ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ /30520 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 23-05-2014 /30520 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αρ.Μελέτης: Αρ. Πρ.: 16 / / Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ο ήµος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισµό µε κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή για την υλοποίηση των δράσεων ικτύωσης, Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης της Πράξης µε τίτλο: «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύµπραξη «ΡΟΜΒΟΣ», µε κωδικό «376927» στο πλαίσιο της ράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρµοσµένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέµβασης 1:«Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεµατικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «ιευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ», που συγχρηµατοδοτούνται από το ΕΚΤ. Η προβλεπόµενη διάρκεια υλοποίησης του συνολικού έργου είναι δυνατό να αναπροσαρµόζεται, ανάλογα µε την πραγµατική εξέλιξη των διαδικασιών, κατόπιν απλής εγγράφου συµφωνίας µεταξύ των δύο µερών και σύµφωνα µε την εγκεκριµένη Απόφαση Υλοποίησης µε Ίδια Μέσα της Πράξης και τυχόν επίσηµες τροποποιήσεις αυτής.

2 Ο συνολικός προϋπολογισµός της παροχής υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των ,50 (είκοσι τρεις χιλιάδες τετρακόσια είκοσι οκτώ ευρώ και 50 λεπτά) συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α 23%. Η δαπάνη της εν λόγω παροχής υπηρεσιών χρηµατοδοτείται κατά 100% από το ΕΣΠΑ. Ο παρών διαγωνισµός διενεργείται σύµφωνα µε: 1 Το Π.. 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών των ΟΤΑ» και τις σχετικές τροποποιήσεις και ερµηνευτικές εγκυκλίους όπως ισχύουν σήµερα. 2 Το ηµοτικό και Κοινοτικό Κώδικα (Ν. 3463/06) και ιδιαίτερα την παρ.1 και την παρ. 4 του άρθρου 209 του Ν. 3463/06, όπως αναδιατυπώθηκε µε την παρ. 3 του άρθρου 22 του Ν. 3536/07. 3 Το Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/ τεύχος Α ): Νέα Αρχικτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης. 4 Το άρθρο 55 παρ. 1 του Ν. 2238/94. 5 Την παρούσα διακήρυξη. 6 Την Τεχνική Έκθεση, τον προϋπολογισµό της µελέτης, τη Γενική Συγγραφή υποχρεώσεων. Τα πιο πάνω στοιχεία εµπεριέχονται στην υπ αριθ. 16/2014 µελέτη. 7 Την υπ αριθµ. 93./2014 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής, µε την οποία εγκρίθηκε η ιενέργεια Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου του έργου «Υλοποίηση των δράσεων ικτύωσης, Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης της Πράξης µε τίτλο: «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ» ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Οι ενδιαφερόµενοι για να συµµετάσχουν στον διαγωνισµό πρέπει να υποβάλουν στον ήµο το αργότερο µέχρι 30/05/2014 ηµέρα Παρασκευή και ώρα 09:00π.µ. (έναρξης αποσφράγισης των προσφορών) ως εξής:

3 α)προσωπικά ή µε εκπρόσωπό τους στην Επιτροπή ιαγωνισµού από ώρα 08:30 µέχρι 09:00 (έναρξη αποσφράγισης των προσφορών). β)ταχυδροµικά στην παρακάτω διεύθυνση µέχρι της προηγούµενης του διαγωνισµού εργάσιµη ηµέρα δηλαδή την 29/05/2014. ήµος Αλεξανδρούπολης - Λ. ηµοκρατίας Αλεξανδρούπολη. Σε περίπτωση απεργίας ή ανωτέρας βίας ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί την επόµενη εβδοµάδα, την ίδια ηµέρα και ώρα. ΕΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ικαίωµα συµµετοχής στον διαγωνισµό έχουν : α) Κάθε φυσικό ή νοµικό πρόσωπο που λειτουργεί νόµιµα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος-µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες, που έχουν υπογράψει τη Συµφωνία ηµοσίων Συµβάσεων (Σ..Σ.) του Παγκόσµιου Οργανισµού Εµπορίου (ΠΟΕ), η οποία κυρώθηκε µε το νόµο 2513/1997, που δραστηριοποιείται νόµιµα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό στον τοµέα της παροχής υπηρεσιών οργάνωσης εκδηλώσεων, σχετικών µε το αντικείµενο του παρόντος ιαγωνισµού. β) Ενώσεις φυσικών ή νοµικών προσώπων ή Κοινοπραξίες, που λειτουργούν νόµιµα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος-µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει την Σ..Σ. του ΠΟΕ, που ασχολούνται νόµιµα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό µε την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχετικών µε το αντικείµενο του παρόντος ιαγωνισµού. Κάθε υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να πληροί και να τεκµηριώνει επαρκώς, µε ποινή αποκλεισµού, τις κατωτέρω ελάχιστες προϋποθέσεις συµµετοχής στο ιαγωνισµό: Α) Ότι διαθέτει την κατάλληλη οργάνωση, δοµή και µέσα, ώστε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις απαιτήσεις του υπό ανάθεση Έργου. Ο υποψήφιος Ανάδοχος οφείλει να αποδείξει την ανωτέρω ελάχιστη προϋπόθεση συµµετοχής, καταθέτοντας τα ακόλουθα στοιχεία τεκµηρίωσης:

4 Αναλυτική παρουσίαση των κάτωθι χαρακτηριστικών του υποψήφιου Αναδόχου: - επιχειρηµατική δοµή, - τοµείς δραστηριότητας, - εγκαταστάσεις και εξοπλισµό, - Οµάδα έργου που περιλαµβάνει ένα τουλάχιστον υπεύθυνο οµάδας έργου µε εµπειρία στην διοργάνωση εκδηλώσεων αντίστοιχων των περιλαµβανόµενων στο έργο. - αναλυτικά βιογραφικά σηµειώµατα στελεχών ή συνεργατών και κατανοµή των ρόλων τους στην παροχή των υπηρεσιών (σύσταση οµάδας έργου). Β) Ότι διαθέτει εµπειρία - Στο σχεδιασµό επικοινωνιακής στρατηγικής και προγραµµάτων δηµοσιότητας και δηµοσίων σχέσεων - Στη διοργάνωση ηµερίδων, workshops, εκδηλώσεων για θέµατα που αφορούν κοινωνικούς, πολιτικούς, περιβαλλοντικούς και οικονοµικούς Φορείς - Στη δηµιουργία και παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού ενηµέρωσης και προώθησης δράσεων Η εµπειρία µπορεί να αποδεικνύεται κατά σειρά προτίµησης µε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους: Μέσω της εµπειρίας του υποψηφίου ή όλων των µελών σε περίπτωση ένωσης ή κοινοπραξίας. Μέσω συνεργαζόµενου εµπειρογνώµονα ή µέλους της προτεινόµενης οµάδας έργου. Οι Προσφέροντες οφείλουν να αποδείξουν την πλήρωση των ανωτέρω ελάχιστων προϋποθέσεων συµµετοχής, καταθέτοντας µε την προσφορά τους (εντός του Φακέλου ικαιολογητικών), ως στοιχεία τεκµηρίωσης, συναφείς δραστηριότητες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό ή βεβαίωση που θεµελιώνει τις ελάχιστες απαιτούµενες τεχνικές και επαγγελµατικές ικανότητες. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στο διαγωνισµό δεν γίνονται δεκτοί: 1. Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της προηγουµένης παραγράφου.

5 2. Όσοι αποκλείστηκαν τελεσίδικα από διαγωνισµούς για προµήθειες του ηµοσίου µε απόφαση της Γενικής Γραµµατείας Εµπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης. 3. Όσοι απώλεσαν το δικαίωµα να συµµετέχουν σε δηµόσιους διαγωνισµούς µε απόφαση άλλης ηµόσιας Υπηρεσίας ή Ν.Π.., Ν.Π.Ι. ή ΑΕ του ηµοσίου Τοµέα γιατί δεν εκπλήρωσαν τις συµβατικές τους υποχρεώσεις. 4. Όσα φυσικά ή νοµικά πρόσωπα του εξωτερικού έχουν υποστεί αντίστοιχες µε τις παραπάνω κυρώσεις. 5. Οι ενώσεις προσώπων, σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις αποκλεισµού της παραγράφου αυτής, ισχύει για ένα τουλάχιστον µέλος της. ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: α) Εγγυητική επιστολή συµµετοχής στο διαγωνισµό, ίση µε το 2% της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης της εργασίας, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 23%. β) Πιστοποιητικό οικείου Επιµελητηρίου. γ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εµπίπτει στους περιορισµούς του άρθρου 4, παρ 3 Ν. 2286/95 δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισµού από τις διαδικασίες προµήθειας του ηµοσίου ή των ΟΤΑ και ότι ασκεί νόµιµα την επιχειρηµατική τους δραστηριότητα,ότι αποδέχεται τους όρους της µελέτης και ότι τα προϊόντα της επιχείρησης καλύπτουν τις προδιαγραφές της µελέτης. ε) Ασφαλιστική ενηµερότητα στ) Φορολογική ενηµερότητα ζ) Οικονοµική προσφορά. Τα προσφερόµενα είδη πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές που περιγράφονται στην τεχνική έκθεση της µελέτης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσας. Προσφορές για τµήµα του έργου ή επιµέρους προσφορές δε γίνονται δεκτές. Εναλλακτικές λύσεις (προσφορές) δεν γίνονται αποδεκτές µε ποινή απόρριψης θεωρούµενες ως αντιπροσφορές. ΙΑΡΚΕΙΑ Η διάρκεια υλοποίησης των δράσεων είναι από την υπογραφή της σύµβασης έως τη λήξη του έργου.

6 Η προβλεπόµενη διάρκεια υλοποίησης του συνολικής εργασίας είναι δυνατό να αναπροσαρµόζεται, ανάλογα µε την πραγµατική εξέλιξη των διαδικασιών, κατόπιν απλής εγγράφου συµφωνίας µεταξύ των δύο µερών και σύµφωνα µε την εγκεκριµένη Απόφαση Υλοποίησης µε Ίδια Μέσα της Πράξης και τυχόν επίσηµες τροποποιήσεις αυτής. ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Η κατακύρωση της προµήθειας θα γίνει στον προµηθευτή που θα προσφέρει τη χαµηλότερη τιµή, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληροί τις παραπάνω τεχνικές προδιαγραφές από την επιτροπή αξιολόγησης. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Ο προµηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση υποχρεούται να καταθέσει εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης ύψους 5% επί του συνολικού προϋπολογισµού της εργασίας, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 23%. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑ ΟΤΕΩΝ Η παράδοση των παραδοτέων θα γίνει ενώπιον της αρµόδια επιτροπής, όπως αυτή ορίζεται από την ισχύουσα νοµοθεσία. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η πληρωµή του προµηθευτή θα γίνει εφάπαξ ή τµηµατικά ανάλογα µε την παράδοση των ειδών µε την έκδοση αντιστοίχων εξοφλητικών τιµολογίων. Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ&ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αριθµός Μελέτης : 16/2014 ΕΡΓΑΣΙΑ Π.Υ. : «Υλοποίηση των ράσεων της Πράξης: Ενότητα στην Απασχόληση Ολιστικό Σχέδιο Υποστήριξης νέων αγροτών και ανέργων στο Νοµό Έβρου» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ήµος Αλεξανδρούπολης, συµµετέχει στο έργο: «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύµπραξη «ΡΟΜΒΟΣ», µε κωδικό «376927» στο πλαίσιο της ράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρµοσµένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέµβασης 1:«Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεµατικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «ιευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ»,που συγχρηµατοδοτούνται από το ΕΚΤ, και ειδικότερα των ακόλουθων ενεργειών των ράσεων ικτύωσης και Ενηµέρωσης Ευαισθητοποίησης µε αριθµό 4, 7,12,14,15 : ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Η Πράξη, «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ», εγκρίθηκε µε την υπ. αριθµ. 7301/ εισήγηση της Ενδιάµεσης ιαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Α.Μ.Θ για την ένταξη της πράξης στο Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού». Το εταιρικό σχήµα της Αναπτυξιακής Σύµπραξης απαρτίζεται από τους: Κέντρο Επαγγελµατικής Κατάρτισης ΠΥΞΙ Α (Συντονιστής Εταίρος)

8 ήµος Αλεξανδρούπολης Εµπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης Επιµελητήριο Έβρου Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νοµού Έβρου ηµοσυνεταιριστική ΕΒΡΟΣ ΑΕ Ένωση Επαγγελµατιών και Βιοτεχνών Φερών Γ. ΑΜΑΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ «SO-RE Οµοσπονδία Επαγγελµατικών, Βιοτεχνικών και Εµπορικών Σωµατείων Έβρου Η εν λόγω πράξη στοχεύει στην ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων (απασχόληση, δηµιουργία ατοµικών και κοινωνικών επιχειρήσεων και προτάσεις υπαγωγής σε χρηµατοδοτούµενα προγράµµατα) από τις οµάδες στόχου: α) Άνεργοι (άνδρες και γυναίκες) εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ και β) Ασφαλισµένοι στον ΟΓΑ αγρότες µε ατοµικό εισόδηµα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3000 για το οικονοµικό έτος 2011, ενώ το ατοµικό πραγµατικό ή αντικειµενικό εισόδηµα σύµφωνα µε την φορολογία φυσικών προσώπων να µην υπερβαίνει το ποσό των Επισηµαίνεται ότι σύµφωνα µε την προκήρυξη δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήµατος. Ο στόχος του Σχεδίου ράσης είναι 100 ωφελούµενοι άνεργοι και νέοι αγρότες. Το έργο περιλαµβάνει συγκεκριµένες δράσεις ανά κωδικό κατηγορίας επιλέξιµης δράσης: 1. ΜΕΛΕΤΕΣ 1.1. Αντικείµενο Παραγωγής (προϊόν ή υπηρεσία) της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ειδικού σκοπού. 2. ΙΚΤΥΩΣΗ 2.1. ιασύνδεση µε άλλες ΑΣ και συναφείς πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται µε τους κύριους τοπικούς - εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς ιασύνδεση µε εκθεσιακά Κέντρα, εµπορικά δίκτυα, γεωπονικά και επιχειρηµατικά forum σε Ελλάδα, γειτονικές χώρες και χώρες που έχουν αναπτύξει θετική εµπειρία στις δράσεις που θα επιλέξουν οι ωφελούµενοι ιοργάνωση εργαστηρίων συνεργασίας στελεχών από τον ιδιωτικό τοµέα, επιχειρηµατιών και των ωφελούµενων για τη δηµιουργία βιώσιµων κοινωνικών επιχειρήσεων και συµπράξεων ανέργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 3. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 3.1. Σχεδιασµός, παραγωγή, τοποθέτηση και διανοµή του έντυπου υλικού δηµοσιοποίησης του έργου

9 3.2. Εγκατάσταση σηµείων διαπροσωπικής πληροφόρησης (infokiosks) µε κατάλληλα σχεδιασµένες κατασκευές και λειτουργία κινητής µονάδας µε εκπαιδευµένο προσωπικό που θα παρέχουν τη δυνατότητα υπαίθριας προβολής του έργου 3.3. Ανάπτυξη Βάσης εδοµένων και επικοινωνιακή αξιοποίησή της 3.4. Αξιοποίηση της κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», «Tweeter» και τεχνικών άµεσης επικοινωνίας τύπου RSS µε τοπική γεωγραφική εστίαση των χρηστών τους 3.5. Ιστοσελίδα του έργου ή ιαδικτυακή πύλη (portal) του έργου µε ανάπτυξη εφαρµογών αµφίδροµης επικοινωνίας 3.6. Ραδιοφωνική καµπάνια 3.7. ιοργάνωση Συνέντευξης Τύπου (press conference) και Ηµερίδας ευαισθητοποίησης Κεντρική Ηµερίδα παρουσίασης των αποτελεσµάτων του έργου στην τοπική κοινωνία, Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώµης 4. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΑΞΗΣ 4.1. Λογιστική και νοµική υποστήριξη καθώς και η οικονοµική διαχείριση του έργου 5. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 5.1. Ανάπτυξη γνώσεων και εξιοτήτων για την αναδιάρθρωση της Αγροτικής Παραγωγής στην περιοχή του Νοµού Έβρου (2 προγράµµατα) 5.2 Κατάρτιση σε θέµατα επιχειρηµατικότητας και ίδρυσης Επιχειρήσεων Κοινωνικής Οικονοµίας 5.3. Βελτίωση προσόντων και ανάπτυξη δεξιοτήτων προσωπικού πριν την πρόσληψη σε Εµπορικές Επιχειρήσεις 5.4. Τεχνικές ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής διαχείρισης, συντήρησης πρασίνου κλπ 6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 6.1. Επιλογή υποψηφίων ωφελουµένων ιάγνωση αναγκών 6.2. Εκπόνηση business plan και συµπλήρωση απαιτούµενης αίτησης υπαγωγής 6.3. Υποστήριξη και διευκόλυνση διεκπεραίωσης σε θέµατα: νοµικά, εργασιακά, φορολογικά, διοικητικά, χρηµατοοικονοµικά 6.4. Συµβουλευτική υποστήριξη και Mentoring των ιδρυθέντων επιχειρήσεων ή των επεκτάσεων κατά τα πρώτα στάδια λειτουργίας τους ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

10 ιασύνδεση µε άλλες Α.Σ. και συναφείς πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται µε τους κύριους τοπικούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς ικτύωση και επικοινωνία µε Α.Σ. που εγκρίθηκαν στο Ν. Έβρου. Ενηµέρωση για την πορεία της Πράξης, ανταλλαγή απόψεων, εµπειρίας και τεχνογνωσίας µέσω της υλοποίησης δύο (2) τεχνικών επισκέψεων. Παροχή catering για δύο (2) συναντήσεις τεχνικές επισκέψεις µε εκπροσώπους Α.Σ. Σχεδιασµός και εκτύπωση εκατό (100) χάρτινων ντοσιέ, εκατό (100) µπλοκ σηµειώσεων και εκατό (100) προγραµµάτων συνάντησης. Παραδοτέα Όλα τα έντυπα θα φέρουν τα λογότυπα αναπτυξιακής σύµπραξης, διαχειριστικής αρχής, ευρωπαϊκής ένωσης, επιχειρησιακού προγράµµατος κτλ, σύµφωνα µε τα οριζόµενα από τους κανόνες δηµοσιότητας. Κατάλογος µε τους συνεργαζόµενους φορείς. Υλοποίηση δύο (2) τεχνικών επισκέψεων. 100 χάρτινα ντοσιέ. 100 µπλοκ σηµειώσεων. 100 προγράµµατα συναντήσεων. ιοργάνωση Εργαστηρίων (workshops) και ηµερών καριέρας ιοργάνωση δύο (2) συναντήσεων εργασίας και µίας (1) εκδήλωσης ηµέρας καριέρας Catering για δύο (2) συναντήσεις εργασίας και µία (1) ηµέρα καριέρας. Σχεδιασµός και εκτύπωση 450 ενηµερωτικών φυλλαδίων για τις δύο (2) συναντήσεις εργασίας και τη µια (1) ηµέρα καριέρας. Παραδοτέα 450 ενηµερωτικά φυλλάδια. Catering για τις δύο (2) συναντήσεις εργασίας και τη µια (1) ηµέρα καριέρας. ιασύνδεση µε Εκθεσιακά Κέντρα, Εµπορικά ίκτυα, Γεωπονικά και Επιχειρηµατικά Forum σε Ελλάδα, Γειτονικές Χώρες και Χώρες που έχουν Αναπτύξεις θετική εµπειρία στις ράσεις που θα επιλέξουν οι ωφελούµενοι. ηµιουργία ικτύου Πωλήσεων για τους ωφελούµενους επιχειρηµατίες. Σχεδιασµός, Παραγωγή, Τοποθέτηση και ιανοµή του Έντυπου Υλικού ηµοσιοποίησης του έργου. Επίβλεψη σχεδιασµού υλικού δηµοσιοποίησης και διάχυση αυτού. Σχεδιασµός και εκτύπωση 500 αφισών Α3.

11 Σχεδιασµός και εκτύπωση µίας υπαίθριας αφίσας Σχεδιασµός και εκτύπωση τριπτύχων Παραδοτέα 500 αφίσες Α3 (33 cm x 49cm) Μία υπαίθρια διαφήµιση (banner) έγχρωµα εξασέλιδα (τρίπτυχα) Εγκατάσταση Σηµείων διαπροσωπικής πληροφόρησης (infokiosks) µε εκπαιδευµένο προσωπικό και κατάλληλα σχεδιασµένες κατασκευές Αγορά ή ενοικίαση κατάλληλα σχεδιασµένης κατασκευής (infokiosk) για την υπαίθρια προβολή του έργου Πληροφόρηση και ενηµέρωση κοινού στο χώρο του infokiosk Παραδοτέα Κατασκευή infokiosk Λειτουργία Infokiosk για τέσσερις (4) µήνες. ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ Η διάρκεια υλοποίησης της κάθε δράσης προσδιορίζεται στον ακόλουθο πίνακα: ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Πακέτα Εργασίας (ΠΕ) ράσεις Περίοδος Υλοποίησης ράση 4: ιασύνδεση µε άλλες Α.Σ. και συναφείς πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται µε τους κύριους τοπικούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς ράση 7: ιοργάνωση Εργαστηρίων (workshops) και ηµερών καριέρας ικτύωση και επικοινωνία µε Α.Σ. που εγκρίθηκαν στο Ν. Έβρου Παροχή catering δύο (2) συναντήσεων µε εκπροσώπους Α.Σ. Σχεδιασµός και εκτύπωση ντοσιέ, µπλοκ σηµειώσεων και προγραµµάτων. ιοργάνωση συναντήσεων εργασίας και εκδήλωσης ηµέρας καριέρας Catering για δύο (2) συναντήσεις εργασίας και µία (1) ηµέρα καριέρας Σύµβασης και έως τις 30/09/2014 Σύµβασης και έως τις 30/09/2014 Σύµβασης και έως τις 30/09/2014 Σύµβασης και έως τις 31/07/2014 Σύµβασης και έως τις 31/07/2014

12 ράση 12: ιασύνδεση µε Εκθεσιακά Κέντρα, Εµπορικά ίκτυα, Γεωπονικά και Επιχειρηµατικά Forum σε Ελλάδα, Γειτονικές Χώρες και Χώρες που έχουν Αναπτύξεις θετική εµπειρία στις ράσεις που θα επιλέξουν οι ωφελούµενοι. ράση 14: Σχεδιασµός, παραγωγή, τοποθέτηση και διανοµή του έντυπου Υλικού ηµοσιοποίησης του έργου ράση 15:Εγκατάσταση Σηµείων διαπροσωπικής πληροφόρησης (infokiosks) µε εκπαιδευµένο προσωπικό και κατάλληλα σχεδιασµένες κατασκευές Εκτύπωση 450 ενηµερωτικών φυλλαδίων που θα διανεµηθούν κατά τη διάρκεια των δύο (2) συναντήσεων και της ηµέρας καριέρας ηµιουργία ικτύου Πωλήσεων για τους ωφελούµενους επιχειρηµατίες. Επίβλεψη σχεδιασµού υλικού δηµοσιοποίησης και διάχυση αυτού. Σχεδιασµός και εκτύπωση 500 αφισών Α3. Σχεδιασµός και εκτύπωση µίας υπαίθριας αφίσας Σχεδιασµός και εκτύπωση τριπτύχων Αγορά ή ενοικίαση κατάλληλα σχεδιασµένης κατασκευής (infokiosk) για την υπαίθρια προβολή του έργου Πληροφόρηση και ενηµέρωση κοινού στο χώρο του infokiosk Σύµβασης και έως τις 31/07/2014 Σύµβασης και έως τις 31/10/2014 Σύµβασης έως και 30/06/2014 Σύµβασης έως και 30/06/2014 Σύµβασης έως και 30/06/2014 Σύµβασης έως και 30/06/2014 Σύµβασης έως και 4 µήνες Σύµβασης έως και 4 µήνες Η προβλεπόµενη διάρκεια υλοποίησης του συνολικού έργου είναι δυνατό να αναπροσαρµόζεται, ανάλογα µε την πραγµατική εξέλιξη των διαδικασιών, κατόπιν απλής εγγράφου συµφωνίας µεταξύ των δύο µερών και σύµφωνα µε την εγκεκριµένη Απόφαση Υλοποίησης µε Ίδια Μέσα της Πράξης και τυχόν επίσηµες τροποποιήσεις αυτής. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ικαίωµα συµµετοχής στον διαγωνισµό έχουν : α) Κάθε φυσικό ή νοµικό πρόσωπο που λειτουργεί νόµιµα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος-µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες, που έχουν υπογράψει τη Συµφωνία ηµοσίων Συµβάσεων

13 (Σ..Σ.) του Παγκόσµιου Οργανισµού Εµπορίου (ΠΟΕ), η οποία κυρώθηκε µε το νόµο 2513/1997, που δραστηριοποιείται νόµιµα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό στον τοµέα της παροχής υπηρεσιών οργάνωσης εκδηλώσεων, σχετικών µε το αντικείµενο του παρόντος ιαγωνισµού. β) Ενώσεις φυσικών ή νοµικών προσώπων ή Κοινοπραξίες, που λειτουργούν νόµιµα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος-µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει την Σ..Σ. του ΠΟΕ, που ασχολούνται νόµιµα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό µε την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχετικών µε το αντικείµενο του παρόντος ιαγωνισµού. Κάθε υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να πληροί και να τεκµηριώνει επαρκώς, µε ποινή αποκλεισµού, τις κατωτέρω ελάχιστες προϋποθέσεις συµµετοχής στο ιαγωνισµό: Α) Ότι διαθέτει την κατάλληλη οργάνωση, δοµή και µέσα, ώστε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις απαιτήσεις του υπό ανάθεση Έργου. Ο υποψήφιος Ανάδοχος οφείλει να αποδείξει την ανωτέρω ελάχιστη προϋπόθεση συµµετοχής, καταθέτοντας τα ακόλουθα στοιχεία τεκµηρίωσης: Αναλυτική παρουσίαση των κάτωθι χαρακτηριστικών του υποψήφιου Αναδόχου: - επιχειρηµατική δοµή, - τοµείς δραστηριότητας, - εγκαταστάσεις και εξοπλισµό, - Οµάδα έργου που περιλαµβάνει ένα τουλάχιστον υπεύθυνο οµάδας έργου µε εµπειρία στην διοργάνωση εκδηλώσεων αντίστοιχων των περιλαµβανόµενων στο έργο. - αναλυτικά βιογραφικά σηµειώµατα στελεχών ή συνεργατών και κατανοµή των ρόλων τους στην παροχή των υπηρεσιών (σύσταση οµάδας έργου). Β) Ότι διαθέτει εµπειρία - Στο σχεδιασµό επικοινωνιακής στρατηγικής και προγραµµάτων δηµοσιότητας και δηµοσίων σχέσεων - Στη διοργάνωση ηµερίδων, workshops, εκδηλώσεων για θέµατα που αφορούν κοινωνικούς, πολιτικούς, περιβαλλοντικούς και οικονοµικούς Φορείς

14 - Στη δηµιουργία και παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού ενηµέρωσης και προώθησης δράσεων Η εµπειρία µπορεί να αποδεικνύεται κατά σειρά προτίµησης µε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους: Μέσω της εµπειρίας του υποψηφίου ή όλων των µελών σε περίπτωση ένωσης ή κοινοπραξίας. Μέσω συνεργαζόµενου εµπειρογνώµονα ή µέλους της προτεινόµενης οµάδας έργου. Οι Προσφέροντες οφείλουν να αποδείξουν την πλήρωση των ανωτέρω ελάχιστων προϋποθέσεων συµµετοχής, καταθέτοντας µε την προσφορά τους (εντός του Φακέλου ικαιολογητικών), ως στοιχεία τεκµηρίωσης, συναφείς δραστηριότητες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό ή βεβαίωση που θεµελιώνει τις ελάχιστες απαιτούµενες τεχνικές και επαγγελµατικές ικανότητες. Για την εργασία (Π.Υ.) σχετικά µε τη δράση «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ» υπάρχει εξασφαλισµένη πίστωση µε Κ.Α ποσού ,50 στον προϋπολογισµό του ήµου για το έτος ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗ Ο /ΝΤΗΣ ΠΡΟΓ/ΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ& ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΚΑ ΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑ ΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ \

15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αριθµός Μελέτης : 16/2014 ΕΡΓΑΣΙΑ Π.Υ. : «Υλοποίηση των ράσεων της Πράξης: Ενότητα στην Απασχόληση Ολιστικό Σχέδιο Υποστήριξης νέων αγροτών και ανέργων στο Νοµό Έβρου» ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

16 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ενέργειες ράση 4: ιασύνδεση µε άλλες Α.Σ. και συναφείς πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται µε τους κύριους τοπικούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς ράση 7: ιοργάνωση Εργαστηρίων (workshops) και ηµερών καριέρας ράση 12: ιασύνδεση µε Εκθεσιακά Κέντρα, Εµπορικά ίκτυα, Γεωπονικά και Επιχειρηµατικά Forum σε Ελλάδα, Γειτονικές Χώρες και Χώρες που έχουν Αναπτύξεις θετική εµπειρία στις ράσεις που θα επιλέξουν οι ωφελούµενοι. Περιγραφή ικτύωση και επικοινωνία µε Α.Σ. που εγκρίθηκαν στο Ν. Έβρου Παροχή catering δύο (2) συναντήσεων µε εκπροσώπους Α.Σ. Σχεδιασµός και εκτύπωση ντοσιέ, µπλοκ σηµειώσεων και προγραµµάτων. ιοργάνωση συναντήσεων εργασίας και εκδήλωσης ηµέρας καριέρας Catering για δύο (2) συναντήσεις εργασίας και µία (1) ηµέρα καριέρας Εκτύπωση 450 ενηµερωτικών φυλλαδίων που θα διανεµηθούν κατά τη διάρκεια των δύο (2) συναντήσεων και της ηµέρας καριέρας ηµιουργία ικτύου Πωλήσεων για τους ωφελούµενους επιχειρηµατίες. Μονάδα Μέτρησης Προϋπολογισθείσα απάνη χωρίς ΦΠΑ Κατ αποκοπή 2.231,7 Κατ αποκοπή 390,24 Κατ αποκοπή 463,41 Κατ αποκοπή 2.195,12 Κατ αποκοπή 634,15 Κατ αποκοπή 979,68 Κατ αποκοπή 3.543,50

17 ράση 14: Σχεδιασµός, παραγωγή, τοποθέτηση και διανοµή του έντυπου Υλικού ηµοσιοποίησης του έργου ράση 15:Εγκατάσταση Σηµείων διαπροσωπικής πληροφόρησης (infokiosks) µε εκπαιδευµένο προσωπικό και κατάλληλα σχεδιασµένες κατασκευές Επίβλεψη σχεδιασµού υλικού δηµοσιοποίησης και διάχυση αυτού. Σχεδιασµός και εκτύπωση 500 αφισών Α3. Σχεδιασµός και εκτύπωση µίας υπαίθριας αφίσας Σχεδιασµός και εκτύπωση τριπτύχων Αγορά ή ενοικίαση κατάλληλα σχεδιασµένης κατασκευής (infokiosk) για την υπαίθρια προβολή του έργου Πληροφόρηση και ενηµέρωση κοινού στο χώρο του infokiosk Κατ αποκοπή 2.357,70 Κατ αποκοπή 406,50 Κατ αποκοπή 252,00 Κατ αποκοπή 813,00 Κατ αποκοπή 1.978,70 Κατ αποκοπή 2.861,80 ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ,56 Φ.Π.Α. 23 % 4.380,94 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΑΝΗΣ ,50 Για τον ανωτέρω αναφερόµενο προϋπολογισµό υπάρχει εγκεκριµένη πίστωση ύψους ,50 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗ Ο /ΝΤΗΣ ΠΡΟΓ/ΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ& ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΚΑ ΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑ ΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ \

18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ&ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αριθµός Μελέτης : 16/2014 ΕΡΓΑΣΙΑ Π.Υ. : «Εύθραυστες Ανθρώπινες Μονάδες Νοτίου Έβρου» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ&ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αριθµός Μελέτης : 16/2014 ΕΡΓΑΣΙΑ Π.Υ. : «Εύθραυστες Ανθρώπινες Μονάδες Νοτίου Έβρου» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1ο : Αντικείµενο συγγραφής Με την παρούσα προβλέπεται η ανάθεση της υλοποίησης της δράσης µε τον γενικό τίτλο «Υλοποίηση των ράσεων της Πράξης: Ενότητα στην Απασχόληση Ολιστικό Σχέδιο Υποστήριξης νέων αγροτών και ανέργων στο Νοµό Έβρου» : Ειδικότερα, το αντικείµενο που θα κληθεί να υλοποιήσει ο ανάδοχος της παροχής υπηρεσιών, αφορά στην υλοποίηση των δράσεων που περιγράφονται στην Απόφαση Υλοποίησης µε Ίδια Μέσα της Πράξης που έχουν σαν υπεύθυνο το ήµο Αλεξανδρούπολης Άρθρο 2 ο : ιατάξεις που ισχύουν Η ανάθεση της εργασίας θα γίνει σύµφωνα µε τις διατάξεις: των άρθρων 103 και 209 του Ν. 3463/06, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει την παρ 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/08 το άρθρο 83 του Ν. 2362/1995 (ΦΕΚ 247 τεύχος Α) του Π 28/80 την υπ' αριθ. απόφαση Υπουργού Οικονοµικών 35130/739/ (ΦΕΚ 1291/ τεύχος Β ) Άρθρο 3 ο : Συµβατικά στοιχεία Τα συµβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος είναι: α. Προϋπολογισµός (ενδεικτικός) µελέτης. β. Η συγγραφή υποχρεώσεων. γ. Τεχνική περιγραφή προδιαγραφές δ. Η Σύµβαση

20 Άρθρο 4 ο : Χρόνος εκτέλεσης εργασίας Η προθεσµία περαίωσης της ολοκλήρωσης της υπηρεσίας ορίζεται έως τη λήξη του προγράµµατος. Εάν το πρόγραµµα παραταθεί, η προθεσµία περαίωσης της σύµβασης θα παραταθεί αντίστοιχα. Άρθρο 5 ο : Υποχρεώσεις του εντολοδόχου Ο εντολοδόχος είναι υποχρεωµένος να συγκροτήσει τα συνεργεία διεξαγωγής της εργασίας (Π.Υ.) και ευθύνεται για την ακρίβεια των στοιχείων και για την καλή και σωστή εκτέλεση της εργασίας. Άρθρο 6 ο : Υποχρεώσεις του εντολέα Ο εντολέας υποχρεούται να συνεργάζεται µε τον εντολοδόχο και να τον εφοδιάζει µε όλα τα µέσα και τα στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση της ανατιθέµενης εργασίας (Π.Υ.) Άρθρο 7 ο : Ανωτέρα βία Ως ανωτέρα βία θεωρείται κάθε απρόβλεπτο και τυχαίο γεγονός που είναι αδύνατο να προβλεφθεί έστω και εάν για την πρόβλεψη και αποτροπή της επέλευσης του καταβλήθηκε υπερβολική επιµέλεια και επιδείχθηκε η ανάλογη σύνεση. Ενδεικτικά γεγονότα ανωτέρας βίας είναι: εξαιρετικά και απρόβλεπτα φυσικά γεγονότα, πυρκαγιά που οφείλεται σε φυσικό γεγονός ή σε περιστάσεις για τις οποίες ο εντολοδόχος ή ο εντολέας είναι ανυπαίτιοι, αιφνιδιαστική απεργία προσωπικού, πόλεµος, ατύχηµα, αιφνίδια ασθένεια του προσωπικού του εντολοδόχου κ.α. στην περίπτωση κατά την οποία υπάρξει λόγος ανωτέρας βίας ο εντολοδόχος οφείλει να ειδοποιήσει αµελλητί τον εντολέα και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία µε το άλλο µέρος για να υπερβεί τις συνέπειες και τα προβλήµατα που ανέκυψαν λόγω της ανωτέρας βίας. Ο όρος περί ανωτέρας βίας εφαρµόζεται ανάλογα και για τον εντολέα προσαρµοζόµενος ανάλογα. Άρθρο 8 ο : Αναθεώρηση τιµών Οι τιµές δεν υπόκεινται σε καµία αναθεώρηση για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία, αλλά παραµένουν σταθερές και αµετάβλητες. Άρθρο 9 ο : Τρόπος πληρωµής - Εγγύηση Για την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας η αµοιβή του εντολοδόχου καθορίζεται σε ,50 ευρώ, συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ 23%. Η καταβολή της προαναφερθείσας αµοιβής θα πραγµατοποιείται ανάλογα µε την παραλαβή των παραδοτέων. Στο ποσό της αµοιβής συµπεριλαµβάνονται οι βαρύνοντες τον εντολοδόχο φόροι και βάρη. Η αµοιβή δεν υπόκειται σε καµία αναθεώρηση για οποιοδήποτε λόγο και αιτία και παραµένει σταθερή και αµετάβλητη καθ όλη την διάρκεια ισχύος της εντολής.

21 Πριν από την υπογραφή της σύµβασης, ο εντολοδόχος υποχρεούται να παραδώσει εγγυητική καλής εκτέλεσης, ύψους 5% επί του συνολικού προϋπολογισµού της εργασίας. Άρθρο 10 ο : Φόροι, Τέλη και Κρατήσεις Ο εντολοδόχος σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις βαρύνεται µε όλους ανεξαιρέτως τους φόρους, τέλη, δασµούς και εισφορές υπέρ του δηµοσίου, δήµων και κοινοτήτων ή τρίτων που ισχύουν σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία. Άρθρο 11 ο : Επίλυση διαφορών Οι διαφορές που θα εµφανισθούν κατά την εφαρµογή της σύµβασης, επιλύονται σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗ Ο /ΝΤΗΣ ΠΡΟΓ/ΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ& ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΚΑ ΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑ ΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αρ.Μελέτης: Αρ. Πρ.: 20 / /44763 2014 17-07-2014 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ /30519 23-05-2014 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ /30519 23-05-2014 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αρ.Μελέτης: Αρ. Πρ.: 81 / /30519 2013 23-05-2014 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Εργασίας: «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ISO» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τίτλος Εργασίας: «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ISO» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. μελέτης : 72/2014 Τίτλος Εργασίας: «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ISO» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Συντήρηση υποβρύχιων αντλιών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΡΓΟ: Συντήρηση υποβρύχιων αντλιών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 70887 / 11-10 - 2012 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Μελέτης: 48 /2013 Αρ. Πρωτ.: 61561 ΕΡΓΟ: Συντήρηση επισκευή γεωτρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη, 31-4-2015 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθμ. πρωτ. 16226/1-04-2015 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ν. 3361/2005) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με ` ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ Δ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ e-mail : vags@alexpolis.gr ΕΡΓΑΣΙΑ :ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ν.3361/2005 ) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 75539 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική περιγραφή. Συγκεκριμένα η παρεχόμενη υποστήριξη συνοψίζεται στα εξής:

Τεχνική περιγραφή. Συγκεκριμένα η παρεχόμενη υποστήριξη συνοψίζεται στα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Α. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝ, ΔΙΑΦΑΝ. & ΠΛΗΡΟΦ. ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.600,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Μελέτης: 33 /2012 ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Συντήρηση, καθαρισμός, έλεγχος λειτουργίας σιντριβανιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ: Συντήρηση και επισκευή φωτεινών σηµατοδοτών Αρ. Πρωτ.: 68772

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΩΝ ΚΛΠ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗ: 19.720,00 ΕΥΡΩ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 90/2015

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΩΝ ΚΛΠ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗ: 19.720,00 ΕΥΡΩ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 90/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ν-Α ΛΕΣΒΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γρηγόριος Κυριάκης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22510-55637 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 90/2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα 18/09/2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. -6206- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Ταχ. Δ/νση: Περγάμου και Ζαλόγγου 65403 Καβάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 68770 /02-10 - 2012 ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ.:. /. -. - 2016 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΘΕΜΑΤΩΝ E.E.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΘΕΜΑΤΩΝ E.E. 1 Διανυκτέρευσης στην Πόλη ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ-ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ DIMITROVGRAD ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ DIVERSIFICATION OF THE TOURISTIC ATTRACTIONS AND PRODUCTS IN THE CROSS-BORDER

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 3546/22-01 2015 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙ ΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙ ΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙ ΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ο ήµος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει πρόσκληση ενδιαφέροντος µε κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή για την:«μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ.722 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Ημερ 13-5-2016 ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: Διονυσίου 13Α Νέα Αλικαρνασσό, Τ.Κ 71601, Ηράκλειο Πληροφορίες: Ελένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την εργασία: «Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2016 του Δήμου Αλεξ/πολης από Ορκωτό Λογιστή»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την εργασία: «Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2016 του Δήμου Αλεξ/πολης από Ορκωτό Λογιστή» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Τηλέφωνο: 2551064178, Φαξ: 2551064125 Πληροφορίες: ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ Email: karmat@alexpolis.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΕΤΟΥΣ 2016» Με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΕΤΟΥΣ 2016» Με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.- ΘΡΑΚΗΣ ΕΡΓΟ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΕΤΟΥΣ 2016 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ.: 27536/21-06-2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Έχοντας υπόψη:

ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Έχοντας υπόψη: ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ.724 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Ημερ 13-5-2016 ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: Διονυσίου 13Α Νέα Αλικαρνασσό, Τ.Κ 71601, Ηράκλειο Πληροφορίες: Ελένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(εκτός πεδίου του ν. 3316/2005) & ΕΡΓΟ: Προµήθεια πιάτων και ποτηριών για την παιδική εξοχή Μάκρης Αρ. 28/06/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 3547 / 22-01-2015 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΙΙ (ΣΕΣ) 2014-2020

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΙΙ (ΣΕΣ) 2014-2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Aριθμ. Μελέτης: 14/2015 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΙΙ (ΣΕΣ) 2014-2020 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Πρωτ.: 10998/11-03-2016 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ 1 712 02 Αριθµός Μελέτης: 1/2012 Ηράκλειο 19/7/2012 ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικό τιµολόγιο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διενέργειας της εργασίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διενέργειας της εργασίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 27/11/2013 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ. : 80759 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕ ΙΟΥ ΤΟΥ ν. 3361/2005) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ

«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 10/12/2015 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθμ. πρωτ. 69881 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ν. 3361/2005) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ.Μελέτης: 51/2015

Αριθµ.Μελέτης: 51/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοµοτηνή 19 Ιουνίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΑΧ. /ΝΣΗ: Πλ. Βιζυηνού 1 69100 Κοµοτηνή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΡΓΟ: Παροχή υπηρεσιών στον ήµο Τεχνικού Ασφαλείας ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 6.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΡΓΟ: Παροχή υπηρεσιών στον ήµο Τεχνικού Ασφαλείας ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 6. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 6.600,79 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΑ Η µελέτη αυτή αφορά την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας για τους εργαζόµενους του ήµου Κοµοτηνής για διάστηµα 12 µηνών από την υπογραφή της σύµβασης

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ CPV : 03419100-1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή-τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. για την επιλογή αναδόχου της εργασίας με τίτλο: «Ηχογράφηση, απομαγνητοφώνηση κτλ πρακτικών Δ.Σ. για το έτος 2017»

ΜΕΛΕΤΗ. για την επιλογή αναδόχου της εργασίας με τίτλο: «Ηχογράφηση, απομαγνητοφώνηση κτλ πρακτικών Δ.Σ. για το έτος 2017» Αρ. Μελέτης: ΔΣΣΗΔΔ.55/ 2017 Tίτλος: «Ηχογράφηση, απομαγνητοφώνηση κτλ πρακτικών Δ.Σ. για το έτος 2017» ΜΕΛΕΤΗ για την επιλογή αναδόχου της εργασίας με τίτλο: «Ηχογράφηση, απομαγνητοφώνηση κτλ πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρπαθος, 23.03.2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρ. Πρωτ. 2196 Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών Κάρπαθος, 85700, Δωδεκάνησα Τηλ. 2245360116, Φαξ 2245022556 Πληρ. Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας. Γιώργος Κατσαντώνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Γενικός Γραμματέας. Γιώργος Κατσαντώνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΔΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Νομός Αττικής Λεωφόρος Σχιστού Περάματος (περιοχή ΒΙ.ΠΑ.) Ταχυδρ.Δ/νση: Τ.Θ. 91299, 18702 Κερατσίνι Τηλ.: 210-4015451, Fax: 210-4015452 http://www.pesydap.gr e-mail : syndesm1@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια στολών Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης»

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια στολών Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Έργο: «Προμήθεια στολών Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης Αρ. Μελέτης: Αρ. Πρωτ: 65 / 8931 2012 2015

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης: 162/2016. Συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αριθμός Μελέτης: 162/2016. Συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 21/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/ση: Σοφοκλέους 15 Τ.Κ. 32131 Αριθμός Μελέτης: 162/2016 Συνδιοργάνωση πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση πιστοποιητικών συμμόρφωσης διαπιστευμένου Φορέα Παιδικών Χαρών 2016

Έκδοση πιστοποιητικών συμμόρφωσης διαπιστευμένου Φορέα Παιδικών Χαρών 2016 Aριθμ. Μελέτης : 52-2016 Έκδοση πιστοποιητικών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων Τεχνική Περιγραφή 1 ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Έκδοση πιστοποιητικών συμμόρφωσης διαπιστευμένου

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 1/2016 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 1/2016 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΕΥΡΩ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/νση: Αγίας Ειρήνης 10- Μυτιλήνη Ταχ. Κωδ: 811 00 Πληροφορίες: Κατσιγίνης Μικές Τηλ: 2251027501( εσωτ 7) Fax: 22510 42329 e-mail: mkatsiginis@gmail.com ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 1/2016 Μ Ε Λ Ε Τ Η

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης: 2/2014 Ηράκλειο 15/12/2014 ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αριθμός Μελέτης: 2/2014 Ηράκλειο 15/12/2014 ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ 1 712 02 Αριθμός Μελέτης: 2/2014 Ηράκλειο 15/12/2014 ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικό τιμολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Aριθμ. Μελέτης : 05/2019 «Παροχή Υπηρεσιών Αποθηκάριου της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων & Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ: Συντήρηση κλιµατιστικών 28/6/2013 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης: 17/2017. Εκδηλώσεις Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αριθμός Μελέτης: 17/2017. Εκδηλώσεις Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 7/2/2017 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/ση: Σοφοκλέους 15 Τ.Κ. 32100 Αριθμός Μελέτης: 17/2017 Εκδηλώσεις Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια οργάνων Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης»

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια οργάνων Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Έργο: «Προμήθεια οργάνων Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης Αρ. Μελέτης: Αρ. Πρωτ: 65 / 8932

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟ με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟ με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 18/12/2013 ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ. : 85206 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕ ΙΟΥ ΤΟΥ ν. 3361/2005) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή Τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) 2007-2013 ΜΕΤΡΟ 41 ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΤΗΣ ΟΤΔ

Διαβάστε περισσότερα

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Aριθµ.:17/2017 Σερρών» «Παροχή υπηρεσιών ηµοτικών Κοινοτήτων του ήµου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 Aριθµ.:17/2017 Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ Ε ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ Ε ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ Ε ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή Τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός - Τιµολόγιο 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΤΜΗΜΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΙΟΥ (ΕΤΟΥΣ 2014-2015) Aριθµ. Μελέτης : 46/2014 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΙΟΥ (ΕΤΟΥΣ 2014-2015) Aριθµ. Μελέτης : 46/2014 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων Τεχνική Περιγραφή ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα µελέτη προβλέπεται η µεταφορά αλατιού για κάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2015

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ : 12/2015 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης: 26/2017. Πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού Αγίων Θεοδώρων στην Τ.Κ. Παρορίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αριθμός Μελέτης: 26/2017. Πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού Αγίων Θεοδώρων στην Τ.Κ. Παρορίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 9/2/2017 Αριθμός Μελέτης: 26/2017 Πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού Αγίων Θεοδώρων στην Τ.Κ. Παρορίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός προϋπολογισμός 3. Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ 8/2016. ,00 µε Φ.Π.Α.24% ΠΡΟ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ 8/2016. ,00 µε Φ.Π.Α.24% ΠΡΟ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Π... ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ, ΠΑΙ ΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.2310989280 «ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµός Μελέτης:82/2018 CPV : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµός Μελέτης:82/2018 CPV : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ Αριθµός Μελέτης:82/2018 CPV : 34922100-7 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή-τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός Αριθµός Μελέτης: 82/2018 CPV : 34922100-7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Σύνολο καθαρής αξίας 6.885,00. ΦΠΑ 1.583,55 Γενικό σύνολο δαπάνης 8.468,55

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Σύνολο καθαρής αξίας 6.885,00. ΦΠΑ 1.583,55 Γενικό σύνολο δαπάνης 8.468,55 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πληροφορίες. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μον. Μέτρ. ΠΟΣΟ ΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΔΑΠΑΝΗ 1 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΤΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ 2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΔΕΚΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ & ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ & ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 26-09-2013 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ & ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ EA 13REQ001665117/15-10-2013 ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΡΙΑΣ» ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 196 /2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Μελέτης: 142/2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Μελέτης: 142/2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Μελέτης: 142/2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΕΙΣ Κ.Α. Προϋπολογισμού: 15.6615.000

Διαβάστε περισσότερα

Mε τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής

Mε τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής Σύµβουλος τεχνικής και επιστηµονικής υποστήριξης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Γενική και Ειδική Συγγραφή υποχρεώσεων ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηµατοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΟΡΤΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ κ.λ.π. ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ, ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ, ΠΑΡΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Π.Π. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΟΡΤΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ κ.λ.π. ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ, ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ, ΠΑΡΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Π.Π. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 11. 6. 2014 Αρ. Πρωτ. 43036 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΟΡΤΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ κ.λ.π. ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ, ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ, ΠΑΡΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Π.Π. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η εργασία αφορά τον καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. /νση: Πλατεία Τσιστοπούλου 5 50300 Σιάτιστα Τηλέφωνο: 2465350106 FAX: 2465023270 Σιάτιστα 15/07/2014 Αριθµός Μελέτης: 15692 Κ.Α.:

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 778/2014. Ηράκλεια 26/05/2014 Αριθμ. Πρωτ. 10655

Απόφαση 778/2014. Ηράκλεια 26/05/2014 Αριθμ. Πρωτ. 10655 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ---------------------- Ταχ. Δ/νση : Πλ.Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας : 62 400 Ηράκλεια 26/05/2014 Αριθμ. Πρωτ. 10655 Τηλέφων. : 2325 3 50109 Φαξ : 2325 3 50159

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Έντυπο Οικονοµικής Προσφοράς 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα µελέτη αναφέρεται στην προµήθεια ηλεκτρολογικού υλικού απαραίτητου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ.Ε. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ.Ε. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Μελέτης: 29/2015 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ.Ε. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ... Aριθμ. Μελέτης: /2016 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Εκθεση 2. Τεχνική περιγραφή 3. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ε Σ Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Μ Ω Ν Χ Ο Ρ Τ Ω Ν Δ Ε Ν Δ Ρ Υ Λ Λ Ι Ω Ν Γ Ι Α Α Π Ο Φ Υ Γ Η Π Υ Ρ Κ Α Γ Ι Α Σ Σ Τ Ο Υ Σ Χ Α Δ Α ( Π Π )

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ε Σ Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Μ Ω Ν Χ Ο Ρ Τ Ω Ν Δ Ε Ν Δ Ρ Υ Λ Λ Ι Ω Ν Γ Ι Α Α Π Ο Φ Υ Γ Η Π Υ Ρ Κ Α Γ Ι Α Σ Σ Τ Ο Υ Σ Χ Α Δ Α ( Π Π ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Πληροφορίες. Α. Μιχαλάς Τηλ.& fax 26610-47584 Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ε Σ Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Μ Ω Ν Χ Ο Ρ

Διαβάστε περισσότερα

υλοποίηση του ΣΧΥ και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών (ΚΕΝΑΚ)»

υλοποίηση του ΣΧΥ και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών (ΚΕΝΑΚ)» Aριθμ. Μελέτης: 02/2013 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Επιστημονική υποστήριξη για την» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 Τεχνική Περιγραφή 2 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης: 157/2016. Εκδήλωση εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αριθμός Μελέτης: 157/2016. Εκδήλωση εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 10/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/ση: Σοφοκλέους 15 Τ.Κ. 32131 Αριθμός Μελέτης: 157/2016 Εκδήλωση εορτασμού

Διαβάστε περισσότερα

Συν. : Η από 19/10/2015 µελέτη του Τµήµατος Προγραµµατισµού. Οργάνωσης, Πληροφορικής και ιαφάνειας

Συν. : Η από 19/10/2015 µελέτη του Τµήµατος Προγραµµατισµού. Οργάνωσης, Πληροφορικής και ιαφάνειας ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Άγιος Στέφανος, 10/11/2015 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθανασίου ιάκου Τ.Κ. 145 65 Αρµόδιος Υπάλληλος: Χρυσαφογεώργη Μαρία Τηλέφωνο: 2132030613 FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 2017 CPV: 64110000-0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα µελέτη αφορά στην παροχή υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας για τις ανάγκες του Συνδέσµου ιαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Κέρκυρας για διάστηµα ενός έτους, σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες υποστήριξης στην ωρίμανση και χρηματοδότηση πράξεων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός. 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων

Υπηρεσίες υποστήριξης στην ωρίμανση και χρηματοδότηση πράξεων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός. 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Aριθμός μελέτης: 6/2017 CPV: 71356300-1 ΚΑΕ: 70.7413.08 Υπηρεσίες υποστήριξης στην ωρίμανση και χρηματοδότηση πράξεων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(εκτός πεδίου του ν. 3316/2005) & ΕΡΓΟ: Προμήθεια Αθλητικού υλικού για την παιδική εξοχή Μάκρης Αρ. 26/06/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Κερατσίνι 30/09/2014. Αρ. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Κερατσίνι 30/09/2014. Αρ. Πρωτ. Κερατσίνι 30/09/2014 Αρ. Πρωτ. Παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένου παρακολούθηση της καλής και ασφαλούς λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κερατσινίου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

CPV ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

CPV ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 1/2015 «Υπηρεσία Αποµαγνητοφώνησης και βιβλιοδεσίας συνεδριάσεων ηµοτικού Συµβουλίου για τα έτη 2011, 2012,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: Συντήρηση κλιµατιστικών Αρ. Πρωτ.: 61541 / 02-10 - 2014 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 768 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Απριλίου 2017 ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 768 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Απριλίου 2017 ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Τηλέφωνο: 25510 83012-53225 Φαξ: 2551038713 Πληροφορίες: ΚΑΡΥΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Email: ps@alexpolis.gr ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης:

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η Αναπτυξιακή Σύµπραξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Τοπικό Σχέδιο για την απασχόληση στον ήµο Σουφλίου» η οποία εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Aριθµ. Μελέτης : 2/2013 (Υπηρεσίες παροχής συµβουλών σε θέµατα υγείας και ασφάλειας ) Κ.Α.00.6117.004 Κ.Α. 00.6117.005 ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Παροχή Υπηρεσιών Μαγειρείου Μαθητικής Εστίας ήµου Κόνιτσας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Παροχή Υπηρεσιών Μαγειρείου Μαθητικής Εστίας ήµου Κόνιτσας» Εστίας ήµου Κόνιτσας» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 Τεχνική Περιγραφή 2 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα µελέτη προβλέπεται η ανάθεση της παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αρ. Μελέτης: 25 /2013 Έργο:«Προμήθεια χρωμάτων για την παιδική εξοχή Μάκρης έτους 2013» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΥΕΡΕΙΑ ΝΟΣΙΟΤ ΑΙΓΑΙΟΤ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΟΤ ΔΗΜΟ ΤΜΗ ΜΕΛΕΣΗ (Α.Μ.: 13/2017) «Ανάθεση εργασιών λειτουργίας ΦΤΣΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΥΕΡΕΙΑ ΝΟΣΙΟΤ ΑΙΓΑΙΟΤ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΟΤ ΔΗΜΟ ΤΜΗ ΜΕΛΕΣΗ (Α.Μ.: 13/2017) «Ανάθεση εργασιών λειτουργίας ΦΤΣΑ» ΠΕΡΙΥΕΡΕΙΑ ΝΟΣΙΟΤ ΑΙΓΑΙΟΤ ΜΕΛΕΣΗ (Α.Μ.: 13/2017) «Ανάθεση εργασιών λειτουργίας ΦΤΣΑ» Ενδεικτικός Προϋπολογισμός: 44.460,00 συμπεριλαμβανομένου και του ΥΠΑ 17% Φρηματοδότηση: Ίδιοι πόροι. 1. ΣΕΦΝΙΚΗ ΕΚΘΕΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΛΑΣΜΑΤΩΝ. Αρ. Μελέτης: 63/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΛΑΣΜΑΤΩΝ. Αρ. Μελέτης: 63/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΛΑΣΜΑΤΩΝ Αρ. Μελέτης: 63/2012 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προµήθεια µεταλλικών ελασµάτων»

Διαβάστε περισσότερα

EA 13REQ / ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΔΕΝΔΡΩΝ Δ.Ε : ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ,ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ & ΜΕΛΙΤΕΙΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

EA 13REQ / ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΔΕΝΔΡΩΝ Δ.Ε : ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ,ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ & ΜΕΛΙΤΕΙΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ Ταχ. Δ/νση: Ακαδημίας 2 Κέρκυρα Ταχ. Κώδ.: 4910 Τηλ.: 26610-21835 ΚΕΡΚΥΡΑ 30/9/2013 EA 13REQ001672266/18-10-2013 ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΔΕΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 3 Φ/Β διασυνδεδεµένων συστηµάτων σε κτίρια και εγκαταστάσεις του ήµου Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ (Κ.Α. 35-6117.002)

ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ (Κ.Α. 35-6117.002) Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗ (Κ.Α. 35-6117.002) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 17/2015 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 12.000.00 Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) 2007-2013 ΜΕΤΡΟ 41 ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΤΗΣ ΟΤΔ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΚΛΠ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΚΛΠ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ν-Α ΛΕΣΒΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γρηγόριος Κυριάκης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22510-55637 e-mail: gregkyrs@gmail.com ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ Δ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ e-mail : vags@alexpolis.gr ΕΡΓΑΣΙΑ :ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.01.02 15:52:13 EET Reason: Location: Athens Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» Με τη συγχρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 46 / 2016 Μ Ε Λ Ε Τ Η : Οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας για την σύσταση και λειτουργία «Κέντρου Μεταπτυχιακών Σπουδών» στο κτήριο των πρώην Λουτρών Ε.Ο.Τ. Κ.Α.: 15-6142.002 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διενέργειας της ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διενέργειας της ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 17/06/2016 ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ. : 27274 Ταχ. Δ/νση: Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 306 Τ.Κ. : 68100 Τηλέφωνο : 2551364214 Φαξ : 2551364125 Πληροφορίες : ΣΙΔΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Email

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Τίτλος: «Καταγραφή ενδείξεων των υδρομετρητών Δήμου Δυτικής Μάνης για το έτος 2015»

ΜΕΛΕΤΗ. Τίτλος: «Καταγραφή ενδείξεων των υδρομετρητών Δήμου Δυτικής Μάνης για το έτος 2015» Αρ. Μελέτης: Έτος: 2015 ΜΕΛΕΤΗ Τίτλος: «Καταγραφή ενδείξεων των υδρομετρητών Δήμου Δυτικής Μάνης για το έτος 2015» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.942,00 ΦΠΑ (23%): 4.586,66 ΣΥΝΟΛΟ: 24.528,66 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ >>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ >> ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(εκτός πεδίου του ν. 3316/2005) & ΕΡΓΟ: Προµήθεια ειδών βιβλιοπωλείου για την παιδική εξοχή Μάκρης Αρ. 28/06/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ENCLOSE (Μετάφραση Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 71/ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 2.250 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΦΥΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελ.: 16 /2016 «Εργασίες με μηχανήματα Δήμου Πύδνας Κολινδρού» Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Τίτλος: «Συντήρηση δημοτικού φωτισμού Δ.Ε. Αβίας Δήμου Δυτικής Μάνης»

ΜΕΛΕΤΗ. Τίτλος: «Συντήρηση δημοτικού φωτισμού Δ.Ε. Αβίας Δήμου Δυτικής Μάνης» Αρ. Μελέτης: 26 Έτος: 2015 ΜΕΛΕΤΗ Τίτλος: «Συντήρηση δημοτικού φωτισμού Δ.Ε. Αβίας Δήμου Δυτικής Μάνης» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.000,00 ΦΠΑ (23%): 920,00 ΣΥΝΟΛΟ: 4.920,00 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (εκτός πεδίου ν.3316/2003) & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ. Μελέτης: 3/2015 Αρ. Πρ. : 15386/2015 ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Μελέτης: 106/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Μελέτης: 106/2017 εορταστικού (Χριστουγεννιάτικου) διάκοσμου Δήμου Κομοτηνής 2017-18». ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων [1] ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την μελέτη αυτή προβλέπεται

Διαβάστε περισσότερα