ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015"

Transcript

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015 ΓΕΝΙΚΑ Για 9 η συνεχή χρονιά ο Δήμος Παρανεστίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προκηρύσσουν τον Υπερμαραθώνιο Αγώνα Βουνού Natura Trail Race (N.T.R), στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου ή Virgin Forest Trail (V.F.T) και περιμένουν να σας υποδεχτούν στις Μαΐου 2015 στο Παρανέστι Δράμας. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου και το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Παρανεστίου. Ο Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού Natura Trail Race (N.T.R) έχει μήκος μ και θετική υψομετρική διαφορά D μ Τη φετινή χρονιά οι αθλητές τη δυνατότητα να απολαύσουν τη διαδρομή του NTR σε ανοιξιάτικο τοπίο και ατμόσφαιρα αποκτώντας μια νέα βιωματική εμπειρία στη μοναδικής βιοποικιλότητας ορεινή περιοχή του Παρανεστίου. ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΑΣ Nature Trail Race ΑΠΟΣΤΑΣΗ D D ΑΣΦΑΛΤΟΣ (4,9%) ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ Σ (9,7%) ΜΟΝΟΠΑΤΙ (85.4%)

2 ΣΤΕΚ 12 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΕΚ 1 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30-31/5/2015 ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 09:00 π.μ 24 ΩΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΝΑΙ ΤΙΜΗ 40 / 55

3 Ο ΑΓΩΝΑΣ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) ΑΑ Τοποθεσίες Απόστ αση D Πρώτος Τελευτ αίος Μ ο ν ο Χω ματ όδρ ομο Άσφαλτος Παρατηρήσεις π ς ΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ + - Λεπτά Χρόνος Λεπτά Χρόνος ά τ ι Παρανέστι 1 (Σταθμός) Nessos - Porcel Θόλου : : Porcel - Βουνοπλαγιά (Εκκλησία) : : Βουνοπλαγιά (Εκκλησία)- Σίλη : : Σίλη-φυλάκιο Παγκάλου : : ΣΤΑΘΜΟ Σ 5 Φυλάκιο Παγκάλου - Ζαρκαδιά : : :00 Ζαρκαδιά 6 Λίμνη Πλατανόβρυσης : : Λίμνη Πλατανόβρυσης - Αλήκιοϊ : :

4 8 Αλήκιοϊ Άντερο (έξοδος Μονοπατιού) : : ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 22:00 Άντερο (έξοδος Μονοπατιού) 9 Αντεροράχη Μόμα Πολυγέφυρο : : Ζαρκαδιά 10 Ζαρκαδιά - Οξιά (Αυχένας) : : Οξιά (Αυχένας) - Σίλη : : :00 12 Σίλη - Porcel : : Porcel Παρανέστι (Σταθμός) : : ΤΕΡΜΑΤΙΣΜ ΟΣ 09:00 ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Σήμανση της διαδρομής θα υπάρχει στους χωματόδρομους, τις δασικές οδούς και σαφώς πυκνότερη στα μονοπάτια. Αυτή θα διακρίνεται: Ως προς τον αγώνα. Ως προς την επικινδυνότητα των σημείων διέλευσης. Ως προς την απαγόρευση διέλευσης. Ως προς τις στροφές. Ως προς τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες αντανακλώντας στο φως (νύκτα, ομίχλη, βροχή) Ως προς τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

5 Ως προς την τηλεφωνική κάλυψη της περιοχής. Επίσης θα υπάρχει και χημικός μη τοξικός φωτισμός, σε δύσκολα σημεία διέλευσης. Η σήμανση θα αφαιρεθεί και θα αποσυρθεί με ευθύνη της διοργάνωσης, αμέσως μετά τον αγώνα. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι από αντανακλαστικά υλικά και μπογιά. Σε περίπτωση που ο αθλητής διαπιστώσει ότι βρίσκεται εκτός διαδρομής, συνιστάται να μείνει ψύχραιμος και να προσπαθήσει να βρει την πορεία των τελευταίων λεπτών έως ότου συναντήσει το τελευταίο σημάδι, έχοντας υπόψη ότι η σήμανση βρίσκεται τώρα σε αντίθετη φορά από τη δική του. Συνιστάται η χρήση της σφυρίχτρας σε περίπτωση που θελήσει να δώσει στίγμα και για την αποφυγή πανικού. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για τον υπερμαραθώνιο αγώνα Natura Trail Race (N.T.R) μπορούν να πάρουν μέρος άνδρες και γυναίκες που έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος Δεν χρειάζονται προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι, τις δυσκολίες διαχείρισης ενός τέτοιου εγχειρήματος και να έχουν εμπειρία από αγώνες βουνού. Στη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής, θα πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά το είδος του αγωνίσματος που εξασκεί ο αθλητής καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό με τους σημαντικότερους από τους αγώνες βουνού που έλαβε μέρος και τερμάτισε κατά τα έτη Ο αγώνας διάγει την 9η του χρονιά. Με δεδομένο ότι είναι η πρώτη χρονιά που διεξάγεται ο αγώνας αυτή την εποχή, η διοργάνωση θέτει για φέτος ως ανώτατο όριο συμμετοχής αυτό των 100 αθλητών ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Θα πρέπει να ακολουθηθεί με ακρίβεια η παρακάτω σειρά ενεργειών. Συμπληρώνετε την ειδική αίτηση συμμετοχής, με όλα τα απαιτούμενα από τη διοργάνωση στοιχεία για τον αγώνα ΝΤR 2015, μόνο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της διοργάνωσης Η Επιτροπή Αγώνα αξιολογεί την αίτηση συμμετοχής σας και ειδοποιεί τον κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά με ή με φαξ στον αριθμό που θα της παρασχεθεί από τον ίδιο, για την αποδοχή ή όχι της αίτησής του.

6 Αφού ειδοποιηθείτε από την διοργάνωση για την έγκριση συμμετοχής σας προβαίνετε στην οικονομική τακτοποίηση της εγγραφής σας καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει η διοργάνωση. Ειδικότερα, για τους αθλητές που ήταν τακτοποιημένοι οικονομικά στους αγώνες VFUT, NTR, PP το 2014 εφόσον επιλέξουν να συμμετέχουν στο NTR 2015 η συμμετοχή τους θα ανέρχεται στο ποσό των 40 λόγω της διακοπής/ματαίωσης των αγώνων της περσινής χρονιάς, για τους γνωστούς λόγους ασφάλειας που προέκυψαν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν. Για τους νέους συμμετέχοντες το ποσό της συμμετοχής θα ανέρχεται όπως και πέρυσι στο ποσό των 55. Στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αθλητή και η αιτιολογία κατάθεσης «συμμετοχή στον Υπερμαραθώνιο Αγώνα NTR». Στη συνέχεια θα αποστέλλεται ο αριθμός κατάθεσης στην Γραμματεία της Διοργάνωσης, είτε τηλεφωνικά (αριθμός ) είτε να αποστέλλεται το αντίγραφο του καταθετηρίου με fax στο Προς αποφυγή παρεξηγήσεων καλό είναι να διατηρείτε το αντίγραφο καταθετηρίου. Με βάση τη σειρά της οικονομικής τακτοποίησης της εγγραφής, (μετά την έγκριση από την Επιτροπή Αγώνα) θα κρατείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων και οικονομικής τακτοποίησης της συμμετοχής θα είναι η Δευτέρα 04/05/2015 Αίτηση μετά την εκπνοή της προθεσμίας απορρίπτεται ως εκπρόθεσμη. Στο site της διοργάνωσης θα αναρτηθεί πίνακας με τις εγκεκριμένες εγγραφές. Το ποσό εγγραφής, ανταποκρίνεται στις δαπάνες φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις που θα παραχωρηθούν από τη διοργάνωση, του pasta party την παραμονή του αγώνα, του προγεύματος πριν τον αγώνα και ελαφρού γεύματος μετά τον αγώνα, της τροφοδοσίας στη διάρκεια του αγώνα, στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, των ασφαλίστρων, των μπλουζών, του μασάζ, της παροχής ενημερωτικού φυλλαδίου, χάρτη διαδρομής, αναμνηστικών κλπ. Από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης του ποσού συμμετοχής στην διοργάνωση οριστικοποιείται η εγγραφή του συμμετέχοντα. Κατάθεση που τυχόν γίνει από πρόσωπο που δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα εγκεκριμένων αθλητών δεν συνεπάγεται την συμμετοχή του στον αγώνα. TAYTOΠΟΙΗΣΗ Κατά την άφιξη σας στο Παρανέστι και στο χώρο της γραμματείας του αγώνα, επιδεικνύοντας την αστυνομική ή υπηρεσιακή ταυτότητα ή το διαβατήριό σας παραλαμβάνετε οι ίδιοι και μόνο εσείς το

7 φάκελο συμμετοχής σας, μέσα στον οποίο θα βρίσκονται ο αριθμός σας καθώς και εκείνα από τα είδη που ορίζονται και παρέχονται από τη διοργάνωση. Η επίδοση των φακέλων, θα ξεκινήσει: Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου 17:00 μμ 22:00 μμ, και το Σάββατο 30 Μαΐου 07:00 πμ 08:00 πμ Αθλητής που δεν παρευρεθεί για την ανωτέρω διαδικασία αποκλείεται να συμμετάσχει στον αγώνα. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του αθλητή έως την 4 η Μαΐου 2015 επιστρέφεται το 50% του ποσού εγγραφής. Μετά τη ημερομηνία αυτή δεν επιστρέφεται το ποσό εγγραφής. Επίσης σε περίπτωση που η διοργάνωση λόγω ακραίων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, καταιγίδα, ισχυροί άνεμοι, πλημμύρα ) ή άλλων απρόβλεπτων γεγονότων και για λόγους ασφαλείας των αθλητών, εθελοντών, ακυρώσει ή διακόψει τον αγώνα δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της εγγραφής. Στην περίπτωση που αθλητής δεν λάβει μέρος στον αγώνα ενώ έχει καταβάλει το ποσό εγγραφής θα λάβει ταχυδρομικά όλα τα δικαιούμενα αναμνηστικά του φακέλου εγγραφής, μετά τον αγώνα. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Οι αθλητές θα πρέπει να είναι απολύτως ενήμεροι για την προκήρυξη και τους κανονισμούς του αγώνα, τους οποίους είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν. Δεσμεύονται να σεβαστούν την ηθική του αγωνίσματος, όπως αναφέρεται στη προκήρυξη, να σέβονται το περιβάλλον αποφεύγοντας κάθε είδους ρύπανσή του, να επιδεικνύουν αλληλεγγύη στους συναθλούμενους τους όποτε αυτό απαιτηθεί, να στηρίζονται αποκλειστικά στις δυνάμεις τους χωρίς να δέχονται εξωτερική υποστήριξη, να φέρουν τον υποχρεωτικό εξοπλισμό που απαιτείται καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να υπακούουν στις υποδείξεις των κριτών και ελεγκτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις των κριτών επισύρει ποινή αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες και την Επιτροπή Αγώνα. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα. Επίσης οι αθλητές οφείλουν να γνωρίζουν τους κινδύνους και τις δυσκολίες του αγώνα και να μπορούν να τις αντιμετωπίσουν αυτόνομα.

8 Πρέπει να γνωρίζουν πώς θα διαχειριστούν δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες, πόνους ή πεπτικά προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από έντονη προσπάθειά. Αθλητής που θα δεχτεί ιατρική βοήθεια τόσο κατά τη διαδρομή όσο και στους σταθμούς τροφοδοσίας σημαίνει ότι αποδέχεται τη γνώμη του γιατρού, σχετικά με τη συνέχιση ή τη διακοπή της προσπάθειας του. Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα φωτογράφησης / βιντεοσκόπησης των συμμετεχόντων σε οριζόμενα από την ίδια σημεία της διαδρομής για λόγους επιβεβαίωσης διέλευσης των αθλητών από τα συγκεκριμένα σημεία. Ακόμη για λόγους ισονομίας θα ελέγξει τον υποχρεωτικό εξοπλισμό των αθλητών, σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής κρίνει σκόπιμο. Επίσης οι συμμετέχοντες με την υποβολή της αίτησης εγγραφής αποδέχονται τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση τους για το σκοπό παραγωγής ψηφιακού υλικού από τη διοργάνωση. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ & ΥΠΕΥΘYΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ Η Ο.Ε θα δεχτεί οποιαδήποτε ιατρική γνωμάτευση που να πιστοποιεί την άριστη υγεία του συμμετέχοντα, με ημερομηνία έκδοσης από 1/5/2014 έως την ημερομηνία του αγώνα ή φωτοτυπία επίσημου αθλητικού δελτίου ευρισκόμενου σε ισχύ. Παράλληλα θα κατατίθεται από τον αθλητή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωσή του. Επισημαίνεται ότι χωρίς την προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης ή του θεωρημένου επίσημου αθλητικού δελτίου και της υπεύθυνης δήλωσης δεν θα επιδίδεται στον αθλητή ο φάκελος και δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή του στον αγώνα. Ιατρικές βεβαιώσεις και υπεύθυνη δήλωση με άλλο περιεχόμενο δεν θα γίνονται δεκτές. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Κάθε αθλητής, για λόγους ασφαλείας, είναι υποχρεωμένος να φέρει καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα μαζί του σακίδιο με τα εξής υποχρεωτικά υλικά: 1. ασκό/δοχείο υγρών τουλάχιστον ενός λίτρου 2. αδιάβροχο μπουφάν 3. αλουμινοκουβέρτα

9 4. ελαστικό επίδεσμο 5. σφυρίχτρα ανάγκης 6. δύο φακούς κεφαλής με τις εφεδρικές μπαταρίες 7. ένα δεύτερο μπλουζάκι (φανελάκι) 8. τροφή ισοδύναμη 1000 θερμίδων το ελάχιστο 9. κινητό τηλέφωνο, με φορτισμένη μπαταρία. Ο αριθμός κλίσης σας θα πρέπει να δηλωθεί κατά την εγγραφή στη διοργάνωση. Ο Ευρωπαϊκός Αριθμός κλήσης εκτάκτου ανάγκης είναι Προσωπικό κυπελάκι τροφοδοσίας Κατά την παραλαβή του φακέλου εγγραφής από την γραμματεία, η διοργάνωση θα ελέγξει αυστηρά τον παραπάνω απαραίτητο εξοπλισμό. Δεν θα επιδίδεται ο φάκελος εγγραφής στον αθλητή εάν λείπει κάποιο από τα παραπάνω υλικά. Η διοργάνωση δύναται να ελέγξει τον εξοπλισμό αυτό σε οποιοδήποτε μη γνωστό εκ των προτέρων σημείο της διαδρομής. Απουσία έστω και μέρους του εξοπλισμού επισύρει τιμωρία του αθλητή με αποκλεισμό. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Προαιρετικά οι αθλητές μπορούν να φέρουν μαζί τους: αιμοστατικό σπρέι συσκευή GPS πυξίδα την έντυπη περιγραφή της διαδρομής μπατόν πεζοπορίας (με άκρες καλυμμένες) σκούφο γάντια κολάν παντελόνι αντιανεμική μπλούζα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες ταλκ υπνόσακο ανάγκης Η χρήση κάμερας ή φωτογραφικής μηχανής επιτρέπεται. ΣΑΚΙΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ

10 Στο φάκελο εγγραφής του αθλητή θα υπάρχει πλαστικός σάκος, περιεκτικότητας 30 lt (drop bag) με τον αριθμό συμμετοχής του αθλητή, για την τοποθέτηση των υλικών που θα παραλάβει από τον Κεντρικό Σταθμό Ανεφοδιασμού του Άντερου είτε για να συμπληρώσει, είτε για να αντικαταστήσει, τον υποχρεωτικό ή προαιρετικό εξοπλισμό του. Η μεταφορά των σάκων αυτών στον παραπάνω σταθμό θα γίνει με ευθύνη της διοργάνωσης. Απαγορεύεται η τοποθέτηση στους σάκους αιχμηρών, εύθραυστων αντικειμένων ή μπατόν. Στον ίδιο σάκο θα μπορούν να επανατοποθετήσουν τα υλικά που θα αφήσουν οι αθλητές για να μεταφερθούν πίσω στο Παρανέστι με ευθύνη πάλι της διοργάνωσης, σε συγκεκριμένο χώρο που θα οριστεί. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (BIB) BAR CODΕ Στο φάκελο εγγραφής θα υπάρχει ο αριθμός συμμετοχής, ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε αθλητή. Ο αριθμός αυτός πρέπει να είναι εμφανής καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο μπροστινό μέρος του σώματός ή σε άλλο σημείο που να διακρίνεται. Ο τρόπος στερέωσης του αριθμού στο ρουχισμό του αθλητή είναι της δικής του επιλογής και ευθύνης. Η διοργάνωση θα παρέχει στους αθλητές μέσα στερέωσής του. Η κάλυψη του αριθμού του αθλητή επιτρέπεται σε περίπτωση κακοκαιρίας ή ψύχους, είναι όμως υποχρεωτική η επίδειξή του στα σημεία ελέγχου, προκειμένου να καταγράφεται η διέλευσή του. Απώλεια του αριθμού επιφέρει τον αποκλεισμό του αθλητή από τον αγώνα, γι αυτό εφιστάται η προσοχή στην ασφαλή στερέωσή του Πάνω σε κάθε αριθμό συμμετοχής (BIB) θα υπάρχει ένα bar code για την ηλεκτρική καταγραφή της διέλευσης του. Το bar code επιστρέφεται στην διοργάνωση κατά τον τερματισμό. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ Κάθε αθλητής δικαιούται φιλοξενίας με διανυκτέρευση για τις 29, 30 και 31 Μαΐου 2015, στις εγκαταστάσεις που θα διατεθούν από τη διοργάνωση. Η διοργάνωση θα προσφέρει στους αθλητές γεύμα το βράδυ της παραμονής του αγώνα (pasta party), πρωινό την ημέρα του αγώνα και ελαφρύ γεύμα μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης, τροφοδοσία στη διάρκεια του αγώνα, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και μασάζ. Οι αθλητές επίσης δικαιούνται τον αριθμό συμμετοχής τους (BIB), αναμνηστική μπλούζα ή οτιδήποτε επιλεγεί από τη διοργάνωση, ενημερωτικό φυλλάδιο και χάρτη της διαδρομής, δίπλωμα συμμετοχής και τα προβλεπόμενα έπαθλα.

11 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η τεχνική ενημέρωση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί από τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα την Παρασκευή 29 Μαΐου, στον οικισμό του Μεσοχωρίου στις 20:00 μ.μ. Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα θα ενημερώσει τους αθλητές για όλα τα θέματα του αγώνα, τις προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες και θα απαντήσει σε τυχόν απορίες για τους κανονισμούς, τη διαδρομή κλπ. Στην συνάντηση θα βρίσκεται και η Επιτροπή Αγώνα, για να απαντήσει σε ερωτήσεις των αθλητών. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής των αθλητών στο Παρανέστι, από την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 12:00 π.μ και έως το πέρας της διοργάνωσης θα δίνονται πληροφορίες από την Γραμματεία του Αγώνα για θέματα της διοργάνωσης. ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Στους αθλητές παρέχεται δυνατότητα ιατρικής υποστήριξης με ευθύνη της διοργάνωσης, από την ώρα έναρξης του αγώνα έως το τέλος της διοργάνωσης. Οι γιατροί της διοργάνωσης θα βρίσκονται στα οριζόμενα από τη διοργάνωση σημεία. Σε κάθε σταθμό θα υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών και οι εθελοντές που θα παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Φυσιοθεραπευτές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε Σταθμούς Ανεφοδιασμού και στον τερματισμό του αγώνα. Φαρμακευτική αγωγή θα δίνεται μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού και όχι από τις ομάδες διάσωσης ή τους εθελοντές. Ασθενοφόρο θα βρίσκεται στη διάθεση της διοργάνωσης σε όλη τη διάρκειά της. Το Κέντρο Υγείας Παρανεστίου θα παρέχει επίσης τις υπηρεσίας του εφόσον χρειαστεί. Επισημαίνεται ότι οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές της διοργάνωσης θα επιφορτιστούν με τη φροντίδα και περίθαλψη αθλητών που παρουσιάζουν τυχόν σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι αθλητές γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και είναι σε θέση να διαχειριστούν μυϊκούς πόνους ή άλλους πόνους που προκαλούνται από την προσπάθειά τους. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

12 Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα λειτουργούν ομάδες ασφάλειας (Σκούπες), οι οποίες ακολουθώντας το τέλος της κούρσας, θα προσφέρουν βοήθεια στους αθλητές που εγκαταλείπουν μεταξύ των σταθμών. Ειδικό προσωπικό ασφάλειας θα μετακινείται με οχήματα της διοργάνωσης στα τμήματα της διαδρομής που βρίσκονται σε αγροτικούς ή δασικούς δρόμους, για να προσφέρουν βοήθεια σε αθλητές που χρήζουν τέτοιας ή προκειμένου να τους μεταφέρουν σε περίπτωση που εγκαταλείψουν τον αγώνα. Οι ομάδες ασφάλειας θα φέρουν την ενδυμασία της διοργάνωσης και τα οχήματα ασφάλειας θα φέρουν διακριτικά σήματα. Την διοργάνωση θα υποστηρίζει ασθενοφόρο. Θα υπάρχουν επίσης φωτεινοί φάροι και οδόσημα σε ορισμένα σημεία της διαδρομής καθώς και φωσφορίζουσες λυχνίες. Όλοι οι αθλητές, οι διαπιστευμένοι εθελοντές στη διοργάνωσης θα έχουν ασφαλιστική κάλυψη από ασφαλιστική εταιρεία. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Η μετακίνηση των αθλητών από το χώρο της υποδοχής τους στη γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής τους προς τους χώρους φιλοξενίας τους και από αυτούς στο χώρο της εκκίνησης στον οριζόμενο χρόνο γίνεται με μέριμνα και μέσα της διοργάνωσης. Αθλητές που θα εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους σε οποιοδήποτε σημείο, μεταφέρονται με μέριμνα της διοργάνωσης στο Παρανέστι. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΘΕΑΤΩΝ Τους αθλητές επιτρέπεται να υποστηρίζουν ομάδες υποστήριξης μόνο στα σημεία και στους σταθμούς που θα οριστούν από τη διοργάνωση, όπου θα επιτρέπεται και η παρουσία θεατών. Οι οδηγοί, συνοδοί των αθλητών οι θεατές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και φειδωλοί στις μετακινήσεις τους με οχήματα, ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών στα σημεία που η πορεία τους συμπίπτει (προσεχώς οριζόμενα). Οι ομάδες υποστήριξης μπορούν να προσφέρουν στους αθλητές τις υπηρεσίες τους χωρίς να παρεμποδίζουν το έργο των Σταθμών Ανεφοδιασμού και πάντοτε κατόπιν αδείας του επικεφαλούς του Σταθμού, ο οποίος θα υποδεικνύει και τη θέση τους στο χώρο ώστε να μην παρεμποδίζεται το έργο του. Θεατές θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται για την πορεία στον αγώνα από οθόνη στο χώρο της γραμματείας.

13 ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Θα υπάρχουν Σταθμοί Τροφοδοσίας και Σημεία Ελέγχου όπως αυτά ορίζονται στους τεχνικούς πίνακες του κάθε αγώνα στην αρχή των κανονισμών. Στους Σταθμούς Τροφοδοσίας θα παρέχονται στους αθλητές τα προβλεπόμενα από τη διοργάνωση ενεργειακά και ενυδατικά εφόδια. Στον Κεντρικό Σταθμό του Άντερου θα παρέχεται στους αθλητές πλήρες γεύμα. Δείτε αναλυτικά την τροφοδοσία των ΣΤΕΚ κάνοντας κλικ στο "Πίνακας Τροφοδοσίας" στη διεύθυνση : ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ Οι χρόνοι των αθλητών θα καταγράφονται χειρόγραφα και επιπλέον ηλεκτρονικά, σε κάθε ΣΤΕΚ και στον τερματισμό. Επιπλέον υπάρχουν καθορισμένα σημεία χρονικού αποκλεισμού στα ΣΤΕΚ Ζαρκαδιάς, Άντερου και Σίλλης, όπως ορίζονται στους αντίστοιχους τεχνικούς πίνακες, για λόγους προστασίας ασφάλειας των συμμετεχόντων και ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Ως χρόνος καταγραφής του αθλητή σε κάθε σταθμό ορίζεται ο χρόνος αναχώρησής του από αυτόν. Κάθε αθλητής που έχει περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου, έχει περάσει έγκαιρα από τους σταθμούς που θα υπάρχουν χρονικά όρια αποκλεισμού και έχει ολοκληρώσει την προσπάθειά του φτάνοντας στον τερματισμό μέσα στο χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού, όπως αυτό ορίζεται από τη διοργάνωση, δικαιούται επάθλου. Οι αγώνες διακόπτονται στο οριζόμενο ανώτατο χρονικό όριο, και οι αθλητές που τυχόν θα βρίσκονται ακόμη σε κάποιο σημείο της διαδρομής θα σταματούν, θα παραδίδουν τον αριθμό τους στον επόμενο σταθμό τροφοδοσίας ή σημείο ελέγχου και με ευθύνη της διοργάνωσης θα μεταφέρονται στο Παρανέστι. Οι αθλητές αυτοί θα κατατάσσονται στον πίνακα τερματισμών με βάση το χρόνο της επίδοσής τους και του σημείου στο οποίο έφτασαν και δεν θα δικαιούνται επάθλου. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν αθλητή να συνεχίσει τον αγώνα είτε μετά τον αποκλεισμό του στα σημεία που υπάρχουν χρονικά όρια αποκλεισμού είτε μετά την οριστική διακοπή του αγώνα. Οι αθλητές θα πρέπει να επιδεικνύουν κατανόηση και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της διοργάνωσης. Η επιμονή συνέχισης του αγώνα με ίδια ευθύνη του αθλητή εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για τα μέλη που εμπλέκονται στην διοργάνωση. Σε

14 περίπτωση μη συμμόρφωσης η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αποβολής του στην επόμενη διοργάνωση. ΠΟΙΝΕΣ Με ποινή αποκλεισμού τιμωρείται ο αθλητής όταν αποδεδειγμένα: Σε έλεγχο, κατά τη διαδρομή, από τα εξουσιοδοτημένα άτομα της διοργάνωσης (Κριτές- Ελεγκτές), βρεθεί να μην φέρει τον αναφερόμενο ρητά από τη διοργάνωση, ως υποχρεωτικό εξοπλισμό Ρυπαίνει τη διαδρομή ρίχνοντας σκουπίδια, και άλλα αντικείμενα Υποβοηθείται κατά τη διαδρομή από τρίτους (ενδεικτικά μεταφορά με όχημα, συνοδεία στη διαδρομή κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταφορά του σακιδίου από τρίτους) Επιδεικνύει αντιαθλητική συμπεριφορά προς συναθλητές, συνοδούς, εθελοντές, μέλη της Επιτροπής Αγώνα, Κριτές-Ελεγκτές, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, δεν παρέχει βοήθεια σε πάσχοντα συναθλητή, και δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του αγώνα και τις υποδείξεις των εξουσιοδοτημένων από τη Διοργάνωση ατόμων (Κριτών-Ελεγκτών) Δεν διέρχεται από όλα τα σημεία ελέγχου Δεν φέρει σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τον αριθμό του ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα υποβολής ένστασης για οποιοδήποτε λόγο σε προθεσμία μίας ώρας από το τέλος του αγώνα. Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο αθλητή και μόνο εγγράφως στην γραμματεία. Τις ενστάσεις εξετάζει και αποφαίνεται γι αυτές η Επιτροπή Αγώνα της Διοργάνωσης, η οποία απαντά άμεσα, δημόσια και τελεσίδικα. Η Επιτροπή Αγώνα προς υποβοήθηση του έργου της, μπορεί κατά την κρίση της να καλέσει και εξετάσει εξουσιοδοτημένα μέλη της διοργάνωσης όπως κριτές, ελεγκτές, εθελοντές ή αθλητές που έχουν σχέση με την υπόθεση που εξετάζουν. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

15 Προβλέπονται οι παρακάτω κατηγορίες: 1. Κατηγορία ανδρών 2. Κατηγορία γυναικών 3. Κατηγορία Ηλικιών 1) Α (20-29) - M20 / Γ (20-29) - W20 2) Α (30-39) - Μ30 / Γ (30-39) - W 30 3) Α (40-49) - M40 / Γ (40-49) - W40 4) Α (50-59) - M50 / Γ (50-59) - W50 5) Α 60+ / Γ 60+ ΕΠΑΘΛΑ Έπαθλα και αναμνηστικά δώρα θα απονεμηθούν: Στους τρεις (3) πρώτους άνδρες Στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες Στον πρώτο (1) αθλητή και στην πρώτη (1) αθλήτρια κάθε ηλικιακής κατηγορίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Προσεχώς ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΩΝ-ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

16 Η Επιτροπή Αγώνα έχει το δικαίωμα λόγω ακραίων ή δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, καταιγίδα, ισχυροί άνεμοι, πλημμύρα) ή άλλων απρόβλεπτων γεγονότων και για λόγους ασφαλείας των αθλητών, εθελοντών να: αλλάξει την οριζόμενη ώρα εκκίνησης παρατείνει τα χρονικά όρια αποδεκτού τερματισμού, όπως και το χρονικό όριο αποκλεισμού στον οριζόμενο σταθμό τροποποιήσει μέρος της διαδρομής προβεί στη διακοπή του αγώνα να ακυρώσει τη διεξαγωγή του αγώνα Ακόμη η Επιτροπή Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή ακυρώσει την προσπάθεια αθλητή εφόσον υπάρξει προφορική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα που να την υποδεικνύει. Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα η κατάταξη των αθλητών γίνεται με βάση το χρόνο που σημείωσε στον τελευταίο σταθμό που πέρασε πριν την διακοπή του αγώνα. Έπαθλο δικαιούνται μόνο οι αθλητές που θα έχουν τερματίσει μέχρι την ώρα της διακοπής του αγώνα. Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης και οριστικοποίησης ακόμα και τροποποίησης των κανονισμών του αγώνα, η οποία θα γίνεται έγκαιρα για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Η διοργάνωση και οι φορείς που την απαρτίζουν δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβη της υγείας, σωματική κάκωση ή τον θάνατο αθλητή και καθένας από αυτούς γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα και τους κινδύνους από το περιβάλλον και τις συνθήκες που μπορεί να επικρατούν σ αυτό συμμετέχει με δική του αποκλειστικά ευθύνη, έχοντας καταθέσει στη διοργάνωση σχετική ιατρική βεβαίωση και υπεύθυνη δήλωση ανάληψης κάθε ευθύνης και απαλλαγής της διοργάνωσης για βλάβη της υγείας του στη διάρκεια ή μετά το πέρας του αγώνα ή για θάνατο. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (Προσεχώς ορισμένη) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

17 Καθημερινά από 09:00 13:00 για επικοινωνία: Γραμματεία VFT κα Λένα Τσεπίδου Επίσης στα mail και

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2015 (PARANESTI PATH 2015)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2015 (PARANESTI PATH 2015) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2015 (PARANESTI PATH 2015) ΓΕΝΙΚΑ Για 9 η συνεχή χρονιά ο Δήμος Παρανεστίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL 2016 (V.F.U.T 2016)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL 2016 (V.F.U.T 2016) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL 2016 (V.F.U.T 2016) ΓΕΝΙΚΑ H 10 η διοργάνωση Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους ξεκινά με την προκήρυξη του Υπερμαραθώνιου Αγώνα Βουνού Virgin

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ NESTOS TRAIL

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ NESTOS TRAIL ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ NESTOS TRAIL ΓΕΝΙΚΑ Ο λαϊκός αγώνας Νestos Trail 2015 (N.T 2015), είναι αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων. Ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του, το ειδυλλιακό παραποτάμιο μονοπάτι, σε

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί 2012 1. Σήμανση της διαδρομής θα υπάρχει στους χωματόδρομους, τις δασικές οδούς και σαφώς πυκνότερη στα μονοπάτια.

Κανονισμοί 2012 1. Σήμανση της διαδρομής θα υπάρχει στους χωματόδρομους, τις δασικές οδούς και σαφώς πυκνότερη στα μονοπάτια. 1 ΓΕΝΙΚΑ Το Νέστος Trail 2012 (Nestos Trail - N.T.2012), είναι αγώνας δρόμου 9.357 μέτρων. Ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του, το ειδυλλιακό μονοπάτι ακριβώς δίπλα στο ρου του ποταμού Νέστου, σε αντίθετη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018 (V.F.T. 2019) 1. ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ VIRGIN FOREST TRAIL 2019

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018 (V.F.T. 2019) 1. ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ VIRGIN FOREST TRAIL 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018 (V.F.T. 2019) Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 11-12-13 Οκτωβρίου 2019 και θα είναι οι παρακάτω: Virgin Forest Ultra Trail (V.F.U.T): 162.651μ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί 2012 1 ΓΕΝΙΚΑ

Κανονισμοί 2012 1 ΓΕΝΙΚΑ 1 ΓΕΝΙΚΑ Για 6 η συνεχή χρονιά ο Δήμος Παρανεστίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Παρανεστίου (Κ.Δ.Ε.Π), τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

PLATANOPIGI TRAIL RACE 2018

PLATANOPIGI TRAIL RACE 2018 PLATANOPIGI TRAIL RACE 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Την Κυριακή 16/12/2018, με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή Μέλια στο Μετόχι της Πάρνηθας το αγαπημένο βουνό των ορεινών δρομέων της Αττικής, θα διεξαχθεί αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. 15 ευρώ για τον αγώνα των 37 χιλιομέτρων. 10 ευρώ για τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων.

ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. 15 ευρώ για τον αγώνα των 37 χιλιομέτρων. 10 ευρώ για τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων. ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ Ο Άθλος Μαινάλου 2018 (run+bike), θα γίνει για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 20-21/10/2018 στην περιοχή της Βυτίνας με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας.

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

AGIASOS TRAIL + RUN + Kids

AGIASOS TRAIL + RUN + Kids AGIASOS TRAIL + RUN + Kids Το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου με τεχνικό σύμβουλο το Lesvos

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η. τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, Λ Ε Β Α Δ Ο Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η. τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, Λ Ε Β Α Δ Ο Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Τ Ξ Η Γ Ε Ν Ι Κ Α Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων, την υποστήριξη, της Περιφέρειας τερεάς Ελλάδας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής & ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την εισήγησησυνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση - Προκήρυξη Ορεινών αγώνων Δάσους Ρούβα "Rouvas Forest Trail"

Αναλυτική Παρουσίαση - Προκήρυξη Ορεινών αγώνων Δάσους Ρούβα Rouvas Forest Trail Αναλυτική Παρουσίαση - Προκήρυξη Ορεινών αγώνων Δάσους Ρούβα "Rouvas Forest Trail" Η οργανωτική ομάδα "Cretantrail" υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, με την υποστήριξη Πολιτιστικού Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38 Ο αγώνας Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Κένταυρος» περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές: - μία διαδρομή υπερμαραθωνίου των 67 χιλιομέτρων και - μια διαδρομή ημιμαραθωνίου των 23 χιλιομέτρων.

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 & 6943484237 Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2018 14 Απριλίου 2018 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 5 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1 ης ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1 ης ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1 ης ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL Ο Ορειβατικός - Περιπατητικός Σύλλογος ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ διοργανώνει το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 13-14 Ιουνίου 2015 τον 1ο Αγώνα City Trail με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+ 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου στις 07:00 πµ του Σαββάτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Χαράδρα του Βίκου - Γεφύρι Κόκκορη Ο ήμος Ζαγορίου διοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 30/10/2014 Αριθ. Πρωτ: -170- Προς : 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου. 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και ο Όμιλος Ιστιοσανίδας Ηρακλείου (Ο.Ι.Η.) διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο FUN

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών: α. Techno 293, για αθλητές

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2016 14 Μαΐου 2016 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 3 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2017 22 Απριλίου 2017 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 4 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΧΙΟΣ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση και απόκτηση εμπειριών ώστε μετά τη σχολή να μπορούν οι συμμετέχοντες ορειβάτες να πραγματοποιούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και ο Δήμος Λαμιέων προκηρύσσουν τον 2 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017

Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017 Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017 Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να ηγηθούν ομάδων ορεινής πεζοπορίας

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20/ 05 /2015 ΝΟΜOΣ AΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2015 Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η Ποδηλασία PHOENIX Λεμεσού με την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ διοργανώνει αγώνα Ανάβασης Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.Α & Ε.Ι.Ο Ακτή Δηλαβέρη 2 185 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλέφωνο : 210 4222782 Fax : 210 4222783 E-mail : noef@otenet.gr web site : www.noef.gr ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4,7 27 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων

Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων Ο Δήμος Ορεστιάδας, προκηρύσσει και διοργανώνει τον 3ο παραποτάμιο δρόμο Άρδα (10 χιλιομέτρων), που θα πραγματοποιηθεί στις Καστανιές Έβρου, το Σάββατο 28

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων

Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων ς 2 0 1 6 Οδηγίες Αγώνων Όροι Συμμετοχής Περιγραφή Αγώνων Ο Δήμος Ορεστιάδας, προκηρύσσει και διοργανώνει τον πρώτο παραποτάμιο δρόμο Άρδα (10 χιλιομέτρων), που θα πραγματοποιηθεί στις Καστανιές Έβρου,

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017 Σκοπός της σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ 3ος Αγώνας πλαγιολίσθισης ζευγαριων αυτοκινήτων DRIFT 3ος Αγωνας πλαγιολίσθισης αυτοκινήτων μονών περασμάτων DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 24-06-2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Ν.ΡΥΣΙΟΥ (DRIVE

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η 4 ου Νάιου δρόμου Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων και οι Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων Δήλωση Συμμετοχής

3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων Δήλωση Συμμετοχής 3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2012-2013 Δήλωση Συμμετοχής 3o Τουρνουά Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2012-2013 Σελ. 1 / 3 Στοιχεία Αθλητών Ομάδας: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2016 Αριθ. Πρωτ :-197- ΠΡΟΣ: 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω Διευθύνσεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Καραγγέλης Χρήστος ( )

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Καραγγέλης Χρήστος ( ) Γενικός Κανονισμός Enduromania 2014 I. 1.Εισαγωγή Το Enduromania Team με την υποστήριξη του Μ.Α.Σ. Καλαμπάκας, διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, την φιλική enduroσυνάντηση - Enduromania 2014, που

Διαβάστε περισσότερα

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διέπονται από: 1.1 Τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS 2013-2016 όπως τροποποιούνται από το παράρτημα Ε για τα τηλεκατευθυνόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Το Ψ.Ν.Α «ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ» έχοντας υπόψη:

Το Ψ.Ν.Α «ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ» έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMΑ : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 10/10/2017 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 2132046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 10695/777995 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013» Ε λ λ η νικ ή Λυγουριό 13 Μαΐου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Αριθ. Πρωτ.26 /13-05-2013 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: 21052-Λυγουριό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno - RS:X 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno - RS:X 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno - RS:X 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2012 28 &29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 LASER RDL LASER STD - OPTIMIST ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως

Διαβάστε περισσότερα

6ος Λαϊκός αγώνας ορεινού δρόµου στα "Μονοπάτια των Αρκάδων ποιµένων"

6ος Λαϊκός αγώνας ορεινού δρόµου στα Μονοπάτια των Αρκάδων ποιµένων 1 6ος Λαϊκός αγώνας ορεινού δρόµου στα "Μονοπάτια των Αρκάδων ποιµένων" ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΡΟΜΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Εκ µέρους των διοργανωτών, σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν βασικά δύο αγώνες σε δύο διαδρομές στην ίδια κατεύθυνση, με τα ίδια χαρακτηριστικά διαδρόμου και μόνη διαφορά την συνολική απόσταση.

Υπάρχουν βασικά δύο αγώνες σε δύο διαδρομές στην ίδια κατεύθυνση, με τα ίδια χαρακτηριστικά διαδρόμου και μόνη διαφορά την συνολική απόσταση. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ Εκ μέρους των διοργανωτών, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει σας περιμένουμε όλους, δρομείς και φίλους του τρεξίματος στον λαϊκό αγώνα ορεινού ανωμάλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2015 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 μ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδρομικού σταθμού Παρανεστίου στις 09:00 πμ το Σαββάτο 30 Μαίου. Η αρχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα