Σειρά ΓΕ Προμηθέας. Εταιρεία Μπαϊ (Baj)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σειρά ΓΕ Προμηθέας. Εταιρεία Μπαϊ (Baj)"

Transcript

1 Σειρά ΓΕ Προμηθέας Εταιρεία Μπαϊ (Baj) 1.Επισκόπηση Ιστορίας Γενικού Εκκρεμούς Οι Γάλλοι ραβδοσκόποι L. Chaumary και A. de Belize, τον Απρίλιο του 1936, κατέθεσαν στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας το πρώτο Γενικό Εκκρεμές. Κατά τη διάρκεια των ερευνών περισσότερη προσοχή στράφηκε στην κατανόηση της αρνητικής πράσινης ενέργειας και στην συνέχεια του χωρισμού των υπολοίπων χρωμάτων. Μετά τον θάνατο του L. Chaumary τις έρευνες συνέχισαν ο A. de Belize και ο P.A. Morel. Η πρώτη ευρύτερη ανάλυση σε μορφή επιστημονικής έκδοσης εμφανίστηκε στο Παρίσι το Από την Πολωνική λογοτεχνία είναι άξια να αναφερθεί, η λογοτεχνική εργασία «Χρωματοθεραπεία με Γενικό Εκκρεμές» του Τσεσλαβ Σπυχαλσκι(Czesław Spychalski) και επίσης η ενδιαφέρουσα εμβάθυνση για την θεραπεία του καρκίνου- μονογραφία του πτυχιούχου μηχανικού Γιόζεφ Κόλπα (Józef Kołpa). Μεγάλο ενδιαφέρον, με πρωτότυπες λύσεις και καινοτόμα ιδέα χαρακτηρίζεται το βιδωτό ΓΕ Του Ενελ (Enel) δεδομένου ότι κάτω από την κωδική ονομασία κρύβεται ομάδα ραβδοσκόπων από κάποιο ερμητικό τάγμα. Το εκκρεμές διατίθεται επίσης από την εταιρεία BAJ ( Μπαϊ ). Στους πρωτοπόρους της ραδιαισθησίας, που κατανόησαν την «Ψυχή ΓΕ» αναμφίβολα ανήκε ο κύριος Γιόζεφ Μπαϊ (Józef Baj). Στο εργαστήριό του παράγονταν όλο και πιο τέλεια αντίγραφα ετοιμασμένα με επιμέλεια. Με μεγάλη προσοχή επιλέγονταν τα ειδικά είδη ξύλου και τύποι μπαταριών. Αυξάνονταν η διάμετρος και βελτιώνονταν οι μπαταρίες αποκτώντας έτσι καταπληκτικές παραμέτρους δόνησης. Ήταν στην Γαλλία, την πατρίδα του ΓΕ όπου ο κύριος Γιόζεφ Μπαϊ έλαβε παραγγελίες για μεγάλες εκτελέσεις της προμήθειας αυτών των ραδιαισθητικών κομψοτεχνημάτων προικισμένων με «Ψυχή». Επίσης, επί του παρόντος παραγγελίες για το «Γενικό Εκκρεμές με Ψυχή» έρχονται όχι μόνο από τη Βόρεια και Νότια Αμερική άλλα και από την Αυστραλία, Ευρώπη και από πολλά μέρη του κόσμου. Πραγματικά χωρίς ίχνος υπερβολής αξίζει να αναφερθεί ότι το ΓΕ της εταιρείας Μπαϊ είναι οπλισμένο με Μπαταρίες του Όσιρι έχει αυτογνωσία και είναι δονούμενο ον στις διαστάσεις της Κοσμικής Συνείδησης. Το 2006 το αξιότιμο βραβείο «Επίτιμο βραβείο του Άγνωστου Κόσμου» απονεμήθηκε μετά θάνατον στον κύριο Γιόζεφ Μπαϊ, έναν από τους πιο σημαντικούς Πολωνούς ραβδοσκόπους, δημιουργό των πασίγνωστων εδώ και χρόνια σε όλο τον κόσμο και κουβαλητή ενός μέρους της Ψυχής του Εκκρεμών, στα οποία κωδικοποιούσε Καλωσύνη και Αγάπη. Το έργο του Γητευτή του Καλού καλλιεργούν στο παρόν οι κυρίες: Μπάσια Λεσνιέβσκα (Basia Leśniewska) και Όλα Γκόνδεκ (Ola Gondek) σε συνεργασία με φίλους- δημιουργώντας όλο και τελειότερο και καινοτόμο ραδιαισθητικό εξοπλισμό.

2 2. Η γενική Σειρά «Προμηθέας» Περιεχόμενα της σειράς: ΓΕ Γαία (Gaja), ΓΕ Ήλιος (Helios), Εκκρεμές Ίσις (Izis), Ολόγραμμα Μπαϊ (Baj). Όταν ο Προμηθέας έκλεψε από τους κακούς Θεούς την Φωτιά, για να χαρίσει στους ανθρώπους ζεστασιά και φως- στην πραγματικότητα άρχισε η εξέλιξη του πολιτισμού. Ο Homo Erectus σκαρφάλωνε την σκάλα της συνείδησης προς τον Homo Sapiens. Είμαστε σίγουροι, ότι ο κύριος Γιόζεφ Μπαϊ από την Παραδεισένια Ιερή διάσταση με την ευλογία των καλών Θεών την ημέρα της 15 ης Φεβρουαρίου, την δεύτερη επέτειο Αναχώρησης, χάρισε στην ανθρωπότητα το Καινούριο Φως του Προμηθέα- έτσι ώστε και εμείς να έχουμε την δυνατότητα να «Γητεύουμε το Καλό». Στην μοναδικότητα του ΓΕ 6.7 Γαία (Gaja) και ΓΕ 7.7 Ήλιος(Helios) περιέχεται όλη η κοσμική σοφία των μετατλάντιων αναμνήσεων και των παραδόσεων ενός τάγματος που ήταν θεματοφύλακας της γνώσης των Ατλάντων. Η καθολικότητα και η ολότητα της Κατασκευής ανταποκρίνονται σε όλους τους 7 κανόνες του Ερμή σύμφωνα με τους οποίους λειτουργεί όλο το Συμπάν, ρυθμίζοντας την Τάξη και την Αρμονία. Και επειδή είμαστε ένα εξαιρετικό μερίδιο αυτού του συμβάντος, ας δημιουργήσουμε και μέσα μας τάξη και αρμονία. Ο καλύτερος τρόπος είναι η αφαίρεση από τα γονίδια των κώδικών της Βαβυλώνας και η ταξινόμηση των βιολογικών, εξελικτικών και ψυχικών επιπέδων και διαισθητικά ενεργοποιώντας τα ακινητοποιημένα στρώματα του DNA, αθάνατα, μοναδικά, θεϊκά και τα περαιτέρω μέχρι την μεταμόρφωση του 13 ου τσάκρα. R1 ΓE 6.7 Γαία (Gaja) Η μητέρα μας Γη, που μας θρέφει με τα στοιχεία της Γης, του Νερού, του Αέρα και της Φωτιάς είναι μέρος της Τριάδας Νους-Σώμα-Πνεύμα και μπορούμε να δονούμαστε σε υψηλότερες διαστάσεις. Σε αυτήν με Αγάπη και με Φόρο Τιμής αφιερώνουμε την ονομασία ΓΕ (Γενικό Εκκρεμές). Κατά κάποιο τρόπο το ΓΕ Γαία(Gaja) είναι η συνέχεια του παραδοσιακού εκκρεμούς, αλλά η εφαρμογή της πληροφασματικής κοσμικής μπαταρίας ενεργοποιεί την νέα ποιότητα «1.44». Σύμφωνα με τον κανόνα της αναλογίας έτσι όπως στο άτομο ο πυρήνας αποφασίζει τις λεγόμενες ισχυρές δυνάμεις ενώ το νέφος ηλεκτρονίων με «συνείδηση», τα οποία η επιστήμη καθορίζει με φυσικοχημικές ιδιότητες (οι λεγόμενες ασθενείς δυνάμεις)- έτσι και το αποτελούμενο από 7 στοιχεία Ίσις περιλαμβάνει τη Δύναμη του Πυρήνα και τις Δονήσεις των τροχιών KLMNOPQ. Όσον αφορά τον άνθρωπο- επίσης η ισορροπία των 7 βασικών τσάκρα (7 επίπεδα DNA) δημιουργεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάβαση της σκάλας της «πνευματικότητας» και τον συντονισμό με την Εσωτερική Ιεραρχία. «...διότι όλοι οι κόσμοι είναι συνδεδεμένοι παράλληλα με τον πυρήνα της ύλης» (Σμαρ.Πιν.)

3 Έχοντας εμπιστοσύνη στην σοφότητα του Ερμή πιστεύουμε, ότι όταν ελευθερωθούμε από τα στερεότυπα, τους κώδικες και από την υλική σκλαβιά θα γίνει επιτρεπτή η επικοινωνία με τις Διαστάσεις της Ψυχικής Συνείδησης. Τότε σύμφωνα με τον κανόνα του συλλογισμού θα γνωρίσουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε την συνειδητή απόκτηση του ελέγχου, της μεταλλαγής και της μεταστοιχείωσης στον περίβολο της ύλης και ακόμη και στον περίβολο της ίδιας της ζωής. «Να το βραβείο για τις προσπάθειές μας Τρεις δυνάμεις δόθηκαν στους αριστοτέχνες Μεταστοιχείωση του κακού Βοήθεια του Καλού Ικανότητα της Διάκρισης.» Ας προσέξουμε και το ακόλοθο απόσπασμα: «Υπάρχουν τρία εμπόδια: Ανεπαρκείς προσπάθειες απόκτησης της γνώσης Έλλειψη δεσμού με τον Θεό Σύνδεσμος με το κακό» (XIV Πιν. Δίκαιο Αιτίας και Αποτελέσματος.) Ας μην περιορίζουμε τις προσπάθειές μας, ώστε λαμβάνοντας καινούρια εργαλεία και τεχνολογίες να ανοιχτούμε στις καθολικές δυνατότητες και Δυνάμεις από τα Υψηλότερα Δίκαια. Ωστόσο είναι ενδιαφέρον ότι, σε όλη την πάνω από 70-έτη ιστορία του ΕΚ- η χρήση ήταν περιορισμένη και ελλειπής παρά την ύπαρξη ορισμένης καθολικότητας. Αυτός είναι ο 7 ος κανόνας του Ερμή καλούμενος περιληπτικά κανόνας του γένους (δηλαδή στοιχείου παθητικού-ενεργού, ying-yang, αρσενικό-θηλυκό.) Ο κανόνας λαμβάνοντας υπόψη την αρχή της διπολικότητας και διττότητας του Κόσμου εξηγεί ότι: οι δονήσεις του μαύρου ΚΕ εκπροσωπούν μόνο τον ένα πόλο της πραγματικότητας. Είναι απλά επίγειες δονήσεις, δονήσεις της Μητέρας Γης μας, ως εκ τούτου δόνηση ying, θηλυκό, παθητικό κλπ. Για να σιγουρευτείτε παρακαλείστε να ρυθμίσετε το ΓΕ Γαία με τον αρνητικό πόλο (νότιο) προς τα πάνω - τότε το κάθε χρώμα στο ΓΕ σχετικά με τον κόμβο του θα έχει περιστροφή προς τα αριστερά, πράγμα που θα αντιληφθούμε τοποθετώντας το Izis πάνω στο σωστό κόμβο. Αξίζει να επιβεβαιωθεί η λειτουργία με αυρομετρητή επειδή το Εκκρεμές λαμβάνει σήματα σπάζοντας οριζόντια ενώ ο αυρομετρητής κάθετα. Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα, αλλά σε δύο διαφορετικές γλώσσες.

4 Πολύ σημαντικό και διδακτικό για εμάς είναι η επαλήθευση των «ξένων αληθειών» - με αυτόν ακριβώς το τρόπο χτίζουμε πεποίθηση και πίστη. Επειδή οι δικές μας γήινες αλήθειες είναι ποτισμένες με υποκειμενισμό- εξαίρεση είναι η προπαίδεια. Επί τη ευκαιρία προσέξτε ότι τέτοιου είδους τοποθέτηση με το αρνητικό προς τα πάνω προκαλεί το ΓΕ να εκπέμπει το ρυθμισμένο χρώμα, μέχρι κορεσμού- μπορούμε ακόμη και να μελετήσουμε τον χρόνο κορεσμού. Είναι μια καινούρια ιδιότητα. Της οποίας την χρήση θα περιγράψουμε αργότερα. Ακριβώς γι αυτό θέλουμε να «γειώσουμε» (απενεργοποιήσουμε) την εκπομπή- δηλαδή το ΓΕ θα βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας- ρυθμίζουμε στο Πρ-Πρ ΗΛ-ΜΓ. Και με το θετικό προς τα πάνω. Άλλωστε η τοποθέτηση στο Πρ-Πρ προστατεύει επίσης την ενεργητική ισορροπία του περιβάλλοντος. Συνοψίζοντας φαίνονται κατανοητοί οι μέχρι πρότινος λόγοι που περιόριζαν τις αξίες του ΓΕ, το οποίο χρησιμοποιούνταν συχνότερα στην διάγνωση ή στην εξουδετέρωση ανεπιθύμητων δονήσεων, όπως στην εργασία του μηχανικού Kołpa- αναστολή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων. Ωστόσο, το σβήσιμο του επιβλαβούς χρώματος είναι μόνο το μισό της μάχης, εφόσον το «κενό» πρέπει να συμπληρωθεί με ενεργή ενέργεια Yang. Αυτό ακριβώς προκύπτει από τον 6 ο κανόνα του Ερμή γι αυτό και αξίζει να κατανοηθεί «Το Κλειδί της Ζωής και του Θανάτου», να μελετηθούν το Κυβάλιον και οι Σμαραγδένιοι Πίνακες. Πιθανώς η περίπλοκη τεχνολογία εργασίας με το κλασσικό εκκρεμές θα αποθάρρυνε τους ραβδοσκόπους, ενώ στους θεραπευτές θα μείωνε την πίστη στην αποτελεσματικότητα της χρωματοθεραπείας, γι αυτό αναπτύξαμε απλουστευμένες διαδικασίες για την εργασία με την Σειρά Προμηθέας, όταν έγινε κατανοητό ότι είναι μια Ευσυνείδητη χρωματική διάταξη συμβατή σε όλο το σύνολο. Όμως η δική μας πεποίθηση πηγάζει από την εμπειρίαπαρακαλείστε λοιπόν να την επαληθεύσετε μέσω της δικής σας εμπειρίας. Συνιστούμε μετριοπάθεια και ειδικά στην αρχή των πειραμάτων λόγω της ισχύος για τις μη πλήρως αναγνωρισμένες αξίες της σειράς. 2.2 ΓΚ 7.7 Ήλιος (Helios) Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι το φως είναι ΕΥΦΥΕΣ, ότι όλες οι μορφές του είναι είδηση!!! Αφού το φως είναι η αρχή και το τέλος, το άλφα και το ωμέγα της Γέννησης. Είναι ισχύς, υπερπλήρης σε αυτογνωσία και εμποτισμένη με την Θεία Κοσμική Ουσία σύμφωνα με τον 1 ο κανόνα του Ερμή και θα πρέπει να μεταχειριζόμαστε το φως ως πανταχού παρόν, ευφυή ισχύ της Απόλυτης Αγάπης. Μεταξύ των μορίων του φωτός λειτουργεί και η δύναμη της έλξης και χωρίς υπερβολές μπορούμε να την ονομάσουμε και ενέργεια της Αγάπης ή όπως το ονόμασαν κάποτε οι εσωτεριστές, Συνοχή του Φωτός. Τη γοητεία του ουράνιου τόξου στον ουρανό θαύμαζαν και οι πρώτοι άνθρωποι των σπηλαίων- και μόνο ο Νεύτωνας αντέγραψε το ουράνιο τόξο κάνοντας ανάλυση των στοιχείων του φωτός πάνω σε ένα πρίσμα. Οι δημιουργοί του ΓΕ είναι αυτοί που προσπάθησαν να αιχμαλωτίσουν το φως στην ύλη και να το απλώσουν σε μια παλέτα χρωμάτων. Η πανταχού παρουσία του φωτός ως θεμέλιου του σύμπαντος είναι αναμφισβήτητη. Αυτό το φως δονείται μέσα μας σε κάθε

5 κύτταρο, συνδέει φωτίζοντας τα τσάκρα μας, σχηματίζεται πάνω στην αύρα μας και ενεργοποιεί νέες εικόνες DNA. Αναλογικά, όπως ο πυρήνας στο άτομο εκπροσωπεί τις λεγόμενες ισχυρές δυνάμεις, έτσι και ο Ήλιος στο δικό μας ηλιακό σύστημα αποτελεί τις Δυνάμεις του Πυρήνα σύμφωνα με το αθάνατο τύπο E=mc 2. Η Γη μας, σαν ηλεκτρόνιο δονείται και ταλαντεύεται στην τροχιά Μ συνοδευόμενη από τη Σελήνη- κολυμπώντας στην αύρα του και επιπλέον κορεσμένη με την λάμψη των ζωδίων τρέχει στο κοσμικό κενό με ταχύτητα km/h. Η δύναμη της ορμής, οι δυνάμεις της στρέψης κατά τη στιγμή του Big-Bang για αιώνες καρποφόρησαν στην υπαρξή μας. Και πάνω απ όλα αυτά επαγρυπνεί ο Πρώτος Κινητής! Ας το φανταστούμε όλο αυτό στο μυαλό μας και ας βυθιστούμε στην σιωπή. Ψάχνοντας για έμπνευση και κατανόηση βρίσκουμε τον 9 ο Σμαραγδένιο Πίνακα- κλειδί για την ελευθερία του διαστήματος. «Τραγούδα τα άσματα της ελευθερίας Τραγούδα το άσμα της ψυχής, Δημιούργησε υψηλή δόνηση, Η οποία θα σε κάνει ένα με την Ολότητα. Ενώσου με το Διάστημα. Βυθίσου εντελώς στην ενότητα του φωτός. Γίνε κανάλι της Τάξης, δρόμος του Δικαίου για τον Κόσμο Το φως σου, ω άνθρωπε, είναι μέγα Φως Το οποίο ακτινογραφεί την σκιά της ύλης του φυσικού σου σώματος Μείνε στον δρόμο του λαμπερού κύματος..» Αυτή τη μεταφυσική συνταγή περιλαμβάνει ο Προμηθέας, ο οποίος είναι ευκαιρία πραγματοποίησης αυτών των κλήσεων. Ας μετατρέψουμε αυτά τα λόγια σε πρακτικές ενέργειες, κορεσμό φωτός, ας αρχίσουμε λοιπόν από τον εαυτό μας. Έτσι, ώστε κορεσμένοι να μπορούμε να το μοιραζόμαστε με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους και να το χαρίζουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Η νέα ενσάρκωση της συνείδησης του Προμηθέα μας το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό γι αυτό ας γευτούμε τη σύνθεση και ας βυθιστούμε στην Ολότητα. Εάν επαναλάβουμε την άσκηση με το ΓΕ Ήλιος (Helios) (όπως προηγουμένως με το ΓE Γαία(Gaja) θα αντιληφθούμε, ότι η ενέργεια του άσπρου εκκρεμούς έχει δεξιόστροφη περιστροφή. Ενώ η μάζα του ΓΕ Ήλιος(Helios) αυξήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις επιπλέον δονήσεις των ζωδίων και του Γαλαξία. Ως εκ τούτου οι κωδικοί του μυστικιστή αριθμού επτά πολλαπλασιάστηκαν. Σε έναν μαγνήτη δύο πόλοι δημιουργούν μαγνητικό πεδίο, δύο πόλοι

6 σε μια μπαταρία δημιουργούν ηλεκτρικό ρεύμα. Προχωρώντας και εάν λάβουμε υπόψη τις μεταξύ σχέσεις του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού (Σιαμαίοι αδελφοί), τότε δημιουργείται η συνύπαρξη ενέργειας των δύο πεδίων. Αυτή την σύνθεση την περιλάβαμε στον Προμηθέα. Οι κανόνες αυτοί προκύπτουν και από τις Αρχές της Τριάδας, ενώ εφαρμόστηκαν π.χ στις Πυραμίδες του Ώρου, στους Κυλίνδρους του Φαραώ ή και σε κάποια διευκόλυνση σε ένα μονότονο σαμπουάν και conditioner (2 σε 1) ως μια παραλλαγή του κανόνα. Έτσι η μεταφυσική εμφανίζεται ως χειροπιαστή υλοποιημένη πεζογραφία φυσικής, ας λοιπόν χρησιμοποιήσουμε τα αποτελέσματα παρόλο που κάποιοι μέχρι τώρα δεν μπορούν να καταλάβουν τα αίτια αυτών των φαινομένων. Απλοποιώντας το, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν πώς χτίζεται ένα αυτοκίνητο για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με σύνεση. Γι αυτό λοιπόν αξίζει να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες της Σύνθεσης του Φωτός- ενώ οι μυημένοι αναζητητήες υπερβαίνουν τις πύλες για τους ναούς, για τις λεπτές ενέργειες. Οι μέχρι τώρα μετρήσεις δείχνουν ότι το ΓΕ Helios με αυξημένη μάζα και «τροφοδοτημένο» με το μυστικιστή Μέγα Όσιρι ακτινοβολεί με χρώματα με πρωτοφανή ένταση στην αριθμητική σειρά 144, δηλαδή υπερλευκό. Επίσης, στη παραγωγή, χρησιμοποιήθηκαν κάποιες διαδικασίες και κωδικοί του συμβόλου ΑΝΚΗ και επιπλέον χρησιμοποιήθηκαν κάποια πολωμένα φαινόμενα, πράγμα το οποίο εγγυάται την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει την επώνυμη ποιότητα του ΓΕ καλύτερα από κάθε άλλη εφεύρεση. Υπάρχει και η ακόλουθη επιλογή του Προμηθέα με το επεκταμένο σχοινί (9 κόμποι) προορισμένο για εργασία στα φάσματα του υπερλευκού δις δηλαδή το σύστημα δονήσεων από τα υψηλότερα Πνευματικά Σχέδια. Αυτό απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση, αφού είναι δυνάμεις που δεν χωρούν στους μέχρι τώρα κανόνες της φυσικής. Τα μέχρι τώρα πειράματα και οι πρακτικές μας έπεισαν, ότι η Σειρά Προμηθέας μπορεί να γίνει αναντικατάστατη όπως και αποτελεσματικό εργαλείο στη διάγνωση, χρωματοθεραπεία και ενεργειακή ιατρική. Λαμβάνοντας υπόψη και την εκπλήρωση του κανόνα της διπολικότητας και της διττότητας, δεν έχει τα ελαττώματα που είχε το κλασσικό εκκρεμές. Γι αυτό το χρησιμοποιούμε με Αγάπη και με την πρόθεση του «Γητευτή του Καλού». Είναι πλήρως ασφαλές και δεν εξαντλεί την βιοζωτικότητα του χρήστη, αλλά αντιθέτως λόγω του κανόνα της επαγωγής βραβείο για την εργασία πάνω σε κάτι, στον χρήστη παραδίνονται ωφέλιμες δονήσεις. Στην φύση δεν υπάρχουν κακά ή περιττά χρώματα- μπορεί μόνο να μην έχουν χρησιμοποιηθεί σωστά. Αναλογικά έτσι όπως «το μαχαίρι στην κοιλιά» - μπορεί να είναι Καλό ή Κακό, εξαρτάται μόνο ποιος το χειρίζεται, ληστής ή έμπειρος χειρουργός που μας σώζει την ζωή. Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε φρονιμότητα και προσοχή όταν δουλεύουμε με την Σειρά και να παρακολουθούμε τον χρόνο της έκθεσης.

7 2.2 Εκκρεμές Ίσις (IZIS) Λειτουργεί ως δείκτης και οδηγός στο ολόγραμμα. Είναι γενικά γνωστό εκκρεμές και λειτουργεί στην αύρα του λευκού. Η Γλυκιά Θεά και σύζυγος του Όσιρι, μητέρα του Horus και πεθερά του Mαάτ (Θεά του νόμου, της τάξης και της αρμονίας ), προστατεύοντας τη Σελήνη κατέχει τις μεγαλύτερες προδιαθέσεις για συνεργασία με τον Μέγα Όσιρι. Όντας η Προ-Μητέρα μας κάθεται από παλιά στο πάνθεον των υψηλών ιεραρχιών. Η Ίσις είναι ευαίσθητη στις διαφθορές δηλαδή στην ακτινοβολία. Η εκπομπή της δόνησής της αντιστοιχεί σε ολόκληρο το φάσμα της ακτινοβολίας του ισημερινού ΚΕ- ως εκ τούτου και ο απόλυτος συγχρονισμός και συμβατότητα στη Σειρά. Λόγω των παραπάνω πραγματοποιούμε τις υποδείξεις της με απόλυτη εμπιστοσύνη. 3. Ολόγραμμα Μπαϊ (Baj) Έχουμε πλούσιες εμπειρίες στην κατασκευή βιοδιαγραμμάτων και ολογραμμάτων, τα οποία είναι χρήσιμα στην διορατική ψυχομετρική ανάλυση. Αποτελούν εργαστήρια ψυχοτρονικής, όπου χρησιμοποιούμε στην θεραπευτική εργασία ή ακόμη και στην επαλήθευση αποτελεσματικότητας των επεμβάσεων, στην αξιολόγηση ραδιαισθητικών συσκευών, στην δημιουργία εμπειρογνωμοσύνης κ.ά. Αυτό το ολόγραμμα το καταθέτουμε προς τιμήν του κύριου Γιόζεφ και στην εταιρία του. Μέσω των σκέψεων συνδεόμαστε με την συνείδησή του και τον παρακαλούμε για περαιτέρω έμπνευση. Σε αυτό το ολόγραμμα χάρη στην κατάλληλη πόλωση αποκτάμε «ζωηρό» βιοδιάγραμμα, το οποίο ολιστικά αντηχεί με τις Κοσμικές Ενέργειες, σύμφωνα με την Αρχή του Ρυθμού. Το Κέντρο τη Ενέργειας της Ολότητας η περιστρεφόμενη Μερκαμπά βρίσκεται στην προβολή της πυραμίδας στην περιφέρεια. Επιπλέον συγχρονισμό αποκτούμε με την κωδικοποίηση της Ισχύος ΖΙΝ-URU (Σμαρ.πιν.Κλειδί του Χρόνου) δηλαδή ενεργείς σε ταυτόχρονο χρόνο, αφού στο Διάστημα δεν υπάρχει γραμμικός χρόνος και στην αιωνιότητα ο χρόνος είναι απών. Παρακαλώ εξετάστε την δυναμική του Κέντρου, χρησιμοποιήστε το εκκρεμές αυρόμετρο, παρακαλώ επίσης να επαληθεύσετε την πόλωση των συγκεκριμένων αντικειμένων και από τις δύο πλευρές της κάρτας. Επαναλάβετέ το και με την Γαία (Gaja) και με το Ήλιος (Helios). Αυτό θα πρέπει να σας σιγουρέψει για την «ζωντάνια» αυτής της σειράς και την αποκρυπτογράφηση των οικογενειακών συστημάτων. Γνωριστείτε με αυτή την Οικογένεια. Δύο περιφέρειες είναι χωρισμένες με την «σκάλα» 13 εδώ τα τσάκρα είναι κάθετα ανοιχτά μεταξύ των τσάκρα άλφα και ωμέγα. Αναγνωρίζουμε τα ενεργειακά αποθέματα των τσάκρα πριν την επέμβαση και μετά την επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο επαληθεύουμε την αποτελεσματικότητα της επέμβασης. Στην περιφέρεια ΓΕ Γαία(Gaja)- γράφτηκαν σύμβολα ζωδίων, χρωμάτων και πέρα από τη περιφέρεια γράφτηκαν και σύμβολα αντίστοιχων κόμβων ΗΛκ ηλεκτρικός μεσημβρινός,

8 ΜΓ- μαγνητικός μεσημβρινός και ΗΛ-ΜΓ, δηλαδή κόμβος ισημερινού. Μέσα στην περιφέρεια οι αριθμοί 3 έως 9 συμβολίζουν την ενέργεια της ισχύς από το Αμέντι (Amenti) (ΙΙΙ Σμαρ.Πιν.-Κλειδί για την σοφότητα), (VΙΙ Σμαρ.Πιν. Επτά Κυρίων). Στη περιφέρεια του Ήλιου (Helios) έξω από την περιφέρεια σημειώθηκε η Ενέργεια των Πλανητών που προστατεύουν τα Ζώδια. Στο εσωτερικό κωδικοποιήθηκαν με γράμματα σύμβολα των Κύριων της Κοσμικής Δύναμης (Σμαρ.Πιν.VI). Η περιφέρεια της Γαίας (Gaja) είναι το ολόγραμμα του Ερμή από το οποίο μπορούμε να αποκρυπτογραφούμε τις ουσιώδης ακτινοβολίες και πολλές άλλες παραμέτρους. 3.1 Χρώματα-Δονήσεις Κατά την εξέλιξη με την μέχρι τώρα εργασία με την Σειρά ανακαλύφθηκαν καινούρια χρώματα ή διαφορετικό νόημα χρωμάτων απ αυτά που έχουν περιγραφτεί μέχρι τώρα. Μια μεγάλη έκπληξη ήταν η ανακάλυψη της δεξιόστροφης περιστροφής στον Ήλιος(Helios) σε χρώμα Γ και μάλιστα σε όλους τους κόμβους. Και ως εκ τούτου είναι δυνατό το συμπέρασμα, ότι αποζημιώνει την αριστερόστροφη περιστροφή το χρώμα Γ στο ΓE Γαία(Gaja) το οποίο έχει σημαντικές συνέπειες στο χρώμα Μ. Χρώμα Υπέρυθρο -Υε, ακόμα θεωρείται δυσμενές. Αποδεικνύεται όμως ότι είναι πολύ σημαντική δόνηση. Αναθέτει στο υποσυνείδητό μας την εντολή: «αποθήκευσε τις εκπεμπόμενες δονήσεις στα κατάλληλα επίπεδα DNA», δηλαδή ενεργοποιεί αυτές τις περιοχές του DNA, που έμειναν μπλοκαρισμένες στο Βαβυλώνιο Πρόγραμμα. Δηλαδή ως συνέπεια επιτρέπει στην Τριάδα της Συνείδησης μας την διείσδυση σε υψηλότερες διαστάσεις. Μπορεί να υποτεθεί, ότι εμφανίζεται ως διαδικασία συγχρονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου, ή και τη απόκτηση Ενέργειας Κουνταλίνι. Ηλεκτρικός μεσημβρινός Γκρί-Γ, τα χρώματα αυτού του μεσημβρινού θεωρούνταν δυσμενή και επιπλέον επικίνδυνα. Επανειλημμένα, εμπιστευόμενοι τις ενδείξεις της Ίσις, εφαρμόζαμε αυτές τις δονήσεις σε πειράματα που κάναμε μόνοι μας. Επίσης πειράματα σε φυτά δεν επαλήθευσαν αυτά τα θεωρήματα. Με προσοχή κάθε φορά ελέγχαμε με όλες τις μεθόδους και ποτέ δεν παρατηρήσαμε απώλεια βιοζωτικότητας, αλλά αντιθέτως σημειώθηκαν θετικές συνέπειες. Εάν όμως υπάρχει η αμφιβολία από τον θεραπευτή για τις ενδείξεις τότε θα πρέπει να στραφεί η προσοχή του στην Ισις, έτσι ώστε να μη χρησιμοποιηθούν οι δονήσεις αυτού του μεσημβρινού. Χρώμα Ρόζ-Ρ μεταξύ Ε και Π, έχει μερικά νοήματα: Είναι η δόνηση της Κοσμικής Ενέργειας. Εναρμονίζει το Τσάκρα της Καρδιάς, εξαλείφει την δυσλειτουργία. Είναι εκδήλωση της Καθολικής Αγάπης ΑΓΑΠΕΣ. Είναι η ίνα που ενώνεται με την εσωτερική ιεραρχία. Χρώμα Χρυσό-Χρ (Au) (μεταξύ Π και Κ) σημαίνει: Είναι η δόνηση του Πολικού Αστέρα, δηλαδή η αναφορά μας στο κέντρο και πύλη για τους Αριστοτέχνες της Ισχύς. Ενδυναμώνει τη σταθερότητά μας, ενισχύει τα τσάκρα της θέλησης

9 και λειτουργεί αντικαταθλιπτικά αφαιρώντας τις περιττές σκέψεις. Είναι το προστατευτικό Μάτι του Ώρου. Εισάγει τάξη και σειρά. Διευκολύνει την εμπειρία της αλήθειας. Εάν οι ουσιώδης ακτίνες του Υποσυνείδητου, της Συνείδησης και του Υπερσυνείδητου καλύπτονται με το χρώμα Χρ (Au) τότε είναι η ένωση των Τριών (παράλληλων) Εαυτών. Επανενεργοποιεί την πρόσβαση στα Ακασικά χρονικά και διευκολύνει την λήψη αποφάσεων για την ζωή. Είναι αναμνήσεις παλαιών Αιγυπτιακών σχολείων ονομαζόμενων Σχολή Αριστερού και Σχολή Δεξιού Ματιού του Ώρου, οι οποίες λαμβάνονταν με μύηση του Όσιρι. Χρώμα Ασημί-Ασ (Ag) (μεταξύ ΜΠ και Ιν) σημαίνει: Συμβολίζει το δεύτερο μάτι του Ώρου και σημαίνει αποδοχή των πράξεων και των αποφάσεών μας. Είναι δόνηση της Χάρης του Ελοχίμ- δηλαδή της Κινητήριας Δύναμης. Επιτρέπει την πραγματοποίηση των ονείρων μας. Χρώμα ΗΛ- (θείος μεσημβρινός) σημαίνει: Είναι δόνηση του υπέρλευκού χρώματος, η οποία ακόμη δεν έχει σημειωθεί σε καμία εργασία. Στο ΓΕ βρίσκουμε την δόνηση αυτή στον ισημερινό στο ελληνικό έψιλον, δίπλα στο Λ προς τη μεριά του Γ αναλογικά και στους δύο μεσημβρινούς. Είναι η υψηλότερη δόνηση που εστιάζει μέσα της όλα τα χρώματα, φανερά και μη από την κατώτερη οκτάβα αποχρώσεων. Πρόχειρα τον ονομάσαμε Θείο μεσημβρινό (ΗΛ), αφού είναι υποθετικός μεσημβρινός κάθετος στο επίπεδο της κυκλικής ροής της Γης. Με άλλα λόγια είναι άξονας περιστροφής στην σειρά πομπών της Πλατωνικής Χρονιάς. Οι ραβδοσκόποι που κατέχουν το προσωπικό χρώμα υπερλευκού είναι προικισμένοι με αποχρώσεις στις εκτάσεις ΗΛκ, ΜΓ, και ΗΛ-ΜΓ. Αυτές οι προδιαθέσεις δείχνουν την τεράστια Αύρα της Δύναμης. Δείχνει ένα εξαίρετο επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης και μεγάλη θεραπευτική αποτελεσματικότητα. Ορίζουμε το προσωπικό χρώμα τοποθετώντας το ΓΕ πάνω από την ράχη της αριστερής παλάμης- ρυθμισμένο στα ιδιαίτερα χρώματα ΓΕ και στην ερώτηση: «Αυτή τη στιγμή κατέχω αυτό το χρώμα;» με τις κατάλληλες ταλαντώσεις λαμβάνουμε απαντήσεις. Παρακαλείστε να κάνετε τεστ και στα δύο ΓΕ,μετά ρυθμίστε Γ, Μ, ύστερα βάλτε το ΗΛ στους ιδιαίτερους κόμβους, ασκηθείτε πολλές φορές και βγάλτε συμπεράσματα. Συναντήσαμε ένα μη εντελώς αναγνωρισμένο φαινόμενο της μονοπόλωσης και το φαινόμενο χωρίς πολικότητα. Αυτό δεν υφίσταται στους κανόνες των γνωστών τύπων της φυσικής, όταν φαινόταν ότι η πολικότητα και η βαρύτητα υπάρχουν σε στενό δεσμό. Γνωρίζουμε μερικούς φίλους, οι οποίοι ξέρουν να επιδεικνύουν αυτά τα φαινόμενα και σε άψυχα αντικείμενα. Παραθέτω το Κυμβάλιον «όποιος κατανοήσει την Αρχή της Πολικότητας θα διαθέτει το Κλειδί της Ζωής». Ακούγεται ελπιδοφόρο και γι αυτό λοιπόν αξίζει να ζητήσουμε κατανόηση. Και το ακόλουθο παράθεμα: «όποιος κατανοήσει την Αρχή της Δόνησης, αυτός θα διαθέτει το σκήπτρο της Εξουσίας», γι αυτό λοιπόν αξίζει να δονούμαστε και να στοχεύουμε στην Σύνθεση της Ολότητας. Και επί τη ευκαιρία γεννιούνται οι αναμνήσεις: Τι είναι το ασημί σχοινί που

10 βγαίνει από την καρδιά χάρη στη τσάκρα του στέμματος και μας ενώνει με το άλφα και το ωμέγα και τον Πρώτο Μετακινητή της Γενικότητας; Τι είναι αυτό το τούνελ στη Ζωή μετά τη Ζωή το οποίο τελειώνει με φωτεινότητα όπου το υπερλευκό μας καλωσορίζει με Αγάπη; Τι κλειδιά αποκρυπτογραφούμε ακόμα στον ΧΙΙΙ (13 ο ) Σμαραγδένιο Πίνακα. 3. Τεχνολογία εργασίας με την Σειρά Προμηθέας. Λαμβάνοντας υπόψη την αυτογνωσία και την κοσμική ευφυϊα της Σειράς Προμηθέας αφήνουμε πάνω τους με πλήρη εμπιστοσύνη τον ηγετικό ρόλο και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις ενδείξεις της Ίσις. Σημαντικός είναι ο καθορισμός της ψυχικής σύμβασης και πρόθεσης στον στόχο που θέλουμε να πετύχουμε. Στην αρχική φάση των πειραμάτων γράφαμε το περιεχόμενο και τον στόχο στο χαρτί, επειδή πιστεύαμε ότι η υλοποιημένη γραφική καταγραφή διευκολύνει την πλήρη ψυχική συγκέντρωση και την εστίαση στο επεξεργαζόμενο ζήτημα, και επίσης προστατεύει από το λεγόμενο κυνηγητό σκέψεων. Μαθημένοι από τα πειράματα του R. Monroe στην έναρξη του λεγόμενου Ανοίγματος της Πόρτας στην αρχή της εργασίας εφαρμόζαμε την επίκληση π.χ. στον VI (6 ο ) Σμαραγδένιο Πίνακα «το Κλειδί της Μαγείας» ή και την προσευχή της συνηγορίας (περιεχ. 2). Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο την πλήρη αφοσίωση του υποσυνείδητου μας αλλά είναι και την έκφραση της θέλησής μας και παράκληση στις Υψηλότερες Δυνάμεις για συνεργασία και ηγεσία. Μπορούμε να εφαρμόσουμε και τη δική μας Προσευχή της Συνηγορίας ή επίκληση επειδή συμβάλλει στην πλήρη εναρμόνιση των Τριών Εαυτών μας στην επικοινωνία με τα Υψηλά Σχέδια. Αρχίζοντας την εργασία δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο να κάνετε διαγνώσεις, να ψάχνετε τις αιτίες των ενεργητικών δυσλειτουργιών (αρρώστιες) αλλά να πιστέψετε, ότι τα υποδεικνυόμενα χρώματα θα εναρμονίσουν την ενεργειά μας αφαιρώντας τα αποτελέσματα και διαγράφοντας τα αίτια. Αλλά το σημαντικότερο είναι προς το παρόν η εργασία πάνω στις δικές μας περιπτώσεις, πάνω στην ισορροπία των τσάκρα και το άνοιγμα όλο και πιο υψηλών επιπέδων του DNA, αποκτώντας δόνηση σε υψηλότερες συχνότητες. Ας μην αρκεστούμε σε ξένες πεποιθήσεις ποτισμένες ίσως με υποκειμενισμό. Πλήρη πεποίθηση και πίστη μπορούμε να αποκτήσουμε εσωτερικά μόνο μέσω προσωπικών εμπειριών. Επειδή ο καθένας από μας είναι μία ανεπανάληπτη προσωπικότητα που είναι καταγραμμένη στο DNA και τα τσάκρα- ας βασιστούμε στην φαντασία μας ώστε να μετατρέψουμε εποικοδομητικά την πίστη μας σε σοφή βεβαιότητα. Γιατί όποιος ψάχνει Φως θα φτάσει στην Λευκή Αδελφότητα και θα αποκτήσει εσωτερική βοήθεια της Ιεραρχίας. Ας περάσουμε λοιπόν στην σειρά της εργασίας με τον Προμηθέα την οποία θα περιγράψουμε σε παράδειγμα εργασίας με τον εαυτό μας. Μελετώντας την ενεργητική κατάσταση των τσάκρα μας (13) στην «σκάλα» του ολογράμματος Μπαϊ (Baj) και τις ουσιώδη ακτινοβολίες στην Περιφέρεια Γαία(Gaja) (αντιγραφή Ολογράμματος του Ερμή) και εάν προσέξουμε τις ενεργητικές δυσλειτουργίες με τον αντίχειρα κάνουμε σημάδι στο ενεργειακό κέντρο. Ξεκινάμε με την επίκληση (προσευχή συνηγορίας), θέτουμε τις συμβάσεις προστάζοντας στην Ίσις: «δείξε μου τις δονήσεις που θα εναρμονίσουν τα

11 τσάκρα μου και δώσε μου τόσες θεραπευτικές δονήσεις όσες είναι απαραίτητες για μένα ώστε να αποκτήσω βελτίωση της υγείας μου ή πλήρη εναρμόνιση των τσάκρα μου κλπ.» Συχνά η Ίσις θα δείξει στην περιφέρεια Γαία(Gaja) τον κόμβο Ηλκ, MΓ ή ΗΛ-MΓ στον οποίο αρχίζουμε με το ΓΕ Γαία (Gaja) την εκπομπή πρώτα με το χρώμα ισοτιμίας δηλαδή Πρ. Μετά τον κορεσμό σταματούν οι τροχιές του ΓΕ και διαβάζουμε τα επόμενα κοκ. Δονήσεις μέχρι να φτάσουμε στην ολότητα δονήσεων του Ying. Ευχαριστούμε την Γαία (σημαντικό) και επαναλαμβάνουμε την εργασία στην περιφέρεια του Ήλιου ομοίως. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας συντροφεύουν διάφορα αισθήματα ή και μεταδόσεις από την Ιεραρχία. Σίγουρα θα προσέξετε αυτή την ευφυή συνεργασία και των δύο ΓΕ. Μετά την εκπομπή των χρωμάτων Yang ευχαριστούμε τον Ήλιο. Ξαναεξετάζουμε τις προηγούμενες παραμέτρους. Σε περίπτωση φωτογραφίας ή ραδιαισθητικού ίχνους το τοποθετούμε στο Κέντρο ZIN-URU. Εάν δεν έχουμε ίχνος, τότε φανταζόμαστε το συγκεκριμένο άτομο. Επειδή οι δυσλειτουργίες τις περισσότερες φορές προέρχονται από έλλειψη ορισμένων χρωμάτων- η έκθεση λοιπόν διαρκεί μέχρι κορεσμού και λήξης των περιστροφών μετά την ρύθμιση χρωμάτων ενδεδειγμένων από την Ίσις. Είναι εντελώς απαγορευμένο να επιβάλλουμε τις περιστροφές! Είναι πραγματικά (πράγμα που θα διαπιστώσετε και μόνοι σας) ευσυνείδητα και ευφυή Ενεργητικά Όντα. Μετά τον κορεσμό κανονίζουμε με την Ίσις πότε θα γίνει η επόμενη εργασία και επαληθεύουμε τη «σκάλα» και το Ολόγραμμα του Ερμή. Και αυτό ήταν όλο! Η ευκολία είναι τόσο μεγάλη που είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Ύστερα από τα πρώτα πειράματα με τον Προμηθέα θα απαλλαγούμε από τα στερεότυπα και θα φύγουν από πάνω μας όλες οι αμφιβολίες και θα θαυμάζουμε την απλότητα και την συνεκτική συνειδητή εργασία της Τριάδας: Γαία- Ίσις Ήλιος. Οι εργασίες του Εκκρεμούς μπορούν να ρυθμίζουν διάφορους στόχους σύμφωνα με τις παρακάτω ανάγκες: Να μερικά παραδείγματα: - δείξε και εκπέμπεψε δονήσεις, οι οποίες θα εξαφανίσουν την συνήθεια του καπνίσματος (ή άλλες συνήθεις) εκπέμπεψε δονήσεις που ρυθμίζουν την λειτουργία των κατάλληλων οργάνων ώστε να κρατήσω το ιδανικό βάρος -εκπέμπεψε δονήσεις που μου φτιάχνουν την διάθεση -εκπέμπεψε δονήσεις ώστε τα λουλούδια μου να είναι ζωντανά και να μεγαλώνουν γρήγορα... Έλεγχος αποτελεσμάτων και συνεπειών στο: -Ολόγραμμα του Ερμή -Σκάλα τσάκρα

12 μελετώντας την διάθεση και παρακολουθώντας τα γεγονότα στις φωτογραφίες της Αύρας μελετώντας τις αριθμητικές σειρές με το Εκκρεμές του Μέρμετ (Μermet) στα βιόμετρα και ολογράμματα-ψυχομετρική ανάλυση -μπορούμε να συμβουλευτούμε τους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν τις ιδανικές γνώσεις και που οργανώνουν μαθήματα και σεμινάρια πάνω σε αυτά τα θέματα. Εννοείται ότι αυτό δεν θα αντικαταστήσει ούτε θα αποκλείσει (σε σοβαρότερες δυσλειτουργίες) την εφαρμογή κλασικών θεραπειών της ιατρικής, παρόλο που αξίζει πολύ η συνεργασία σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι ενεργητική θεραπεία έτσι όπως η λειτουργία όλων των βηματοδοτών, ομοιοπαθητικών, πνευματικών θεραπειών κλπ. Για να υπογραμμίσουμε την τεράστια αποτελεσματικότητα. Όπως λένε οι ειδικοί: Δεν υπάρχουν αθεράπευτες ασθένειες- υπάρχουν μόνο άνθρωποι που δεν μπορούν να θεραπευτούν. Στην μέχρι τώρα πρακτική αποκτήθηκαν πλούσιες εμπειρίες και ποτέ δεν σημειώθηκαν επιβλαβή αποτελέσματα. Αφού την κάθε περίπτωση πρέπει να την αναλαμβάνουμε προσωπικά γι αυτό και είναι αδύνατο να παρουσιάσουμε όλα τα προσόντα της εργασίας με τον Προμηθέα. Γι αυτό μόνο περιληπτικά παρουσιάζουμε την απόκτηση εμπειρίας και ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι θα κατανοηθούν καλύτερα από τους θεραπευτές και ραβδοσκόπους μετά την συγκέντρωση των δυνάμεων στο «Εκκρεμές με την Ψυχή» ώστε να χρησιμοποιηθουν με φαντασία. Ελπίζουμε ότι θα γίνουν εντατικοποιημένα και κατανοημένα καλύτερα μετά την μαζοποίηση του «Εκκρεμούς με την Ψυχή» και επίσης χρησιμοποιημένα στην εφεύρεση και φαντασία θεραπευτών και ραβδοσκόπων. Η Σειρά Προμηθέας σχεδόν καθημερινά μας παραδίδει καινούριους τρόπους εφαρμογής, ακόμη και σε εκκαθάριση μαγείας, δυσμενή όντων από χαμηλές αστρικές προβολές και επίσης κωδικούς προγραμματισμένους από τα Σκοτεινά Αδέρφια. π.χ. εθιστικούς κωδικούς σε κάποια γνωστή μάρκα τσιγάρων αποκτήθηκε εξουδετέρωση κωδικών, προγραμματίστηκαν λευκοί κωδικοί και διαγράφηκε η συνήθεια του καπνίσματος μέσω αλλαγής της πόλωσης. όμοιες περιπτώσεις αφορούν τα λεγόμενα θαυμάσια φυλαχτά δηλαδή γούρια. Αρκεί να ελεγχθεί τι ουσιώδη ακτίνα έχουν (Ολόγραμμα Ερμή). προστασία διαμερισμάτων, σταθεροποίηση αρνητικών ιόντων στα διαμερίσματα κλπ. χρησιμοποιόντας την αναφερόμενη επιλογή του ΓΕ με τους 9 κόμβους σε τρεις σειρές μπορεί να αποκτηθούν τόσο λεπτές δονήσεις, ώστε να μπορέσουμε να κωδικοποιήσουμε το νερό σε παραμέτρους ουσίας υψηλής ενέργειας. Περισσότερες πληροφορίες πιθανόν θα εμφανιστούν σε μία εκτεταμένη εργασία, που θα περιλαμβάνει περισσότερες εμπειρίες ή σε μορφή βιβλίου ή σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Θυμάστε το ντουλάπι της Αγάπης από το Εργαστήριο του Silva. Στο δικό μας Στούντιο, στο δικό μας ντουλάπι της Αγάπης έχουμε φωτογραφία των φίλων μας και επίσης πολλές περιπτώσεις από όλα τα μέρη του κόσμου. Τοποθετημένα εναλλάξ διαγωνίως σε

13 τετράγωνο με το «μείον» προς τα πάνω δύο σειρές του Προμηθέα δημιουργούν πυραμίδα ενέργειας, η οποία με συνέπεια εναρμονίζει τις περιλαμβανόμενες φωτογραφίες ή τα ραδιαισθητικά ίχνη. Το προηγούμενο πείραμά μας με Μίκραμ δείχνουν απόλυτη υπερίσχυση και αποτελεσματικότητα του Προμηθέα. Αρκεί λοιπόν καθημερινά στο Ολόγραμμα του Μπαϊ (Baj) να επαληθεύονται οι ρυθμίσεις δονήσεων στα συγκεκριμένα Εκκρεμή. Πρέπει όμως να παρακολουθείτε με ακρίβεια την ώρα έκθεσης του «μείον προς τα πάνω» και τον υπόλοιπο χρόνο σε όλα τα ΓΕ ρυθμίζουμε στον ισημερινό στο Πρ Πρ. Αυτά είναι μόνο μερικά ελεγμένα και αποτελεσματικά πλεονεκτήματα της χρήσης της Σειράς. Η μεταβλητότητα και η πρακτικότητα της χρήσης είναι ευθέως αναλογικές για την γνώση και φαντασία του χρήστη. ΕΝΩ ΙΣΧΥΕΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ : «κάνε τα πάντα με Αγάπη και με Καλή Πρόθεση» Επειδή τα υπάρχοντα εκκρεμή δεν τα θεωρούμε ως προσφορά μάρκετινγκ αλλά απλώς θέλουμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους ραβδοσκόπους και θεραπευτές για τις νέες τεχνολογίες εργασίας και για τις νέες ανακαλύψεις στην ραδιαισθησία υπολογίζοντας σε διμερή συνεργασία και ανταλλαγή εμπειριών. Λοιπόν Φωτεινά Αδέλφια σας ευχόμαστε πλήρη ικανοποίηση και επιτυχές οδοιπορικό στην αναζήτηση της Θεϊκής Κοσμικής Ουσίας. Σας ευχόμαστε επίσης γόνιμες ψυχικές προβολές στους κραδασμούς του υπερλευκού. Επειδή υπάρχουν πολλοί δρόμοι για τη ολότητα, αλλά καλύτερα να βαδίζουμε στον έναν Δρόμο- τον Θείο Μεσημβρινό. Περιέχεται Προσευχή της Συνηγορίας. Παραγωγή και διανομή Σύνταξη: 2009 Εταιρία Baj & RSSE NON PROFIT Θεέ της καρδιάς Μου, Θεέ της κατανόησής Μου Επέτρεψέ μου Εύσπλαχνε Θεέ να επιθυμώ ζεστά αυτό. Ότι επαινείς να αναζητώ με προσοχή Να το θεωρώ αλήθεια, να το συμπληρώνω με τελειότητα Για την δόξα του ονόματός Σου.

14 Οργάνωσε την ζωή μου και αυτό που επιθυμείς να κάνω Δώσε μου θάρρος να συμπληρώνω έτσι όπως πρέπει, όπως είναι απαραίτητο Αυτό είναι για την σωτηρία της ψυχής μου. Ερχόμενος προς Εσένα, Κύριε Θεέ, ο δρόμος σίγουρος, απλός και οδηγεί μέχρι το τέλος, δρόμος ο οποίος δεν χάνεται μέσα στα οφέλη και τις συγκρούσεις, και ας μπορώ να παραδώσω σε Σένα τις ευχαριστίες με όλα τα καλά πράγματα και ας κρατήσω την ψυχραιμία μου στις αντιξοότητες, χωρίς να γοητεύομαι από τα πρώτα και να σκοτώνομαι από τα δεύτερα. Δώσε μου Θεέ μου Καρδιά σε Εγρήγορση, την οποία καμιά περίεργη σκέψη δεν θα οδηγήσει μακριά από Σένα. Καρδιά άξια την οποία κανένα ανάξιο συναίσθημα δεν θα υποβιβάσει. Καρδιά σωστή, την οποία καμία αμφίβολη πρόθεση δεν θα επισκεφθεί. Καρδιά δυνατή, την οποία καμία αντίθεση δεν θα σπάσει. Καρδιά ελεύθερη, η οποία σε κανένα βιαστικό συναίσθημα δεν θα υποταχθεί. Δώσε μου Θεέ μου νοημοσύνη, η οποία θα γνωρίσει Εσένα, βιασύνη στην αναζήτησή Σου, σοφότητα, που θα βρεί Εσένα, ζωή που θα αρέσει σε Σένα, αντοχή η οποία Εσένα θα περιμένει με εμπιστοσύνη και εμπιστοσύνη, που τελικά θα Σε κατακτήσει ω Εσύ, που όντας Θεός ζεις και βασιλεύεις εις τους αιώνες των αιώνων. ΑΜΗΝ Άγιος Θωμάς του Ακουΐν ( ) Θεέ της καρδιάς μου, Θεέ της κατανόησής μου!

15 Κύριε, κάνε με όργανο της Γαλήνης Σου! Εκεί, που υπάρχει μεγαλειότητα, ας συμβάλλω αγάπη. Εκεί, που υπάρχει βία, ας συμβάλλω συγχώρεση. Εκεί, που υπάρχει διχόνοια, ας συμβάλλω ένωση. Εκεί, που υπάρχει λάθος, ας συμβάλλω την αλήθεια. Εκεί, που υπάρχει αμφιβολία, ας συμβάλλω πίστη. Εκεί, που υπάρχει απελπισία, ας συμβάλλω ελπίδα. Εκεί, που υπάρχει σκοτάδι, ας συμβάλλω φως. Εκεί, που υπάρχει θλίψη, ας συμβάλλω χαρά. Ω Θεέ, ας μην αναζητώ τόσα: Παρηγοριά, αλλά ας παρηγορώ. Κατανόηση, αλλά ας κατανοώ. Αγάπη, αλλά ας αγαπώ... Επειδή παρηγορώντας είσαι παρηγορημένος, Επειδή δίνοντας παίρνεις, Επειδή πεθαίνοντας αποτρέπεις την πίστη στην ζωή. Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης ( ) ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑΣ Θεέ της καρδιάς μου, Θεέ της κατανόησής μου! Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, αυτό που χρειάζομαι αλλά γεμάτος από ταπεινότητα Σε παρακαλώ στήριξέ το σώμα μου με την ζωή Σου, φώτισε την καρδιά μου με την ροή της αγάπης Σου και γέμισε τη ψυχή μου με δονήσεις του Φωτός Σου, επειδή με αυτόν τον τρόπο θα βιώσω την Βαθιά Γαλήνη. Δώσε μου το θάρρος να αντιμετωπίζω τις δοκιμασίες οι οποίες ξέρω ότι δεν έχουν άλλο σκοπό εκτός από το να τελειοποιούν την εξέλιξή μου και χορήγησέ μου εσωτερική δύναμη για προσευχή για απόκτηση της απαραίτητης έμπνευσης.

16 Πρόσδωσε στους άλλους Φωτοχυσία, την οποία και μόνος μου αναζητώ, και εάν μου είναι δοσμένη σύμφωνα με τις δικές Σου αποφάσεις, δείξε μου πως να υποστηρίξω εγώ τις υπηρεσίες τους. Στόχος μου ας γίνει για πάντα η ζωή με την παρουσία Σου, και ας είναι πάντα η παρουσία Σου στο πλευρό μου. Ας γίνει έτσι!!!!!

"Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου." (Οδυσσέας Ελύτης)

Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου. (Οδυσσέας Ελύτης) "Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου." (Οδυσσέας Ελύτης) Το σύμπαν δεν υπήρχε από πάντα. Γεννήθηκε κάποτε στο παρελθόν. Τη στιγμή της γέννησης

Διαβάστε περισσότερα

Τζιορντάνο Μπρούνο

Τζιορντάνο Μπρούνο http://hallofpeople.com/gr/bio/bruno.php Τζιορντάνο Μπρούνο Αποσπάσματα από έργα του (Την εποχή που εκκλησία και επιστήμη θεωρούσε υποδεέστερο το γυναικείο φύλο, ο Μπρούνο έγραψε): Εξετάστε λίγο την αλήθεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1

ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1 ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1 Στο σημείο αυτό του οδοιπορικού γνωριμίας με τις διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας θα συναντήσουμε την Αστρολογία και θα μιλήσουμε για αυτή. Θα ερευνήσουμε δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 6 Το τέλος της εποχής της Γενετικής

Κεφάλαιο 6 Το τέλος της εποχής της Γενετικής 1 Απόσπασμα από το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια» του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά Κεφάλαιο 6 Το τέλος της εποχής της Γενετικής Υπάρχει ένα δεδομένο στη σύγχρονη ιατρική που λειτουργεί όπως λειτουργούσε στην

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. 13/06/12. Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. Υπό την καθοδήγηση και αιγίδα του Άγιου Γερμανού. Εκδόσεις: ΤΟ ΜΩΒ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Copyright 2012 Εκδόσεις Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 26 Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Α ΦΥΣΙΚΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαΐου, 2012 Παρακαλώ διαβάστε πρώτα τα πιο κάτω, πριν απαντήσετε οποιαδήποτε ερώτηση Γενικές Οδηγίες: 1) Είναι πολύ σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΗΛΙΑΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ Κ.Ν. ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΗΛΙΑΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ Κ.Ν. ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΗΛΙΑΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ Κ.Ν. ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΤΟΣ ΩΡΙΩΝ, 9/1/2008 Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Γη, ο τρίτος πλανήτης του Ηλιακού Συστήματος Περιφερόμαστε γύρω από τον Ήλιο, ένα τυπικό αστέρι της κύριας ακολουθίας

Διαβάστε περισσότερα

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές»

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ «Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» W. kandinsky Το χρώμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με ότι βλέπουμε γύρω μας. Από τον γύρω

Διαβάστε περισσότερα

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Αμέθυστος Θεία καθοδήγηση Συνδέστε τον εαυτό σας με τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Διαμάντι Φωτισμός Να είσται σε κοσμική

Διαβάστε περισσότερα

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Το κινητό τηλέφωνο Θάνος Ψαρράς Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Η παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΖΛ Το παζλ συµβολίζει την απόλυτη σύνδεση, την εύρεση του ιδανικού άλλου µισού,την ολοκλήρωση αλλά και την παιδικότητα.

ΠΑΖΛ Το παζλ συµβολίζει την απόλυτη σύνδεση, την εύρεση του ιδανικού άλλου µισού,την ολοκλήρωση αλλά και την παιδικότητα. 120 029-12 120Ρ 035-14 120Μ 039-15 Ασήµι 925, Επιµεταλλωµένο ασήµι 925, ζιργκόν & ηµιπολύτιµες πέτρες 122 020-10 122Ρ 025-11 122Κ 025-11 222Ρ 110-30 117Ρ 095-25 217Μ 130-35 2 ΠΑΖΛ Το παζλ συµβολίζει την

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο. Πώς να ζήσετε 150 χρόνια µε Υγεία

Εισαγωγή. Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο. Πώς να ζήσετε 150 χρόνια µε Υγεία Εισαγωγή «Όποιος έχει υγεία, έχει ελπίδα. Και όποιος έχει ελπίδα, έχει τα πάντα.» Τόμας Κάρλαϊλ Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο Ο πατέρας μου είναι γιατρός, ένας από τους καλύτερους παθολόγους που

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Σεμινάριο ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ & ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία

2 ο Σεμινάριο ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ & ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία 2 ο Σεμινάριο ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ & ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία Α Μέρος: ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ Τα επίπεδα συνείδησης Ύπνος Μισοξύπνιο Αφύπνιση Ελάχιστη εργασία των εξωτερικών αισθήσεων Με εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Στέμμα 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km Χρωμόσφαιρα 500 km -100 km Φωτόσφαιρα τ500=1 Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Η ΗΛΙΑΚΗ ΧΡΩΜΟΣΦΑΙΡΑ Περιοχή της ηλιακής ατμόσφαιρας πάνω από τη φωτόσφαιρα ( Πάχος της

Διαβάστε περισσότερα

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ

Στέμμα. 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km. Χρωμόσφαιρα. 500 km. Φωτόσφαιρα. τ500=1. -100 km. Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Στέμμα 2200 km Μεταβατική περιοχή 2100 km Χρωμόσφαιρα 500 km -100 km Φωτόσφαιρα τ500=1 Δομή της ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Η ΗΛΙΑΚΗ ΧΡΩΜΟΣΦΑΙΡΑ Περιοχή της ηλιακής ατμόσφαιρας πάνω από τη φωτόσφαιρα ( Πάχος της

Διαβάστε περισσότερα

Κβαντικό κενό ή πεδίο μηδενικού σημείου και συνειδητότητα Δευτέρα, 13 Οκτώβριος :20. Του Σταμάτη Τσαχάλη

Κβαντικό κενό ή πεδίο μηδενικού σημείου και συνειδητότητα Δευτέρα, 13 Οκτώβριος :20. Του Σταμάτη Τσαχάλη Του Σταμάτη Τσαχάλη Η διάκριση ανάμεσα στην ύλη και στον κενό χώρο εγκαταλείφθηκε από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι τα στοιχειώδη σωματίδια μπορούν να γεννηθούν αυθόρμητα από το κενό και στη συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

< > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

< > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Κ. Γ. ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ 1 < > Ο ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Επαναλαμβάνουμε την έκπληξή μας για τα τεράστια συμπλέγματα γαλαξιών, τις πιο μακρινές

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Αναπτύσσομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Αναπτύσσομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Προσωπική Βελτίωση Αναπτύσσομαι 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Γιατί είναι απαραίτητη η ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΥΛΩΝ. Βιβλίο-Δίαυλος 1: Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΥΛΩΝ. Βιβλίο-Δίαυλος 1: Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΥΛΩΝ Βιβλίο-Δίαυλος 1: Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ Ι. Συνοπτική παρουσίαση του Βιβλίου-Διαύλου Η Ψυχική Υγεία: Η Ψυχική Υγεία εγγυάται τη συνοχή ομοειδών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορά Ενέργειας με Ακτινοβολία

Μεταφορά Ενέργειας με Ακτινοβολία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Εργαστηριακή Άσκηση: Μεταφορά Ενέργειας με Ακτινοβολία Σκοπός της Εργαστηριακής Άσκησης: Να προσδιοριστεί ο τρόπος με τον οποίο μεταλλικά κουτιά με επιφάνειες διαφορετικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-14 Σημειώσεις... 15 2 Μάθημα Πέμπτο- Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να διαχειριστείς την λεπτή γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Φως (1) -Όχι δεν υπάρχει... Το φως ζει χωρίς να κυλά ο χρόνος. Άμα κυλήσει πεθαίνει...

Φως (1) -Όχι δεν υπάρχει... Το φως ζει χωρίς να κυλά ο χρόνος. Άμα κυλήσει πεθαίνει... Φως (1) -Δηλαδή το φως τρέχει μόνο στο κενό; -Ναι τρέχει μόνο στο κενό. ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Μόνο στο κενό τρέχει και πάντα με 300000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο περίπου (σε ένα δευτερόλεπτο το φως κάνει 7,5

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα Feng Shui - Η Φύση και τα Στοιχεία των Άστρων. Συντάχθηκε απο τον/την Τάκης Καραγιαννόπουλος

Μαθήματα Feng Shui - Η Φύση και τα Στοιχεία των Άστρων. Συντάχθηκε απο τον/την Τάκης Καραγιαννόπουλος Τα Άστρα μπορεί να είναι εκ φύσεως καλά ή κακά. Η φύση τους όμως εξαρτάται από τον παράγοντα Χρόνο. Έτσι ένα καλό άστρο μπορεί να γίνει δυσμενές και να προκαλεί κακοτυχία σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ (Ιω. 9, 1-38)

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ (Ιω. 9, 1-38) Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥ (Ιω. 9, 1-38) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ (Διασκευή ομιλίας στον Γυμνότοπο την 1/6/2003) 1. Το δράμα του σκοταδιού Σήμερα το Ευαγγέλιο μας μίλησε για έναν «τυφλό εκ

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες. Μάνος Κοντολέων. Εικονογράφηση: Τέτη Σώλου

Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες. Μάνος Κοντολέων. Εικονογράφηση: Τέτη Σώλου Συλλογή Περιστέρια 148 Εικονογράφηση εξωφύλλου: Εύη Τσακνιά 1. Το σωστό γράψιμο Έχεις προσέξει πως κάποια βιβλία παρακαλούμε να μην τελειώσουν ποτέ κι άλλα, πάλι, από την πρώτη κιόλας σελίδα τα βαριόμαστε;

Διαβάστε περισσότερα

Η Ουσία και το Δώρο του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Συντάχθηκε απο τον/την Spyraggelos Marketos Vlaikoudis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου :27

Η Ουσία και το Δώρο του Ανθρώπινου Σχεδιασμού. Συντάχθηκε απο τον/την Spyraggelos Marketos Vlaikoudis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου :27 Μου κάνουν συχνά ερωτήσεις σχετικά με το Ανθρώπινο Σχέδιο. Και μια από τις πιο βασικές ερωτήσεις που κάνει κάποιος που πρωτακούει για το Ανθρώπινο Σχέδιο, είναι το τι κάνει πραγματικά, τι μπορεί να κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές αρχές ακτινοφυσικής Π. ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ

Γενικές αρχές ακτινοφυσικής Π. ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ Γενικές αρχές ακτινοφυσικής Π. ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ Μέρος πρώτο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Να εξηγηθούν βασικές έννοιες της φυσικής, που θα βοηθήσουν τον φοιτητή να μάθει: Τι είναι οι ακτίνες Χ Πως παράγονται Ποιες είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ 1 ΦΩΣ Στο μικρόκοσμο θεωρούμε ότι το φως έχει δυο μορφές. Άλλοτε το αντιμετωπίζουμε με τη μορφή σωματιδίων που ονομάζουμε φωτόνια. Τα φωτόνια δεν έχουν μάζα αλλά μόνον ενέργεια. Άλλοτε πάλι αντιμετωπίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: αστρολογία & σχέσεις 6 μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: με ποιον τρόπο αγαπάμε 42 ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: με

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κοσμάς Γαζέας

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κοσμάς Γαζέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κοσμάς Γαζέας Το Ηλιακό Σύστημα Το Ηλιακό Σύστημα αποτελείται κυρίως από τον Ήλιο και τους πλανήτες που περιφέρονται γύρω από αυτόν. Πολλά και διάφορα ουράνια

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια: Μαρία Στεφανίδη Σχεδιασμός εξωφύλλου: Νάσος Βάγιας Εκτύπωση: Βιβλιοτεχνία Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνος Στίνης

Επιμέλεια: Μαρία Στεφανίδη Σχεδιασμός εξωφύλλου: Νάσος Βάγιας Εκτύπωση: Βιβλιοτεχνία Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνος Στίνης ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και από τις διεθνείς συμβάσεις περί

Διαβάστε περισσότερα

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Η κρίση άγγιξε και εμάς με τη σύζυγο άνεργη, εμένα με μείωση αποδοχών 65% και δύο κόρες στο Δημοτικό. Ψάχναμε εναλλακτικούς τρόπους να ενισχύσουμε το εισόδημά μας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ II. ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ BOHR Ν. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ II. ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ BOHR Ν. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ II. ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ BOHR Ν. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κλειδί στην παραπέρα διερεύνηση της δομής του ατόμου είναι η ερμηνεία της φύσης του φωτός και ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

7 ΕΠΙΠΕΔΑ. 7 ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωα. αλφα. α ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ

7 ΕΠΙΠΕΔΑ. 7 ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωα. αλφα. α ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ 7 ΕΠΙΠΕΔΑ 7 ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ωα αλφα α ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 2 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ωμεγα ΑΛΛΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ. Παπαδοπούλου Σοφιάννα. Περίληψη

ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ. Παπαδοπούλου Σοφιάννα. Περίληψη ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ Παπαδοπούλου Σοφιάννα Περίληψη Οι δορυφόροι είναι ουράνια σώματα τα οποία μπορεί να μεταφέρουν είτε μια εικόνα ή οτιδήποτε άλλο. Το παρακάτω κείμενο έχει γραφτεί για να εξηγήσει σε τι περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Τερζίδης: Δεν υπάρχει το συναίσθημα της αυτοθυσίας αν μιλάμε για πραγματικά όνειρα

Χρήστος Τερζίδης: Δεν υπάρχει το συναίσθημα της αυτοθυσίας αν μιλάμε για πραγματικά όνειρα Χρήστος Τερζίδης: Δεν υπάρχει το συναίσθημα της αυτοθυσίας αν μιλάμε για πραγματικά όνειρα 21/04/2015 Το φως της λάμπας πάνω στο τραπέζι αχνοφέγγει για να βρίσκουν οι λέξεις πιο εύκολα το δρόμο τους μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε άτομο στο σώμα σου προέρχεται από έκρηξη άστρου και τα άτομα του αριστερού σου χεριού πιθανόν να προέρχονται από διαφορετικό άστρο απ ότι του

Κάθε άτομο στο σώμα σου προέρχεται από έκρηξη άστρου και τα άτομα του αριστερού σου χεριού πιθανόν να προέρχονται από διαφορετικό άστρο απ ότι του Είμαστε αστερόσκονη Είμαστε αστερόσκονη Αν θέλετε να ακουμπήσετε, να πιάσετε στα χέρια σας το εσωτερικό ενός άστρου αρκεί να χαϊδέψετε το πρόσωπό σας ή κάποιο αντικείμενο δίπλα σας. Όλα αυτά αποτελούνται

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος 1 ο : Εισαγωγή στο φως

Μέρος 1 ο : Εισαγωγή στο φως Μέρος 1 ο : Εισαγωγή στο φως Το φως είναι η ευλογία του Θεού. Είναι γνωστό ότι κατά τη δημιουργία του κόσμου είπε: «καὶ εἶπεν ὁ Θεός γενηθήτω φῶς καὶ ἐγένετο φῶς. καὶ εἶδεν ὁ Θεὸς τὸ φῶς, ὅτι καλόν καὶ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κοσμάς Γαζέας

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κοσμάς Γαζέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κοσμάς Γαζέας Η γέννηση της Αστροφυσικής Οι αστρονόμοι μελετούν τα ουράνια σώματα βασισμένοι στο φως, που λαμβάνουν από αυτά. Στα πρώτα χρόνια των παρατηρήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης. Μανώλης Ισχάκης. WYS NLP Life Coaching. Ζήσε με Πάθος! Σελίδα 1

Μανώλης Ισχάκης. Μανώλης Ισχάκης. WYS NLP Life Coaching.  Ζήσε με Πάθος!  Σελίδα 1 Μανώλης Ισχάκης WYS NLP Life Coaching www.manolisischakis.gr Όνομα : Επίθετο : Ζήσε με Πάθος! www.manolisischakis.gr Σελίδα 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι."

Διαβάστε περισσότερα

"Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde

Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι. Oscar Wilde 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde Θα ήθελα να σε καλωσορίσω σε αυτό το σεμινάριο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρεις πώς δεσμεύομαι με το πέρας

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. Aν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό.

Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό. Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό. Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό; Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε. Καθ.: Είναι καλός ο

Διαβάστε περισσότερα

Ακτίνες επιτρεπόμενων τροχιών (2.6)

Ακτίνες επιτρεπόμενων τροχιών (2.6) Αντικαθιστώντας το r με r n, έχουμε: Ακτίνες επιτρεπόμενων τροχιών (2.6) Αντικαθιστώντας n=1, βρίσκουμε την τροχιά με τη μικρότερη ακτίνα n: Αντικαθιστώντας την τελευταία εξίσωση στη 2.6, παίρνουμε: Αν

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός δραστηριοτήτων

Σχεδιασμός δραστηριοτήτων Σχεδιασμός δραστηριοτήτων Παρακάτω παρατίθενται μια σειρά θεμάτων διδακτικών στόχων που θα μπορούμε κάποιος εκπαιδευτικός να θέση για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Επιλέξτε έναν από αυτούς τους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) Η εργασία αυτή είναι ζωντανή, βιωματική. Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων και διαλογισμών. Προέρχεται από ομάδα που εργάζεται με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Παρακάτω παρατίθενται μια σειρά από στόχοι που θα μπορούσε κάποιος εκπαιδευτικός να επιδιώξει να επιτύχουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα από δραστηριότητες (στόχοι του εκπαιδευτικού).

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί κανόνες σύνθεσης στη φωτογραφία

Βασικοί κανόνες σύνθεσης στη φωτογραφία Βασικοί κανόνες σύνθεσης στη φωτογραφία Πάτρα, Δεκέμβρης 2012 Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην τέχνη και την πληροφόρηση; Πώς μπορεί η φωτογραφία να είναι τέχνη, εάν είναι στενά συνδεδεμένη με την αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

5 Μαρτίου Το μυστήριο της ζωής. Θρησκεία / Θεολογία. Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς ( 1979)

5 Μαρτίου Το μυστήριο της ζωής. Θρησκεία / Θεολογία. Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς ( 1979) 5 Μαρτίου 2019 Το μυστήριο της ζωής Θρησκεία / Θεολογία Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς ( 1979) Η ζωή πάνω στη γη έλκει την καταγωγή της από τον ουρανό η ζωή του ανθρώπου έλκει την καταγωγή της από τον Θεό. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Θεός και Σύμπαν. Source URL:

Θεός και Σύμπαν. Source URL: Θεός και Σύμπαν Source URL: http://ghz.gr/forum Θεός και Σύμπαν Source URL: http://ghz.gr/forum Η ύπαρξη τού Θεού και η σχέση του με το σύμπαν, είναι ένα θέμα που απασχολεί πλήθος ανθρώπων σήμερα. Ο Θεός

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ

ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης Mcs χημικός www.polkarag.gr Μετά τη δημιουργία του Σύμπαντος 380.000 έτη 6000 ο C Τα ηλεκτρόνια μπορούν να συνδεθούν με τα πρωτόνια ή τους άλλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΥΣΙΚΗ Γ.Π. Γ Λυκείου / Το Φως 1. Η υπεριώδης ακτινοβολία : a) δεν προκαλεί αμαύρωση της φωτογραφικής πλάκας. b) είναι ορατή. c) χρησιμοποιείται για την αποστείρωση ιατρικών εργαλείων. d) έχει μήκος κύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ

ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Την έρευνα για τη φύση του την αρχίζει ο άνθρωπος θέτοντας στον εαυτό του την ερώτηση: «Ποιός είμαι; Τι είμαι;» Στην πορεία της αναζήτησης για την απάντηση, η ερώτηση διαφοροποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μελετάμε τη Βίβλο

Πώς να μελετάμε τη Βίβλο Πώς να μελετάμε τη Βίβλο του David Batty Οδηγός Μελέτης Έκδοση 5 Πώς να μελετάμε τη Βίβλο Οδηγός Μελέτης 5η έκδοση του David Batty Σημείωση: Τα εδάφια της Βίβλου όπου αυτά αναφέρονται, είναι από τη νεοελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι.

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Το κομποσχοίνι είναι φτιαγμένο για να κάνουμε προσευχή. Δεν είναι διακοσμητικό, ούτε κάτι μαγικό. Είναι όπλο ιερό, μας υπενθυμίζει την προσευχή την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 14 Μάθημα: ΦΥΣΙΚΗ 4ωρο Τ.Σ. Ημερομηνία και ώρα εξέτασης: Παρασκευή, 13 Ιουνίου 14 8:

Διαβάστε περισσότερα

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ 1 o ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία «Μέσα στο σκοτάδι, χρειάζεται μια λάμπα για να δούμε το αόρατο. Αυτό το αόρατο το βρήκα,

Διαβάστε περισσότερα

28 Ιουνίου Πυρηνική σύντηξη. Επιστήμες / Πυρηνική Φυσική - Πυρηνική Ενέργεια. Αθανάσιος Κ. Γεράνιος, Υφηγητής Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

28 Ιουνίου Πυρηνική σύντηξη. Επιστήμες / Πυρηνική Φυσική - Πυρηνική Ενέργεια. Αθανάσιος Κ. Γεράνιος, Υφηγητής Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών 28 Ιουνίου 2011 Πυρηνική σύντηξη Επιστήμες / Πυρηνική Φυσική - Πυρηνική Ενέργεια Αθανάσιος Κ. Γεράνιος, Υφηγητής Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Οι ελπίδες ότι θα δοθεί ένα τέλος στο ενεργειακό πρόβλημα

Διαβάστε περισσότερα

Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας

Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας Η καμπύλωση του χώρου-θεωρία της σχετικότητας Σύμφωνα με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας που διατύπωσε ο Αϊνστάιν, το βαρυτικό πεδίο κάθε μάζας δημιουργεί μια καμπύλωση στον χώρο (μάλιστα στον χωροχρόνο),

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ. Ηλεκτροστατικοί και Μαγνητικοί Φακοί Βασική Δομή Μαγνητικών Φακών Υστέρηση Λεπτοί Μαγνητικοί Φακοί Εκτροπές Φακών

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ. Ηλεκτροστατικοί και Μαγνητικοί Φακοί Βασική Δομή Μαγνητικών Φακών Υστέρηση Λεπτοί Μαγνητικοί Φακοί Εκτροπές Φακών ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ Βασική Δομή Μαγνητικών Φακών Υστέρηση Λεπτοί Μαγνητικοί Φακοί Εκτροπές Φακών ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ Οι φακοί χρησιμοποιούνται για να εκτρέψουν μία

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρητική Εξέταση. 23 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής η φάση: «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ»

Θεωρητική Εξέταση. 23 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής η φάση: «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» 23 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής 2018 4 η φάση: «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» Θεωρητική Εξέταση 23 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αστρονομίας 2018 4 η φάση Θεωρητική Εξέταση 1 Παρακαλούμε, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το όνειρο Ένα ζευγάρι περιμένει παιδί. Τότε αρχίζει να ονειρεύεται αυτό το παιδί. Κτίζει την εικόνα ενός παιδιού μέσα στο μυαλό του. Βάσει αυτής της εικόνας, κάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ Ή ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ Ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της διαδικασίας σχεδιασμού είναι η παρουσίαση της ανάλυσης της ιδέας σας 1. Έχετε εργαστεί στη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1. α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Χαρτογραφικής Εικόνας

Επεξεργασία Χαρτογραφικής Εικόνας Επεξεργασία Χαρτογραφικής Εικόνας Διδάσκων: Αναγνωστόπουλος Χρήστος Κώδικες μετρήσεων αντικειμένων σε εικόνα Χρωματικά μοντέλα: Munsell, HSB/HSV, CIE-LAB Κώδικες μετρήσεων αντικειμένων σε εικόνες Η βασική

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τρίτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Τρίτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τις 7 συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-14 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Τέταρτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τα #7 χαρακτηριστικά που πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ. Πως δημιουργείτε η σκιά στη φυσική ;

ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ. Πως δημιουργείτε η σκιά στη φυσική ; ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ Πως δημιουργείτε η σκιά στη φυσική ; Λόγω της ευθύγραμμης διάδοσης του φωτός, όταν μεταξύ μιας φωτεινής πηγής και ενός περάσματος παρεμβάλλεται ένα αδιαφανές σώμα, δημιουργείτε στο πέρασμα

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα και Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα:

Όνομα και Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα: Ημερομηνία:. Όνομα και Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: Δημοτικό Σχολείο: Τάξη/Τμήμα: Στο σχολείο, στο μάθημα των φυσικών, οι μαθητές παρατηρούν, ενδιαφέρονται, ερευνούν και, με πειράματα, ανακαλύπτουν.

Διαβάστε περισσότερα

Αστρική Εξέλιξη. Η ζωή και ο θάνατος των αστέρων. Κοσμάς Γαζέας. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αστρική Εξέλιξη. Η ζωή και ο θάνατος των αστέρων. Κοσμάς Γαζέας. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αστρική Εξέλιξη Η ζωή και ο θάνατος των αστέρων Κοσμάς Γαζέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αστρική εξέλιξη Η εξέλιξη ενός αστέρα καθορίζεται από την κατανάλωση διαδοχικών «κύκλων» πυρηνικών

Διαβάστε περισσότερα

γραπτα, έγιναν μια ύπαρξη ζωντανή γεμάτη κίνηση και αρμονία.

γραπτα, έγιναν μια ύπαρξη ζωντανή γεμάτη κίνηση και αρμονία. Ένας κόσμος ενεργειών και δυνάμεων ξετυλίχτηκε μπροστά μου και με διαπέρασε ολόκληρη. Ένας κόσμος άγνωστος, ασύλληπτος, μαγευτικός. Κι εγώ τον αγκάλιασα, αφημένη μέσα στην απέραντη αγκαλιά του... Κι αναρωτιόμουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Γη είναι ένας πλανήτης που κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή.

Η Γη είναι ένας πλανήτης που κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή. Το Ηλιακό Σύστημα. Ήλιος Ο Ήλιος είναι ο αστέρας του Ηλιακού μας Συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Είναι μια τέλεια σφαίρα με διάμετρο 1,4 εκατομμύρια χμ. Η σημασία του Ήλιου στην εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Κατακόρυφη πτώση σωμάτων

Κατακόρυφη πτώση σωμάτων Κατακόρυφη πτώση σωμάτων Τα ερωτήματα Δύο σώματα έχουν το ίδιο σχήμα και τις ίδιες διαστάσεις με το ένα να είναι βαρύτερο του άλλου. Την ίδια στιγμή τα δύο σώματα αφήνονται ελεύθερα να πέσουν μέσα στον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ Φύλλο εργασίας ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ Ομάδα: Ον/μο: Τι υπάρχει στο κέντρο του Γαλαξία; Στη δραστηριότητα αυτή χρησιμοποιώντας το νόμο της παγκόσμιας έλξης και επεξεργαζόμενοι κάποια αστρονομικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι τα είδη της κατάθλιψης;

Ποια είναι τα είδη της κατάθλιψης; Ολοι κάποιες φορές νιώθουμε μελαγχολία ή θλίψη, αλλά αυτά τα συναισθήματα συνήθως περνούν μετά από λίγες μέρες. Όταν ένα άτομο έχει κατάθλιψη, η διαταραχή αυτή επηρεάζει την καθημερινή του ζωή, τη φυσιολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΑΡΧΗ ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ Γ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Δ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0 ΜΑΪΟΥ 204 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική

Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική 28/12/2018 Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού Σκέψεις στην ανατολή του νέου χρόνου Σκέψεις καρδιάς κατέθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος

Διαβάστε περισσότερα

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Σαμπάλλα Από το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων. Ο Σκοπός που οι Διδάσκαλοι

Διαβάστε περισσότερα

Tα προϊόντα παρουσιάζονται σε πραγματικό μέγεθος

Tα προϊόντα παρουσιάζονται σε πραγματικό μέγεθος Tα προϊόντα παρουσιάζονται σε πραγματικό μέγεθος 1 Το μάτι έχει μια συμβολική σύνδεση με το φως, τον ήλιο, και το πνεύμα! Συμβολίζει την πνευματική όραση, είναι ο «καθρέφτης της ψυχής». Το δεξί μάτι, συγκεκριμένα,

Διαβάστε περισσότερα

Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά. Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;;

Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά. Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;; Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;; Ο ουρανός από πάνω μας : Η ανάλυση Όποιος έχει βρεθεί μακριά από τα φώτα της πόλης κοιτώντας τον νυχτερινό ουρανό αισθάνεται δέος μπροστά στο θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ #6005 ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη σας συγκέντρωση των Ανώνυμων Οικογενειών! Δείξατε ότι έχετε πολύ θάρρος και ότι στα αλήθεια νοιάζεστε με το να

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171. Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ.

ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171. Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ. ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171 Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ. Ι. (151) Όλα τα πράγµατα είναι αντίλαλοι της Φωνής του Θεού. 2 Ο Θεός είναι µόνο και µόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

Κατακόρυφη πτώση σωμάτων. Βαρβιτσιώτης Ιωάννης Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων Μάιος 2015

Κατακόρυφη πτώση σωμάτων. Βαρβιτσιώτης Ιωάννης Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων Μάιος 2015 Κατακόρυφη πτώση σωμάτων Βαρβιτσιώτης Ιωάννης Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων Μάιος 2015 Α. Εισαγωγή Ερώτηση 1. Η τιμή της μάζας ενός σώματος πιστεύετε ότι συνοδεύει το σώμα εκ κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου. 9 ος Εργαστηριακός Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών Γυμνασίων. Μέρος 3 ο : Φυσική Τρίτη 16 Μαΐου. Εισαγωγή

Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου. 9 ος Εργαστηριακός Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών Γυμνασίων. Μέρος 3 ο : Φυσική Τρίτη 16 Μαΐου. Εισαγωγή Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου Εισαγωγή 9 ος Εργαστηριακός Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών Γυμνασίων Μέρος 3 ο : Φυσική Τρίτη 16 Μαΐου Όπως είναι γνωστό σε σας, το 1606 ο Γαλιλαίος κατόρθωσε να κατασκευάσει ένα τηλεσκόπιο

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Μέλη ομάδας Οικονόμου Γιώργος Οικονόμου Στέργος Πιπέρης Γιάννης Χατζαντώνης Μανώλης Χαυλή Αθηνά Επιβλέπων Καθηγητής Βασίλειος Βαρσάμης Στόχοι: Να μάθουμε τα είδη των

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Δ.ΜΑΝΩΛΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Δ.ΜΑΝΩΛΑΣ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Δ.ΜΑΝΩΛΑΣ 2013-2014 ΠΡΟΛΟΓΟΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ -Ετυμολογία -Τεχνολογική ενότητα ΘΕΩΡΙΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ -Τα μέρη του -Πως λειτουργεί -Μορφή ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Πρώτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Πρώτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε το ένα ένα λάθος που στερεί από όλους

Διαβάστε περισσότερα

Χημεία Γ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης

Χημεία Γ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης Χημεία Γ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης Κεφάλαιο 1 Ηλεκτρονιακή δομή των ατόμων 1 Εισαγωγή Δομή του ατόμου Δημόκριτος Αριστοτέλης Dalton Thomson 400 π.χ. 350π.χ. 1808 1897 Απειροελάχιστα τεμάχια ύλης (τα

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη Συνάντηση ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Κάππας Σπυρίδων

Δεύτερη Συνάντηση ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Κάππας Σπυρίδων Δεύτερη Συνάντηση ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κάππας Σπυρίδων ΟΜΑΔΑ είναι μια συνάθροιση ατόμων στην οποία το καθένα έχει συνείδηση της παρουσίας των άλλων, ενώ ταυτόχρονα βιώνει κάποια μορφή εξάρτησης

Διαβάστε περισσότερα