ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ"

Transcript

1 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

2

3 ΟΡΙΣΜΟΣ Γραφείο Διαμεσολάβησης ορίζεται η Δομή, η οποία παρέχει πληροφόρηση σε ωφελούμενα άτομα, σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, διευκολύνοντας την προώθησή τους στις αντίστοιχες Δομές, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες διευκόλυνσης στην επικοινωνία των ωφελουμένων με τους κρατικούς φορείς σε θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία τους (ΟΑΕΔ, Νοσοκομεία κλπ.). Το Γραφείο λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ενώ, μέσω της λειτουργίας του, παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

4 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Το Γραφείο Διαμεσολάβησης απασχολεί 2 άτομα προσωπικό: Με ειδικότητα στις ανθρωπιστικές επιστήμες

5 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

6 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00 π.μ. 17:00 μ.μ. Είναι προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου. Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών.

7 Διαθέτει σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσής του (αριθμός ωφελουμένων, υπηρεσίες που παρασχέθηκαν κλπ.), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία : Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν

8 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από το Γραφείο Διαμεσολάβησης είναι οι : Άστεγοι Άποροι Άνεργοι

9 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Το Γραφείο Διαμεσολάβησης παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης σε τουλάχιστον 200 άπορους, άνεργους και άστεγους κάθε μήνα, σχετικά με τις Δομές που μπορούν να απευθυνθούν, προκειμένου να ωφεληθούν υλοποιούνται. από τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που

10

11 ΟΡΙΣΜΟΣ Κοινωνικό Παντοπωλείο ορίζεται το κατάστημα το οποίο διανέμει, σε τακτική βάση, τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ. σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Το Παντοπωλείο λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές, και συνδέεται με τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία και την τοπική κοινωνία για τη συλλογή των παραπάνω προϊόντων. Επιπλέον μέσω της Δομής, παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

12 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Το Κοινωνικό Παντοπωλείο απασχολεί 5 άτομα προσωπικό: 1 άτομο Διοικητικό Προσωπικό, 3 άτομα Υποστηρικτικό Προσωπικό στελέχη τροφοδοσίας και 1 Κοινωνικό Λειτουργό

13 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

14 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελείται από τρία τμήματα, στα οποία διατίθενται: 1) Τρόφιμα και είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα. 2) Είδη ένδυσης και υπόδησης, χρησιμοποιημένα και μη, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. 3) Είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd - dvd, για την κάλυψη αναγκών μάθησης και πολιτισμού Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00π.μ. 17:00μ.μ. Είναι προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου.

15 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Υλοποιεί συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου να συνάπτει συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις που εμπορεύονται τα είδη που διαθέτει και παράλληλα δέχεται συνεισφορές πολιτών και συλλογικών φορέων (σχολεία, σύλλογοι κλπ) Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών

16 Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου (εισερχόμενα προϊόντα, διατιθέμενα προϊόντα, αριθμός ωφελουμένων κλπ.), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία: Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο των ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν Τα προϊόντα που εισήλθαν και εξήλθαν από τη Δομή Τους προμηθευτές (τοπικές επιχειρήσεις, πολίτες, φορείς κλπ.)

17 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι όσοι διαθέτουν κάρτα απόρου.

18 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διασφαλίζει την σταθερή τροφοδοσία τουλάχιστον 150 οικογενειών κάθε μήνα. Προμηθεύει προϊόντα συγκεκριμένου κόστους, κατ ελάχιστον 40,00 το μήνα, σε άτομα που έχουν κάρτα απόρου, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ισονομία και η αξιοπρέπεια των ωφελούμενων.

19

20 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Δομή Κοινωνικού Φαρμακείου παρέχει, σε ωφελούμενα άτομα, δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία εξασφαλίζει μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και από τη συμμετοχή και κινητοποίηση συλλογικών φορέων και πολιτών. Λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ενώ, μέσω της λειτουργίας της Δομής, παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

21 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Το κοινωνικό Φαρμακείο απασχολεί τρία (3) άτομα προσωπικό: 2 με ειδικότητα Φαρμακοποιού και 1 Κοινωνικό Λειτουργό.

22 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

23 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00π.μ. 17:00μ.μ. Είναι προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου. Διαθέτει συγκεκριμένη πολιτική για την εξασφάλιση συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες, τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους και παράλληλα να δέχεται συνεισφορές πολιτών και συλλογικών φορέων. Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών.

24 Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσης του Κοινωνικού Φαρμακείου (εισερχόμενα προϊόντα, διατιθέμενα προϊόντα, αριθμός ωφελουμένων κλπ.), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία : Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο των ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν Τα προϊόντα που εισήλθαν και εξήλθαν από τη Δομή Τους προμηθευτές (τοπικές επιχειρήσεις, πολίτες, φορείς κλπ.).

25 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι οι : Άστεγοι Άποροι Άνεργοι

26 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Το Κοινωνικό Φαρμακείο παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε τουλάχιστον 100 άστεγους, απόρους και άνεργους κάθε μήνα.

27

28 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Δομή παροχής συσσιτίων πληροί τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις, έχει συγκεκριμένη συγκεκριμένες ελάχιστη δυναμικότητα προδιαγραφές και παροχής παράλληλα γευμάτων, συνδέεται λειτουργεί με τις με τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία και την τοπική κοινωνία για τη σίτιση των ωφελούμενων. Μέσω της λειτουργίας της Δομής, παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

29 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Το Κοινωνικό Συσσίτιο απασχολεί επτά (7) άτομα προσωπικό: 1 άτομο Διοικητικό Προσωπικό, 2 Άτομα Καθαριότητας, 3 άτομα Στελέχη Κουζίνας & 1 Κοινωνικό Λειτουργό

30 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

31 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Διαθέτει υπηρεσίες σίτισης σε άστεγους και άπορους. Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Λειτουργεί με συγκεκριμένο ωράριο, 13:00μ.μ. 15:00μ.μ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Είναι προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου.

32 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Διαθέτει πολιτική συλλογής πλεοναζόντων προϊόντων από εργαστήριαβιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων(ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εστιατόρια κ.λ.π.), καθώς επίσης και από τους πολίτες. Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών

33 Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσης της Δομής Συσσιτίου (εισερχόμενα προϊόντα, διατιθέμενα προϊόντα, αριθμός ωφελουμένων κλπ.), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία : Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν Τα προϊόντα που εισήλθαν και εξήλθαν από τη Δομή Τους προμηθευτές (εργαστήρια- βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων, πολίτες κλπ.).

34 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από τη Δομή του Συσσιτίου είναι οι : Άστεγοι Άποροι

35 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Η δομή παροχής Συσσιτίων εξασφαλίζει την τροφοδοσία γευμάτων σε 100 άπορους και άστεγους ημερησίως.

36

37 ΟΡΙΣΜΟΣ Ως Δημοτικός Λαχανόκηπος ορίζεται η Δομή, η οποία αποτελείται από έκταση ενιαίου αρδευόμενου και περιφραγμένου αγροκτήματος και κατανέμεται, σε ωφελούμενα άτομα, σε ισομερή τεμάχια, προκειμένου να τα καλλιεργήσουν, με αποκλειστικό σκοπό τη σίτιση τους. Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ενώ, μέσω της λειτουργίας του, παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης, με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

38 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Θα απασχολεί 3 άτομα για προσωπικό: 1 γεωπόνο για την υποστήριξη-συμβουλευτική των ωφελούμενων, 1 επιστάτη του αγροκτήματος και 1 κοινωνικό λειτουργό

39 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

40 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των Παρέχει ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι παρέχουν το 10% της ετήσιας παραγωγής τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Διαθέτει στους ωφελούμενους τον απαραίτητο εξοπλισμό και εργαλεία για την καλλιέργεια του αγροτεμαχίου Το ωράριο πρόσβασης των ωφελούμενων στον Λαχανόκηπο είναι ορισμένο ανά εποχή Είναι προσβάσιμος με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου. Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών

41 Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσής του (αριθμός ωφελουμένων, όγκος παραγωγής, διατιθέμενα προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο κλπ.), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία : Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο των ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν Τα προϊόντα που παράχθηκαν.

42 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από τη Δομή του Δημοτικού Λαχανόκηπου είναι οι : Άστεγοι Άποροι Άνεργοι

43 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Παρέχει συγκεκριμένη γεωγραφική έκταση 50τ.μ., αρδευόμενη και περιφραγμένη, σε τουλάχιστον 100 άπορους, άνεργους και άστεγους για την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, με σκοπό τη σίτισή τους για ένα έτος. Καλλιεργείται αποκλειστικά από τον αιτούντα με τη βοήθεια των οικείων του.

44

45 ΟΡΙΣΜΟΣ Δομή, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε ωφελούμενα άτομα να συναλλάσσονται μεταξύ τους, σε συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα, για τις ανταλλαγές αγαθών και υπηρεσιών χρησιμοποιώντας μονάδες εναλλακτικού συστήματος. Το δίκτυο λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ενώ μέσω της λειτουργίας της Δομής, παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

46 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Θα απασχολεί τέσσερα (4) άτομα προσωπικό, 3 Διοικητικό Προσωπικό και 1 Κοινωνικό Λειτουργό

47 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

48 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Λειτουργεί σε επίπεδο Δήμου με τη μορφή δικτύου όπου τα μέλη του είναι πολίτες οι οποίοι ανταλλάσσουν υπηρεσίες και προϊόντα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μονάδες εναλλακτικού συστήματος. Λειτουργεί στη βάση της ανταλλαγής υπηρεσιών ή χρησιμοποιημένων προϊόντων από τα μέλη τους. Διατηρεί ειδικό ιστότοπο, ηλεκτρονικό κατάλογο μελών και σύστημα εγγραφής νέων μελών Τα προϊόντα και οι προσφερόμενες υπηρεσίες προσδιορίζονται από τα μέλη του δικτύου και αναθεωρούνται σε τακτική βάση.

49 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λειτουργεί με σταθερό ωράριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00π.μ. 17:00μ.μ. Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου. Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών.

50 Διαθέτει μηχανογραφικό σύστημα για την παρακολούθηση της λειτουργίας του δικτύου (προσφερόμενες ζητούμενες υπηρεσίες και προϊόντα και ανάλωση αυτών), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία: Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων. Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες. Το μορφωτικό επίπεδο ωφελουμένων. Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν. Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν. Τα προϊόντα που ζητήθηκαν και προσφέρθηκαν και ανάλωση αυτών.

51 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από την Τράπεζα Χρόνου είναι οι: Άστεγοι Άποροι Άνεργοι Τα μέλη του Δικτύου τα οποία ανταλλάσουν υπηρεσίες και προϊόντα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μονάδες εναλλακτικού συστήματος

52

53 ΟΡΙΣΜΟΣ Δομή διανυκτέρευσης αστέγων, η οποία λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές και εποπτεύεται από τους επόπτες υγείας της αντίστοιχης Υγειονομικής Περιφέρειας. Μέσω της λειτουργίας της Δομής παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, πληροφόρησης και συμβουλευτικής, με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

54 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Το Υπνωτήριο Απασχολεί επτά (7) άτομα προσωπικό: 2 Διοικητικό Προσωπικό 4 άτομα Καθαριότητας και 1 Κοινωνικό Λειτουργό

55 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

56 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Η δυναμικότητα της Δομής είναι 50 κλίνες και λειτουργεί σε χώρο που διαθέτει νόμιμη Οικοδομική Άδεια Λειτουργεί με σταθερό ωράριο, 21:00μμ έως 12:00πμ., όλες τις ημέρες της εβδομάδας Είναι προσβάσιμη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου.

57 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (2/2) Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών. Διαθέτει σύστημα πυρασφάλειας (μέτρα πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης), σύμφωνα µε την ισχύουσα νομοθεσία. Διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης που καλύπτει όλους τους χώρους. Εποπτεύεται από τους επόπτες Υγείας της αντίστοιχης Υγειονομικής Περιφέρειας.

58 Διαθέτει σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσής της Δομής (διαμένοντες και χρόνος διαμονής, υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία : Tο καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο των ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν (διαμένοντες) Το χρόνο διαμονής των ωφελούμενων Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν.

59 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από τη Δομή του Υπνωτηρίου είναι οι : Άστεγοι

60 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Το Υπνωτήριο παρέχει υποδομή για τη διανυκτέρευση τουλάχιστον 50 αστέγων ανά ημέρα.

61

62 ΟΡΙΣΜΟΣ Δομή προσωρινής ημερήσιας διαμονής αστέγων, με συγκεκριμένη ελάχιστη δυναμικότητα, η οποία παρέχει πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας, καθώς και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και προσωπικής υγιεινής. Λειτουργεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές και εποπτεύεται από τους επόπτες υγείας της αντίστοιχης Υγειονομικής Περιφέρειας. Μέσω της λειτουργίας της Δομής υποστηρίζονται και ενέργειες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης πληροφόρησης, με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. και

63 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (1/2) Το Κέντρο Ημερήσιας υποδοχής αστέγων απασχολεί εννιά (9) άτομα προσωπικό: 2 νοσηλευτές 1 γιατρό 2 Κοινωνικούς Λειτουργούς 4 άτομα προσωπικό Καθαριότητας και Διοικητικής Υποστήριξης

64 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (2/2) Στη Δομή τηρείται Ημερήσιο Βιβλίο Παρουσίας των Απασχολουμένων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), όπου αναγράφονται τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου και η ώρα προσέλευσης και αναχώρησής του. Το Βιβλίο αυτό υπογράφεται καθημερινά τόσο από τον υπεύθυνο του προγράμματος, όσο και από τον εργαζόμενο.

65 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρέχει πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και προσωπικής υγιεινής σε αστέγους. Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης των ωφελουμένων. Η δυναμικότητα της Δομής είναι τουλάχιστον 50 άτομα, έχει επιφάνεια τουλάχιστον 200τ.μ. και διαθέτει νόμιμη Οικοδομική Άδεια. Να διαθέτει 3 ντουζιέρες για άντρες και 3 για γυναίκες Χώρο για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών Χώρο για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Χώρο για ανάπαυση Χώρο για πλυντήριο-στεγνωτήριο Να διαθέτει σύστηµα κεντρικής θέρμανσης που καλύπτει όλους τους χώρους.

66 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λειτουργεί με σταθερό ωράριο, 9:00πμ έως 21:00μμ., όλες τις ημέρες της εβδομάδας Είναι προσβάσιμη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Φέρει ειδική κοινή σήμανση (πινακίδα) με τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στα πλαίσια του δικτύου. Υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές για την προσέλκυση εθελοντών. Διαθέτει σύστημα πυρασφάλειας (μέτρα πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης) σύμφωνα µε την ισχύουσα νομοθεσία Εποπτεύεται από τους επόπτες Υγείας της αντίστοιχης Υγειονομικής Περιφέρειας

67 Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσής της Δομής (αριθμός ωφελουμένων, χρόνος διαμονής, υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν κλπ.), το οποίο περιλαμβάνει, κατ ελάχιστον, τα παρακάτω στοιχεία : Το καθεστώς απασχόλησης στην αγορά εργασίας των ωφελουμένων Τα ηλικιακά δεδομένα των ωφελουμένων Την κατανομή των ωφελουμένων σε ευάλωτες ομάδες Το μορφωτικό επίπεδο των ωφελουμένων Τον αριθμό των ωφελουμένων που εξυπηρετήθηκαν Τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν Το χρόνο διαμονής των ωφελουμένων

68 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Οι ωφελούμενοι που μπορούν να εξυπηρετούνται από το Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων είναι οι Άστεγοι

69 ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣ Το Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων διασφαλίζει την εξυπηρέτηση τουλάχιστον 50 αστέγων ανά ημέρα.

Όλοι μαζί μπορούμε... Όλοι μαζί στηρίζουμε

Όλοι μαζί μπορούμε... Όλοι μαζί στηρίζουμε ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.») ΚΑΝΑΡΗ 20 Τ.Κ. 10674 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3625300, FAX. 210-3618341, E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι μαζί μπορούμε... Όλοι μαζί στηρίζουμε

Όλοι μαζί μπορούμε... Όλοι μαζί στηρίζουμε ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.»).. Κανάρη 20 Τ.Κ. 10674 Αθήνα Tηλ. 210-3625300, Fax. 210-3618341, E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Στα xxxxxxxxxxxxx σήμερα xxxxxxxxx οι κάτωθι συμβαλλόμενοι, μέσω των νομίμων εκπροσώπων τους: xxxxxxxx ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Στα xxxxxxxxxxxxx σήμερα xxxxxxxxx οι κάτωθι συμβαλλόμενοι, μέσω των νομίμων εκπροσώπων τους: xxxxxxxx ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ / ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για την υλοποίηση Σχεδίου ράσης που αφορά στη δηµιουργία νέων ή τη συνέχιση της λειτουργίας υφιστάµενων «Κοινωνικών οµών Άµεσης Αντιµετώπισης της Φτώχειας». Στα xxxxxxxxxxxxx

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.»)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «ΕΠΕΚΑ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ A/A ΔΡΑΣΗ/ΠΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ Π/Y 1 Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΔΗΦ (Π/Υ 2.241.000 ) Η πράξη αφορά στη χρηματοδότηση των δικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ A/A ΔΡΑΣΗ/ΠΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ Π/Y 1 Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΔΗΦ (Π/Υ 2.241.000 ) Η πράξη αφορά στη χρηματοδότηση των δικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.»)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής: Πολυδύναμο

Διαβάστε περισσότερα

ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρδίτσας.

ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καρδίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήμερα την 23η του μήνα Απριλίου του έτους 2015 και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8925/

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8925/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8925/3-5-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 13 ης /2012 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής. Αριθμός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στο Δημαρχείο, την 17/04/2012 και ώρα 18.30.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στο Δημαρχείο, την 17/04/2012 και ώρα 18.30. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ Ι Θ Μ. 153 (απόσπασμα από το πρακτικό 11/17.4.2012) ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για συμμετοχή στο εταιρικό κοινωνικό σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.»)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «ΕΠΕΚΑ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας»

Διαβάστε περισσότερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής των άμεσα ωφελούμενων του σχεδίου που υλοποιείται στο Δήμο Καλαμάτας...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής των άμεσα ωφελούμενων του σχεδίου που υλοποιείται στο Δήμο Καλαμάτας... Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «ΕΠΕΚΑ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Αποστολή _ Κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Αποστολή _ Κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Αρ.Μελέτης: 1 Ημερομηνία: 10/01/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Περιεχόμενα: 1. Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 132 ΘΕΜΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 132 ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:7ΩΨ2ΩΕΗ-ΞΦΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσουμε την Αττική, βελτιώνουμε την καθημερινότητα

Αναπτύσσουμε την Αττική, βελτιώνουμε την καθημερινότητα Αναπτύσσουμε την Αττική, βελτιώνουμε την καθημερινότητα 3η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Πληροφοριακό Σύστημα Παρακολούθησης Δομών Κοινωνικής Ένταξης www.socialattica.gr Υλοποίηση & Παρακολούθηση των έργων Για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ <<ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ>>

ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ <<ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ>> ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ. ΟΙΚΙΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: EMAIL: ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: ΠΟΛΗ-Τ.Κ: ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ: Πόσες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Οι Δομές δημιουργήθηκαν και λειτουργούν στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΚΕ- Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζονται οι δράσεις & εκστρατείες ευαισθητοποίησης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Συνεχίζονται οι δράσεις & εκστρατείες ευαισθητοποίησης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής: Πολυδύναμο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 ο Κανονισμός Με τον παρόντα Κανονισμό ρυθμίζεται η λειτουργία και διαχείριση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Θ.Σ. 9 ΠΕΠ (ΕΣΠΑ )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Θ.Σ. 9 ΠΕΠ (ΕΣΠΑ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Θ.Σ. 9 ΠΕΠ (ΕΣΠΑ 2014-2020) ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΟΜΕΣ : 1. Κέντρα Κοινότητας 2. Δομές παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την πόλη της Πάτρας η συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την πόλη της Πάτρας η συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών. Καταπολέμηση Κοινωνικού Αποκλεισμού: δράσεις στο Δήμο Πατρέων 20 Μαρτίου 2013 Στρασβούργο (24 η συνεδρίαση του Κογκρέσου Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών) Ομιλία Αντιδημάρχου «Υποστήριξης Ισότητας Φύλων &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β464ΩΞΥ-Ε7Σ. Αριθ Παρόντες 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: Β464ΩΞΥ-Ε7Σ. Αριθ Παρόντες 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 12 ης Συνεδρίασης της 23-4-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 235 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 23-4-12

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Το έργο: Στο γενικότερο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της ελληνικής πολιτείας και της Περιφέρειας Αττικής ειδικότερα, για τη δημιουργία ενός ενιαίου Εθνικού Μηχανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟYΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟYΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ AΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟYΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ Ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, υλοποιεί το έργο >

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα αλληλεγγύης & ανθρωπιάς αποπνέει επίσκεψη εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Μάνδρας-Ειδυλλίας στις Κοινωνικές Δομές

Μήνυμα αλληλεγγύης & ανθρωπιάς αποπνέει επίσκεψη εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Μάνδρας-Ειδυλλίας στις Κοινωνικές Δομές Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής: Πολυδύναμο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ Άρθρο 1 Κανονισμός Με τον κανονισμό αυτό ρυθμίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου. Ο κανονισμός αυτός εγκρίνεται, συμπληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η παροχή Αποτελεσματικής Αξιοπρεπούς Υποστήριξης στις ευπαθείς &

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. Συντονισμός Συναντήσεις Συνεργασία Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας:

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2020 Ενεργοποίηση των Κοινωνικών Δομών του ΘΣ 9 Λαμία 31.05.2016 Οι Πόροι του ΕΠ Το ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση. Αθήνα, 26/2/2013. Αρ. Πρωτ.: 54. Ταχ. Δ/νση: Θεμιστοκλέους 42. : 106 78, Αθήνα. Τηλέφωνο : 210 3303060. :epeksa@otenet.

Πρόσκληση. Αθήνα, 26/2/2013. Αρ. Πρωτ.: 54. Ταχ. Δ/νση: Θεμιστοκλέους 42. : 106 78, Αθήνα. Τηλέφωνο : 210 3303060. :epeksa@otenet. Αθήνα, 26/2/2013 Αρ. Πρωτ.: 54 Ταχ. Δ/νση: Θεμιστοκλέους 42 Τ.Κ. : 106 78, Αθήνα Τηλέφωνο : 210 3303060 Email :epeksa@otenet.gr Πρόσκληση ένταξης ωφελουμένων στο «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους

Διαβάστε περισσότερα

18818/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

18818/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθμ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 18818/24-04-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 9 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 112/2012 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη»

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Η Στήριξη» Δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. Παρουσίαση Κοινωνικών Δομών μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες εργαζομένων και εξυπηρετούμενων...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. Παρουσίαση Κοινωνικών Δομών μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες εργαζομένων και εξυπηρετούμενων... Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής: Πολυδύναμο

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδική έκδοση Φ.Π.Σ.Υ.Υ. Ε.Π.Ε.Κ.Α. Ιούνιος 2012 Διανέμεται δωρεάν

Περιοδική έκδοση Φ.Π.Σ.Υ.Υ. Ε.Π.Ε.Κ.Α. Ιούνιος 2012 Διανέμεται δωρεάν Περιοδική έκδοση Φ.Π.Σ.Υ.Υ. Ε.Π.Ε.Κ.Α. Ιούνιος 2012 Διανέμεται δωρεάν Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών/Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ («Ε.Π.Ε.Κ.Α.»)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου λειτουργεί από το 2012 με ιδίους πόρους και ίδια μέσα,

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 09/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 09/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 09/20.06.2019 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Αριθ. Απόφασης 75/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: «Εισήγηση για Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 32286/26-06-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 21 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 32286/26-06-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 21 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 32286/26-06-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 21-06-2012 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΣΗ ΚΟΙΩΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΤΙΚΕΙΜΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. Δομές Σίτισης και Βασικών Αγαθών Κοινωνικά Φαρμακεία

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. Δομές Σίτισης και Βασικών Αγαθών Κοινωνικά Φαρμακεία ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ Δομές Σίτισης και Βασικών Αγαθών Κοινωνικά Φαρμακεία ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ... 3

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!!

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!! Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «ΕΠΕΚΑ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το 6 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 10ης Απριλίου Αριθ. απόφασης 93

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το 6 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 10ης Απριλίου Αριθ. απόφασης 93 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 6 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 10ης Απριλίου 2013 Αριθ. απόφασης 93 Περίληψη Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου

Διαβάστε περισσότερα

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου, Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού: Κοινωνικό έργο στην πρώτη γραμμή της ανάγκης, συνέχεια χωρίς διακοπή

Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου, Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού: Κοινωνικό έργο στην πρώτη γραμμή της ανάγκης, συνέχεια χωρίς διακοπή Σημείωμα για τον Τύπο Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου, Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού: Κοινωνικό έργο στην πρώτη γραμμή της ανάγκης, συνέχεια χωρίς διακοπή Α. Ιστορικό Λίγο μετά το ξέσπασμα της οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου. χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Κοινωνικές Δομές

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου. χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Κοινωνικές Δομές Σελίδα1 Δικαιούχος: ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε Διεύθυνση: Συγγρού 32, 42 100, Τηλέφωνο: 24310-73374 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: km@syn-eirmos.gr Ιστοσελίδα: www.syn-eirmos.gr, 18/7/2014 Αριθμ. Πρωτ.:424 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 ο Κανονισμός Με τον παρόντα Κανονισμό ρυθμίζεται η λειτουργία και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ο Ίδρυση Με τον παρόντα κανονισμό ρυθμίζεται η λειτουργία και διαχείριση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Ελευσίνας, το οποίο ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Άρθρο 1 Κανονισμός ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Με τον κανονισμό αυτό ρυθμίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Ο κανονισμός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γιώργος Μακρυνός Συντονιστής ΕΔΥ. Εντεταλμένος Δημοτ. Σύμβουλος Κορυδαλλού- Πολιτικός Υπεύθυνος στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΤΙΣΗΣ Κ.Υ.Α.Δ.Α.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΤΙΣΗΣ Κ.Υ.Α.Δ.Α. ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΤΙΣΗΣ Κ.Υ.Α.Δ.Α. Τα Στοιχεία της Έρευνας Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Σίτισης του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Η καταγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Προσωπικού

Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Προσωπικού Καπετάν Βάρδα 26 Νέος Κόσμος, ΤΚ 117 44, Αθήνα Τηλ./Fax: 210 9016677 www.tacthellas.org tacthellas@gmail.com Αθήνα, 19-10-2012 Αρ.Πρωτ. 96 Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201. Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201. Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201 www.praksis.gr info@praksis.gr Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας Η εμπειρία μας Η PRAKSIS είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ υπ' αριθμ. 4-5/0/0 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου (4 μνες) Για την υλοποίηση του Έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Αποφ. 13/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Ορχομενού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ... Kανάρη 20, 10674 Αθήνα, Tηλ. 210-3625300, Fax. 210-3618341 E-mail: info@depeka.gr, URL: www.epeka.gr Α / ΗΜΕΡ. ΥΠΟΒΟΛΗΣ Α ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση. ένταξης ωφελουμένων στο «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Γλυφάδας»

Πρόσκληση. ένταξης ωφελουμένων στο «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Γλυφάδας» Αθήνα, 14/3/2013 Αρ. Πρωτ.: 83 Ταχ. Δ/νση: Θεμιστοκλέους 42 Τ.Κ. : 106 78, Αθήνα Τηλέφωνο : 210 3303060 Email :epeksa@otenet.gr Πρόσκληση ένταξης ωφελουμένων στο «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 259

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 259 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 9/2/206 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3762 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/2/206 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 259 Πρακτικό της µε αριθµό 29ης/5.2.206, συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Απασχολούμενο προσωπικό Αριθμός υπαλλήλων Επίπεδο εκπαίδευσης Κλάδος/ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πτολεμαίων 35 & Συγγρού Τ.Κ. : 546 30, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πληροφορίες: κ. Βίβιαν Κούνιο ΤΗΛ: 2310 526150 E-MAIL: infothes@arsis.gr Θεσσαλονίκη, 2/7/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Αρ.Μελέτης:10 Ημερομηνία: 19/03/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: #16.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

FAQs για Προσκλήσεις 19,20,21

FAQs για Προσκλήσεις 19,20,21 FAQs για Προσκλήσεις 19,20,21 Α/Α Ανάρτηση ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 22/7/2016 2 22/7/2016 3 22/7/2016 4 22/7/2016 5 22/7/2016 6 22/7/2016 7 22/7/2016 Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Γενικά θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ένταξης ωφελουμένων στο πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνος και Ωρωπού».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ένταξης ωφελουμένων στο πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνος και Ωρωπού». Βαρνάβας, 20/3/2013 Αρ. Πρωτ: 1016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ένταξης ωφελουμένων στο πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνος και Ωρωπού». Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα,

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 4/2013 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 4/2013 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 4/2013 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β41ΡΛ-Σ02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β41ΡΛ-Σ02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Δήμο Ασπροπύργου...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Δήμο Ασπροπύργου... Το Περιοδικό Δελτίο του Δικαιούχου Φορέα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» («Ε.Π.Ε.Κ.Α.») για τo Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΘΗΝΑ, 28/01/2015 Α.Π. : 152/ ΕΦΔ 96 Προς: ΝΟΣΤΟΣ ΝΟΤΑΡΑ 45 & ΜΕΤΣΟΒΟΥ 30 T.K : 10683

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΘΗΝΑ, 28/01/2015 Α.Π. : 152/ ΕΦΔ 96 Προς: ΝΟΣΤΟΣ ΝΟΤΑΡΑ 45 & ΜΕΤΣΟΒΟΥ 30 T.K : 10683 ΑΔΑ: 79Β7ΟΡΙΝ-ΑΛΚ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.01.29 11:45:53 EET Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη συγκρότηση Κοινωνικής/ών Σύμπραξης/εων Το «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/ FEAD), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μια κοινωνική δομή με φιλοπεριβαλλοντικά χαρακτηριστικά ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μια κοινωνική δομή με φιλοπεριβαλλοντικά χαρακτηριστικά ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Δημοτικός Λαχανόκηπος του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μια κοινωνική δομή με φιλοπεριβαλλοντικά χαρακτηριστικά. 01.06.2016 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΜΠΕΙΡIΑ ΤΩΝ ΓΤΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟXH ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ Ελένη Χρονοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός Συντονίστρια Πολυιατρείου Περάματος socialperama@mdmgreece.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση στην απασχόληση στον αγροδιατροφικό τομέα και υποστήριξη για ανάληψη επιχειρηματικής δραστηριότητας στον πρωτογενή τομέα.

Προώθηση στην απασχόληση στον αγροδιατροφικό τομέα και υποστήριξη για ανάληψη επιχειρηματικής δραστηριότητας στον πρωτογενή τομέα. Προγράμματα για μείωση της ανεργίας Τουλάχιστον 368.540 άνεργοι καλύπτονται ή θα καλυφθούν από τα προγράμματα απασχόλησης τα οποία είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε θα υλοποιηθούν έως το τέλος του 2013,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 115 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα

Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος Συκεών Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1/1/2018-31/12/2018 Η Κοινωνική Πολιτική του Δήμου ασκείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και η ΧΕΝ Ελλάδος Ανακοινώνουν

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και η ΧΕΝ Ελλάδος Ανακοινώνουν Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και η ΧΕΝ Ελλάδος Ανακοινώνουν Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα πέντε (45) ανέργων ατόμων (επιδιώκεται η εξής

Διαβάστε περισσότερα

1. Ανακοίνωση Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1. Ανακοίνωση Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος . Ανακοίνωση Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Προς τους Δυνητικά Ωφελούμενους για την κάλυψη θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω του σχεδίου δράσης για την «δημιουργία και λειτουργία κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέρoντος για Πρόσληψη Προσωπικού

Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέρoντος για Πρόσληψη Προσωπικού Μ.Κ.Ο. «ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Γραφεία: Φιλαδελφείας 2 ΤΚ 10440 Αθήνα Α.Φ.Μ. 999598491 Δ.Ο.Υ. Α Αθηνών Τηλ.: 2107665336 215 5505717 Fax: 2108230666 url: www.faros-elpidas.gr email

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2310 300261 FAX 2310 318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 04/06/2015 Αρ.Πρωτ. 24848 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Β45ΑΛ-Θ2Δ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στο πλαίσιο της Απόφασης Πράξης με υπ αριθ: 2.17324/6.4112/31-07-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Απόφασης 161/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση κανονισμών λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς.

Αριθμ. Απόφασης 161/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση κανονισμών λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 9/03.05.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 161/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση κανονισμών λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 25 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 25 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 25 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 27 Νοεμβρίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μυτιλήνη 28 Δεκεμβρίου 2018 ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, δίνεται στη δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική επιστολή

Ενημερωτική επιστολή Ενημερωτική επιστολή για συμμετοχή στο Σχέδιο Ολοκληρωμένης Παρέμβασης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ» από τη Δικαιούχο Α.Σ. «Δίκτυο για την Απασχόληση Δήμου Ρεθύμνης» Ρέθυμνο, 03/07/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΚΏΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΔΡΑΣΗ: ΕΠΙΤΑΓΉ ΕΙΣΌΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΓΙΑ ΆΝΕΡΓΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ

ΚΏΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΔΡΑΣΗ: ΕΠΙΤΑΓΉ ΕΙΣΌΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΓΙΑ ΆΝΕΡΓΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΚΏΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΔΡΑΣΗ: ΕΠΙΤΑΓΉ ΕΙΣΌΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΓΙΑ ΆΝΕΡΓΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ Σελίδα 1 Εισαγωγή Ο Κώδικας Δεοντολογίας απευθύνεται στους ωφελούμενους, τους παρόχους κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

Προδημοσίευση Δράσης Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων αιτούντων διεθνούς προστασίας

Προδημοσίευση Δράσης Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων αιτούντων διεθνούς προστασίας Προδημοσίευση Δράσης Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων αιτούντων διεθνούς προστασίας Ταυτότητα Δράσης Βασικός στόχος της Δράσης είναι η δημιουργία δομών προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας

Διαβάστε περισσότερα