Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012"

Transcript

1 Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012

2 Έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το 2012 «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» Με αφορμή την έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» για το 2012, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα συνδιοργάνωσαν τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας προβλήθηκε η ταινία «Henry Dunant Κόκκινο πάνω στο σταυρό» του Dominique Othenin-Girard, μια μυθιστορηματική προσαρμογή του αγώνα του Ερρίκου Ντυνάν που οδήγησε στη δημιουργία του Ερυθρού Σταυρού. Ο Πανελλήνιος Έρανος διοργανώνεται από το 1922 με στόχο την ανταπόκριση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις. Κάθε μορφή ενίσχυσης είναι αναγκαία, είτε αυτή συνίσταται σε οικονομική βοήθεια από το ευρύ κοινό και τους επίσημους χορηγούς, είτε πρόκειται για προσφορά εθελοντικής εργασίας. Ο Πανελλήνιος Ερανος «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου d=2&pubid=

3 Ετήσιος Πανελλήνιος Έρανος για το 2012 Διάθεση πόρων Η οικονομική βοήθεια που κάθε μία και ένας από εσάς έχει προσφέρει στον Οργανισμό μας, στα πλαίσια του ετήσιου Πανελλήνιου Εράνου του ΕΕΣ για το 2012 «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση», θα διατεθεί προκειμένου: πολίτες να μπορούν να εξυπηρετούνται σε Υγειονομικούς Σταθμούς παιδιά να λαμβάνουν την απαιτούμενη ιατρονοσηλευτική φροντίδα από τα Κέντρα Υγείας και τους Υγειονομικούς Σταθμούς ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρίες και ασθενείς να λαμβάνουν ψυχοκοινωνική στήριξη και ιατρονοσηλευτική φροντίδα από τα Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Νοσηλεία στο Σπίτι» άτομα και οικογένειες να λαμβάνουν ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική κρατούμενοι να λαμβάνουν υλική βοήθεια και ηθική στήριξη πρόσφυγες να βρίσκουν φιλοξενία στα Κέντρα Υποδοχής και να λαμβάνουν νομική συνδρομή, ψυχοκοινωνική στήριξη, συμβουλευτική βοήθεια. Πάνω από 600 Αγνοούμενοι να επανασυνδέονται με τις οικογένειές τους παιδιά να εμβολιάζονται τακτικά συμπολίτες μας που βιώνουν την απόλυτη φτώχεια να απολαμβάνουν τα Γεύματα Αγάπης οικογένειες να λαμβάνουν δέματα με είδη α ανάγκης 300 άστεγοι να φιλοξενούνται στον Κοινωνικό Ξενώνα

4 Στρατηγική Συνεργασία Ελληνικού & Κινέζικου Ερυθρού Σταυρού Σε στρατηγική συνεργασία και περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων προχώρησαν μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τον Κινέζικο Ερυθρό Σταυρό μέσα στο πλαίσιο του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής οργάνωσης στον κόσμο, ένα σύμβολο ανθρωπιστικής προσφοράς χωρίς σύνορα. Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε η στενότερη σχέση και συνεργασία των δύο οργανισμών με βασικό στόχο την προώθηση των ανθρωπιστικών αξιών σε διεθνές επίπεδο, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων - κυρίως των μεταναστών στην χώρα μας - καθώς και την από κοινού άμεση ανταπόκρισή τους σε παγκόσμιες καταστάσεις κρίσεων και φυσικών καταστροφών. 4ο Κύπελλο ιστιοπλοΐας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες για την ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με την επωνυμία 4ο Κύπελλο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η ΕΙΟ διοργάνωσε αγώνες στα Οptimist και τα Laser Λέιζερ 4,7 στις εγκαταστάσεις της στη Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας και στα Οptimist στη Θεσσαλονίκη (ΙΟΘ). Για μια ακόμα φορά η διοίκηση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και υπάρχει ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητών. Το παράβολο συμμετοχής κάθε αθλητή ήταν 10 ευρώ και το ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ενίσχυσή του έργου του.

5 Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά των Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Οι Εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσαν για 17η συνεχή χρονιά, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2012, στο χώρο υποδοχής του Πολεμικού Μουσείου, Λεωφόρο Β. Σοφίας & Ριζάρη 2, από τις 9:00 μέχρι τις 19:30. Στη φετινή Εορταγορά, οι επισκέπτες βρήκαν λύσεις για όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στολίδια, παιχνίδια, ρούχα, εργόχειρα, κοσμήματα και παραδοσιακά γλυκά που έφτιαξαν με κέφι και μεράκι οι εθελοντές και οι Επαγγελματίες του Ερυθρού Σταυρού στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Λαμπαδηδρομία «Φλόγα αγάπης» για τους οικονομικά αδύναμους από τον Δήμο Πειραιά Την «φλόγα της αγάπης» μετέφεραν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Πειραιά πολίτες όλων των ηλικιών, στην λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. Στόχος των συμμετεχόντων να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους πολίτες. Κατά την διάρκεια της διαδρομής πραγματοποιήθηκαν 14 στάσεις, όπου οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις είχαν συγκεντρώσει τα τρόφιμα που ήθελαν να προσφέρουν & την συλλογή και μεταφορά τους στο Δημαρχείο ανέλαβε αυτοκίνητο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου. Τα τρόφιμα διατέθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, στους δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες του Ερυθρού Σταυρού και της κοινωνικής υπηρεσίας.

6 Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά των Νέων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Οι Νέοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έβαλαν τα γιορτινά τους και διοργάνωσαν για μια ακόμα χρονιά την επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά τους στο ξενοδοχείο HILTON από τις 18 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου Στο Bazaar οι επισκέπτες βρήκαν είδη δώρων, ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια και πολλά άλλα τα οποία έχουν προσφερθεί από πολλές εταιρείες, σχολεία μέλη και φίλους της Νεότητας. Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για τη στήριξη των φιλανθρωπικών δράσεων της Διεύθυνσης Νεότητας ΕΕΣ. Σταθμοί πρώτων βοηθειών από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, αρμοδίου για θέματα Πολιτισμού, κ. Κώστα Τζαβάρα, θα δημιουργηθούν σταθμοί Πρώτων Βοηθειών σε επιλεγμένους Αρχαιολογικούς Χώρους κατά τη θερινή περίοδο σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η πρωτοβουλία του Υπουργού έγινε αποδεκτή με θέρμη από τον Ερυθρό Σταυρό και θα επισφραγιστεί με το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές. Παράλληλα αποφασίστηκε το φυλακτικό προσωπικό επιλεγμένων Αρχαιολογικών Χώρων να λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και πιστοποίηση προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει τις Πρώτες Βοήθειες σε όσους το έχουν ανάγκη.

7 Πρόγραμμα Προληπτικής Σχολικής Υγιεινής και Αγωγής Υγείας Νοιάζομαι για την υγεία μου. Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τη συνεργασία της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον, υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά, πρόγραμμα Προληπτικής Σχολικής Υγιεινής και Αγωγής Υγείας με τίτλο Νοιάζομαι για την υγεία μου. Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας των κατοίκων, που βρίσκονται σε περιοχές όπου η πρόσβαση στην ενημέρωση και σε Υπηρεσίες Υγείας δεν είναι εύκολη ή συνυπάρχουν ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από Νοσηλεύτριες, Επισκέπτριες Υγείας του ΕΕΣ, Εθελοντές Γιατρούς και Εθελοντές Νοσηλευτικής του ΕΕΣ σε 14 Νομούς της χώρας μέχρι το Δεκέμβριο του Κατά τη διάρκεια του έτους επισκεφθήκαμε συνολικά 65 σχολεία και εντάξαμε στο πρόγραμμα σχολικής υγιεινής πάνω από μαθητές. Έγινε έγγραφη ενημέρωση των γονέων και δόθηκαν παραπομπές ανάλογα με τα ευρήματα. Επίσης περίπου γονείς και εκπαιδευτικοί ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα υγείας και ασφάλειας, παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια. Οι νομοί που φιλοξένησαν το πρόγραμμα είναι: Ιωάννινα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αττική, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία.

8 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου απηύθυνε έκκληση στις κυβερνήσεις για τη διευκόλυνση και προστασία του εθελοντισμού Το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC) απευθύνει έκκληση στις κυβερνήσεις να αναγνωρίσουν και να ξεπεράσουν νομοθετικής ή πολιτικής φύσεως εμπόδια που θέτουν σε κίνδυνο ή παρακωλύουν τη δράση των εθελοντών, σε περιπτώσεις καταστροφών και κρίσεων. Το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου καλεί τις κυβερνήσεις, σε συνεργασία με τους Εθνικούς Συλλόγους και άλλους αρμόδιους φορείς να διασφαλίσουν ότι, το σύνολο των εθελοντών που συμμετέχει σε αποστολές έκτακτης ανάγκης θα λαμβάνει την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη, γεγονός που ισχύει για όλους τους Εθελοντές του Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Η ύπαρξη ενός ισχυρού νομικού πλαισίου για τον εθελοντισμό θα προσδώσει θεσμικό χαρακτήρα στην προστασία τόσο των ιδίων όσο και του εθελοντικού τους έργου. Θέτονται επίσης ζητήματα φορολογικής φύσεως, καθώς κρίνεται αναγκαίο να αποδίδονται τα έξοδα στους εθελοντές χωρίς να τους επιβάλλονται φορολογικά πρόστιμα, καθώς και να κατοχυρώνεται ότι οι εθελοντές δεν θα αποκλείονται από επιδόματα ανεργίας και θεμελίωσης δικαιώματος συντάξεως, λόγω της συμμετοχής τους σε εθελοντικά προγράμματα. Μελέτη του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου για το 2011, ανέδειξε τη θεαματική δράση των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Ας σημειωθεί ότι μόνο κατά τη διάρκεια του 2009, 13 εκατομμύρια εθελοντές προσέφεραν σε διεθνές επίπεδο, έργο αποτιμώμενο συνολικά σε $6 δις.

9 Περιφερειακά τμήματα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε σχεδόν από όλα τα περιφερειακά μας τμήματα όπως στη Νάουσσα, τη Σητεία, την Τρίπολη, την Άρτα, την Λήμνο και σε πολλές άλλες πόλεις. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του περιφερειακού τμήματος του Αγρινίου είχε μεγάλη επιτυχία & πήρε παράταση για παραπάνω μέρες από την προγραμματισμένη ημερομηνία λήξης «Γιορτή Εθελοντισμού» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Talos Plaza, στο Ηράκλειο, από την Ομάδα Εθελοντών Πολιτών ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη", σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες Minoistas, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (EΟΔ), Critical Mass, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, "Η Επιστροφή", "Ζωόφιλη Δράση" και "Τα Ζιζάνια". Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πατρών διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για μαθητές της ΣΤ τάξης της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που υλοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

10 Περιφερειακά τμήματα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Oι Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, Τμήματος Πειραιά, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτική εορταγορά τους το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο κτίριο του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 102 Πειραιάς 4ος όροφος). Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν σε εξυπηρετούμενα, αδύναμα, άτομα ή οικογένειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος. Στις 12 & 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του ΚΑΠΗ Ηρακλείου Αττικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εορταστική αγορά με γλυκίσματα και δημιουργίες αποκλειστικά των ιδίων. Το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου, αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν στο νησί μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, αυτή της δημιουργίας και λειτουργίας "Κοινωνικού Φαρμακείου". Στόχος, είναι η συλλογή φαρμάκων, που όλοι εχουμε στα σπίτια μας, αλλά δεν τα χρειαζόμαστε, ώστε να εξυπηρετηθούν συνάνθρωποι μας που δεν τα έχουν αλλά τους είναι απολύτως απαραίτητα.

11 Ευχαριστούμε!

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού:

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η ιδέα του ερυθροσταυρισμού γεννήθηκε στο πεδίο της μάχης του Σολφερίνο από την αλτρουιστική διάθεση προσφοράς του Ερρίκου Ντυνάν προς τους τραυματίες στρατιώτες του πολέμου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας"

Θέμα: Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ Θεματικών Ενοτήτων Κοινωνική Φροντίδα Υγεία και Κοινωνική Οικονομία Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας" Ομιλητής:

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Νέστου Όνομα: Δρόσου Μαρία ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Θέση: Προϊσταμένη Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση: drosoumaria@0937.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2ο : «Ενημέρωση μελών ΠΟΔΠ και ΟΔΠ της Π.Δ.Ε. Αττικής»

ΘΕΜΑ 2ο : «Ενημέρωση μελών ΠΟΔΠ και ΟΔΠ της Π.Δ.Ε. Αττικής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 23-11-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/10/10437 ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 03 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για περισσότερα από 130 χρόνια επιτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο)

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο) ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

Αγάπη. Προστασία. Ελπίδα Στοργή. Σηµαντικότερα Έργα

Αγάπη. Προστασία. Ελπίδα Στοργή. Σηµαντικότερα Έργα Αγάπη Ελπίδα Στοργή Προστασία Σηµαντικότερα Έργα 2006-2017 ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Μηνιαία προσφορά τροφίμων για ένα χρόνο (2006) σε 24 Ιερούς Ναούς του Δήμου Πειραιά, για τα γεύματα αγάπης των άπορων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Αντικείμενο Έργου : Το Σωματείο με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, που εδρεύει επί της Λυκαβηττού αρ. 1 και εκπροσωπείται νομίμως από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Σπάτων-Αρτέμιδος Όνομα: Πρίφτη Μαρία Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας Ηλ. Δ/νση: ky.spata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη»

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Η Στήριξη» Δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: Διευθύντρια: Μαρία Καστελλάνου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: Διευθύντρια: Μαρία Καστελλάνου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ 11 11526 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 8832350 FAX:210 8832350 e-mail: youth@redcross.gr Διευθύντρια: Μαρία Καστελλάνου Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: 1ος Νεανικός Διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών»

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Απολογισμός του Έργου «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Εισηγητής: κος Κανάκης Νικήτας Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου / Γενικός Γραμματέας ΓτΚ Γιατροί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος : Όνομα: Θέση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννα Τασολάμπρου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Ηλ. Δ/νση : itasolamprou@agrinio.gr, pronoia2@agrinio.gr

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την πόλη της Πάτρας η συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την πόλη της Πάτρας η συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών. Καταπολέμηση Κοινωνικού Αποκλεισμού: δράσεις στο Δήμο Πατρέων 20 Μαρτίου 2013 Στρασβούργο (24 η συνεδρίαση του Κογκρέσου Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών) Ομιλία Αντιδημάρχου «Υποστήριξης Ισότητας Φύλων &

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: ΜΕΣΣΗΝΗΣ Όνομα: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θέση: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση: kiliopoulos@messini.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. Συντονισμός Συναντήσεις Συνεργασία Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου λειτουργεί από το 2012 με ιδίους πόρους και ίδια μέσα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Ορεστιάδας Όνομα: Άννα Μπογιατζή ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού- Συντονίστρια Δήμου για το ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο: Σχεδιασμός μιας συνεργασίας σχολείου-κοινότητας ΠΟΔΗΛΑΤΟ. A: Συμμετέχοντες. Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι;

Εργαστήριο: Σχεδιασμός μιας συνεργασίας σχολείου-κοινότητας ΠΟΔΗΛΑΤΟ. A: Συμμετέχοντες. Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; A: Συμμετέχοντες ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; Σχολική κοινότητα, Σύλλογος γονέων, ΚΠΕ, Δήμος, Όμοροι δήμοι, Περιφερειακά συμβούλια Αθλητικός Ποδηλατικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί σύλλογοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η παροχή Αποτελεσματικής Αξιοπρεπούς Υποστήριξης στις ευπαθείς &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Αναστασοπούλου Γιώτα Λεπιδά Αναστασία Γούργου Εριφύλη Μαυροπούλου Μαρία ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός σήμερα αποτελείται από έναν κόσμο ολόκληρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία»

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Γούναρη 217 26110 ΠΑΤΡΑ Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Όνομα: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Θέση: ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: x.papathanasiou@kallithea.gr/2007 Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1/1/2018-31/12/2018 Η Κοινωνική Πολιτική του Δήμου ασκείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ο Δ.Σ Γουμένισσας. Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ο Δ.Σ Γουμένισσας. Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 1 ο Δ.Σ Γουμένισσας Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη «Δράσεις Εθελοντισμού εντός και εκτός σχολείου» Τάξεις: Γ, Δ, Ε και Στ Αφορμή επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Thank you presentation. desmos.org

Thank you presentation. desmos.org Thank you presentation desmos.org Αγαπητή ομάδα του Ladies Run, Ο Δεσμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Ladies Run για την σημαντική υποστήριξη που προσέφερε μέσω της δωρεάς μέρους των εσόδων του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Βόλου Όνομα: Παπαδημητρίου Αθανασία Θέση: ΤΕ Νοσηλευτών Ηλ. Δ/νση: a.papadimitriou@volos-city.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σε όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά και έφηβους παρέχονται υπηρεσίες: o Στέγασης, σίτισης και ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας o Φροντίδας της Υγείας o Κοινωνικής συμβουλευτικής, ψυχολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 24 Απριλίου 2015 09:00-15:00 - Αμφιθέατρο Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2020 Ενεργοποίηση των Κοινωνικών Δομών του ΘΣ 9 Λαμία 31.05.2016 Οι Πόροι του ΕΠ Το ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Think for Good. Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη. Ε Δημοτικού

Think for Good. Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη. Ε Δημοτικού Think for Good Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη Ε Δημοτικού Ποιες οι ανάγκες των τριών δήμων για τρόφιμα; Πώς θα μπορούσε το σχολείο μας να προσφέρει μέσα στη χρονιά; Κατασκευή κουτιών, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μυτιλήνη 28 Δεκεμβρίου 2018 ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, δίνεται στη δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ A/A ΔΡΑΣΗ/ΠΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ Π/Y 1 Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΔΗΦ (Π/Υ 2.241.000 ) Η πράξη αφορά στη χρηματοδότηση των δικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ A/A ΔΡΑΣΗ/ΠΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ Π/Y 1 Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΔΗΦ (Π/Υ 2.241.000 ) Η πράξη αφορά στη χρηματοδότηση των δικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ Ελένη Χρονοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός Συντονίστρια Πολυιατρείου Περάματος socialperama@mdmgreece.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΤΩΤΑ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ. Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα Κοινωνική Λειτουργός ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ. Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα Κοινωνική Λειτουργός ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ Ανδρικοπούλου Αλεξάνδρα Κοινωνική Λειτουργός ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών Το Έργο μας Η ΕΛΕΠΑΠ, στα 74 χρόνια λειτουργίας της, με 6 Κέντρα πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 4/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 4/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 4/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αλεξανδρούπολη 24.2.2014 Προς -Δήμαρχο Αλεξανδρούπολη κ. Ευάγγελο Λαμπάκη -Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0079/204. Τροπολογία. Linda McAvan, Ελένη Θεοχάρους εξ ονόματος της Επιτροπής Ανάπτυξης

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0079/204. Τροπολογία. Linda McAvan, Ελένη Θεοχάρους εξ ονόματος της Επιτροπής Ανάπτυξης 8.3.2019 A8-0079/204 204 Αιτιολογική σκέψη 6 (6) Οι δραστηριότητες αλληλεγγύης που παρέχονται στους νέους θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, υπό την έννοια ότι θα πρέπει να ανταποκρίνονται σε εκκρεμείς

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη. Η Remedica νοιάζεται

Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη. Η Remedica νοιάζεται Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη Η Remedica νοιάζεται Το Συγκρότημα Remedica ιδρύθηκε το 1960 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο. Η Remedica παρασκευάζει ένα ευρύ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014-2017 Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα

Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα Δήμος Ηρακλείου Αττικής Μήλος _Ιούλιος 2016 Αντί Εισαγωγής Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναρωτηθούν πως συνδέονται - πέρα από προφανείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ Γραφείο Διαμεσολάβησης ορίζεται η Δομή, η οποία παρέχει πληροφόρηση σε ωφελούμενα άτομα, σχετικά με τις υπηρεσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων

Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων Η συμβολή του ΕΚΤ στην επιτυχή εφαρμογή της Σύστασης «ΕΠΕΝ ΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙ ΙΑ: ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΕΞΙΑΣ» Σταματία Παπούλια Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού & Παρακολούθησης ράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ)

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ «Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν, το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν» Ιπποκράτης Προληπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γιώργος Μακρυνός Συντονιστής ΕΔΥ. Εντεταλμένος Δημοτ. Σύμβουλος Κορυδαλλού- Πολιτικός Υπεύθυνος στο

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων. Ιούνιος 2018 ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ

Απολογισμός Δράσεων. Ιούνιος 2018 ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Απολογισμός Δράσεων Ιούνιος 2018 ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Personal note Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και υποστηρικτές του προγράμματος Live Without Bullying Με την ολοκλήρωση της δεύτερης σχολικής χρονιάς υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Επιστημονική υπεύθυνη: Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου Καισαριανή, 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής 2. Η ιδέα για τη δημιουργία 3. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ MOBILE SUPPORT / MOBILE SUPPORT ΙΙ / ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ MOBILE SUPPORT / MOBILE SUPPORT ΙΙ / ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 67 ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ MOBILE SUPPORT / MOBILE SUPPORT ΙΙ / ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ MOBILE SUPPORT Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων - Επείγοντα Μέτρα - Οικονομικό Έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει επιτυχώς για τρίτη χρόνια την υλοποίηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

«Ισότητα, Αλληλεγγύη, Προστασία» Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

«Ισότητα, Αλληλεγγύη, Προστασία» Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης 1. Σύντομη περιγραφή Φορέα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέλος του Διεθνούς Κινήματος των Εθνικών Συλλόγων Ερυθρών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Τριετής Απολογισμός Έργου, του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΣΗ ΚΟΙΩΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΤΙΚΕΙΜΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1. Σύντομη περιγραφή φορέα Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέλος του Διεθνούς Κινήματος των Εθνικών Συλλόγων Ερυθρών Σταυρών και Ερυθρών Ημισελήνων, ιδρύθηκε στις 10 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;

ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ; ΤI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα