ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 19 Οδηγός εκτύπωσης Τοποθέτηση μέσων στη θήκη 250 ή 550 φύλλων ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος από την αστάθεια του εξοπλισμού, η τοποθέτηση χαρτιού πρέπει να πραγματοποιείται μεμονωμένα σε κάθε θήκη. Διατηρείτε κάθε άλλη θήκη κλειστή έως ότου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί. 1 Τραβήξτε έξω τη θήκη. Σημειώσεις: Όταν τοποθετείτε χαρτί μεγέθους folio, legal ή Oficio, ανασηκώστε ελαφρά τη θήκη και έπειτα τραβήξτε την εντελώς προς τα έξω. Μην αφαιρείτε τις θήκες κατά την εκτύπωση μιας εργασίας ή όταν εμφανίζεται το μήνυμα Απασχολημένος στην οθόνη. Ενδέχεται να προκληθεί εμπλοκή.

2 Σελίδα 2 από 19 2 Πιέστε τις προεξοχές του οδηγού πλάτους και σύρετέ τον στη σωστή θέση, ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε, έως ότου ασφαλίσει στη θέση του με ένα κλικ. Σημείωση: Tοποθετήστε τους οδηγούς με βάση τις ενδείξεις μεγέθους χαρτιού στο κάτω μέρος της θήκης.

3 Σελίδα 3 από 19 3 Ξεκλειδώστε τον οδηγό μήκους και, στη συνέχεια, πιέστε και σύρετε τον οδηγό στην κατάλληλη θέση για το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε. Σημειώσεις: Κλειδώστε τον οδηγό μήκος για όλα τα μεγέθη χαρτιού. Tοποθετήστε τους οδηγούς με βάση τις ενδείξεις μεγέθους χαρτιού στο κάτω μέρος της θήκης.

4 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 4 από 19 4 Λυγίστε τα φύλλα προς τα μέσα και προς τα έξω για να μην κολλούν μεταξύ τους και ξεφυλλίστε τα. Μην διπλώνετε ή τσαλακώνετε το χαρτί. Ισιώστε τις άκρες επάνω σε επίπεδη επιφάνεια. 5 Τοποθετήστε τη στοίβα χαρτιού με την πλευρά εκτύπωσης προς τα κάτω. Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί ή ο φάκελος έχουν τοποθετηθεί σωστά. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τοποθετηθεί επιστολόχαρτο ανάλογα με το εάν έχει εγκατασταθεί προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής. Χωρίς προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής Με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Αν τοποθετείτε διάτρητο χαρτί για χρήση με τη μονάδα συρραφής, βεβαιωθείτε ότι οι οπές που υπάρχουν στη μεγάλη πλευρά του χαρτιού βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της θήκης. Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Σημείωση: Αν οι οπές που υπάρχουν στη μεγάλη πλευρά του χαρτιού βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της θήκης, ενδέχεται να προκληθεί εμπλοκή.

5 Σελίδα 5 από 19 Μη σύρετε το χαρτί μέσα στη θήκη. Τοποθετήστε το χαρτί στη θήκη, όπως φαίνεται στο σχήμα. Εάν τοποθετείτε φακέλους, βεβαιωθείτε ότι η πλευρά του πτερυγίου είναι προς τα επάνω και ότι οι φάκελοι βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της θήκης.

6 Σελίδα 6 από 19 Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί βρίσκεται κάτω από τη συνεχή γραμμή, η οποία δείχνει το μέγιστο όριο χαρτιού. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ: Εάν υπερφορτωθεί η θήκη ενδέχεται να προκληθούν εμπλοκές χαρτιού.

7 Σελίδα 7 από 19 Όταν χρησιμοποιείτε χαρτόνι, ετικέτες ή άλλα ειδικά μέσα εκτύπωσης, βεβαιωθείτε ότι το χαρτί βρίσκεται κάτω από τη διακεκομμένη γραμμή, η οποία είναι η εναλλακτική ένδειξη για το όριο του χαρτιού. 6 Για χαρτί προσαρμοσμένου τύπου ή μεγέθους universal, προσαρμόστε τους οδηγούς χαρτιού ώστε να εφάπτονται στο πλάι της στοίβας και κλειδώστε τον οδηγό μήκους. 7 Τοποθετήστε τη θήκη. 8 Από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, ορίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού στο μενού "Χαρτί" σύμφωνα με το χαρτί που έχετε τοποθετήσει στη θήκη. Σημείωση: Ορίστε το σωστό μέγεθος και τύπο χαρτιού για να αποφύγετε εμπλοκές χαρτιού και προβλήματα με την ποιότητα της εκτύπωσης.

8 A4 A5 LGL OFC FOLIO A4 A5 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 8 από 19 Τοποθέτηση μέσων στη θήκη φύλλων ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος από την αστάθεια του εξοπλισμού, η τοποθέτηση χαρτιού πρέπει να πραγματοποιείται μεμονωμένα σε κάθε θήκη. Διατηρείτε κάθε άλλη θήκη κλειστή έως ότου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί. 1 Τραβήξτε έξω τη θήκη. 2 Ρυθμίστε τους οδηγούς πλάτους και μήκους. Τοποθέτηση χαρτιού μεγέθους A5 α Τραβήξτε και σύρετε τον οδηγό πλάτους στη θέση για το μέγεθος A LGL OFC FOLIO LGL OFC FOLIO A4 A5

9 Σελίδα 9 από 19 β Πιέστε και σύρετε τον οδηγό μήκους προς τη θέση για μέγεθος A5 έως ότου ασφαλίσει στη θέση του με ένα κλικ. 1 2 γ Αφαιρέστε τον οδηγό μήκους A5 από τη θήκη του. 1 2 δ Τοποθετήστε τον οδηγό μήκους A5 στην καθορισμένη υποδοχή του. Σημείωση: Πιέστε τον οδηγό μήκους A5 έως ότου ασφαλίσει στη θέση του με ένα κλικ.

10 A4 A5 A4 A5 LGL OFC FOLIO A4 A5 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 10 από 19 Τοποθέτηση χαρτιού μεγέθους A4, letter, legal, oficio και folio α Τραβήξτε και σύρετε τον οδηγό πλάτους στη σωστή θέση, ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείται. 1 2 LGL OFC FOLIO LGL OFC FOLIO β Εάν ο οδηγός μήκους A5 παραμένει συνδεδεμένος στον οδηγό μήκους, μετακινήστε τον από τη θέση του. Εάν ο οδηγός μήκους A5 δεν είναι συνδεδεμένος, προχωρήστε στο βήμα d.

11 Σελίδα 11 από 19 γ Τοποθετήστε τον οδηγό μήκους A5 στη θήκη του. 1 2 δ Πιέστε τις προεξοχές του οδηγού μήκους και σύρετε τον οδηγό μήκους στη σωστή θέση, ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε, έως ότου ασφαλίσει στη θέση του με ένα κλικ.

12 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 12 από 19 3 Λυγίστε τα φύλλα χαρτιού μπρος-πίσω για να ξεκολλήσουν και ξεφυλλίστε τα. Μην διπλώνετε ή τσαλακώνετε το χαρτί. Ισιώστε τις άκρες επάνω σε επίπεδη επιφάνεια. 4 Τοποθετήστε τη στοίβα χαρτιού με την πλευρά εκτύπωσης προς τα κάτω. Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει σωστά το χαρτί. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τοποθετηθεί επιστολόχαρτο ανάλογα με το εάν έχει εγκατασταθεί προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής. Χωρίς προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής Με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Αν τοποθετείτε διάτρητο χαρτί για χρήση με τη μονάδα συρραφής, βεβαιωθείτε ότι οι οπές που υπάρχουν στη μεγάλη πλευρά του χαρτιού βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της θήκης. Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση διπλής όψης

13 Σελίδα 13 από 19 Σημείωση: Αν οι οπές που υπάρχουν στη μεγάλη πλευρά του χαρτιού βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της θήκης, ενδέχεται να προκληθεί εμπλοκή. Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί βρίσκεται κάτω από την ένδειξη μέγιστου γεμίσματος χαρτιού. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ: Εάν υπερφορτωθεί η θήκη ενδέχεται να προκληθούν εμπλοκές χαρτιού. 5 Τοποθετήστε τη θήκη. Σημείωση: Πιέστε προς τα κάτω τη στοίβα χαρτιού κατά την εισαγωγή της θήκης.

14 B5 EXEC A4 A5 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 14 από 19 6 Ορίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού στο μενού "Χαρτί" στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή έτσι ώστε να αντιστοιχεί στο χαρτί που έχει τοποθετηθεί. Σημείωση: Ορίστε το σωστό μέγεθος και τύπο χαρτιού για να αποφύγετε εμπλοκές χαρτιού και προβλήματα με την ποιότητα της εκτύπωσης. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών 1 Τραβήξτε προς τα κάτω τη θύρα του τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Σημείωση: Μην τοποθετείτε χαρτί ή κλείνετε τον τροφοδότη πολλαπλών χρήσεων ενώ η εργασία εκτύπωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

15 B5 B5 EXEC A4 A5 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 15 από 19 2 Χρησιμοποιήστε τη λαβή για να τραβήξετε την επέκταση του τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Σημείωση: Κατευθύνετε προσεκτικά την προέκταση έτσι ώστε ο τροφοδότης διαφορετικών μεγεθών να είναι σε πλήρη έκταση και ανοικτός. 3 Σύρετε τον οδηγό πλάτους στη σωστή θέση, ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείται. A4 A5 EXEC Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τις ενδείξεις μεγέθους χαρτιού στο κάτω μέρος της θήκης για τοποθετήσετε τους οδηγούς.

16 B5 EXEC A4 A5 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 16 από 19 4 Ετοιμάστε για τοποθέτηση το χαρτί ή το ειδικό μέσο. Λυγίστε τα φύλλα χαρτιού μπρος-πίσω για να ξεκολλήσουν και ξεφυλλίστε τα. Μην διπλώνετε ή τσαλακώνετε το χαρτί. Ισιώστε τις άκρες επάνω σε επίπεδη επιφάνεια. Κρατήστε τις διαφάνειες από τις άκρες τους και ξεφυλλίστε τες. Ισιώστε τις άκρες επάνω σε επίπεδη επιφάνεια. Σημείωση: Αποφύγετε την επαφή της εκτυπώσιμης πλευράς των διαφανειών. Προσέξτε να μην τους προκαλέσετε γδαρσίματα. Λυγίστε μια στοίβα φακέλων προς τα μέσα και προς τα έξω για να μην κολλούν μεταξύ τους και ξεφυλλίστε τους. Ισιώστε τις άκρες επάνω σε επίπεδη επιφάνεια. 5 Τοποθετήστε το χαρτί ή το ειδικό μέσο. Σημείωση: Σύρετε απαλά τη στοίβα στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών, έως ότου να συναντήσει αντίσταση.

17 Σελίδα 17 από 19 Τοποθετείτε μόνο ένα μέγεθος και τύπο χαρτιού ή ειδικών μέσων εκτύπωσης τη φορά. Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί χωράει άνετα στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών, βρίσκεται σε επίπεδη θέση και δεν λυγίζει ούτε τσαλακώνεται. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τοποθετηθεί επιστολόχαρτο ανάλογα με το εάν έχει εγκατασταθεί προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής. Χωρίς προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής Με προαιρετική μονάδα φινιρίσματος συρραφής Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Αν τοποθετείτε διάτρητο χαρτί για χρήση με τη μονάδα συρραφής, βεβαιωθείτε ότι οι οπές που υπάρχουν στη μεγάλη πλευρά του χαρτιού βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της θήκης. Εκτύπωση μονής όψης Εκτύπωση διπλής όψης Σημείωση: Αν οι οπές που υπάρχουν στη μεγάλη πλευρά του χαρτιού βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της θήκης, ενδέχεται να προκληθεί εμπλοκή.

18 B5 EXEC A4 A5 Οδηγός εκτύπωσης Σελίδα 18 από 19 Τοποθετήστε τους φακέλους με την πλευρά του πτερυγίου προς τα κάτω στην αριστερή πλευρά του τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ: Μην χρησιμοποιείτε φακέλους με γραμματόσημα, συνδετήρες, ανοίγματα, παράθυρα, επικαλύψεις ή αυτοκόλλητα. Τέτοιοι φάκελοι μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στον εκτυπωτή. Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί ή τα ειδικά μέσα εκτύπωσης δεν ξεπερνάνε την ένδειξη μέγιστου γεμίσματος χαρτιού. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ: Εάν υπερφορτωθεί ο τροφοδότης ενδέχεται να προκληθούν εμπλοκές χαρτιού.

19 Σελίδα 19 από 19 6 Για χαρτί προσαρμοσμένου τύπου ή μεγέθους universal, προσαρμόστε τους οδηγούς πλάτους ώστε να εφάπτονται στις πλευρές της στοίβας. 7 Από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, ορίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού στο μενού "Χαρτί" σύμφωνα με το χαρτί που έχετε τοποθετήσει στη θήκη. Σημείωση: Ορίστε το σωστό μέγεθος και τύπο χαρτιού για να αποφύγετε εμπλοκές χαρτιού και προβλήματα με την ποιότητα της εκτύπωσης. Ορισμός του μεγέθους και του τύπου χαρτιού Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή: >μενού Χαρτί >Μέγεθος/τύπος χαρτιού > επιλέξτε μια θήκη > επιλέξτε ένα μέγεθος ή τύπο χαρτιού > Υποβολή Σημειώσεις: Το μέγεθος χαρτιού ορίζεται αυτόματα ανάλογα με τη θέση των οδηγών χαρτιού σε κάθε θήκη με εξαίρεση τον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Το μέγεθος χαρτιού για τον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών θα πρέπει να ρυθμιστεί με μη αυτόματο τρόπο από το μενού "Μέγεθος χαρτιού". Ο τύπος χαρτιού θα πρέπει να οριστεί με αυτόματα για όλες τις θήκες που δεν περιλαμβάνουν απλό χαρτί.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Τοποθέτηση τυπικής θήκης 50 φύλλων Ο εκτυπωτής έχει μία τυπική θήκη 50 φύλλων (Θήκη ) με ένα συνδεδεμένο μη αυτόματο τροφοδότη. Η θήκη 50

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες Αν τοποθετήσετε τύπο χαρτιού διαφορετικό από απλό, ρυθμίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού ώστε να αντιστοιχεί με το χαρτί που έχει τοποθετηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε.

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά 2 Ρυθμίστε τους οδηγούς έτσι ώστε να αντιστοιχούν στο μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Τοποθέτηση χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημειώσεις: Για να αποφύγετε την

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης.

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 3 4 5 Στοιχείο 5 Κουμπί Αναστολή λειτουργίας Σκοπός Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Εάν πατήσετε οποιουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός μέσων εκτύπωσης

Οδηγός μέσων εκτύπωσης Σελίδα από 5 Οδηγός μέσων εκτύπωσης Μεγέθη χαρτιού που υποστηρίζονται από τον εκτυπωτή Σημείωση: Όταν εκτυπώνετε σε χαρτί με πλάτος μικρότερο από 0 χιλ. (8,3 ίντσες), ο εκτυπωτής μπορεί να εκτυπώνει με

Διαβάστε περισσότερα

Σταματά κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. 7 Κουμπί Πίσω Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη. Μετάβαση στην αρχική οθόνη

Σταματά κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. 7 Κουμπί Πίσω Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη. Μετάβαση στην αρχική οθόνη Σύντομη αναφορά Χρήση του μοντέλου εκτυπωτή με οθόνη 2,4 ιντσών Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 1 2 3 4 5 Στοιχείο 5 Κουμπί αναστολής λειτουργίας 6 Κουμπί Διακοπή ή Άκυρο

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων Γρήγορη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Σε αυτήν την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού σε θήκες 250 και 550 φύλλων καθώς και στον μη αυτόματο τροφοδότη. Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός. Εάν πατήσετε το κουμπί αναστολής λειτουργίας ή το διακόπτη τροφοδοσίας, γίνεται επαναφορά του εκτυπωτή από τη λειτουργία αδρανοποίησης.

Σκοπός. Εάν πατήσετε το κουμπί αναστολής λειτουργίας ή το διακόπτη τροφοδοσίας, γίνεται επαναφορά του εκτυπωτή από τη λειτουργία αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 7 Χρησιμοποιήστε το 3 4 Σκοπός 6 5 Οθόνη Προβολή της κατάστασης του εκτυπωτή. Κουμπί αρχικής οθόνης Ρύθμιση και χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Για. Πάτημα του κουμπιού αναστολής λειτουργίας μέχρι ο εκτυπωτής να επανέλθει Εκτέλεση επαναφοράς κατά την ενεργοποίηση με τον κύριο διακόπτη ρεύματος

Για. Πάτημα του κουμπιού αναστολής λειτουργίας μέχρι ο εκτυπωτής να επανέλθει Εκτέλεση επαναφοράς κατά την ενεργοποίηση με τον κύριο διακόπτη ρεύματος Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου Χρησιμοποιήστε το Για 1 Εμφάνιση Εμφάνιση της κατάστασης του εκτυπωτή. 2 Κουμπί αρχικής οθόνης Ρύθμιση και λειτουργία του εκτυπωτή. Μετάβαση

Διαβάστε περισσότερα

φως. Το κουμπί αναστολής λειτουργίας ανάβει με με πορτοκαλί φως. Είσοδος ή έξοδος από λειτουργία αδρανοποίησης

φως. Το κουμπί αναστολής λειτουργίας ανάβει με με πορτοκαλί φως. Είσοδος ή έξοδος από λειτουργία αδρανοποίησης Σύντομη αναφορά Χρήση του μοντέλου εκτυπωτή χωρίς οθόνη αφής Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του κουμπιού τεσσάρων βελών του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 0 Ρύθμιση 3 4 5 9 Σκοπός 8 7 4 7 ABC 3 DEF GHI 5

Διαβάστε περισσότερα

θήκη 550 φύλλων X X

θήκη 550 φύλλων X X Σελίδα από 5 Οδηγός μέσων Υποστηριζόμενα μεγέθη χαρτιού Σημείωση: Το μοντέλο του εκτυπωτή σας ενδέχεται να περιλαμβάνει μία θήκη duo 650, η οποία αποτελείται από μια και ένα ενσωματωμένο τροφοδότη 00.

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Ακυρώνει κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή.

Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Ακυρώνει κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Χρησιμοποιήστε το 6 Κουμπί Αφαίρεση όλων / Επαναφορά Για Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Αγγίξτε το κουμπί Για 4 E-mail

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά.

Σύντομη αναφορά. Σύντομη αναφορά www.lexmark.com Περιεχόμενα Γνωριμία με τον εκτυπωτή...5 Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή...5 Κατανόηση των ακολουθιών φωτεινών ενδείξεων πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή...6 Χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

8 Θύρα USB Σύνδεση μονάδας flash στον εκτυπωτή. Σημειώσεις:

8 Θύρα USB Σύνδεση μονάδας flash στον εκτυπωτή. Σημειώσεις: Σύντομη αναφορά Χρήση του μοντέλου εκτυπωτή με οθόνη 2,4 ιντσών Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 2 3 4 5 6 7 Στοιχείο 7 Κουμπί Αναστολή λειτουργίας Σκοπός Ενεργοποίηση κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή.

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Στοιχείο 1 Σκοπός 2 3 4 5 9 8 6 7 Στοιχείο 7 Κουμπί Διακοπή ή Άκυρο Σκοπός Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

MS510 και MS610 Series

MS510 και MS610 Series MS510 και MS610 Series Οδηγός χρήσης Σημαντικό: Κάντε κλικ εδώ πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό. Σεπτέμβριος 2014 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 630, 635, 646 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

MS310 Series. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 220, 230

MS310 Series. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 220, 230 MS310 Series Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2014 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 220, 230 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες ασφαλείας...5 Γνωριμία με τον εκτυπωτή...7 Εύρεση πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet σειρά P2030. Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP LaserJet σειρά P2030. Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP LaserJet σειρά P2030 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2030 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2016 Copyright HP Development Company,

Διαβάστε περισσότερα

MX310dn. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 270

MX310dn. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 270 MX310dn Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2014 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 270 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες ασφαλείας...6 Γνωριμία με τον εκτυπωτή...8 Εύρεση πληροφοριών σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς

Οδηγός γρήγορης αναφοράς Οδηγός γρήγορης αναφοράς 3 Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις. 4 Αντιγράψτε το έγγραφο. Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στο συρτάρι χαρτιού του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή στο κρύσταλλο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς

Οδηγός γρήγορης αναφοράς Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5-1 - Περιεχόμενα 1 Μάθετε τον εκτυπωτή... 3 Χρήση του Πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή... 3 Κατανόηση της σημασίας του φωτός του πίνακα ελέγχου εκτυπωτή... 4 2 Φόρτωση χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Σελίδα 1 από 20 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Οι χαρακτήρες εμφανίζουν ακανόνιστες ή ανομοιόμορφες άκρες α Εκτυπώστε μια λίστα δειγμάτων γραμματοσειρών για να βεβαιωθείτε ότι οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

M1140+ Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 539

M1140+ Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 539 M1140+ Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 539 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια...5 Γνωριμία με τον εκτυπωτή... 7 Εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM2320 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM2320 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM2320 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης NPD EL

Οδηγός εγκατάστασης NPD EL NPD5107-00 EL Αποσυσκευασία Αποσυσκευασία Αφαιρέστε όλα τα προστατευτικά υλικά. A Κλείστε το κάλυμμα του εκτυπωτή. B 2 Γέμισμα μελανιού Γέμισμα μελανιού Απαγκιστρώστε τη μονάδα του δοχείου μελανιού. A

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής Laser Dell B2360d-dn. Οδηγός χρήσης

Εκτυπωτής Laser Dell B2360d-dn. Οδηγός χρήσης Εκτυπωτής Laser Dell B2360d-dn Οδηγός χρήσης 1 Μάρτιος 2014 www.dell.com dell.com/support/printers Εμπορικά σήματα Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

MS510 και MS610 Series

MS510 και MS610 Series MS510 και MS610 Series Οδηγός χρήσης Σημαντικό: Κάντε κλικ εδώ πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό. Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4514 Μοντέλο(α): 630, 635, 646 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος.

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,  , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος. ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 3 4 5 6 Στοιχείο Σκοπός Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, e-mail,

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Βήμα 1 Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Βήμα 2 Κλείστε τη μονάδα του σαρωτή αργά. Προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμό. 1

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5

Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5 Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5-1 - Περιεχόμενα 1 Μαθαίνοντας τον εκτυπωτή... 3 Χρήση του Πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή... 3 Κατανόηση των χρωμάτων της ενδεικτικής λυχνίας και του πλήκτρου Ύπνου... 4 Ορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος.

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,  , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος. ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Σύντομη αναφορά Πληροφορίες σχετικά με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 4 5 6 3 Στοιχείο Σκοπός Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός Χρήστη

Μονάδες µνήµης. Οδηγός Χρήστη Μονάδες µνήµης Οδηγός Χρήστη Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox AltaLink B80XX

Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox AltaLink B80XX Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox AltaLink B80XX Σύμβολα προϊόντος Σύμβολο Προειδοποίηση: Υποδεικνύει έναν κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο αν δεν αποφευχθεί. Προειδοποίηση καυτής

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

MX310 και MX317. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 270

MX310 και MX317. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 270 MX310 και MX317 Οδηγός χρήσης Ιούνιος 2017 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7015 Μοντέλο(α): 270 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια...6 Ενδείξεις... 6 Γνωριμία με τον

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου 2013 2012 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος Το Xerox και το Xerox με το εικονιστικό σήμα αποτελούν εμπορικά σήματα της Xerox Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5945/5955 Series Xerox WorkCentre 5945i/5955i Series Σύμβολα εκτυπωτή

Xerox WorkCentre 5945/5955 Series Xerox WorkCentre 5945i/5955i Series Σύμβολα εκτυπωτή Xerox WorkCentre 5945/5955 Series Xerox WorkCentre 5945i/5955i Series Σύμβολα εκτυπωτή Σύμβολο Προειδοποίηση: Υποδεικνύει έναν κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο αν δεν αποφευχθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008 Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX Οδηγός χρήσης Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης Εξωτερικές κάρτες µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα www.houseart.gr Tηλ: 210.873.20.90 email: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ Οπισθόχαρτο Κόλλα Βινύλιο Εκτυπώσιμη Όψη Η τοποθέτηση του αυτοκόλλητου ντουλάπας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή προσανατολισμού εγγράφου σε κατακόρυφο ή οριζόντιο, αλλαγή μεγέθους σελίδας

Αλλαγή προσανατολισμού εγγράφου σε κατακόρυφο ή οριζόντιο, αλλαγή μεγέθους σελίδας 3.3.3.1 Αλλαγή προσανατολισμού εγγράφου σε κατακόρυφο ή οριζόντιο, αλλαγή μεγέθους σελίδας Συνήθως εκτυπώνουμε κατά τη μακρόστενη μεριά της σελίδας. Αυτού του είδους ο προσανατολισμός ονομάζεται κατακόρυφος.

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές Lexmark E260, E260d και E260dn Series

Εκτυπωτές Lexmark E260, E260d και E260dn Series Εκτυπωτές Lexmark E260, E260d και E260dn Series Οδηγός χρήσης Μάιος 2008 www.lexmark.com Οι ονομασίες Lexmark και Lexmark με το λογότυπο με σχήμα ρόμβου είναι σήματα κατατεθέντα της Lexmark International,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series

Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series Περιεχόµενα 1 Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series...3 2 Επισκόπηση συσκευής HP Photosmart Η συσκευή HP Photosmart µε µια µατιά...5 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου...6

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός Χρήστη

Μονάδες µνήµης. Οδηγός Χρήστη Μονάδες µνήµης Οδηγός Χρήστη Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα