσας και που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Ενδιαφέρον στην Ουσουάγια είναι η τοπική χλωρίδα καθώς και η μεγάλη ποικιλία των πουλιών και των ψαριών που αφθονούν σε λίμνες και ποτάμια του δρυμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8 5η 13η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΣΟΥΑΓΙΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ 16-25/01 Έφτασε πλέον η ώρα που το όνειρό μας θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς σήμερα θα επιβιβαστούμε στο Κρουαζιερόπλοιο που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες δέκα ημέρες και θα ξεκινήσουμε το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής μας, το ταξίδι μας στην Ανταρκτική!!! Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα των επισκέψεών μας κανονίζει ο καιρός και όχι τα ρολόγια. Θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τις επισκέψεις μας, καθώς και διαλέξεις από ειδικούς επιστήμονες, ερευνητές και περιβαλλοντολόγους, που θα πλουτίσουν τις γνώσεις μας για αυτή την άγνωστη ήπειρο. Κατά την αναχώρησή μας ανεβείτε στο κατάστρωμα του πλοίου για να αποχαιρετήσετε την Ουσουάγια και να απολαύσετε τη διαδρομή κατά μήκος της διώρυγας του Beagle Channel μέχρι τον Ατλαντικό. Περνώντας από το Κέιπ Χορν, το νοτιότερο σημείο της Αμερικανικής Ηπείρου, θα πλεύσουμε Νότια προς το άγριο "Πέρασμα του Ντρέικ", του Βρετανού θαλασσοπόρου Σερ Φράνσις Ντρέικ που διέσχισε τη θάλασσα αυτή που χωρίζει τη Γη του Πυρός από την Ανταρκτική. Το Drake Passage, είναι η τεράστια υδάτινη έκταση μεταξύ Γης του Πυρός και χερσονήσου της Ανταρκτικής. Μετά από 2 περίπου μέρες στη θάλασσα, θα φτάσουμε στον υδάτινο χώρο της Ανταρκτικής (Antarctic Convergence), γνωστό και σαν πολικό σύνορο. Ο ωκεανός εδώ διαφέρει πολύ από τα νερά του Ατλαντικού σε πυκνότητα, θερμοκρασία και περιεκτικότητα σε αλάτι. Αυτή η μίξη των υδάτινων ρευμάτων, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, την καθιστά πολύ παραγωγική σε κριλ, άλγη και μικροοργανισμούς, που αποτελούν και τη βάση του διατροφικού ιστού της Ανταρκτικής. Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στη χερσόνησο, θα αρχίσουν να φαίνονται τα South Shetland Islands, που ανήκουν στην Ανταρκτική. Ένα σύμπλεγμα από 150 νησιά και βραχονησίδες, με τους παγετώνες να καλύπτουν το 90% της επιφάνειάς τους. Κατά τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθούμε, το Deception Island, με τη χαρακτηριστική καλντέρα, προσέφερε για χρόνια ένα φυσικό λιμάνι για τα πλοία της εποχής των εξερευνήσεων. Το νησί είναι ολόκληρο ένα ενεργό ηφαίστειο, ένα από τα δύο πιο ενεργά ηφαίστεια της Ανταρκτικής, με τελευταία έκρηξη το 1992 και συνεχή δραστηριότητα. Το πεταλοειδές σχήμα του νησιού είναι χαρακτηριστικό και ξεχωρίζει στους χάρτες. Ένα νησί πλούσιο σε ιστορίες με φαλαινοθήρες και κυνηγούς φώκιας του 19 ου και 20 ου αιώνα. Λίγο βορειότερα το Livingston Island στο σημείο Walkers Bay, με τους τεράστιους θαλάσσιους ελέφαντες. Αυτά τα πελώρια παχύδερμα από λίπος, ενώ φαίνονται τόσο νωθρά και βραδυκίνητα, διαθέτουν απίστευτη δύναμη και μπορούν να κινηθούν με μεγάλη ταχύτητα και ορμή. Μια σύντομη περιήγηση αποκαλύπτει τα ερείπια παλιών πρόχειρων καταυλισμών για κυνηγούς φώκιας και φαλαινοθήρες. Στα λιγοστά βράχια που υπάρχουν, κατάλοιπα παγετώνων που έχουν υποχωρήσει, χιλιάδες θαλάσσιοι πετρέλοι και άλμπατρος κάνουν τις φωλιές τους και φροντίζουν τα νεογνά τους Στην συνέχεια θα πλεύσουμε στην δυτική πλευρά της χερσονήσου της Ανταρκτικής, μέσω του Gerlache Strait, στο Cuverville Island, ένα σκουρόχρωμο βραχώδες νησί στη δυτική ακτή της Ανταρκτικής. Ανακαλύφθηκε από τη βελγική αποστολή στην Ανταρκτική ( ), με αρχηγό τον Adrien de Gerlache, και ονομάστηκε προς τιμήν τού Cavelier de Cuverville, ναυάρχου του γαλλικού ναυτικού. Το νησί αποτελεί πολύ σημαντική περιοχή βιοποικιλότητας, επειδή οι μικρές ακτές του υποστηρίζουν μια αποικία από 6500 ζευγάρια πιγκουίνων gentoo μαζί με γιγάντιους πετρέλους και μαυρόασπρους κορμοράνους (imperial shags).

9 Συνεχίζουμε ακόμα νοτιότερα στην χερσόνησο. Χρησιμοποιώντας φουσκωτά σκάφη(zodiacs) θα έχουμε την ευκαιρία να πατήσουμε στην ηπειρωτική χερσόνησο. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τα επιβλητικά παγόβουνα και το κατάλευκο χιόνι θα μας αφήσουν άναυδους. Οι πιγκουίνοι και οι θαλάσσιοι ελέφαντες θα μας καλωσορίσουν. Καθώς θα πλέουμε στις ήρεμες θαλάσσιες οδούς των καναλιών Neumayer και Lemer, ανάμεσα στα επιβλητικά παγόβουνα με τα αμέτρητα και μοναδικά σχήματα και τους εντυπωσιακούς παγετώνες. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε σχετική άδεια για να επισκεφθούμε τον Βρετανικό εξερευνητικό σταθμό Port Lockroy στο νησί Goudier. Κοντά εκεί θα αποβιβαστούμε στο Jougla Point και στο Neko Harbour θα έχουμε την ευκαιρία να πατήσουμε στην ηπειρωτική χώρα. Η πλώρη του πλοίου μας που "σκίζει" τα νερά και οι κραυγές των άλμπατρος με το τεράστιο άνοιγμα φτερών (φτάνει τα 3,5μ. και είναι μεγαλύτερο στον κόσμο) που μας ακολουθούν και διαταράσσουν την αίσθηση της απόλυτης μοναξιάς, δημιουργούν ένα οπτικοακουστικό σύνολο που οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν. Στο ταξίδι μας θα συναντήσουμε πλήθος από πιγκουίνους και μικρές φώκιες και φώκιες του Weddell και φάλαινες μας συνοδεύουν συνεχώς στο ταξίδι. Το πλούσιο σε τροφή αυτό μέρος αποτελεί ιδανικό τόπο για τον απόλυτο θηρευτή της Ανταρκτικής, που βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, τη φώκια λεοπάρδαλη (Hydrurga leptonyx). Πολλές απολαμβάνουν τον λιγοστό ήλιο πάνω σε κάποιο παγόβουνο, ενώ άλλες κολυμπάνε ανάμεσα στους πάγους αναζητώντας τροφή. Κι όταν η πλώρη του πλοίου ευθυγραμμιστεί με τη βελόνα της πυξίδας που δείχνει το βορρά, το ταξίδι της επιστροφής μας θα έχει ξεκινήσει. 14η ΗΜΕΡΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΟΥΑΓΙΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ 25/01 Επιστροφή στην Ουσουάγια και το όνειρο που ζήσαμε θα μας ακολουθεί για πάντα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπουένος Άιρες. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη. Διανυκτέρευση. 15η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ 26/01 Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 16η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 27/01 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για τις πρώτες συμμετοχές *Super Προσφορά* κατ άτομο σε δίκλινο (δίκλινη καμπίνα με φινιστρίνι) κατ άτομο σε δίκλινο (δίκλινη καμπίνα με παράθυρο) κατ άτομο σε δίκλινο (δίκλινη καμπίνα superior) κατ άτομο σε δίκλινο (δίκλινη καμπίνα suite) Η εκδρομή πραγματοποιείται ακόμα και με 8 άτομα με Έλληνα Αρχηγό!!! Απαιτείται έγκαιρη κράτηση για την κρουαζιέρα Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

10 Το Versus Travel ενηλικιώνεται. Κλείνουμε τα 18 χρόνια και το γιορτάζουμε!! Με 18 άτοκες δόσεις αυτά τα Χριστούγεννα! Μετά από απαίτηση των ταξιδιωτών του, στο Versus Club, διακρίνοντας στα μάτια τους τον ίδιο ζήλο για εξερεύνηση που υπάρχει και στα δικά μας, παρέχουμε σε όλα τα ταξίδια μας άνω των 2500 (συμπεριλαμβανομένων των φόρων ), αλλά και σε επιλεγμένα οικονομικότερα, 18 άτοκες δόσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα ταξίδια μας ακόμα και στα ταξίδια στην Ελλάδα παρέχουμε 12 άτοκες δόσεις. Επικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους και ενημερωθείτε έγκαιρα σχετικά με το πρόγραμμα των 18 άτοκων δόσεων και για το ποιες κάρτες συμμετέχουν σε αυτό. Η προσφορά ισχύει για την περίοδο από 01/12/ /12/2013 για ταξίδια συνολικής αξίας άνω των το άτομο (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων και λοιπών εξόδων). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα Μπουένος Άϊρες - Ουσουάϊα Μπουένος Άϊρες - Αθήνα Εννέα (09) νύχτες κρουαζιέρα με υπερσύγχρονο παγοθραυστικό / εξευρευνητικό σκάφος Πλήρης και πλούσια διατροφή καθημερινά στο πλοίο Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ουσουάϊα σε πολυτελές ξενοδοχείο 4* Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άϊρες σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο 5* Ξενάγηση στο Μπουένος Άϊρες Ολοήμερη εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Τιέρρα Ντελ Φουέγκο Ημιδιατροφή καθημερινά στην Ουσουάϊα και στο Μπουένος Άιρες Ειδικός εξειδικευμένος αρχηγός Όλες οι μεταφορές απο τα αεροδρόμια / λιμάνια / ξενοδοχεία Ταξιδιωτική ασφάλεια, Ταξιδιωτική τσάντα, Έντυπα και Φ.Π.Α. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, λιμενικοί φόροι, & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. (800 το άτομο) Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Το Διαβατήριό σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ Απαιτείται φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 20 ημέρες από πριν την αναχώρηση του ταξιδιού Η διαθεσιμότητα των θέσεων είναι περιορισμένη Η διαμονή μας στο κρουαζιερόπλοιο (10 Ημέρες) είναι σε δίκλινες καμπίνες και με πλήρη διατροφή Η διαμονή μας στο κρουαζιερόπλοιο μπορεί να είναι μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας, ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης

11 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 κατ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων. Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση. 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. ΠΟΣΟ ΚAΛΑ ΓΝΩΡΙΙΖΕΤΕ ΤΟ VERSUS TRAVEL Οιι λόγοιι για τους οποίους το ταξίδιι σας πρέπειι να είναιι Versus Μεγάλοι Κατάλογοι Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην τάση της αντίληψης ότι η επένδυση σε καταλόγους - βιβλία κλπ. για τη μικρή Ελληνική αγορά είναι άσκοπη και μη επικερδής, εκδίδουμε μεγάλους καταλόγους - βιβλία για να βοηθήσουμε τους πελάτες να επιλέξουν το ταξίδι τους. Μετά τον κατάλογο "Exploring the World" 210 σελίδων που παρουσιάσαμε στην εκδήλωσή μας στο Ledra Marriott με ταξίδια ιδιαίτερα, περιπετειώδη, εξερευνητικά και τον κατάλογο για τα Οργανωμένα ταξίδια μας "Καλώς ήρθατε στον πλανήτη μας" 240 σελίδων που παρουσιάστηκε στην εκδήλωσή μας στο Ζάππειο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων μας, εκδώσαμε για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, έναν κατάλογο 200 σελίδων με κλασσικά και πρωτοποριακά Ατομικά Ταξίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι το Ατομικό Ταξίδι πρέπει να είναι Versus. Επίσης εκδίδουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς στα Ελληνικά για περισσότερους από 52 προορισμούς που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες μας. Εξειδικευμένα τμήματα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για Οργανωμένα και Ατομικά Ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τμήμα Mediterraneo Plus για ταξίδια στην Ελλάδα: το τμήμα Experience Greece για Κρουαζιέρες με τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς για Γαμήλια Ταξίδια: το τμήμα Versus Romantic για Εξερευνητικά Ταξίδια και Ειδικές αποστολές: το τμήμα Exploring the World για επαγγελματικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τμήμα Versus Business για "πολυτελή" ταξίδια: το τμήμα Versus Exclusive

12 για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τμήμα Adventure and Diving, με τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν. Από το πιο κοντινό και οικείο Αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η Εταιρεία μας καλύπτει με επιτυχία όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις (έως και 12). Κάναμε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να μας λένε ρομαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραμένουμε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουμε από τις αρχές που θέσαμε με τη γέννηση του Versus Travel. Διαθέτουμε τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους αρχηγούς της Ελληνικής αγοράς και επιπλέον δημιουργούμε ένα φυτώριο νέων αρχηγών με εξαμηνιαία εκπαιδευτικά σεμινάρια στο χώρο των Γραφείων μας, κάτι που έλειπε από την Ελληνική αγορά. Τα προγράμματά μας είναι γεμάτα και ολοκληρωμένα. Προσφέρουμε αποδεδειγμένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και Εμπορικότητα μαζί Πολεμάμε με πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό το οφείλουμε στους πελάτες μας, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα ταξίδια μας, που γίνεται και η διαπραγματευτική μας δύναμη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προμηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιμές μας για τα ίδια ταξίδια μειώνονται (πάντα με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εμείς δεν "κουτσουρεύουμε" τα προγράμματά μας προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές, όπως προστάζει η "νέα μόδα". Επιλέξαμε τον άλλο δρόμο: πλουσιότερα προγράμματα και καλύτερες τιμές. Έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι πράττουμε. Δημιουργήσαμε το Versus Club Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εμείς να είμαστε μαζί, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος μας. Είναι το νέο "σπίτι" για όλους εμάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαμε το θεμέλιο λίθο το Δεκέμβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουμε συνεχώς πνοή με πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Στο Club μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κομμάτι της ζωή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν - απλά πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα μέλους. Τα Γραφεία μας και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ Διαθέτουμε δυο Γραφεία - ένα στο Σύνταγμα και ένα στον Πειραιά πλήρως επανδρωμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί με τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών μέτρων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ, το "Ταξιδιωτικό μας Καφενείο", δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισμών, θεματικές βραδιές, βραδιές ποίησης, διαλέξεις ιστορίας, θρησκειολογίας κλπ. Ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για τα μέλη του Versus Club. Στο "Ταξιδιωτικό Καφενείο" συναντώνται τα μέλη μας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και φιλοδοξίες και όχι μόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατμοσφαιρικές συναντήσεις της Λέσχης μας με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή Έχουμε δημιουργήσει ειδικό χώρο στα Γραφεία μας, όπου γίνονται οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει "οδηγίες πλεύσης". Έμπειροι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι Το Versus Travel διαθέτει έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους. Το τμήμα πωλήσεων έχει επανδρωθεί με άτομα που όχι μόνο γνωρίζουν πολύ καλά τους διάφορους προορισμούς, αλλά και διαρκώς ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και για την εξέλιξη των κλασσικών. Έχετε τη σιγουριά ότι σας ενημερώνουν οι καλύτεροι της αγοράς. Η μεγαλύτερη "πραγματοποιησιμότητα" εκδρομών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες με τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Το Versus Travel, με τη δύναμη που του δίνει η μεγάλη συμμετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα μικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδρομών.

Μαδρίτη, η βασίλισσα της Ισπανίας δεσπόζει στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες.

Μαδρίτη, η βασίλισσα της Ισπανίας δεσπόζει στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και το

Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και το Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και το Κομίνο. Βρίσκεται στην καρδιά της Μεσογείου, στα νότια

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι

Αργεντινή. Ατομικό ταξίδι Αργεντινή Ατομικό ταξίδι Αργεντινή: Το παζλ της Αργεντινής είναι απλώς σαγηνευτικό: εκτεινόμενη από τα νότια σύνορα της Βολιβίας μέχρι τη νοτιότερη μύτη της Λατινικής Αμερικής, φλερτάροντας τόσο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή. (Από Προς)

Διαδρομή. (Από Προς) Ανταρκτική Ανταρκτική, γνωστή και σαν Terra Incognita Australis, το τελευταίο σύνορο του πλανήτη και η πιο απομονωμένη ήπειρος στην υφήλιο. Μια εντυπωσιακή έκταση άγριας ομορφιάς από θάλασσα, πάγο και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 5* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 5* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Βαρκελώνη Η ανατρεπτική ομορφιά της Ευρώπης! Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία,

Βαρκελώνη Η ανατρεπτική ομορφιά της Ευρώπης! Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους,

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Περιλαμβάνονται Είσοδοι

Περιλαμβάνονται Είσοδοι ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/09, 12/09, 19/09, 26/09, 03/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 07/11, 14/11, 21/11, 28/11

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/09, 12/09, 19/09, 26/09, 03/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 07/11, 14/11, 21/11, 28/11 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ ΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ ΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία Το Έθνος του Γάγγη. Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Μουσουλμάνοι τον 8ο αιώνα, οι Πορτογάλοι τον 15ο αιώνα και

Διαβάστε περισσότερα

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π

Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη π Παταγονία Αργεντινή: Διάσχιση της Γης του Πυρός 17 ΜΕΡΕΣ 11/01 27/01/2019 Αφετηρία μας η Ουσουάια, η νοτιότερη πόλη στον κόσμο που αποτελεί την πύλη προς την Ανταρκτική. Αυτό το Αργεντίνικο απομακρυσμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 14.07 οι αναχωρήσεις Αυγούστου αναμένονται 5 Ημέρες Εκδρομή στα χωριά ΒΟΛΕΝΤΑΜ & ΜΑΡΚΕΝ Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται,

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, Ανταρκτική Ανταρκτική, γνωστή και σαν Terra Incognita Australis, το τελευταίο σύνορο του πλανήτη και η πιο αποµονωµένη ήπειρος στην υφήλιο. Μια εντυπωσιακή έκταση άγριας οµορφιάς από θάλασσα, πάγο και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική

Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική και στο νησί Deception ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ Με τα υπερσύγχρονα εξερευνητικά παγοθραυστικά σκάφη, ναυπηγημένα στη Φινλανδία, της κορυφαίας εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Τιµοκατάλογος ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ Le Palmiste 4* standard room µε ηµιδιατροφή από 16/11 έως 25/12 & από 08/01 έως 31/03 820 από 26/12/16 έως 07/01/17 1040 από 01/11

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Σσντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλοσς, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.107 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 323240 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.46 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα*

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα* ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική,

Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική, Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική, αριστοκρατική, φινετσάτη, γεμάτη μνημεία, όλα αυτά μαζί είναι

Διαβάστε περισσότερα

Από 280 Super Προσφορά ακόμη και για 2 άτομα!!!

Από 280 Super Προσφορά ακόμη και για 2 άτομα!!! ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

EMAIL: info@versus-travel.gr Ακολουθήστε μας

EMAIL: info@versus-travel.gr Ακολουθήστε μας ΑΘΗΝΑ : Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, Τ.Κ. 10557 Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Καλοποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, Τ.Κ. 54624 Τηλ. 2310230001 Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχώρηση: Πάσχα 2016: 29.4 4 ΗΜΕΡΕΣ Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ Ι Α Α:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ Ι Α Α: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑ ΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα*

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα* ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS ΤΟ ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ ΤΟΠΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS ΤΟ ΙΛΟΥΛΙΣΣΑΤ ΤΟΠΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ακτή Ποσειδώνος 38, Φιλελλήνων 7, Στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πλατεία Συντάγματος, Πειραιά, 10557, Αθήνα. 18531, Πειραιάς Τηλ. 210 32 32 800 Τηλ. 210 41 01 601 210

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου Αναχώρηση: 15 Ιουνίου 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη δείχνουν επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές ρομαντικές παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση Τα αυτοκρατορικά παλάτια δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Νότες κλασικής μουσικής πλανώνται συνεχώς στην ατμόσφαιρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΡΑΚΟΒΙΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα στα τόσα νησιά της Μεσογείου να μετοικήσει από τον Όλυμπο

Διαβάστε περισσότερα

VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού Θεσσαλονίκη και Καρναβάλι Σοχού Αναχώρηση: 08.03 4 ημέρες Η διαφορετικότητα του Versus Travel Οδική εκδρομή 4ήμερης διάρκειας, για να απολαύσετε τη γοητευτική και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονίκη. Έμπειρος

Διαβάστε περισσότερα

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα Δυτική Στερεά Ελλάδα Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 4 Ημέρες Δελφοί: Ο ομφαλός της γης όπου, σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι ήμερες στην Παταγονία με λεπτομερειακή επίσκεψή της και όχι σε νοτιοαμερικανικές μεγαλουπόλεις

Όλες οι ήμερες στην Παταγονία με λεπτομερειακή επίσκεψή της και όχι σε νοτιοαμερικανικές μεγαλουπόλεις Όλες οι ήμερες στην Παταγονία με λεπτομερειακή επίσκεψή της και όχι σε νοτιοαμερικανικές μεγαλουπόλεις The Real Patagonia Experience Το µόνο πρόγραµµα που περιλαµβάνει την περίφηµη Διάσχιση των Λιµνών

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 27.10.17 4 Ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου!

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Αναχωρήσεις: 19.12, 21.12, 23.12, 24.12, 26.12, 28.12, 2912, 30.12, 31.12, 02.01

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 6 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Πλήρης Βαρκελώνη Ένα πρόγραμμα με εμπεριστατωμένη επίσκεψη της Βαρκελώνης και ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Χιρόνα και την γραφική πόλη Φίγκερες με το μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί. Αναχώρηση: 12/11 5 Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια Πάσχα στη Σόφια Αναχώρηση: 05/04 5 ημέρες Σόφια Περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δημοφιλούς προορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ιαδροµή Ώρα Αριθµός Πτήσης Ώρα Άφιξης Πτήσης (Από Προς) Αναχώρησης ΑΖ /12/2017 ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ 18:45 19:50

ιαδροµή Ώρα Αριθµός Πτήσης Ώρα Άφιξης Πτήσης (Από Προς) Αναχώρησης ΑΖ /12/2017 ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ 18:45 19:50 Ανταρκτική Ανταρκτική, γνωστή και σαν Terra Incognita Australis, το τελευταίο σύνορο του πλανήτη και η πιο αποµονωµένη ήπειρος στην υφήλιο. Μια εντυπωσιακή έκταση άγριας οµορφιάς από θάλασσα, πάγο και

Διαβάστε περισσότερα

Ανταρκτική. Αποστολή στην. ...στα βήματα του Sir Ernest Henry Shackleton. Κείμενο φωτογραφίες: Νίκος Τόδουλος

Ανταρκτική. Αποστολή στην. ...στα βήματα του Sir Ernest Henry Shackleton. Κείμενο φωτογραφίες: Νίκος Τόδουλος Αποστολή στην Ανταρκτική...στα βήματα του Sir Ernest Henry Shackleton Κείμενο φωτογραφίες: Νίκος Τόδουλος Η ηπειρωτική Ανταρκτική πλέοντας μέσα στο Gerlache Strait. Τον Μάρτιο του 2013 ο Νίκος Τόδουλος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση : ημέρες

Αναχώρηση : ημέρες Αναχώρηση : 23.12.17 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Αναχωρήσεις: 25.10, 16.11, 30.11 6 Ημέρες Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους,

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Belle époque περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και του Γκαίτε Στρασβούργο, Καρλσρούη, Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ, Χαϊδελβέργη, Μπάντεν Μπάντεν, Φρακνκφούρτη Αναχώρηση: 17.06

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 4, 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται -

Διαβάστε περισσότερα

Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα

Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα Αναχωρήσεις: 26/10, 16/11, 30/11 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύμπλεγμα 800 και πλέον σκοτεινόχρωμων βράχων αποτελεί όχι μόνο τοπίο

Διαβάστε περισσότερα

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία Το Έθνος του Γάγγη. Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Μουσουλμάνοι τον 8ο αιώνα, οι Πορτογάλοι τον 15ο αιώνα και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ Σιγκαπούρη, Μάλακκα, Κουάλα Λουμπούρ Αναχωρήσεις : 27.01, 10,24.02, 9,23.03, 06,26.04, 11,25.05, 08,22.06 10 Ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5* στη Κουάλα Λουμπούρ, 4* sup. στη Σιγκαπούρη & 4*

Διαβάστε περισσότερα

Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά

Η Ταϊλάνδη, το Κόσμημα της Ασίας, είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα,

Διαβάστε περισσότερα

Αλγερία. Εκεί που η έρημος συναντά τη Μεσόγειο

Αλγερία. Εκεί που η έρημος συναντά τη Μεσόγειο Αλγερία Εκεί που η έρημος συναντά τη Μεσόγειο Αναχωρήσεις: 16/02, 16/03, 03/04, 27/04, 25/05, 22/06, 13/07, 31/08, 21/09, 05/10, 26/10, 16/11, 07/12 10 Ημέρες Εκεί που οι λεγεωνάριοι ξεκουράζονταν, εκεί

Διαβάστε περισσότερα

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι καλύτερη από το Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το Παρίσι, αλλά γιατί είναι μοναδική. Γιατί έχει μια δική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΝΕΤΙΑ. Στην πόλη των Δόγηδων. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΒΕΝΕΤΙΑ. Στην πόλη των Δόγηδων. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΒΕΝΕΤΙΑ Στην πόλη των Δόγηδων Αναχωρήσεις: Πάσχα 2016: 29.4 4 Ημέρες Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Χτισμένη πάνω σε εκατοντάδες νησίδες, που ενώνονται με

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Αναχωρήσεις: 28.07, 11.08, 14.08 (7 Ημ.), 18.08, 25.08 6, 7 Ημέρες Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη της

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 28.07, 04,11 & 18.08.17 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα,

Διαβάστε περισσότερα

Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 25 έκπτωση το άτομο!!!

Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 25 έκπτωση το άτομο!!! ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα Αναχωρήσεις :Πάσχα 29.4-02.05 ( 4 ημέρες ) & 28.4-02.05 ( 5 ημέρες ) Αγ. Πνεύματος 17-20.6 ( 4 ημέρες ) Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση..

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε

Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε Καλοκαίρι 2012 Γιατί να επιλέξω µια κρουαζιέρα; Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε πως µια κρουαζιέρα µπορεί να σας οδηγήσει σε µέρη που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο 1.995 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο 1.995 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! Γιοχάνεσμ?ουργκ, Κέι? Ταουν, Πορτ Ελίζαμ?εθ, Κίμ?ερλι, Μ?λουμφοντέιν, Το kalamaki travel services & ο «Γαλανόλευκος Φάρος» Ακολουθώντας την Εθνική μας ομάδα από το 2004 με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: Ημέρες

Αναχώρηση: Ημέρες Αναχώρηση: 22.03 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύμπλεγμα 800 και πλέον σκοτεινόχρωμων βράχων αποτελεί όχι μόνο τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς αλλά και ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 22.12, & 14.02

Αναχωρήσεις: 22.12, & 14.02 Αναχωρήσεις: 22.12, 29.12 & 14.02 6 ημέρες Αναχώρηση: 23/12, 30/12 & 15/02 5 ημέρες Λίμνη Οχρίδα Η λίμνη Οχρίδα κερδίζει τον τίτλο της Θάλασσας Γλυκού Νερού της ΠΓΔΜ, όχι μόνο λόγω του καταγάλανων νερών

Διαβάστε περισσότερα