SAMERON LTD ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ = ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SAMERON LTD ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ = ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!"

Transcript

1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ = ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! SAMERON LTD Show-Room: Λεωφόρος Ακροπόλεως 39, Ακρόπολη Λευκωσία Τηλ: Γραφείο: Γλάδστωνος Λευκωσία Τηλ: /sameron.dental

2 Προϊόντα Εργονομίας Με τα σωστά προϊόντα μπορούμε εύκολα και ανώδυνα να πετύχουμε τη σωστή στάση εργασίας. Υπάρχουν βοηθητικά εργαλεία τα οποία θα μας επιτρέψουν να διατηρούμε χωρίς κόπο και πόνο μια θέση η οποία δεν θα επιβαρύνει το σώμα μας. 1. Κάθισμα (SALLI SADDLE CHAIR) Τα διαχωριζόμενα καθίσματα (σκαμπό) τύπου σέλας είναι, χωρίς αμφιβολία, η απόλυτη λύση για παρατεταμένες περιόδους καθιστικής εργασίας. Μετά από μια περίοδο προσαρμογής, οι ραχιαίοι μύες του σώματος ευθυγραμμίζουν αυτόματα τη σπονδυλική στήλη και φροντίζουν για την στάση του σώματος. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία - την εργασία σας. 2. Λούπες (UKLoupes) Με τη σωστή χρήση μιας λούπας δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείτε η μέση και ο αυχένας, αφού αναγκαστικά το σώμα μένει σε μια πιο φυσική και όρθια θέση. Με αυτό τον τρόπο εκτελείτε το καθήκον σας σε μια πιο ξεκούραστη θέση αλλά και με μεγαλύτερη ακρίβεια. 3. Μικροσκόπιο (SmartOptic) Ένα μικροσκόπιο μας προσφέρει βελτιωμένη στάση στο σώμα μας. Επειδή λειτουργούμε σε μια πιο όρθια, άνετη στάση, ο χρήστης είναι λιγότερο πιθανό να βιώσει κόπωση του αυχένα και πρόβλημα στους ραχιαίους μυς. Οπότε, είναι σε θέση να εργάζεται με άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σύμφωνα με έρευνες των τελευταίων ετών, οι μυοσκελετικές παθήσεις (Μ.Σ.Π.) είναι ανάμεσα στις 6 συχνότερες ασθένειες στην Ευρώπη. Αποτελούν το 50% όλων των προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την εργασία και το 50% όλων των νέων περιπτώσεων επαγγελματικών παθήσεων. Πρόκειτε για παθήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασθενειών του σκελετού, των μυών, των αρθρώσεων, των συνδέσμων, των αγγείων και των νεύρων. (Πηγή: Το Βημα του Ασκληπιού (10ος Τόμος, 3ο Τεύχος, Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2011) SAMERON Τηλέφωνο: Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

3 1. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Salli Saddle Chairs Γιατί το κάθισμα Salli είναι η καλύτερη επιλογή; Σε γενικές γραμμές το κάθισμα Salli υπερέχει από τα συνηθισμένα, κάτι που γίνεται ακόμα πιο εμφανές σε άτομα που υποφέρουν από προβλήματα στη μέση και τον αυχένα, κακή κυκλοφορία στα κάτω άκρα, ή άτομα που πρέπει να να κινούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας του και διατηρούν εργονομικά λανθασμένη στάση σώματος. Αυτό συμβαίνει συχνά σε οδοντιάτρους, χειρούργους, αισθητικούς, κομμωτές, μουσικούς, άτομα που εργάζονται σε χώρους συναρμολόγησης και πακεταρίσματος, κέντρα αποκατάστασης και κέντρα υγείας μεταξύ άλλων. Το καρεκλάκι Salli, επίσης, ταιριάζει απόλυτα σε άτομα που εξασκούν γραφειακή εργασία, όπως ταμείες, αρχιτέκτονες, λογιστές. Διαχωριζόμενο κάθισμα τύπου σέλας Μόνο το κάθισμα Salli χωρίζεται σε δύο μέρη και αυτό εγγυάται ένα υγιή και άνετο τρόπο καθίσματος και για τα δύο φύλα. Τροχοί Αξεσουάρ Καθώς οι τροχοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί στα καθίσματα τύπου σέλας, υπάρχουν διάφορες επιλογές και οι τροχοί εγκαθίστανται ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη. Το κάθισμα Salli είναι διαθέσιμο σε διάφορα μοντέλα και συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για διαφορετικούς σκοπούς και χώρους εργασίας. Η στάση εργασίας Ερευνητές χρησιμοποίησαν μια νέα μέθοδο μαγνητικής τομογραφίας και αφού εξέτασαν 22 υγιείς εθελοντές στο Νοσοκομείο Γούντεντ της Αμπερντίν στην Σκωτία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η όρθια θέση των 90 μοιρών επιβαρύνει τη μέση και μάλιστα σε βαθμό που μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσαν την Εταιρεία Ραριολογίας της Βόρειας Αμερικής πως η καλύτερη στάση σώματος για εκείνους τους υπαλλήλους που κάνουν καθιστική εργασία είναι να γέρνουν πίσω την πλάτη τους κατά 135 μοίρες! (Πηγή: Τα Νέα Online, , SAMERON Τηλέφωνο: Υλικά Πρωτοπορία στην αγορά Το κάθισμα Salli αποτελείται από ανθεκτικά υλικά: ο κορμός του καθίσματος είναι κατασκευασμένος από ατσάλι 3 mm, το κάθισμα είναι από δέρμα ποιότητας Α, πολύ ανθεκτικό ύφασμα ή πολυουρεθάνη για ειδικούς σκοπούς. Επιπλέον, το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από πέντε στρώσεις υλικών και έχει μια αναγνωριστική ετικέτα στην οποία αναγράφεται ένας σειριακός αριθμός. Η εταιρεία Salli ειδικεύεται αποκλειστικά σε ιατρικά καθίσματα τύπου σέλας και ολοκληρωμένα συστήματα εργασίας που τα συμπεριλαμβάνουν και ως εκ τούτου, προηγείται στην αγορά σε θέματα ποιότητας και τεχνογνωσίας. Ο σκοπός της εταιρείας Salli είναι να αλλάξει την επικρατούσα άποψη για τον σωστό τρόπο καθίσματος. Έρευνα και Ανάπτυξη Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Salli ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 1990 και συγκεντρώνει συμπεράσματα από διάφορες πανεπιστημιακές έρευνες για την καθιστική υγεία στη Φινλανδία και το εξωτερικό. Εξαγωγές Η Salli εξάγει τα προϊόντα της σε 60 χώρες και λαμβάνει συνεχώς θετική ανταπόκριση διεθνώς, γεγονός που επιβεβαιώνει τα συμπεράσματα των ερευνητικών εργασιών. Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

4 Salli Swing 690 Salli Swing + Allround 980 Salli Multiadjuster Salli Multiadjuster + Allround SAMERON Τηλέφωνο: Ο μηχανισμός Swing επιτρέπει στο κάθισμα να υοθετεί τις κινήσεις του σώματος. Με αυτό τον τρόπο η πλάτη διατηρεί ίσια θέση ακόμα και όταν χρειάζεται να σκύψετε μπροστά. Salli Swing Fit Ο μηχανισμός Swing Fit επιτρέπει στο σώμα σας να εξασκείτε καθόλην την διάρκεια της μέρας. Το άνοιγμα του καθίσματος προσαρμόζεται ανάλογα με την δική σας προτίμηση Salli Swing Fit + Allround 1085 Η καρέκλα Multiadjuster προσαρμόζεται τόσο στο άνοιγμα της θέσης όσο και στην κλίση του καθίσματος. Αλλάζοντας την κλίση του καθίσματος η πλάτη σας θα παραμένει στην σωστή ίσια θέση ακόμα και όταν σκύβετε. Salli Multiadjuster + Stretching Support 868 Το Stretching Support προορίζεται μόνο για περιοδική χρήση. Εφόσον η σπονδυλική στήλη θα βρίσκεται στη σωστή θέση και όλοι οι μύες θα παραμένουν χαλαροί τότε το τέντωμα της πλάτης δεν είναι συχνά Salli Multiadjuster + ElbowRest Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

5 Salli Twin Salli Twin + Allround Salli Twin A2 Salli Twin Α2 + Allround Η καρέκλα Salli Twin είναι ιδανική για περιπτώσεις όπου η ίδια καρέκλα χρησιμοποιήται από πολλούς χρήστες και δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογές Η καρέκλα Salli Twin είναι ιδανική για περιπτώσεις όπου η ίδια καρέκλα χρησιμοποιήται από πολλούς χρήστες και δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογές. Με πλαστική βάση και δέρμα ποιότητας Α2. Salli Twin + Stretching Support Salli Twin + ElbowRest Salli Twin Α2 + Stretching Support Salli Twin Α2 + ElbowRest Το Stretching Support προορίζεται μόνο για περιοδική χρήση. Εφόσον η σπονδυλική στήλη θα βρίσκεται στη σωστή θέση και όλοι οι μύες θα παραμένουν χαλαροί τότε το τέντωμα της πλάτης δεν είναι συχνά αναγκαίο. Η επιλογή Allround περιστρέφεται με ευκολία σε όλες τις πλευρές της καρέκλας. Μπορεί να χρησιμοποιηθείώς στήριξη για το ένα ή και τα δύο Το Stretching Support προορίζεται μόνο για περιοδική χρήση. Εφόσον η σπονδυλική στήλη θα βρίσκεται στη σωστή θέση και όλοι οι μύες θα παραμένουν χαλαροί τότε το τέντωμα της πλάτης δεν είναι συχνά αναγκαίο Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

6 Salli SURGEON ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΣΤΑΘΕΡΗ) Το εξειδικευμένο μοντέλο Salli Surgeon είναι ο ιδανικός βοηθός για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια π.χ. χειρουργεία, οδοντιατρικά χειρουργεία, χρήση μικροσκοπίου κ.τ.λ. Μπορεί να συνδυαστεί καρέκλα Salli Twin ή Salli Multiadjuster. Διαθέτει Foot Height Control για έλεγχο του ύψους με ποδοχειριστήριο. Salli ERGOREST ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ) Το εξειδικευμένο μοντέλο Salli Ergorest hand support μειώνει την πίεση που ασκείτε στα χέρια αλλά και στο πάνω μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια δύσκολων εργασιών. Είναι ιδανικό για χρήση σε χειρουργεία, σε οδοντιατρικά χειρουργεία, με χρήση μικροσκοπίου κ.τ.λ. Τα βοηθητικά μέρη για τα χέρια είναι πάντοτε σε χρώμα μαύρο. ME ΚΑΘΙΣΜΑ TWIN 1200 ME ΚΑΘΙΣΜΑ TWIN 1370 ME ΚΑΘΙΣΜΑ MULTIADJUSTER 1300 ME ΚΑΘΙΣΜΑ MULTIADJUSTER 1450 Το μοντέλο Salli Surgeon έχει 10 έτη εγγύηση για την καρέκλα και 2 έτη εγγύηση για τα βοηθητικά μέρη. Το μοντέλο Salli Ergorest έχει 10 έτη εγγύηση για την καρέκλα και 2 έτη εγγύηση για τα βοηθητικά μέρη. SAMERON Τηλέφωνο: Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

7 ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ & ΥΦΑΣΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟΥΣ ΝΕΟ!

8 2. ΛΟΥΠΕΣ (Μεγεθυντικοί Φακοί) Lumadent LED Light Unit 600 Το σύστημα περιλαμβάνει: TTL STONE Series - ultra light weight - micro-sized barrel Μεγέθυνση: 2.5, 3.0, 3.5 Απόσταση Εργασίας: 340, 420, 460, 500, 550 mm TTL Series - Lightweight 55g optical unit - Multilayer coated galilean Μεγέθυνση: 2.5, 3.0, 3.5 Απόσταση Εργασίας: 340, 420, 460, 500 mm LED Light unit 1x Lithium-Ion Battery Pack (fully rechargable) UK mains Charger Composite Filter 1x 3.5 ft Cable 1x 4.5 ft Cable Set of attachment accessories Sports Case HL8200 HEADLIGHT 419 Optical Specification Keplerian Loupes - Lightweight 42g optical unit - Multilayer coated premium Μεγέθυνση: 3.5, 4.0, 4.5 Απόσταση Εργασίας: 340, 420, 460, 500 mm Clip-On Loupes - Lightweight 44g optical unit - Multilayer coated premium grade galilean lenses Μεγέθυνση: 2.5, 3.0, 3.5 Απόσταση Εργασίας: 340, 420, 460, 500 mm Adjustable Range Weight Electrical Specifications 390 Loupes Headband HL8300 HEADLIGHT 530 Optical Specification Adjustable Range Flip-Up Galilean Loupes - Lightweight 40g optical unit - Multilayer coated premium grade galilean lenses Μεγέθυνση: 2.5, 3.0, 3.5 Απόσταση Εργασίας: 340, 420, 460, 500 mm Weight Electrical Specifications SAMERON Τηλέφωνο: Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

9 3. MIΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΤΑΝ Η ΥΨΗΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ Σύστημα Εξισορρόπησης Βάρους Ο καλά ισορροπημένος βραχίονας παρέχει δυνατότητα ομαλής κίνησης και ακρίβειας στην τοποθέτηση. Το ευρύ πεδίο ρυθμίσεων επιτρέπει την καλή ισορροπία ακόμα και μετά την εγκατάσταση βοηθητικού εξοπλισμού Φωτεινή Πηγή LED (Δίοδος Εκπομπής Φωτός) Αν σέβεστε την οικονομία όπως και το πολύ λαμπρό φως σε θερμοκρασία χρώματος των 6000 Kelvin, σε χρώμα που προσομοιάζει με το ηλιακό φως τότε αυτή η Φωτεινή Πηγή είναι για σας. Η δίοδος των 80 Watt έχει διάρκεια ζωής ώρες. ΑΠΟ Φωτεινή Πηγή Xenon (Ξένο) Η Φωτεινή Πηγή Xenon καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών που χρειάζονται τη μεγαλύτερη ένταση φωτός. Παρέχει ένα πολύ λαμπρό (105kLux) και λευκό φως με θερμοκρασία χρώματος 6000 Kelvin, σε χρώμα που προσομοιάζει με το ηλιακό φως. Καθιστά δυνατή την εργασία σε περιβάλλοντα φυσικού φωτισμού. Ο λαμπτήρας των 180 Watt έχει διάρκεια ζωής 500 ώρες. Η ένταση του ελέχγεται από ένα κλείστρο που διατηρεί τη θερμοκρασία του χρώματος σε όλα τα επίπεδα φωτεινότητας. Φωτεινή Πηγή Halogen (Αλογόνο) Η Φωτεινή Πηγή Halogen έχει δύο ανεξάρτητες οδούς των 150 Watt η καθεμιά. Ο Φωτισμός με θερμοκρασία χρώματος 5400 Kelvin είναι ένας αναντικατάστατος φωτισμός για τα περισσότερα κλινικά περιβάλλοντα. Μόνο λίγα λεπτά με ένα μικροσκόπιο SmartOPTIC θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη! Παρουσιάζουμε ένα ιατρικό μικροσκόπιο SmartOPTIC εξειδικευμένο για απαιτητικούς χρήστες. Οι λύσεις που εφαρμόστηκαν στο μικροσκόπιο αυτό παρέχουν εύκολη κινητικότητα και μεγάλη άνεση στην εργασία. Με ανώτερη οπτική ποιότητα, το μικροσκόπιο SmartOPTIC προσφέρει υψηλό οπτικό διακριτικό όριο, ακρίβεια και εστιακό πεδίο όλ' αυτά καθιστούν το SmartOPTIC ένα απαραίτητο εργαλείο στη σύγχρονη ιατρική. SmartOPTIC - η επιλογή των απαιτητικών επαγγελματιών Αξιόπιστο σύστημα υποστήριξης Βαριά αλλά κινητή βάση με ελαστικοποιημένους τροχούς για σταθερή και εύκολη κίνηση, αλλά και με φρένα για τη σταθεροποίηση σε μια θέση. Δείτε εναλλακτικές επιλογές στερέωσης στη σελίδα 10. SAMERON Τηλέφωνο: Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

10 ΕΞΥΠΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΩΝ Επέκταση Διοφθαλμικού Συστήματος Εφαρμοσμένο μαζί με το ανακλινόμενο διοφθαλμικό σύστημα επιτρέπει τη διατήρηση μιας άνετης όρθιας θέσης, μειώνοντας τη μυική καταπόνηση. Σημαντική βελτίωση εργονομίας. Ανακλινόμενο διοφθαλμικό σύστημα Η κλίση 195 των προσοφθάλμιων φακών επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή στην πιο κατάλληλη θέση εργασίας. Σημαντική βελτίωση εργονομίας. Διάνυσμα Μικροσκοπίου Όλα τα οπτικά μέρη: το διοφθαλμικό σύστημα, ο ρυθμιστής μεγέθυνσης και ο φακός είναι τοποθετημένα στο διάνυσμα του μικροσκοπίου. Καλύμματα Προσοφθάλμιων Φακών Επιτρέπουν τη προσαρμογή των διόπτρων αλλά επίσης είναι κατάλληλα για γιατρούς που εργάζονται με γυαλιά. Δακτύλιος Περιστροφής Διοφθαλμικού Συστήματος Παρέχει επιπρόσθετη άνεση. Ακόμη και όταν η κεφαλή του μικροσκοπίου είναι κεκλιμένη η δακτύλιος σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε την όρθια θέση. Κογχλίας Μεγέθυνσης Βολικά τοποθετημένες λαβές και στις δύο πλευρές του διανύσματος του μικροσκοπίου σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε συντελεστές Μεγέθυνσης. Κάλυμμα φακού Φίλτρο Εστίαση Ακριβείας Τελική ρύθμιση ευκρίνειας με ακρίβεια. Προστατεύει τον αντικειμενικό φακό, ειδικά κάτα το ρίνισμα. Πράσινο Φίλτρο για εργασία με το αίμα του ασθενούς. Πορτοκαλί φίλτρο που αποτρέπει τη πρόωρη σκλήρυνση των σύνθετων υλικών. Φίλτρο Λέιζερ για ασφαλή εργασία με συσκευές λέιζερ. Πολωτικό φίλτρο εύκολη αναγνώριση μεταβολών στον ιστό. Χερούλια Τα χερούλια που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του διανύσματος του μικροσκοπίου επιτρέπουν τη προσαρμογή του μικροσκοπίου σε μια άνετη θέση εργασίας. Η γωνία στο κάθε χερούλι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα με το πάτημα του βοηθητικού κουμπιού που είναι τοποθετημένο αξονικά. Αντικειμενικός Φακός Το τυποποιημένο εστιακό μήκος του αντικειμενικού φακού είναι 250mm. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δίνει την πιο άνετη απόσταση εργασίας και διατηρεί την ακρίβεια στο βάθος εστίασης. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλο εστιακό φακό: 200, 300, ή 400mm. SAMERON Τηλέφωνο: Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

11 Εξειδικευμένη ψηφιακή μηχανή PROCAM Συμπαγής σχεδιασμός με εξειδικευμένο διχαστή φωτεινής δέσμης. Αυτόματη εξισορρόπηση λευκού. Οριοθέτηση πλαισίου προβολής. Κουμπί για λήψη φωτογραφίας. Παρακολούθηση στόχου με ψηφιακή μηχανή Βασική βιντεοσκόπηση και εικόνες υψηλής ευκρίνειας για τεκμηρίωση, αρχειοθέτηση και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εξατομικευμένοι αντάπτορες για μηχανές SLR και για τις περισσότερες compact μηχανές είναι διαθέσιμοι κατά παραγγελία. Sony NEX 5 Η ψηφιακή μηχανή που συστήνεται για τα μικροσκόπια SmartOPTIC. Ελαφριά ισχυρή μηχανή με δυνατότητα καταγραφής εικόνας υψηλής ευκρίνειας, αισθητήρα 14ΜΡ και ζωντανή αναμετάδοση εικόνας σε λογική τιμή. Παρακολούθηση Στόχου με βιντεοκάμερα Λήψη υψηλής ευκρίνειας με την προσωπική σας βιντεοκάμερα, π.χ. τη SONY handycam. Σύστημα λήψης εικόνας, βίντεο και ήχου, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε οδοντιατρείο. Μικρό φορητό κουτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Συνδυασμός εξοπλισμού παρακολούθησης στόχου Διχαστής φωτεινής δέσμης με δύο υποδοχές που μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε συνδυασμό των πιο πάνω συσκευών οι οποίες μπορούν να λειτουργούν ταυτοχρόνως. SAMERON Τηλέφωνο: Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

12 ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Προσάρτηση σε Οροφή ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ Αντικειμενικοί Φακοί (objective lenses) Μεγέθυνση Προσοφθάλμιο 10x116mn Ιδανική τοποθέτηση για γρήγορη πρόσβαση. Προσάρτηση για ύψος οροφής άνω των 200cm. 12.5x1 5mm Θέση κουμπιού (position of button) Σημείωση: Οι τιμές που παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί βασίζονται σε βασική διαμόρφωση μικροσκοπίου. Είναι πιθανό να απέχουν από προσαρμοσμένες διαμορφώσεις με επιπρόσθετα οπτικά στοιχεία. Πεδίο Μεγέθυνση 300 Πεδίο Μεγέθυνση 400 Πεδίο Μεγέθυνση Πεδίο 1 ( 0.4x ) 2,70 3,40 59,26 47,06 2,16 2,72 74, ,27 88, ,35 1,70 118,52 94,12 2 ( 0.6x ) 4,05 5,10 39, ,24 4,08 49, ,70 3,40 59, ,02 2,55 79, (ix) 6,75 8,50 23, ,40 6,80 29,63 23,53 4,50 5,66 35,56 28,27 3,37 4,25 47,48 37,65 4 ( 1.6x) ,60 14, , , , ,66 5, , b (2.5x) ,25 9,48 7, ,00 11,85 9,41 11,25 14,17 14,22 11,29 8,42 10,63 10,01 15,06 1 ( 0.4x ) 3,37 4,25 59, ,70 3,40 74,07 58,82 2,25 2,83 88, ,69 2,13 118, ( 0.6x ) 5,06 8,38 39, ,05 5,10 49, ,38 4,25 59, ,53 3,20 79, ( lx ) 8,44 10,63 23, ,75 13,50 29,63 23,53 5,63 7,08 35, ,20 5,30 47, (1.6x) 13,50 17,00 14, , ,00 11,32 22,22 17,67 6,74 8,50 29, ( 2.5x. ) 21,08 26, ,52 16,88 21,25 11,85 9, ,71 14, ,54 13,33 18,97 15,00 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Διοφθαλμικό σύστημα: σταθερή γωνία 45 σταθερή γωνία 90 ρυθμιζόμενη γωνία όλα με ρύθμιση διόπτρας Αντικειμενικοί φακοί: εργασιακή απόσταση 200mm 250mm 300mm 400mm Φωτισμός: Φωτεινή πηγή Halogen 300K 37klux Φωτεινή πηγή LED 6000Κ 50klux Φωτεινή πηγή Xenon 6000Κ 105klux καλώδιο οπτικών ινών υψηλής απόδοσης Προσάρτηση σε Τοίχο Φίλτρα: πράσινο πορτοκαλί φίλτρο λέιζερ πολωτικό φίλτρο Προσάρτηση για ύψος τοίχου από 90 μέχρι 200cm. Επιλογές προσάρτησης: κινούμενη βάση δαπέδου προσάρτηση σε τοίχο προσάρτηση σε οροφή προσάρτηση σε τραπέζι Βραχίονας Μικροσκοπίου: τυποποιημένος 60cm με επέκταση 90cm επιπρόσθετη επέκταση 28cm ΒΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Κινητή βάση δαπέδου Η κατασκευή των τροχών επιτρέπει τη μετακίνηση σε διαφορετικές τοποθεσίες. Προσάρτηση σε Τραπέζι Για εκπαιδεύσεις, αλλά επίσης μπορεί να είναι χρήσιμο αν η σταθερή και συμπαγής επιφάνεια εργασίας είναι τοποθετημένη κοντά στη μονάδα εργασίας. SAMERON Τηλέφωνο: Διοφθαλμικό σύστημα: σταθερή γωνία 45 (ευρεία γωνία, με ρύθμιση διόπτρας) Αντικειμενικοί φακοί: εργασιακή απόσταση 250mm Φωτισμός: Φωτεινή πηγή Halogen ή LED, καλώδιο οπτικών ινών υψηλής απόδοσης Φίλτρα: πράσινο ή πορτοκαλί Μοντέλο προσάρτησης: κινούμενη βάση δαπέδου Βραχίονας Μικροσκοπίου: τυποποιημένος 60cm Παρακολούθηση Στόχου: Εξειδικευμένη ψηφιακή μηχανή με διχαστή φωτεινής δέσμης διχαστής φωτεινής δέσμης διχαστής φωτεινής δέσμης δύο οδών επέκταση διοθφαλμικού συστήματος Carr με διχαστή φωτεινής δέσμης δύο οδών αντάπτρορας μηχανής DSLR αντάπτορας βιντεοκάμερας αντάπτορας μηχανής Sony NEX αντάπτορας μηχανής OCD βάση οθόνης Εμπλουτισμός συστήματος: επέκταση διοθφαλμικού συστήματος Carr δακτύλιος περιστροφής διοφθαλμικού συστήματος βάση οθόνης βάση εκτυπωτή αποστειρώσιμα καλύμματα για λαβές κάλυμμα φακού Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας μαθαίνοντας τις ανάγκες τους και παρουσιάζοντας τις λύσεις που έχει να προσφέρει η SmartOPTIC. Οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή ώστε να μπορείτε να εξασκείτε το επάγγελμα σας όπως επιθυμείτε. Οι τιμές του καταλόγου δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

13 1. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΣΕΛΑ! 2. ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 3. ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ! Παρουσιάζουμε ένα ιατρικό μικροσκόπιο SmartOPTIC εξειδικευμένο για απαιτητικούς χρήστες. Οι λύσεις που εφαρμόστηκαν στο μικροσκόπιο αυτό παρέχουν εύκολη κινητικότητα και μεγάλη άνεση στην εργασία. Με ανώτερη οπτική ποιότητα, το μικροσκόπιο SmartOPTIC προσφέρει υψηλό οπτικό διακριτικό όριο, ακρίβεια και εστιακό πεδίο όλ' αυτά καθιστούν το SmartOPTIC ένα απαραίτητο εργαλείο στη σύγχρονη ιατρική. SmartOPTIC - η επιλογή των απαιτητικών επαγγελματιών.

Η καλύτερη μου επιλογή!

Η καλύτερη μου επιλογή! Η καλύτερη μου επιλογή! SAMERON Dental ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ Μόνο λίγα λεπτά με ένα μικροσκόπιο SmartOPTIC θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη! Παρουσιάζουμε ένα ιατρικό μικροσκόπιο

Διαβάστε περισσότερα

Εργονομικοί παράγοντες στα εργαστήρια

Εργονομικοί παράγοντες στα εργαστήρια Εργονομικοί παράγοντες στα εργαστήρια Θεώνη Κουκουλάκη, Τ. Μηχανικός, Εργονόμος, PhD, Eur.Erg Υγεία και ασφάλεια στα ερευνητικά εργαστήρια Δομή της εισήγησης Εισαγωγή Μελέτες για εργονομικές συνθήκες και

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Λευκό Με ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips είναι η ιδανική εναλλακτική για τα σποτ

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 3 W (35 W) Κάλυκας S14s Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Αυτός ο σωληνοειδής λαμπτήρας Philips LED S14S έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Χ. ΚΟΥΤΡΑΚΟΣ Α. ΠΡΟΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 182 ΤΗΛ FAX

Χ. ΚΟΥΤΡΑΚΟΣ Α. ΠΡΟΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 182 ΤΗΛ FAX Χ. ΚΟΥΤΡΑΚΟΣ Α. ΠΡΟΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 182 Τ.Κ. 157 73 ΤΗΛ. 210 6436510 FAX 210 6436508 Email : info@globaldental.gr Σχεδιασμένο για το σύγχρονο Οδοντίατρο Σε

Διαβάστε περισσότερα

3D N E W T O N. 3D Σύστημα ενδυνάμωσης & μυϊκής αποκατάστασης σπονδυλικής στήλης ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

3D N E W T O N. 3D Σύστημα ενδυνάμωσης & μυϊκής αποκατάστασης σπονδυλικής στήλης ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ 3D N E W T O N 3D Σύστημα ενδυνάμωσης & μυϊκής αποκατάστασης ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Σταθεροποίηση Σπονδυλικών Μυών Σταθεροποιεί ταυτόχρονα τους εκ βαθέων και ανταγωνιστές μυς Αυτόχθων Ραχιαίος, Εγκάρσιος Κοιλιακός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ "Η στάση του σώματός μας όταν εργαζόμαστε στον υπολογιστή, είναι πολύ σημαντική. Μια κακή στάση μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα, για παράδειγμα, στη μέση, στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Απαλή λάμψη Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) E27 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ VASILIKOS Υιοί Νικηφόρου Βασιλικού ΟΕ Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1 54629 Θεσσαλονίκη T/F. 0030 2310540847 T/F. 0030 2310536191 info@vasilikos.com.gr www.vasilikos.com.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 08-12-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. : 16920 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Εργονομικοί παράγοντες στα εργαστήρια. Θεώνη Κουκουλάκη, Τ. Μηχανικός, Εργονόμος, PhD, Eur.Erg

Εργονομικοί παράγοντες στα εργαστήρια. Θεώνη Κουκουλάκη, Τ. Μηχανικός, Εργονόμος, PhD, Eur.Erg Εργονομικοί παράγοντες στα εργαστήρια Θεώνη Κουκουλάκη, Τ. Μηχανικός, Εργονόμος, PhD, Eur.Erg Δομή της εισήγησης Εισαγωγή Μελέτες για εργονομικές συνθήκες και μυοσκελετικές παθήσεις σε εργαζόμενους στα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

HEINE Διόφθαλμες λούπες και φωτισμός Απλούστευση της εξέτασης & ακριβής διάγνωση.

HEINE Διόφθαλμες λούπες και φωτισμός Απλούστευση της εξέτασης & ακριβής διάγνωση. HEINE Διόφθαλμες λούπες και φωτισμός Απλούστευση της εξέτασης & ακριβής διάγνωση. ACHROMATICALLYLENS-SYSTEM PRECISION OPTICS HEINE ΛΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ Διόφθαλμες Λούπες HEINE HR 2.5x Πλήρως προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΥ 1 ο ΕΚΦΕ (Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) Δ Δ/ΝΣΗΣ Δ. Ε. ΑΘΗΝΑΣ 1 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΥ Α. ΣΤΟΧΟΙ Η παραγωγή λευκού φωτός με τη χρήση λαμπτήρα πυράκτωσης. Η χρήση πηγών φωτός διαφορετικής

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σφαιρικοί 10,5 W (75 W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Σφαιρικοί 13,5W (100W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι σφαιρικοί λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Εργονομική Αξιολόγηση σε Γραφειακό χώρο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

Εργονομική Αξιολόγηση σε Γραφειακό χώρο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου Εργονομική Αξιολόγηση σε Γραφειακό χώρο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου Κώστας Ιουλιανός - Φυσιοθεραπευτής Διευθυντής Κέντρου Αποκατάστασης - Φυσιοθεραπευτηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής» Σκοπός Εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) GU10 Λευκό Ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, αυτό το LED σποτ είναι η ιδανική βιώσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Ανακλαστήρες 1,8 W (30 W) E14 Ζεστό λευκό Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PROMASTER Ελλειπτικό E12s Οθόνη LED 10x24mm Dot matrix πολλαπλών ενδείξεων, 3 οθόνες 7 τμημάτων LED και 16 χαρακτήρων οθόνη μηνυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - Λύσεις ασκήσεων στην ενότητα

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - Λύσεις ασκήσεων στην ενότητα ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - Λύσεις ασκήσεων στην ενότητα 1. α. Να εξηγήσετε τον ρόλο του στοιχείου της προσαρμοστικότητας σε θέματα εργονομίας προϊόντων. Να αναφέρετε ένα παράδειγμα. β. Να αναφέρετε επιπτώσεις εργονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ

ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΤΟΡ Σ.Β

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. CA-96-15923 ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Π. ΣΥΝΔΙΚΑ 6 - Τ.Κ. 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Υ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 18 ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Φ.Μ 9 9 8 8 1 2 8 3 Δ.Ο.Υ Η! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Κριτήρια Επιλογής Υπολογιστή

Κριτήρια Επιλογής Υπολογιστή Κριτήρια Επιλογής Υπολογιστή Η μηχανοργάνωση ενός διατροφικού γραφείου αποτελεί βασικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων του διότι παρέχει την δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης, διευκολύνει την διεκπεραίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕΡΙΩΝ 1 ο ΕΚΦΕ (Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) Δ Δ/ΝΣΗΣ Δ. Ε. ΑΘΗΝΑΣ 1 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕΡΙΩΝ Α. ΣΤΟΧΟΙ Η χρήση λυχνιών διαφορετικών αερίων για παραγωγή διαφορετικών γραμμικών φασμάτων εκπομπής. Η κατανόηση

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2016-2017 HDL 2.5 MICRO Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μεγάλο εύρος πεδίου, παρόμοιο με αυτό των HiRes II, είναι όμως 50% μικρότερα σε μέγεθος. Το μεταλλικό τους φινίρισμα δίνει μία

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W-25 W E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO FANNY BLACK/WHITE FANNY BLACK PLUS FANNY TOWER SPEEDY FRAME ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 FANNY TOWER 78 Ψηφιακός

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Σύστημα εργαζόμενου-θέσης εργασίας στάση - θέση σώματος κίνηση εντατική εργασία επαναλαμβανόμενες διαδικασίες φωτισμός, χρώματα, ορατότητα Περιβάλλον εργασίας ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 1 Εύχρηστο και γρήγορο από την απόκτηση της εικόνας έως την εκτύπωσή της 2 Λήψη εικόνων χαμηλού επιπέδου φωτισμού επισημασμένες με φθορισμό

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 1 Εύχρηστο και γρήγορο από την απόκτηση της εικόνας έως την εκτύπωσή της 2 Λήψη εικόνων χαμηλού επιπέδου φωτισμού επισημασμένες με φθορισμό ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗΣ FISH ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (προϋπολογισμός : 25.000,00 Ευρώ) Σταθμός εργασίας ανάλυσης εικόνων FISH με δυνατότητα αναβάθμισης αποτελούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες βιντεοσκόπησης

Βασικές οδηγίες βιντεοσκόπησης Βασικές οδηγίες βιντεοσκόπησης Σημείωμα Αδειοδότησης Το παρόν υλικό διατίθεται με τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Αναφορά Παρόμοια Διανομή 4.0 [1] ή μεταγενέστερη, Διεθνής Έκδοση. Copyright

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Λύση: Οι περιορισμοί που λαμβάνονται υπόψη κατά τον σχεδιασμό των χώρων εργασίας είναι: η ύπαρξη χώρου η πρόσβαση η στάση χειρισμού η δύναμη.

Λύση: Οι περιορισμοί που λαμβάνονται υπόψη κατά τον σχεδιασμό των χώρων εργασίας είναι: η ύπαρξη χώρου η πρόσβαση η στάση χειρισμού η δύναμη. Κεφάλαιο 1: Εργονομία Σχεδιασμός και Τεχνολογία Γ Λυκείου - Λύσεις Ασκήσεων Άσκηση 1 α) Να εξηγήσετε τον ρόλο του στοιχείου της προσαρμοστικότητας σε θέματα εργονομίας προϊόντων. Να αναφέρετε ένα παράδειγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό

Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό Lighting Επεκτείνει τη σπιτική αίσθηση στην οδό Ως οικογένεια φωτιστικών που είναι προετοιμασμένη για υφιστάμενους και κλιμακούμενους αστικούς χώρους, το TownTune προσφέρει όλες τις πρόσφατες καινοτομίες

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες κεριά LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σειρά καναλιών Ultra Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σύστημα διαχείρισης καλωδίων Ιούλιος 2012 Η αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου και του κόστους, ωφελεί εσάς και τους πελάτες σας Το Ultra

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ Τ ε χ ν ο λ ο γ ι κ ό Ε κ π α ι δ ε υ τ ι κ ό Ί δ ρ υ μ α Σ τ ε ρ ε ά ς Ε λ λ ά δ α ς Σ χ ο λ ή Ε π α γ γ ε λ μ ά τ ω ν Υ γ ε ί α ς & Π ρ ό ν ο ι α ς Τ μ ή μ α Φ υ σ ι κ ο θ ε ρ α π ε ί α ς Π ρ ό γ ρ α

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κεφάλαιο 5 «Στήριξη και Κίνηση»

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κεφάλαιο 5 «Στήριξη και Κίνηση» ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κεφάλαιο 5 «Στήριξη και Κίνηση» Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις λέξεις κίνηση και μετακίνηση; Μετακινούνται όλοι οι οργανισμοί; Άσκηση σελ. 98 ΣΒ Α. Η Κίνηση στους μονοκύτταρους οργανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD 1. Να είναι ψηφιακός Full High Definition, ανάλυσης 1920x1080 και να συνεργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ArenaVision MVF404 εξαιρετική οπτική απόδοση

ArenaVision MVF404 εξαιρετική οπτική απόδοση Lighting εξαιρετική οπτική απόδοση Ο προβολέας σχεδιασμένος για ανοιχτά στάδια αυξάνει δραματικά τη θεατρική και συναισθηματική συνιστώσα των αθλητικών γεγονότων για τους θεατές και τηλεθεατές και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

TruSystem 3000 Κινητή Χειρουργική Τράπεζα Ευελιξία χωρίς συμβιβασμούς

TruSystem 3000 Κινητή Χειρουργική Τράπεζα Ευελιξία χωρίς συμβιβασμούς TruSystem 3000 Κινητή Χειρουργική Τράπεζα Ευελιξία χωρίς συμβιβασμούς Αναβαθμίζοντας την αποτελεσματικότητα για τους ασθενείς και όσους τους φροντίζουν Κάνετε περισσότερα με λιγότερα Με τη Χειρουργική

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς 2011 CATALOGUE Panoramic Flip-Ups Οι μοναδικές πανοραμικές λούπες της PeriOptix είναι ελαφριές, αδιάβροχες και προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος πεδίου από τις κλασικές λούπες. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ Επιλογή κατάλληλης αίθουσας στο σχολείο Η αίθουσα που θα επιλεγεί πρέπει να καταλαμβάνει 40-70 τ.μ. Να είναι εύκολα προσπελάσιμη και κοντά στις υπόλοιπες αίθουσες διδασκαλίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

YN-300 AIR PRO LED VIDEO LIGHT

YN-300 AIR PRO LED VIDEO LIGHT YN-300 AIR PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Επισκοπιση θεσης εργασιας. 1. Κορυφη της οθονης του Η/Υ: ελαχιστα κατω απο το επιπεδο των ματιων

Επισκοπιση θεσης εργασιας. 1. Κορυφη της οθονης του Η/Υ: ελαχιστα κατω απο το επιπεδο των ματιων Επισκοπιση θεσης εργασιας 1. Κορυφη της οθονης του Η/Υ: ελαχιστα κατω απο το επιπεδο των ματιων 2. Κορμος: Στο κεντρο μπροστα απο την οθονη και το πληκτρολογιο 3. Αντιβραχια: Στο ιδιο επιπεδο ή ελαφρα

Διαβάστε περισσότερα

ClearAccent - Οικονομικό χωνευτό σποτ LED

ClearAccent - Οικονομικό χωνευτό σποτ LED Lighting - Οικονομικό χωνευτό σποτ LED Η είναι μια απλή σειρά χωνευτών σποτ η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την αντικατάσταση των φωτιστικών με λαμπτήρες αλογόνου. Η ελκυστική τιμή του και η υψηλή αναλογία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 6 - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΜΑΘΗΜΑ 6 - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 6 - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 1. Ποια καρέκλα είναι κατάλληλη όταν χειριζόμαστε ηλεκτρονικό υπολογιστή; a) Το ύψος να είναι σταθερό με μεγάλη πλάτη b) Να διαθέτει υποστήριξη χαμηλά για τη μέση

Διαβάστε περισσότερα

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MADE IN GERMANY...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Για περισσότερο από 50 χρόνια η γερμανική εταιρία Brennenstuhl καινοτομεί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τα σύγχρονα μηχανήματα οπτικής τομογραφίας συνοχής με δυνατότητα μη επεμβατικής αγγειογραφίας αλλά και ελέγχου του προσθίου

Διαβάστε περισσότερα

YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT

YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

.9- ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ 9.Ι.- ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

.9- ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ 9.Ι.- ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΕΦ.9.9- ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 9.Ι.- ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Σύγχρονη Εργονοµία 1 Στατιστικά Στοιχεία Τα µυοσκελετικά προβλήµατα από τη διακίνηση φορτίων ευθύνονται για: το 20% των ασθενειών

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για τον Ερασιτέχνη Αστρονόμο. Χάρης Καμπάνης

Εξοπλισμός για τον Ερασιτέχνη Αστρονόμο. Χάρης Καμπάνης Εξοπλισμός για τον Ερασιτέχνη Αστρονόμο Χάρης Καμπάνης Τι μας ενδιαφέρει να παρατηρούμε πώς και από πού. Μας Ενδιαφέρει Παρατήρηση Πλανητών, Ηλιακή Παρατήρηση, Βαθύς Ουρανός; Θα Παρατηρούμε μέσα από την

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster 2,2 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ».

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ». Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» Γραφείο Προμηθειών Δ. Π. Μαντούβαλου 3 184 54, Νίκαια, Πειραιάς Υπόψη: Επιτροπής σύνταξης προδιαγραφών Αθήνα 22/02/2016 Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 2 RVP251 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D 2 0 1 6-2 0 1 7 Κ α τ α σ κ ε υ έ ς φ ω τ ι σ τ ι κ ώ ν L E D & η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν π λ α κ ε τ ώ ν H E L L A S T R O N I C S ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ακρίβεια ενδοφλέβιας πρόσβασης Veinlite (85%) Ακρίβεια προτύπου ποιότητας (74%)*

Ακρίβεια ενδοφλέβιας πρόσβασης Veinlite (85%) Ακρίβεια προτύπου ποιότητας (74%)* TransLite, LLC Veinlite Η πιο πρόσφατη και πιο φωτεινή φορητή συσκευή Veinlite. Ειδικά σχεδιασμένη για σκληροθεραπεία και φλεβολογία. Αυξημένη περιοχή φωτισμού Μεγαλύτερο άνοιγμα για καλύτερη πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα