ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 15/3/2016 ΑΡΙΘ. 5/2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 15/3/2016 ΑΡΙΘ. 5/2016"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 15/3/2016 ΑΡΙΘ. 5/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κος Χριστάκης Τσιάτταλος Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης Δημοτικός Σύμβουλος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Δημοτικός Σύμβουλος Κος Χαράλαμπος Πάζαρος Δημοτικός Σύμβουλος Απών : Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Παρακαθήμενοι: Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

2 1 1. Έκτακτα θέματα Ο κύριος Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου συζητηθούν ως έκτακτα τα πιο κάτω θέματα: (1) Ενημέρωση για τις καθυστερημένες οφειλές από και προς τον Δήμο. (2) Άδειες ασθενείας κυρίας Αργυρώς Αυγουστή. (3) Επιστολή Υγειονομικού Επιθεωρητή ημερ. 11/03/2016 με θέμα πρόκληση οχληρίας. (4) Επιστολή Υγειονομικού Επιθεωρητή ημερ. 15/03/2016 με θέμα πρόκληση οχληρίας. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν την εισήγηση του κυρίου Δημάρχου. 2. Κοιμητήριο Γεροσκήπου Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πως το κυριότερο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Δήμος για την εξασφάλιση του τεμαχίου για την επέκταση του Κοιμητηρίου είναι ο τρόπος χρηματοδότησης. Όπως ανέφερε, τα Τραπεζικά Ιδρύματα, για να μας δανείσουν, απαιτούν υποθήκευση πάγιων περιουσιακών στοιχείων, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει λόγω του ότι τα πάγια του Δήμου είναι κοινής ωφελείας και δεν υποθηκεύονται. Συμπλήρωσε ότι το τεμάχιο είναι πέραν των 5000 τετραγωνικών μέτρων και ότι υπάρχουν δύο τρόποι απόκτησης του τεμαχίου είτε με απαλλοτρίωση είτε με συμφωνία αγοράς. Πρόσθεσε ότι το ποσό της απόκτησης μετά από συμφωνία θα είναι αυξημένο λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει φόρο κεφαλαιουχικών κερδών. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από ανταλλαγή απόψεων/εισηγήσεων μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν: α) Να εξουσιοδοτηθούν οι υπηρεσίες του Δήμου να ετοιμάσουν εισήγηση/πρόταση για την επιβολή τέλους κοιμητηρίου. β) Η επιτροπή κοιμητηρίου να συνεδριάσει, για να συζητήσει τον τρόπο απόκτησης του τεμαχίου για την επέκταση του Κοιμητηρίου. 3. Επικύρωση Πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου αριθμός 1/2016 ημερ. 19/1/2016. Επικυρώθηκαν τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμός 1/2016, ημερ. 19/1/2016.

3 4. Επικύρωση Πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου αριθμός 2/2016 ημερ. 9/2/ α) Η τελευταία παράγραφος της δεύτερης σελίδας των Πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου αριθμός 2/2016, ημερ. 09/02/2016 τροποποιείται από: «Ο κύριος Χριστοφίδης ανέφερε πως διαφωνεί με την αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμος Ιερού Κήπου. Σημείωσε ότι οι κήποι της θεάς Αφροδίτης στην Γεροσκήπου ήταν σε πολλές τοποθεσίες.» σε «Ο κύριος Χριστοφίδης ανέφερε πως διαφωνεί με την αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμος Ιερού Κήπου. Σημείωσε ότι οι κήποι της θεάς Αφροδίτης στην Πάφο ήταν σε πολλές τοποθεσίες.» β) Στην πέμπτη παράγραφο της τρίτης σελίδας των Πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου αριθμός 2/2016, ημερ. 09/02/2016 προστίθεται στα λεχθέντα του κύριου Χατζηβασίλη «Η εισήγηση πρέπει να τύχει μελέτης από ιστορικούς, ανθρώπους του πολιτισμού, άλλων παραγόντων και να γίνει ιδιαίτερη ενημέρωση των δημοτών. Αυτό είναι δεοντολογικά αλλά και επί της ουσίας σωστό καθότι κρίνω ότι από μόνο του το όποιο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θεωρώ ότι έχει την επαρκή σοφία για να λάβει την όποια απόφαση. Ως εκ τούτου, τάσσομαι εναντίον γιατί δεν ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη ορθή κατά την άποψη μου διαδικασία». γ) Επικυρώθηκαν τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμός 2/2016, ημερ. 09/02/2016 με τις πιο πάνω αναφερόμενες τροποποιήσεις/προσθήκες (α) (β). 5. Ενημέρωση για τις καθυστερημένες οφειλές από και προς τον Δήμο. Ο κύριος Χατζηβασίλης ανέφερε πως το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνεται για τις καθυστερημένες οφειλές από το Δήμο αλλά και προς το Δήμο, έτσι ώστε να λαμβάνονται οι ανάλογες αποφάσεις. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν οι υπηρεσίες του Δήμου σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο για τις καθυστερημένες οφειλές από και προς το Δήμο. 6. Πρακτικά Συνεδριάσεως της Επιτροπής Πρόσληψης Εκτάκτων Εργατών με αριθ.1/2016 ημερ. 10/03/2016.(επισυνάπτονται) Δόθηκαν για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 7. Πρακτικά Συνεδρίασης Συντονιστικής Επιτροπής Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας & Παιδιού ημερ. 9/03/2016. (επισυνάπτονται) μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν τα Πρακτικά Συνεδρίασης Συντονιστικής Επιτροπής Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας & Παιδιού ημερ. 9/03/2016.

4 8. Πρακτικά Εκτελεστικής Επιτροπής αριθμός 2/2016 ημερ. 11/3/2016. (επισυνάπτονται) 3 Δόθηκαν για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 9. Πρακτικά Σύσκεψης ημερ. 3/03/2016 με Λειτουργούς του Τμήματος Αρχαιοτήτων (επισυνάπτονται) μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν το ποσό των 1000 ευρώ για την ενίσχυση των εκδηλώσεων του Τμήματος Αρχαιοτήτων για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μνημείων. 10. Πρακτικά Σύσκεψης με Knossos Travel.(επισυνάπτονται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε πως ο εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου Knossos Travel πρότεινε στο Δήμο μία πρόταση συνεργασίας για προσέλκυση ζευγαριών από το Ισραήλ η οποία προβλέπει την παροχή ειδικών κινήτρων. Σημείωσε ότι το κίνητρο είναι ο Δήμος να αναλάβει τα μεταφορικά έξοδα των ζευγαριών από Λάρνακα προς Πάφο και αντίστροφα. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από ανταλλαγή απόψεων/εισηγήσεων μεταξύ τους ομόφωνα αποφάσισαν, παρά την καλή διάθεσή τους για ανάπτυξη του ειδικού αυτού τουρισμού από το Ισραήλ, να αναβάλουν για φέτος την παροχή ειδικών κινήτρων λαμβάνοντας υπόψη ότι η σύνθεση της υπηρεσίας πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί. 11. Απόψεις σχετικά με τις ΠΑΦ/00133/2016, ΠΑΦ/00040/2016 και ΠΑΦ/00010/2016 (επισυνάπτονται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις πιο πάνω Πολεοδομικές αιτήσεις. μεταξύ τους, αποφάσισαν τα πιο κάτω: ΠΑΦ/00133/2016: Να δοθούν θετικές απόψεις ΠΑΦ/00040/2016 και ΠΑΦ/00010/2016: Με βάση το άρθρο του τοπικού σχεδίου και της παραγράφου 6.2 του παραρτήματος του να ζητηθεί από την πολεοδομία η τεκμηρίωση της άποψη της. 12. Αιτήσεις για παραχώρηση άδειας πώλησης βιομηχανοποιημένου καπνού.(επισυνάπτονται)

5 μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν την έγκριση των αιτήσεων και την παραχώρηση άδειας πώλησης βιομηχανοποιημένου καπνού στους: - Μιχάλη Δαμιανού για το υποστατικό G&T kiosk - Γιώργο Φιλιππίδη για το υποστατικό Aliathon Holliday Village (υπεραγορά) - Παρασκευά Παρασκευά για το υποστατικό Louis Phaethon Beach Hotel 13. Αιτήσεις για έκδοση άδειας λειτουργίας υποστατικών (επισυνάπτονται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τις δύο αιτήσεις ανέφερε ότι τα εν λόγω επαγγελματικά υποστατικά επιθεωρήθηκαν και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των σχετικών νόμων για έκδοση άδειας λειτουργίας επαγγελματικού υποστατικού. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν την έγκριση των αιτήσεων του Ιατρείου Polimedical και της Ταβέρνας «Το Χαλαμάντουρο» και την έκδοση άδειας Λειτουργίας Επαγγελματικού Υποστατικού Αιτήσεις για έκδοση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών (επισυνάπτονται). μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν: Α)Για την αίτηση του κύριου David John Bagwell για το υποστατικό Rosies s Tea Room την παραχώρηση προσωρινής άδειας τριών μηνών. β) Την έγκριση της αίτησης του κυρίου Γιώργου Φιλιππίδη για το υποστατικό υπεραγορά «Aliathon Holiday Village». γ) Την έγκριση της αίτησης της κυρίας Γαλάτειας Φιλιππίδου Ψωμά για το υποστατικό «Aliathon Holiday Village». δ)την έγκριση της αίτησης του κύριου Μιχάλη Δαμιανού για το υποστατικό «G&T Minimarket & Jiosk» ε) Την έγκριση της αίτησης της κυρίας Γεωργίας Γεωργίου για το υποστατικό Ψησταριά «AΚΡΟΠΟΛΙΣ». ζ) Την έγκριση της αίτησης του κύριου Παρασκευά Παρασκευά για το υποστατικό Ξενοδοχείο «LOUIS PHAETHON BEACH HOTEL». η)την έγκριση της αίτησης του κύριου Ιωάννη Οικονόμου για το υποστατικό Ξενοδοχείο «Sentido Cypria Bay» θ) Την έγκριση της αίτησης του κύριου Πανίκου Χριστοφή για το υποστατικό Ταβέρνα «Το Χαλαμάντουρο» 15. Αίτηση ΑΗΚ για εξασφάλιση άδειας Προσπέλασης με εκσκαφή (επισυνάπτεται)

6 5 Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την αίτηση για άδεια προσπέλασης για έργα με εκσκαφή της Α.Η.Κ. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από ανταλλαγή απόψεων/εισηγήσεων μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν το αίτημα για άδεια προσπέλασης για έργα με εκσκαφή της Α.Η.Κ. με αποζημίωση ως η συμφωνημένη διαδικασία της Ένωσης Δήμων για επανορθώσεις μετά από εκσκαφές για υπογειοποιήση των υπηρεσιών τους. 16. Πρόταση για Συνεργασία στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα Κύπρος , Μελέτη διάβρωσης παραλιών (επισυνάπτεται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου την πρόταση του ΤΕΠΑΚ ανέφερε πως το γνωστικό αντικείμενο της πρότασης θα είναι η μελέτη διάβρωσης σε παραλίες υψηλής τουριστικής σημαντικότητας και η εισήγηση πιθανών λύσεων για αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο προϋπολογισμός του κάθε εταίρου θα κυμαίνεται γύρω στις ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για αγορά εξοπλισμού παρακολούθησης των ακτών και συμμετοχή σε εταιρικές συναντήσεις. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν τη συμμετοχή του Δήμου Γεροσκήπου στο Πρόγραμμα INTERREG V-A Eλλάδα Κύπρος με τίτλο έργου «Εκτίμηση κινδύνου παράκτιας διάβρωσης λόγω κλιματικής αλλαγής και αξιολόγηση των έργων παράκτιας προστασίας» και ακρώνυμο BEACHTECH. 17. Πρόταση για Συνεργασία στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΕRA-NET (επισυνάπτεται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου την πρόταση του πανεπιστημίου Νεάπολις ανέφερε πως το θέμα της πρότασης αφορά στη διαχείριση αποβλήτων και συγκεκριμένα πράσινων αποβλήτων. Επεσήμανε ότι η συνεισφορά του Δήμου θα είναι για τις μελέτες του προγράμματος, τη συμμετοχή του σε συναντήσεις και τη παροχή δεδομένων και ότι ο Δήμος δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν τη συμμετοχή του Δήμου Γεροσκήπου στο Πρόγραμμα ERA NET. Στο σημείο αυτό αποχώρησε από τη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Μάριος Αθανασίου.

7 18. Υποχρέωση Εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και επιδιόρθωσης Φώτων Τροχαίας και Φωτοελεγχόμενων διαβάσεων πεζών τύπου «πέλικαν» Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ενημερώνοντας τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε πως ο Δήμος Πάφου έχει προκηρύξει προσφορές για τις εν λόγω εργασίες και ο επιτυχών προσφοροδότης έχει υπογράψει συμβόλαιο με χρέωση 65 ευρώ ανά σημείο το μήνα. Πρόσθεσε ότι στο Δήμο Γεροσκήπου υπάρχουν 3 σημεία φώτων τροχαίας και μερικά σημεία στο δρόμο Αεροδρομίου Πάφου και ότι καλούμαστε να αποφασίσουμε εάν θα προκηρύξουμε προσφορές ή εάν θα συνεργαστούμε με τον προσφοροδότη του Δήμου Πάφου. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν το θέμα να παραπεμφθεί για εξέταση σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Επιστολή Artamas Consulting Ltd ημερομηνίας 11/03/2016 με θέμα χρήση παραλίας μπροστά από την ανάπτυξη μας στο τεμάχιο 218 του Φ.ΣΧ 51/28W1.(επισυνάπτονται ) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου την επιστολή της Αrtamas Consulting Ltd ανέφερε πως η εταιρεία ζητά άδεια χρήσης /παροχής υπηρεσιών για τουλάχιστο 20 ομπρέλες και 40 κρεβατάκια και είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει δημόσια υποδομή για τους λουομένους που θα περιλαμβάνει ντους, 2 αποχωρητήρια, 2 αποδυτήρια και διαδρόμους. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν το θέμα να εξεταστεί σε υπηρεσιακή σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου της επιτροπής παραλιών μαζί με άλλα συναφή αιτήματα για χρήση της παραλίας και να προωθηθούν τα θέματα σε συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής Παραλιών. 20. Υλοποίηση άρθρου Α8.10 του Προϋπολογισμού 2016 Αξιοποίηση Κοινοτικού Γηπέδου Γεροσκήπου.(επισυνάπτονται σημείωμα Αναπληρωτή Δημοτικού Γραμματέα και σχέδιο διαμόρφωσης παλαιού Γηπέδου) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ενημερώνοντας τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε πως ο σχεδιασμός της αξιοποίησης του κοινοτικού γηπέδου προβλέπει την κατασκευή περιπτέρου και αποχωρητηρίων, την κατασκευή διαχωριστικού τοίχου προς το χώρο στάθμευσης, παιδότοπο, χωματουργικά, κατεδαφίσεις και φυτεύσεις δέντρων. Λόγω του ότι στον Προϋπολογισμό του 2016 έχει γίνει πρόβλεψη για δαπάνη του μικρού ποσού των ευρώ, στην παρούσα φάση προωθούνται να γίνουν οι χωματουργικές εργασίες, οι φυτεύσεις δέντρων και μέρος από τους οι παιδότοπους και του εξοπλισμού των.

8 7 21. Υλοποίηση άρθρου Α8.4 του Προϋπολογισμού 2016 Ασφαλτόστρωση Δρόμων Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ενημερώνοντας τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε πως μέχρι τώρα έχουν δαπανηθεί ευρώ για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων. Συμπλήρωσε ότι με βάση το ποσό το οποίο έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του έτους 2016 θα προβούμε μέσω προσφορών σε ασφαλτόστρωση δρόμων για ακόμη ευρώ. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν οι υπηρεσίες του Δήμου να ετοιμάσουν όρους για την προκήρυξη προσφορών για ασφαλτόστρωση δρόμων. 22. Υλοποίηση άρθρου Α8.13 Προϋπολογισμού Μετατροπή κτιρίου πρώην ΣΠΕ Γεροσκήπου σε Δημοτική Βιβλιοθήκη Ο κύριος Δήμαρχος ανέφερε πως το Πετρίδειο ίδρυμα θα δώσει το ποσό των ευρώ ως οικονομική χορηγία για την δημιουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν οι υπηρεσίες του Δήμου να προκηρύξουν προσφορές για τη διαμόρφωση του κτηρίου της ΣΠΕ Γεροσκήπου σε Δημοτική Βιβλιοθήκη. 23. Επιστολή Υγειονομικού Επιθεωρητή ημερ. 11/03/2016 με θέμα πρόκληση οχληρίας από τη διατήρηση διαφόρων ζώων σε πρόχειρα παράνομα υποστατικά στην περιοχή Κολώνης.(επισυνάπτεται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας την επιστολή του Υγειονομικού Επιθεωρητή ανέφερε πως μετά από την επιθεώρηση της οικίας του κ. Κουμή Κωνσταντίνου που βρίσκεται στην οδό Μαργαρίτας Λιασίδου αρ. 30 από τον Υγειονομικό Επιθεωρητή διαπιστώθηκε η ύπαρξη σοβαρής μορφής οχληρίας από την παρουσία 11 αγελάδων και μεγάλου αριθμού κουνελιών σε παράνομα υποστατικά. Πρόσθεσε ότι γύρω από τα υποστατικά υπάρχουν αρκετές ποσότητες ξυλείας, ζωοτροφές και διάφορα αντικείμενα που μαζί με τις ακαθαρσίες και τις κοπριές δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να επιδοθεί ειδοποίηση προς άρση της οχληρίας με βάση το άρθρο 92 του περί Δήμων Νόμου. Εάν η οχληρία δεν αρθεί εντός 15 ημερών, τότε να ληφθούν δικαστικά μέτρα σύμφωνα με το άρθρο 93 (β) του περί Δήμων Νόμου.

9 24. Επιστολή Υγειονομικού Επιθεωρητή ημερ. 15/03/2016 με θέμα πρόκληση οχληρίας από τη διατήρηση διαφόρων ζώων σε πρόχειρα παράνομα υποστατικά στην περιοχή Κολώνης. (επισυνάπτεται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας την επιστολή του Υγειονομικού Επιθεωρητή ανέφερε πως μετά από την επιθεώρηση της οικίας του κ. Δήμου Σεκκέ που βρίσκεται στην οδό Μαργαρίτας Λιασίδου αρ. 29 από τον Υγειονομικό Επιθεωρητή διαπιστώθηκε η ύπαρξη σοβαρής μορφής οχληρίας από την παρουσία μεγάλου αριθμού ορνίθων και περιστεριών σε πρόχειρα παράνομα υποστατικά. Επίσης, ανέφερε ότι γύρω από τα υποστατικά υπάρχουν αρκετά αντικείμενα τα οποία μαζί με τις ακαθαρσίες και τις κοπριές δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. μεταξύ τους, ομόφωνα αποφάσισαν να επιδοθεί ειδοποίησης προς άρση της οχληρίας με βάση το άρθρο 92 του περί Δήμων Νόμου. Εάν η οχληρία δεν αρθεί εντός 15 ημερών, τότε να ληφθούν δικαστικά μέτρα σύμφωνα με το άρθρο 93 (β) του περί Δήμων Νόμου. 25. Επιστολή Διοικητικού Λειτουργού με θέμα Άδειες ασθενείας κυρίας Αργυρώς Αυγουστή. (επισυνάπτεται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας την επιστολή του Διοικητικού Λειτουργού ανέφερε πως η Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός κυρία Αργυρώ Αυγουστή λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας έχει υπερβεί κατά 5 ημέρες την άδεια ασθενείας που δικαιούται. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν την υπέρβαση στην άδεια ασθενείας της Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού κυρίας Αργυρώ Αυγουστή κατά 5 ημέρες. 26. Επιστολή κυρίας Μαριλένας Παναγιωτάκη ημερ. 11/03/2016(επισυνάπτεται) Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας την επιστολή της κυρίας Παναγιωτάκη ανέφερε πως ζητά από το Δήμο την παραχώρηση ενός αποθηκευτικού χώρου για χρονικό διάστημα ενός μηνός, για να αποθηκεύσει μετά από απόφαση δικαστηρίου τα αντικείμενα της ενοικιάστριάς της, η οποία έχει φύγει στο εξωτερικό και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν της κατέβαλε ενοίκιο. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν το αίτημα της κυρίας Μαριλένας Παναγιωτάκη και να παραχωρηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για χρονική περίοδο ενός μηνός ο χώρος του παλαιού σφαγείου. 27. Επιστολή Ένωσης Δήμων ημερ. 9/03/2016 με θέμα υιοθέτηση νέας διαδικασίας για είσπραξη των δικαιωμάτων άδειας οικοδομής κατά την παραλαβή της αίτησης.(επισυνάπτεται) 8

10 9 Ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας παρουσιάζοντας την επιστολή της Ένωσης Δήμων ανέφερε πως εδώ και αρκετό καιρό η Ένωση Δήμων έχει εισηγηθεί προς το Υπουργείο Εσωτερικών την τροποποίηση της περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών νομοθεσίας, έτσι ώστε τα δικαιώματα για έκδοση άδειας οικοδομής να καταβάλλονται με την υποβολή της αίτησης. Σημείωσε ότι το υπουργείο δεν προώθησε το θέμα και η Ένωση Δήμων προτείνει μία μεταβατική λύση με απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων να γίνεται η είσπραξη μέρους των οικοδομικών δικαιωμάτων με την παραλαβή της αίτησης και να γίνεται τελικός διακανονισμός κατά την έκδοση της άδειας. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν να εγκρίνουν την εισήγηση της Ένωσης Δήμων και με την παραλαβή της αίτησης για άδεια οικοδομής να γίνεται η είσπραξη του 50% των οικοδομικών δικαιωμάτων. Κατά την έκδοση της άδειας να γίνεται ο τελικός διακανονισμός. Η εφαρμογή της απόφασης θα αρχίσει μόλις λάβουμε τις οδηγίες ενιαίας πολιτικής της Ένωσης Δήμων. 28. Επιστολή Δικηγόρου Νίκου Τσιαπαλή ημερομηνίας 1/03/2016 με θέμα ζημιές επιχείρησης EUROPA.(επισυνάπτεται) Δόθηκε για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 29. Υπηρεσιακό Σημείωμα Πολιτιστικού Λειτουργού ημερ. 8/03/2016 με θέμα Συμμετοχή Δήμου Γεροσκήπου στην Ώρα Της Γής.(επισυνάπτεται) Δόθηκε για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 30. Επιστολή Δημοτικού Συμβούλου κύριου Κυριάκου Χατζηβασίλη ημερ. 4/03/2016(επισυνάπτεται) Σχετικά με το πρώτο θέμα της επιστολής του κ. Χατζηβασίλη, το οποίο αφορούσε στον καλλωπισμό του πλατειακού χώρου, ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη προγραμματίσει το κλάδεμα των δέντρων, το βάψιμο και την καθαριότητα του χώρου. Σε σχέση με το θέμα της συντήρησης της παραδοσιακής βρύσης ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε πως το θέμα θα τύχει χειρισμού από εξειδικευμένο άτομο. Αναφορικά με την εισήγηση για αποκατάσταση των πεζοδρομίων της οδού Βασίλη Μιχαηλίδη αποφασίστηκε οι υπηρεσίες του Δήμου να προβούν σε εκτίμηση της κατάστασης στη βάση και των προϋπολογισμών.

11 Σχετικά με το θέμα των πεσμένων δέντρων επί του νέου δρόμου Πάφου αεροδρομίου αποφασίστηκε να ενημερωθεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων, για να επιληφθεί του θέματος. Αναφορικά με την εισήγηση για συντήρηση όλων των στάσεων των λεωφορείων ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε πως το θέμα θα τύχει χειρισμού από τις υπηρεσίες του Δήμου. Σχετικά με το θέμα της ανέγερσης εργοστασίου επεξεργασίας χρυσού στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας αποφασίστηκε πως πρέπει να μελετηθεί το θέμα και ο κύριος Δήμαρχος να έρθει σε επικοινωνία με τη συντονιστική επιτροπή κοινοτήτων η οποία αντιδρά για το εν λόγω θέμα. Αναφορικά με το κλάδεμα δέντρων σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου στην αγροτική περιοχή στο οποίο δημιουργείται θέμα ασφάλειας αποφασίστηκε να ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες να κλαδέψουν τα δέντρα τους και όσοι δεν ανταποκριθούν ο Δήμος να προχωρήσει στο κλάδεμα τους και να χρεώσει τους ιδιοκτήτες Επιστολή Δημάρχου προς Ένωση Δήμων με θέμα προτάσεις επί του Νομοσχεδίου για Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης.(επισυνάπτεται) Δόθηκε για ενημέρωση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 01/12/2016 ΑΡΙΘ. 21/2016. Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 01/12/2016 ΑΡΙΘ. 21/2016. Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 01/12/2016 ΑΡΙΘ. 21/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/11/2016 ΑΡΙΘ. 19/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 12/01/2017 ΑΡΙΘ. 01/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 31/01/2017 ΑΡΙΘ. 03/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 31/01/2017 ΑΡΙΘ. 03/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 31/01/2017 ΑΡΙΘ. 03/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/10/2016 ΑΡΙΘ. 18/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/3/2016 ΑΡΙΘ. 4/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/3/2016 ΑΡΙΘ. 4/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 1/3/2016 ΑΡΙΘ. 4/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/10/2015 ΑΡΙΘ. 20/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/10/2015 ΑΡΙΘ. 20/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/10/2015 ΑΡΙΘ. 20/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012. Παρόντες:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012. Παρόντες: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 13/10/2015 ΑΡΙΘ. 19/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 13/10/2015 ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 13/10/2015 ΑΡΙΘ. 19/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17 Ημερομηνία: 7 Αυγούστου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Ημερομηνία : 5 Νοεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:30' Ώρα λήξης: 15:00' Παρόντες : κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

1. Έκτακτα θέματα: Ο κύριος Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου εξεταστούν τα πιο κάτω ως έκτακτα θέματα:

1. Έκτακτα θέματα: Ο κύριος Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως στη σημερινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου εξεταστούν τα πιο κάτω ως έκτακτα θέματα: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/2/2012 ΑΡΙΘ. 6/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης - Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου - Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός - Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/01/2012 ΑΡΙΘ. 1/2012. Παρόντες:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/01/2012 ΑΡΙΘ. 1/2012. Παρόντες: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/01/2012 ΑΡΙΘ. 1/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Ημερομηνία: 27 Απριλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/02/2017 ΑΡΙΘ. 04/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/02/2017 ΑΡΙΘ. 04/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/02/2017 ΑΡΙΘ. 04/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/16 Ημερομηνία: 26 Μαΐου 2016 Ώρα έναρξης: 18:15 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (εκτός από μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενοι κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενοι κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Ιωαννίδης Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17 Ημερομηνία: 6 Απριλίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός από μέρος του θέματος 1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Ημερομηνία: 21 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα λήξης: 19:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Πρακτικά 117 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25 Ιουλίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 10/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 10/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 10/17 Ημερομηνία: 23 Μαρτίου 2017 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 18:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από μέρος του

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21/18 Ημερομηνία: 27 Ιουλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα Λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Πρακτικά 97 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2016, ώρα 5:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 35/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 35/17 Ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 35/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από μέρος του

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2015

Αρ. Συνεδρίας: 1/2015 Πρακτικά 76 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, 2015, ώρα 8:45πμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος - Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4.1)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 6/2016

Αρ. Συνεδρίας: 6/2016 Πρακτικά 93 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 10 Μαΐου, 2016, ώρα 4:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 6/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/02/2017 ΑΡΙΘ. 05/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/02/2017 ΑΡΙΘ. 05/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 28/02/2017 ΑΡΙΘ. 05/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 18:00 19:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 18:00 19:30. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 14 /2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16 Ημερομηνία: 25 Φεβρουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:15 Ώρα Λήξης: 20:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (μέχρι μέρος του θέματος 8.4) κ. Ανδρέας Οικονόμου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/18 Ημερομηνία: 22 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα έναρξης: 19:30 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/18 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (εκτός του θέματος

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & )

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & ) Αρ. Φακ. 4.0.0 Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 17:15 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 16/2017 Παρόντες Άντρος Γ. Καραγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ (2015) Α/Α 07/ Απριλίου 2015

Αρ. Φακ (2015) Α/Α 07/ Απριλίου 2015 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) Α/Α 07/2015 8 Απριλίου 2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2015 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 7 Απριλίου 2015, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Ημερομηνία: 26 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 14:30 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 30/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 30/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 30/15 Ημερομηνία: 8 Οκτωβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17 Ημερομηνία: 5 Οκτωβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:50 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου κ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/16 Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 5:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 17/2013

Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 3.9.2013 από τις 6:15μμ μέχρι τις 8:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 Ημερομηνία: 4 Οκτωβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Βλίττης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΡ. 2/2013. Εκτελεστική Επιτροπή Δήμου Σωτήρας Ολομέλεια Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΡ. 2/2013. Εκτελεστική Επιτροπή Δήμου Σωτήρας Ολομέλεια Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΡ. 2/2013 Εκτελεστική Επιτροπή Δήμου Σωτήρας Ολομέλεια Δημοτικού Συμβουλίου Χρόνος Διεξαγωγής: Τρίτη 08/01/2013, 1:00 μμ Τοποθεσία: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΩΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 15/2013

Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Πρακτικά 43 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 23.7.2013 από τις 9:30μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα