ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΡΟΣ : κ.κ. Γονείς & Μαθητές/-τριες της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΡΟΣ : κ.κ. Γονείς & Μαθητές/-τριες της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου"

Transcript

1 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ψυχικό, 22 Aπριλίου 2013 ΠΡΟΣ : κ.κ. Γονείς & Μαθητές/-τριες της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (25-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013) Αγαπητοί γονείς & αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες, Ο φετινός προορισμός της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου στην Κωνσταντινούπολη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, μέσω των Ομίλων Εξόρμησης, στη διάρκεια της χρονιάς. Ωστόσο, για να επιτευχθεί ο εκπαιδευτικός-μορφωτικός και ψυχαγωγικός σκοπός της, προϋποτίθεται η προσοχή και η συνεργασία όλων μας. Για το λόγο αυτό, σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, σας παραθέτουμε κάποιες χρηστικές πληροφορίες & οδηγίες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια πετυχημένη εκδρομή. Οι πληροφορίες αυτές οργανώθηκαν με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε ο συντονιστής της επίσκεψης μας κ. Α. Παπαλέξης, ο οποίος επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη αρχές Απριλίου για την καλύτερη προετοιμασία της Εξόρμησης και με βάση τις πληροφορίες που μας μετέφερε το Πρακτορείο Himalaya Travel που οργάνωσε την εκδρομή μας. Στο τέλος των ενημερωτικών Οδηγιών θα βρείτε την Υπεύθυνη Δήλωση που πρέπει να επιστρέψετε στη Γραμματεία, έως την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 (δήλωση για θέματα υγείας, τηλέφωνο επικοινωνίας μαθητών, τρόπος αποχώρησης από το αεροδρόμιο κατά την επιστροφή). ΠΕΜΠΤΗ, 25 Απριλίου 2013 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 11:00 Συγκέντρωση στο σχολείο (Campus Ψυχικού). Τελευταίες οδηγίες. 11:45 Αναχώρηση με πούλμαν για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 13:15 Check in, ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο αεροδρόμιο. 14:45 Συνάντηση στην Πύλη Αναχωρήσεων. 15:15 Πτήση για Κωνσταντινούπολη (αρ. πτήσης ΤΚ 1850). 16:35 Άφιξη πτήσης. 17:35 Επιβίβαση στα πούλμαν, αναχώρηση για το ξενοδοχείο.

2 18:45 Τακτοποίηση στα δωμάτια. 20:30 Ελεύθερο βράδυ για μια πρώτη επίσκεψη στη γραφική πλατεία Ταξίμ, στο γραφικό πεζόδρομο του Πέραν. Δείπνο σε εστιατόριο. 23:30 Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 Απριλίου :00 Πρωινό στο ξενοδοχείο. 08:00 Αναχώρηση για το Οικουμενικό Πατριαρχείο (με επίσημη ενδυμασία). 09:30 Ραντεβού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ξενάγηση στον πατριαρχικό ναό του Αγ. Γεωργίου. 11:30 Επίσκεψη στον ιστορικό Ναό των Βλαχερνών, στην Ιερά Μονή Μπαλουκλί Ζωοδόχου Πηγής και τους τάφους των Πατριαρχών. 14:30 Επίσκεψη στο Ζάππειο Παρθεναγωγείο (με επίσημη ενδυμασία). Γνωριμία με τη Διεύθυνση και τους μαθητές του Σχολείου. 16:15 Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο CEVAHIR 20:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση ΣΑΒΒΑΤΟ (ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ) 27 Απριλίου :00 Πρωινό στο ξενοδοχείο. 09:00 Αναχώρηση για Αγία Σοφία, Ιππόδρομο, Υδραγωγείο, Τοπ Καπί, Μονή της Χώρας. Γεύμα. 17:00 Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. 19:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 20:30 Δείπνο. 23:30 Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. ΚΥΡΙΑΚΗ (ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ), 28 Απριλίου :30 Πρωινό στο ξενοδοχείο και check out. Μεταφορά των αποσκευών στα λεωφορεία. 09:00 Αναχώρηση για την κρουαζιέρα στη Χάλκη και την Πρίγκηπο. 10:15 Χάλκη. Θεολογική Σχολή. 12:00 Επιστροφή στο λιμάνι. Συνεχίζουμε με το καραβάκι. 12:30 Πρίγκηπος. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα. 14:30 Αναχώρηση από την Πρίγκηπο. 15:30 Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, επιβίβαση στα λεωφορεία και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. 17:00 Άφιξη στο αεροδρόμιο, έλεγχος διαβατηρίων. 19:25 Πτήση για Αθήνα (αρ. πτήσης ΤΚ 1843). 20:50 Άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι γονείς παραλαμβάνουν τους μαθητές.

3 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Σας συνιστούμε να μην πάρετε μαζί σας στην εκδρομή ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. iphone, ipad ) ή αντικείμενα μεγάλης αξίας (π.χ. κοσμήματα), καθώς υπάρχει κίνδυνος απώλειάς τους ή κλοπής τους. Ειδικότερα, κατά τη μετακίνησή μας στους χώρους επίσκεψης χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα, λόγω συνωστισμού (υπάρχουν συνήθως πολλοί επισκέπτες). Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία μας με τον τοπικό πληθυσμό. Οφείλουμε να επιδείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στα ιδιαίτερα στοιχεία πολιτισμού της περιοχής και τις συνήθειες των κατοίκων (δε σχολιάζουμε στοιχεία εμφάνισης και δεν προκαλούμε με τη δική μας εμφάνιση και συμπεριφορά). Όσοι μαθητές χρειάζεστε κάποιο φάρμακο -για λόγους υγείας- ή είστε αλλεργικοί σε κάποιο είδος τροφής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πριν την αναχώρηση της εκδρομής (βλ. υπεύθυνη δήλωση στο τέλος). Τα προσωπικά σας φάρμακα (π.χ. αλοιφή για τσιμπήματα, αντιαλλεργικά, κ.ο.κ.) να τα έχετε συσκευασμένα με προσοχή στη βαλίτσα σας. Επειδή στην περιοχή υπάρχει αρκετή υγρασία, καλό θα είναι να έχετε προμηθευτεί κάποιο εντομοαπωθητικό για τα κουνούπια. Για την καλύτερη οργάνωση των μετακινήσεων μας στην Κωνσταντινούπολη, θα χωριστούμε σε μικρότερες ομάδες περίπου των 12 μαθητών. Σε κάθε ομάδα υπεύθυνος θα είναι ο συνοδός καθηγητής σας στον οποίο και θα απευθύνεστε για ό,τι χρειαστείτε. Δεν απομακρύνεστε για κανένα λόγο από την ομάδα σας. Για όλα τα μνημεία θα υπάρχει ελληνόφωνος ξεναγός, τον οποίο θα ακούμε με προσοχή και ενδιαφέρον. Την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 θα αναχωρήσουμε από το Σχολείο για το αεροδρόμιο με πούλμαν του πρακτορείου μας (HIMALAYA TRAVEL), στις 11:45. Για το λόγο αυτό, το αργότερο στις 11:00, θα πρέπει όλοι οι μαθητές να συγκεντρωθούν στην κεντρική πύλη του Κολλεγίου (Στ. Δέλτα). Όσοι μαθητές έρθουν Σχολείο από το πρωί, μέσω σχολικών λεωφορείων, υποχρεούνται για λόγους ασφαλείας- να παρακολουθήσουν κανονικά τις τρεις πρώτες περιόδους μαθημάτων στα τμήματά τους (από 08:30-10:55). Tις αποσκευές τους θα τις έχουν μαζί τους στις τάξεις τους. Σας εφιστούμε την προσοχή, πριν αποχωρήσετε από το σπίτι σας για το Σχολείο, να βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά σας έγγραφα (διαβατήριο ή ταυτότητα). Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου θα μεταβούμε όλοι μαζί με τα πούλμαν, θα ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των καθηγητών σας οι οποίοι θα σας καθοδηγούν για όλα τα θέματα πριν την πτήση (εισιτήρια, αποσκευές, σημείο συνάντησης, αγορές από καταστήματα αεροδρομίου, μετακινήσεις στο χώρο, κ.ο.κ.).

4 Μέσα στο αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια της πτήσης (15:15, αρ. πτήσης ΤΚ 1850), απαιτείται κόσμια συμπεριφορά. Απαγορεύονται αυστηρά οι μετακινήσεις στη διάρκεια της πτήσης και η πρόκληση θορύβων. Ακολουθούμε τις οδηγίες του πληρώματος του αεροσκάφους. Η διάρκεια της πτήσης είναι σύντομη (διαρκεί 1 ώρα και 10 λεπτά). Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όσοι έχετε ταυτότητα, θα παραλάβετε κάρτα διαμονής από τους τελωνειακούς υπαλλήλους, την οποία θα πρέπει να παραδώσετε πίσω, κατά την αναχώρησή σας από το αεροδρόμιο. Για λόγους ασφαλείας, μετά την παραλαβή των καρτών, θα τις παραδώσετε στους συνοδούς καθηγητές σας, για τη φύλαξή τους, έως την ημέρα της αναχώρησης από Τουρκία. Ως προς το συνάλλαγμα, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο αλλά και κοντά στο ξενοδοχείο μας, για όσους επιθυμούν να ανταλλάξουν ευρώ με τουρκικές λίρες (ενδεικτική ισοτιμία: 1 eurο=2.34 try// Παραδείγματα: 10e=23,43try, 20e=46,86try). Στο ξενοδοχείο θα ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες των καθηγητών σας. Η συμπεριφορά όλων θα πρέπει να διέπεται από τους κανόνες σεβασμού που ισχύουν και στο Σχολείο. Σας υπενθυμίζουμε ότι η οποιαδήποτε φθορά σε αντικείμενα του δωματίου σας, θα σας επιβαρύνει ατομικά. Για λόγους υγιεινής, σας συνιστούμε να μην καταναλώνετε το νερό της βρύσης (θα προμηθευτούμε εμφιαλωμένο νερό από καταστήματα τροφίμων). Κατά την επίσκεψή μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Σχολείο του Ζαππείου (Παρασκευή, 26/4) οφείλουμε να έχουμε κόσμια συμπεριφορά, ανάλογη των αρχών του Σχολείου μας. Η ενδυμασία μας θα είναι επίσημη και ευπρεπής (καθαρό παντελόνι -όχι σκισμένο- και μπλούζα τύπου πόλο ή πουκάμισο ειδικότερα, τα κορίτσια μπορούν να φορέσουν φούστα στο ενδεδειγμένο μήκος). Τα κινητά τηλέφωνα θα είναι απενεργοποιημένα την ώρα των συναντήσεων και δε θα μασάει κανείς τσίχλα. Ως προς το κόστος του φαγητού, σας ενημερώνουμε ότι θα χρειασθείτε για τις τέσσερις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη περίπου ευρώ (μεσημεριανό και βραδινό). Το πρωινό καλύπτεται από το ξενοδοχείο. Αναμνηστικά δώρα θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευθείτε εφόσον επιθυμείτε - τόσο στο εμπορικό κέντρο Cevahir, όσο και στην οδό Ιστικλάλ που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ταξίμ. Ως προς τις επισκέψεις μας στα ιστορικά μνημεία (Αγ. Σοφία, υδραγωγείο, κ.λπ.), υπολογίστε ότι θα χρειασθείτε περίπου ευρώ (περίπου 90 try). (Ενδεικτικά: Αγία Σοφία:28try, Τοπ Καπί:25try, Υδραγωγείο:10try, Μονή της Χώρας:18try, άμαξα για Χάλκη:25try για 3 άτομα). ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑΓΚΗΣ : Σχολείου : τηλ , -219 Συνοδών Καθηγητών : τηλ Πρακτορείου : τηλ (κα Δημοπούλου). ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!

5 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η γονέας/κηδεμόνας τ. μαθητή/μαθήτριας της. τάξης, ο οποίος θα συμμετάσχει στην Εξόρμηση της Γ Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στην Κωνσταντινούπολη από Απριλίου 2013, δηλώνω ότι : α) το γιο/την κόρη μου θα τον/την παραλάβει την Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ο/η. β) τηλέφωνο μαθητή :. γ) τηλέφωνο γονέα : δ) θέματα υγείας χρήση φαρμάκων :.. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΥΠΟΓΡΑΦΗ :

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ψυχικό, 13 Φεβρουαρίου 2014 Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών της Γ Γυμνασίου (Ομίλων Εξόρμησης) Κολλεγίου Ψυχικού Αγαπητοί γονείς, Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ Κοζάνη : 31-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Τηλέφωνο: 2241052035 36 Fax: 2241052037 Email: kbtravel@otenet.gr, www.kbtravel.gr ΡΟΔΟΣ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή των μαθητών ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 5 ου ΓΕΛ 2015

Εκδρομή των μαθητών ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 5 ου ΓΕΛ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2015: Εκδρομή των μαθητών ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 5 ου ΓΕΛ 2015 1 η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/02/2015 Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω:

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 15-01-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ.: 10 ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 23/1/2017 Αρ. Πρωτ : 16 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη 4, 5, 6 μέρες στην Κωνσταντινούπολη Πριγκηπονήσια Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικα ξενοδοχεία. ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ. Πρόγραμμα (4 μέρες) ΠΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.21033052-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Κωνσταντύπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος 4 ή 5 μέρες Κωνσταντύπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Γ Γυμνασίου Πόλη/Χώρα: Αθήνα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 πμ. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση &

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο) TOURIST GUIDES OF CRETE ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6061 01849 01 Ανδρεαδάκη, 13-15 Ηράκλειο Κρήτη Τ.Κ. 71201 e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com web site: www.travelcrete.gr Tel: +30 2810 342222 Fax: +30 2810 342212

Διαβάστε περισσότερα

DUBAI ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

DUBAI ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 22/04 29/04 480 580 560 605 690 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ 19:40-23:50 ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 01:55-04:05 (+1) 22, 29/04 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ 14:55-19:05 ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 20:10-22:25 ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αφίξεις. Από την Αθήνα ο Αλέξανδρος Χριστοφίδης Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζανετάτος

Αφίξεις. Από την Αθήνα ο Αλέξανδρος Χριστοφίδης Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζανετάτος Αφίξεις 09:30 Άφιξη του γκρουπ τ/ς Θεσσαλονίκης, στο αεροδρόμιο Ιπποκράτ/ς τ/ς Κω. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, ΚIPRIOTIS VILLAGE RESORT, με πολυτελές πούλμαν. 11:55 Άφιξη του γκρουπ τ/ς Αθήνας, στο αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2014 ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ 16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1η ΜΕΡΑ.M.ΤΕΤΑΡΤΗ (16/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 µ.µ στο αεροδρόµιο Μακεδονία. Πτήση µε Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 µ.µ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Ιουνίου /10 3/ /10 3/11. Σεπτεμβρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 4 Μέρες Μέρες Μέρες 470.

Ιουνίου /10 3/ /10 3/11. Σεπτεμβρίου (Πέμπτη - Κυριακή) 4 Μέρες Μέρες Μέρες 470. 37Α Stasinou (Hilton area) Tel. : +357-22 455 655 2003 Strovolos Cyprus Mob. : +357-99 47 5747 theotokos@theotokostravel.com Fax : +357-22 37 84 29 1. 27 30 Ιουνίου 4 Μέρες 460 2. 12 15 Σεπτεμβρίου 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ -- ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΛΙΝΕΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ 655 935 75 550 720 60 550 720 60 5 09-13/0/2015 10-1/0/2015 15-19/0/2015 INNPERA * 525 675 55 AVANTGARDE * 525 675 55 METROPARK * 525 675 55 525

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 26/11/2018 Αρ. Πρωτ : 180/Φ10 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή των μαθητών της Γ Λυκείου ΑΣΗΜΙΟΥ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- 11/03/ /03/2015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εκδρομή των μαθητών της Γ Λυκείου ΑΣΗΜΙΟΥ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- 11/03/ /03/2015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2015: Εκδρομή των μαθητών της Γ Λυκείου ΑΣΗΜΙΟΥ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- 11/03/2015-15/03/2015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τετάρτη 11/03/2015 Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΕΣ ( 16/12/1-9/1/2015 ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 30 205 260 350 205 *SUP BOUTIQUE 260 365 205 METROPARK *

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ένα µοναδικό σταυροδρόµι πολιτισµών και ηπείρων. Βυζαντινά µνηµεία, παλάτια σουλτάνων, γραφικά παζάρια µε µεθυστικά αρώµατα Ανατολής, θαλασσινές µυρωδιές στις όχθες του Βόσπορου & της θάλασσας του Μαρµαρά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Τέλ. Αβίβ Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων, βίζα Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένα ΠΑΣΧΑ 2014 7 Μέρες 7-13 Απριλίου ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ 1 η ΜΕΡΑ M.ΤΡΙΤΗ (7/4)ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση 18.00 μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πτήση με Aegean Airlines A3 127 στις 20.45 μ.μ για Αθήνα. Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ / ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ / ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ) : ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φ.50/11909/ (ΑΔΑ: 60ΘΓ4653ΠΣ-ΡΝΠ)

Φ.50/11909/ (ΑΔΑ: 60ΘΓ4653ΠΣ-ΡΝΠ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROSCOLA 2016-2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Στην Πάτρα, σήμερα Τρίτη, 25-10-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Α Λυκείου Πόλη/Χώρα: Καβάλα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

.Γενικά χαρακτηριστικά της εκδρομής

.Γενικά χαρακτηριστικά της εκδρομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία: 17 /12/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρ. 825 ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Προς: Διεύθυνση Δ.Ε Ν. Ηρακλείου Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ρόδος, 23/11/2015 Αρ. Πρωτ.: 2561 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τουριστικών γραφείων για την οργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ' Λυκείου» στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Θ Ε Μ Α: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τουριστικών γραφείων για την οργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ' Λυκείου» στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ ΝΣΗ Α/ ΘΜΙΑΣ & Β/ ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΤΛ ΣΕΡΙΦΟΥ 840 05- ΣΕΡΙΦΟΣ ΤΗΛ: 22810

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2014: Εκδροµή των µαθητών της Γ Λυκείου του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2014: Εκδροµή των µαθητών της Γ Λυκείου του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2014: Εκδροµή των µαθητών της Γ Λυκείου του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 23/02 Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Προς τους κ.κ. γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α Γυμνασίου Ψυχικό, 13 Μαΐου 2013 Αξιότιμοι γονείς, ενόψει της έναρξης των προαγωγικών-απολυτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ EYRODISNEY 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ASTERIX 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ

2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ EYRODISNEY 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ASTERIX 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΥ ΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ 5ΘΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗΝ EURODISNEY ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΗΜΙ ΙΑΤΡΟΦΗ. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΟ ΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ EYRODISNEY 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προς Τουριστικά Γραφεία

Προς Τουριστικά Γραφεία Προς Τουριστικά Γραφεία ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη διοργάνωση 4ήμερης ή 3ήμερης εκδρομής, μέσω προγραμμάτων ( πολιτιστικών θεμάτων), του 2 ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης. Το 2ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη)

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ----- Tαχ. Δ/νση: Μακρυγιάννη 24

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Γ ΤΑΞΗΣ 2012-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Γ ΤΑΞΗΣ 2012-2013 Α) Ο ΙΚΟ-Ο ΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 η ημέρα Ηράκλειο- Πειραιάς 20/02/2013 Γ ΤΑΞΗΣ 2012-2013 Συγκέντρωση στο λιµάνι του Ηρακλείου και αναχώρηση για το λιµάνι του Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 24-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 elcome CONGRESS & TRAVEL TAILOR MADE SERVICES 1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-11 ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ AΒΙΒ - ΒΗΘΛΕΕΜ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ. &ΔΕ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ----- 1 o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ & ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Α.ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 10/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΦΡΥΝΙΟΥ Πληρ: Μελίνης Σταύρος Δνση: Οφρύνιο Καβάλας 64008

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ηκοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ηκοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Άνοιξη 2009 Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και μέλη του συλλόγου μας, Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες ευχές του Δ.Σ. προς όλους σας για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Επικοινωνούμε ξανά μαζί σας με

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης».

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης». Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2009 Αριθμ. Πρωτ. 1780 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΘΕΜΑ : 23 Ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι το 23 ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Γενική περιγραφή μετακίνησης

Γενική περιγραφή μετακίνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΙΚΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (τιμές κατά άτομο) ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ- Σ ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤHN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ (ΕΟΡΤΗ ΑΠ. ΑΝΔΡΕΑ)

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤHN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ (ΕΟΡΤΗ ΑΠ. ΑΝΔΡΕΑ) OIKOYMENIKON ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ 10ήμερη οδική ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤHN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ (ΕΟΡΤΗ ΑΠ. ΑΝΔΡΕΑ) (Από 24 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου ) Υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (τιμές κατά άτομο) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ- Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης

Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης - 1 - Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης Όνομα & Επίθετο : ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιδιότητα : ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 32 32 888 Εσωτερικό : 215 Κινητό τηλέφωνο : 6936123001 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Rue de la Corderie, Strasbourg, Γαλλία Τηλέφωνο:

Διεύθυνση: Rue de la Corderie, Strasbourg, Γαλλία Τηλέφωνο: Α) ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓOY Holiday Inn Strasbourg CITY CENTER Διεύθυνση: Rue de la Corderie, 67000 Strasbourg, Γαλλία Τηλέφωνο: +33 3 88 10 99 99 Το Holiday Inn Express Centre απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Καζαµπλάνκα, Φεζ, Μαρακές, Ραµπάτ, Μεκνές ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 5 Νύκτες / 6 ηµέρες Στο ταξίδι µας θα ξεναγηθούµε σε παλάτια, τζαµιά, µνηµεία, θα περιπλανηθούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Προς τους γονείς των μαθητών της B τάξης Γενικού Λυκείου Αγαπητοί γονείς, Ψυχικό, 18 Απριλίου 2016 Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 δίδεται η δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Κως, 17/4/2018 Αρ. Πρωτ.: 195 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡ/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ 1 Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΩ - «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Δ/νση: Ιπποκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2014 B ΣΕΙΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΟΔΟΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2018 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2018 B ΣΕΙΡΑ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΟΔΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΔΑΡΑΤΣΟ 73100 ΔΑΡΑΤΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 28210-33195 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ( Για την εκδρομή της Γ Τάξης, από 24/4/2012 ως 27/4/2011, στην Αθήνα) Οι μαθητές και οι μαθήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2019

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2019 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2019 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 19/12/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ 23:30 ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 3ΝΥΧΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (τιμές κατά άτομο) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ- Σ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΩΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ. Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση

3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ. Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ 3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ Tαχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - - ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Rue de la Corderie, Strasbourg, Γαλλία Τηλέφωνο:

Διεύθυνση: Rue de la Corderie, Strasbourg, Γαλλία Τηλέφωνο: Α) ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓOY Holiday Inn Strasbourg CITY CENTER Διεύθυνση: Rue de la Corderie, 67000 Strasbourg, Γαλλία Τηλέφωνο: +33 3 88 10 99 99 Το Holiday Inn Express Centre απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE. Θέμα: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ) στο Γενικό Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE. Θέμα: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ) στο Γενικό Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Ψυχικό, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. 29/12-2/1/ Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ME AΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ * ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. 29/12-2/1/ Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ME AΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ * ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 29/12-2/1/2016 5 Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ME AΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ * ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 1η Μέρα : Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 1 η Ημέρα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Θεσσαλονίκη - Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ 27-31 Οκτωβρίου 2018 (5 Ημέρες) Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ. Ένα μοναδικό ταξίδι, οδοιπορικό στην ιστορία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης των Ελλήνων, σχεδίασε

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής- Μετακίνησης.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής- Μετακίνησης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Π & Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ----- 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ Ταχ.Δ/νση: ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

KUMKAPI ISTIKLAL TAKSIM SQUARE BUS HAMAM IYOUTH EXPERIENCEHAGIA SOPHIA EGYPTIAN MARKET ORIENTAL KAPALI CARSI.

KUMKAPI ISTIKLAL TAKSIM SQUARE BUS HAMAM IYOUTH EXPERIENCEHAGIA SOPHIA EGYPTIAN MARKET ORIENTAL KAPALI CARSI. IYOUTH EXPERIENCEHAGIA SOPHIA BUS ISTIKLAL EGYPTIAN MARKET ORIENTAL KUMKAPI HAMAM KAPALI CARSI TAKSIM SQUARE ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 5 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη Ημέρα 1η Αναχώρηση Ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16-2-2017 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 19 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Λόγω κωλύματος του πρακτορείου όσον αφορά τη διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 201 (τιμές κατά άτομο) ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 2ΚΛΙΝΟ 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ- ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Άλιμος, 04/02/14. Αριθμός Πρωτ.: 158

Άλιμος, 04/02/14. Αριθμός Πρωτ.: 158 Άλιμος, 04/02/14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 5 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΙΜΟΥ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» Ταχ. Δ/νση: Αμμοχώστου 38 & Υψηλάντου,

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα